Digidexo.com

Herpes genitalis ødelagt hud

Symptomer på Herpes genitalis

Det er to stammer av herpes, HSV-1 og HSV-2. Den første er vanligvis spres via spytt og den andre er ansett å være en seksuelt overført sykdom. Mens herpes genitalis er i stor grad betraktet å være seksuelt overført kan det være forårsaket av enten virus. Herpes genitalis kan være utrolig smertefullt for de som er smittet. Symptomene kan noen ganger speile de som er forbundet med en urinveisinfeksjon, mens andre ikke kan registrere noen symptomer i det hele tatt.
Det er viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på herpes genitalis. Umiddelbar behandling er nødvendig for å hindre ytterligere ubehag og spredningen av viruset.

Genital sår

Både menn og kvinner med herpes genitalis vil presentere med genital sår. Menn kan ha blemmer eller sår på penis, på pungen, eller i nærheten av anus. Kvinner vil ha blemmer eller sår på vagina, på vulva, og rundt anus.

Discharge

Et annet vanlig symptom på herpes genitalis er utflod fra underlivet. Menn vil finne en slim drenering fra penis mens kvinner vil ha slim renner ut av vaginal området.

Influensalignende symptomer

Både HSV-1 og HSV-2 er virus som betyr at de kan være ledsaget av feber, hodepine, og til og med muskelsmerter. Det er utrolig viktig å søke medisinsk behandling hvis du har disse symptomene for å sikre at du ikke forveksle dine herpes genitalis betingelse for influensa - særlig dersom symptomene dine er kombinert med noen av de nevnte.

Hovne kjertler

Som kroppen din prøver å bekjempe herpes genitalis virus du kan oppleve hevelse av lymfekjertler i lysken.

Kløe eller Burning Ved Urinering

Herpes genitalis kan forårsake kløe i området rundt genitalia, og kan også føre til at urinrøret selv å bli smittet. Hvis dette skjer, vil de med herpes genitalia føler en brennende følelse hver gang de tisser.

Herpes genitalis Treatment

Genital herpes er en vanlig seksuelt overført sykdom som finnes i omtrent én av fem amerikanere over en alder av 12. Det kan være forårsaket av to typer herpes simplex virus (HSV), type en og type to, men type to er mer felles. Mens symptomer (blemmer på eller rundt kjønnsorganene eller endetarmen) oppstår vanligvis bare under et utbrudd, hyppigheten av utbruddene har en tendens til å avta over tid. Selv om genital herpes ikke kan herdes, er det behandlinger utformet for å holde i sjakk og virus redusere risikoen for utbrudd.

Antiviral Drugs

Behandling av genital herpes ved hjelp av antivirale midler er avhengig av frekvensen til utbrudd. Initial behandling er gitt ved første blikk av symptomer, og varer vanligvis sju til ti dager. Denne behandlingen vil hjelpe lindre symptomene eller hindre dem fra å bli verre.

Etter denne innledende behandling, blir en av to typer behandling som velges. Intermitterende behandling innebærer å ta antivirale medikamenter som skal tas i løpet av hvert utbrudd. Mens symptomer kan gå bort på egenhånd, ta medisiner for en periode på to til fem dager ved første blikk av symptomer vil hjelpe fremskynde prosessen.

Undertrykkende behandling gis når utbrudd oppstår langt oftere. Ved å ta antivirale legemidler hver dag, kan pasientene aldri oppleve et utbrudd. I de fleste, men kan undertrykkende terapi redusere utbrudd med opptil 80 prosent.

De tre viktigste medikamenter som brukes til å behandle symptomer assosiert med genital herpes: Acyclovir (Zovirax), Famciclovir (Famvir) og valacyclovir (Valtrex). Alle kommer i pilleform, mens mer alvorlige tilfeller kan behandles ved hjelp av intravenøs aciklovir.

Alternativ Behandling

Echinacea er ofte betraktet som en effektiv måte å behandle genital herpes. Men en studie i Storbritannia viste ingen signifikant reduksjon i utbrudd i de som ble behandlet med solhatt. Til tross for denne studien, mange som har prøvd echinacea si det øker immunforsvaret, mens noen sier det reduserer alvorlighetsgraden og hyppigheten av utbrudd.

Propolis, et stoff med en voksaktig konsistens laget av bier, har vist seg å fremskynde helbredelsesprosessen herpes sår. Det har vist seg å være mer effektiv enn salver inneholdende acyclovir. Ingen studier har blitt gjennomført for å vise effektiviteten av en kombinasjon av propolis salve og muntlig antivirale medikamenter.

Til slutt, Prunella vulgaris og rozites caperata (en spiselig sopp) inneholder en rekke kjemikalier vist seg å bekjempe både muntlig herpes virus (HSV-1) og genital herpes virus (HSV-2).

At Home Treatment

Selv om ikke så effektiv som antivirale eller homøopatiske behandlinger, det er skritt man kan ta hjemme for å hjelpe til med å lindre smerte og ubehag. Tylenol eller Advil kan hjelpe med smerter, mens plassere en kald klut på det berørte området kan lindre den brennende følelsen og lindre smerte.

Advarsler

Mens det er liten risiko for alvorlige bivirkninger eller avhengighet forbundet med alternative behandlinger, de er ikke FDA-godkjent og som sådan er det ingen krav på vegne av deres effektivitet.

Genital Herpes Informasjon

Genital herpes er en seksuelt overført infeksjon forårsaket av herpes simplex virus 2 (HSV-2). Det er noen ganger, men sjelden, også forårsaket av HSV-1, viruset som forårsaker forkjølelsessår.

Transmission

Genital herpes er overført gjennom hud mot hud i kontakt med en infisert person, enten i nærvær eller fravær av et utbrudd. Viruset må kontakte ødelagt hud, eller, for eksempel, i øyet, for å utløse en infeksjon.

Effekter

Genital herpes kan føre til sår på kjønnsorganene som rydde opp etter noen uker. Det første utbruddet skjer normalt ca to uker etter at viruset er under kontrakt, selv om folk flest er uvitende om at de har blitt smittet fordi de opplever ingen eller milde symptomer. Antallet og alvorligheten av utbrudd generelt avtar over tid.

