Digidexo.com

saltinntak og tinnitus

Tinnitus og nakkesmerter

Tinnitus og nakkesmerter


En skade i nakken, enten resulterer i whiplash, muskelspenninger eller skader på øvre ryggraden, kan også føre til en vedvarende øresus. Denne ringingen kalles tinnitus, og det kan bli en livsforstyrrende lidelse, spesielt når den er kombinert med smerter i nakken. I forekomst av vedvarende nakkesmerter og tinnitus, er den skyldige vanligvis en skade i sternocleidomastoideus muskelen.

Neck Pain

Sternocleidomastoideus muskelen (SCM) strekker seg fra baksiden av øret ned til kragebeinet. Det hjelper bevege hodet, og det bidrar i å puste. Skader på denne muskelen er ganske vanlig, som å ha tinnitus som vedrører en SCM skade. På grunn av muskel nærhet til øret, skader det ofte inkluderer forstyrrelser i hørsel som er symptomene på tinnitus.

Definisjon

Tinnitus er klassifisert som noen ringer, summende eller hvesende lyd som ikke kommer fra utsiden av hodet. Dette betyr at kun den lidende hører den. Selv tinnitus er en medisinsk tilstand, er det ikke klassifiseres som en sykdom, men som en forstyrrelse. Tinnitus kan oppleves enten som lyder som kan høres på konsert til rytmen av hjerteslag eller puls, eller som en kontinuerlig lyd høres i enten ett eller begge ørene.

Nakkeskader og tinnitus

For å avgjøre om en skade på nakke og tinnitus er i slekt, må lege konsulteres. Den mest typiske måte for en lege til å vite om de to er knyttet, er å foreskrive en myk hals spenne, som bæres i et par dager. Når et forhold mellom hals smerte og tinnitus er etablert, kan behandlingen begynne.

Behandling

Både leger og kiropraktorer er kvalifisert til å behandle denne tilstanden. En fast diagnose er ofte laget ved hjelp av magnetisk resonans imaging (MRI) eller en CT scan. En hørselstest utført av en audiograf kan også anbefales. Behandlingen kan variere fra enkle massasje til kirurgi for å reparere halsen muskelskade. Medisiner kan også være foreskrevet.

Forebygging og Konsultasjon

Forebygging er nøkkelen til å unngå nakkesmerter og relaterte tinnitus. Selv om de fleste formål har en organisk eller fysiologisk art, stress og angst kan også være bidragsytere, som kan artritt. The Mayo Clinic anbefaler at de med nakkesmerter oppsøke lege hvis smertene "skyter" inn i skulder eller nedover armen; hvis det er nummenhet i enten armer eller hender; eller hvis de ikke kan brette haken ned til et punkt der det kan hvile på brystet sitt.

Hva er årsaken til tinnitus?

Ringer eller andre fantom lyder i ørene kalles tinnitus av leger. Det er en irriterende symptom på visse underliggende medisinske tilstander. Årsakene til tinnitus omfatte visse personlige vaner og sykdommer i nerver og bein i ørene, ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine.

Eldre Age

Etter at du nå 60 år, kan du oppleve naturlig hørselstap, forårsaker symptomer som tinnitus.

Loud Noise

Hvis du blir utsatt for høye lyder som for eksempel anleggsmaskiner, elektroverktøy eller konsertmusikk, kan du utvikle tinnitus som kan være permanent.

Hodetelefoner

Spille musikk gjennom hodetelefonene, selv ved moderate volumer, kan forårsake tinnitus spesielt hvis du bruker hodetelefoner for en lang periode av tid hver dag.

Ørevoks

Hvis du har en overdreven mengde ørevoks, eller ørevoks blir påvirket fra å bruke bomullspinner eller ørepropper, kan du oppleve tinnitus.

Bone Disease

Sykdom av bein i mellomøret kalles otosklerose og kan føre til tinnitus samt hørselstap.

Hodeskader

Hvis din tinnitus er bare i det ene øret, kan det være et resultat av en hodeskade som skadet din hørselsnerven.

Neuroma

Tinnitus som er ledsaget av problemer med balanse og koordinasjon kan resultere fra en akustisk neuroma, som er en svulst på nerven som tjenester øret.

Botemidler for Hearing Loss & Tinnitus

Hørselstap og tinnitus, tilstedeværelsen av en ringing i ørene, kan være ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Det er flere måter å behandle hørselstap og behandlingsmuligheter for dem som lider av kronisk eller mild tinnitus. Får behandling kan hjelpe deg å leve et ganske normalt akustisk liv.

Hørselstap Behandling

Midlertidig eller reversibel hørselstap bør bli sett på umiddelbart av en lege. Behandlingen avhenger av årsaken til hørselstap. Hørselstap som er forårsaket av smertestillende, ørebetennelse, skader på ørene eller hodet fra en ulykke og ørevoks kan alle bli reversert. Behandle årsakene til hørselstap å forbedre hørselen. Avstå noen medisiner som kan forårsake hørselsproblemer. Spør legen din om ørebetennelse behandling og fjerning av ørevoks.

Hvis årsaken til hørselstap skyldes Ménières sykdom, akustisk nerveskader eller otosklerose og vekst av bein i øregangen, vil det kreve kirurgi.

Tinnitus Treatment

Har tinnitus terapi for å lette effektene av øresus. Tinnitus, ifølge Ohio State University Tinnitus klinikk, er en tilstand som deles av 40 millioner amerikanere. Selv om det er utbredt, er det ingen kur for tinnitus, selv om det er behandlingsmuligheter.

