Digidexo.com

mat utveksling

Hvordan lage en plan Utveksling Meal

Hvordan lage en plan Utveksling Meal


Utvekslingen kosthold er et måltid planlegging system som hjelper diabetikere å opprettholde stabile blod sukker nivåer. Denne planen er også nyttig for vektkontroll. Ifølge American Diabetes Association, sporer utveksling system karbohydratinntak ved å gruppere matvarer inn i seks kategorier: stivelse, melkeprodukter, proteiner, frukt, fett og søtsaker. En ekstra gruppe, kalt gratis mat, er kalorifritt. Hver stivelse, inneholder frukt eller melk utveksling 15 gram karbohydrater. To skiver brød eller en kopp med havregryn er tilsvarende børser, siden de hver heve blodsukkeret samme beløp.

Bruksanvisning

Forberedelse

•  Møt med legen din og spør om utveksling måltid plan er anbefalt for deg. Be om en henvisning til en ernæringsfysiolog fra legen din.

Rådfør deg med en kostholdsekspert for å vite hvor mange børser du trenger fra hver matvaregruppe for å møte dine individuelle kosttilskudd behov. Ulike mennesker trenger ulike mengder av utveksling for å holde seg innenfor riktig kalori og karbohydrat rekkevidde.

Skaff en food utveksling liste fra kostholdsekspert, eller se Resource 1 for å skrive din egen kopi. Denne listen beskriver mengden av mat som trengs for hvert kosttilskudd utveksling. Legg inn din liste på et synlig sted på kjøkkenet for enkel referanse når du planlegge og tilberede måltider.

Innkjøps mat måleutstyr, for eksempel cup, 1/2 kopp, spiseskje og teskje tiltak. For å unngå problemer med å huske porsjonsstørrelser mens de spiser ute, se Resource 3 for et nedlastbart wallet-size-kort fra National Heart, Lung and Blood Institute.

Planlegg matinn Exchanges

Skriv din daglige tildelte børser for hver matvaregruppe på toppen av et papirark. Tegn en kolonne for hver dag i uken og en rad for hver måltid og snacks.

Noter nøyaktige antall sentraler som trengs i hvert måltid spor og fylle ut mengder og typer av hver mat som du vil spise. For eksempel, for en frokost som krever to stivelse utveksling, en melk veksling og en frukt utveksling, kan du velge en kopp melk, en appelsin og to skiver av toast. Du kan fortsatt spise din favoritt mat, men alltid måle porsjonsstørrelser for å unngå å bruke opp alle dine tildelte utveksling i ett måltid.

Kjøp hver av matvarene som trengs for uken. Mens shopping, husk at mange mat etiketter nå liste kosttilskudd børsene i næringsinformasjon delen.

Bruke mat utveksling listen, forberede din mat ett måltid om gangen.

Diabetiker Food Guide Utveksling

Den diabetiker mat utvekslingsprogram ble utviklet rundt 1950 for å hjelpe diabetikere med sitt måltid planlegging. Enkelt sagt, den organiserer matvarer i tre forskjellige grupper: karbohydrater, proteiner og fett. Kombinere matvaregrupper på riktig måte vil hjelpe en diabetiker behandle sykdommen mer effektivt.

Karbohydrater

Karbohydrater består av stivelse som poteter, brød, ris, frukt, melk, sukker og grønnsaker. En diabetiker utveksling måltid plan kan bestå av 2 1/2 stivelse, som kan inkludere en brødskive, ett lite stykke frukt og et halvt glass melk.

Proteiner

Proteinet kategorien består av magre proteiner, middels fett protein og høy fett protein. Utvekslingen beløp for proteiner er 7 gram protein per servering. Rådfør deg med en utveksling diagrammet for riktig serverer størrelser.

Fett

Den fett kategori kan brytes ut i enumettet, den flerumettede og mettede typer fett. Ett fett utveksling tilsvarer 45 kalorier per porsjon og 5 gram fett. Disse børsene kan være alt fra en teskje olje til en skive bacon.

Mat Exchange-Lister

Ved å bruke mat utveksle lister, kan diabetikere kunne navigere deres kosthold, ved å utveksle én matvare på listen for en annen mat, med tanke på porsjonene. Dette vil gi noen frihet til en ellers veldig strukturert måte å spise.

Free Foods

Det er også en liste over utvekslings matvarer for diabetikere som anses gratis mat. Disse teller ikke mot noen av dine børser. Noen av disse er: sukkerfri eller diett brus, kaffe og te, kål, selleri, agurk og noen sauser som ketchup og sennep.

Diet kontroll

Arbeid med en ernæringsfysiolog og din lege for å best avgjøre din spising plan for diabetes. Utnytte utveksle lister for å spore dine vaner vil gå en lang vei mot å gjøre diabetes mer håndterlig.

Ultra-Simple Diet Plan

Det er flere måter å tenke ut en diett plan, men det enkleste plan er en som krever svært lite i veien for kalori telling eller mat utveksling. Ultra-enkle diett planer er utformet på en slik måte at alt du trenger å gjøre er å spise mat og gå ned i vekt.

Pakket Planer

Planer som Nutrisystem er utformet på en slik måte at den tar alle gjetting ut av kaloritelling og måltid planlegging. Når du deltar i, tenke ut de et måltid plan for deg og deretter pakket måltider vil bli sendt til deg ukentlig. Du varmer bare opp den aktuelle måltidet og spise den. Dette programmet inkluderer også snacks.

Ulempen med dette programmet er at det kan være dyrt, og du må velge dine matvarer fra sine valg.

Lag din egen pakke Plan

Lag din egen pakke plan basert på kalori telling. Du kan besøke flere nettsteder på nettet for å beregne kaloritelling for å opprettholde vekten din. For hver kilo per uke som du ønsker å gå ned, trekke fra 500 kalorier per dag fra vedlikeholds kalorier. Hvis du trenger 2500 kalorier per dag for å opprettholde vekten og ønsker å miste 2 pounds per uke, vil du trekke fra tusen kalorier om dagen. Dette etterlater deg med 1500 kalorier for å konsumere.

En gang i uken, kjøpe flere frosne måltider på din lokale matbutikk. Dele dem i henhold til kalori teller, og med en fryser markør utpeke dem til lunsj eller middag. Til frokost, har en skål med fullkorn frokostblanding, fersk frukt og skummet melk. Plan for snacks og dele dem opp i individuelle deler. Sørg for at din daglige kalori totalt er oppfylt. Så alt du trenger å gjøre for lunsj eller middag er mikrobølgeovn måltidet etter anvisningen på pakken og spise.

Denne metoden krever litt beregning fra din side en gang i uken. Det er mye rimeligere enn en betalt plan og du er i stand til å velge matvarer som du spiser.

Den enkleste Plan

Drikk vann. Bytt ut brus, selv diett brus, med vann. Drikk et glass vann før måltider og snacks. Holde kroppen hydrert hjelper det å arbeide mer effektivt og hjelpe deg til å konsumere mindre mat. Spis annen servering av rå frukt eller grønnsaker per dag. En gang i uken, spise en liten salat med diett dressing til middag. Spise tre biter mindre til lunsj og middag. Noen triks som fjerner noen kalorier på et tidspunkt vil være lett og lura.

1600 Plan Calorie Veksling Diet Meal

En diett på 1600 kalorier er daglig passer for de fleste som ønsker å gå ned i vekt. Men som med alle diett, må du sørge for at du spiser en balansert og komplett kosthold, som er gjort enklere ved å følge mat utveksle lister.

