Digidexo.com

redusere overflødig jern i blodet

Effekten av overflødig jern på hjertet

Noen mennesker har overflødig jern i kroppen. Dette kan være forårsaket av en overdose vitamin eller på grunn av hemokromatose, en lidelse som endrer kroppens evne til å bryte ned jern i kroppen. Overflødig jern kan ha en effekt på hjertet.

Symptomer

Når overflødig jern bygger seg opp i kroppen din, kan det føre til en rekke symptomer. Disse inkluderer leddgikt, leddsmerter, tretthet, impotens eller tap av libido, smerter i magen, høyt blodsukker, lav skjoldbrusk funksjon og leverproblemer. I tillegg kan overskuddsjern på hjertet fører til aterosklerose, hjertesvikt, arytmi og andre hjerte-problemer.

Funksjon

Jern har en viktig rolle i helse av kroppen og dens funksjoner som bloddannelse. Jern i kroppen er brukt eller redusert basert på kroppens behov. Når kroppen ikke kan bruke eller redusere jern nivåer, kan den lagres i vev og organer, som hjertet, lever eller bukspyttkjertel. I hemokromatose, absorberer kroppen store mengder jern, forårsaker den til å bygge opp i organer, som til slutt skader dem. Uten riktig behandling, flere organer, inkludert hjertet kan svikte.

Signfiicance

Når overflødig jern forstyrrer kroppens evne til å sirkulere blod i mengder som oppfyller kroppens behov, kan hjertet bli påvirket. Hjertesvikt og arrhytmhias kan være dødelig, hvis ikke de overflødige jernnivåer behandles og reduseres. Overskudd av jern kan bidra til aterosklerose, som når veggene i arterien tykkere og forårsake oppbygging av fettsubstanser, slik som kolesterol. Denne oppbygging i arteriene kan øke blodtrykket og redusere strømmen av blod, noe som øker risikoen for hjerte-problemer.

Behandling

Behandling for hemokromatose innebærer å fjerne blod som man ville når donere til en blod blank. En halvliter blod er normalt tatt et par ganger i uken. Etter et år med behandling, er en halvliter blod tatt med noen måneders mellomrom.

Hensynet

Hvis du har et overskudd av jern i kroppen din, er det viktig å snakke med legen din før du tar noen vitamintilskudd som inneholder jern. Forbruker jerntilskudd kan bidra ytterligere til å stryke bygge opp i hjertet og andre organer.

Hva er overflødig jern Innskudd i kroppen som kalles?

Overflødig jern innskudd dannes i kroppen når underliggende omstendigheter fremme unormal forekomst av jern absorpsjon i ulike organer og vev. Denne tilstanden --- kalt jernoverskudd --- kan være forårsaket av genetiske eller ervervede faktorer.

Betydning

Selv milde tilfeller av jernoverskudd kan utløse skade i vitale organer og øke risikoen for å utvikle en rekke plager, blant annet hjertesvikt, hjerteinfarkt, leverkreft, leddgikt og diabetes, ifølge Iron Disorders Institute.

Genetiske årsaker

Normalt styrer kroppens jern absorpsjon gjennom handlingene til en rekke gener, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. The Iron Disorders Institute siterer genetiske forhold som kan føre til jernoverskudd som inkluderer hemokromatose, talassemi, sigd anemi og visse enzymmangel.

Ikke-genetiske årsaker

Ikke-genetiske årsaker er høye nivåer av jerntilskudd og gjentatte blodoverføringer, bemerker Iron Disorders Institute.

Symptomer

CDC og jern Disorders Institute sitere potensielle symptomer på jernoverskudd som inkluderer felles eller magesmerter, tretthet, håravfall, impotens, infertilitet, forhøyet blodsukker, depresjon, vekttap, svakhet og tidlig debut av overgangsalder.

Behandlinger

Behandling av jernoverskudd krever en reduksjon av jerninnholdet i blodet, rapporterer Jern Disorders Institute. Metoder for reduksjon inkluderer blod drenering, blodgivning og chelation (kjemisk fjerning) av blod jern.

Hvordan redusere overflødig østrogen

Hvordan redusere overflødig østrogen


Begge kjønn vil ha en balansert mengde av østrogen etter om de er mann eller kvinne. Men verken kjønn ønsker overflødig østrogen som er skadelig for helsen. Forfatteren er en reporter, ikke lege, men her er nye funn rapportert om "god" østrogen og "dårlig" østrogen, og hvordan du kan redusere overflødig østrogen som er ille.

Hvordan redusere overflødig østrogen

•  Spis en porsjon dampede grønnsaker fra cruciferous familien daglig. Disse inkluderer brokkoli, kål, blomkål og rosenkål. De er rapportert å inneholde et stoff som bidrar til å redusere overflødig østrogen ved å snu de dårlige østrogener, den typen som kan forårsake kreft, inn i de sunne seg. Når de er dampet, mer av stoffet som blokkerer den dårlige østrogen slippes.

•  Spis økologisk. Flere og flere studier viser at plantevernmidler forstyrre det endokrine systemet og føre våre fettcellene til å produsere overflødig østrogen - den farligste typen østrogen.

Spis planteføde med lignans. Disse plantestoffer er rapportert å hjelpe leveren stopp skade fra overflødig østrogen ved å bryte det ned før skade kan skje. Linfrø har det høyeste beløpet. Sesamfrø, hele korn linfrø brød og multi-korn brød (alle helst økologisk) er flere matvarer som inneholder mange lignans å bidra til å redusere overflødig østrogen.