Prevalens

En av ut fem amerikanske ungdom og voksne har hatt minst en genital herpes utbrudd.

Forebygging

Kondomer skal brukes som en barriere mot HSV-2-infeksjon. Imidlertid kan viruset også overføres gjennom hud som ikke er dekket av en barriere; I tillegg bør folk ikke ha seksuell kontakt under et utbrudd. Det finnes en rekke tiltak som lever med herpes kan ta for å beskytte andre (se Ressurser).

Behandling

Antivirale midler kan brukes i behandling av genital herpes for å redusere alvorlighetsgraden og antall utbrudd. Daglig behandling kan redusere risikoen for overføring av viruset til partnere.

Har Genital Herpes Look Like Herpes av munnen?

Herpes er en sykdom forårsaket av Herpes simplex virus (HSV). Det er to typer av dette viruset, I og II. Genital herpes er vanligvis forårsaket av HSV-II og munn herpes (forkjølelsessår) er forårsaket av HSV-I. Imidlertid, HSV-I kan overføres til kjønnsorganene ved direkte kontakt, og omvendt, kan HSV-II overføres til munningen ved direkte kontakt. Disse to virusene ser identiske under mikroskopet.

Utseende av herpes

Herpes ser den samme enten på munnen eller kjønnsorganene. Når inaktiv, er det ofte ingen ytre tegn på viruset, og noen ganger er det ingen bevis selv når aktiv. Vanligvis, imidlertid, presenterer aktiv herpes som sår. Disse sårene er røde, væskefylte blemmer. Blemmer slutt bryte åpne og tømme en vannaktig væske.

Hvor herpes er funnet

Herpes I og II er vanligvis funnet i munnen og kjønnsorganene, henholdsvis. Men disse lesjonene kan bli funnet på områder der det er ødelagt hud så vel som på anus, lår og rumpe.

Herpes contagiousness

Når herpes er kontrahert, forblir den i nervecellene i vertskroppen alltid. Viruset produserer da symptomene av og på med en person som har sykdommen. Det er spredt gjennom direkte kontakt. Derfor, hvis du har herpes er det viktig å hindre andre fra å komme i kontakt med det infiserte området, selv når det ikke er noen sår.

Andre symptomer på herpes

Selv om det vanligste symptomet er blemme, det er andre tegn på en mulig herpes infeksjon. Disse inkluderer kløe, svie eller smerter i infiserte områder. Det kan også være utflod, hovne kjertler i lysken, muskelsmerter og feber.

Behandling

Det er ingen nåværende kur for herpes simplex I og II, men det er behandlinger som kan bidra til å hindre utbrudd av symptomer. En lege kan forskrive disse. Det er også endringer i livsstil som forbedret kosthold og mosjon og redusere stress som kan hjelpe.

Hvor lenge kan herpes viruset overleve utenfor kroppen?

Viruset som forårsaker herpes kommer i to former. Herpes simplex 1 (HSV1) forårsaker herpes sår (forkjølelsessår) rundt munnen og på områder over midjen. Herpes simplex 2 (HSV2) er genital herpes og forårsaker herpes sår under midjen. Viruset smitter av eksponering for herpes blemme eller kroppsvæsker fra et infisert individ. Hsv2 kan inngås gjennom oral, anal og vaginal sex, og hsv1 kan overføres ved kyssing eller noen kontakt med en herpes sår.

Virus Survival

Ifølge Mayo Clinic og Centers for Disease Control (CDC), virus er svært følsomme for miljøforhold som omgir dem og generelt lever ikke utenfor kroppen på veldig lenge. Men American College of Fødselsleger og Gynekologer sier at herpes simplex virus kan være i stand til å leve på overflater for opptil et par timer utenfor kroppen. Sørg for å dekke eventuelle områder av ødelagt hud som kan tillate et virus å angi kroppen.

Hot Tubs og svømmebasseng

Herpes viruset ikke tilpasse seg godt i klorvann, så sannsynligheten for å fange herpes i en badestamp eller svømmebasseng som er riktig vedlikeholdt er usannsynlig. Dusje før og etter inn et boblebad eller basseng for å unngå å forverre eventuelle hudsykdommer. Unngå å legge inn badestamper eller svømmebassenger med åpne herpes sår eller hud pauser som et forebyggende tiltak.

Toaletter og andre overflater

Ifølge drmirkin.com, kan det mulig (selv usannsynlig) til kontrakt herpes virus fra toalettseter eller andre plastsittegrupper hvis forholdene er akkurat. Hvis du har brutt hud og det kommer i kontakt med levende HSV-viruset på overflaten, kan det være mulig å trekke seg sammen herpes simplex virus på denne måte. Fordi herpes simplex kan leve utenfor kroppen for en kort periode, bruke toalett gulvbelegg i offentlige bad når det er mulig, og unngå kontakt med hud i noen offentlige sittegruppe.

Hvordan jeg sjekke for herpes viruset gjør?

Hvordan jeg sjekke for herpes viruset gjør?


Herpes er en familie av virus som forårsaker blemmer og andre hudlesjoner i hele kroppen. Herpes er generelt klassifisert i to klasser, med den første typen påvirker det øvre legeme og munn, mens den andre type rammer den nedre hoveddel og kjønnsorganene. Herpes er en meget smittsom sykdom som spres gjennom fysisk kontakt, slik som seksuell aktivitet. Mens uhelbredelig, det finnes behandlinger for å kontrollere viruset og gjøre pasienten mer komfortabel under et utbrudd. Hvis du mistenker at du har herpes, ikke forsinkelse i å få en diagnose slik at du ikke uforvarende infisere noen andre.

Hvordan jeg sjekke for herpes viruset gjør?

•  Se etter eventuelle blemmer eller lesjoner i munnen. Herpes 1 ofte forårsaker forkjølelsessår på leppene. De er vanligvis i klynger, og fylt med væske. Etter at de bryte åpne, danner de en skorpe og er svært følsom for berøring.