Betraktninger

Før du begynner på noen kosttilskudd plan, bør du sjekke med legen din, spesielt hvis du lider av en medisinsk tilstand. Legg merke til at du bytter fra et høyere kaloriinntak til et lavere kaloriinnhold kan gjøre deg til å føle deg sulten og til slutt føre til svikt. For å unngå dette, forplikte seg til å forbruke 05:56 små måltider og snacks hver dag og gjøre sunnere mat valg som frukt, grønnsaker, hele korn, bønner, lav-fett kjøtt og nøtter og frø. Høy tetthet mat som dette vil gjøre at du føler fyldigere, i motsetning til mat med høyt sukker og bearbeidet korn som kaker, godteri barer og brus.

Fokusere på å få et så bredt utvalg av ferske, naturlige matvarer som mulig og fokus på fargerike matvarer som grønne, oransje, gule og røde matvarer som inneholder høye nivåer av antioksidanter og vitaminer. Du bør spesielt unngå trans fettsyrer og mettet fett i ost og rødt kjøtt, som kan føre til en høyere risiko for åreforkalkning, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Utveksle lister

Alle matvarer er gruppert i kategorier i mat utveksle lister. Du bare se på de utveksle lister, og velge antall elementer fra hver utveksling liste som du har lov til det aktuelle måltidet. For eksempel, to stivelse utveksling tilsvarer to mel eller mais tortillas eller en halv stor bakt potet. Du kan nyte "gratis" mat (buljong, diett brus, sennep, hot pepper saus, krydder) så ofte du vil. Følgende er noen generelle retningslinjer for hver Exchange Group.

Frukt: En utveksling servering av frukt er 1/2 kopp, en hel frukt eller en kopp frukt juice. Målet for tre porsjoner hver dag, fra rå, frosne eller kokt frukt.

Grønnsaker: En grønnsak utveksling porsjon er 1/2 kopp med unntak av grønnsaker som salat, som en kopp er et børs servering. Konsumere fire porsjoner per dag. Ukentlig, prøve å få 2 kopper av mørkegrønne grønnsaker, 1 1/2 kopper oransje grønnsaker som paprika og gulrøtter, 2 1/2 kopper av stivelsesholdige grønnsaker som poteter og vinter squash og 2 1/2 kopper av andre grønnsaker.

Korn: Fordi valutakurser serverer størrelser varierer sterkt i korn / stivelse gruppe, mål for 5 oz. per dag bestående av 3 oz. hele korn og 2 oz. andre korn. Som en rask referanse, 1 oz. er tilsvarende 1/2 kopp kokt ris, pasta eller kokt korn; 1 skive brød; En liten muffin; eller en kopp ready-to-eat frokostblanding.

Kjøtt og bønner: Velg 5 oz. per dag i denne gruppen, som inkluderer magert kjøtt, bønner, tofu og nøtter. En utveksling er lik 1 oz. av de fleste kjøtt. En unse tilsvarer 1 egg, 1/4 kopp kokte tørre bønner eller tofu, 1 ss peanøttsmør eller 1/2 oz. av nøtter eller frø. Tre gram av en kjøtt som kylling er omtrent på størrelse med en kortstokk eller kort eller håndflaten din.

Dairy: Budsjett for tre kopper fra melken utveksling gruppe hver dag. Følgende teller som 1 kopp (en utveksling servering) av melk: 1 kopp lettmelk eller yoghurt, 1 1/2 oz. av naturlig ost som Cheddar eller 2 oz. av bearbeidet ost.

Oljer: Disse inkluderer mengder olje tilsettes matvarer under behandling (som angitt på pakningen), måltid-forberedelse, matlaging eller ved bordet. Målet for ikke mer enn 22 g, eller 5 ts., Per dag.

Gjenværende Calorie innrømmelse: De fleste 1600-kalori diett gi rom for en skjønnsmessig kalori kvote på ca 132 kalorier av ditt valg. Disse kalorier er til overs etter at du har konsumert de nødvendige porsjoner skissert i ovennevnte serverer børser.

Ernæring av Zucchini

Ernæring av Zucchini


Zucchini er en rekke tynn-skinned sommer squash som kan være forberedt på å spise på mange forskjellige måter. Ifølge US Department of Agriculture, er zucchini den mest populære typen av sommer squash i USA. Zucchini kan inntas enten kokt eller rå. Næringsinnholdet kan variere basert på måten den blir servert.

Kalorier og fett

Ifølge USDA, squash, som alle former for sommer squash, er en veldig sunn mat. En halv kopp cubed squash, enten kokt eller rå, har 20 kalorier, inneholder ett gram fiber og er fettfritt. Zucchini er naturligvis kolesterol-fri og inneholder ikke natrium.

Vitamin A

Zucchini inneholder en god del vitamin A, men bare når servert den sin rå form. USDA sier at 1/2 kopp rå i terninger squash inneholder 15 prosent av den daglige verdien av vitamin A (basert på en 2000-kalori diett). Imidlertid, når kokt den samme 1/2 kopp zucchini har bare fire prosent av den daglige verdien av vitamin A. Dette skyldes at størstedelen av vitamin A i zucchini er funnet i huden, som er brutt ned når kokt.

Vitamin C

Zucchini er også en god kosten kilde til vitamin C, spesielt når konsumeres rå. Ifølge USDA, 1/2 kopp rå zucchini leverer 10 prosent av det daglige behovet for vitamin C. Når denne zucchini er tilberedt, drops sin vitamin C-innholdet til 8 prosent.

Karbohydrater

Zucchini har et høyt vanninnhold, noe som betyr at det er ganske lav på karbohydrater. USDA sier at 1/2 kopp rå zucchini har fem gram karbohydrater, mens 1/2 kopp kokt grønnsak inneholder fire gram. På grunn av dette, identifiserer Mayo Clinic zucchini, sammen med alle andre typer sommer squash, som en nonstarchy grønnsak på sin diabetiker mat utveksling. Ifølge Mayo Clinic, nonstarchy grønnsaker er gode tilskudd til en daglig diett fordi de er lave i karbohydrater og høy i ernæringsmessig verdi.

Kalsium og jern

Zucchini inneholder mindre mengder av kalsium og jern. Både kokt og rå zucchini tilbyr 2 prosent av den daglige verdien av kalsium og jern i hver halvdel-cup.

For Optimal Ernæring

For å få optimal ernæringsmessig verdi fra zucchini, er det viktig å forberede den riktig. Hvis du øker vitamin A og C inntak er viktigst, spise zucchini rå, enten vanlig eller med en lav-fett, lav kalori dip (som hummus). Hvis matlaging zucchini eller inkludere det i oppskrifter, sørg for å forberede den med sunn ingredienser. Unngå fet, kaloririk tillegg som overflødig ost og smør.

Food Exchange Lister for Weight Loss

Mat utveksle lister er et viktig verktøy for de som er opptatt av kostholdet sitt på grunn av medisinske tilstander som diabetes. Folk som ønsker å gå ned i vekt kan også bruke mat utveksle lister å gjøre sunnere matvalg.

Historie

Mat utveksle lister ble introdusert av American Diabetes Association (ADA) og andre helseorganisasjoner. Ifølge dietter i gjennomgang nettsted, gruppene kom opp med listene i 1950 som en enkel og forståelig måte å hjelpe diabetikere kontrollere sine dietter.

Funksjon

En mat utveksling liste deler mat inn i kategorier som frukt, stivelse, proteiner og grønnsaker. Hver kategori inneholder passende porsjonsstørrelser for hver mat den inneholder. En servering av noe mat i en kategori anses som "lik" til en servering av noen annen mat i den kategorien, slik at en person kan 'utveksling' noen mat i kategorien for en annen.

Fordeler

Mat utveksle lister er laget for å hjelpe folk å velge sunnere mat, selv om listene opprinnelig var ment for diabetikere, kategorier som "lean protein" og "fett fri og" svært lav-fett "melk" kan hjelpe noen å redusere unødvendige fett og kalorier fra sin diett.