Hint

 • Denne artikkelen er ikke diagnostisere, behandle eller kurere sykdom, og erstatter ikke legen din. Forfatter fraskriver seg ansvar og tilbyr artikkel for pedagogiske formål. Foreldrene har ansvar for eventuelle aktiviteter som involverer barna sine. Forfatterens artikler er registrert med den nasjonale copyright kontoret og beskyttet med Copyscape

Virkningene av overflødig jern i kroppen

Virkningene av overflødig jern i kroppen


Jern er et mineral avgjørende for kroppen. Det bidrar til å gjøre opp visse proteiner i kroppen og danner røde blodceller. For lite jern kan føre til anemi; for mye jern kan føre til hemokromatose i de genetisk sårbare for denne tilstanden, eller andre potensielt farlige jern overbelastning. Kroppen kan trygt lagre bare så mye jern og da kan ikke absorbere noe mer uten negative effekter. I overkant vil forgifte kroppen. Det er ikke veldig sannsynlig at en person vil få for mye jern fra kosten kilder alene, men hvis kosttilskudd er tatt, er det en sterk mulighet.

Kortsiktige effekter

Når kroppen får for mye jern, er det ikke plass for alle av det å gå. I motsetning til med mange andre elementer, kan kroppen din ikke skille ut jern. Det kan bare lagre det. Noen effekter du kan se med en gang er tretthet, svimmelhet, kvalme, hodepine, vekttap og misfarging av huden. Hvis du tar jerntilskudd og er ikke følelsen bedre, gå til legen din. Du må kanskje ha blodprøver gjort for å se om du utvikler hemokromatose eller annen komplikasjon fra jernoverskudd.

Langsiktige problemer

Overflødig jern kan føre til mange svært alvorlige langvarige helseproblemer. Organskade, leverkreft og skrumplever, hjertesykdom og diabetes er bare noen av de sykdommer som kan utvikle seg hvis du spiser et overskudd mengde jern over tid. Hjertesykdom kan føre til hjertesvikt eller slag, og leddgikt kan også utvikles som et resultat av jernoverskudd.

Seksuelle Effects

For mye jern kan føre til erektil dysfunksjon hos menn, og kan føre til fertilitetsproblemer for kvinner. Kvinner er utsatt for jern mangler også, men fordi menstruasjon kan noen ganger føre til tap av en del blod. Det kan være nødvendig for en lege å forskrive en jern supplement i disse tilfellene.
Med mindre du har blitt diagnostisert av en lege med anemi, har du sannsynligvis ikke bør ta jerntilskudd. Men hvis du gjør det, sørg for å fortelle legen din, og følg alle retninger.

Hvordan redusere overflødig gass

Hvordan redusere overflødig gass


Selv om det kan være irriterende og pinlig, overflødig gass vanligvis indikerer ikke en alvorlig medisinsk tilstand.

Bruksanvisning

Senk farten når du spiser. Den saktere du spiser, jo mindre luft du vil svelge sammen med maten.

Sjekk ditt inntak av gassproduserende matvarer som bønner, kål, løk, rosenkål, hvete og hvetekli.

Ha en liste over matinntaket og oppmerksom når du har gass. Hvis du legger merke til at gass og visse matvarer ser ut til å gå sammen, kutte ned på eller eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt.

Finn ut om du er laktoseintolerante. Hvis du er, kan melk og melkeprodukter forårsake gass samt generell ubehag i magen.

Ta kosttilskudd for å hjelpe til med laktose fordøyelsen hvis du er laktose intolerant, men ønsker å spise meieriprodukter.

Innføre høy-fiber matvarer i kostholdet ditt gradvis. En plutselig endring fra en lav-fiber diett til en høy-fiber diett kan forårsake overflødig gass.

Reduser forbruket av fettrike matvarer.

Unngå eller kutte ned på bruken av sukker erstatter. Folk kan ikke absorbere dem, noe som kan føre til at gass.

Snakk med apoteket om bruk av Beano mat enzym, en over-the-counter produkt som bryter ned sukker i bønner som forårsaker gass.

Legg japansk kombu, et hav grønnsak, til vannet når du koker bønner for å gjøre dem mer fordøyelig og nøytralisere deres gassproduserende effekt. Noen kokker også bruke den meksikanske urt epazote for dette formålet.

Tips og advarsler

 • Hvis du er laktose intolerant, bør du vurdere å kjøpe laktosefri melk.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvorfor gjør overflødig jern forårsake forstoppelse?

Beløp

Anbefalt dose av jern for voksne er ca 8 mg per dag. Mer bør tas av mensen, gravide eller ammende kvinner. Bare en liten andel av mennesker har problemer med forstoppelse når du tar jern ved anbefalt dose, ofte funnet i en daglig multivitamin. Hvis blodet viser anemi eller en hemoglobin mangel, vil jern doser også være nødvendig å øke, så kan andre faktorer som bestemmes av lege. Når den daglige jern økes, blir mer vanlig forstoppelse.

Motilitet

Jern er et metall som er viktig for de enzymer og proteiner som holder et legeme sunn. Det er nødvendig å transportere oksygen og hjelp med cellevekst. Siden jern er et metall, kan den sende en elektrisk magnetisk ladning gjennom nerver og muskler i tarmen. Faktisk er jern som finnes i myoglobin, som er nødvendig for oksygen for å bli levert til muskler. Dette kan igjen forsinke hele fordøyelsessystemet. Forstoppelse er en demping av tarmen bevegelse etter motilitet av systemet har blitt kompromittert.

Mat

Jern piller kan føre til mer forstoppelse når det tas uten mat. Det finnes også matvarer som inneholder høye nivåer av jern - lever, oksekjøtt, sjømat - som ikke medfører de samme fordøyelsesproblemer. Soya og andre bønner er andre kilder til jern som ikke forårsaker forstoppelse. Belgfrukter og jern-forsterkede frokostblandinger kan gi fiber med jernet til å faktisk bidra til å fremme avføring. Vitamin C og kjøtt, da tatt med jern, kan hjelpe i absorpsjon sin.

Form

Flytende jern kan bli bedre til å kontrollere mengden av jern som er gitt, og derfor bidrar til å unngå forstoppelse. Med flytende jern, kan en liten mengde startes, og deretter økes slik at kroppen har en bedre sjanse til å bli vant til det før bremse ned fordøyelsessystemet. Feosol er en flytende form av jern som ofte anbefales av leger. Et annet alternativ er slow-release jern. Denne typen jern pille forårsaker vanligvis mindre forstoppelse - fordi det frigjøres sakte, vil det ta mer tid til å bli absorbert i kroppen.