Prøv akustisk terapi for å forsterke vanlige lyder for å minske oppfatningen av ringing av tinnitus. Lydgeneratorer og høreapparater kan brukes i ørene for å minske pasientens evne til å oppfatte ringelyder. Lyd-CDer og lyd enheter ved sengen kan hjelpe en pasient får sove om natten. Medisiner er også tilgjengelig for å hjelpe sove og konsentrasjon i løpet av dagen.

Irreversible Hørselstap

Hvis hørselstap skyldes alderdom eller alvorlige, irreversible traumer, oppsøke alternativ behandling som vil hjelpe deg å takle hørselstap. Høreapparater kan bæres i øret eller hørselstekniske hjelpemidler kan installeres i hjemmet for å forsterke samtale i et rom. Har varsling enheter installert i hjemmet. Varsling enheter forsterke lyden av dørklokker, ringing telefoner eller noe annet som lager lyd. For alvorlig hørselstap, varsling enheter er tilgjengelige som bruker lys i stedet for lyd. Lukket bildetekst fjernsyn og tekst telefon (tty) kan hjelpe en pasient med alvorlig hørselstap se i stedet for å høre ord om.

Vestibulære lidelse med Tinnitus

Vestibulære lidelse med Tinnitus


Vestibulære lidelser og tinnitus er problemer som involverer det indre øret. En person som lider av tinnitus hører ulike lyder og har hørselsproblemer. En person som lider av vestibulære lidelser lider balanse problemer.
Thomas Coleman, i sin artikkel "tinnitus Miracle", forklarer at i tilfelle av en infeksjon, blir mellomøret utsatt for infeksjon og råtner. Dette i sin tur påvirker nerver. Han sier dette er den vanligste årsaken til vestibular lidelse og tinnitus, og at de to er i slekt. Når øret er infisert den prøver å helbrede seg selv ved å skape væske som overbelaster den før den legger press på øregangen. At trykket fører til svimmelhet og øresus.

Symptomer

Symptomene på en vestibulære lidelse er vertigo, svimmelhet, ubalanse, problemer med å gå, klossethet, en generell mangel på koordinering og en følsomhet for visse sko eller flater. Vestibular forstyrrelse Association (VDA) viser også behovet eller tendens til å se mot bakken, som om bekreftelse på plasseringen av bakken. Synsproblemer er også et symptom. De kan inneholde vanskeligheter med dybdesyn og en lysfølsomhet. VDA viser også kognitive og psykologiske symptomer. Depresjon, angst, konsentrasjonsvansker og forvirring er alle symptomer. Andre symptomer inkluderer øret aches, hodepine og kvalme.
Tinnitus er per definisjon det ringer eller brølende i ørene.

Årsaker

Dr. Lisa Haven knytter hørselstap på grunn av støyeksponering med tinnitus. Et hørselstap på grunn av opphopning av ørevoks er også forbundet med tinnitus. Tinnitus forårsaket av en skade i hodet eller nakken områder har en tendens til å være mer alvorlig.

Diagnose

Som med de fleste helsemessige bekymringer, vil legen forsøke å eliminere andre helseproblemer. Din fastlege kan henvise deg til en audiograf. Audiografen kan teste ikke bare hørselen, men også den fysiske tilstanden til trommehinnen. Det er også tester som måler hvordan lyden reiser fra øret til hjernen.

Behandling

Behandlingen avhenger av årsaken, ifølge Dr. Haven. Hvis infeksjonen er årsaken, deretter behandling av infeksjonen vil i sin tur føre til at tinnitus å avta. De fleste tilfeller vil imidlertid være vanskelig å fastslå en bestemt årsak, og derfor behandle. Behandling kan være i form av medisinering, rådgivning og medisinsk utstyr.
En maskeringsenhet reduserer støy. Den blokkerer ikke støy, men heller, ifølge Dr. Haven, det "tilslører" støy. Den "hvit støy" er spesielt nyttig for tinnitus lider når du sover.

Forhindre vestibulære lidelser med Tinnitus

Unngå høye lyder og iført hørselvern er åpenbare forholdsregler. Dr. Haven anbefaler også skikkelig hvile, daglig mosjon og, om nødvendig, å regulere blodtrykket.

Tinnitus & Menopause

Tinnitus & Menopause


De fleste kvinner vet allerede at mange endringer er i vente for dem i overgangsalderen. Listen over endringer kan kjøre gamut fra bare irritasjonsmomenter til svært urovekkende symptomer. Mindre symptomer inkluderer kløe, verkende ledd og ømme bryster, mens mer alvorlige symptomer kan være humørsvingninger, tap av libido, tretthet, hetetokter, nattesvette og vektøkning, ifølge Menopause A til Z. Noen mer uvanlige symptomer er forbundet med menopause, og tinnitus er en av dem.

Betraktninger

Tinnitus er ringing i ørene. Husk at mens denne tilstanden er forbundet med overgangsalderen, er tinnitus også forbundet med hjertesykdom, hypotyreose og bivirkninger fra visse medisiner, ifølge Menopause A til Z. Studier er fortsatt blir utført knytte tinnitus med overgangsalderen. Imidlertid ser det ut til å være en sammenheng mellom hormonelle endringer og tinnitus.

Teorier / Spekulasjoner

Det synes å være en sammenheng mellom hormonbehandling (HRT), som mange kvinner velger å bruke under overgangsalder og perimenopause for lindring av menopausale symptomer, og tinnitus, ifølge Menopause A til Z. I tillegg menstruasjonsblødning under perimenopause, når kombinert med HRT, forverrer tinnitus videre.

Case Study

En menopausal kvinne begynte å oppleve tinnitus bare dager etter begynner HRT. Hun erstattet HRT med steroider, og ringing i ørene stoppet. Hun var ved gitt en kunstig form for HRT, og dette ikke føre til ringing til oppstår på nytt.