Undersøk underlivet for noen rødhet, irritasjon eller ødelagt hud. Mens Herpes 2 er oftest assosiert med genital utbrudd, begge stammer av viruset er i stand til å forårsake dem. De sår er lik de som dannes på munn væskefylte klynger som skorpe over gang brutt.

Sjekk alle andre såre områder av kroppen etter tegn på blemmer, rødhet eller betennelse. Mens kjønnsorganene og lepper er de vanligste stedene for herpes blemmer, vil de av og til dannes i andre områder av kroppen, men vanligvis i forbindelse med sår på lepper eller kjønnsorganene.

Se en lege hvis du har noen sår som du mistenker kan være et symptom på herpes. Legen vil kjøre en vattpinne i løpet av de lesjoner for å teste for virus. En blodprøve kan også tas for å se etter herpes antistoffer. Legen vil be deg om din medisinske og seksuelle historie og siste seksualpartnere.

Hvordan leve med Herpes type 1

Å leve med herpes type 1 innebærer å være ærlig med seksualpartnere om din tilstand, ved hjelp av beskyttelse for å hindre spredning av viruset og redusere mengden stress i livet ditt for å forhindre stikkflammer. Hvis du trenger støtte fra folk som er i din situasjon, det er herpes støtte grupper tilgjengelig online og lokalt. Snakk med legen din eller legen om medisiner som Valtrex å redusere antall utbrudd.

Hvordan leve med Herpes type 1

Herpes smitter gjennom hud-til-hud kontakt, for eksempel samleie. Hvis du er i et nytt forhold, forteller den andre personen om din tilstand før de blir intime. Unnlatelse av å fortelle noen kan resultere i skade forholdet og er et tillitsbrudd. Vær forberedt på å møte avvisning fra partneren din om han ikke ønsker å være sammen med deg etter at du avslører din tilstand.

Bruk beskyttelse til alle tider. Selv om kondomer ikke beskytter din partner 100 prosent fra å anskaffe herpes, ved hjelp av en latex kondom når engasjert i samleie kan redusere risikoen for å overføre det til partneren din. Du kan også redusere risikoen for overføring ved å unngå hud-til-hud kontakt etter første tegn på prodrom, som er den kriblende og kløe du deg før et utbrudd oppstår. Når utbruddet har skjedd og huden er leget, er hud-til-hud kontakt trygg.

redusere stressnivået. Ta opp yoga eller praksis meditasjon for å redusere mengden av stress. Stress er en trigger for en herpes utbrudd. Administrerende stress nivåer kan redusere alvorlighetsgraden og lengden på utbruddet. Hvis du har en forkjølelse eller influensa, blir immunforsvaret svekket, og det kan gi et utbrudd oppstår. Øke vitamin inntak, mens syk, eller ta en daglig multivitamin å holde immunsystemet sterkt.

Ta herpes medisinering. Valtrex og Famvir er to av de mange herpes medisiner tilgjengelig på markedet. Ta medisiner som anvist, eller ved første tegn på en kommende utbrudd. Vente til etter utbruddet har skjedd reduserer effektiviteten. Det er aktuell kremer som acyclovir som kan brukes i kombinasjon med oral medisin for å fremskynde healing tid. Å bistå i healing, bruke kjøleelementer til sår for å redusere hevelse og løstsittende klær for å unngå irritasjon. Når bading eller dusjing, grundig rense sår med en mild såpe, og tørk sår helt.

Finn en støttegruppe. Online støttegruppe Herpes-Network.com tilbyr en privat og konfidensiell online forum for de som har herpes å snakke med andre i lignende situasjoner og dele informasjon og historier. Ring National Herpes Hotline på (919) 361-8488 for å snakke med noen konfidensielt for å få mer informasjon om viruset.

Herpes i babyer

Herpes hos babyer, kjent som neonatal herpes, er forårsaket av herpes simplex virus - ofte overføres av moren under leveringstidspunktet - og selv om det ikke er noen faktisk kur for herpes, er tilgjengelig behandling for å redusere virkningene av sykdom og forhindre ytterligere skade.

Herpes i babyer

Herpes i menneskebarn er medisinsk beskrevet som neonatal herpes og er forårsaket på grunn av den menneskelige herpes virus også kjent som herpes simplex virus (HSV).

Typer

To typer virus forårsaker herpes hos nyfødte: HSV1 og mer vanlig, hsv2.

Symptomer

Neonatal herpes forårsaker hud, øyne eller munn infeksjon. Det kan også føre til skader på sentralnervesystemet og andre indre organer. Psykisk utviklingshemning eller død kan oppstå i enkelte tilfeller.

Behandling

Behandlingen for neonatal herpes ikke faktisk ikke kurere sykdommen, men det gjør lindre symptomene. Som sådan, er rask behandling avgjørende.

Medisinering

En av de mest brukte antivirale legemidler som brukes til å behandle denne tilstanden er acyclovir. Det er vanligvis injiseres inn i kroppen til den nyfødte.
Medisinering er vanligvis administreres bare hvis en infeksjon har vært mistenkt, har en lab test ga en positiv test for infeksjon eller hvis mor hadde genital herpes på leveringstidspunktet.

Hva er en Lidoderm Patch brukes til?

Den Lidoderm plasteret er en reseptbelagte medikamenter --- generisk navn lidokain --- som brukes for behandling av helvetesild, som også er kjent som herpes zoster. Helvetesild er et hudutslett som er preget av blemmer og smerter. Det er forårsaket av akutt infeksjon og er smittsom. Det vil imidlertid føre til vannkopper hos andre, er ikke shingles.The Lidoderm patch en lokal bedøvelse som lindrer helvetesild smerte ved å hindre nervene fra å sende hjernen smertefulle impulser.

Bruk

Den Lidoderm Plasteret skal festes på ren og tørr hud. Det bør ikke plasseres på huden som er skadet, betent eller ødelagt. Bør plassere lappen på toppen av den smertefulle del av huden. Den kan brukes i maksimalt 12 timer. Hvis du opplever noen form for brenning eller irritasjon på begjæring fra den Lidoderm patch, ta den av umiddelbart.

