Digidexo.com

veggedyr symptomer

Veggedyr Bite Symptomer

Hvis du trodde at lite mygg summende rundt øret var den eneste som kunne bry deg mens du prøvde å sove, tro om igjen. Bed bugs har blitt infesting amerikanske hjem siden andre verdenskrig, og det har vært en jevn økning siden den gang. Hvis du ikke har hørt om dem, det er sannsynligvis fordi deres biter ofte gå ubemerket eller forveksles med andre insektsbitt. Når du får litt, det er ingenting du egentlig kan gjøre for å bli kvitt det. Den beste tingen å gjøre er å gjenkjenne en seng bug bite, slik at du kan ta de nødvendige skritt for å få insekter ut av huset for godt.

Betydning

Bed bugs er ovale insekter som tilhører Cimicidae insekt familien. De er så små som 1,5 mm i lengde og kan vokse så lenge som 5 til 7 mm. Deres flate kropper kan forveksles med flått eller små kakerlakker, og vingene er tilbakedannet, noe som betyr at feilene ikke kan fly. Voksne er rødbrun og fremstå mer rødt like etter fôring, og nymfer er klare og klarrødt like etter fôring.

Funksjon

Bed bugs beiter ved å suge blod fra mennesker eller dyr. Insektene er mest aktive om natten og bite noen utsatte områder av huden. Ansikt, hals, hender og armer er vanlige steder for veggedyr å bite mens en person sover.

Funksjoner

De bor i noen av artiklene av møbler, klær eller sengetøy, og de kan spre seg ganske raskt. Bed bugs kan leve på klær fra befengt hjem og kan også spres med en person uvitende iført befengt klær. Hvis du er usikker på om ditt hjem i infested med seng bugs, kan du gjøre et par kontroller for å komme til den konklusjon. Se å se om du kan identifisere fecal flekker, egg saker og hud sheddings i sprekker og sprekker på eller i nærheten av senger.

Identifikasjon

Bittet er liten, flat eller en hevet bump på huden. En god måte å fortelle om du har seng bug biter er ved å anerkjenne deres spesifikke fôring mønster. Bed bug biter tendens til å bli stilt opp på rad. Dette er kjent som "frokost, lunsj og middag" skilt, som betegner den sekvensielle fôring som oppstår fra sted til sted. Biter vanligvis går ubemerket eller forvekslet med loppebitt, myggstikk og andre typer utslett eller hudsykdommer.

Effekter

Bittet i seg selv er smertefri og er vanligvis ikke lagt merke til. De vanligste tegnene er rødhet, hevelse og kløe. Hvis bittet er ripete, kan området bli infisert, og du må følge skikkelig desinfeksjon. Rubbing alkohol på området kan hindre smitte. Biter vanligvis vare lenger enn myggstikk, og kan noen ganger være mer kløende. Det kan også ta opptil ni dager etter å ha vært litt for å faktisk se bitemerker, men de fleste mennesker med liten eller ingen reaksjon.

Behandling

Hvis kløe er alvorlig, kan steroid kremer eller orale antihistaminer anvendes for lindring av symptomene. Infeksjoner som utvikler seg over tungt ripete områder kan kreve bruk av antibiotika. Biter vil vanligvis forsvinne innen en uke eller to. Hvis smerte og ubehag er for mye å bære (svært usannsynlig), gå konsultere legen din.

Tegn og symptomer på Veggedyr

Tegn og symptomer på Veggedyr


Veggedyr er en liten rød eller brun insekt som er en del av familien Cimicidae. Veggedyr problemer ble nyhetsinnslag i USA i 2010, så vet hvordan å identifisere en Veggedyr infestation er viktig. Feilene gjemme seg i varme, mørke steder i løpet av dagen, og kommer ut i løpet av natten for å mate. De er vanskelig å identifisere visuelt, så biter er vanligvis det første tegn på en Veggedyr problem.

The Bite

Bitt av en Veggedyr kan ligne på en rekke andre insektbitt. Med mindre en person har en allergisk reaksjon på Veggedyr bite, har de en tendens til å ligne en typisk myggstikk. De biter er rødfarget, og er vanligvis mørkere i midten av bit. Veggedyr biter er også kløende som myggstikk.

Lineære Bite Patterns

Mens hver bit kan se ut som andre insektsbitt, er det mønsteret av Veggedyr bite som skiller dem. Mens en Veggedyr bite kan vises på egen hånd, er det mer vanlig å se dem vises i grupper. Disse grupperinger vil vanligvis bestå av tre eller fire biter som vil være anordnet i et lineært mønster. Små bug biter arrangert i en rett linje er ofte en indikasjon på en Veggedyr problem.

Visuelle tegn

Se etter visuelle tegn på veggedyr for å se om du har et problem på hendene. Veggedyr liker å gjemme seg i alle områder i og rundt madrasser og hodegjerder. Sjekk nøye mellom objekter, samt i noen skrukker, bretter eller sømmer som kan gjøre gode gjemmesteder. Deres flate kropper gjør dem gode til å gjemme seg i små rom.

Den vanligste visuelt av en Veggedyr problem er mørk spotting på madrass. Dette er tørket Veggedyr ekskrementer og er et sikkert tegn på problemet. Noen ganger kan det bli smurt blod synlig hvis du ved et uhell knust en Veggedyr etter at den matet. Det kan også være faktiske døde insekter eller skur skins at feilene kast som de gamle.

Lukt Signs

Noen ganger er det en lukt som er forbundet med en Veggedyr infestation. Du bør likevel se etter tegn på veggedyr, selv om du ikke legger merke til lukt, skjønt. Mesteparten av tiden lukten vil bare være merkbar i tilfeller av alvorlig angrep. Lukten har blitt beskrevet som "buggy" eller "søt og muggen." Hvis du oppdager en lukt sånn rundt sengen din, bør du se etter ytterligere tegn til skadedyr.