Betraktninger

Fordi utveksle lister ikke er spesielt beregnet for vekttap, kan en person trenger å gjøre videre undersøkelser for å hjelpe ham med å avgjøre hvilke matvarer på en liste vil bidra i den forbindelse, samt velge sunn mat som ikke vises på en børs listen.

Advarsler

Dietter i gjennomgang anbefaler alle som ønsker å starte en mat utveksling liste konsultere en kostholdsekspert, som kan hjelpe en person bestemme antall porsjoner fra hver kategori kan hjelpe ham oppfylle sine individuelle behov og mål.

Vekttap Med TOPS

Vekttap Med TOPS


TOPS er i motsetning til de fleste andre vekttap programmer fordi det er non-profit og selger ikke en diett plan eller prepackaged mat. Programmet er åpent for menn, kvinner og barn, og er basert rundt ideen om gruppestøtte. Medlemmer møte med sine grupper for å dele sine individuelle vekttap suksesser og fiaskoer, slik at de ikke bare å samle støtte, men gi det for andre medlemmer også.

Historie

TOPS, som står for Take Off pund Fornuftig, ble grunnlagt av Esther S. Mans i 1948 etter at hun ble inspirert av den støtten hun fikk fra en graviditet gruppe hun møtte mens venter sitt femte barn. Opprinnelig basert i Milwaukee, innen utgangen av det andre året av sin unnfangelse, TOPPER hadde kapitler over hele byen. Ved utgangen av 1951 TOPS hadde kapitler i hver stat og ble innlemmet i 1952. Den første konvensjon for TOPS ble holdt i 1955, og fremhevet TOPS 'forbindelse med trygg lege, i motsetning til andre vekttap programmer av tiden. I 1966 TOPS Club Inc. Fedme og Metabolsk Forsknings ble grunnlagt for å studere vekttap hos pasienter. Mans pensjonerte seg i 1991, men programmet er fortsatt populære. I høsten 2009, Barbara Cady var aksjeselskap president.

TOPPER Concept

TOPS 'mål har aldri vært å tjene penger. Medlemmene betaler en liten avgift for å delta og opprettholde sitt medlemskap. TOPPER også sterkt oppfordrer til engasjement av en lege i hele vekttap prosessen. Programmet gir ikke medlemmer med en kalori-diett program eller pre-laget måltider tilgjengelig for kjøp. TOPS er stolt av å støtte varig sunt vekttap i stedet for krasj slanking.

Kapitler

Topper kapitler kan finnes ikke bare i USA, men også i Canada og i en rekke andre land over hele verden. I 2009 var det om lag 10 000 kapitler, alle disse toppene vekttap støtte systemet. TOPPER er fortsatt en av de billigste vekttap programmer til å bli med, lading bare $ 26 i USA med en gjentakende månedlig avgift på bare $ 5 i 2009. Medlemmene oppfordres til å møte med deres personlige leger å etablere et vekttap mål før møtet med sin kapittel. Kapitlene er peer-basert, og medlemmer stemmer for deres kapittel leder. Gruppene møtes ukentlig og utføre private veie-ins. Medlemmer diskutere et bredt spekter av emner som støtter sunn vekttap alt fra mosjon tips til mindful spise.

The Food Exchange System

I stedet for å gi medlemmer med spesifikke diett planer, er medlemmer av TOPS oppfordres til å følge maten utvekslingssystem. Utvekslingen systemet kategoriserer mat basert på sin sammensetning av karbohydrater, proteiner og fett i stedet for av kalorier. Det er seks mat utvekslingsgrupper (stivelse / brød, kjøtt, frukt, grønnsaker, melk og fett), med hver gruppe inneholder matvarer av lignende sminke. For eksempel, i stedet for å fortelle medlemmene til å spise to gram kyllingbryst, vil maten utvekslingsprogram si å spise en kjøtt utveksling. Systemet er basert på forbruket av 1200, 1500 eller 1800 kalorier per dag og lar medlemmene et bredt spekter av muligheter når det gjelder å forberede måltider.

Online ressurser

I tillegg til de ukentlige kapittel møter, TOPS også har en rekke elektroniske ressurser. Nettstedet gir, gratis, alt fra en BMI kalkulator, til en detaljert forklaring av mat utvekslingssystem, samt lister for mat utveksling i hver av de seks kategoriene. Nettstedet gir også et eksempel på hva 28 dager måltider på maten utvekslingssystem kan se ut. De som følger programmet kan også laste ned en daglig matdagbok for å fullføre og detaljerte eksempler på grunnleggende strekninger og øvelser.

Ernæring Retningslinjer for Diabetes

Ernæring Retningslinjer for Diabetes


Diabetes er en sykdom karakterisert ved endokrin varierende grad av endring i kroppens evne til å bruke blodglukose for energiproduksjon. Ernæringsmessig behandling for diabetikere som mål å utvikle en nøye planlagt terapeutisk måltid som avhenger av flere faktorer, inkludert karbohydrater, protein, fett og diabetikere nåværende ernæringsstatus.
En ernæring guide utarbeidet av helseeksperter er skreddersydd til den enkeltes helsetilstand, kroppsvekt, næringsbehov og mat preferanse.

Individualisert Meal

Den ernæring plan for diabetes er en "individuell" måltid, karakterisert ved at næringsinntak i en 24-timers periode overvåkes og fremstilles i henhold til insulintilførsel er nødvendig. Dette måltidet har som mål å forberede en spesiell diett som rommer livsstil, alder og generelle helsetilstanden til pasienten. Den vanlige faktorer som tas i betraktning er karbohydrater, proteiner og fett.

Karbohydrat

Ifølge American Diabetes Association, "Matvarer som inneholder karbohydrater heve blodsukker." (Se referanser 3) er imidlertid en diabetisk pasient er ikke nødvendigvis begrenset fra hvilken som helst type av karbohydrater, så lenge det er i samsvar med den aksepterte daglige inntaksnivå. Karbohydrat telling er en teknikk for å estimere den nødvendige daglige inntak av glukose-inneholdende matvarer, slik som ris, brød, korn, pasta og stivelsesholdige matvarer.
Karbohydrat ledelse innebærer også dietter med lav glykemisk indeks som hel havre, hele korn og bønner. Glykemisk indeks er avhengig av hvor mye matvareindustrien fant sted; for eksempel, den glykemiske indeks av malt og raffinert korn er høyere enn minimalt bearbeidede hele korn.

Protein

Proteinrik mat hjelpe fylle tap av nitrogen i kroppen. Diabetikere opplever hyppig vannlating (polyuri), noe som fører til tap av nitrogen. Proteiner ikke direkte påvirke årsaken til diabetes, men kan utløse frigjøring av insulin. Et måltid modifikasjon er nødvendig hvis det er assosierte sykdommer slik som renal funksjonsfeil.

Fett

Fettinntaket for diabetikere er regulert ved å forberede umettet fett og fiber-rik mat med olivenolje, rapsolje og lav-fett dressinger. Målet er å opprettholde høy tetthet lipoproteiner, eller den såkalte "gode kolesterolet" som kommer fra umettede fettsyrer i matvarer. Riktig regulert fett hjelper til å opprettholde en sunn kroppsvekt ved å øke metthetsfølelse og forebygge risikoen for hjerte sykdommer som åreforkalkning.