Vanlige bivirkninger

Denne smertelindrende plaster kan føre til at noen vanlige bivirkninger. Disse inkluderer mild blemmer, nummenhet, misfarging av huden, brennende, hevelse, rødhet, irritasjon eller blåmerker der oppdateringen ble brukt på huden. Disse bivirkningene har en tendens til å svekkes raskt. Men hvis du har noen av dem og finne dem for å være spesielt plagsom, må du snakke med legen din om dem så snart som mulig.

Alvorlige bivirkninger

Bruke Lidoderm oppdateringen kan også bringe på noen alvorlige bivirkninger. Disse kaller for øyeblikkelig medisinsk hjelp. De er endringer i synet, kaster opp, forvirring, desorientering, svimmelhet, uregelmessig, langsom eller rask hjerterytme, følelse ør, kramper, skjelvinger, kortpustethet, muskelsammentrekninger, grunne pust, endringer i hørsel (som ringing i ørene) , nervøsitet og humør eller mentale forandringer.

Relief

Den Lidoderm patch brukes til å gi lindring av andre symptomer på helvetesild inkludert kløe, nummenhet og prikking i én del av kroppen eller i ansiktet, og symptomer som ligner på influensa, inkludert hodepine, kvalme, frysninger og feber.

Forsiktig

Til tross for sine fordeler, er Lidoderm Patch ikke egnet for alle. Visse folk frarådes å bruke denne medisinen, slik som de som er allergisk mot noen ingredienser av noen amid-type medisiner. Dessuten er noen folk rådes til å være forsiktig med hensyn til lappen, også de med lever, nyre eller hjerteproblemer, de med eventuelle allergier, de med betent, skadet eller ødelagt hud hvor plasteret skal brukes, og de som noen gang har opplevd noen alvorlig allergisk reaksjon på noen bedøvelse medisiner (for eksempel benzocaine).

Hvordan bruke en varmepute

Hvordan bruke en varmepute


En varmepute bidrar til å lindre smerte i forskjellige deler av kroppen. Varmeputen kan brukes som et tørr terapi eller en våt-behandling. Denne artikkelen vil bare dekke den tørre terapi metoden. Tørr behandling kan brukes til muskelspenninger, mindre smerter, smerter og stivhet. Les videre for å lære hvordan du bruker en varmepute.

Hvordan bruke en varmepute

•  Bestemme hvor smerte stammer kan noen ganger være vanskelig å gjøre. Smerter som føles som de er i halsen kan faktisk begynne i ryggen, og bare føles som om de er i halsen på grunn av deling av nerver og muskler veier. Varmeplatene kommer i ulike former og størrelser, med ulike varmeinnstillinger for hver. For formålet med denne artikkelen, varmeputen vi vil referere til har tre varmeinnstillinger. Den første er den laveste, og den tredje er den høyeste.

For smerter overalt i ryggen, må du legge deg ned, på en stiv overflate slik at ryggen kommer i full kontakt med varmeputen i området smertene stråler ut fra. Varmen setting for denne behandlingen er den tredje, eller høyeste varmeinnstillingen. La alltid et klesplagg til å ligge mellom huden og varmeputen for å unngå brannskader. Ligge varmeputen direkte i området smertene ligger i, og lene deg tilbake sakte på det slik at kroppen blir vant til temperaturendringen. Sitte litt opp og holde posisjonen i fem sekunder av gangen i løpet av de første to minuttene av behandling for å tillate musklene å absorbere varmen. Det foreslås at varmeputer ikke brukes i mer enn én time om gangen for eventuelle skader, med mindre angitt av en lisensiert lege.

For smerter forbundet med galleblæren sykdom, plassere varmeputen over høyre delen av magen, rett over den nedre delen av ribbeina. Varmen innstillingen som brukes er den andre, eller middels varme. Det bør utvide rundt din side til å omfatte det området som galleblæren ligger i. Du kan legge på din side for denne behandlingen, eller sitte rett opp i en stol. Legge seg ned er mest brukt, som det tillater deg å strekke ut på siden og la varmen å fordele jevnt. Det er ikke anbefalt å bruke en varmepute for mer enn én time om gangen, med mindre angitt av en lisensiert lege.

For smerter i skuldrene, bør du legge deg ned på ryggen på en stiv overflate, for eksempel en fast madrass. Plasser varmeputen direkte på skulderen som er vondt og ligge tilbake på madrassen. Varmen setting for denne behandlingen er den andre, eller middels varme innstillingen. Du kan veksle mellom de to skuldrene bør begge være i smerte. Løft armene rett opp over deg i femten sekunder, og tillate dem å slippe. Alternative dette på hver side for de første fem minutter av behandlingen, slik at muskelen til å varme med varmeputen. Det er ikke anbefalt å bruke en varmepute for mer enn én time om gangen, med mindre angitt av en lisensiert lege.

Generelle smerter kan behandles med en varmepute ved ganske enkelt å anvende direkte til kilden av smerte for ikke mer enn én time av gangen. Husk din mor alltid sa bruke kaldt for hevelse og varme for smerte. Varmeplatene bør ikke brukes på hovne eller ødelagt hud. Følg alle retninger og forholdsregler som er oppført av produsenten av din bestemt merke varmepute, selv om de motsier denne artikkelen.

Hint

  • Ikke legg noen varmeputen direkte på huden. Dette vil forårsake store brannskader og skader på derma og muligens subderma. Tillat alltid et klesplagg eller et håndkle å ligge mellom huden og varmeputen. Det beste er å la varmeputen for å varme opp til temperaturen innstillingen du har valgt før du bruker den til området av smerte.

Hva er en Chilblain?

Hva er en Chilblain?


Chilblains er et svar på den raske oppvarmingen på huden din etter å ha blitt utsatt for ekstremt kalde temperaturer. Når huden blir utsatt for kulde, blodkar constrict. Når de er oppvarmet for raskt, blodkar ekspandere som respons på varme. Som et resultat av blodårene blir betent, noe som fører til at neglesprett.