Hvordan gjenkjenne symptomer på en Veggedyr Infestation

Hvordan gjenkjenne symptomer på en Veggedyr Infestation


Veggedyr angrep var vanlig i USA før andre verdenskrig. Den utstrakte bruken av DDT i 1940 og 1950, kombinert med en bedring i hygiene, utryddet bug i USA. Men de fortsatt forble vanlig i andre deler av verden, for eksempel Asia, Afrika og Europa. I nyere tid, har veggdyr gjort et comeback i USA.

Bruksanvisning

Pass på omgivelsene din sengetøy for små orangish-brun bugs som måler ca 1/4 tommers lang. Veggdyr lever av blod av mennesker og andre varmblodige pattedyr, inkludert kjæledyr. De fleste mate mens du sover, og gjøre sine hjem i nærheten av der du sover.

Sjekk kroppen din når du våkner opp om morgenen for biter. Veggedyr biter ser mye ut som myggstikk, men er mindre i størrelse. Bitt av Veggedyr vanligvis forårsaker kløe eller irritasjon i huden.

Sett lys-farget ark og annet sengetøy på sengen hvis du mistenker en Veggedyr infestation. Ofte den enkleste måten å vite at du har veggedyr er å sjekke din ark for tegn på dem. Hvis veggdyr er til stede, kan du se små, mørke flekker på sengetøy, som er avføring fra bugs.

Undersøk din sengetøy for små prikker av blod på sengetøy og tepper. Veggdyr er lett knust hvis du kaster på dem i søvne. Når knust, la de blodflekker bak.

Smell luften på soverommet for å se om du merker endringer i lukt. Når veggdyr er knust, avgir de en søt lukt som du ofte kan oppdage. En dårlig angrep av veggdyr kan føre til at rommet for å lukte muggen eller stygg.

Slik Spot Bed Bug Bite Symptomer

Slik Spot Bed Bug Bite Symptomer


Bed bug bite symptomer kan være en utfordring å få øye på av flere grunner. Først, de er ikke radikalt forskjellig fra mange andre typer støt og biter. For det andre kan symptomene på insektsbitt dukke opp dager etter selve biter gjør diagnosen litt vanskeligere.

Bruksanvisning

•  Se etter litt hevet røde nupper.

Bed bug bit symptomene ikke er svært forskjellig fra en allergisk utslett eller et sett av myggstikk. De vanligvis vare lenger enn en mygg bite imidlertid.

Se etter et forutsigbart mønster, kalt frokost, lunsj og middag mønster.

Dette mønsteret er dannet av en veggedyr lineær mate mønster. Den består vanligvis i 2-3 lineære biter. De kan også skje i flere av en klynge, men linjen er et tell tale tegn.

Sjekk i sengen, sporene, og veggen for veggedyr.

Se etter små brune flekker av blod på arkene, små biter av svart avføring, eller de faktiske feilene selv ved hjelp av et forstørrelsesglass. Den beste måten å være sikker på at du har seng bug bite symptomer er å se etter feilene selv.

Unn bitt hjemme.

Med mindre bitt blir smittet det er lett behandles hjemme. Vaske området med såpe og vann. Påfør olje av peppermynte til området og generelt sett kløen vil bli lettet. Hvis det ikke blir infisert se en lege for behandling.

Se nedenfor for flere tips om seng bugs og bed bug bite symptomer.

Tips og advarsler

  • Bruk en madrassbeskytter for å holde bed bugs enten ut av madrassen.
  • Hvis du har mistanke om veggedyr kan du ringe en profesjonell skadedyr exterminator å ha dem Fogged ut.
  • Hvis du tror du kan ha veggedyr, undersøke din siste 9 dager aktivitet. Visste du sove i noen merkelige senger? Gå til et hotell? Du kan ha blitt bitt mens ikke hjemme.
  • Se relaterte artikler ovenfor for mer informasjon.

Definer Veggedyr

Veggedyr er små, parasittiske bugs som er aktive om natten og overleve av blod av mennesker og dyr. Bitt av veggdyr produsere betennelser og andre visse symptomer på smitten.

Utseende

Veggdyr er svært liten - vanligvis mindre enn 0,2 inches lang, ifølge Mayo Clinic. Parasittene er en rødbrun farge og har seks bein.

Typer Symptomer

Symptomer på veggdyr inkluderer utseendet på rød renner så store som 8 inches i diameter, kløe, blemmer, mindre pus fylte sekker og utslett som ligner elveblest.

Kilder

Veggdyr reise på dyr, inni klærne og innen bagasjen når du reiser. Med begrensninger på enkelte plantevernmidler som DDT, er det få ting som dreper veggdyr, noe som gjør angrep av parasitten mer vanlig enn i tidligere tiår.

Risiko

Noen veggdyr bære smittsomme sykdommer som hepatitt B eller Chagas 'sykdom. Det er også en risiko for å utvikle alvorlige allergiske reaksjoner på veggdyr, inkludert sjokk.

Behandling

Aktuell krem ​​og muntlig antihistaminer lindre kløe forårsaket av veggedyr. For noen alvorlige infeksjoner, kan en antibiotika medisiner være nødvendig.

Clean-Up

Eventuelle sengetøy eller klær som har kommet i kontakt med veggdyr må enten frosset i 24 timer eller vaskes i veldig varmt vann. Ditt hjem må støvsuges daglig, med vakuumposen frosset også. Det er også nødvendig å behandle grunnlaget for huset ditt med et insektmiddel som permetrin.

Bivirkninger av en Veggedyr Bite

Veggdyr er omtrent 1/4 tommers lang når den er fullt vokst og er flate, ovale ikke-flygende insekter som foretrekker å leve i og på sengetøy og suger blod av menneskelige verter. Bivirkningene av en Veggedyr bit kan være primære eller sekundære effekter, som oppstår som et resultat av den ubehagelige og frustrerende opplevelse av en Veggedyr støter eller infisering.