Slik fjerner overflødig jern i Blood

Jernoverskudd, eller hemokromatose, oppstår når for mye jern akkumuleres i blodet. Venstre ubehandlet, kan det føre til organskade. Hemokromatose er i hovedsak genetisk, men kan også være forårsaket av for mange blodoverføringer fra visse anemier. Det er den vanligste genetisk lidelse i USA.

Bruksanvisning

Overskudd av jern må fjernes fra kroppen ved blodprøvetaking, fremgangsmåten som brukes for å gi blod. Du kan ha prosedyren gjort på et sykehus, klinikk eller poliklinisk omsorgssenter. En sykepleier eller en sertifisert phlebotomist gjelder en tourniquet og deretter plasserer en nål i en dominerende blodåre.

Blod drenerer til en stor samling container. Mengden av blod trukket og lengden av tid flebotomi må gjøres avhengig av alvorlighetsgraden av jernoverskudd. En halvliter blod er fjernet en eller to ganger i uken. Legen bestemmer lengden av tid; det kan være noen måneder til et år eller mer.

Etter blodprøvetaking, kan du oppleve svakhet eller svimmelhet. Du bør spise en matbit, som cookies eller kjeks, som er gitt for blodgivere. Forsøk ikke å stå opp eller gå til du føler deg tilbake til det normale. Hvis du gjør blodprøvetaking på poliklinisk basis, er det en god idé å ha noen kjøre deg.

Under jernoverskudd behandling, hyppig labwork, inkludert kontroll blod ferritin nivå, er nødvendig for å følge utviklingen av behandlingen. Når alle bloodwork er innenfor normalområdet, pasienter har fortsatt å ha blod fjernet to til fire ganger i året. Forvaltning av jernoverskudd er livslang og kan kreve kosthold modifikasjoner for å unngå inntak av for mye jern.

Tips og advarsler

 • Symptomer på jernoverskudd inkluderer leddsmerter, tretthet, magesmerter, mangel på energi, tap av sexlyst og hjerteproblemer. Mange har hemokromatose og har ingen symptomer.
 • Mangel på behandling kan føre til alvorlige problemer, blant annet leddgikt, skade på bukspyttkjertelen, skjoldbrusk-mangel, binyrene skader og uregelmessig hjerterytme eller hjertesvikt. Leveren er spesielt sårbare og kan utvikle skrumplever, kreft, leversvikt eller utvidelse.

Hva Breaks Down overflødig urinsyre i kroppen?

Urinsyre er et kjemisk stoff som produseres av kroppen når det bryter ned purin, et produkt som finnes i mange matvarer. Vanligvis forblir urinsyre i balanse og oppløser seg i blodet, og deretter beveger seg inn i nyrene, som skiller ut det som urin. Imidlertid kan høye nivåer av og til å bygge opp, og det finnes forskjellige muligheter for å redusere overdreven urinsyre.

Hyperuricemia

Hyperuricemia er den medisinske termen for høy urinsyre i blodet. Urinsyre kommer inn i blodet gjennom leveren som den behandler den kjemiske purin. Medisiner som diuretika og lavdose acetylsalisylsyre, ofte foreskrevet for å behandle høyt blodtrykk, kan også føre til overdreven urinsyre. Høye nivå av urinsyre kan føre til urinsyregikt, nyrestein og kronisk nyresykdom.

Medisiner

Det er flere reseptbelagte medisiner som kan bidra til å redusere, eller bryter ned, nivået av overflødig urinsyre i blodet. Et medikament som brukes for behandling av gikt, en tilstand forårsaket av høy urinsyre, er allopurinol. Allopurinol reduserer hvor mye urinsyre i kroppen gjør. Et annet medikament nyttig for å redusere urinsyre er probenecid. Dette stoffet er et urikosurisk middel, noe som betyr at det virker ved å øke hastigheten ved hvilken legemet oppløser urinsyre.

Matvarer for å unngå

Endring i kostholdet er ofte anbefalt for pasienter som er diagnostisert med høye urinsyrenivåer. Unngå eller begrense forbruket av mat med høyt puriner kan redusere den samlede urinsyre i blodet. Unngå helt eller begrense ansjos, makrell pluss innmat som sweetbreads, lever og hjerne. Siden gjær er høy i purine, unngå øl og andre alkoholholdige drikker. I tillegg begrense forbruket av spinat, linser, asparges, bønner, linser, havregryn, sopp og blomkål som disse er høy i purine.

Mat å spise

En studie fra 2001 ved Universidade Federal de Goiás i Brasil fant at en lav purine diett er den mest effektive terapeutisk behandling for hyperurikemi. Flere matvarer er kjent for å være lav i purine og hjelpe til med å senke urinsyre. Melk og melkeprodukter, egg, peanøttsmør og andre nøtter er lav i purine. Enkelte grønnsaker også kvalifisere for eksempel tomater og salat. Økt væskeinntak vil hjelpe kroppen flush urinsyre men unngå brus søtet med sukker, da disse kan øke risikoen for gikt.

Naturlig rettsmidler

Flere urter hevder at de reduserer uric nivåer. Harpagophytum procumbens, også kjent som djevelens klo, hevder å senke urinsyre som gjør Eupatorium pupureum, også kjent som Gravel roten. Nesle rot, Billberry og einer bær ble alle brukt i antikken for å behandle gikt. Pasienter bør alltid fortelle legen sin hvis de tar noen urte medisiner for urinsyre reduksjon.

Hvordan å miste mye vekt og overflødig hud

Nøkkelen til å miste mye vekt og redusere overflødig hud er slanking og sprek daglig mosjon. Kroppen din bruker karbohydrater som energi, og når du forbrenne mer karbohydrater under trening enn du har konsumert, kroppen brenner lagret fett. Dette fører til en reduksjon i vekt og trygt reduserer overflødig hud, som er safe måte å gå ned i vekt og overflødig hud. En kostholdsekspert kan hjelpe deg med å organisere en diett og et treningsprogram for å hjelpe deg i mål.