En annen teori

Ifølge Menopause A til Z, noen mennesker tror at tinnitus er bare en del av aldring; derfor ikke er relatert til menopause i det hele tatt. Fordi menopause oppstår på rundt 50 år, som alene kan være årsaken til tinnitus.

Expert Insight

Det må være mer forskning utført for å bestemme om tinnitus er assosiert med menopause, eller om det bare er en annen effekt av aldring. Folk har stor tro på, men at HRT enten årsaker eller i det minste, forverrer tinnitus. Mange behandlinger er tilgjengelig for menopausale symptomer og tinnitus som du kan diskutere med legen din.

Kosthold og Tinnitus

Kosthold og Tinnitus


Tinnitus er en tilstand som er mer enn bare et irritasjonsmoment --- det er en alvorlig sykdom som forårsaker intense hodesmerter fra lydene som er produsert inne i øret. Denne sykdommen kan behandles med konvensjonell medisin, men et riktig kosthold, kan urter og kosttilskudd også være en gunstig løpet av behandling for tinnitus lider, sier Dr. Alan Gaby, co-forfatter av "The Natural Pharmacy."

Definisjon

Ifølge Gaby, er tinnitus best definert som en støy som ringer gjennom ørene. Det kan være en buzz, susing, fløyte eller bare en summing. I sjeldne tilfeller kan tinnitus faktisk være forårsaket av blod som strømmer gjennom en forstørret blodåre i hodet. Dette er et alvorlig problem som må behandles umiddelbart, men alle former for tinnitus kan føre til hørselstap over tid.

Diet

Endringer i kostholdet kan hjelpe dem som lider av tinnitus. Tinnitus er en tilstand som vanligvis oppstår i forbindelse med andre medisinske problemer, slik som Ménières sykdom, svimmelhet, høyt kolesterol eller høye triglyserider. Ifølge Gaby, erstatte raffinerte karbohydrater med mat med høyt fiber, samt å spise mer komplekse karbohydrater, kan føre til en forbedring i tinnitus, spesielt for folk som lider av Ménières sykdom, en indre øret abnormitet som også kan føre til store smerter og svimmelhet.

Foods høy i fiber inkluderer erter, belgfrukter, svarte bønner, linser, mandler, solsikkefrø, og pekannøtter. Grønnsaker høy i fiber er artisjokker, rosenkål, brokkoli, nepe greener, og mais. Fiberrik frukt inkluderer bringebær, pærer, epler og fiken. Havregryn, kli og knapt er også gode kilder til fiber.

Urter

Det er noen urter som kan være gunstig for personer med tinnitus. Ginkgo biloba-ekstrakt, som er lett tilgjengelig på de fleste stoff og helsekostbutikker, har vært brukt til behandling av tinnitus, med et foreslått dosering på 120 mg per dag. Periwinkle, ifølge Gaby, har vært vist i foreløpige studier for å redusere smerte av tinnitus for folk som har dårlig blodgjennomstrømning. Imidlertid kan periwinkle være vanskelig å finne i USA, så en utfyllende lege ville være den beste personen å spørre om hvor du skal kjøpe den.

Kosttilskudd

Sink, melatonin, og vitamin B12 har noen virkning ved behandling av tinnitus. Sink kan være nyttig når det tas med en hastighet på 90 til 150 mg per dag, men sinkinntak bør overvåkes av en lege. Sink er også mest gunstig i behandlingen av tinnitus hos personer som er sinkmangelfull.

Melatonin, som er tatt om natten i en 3 mg doser, gir en betydelig økning i søvn og søvnkvalitet for lider av tinnitus. Vitamin B12 er et godt supplement for folk som er konsekvent utsatt for høye lyder, sier Gaby, og intramuskulære injeksjoner faktisk redusere alvorlighetsgraden av tinnitus i mange pasienter. Vær imidlertid oppmerksom på er at vitamin B12-injeksjoner gis kun på resept.

Holistisk Hjelp

Ifølge en 1983 studie publisert i American Journal of Chinese Medicine, har akupunktur vist seg å gi lindring hos pasienter med Ménières sykdom. Forskere konkluderte imidlertid med at akupunktur en ineffektiv langtids alternativ for behandling av Menieres sykdom. Gaby har også konkludert med at akupunktur ser ut til å gi umiddelbar lindring av tinnitus symptomer, men ikke langvarig lindring.

Hvordan takle Tinnitus

Folk diagnostisert med tinnitus kan oppleve vedvarende støy i ørene som kan føre til store ubehag. Årsakene til tinnitus er mange. Du kan lære å leve og takle tinnitus ved hjelp av støyreduksjonsteknikker og å gjøre noen endringer i livsstil.

Hvordan takle Tinnitus

•  Bestem årsaken til tinnitus ved å se legen din for en skikkelig diagnose. Listen over årsaker er omfattende og inneholder hodeskade, vaskulære problemer, ørebetennelser, svulster, høyt støynivå, hørselstap og bivirkninger av medisiner (se Ressurser). Behandlingen for tinnitus avhenger av årsaken. Merk at siden noen medisiner kan forårsake tinnitus, legen kan også se etter dette og endre din resept tilsvarende.

Bruk ørepropper eller øreklokker for å beskytte ørene fra overdreven høye lyder om dette er årsaken til tinnitus. Dette kan redusere risikoen for alvorlige skader på ørene.

Endre ditt kosthold og livsstil for å redusere tinnitus. Inkludert sunne matvarer, multi-vitaminer, kosttilskudd og regelmessig mosjon til din daglige diett kan gi noen lettelse fra tinnitus. Unngå koffein, alkohol, tobakk og redusere saltinntaket kan også bidra til å forbedre blodsirkulasjonen til blodårene i ørene.