Guide ernæring

En ernæring guide er en komplett liste over matvarer og deres tilsvarende karbohydrat, protein og fett verdier. Denne guiden er levert av lege eller ernæringsfysiolog for å sikre at måltidet servert møter næringsbehovet til pasienten. Alternativt diabetikere kan sjekke næringsfakta etiketter for å få kosten verdien av matvarer.
Den ernæring guide kan være en kombinasjon av den anbefalte kosten rasjon (RDA), sunne oppskrifter næringspyramiden guide, og mat utveksling listen for å legge til rette for et bredt utvalg av mat valg og mat substitutter.

Diabetiker Food Planlegging

Planlegging måltider for diabetikere kan være en utfordring, men heldigvis noen verktøy kan hjelpe deg. Å leve med diabetes betyr forsiktig måltid planlegging og ser på inntaket av stivelse og sukker. Bruke diabetiker mat utveksling listen og diabetiker mat pyramiden kan gjøre innkjøp av mat og matlaging enklere og holde diabetes under kontroll.

Diabetes Food Pyramid

Den diabetes næringspyramiden deler mat inn i seks grupper, i stigende rekkefølge: korn, grønnsaker, frukt, kjøtt, melk og fett, oljer og søtsaker. Som den tradisjonelle næringspyramiden, velger du antall porsjoner av hver gruppe som best dekker dine caloric behov. Kvinner som regel velge mellom den nedre enden av området, og menn fra det øvre området, for totalt 1,800-2,800 kalorier. Ved hjelp av denne pyramiden kan hjelpe deg til å velge å spise flere porsjoner fra de mest næringsrike grupper, og spise mindre av de fra de mindre næringsrike grupper.

Plate Metode

Platen metoden er uten tvil den enkleste verktøyet i diabetiker måltid planlegging. Alt du gjør er å ta en middag plate og trekke en tenkt linje i midten av den. Så, for en av disse halvdeler, tegne en linje på midten. Dette bør forlate deg med tre seksjoner. Fyll opp din største delen med nonstarchy grønnsaker som grønne blader eller gulrøtter. Neste, fyll en av dine mindre deler med stivelsesholdige matvarer som ris eller poteter. I den siste lille delen, legg kjøtt eller kjøtt erstatter. Legg til dette måltidet en servering av frukt og åtte gram av melk eller yoghurt.

Beregning av karbohydrater

Telle karbohydrater er en annen måte å planlegge hva mat å spise som en diabetiker. Sporing av karbohydratinntaket kan hjelpe deg å avgjøre hva du skal spise neste og hva du skal unngå. Mange velger å starte med rundt 45-60 gram karbohydrater per dag. Du kan justere dette tallet avhengig av blodsukkernivået, og hvordan du velger å håndtere din diabetes. Når du har bestemt hvor mye karbohydrater du spiser, kan du velge matvarer og porsjonsstørrelsen til å passe dine behov. For eksempel, inneholder en liten fersken ca 9 gram karbohydrat og seks chicken nuggets inneholder 15 gram. Når du har målt dine porsjoner og telte karbohydrat gram i maten du spiser regelmessig, vil du være i stand til å nøyaktig anslå hvor mye karbohydrater du forbruker.

Hvordan finne ut Exchange-Diet Kalorier

Hvordan finne ut Exchange-Diet Kalorier


For å opprettholde eller stabilisere blodtrykket, noe som er spesielt viktig for diabetikere, må du forbruke riktig mengde mat og riktig type mat. Teoretisk dette høres enkelt ut, men kan være ganske vanskelig når du har å gjøre med så mange ulike typer matvarer, porsjonsstørrelser, og delene som amerikanerne er vant til forbruker. Det er ingen hemmelighet at amerikanske mat deler en tendens til å være større enn i de fleste andre land i verden. Det er viktig å ikke å vise diabetiker utvekslingsprogram som en diett, men som en livsstil endring.

Bruksanvisning

•  Bruk en diabetiker mat utveksling listen. Disse listene kan bli funnet på flere online nettsteder. For eksempel, The US Department of Health and Human Services tilbyr en omfattende liste som kan vises for publikum på deres hjemmeside (se lenke i Resources). Denne listen bryter ned mat til grupper som svært magert protein, fett-fri og svært lettmelk og grønnsaker. Nettstedet liste antyder at en porsjon grønnsaker inneholder kun 25 kalorier per porsjon. De serverer størrelser er det viktigste å se opp for som serverer størrelser varierer mellom matvarer, selv matvarer i samme matvaregruppe. For eksempel er en en halv kopp kokte grønnsaker regnes som en porsjon, mens en hel kopp rå grønnsaker regnes som en tjener, selv om de er teknisk ligger innenfor samme konsern.

Evaluer din kroppstype i sammenheng med øvelsen nivå. Ta hensyn til både din høyde og vekt. Hvis du blir betraktet som en liten til mellomstor kvinne, bør du spise mellom 1200-1600 kalorier per dag om du prøver å gå ned i vekt eller ikke. Denne kaloriinntak, når den brukes med Diabetic Kalori Exchange-Chart, skal hjelpe deg å opprettholde en sunn livsstil. Men hvis du prøver å gå ned i vekt, vil du åpenbart trenger å konsumere en mengde kalorier mot den lave enden av dette spekteret, hvor som helst mellom 1200-1400 kalorier. Ekspertene på DiabetesWellBeing.com råder de fleste mannlige diabetikere og større kvinner å konsumere mellom 1600-2000 kalorier per dag. Tunge utøvere, til mann og kvinne, som er middels til stor i størrelse, bør spise mellom 2000-2400 kalorier for å opprettholde en sunn vekt.

Ta kontakt med din lege eller ernæringsfysiolog som de kan hjelpe deg med å lage et måltid plan som er ideelt for ditt kjønn, aktivitetsnivå, høyde og vekt og generell helse. Din ernæringsfysiolog kan også utdanne deg på riktig metode av mat utveksling som gjør denne dietten så nyttig for diabetikere. Dietten er designet slik at du kan utveksle matvarer innenfor en gruppe med letthet. For eksempel bidrar denne dietten du nøyaktig handle ut en servering av grønne bønner for en porsjon spinat uten under- eller overspising. Dette er viktig som over eller under spising kan drastisk kaste av kostholdet ditt og påvirker blodtrykket negativt.

Hvordan Count sukker for diabetikere

Hvordan Count sukker for diabetikere


Diabetes er en alvorlig tilstand som rammer mange av de organer systemer hvis ikke skikkelig kontrollert. Nøkkelen til å holde sykdommen i sjakk er å opprettholde en konsekvent sunn blodsukkeret. Dette krever vier oppmerksomhet til kosthold samt overvåking blodsukkernivået på bestemte tider i løpet av dagen, spesielt ved måltider. Telle sukker, eller sporing inntaket av sukker og stivelsesholdige matvarer er det primære element for å opprettholde en diett som gir deg en jevn blodsukkernivået.

Hvordan Count sukker for diabetikere

•  Ta kontakt med kostholdsekspert tilordnet å komme i gang med din nye retningslinjer diett. Hvis du har blitt diagnostisert med diabetes legen din vil sette en avtale for deg å se en kvalifisert spesialist på dette feltet som vil gi deg all informasjon for å komme i gang som en mat utveksling liste, og måltid plan ideer.

Følg maten utveksling sjekkliste for å sette opp dine daglige måltider. Diabetikere generelt spise fem-seks mindre måltider per dag, to eller tre blir snacks mellom regelmessige måltider. Fordel sukker inntaket eller karbohydrat børser jevnt utover dagen i løpet av dine måltider. Ditt måltid plan vil veilede deg antall karbohydrater eller sukker børser du bør ha til hvert måltid.

Skriv ned maten du spiser i samme format som måltider og utveksle sjekkliste. For eksempel hvis du spiser et kyllingbryst, liten bakt potet og grønnsaker, skriver måltidet ned som "kyllingbryst, ett protein, liten bakt potet, to karbohydrat" og så videre. Liste hver dag på en egen side med hvert måltid klart definert i en liten del.

