Digidexo.com

bruksanvisning flowmeter sykehus

Hvordan å forbedre kommunikasjonen på sykehus

Hvordan å forbedre kommunikasjonen på sykehus


Forbedre kommunikasjon i sykehus er en av de viktigste utfordringene i helsetjenesten. Ifølge Joint Commission (en ideell organisasjon som sertifiserer tusenvis av helsemyndigheter over hele landet), er kommunikasjon sammenbrudd den største medvirkende faktor til kritiske hendelser og forsinkelser i omsorg på amerikanske sykehus. Helsesektoren kan ikke sakker akterut når det gjelder å kommunisere til alle mennesker, spesielt når folk er syke og sårbare.

Bruksanvisning

Bruke den beste tilgjengelige teknologi, innføre en sentralisert, forenklet telefon svartjeneste, noe som sparer verdifull tid for sykepleiere og leger. Bruke datateknologien til å lagre og få tilgang til pasient notater, slik at taushetsplikten er oppfylt.

Utvikle en kommunikasjonsprotokoll for personalet å følge. Innlemme pasientrettigheter og respekt for mangfold i all kommunikasjon med pasienter. Ansette tolker, oversettere og folk som registrerer for å lette kommunikasjonen med folk som har spesielle behov.

Utvikle politikk på kommunikasjon og tilgang til spesialister for folk som trenger talsmenn eller har særskilte behov. Institutt prosedyrer der overlevering mellom ansatte som går ut og kommer på vakt foregår i en formell måte. Sett til side en periode med overlapping mellom skiftene hvor ansatte kan gå inn i en privat plass og diskutere fremdrift og endringene som skjedde i de utgående shift.This er en viktig del av kontinuitet i omsorgen.

Tren alle ansatte i forskjellige stiler og typer kommunikasjon, om verbal og ikke-verbal kommunikasjon og medhjelpere til kommunikasjon. Også trene dem på systemene innenfor sykehuset. Forsterke dette med vanlige økter. Delegere ansvar for å forbedre kommunikasjon til ledere innenfor de ulike fagområdene, for eksempel til regissøren av sykepleie. Kvitter eksempler på god kommunikasjon og belønne dem.

Tips og advarsler

 • Oppmuntre ansatte til å foreslå forbedringer for å kommunisere systemer og sikre at de har et forum for å gjøre dette.

Hvordan å behandle depresjon med sykehus

Hvordan å behandle depresjon med sykehus


Behandling av depresjon med sykehusinnleggelse kan være en effektiv måte å få umiddelbar hjelp hvis noen av symptomene, slik som selvmordstanker, er spinner ut av kontroll. Sykehus utstyrt for å behandle tilfeller av alvorlig depresjon kan tilby et bredt utvalg av behandlinger, inkludert reseptbelagte medisiner, samtaleterapi, ECT (elektrokonvulsiv terapi) og VNS (vagus nervestimulering).

Bruksanvisning

Unn depresjon med sykehus

•  Ta kontakt med din lege eller psykiater hvis du tror behandle din depresjon med sykehusinnleggelse er det beste alternativet. I mange tilfeller kan den oppfattede behovet for hospitalisering være et resultat av en panikkanfall eller angst som kan adresseres med en kortsiktig løsning som sedasjon. For selvmordstanker og tendenser, men umiddelbar sykehusinnleggelse bør gjennomføres, selv om rent for observasjons grunner.

Få din nåværende lege eller mental helse profesjonell involvert i sykehusprosessen. Ikke bare vil legen kunne gi viktig informasjon til sykehuspersonalet, men å ha et kjent ansikt fungere som et bindeledd på dine vegne, kan også bidra til å redusere følelser av angst kan oppstå når du er innlagt på sykehuset.

Ta aktivt del i behandlingsalternativene når du behandler din depresjon med sykehusinnleggelse. Husk at så lenge du er en frivillig pasient, har du rett til å godkjenne eller avslå eventuelle behandlingstilbud. Alltid insisterer på å høre alle alternativene før de bestemmer seg for en bestemt form for behandling.

Få elektrokonvulsiv terapi (ECT) som en rask og effektiv måte å behandle depresjon mens du er på sykehuset. Til tross for populære bilder på det motsatte, er ECT faktisk en relativt trygg og effektiv prosedyre, forårsaker svært lite smerte eller ubehag for pasientene. Faktisk er de fleste ECT-behandlinger utføres mens pasientene er bedøvet.

Undersøke vagus nerve stimulering terapi (VNS), der en liten batteridrevet generator er kirurgisk plantet under din kragebeinet og podet på vagus nerve i nakken. Milde elektriske strømmer blir deretter sendt til hjernen, å øke blodsirkulasjonen og å redusere følelser av depresjon. For mange er dette en svært effektiv måte å behandle depresjon gjennom sykehusinnleggelse.

Hint

 • Sørg for at du tar deg tid til å trene under sykehusoppholdet. Fysisk aktivitet kan øke serotoninnivået i hjernen, bidrar til å lindre symptomene på depresjon.

Hvordan få en jobb på et sykehus for en Pre-Medical Student

Hvordan få en jobb på et sykehus for en Pre-Medical Student


Å arbeide i et sykehus er et middel for pre-medisinstudenter å gjøre seg kjent med de indre-arbeidet i helsevesenet feltet. Sykehus arbeidet gir innblikk i mulige spesialiteter og karrieremuligheter og vedtaket dersom det medisinske feltet er der studenten ønsker å være. En student kan søke om en betalt jobb, fullføre en internship, jobb skygge eller lete etter frivillige muligheter i sitt lokale sykehus.

Bruksanvisning

•  Skriv en søknad og CV. Inkludere i følgebrevet grunner til at du er glade for å ha muligheten til å jobbe på et sykehus som en pre-medisinsk student. Hvis mulig, få et anbefalingsbrev fra en professor.

Still dine professorer eller rådgivere dersom de er klar over noen jobber for pre-medisinske studenter med lokale sykehus.

Besøk din lokale sykehusets nettside. Søk i karrieren delen av nettstedet. Fullføre et søk etter student, deltid og internship muligheter. Arbeidsplasser kan omfatte transport av pasienter rundt et sykehus, jobber som kontorassistent for en legens kontor eller sykepleier assistent jobb - mange sykehus vil trene deg til å jobbe som pleieassistent. Gjelde for den type jobber som interesserer deg. Gjelde for flere jobber for å øke sjansene for å få jobb.

Se etter Hospitering muligheter. Ring lokale sykehus og spør hva deres politikk er på jobb skygging. Du vil sannsynligvis ikke bli betalt for denne muligheten, men du vil jobbe tett med en lege og følge deres hver bevegelse.