Redusere stress å takle tinnitus. Folk fokuserer mer på sin tinnitus når de er engstelig eller anspent. Noen stress reduksjon teknikker er meditasjon, biofeedback og mosjon.

Bruk maskeringsenheter (hvit støy generatorer) og TRT å redusere tinnitus. Maskering enheter kan dekke tinnitus (støy i ørene) og gjøre det mindre merkbar. Tinnitus omskolering terapi bruker PP-metoder for å hjelpe tinnitus lider tilpasse seg tilstanden.

Få høreapparater hvis det er hørselstap forbundet med tinnitus. Når en person bærer disse enhetene, kan de hørbare lyder hjelpe maskere tinnitus. Cochlea implantat kan være gunstig for personer med tinnitus som har liten eller ingen hørsel (se Ressurser).

Prøv komplementær eller alternativ behandling for å hjelpe deg å takle tinnitus. Du kan bruke urten ginkgo biloba på regelmessig basis for lindring av denne tilstanden. Hypnoterapi, avslapning og akupunktur kan også være nyttig.

Slik behandler Tinnitus Med Akupunktur

Slik behandler Tinnitus Med Akupunktur


Mange av oss har hatt som "ringing i ørene" etter en høy konsert. Men noen mennesker lider med dette ringelyd i ørene eller "tinnitus" på en daglig basis. Når andre behandlinger har mislyktes, noen mennesker slår til akupunktur for å hjelpe administrere sin tinnitus. Bruk følgende for å forstå hva du kan forvente hvis du velger å styre din tinnitus med akupunktur.

Slik behandler Tinnitus Med Akupunktur

•  Bestem først at du faktisk har tinnitus. Noen ganger kan tinnitus forveksles med mer behandles øre problemer som en oppbygging eller blokkering av voks i ørene.

Hør med legen din om hvilken type tinnitus som du har som type avhenger av hvilken type behandlinger og managements kan eller ikke kan hjelpe deg. Hvis du har hatt helt greit hørsel og da har en plutselig høy lyd utbruddet som ikke vil gå bort, din tinnitus anses å være en "overflødig". A "mangel" tinnitus er beskrevet som utvikler seg svært langsomt eller gradvis med en mer lav ringelyd. I en alder av pasienten, og hvor lenge de har lidd med tinnitus kan også være en faktor i hvordan de vil reagere på forskjellige behandlinger.

Besøk et anlegg som praktiserer akupunktur for behandling og styring av din tinnitus hvis du føler de andre mer tradisjonelle metoder for å behandle problemet virker ikke. Forstår at dette vil være en prosess og det kan ta mange økter før en betydelig forskjell er lagt merke til. Tinnitus som er fast bestemt på å være en "overflødig" vil svare bedre på akupunkturbehandlinger enn tinnitus beskrevet som "mangel".

Vær klar til å være åpent sinn og ikke stresset når du kommer for akupunktur økten. Akupunktur sesjoner som er gitt i forbindelse med massasjeterapi har vist seg å være fordelaktig. Vær forberedt på å vite at i løpet av øktene at akupunktur nåler vil bli plassert inn i ørene på forskjellige steder.

Vet at akupunktur behandlinger ikke alltid helt kurere tinnitus problem. Noen ganger er det fullstendig lindring fra tinnitus, noen ganger er det "noen" lettelse og andre ganger pasientene ikke responderer på behandling. Lindring av tinnitusen, vil variere med den enkelte pasient, og deres grad av ubehag.

Hvordan behandle Tinnitus

Det er ubehagelig og irriterende å høre ringing eller summende lyder i ørene. Hvis støyen varer lenger enn noen få minutter, og ikke går bort, kan det være tinnitus. Tinnitus kan være forårsaket av skade på ørene, som kan være irreversible. Behandling av tinnitus avhenger av årsaken.

Hvordan behandle Tinnitus

Se legen din for å finne årsaken til tinnitus. Det kan være så enkelt som voks i ørene, som kan fjernes av lege eller med et hjem kit. Legen skal hjelpe deg å utelukke eller ta andre årsaker, for eksempel høyt blodtrykk, indre-øret sykdom eller overforbruk av medisiner som aspirin.

Prøv medisiner for å behandle tinnitus. Trisykliske antidepressiva som Amitripxyline og Nortriptyline har vist seg nyttig i studier. Gabapentin (Neurontin) for migrene og akamprosat (Campral) for alkoholisme er vist å lindre tinnitus. Benzodiazepiner og Baklofen (nervesystemet) også kan fungere.

•  Dekk til lyden av tinnitus med ekstern støy. Bruk med en vifte, myk musikk eller lavt volum radio statisk. Lytt til CDer med hvit støy eller naturlige lyder som regn og sjøsiden. Bruk lyd puter som har små høyttalere inne puter.

Bruk et høreapparat som forsterker lyder utenfra og gjør tinnitus støy mindre opplagt.

Administrer dine nivåer av stress. Angst, depresjon og søvnløshet forverre tinnitus. Lyder vil vises høyere enn de er. Avspenningsteknikker lære folk å kontrollere visse automatiske kroppsfunksjoner. Prøv stressmestring, avspenning terapi, trening, biofeedback, akupunktur eller hypnose for å slappe av.

Trening for å øke blodsirkulasjonen og rolige nerver. Gjør tai chi og yoga.

Bruk naturlige rettsmidler for å behandle tinnitus. Bakepulver, magnesium, melasse og eddik er oftest prøvd. Ta urter og vitaminer som ginkgo og sink.

Hint

 • Unngå irritanter som høye lyder, aspirin, alkohol, nikotin og koffein, og tonic vann, som inneholder kinin.
 • Ikke bruk noen av de nyere antidepressiva som listen tinnitus som en bivirkning. Disse inkluderer Prozac og Zoloft.
 • Se på kostholdet ditt. Salt begrenser blodkar og reduserer blodstrømmen inn i ørene.