Utseende

Når du utvikler en chilblain, blir huden din ekstremt kløende og rød på de berørte områdene. I noen tilfeller kan en chilblain bli blålig, nesten fremstår som et blåmerke. Den berørte området kan bli smertefull, hoven, og du kan føle deg som om det er press på det berørte området. Når en chilblain tørker, kan huden din bli sprukket, noe som kan øke risikoen for å utvikle en infeksjon. Selv Frostbitt forekommer vanligvis på tærne, kan de også oppstå i ansiktet og på fingrene.

Faktorer

Ifølge Mayo Clinic, kan enhver eksponering for kulde resultere i etableringen av en chilblain. Chilblains forekommer oftere hos kvinner enn hos menn. Hvis du har dårlig sirkulasjon, kan du også være mer utsatt for å utvikle neglesprett. Det er vanlig for en chilblain å utvikle seg hvis trykk påføres på huden. For eksempel, hvis du er kledd i trange sko, kan komprimeringen fra skoene constrict blodkar videre, som deretter kan føre til en chilblain.

Behandlinger

Kortikosteroid (aktuell steroid) kremer kan hjelpe med symptomer på kløe. Ifølge Mayo Clinic, nifedipin, en reseptbelagte medisiner, hjelper gratis blodårene fra innsnevring. Hvis huden din har brutt, må du holde det berørte området rent og bruke dressinger for å hindre en infeksjon oppstår. Salver som Bacitracin- kan brukes til det berørte området for å bidra til å redusere sjansene for å utvikle en infeksjon. Hvis en infeksjon utvikler, må du ta et kurs av antibiotika som foreskrevet av legen din.

Forebygging

Når du går inn i kaldt vær, alltid kle på riktig måte og begrense mengden av din tid tilbringer utenfor. Hansker og tykke sokker bør brukes som isolatorer mot kulden. Ifølge Derm Net, bør du unngå triggere som kan føre til at blodkarene seg sammen, for eksempel koffein, decongestants eller diett hjelpemidler.

Å se en Doctor

Chilblains vanligvis løse på egen hånd. Men hvis du begynner å oppleve feber og frysninger som ikke avta i løpet av et par dager, og du har ødelagt hud som begynner å sive puss, kontakt lege. Dette er et tegn på infeksjon. Hvis du utvikler smerte som blir alvorlig og kan ikke bli løst, eller om dine symptomer og utseendet på huden din ikke blir bedre i løpet av to uker, se en lege.

Barn hudproblemer

Mange hudproblemer plage barn. De fleste forholdene er mild og lett behandles hjemme eller med over-the-counter medisiner. Ringorm, vorter, utslett, rosella infantum, vannkopper og brennkopper er alle vanlige hud aliments. De fleste hudproblemer kan unngås ved å holde huden ren og hyppig håndvask. Lær barna riktig håndvask teknikker. Se opp for feber. Aldri behandle et barns feber med aspirin. Hold neglene trimmet for å hindre kutt når skrape. Hold infiserte områder dekket opp.

Ringorm

En rød sirkel på huden er ringorm. Ringorm er en soppinfeksjon forårsaket av dermatofytter. Soppen lever av død hud, hår og negler. Inntrengning i slimhinnene er umulig. Blemmer eller flassende hud skaper ringen. Kløe er den viktigste effekten. Overføring skjer ved håndklær eller hud-mot-hud kontakt. Soppdrepende kremer behandle de fleste tilfeller.

Vorter

Hvite humper er ofte vorter. Humant papilloma virus forårsaker vorter. Warts vokse i fuktige steder, og kan ta lang tid å være visible.Treatment inkluderer frysing, tørking, lasere, kjemikalier eller tid. Vorter kan gå tilbake over tid. Gå barbeint, berøre en infisert person eller berøre en infisert element forårsaker vorter. Vorter er mer vanlig med barn.

Utslett

Utslett eller eksem, forårsaker hevelse, støt og kløe på huden. Et utslett med feber kan være et tegn på sykdom. Elveblest varsling av en allergisk reaksjon. Elveblest oppstår når legemet frigjør histamin i respons til et allergen. Eksem, irriterende kontakteksem og allergisk kontakteksem er de vanligste formene for utslett. Solforbrenning er en type eller irriterende kontakteksem. Poison Ivy er en type allergisk kontakteksem. Salver, kan kremer og medisiner kurere et utslett.

Roseola infantum

Roseola infantum er vanlig hos små barn fra seks måneder til to år. Et utslett, luftveissykdom og høy feber er symptomene. Ikke bruk aspirin å behandle. Små flate humper utgjør utslett. Utslettet ser ut etter at feberen blader og er ikke kløende.

Chicken Pox

Svært smittsom og spres lett, vannkopper rammer de fleste barn. Viruset varicella zoster forårsaker væskefylte blærer i hele kroppen. Vabler skorpe over etter to til fire dager. Det kan ta opptil to uker å komme seg fra vannkopper. Vabler er kløende. Kløe forårsaker arr. Ta havremel poser og bruke Calamine fuktighetskrem for å berolige. Oppbevares kjølig for å unngå mer kløe. Når alle blemmer har scabbed over, er sykdommen ikke lenger smittsom.

Impetigo

Når bakterier kommer inn i et barns ødelagt hud, kan impetigo skje. Bakterier forårsaker blemmer. Væsken oser ut av blisterpakningen og skorper over. Skare er gulaktig er farge. Blemmer som danner hos yngre barn kan ta lengre tid å sprekke. Antibiotisk salve eller medisiner behandler det. Berøring kan føre til at impetigo å spre seg. Den beste forebygging er å holde huden ren.

Tegn og symptomer på en gjær infeksjon i et barn

Tegn og symptomer på en gjær infeksjon i et barn


Gjær infeksjoner (også kjent som moniliasis eller candida) er forårsaket av Candida sopp reprodusere på slimhinner. En gjær infeksjon kan forekomme i en rekke steder på kroppen, inkludert i hudfolder, på kjønnsorganer og i munnen. Barn kan være utsatt for gjær infeksjoner hvis de tar antibiotika, har en undertrykt immunsystem eller har ødelagt hud. Siden små barn ikke kan være i stand til å artikulere hva som er galt, er det viktig for vaktmestere å kjenne tegn og symptomer på en gjær infeksjon hos barn.