Tilby å jobbe frivillig på sykehuset. Dette er ulønnet, men det gir deg muligheten til å få foten i døren og møte enkeltpersoner i det medisinske feltet. Frivillige muligheter eksisterer på tvers av de fleste sykehussystemer og mest kjærkomne studenter. Frivillige kan sitte og holde pasienter bedrift eller arbeid i en gavebutikk, for eksempel.

Hvordan skrive en klage av Patient Care i et sykehus

Hvordan skrive en klage av Patient Care i et sykehus


Skrive et klagebrev til et sykehus er en effektiv måte å få personlig tilfredsstillelse og formidle informasjon i den hensikt å hjelpe sykehuset hindre en lignende negativ opplevelse. Gitt betydningen av helsetjenester og muligheten for pasienten skade, gi tilbakemelding til et sykehus om sub-standard omsorg eller andre problemer oppleves som en pasient er viktig for alle. Bor rolig når du skriver et klagebrev er nødvendig, slik at brevet vil bli tatt på alvor, og du vil ikke bli oppfattet som en som overreagerer.

Bruksanvisning

•  Finn ut navnet på pasienten klage koordinator, eller den som har ansvar for håndtering av klager for sykehuset. Pass på å merke adressen og riktig stavemåte av den spesifikke personen du blir henvist til som hensiktsmessig kontakt. Personen holde denne posisjonen i et sykehus forstår vanligvis praksis på sykehuset og er i en unik posisjon til å bidra til å løse dine klager.

Samle alle dine fakta detaljering navn, datoer og eksakte problemet oppstått. Nøyaktighet er kritisk. Organisere all informasjon som kreves for å begynne å skrive brevet og vedlagte dokumenter som skal kopieres og inkludert.

3-format brevet som et forretningsbrev. Rett brevet flush venstre. Start med en overskrift som inkluderer ditt navn, adresse og telefonnummer som avsender. Deretter legger du den datoen du skriver brevet. Under datoen inkludere adressen til personen som brevet blir sendt. Neste skrive en passende hilsen lignende, Dear Mr. eller Ms Smith.

Skriv det første utkastet til brevet. Kom til poenget raskt, beskriver klagen i første ledd. Være konsis og klar. List detaljer. Hold deg til fakta, og ikke utdype detaljer som vil forvirre eller overdøve den informasjonen som er nøkkelen til klagen. Beskriv hva du håper å oppnå ved å skrive brevet.

korrekturlese brevet. Ikke stol på stavekontrollen for å fange alle de feilene, som ord som blir misbrukt, men stavet riktig ikke kan dukke opp på stavekontroll. For å sjekke din tone og grammatikk, har en betrodd venn med gode språkkunnskaper lese brevet. Korrekturlese brevet en siste gang etter at korrigeringer før vi sender det endelige utkastet.

Send kopier av relevante papirene for å sikkerhetskopiere klagen din. Ikke send originaler siden du kanskje aldri se dem igjen. Sende kopier til andre mennesker som kan hjelpe deg med å løse klagen.

Send brevet rekommandert post, slik at du har bevis du sendte brevet.

Hvordan hjelpe Grumpy Eldre pasienter i sykehus

Hvordan hjelpe Grumpy Eldre pasienter i sykehus


Etter hvert som du blir eldre, blir kroppen mer mottakelig for sykdom og sykdom. Eldre mennesker er mest utsatt på grunn av kronisk sykdom og aldersrelaterte funksjonshemninger. Ifølge "Sykehus og helse Networks," folk over en alder av 65 okkupere omtrent 50 prosent av alle sykehussenger. Omsorg for en eldre pasient kan være både givende og stressende til tider. Mange faktorer kan føre til eldre pasienter på sykehus for å være gretten og lite samarbeidsvillig, men det finnes måter du kan hjelpe gretten eldre pasienter være mer komfortabel mens du bor på sykehuset.

Bruksanvisning

•  Introduser deg selv til den eldre pasienten før du prøver å gi omsorg. Erkjenne at eldre mennesker ofte ta vare på seg selv hjemme og kan være flau over å ha en fremmed sørge for deres personlige behov. Ta en mer personlig tilnærming og gjøre gretten pasienten føler seg mer komfortabel ved å introdusere deg selv og fortelle ham noen ting om deg selv.

Tilbring tid med gretten eldre pasient. Eldre folk noen ganger lider av ensomhet og depresjon fordi de har overlevd resten av sin familie, eller de er atskilt fra familiemedlemmer som bor i en annen stat, slik at pasienten alene. Vis en gretten pasient du bryr deg ved å spørre om hans liv og tar deg tid til å lytte til noen historier.

Praksis pasientsentrert omsorg ved å spørre om din eldre pasient trenger noe, fremfor å anta alle eldre peopleâ € ™ s behov er de samme. Dette kan høres enkelt ut, men det er en vanlig feil folk gjør når du tar vare på de eldre, og denne antakelsen kan gjøre mange eldre pasienter gretten. Pasienten kan føle at han ikke er anerkjent som et individ bare fordi han er eldre, så alltid spørre pasienten hva han trenger.

Etablere en rutine når omsorg for en misfornøyd eldre pasient. Å ha en planlagt rutine vil gi eldre pasienten en betydelig mengde av komfort, fordi hun vil vite hva du kan forvente og forstå hvordan hennes behov kommer til å bli oppfylt. De fleste eldre mennesker har en bestemt rutine hjemme, så spør hva hennes normale rutine er og imøtekomme din rutine så tett som mulig til hjem rutine.

Gi gretten eldre pasient mer kontroll over hans omsorg. Den eldre avtale med betydelige begrensninger hver dag, for eksempel problemer med å gå, blindhet, forvirring og glemsomhet, så blir i et sykehus er en skremmende opplevelse for dem. Hjelpe pasienten føle deg mer kontroll ved å hjelpe ham ta en mer aktiv rolle i hans omsorg og gi støtte når han trenger ekstra hjelp.

Lag din gretten eldre pasient føler seg trygge. Centers for Disease Control og Prevention oppgir at eldre mennesker er på et høyere risiko for mange typer skader som kan føre til døden. Erkjenner at sykehuset kan være et skummelt sted for eldre pasienter allerede en risiko for fall, og gjøre den eldre pasienten føler så trygg som mulig i sine nye omgivelser.

Hvordan planlegge en statisk elektrisitet fra et sykehus til et hjem

Hvordan planlegge en statisk elektrisitet fra et sykehus til et hjem


Som en person aldre, har en sykdom eller en ulykke, noen ganger oppholdet på sykehuset ikke tillater nok tid til å komme seg etter det som sendte personen til sykehuset i første omgang. For en eldre person, sykdom og svakhet forverret av alder, kan bety eldre pasient overganger permanent fra et sykehus innstillingen til et pleiehjem. Uansett årsak, enten permanent eller midlertidig, må planene gjøres før utskrivning fra sykehuset og oppgjør finner sted.