Hvordan diagnostisere Tegn på Tinnitus

Hvordan diagnostisere Tegn på Tinnitus


Hvis du noen gang har opplevd ringing i ørene, er du ikke alene. Omtrent 36 millioner amerikanere er plaget av støy i ørene, en medisinsk tilstand som kalles tinnitus. Mens tinnitus i seg selv ikke er livstruende, kan det forstyrre daglige aktiviteter. Se etter disse skiltene for å diagnostisere tinnitus.

Hvordan diagnostisere Tegn på Tinnitus

Lytt etter rare lyder i ørene som oppstår uavhengig av ekstern kilde. Lyder som du kan høre inkluderer ringer, swooshing, summende eller piping. Lydene kan være høy pitched eller tilsvarende den buldrende brøl av et tog.

Kontroller at andre mennesker rundt deg kan ikke høre lyder som du hører.

Innse at enten en kontinuerlig eller sporadisk støy kan være et tegn på tinnitus. Det kan isoleres til det ene øret, eller opptre samtidig på begge ørene.

Merknad om støyen i ørene blir verre om natten. Tinnitus har en tendens til å avta i løpet av dagen som støy fra omgivelsene maskerer støy i ørene. Støyen blir ofte verre når miljøet er rolig og du er sliten.

Besøk din fastlege eller en otolaryngologist å utelukke alvorlige årsaker til tinnitus. Tillate legen din for å gi deg en audiologisk eksamen.

Hint

 • Tinnitus kan være en bivirkning av andre medisinske tilstander som diabetes, unormal blodtrykk, diabetes, skjoldbrusk problemer, allergier og svulster.

Slik unngår du at Tinnitus

Tinnitus er den kontinuerlige lyden av ringer, summende eller piping i ens ører. Det er mange årsaker til denne tilstanden, men de viktigste er overeksponering for høy musikk og hørselstap som oppstår med alderen. Heldigvis er det noen enkle tips du kan bruke for å forebygge tinnitus.

Slik unngår du at Tinnitus

Be legen din for å sjekke dine medisiner for å se om disse er årsakene til tinnitus. Tinnitus kan være bivirkning av medisiner som aspirin, antibiotika og antidepressiva. Hvis dette er tilfelle, kan det hende legen din må endre dine medisiner.

Minimer overeksponering for høy lyd, el-verktøy, høyt maskiner og musikk. Kontinuerlig eksponering for disse lydene kan sterkt påvirke hørselen.

Bruk spesielle høreapparater for å beskytte ørene. Hvis du ikke klarer å unngå disse høye lyder og deretter bruke ørepropper eller øreklokker. Arbeidere som bruker elektroverktøy eller tunge maskiner på en daglig basis er spesielt utsatt for denne tilstanden.

Skru ned volumet når du bruker en stereo hodetelefon. Tenåringer og unge voksne bør unngå denne praksisen som det kan føre til tinnitus samt hørselstap.

Gjør endringer i livsstil for å forebygge tinnitus. Redusere saltinntaket og avstå fra koffein, alkohol og røyking. Disse kan forårsake tinnitus ved å redusere blodsirkulasjonen til ørene.

forbedre sirkulasjonen gjennom et sunt kosthold og ved å trene regelmessig. Sjekk for hypertensjon ved å overvåke blodtrykket. Hvis blodtrykket ditt er høyt så bør du oppsøke lege som kan foreskrive medisiner for å kontrollere høyt blodtrykk.

Unngå overdreven slanking, vekttap eller overvekt, så disse kan også føre til tinnitus.

Hint

 • Rådfør deg med legen din om noen tilstand eller behandling.

Hvordan identifisere symptomer på Tinnitus

Tinnitus er et medisinsk begrep som beskriver en konstant summende eller ringing i ett eller begge ørene. Tilstanden rammer voksne og barn, og er ofte forårsaket av noen tidligere skade ørene. Tinnitus vil ikke føre til døvhet. Pågående utbrudd av tinnitus kan behandles gjennom tinnitus omskolering terapi, eller det kan løse seg selv over tid. Mens det kan være ekstremt frustrerende, for å lære å identifisere symptomer på tinnitus kan hjelpe legene finner en underliggende årsaken til tilstanden og hjelpe den enkelte takle problemet. Noen tilpasse seg de stadige lyder i øret, mens andre kan trenge noen form for atferdsterapi for å bidra til å øke daglige funksjoner og holdninger mens håndtere tilstanden.

Hvordan identifisere symptomer på Tinnitus

Øresus

Øresus kan bli hørt som myk eller høyt, eller sammen med andre lyder som piping, brøling eller hvesing.

Opplever lydene i tråkkfrekvens med hjerterytme er også vanlig. Ringing eller summende kan være høyere med hver beat av hjertet, som fører til en synkronisert mønster som samsvarer med pulsen i en "on-off 'type følelse.

dannes eller blokkering forårsaket av ørevoks ofte gjør lydene mer hørbar. Så gjør ekstremt høye lyder, og i noen tilfeller, allergier.

Heving av blodtrykk gir ofte en økt bevissthet om den brølende eller summende i ørene opplevd med tinnitus, som kan visse medikamenter som antibiotika og diuretika.

Hint

 • Prøv å distrahere deg fra den konstante ringingen ved å spille musikk eller TV i bakgrunnen mens du prøver å sove. I noen tilfeller kan enkeltpersoner være i stand til å bære en tinnitus demper, eller få lindring fra tannbehandlinger.
 • Økt frustrasjon og irritasjon med tilstanden forårsaker utbrudd av uberegnelig atferd eller temperament hos noen individer. Søke medisinsk behandling og råd fra en lege eller øre spesialist for mulige mestringsmetoder.