Gjær infeksjoner i munnen

Gjær infeksjoner i munn, svelg eller spiserør er kjent som trøske. Barn med trøske vil ha flekker av cottage cheese-lignende hvite utvekster på tungen, på innsiden av kinnene og på baksiden av halsen; sprekker eller kutt kan danne i hjørnene av barnets munn. Infeksjonen er smertefullt, og barn som ikke kan verbalt uttrykke denne smerten kan gråte eller oppstyr. Dersom barnet er amming, kan han passere smitte til sin mor, som fører til symptomer som kløende, flassende og smertefulle brystvorter.

Gjær infeksjoner i kjønnsorganene

Fordi gjær infeksjoner trives i fuktige områder, kan de lett infisere barn iført bleier. De kan også bli resultatet når en muntlig trost infeksjon spres gjennom fordøyelsessystemet. Symptomer på kjønnsorganene kan ligne en bleie utslett (rødhet og sensitivitet forårsaket av fuktighet og gnaging), med rød hud og en smertefull utslett på vulva eller penis. I piker, kan en gjær-infeksjon føre til en gul eller hvit utslipp fra vagina, mens hos gutter, kan det føre til avskalling og peeling huden på undersiden av penis.

Gjær infeksjoner på hud og negler

Gjær infeksjoner kan oppstå på andre deler av kroppen, blant annet i hudfolder (for eksempel i navlen) og i negler. Disse infeksjoner kan være forårsaket av et fuktig miljø, eller, i tilfelle av barn som suger tommelen, trøske sprer seg utenfor munnen. Gjær infeksjoner i neglene føre til hevelse og smerter og kan også føre til at neglen for å endre farge eller atskilt fra neglesengen. Gjær-infeksjoner på huden kan forårsake kløe og utslett, omtrent som gjær infeksjoner i kjønnsorganene, samt forhøyninger og oser av en klar væske.

Hvordan virker en Staff infeksjon utvikler?

Hvordan virker en Staff infeksjon utvikler?

Kontakt med bakterier

Nyere studier har vist at 20 til 30 prosent av friske voksne bære bakterier som er kjent for å forårsake staph infeksjoner (vitenskapelig navn Staphylococcus aureus). Disse bakteriene samler seg på steder som er vanlige kilder til menneskelig kontakt. Staph infeksjoner starte med en "carrier" som vanligvis ikke vet at han er infisert og sprer bakterier rundt. Bakteriene kan også bli luftbårne, noe som gjør deres spredningen enda raskere. Folk som må jobbe i nært hold kontinuerlig - for eksempel sykehusarbeidere, soldater og idrettsutøvere - er generelt en større risiko for å pådra staph infeksjoner.

Inn gjennom Injury eller ødelagt hud

Med Staphylococcus aureus bakterier til stede, kan en staph infeksjon begynner å utvikle seg. På sunn hud, har en staph infeksjon liten sjanse til å presentere et problem. Men når huden er brutt på grunn av en skrape eller blåmerke, bakterier synes det er lettere å gå inn i kroppen. Tilfeller av staph infeksjon er mer utbredt i tilfeller av skade eller operasjon, fordi kroppens naturlige forsvar er senket. Når denne bakterien kommer inn gjennom huden, kan det begynne å forårsake utslett-lignende symptomer, eller lesjoner, byller eller andre hudirritasjoner. Mange ganger, kan disse symptomene bli behandlet uten legehjelp. I noen tilfeller, men folk legger ikke merke til disse infeksjonene, fordi de kan ligne en kvise eller vanlige humper; slike infeksjoner kan spre seg gjennom huden og bli verre.

Senket immunsystem eller Defense

Noen mennesker har større risiko for å utvikle en staph infeksjon som skyldes andre enn ødelagt hud eller kirurgiske sår grunner. HIV, brannskader, diabetes, bronkitt og til og med kreft sette en på en økt risiko for å pådra en staph infeksjon. Mange ganger, disse infeksjonene komme inn i blodet, lunger, nese eller hals, skaper kaos på intern-orgel vev. I tillegg kan pasienter med lungeinfeksjoner spre staph infeksjon gjennom slim slim eller dråper som slynges fra kroppen. Når en staph infeksjon utvikler internt, kan det føre til mange forskjellige reaksjoner og typer av infeksjoner i kroppen.

Den mest effektive metoden for å forebygge disse staph infeksjoner er å unngå kontakt med bakterier. Det innebærer å opprettholde god hygiene, hyppig rengjøring av overflater som Expeience høy menneskelig trafikk, og unngå deling os personlige eiendeler.

Hva er symptomene på MRSA-infeksjon?

MRSA, eller Meticillin Resistent Staphylococcus Aureus, er en smittsom hudsykdom som kan være potensielt dødelig. MRSA-infeksjoner er ikke bare resistente overfor meticillin, men også amoxocillin, penicillin og oxacillin. Infeksjonen kan oppstå i begge innstillingene helsetjenester blant de med svekket immunsystem eller i fellesskap blant friske mennesker som ikke nylig har vært på et sykehus eller klinikk.

Symptomer

MRSA, som andre staph infeksjoner, er karakterisert ved utviklingen av en kul eller infisert del på legemet.

Spesifikk Utseende av infiserte området

Arealet av infeksjon kan være hoven, rød, fylt med pus eller annen drenering eller smertefull. En pasient kan også ha en feber sammen med et infisert område av huden. Infeksjonen kan trenge gjennom huden og gå dypere inn i kroppen, som fører til andre problemer som kirurgisk sårinfeksjon og infeksjoner i ben og ledd, blant andre potensielt dødelige komplikasjoner.

