Digidexo.com

medisin for arthritis

Medisin for Arthritis Pain

Leddgikt er konstant hevelse og eller verkende av en joint. Artritt forårsaker smerte og stivhet i leddene og i noen tilfeller kan bli ødeleggende. Medisiner for å bidra til å redusere både smerte og hevelse av leddgikt kan bli funnet i muntlig over-the-counter medisiner. Andre legemidler som reduserer leddgikt smerte må injiseres.

Analgetika

Analgetika hjelpe nedgang smerter i leddet, men ikke redusere hevelse. Analgetika kommer i pille og kapselformer og kan kjøpes over disk. Tylenol og Vicodin er to vanligste formene for analgetika.

Kortikosteroider

Kortikosteroider reduserer betennelse i leddene. Kortikosteroider kan injiseres direkte inn i den felles eller tatt oralt. Prednison og kortison er to vanlige typer kortikosteroider.

NSAIDs

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) bidra til å redusere både smerter og hevelse i leddene. Vanlige over-the-counter NSAIDs inkluderer aspirin, ibuprofen og naproksen. NSAIDs kommer i pille og kapselformer samt kremer og salver.

DMARDs

Sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler (DMARDs) bidra til å stoppe immunsystemet fra "hjelpe" reparasjonsskjøter. Med immunsystemet undertrykt, vil mindre hvite blodceller og væsker sendes til leddene forårsaker mindre press og hevelse.

Counterirritants

Counterirritants finnes i kremer og salver og inneholder mentol eller capsaicin. Når man gnir på påført området, counterirritants hjelpe blokkere nervene fra å sende meldinger av smerte til hjernen.

Herbal Tea for Arthritis Pain

Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS), er leddgikt en tilstand som forårsaker leddene og noen ganger andre deler av kroppen din til å bli stive og smertefulle når de flyttes. Leddgikt er en tilstand som vanligvis forekommer blant aldrende befolkning. Det er, heldigvis, tradisjonelle urte te rettsmidler som har vært brukt i hundrevis av år for å bekjempe leddgikt forhold.

Lei gong teng

Lei gong teng (Tripterygium Wilfordii), har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin for å behandle smertefull hevelse i leddene i mange deler av Asia, ifølge acupuncture.com. En studie publisert i tidsskriftet "Arthritis & Revmatisme" i juli 2002 av Xuelian Tao og et team av forskere funnet ut at et ekstrakt av lei gong teng var assosiert med betydelig forbedring i leddgikt symptomer hos 12 av 21 pasienter som ikke hadde svart på konvensjonell terapi for leddgikt. Ifølge acupuncture.com, bør lei gong teng skal kokes i minst en time, før noen andre urter er lagt, og deretter i ytterligere 15 minutter. Det er flere potensielt alvorlig bivirkning til Lei gong teng, men disse er redusert ved å tilberede det for en time eller to, ifølge acupuncture.com. Dosering er mellom mellom 5 og 12 gram. Overdosering kan føre til irritasjon i mage-tarmkanalen, skader på nervesystemet og til og med skader på indre organer, ifølge acupuncture.com. Lei gong teng kan være vanskelig å finne på helsekostbutikker, men kan bestilles fra nettforhandlere og kan lett finnes i de fleste kinesiske urtebutikker.

Reishi Mushroom

Den reishi sopp er brukt i tradisjonell kinesisk medisin for en rekke forhold, og er også ansett som en samlet levetid tonic. I en studie publisert i tidsskriftet "Molecular and Cellular Biochemistry" i september 2006 av YW Ho og et team av forskere, en forbindelse i reishi sopp, kalt GL-PP, ble funnet å være i stand til å redusere produksjonen av enzymer som er antas å føre til betennelse som forårsaker svelling og reduksjon av bevegelsen forbundet med leddgikt. Reishi sopp bør også kokes i og time eller mer for å foreta en terapeutisk te. Ifølge acupuncturetoday.com, har reishi svært lite potensial for toksisitet, men kan forårsake tørr munn, neseblødning eller urolig mage hvis tatt sammenhengende i mer enn tre måneder. Reishi er relativt lett å finne på de fleste helsekostbutikker og kinesiske urtebutikker. Dosering er 2-9 gram tørket reishi per dag, ifølge acupuncturetoday.com.

Personer tar medisiner for Narkolepsi & Primær Hypersomni

Personer tar medisiner for Narkolepsi & Primær Hypersomni

Reseptbelagte medisiner for narkolepsi og primær hypersomni brukes til å behandle overdreven søvnighet som er forstyrrende for pasientens liv. Valgene inkluderer sentralstimulerende midler og sove hjelpemidler.

Sentrale hypersomni lidelser

Narkolepsi og primær hypersomni er forstyrrelser i sentralnervesystemet som forårsaker overdreven søvnighet på dagtid (EDS). De er nevrologisk, ikke psykologisk, lidelser.