Tinnitus Effects

Tinnitus, en ringing eller summende i ørene, er ikke en sykdom, men kan være et symptom på en underliggende problem. Det kan være en kortvarig, sporadisk irriterende, eller det kan føre til alvorlig nød og vare lenge.

Årsaker

Skader fra høye lyder eller musikk kan forårsake tinnitus. Andre vanlige årsaker er skade på trommehinnen; aldersrelatert hørselstap; ørevoks buildup; herding av bein i det indre øret; aterosklerose eller åreforkalkning og nerveskader i ansiktet eller hodet.

Testing

Årsaken til tinnitus kan bestemmes gjennom en fysisk undersøkelse av en lege; hun vil sjekke for å se om det er ørevoks buildup eller en punktert trommehinne. Hørselstester benyttes også for å finne kilden til tinnitus.

Behandling

Behandling varierer fra fjerne ørevoks på medisiner for alvorlig tinnitus. Hvit støy maskiner og høreapparater kan maskere effekten av tinnitus.

Livsstil

Livsstilsendringer kan lindre effektene av tinnitus. Unngå alkohol, høye lyder, stress og nikotin. Spill av bakgrunnsstøy, slik som en løpe vifte eller myk musikk.

Forebygging / løsning

Alltid bruke hørselsvern når du blir utsatt for høye lyder, for eksempel konserter eller target practice, og opprettholde gode kolesterolet å unngå åreforkalkning.

Tinnitus Relief

Tinnitus er den medisinske termen som beskriver øresus som påvirker så mye som 20 prosent av befolkningen, ifølge Mayo Clinic. Tinnitus er ikke en medisinsk tilstand. Det er ett av symptomene på en annen forstyrrelse, slik som Menieres sykdom eller en skade på øret. Lindring fra tinnitus kan komme i en rekke måter, med slike behandlinger som maskering støy, medisiner og kirurgi.

Medisiner

Mens medisiner ikke kan helbrede tinnitus, har de blitt sett å redusere virkningene av tilstanden. Antidepressiva som nortriptylin har vært ansatt mot tinnitus, men brukes kun i de mest alvorlige tilfeller. Bivirkningene av slike legemidler er tørr munn, forstoppelse og hjerteproblemer, slik at de ikke er foreskrevet bortsett fra når lite annet har fungert. Den angstdempende medikament Xanax og andre lignende til det er blitt funnet å være effektive i å hjelpe til å redusere symptomene på tinnitus, men disse medikamentene kan være vanedannende og bringe døsighet og kvalme. Et stoff som heter Campral, som normalt brukes til å behandle alkoholisme, har vist noen lover som en lettelse for tinnitus.

Maskering

En av de mest brukte behandling for å gi lindring av tinnitus er å maskere lyd. Dette gjøres med bruk av enheter som hvit støy maskiner og høreapparater. En hvit støy maskin produserer beroligende lyder som bølger eller regn som gir noen lettelse fra tinnitus. Høreapparater kan tillate en person med tinnitus en bedre evne til å forstå hva som blir sagt. Andre maskering enheter ligner i naturen til høreapparater og kan brukes akkurat som høreapparater er. De produserer støy lavt nivå at individet vil til slutt automatisk ignorere, med tinnitus lyder også blir ignorert på samme tid.

Tappekran Test

En enkel test kan avgjøre om maskering vil gi tinnitus lettelse. Stå ved siden av rennende vann, og hvis lyden gjør at du ikke legger merke til tinnitus, bør deretter maskerings kunne arbeide. Selv når kranen testen ikke drukne ut ringing i ørene, kan det bety at personen lider av et hørselstap. De som har et tap av hørsel kan bli hjulpet av en høyere-pitched maskerende lyd.

Kirurgi

Når tinnitus er ekstrem, kan kirurgi vurderes. Indre øret skader er vanligvis skylden for alvorlig tinnitus symptomer. Imidlertid, kirurgi ikke garantere lettelse siden, i noen tilfeller, er kilden til problemet lokalisert i hjernen, hvor den ikke kan håndteres. Slike operasjoner er vanligvis utføres bare ved institusjoner som har høyt spesialiserte auditive kirurger fordi hørselsnerven må deles for å gi noen lettelse.

Andre behandlinger

I noen tilfeller tinnitus er forårsaket av medisinske tilstander som når de ble behandlet kan lindre symptomene på øret ringing. Et vanlig problem som lett kan utbedres er en opphoping av voks i øregangen. Hørselsproblemer relatert til blodtrykket og blodårer kan korrigeres med medisiner og / eller kirurgi. I noen tilfeller en viss medisiner kan forårsake tinnitus; endre dosering eller bytte til et nytt legemiddel ofte bidrar til problemet.

Tinnitus symptomer

Tinnitus er en medisinsk tilstand der pasientene hører ringing eller støy i ørene. For noen lydene oppstå midlertidig mens andre opplever støy 24 timer i døgnet. Ulike typer lyder kan bli hørt. Lær mer om denne tilstanden, hvordan forebygge det og hvordan håndtere symptomene du har.

Identifikasjon

Diagnosen Tinnitus kan gjøres når du opplever lyder i ett eller begge ørene, selv om det ikke er noen ekstern lyd skjer. Det kan være myk og bare skje noen ganger, eller det kan skje daglig og være svært høyt.

Årsaker

Mange situasjoner kan forårsake disse symptomene. Disse inkluderer eksponering for høye lyder, voks buildup i ørene, infeksjoner, visse sykdommer, og hode og nakkeskader. Andre årsaker er bivirkninger fra visse medisiner og forskyvninger i kjeven.