Utsatte grupper

Eksponering for denne sykdommen kan forekomme blant de i sykehus. Personer som samhandler tett med andre mennesker på en daglig basis som i skolesammenheng eller idrettsbegivenheter som brytekamper, kan også ha høyere risiko for å få MRSA. Klynger av infeksjoner har også blitt studert av Centers for Disease Control i militære rekrutter, idrettsutøvere og barn, blant andre grupper.

Forebygging / løsning

Infeksjonen kan kontrolleres ved forskjellige metoder. Ikke å dele personlige ting som barberhøvler og klær med andre mennesker, ved hjelp av god personlig hygiene, ikke berøre sår og dekker ødelagt hud med en bandasje finnes måter å unngå spredning eller får infeksjoner. Rengjøring skitne klær med varmt vann og blekemiddel og utnytte en varm tørketrommel for å tørke dem er et annet godt forebyggende tiltak.

Behandling

Gjennomgår en forsiktig anti-bakteriell behandling i tillegg til en viss mengde av isolasjon fra andre pasienter er måter som MRSA kan behandles med hell. Selv om det er mulig for infeksjonen å vende tilbake etter at de er herdet, ved hjelp av forebyggende tiltak som å opprettholde gode hygieniske og ikke dele personlige gjenstander fra en annen person kan anvendes til å forhindre dette, ifølge CDC.

Cellulite Infeksjoner

Cellulite infeksjoner eller appelsinhud er en vanlig bakteriell hudinfeksjon som potensielt kan være farlig, hvis den ikke behandles riktig. Cellulitt oppstår når bakterier infiserer ødelagt hud og sprer seg til det myke vevet under huden. Det ser ut som en hoven, rødt område av huden som er øm og har evnen til å spre seg raskt.

Symptomer

Det finnes en rekke av appelsinhud symptomer, inkludert rødhet, varme, opphovning, ømhet, og noen ganger smerte. Pus kan lekke fra huden og store blemmer kan vises. Disse symptomene kan også være ledsaget av feber.

Årsaker

Cellulitt oppstår når visse typer bakterier inn i kroppen gjennom sprekker eller brudd i huden. De vanligste typer bakterier som forårsaker cellulitt infeksjon er streptokokker og stafylokokker. Hoven hud, så vel som tørr, flasset hud, kan tjene som en inngangsport for disse bakterier.

Risiko

De eldre og de med svekket immunforsvar har større risiko for å utvikle cellulitt infeksjoner. Også folk som injiserer illegale rusmidler, diabetikere og folk som lider av kronisk soppinfeksjon ha mer av en risiko for bakteriell infeksjon.

Behandling

Cellulite infeksjon behandling innebærer vanligvis en resept oral antibiotika, for eksempel Cephalexin. Du må ta antibiotika for 10 til 14 dager, selv om tegn og symptomer på cellulitt forsvinner vanligvis etter et par dager.

Forebygging

Hvis du har en hud sår, forebygge appelsinhud ved å vaske såret daglig med såpe og vann og bruke en antibiotisk salve. Dekk til såret med en bandasje og endre det daglige. Diabetikere bør holde huden fuktig og bruke riktig fottøy og hansker for å beskytte hendene og føttene og forebygge sår.

Universal forholdsregler for Home Care Providers

The Centers for Disease Control and Prevention sier at universelle forholdsregler ble utformet som et beskyttende tiltak mot smittsomme sykdommer. Standarder for forholdsregel ble utviklet for å beskytte helsearbeidere fra å komme i kontakt med kroppsvæsker som kan inneholde patogener, eller sykdomsfremkallende organismer. Hjem omsorgsytere bør vedta generelle forholdsregler som et sikkerhetstiltak.

OSHA

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) er et føderalt byrå som er ansvarlig for å regulere eksponering for smittestoffer på arbeidsplassen. OSHA har laget et sett med standarder, kjent som universelle forholdsregler, for å bidra til å eliminere muligheten for arbeideren forurensning. OSHA krever helseinstitusjoner å ha de nødvendige forsyninger for å motvirke eksponering for smittestoffer. Hjem omsorg leverandører må være spesielt årvåken om universelle forholdsregler og gjenkjenne forurensede materialer samt ha forsyninger og materiell klar hvis eksponeringen skjer.

Patogener

De patogener er til stede i humane kroppsvæsker kan forårsake sykdommer, inkludert, men ikke begrenset til, humant immunsviktvirus (HIV), hepatitt B virus, hepatitt C-virus, syfilis, malaria, Colorado hake feber og lymfotropt virus type I og II. Universal forholdsregler vil hjelpe hjemmet omsorgsarbeider unngå potensiell smitte av disse sykdommene.

Smittsomme Materials

Menneskelige kroppsvæsker som kan inneholde patogener inkluderer blod eller kroppsvæsker forurenset med blod, urin, avføring, sæd, skjedesekret, fostervann og spytt. Betrakt en hvilken som helst kroppsfluid å være smittsomme dersom det er umulig å identifisere. Eksponering kan oppstå når disse væskene kommer i kontakt med hjemmesykepleien arbeiderens øyne, munn, skadet hud eller slimhinner. Personlig verneutstyr bør brukes for å unngå kontakt med smittefarlig materiale.

Personlig verneutstyr

Hansker vil unngå kontakt med smittefarlig materiale, spesielt hvis hjemmet omsorgsarbeider har et kutt eller ødelagt hud på hendene. Hansker bør være latex eller vinyl, punktere gratis og passer godt. Bruk aldri engangshansker. Øyebeskyttelse, kan ansikt skjold og masker brukes til å beskytte mot vannsprut og sprut som kan oppstå. Engangsmunnstykker bør være tilgjengelig hvis gjenoppliving er nødvendig. Lab strøk eller beskyttende kropp dekker bør være ugjennomtrengelig for væske. Hjemmet omsorgsarbeider kan avgjøre hvilke, om noen, biter av verneutstyr er nødvendig basert på potensialet for eksponering.

Håndvask

Håndvask er viktig for å hindre spredning av smitte. Hjemmet omsorgsarbeider bør utpeke en vask som skal brukes til håndvask og opprettholde en tilførsel av antibakteriell såpe, rensemiddel og desinfeksjon kluter. Bruk tørkepapir for å tørke hendene.