Rødhet og hevelse

Etter en Veggedyr gjør sitt preg på deg, er det ikke uvanlig for en matbit å bli rød og hovne opp. Mens noen mennesker ikke kan ha noen reaksjon på bittet, andre vil ha merkbar hevet, røde nupper på huden deres. Humper er nær i utseende til et myggstikk, men oppstår ofte i en rett linje formasjon, noe som indikerer at de er Veggedyr biter.

Kløe

Avhengig av den enkelte, kan de Veggedyr biter være kløende. Noen mennesker kan oppleve mild kløe, mens andre kan lide alvorlig kløe, blemmer og elveblest. Hvis du har en alvorlig reaksjon på Veggedyr biter, bør du oppsøke lege så snart som mulig for behandling.

Angst og Søvnløshet

Som et resultat av en Veggedyr infestation i hjemmet eller tilbringe natten i en seng befengt med veggdyr, kan du oppleve anfall av angst og søvnvansker. Angsten vil stamme fra å bekymre seg om bugs krypende på deg og bite deg. Dette vil gjøre det vanskelig for deg å slappe av og gå i dvale.

Sekundære infeksjoner eller influensalignende symptomer

Hvis Veggedyr biter som du opprett er kløende, kan du utvikle en sekundær hudinfeksjon hvis du skraper biter kraftig. Hvis du har alvorlig kløe, er det viktig å rådføre seg med legen din for hans råd og behandling. Noen mennesker som opprettholde et stort antall Veggedyr biter kan oppleve influensalignende symptomer - muskelsmerter, tretthet, feber, hodepine, rennende nese - på grunn av spytt at veggdyr injisere inn i huden når de bite å mate.

Hva er Veggedyr biter?

Hva er Veggedyr biter?


Hvis du ofte våkner opp med kløende insektsbitt, veggdyr er vanligvis den skyldige. Veggdyr er små, rødbrun, ovale insekter som vanligvis finnes der du sover, spesielt i sprekker og hulrom i madrassen din, boks våren, hodegjerde, seng ramme og støv krusning, men de kan også skjule i og rundt andre møbler. Veggdyr gjemme seg i disse områdene i løpet av dagen, men kommer ut om natten for å mate på mennesker og dyreblod, noe som resulterer i Veggedyr biter.

Identifisering og Symptomer

Veggedyr biter er vanskelig å skille fra andre insektsbitt, men de vanligvis vises som små, røde, flate eller hevet humper ledsaget av kløe. Symptomer kan være mild eller alvorlig, som noen mennesker ikke kan legge merke Veggedyr biter mens andre kan ha en allergisk reaksjon som kan omfatte alvorlig kløe, blemmer eller elveblest. Veggedyr biter ofte oppstå på ansikt, hals, armer og hender, og vises i grupper på tre, ordnet i en klynge eller på rad.

Behandling

Veggedyr biter vanligvis ikke krever behandling, og vil gå bort av seg selv innen en til to uker. Men du kan lindre symptomer med en hydrokortison krem ​​eller med en muntlig antihistamin, for eksempel difenhydramin, som finnes i Benadryl. Unngå å skrape Veggedyr biter, da dette kan føre til infeksjon. Hvis infeksjon oppstår legen din trenger å forskrive et antibiotikum. Hvis du har en alvorlig allergisk eller hudreaksjoner Veggedyr biter, søke medisinsk behandling fra legen din.

Veggedyr og sykdom

Fordi veggdyr lever av menneskeblod, mange frykter at de vil trekke seg sammen blodbårne sykdommer fra dem. Selv om veggdyr kan bli infisert med noen blodbårne sykdommer hvis de lever av infiserte mennesker, de kan ikke overføre sykdommer til mennesker. Annet enn mulige allergiske reaksjoner, er omfanget av veggdyr 'effekt på helsen angst av mangel på søvn om veggdyr holde deg våken om natten.

Forebygging

Den eneste måten å hindre Veggedyr biter er å behandle en Veggedyr infestation, som er en best overlatt til en profesjonell exterminator. Enten du behandle Infestation selv eller leie en profesjonell, vakuum sprekker, sprekker og andre mulige gjemme områder; vaske klær og sengetøy i vann som er minst 120 grader Fahrenheit; og plassere klær, sengetøy og puter, våte eller tørre, i tørketrommel på middels høy varme i minst 20 minutter for å drepe både veggdyr og egg. Du må kanskje kaste bort store elementer, for eksempel madrasser, som er tungt infisert. Veggdyr er også vanlig i hotellrom, så grundig undersøke hotellrom og senger før settling og holde bagasjen på et bord eller bagasje stå bort fra sengen, og vasker eiendeler i varmt vann når du kommer hjem for å unngå å bringe eventuelle reiser veggdyr inn i ditt hjem.

Symptomer på Bed Lice

Bed lus, også kjent som veggedyr, er små, rødbrune bugs som har en oval flattrykt kropp. De var ganske vanlig under andre verdenskrig, men bedre hygienepraksis og bruk av DDT utryddet problemet inntil de nylig gjort et comeback. Bed bugs er mest vanlig i hotellrom, krisesentre og helsesentre, og ofte blindpassasjer på klær eller bagasje. Fordi de er så små, de fleste folk ikke innser at de har et angrep før det blir for store til å ignorere.

Bites

Bed bugs er mest aktive om natten og vil mate på mennesker ved å bite dem i områder med eksponert hud - slik som ansikt, hals, armer og ben - og suge ut blodet. De vanligvis mate i tre til 10 minutter, og deretter gå av for å skjule mens de fordøye sitt måltid. De fleste folk ikke innser at de har blitt bitt av en seng bug før de merker en reaksjon fra bittet. Symptomer på en seng bug bite er små, forhøyninger på huden som ligner biter fra mygg eller andre insekter, hevelse i området, rødhet og kløe. Slike biter og reaksjoner er ofte forvekslet med loppe eller myggstikk, som forårsaker infeksjoner av veggedyr å gå ubemerket hen.

Lukt

Bed bugs forlate en særegen, muggen, søt lukt rundt infiserte områder, produsert av en seng bug svette kjertel sekreter. Huseiere ikke ofte merke lukt fra seng bugs, men de er tydelige i hotellrom og andre steder som får tunge angrep. På grunn av dette, lukt er ikke en pålitelig måte å detektere veggedyr.