Total ditt daglige inntak på slutten av hver dag. Legg merke til den totale antall sukker eller karbohydrater børser du har spist. Hvis du av og til splurge og spise en godbit være sikker på å inkludere dette selv om du ikke skulle ha spist elementet, som det vil hjelpe deg senere når du overføre sukker opplesninger til maten journal.

Overvåk blodsukkeret ved anbefalte intervaller som er foreskrevet av legen din og logge dem i blodsukkeret diagrammet. Legg merke blodsukkeret i margen av maten journal samt etter måltidet det følger å se hvordan maten du spiser påvirker blodsukkeret. Rapportere eventuelle uoverensstemmelser eller piggete blodsukkeret til din lege umiddelbart.

Hint

 • Se å se hvilke sukker føre til at nivåer for å svinge. Hvert individ prosesser mat og sukker annerledes og noen karbohydrater mat, selv anbefalte de kan påvirke deg mer enn andre.
 • Ikke bli lax i å telle sukker eller karbohydrat inntaket. Det er lett å bli opptatt og glemme, men dette er et avgjørende behov for å kontrollere din diabetes.

Hva er et godt kosthold for å kontrollere diabetes?

Kosthold er den viktigste delen av en diabetes behandling plan. For mange diagnostiserte pasienter, kosthold er den eneste behandlingen er nødvendig for å holde blodsukkeret på et håndterbart nivå. Leger leverer diagnostisert diabetespasienter med den beste spise plan som gir riktig ernæring for sin sykdom. Diabetiker måltid planer vil kreve litt justering, men det er en enkel måte å holde seg friske med diabetes.

Diabetiker Meal Plans

En ernæringsfysiolog og legen din kan hjelpe deg med å utvikle en diabetiker måltid plan som vil gi deg riktig ernæring for god helse og holde blodsukkernivået i sjakk. Administrerende vekt er vanligvis en del av en diabetiker måltid plan for de som er nylig diagnostisert med diabetes.

En sunn diabetiker måltid plan vil bestemme riktig mengde karbohydrater, proteiner og fett til hvert måltid for å opprettholde riktig blodsukkernivå. Mosjon og medisiner er priset inn i måltidet plan. Noen måltid planer følge diabetiker mat utveksling og andre bruker karbohydrat telling å utvikle menyen til høyre for diabetespasienter. Et sunt kosthold er en som har en stor mengde utvalg for å sikre at alle ernæringsmessige behov blir møtt.

Beregning av karbohydrater

Karbohydrat telling balanserer mengden karbohydrater forbrukes med mengden av insulin og mosjon. Det første trinnet i å telle karbohydrater er læring som matvarer inneholder karbohydrater. Karbohydrater finnes i korn, grønnsaker, frukt, poteter, yams, søtpoteter, øl og brennevin, søtsaker, melk og melkeprodukter, fruktose, sukrose og maltose.
Det er best å velge matvarer som har en god del av ernæring samt karbohydrater for karbohydrater. Grønnsaker, frukt, hele korn, lav-fett melkeprodukter og matvarer som har vitaminer og mineraler samt karbohydrater er de beste valgene for en diabetiker diett. Matvarer som brus og godteri inneholder karbohydrater, men inneholder ikke noen ernæringsmessige fordeler, og er dårlige valg ved å telle karbohydrater.
Diabetikere som bruker insulin kan ha en mye større fleksibilitet i valg av mat de gjør når de balansere karbohydrater spist til mengden av insulin som de bruker i dag. Bestemme hvor mye karbohydrater er dekket av én enhet insulin vil hjelpe deg å designe et måltid plan som fungerer for dine behov.

Overvåking av blodsukker

Overvåking av blodsukkernivået er en viktig del av å sørge for at diabetiker måltid plan som fungerer for din tilstand. Pasienter som bruker insulin kan ha for å sjekke blodsukkeret tre eller flere ganger per dag for å sikre at medisinen fungerer som den skal, og at maten de spiser ikke forårsaker toppene i blodsukkeret. Det er viktig å teste før og etter måltider, så vel som etter trening.
Overvåking blodsukkernivået vil også tillate deg å gjøre endringer i din diabetiker diett for å få sukker nivåer under kontroll. Du kan aldri vite om diabetiker måltid plan du følger fungerer hvis du ikke tar deg tid til å overvåke blodsukkernivået.

Utveksling Diet Mat List

Utveksling Diet Mat List


Diabetikere og helse-bevisst bruk utveksling diett mat liste for måltid planlegging, vekttap og generell helse. Les ernæring etikettene nøye, som etiketten porsjonene ofte avvike fra børsens standard deler. Ved å sammenligne de anbefalte porsjoner, kan du regne hvor mange porsjoner maten faktisk inneholder. Arbeid med en ernæringsfysiolog eller bruke American Diabetes Association er Food Advisor verktøy for å beregne kaloriinntaket for din høyde, ønsket vekt og aktivitetsnivå, og å etablere antall karbohydrater, protein og fett porsjoner per måltid.

Misoppfatninger

Utvidelsen Initiative rapporterer: «Vi har blitt servert store porsjoner så lenge at vi har kommet til å forvente seg. Dette gjør det vanskelig for oss å vurdere hva en normal porsjon er og beløpet som vi bør spise." I overgangen til Exchange diett anbefalte porsjonsstørrelser, kan du føle deg sulten fordi magen er vant til mer mat. Følg ditt måltid og snack tidsplan og kroppen din snart justerer, minske mellom-måltid sult smerter.

Porsjonsstørrelser

Karbohydrater er vanligvis målt i 15-grams inkrementer pr halv kopp servering med mindre annet er angitt. En 7-gram protein porsjon tilsvarer en halv kopp tørkede bønner, eller en unse av kjøtt, fisk, fjærfe, ost eller yoghurt. Ett fett porsjon tilsvarer 5 gram.

Karbohydrater: Stivelse

The Linus Pauling Institute forklarer at stivelse får blodsukkeret til å stige og falle raskt, noe som gjør at du føler deg sulten før slik at du spiser mer og få vekt. Stivelse inkluderer brød, bagels, engelsk muffins, pannekaker, pitabrødene, tortillas, korn, ris, pasta, cous cous, granola, kjeks, popcorn, pretzels, riskaker og snack chips, samt stivelsesholdige grønnsaker som erter, mais, poteter , pastinakk, gresskar, vinter squash, yams og søtpoteter.

Karbohydrater: Frukt

Friske eller tørket frukt eller fruktjuice valgene inkluderer epler, aprikoser, bananer, bær, melon, kirsebær, grapefrukt, druer, kiwi, mango, nektariner, appelsiner, fersken, pærer, ananas, plommer, vannmelon, rene fruktjuicer, og applesauce.

Karbohydrater: Melk

En kopp melk tilsvarer 12 gram karbohydrater og 8 gram protein. Foruten nonfat eller lav-fett melk, denne kategorien inneholder kulturmelk, sjokolademelk, fordampet melk, yoghurt, soyamelk, gløgg og ris drink.

Karbohydrater: Grønnsaker

Non-stivelsesholdige grønnsaker inneholder bare 5 gram karbohydrater i en halv kopp del, noe som gjør dem utmerket filler. Vegetabilske valg inkluderer artisjokk, asparges, bambusskudd, grønne bønner, bønnespirer, rødbeter, brokkoli, rosenkål, kål, gulrøtter, blomkål, selleri, agurk, aubergine, vårløk, greener, jicama, purre, salat, sopp, okra, løk, paprika, reddiker, spinat, tomater, neper, sommer squash og zucchini.