Hvordan å miste mye vekt og overflødig hud

•  Øk ikke-stivelsesholdige matvarer og protein forbruk. Non-stivelsesholdige grønnsaker er agurk, spinat, salat, tomater, avokado, gulrøtter, bok choi, løk og urter. Disse matvarer er høy i vitaminer og mineraler og lite karbohydrater, noe som gjør dem til et ideelt valg for din diett. Øk protein for å bygge muskler og gir energi etter hard trening. Protein kan finnes i nøtter, fisk, meieriprodukter og fjærkre.

Balanser ditt daglige matinntak. Bruk American Diabetes Association tallerken diagrammet for å skape et balansert måltid. ADA tallerken diagrammet deler en mat plate i to, med en side fylt med ikke-stivelsesholdige matvarer, og den andre siden delt i to og består av kjøtt og stivelsesholdige matvarer i små seksjoner. Stivelsesholdige matvarer er chips, brød, pasta, sukkerholdig snacks og søtsaker. Målet med å ha flere ikke-stivelsesholdige matvarer enn stivelse og kjøtt er å la kroppen din mulighet til å forbrenne fett når det har brent gjennom karbohydrater.

•  Skjær ut mettet og trans fett. Mettet fett og trans fett er to av de største årsakene til vektøkning. Mettet fett kan finnes i meieriprodukter som bruker helmelk, margarin, smør, rødt kjøtt og kokosnøttolje. For å redusere mettet fett, erstatte smør og margarin med vegetabilsk eller olivenolje. Bytt fra kjøttdeig til mager kjøttdeig å redusere mettet fett. Fjern skinnet fra kylling for å redusere mettet fett inntak, og erstatte helmelk med ikke-fett eller lav-fett.

Tren regelmessig. Gjøre minst 30 minutter med kardiovaskulær trening kan hjelpe deg å miste vekt og redusere risikoen for hjertesykdom. Kardiovaskulær trening inkluderer rask gange, løping og enhver aktivitet som øker hjertefrekvensen. Aerob trening 3 til 4 ganger i uken vil bistå i å hjelpe din miste vekt. Husk å drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert under trening og i løpet av dagen. Mange eksperter anbefaler åtte 8-unse glass vann per dag.

Hint

 • Konsultere legen din før du prøver en ny diett og mosjon regime.

Hvordan man skal håndtere overflødig vann vekt

Bære dreven vann vekt kan føre til en ubehagelig oppblåst følelse, og klærne kan føle stramt rundt midtseksjon. Flere faktorer bidrar til overflødig vann vekt. Men heldigvis finnes det måter å redusere væskeretensjon og lindre abdominal oppblåsthet. Nøkkelen er pinpointing årsaken til vann vekt, og ta de nødvendige skritt for å skylle overflødig væske fra kroppen.

Hvordan man skal håndtere overflødig vann vekt

•  Spør en lege til å endre medisineringen. Medisiner som reseptbelagte steroider, p-piller og noen anti-depressiva kan føre til vann oppbevaring og vektøkning. Vann vekt normalt oppstår når dosen er høy. Men tapering dosen eller bytte til et annet legemiddel kan fjerne overflødig vann vekt.

Drikk rikelig med vann. Drikkevann og andre væsker ikke resulterer i overflødig vann vekt. Tvert imot, drikke minst åtte til ti glass vann daglig kan skylle overflødig natrium og vann fra kroppen.

Reduser inntak av natrium. Hvis medisiner ikke forårsaker overflødig vann vekt, bør du vurdere din diett. Spiser høy-natrium matvarer som frosne måltider, hermetikk og bearbeidet kjøtt kan føre til vann oppbevaring og hevelse. Les pakken etiketter, forsøke å spise fersk mat og holde natrium inntaket under 2500 mg om dagen.

Spis en høy-protein diett. En annen måte å redusere overflødig vann vekt er å spise en høy-protein diett. Protein regulerer væskebalansen. I tillegg, spyler dette næringsstoff nyrene og fjerner overflødig væske. Hvis du velger å redusere væskeretensjon med en høy-protein diett, ta et vitamintilskudd. Denne dietten kan føre til at legemet mister essensielle næringsstoffer.

Ta et vanndrivende. Naturlig diuretika effektivt kan redusere vann vekt. Disse inkluderer mat som salat, agurk, tomater, vannmelon og kål. I tillegg drikker som grønn te, kaffe, tranebærjuice og eple cider eddik er trygge og naturlige diuretika.

Hvordan Undertrykk Overflødig Thyroid Funksjoner

Hvis du finner ut at du må undertrykke skytende skjoldbrusk funksjoner, har du sannsynligvis blitt diagnostisert med en fysisk tilstand som kalles hypertyreose, som er forårsaket av en underliggende helse lidelse. Dreven skjoldbrusk nivåer kan føre til en rekke ubehagelige symptomer som uregelmessig eller rask hjerterytme, høyt blodtrykk, varme intoleranse, overdreven svetting, og hurtig vekttap, for å nevne bare noen få. I de fleste tilfeller er en overaktiv skjoldbruskkjertel forårsaket av Graves 'sykdom, en tilstand der kroppens autoimmune systemet produserer antistoffer som angriper skjoldbruskkjertelen og føre til at det å gå inn i "overdrive" (selv om overdreven i skjoldbruskkjertelen kan være forårsaket av skjoldbruskkjertelen knuter eller thyreoiditt, en forbigående form for hypertyreose). Denne artikkelen tar for seg måter å redusere overflødig thyroid funksjon hos pasienter diagnostisert med Graves 'sykdom relaterte hypertyreose og omfanget av behandlingstilbud tilgjengelig for dem.

