Digidexo.com

boot camp, overvektige, øvelser

Øvelse boot camp i Dallas

Fitness boot camp har fått mye oppmerksomhet fra de som prøver å komme i form. Dette leirene er vanligvis drevet av personlige trenere, mange av dem har hatt militær erfaring. Disse trenere bruke mentalitet og no-nonsense teknikk av militære boot camp for å få de som registrerer seg i form i en hast.

Jay Johnson Boot Camp Fitness

Jay Johnson Boot Camp Fitness har flere steder i Dallas-området. Johnson trener Dallas Cowboy Cheerleaders og har vært omtalt på flere TV-reality-show. Boot Camp-klasser registrerer mellom 25 og 30 personer. For fire uker, møter leiren tre ganger i uken i en time lange økten. De treningsøktene som sted i løpet av fire ukers rekruttskole inkluderer kickboksing, hastighet og utholdenhetstrening, logg øvelser, militære sit-ups og push-ups, medisin ball øvelser, gerilja øvelser og andre treningsøkter rettet mot hjerte-og muskelkapasitet.

DFW Boot Camp

DFW Boot Camp er en boot camp treningsanlegg for kvinner. DFW Boot Camp ligger 25 miles utenfor Dallas, i Trophy Club. Boot Camp er en fire ukers leir som inkluderer fitness instruksjon, ernæringsmessige rådgiving og motiverende trening. Arbeidet ut økter på denne boot camp varer i en time og kan inkludere lett løping, vekttrening, hinderløyper, kickboksing, pilates, yoga, og hoppe tau. Leiren vil bytte treningsøkter rundt for å unngå kjedsomhet og å gi fullstendig muskel og kardiovaskulær trening.

Få deg i form Boot Camp

Det få deg i form boot camp er drevet av Brad Linder og det er tre steder i Dallas. Dette programmet er egnet for de som er overvektige, og de av alle fitness nivåer, fra nybegynnere til utøvere. Boot camps foregå over fire uker, og tar sikte på å hjelpe klienter miste vekt og tone og fast kroppen sin. Den timelange økter inkluderer kjernetrening, styrketrening, yoga, pilates og sinn øvelser som er ment å lindre stress og gi avslapning.

Dallas fitness boot camp

The Dallas Fitness Boot Camp foregår på Parish Episcopal School. Denne boot camp drives av Jeremy Calahan. Leiren klasser har vanligvis 25 til 30 personer påmeldt og vare alt mellom 30 og 45 minutter. Disse klassene er ikke begrenset til en fire ukers periode, og det anbefales at kundene delta på tre klasser i uken. Øvelsene inkluderer vekttrening, løping, gåing, core trening, plyometrics og fitness spill.

Hvordan å gjøre en Quick Boot Camp trening hjemme

Hvordan å gjøre en Quick Boot Camp trening hjemme


Hvis du ikke har lang tid å trene, men ønsker en nyttig hjem trening, kanskje en boot camp rutine være bare billett for å maksimere kaloriforbrenningen og muskelbygging. Bruk forskjellige områder i huset for å utføre 30 minutter med enkle, høy intensitet øvelser fordelt på to til tre minutter hver. Noen øvelser understreke tregere bevegelser med høy motstand for å øke hjertefrekvensen, mens andre reduserer motstanden og gjøre deg flytte kroppen din raskt.

Hvordan å gjøre en Quick Boot Camp trening hjemme

•  Sett opp en treningsøkt område i ditt hjem som har en høy nok tak som du kan hoppe med armen hevet eller bruke en hoppe tau, har god ventilasjon og har et mykt gulv som du kan hoppe gjentatte ganger uten smerter eller ubehag. Legg ned en treningsmatte eller stort håndkle for å hjelpe dempe gulvet og holde svette av tregulv eller teppe. Ha vann, et håndkle, mobiltelefonen din, din iPod eller andre goder som du ønsker. Fjern eventuelle gjenstander fra trappen hvis du ønsker å legge kjører trapper til treningen.

Varm opp i flere minutter med lav intensitet bevegelser. Motstå å hoppe rett inn i en intens trening fordi du er liten tid. Jogg på plass, snu overkroppen fra side til side og svinge armene for å få blodet strømmer til dine muskler og koordinere ditt hjerte, lunger og andre muskler for maksimal effektivitet.

Begynn din 30 sekunders kretser når du er varmet opp. Øvelse på 40 prosent til 70 prosent av din maksimale intensitet under hver øvelse, tar bare korte 15-til 30-sekunders hviler mellom hver øvelse, anbefaler treningsekspert Fabio Comana.

Alternativ høy motstand øvelser med lav motstand øvelser. Start med å kjøre på plass, og deretter flytte til pushups, hopping knekt, og deretter pullups. Alternativ overkroppen, kjerne og lavere kroppen øvelser, som knebøy, deretter chin-ups, crunches, utfall, biceps curls og sykkel spark. Inkluder disse øvelsene så vel som kjører trapper, burpees, fjellklatrere, core øvelser, dips, rumpe spark og hoppe tau.

Utfør høy motstand øvelser som pushups, pullups, chin-ups, dips, og vektstang, kettlebell og motstand-band øvelser på en sprek hastighet, i stedet for sakte hvis målet ditt er primært kaloriforbrenningen. Ikke pause mellom reps, og lar tyngdekraften og momentum for å hjelpe deg når du heve og senke vekter eller kroppsvekt. Gjør øvelsene langsomt hvis målet ditt er å bygge muskler eller forbedre muskulær utholdenhet. Legg igjen en pause mellom heving og senking av deg selv eller en vekt.

Kjøl ned etter treningen i minst fem minutter ved å gå sakte for å la pulsen og pusten tilbake til det normale. Motstå fristelsen til å maksimere kaloriforbrenningen ved å trene hardt helt frem til slutten av treningen. Fullfør hver treningsøkt med stretching. Flytt musklene litt forbi det punktet av sin normale bevegelsesutslag og hold strekken i 20 til 30 sekunder.

Boot Camps for overvekt Teens i Orlando, Florida

Overvektige tenåringer kan ikke være den første til å innrømme at de ønsker å gå ned i vekt, men kan i hemmelighet være på utkikk etter en måte å eliminere sine overskytende pounds og inches. Boot camp, modellert etter de militære boot camp som er kjent for å piske militært personell i form, er blitt svært populært i fitness verden. Orlando er hjem til mange av disse boot camp som kan hjelpe tenåringer komme i form på en morsom og utfordrende måte.

Ikke en vanlig Boot Camp

Den Not Your Average Boot Camp ligger i Orlando og er åpent for tenåringer og voksne kvinner. Denne boot camp er en seks-ukers program som inkluderer tre 45-minutters treningsøkter per uke. De treningsøktene er involvert er ikke begrenset til, men inkluderer core trening, vekt trening, styrketrening, sit-ups, push-ups, yoga, pilates, løping, gåing, og Spenst. Leiren gir også bobiler med personlige trenere som vil motivere dem gjennom hele prosessen. Campers vil bli satt på en diett som ikke er ment å sulte eller ta bort favoritt mat, men prøver å lære bobiler moderasjon.