Karbohydrater: Søtsaker og desserter

Porsjonsstørrelser varierer for søtsaker og desserter. Konsultere Mayo Clinic vekslings liste for servering anbefalinger om varm sjokolade, brus, brus, sport og energidrikker, brownies, kaker, kjeks, paier, pudding, donuts, muffins, boller, iskrem, popsicles, juice barer, godteri, sirup, honning, syltetøy og gelé.

Protein

Velg mellom lav-fett kutt av oksekjøtt, fisk, pølser, lam, østers, svinekjøtt, kylling, and, gås, kalkun, muslinger, krabbe, hummer, kamskjell, reker, tunfisk, kalv, bøffel, kanin, hjort, pølse, bacon, ost, cottage cheese eller egg.

Fett

Smør, margarin, forkorting og oljer er åpen fett. Mindre iøynefallende fett inneholder nøtter og mutter Butters, avokado, oliven, majones, pinjekjerner, salat dressing, frø, tahini, bacon, kokos, fløte, kremost og rømme.

Gratis mat

Du kan konsumere disse matvarene på vilje innenfor moderasjon: buljong, club soda, kaffe, sukker-fri diett brus, te, sukker erstatter, vann, pepperrot, sitronsaft, sennep, eddik, flavored ekstrakter, hvitløk, urter, varm saus, krydder, Worcestershire, sukker-fri gelatin, tannkjøtt og salatgrønnsaker.

Liste over mat å spise når du på en rask enkel diett

Liste over mat å spise når du på en rask enkel diett


Matvarer som er gunstig for vekttap er sannsynligvis allerede i pantry og kjøleskap. Frukt, magert kjøtt, bønner og grønnsaker er alle supermat som fremmer vekttap og god helse. Utveksle fetende mat med lav kalori sunn seg, og du vil ikke bare gå ned i vekt, men du vil også bekjempe sykdommer, tidlig aldring og fett oppbygging.

Beans

Bønner er ansett som en reell vekt-tap supermat, ifølge John Foreyt forfatter av "Endre One:. The Diet and Fitness Plan" Bønner inneholder store mengder protein, fiber og vitaminer, og som et resultat de holder deg mett lenger enn de fleste matvarer. Maridel Reyes av "Selv Magazine" rapporterer at "en kopp bønner pakker halvparten av din daglige folat, blodtrykk regulere magnesium og energigivende jern."

Frukt

Spis frukt til dessert og som snacks. Frukt som epler, druer, appelsiner og blåbær gir en god kilde til fiber og vitaminer, pluss at de er svært velsmakende. I artikkelen Superfood of the Week: Blåbær, "Selv Magazine" reporter Samantha Levy forklarer at blåbær frukt alene kan hjelpe miste uønsket vekt. Blåbær har det høyeste nivået av antioksidanter over ofte spist frukt, og ifølge Levy kan de kjempe tidlig aldring og visse kreftformer.

Grønnsaker

"Crunchy grønnsaker er tilfredsstillende å knaske, og deres chunky former og størrelser strekke magen slik at reseptorer på mageslimhinnen sende" alle full "meldinger tilbake til hjernen din," skriver Foreyt. Grønnsaker er å oppfylle og lite kalorier. Erstatte makaroni og ost og andre høye kalorier sider med grønnsaker, og du vil begynne å slippe pounds på kort tid.

Seafood

I likhet med bønner, gir sjømat en stor kilde til protein og liker grønnsaker de er lave i kalorier. Ifølge Foreyt, sjømat er som laks, reker og østers er fullpakket med mange næringsstoffer, inkludert sink og omega-3 fettsyrer. I "Endre One: The Diet and Fitness Plan" bok, forklarer Foreyt at i en fire måneder lange australsk studie, ble fisk vist seg å hjelpe frivillige miste vekt og redusere risikoen for hjertesykdom og diabetes ".

Hvordan kjøpe Nutrisystem mat

Hvordan kjøpe Nutrisystem mat


Nutrisystem har blitt et populært vekttap programmet. Maten er levert på døren din og denne dietten og et treningsprogram har vist seg å hjelpe deg å kaste pounds. Du kan også kjøpe Nutrisystem mat via andre metoder så vel som er billigere.

Hvordan kjøpe Nutrisystem mat

Ring Nutrisystem på 1-877-637-6936 eller gå til Nutrisystem.com og klikk på "Start" for å begynne å velge fra 170 måltid alternativer.

Søk etter Nutrisystem måltider på Craigslist.com. Mange kjøper Nutrisystem måltider i bulk og enten bestemme at de ikke ønsker å fortsette programmet eller de når sine mål og ikke lenger ønsker maten.

Finn nedsatte Nutrisystem måltider på eBay på ebay.com. Noen selgere tilbyr gratis frakt.

Innkjøpsnutrisystem måltider på Amazon på amazon.com.

Velg måltider avhengig av din personlige smak og preferanser. Sørg for å ta medisinske tilstander, som diabetes, i betraktning. Legg inn bestillingen med et kredittkort eller debetkort hvis du bestiller online, eller betale kontant eller sjekk om du er enig i å møte noen på Craigslist og utveksle den måten.

Hint

 • Kontroller at Nutrisystem måltider som du kjøper ikke er utløpt før du kjøper dem fra nettsteder som Craigslist, eBay og Amazon.
 • Vokt dere for å kansellere en auto-ordre for levering direkte fra Nutrisystem før du har gjort tre innkjøp; ellers vil du måtte betale tilbake rabatten du fikk sammen med den ekstra frakt for å sende dem tilbake.

Hvordan få vitaminer fra naturlig mat uten kosttilskudd

Hvordan få vitaminer fra naturlig mat uten kosttilskudd


Mange mennesker spiser en dårlig diett i håp om at vitaminer og kosttilskudd vil holde dem friske. Mens vitaminer er en fin måte å forbedre kostholdet ditt, bør du ikke stole dem som din eneste kilde til næringsstoffer. Spar penger ved å kjøpe og tilberede sunn, næringsrik mat hjemme, og kutte ned på antall dyre piller og kosttilskudd som du tar hver måned. Det er raskt og enkelt å lage smakfulle oppskrifter med råvarer og andre elementer du kan finne på bondens marked og din lokale kjøpmann.

Hvordan få vitaminer fra naturlig mat uten kosttilskudd

•  Registrer deg for en ernæring klasse eller verksted. Du trenger ikke en grad i ernæring for å vite hvordan du skal spise godt, men å ta en klasse kan sette deg på veien til å spise sunt. Mange helsekostbutikker, som for eksempel Whole Foods Market kjeden, tilbyr workshops på helse og ernæring. Sjekk din lokale community college for oppføringer av ernæring kurs.

•  Besøk bøndenes markeder for ferske, lokale råvarer; i sesongen frukt og grønnsaker gir optimal ernæring og er svært smakfull. Hvis grønnsakene smaker godt, vil du se frem til å innlemme dem i kostholdet ditt. I en klemme, frosne frukter og grønnsaker har høy næringsverdi i tillegg; de kan også være mer praktisk å lage mat med.

Stock opp på kokebøker som tilbyr sunne og ernæringsmessige oppskrifter. Du tror kanskje at du ikke har tid til å piske opp sunne måltider etter en lang dag med arbeid, men det er nok av alternativer tilgjengelig. Ved å forske på nye oppskrifter som høres fristende for deg, vil du være glade for å koke opp friske og smakfull mat. Prøve minst én ny sunn oppskrift hver uke og legge hver til din liste med næringsrikt måltid ideer.