Bruksanvisning

Hvordan Undertrykk Overflødig Thyroid Funksjoner

•  Gi tanke til anti-skjoldbrusk medisinering. Oral medisiner som propylthiouracil (PTU) og methimazole (Tapazole) er svært effektiv i å redusere tegn og symptomer assosiert med overskudd i skjoldbruskkjertelen ved å hindre skjoldbruskkjertel fra å produsere for mye hormon. Symptomer bør forbedre i ca seks til 12 uker. Anti-skjoldbrusk medisiner er vanligvis tatt for minst ett år, og kan permanent løse overflødig i skjoldbruskkjertelen eller holde den i sjakk i lang tid, noen ganger år. Imidlertid har mange pasienter har et tilbakefall og krever en andre runde med anti-thyroid behandling. Oral anti-skjoldbrusk medisiner er "frontlinjen" (foretrekkes) behandling i Europa, Australia, Japan, og mest moderniserte asiatiske land. (REF 1, 2, 3)

Tenk om radioaktivt jod (RAI) behandling. I denne enkle, ett-trinns-metoden pasienten inntar en liten mengde radioaktivt jod, som dreper celler skjoldbrusk kjertel tar da den i og forsøk på å behandle den som det ville ufarlig jod. RAI generelt løser overflødig i skjoldbruskkjertelen permanent. Men pasienter som går gjennom RAI vil mest sannsynlig oppleve post-behandling hypotyreose - en livslang tilstand som krever nøye overvåking og tar daglig hormonbehandling. For pasienter med Graves 'ophthalmopathy (hevelse bak orbitaler), er det standard vare å tilby anti-skjoldbrusk medisiner eller kirurgi som et alternativ til RAI, som RAI kan forverre denne tilstanden. Mens RAI er den foretrukne behandling av valget i USA, er det svært kontroversielt i de nevnte landene, som slår til RAI bare som en siste utvei. (REF 2)

Tenke en thyroidectomy som et siste alternativ. De fleste leger er uvillig til å utføre kirurgi på pasienter med hypertyreose, som det risikerer skader på stemmebåndene eller parathyroid kjertler. Livslang behandling med hormonbehandling er også vanligvis nødvendig for de som velger denne operasjonen. Imidlertid kan kirurgi være det eneste alternativet for dem som ikke kan tolerere anti-skjoldbrusk medisiner eller RAI behandling. (REF 2, 3)

Tips og advarsler

 • Før du forplikter deg til en behandling for å løse tilstand som forårsaker overflødig i skjoldbruskkjertelen, vet alle alternativene. Aldri være tilbakeholden med å få en ny mening hvis du ikke føler deg komfortabel med behandlingen legen foreslår.

Hvordan bli kvitt overflødig Kortisol

Kortisol er et hormon som skilles ut av våre binyrene. Dens funksjoner inkluderer regulere glukose metabolisme, regulere blodtrykket, og hjelpe. immunsystemfunksjonen Det er ofte referert til som "stresshormon" fordi vi har en tendens til å produsere mer av det når vi er under stress. For mye kortisol kan ha en negativ innvirkning på kroppen vår. Det kan føre til vektøkning, høyt blodtrykk, og mange andre negative effekter. Lære å bli kvitt overflødig kortisol kan bidra til å eliminere alle problemer forårsaket av det.

Bruksanvisning

Øvelse 20 til 30 minutter om dagen for å redusere nivået av kortisol i kroppen din. Gåing, løping, sykling, eller til og med spille spill er alle gode former for trening.

•  Spis sunt. Frukt, grønnsaker, hele korn, fisk, fjærfe, magert kjøtt, lite fett eller fettfri melk og nøtter er noen gode matvarer for å begynne å spise mer av for å forbedre kostholdet og balansere kortisol nivå.

Slapp av tankene dine, noe som vil redusere stress og bidra til å redusere overflødig kortisol. Meditasjon er en fin måte å slappe av, så er yoga. Prøv ulike stressreduserende metoder for å finne en som passer best for deg.

Begynn å ta kosttilskudd. Noen kosttilskudd, inkludert ginkgo biloba, fosfatidylserin og DHEA kan redusere nivåene av kortisol.

Slutte å røyke. Forskere ved Dundee University Division of Pathology og Neurosciences i Skottland fant at røyking fører til fysiske endringer i hjernen som hemmer overføring av serotonin (kroppens naturlige avstressende hormon). Resultatet er at røykere blir mangelfull i serotonin og stressnivået stiger.

Hvordan å miste overflødig fett hjemme

Hvordan å miste overflødig fett hjemme


Fedme er epidemien i USA koster landet milliarder av dollar i helsevesenet og tapt produktivitet på arbeidsplassen. Overvekt fører til lav selvfølelse og flere helseproblemer, fra diabetes til hjertesykdom. Å miste uønsket fett hjemme vil hjelpe deg å gjenvinne din helse og øke selvbildet ditt.

Bruksanvisning

•  Reduser den totale kaloriinntaket med minst 500 kalorier hver dag. Redusere mengden kalorier forbrukes daglig til mellom 1050 til 1200 kalorier per dag vil hjelpe deg å miste rundt to pounds per uke, ifølge WebMD. Medisinske eksperter advarer mot å spise mindre enn 1000 kalorier per dag for å sikre at du er forbruker nok viktige næringsstoffer.

Øvelse minst en time om dagen, fem til syv dager i uken. Velg hard trening, inkludert kardiovaskulær trening og kjører å miste optimal total kroppsfett. Bryt treningsøkter opp i mindre trinn hvis en lengre sesjon er ikke gjennomførbart. For eksempel ta en 30 minutters kjøre i morgen og traff gym for vekttrening eller en 30 minutters spin klasse under lunsjen eller etter jobb.

Konsumere seks mindre måltider hver dag i stedet for tre større funn. Dette vil holde deg full hele dagen og kutte ned på fristelsen til å konsumere usunn snacks.