Forte Fitness

Forte Fitness Boot Camp ligger i Winter Park, som er litt over seks miles fra Orlando. Denne boot camp velkommen tenåringer og voksne, og kan jobbe med overvektige klienter for å justere treningsøktene for å passe deres behov. Boot Camp-økter skje tre eller fire ganger i uken og treningsøktene er utformet for å brenne opp til 1000 kalorier per økt. Disse treningsøktene inkluderer høy intensitet intervalltrening, kettlebell trening, bevegelighetstrening, funksjonell trening og et ernærings retningslinje. Den ernæringsmessige retningslinje har måltid planer og foreslåtte dagligvarer lister. Alle de som registrerer seg får også en profesjonell massasje.

Orlando Personal Trainer

De Orlando Personal Trainer boot camp finner sted i Orlando, i underkant av 11 miles fra Orlando. Disse boot camp er åpne for tenåringer og voksne, og hver trening er utviklet for å være ferdig på under 45 minutter. Denne boot camp bringer en personlig trener aspekt, som sikrer at hver deltaker gjør øvelsene riktig. De treningsøktene inkluderer core trening, kondisjonstrening, Spenst og styrketrening. Leiren vil også så overvektige klienter hvordan du kan øke stoffskiftet og energinivå.

Drømme Body Boot Camps

The Dream Body Boot Camp ligger i Orlando og er åpent for tenåringer og voksne. The Dream Body Boot Camp er i tre til trinn sju uker og klassene er tre ganger i uken. Alle de treningssesjoner er utformet til å vare lenger enn 45 minutter. De treningsøktene understreke hjerte-og core trening, men vekttrening og løping er også inkludert. Kundene vil også lære alt om ernæring og alle programmer inkluderer et måltid plan.

Om Boot Camp for problemfylte tenåringer

Boot camp for urolige tenåringer er tøffe og blir drevet av ex-militære bore sersjanter. Ungdoms vil ha nesten ingen kontakt med noen utenfor leiren, og hun vil bli forventet å oppføre seg som om hun var i den faktiske militære. Boot camp er ikke for alle tenåringer og foreldre har vurdere en rekke faktorer før en beslutning.

Gratis boot camp

Gratis boot camp drives av staten og er bare for tenåringer som har blitt dømt for en forbrytelse. De er et alternativ til fengsling.

Private boot camp

Private boot camp er for tenåringer som ikke er i trøbbel med loven, men hvis adferd er nedbrytende både hjemme og på skolen. Beslutningen om å sende en tenåring til en privat boot camp er opp til foreldrene.

Brat boot camp

Brat boot camp er for tenåringer som bare begynner å vise tegn til å utvikle problemer, men er ennå ikke på forstyrrende scenen.

Funksjoner

Teen boot camp drives akkurat som militær boot camp med daglige militære øvelser, fysisk trening og læring for å håndtere virkeligheten og vise respekt.

Time Frame

Brat leirer vare for bare noen få måneder, mens den vanlige boot camp kan ta fra et år til et og et halvt år å fullføre.

Hva er Fitness Boot Camp?

Fitness boot camp er programmer der folk som ønsker å komme i form kan gå for en samlet treningsopplevelse. Disse programmene blir holdt utendørs og noen tilbyr på stedet innkvartering.

Funksjoner

Fitness boot camp tilby individuell veiledning i trening og gruppetrening. De tilbyr også kostholdsveiledning og motiverende rådgivning.

Funksjon

Noen fitness boot camp er rettet mot personer som i hovedsak trenger å miste en stor mengde vekt. Andre fitness boot camp er rettet mot folk som liker ekstremsport, og ønsker de fysiske utfordringene de gir.

Time Frame

Noen fitness boot camp har en tidsplan der du delta i en time om dagen, tre ganger i uken i fire uker eller mer. Andre leirene tilbyr hybel hvor du bo for en uke eller lenger på stedet.

Kostnader

Kostnadene varierer i henhold til typen av programmet. En uke på en live-i fitness boot camp program kan variere fra $ 2500 til $ 4850 per august av 2009.

Misforståelse

Ofte disse fitness boot camp er tenkt som et sted å gå for vekttap bare. Det er fitness boot camp som arrangeres i vakre steder og utfordrer en person for ekstrem fitness i luksuriøse omgivelser som også inkluderer fasiliteter som massasje.

Pre-Teen boot camp i North Carolina

Pre-Teen boot camp i North Carolina


Ifølge National Evaluering og teknisk assistanse, er befolkningen i utsatte tenåringer i delstaten North Carolina større enn andre steder i USA på grunn av dette, kan familier i North Carolina som barn utviser trassig atferd ønsker å vurdere å melde dem inn en pre-teen boot camp eller annen atferd modifikasjon programmet. Når et barns atferd fører til fare for seg selv eller andre, kan de dra nytte av det militære, semi-straffe miljø av pre-teen boot camp. Disse leirene bruke disiplin, militær trening og fysisk trening for å bryte trassig atferd.

Militær-stil boot camp

Målet med en militær stil programmet er å lære barn å adlyde autoritet, følge regler og bedre atferd hjemme. Teen boot camp lære viktigheten av teamarbeid, disiplin, og takknemlighet. Om Face i Connelly Springs, North Carolina, har som mål å innpode selvkontroll, selvtillit og selvfølelse gjennom en disiplinert para-militære systemet. Det er også Christian Orientert. Om Face er ikke en del av en rettslig eller rettssystemet. Camps er laget for barn 8-17 år gamle, men det er noen restriksjoner avhengig atferd problemstillinger og psykiske lidelser.

Om Face Youth Camp
5786 New Way Home Rd.
Connelly Springs, NC 28612
828-244-1872
aboutfacebootcamp.com

SUWS Seasons Wilderness Program

SUWS Seasons Wilderness Program implementerer naturlig skog miljø i sin atferd modifikasjon programmet. SUWS Seasons er en behandling program utviklet for å korrigere usunn atferd ved å fokusere på eventyr terapi i stedet for samtaleterapi. Årstider programmer kjører mellom 8:56 uker, og har en rekke nivåer som utfordrer og oppmuntre barn. Kjennetegnet på Dr. Phil Show i 2004, spesialiserer SUWS Seasons i behandling av barn under 14 år.

Seasons Wilderness Program
363 Graphite Rd.
Old Fort, NC 28762
888-828-9770
suwsseasons.com

Stier Carolina

Stier Carolina kombinerer utfordrende aktiviteter med tradisjonelle terapeutiske metoder midt i Blue Ridge Mountains å veilede barn til selvbevissthet. Ved ankomst til leiren, barna får en grundig vurdering utført av en lisensiert terapeut. En personlig behandling plan er så utviklet basert på behovene til hvert enkelt barn. Barn har ukentlige one-on-one økter med sin rådgiver i løpet av programmet.

Stier Carolina
500 Winding Gap Rd.
Lake Toxaway, NC 28747
888-387-2457

Juvenile boot camp i Phoenix

Juvenile boot camp i Phoenix


Juvenile boot camp tilbyr kriminalomsorgens programmer for barn og tenåringer til å korrigere sin kriminelle atferd. Hvis du bor i Phoenix-området og har problemer med tenåringen din og ønsker å stoppe det før de ender opp i en tilstand Correctional Facility, så kan du melde dem på en boot camp. De vil bli undervist disiplin og teamarbeid av kvalifisert rådgivere.