Symptomer på Møbler

Ved fastsettelse av om du har en seng bug infestation, sjekk innen kaster madrasser og sengetøy for tegn på feilene, samt feilene selv. Disse insektene forlate exoskeletons og skinn fra å skifte ham i foldene av madrasser samt sofaen puter. De også la rustne utseende blod og avføring som flekke madrasser og andre møbler. Hvis du oppdager en stor mengde av veggedyr, har huset undersøkt med en fin-tann kam for å sørge for at det ikke er noen andre som gjemmer seg i usett områder.

Behandling og kontroll

Den beste måten å forebygge og kontrollere veggedyr er å være flittig når du reiser. Når du kommer hjem, ta av eventuelle ark og deksler og inspisere sengen for å sørge for at det ikke er noen gjemmer seg i foldene eller ark. Rengjør og vaske sengetøy ukentlig til hver par uker, og minst en gang i måneden spray en desinfiserende på madrassen. Når du har oppdaget et angrep, University of Kentucky anbefaler vaske sengetøy og pyjamas i vann som er 120 grader Fahrenheit eller varmere i å drepe insekter. Har et profesjonelt team inspisere hjem og utrydde ved hjelp av spesialutstyr. I større angrep, kan det være nødvendig å fjerne infisert møbler fra hjemmet.

Sykdommer innhentet fra veggedyr

Sykdommer innhentet fra veggedyr


Bed bugs har blitt fest på mennesker for tusenvis av år. Deres eksistens er dokumentert gjennom historien så langt tilbake som Aristoteles, som skrev om dem i sin bok, "The History of Animals."

Bed bugs ble utryddet fra USA i midten av det tjuende århundre. I de senere årene har imidlertid den amerikanske opplevd en raskt voksende oppblomstring av bed bug angrep. På grunn av sin lange fravær, ofre for angrep er dårlig forberedt og sliter med å bekjempe disse ektoparasitter (eksterne parasitter).

No Evidence

Det er ingen bevis for at veggedyr kan overføre sykdommer til sine verter. Men det er tegn på veggedyr som frakter en rekke organismer, sykdommer og parasitter, inkludert virus, bakterier, protozoer og parasittiske ormer, ingen som overlever lenge nok inne i sengen bug å reprodusere eller formere seg.

Bed bugs beiter ved piercing huden med langstrakte nebb de trekke blod der. Gjennom denne prosess kan de injisere stoffer som kan resultere i hudreaksjoner. Bed bug biter ikke følte underveis i fôringsperioden, som tar ca 10 minutter, men de oppmerksomme på de injiserte stoffer kan oppleve allergiske reaksjoner generelt identifisert av hevelse og voldsom kløe.

Det er mulighet for hudinfeksjon - inkludert impetigo, munnskurv, og lymphanigitis - hvis skrape av biter er ikke kontrollert. Det kan være nødvendig å anvende anti-klø behandlinger til området. Hvis kløe er alvorlig, kan potente antihistaminer eller kortikosteroider være foreskrevet av lege.

Psykologiske effekter som følge av Bed Bug parasittære sykdommer

Psykologiske effekter av de som lider av bed bug infestations kan være langt mer skadelig enn fysiske konsekvenser. På grunn av de historiske negative assosiasjoner med veggedyr, kan de som lider av infestations lider alvorlig forlegenhet og angst, til slutt fører til skadelige psykologiske symptomer, inkludert depresjon. Insomnia er ofte et resultat av angst forårsaket fra seng bug angrep. Bed bugs mate primært om natten. Mens verten ikke føle seng bug fôring, bevisstheten om et angrep hindrer ofre for angrep fra å sove. Søvnløshet kan resultere i en mangel på produktivitet, samt eventuelle ødeleggende depresjon og angst.

Veggedyr Vis No Diskresjon i forhold til renslighet eller sosioøkonomiske miljøer

En infisert av veggedyr har ingenting å gjøre med renslighet, og bed bugs viser ingen skjønn i forhold til sosioøkonomiske bakgrunn av sine verter. Bed bugs har blitt funnet i den reneste og skitneste av hjemmene til folk i alle finansielle plasseringer. Deres eneste preferanse er en varm vert på hvis blod de kan mate.

De er også vanskelige å identifisere. Insektsbitt kan lett forveksles med loppe, mygg eller flåttbitt, noe forsinket svar på angrep. Plantevernmidler som er effektive på lopper, mygg, flått og andre skadedyr har ikke vist seg å være effektive i å drepe bed bugs, så angrep kan raskt vokse til overdreven størrelser, til tross insekticide behandlinger.

Spredning av veggedyr Gjennom International Travel

Bed bugs var utbredt i USA før midten av det tjuende århundre, men de ble antatt å ha blitt utryddet etter andre verdenskrig fra bruk av DDT, som til slutt ble utestengt på grunn av høy giftighet. Men de fortsatte å være et problem i andre deler av verden, inkludert Asia, Afrika og Øst-Europa.

En vanlig teori er at bed bugs - som er flinke hiders - søke tilflukt i klær. Som et resultat, kan internasjonale reisende utilsiktet plukke dem opp på hotell, gjennomføre dem og sette dem omtrent hvor som helst. Fordi bed bugs raskt formere seg, fagmessig skjule, og kan bevege seg svært raskt i mellom rommene, og gjennom små hull i veggen og sprekker, er det alarmerende vanskelig å avskrekke deres raske spredning.

Tidlige tegn på veggedyr

Tidlige tegn på veggedyr


Bed bugs er små, flate, rødbrune skadedyr som lever av menneskers og dyrs blod. De ofte lurer i sengetøy og seng rammer. Stort sett sovende i løpet av dagen, om natten, bed bugs komme ut av sine gjemmesteder til fest på sovende mennesker. Hvis du mistenker at du har en seng-bug problem, se etter veggedyr om natten, som bugs er veldig flinke til å skjule i løpet av dagen.