Bruksanvisning

•  Spør legen om nivået av omsorg pasienten vil kreve etter utskrivning fra sykehuset. Hvis du er den som er ansvarlig for pasienten som ektefelle, søsken eller annen autorisert familiemedlem, når legen antyder pasientene trenger et sykehjem anlegget snarere enn å gå hjem, enten midlertidig eller permanent basis, må du stille konkrete spørsmål som til hva pasienten vil kreve i veien for medisin og medisinsk behandling. Hvis dette skal være en midlertidig plassering, be om et overslag tiden av healing før personen ville bli klarert til å returnere hjem. Dette hjelper deg å vite hva slags sykehjem omsorg for å søke. Spør også legen for sykehjems anbefalinger.

Vurdere forsikring og annen finansiell bistand til å forstå hvilke alternativer du kan ha økonomisk i å søke etter et sykehjem. Snakk med et sykehus økonomisk rådgiver, forsikringsselskapet, og hvis personen er på offentlig støtte eller pensjonsytelser, snakke med aktuelle avdelinger for retningslinjer og hjelp.

Sjekk ut sykehjem i området. Ikke alle sykehjem er like. Noen sykehjem har et høyere nivå av medisinsk behandling enn andre. Du må finne et sykehjem med nivået på sykepleie og medisinsk behandling er nødvendig for den personen som blir utskrevet fra sykehuset. Stille spørsmål til de ansatte og sykepleiere. Gå til anlegget og se deg rundt. Vær oppmerksom på hvordan beboerne blir behandlet, og hvis behov blir møtt raskt og effektivt. Besøk med beboerne. Vurdere hvordan sykehjemmet ser ut og lukter. Lukten gir deg ledetråder til renslighet av sted. Snakk med maten ansatte for å se om de vil gi måltider, inkludert noen spesiell diett, nødvendig for den som vil bli sluppet ut til anlegget.

Snakk med ledelsen av hjemmet. Ledelsen vil fortelle deg om det er en venteliste, og hvor snart et rom kan bli tilgjengelige. Dersom utslippet er nært forestående, må du finne et sted som ikke bare vil ta vare på riktig måte for den personen som blir sluppet ut, men det vil ta dem så snart personen er utskrevet fra sykehuset.

Lær dato og tidspunkt for utslippet. For å gjøre overføringen så glatt og smertefritt som mulig, sørg for at du vet nøyaktig når legen planlegger å slippe pasienten, slik at du kan ha sykehjemmet stilt opp og transport klar. Sørg også for å ha en liste over alle medisiner, fremtidige avtaler samt nøyaktig hva omsorg pasienten krever, selv under overføringen. Med planlegging og omsorg, kan du gjøre utslippet mye mindre stressende for den personen som blir utskrivning fra sykehuset til et hjem.

Hvordan finne en lege eller sykehus

Hvordan finne en lege eller sykehus


Finne en lege eller sykehus og deretter velge det beste for dine behov er en viktig beslutning. Ifølge Medline Plus, må du vurdere flere faktorer når vi leter etter en lege eller sykehus. Disse faktorene omfatter hvor nær leverandøren er til ditt hjem, forsikring eller økonomiske ordninger, legitimasjon av leverandør, og hvor godt du liker leverandøren. Å gjøre en informert beslutning er nøkkelen til en vellykket pasient-leverandør forholdet.

Bruksanvisning

Finne en Doctor

Få en liste over leger. Se i telefonboken, på nettet eller i din forsikring leverandør bok for å finne leger i ditt område som leverer de tjenestene du trenger. Vurdere hvor langt unna hver lege er fra hjemmet ditt.

Bekreft med ditt forsikringsselskap hvilke leger er deltakere og spørre om eventuelle co-betalinger eller egenandeler som vil gjelde med hver. Hvis du ikke har forsikring, ta kontakt med legekontorer og spør om kostnader og gebyrer og eventuelle betalingsalternativer eller planer de tilbyr.

Se inn legenes legitimasjon. Finn ut om en lege er akkreditert eller styret sertifisert i hans spesialitet. Ringe for å gjøre en avtale for å snakke med legene og sjekke ut sine kontorer.

Følg strømmen av pasienter på kontoret, renslighet av anlegget og vennlighet. Spør legen på eventuelle spørsmål du har, og bestemme om du liker hans personlighet.

Velg en lege basert på den informasjonen som du har og gjøre en avtale om å bli en etablert pasient.

Finne en Hospital

Skaff en liste over sykehus. Se i telefonboken, online, eller be venner og familie for anbefalinger av sykehusene i ditt område. Vurdere hvor langt unna hvert sykehus er fra hjemmet ditt.

Bekreft med ditt forsikringsselskap at tjenestene som tilbys på hvert sykehus vil bli dekket. Spør om eventuelle co-betalinger eller egenandeler som vil gjelde med hver enkelt. Hvis du ikke har forsikring, ta kontakt med sykehuset direkte og spørre om kostnader og avgifter. Spør om eventuelle betalingsalternativer eller planer de tilbyr.

Se inn sykehusenes legitimasjon og kontrollere at legen din har privilegier med hvert anlegg. Hvis du går til et sykehus hvor legen ikke har privilegier, kan du bli tildelt en Hospitalist, en lege ansatt ved det sykehuset.

Besøk hvert sykehus og gjøre en avtale for å snakke med en representant. Observere strømmen av pasienter og besøkende på sykehuset, renslighet av anlegget og vennlighet. Stille eventuelle spørsmål du har om anlegget.

Velg et sykehus basert på den informasjonen du har. Informere din lege og familie som sykehus du foretrekker i tilfelle en nødsituasjon.

Hvordan bli en Pasientbehandling Tech i et sykehus

Hvordan bli en Pasientbehandling Tech i et sykehus


Pasientbehandling teknikere, portører, ledsagere og hjelpepleiere alle har svært like jobbkrav, som er å gi grunnleggende omsorg til pasienter i regi av lisensierte pleiepersonalet. Mens noen pasientbehandling tekniker, kan ordnede eller tilhørende stillinger ikke kreve en full sertifisering kurs, for eksempel en sertifisert sykepleier assistent, de fleste sykehus og fasiliteter nå krever en sertifisering pleieassistent kurs for å få hands-on kontakt med pasienter. Pasientbehandling teknikere i de fleste sykehus flytte pasienter fra avdeling til avdeling, for eksempel fra akuttmottaket til røntgen og de bistår med å løfte pasienter, får medisinsk utstyr og strømpe forsyninger, samt diverse andre oppgaver.