Symptomer

I noen tilfeller av tinnitus, kan du høre en ringing eller summende i ørene umiddelbart etter å ha blitt utsatt for en høy lyd. Dette kan være et resultat av en dysfunksjon i nerver eller områder av hjernen som prosessen utløses.

Andre Lyder

Selv om denne tilstanden er ofte beskrevet som en ringing i ørene kan du også høre brøling, plystring, knitring eller klikkelyder i tillegg. Det kan påvirke din evne til å høre og arbeid. Det kan også forstyrre søvnen.

Komplikasjoner

Noen pasienter utvikler objektiv tinnitus. Dette skjer når ikke bare pasienten, men legen kan også høre lyden når du utfører en eksamen. Dette kan skje med kar sykdommer eller indre øret eller muskulære problemer.

Hvordan behandle Tinnitus uten rusmidler

Hvordan behandle Tinnitus uten rusmidler


Tinnitus er irriterende og masker andre hørbare lyder ved å heve baseline støy. Det kan føre til søvnmangel, isolasjon og andre helseproblemer. Hvis det varer i mer enn noen få timer, garanterer det oppmerksomhet. Tinnitus rette uten rusmidler er gjennomførbart.

Hvordan behandle Tinnitus uten rusmidler

Planlegge en avtale med en ØNH (øre-nese-hals lege). Han vil være i stand til å arbeide på å finne årsaken til problemet. Ofte dine allmennleger vil sjekke for voks oppbygging deretter henvise deg til en audiograf, som ikke er neste skritt å ta.

Når ØNH har gjort fastsettelse av årsaken utelukker allergier, høyt blodtrykk, stress eller andre faktorer du kan da bli rettet til en audiologi undersøkelse for å fastslå om det er hørselstap.

Hvis tinnitus ikke er forårsaket av nerveskade, det er andre måter å håndtere det uten å lage en rusmiddelavhengighet. Nakke øvelser som å rotere hodet i en sirkel sakte kan hjelpe Eustachian rør renne riktig å fjerne trykket. Avspenningsteknikker og visualisering kan også redusere ringing.

Bruk hørselsvern for å redusere tinnitus. Høres høyere enn 80 desibel vurderes som potensielt farlig. I dag har vi mange lydkilder nivåer høyere enn 80 desibel som kan forårsake tinnitus.

Her er noen vanlige lyder og deres estimerte desibel:

Ekstremt høyt
110 dB = musikk, rock, rap med basen
106 dB = trommevirvler
100 dB = snøscootere, motorsager, ferdighets sager, trykkluftverktøy
90 dB = gressklippere, shop verktøy, lastebil trafikk, subway

Veldig høyt

80 dB = vekkerklokke, travel gate
70 dB = bytrafikk, støvsugere
60 dB = samtaler, stillegående oppvaskmaskin

Moderat

50 dB = jevn regn
40 dB = stille rom

Faint

30 dB = hviskende samtale

Bruk denne veiledningen for å øke eksponeringen bevisstheten til skadelige lyder. Det er naturlig tinnitus rettsmidler tilgjengelig. Tinnitus botemidler er ikke lenger begrenset til en levetid på reseptbelagte medisiner. Vennligst referer til de ressursene som er oppført nedenfor for å få tinnitus lettelse.

Vennligst sjekk ut bloggen min oppført under ressurser på hvordan du kan forbedre synet naturlig. Vi trenger ikke resept for kroppen vår.

Hint

 • Prøv å bruke nakke øvelser ved å rotere hodet sakte i sirkler rygging retninger
 • Visualisering og avspenningsteknikker er vist å bidra til å redusere tinnitus
 • Reduser inntak av koffein
 • Få nok søvn
 • Les en e-bok om naturlige botemidler for tinnitus
 • Ikke bli lurt til en levetid på medikamentell behandling med bivirkninger
 • Hold sunn natrium nivåer i kostholdet ditt
 • Vær oppmerksom på lyder som er større enn 80 dB for å hindre forverring av symptomer
 • Tinnitus botemidler eksisterer i de fleste tilfeller

Hvordan Stopp Tinnitus

Hvordan Stopp Tinnitus


Hvis ringing i ørene er irriterende, det er ting du kan gjøre for å stoppe tinnitus. Tinnitus er en støy eller summing i ørene. Det er også et vanlig problem som vanligvis rammer om lag én av fem personer. Mens tinnitus er ikke en serøs problem, er det vanligvis et tegn på noen annen underliggende årsak. For å få tinnitus Hårtap, følg trinnene nedenfor.

Hvordan Stopp Tinnitus

•  For å stoppe tinnitus sjekk med din lege eller audiograf for eventuelle underliggende årsaker. Du audiograf eller lege vil sannsynligvis sjekke ørene dine for overdreven ørevoks. For mye ørevoks vanligvis forårsaker tinnitus. Det er andre fysiske forhold som forårsaker tinnitus. Har legen din gjøre en fullstendig fysisk for relaterte tinnitus forhold.

For å stanse tinnitus utseende til reseptbelagte medisiner, og be audiografen din eller apotek hvis tinnitus kan muligens være en bivirkning. Hvis en reseptbelagte medisiner er ansvarlig for tinnitus, kan legen din ønske å redusere dosen eller forskrive en ny medisin.

Spør en audiograf eller lege om medisiner for å stoppe tinnitus. Det er resepter som vil bidra til å redusere eller stoppe tinnitus. Alprazolam eller trisykliske antidepressiva har vist seg å bidra til å stoppe tinnitus; Men disse medisiner har bivirkninger som tørr munn og tretthet.

for en naturlig tinnitus kurer, prøve å ta ginkgo-blad ekstrakt. Det bidrar til å stoppe tinnitus ved å stabilisere nerveceller og forbedre sin signalering. Ta 40 mg tre ganger om dagen. Kontroller at ginkgo-blad ekstrakt du valgte inneholder 24 prosent flavornol glykosider. Magnesium er også påstått å bidra til å stoppe tinnitus. Ta 500 mg daglig for å hjelpe ørene slutte å ringe.