Phoenix Arizona Christian Counseling

Arizona Christian Counseling er basert i Phoenix og gir klinisk veiledning med en kristen-sentrert tilnærming til kriminelle tenåringer og barn. Tidlig intervensjon programmer tilbys for tenåringer og barn som har akademisk, motivasjon eller atferdsmessige problemer. Dette programmet er en internatskole som varer fra seks til ni måneder. Målet med dette programmet er å innpode kristne verdier i tenårene gjennom rådgivning, sport og lederskap klasser. De første tre månedene av dette programmet koster $ 20.000 og er en ekstra $ 5000 per måned. En rusmisbruk Programmet tilbys i tillegg for problemfylte tenåringer som har rusmiddelspørsmål.

Arizona Teen Crisis Solutions

Arizona Teen Crisis Solutions tilbyr kostskoler, bolig behandling, militære skoler og villmarksprogrammer for tenåringer i trøbbel. De tilbyr 30 dagers boot camp for pre-teens, tenåringer og unge voksne. Deres programmer er på en sikker og strukturert miljø som gir personlig utvikling og akademisk pensum. De gir også lederprogrammer og personlig vekst seminarer. Foreldre er ofte involvert i disse aktivitetene. Arizona Teen Crisis Solutions gir en garanti. Hvis barnet ditt går tilbake til sin gamle atferd etter endt utdanning fra Arizona Teen Crisis Solutions, kan du re-innrømme dem i minst to måneder for gratis.

Phoenix Outdoor

Phoenix Outdoor gir villmarks terapi programmer for unge tenåringer og barn. De tilbyr en omfattende behandling for tenåringer i alderen 13 til 17, som har problemer med rus og avhengighet. De gir også tjenester for psykiske problemer i en eksperimentell og dynamisk miljø. Dette inkluderer aktiviteter som villmarksturer, utendørs trening og terapi. Dette bidrar til å ta tenåringer ut av sin negative miljø og vektlegger utvikling av selvtillit selvhjulpenhet. Phoenix Outdoor er åpen for syv dager i uken, året rundt for opptak. Støvelen programmet kan vare i seks måneder med en 12-måneders oppfølging. Programmet koster $ 465 per dag med en innledende innmeldingsavgift på $ 2000.

Boot Camps i Michigan for problemfylte tenåringer

Boot Camps i Michigan for problemfylte tenåringer


Michigan er hjem til to kortsiktige, boot camp-stil, salgssjefer programmer for utsatte unge. De er Midcourse Correction og Airborne Challenge. I Michigan, er det mange kostskole alternativer for urolig ungdom, rettet mot å bringe disiplin og endring til utsatte tenåringer, men ingen andre er fakturert som boot camp. En fremtredende organisasjon i denne kategorien er rikt liv Academy. Det finnes et vell av militær stil boot camp for urolige tenåringer i nærliggende stater.

Midcourse Korreksjon Challenge Camp

Midcourse Correction er en utendørs boot camp stil program for uforbederlig ungdom. Midcourse hovedmål er å utvikle seg i deltakerne en følelse av konsekvens og selvtillit. Ved å opptre som "et forebyggende wake up call" Midcourse Korreksjon styrer problemfylte tenåringer bort fra sine selvdestruktive baner.

Midcourse Correction

7015 Fieldcrest

Suite 150

Brighton, MI 48116-8547

810-227-0243

Fax: 810-844-2431

midcoursecorrection.org

Airborne Challenge med familier Termin

Airborne Challenge er utformet for å nå tenåringer og pre-tenåringer som "begynner å gå ned i feil retning." Programmet styrer deltakerne tilbake mot disiplin, hardt arbeid, nøkternhet og selvrespekt. Familier Forward, moderorganisasjonen til Airborne Challenge, og tilbyr også rådgivning, workshops og seminarer med mål om å styrke familiebånd og problemløsende evner.

Familier Termin

Airborne Challenge

Farmington Hills, MI 48336

810-923-2256

Fax: 248-502-0923

families-forward.net

Rikelig Livet Academy

Rikelig Livet Acadamy (ALA) er en svært organisert internatskole for urolig ungdom som dyrker respekt for seg selv og myndighet, hardt arbeid og disiplin. ALA tilbyr hjelp for familier "behov for umiddelbare boot camp løsninger." ALA er en kristen akademi, med vekt på kristne praksis som nøkkelen til å rehabilitere vilter, ustyrlig ungdom. ALA serverer det meste av fastlands-USA. I Michigan, har ALA kapitler i Detroit, Ann Arbor, Flint, og Clinton Township.

Rikelig Livet Academy

888-305-6729

abundantlifeacademy.com

Michigan Non-Boot Camp bord skoler

Michigan har mange ressurser dedikert til ikke-boot camp kostskoler. Disse skolene er også designet for å sette egensindig og utsatte ungdom tilbake på et spor av respekt, tillit og prestasjon. Eksempler på disse er Cranbrook School i Bloomfield Hills, MI, The Interlochen Arts Academy i Interlochen, MI, og The Leelanau School of Glen Arbor, MI.

Boot Camps for problemfylte tenåringer med Bipolar

Mange foreldre med bipolar tenåringer er ikke sikker på hva du skal gjøre og kan vurdere å melde sine tenåringer i en boot camp for urolige tenåringer. Selv om valget er i siste instans foreldrenes avgjørelse, er det best å være informert før en beslutning om hva du skal gjøre om din bipolar tenåring trassig og uberegnelig oppførsel.

Årsaker

En boot camp kan høres ut som et tøft miljø for noen som lider av bipolar lidelse, men noen foreldre føler at det er det beste alternativet. Foreldre vanligvis sende sine bipolar tenåringer til en boot camp når de deltar i ulovlig eller farlig atferd mens manisk. Noen ganger bipolare tenåringer er sendt til boot camp som et alternativ til juvenile hall eller som en advarsel slik at de kan se hva konsekvensene av sine handlinger er.

Typer

Statsfinansierte boot camp er vanligvis den minst kostbare, men krever at tenåringen har allerede blitt dømt for en forbrytelse. En dommer vil avgjøre om tenåringen din blir sendt til en boot camp som et alternativ til juvenile hall. Private boot camp er et annet populært valg som forelder ikke trenger en rettskjennelse for å melde barnet sitt. Private boot camp kan ha en religiøs tilknytning eller selv bli utformet spesielt for visse problemer og lidelser.

Funksjoner

Boot camp kan enten være langsiktig eller kortsiktig, avhengig av programmet. Mens i boot camp, vil bipolare tenåringer bli tvunget til å følge en streng tidsplan og adlyde myndighet. Alle tenåringer i programmet blir behandlet likt, og dårlig oppførsel eller trass av noe slag er ikke tolerert. Den spesifikke daglige rutinen varierer fra leir til leir. Vanligvis disse leirene er som militære boot camp som fokuserer på å bygge fysisk kondisjon og styrke. I tillegg noen leirer kan ha grupper for å arbeide med emosjonelle problemer.

Fordeler

Tenåringer uten bipolar lidelse som har blitt registrert i en av de langsiktige programmer har vist seg å ha en dramatisk og varig endring. Den trassig atferd er vanligvis eliminert, og foreldre kan finne de har en mer behagelig tenåring. Disse programmene virkelig hjelpe tenåringer med alvorlig trassig atferd for å lære å respektere autoritet. De innrullert i flere kortsiktige programmer kan ha en endring i atferd i starten, men det ikke varer for mer enn noen få måneder.