Bruksanvisning

•  Ta en anerkjent sertifisering kurs for pleieassistent eller pasientbehandling tekniker. Flertallet av sykehus eller sykepleie anlegg vet hvor vanlige sertifiseringskurs for hjelpepleiere er planlagt å bli holdt, og kan hjelpe deg med innmelding. Riktig sertifisering kan sikre at du er skikkelig trent og åpne opp flere sykepleierstillinger dine ferdigheter kan være nødvendig.

Ta noen ekstra kurs som et lokalt sykehus eller sykehjem anlegget kan tilby, slik som Advanced Cardiac Life Support eller Beredskapsopplæring.

Påfør etter sertifisering til sykehus, medisinske fasiliteter, sykehjem og rehabiliteringssentre for en stilling som ville kreve dine ferdigheter. Pasientbehandling teknikere, underoffiserene og ledsagere, samt pleieassistenter, er en viktig del av pleiepersonalet.

Tips og advarsler

 • Hvis du planlegger å fortsette din utdanning i sykepleie eller annen medisinske feltet, bør du la sykehuset eller anlegget vet når du søker. Noen ganger kan de hjelpe med utdanning kostnader.
 • Snakk med sykepleier direktører ved anleggene du søker til å la dem vite at du er interessert i noen posisjon de kan ha åpent. Et ansikt-til-ansikt møtet går langt i å sikre en posisjon.

Hvordan oppnå en Simple & Timely Utslipp fra et sykehus

Hvordan oppnå en Simple & Timely Utslipp fra et sykehus


Sykehus bringe inn nye pasienter og utslipp kurert eller helbredet pasienter hver dag. Når pasienter er klar til å forlate sykehuset etter et opphold for ulike medisinske behov som kirurgi, fødsel eller noe annet som fører til sykehusinnlagte omsorg, er utslippet til neste trinn. Leger må poster som pasienten er utskrevet og venstre etter blir gitt alt og pasienter trenger en tidsriktig og lett utflod som unngår stress etter sykehusoppholdet.

Bruksanvisning

•  Planlegg utslippet på forhånd. Planlegging og forberedelser er viktige punkter til en glatt og rettidig utflod. Planer kan endres i henhold til pasientens behov eller uventede hendelser, som en C-seksjon under en leveranse av et barn som var uventet og resultater i et lengre sykehusopphold, men opprinnelige planer og alternative planer gjøre prosessen smidigere.

Organiser alle papirene på forhånd. Utlading en pasient trenger papirene og får papirene signert av enten pasienten eller en representant for pasienten som en forelder eller verge. Få papirene klar minst en time på forhånd slik at pasienter ikke venter på papirene.

Informer pasienten når de står fritt til å forlate. Fortell pasienten når de er planlagt for utgivelse. For eksempel bør en kvinne som har født motta en tidsramme på når hun er restituert nok til at hun kan fullføre utvinning hjemme, vanligvis innen en dag eller to av fødselen, men noen fødsler krever så lenge som en uke eller mer. Gi pasienten en tidsramme og tid som de står fritt til å forlate.

Gi resepter eller andre papirer før utløpstiden. Pasienter trenger resepter i hånden før de forlater. Å gi de nødvendige resepter, for eksempel et smertestillende etter en operasjon, eller et antibiotikum etter en skade, gjør utladningsprosessen jevnt og raskt.

Gjør ordning for eventuell bistand pasienten trenger før du forlater sykehuset. Noen pasienter vil kreve mer hjelp enn andre, og en jevn utflod som er rask og effektiv krever å ha de nødvendige tiltak på plass som pasienter trenger planlagt ut på forhånd, for eksempel en rullestol i rommet og en sykepleier tilgjengelig for hjulet pasienten til parkeringsplassen og hjelpe dem inn i en bil før de forlater.

Hvordan bruke Sykehus å behandle bulimi

Hvordan bruke Sykehus å behandle bulimi


Bulimia nervosa, som er en spiseforstyrrelse preget av binging og purging atferd, kan være dødelig i avanserte tilfeller. Bulimisk atferd kan herje i kroppen, forårsaker slike medisinske tilstander som dehydrering, underernæring, magesår, bukspyttkjertel skade, høyt blodtrykk, diabetes og indre blødninger. I tillegg kan bulimi føre til klinisk depresjon og føre til suicidal atferd. I alvorlige tilfeller kan sykehusinnleggelse være den beste måten å behandle bulimi.

Bruksanvisning

Bruk Sykehus å behandle bulimi

gjennomgå en grundig fysisk undersøkelse og psykiatrisk evaluering for å fastslå alvorlighetsgraden av bulimi. Det kan være vanskeligere å diagnostisere en bulimi i utgangspunktet, ettersom normal vekt og utseende er ofte opprettholdes, i motsetning til anorexics. Med bulimi, er det meste av skaden gjort til indre organer, vil så flere medisinske tester må gjennomføres for å foreta en nøyaktig vurdering.

Bestem riktig behandling for din bulimi under sykehusoppholdet. Anti-psykotiske medikamenter eller antidepressiva kan være foreskrevet hvis bulimi er forbundet med en personlighet eller angstlidelse. Prozac spesielt har vist seg å være effektiv i behandling av bulimi.

Spør om ernæringsmessige rådgiving fra et sykehus kostholdsekspert som er spesielt opplært i spiseforstyrrelser og kognitiv atferdsterapi (CBT). Ernæringsmessige rådgiving kan være en effektiv og praktisk måte å justere holdninger og oppfatninger om å spise og for å endre uønsket atferd raskt gjennom atferdsmodifisering teknikker.

forbli fokusert og engasjert i din utvinning. Personer som bruker sykehusinnleggelse for å behandle bulimi har en høy tilbakefallsrate på grunn av den oppfatning at sykehuset er en rask krise "fix" til en langsiktig atferdsproblem. Før du forlater sykehuset, ordne pågående behandling for bulimi, inkludert psykoterapi, ernæringsrådgivning og reseptbelagte medisiner.

•  Vurder å delta i en støttegruppe for spiseforstyrrelser etter at du er utskrevet fra sykehuset. Ikke bare er dette et rimelig alternativ til lange og potensielt kostbare økter med psykoterapi, men det gir deg en sjanse til å høre hvordan andre takle bulimi og har lyktes i å overvinne denne lidelsen.

Hint

 • De "sletting" atferd av bulimia nervosa kan ta på mange andre enn oppkast forskjellige former. Spyling kan oppnås gjennom avføringsmidler, klyster, diuretika og overdreven fysisk trening.
 • Tidlig påvisning er nøkkelen til suksess ved behandling av bulimi. Ignorerer symptomene over lang tid påvirker sjansene for utvinning direkte.
 • Vær forsiktig når du konfrontere en bulimisk om behovet for sykehusinnleggelse. Bruk et ikke-blaming tilnærming og fremheve dine bekymringer om helsen hennes.