Senk mengder tunge kjøtt, fetende meierivarer, stivelse og sukker i kosten. Erstatte disse elementene med en diett av magert kjøtt, frukt, grønnsaker, sunne melkeprodukter inkludert eggehviter og skummet melk og fisk vil hjelpe deg å miste uønsket fett og vekt, ifølge WebMD.

Drikk minst 64 gram vann hver dag. Forbruker sunne drikkevarer inkludert vann, kalorifattig saft og fettfri melk vil hjelpe deg til å føle fyldigere før måltider og hindre uønskede binges på fetende mat.

Unngå stressende situasjoner. Overflødig stress frigir en overflod av hormonet kortisol, ifølge Mayo Clinic. Kortisol bremser fordøyelsessystemet, redusere stoffskiftet og bremse ned kroppens evne til å forbrenne fett. Senk mengden stress i livet ditt med meditasjon, yoga og ved å unngå stress-induserende situasjoner.

Få minst syv til åtte timer med avslappet søvn hver natt. Mangel på søvn øker også kortisolnivå i blodet og gjør det vanskelig å finne energi til å trene, prestere på jobb og holde fett-tap mål på sporet.

Hint

 • Andelen av overvektige mennesker i USA har steget dramatisk siden 1970-tallet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. CDC hevder også minst 20 prosent av folk i hver stat lider med fedme.

Grønnsaker som skylle ut overflødig vann

Grønnsaker som skylle ut overflødig vann


Mens noen matvarer føre til at kroppen til å beholde vann som resulterer i oppblåsthet, andre kan hjelpe kroppen frigi overflødig væske. Disse matvarer fungerer som naturlige diuretika og hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig vann. Grønnsaker er en stor del av en sunn hverdag diett og noen i bestemte kan hjelpe bli kvitt vann vekt og oppblåsthet.

Asparges

Asparagus er en sunn som inneholder vegetabilske fibre, kalium og vitamin B6. Det er lav i natrium og har et lavt kaloriverdi, samt vanndrivende egenskaper som bidrar til å utvise overflødig vann i veldig sterk luktende urin. Asparges kan steames, stekt, kokt eller grillet og er et godt tillegg til salater og servert som en siderett.

Selleri

Crunchy tekstur og distinkt smak av selleri gjør det til et populært valg som en del av et vekttap diett. Kosten ofte spiser vegetabilske rå som snacks. Selleri inneholder en høy mengde av kalium som regulerer væskebalansen og bidrar til å spyle ut overskudd av vann. Selleri inneholder også en høy mengde vitamin C og vann. Selleri er spist rå i salater og kokt i supper og stuinger.

Fennikel

Både fennikel frø og fennikel pærer brukes til å skylle ut overflødig vann og bidra til å lette oppblåsthet og tarmproblemer. Vegetabilske er nyttig i behandling av symptomer på PMS, forstoppelse og oppblåsthet. Fennikel pærene inneholder vitamin C, fiber, kalium og jern. Fennikel pære er utarbeidet som en rå snack med olivenolje og pepper eller kan kokt eller bakt med løk eller tomat. Det kan også legges til supper og stuinger.

Agurk

Agurker er en lav kalori grønnsak som ofte inkludert i vekttap dietter. Den vegetabilske er høy i vitamin C og huden inneholder en høy mengde av fiber. Agurker inneholder også mye vann som bidrar til å fjerne overflødig vann. Agurker har en rekke andre sunne fordeler for hud og hår og agurk skiver blir ofte brukt til å redusere hevelser i øynene.

Hvordan få overflødig væske ut av Legs grunn av Chemo

Din lymphathic system er avgjørende for riktig sirkulasjon av væsker i hele kroppen din. Men når du gjennomgår kjemoterapi, kan dine lymfeårer bli svekket og væsker i kroppen din ikke renne fra ekstremiteter riktig. I dette tilfellet, kan bena hovne opp med overflødig væske. Men det er ting du kan gjøre for å stimulere lymfedrenasje og fjerne væske fra bena.

Hvordan få overflødig væske ut av Legs grunn av Chemo

En trening hver dag. Enhver mengde mosjon vil stimulere lymfesystemet og bidra til å redusere væske buildup i bena. Spør din lege eller fysioterapeut om spesifikke øvelser du kan gjøre for å fremme drenering av væske fra bena.

Pakk den berørte beinet; emballasje bidra til å stimulere lymfe væske å strømme ut av beinet tilbake mot midten av kroppen din. Pakk bandasje tett fra tærne til låret. Løsne innpakning litt når du går opp beinet.

Få en manuell lymfedrenasje massasje fra en utdannet massasjeterapeut. Men først spørre legen din om han anbefaler dette for deg. Hvis du har gjennomgått strålebehandling, kan vevet i beinet være for delikat for denne massasje. Lymfedrenasje massasje stimulere flyten av lymfe væske fra beina.

Få pneumatisk kompresjon for å stimulere lymfedrenasje hvis legen råder. En hylse som er koblet til en pumpe utløses og tømmes, legger press på beinet. Pumpingen og trykket hjelp flytte lymph væske vekk fra beinet og redusere hevelse.

Bruk komprimering plagg på bena hver dag. Disse strømpene er laget av materiale som komprimerer beinet for å stimulere lymfedrenasje og redusere væske buildup. Din lege eller annet helsepersonell kan hjelpe deg med å velge riktig strømpe størrelse, eller du kan ha kompresjonsstrømper skreddersydd for beinet størrelse.

Prøv disse behandlingene i kombinasjon hvis legen råder. Dette kalles komplett decongestant terapi (CDT). Men ikke gjør dette hvis du har høyt blodtrykk, hjerteproblemer, blodpropp, diabetes, lammelser eller noen form for infeksjon.

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps


Bruke kroppsinnpakning som inneholder oljer og urte ingredienser kan kvitte kroppen for giftstoffer, men du er også sannsynlig å få noen andre perks - oppstramming opp slapp hud, redusere forekomsten av cellulitter og selv å miste et par inches i området der wraps brukes. Følg disse trinnene for å kaste overflødig vekt med kroppsinnpakning.