Sett usunn oppskrift ingredienser og måltid alternativer med flere ernæringsmessige valg. Du trenger ikke å slutte å forberede din favoritt måltider når du blir mer helsebevisste. Hvis du gjør en BLT, erstatte ekte, fetende bacon med en smaksrik, kjøtt-fri versjon. For en rask og praktisk måltid, lage burgere som bruker vegetabilske karbonader, for eksempel de som tilbys av Garden, i stedet for hamburger. Substitute grønnsaker som aubergine og brokkoli for fetende pølse når du gjør din favoritt lasagne oppskrift.

Endre snacking vaner. Når du har begynt å forberede sunne måltider, ikke kompromiss din helse ved snacking på chips og godteri i mellom lunsj og middag. Utveksle kalori-laden potetgull for hjerte-sunn mandler, og knaske på et eple med peanøttsmør til naturlig tilfredsstille din "søt tann". Ved å holde sunn snack elementer i bilen eller på kontoret, vil du være i stand til å motstå trangen til å kjøpe noe fra en butikk eller salgsautomat når du får munchies.

Hvordan identifisere Sikker diabetiker mat Exchanges

Hvordan identifisere Sikker diabetiker mat Exchanges


En diabetiker er helt avhengig av å ha et godt kosthold med mye variasjon i maten deres. Insulin bare går så langt i å ta vare på diabetes syndrom. Mat er healer eller plageånd-avhengig av hva tilfellet kan være. Selv om alle er forskjellige og trenger ulik grad av fleksibilitet i maten deres strategier, en av de beste alternativene for diabetikere er Exchange Diet.

Bruksanvisning

•  Diskuter dine diettbehov med en ernæringsfysiolog. Dette gir deg muligheten til å stille spørsmål knyttet til diabetes valg. Finn ut riktig kosthold for deg. Selv om du ikke ønsker å måtte telle kalorier, gir en god 1800-kalori diett du serverer størrelser for dine matvarer. Selv Exchange Diet fra Mayo Clinic er delt inn beløp for ulike kalori behov.

Følg Veksling Diet regler for å gå ned i vekt og har balansert ernæring. Kategorier av matvarer har blitt lært opp til studenter generelt vitenskap klasse de siste tiårene. Matvarer listet i samme konsern utveksling innenfor kategorien uten å endre din diabetiker kaloriinntak.

Klargjør en meny plan før innkjøp av mat. Når du handler, se på baksiden eller sidene av mest matemballasje å se maten pyramide. Dette gjør at du vet om du er på rett spor. Carry kort med deg som "jukse ark" for å hjelpe deg å holde deg på rett spor for en diabetiker når du spiser ute. På denne måten vet du hva du skal spise og kan unngå problemet mat. Du anser børsene i motsetning til porsjonsstørrelser.

Velg kjøtt i henhold til listene som er på Exchange Diet. Kategoriene for kjøtt og ost er lav, middels og høyt fettinnhold. Lav fett one-unse porsjoner protein er ca 55 kalorier, medium er 75 kalorier og høy fett er 100 kalorier. Med hver av disse er en-unse porsjoner, spiser du mellom 165 og 300 kalorier med protein utveksling alene.

Study hva som utgjør valutakursen i andre matvarer. Ta brød for eksempel, er en utveksling 15 gram karbohydrater. Som oversetter til en skive for de fleste brød, muligens en halv skive hvis brød er tykk eller har mye av ingredienser. Frokostblanding og pasta utveksling er en halv kopp. I dette tilfellet, utveksling og serverer størrelser er de samme. Som diabetiker, trenger du ikke ønsker å spise veldig mange stivelse, så holder dette så lavt som du kan.

Se de sunne valgene med spenning. Vegetabilske børser er i gjennomsnitt 25 kalorier hver, og er en diabetiker venn. En kopp rå grønnsaker (skiver, terninger, revet) er lik fem gram karbohydrater og to gram protein. Dette er hvordan du regne utveksling-ved å erstatte en grønnsak for en annen. Du kan ta en kopp gulrot pinner, en halv kopp dampede grønne bønner eller en halvparten av en kopp juice og gjøre det en utveksling (eller servering).

Velg godteri med omhu. Frukt har mer kalorier (gjennomsnittlig 60 per porsjon) enn grønnsaker, men en utveksling er bare ca 15 gram karbohydrater. En servering består av en liten oransje, halvparten av en banan eller en halv kopp hermetisert frukt (pakket i vann).

Hint

 • Tre gram kjøtt er en porsjon, men tre protein børser.
 • Du og din kostholdsekspert avgjøre om og hvor ofte du kan ha middels og høy fett kjøtt.
 • Kjøtt, fjærkre, fisk, ost, tørkede bønner, ost og egg alle faller inn i protein utvekslings kategorier.

Måltid planlegging ideer for en diabetiker Utveksling

Måltid planlegging ideer for en diabetiker Utveksling


Det er tre primære matvaregrupper for diabetiker utveksling. Disse er karbohydrater, proteiner og fett. Administrerende hvordan disse tre matvaregrupper er fortært hjelper diabetikere kontrollere sin sykdom. En stor del av diabetes livsstil dreier seg om mat. Lære å planlegge måltider for diabetiker utveksling sparer tid og kontrollerer diabetes.

Porsjon og serverer størrelser

Lær riktig porsjonsstørrelser for ulike matvarer. Mengden av karbohydrater, protein og fett som er oppført på mat etiketter er basert på den merkede servering størrelse. Å spise ulike mengder fra proporsjonene oppført krever litt matematikk. For eksempel, hvis du kommer til å spise en halv porsjon, vil du dele tallene på etiketten i to for å vite hvor mye du skal spise. Etiketten kan lese 20g carbohydrates.You ville beregne din diabetiker utveksling basert på 10 gram karbohydrater for en halv porsjon.

Juster Størrelser og proporsjoner

En standard servering størrelse på en etikett er kanskje ikke den delen størrelsen lært til deg av din kostholdsekspert for å kontrollere diabetes. Juster servering størrelsen på mat å matche riktig porsjonsstørrelsen ved å henvise til de diabetiske utvekslings diagrammer. For eksempel kan servering størrelse liste 6 gram av en bestemt mat. Se i porsjonsstørrelser. En sunn porsjon kan være bare 4 gram. I dette tilfellet, er du spiser en og en halv porsjoner og bør basere din diabetes utvekslinger på den faktiske delen størrelse, ikke den foreslåtte servering størrelse.

Opprette Meal Plans

Gjøre individuelle viktigste måltid planer for frokost, lunsj og middag. Skriv disse måltid planer på separate ark. Gjennomgå listen over anbefalte matvarer, utveksling og porsjonsstørrelser når du gjør måltid planer. Gjenta denne prosessen til du har et minimum av åtte lister per måltid. Velg matvarer som du liker å spise, som er i sesong, og at du har råd til. Det gjør ikke noe godt å liste matvarer du ikke vil kjøpe eller spise. Føl deg fri til å bruke den samme maten på måltid planer, men husk å gi deg selv litt variasjon. Variety vil sikre en sunnere spekter av næringsstoffer og hindre kjedsomhet med menyene.

Velg ett menyen for hver av de tre hovedmåltidene. Legg dem i en stabel. Gjenta dette for hver dag i uken. Gjennomgå måltid planer. Skriv en handleliste basert på ingredienser og elementer som trengs for å følge måltid planer. Dette vil sikre at du har alle de riktige matvarer tilgjengelig i løpet av uken, for å unngå fristelsen av avvik fra din diabetes diett.

Gjenta disse trinnene for å gjøre et minimum av seks snack måltider. Diabetikere bør omfatte snacks i sitt daglige kosthold for å opprettholde konsekvente sukker glukosenivåer i blodet strømmen. Husk å referere til de anbefalte matvarer og utveksling ved valg snack måltider. Tilsett snack måltid ark til de daglige stabler. Legg ingrediensene eller elementer som trengs til handleliste.