Rød, Bumpy, kløende hud

Rød, humpete eller kløende hud er en av de tidligste symptomene på veggedyr. Bed-bug biter er generelt rødt, med en mørkere rød farge i sentrum, og er ofte gruppert eller foret opp i nærheten av hverandre. Biter er oftest på hender, ansikt, nakke og armer. Dessverre, bed bug biter ser som de fleste andre insektsbitt, så det er vanskelig å si om ditt hjem har seng bugs uten å merke et par andre symptomer.

Stygg lukt

Mens stygg lukt er ikke alltid til stede når veggedyr har innebygd seg inn i hjemmet ditt, ikke en muggen, søt, "buggy" lukt ofte følger en ekstrem infestation. Disse lukt er fra sekreter opprettet i kjertlene i seng bugs.

Brune flekker

Små brune flekker på sengetøy er et tegn på veggedyr; bed bug avføring er typisk i sømmene av arkene samt på madrasser og veggene i nærheten en infisert seng. Flekkene kan være vanskelig og se humpete, eller kan ta på utseendet på en flekk fra en mørk-farget markør.

Tomme exoskeletons

Bed bugs molt fem ganger før de blir voksne, etterlater tomme, gjennomsiktig, lys-brune exoskeletons som ser ut som tomme bed bugs. Hver exoskeleton blir stadig større som veggedyr alder; voksne veggedyr er omtrent på størrelse med et eple frø.

Bloody Spots

Små flekker av blod på dine ark er et avslørende tegn på en seng-bug problem. Disse smøres utover skje når du ved et uhell knuse en engorged bed bug mens du sover.

Hvordan avlaste Veggedyr biter

Hvordan avlaste Veggedyr biter


Veggedyr er små parasitter som kan skape litt av et problem. Deres navn er avledet fra deres forkjærlighet for å gjemme seg i sengetøy og framvoksende på natten for å mate på sovende beboere. Bites er i utgangspunktet smertefritt, men til slutt føre til hudirritasjon som inkluderer renner, rødhet og kløe. Disse biter er vanligvis gruppert i små klynger eller rette linjer og ifølge bed-bug.org, kan det ta flere timer for bite symptomer skal vises. Selv om Veggedyr biter vanligvis leges på egen hånd, kan du gjøre et par ting for å gi noen lettelse fra biter 'irriterende effekter.

Bruksanvisning

•  Fukt det berørte området med varmt vann. Påfør såpe til området og vask for hånd forsiktig, men grundig. Skyll området med varmt vann før du har fjernet alt av såpe.

Pat området tørt med et håndkle. Ikke gni håndkleet eller skrubbe huden din. Påfør anti-klø krem ​​til området per kremen instruksjoner. Pent brukt kremen; ikke klø eller gni hardt.

Plasser ispose på det berørte området og la den på plass ca 15 minutter. Påfør ispose hver time eller så ofte som nødvendig for å redusere hevelse. Ta smerte medisin per sine instruksjoner hvis du opplever smerter grunnet biter.

Tips og advarsler

  • Skrape Veggedyr biter vil bare føre til ytterligere irritasjon.
  • Søk medisinsk behandling hvis du har Veggedyr biter vises smittet eller ikke gro.

Utslett forårsaket av veggedyr

Bed bugs er fra insekt familien Cimidae og de overleve ved å forbruke blod av varmblodige dyr, inkludert mennesker. De foretrekker å leve i madrasser og sofaer, og er mest aktiv om natten, som er kilden til deres navn. De er tiltrukket av varme og spytt inneholder anestesi og antikoagulantia, som tillater dem å mate på deres vert uten verten merke deres tilstedeværelse.

Bite symptomer

Insektsbitt føre til en hevet Welt eller en rød bump. Dette welt ofte resulterer i alvorlig kløe.

Årsak

Disse støt er forårsaket av en allergisk reaksjon på veggedyr 'spytt.

Tidsramme

Humpene forårsaket av seng bug biter vanligvis ta opptil ni dager for å bli synlig.

Bite mønstre

Bed bug biter tendens til å oppstå i bunter, muligens som følge av feilen blir forstyrret mens de spiser og trenger å bevege seg litt.

Variabilty av utslett

Ulike mennesker har ulike nivåer av allergiske reaksjoner på bed bug biter, med noen mennesker blir knapt berørt og andre å utvikle en omfattende utslett som også kan føre til symptomer som kvalme og hodepine.

Symptomer på Bed Bug Bites

Symptomer på Bed Bug Bites


Insekts symptomer er lik biter fra andre insekter som mygg, som gjør dem vanskelig å identifisere. Ifølge en artikkel på nettstedet Bed Bug Info, det er et visst mønster bed bug biter gjør, og det er noen symptomer for å lete. Dette er viktig som veggedyr kan bli oversett som årsak skyldes tidsintervallet mellom når bittet oppstår og når symptomene vises. I tillegg er mange folk fortalte biter er allergiske utslett eller skabb. Derfor spesielt å vite hva du skal se etter når du skal identifisere bed bug biter vil bidra til å forhindre slike feil.

The Pattern

Bed bug biter ofte ligner små røde nupper, tilsvarende biter fra andre insekter. Men bed bug biter har et visst mønster. De er ofte i en linje av tre eller fire små røde nupper. Selv om det er mulig for bed bug biter å være atskilt og vises bare en om gangen, de tradisjonelt følg denne lineært mønster.

Rød og Itchy

En av de første symptomene på bed bug biter kan være rødhet og kløe på huden. Noen bed bug biter er rød med en mørkere rød flekk i midten. Fellesarealer for bed bug biter er armer, nakke, ansikt og skuldre. Ifølge WebMD, trenger veggedyr ikke spre sykdom gjennom deres biter, men kløe kan være så intens at brudd i huden kan forårsakes, noe som resulterer i huden får lett infisert. Noen mennesker også lider av allergiske reaksjoner fra bed bug biter.