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps

•  Finn et spa eller helsestasjon tilbyr kroppsinnpakninger. Spør venner og familiemedlemmer for anbefalinger og deretter besøke steder for å samle informasjon om deres fasiliteter og tjenester.

Gjør en avtale for en tid når du ikke kommer til å være på vei. Innpakninger kan ta alt fra 45 minutter til 1 time og den første økten kan ta enda lenger.

Følg instruksjonene du får før timen din. For å forberede kroppen din wrap, du kommer til å trenge å drikke rikelig med vann for å holde seg hydrert. Det er også nyttig å dusje på forhånd for å fjerne giftstoffer som kan være på huden din overflaten og deretter ikke gjelder lotion eller parfyme.

Vet hvilke områder av kroppen din du ønsker å målrette under økten. Vurdere å fokusere på et bestemt område - armer, lår, midje eller rumpe - i løpet av den enkelte avtale slik at du er i stand til å holde et øye med utviklingen i at ett område før du går videre til en annen.

Ta med ekstra klær til å endre til etter kroppen din wrap.

Planlegg din neste avtale. Ditt engasjement på oppfølgingskontroller kan være nødvendig for å kaste overflødig vekt med innpakninger som du ønsker.

Hint

 • I hjemmet kropp vikle kits er tilgjengelig for deg å prøve, hvis spa eller helsestasjon behandlinger er ikke et alternativ.

Hvordan bli kvitt overflødig fett under halsen

Det er ingen hemmelighet til å bli kvitt det ekstra fettet under deg halsen, akkurat som det er ingen hemmelighet for å bli kvitt fett på noen annen del av kroppen. Nøkkelen er å redusere det totale fettinnholdet i kroppen din. Dette er veldig vanskelig for mange mennesker, men det kan gjøres med litt disiplin og hardt arbeid. Selvfølgelig er litt overflødig nakke fett og løs hud rett og slett et resultat av å bli eldre. Heldigvis finnes det en rekke øvelser, i tillegg til å leve en sunn livsstil med et balansert kosthold og trening, for å bidra til å brenne bort fettet under halsen.

Hvordan bli kvitt overflødig fett under halsen

Hvordan bli kvitt overflødig fett under halsen

•  Begynn får regelmessig kardiovaskulær trening minst noen ganger i uken, og helst hver dag. For å forbrenne fett, trenger kroppen din å være aktiv. Du trenger ikke å kjøpe noen fancy utstyr eller bli en kostbar gym. Jogging, sykling, inline skating, eller rask gange er gode måter å holde seg aktiv og sportslig. I tillegg til å miste fett, vil du bidra til å opprettholde en sunn, sterk kropp motstandsdyktig mot sykdom.

Begynn å spise et sunnere kosthold og være konsekvent. Nøkkelen er ikke å sulte deg selv eller eliminere hele matvaregrupper som de gjør i alle kjepphest dietter. Nyt en sunn balanse av hele korn, frukt, grønnsaker og magre proteiner. Hold deg unna alkohol, koffein, fet og sukkerholdig mat. Drikk massevis av vann, da dette vil samtidig hjelpe deg å føle deg mett og skylle ut giftstoffer fra kroppen din.

Tillat deg selv en pause fra sunt kosthold og mosjon rutine nå og da. Unn deg en skål med iskrem, noen cheesy frites, eller en runde med øl. Bare ikke gjør det ofte. Reservere avlat for spesielle anledninger og tenke på det mer som en belønning enn et privilegium. Dette vil hjelpe deg å holde motivasjonen og oppfordrer deg til å holde seg på den sunne kick.

Start gjør noen nakke øvelser. En god øvelse for halsmusklene er å forlenge halsen din så høyt som det vil gå, pause, og gå tilbake til normal komfortabel stilling. Gjør ti repetisjoner to ganger om dagen konsekvent og du vil merke at musklene rundt halsen din blir fastere.

Hint

 • Vær tålmodig når miste vekt, spesielt hvis du fokuserer på en bestemt del av kroppen som nakke. Hvis du følger disse retningslinjene, vil kroppen fordele vekt i et par uker, og halsen fett vil gradvis krympe.
 • Konsultere legen din om ønske for å redusere nakke fett. Det kan være underliggende medisinske problemer du er uvitende om som hindrer kroppens stoffskifte.

Hvordan unngå overflødig østrogen

Overskudd av østrogen kan forårsake uønskede bivirkninger hos både menn og kvinner. Vektøkning, håravfall og en redusert sexlyst er bare noen av de ubehagelige bivirkninger av økt østrogennivå. Hos kvinner, kan dette også føre til ufruktbarhet, manglende eggløsning, unormal eller uregelmessig menstruasjon; det kan også øke effekten av menopause som nattesvette og hetetokter. Unngå overflødig østrogen kan bidra til å redusere disse symptomene og bringe tilbake hormonell balanse.

Hvordan unngå overflødig østrogen

•  Unngå matvarer som inneholder soya. Soya isoflavoner virker på kroppen for å øke østrogenproduksjonen. Matvarer som tofu, soyamelk, soyabønner og tempeh alle inneholder høye nivåer av soya isoflavoner. Når de er fortært som en stor del av kostholdet ditt, kan de øke østrogennivået og forårsake symptomer på østrogen dominans.

•  Gå ned i vekt. Fettvev øker østrogenproduksjon i kroppen. Et sunt kosthold og vekttap gjennom trening kan balansere denne produksjonen. Avtagende din fettvev vil redusere mengden østrogen som kroppen din produserer.

Legg fiber til kosthold. Fiber holder fordøyelsessystemet beveger seg regelmessig og konsekvent. Som et resultat, blir østrogen metaboliseres raskt og effektivt, noe som gir mindre tid til å opptre på kroppen før den fjernes. Å spise et høyt fiber diett rik på hele korn vil holde fordøyelsessystemet sunt og fjerne østrogen.