Hvordan jeg beregne diabetiker mat Exchanges Do?

Hvordan jeg beregne diabetiker mat Exchanges Do?


Hvis du har type 2 diabetes, kan legen din eller kostholdsekspert anbefaler en diabetiker utveksling måltid plan for å kontrollere blodsukkeret og hjelpe til med vekttap. Utvekslingen måltid plan deler alle matvarer i lister. Matvarer i hver liste inneholde en lignende mengde karbohydrater, fett, protein og kalorier, og kan byttes, eller skiftet ut, for hverandre. Du kan planlegge måltider ved ganske enkelt å velge et gitt antall elementer fra hver liste. Be om hjelp fra legen din eller en kostholdsekspert før utvikle din egen versjon av utveksling matplan.

Bruksanvisning

•  Bestem hvor mange kalorier en person av kjønn, alder og aktivitetsnivå bør ha hver dag for å opprettholde en sunn vekt. Det amerikanske Department of Agriculture sier den gjennomsnittlige kvinne mellom 31 og 50 år gamle behov ca 1800 kalorier, mens en mann på samme alder bør ha rundt 2200. Eldre individer vanligvis trenger mindre: 1600 daglige kalorier for kvinner over 51 og 2000 kalorier per dag for menn. Hvis du er veldig fysisk aktiv, snakk med legen din siden du kan trenge mer hver dag.

Be en kostholdsekspert for å hjelpe deg å bryte ned ditt anbefalte daglige kaloriinntaket til et sett antall sentraler for måltider og snacks som holder karbohydrat forbruk jevn i løpet av hver dag. Ideelt sett ønsker du en diett som inneholder omtrent like mange karbohydratrike utvekslings matvarer som brød og stivelse, frukt og meieriprodukter til hvert måltid.

Plan på en typisk frokost for en 2000-kalori diett som inneholder omtrent fem karbohydrat børser og én kjøtt utveksling, for eksempel 3/4 kopp lav-sukker, høy-fiber frokostblanding og en kopp fettfri melk, en skive hel-hvete toast spres med 1 ss nøttesmør og et stykke hel frukt som en banan.

Mål for lunsj på en 2000-calorie diabetiker utveksling diett skal bestå av to kjøtt eller kjøtt erstatte børser, to grønnsaks utveksling, to brød eller stivelse, to fett og en frukt. Et eksempel lunsj kan være en kopp blandet greener toppet med en kopp hakkede rå grønnsaker og to gram av grillet kyllingbryst kastet med 4 ss av redusert fett salatdressing sammen med en bit av hel frukt og en kopp bønnesuppe.

Organisere middagsmeny for en 2000-kalori diett for å inkludere tre kjøtt børser, to stivelse, to grønnsaker, tre fett og en frukt. En 3-unse servering av bakt laks servert med en kopp kokte blandede grønnsaker, en kopp bakt vinter squash, to små biter av hel frukt som mandariner og en hel-hvete middag roll spredningen med 3 ts margarin ville oppfylle disse kravene.

Sats på snacks som består av et melkeprodukt og en frukt eller kjøtt utveksling. Eksempler på dette er Graham sprakk med fettfri melk eller yoghurt blandet med frukt. Innbytter soyamelk eller yoghurt hvis du er laktoseintolerante eller en veganer eller vegetarianer.

Kontroller karbohydrat, protein, fett og kaloriinnholdet i noe mat du ønsker å spise som ikke er spesifikt beskrevet i de diabetiske utveksle lister. Brød og mel produkter, korn og pasta, høye-stivelse grønnsaker, kjøtt erstatter som bønner, frukt og lav-eller nonfat meieriprodukter bør alle inneholder ca 15 gram karbohydrater per porsjon, selv om deres kalori, fett og proteininnholdet kan variere noe . Unngå mat som inneholder en høyere konsentrasjon av karbohydrater per porsjon, for eksempel desserter eller energidrikker, før du har konsultert ernæringsfysiolog.

Hint

 • Sjekk din del størrelser nøye. Selv om du spiser den riktige kombinasjonen av matvarer fra hver sentral liste, vil du gå opp i vekt - og oppleve økt diabetiker symptomer - hvis du spiser mer enn den anbefalte mengden.
 • Små barn, folk som er veldig aktive, eldre og personer med medisinske problemer i tillegg til diabetes bør ikke forsøke å utvikle sin egen diabetiker utveksling måltid plan uten hjelp av en næring profesjonell.

Hvordan finne den Diabetic Utveksling Fra Næringsinnhold

Hvordan finne den Diabetic Utveksling Fra Næringsinnhold


Diabetes er en alvorlig, kronisk tilstand som påvirker en persons glukose, eller blod sukker nivåer. For personer med diabetes, overvåke deres kosthold er viktig for å opprettholde et sunt blodsukkeret. For å kunne gjøre dette, må diabetikere spesielt ta hensyn til deres sukker og karbohydratinntak, samt balansen av matvaregrupper som de forbruker. Spise utveksle lister hjelpe diabetikere kontrollere blodsukkeret ved å hjelpe dem konsumere den rette blandingen av kalorier, karbohydrater og andre næringsstoffer for å holde blodsukkeret på et jevnt nivå.

Hvordan finne den Diabetic Utveksling Fra Næringsinnhold

•  Se en kostholdsekspert. Legen din bør være i stand til å anbefale en ernæringsfysiolog som kan hjelpe deg å bestemme hvilke konkrete endringer for å gjøre til kosthold og hvordan du kan gjennomføre en diabetiker utvekslingsprogram spesifikt til deg.

Ta beholdning av ditt nåværende kosthold. Et balansert diabetiker kosthold inneholder sunne karbohydrater som vil ha minst innvirkning på blodsukkernivået, samt fiberrik mat, gode fettstoffer (enumettet og flerumettet fett kan senke kolesterol) og fisk. Ernæringsmessige etikettene på mat vil vise deg hvor mye mettet fett, transfett, kolesterol og natrium som alle bør unngås, eller spist med måte.

Skaff en diabetiker utveksling liste. Dette kan være lett å finne på Internett eller på biblioteket. Mat er gruppert etter kategorier, inkludert kalori, karbohydrat, protein og fettinnhold. Grunnleggende kategorier inkluderer: stivelse, kjøtt, grønnsaker, frukt, melk og fett. Stivelse eller karbohydrater har størst innvirkning på blodsukkeret, vil mat etiketter fortelle deg servering størrelse og innhold i hver kategori per porsjon.

Gruppe din mat i henhold til kategoriene på børsen listen. Hver gruppe er ansett som et 'utveksling.' For å kunne opprette et balansert måltid for en diabetisk diett, bør måltidet inneholde den samme mengde av karbohydrater, protein, fett og kalorier. Det er tillatt en viss mengde mat fra hver kategori per dag, spist i forhold til hverandre.

Hold orden på treningen din. Tidspunktet for daglig mosjon er en del av byttesystemet.

Hint

 • Symptomer på diabetes kan inkludere hyppig vannlating, uvanlig tørst og sult, vekttap, tretthet, hyppige infeksjoner, tåkesyn og prikking og nummenhet i hender og føtter. Hvis du mener du har disse symptomene er det viktig at du søker medisinsk hjelp på en gang, og ikke prøve å behandle det med diett alene med veiledning av en lege.
 • Hvis ubehandlet, kan diabetes føre til mange alvorlige helseproblemer. Disse kan omfatte: kronisk øye, fot, hud og muntlig helseproblemer, hjertesykdom, høyt blodtrykk, endringer i mental tilstand, hørselstap; problemer med fordøyelsen, og hjerneslag.