Støt og hevelse

Støt eller renner er typiske symptom på insektsbitt. Disse støt eller renner kan være liten, flat eller hevet på huden. Hevelse vanligvis oppstår fra kløe av biter. Symptomer på bed bug biter ofte ser ut til å vare lenger enn de fra mygg.

Veggedyr Bite rettsmidler

Veggedyr Bite rettsmidler


Bed bug biter-kløende, røde renner ofte i rette linjer-er sjelden farlig, men kan føre til lider å miste søvn og oppleve mye ubehag. Heldigvis finnes det måter å behandle bitt og for å hindre angrep.

Bed Bugs Beskrivelse

Bed bugs (Cimex lectularius) er små, brune parasittiske insekter. Feilene mate utelukkende på blod av dyr, og deres primære byttedyr er mennesker. Feilene gjemme seg i madrasser, spiralfjærer, sengetøy, puter, sengerammer, teppe, tepper og møbler som sofaer og stoler. The bug er flate organer gjør sprekker ideelle oppholdssteder, der de gjemmer seg om dagen. Insektene er mer aktive om natten.

Bed bugs har levd med folk siden antikken; men de var alle men utryddet på 1940-tallet med bruk av DDT og flere hygieniske levekår. En fersk oppblomstring av skadedyr har blitt tilskrevet økt global reise; bugs overføre fra utviklingsland der de er mer vanlig å industrielle nasjoner. I tillegg kan bed bugs gjemme seg i brukte senger eller møbler.

Bed bugs beiter ved piercing menneskelig hud og suger ut blod. Feilene skal beite på utildekket hud. I motsetning til lus, som forblir på menneskekroppen etter fôring, bed bugs krype bort etter de når brystspreng. De fleste mennesker ikke føler bugs bite dem i søvne.

Alvorlighetsgraden av biter og deres symptomer varierer. Noen folk legger merke til røde renner, kløe og hevelse i området innenfor i en dag med bittet. Noen mennesker har ingen reaksjon og andre opplever en forsinket reaksjon. Ofte biter er gått av som myggstikk. Hvis dette er tilfelle, kan seng bug infestations bli ganske stor før deteksjon.

Ikke la seng Bugs Bite

Den enkleste måten å hindre en seng bug infestation er å opprettholde hygieniske levekår. Bytt sengetøy ofte, og vask dem i varmt vann. Spot rene madrasser og vakuum området rundt sengen på en jevnlig basis.

Imidlertid kan bed bugs bli funnet i den reneste av boliger og de fineste hoteller. I motsetning til kakerlakker, trenger veggedyr ikke trives i skitt.

Når et angrep har funnet sted, er det viktig at alle senger, seng rammer, tepper og møbler i boligen er tilstrekkelig renset for å forhindre utbrudd. Vask ark i veldig varmt vann (minst 120 grader Fahrenheit, 49 grader Celsius). Også sette sengetøy, klær, leker og andre vaskbare elementer i tørketrommel i 20 minutter. Varmen vil drepe veggedyr i alle livssykluser (egg, nymfe, voksen). Etter rengjøring, ikke la sengetøy å berøre gulvet. Plasser ikke-vaskbare elementer i en plastpose og segl, deretter la i en varm bil eller i direkte sollys. Target temperatur i det indre av posen bør være minst 120 grader. Bugs kan også fryses, men poser må være igjen i iskaldt temperaturer (under 32 grader Fahrenheit) for tre til fire dager. Steam rengjøre madrassen eller forkaste det. Vakuum teppet eller gulvet. Bruk vakuum vedlegg å rengjøre sprekkene der teppe og gulvbelegg møtte veggen. Skuring hodegjerde og sengerammen (spesielt hvis de er laget av tre) for små hull der skadedyr kunne leve.

Viktigst, ta kontakt med en skadedyrbekjempelse selskap. Fagfolk vil vite hvordan du finner feil og hvordan å eliminere dem. Noen plantevernmidler vil bare føre til at bugs å bli mer aktive. Ikke bruk insektmidler uten å konsultere en profesjonell først som noen formler kan inneholde hudirriterende kjemikalier.

Finne Relief

Bed bug biter sjelden overføre sykdommen, men de kløende røde renner forårsake ubehag og søvnløshet. Overdrevent skrape bitt kan forårsake infeksjon og arrdannelse.

Å behandle biter, bruke en aktuell antibiotika salve eller antiseptisk lotion for å kurere infeksjonen. For alvorlige bitt som klør vedvarende, se en lege for en resept for muntlig eller aktuelle antihistaminer.

Å selvsagt behandle biter, er det flere alternativer. Påfør gjørme til bitt (bland urtete og pulverisert hvit leire), som vil berolige bitt nesten umiddelbart. Stivelsesholdige stoffer, som for eksempel revet potet og kokt havregryn kan lette smerte og kløe. Urt Comfrey er også knyttet til lindrende hudlidelser og kan lett vokst i et bakgård hage.

Hvordan behandle Veggedyr Utslett

Veggdyr er skadedyr som kan skjule i madrassen og kommer ut om natten for å mate. De er veldig flinke til å skjule, og det er vanskelig å utrydde dem. En Veggedyr utslett kan være svært smertefullt. Behandling av utslett kan vanligvis gjøres med over-the-counter medisiner, men i tilfelle av en infeksjon eller alvorlig reaksjon må du kanskje oppsøke lege. Det er også viktig å utrydde bugs.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på Veggedyr biter. Når veggdyr bite, avgir de en kjemisk smertestillende i spytt, slik at du ikke kan føle dem suger blodet ditt. Du kan ikke ha noen reaksjon før den kjemiske slites av ca tre dager etter bittet. Etter det, kan du oppleve intens kløe. Se etter store røde flekker på huden din. Du kan også få elveblest, ifølge Mayo Clinic. Andre symptomer å se etter er blemmer, hvite hevet flekker og pus fylte sekker.