Advarsel

Selv om disse leirene kan være stor for tenåringer med trass problemer, melde en tenåring med bipolar lidelse i denne typen program viser en mangel på forståelse av lidelse. Bipolare tenåringer handle ut som et resultat av mani og ikke trass problemer. Boot camp kan faktisk være skadelig for bipolare tenåringer, spesielt når de kommer gjennom depresjon forbundet med sykdommen. Det finnes alternative programmer som internatskoler der bipolar ungdoms kan lære å kontrollere sine symptomer i en mer passende miljø.

Militære boot camp for problemfylte tenåringer

Foreldre av urolige ungdom trenger steder hvor de kan sende sine barn til å lære respekt for autoriteter. Boot camps kan ha ressurser familiene trenger for å hjelpe sine tenåringer slå sine oppførsel rundt.

Definert

Militære boot camp er anlegg for problemfylte tenåringer som allerede har kommet i kontakt med politi eller juvenile prøvetid. Den teen kan pålegges å delta på en boot camp av en dommer.

Formål

Formålet med militær boot camp er å arbeide med ungdom og hjelpe ham å følge regler og lære å adlyde myndighet. De er ikke "militær", men de er generelt drevet av tidligere militære medlemmer.

State Finansiert

Disse programmene er gratis for tenåringer som har blitt beordret til å delta med en dommer. Foreldre trenger å nærme statlig finansierte leire med forsiktighet på grunn av overbefolkning; de kan også godta voldelige beboere.

Private

Private militære boot camp er mye mer kjent for offentligheten. Disse leirene er generelt eies og drives av tidligere soldater, men de er ikke tilknyttet militæret. Månedlige avgifter kan starte på $ 2000 per måned.

Utenlands

Militære boot camp i utlandet kan være billigere, men de trenger ikke å følge USrules. Foreldre kan sende sine barn til programmer som er ulisensiert eller ikke regulert.

Vekttap Camps i Japan

Vekttap Camps i Japan


Japanerne er generelt kjent for å være en trim helsebevisste samfunn. Som vi blitt mer av en verdenskultur skjønt, har japanerne begynte å fange opp til den vestlige verden i økende vekt. Mens han fortsatt ikke som en overvektig befolkning på noen måte, har noen japansk slått til mange av de samme vekttap metoder som brukes av vestlig kultur. Vekttap leirer der folk bor i leiren er praktisk talt ukjent i Japan, men det er en unik vekttap camp metode som har blitt en ny japansk besettelse

Misforståelse

Hoved misforståelse om japanske vekttap leirer er at det er en slik ting som er sammenlignbare med de vestlige kulturer. Vestlige kulturer har faktisk leire som en person kan bo i en lengre periode. I løpet av denne perioden, de tilbringer sine dager i assorterte vekttap informasjon klasser, gjør gruppetrening og individuell trening med private trenere. Japanerne har ikke dette. Mens de kan og har gruppetrening, leire som har lengre opphold, personlige trenere og klasser er ikke tilgjengelige. Det sannsynligvis ikke har vært mye behov for det i tidligere generasjoner på grunn av den japanske å være en lav fett sunn trim samfunnet generelt. Men i dag som den japanske fange opp de dårlige matvaner av noen av resten av verden, har vekttap blitt en bekymring. Det nærmeste i veien for vekttap leirer som har blitt svært populær blant helsebevisste japanske er Billys Boot Camp

Billy Boot Camp

Billys Boot camp er ikke en faktisk leiren. Det er en fire CD sett av militære type øvelser satt til fengende musikk laget av fitness guru Billy Blanks. Mens ingen er sikker på akkurat hvorfor japanerne har tatt til Billys Boot Camp, en ting er sikkert at han er elsket av den japanske. På bare en måned alene 200.000 eksemplarer ble solgt. Japanerne gjør boot camp video alene av og til, men treffer oftere i store grupper for å trene til videoen. Mange sier at de liker å vite at alle arbeider ut med Billy fordi det legger til opplevelsen. Japanerne har også sitere helsemessige bekymringer som diabetes og fedme som grunner til å bruke Billy Boot Camp Program for å holde seg i form. Klubber har sprunget opp av både unge og gamle, og når Billy besøkte Japan på en ti dagers turne hundrevis av fans møtte opp for en live work-out session.

Radio Exercise

Radio øvelsen er en annen form for gruppetrening og praktiseres av japanske borgere for de siste flere generasjoner. Lett musikk kringkastes over radio på forskjellige tider av døgnet, mens øvelsene er gjort til musikken. Radio øvelsen ble født etter andre verdenskrig. Det ble ikke opprettet for fysisk helse så mye som for mental og emosjonell helse. Japan opplevde moral problemer og gjenoppbygge etter krigen. Disse øvelsene ble startet som en måte å bli med både unge og gamle over hele landet i en aktivitet som ville gjøre dem føler seg forent og energisk og bygge håp. Uansett hvor en person var, det være seg jobb, skole eller hjem alle stoppet hva de gjorde og sluttet med andre arbeidere, skolekamerater eller naboer til å gjøre radio øvelser. I dag er mange selskaper har stoppet gruppen utøver økter og praksis er ikke så populær blant de unge. Men på tross av dette, de daglige ritualer fortsette og har blitt kringkastet siden 1928 lagt fysiske fordelene ved denne praksisen så lenge sannsynligvis legger til årsakene til at japanerne ikke har vekttap leirer i det samme var som Vesten gjør.

Kulturelt perspektiv

Tradisjonelt siden japanerne spiste veldig sunn mat var det aldri mye tanke gitt til vekttap leirer eller til slanking. Det bare ikke var nødvendig. Men i dag det perspektivet er i endring fordi maten er i endring. Som vår verden vokser og Japan får andre matvarer og vaner fra andre kulturer helseutsiktene for landet har også endret seg. Japanerne tar innpå i å bli diagnostisert med diabetes, kreft, hjertesykdom og andre livstruende sykdommer. Som et resultat, har japanerne begynte å tenke på slanking og selv utforske vekttap metoder som Weight Watchers i tillegg til å bruke trener. Kulturperspektivet er endret fra mat for næring til mat for nytelse og underholdning, og nå på å finne vekttap programmer.

Potensiell

Når et land har endret perspektiver, gjør sjelden situasjonen revert. Som et resultat, vil potensialet i Japan for vekttap kultur fortsette å vokse og trives, selv som det gjør i vestlige kulturer. Japanerne er på jakt etter vekttap løsninger, et faktum bevist av den økende populariteten til innkjøp i hjemmet treningsutstyr som rodeo sykkel, et svært populært stykke hjem treningsutstyr i Japan. Japan er så bestemt på å gå ned i vekt at regjeringen har startet obligatoriske midje målinger for å holde styr på fremmarsj fedme. Som trenden for sunne alternativer for å bekjempe den japanske Ardenneroffensiven fortsetter, kan sannsynligheten for ekte japansk vekttap leirer bare være et tidsspørsmål før de er et velkjent realitet.

Hva øvelser bidra til å forbedre Body Mass Index?

Hva øvelser bidra til å forbedre Body Mass Index?