Hvordan lage et sykehus fødsel en naturlig fødsel

Hvordan lage et sykehus fødsel en naturlig fødsel


Ikke alle kvinner er komfortable med en hjemmelevering, men likevel et sterilt sykehus levering er ikke veldig attraktivt heller. Finn et sykehus som er varmt og åpent sinn til naturlig fødsel filosofi innenfor sykehusmiljø for en positiv naturlig fødsel opplevelse.

Bruksanvisning

•  Diskuter naturlig fødsel alternativer med fødselslege og levere sykehuspersonalet. Ulike sykehus har ulike birthing fasiliteter og retningslinjer vedrørende deres fødsel praksis.

Be sykehuset hvilke alternative fødsels enheter er tilgjengelig. Mange sykehus har birthing baller, gjennomføre hydroterapi eller vannleveranser og fødsels stoler eller senger.

Kontroller miljøet av fødestuer for en naturlig, hjemmekoselig følelse uten sterk stark vegger belysning eller. En levere mor må føle seg komfortable for en vellykket naturlig fødsel.

•  Finn ut om sykehuset har en doula, eller birthing mors assistent, i staben. En doula kan utføre massasje, coach under fødselen, eller utføre svamp bad hvis mor ønsker.

La arbeidskraft begynne på egen hånd med mindre medisinsk nødvendighet krever noe annet. Nekter unødvendige rutinemessige inngrep under fødselen. Fortell sykehuspersonalet hvis de ikke er slik at leverings ønskene til moren.

Kom deg opp og bevege seg rundt under fødselen. Gå ned i hallen, bruker birthing ball eller ta en dusj. Opptre naturlig i sykehuset levering området og slappe av.

Kommunisere ønsket om å ikke skille seg fra barnet umiddelbart etter fødsel til fødestua ansatte. Si fra hvis noe annet enn den naturlige fødselsopplevelse som skjer på sykehuset.

Vurdere å ta svangerskapskurs, som Lamaze metoden eller Bradley Fødsel metoden, som forberedelse til sykehuset fødselen. Begge teknikkene understreke sunt svangerskap, fødsel og foreldrerollen gjennom selvbevissthet, amming, ernæring, mosjon og bonding.

Dekorer birthing rom med bilder fra hjemmet, spesielle objekter eller en nydelig blomsterbukett (hvis tillatt). Spille beroligende musikk, bruke aromaterapi, utfører yoga for å slappe av og de-stress. En naturlig fødsel er vellykket hvis en positiv og naturlig opplevelse for mor og barn er resultatet

Tips og advarsler

 • Tenk på naturlig fødsel på sykehuset som en moderne måte for gammeldags fødsel. Naturlig fødsel er rett og slett en unmedicated eller ikke-kirurgisk fødsel.
 • Vær forberedt på å ha barnet i henhold til Plan B hvis legen må kirurgisk gripe inn i en vanskelig naturlig fødsel.
 • Rådfør deg med legen om bruk av naturmidler under fødsel for å lindre smerte eller angst.

Hvordan overvåker jeg bruk av alfanumeriske personsøkere i et sykehus?

Hvordan overvåker jeg bruk av alfanumeriske personsøkere i et sykehus?


Alfanumeriske personsøkere brukes på sykehus for å kommunisere med ansatte. De tillater at meldinger sendes til helsepersonell råder dem av en pasients tilstand eller testresultater. Transport ansatte er avhengige av alfanumeriske personsøkere for å varsle dem når pasienter trenger transport fra gulvet. Kosttilskudd personell bruke personsøkere for å informere dem når ordrene er klare til å bli tatt til pasienter eller når skuffer trenger plukket opp fra gulvet. Overvåke bruken av alfanumeriske diktafoner gjør ledelsen for å sikre at personsøkere holdes styr på og blir brukt for arbeid formål.

Bruksanvisning

Hvordan overvåke alfanumeriske personsøkere i et sykehus

•  Hold orden på personsøkere ved hjelp av en sign-out ark. I begynnelsen av sin skift, ansatte kvittere ut et signal. Ansatte registrere deres navn og personsøker sporingsnummer. En personsøker sporingsnummer kan være serienummer eller et nummer tildelt hver personsøker. Sign-out ark tillate diktafoner som skal overvåkes ved å vise når og av hvem hver lydsignalet er brukt. Hvis en personsøker blir borte eller ødelagt, se skilt ut arket for å se hvem som brukte det på tidspunktet for hendelsen. Ansatte logger på pipetonen når den er tilbake på slutten av sitt skift.

Bruk en logg for hver Piper for å sikre at det blir brukt for arbeidsformål. Hver gang en personsøker blir brukt, kan den informasjon som sendes til personsøkeren bli sporet og registrert i en datamaskinprogram konfigurert til å overvåke sykehusets personsøkere. Dette sikrer at de brukes for arbeidsrelaterte saker i stedet for personlig bruk. Logg ark kan vise hva slags informasjon som blir sendt til hvert pipetonen. Meldinger som sendes via personsøker og telefonnummeret det stammer fra kan sees ved hjelp av en logg ark. Råde ansatte som loggene skal brukes og anmeldt for å sikre at personsøkere ikke blir misbrukt.

Bruk GPS (Global Positioning System) eller sporing programmer for å overvåke plasseringen av personsøkere. Personsøkere kan være rustet til å sende ut signaler som viser deres plassering. Dette bidrar til å hindre dem fra å bli tapt. Hvis en personsøker er feilplassert, kan en ansatt varsle en leder, som kan deretter logge inn på tracking system og hente et signal fra lydsignalet viser beliggenheten. Sporingssystemer som indikerer et signal beliggenhet kan også bidra til å gjenopprette stjålne personsøkere. Systemer som sporer personsøker steder kan settes opp ved hjelp av spesialisert programvare som er kompatibel med personsøker. Snakk med en IT eller programvare spesialist for å diskutere hvilket system som er riktig for den før kjøp sykehus.

Sjekk lydsignal loggene når personsøkere er logget på og ut for bruk. Sørg for at hver lydsignalet logg er klart når ansatte sjekke dem ut i begynnelsen av sine skift. Når de er slått på, kan administrasjon sjekke personsøkerens logg for å se hvilke meldinger ble sendt til personsøker og av hvem. Sett opp søkere, slik at et passord eller kode er nødvendig for å slette meldinger for å hindre ansatte fra å slette personlige meldinger fra lydsignalet før du slår det på slutten av sitt skift. Sammenligne lydsignal logger med meldinger som er lagret på personsøkeren for å sikre at de blir brukt til forretningsmessige forhold.

Test personsøkere for å sikre at de fungerer som de skal når de er logget på og ut. Overvåking øker bruk inkluderer å sørge for at de fungerer som de skal. Dette sikrer at meldinger mottas, hindre forsinkelser som kan påvirke pasienter og ansatte. Informere ledelsen om eventuelle problemer som oppstår i løpet av et skift. Søkere som ikke fungerer ordentlig skal handles inn så snart problemet er lagt merke til. Ansatte skal signere i feil personsøker og kvittere ut en ny. Beskrive problemet til ledelsen slik at de kan løse problemet og fikse eller erstatte det alfanumeriske pipetonen.