Påfør kortison krem eller Calamine lotion for å lindre kløen. Den kortison krem ​​kan gnis hele veien inn i huden. Calamine lotion er en rosa krem ​​påføres lokalt, men ikke gnidd inn. Prøv begge vekselvis, som man kan fungere bedre enn den andre.

Ta en muntlig antihistamin for å lindre kløe og forhindre en allergisk reaksjon. Orale antihistaminer er tilgjengelig på apotek. De er effektive, men kan også gjøre deg søvnig.

Sug i en balje med vann og jord-up havregryn å stoppe kløe. Grind to kopper havregryn i en blender. Hell dem i varmt bad vann og suge i ca fem minutter.

Ikke klø dine biter. Biter kan åpne opp og bli smittet fra neglene. Se en lege hvis biter synes å ha pus i dem og vil ikke gro, eller hvis du har en alvorlig allergisk reaksjon.

Se etter bedbugs å bekrefte årsaken til utslett. Veggdyr har en distinkt søt lukt og la brun-røde blodflekker på ark. De fell huden mens fôring, så se etter smuldrete lys brune skrotter på din ark. Du kan også finne sine skinn i vegger, madrasser og møbler. Veggdyr bør drepes så snart som mulig, helst av en profesjonell exterminator. Vask alt sengetøy og klær. Du ønsker kanskje å kaste bort din madrass hvis det er der smitten oppsto.

Hvordan lindre kløe Fra veggedyr

Bed bugs er parasittiske insekter som har sett en økning i angrep. Bed bugs er ikke større enn eple frø. Mens noen mennesker aldri kan oppleve en hudreaksjon til en Veggedyr bite, vil nesten en tredjedel av lidende Veggedyr bite lider utvikle en allergisk reaksjon, som indikert av American Academy of Dermatology. Kløende, hevet klynger av bitemerker vises på huden. Behandling av kløe er viktig for å hindre sår og infeksjoner i å utvikle seg.

Bruksanvisning

Ta et antihistamin for å blokkere produksjonen av histaminer. Eksponering for allergener, som er utgitt gjennom en seng bug bite, frigjør histaminer. Histaminer er ansvarlig for symptomer assosiert med Veggedyr biter.

Bruk en krem som inneholder hydrokortison, anbefaler MayoClinic.com. Low-styrke hydrokortison (1 prosent og mindre) kan kjøpes over-the-counter. Kremen kan brukes opptil fire ganger om dagen, og bør brukes før sengetid for å tilby natta kløe lettelse.

Bruk en varm komprimere på berørte huden. Varmen vil berolige din kløe.

Bruk en anti-klø krem. Mange anti-klø kremer inneholder sink, som også fungerer som en antiseptisk for å forhindre infeksjon.

Tips og advarsler

  • Rens huden din med hydrogen peroxide og bruke antiseptisk hvis huden din begynner å blemme og åpen.
  • Konsultere legen din dersom din biter bli smittet. Et antibiotikum kan være foreskrevet for å hindre komplikasjoner.
  • Oppsøk lege hvis biter begynner å utvikle skorpedannelse, oser pus eller hvis du får feber.

Bed Bug Tegn og symptomer

Bed Bug Tegn og symptomer


Bed bugs kan leve i flere måneder uten mat. Som kan tillate dem å leve i tomme bygninger. Selv om de kalles "bed bugs", de kan faktisk bli funnet i nesten alle område av et hjem. Bed bugs kan leve i små sprekker i møbler, hjørner av skuffer, kanten av tepper, foldene av gardiner eller en rekke steder, eksisterende nesten ubemerket. Erkjennelsen av tegn og symptomer på bed bug infestation er avgjørende for å stoppe et angrep.

Kjennetegn

Selv om de kan være vanskelig å se, visuelt småblødninger en seng bug er en av de mest åpenbare tegn på et angrep. For å anerkjenne at tegn, krever skjønt kunnskap om veggedyr. Bed bugs ligne små kakerlakker eller flått. Bed bugs har flate, ovale organer. Bed bugs er ikke-flygende insekter. Voksen veggedyr varierer i størrelse fra en litt mindre enn 1/4 tommers (25mm) til litt over. Juvenile veggedyr kan være så liten som 6/100 av en tomme (1,5 mm).

Tegn på Infestation

Ved mistanke om en seng bug infestation, kan en inspeksjon utføres. Noen ganger selve veggedyr kan ikke bli funnet, men bevis for angrep vil bli avslørt. Sjekk sprekker og hull på eller i nærheten av senger og andre skjulte områder, som bak tapet, på baksiden av bilderammer eller i klær. Merkelig mørke flekker kan indikere avføring. Tiny egg tilfeller kan bli funnet. I tillegg veggedyr kaste deres hud til tider, forlater Shedding bak.

Humper

Små røde nupper på huden er ofte tegn på insektsbitt. Bed bugs er for det meste nattdyr, så disse humper vil vanligvis skje mens offeret sover. Biter kan heves eller flat. Bed bug biter vil være små. En ganske unik indikasjon på insektsbitt er eksistensen av flere små humper arrangert på rad. Det indikerer flere steder der blod ble drenert ved sengen bug for fôring.

Andre tegn på Bites

Mange ganger bed bug biter gå ubemerket fordi de faktiske biter ikke blir sett. Rødhet og hevelse er vanlige tegn på biter. Kløe er også kjent for å være et symptom på insektsbitt. Hvis ripete, kan infeksjon i det berørte området forekomme. Vanligvis biter vil være begrenset til områder av kroppen som ble eksponert under søvn. Mange bed bug infestations forbli uoppdaget fordi de biter er forvirret for mygg eller loppebitt.

Forskjellen mellom skabb og veggedyr

Forskjellen mellom skabb og veggedyr


Mens skabb og veggedyr både forårsake kløende, irritert hud, de er to forskjellige arter av insekter. Forvirring over forskjellen mellom de to insekter kan oppstå fra det faktum at kløende sensasjonen fra skabb ofte oppstå mens smittet person er legging i sengen.