Hvis du vet hvor høy du er og hvor mye du veier, kan du regne ut din kroppsmasseindeks (BMI), som er et generelt mål på helse og idealvekt. Hvis du har en som er for lav eller for høy, kan du trene for å endre det.

Body Mass Index

Selv om det er uenighet om hvorvidt det er den beste vektmåling, er BMI mye brukt. Generelt, for både menn og kvinner, en BMI på under 18 er undervektig, og 18,5 til 24,9 er normal vekt. En BMI på 25 til 29,9 overvektig, mens en leser over 30 er overvektige, ifølge National Heart Lung, and Blood Institute.

Beregning Body Mass Index

For å beregne BMI, må du vite din nåværende høyde og vekt. Deretter kan du referere til en tabell for å slå det opp. Du kan også gå til steder som det nasjonale hjerte, lunge og blod Institute hjemmeside og bruke en BMI kalkulator. For eksempel, en voksen som er 67 inches høy og veier 150 pounds har en BMI på 23,5, noe som er innenfor normalvektområdet.

Trening for å Nedre BMI

For å senke BMI, redusere fettmasse i kroppen din. Aerobic øvelser som flytter store muskelgrupper er ideelle. Turgåing, løping, sykling, svømming, dans og rulleskøyter er bare noen eksempler.

Trening for å øke BMI

For å øke din BMI du må få muskler. Gratis vekt øvelser, pilates, power yoga, boot camp klasser og vekt sirkeltrening er typer trening som kan bygge muskelmasse effektivt.

Andre hensyn

BMI tar ikke hensyn til type av kroppsmasse. En sprek person med muskel vekt kan virke overvektige, ifølge BMI tabeller. Fettprosent, alder, motivasjon, kostnad og mer er andre faktorer du må se på når du utformer et treningsprogram. I tillegg til trening, kosthold er også en viktig del av å endre BMI.

Fitness Camps i Ohio

Fitness Camps i Ohio


Komme i form kan virke som en skremmende og uoppnåelig oppgave for noen, og jobbe opp motivasjon og engasjement for å gjøre det kan være den vanskeligste delen. En av de beste tingene du kan gjøre hvis du passer denne beskrivelsen er å registrere deg for en treningsleir. De strukturerte trening og gruppedynamikk vil holde deg fokusert og presse deg til å gi din beste innsats. Den disiplinerte, motiverende miljø kan bidra enormt med å nå dine fitness mål, enten de fokuserer på å miste vekt eller få muskel. Hvis du bor i Ohio, mange leire er tilgjengelige for å bidra til å få deg på rett fitness spor.

Adventure Boot Camp for kvinner

The Adventure Boot Camp for kvinner metoden ble startet i California av John Spencer Ellis på 1990-tallet, og siden har spredt seg over hele landet og opparbeidet seg et godt rykte for sin effektivitet. I Ohio, kan denne treningsleiren bli funnet i byene Columbus, Springboro, Dayton, Cincinnati og Blue Ash, for å nevne noen. Programmet består av fire uker med intense én time tidlig morgen utendørs treningsøkter, fem dager i uken for $ 300. Enhver kvinne er kvalifisert til å registrere og plassert inn i den aktuelle gruppen ifølge henne kondisjon. Hver treningsøkt inneholder en effektiv blanding av cardio, vekt-trening og ernæring rådgivning Programmet er utformet for å målrette spesifikke problemområder samt øke generell fitness, som fører til synlige resultater i løpet av noen uker.

The Adventure Boot Camp for kvinner metoden ble startet i California av John Spencer Ellis på 1990-tallet, og siden har spredt seg over hele landet og opparbeidet seg et godt rykte for sin effektivitet. I Ohio, kan denne treningsleiren bli funnet i byene Columbus, Springboro, Dayton, Cincinnati og Blue Ash, for å nevne noen. Programmet består av fire uker med intense én time tidlig morgen utendørs treningsøkter, fem dager i uken for $ 300. Enhver kvinne er kvalifisert til å registrere og plassert inn i den aktuelle gruppen ifølge henne kondisjon. Hver treningsøkt inneholder en effektiv blanding av cardio, vekt-trening og ernæring rådgivning Programmet er utformet for å målrette spesifikke problemområder samt øke generell fitness, som fører til synlige resultater i løpet av noen uker.

The Adventure Boot Camp for kvinner metoden ble startet i California av John Spencer Ellis på 1990-tallet, og siden har spredt seg over hele landet og opparbeidet seg et godt rykte for sin effektivitet. I Ohio, kan denne treningsleiren bli funnet i byene Columbus, Springboro, Dayton, Cincinnati og Blue Ash, for å nevne noen. Programmet består av fire uker med intense én time tidlig morgen utendørs treningsøkter, fem dager i uken for $ 300. Enhver kvinne er kvalifisert til å registrere og plassert inn i den aktuelle gruppen ifølge henne kondisjon. Hver treningsøkt inneholder en effektiv blanding av cardio, vekt-trening og ernæring rådgivning Programmet er utformet for å målrette spesifikke problemområder samt øke generell fitness, som fører til synlige resultater i løpet av noen uker.

The Adventure Boot Camp for kvinner metoden ble startet i California av John Spencer Ellis på 1990-tallet, og siden har spredt seg over hele landet og opparbeidet seg et godt rykte for sin effektivitet. I Ohio, kan denne treningsleiren bli funnet i byene Columbus, Springboro, Dayton, Cincinnati og Blue Ash, for å nevne noen. Programmet består av fire uker med intense én time tidlig morgen utendørs treningsøkter, fem dager i uken for $ 300. Enhver kvinne er kvalifisert til å registrere og plassert inn i den aktuelle gruppen ifølge henne kondisjon. Hver treningsøkt inneholder en effektiv blanding av cardio, vekt-trening og ernæring rådgivning Programmet er utformet for å målrette spesifikke problemområder samt øke generell fitness, som fører til synlige resultater i løpet av noen uker.

Blue Ash Adventure Fitness Boot Camp for kvinner
3500 Madison Road
Cincinnati, OH 45208
513-407-4665
cincinnatibootcamp.com

Yun boot camp

Denne treningsleir i Columbus kombinerer en morsom og avslappet miljø med en intens komplett body workout å forbedre humøret og selvfølelse samt din kroppsbygning. Programmet varer i fire uker, og er delt inn i 45-minutters treningsøkter tre ganger i uken. Yun boot camp vie litt tid for ernæring anbefalinger også, og prøver å tilfredsstille alle nivåer av fitness.

Yun fitness boot camp
4404 Cambry Lane
Dublin, OH 43016
614-432-9703
yunbootcamps.com

Fitness Edge

Anført av samme trener som startet Adventure Boot Camp for kvinner i Columbus-området, Trenings Edge Boot Camp for menn, også i Columbus, er en gang i uken, timelange treningsøkt designet for å presse mennene til deres maksimal ytelse . Hver treningsøkt balanserer aerobic med anaerob trening, som omfatter øvelser, releer og vekttrening. Du kan enten betale uke etter uke eller spare penger ved å betale for fire uker på en gang.