Differensialdiagnose av MRSA

MRSA, eller meticillin-resistente Staphylococcus aureus, er en type av staph infeksjoner som er resistente overfor en gang standard behandling og er potensielt dødelig. Infeksjonen ofte manifesterer seg som en type hudforandring, finne muligheter i ødelagt hud til å invadere. MRSA kan påvirke luftveiene, blod og andre systemer i kroppen, ifølge Mayo Clinic.

Initial Utseende

Den første opptreden av MRSA ofte ligner sterkt en alvorlig edderkopp bitt, som fører noen mennesker til å tro feilaktig at de hadde blitt bitt av en brun eneboer edderkopp, og har en nekrotiserende sår fra det.

Utslett

De hudinfeksjoner fra MRSA vises som koker / carbuncles, eller noen form for follikulær utslett eller lesjon. Til slutt kan de få pus, oser, og vil føle seg varm og betent.

CDC Anbefalinger

The Centers for Disease Control and Prevention oppfordrer helsepersonell til å vurdere MRSA som diagnose i noen hud eller bløtdelsinfeksjoner, på grunn av økningen av MRSA i en rekke lokalsamfunn og innstillinger.

Komplikasjoner

Ubehandlet MRSA kan senere føre til andre symptomer, i tillegg til hudskader, som feber, smerter, luftveissymptomer, og generelt ubehag. Hvis en uforklarlig utslett vises, og andre symptomer følge, bør du oppsøke lege.

Behandling

Mens MRSA er motstandsdyktig overfor en rekke antibiotika, er det noen antibiotika som kan brukes for å behandle en MRSA-infeksjoner. Det kan være nødvendig, avhengig av alvorligheten av tilfellet, for å behandle en pasient på sykehuset intravenøst.

Hva skjer når du får Rabies?

Eksponering

Ifølge Centers for Disease Control, de fleste får rabies fra et dyr bite. Nitti prosent av alle rabies tilfellene er forårsaket av bitt fra dyr som flaggermus, vaskebjørn, stinkdyr og rever. Hunder, katter og storfe utgjør mindre enn 10 prosent av rabies tilfeller. Hvis du blir bitt av et kjæledyr dyr, kjæledyr vil bli plassert i karantene i 10 dager for å vurdere det for rabies. Det har aldri vært et dokumentert tilfelle av en person i USA smittes fra en hund, katt eller ilder som har blitt holdt i karantene i 10 dager. Alltid få legehjelp for alle slags dyr bite så snart som mulig.

Symptomer

Rabies er en alvorlig og dødelig virus hvis den forblir ubehandlet. Rabies angriper nervesystemet. Rabies hos et menneske begynner som influensalignende symptomer. Du kan oppleve feber, hodepine og en generell følelse av all-over ubehag. Disse skiltene kan vare i flere dager, før du fortsetter. Den bittstedet kan være øm, og det kan også være nummen.

Når rabies har kommet, kan du begynne å ha angst og forvirring. Det kan være perioder med delirium, unormal atferd, søvnløshet og hallusinasjoner. Denne perioden varer vanligvis fra to til 10 dager.

Ifølge Verdens helseorganisasjon, vil rabies videre til lammelser. Lammelsen vil bli etterfulgt av koma. Intensivbehandling vil være nødvendig å opprettholde livet.

The Centers for Disease Control rapporterer at når kliniske symptomene begynner, er nesten alltid dødelig rabies. Det er bare seks dokumenterte tilfeller av menneskelig overlevelse fra klinisk rabies.

Behandling

Rense såret umiddelbart etter å ha blitt bitt. Vaksinasjoner for rabies gis umiddelbart etter mistanke om kontakt kan hindre utbruddet av rabies i nesten 100 prosent av eksponeringer. Behandling for rabies eksponering vil avhenge av kategori av kontakten. Kategori 1 er hvis du berørt eller lei en mistanke om dyr med rabies, men huden var intakt. Kategori 2 er hvis den mistenkte dyret klødd deg, men ingen blødning oppstått eller slikket deg på skadet hud. Kategori 3 er den mest alvorlige og vil inkludere blir ripete med blødning, en faktisk bitt fra den mistenkte dyr, kontakt som fører til ødelagt hud eller eventuell eksponering for flaggermus. En anti-rabies vaksinen vil bli gitt for kategori 1 og 2. Hvis du faller i kategori 3, vil du bli gitt en anti-rabies immunglobulin, eller antistoff.

USA har sjelden et dødsfall fra rabies på grunn av tilgjengeligheten av rabies vaksiner og rabies immunglobulin. Imidlertid, i henhold til immuniserings Handling Coalition, rabies dreper ca 50.000 mennesker årlig utenfor USA på grunn av mangel av rabies-vaksine og immunglobulin.

Liggesår & Staph Infeksjon

Liggesår & Staph Infeksjon


Seng sår og staph infeksjoner på huden føre til lignende symptomer, men årsakene kan være forskjellig. Seng sår oppstår vanligvis blant folk som ikke kan lett flytte. Staph infeksjoner, på den annen side, kan forekomme i nesten alle.

Staph infeksjoner

Du kan finne bakterien Staphylococcus på huden og nese av friske individer. Når bakterien kommer ødelagt hud, bakterier kan forårsake hud-infeksjon.

Symptomer på Staph

Staph infeksjon kan vise seg som en rød, hevet bump eller en blemme. Symptomene kan være smertefullt.

Liggesår

Seng sår, også kjent som trykksår, oppstår på grunn av langvarig press mellom bein og et fast underlag som en cast, madrass eller rullestol.

Symptomer på sengen sår

Seng sår kan vises rød og føles smertefull, vanligvis vises rundt hofter og rumpe. Ubehandlet, kan huden blemme, brekke og bli infisert.

Komplikasjoner

Blodforgiftning (sepsis) kan oppstå i både seng sår og staph infeksjoner. Det oppstår når bakterier kommer inn i blodet.

Advarsel

Se en lege hvis du se utviklingen av puss eller har feber. Også se for skadet hud og stygg lukt som kommer fra sår.