Veggedyr

Veggdyr eller Cimex lectularius, bor i sprekker og hulrom av sengetøy. Sine egg er hvite og på størrelse med en støv flekk. Nyklekkede veggdyr kalles nymfer og er strå-farget. De voksne er rødbrun, dråpeformede og vokse til 4 til 5 mm lange.

Skabb

Skabb, eller Skabbmidd, er liten (0,3 mm) åttebeinte midd som borer seg inn i huden av sine verter. Midd lever i 24 til 36 timer, spres gjennom hud-til-hud kontakt og innskudds egg i huden din.

Symptomer på Veggedyr

Reaksjoner på Veggedyr biter variere, selv om de biter vanligvis forlater små røde prikker på huden, alene eller i en klynge, og kan ligne myggstikk.

Symptomer på skabb

Skabb hule i huden og la klynger av humper, særlig i hudfolder (dvs. i mellom fingrene og bak albuer og knær). Etter flere uker med angrep, øker kløe i intensitet, noen ganger hindrer søvn eller oppvåkning den lidende.

Diagnostisering av Veggedyr

Å fastslå tilstedeværelse av veggedyr, undersøke sengetøy og andre sprekker på soverommet om natten for insekter selv, deres skur exoskeletons eller deres små, sorte avføring.

Diagnostisering av skabb

Hvis ingen veggdyr er observert i soveområde, undersøke hudirritasjon du opplever. Plasseringen av irritasjoner i foldene i huden din er en indikator på skabb, samt øke kløe. Må En skikkelig diagnose utføres via skraping og mikroskopisk analyse av en medisinsk faglig.

Bugs som ser ut som Veggedyr

Bugs som ser ut som Veggedyr


Veggdyr er parasitter av mennesker som lever av blod ved å bite gjennom huden. De er rødbrun i fargen, vingeløse og formet som en oval, som ligner på hvordan andre menneskelige parasitter som lever på huden vises. Andre bugs som ser ut som veggdyr inkluderer hode og kropp lus (Menneskelus og Menneskelus corporis) og skabb (Skabbmidd).

Menneskelus

Menneskelus, mer kjent som hodelus, ofte påvirker barn i skolen. Symptomer på infeksjon inkluderer intens kløe i hodebunnen, lik som en seng bug bite i hodebunnen. Ifølge Mayo Clinic, den voksne lus er like i størrelse til veggedyr, omtrent på størrelse med et jordbær frø og opp til 1 / 8th av en tomme lang. De er også rødaktig brun i fargen. I motsetning til veggedyr, lus reise rundt knyttet til menneskelig hår, spesielt i nakken og bak ørene. Hodelus er oftest spredt av head-to-head kontakt. Mindre vanlige moduser for overføring mellom individer inkluderer deling av hatter, klær, kammer eller børster, barrettes og hodetelefoner. I tillegg kan hodelus spres gjennom møbler som stoler, sofaer, senger, håndklær, tepper og puter.

Menneskelus Corporis

Pediculus humanis corporis, mer ofte referert til som kroppen lus, er en parasitt som lever av menneskeblod. Kløe og utslett er de viktigste symptomene på infeksjon, ligner symptomene på insektsbitt. De fester seg til huden, ofte i nærheten av der klær sømmer er plassert. Ifølge Centers for Disease Control, kan kroppen lus også feste til kroppshår. Voksen og juvenile kroppen lus er like i størrelse til seng bugs og er noen ganger tan til brun i fargen, som likner en brun sesamfrø. I USA, kropp lus vanligvis bare påvirke folk som ikke klarer å bade eller endre sine klær ofte. I likhet med veggedyr kroppen lus, spre seg til andre gjennom deling av sengetøy eller klær. The Centers for Disease Control and Prevention sier at folk som bader minst en gang per uke er lite sannsynlig å bli infisert med kroppen lus.

Skabbmidd

Skabbmidd er parasitten som forårsaker infeksjonen skabb. Skabb er en kløende utslett eller kløende nupper på huden som ser ut som kviser. De Skabbmidd midd feste til huden over hele kroppen, og er rødbrun i fargen og ca 1 / 10th av en tomme lang, omtrent på størrelse med en nymfe Veggedyr. Skabb sprer seg til mennesker gjennom hud-til-hud og seksuell kontakt. De kan også spres gjennom deling av sengetøy eller klær, eller i overfylte forhold som flyktningleirer eller hjemløse. Ifølge National Library of Medicine, sykehjem, sykehus og barnehager er vanlige kilder til skabb utbrudd. Skabb infeksjoner lar seg behandle med reseptbelagte kremer. Klær og sengetøy slitt av infiserte mennesker krever hvitvasking i varmt vann og tørking ved den høyeste innstillingen anbefales for klær element.

Symptomer på ALS Feet

Symptomer på ALS Feet

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) er en raskt progressiv og ødeleggende nevromuskulær sykdom. Det fører til økende muskelsvakhet og vil til slutt føre til uførhet og død. ALS er også kalt Lou Gehrig sykdom.

Tidlige symptomer

Tidlige symptomer på ALS er så subtile at de ofte oversett. Symptomene kan begynne med svakhet eller rykninger i føttene, som kan føre til problemer med å gå eller gå i trapper.

Foot Drop

Droppfot er en av de tidlige symptomene på ALS. Dette er karakterisert ved vanskeligheter med å løfte den fremre del av foten og tærne.

Babinski sin Sign

Et annet symptom på ALS som involverer føttene kalles Babinski er skiltet. Dette vises når stortåen strekker seg oppover når den eneste av foten er strøket.

Betraktninger

Første symptomene varierer fra person til person. Mens en person kan først oppleve muskelsvakhet og kramper i føttene og bena, kan en annen oppleve utydelig tale eller svelgeproblemer.

Progresjon

Som tidlige symptomer utvikle seg til åpenbar svakhet eller muskelatrofi, vil en lege begynner å mistenke ALS. Den sykdommen skal spre seg til alle deler av kroppen. De fleste mennesker med ALS vil dø innen tre til fem år etter symptomdebut.