5700 Perimeter Drive
Dublin, OH 43017
614-761-9242
thefitnessedge.cc

NuLife Fitness Camp

Denne treningsleir for kvinner konsentrerer seg om å brenne fett og miste vekt. Med to steder i Cleveland, og tilbyr en fleksibel timeplan med ulike klasser i løpet av dagen. Atmosfæren er vennlig, men fokusert, og du er sikker på å få personlig oppmerksomhet og råd som fungerer for deg, og starter med en orientering økt for å evaluere din personlige treningsprofil.

Nu Life Personal Fitness
15430 Waterloo Road
Cleveland, OH 44110-1725
216-481-4446
nulifefitnesscamp.com

Fat Camps i Michigan

Fat Camps i Michigan


Reality show som "The Biggest Loser" gi liv til kamp deltakerne erfaring mens du er på en streng ernæring program og spekk øvelse diett. Vekttap leirer eller "fett leirer" for alle aldre har blitt populært på grunn av den alarmerende fedme i USA, og en økende interesse for fitness og ernæring. I Michigan, er det en rekke programmer for vekttap, ernæring og mosjon for både voksne og barn.

Camp Sea-Gull - Charlevoix

En tradisjonell vekttap leir for voksne kvinner, Camp Sea Gull tilbyr næringsrik mat, fysiske aktiviteter og muligheter for personlig forbedring. Ligger i Charlevoix Spa, gjør at leiren camperne å utforme et program fra aktiviteter som yoga, trening, jogging, aerobic dans, tennis og volleyball. Eller, kan de velge svømming, kanopadling, kajakkpadling eller vannaerobic på Lake Charlevoix. Tre sunne måltider og daglig snack er utarbeidet av en ernæringsfysiolog og serveres i tjernet spisesalen. Overnattingssteder er i dorm-stil eller semi-private komfortable hytter. En massasje, manikyr eller pedikyr kan arrangeres for litt ekstra velvære.

Camp Sea-Gull

08580 Boyne City Road

Charlevois, MI 49720

231-547-6556

[email protected]

campseagull.com

Helse Exploration Station-Canton

Undervise barn riktig ernæring og hva kroppene deres trenger å være sunne starter tidlig. St. Joseph Mercy Health Exploration Station gir interaktive helseprogrammer for barn K-12. Selv om ikke den typiske søvn unna vekttap leir, kan de ernæring programmer bringes til skoler eller nytes på Exploration Station ved St. Joseph Mercy Canton Health Center. Barn lærer om mat pyramide og hvordan du skal lese en mat etikett i "Ernæring Fakta." "Du er hva du spiser" lærer dem om mat gruppegrunnleggende, næringsstoffer og hva en voksende kroppen trenger for å være sunn. Programmer tilbys ved skolen klassetrinn og for gutt og jente speider Troup nivå også.

St. Joseph Mercy Health Exploration Station

St. Joseph Mercy Canton Health Center

1600 S. Canton Center Road, Suite 10

Canton, MI 48188

734-398-7537

healthexplorationstation.com

Monter Body Boot Camp-Cadillac og Traverse City

Monter Body Boot Camp er en innendørs ukelange programmet, som gir strukturert trening, ernærings coaching og motivasjon til å gå ned i vekt, få tonet og utvikle en sunn livsstil. Campers trenger bare å ta med en vannflaske og en vilje til å arbeide hardt. Aktiviteter variere for å holde camperne motivert: lys løping, styrketrening, hinderløyper, fotturer og aerobic. Strukturen tillater enkeltpersoner fleksibilitet som passer deres livsstil og fremdriftsplan mens komme i form, mister vekt og føler stor.

Monter Body Boot Camp

1320 N. Mitchell Street

Cadillac, MI 49601

877-775-4560

fitbodybootcamp.com

Body Beautiful boot camp-Bloomfield Hills, Rochester Hills, Royal Oak

Jennifer Gray, en 15-årig veteran i treningsfeltet, inkorporerer trening, ernæring og personlig støtte på sitt nettverk av Body Beautiful boot camp for kvinner. Camps tilby generelle vekttap og fitness, så vel som akselererte programmer for bruder, store vakre kvinner og de som ønsker å se bra for en spesiell anledning. Fitness aktiviteter inkluderer kickboksing, bosu ball, krets vekttrening, yoga og magedans. Antall og lengde på leiren økter er tilpasset for hver campingvogn, og coaching på sunn mat valg og ernæring gjør vekttap mål oppnåelig.

Steder på Bloomfield Hills

Rochester og Royal Oak, MI

248-761-2321

e-post: [email protected]

bodybyjenn.com

Å spise mat programmer for overvektige barn

Å spise mat programmer for overvektige barn


Fat camp er en saga blott. Dagens programmer for overvektige barn og tenåringer er designet for å hjelpe barn og familier forstår viktigheten av å spise sunt og Fitness Plus tilbyr programmer som utdanner samt brenne fett og kalorier. Programmer kan bli undervist hjemme eller gjennom skolen og samfunnet oppsøkende.

SlimKids

SlimKids er en doktor og kostholdsekspert-godkjent program for overvektige og overvektige barn og tenåringer. Programmet ble utviklet av en tidligere overvektig tenåring og har vært i produksjon siden 1995 Det inkluderer et bredt utvalg av sunne matvarer som oppfyller ernæringsmessige behov for vekst og utvikling. Foods er fra de grunnleggende mat grupper og følge de amerikanske kosten retningslinjer for amerikanerne satt ut av USDA. Gjennomsnittlig daglig kaloriinntak med dette programmet er 1500 til 1800 kalorier og inneholder 64 gram fett, som gjør at barn og tenåringer til å fortsette å spise mat de liker og gå ned i vekt. Programmet er organisert gjennom programmets nettsted for $ 22.95. Eksempel måltid elementer inkluderer ett stort egg eggerøre, stekt i en panne sprayet med olje spray, kopper grønnsaker og hele frukter og kokte grønnsaker som brokkoli.

SlimKids

PO Box 408 Edson Road

Windsor, NY 13865

800-224-1456

slimkids.com

Wellspring Vekttap programmer

Wellspring Vekttap programmer inkluderer Wellspring leire med 11 steder rundt om i USA pluss steder i Storbritannia og Canada. Programmer er laget for barn, tenåringer og voksne. Ifølge nettsidene sine, de på Wellspring programmer mister et gjennomsnitt på 3 til 5 pounds per uke og holde vekten av langsiktig. Wellspring leirene inkluderer sommer fitness og vekttap programmer for alderen 5 til 65-pluss. Camps er en-til 12-ukers sommer programmer og tilbyr en omfattende, vitenskapelig tilnærming til vekttap. The Wellspring nettstedet understreker at leirene er ikke fett eller boot camp. Kokebøker og oppskrifter er tilgjengelig på Wellspring nettsiden. Wellspring året rundt kostskoler for vekttap er også tilgjengelig.

Wellspring Vekttap

wellspringweightloss.com

Vi kan!

Vi kan! (Måter å styrke barns aktivitet og ernæring) er et nasjonalt utdanningsprogram designet for å gi foreldre og omsorgspersoner med aktiviteter og verktøy for å oppmuntre sunn mat og mosjon i sine barn samt redusere tid foran TV eller dataskjermen. Programmet tilbyr organisasjoner, grupper i samfunnet og helsepersonell en "sentralisert ressurs" for å fremme sunne matvaner via samfunnet oppsøkende, partnerskap programmer og medieaktiviteter. Utdanningsprogram, hjelpemidler og opplæringsmuligheter er tilgjengelig for diverse støtte programmering i et fellesskap. Programmet gir omfattende informasjon om sunne matvaner og trening inkludert tips, regneark og andre verktøy for å hjelpe hele familien holde seg frisk.