Slik unngår Falls på sykehus

Sykehus fall skje for en rekke årsaker, inkludert en pasients tilstand og mangel på personale tilsyn. Ifølge Institute for Healthcare Improvement, en av de hyppigste innrapporterte hendelser i sykehus er pasient faller. Sykehus fall kan føre til mindre skader, slik som blåmerker, eller alvorlige skader, slik som et brukket bein. Falls kan øke sykehusopphold og legge til helseutgifter. Utvikle et fall forebyggende program er viktig for alle typer fasiliteter, inkludert sykehjem, rehabiliteringssentre og akutt pleie sykehus.

Bruksanvisning

•  Utvikle et fall vurdering for å bestemme risiko. Utvikle et spørreskjema for å være ferdig i løpet av opptak for å finne ut hvilke medisiner pasienten tar som kan øke svimmelhet og hvilke forhold pasienten har som kan øke sannsynligheten for fall. Andre faktorer å vurdere er diagnostisering av noen form for demens, for eksempel Alzheimers. En historie av fall bør også vurderes en risikofaktor for fremtidig faller.

Gi pasientopplæring. Informere pasienten hvordan å forebygge fall. Diskuter tips, som å bruke sklisikre tøfler mens du går og ha ansatte holde nattbordet innen rekkevidde. Pasientene bør også bli oppfordret til å be om hjelp med å gå eller komme ut av sengen hvis de er ustø på beina.

Alert ansatte til pasienter som behandles på risiko for fall. Plasser klistremerker eller tegn i pasientens rom for å identifisere pasienten som et fall risiko. Har pasientene bære en fargekodet håndleddet band for å identifisere dem som høy risiko. Utvikle politikk som hyppigere personal runder for pasienter som er i risikosonen.

Bruk bed alarmer. Noen sykehussenger har alarmer som går av og på vakt ansatte hvis en pasient får ut av sengen. Alarmer kan være spesielt nyttig med pasienter som har demens og ikke forstår deres risiko for å falle.

Sett siden skinnene opp på alle pasient senger. Hold senger på det laveste nivået og holde hjulene låst. Pasienter som har forsøkt å komme seg ut av en seng som er hevet eller ikke låst kan skli. Utdanne ansatte på viktigheten av å returnere senger til det laveste nivået etter å heve sengen for pasientbehandling. Gjennomføre en politikk for personalet å låse hjulene på alle senger når sengen ikke er i bevegelse.

Hold samtale lys innen rekkevidde. Plassere pasient walking enheter, for eksempel en rullator, i nærheten av sengen for pasienten å bruke når det trengs. Vurdere å plassere en nattbord kommode nær pasienten som et alternativ til å gå på do.

Tips og advarsler

 • Vurdere å tildele en pasient sitter. Pasienter som har forhold som svekker deres dom kan trenge ekstra tiltak på plass for å hjelpe forebygge fall. Helsetjenester stedfortreder bo hos pasienter for å hindre dem fra å komme opp uten hjelp. Stedfortreder er et alternativ til å bruke begrensninger.

Hvordan redusere et sykehus Bill

Hvordan redusere et sykehus Bill


Et sykehus oppholdet kan koste mer enn en luksuriøs ferie til et eksotisk sted. Selv om ditt sykehusopphold kan være dyrt, er det et par ting du kan gjøre for å bidra til å redusere de samlede regningen. Husk at hvis din regning har blitt slått over til et inkassobyrå, du fortsatt har noen forhandlingsrommet.

Bruksanvisning

•  Be om en spesifisert regning etter sykehusopphold. Mange ganger kan feil i fakturaen din bli rettet opp raskt og enkelt. Pass på at du ikke blir fakturert for tjenester, medisiner eller andre behandlinger du ikke mottar.

Ta med medisiner hjemmefra. Hvis du er på vanlige medisiner, de du får på sykehuset vil ha kunstig høye priser.

Forhandle prisen. Mange ganger, vil sykehusene tilby en rabatt hvis du betaler innen en viss tid eller hvis du ikke har forsikring. Noen ganger er disse rabatter kan være så mye som 15 til 20 prosent.

Søk om noen økonomisk støtte som sykehuset tilbyr. Mange sykehus har spesifikke programmer som vil hjelpe lav inntekt pasienter med sine sykehus regninger.

feed selv. Noen ganger sykehus kreve en stor mengde for disse måltidene. Hvis du kan forhandle med sykehuset, og det er ingen kosttilskudd restriksjoner, kan du være i stand til å ha noen bringe deg måltider hjemmefra.

Nekter unødvendige tester. Snakk med legen din for å se om alle testene han bestilling er nødvendig.

Tips og advarsler

 • Hvis det er ingen måte du kan betale dine regninger sykehus av innen fem år, og dersom inkassoforetak truer garnishment, en lien på ditt hjem eller andre innsamlings taktikk, kan du vurdere innlevering konkurs.

Hvordan få Records fra et sykehus

Hvis du trenger for å få din journal fra et sykehus, er prosessen ikke så skremmende som du kanskje har trodd. Du må kanskje din journal for å søke om statlig program, avgjøre en rettstvist eller utdanne deg selv om dine forhold og behandlinger. Uansett hvilke grunner, du har en juridisk rett til å få en full kopi av postene, så lenge du overholder de gjeldende personvernlover og sykehus forskrifter.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med sykehusets Health Information Systems avdeling. HIS avdeling ble tidligere kalt Medical Records i de fleste sykehus. Dette er kontoret som vil håndtere din forespørsel, så prøv å få det direkte telefonnummer til denne avdelingen når du ringer sykehuset operatør.

Be om en "Offentliggjøring av informasjon" eller ROI skjema. Sykehuset bør være i stand til å sende eller fakse dette dokumentet til deg. Dette skjemaet er kritisk, men som sykehuset ikke vil frigi noen informasjon uten dette dokumentet.

Fullfør ROI skjemaet. Det kan omfatte et område for deg å indikere hvilke poster du vil frigjøres og hvor du vil ha dem sendt, eller kan det være mer begrenset. Les hele skjemaet og forstå hva den sier.

Skriv et brev for å gå tilbake med den formen som skisserer den tidsramme som du fikk behandling på sykehuset, som registrerer du ønsker sendt til deg, og hvor du vil ha dem sendt. Du kan be om alle postene, eller du kan be om spesifikke seksjoner som opptakskrav og epikriser, laboratorieresultater, eller radiologi eller patologi notater.