Vekst av overflødig kropps Hair

Vekst av overflødig kropps Hair


TV-show Ripleys Believe It or Not gang gjorde en funksjon på en "varulv" mann, en mann som led av hypertrikose, en tilstand der han opplevde en betydelig vekst av overflødig hår. Håret dekket ansiktet hans, gir ham en opptreden som fikk kallenavnet "varulv." Overflødig kroppshår er ikke alltid opplevd i slike ekstreme mengder, men.

Typer

Den unormale hårvekst i såkalte "varulv" folk er mindre vanlig enn mindre alvorlige typer av hypertrikose, inkludert hirsutisme.

Hirsutisme, en tilstand som Dr. Adam Brochert, beskriver som overflødig kroppshår i "hann-mønster hårvekst", inkludert ansiktet, armhulene, brystet og lysken. Dr. Brochert fortsetter med å forklare at dette hårvekst er bare unormal hos kvinner og barn, og skyldes et hormon ubalanse. Overskuddet av håret har en tendens til å bli mørke og grov, i motsetning til den naturlige "peach fuzz" mange kvinner har i disse områdene.

Generelt er hypertrikose ikke spesielt for begge kjønn. Hypertrikose kan kan være til stede fra fødselen (medfødt) eller kan oppstå etter fødsel (ervervet), skyldes flere faktorer. Hypertrikose kan forårsake vekst av overskudd av kroppshår på bare visse deler av kroppen (som hirsutisme) eller på kroppen generelt.

Årsaker

Hormoner eller medisiner er de vanligste årsakene til overflødig kroppshår vekst. Kvinner med hirsutisme kan produsere for mye av den mannlige hormoner som kalles androgener. Medisiner som p-piller, testosteron eller steroider kan også føre til en hormonell ubalanse, som fører til overflødig vekst av kroppshår. Kvinner kan oppleve overflødig vekst under og etter overgangsalderen, noe som fører til hormonendringer i en kvinnes kropp.

Ifølge "Family Doctor," overflødig hårvekst kan kjøre i familier, og en person kan være mer sannsynlig å oppleve hypertrikose hvis han eller hun er fra Midtøsten, Sør-Asia eller Middelhavet avstamning.

Hypertrikose og hirsutisme ofte forekomme sammen med polycystisk ovariesyndrom (PCOS), en tilstand som resulterer i cyster på kvinnens eggstokker på grunn av hormonubalanse. Overskudd av kroppshår vekst kan også være relatert til Cushings sykdom som resulterer fra høye nivåer av kortisol i løpet av en lengre tidsperiode.

Betydning

Overflødig hårvekst kan ikke være et medisinsk nødstilfelle, men det kan være vanskelig for noen mennesker å akseptere, spesielt hvis de er en del av et samfunn som er stolt glatt og hårfri hud. Kvinner kan oppleve mer følelsesmessig stress på grunn av hirsutisme fordi hårvekst kan være en indikasjon på maskulinitet. Medline Plus forklarer at "mange kvinner synes det er plagsomt, eller til og med pinlig." Kvinner kan oppleve skam knyttet til hirsutisme.

Løsning

Mennesker som opplever overflødig kroppshår kan treffe tiltak for å fjerne eller redusere forekomsten av overflødig hår. Barbering, voksing, ved hjelp av riktige kremer og plukker midlertidig fjerner hår og krever gjentatte søknader å håndtere håret. Menn eller kvinner med hypertrikose kan velge å bleke håret, som ikke fjerne det, men gjør det vanskeligere å se.

Leger kan utføre elektrolyse, en prosedyre som permanent ødelegger hårsekkene med elektrisitet. Laser hårfjerning er et annet alternativ for dem som lider av vekst av overflødig kroppshår; men det krever flere økter, og kan ikke være permanent.

Det er også flere medikamenter på markedet som kan redusere forekomsten av overflødig hår. Anti-androgen medisiner som Metformin blokkere androgener og undertrykke testosteron som kan forårsake hypertrikose

Advarsel

At-hjem behandlinger for hypertrikose og hirsutisme kan føre til irritasjon av huden i form av barberhøvel humper (inngrodde hår) eller sår hud. Medline Plus advarer også at elektrolyse er dyrt og kan resultere i "hevelse, arrdannelse, og rødhet i huden."
Alle medisiner har potensial til å forårsake uønskede bivirkninger. Vaniqa (kjemisk navn, eflornithine), en krem ​​som kvinner kan bruke den på sine ansikter å redusere hårvekst, kan føre til hudreaksjoner som "midlertidig rødhet, svie, brenning, prikking eller utslett på områder av huden der den er brukt. " Det kan også føre til inngrodde hår.

Hvordan Lose jeg vekt uten å ha overflødig hud?

Hvordan Lose jeg vekt uten å ha overflødig hud?


Når en person mister en stor mengde av vekt, kan de oppleve løs, overflødig hud under armene, på buken og rundt kneet. Denne hengende hud er kjent som vev slapphet og er vanskelig å fjerne uten en medisinsk prosedyre. Det finnes måter å hindre vev slapphet under en vekt-tap plan.

Hvordan Lose jeg vekt uten å ha overflødig hud?

•  Gå ned i vekt sakte. Hvis det er for plutselig et vekttap, vil huden ikke har tid til å samsvare med skiftende kroppsfasong. I gjennomsnitt bør du miste maksimalt 2 pounds en uke.

eksfoliere huden din med en kroppsskrubb hver gang du tar en dusj. Dette vil bidra til hudens elastisitet, noe som er nødvendig for å hindre løs hud.

Massasje body lotion inn i huden din hver kveld før sengetid. Dette holder blodet sirkulerer, som bidrar til å hindre overflødig hud.

Konsentrer deg om å bygge muskelmasse som du taper vekt. Muskel vil bidra til å holde huden fra hengende utenfor kroppen din.

innlemme mye protein i kostholdet ditt. Protein hjelper drivstoff muskelen, noe som bidrar til å holde huden fast.

Drikk rikelig med vann hver dag. Vann holder kroppen spyles av skadelige giftstoffer og bedrer organfunksjon.