Om Tinnitus rettsmidler

Tinnitus, også kjent som øresus, er forårsaket av en underliggende tilstand som kan være relatert til enten medisiner eller livsstil. Tinnitus er så vanlig at nesten én av fem amerikanere opplever det. I det siste har det vært noen nylige medisinske og teknologiske utviklingen som kan bringe lettelse.

Maskering Device

En innretning som ligner på et høreapparat kan plasseres i øret for å foreta en konstant hvit støy som overdøver ringetonen.

Medisinering

Hvis andre metoder for lindring ikke fungerer, kan antidepressiva være foreskrevet for å lindre alvorlige tinnitus symptomer.

Unngå Triggers

Noen mennesker har en miljømessig eller emosjonelle komponenter som setter av tinnitus. Reduksjon av stress eller unngå utløse (sigarettrøyk, for eksempel) kan ofte lindre eller redusere symptomene.

Unngå alkohol

Alkohol kan forverre tinnitus ved å øke presset på det indre øret.

Kurere den underliggende tilstanden

Noen ganger tinnitus behandles ved å identifisere den underliggende årsak, og herding.

Naturlige behandlinger for Tinnitus

Tinnitus, også kjent som "ringing i ørene," er en tilstand som rammer millioner av mennesker, og på dette punktet er det ingen kur. Imidlertid, ved bruk av alternative behandlinger, effekten av tinnitus kan bli sterkt redusert.

Identifikasjon

Tinnitus er oppfatningen av lyd av det menneskelige øret når det ikke er noen ekstern lyd tilgjengelig. The American Tinnitus Association anslår at over 50 millioner amerikanere opplever varierende grad av tinnitus.

Forebygging / løsning

Ifølge Dr. Michael D. Seidman, kan ulike former for vitamin B lette effektene av tinnitus. Vitamin B1, B3 og B12 har vist seg å være effektiv i behandling av kronisk tinnitus.

Koffein og alkohol

Koffein og alkohol er kjent for å utarme mengden av magnesium som finnes i kroppen. Ifølge American Journal of Øre, kan magnesiummangel føre til dysfunksjon i flere kroppsfunksjoner, inkludert hørsel. Redusere koffein og alkohol har vært kjent for å redusere effekten av tinnitus.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba er et velkjent urtemedisin for hukommelsestap, men American Association tinnitus indikerer at ginkgo biloba kan også brukes til å redusere virkningene av tinnitus også.

Aspirin & Salicylate

Redusere bruk av aspirin kan bidra til å redusere kronisk tinnitus, og unngå mat som er høy i salicylate, for eksempel mandler og epler, kan minske effekten av tinnitus.

Holistisk Cures For Tinnitus

Holistisk Cures For Tinnitus


Tinnitus er en tilstand som rammer millioner av folks hørsel hvert år. I utgangspunktet lider hører summing, ringing, kvitrende eller piping lyder når ingen slik støy er til stede. Alvorlighetsgraden varierer fra mildt irriterende til alvorlig, der folk har problemer med å konsentrere og sove; noen enda støter psykiske plager. Heldigvis flere holistiske behandlinger er tilgjengelig for å hjelpe dem som lider av tinnitus.

Accupuncture og Accupressure

Deep tommelen press brukt på følgende punkter i ett minutt kan lindre tinnitus: GB 2, NO 20, TW 17, TW 21, LI 4, LI 11, GV 15, TW 3, TW 5, CV 23, 3 r, LIV 2 , BI 23.

Ayurveda

Tinnitus er en vata lidelse ifølge Ayurveda, en tradisjonell form for alternativ medisin. Og det kan lindres ved å drikke te laget av Comfrey, kamille og kanel to eller tre ganger om dagen.
Tar 200 mg yogaraj Guggulu to eller tre ganger om dagen med varmt vann etter spising kan hjelpe så godt.

Deep Breathing

For tilfeller av mild tinnitus, noen ganger ganske enkelt å ta tankene bort fra "støy" hjelper mye. Dyp pusting kan hjelpe tinnitus lider slappe av; de bør ta minst 175 kontinuerlige, dype åndedrag hver time før de har symptomer bedre.

Color Therapy

Fargeterapi er effektiv for mange tinnitus lider; blått bør brukes i 30 minutter hver morgen og kveld, etterfulgt av 10 minutter av indigo.

Herbal Medicine

Noen urter er ansett for å være effektive for behandling av tinnitus: sesamolje (tatt to ganger daglig); hvitløksolje (tre dråper bør plasseres i øret før du går til sengs om kvelden); kamille, kanel og comfrey (brygget i 1 minutt å lage en urte-te).

Massasje

Massasje kan være effektive i releiving tinnitus symptomer. Å holde ørene til hodet og massere de ytre kantene av begge ørene og øreflippene flere ganger daglig kan være nyttig. Eller prøv masserer groper bak kjevebenet og under ørene en gang om dagen.

Ernæring

Matvarer som er kjent for å gjøre tinnitus verre er alkohol, koffein, salt og store mengder raffinert sukker.
Regelmessig tygge tørket frukt bidrar til å øke øret sirkulasjonen og kan hjelpe noen lider av tinnitus.
For noen mennesker, tinnitus resultater fra en vitamin mangel. Følgende daglige doser kan lette denne tilstanden: 50 mg vitamin B-komplekset (B12, B6, B5), 10 000 IE vitamin A, 400 IE vitamin E, kolin, 30 mg sink.