Ta med ditt fulle navn og personnummer på alle former som du sender til sykehuset. Dette inkluderer en sjekk eller postanvisning som du er pålagt å sende til dekke kostnadene av postene. Sykehus kode pasientjournaler ved hjelp av sitt eget system, men postene er også merket av personnumre.

Mail eller hånd levere alle former og avgifter sammen.

Vent to til fire uker for dine poster å ankomme. Hvis de ikke har kommet i løpet av seks uker, bør du følge opp med en telefonsamtale til sin avdeling for å sjekke status på din poster forespørsel.

Hvordan Kast sykehus forsyninger for å hindre smitte

Som et sykehus arbeidstaker, om en lege, sykepleier eller sykepleier aide, er du ansvarlig for å opprettholde et trygt miljø for de andre ansatte så vel som for dine pasienter. En uhellsutslipp eller utilsiktet kontakt med en forurenset objekt eller person kan føre til en livsforvandlende skade eller sykdom. Det er derfor det er viktig å være omfattende opplært i den riktige måten å kvitte seg med sykehusutstyr. Faktisk må du ta følgende sikkerhetsregler på alvor for å sikre en trygg arbeidsplass for alle.

Bruksanvisning

Dress trygt for jobben. Som Stillehavet Public Health Surveillance Network påpeker, bør du bruke tykke hansker. Dette er for å holde hendene fra å bli forurenset med noe blod, urin eller avføring rester som kan ha kommet i kontakt med medisinske forsyninger du bli kvitt. Bære noen sikkerhets forklær, briller, støvler, eller briller som kreves av sykehuset.

Bruk tette beholdere. Ifølge PPHSN Web-side, bør du plassere dem hvor pasienter og sykehuspersonalet ikke bare kan se dem, men er mest sannsynlig å bruke dem. Ellers farlige stoffer i flytende form, som for eksempel blod, kan lekke på sykehuset gulvet.

Tøm papirkurven hyllene daglig. Transportere søppel til det riktige området for forbrenning. Dette er spesielt nødvendig for nåler eller ampuller som har blod arbeid i dem. Tett forsegle søppelbøtter, siden materialene inni dem kan inneholde HIV, 2009 H1N1, eller en annen farlig virus.

Rydd opp søl umiddelbart. Bruk en kost og en skuffe til å feie opp sølet.

Desinfiser området der utslippet skjedde. Som Center for Disease Control påpeker, bør du bruke blekemiddel, et kraftig desinfeksjonsmiddel. Hell blekemiddelet i et spann, bland det med vann, og skrubb skittent område med det. Du bør gjøre dette daglig. Ifølge CDC Web-side, i håndtering av blekemiddel bør du sørge for at klor lukt er til stede. Når det går, endrer blekemiddel og vann.

Tips og advarsler

 • CDC foreslår du forberede en bøtte med såpe og vann daglig slik at løsningen vil være praktisk når det er på tide å rydde opp.
 • Hvis du kvitter deg med en ødelagt termometer med kvikksølv i det, blodige klær, eller sprøytespisser, merke beholdere som har biologisk skadelige avfallsstoffer i dem. Dette er å la alle i helsevesenet miljøet vet ikke for å blande innholdet med vanlig avfall eller søppel.

Hvordan oppføre seg under et besøk til et sykehus Pasient

Hvordan oppføre seg under et besøk til et sykehus Pasient


Pasienter i sykehus ofte ser frem til besøk fra familie og venner for å bryte den kjedelige lang dag sperret inne i et lite rom. Besøkende kan også fremskynde utvinning av jublende opp de pasientene med bare mindre sykdommer. For de pasientene som ser på en lang restitusjonstid, kan periodiske besøk av sine nærmeste venner bli høydepunktet av sine dager.

Bruksanvisning

Sjekk besøker timer. De fleste sykehus bare tillate visitas på dagtid, vanligvis starter rett før lunsj og slutter rundt 20:00 Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, kan du bare få lov til å gå for en innstilt tidsperiode og besøkende kan begrenses til maksimalt to av gangen.

Besøk kun når du ikke er syk. En pasient på sykehuset kan ha en redusert immunitet mot vanlige virus. Selv om pasienten du besøker er ikke så syk, kan de andre pasientene på sykehuset være.

La små barn hjemme. Små er vanligvis altfor umoden og har for kort av en oppmerksomhet span å oppføre seg riktig når du besøker noen som er syk. Hvis du må ta med barn, forklare på forhånd hva de kan forvente å skje og hva du forventer av dem i løpet av besøket. Husk at små barn er fulle av bakterier som kan spre seg til mennesker som er syke. Det motsatte er også sant; dine små kan bli syke etter å ha besøkt et sykehus fullt av syke mennesker.

Finn ut romnummeret og gulvet før ankomst til sykehuset. Pasienten eller et familiemedlem har vanligvis denne informasjonen, men du kan også ringe sykehuset og resepsjonist kan gi den informasjonen.

Sjekk inn med sykepleier på vakt på sykepleierens stasjonen ved ankomst til riktig etasje. De kan varsle deg om viktig informasjon om pasienten, for eksempel hvis de er våkne eller å bli sett av en lege på den tiden.

6. Gå til venterommet hvis pasienten ikke kan se deg med en gang. Hvis du ikke har tatt et magasin eller en bok for å holde deg opptatt, har venterommet vanligvis et lite utvalg av lesestoff tilgjengelig.

Ta med en liten gave for pasienten. Et magasin, puslespill bok eller populær roman er alltid gode valg. Hvis pasienten er lov vanlig mat, kan det være lurt å ta med en liten, sunn snack. Hvis du er nær pasienten, kan du ta med personlige elementer, for eksempel pasientens favoritt sjampo eller andre grooming og hygieneartikler, en sovende plagg, eller tøfler. Hvis du er usikker på en passende gave, sykehuset gavebutikk har alltid et lite utvalg.

Ikke bry sykepleiere og leger med spørsmål om pasienten. Med mindre du er den signifikante andre av pasienten, er det ikke din bedrift å vite pasientens medisinske opplysninger med mindre pasienten frivillige informasjonen selv.

Snakk rolig. Andre pasienter sover eller hviler, og bør ikke bli forstyrret.

La når du besøker tiden har gått. Legg merke til om pasienten virker sliten og høflig unnskylde deg selv. Du kan besøke en annen dag for å avlaste monotonien for pasienten, men de virkelig trenger sin hvile for å komme seg.

Slik unngår du at Slip og Fall Skader på sykehus

Slik unngår du at Slip og Fall Skader på sykehus


Slips og fall resultere i mer enn 2 millioner legevakten besøk i året, ifølge University of Maryland Medical Center. Selv om alder er en faktor i de fleste slike ulykker (for eldre og spedbarn alike), for å redusere risikoen, må du vurdere alle elementer, inkludert når og hvor ulykken skjedde.