Vi kan!

866-35-WECAN

nhlbi.nih.gov

Fat Camps i Tacoma, Washington

Fat Camps i Tacoma, Washington


Fat camp, også kalt vekttap camp eller boot camp, er et slanguttrykk brukt for å beskrive en spesialisert vektreduserende program. Vekttap leirer vanligvis skje på et bestemt sted som en park eller retrett, vare i en viss mengde tid, og noen ganger målrette en bestemt gruppe som barn eller kvinner. Tacoma, Washington og dens nærområder har flere vekttap leirer å velge mellom og de nærmere detaljer om hver enkelt varierer i forhold til tidsramme, beliggenhet, kvalifiserte deltakere og vekttap metoder.

Elev8 Fitness

Elev8 Fitness er en øvelse anlegget i Tacoma som tilbyr fire-ukers vekttap leirer. Sitt program inkluderer økter i og utenfor studio som består av yoga, cardio øvelser og styrketrening. Deltakerne kan delta på en av de fire daglige planlagte klasse tider i morgen eller kveld. Resultatene varierer, men vanligvis deltakerne merke et gjennomsnittlig tap på 3-8 pounds og en 25 til 50 prosent økning i cardio utholdenhet nivåer.

Tacoma Fitness Boot Camp

Tacoma Fitness Boot Camp er en pågående vekttap programmet for menn og kvinner som hjelper deltakerne forbrenne fett, samt lære riktig trening teknikker og øke styrke og utholdenhet. Deltakerne får ernæringsmessige rådgiving, i nærheten trening instruksjon og individuelle treningsøkter. Trenere lære øvelser som jack hopping, sirkulær-vegg løping og drar tau i løpet av fire ukers kurs. Hver camp varer en måned med økter forekommende mandag til lørdag med varierende morgenen og kvelden.

Puyallup Adventure Boot Camp

Ligger ca 10 miles fra Tacoma, er Puyallup Adventure Boot Camp utendørs vekttap program utviklet bare for kvinner. Vekttrening, pilates, yoga og agility øvelser er noen av øvelsene som inngår i fire uker, én time-per-dagers program. Leiren finner sted på flere ulike uteområder som er kunngjort før hver leir begynner. Visuelle resultater for eksempel en reduksjon i kjole størrelse vises vanligvis innen to til tre ukene av programmet.

Puget Sound Adventure Boot Camp

Ligger i Federal Way, WA, en by fem miles fra Tacoma, Puget Sound Adventure Camp tilbyr et fire ukers utendørs treningsprogram bestående av ernæringsmessige rådgiving, fitness instruksjon og motiverende trening. Programmet foregår på flere steder inkludert inne Gymnastikk Way, et treningssenter, og utenfor på Celebration Park og diverse andre nærliggende parker. Deltakerne møtes til en time, mandag til fredag, starter på 05:30 hver morgen, og bør forvente resultater, for eksempel tre til fem prosent kroppsfett reduksjon og fem til 12 pounds av vekttap etter avsluttet program. Programmene går i konsistente fire ukers mellomrom fra januar til november hvert år.

Hjem militære øvelser

Hjem militære øvelser


Enten du er på utkikk etter en trening for å gå ned i vekt eller bare for å utfordre deg selv, vil militær stil øvelser ikke skuffe. Det finnes ulike hjem militær øvelse som kan utføres med minimal til ingen utstyr overhodet. Det beste er at det er ingen kostnad i å få passe med følgende programmer, som ingen gym medlemskap er nødvendig. Bare ta på deg joggesko og gjør deg klar til å møte dine fitness mål.

Marine Workout

Brenn fett og bygge muskler med Marine trening som omfatter kampstil condition med løping, atletisk øvelser, og calisthenics. Denne tøffe hjem trening obliterates fett og bygger muskel og styrke. Mena € ™ s Fitness Magazine skisserer en 3-ukers boot-camp stil trening som er garantert å piske den mest aktive personen til militær form. Uke 1 omfatter fysisk kamp conditioning, herunder mestring planke holder. Uke 2 i denne intense treningen bygger på uke 1 og inkorporerer spurter. Uke 3 av dette programmet vil utfordre styrken og hastigheten på utfordrerne ved å legge store og små kropps trening, som pushups, etterfulgt av spurter. Den siste uken har utfordreren å starte med en kvart mil å kjøre, etterfulgt av en masse av knebøy og markløft. For mer informasjon om Marine trening, besøk Mena € ™ s Health magazine online.

Navy SEAL Workout Rutine

Mens trening for å bli en Navy SEAL er ikke enkelt, faktisk, bare de mest fysisk og mentalt betinget kan med hell bli en Navy SEAL. Imidlertid kan en boot-camp-stil treningen gjøres hjemme basert på Navy SEAL trening rutine. Dette er en god trening for de som liker å svømme runder. Den første øvelsen av dette programmet er en tidsbestemt 500-verftet svømmetur. Dette utfordrer en persons € ™ s svømmeteknikker, for eksempel bryst hjerneslag og sidestroke. Øvelsen er ideelt gjort på 12 minutter eller mindre. Den neste øvelsen i denne rutinen er pushups. Dette er en utfordrende øvelse som styrker armene og kan gjøres nesten hvor som helst. Den fjerde utøvelse av denne tøffe hjemmetrening er å fullføre en 1-1 / 2 mil å kjøre i 11 minutter eller mindre. Den siste øvelsen er pullups og krever en pullup bar; det kan også gjøres på klatrestativ hvis en pullup bar er ikke tilgjengelig.

Militær Fysisk trening Workout

Medlemmer av hæren er pålagt å gjøre fysisk trening på daglig basis for å holde seg i form og sterk. Denne militær trening kan også gjøres i hjemmet i en tøff hjemmetrening. De hjemme militære øvelser inkluderer en 3- til 6-mil å kjøre etterfulgt av 10 minutter med tøying. Stretching er satte med 20 til 30 minutter med styrketrening, inkludert pushups, ulike typer crunches og arm øvelser. Denne tøffe hjemmetrening er garantert å sprenge fett og øke utholdenhet og styrke.

Fat Camps i Virginia

Fat Camps i Virginia


Vekttap kan være en vanskelig oppgave, og mange amerikanere sliter med å opprettholde en sunn vekt og mål diett tross for sin beste innsats. Fat leirene ble utviklet for personer som har problemer med å miste vekt og sliter med vekttap prosessen. Boot camp er vanligvis flere uker lang og la klienten til å trene på stedet og fortsatt bor i deres hjem. Dette gjør at brukeren å overgang fra programmet til deres hverdag jevnt. Virginia tilbyr mange forskjellige bootcamp programmer som imøtekomme til behovene til brukeren, inkludert kvinner bare og unisex programmer.

NOVA Womens Boot Camp

Leiren er en fire ukers, kvinners eneste program som er utviklet for vekttap og inkluderer fitness instruksjon og motivasjon. De morgenen leiren programmer starter på 6:30 og 7:15 og møte mandag, onsdag og fredag ​​hver uke. Prisen er $ 199 for 20 timer med undervisning. NOVA har også en kveld coed boot camp som møter på tirsdag og torsdag kveld i 60 minutter i løpet av en tre ukers program.