Bruksanvisning

innlegg alle sikkerhetsprosedyrer innenfor visning av personell og pasienter. Å ha forebyggende tips og prosedyrer postet på en enkel og oversiktlig måte vil hjelpe sykehuset med sikkerhet bevissthet. Sørg for at de instrukser og tipsene er enkle å forstå for alle som leser dem; skreddersy instruksjoner til en tredje-klasse lesing anbefales.

Gjennomføre en sikkerhets feie av alle avdelinger. Ha sykehus minne alt personell som de trenger for å gjøre et trygt feie av sitt område på jakt etter noe rusk, søppel på gulvet, eller noe som kan betraktes som usikre. Slike sikkerhets feier bør ta bare noen få minutter, og kunne lagre sykehus bekostning av en ulykke offerets legevakten besøk.

Place opprydding stasjoner i alle avdelinger. Søl på gulvet fra en drink eller en lekkasje på en vannfontene kan føre til en slip og fall, så har en opprydding stasjon tilgjengelig for ansatte eller til pasienter vil hjelpe med forebygging bevissthet. Oppryddingsstasjoner bør omfatte håndklær, hansker, ekstra søppelsekker, sikkerhets kjegler, kost og støvbrett, og et rensemiddel for å bistå med søl. Hvis utslippet er spredt over et stort område, merke av området eller sperre av området med kjegler slik at folk vandre ved er klar over at det er et spill.

Plasser tepper ved alle innganger og andre områder der det er en mulighet for fuktighet innsamling (som en drikkefontene). Være forsiktig med å opprette en tur fare med tepper, slik at kantene er sikre. Hvis kantene holde poserer en fare for passerende trafikk, kan de holdes på plass med fargerike bånd.

Fullfør en daglig sjekkliste, avdeling etter avdeling, for å sikre at alle områder er i samsvar med sikkerhetsprosedyrer og forskrifter. Ha en avdelingsleder fylle ut sjekklisten før starten av hvert skift. Gjør check bare en gang om dagen ikke vil være god nok for en operasjon som fungerer 24 timer i døgnet. Kontroll av listen vil hjelpe avdelinger fornying sine oppryddings stasjoner etter behov, eller å oppdage eventuelle farer som må tas opp.

Hvordan Design et sykehus Klesvask

Hvordan Design et sykehus Klesvask


En inhouse vaskeri i et sykehus kan hjelpe anlegget både opprettholde sykehus sengetøy og spare penger. En egen lin avdeling bidrar til å sikre at det er en tilstrekkelig tilførsel av sengetøy for bruk på alle gulv av sykehuset til enhver tid. Det hjelper også å skape arbeidsplasser innenfor sykehuset som ellers ville gått tapt til outsourcing. Et vaskeri avdeling kan settes opp på et sykehus ved å holde noen viktige punkter i tankene.

Bruksanvisning

Opprett en plass for vaskerommet inne på sykehuset. Området utpekt til bruk som et vaskeri avdeling må være stor nok til å passe en passende mengde av både vaskemaskin og tørketrommel. Det må også ha god plass der arbeidstakere kan skille og håndtere lin. Riktig ventilasjon er nødvendig for å hindre fuktighet og varme fra å bygge opp på vaskerommet. Rørlegger med både varm- og kaldvannsuttak er nødvendig for hver skive. Sørg for at plassen kan bli utstyrt med den nødvendige VVS og ventilasjon.

Innkjøps apparater. Industrielle vaskemaskiner og tørketromler er ideelle for helseinstitusjoner fordi de kan håndtere store laster. Velg skiver med flere vaskesyklusen og temperaturvalg som gjør at alle typer lin skal vaskes ordentlig. Tørketromlene bør være utstyrt med en rekke temperaturer og innstillinger også.

Del plass i to deler, én side for skittent sengetøy og den andre for ren. Barrierer plassert for å dele sidene kan også bidra til å forhindre krysskontaminering.

Gi en plass for vaskemaskin og tørketrommel. Installere apparater.

Sett opp bordene på skitnet lin side for lin å bli skilt, samt tabeller på rent sengetøy side hvor lin kan brettes. Skape et rom hvor linen fat bør lagres mens i vaskerom. Bygge et kabinett som kan holde forsyninger, for eksempel vaskemiddel og kleshengere, og installere et skap eller en kurv til å lagre ekstra sengetøy. Plasser stenger i et område på rent sengetøy side å henge lin.

Lag et vaskeri tidsplan for lin henting og levering. Rave ganger for lin innsamling for å hindre lin fra samler i vaskerom raskere enn det kan rengjøres. Levere rent sengetøy til bestemte etasjer mens du venter for vaskemaskin og tørketrommel sykluser å fullføre. Dette skaper rom for den nyvaskede håndklær som skal sorteres og brettes, og hindrer lin mangel på sykehusgulv.

Lær de ansatte hvordan å hindre kryssforurensning, for eksempel hvis den rent sengetøy kommer i kontakt med skitnet lin. Gi ansatte med hansker og beskyttelses kjoler og råder dem til å bruke dem når du arbeider med skitnet lin. Vis ansatte hvordan de skal håndtere og isolere skittent sengetøy ordentlig.

Lag en liste med informasjon som skal brukes syklus, vaskemiddel, vann og tørketrommel temperaturer for hver type lin. Oppbevar listen i vaskerom for ansatte å bruke som referanse.

Hvordan finne nærmeste sykehus

Det finnes tusenvis av sykehus i USA. Mange store byområder har mange sykehus innen miles fra hverandre, mens mer landlige områder ikke kan ha et sykehus i løpet av timer. Finne en nærliggende sykehus kan være et spørsmål om liv og død, og kan være skremmende, enten du bor i nærheten av mange sykehus eller timer unna enhver. Hvis du trenger å finne nærmeste sykehus for deg, kan det gjøres raskt og enkelt ved å følge disse trinnene.

Bruksanvisning

Finn nærmeste sykehus ved hjelp av en online sykehus søkeside som ushospitalfinder.com. Ushospitalfinder.com har kontaktinformasjon for mer enn 6000 sykehus tilgjengelige i sin database, og tillater brukere å finne sykehus basert på deres bestemt sted. Finne en link i referanser.

Ring informasjon ved å ringe 411 og be om nærmeste sykehus. 411 belaster en liten avgift for sine telefontjenester, men de lar deg søke deres database for gratis ved å besøke 411.com.

Kontakt forsikringsselskapet ditt. Hvis du har helse og medisinsk forsikring, vil en representant kunne fortelle deg hvor nærmeste sykehus i ditt område er og om de er dekket under spesifikke retningslinjer.

Ring 911 hvis det er en nødsituasjon. En nødsituasjon operatør vil være i stand til å henvise deg til nærmeste sykehus, eller sende hjelp.