NOVA Womens Boot Camp

1800 Old Meadow Road

McLean, VA 22102

571-438-3849

novabc.com

Better Bodies Boot Camp

The Better Bodies Boot Camp gir trening og ernæring råd for voksne, og er gjort i en gruppesammenheng. Deltakerne må melde deg på minst fire økter for å delta i programmet. Hver økt er en time, og det er antydet at du tar med rikelig med væske med deg. Programmet møter hver dag i uken og tilbyr en gratis prøvetime på boot camp. Gebyrene for programmet per september 2010 for økter møte tre dager i uken er $ 156 for klubbens medlemmer og $ 195 for ikke-medlemmer. Boot camp møte to ganger i uken er $ 120 for medlemmer og kr 150 for ikke-medlemmer. Boot camp som oppfyller kun mandag er $ 60 for medlemmer og kr 75 for ikke-medlemmer. Flere forskjellige dag og tidsluker er tilgjengelig.

Winchester Country Club

1300 Senseny Road

Winchester, VA 22601

540-327-6943

afsbootcamps.com

Glatter Fitness Vekttap Boot Camp

Den Glatter Fitness vekttap programmet er en 21 dagers program som lover en kropp transformasjon for kostnaden av $ 52. Programmet møter på to steder i 45 minutter hver økt. Gym quest har klasser starter 05:45 til 06:30 og 07:15 til 08:00 på tirsdag og torsdag. Det er også en lørdag klasse 08:00-08:45. Life Church tilbyr klasser på mandag, onsdag og fredag ​​05:45-06:30. Programmet tilbyr en pengene tilbake-garanti dersom du ikke er fornøyd, og fokuserer på treningen siden av vekttap bare.

Gym quest

3004-B Impala Place

Richmond, VA 23228

Life Church

8378 Atlee Road

Richmond, VA 23116

840-420-2440

glatterfitness.com

Voksen Fat Camps i New Jersey

Voksen Fat Camps i New Jersey


For folk som stadig sliter med vekten sin, kan ekstreme løsninger være tiltalende. Den kontrollerte, overvåkes nøye innstilling av vekttap leirer kan inspirere til endring hos voksne prøver å administrere sin vekt og slippe overskytende pounds. For voksne som prøver å ta kontroll over sin vekt i New Jersey, finnes alt fra disiplinerte bootcamps til helhetlige velvære retreats.

Matt Jennings Boot Camp

Den Matt Jennings Boot Camp tilbyr en pakke som inkluderer en intensiv trening og condition programmet, en online ernæring program og velvære workshops for å gi motivasjon og støtte til alle medlemmer. Programmet fremhever en disiplinert trening, men understreker også trygghet gjennom obligatoriske varme opp og kjøle ned strekninger. Økter tilbys på hverdager før og etter normal arbeidstid. Det er en orientering for nybegynnere som inkluderer trenings vurdering for å utvikle et individuelt program for hver medlemmets behov.

Matt Jennings Boot Camp

2428 Bridge Ave., suite 105

Point Pleasant, NJ

732-903-7512

mattjenningsbootcamps.com

Institutt for Vektreduksjon

The Institute for Weight Management har to steder i New Jersey: hovedkontor i Hackensack og et satellittkontor i Denville. Med oppdrag å hjelpe folk til å miste vekt trygt, tilbyr instituttet individualiserte programmer som er nøye overvåket av lege Anjana Chhabra, et vekttap spesialist.

Diettprogrammer kontrollere matinntaket gjennom måltid kontroll eller mel-erstatning drikker. Senteret tilbyr også livsstils modifikasjon programmer samt et vedlikeholdsprogram for å hjelpe med langsiktig suksess i å opprettholde vekttap. Vekttap programmet varer vanligvis 12-14 uker. Deltakerne delta livsstil utdanning klasser og sjekke inn for regelmessige lege evalueringer.

Institutt for Vektreduksjon

150 Look Ave,

Hackensack, NJ 07601

201-487-8010

mdslim.com

To Angels Healing Retreats

To Angels Healing Retreats tilbyr velvære retrett programmer på flere steder, blant annet Pillars of Plainfield Bed and Breakfast i New Jersey. Selv om disse farms har en helhetlig tilnærming for å hjelpe generelle velvære, er programmets tjenester anbefales for de som prøver å gå ned i vekt. Dette mildere tilnærming til vekttap samt mental og følelsesmessig velvære kan være gunstig for voksne som sliter med problemer som for eksempel trøstespising eller som trenger en omsorgsfull miljø for å begynne å gjøre en livsstilsendring.

To Angels Healing Retreats

20 1st Street

Staten Island, NY

877-204-2544

twoangelshealing.com

Diet Camps for Kids i Indianapolis

Diet Camps for Kids i Indianapolis


For barn som sliter med vekten sin, eller som er i faresonen for fedme, kosthold leirene er én løsning. Over span av flere uker eller måneder, programmer og aktiviteter utstyre dem med kunnskap og strategier for å spise et sunt kosthold og delta i morsomme idrett og fysisk aktivitet. Indianapolis området er hjem til flere programmer som fokuserer på å vise barn hvordan å opprettholde en sunn livsstil.

Indy Fit Kids

Indy Fit Kids tilbyr en rekke programmer under sommerferien månedene som er utformet for å få barna i form og å lære dem å ta bedre valg om å spise og fitness. Det lover også å lære dem selvtillit og bygge tillit. Programmet tilbyr "utfordrende, men trygge" treningsøkter som fokuserer på god form og riktig teknikk. Indy Fit Kids tilbys på tre forskjellige steder i Indianapolis. Forskjellige pakker er tilgjengelige, fra en månedlig boot camp til personlige hjemme-treningene.

Indy Fit Kids

2945 N. Lawndale Dr.

Indianapolis, IN 46224

317-289-1219

indyfitkids.com

Kunst med et hjerte Spartan Camp

Kunst med et hjerte Spartan Camp tilbyr en ukonvensjonell tilnærming til å lære barna om fitness. Denne ukes sommerdag leiren handler om både sport og visuell kunst. Dens oppgave er å nå lav inntekt barn, ofte minoriteter, som er en økt risiko for fedme. Kunst med et hjerte er utviklet for å bekjempe potensielle helsemessige problemer ved å oppmuntre barna til å engasjere seg i idrett så vel som kunst, og gir både fysisk og mental stimulering.

Programmet omfatter en klasse på vekttap, samt en rekke idretter, blant annet bueskyting, basketball og fotball.

Kunst med et hjerte Spartan Camp

6002 Sunnyside Rd.

Indianapolis IN, 46236

317-823-9555 ext. 60

Youth Fitness Class på Fitness by Design

Disse klassene, designet for barn og tenåringer i alderen 11 til 15, tilby opplæring og teknikk i generelle egnethet og condition. Barn lærer å løfte vekter og trene på en sunn og kontrollert måte. Klasser tilbys hele året, to ganger i uken, på mandager og onsdager. Klassene er en time lang, fra 5 til 18:00

Youth Fitness Class

1355 W. 96th St.

Indianapolis, IN 46260

317-574-0782

fbdindy.com