Behandelbare symptomer

I primær hypersomni, EDS ofte gjør pasienter krever mer søvn enn normalt. I narkolepsi, kan drømme-relaterte symptomer som plutselig tap av muskeltonus (katapleksi) og hallusinasjoner være til stede.

Sentralstimulerende

Modafinil (Provigil), amfetamin (Adderall, Dexedrine), og metylfenidat (Ritalin) er sentralstimulerende midler ofte foreskrevet for disse forholdene. Klomipramin, en eldre generasjon antidepressiva med stimulerende effekt, kan være foreskrevet for narkolepsi med katapleksi.

Natriumoksybat

Natriumoksybat (Xyrem) kan være foreskrevet for å bedre nattesøvn. Det er tatt ved sengetid og igjen i løpet av natten, og er bare tilgjengelig i posten fra en enkelt sentral apotek.

Avhengighet

Amfetamin, metylfenidat, og natriumoksybat er alle Schedule III legemidler med stort potensial for misbruk. De bør brukes med forsiktighet og under tett medisinsk oppfølging.

Bivirkninger

Alle medisiner for narkolepsi og primær hypersomni har bivirkninger. Personer som tar disse legemidlene bør arbeide tett med sine leger og farmasøyter å forstå og håndtere spesifikke bivirkninger.

Medisiner for migrene smerte

Medisiner for migrene smerte


Migrene smerte er uutholdelig og påvirker mange mennesker. En migrene er en intens bankende på den ene siden av hodet. Andre symptomer som ofte kommer med en migrene inkluderer kvalme, seeing flekker og svimmelhet. En migrene er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. Personer som lider av migrene ofte behov for å ligge i et mørkt og stille rom for å avlaste den. Det finnes ulike medisiner for å behandle en migrene inkludert forebyggende medisiner, trigger ledelse medisiner, angrep lindrende medisiner og generell smerte ledelse medisiner.

Betablokkere

Betablokkere er de mest vanlige medisiner foreskrevet for migrene. Dette er forebyggende medisiner og er foreskrevet for personer som har to eller flere migrene i måneden. Betablokkere virker ved å påvirke responsen til noen nerveimpulser i forskjellige deler av kroppen. Betablokkere er også brukt til å behandle angina, forhindre hjerteinfarkt og korrigere en uregelmessig hjerterytme. Betablokkere er foreskrevet av en lege i form av muntlige medisiner.

Botox

Noen mennesker har opplevd lettelse fra migrene ved å få Botox-injeksjoner. Botox hjelper lindre migrene ved å gi migrenepasienter umiddelbar lindring samt lindring av migrene i inntil seks måneder etter en Botox-injeksjon. Botox injiseres i musklene i pannen, panne, siden av hodet og baksiden av hodet.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere er et annet forebyggende migrene medisiner. De jobber primært på samme måte som betablokkere som de forebygge migrene, behandle angina, forhindre hjerteinfarkt og korrigere en uregelmessig hjerterytme. Kalsiumkanalblokkere virker ved å påvirke bevegelsen av kalsium inn i cellene i hjertet og blodårene. De slappe av blodårene og øke tilførsel av blod og oksygen samtidig redusere sin arbeidsmengde.

Kodein

Kodein er brukt for smertebehandling generelt assosiert med migrene. Det er et narkotisk stoff som ofte brukes i kombinasjon med andre legemidler for å lindre generell smerte og migrene smerte. Kodein er vanedannende og bør kun brukes under tett oppsyn av en lege. Før du bruker denne medisinen, bør du la legen din vet om du har allergier, er gravid eller ammer, eller tar andre medisiner.

Celexa

Celexa er en antidepressant brukes til å behandle depresjon og angst. Det er også brukt for å forebygge migrene. Antidepressiva brukes til å behandle migrene fordi mange av de som lider av migrene også lider av depresjon og angst. Faktisk, ifølge migraines.org, 47 prosent av dem som lider av migrene også lider av depresjon. Andre antidepressiva som brukes for forebygging og behandling av migrene inkluderer Effexor, Paxil, Prozac og Zoloft. Før du tar disse medikamentene for å forebygge migrene, la legen vite om du har noen allergier, og hvis du tar noen andre medisiner.

Medisin for Extreme migrene

Migrene hodepine påføre alvorlig ubehag i timer og dager på slutten. Medisin for ekstreme migrene er tilgjengelig med resept og over-the-counter alternativer for dem som lider i lang tid. Noen migrene medisin anbefales ikke for barn, gravide og ammende kvinner.

Antiinflammatoriske legemidler

Lider av migrene ofte velger å medisinere først med ikke-steroide medisiner eller aspirin å lindre smerten av migrene hodepine. Anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel Motrin, Advil og Ibuprofen, er over-the-counter smertestillende medisiner som ikke krever resept. Mange produsenter markeds migrene-spesifikke legemidler, som for eksempel excedrin migrene.

Triptaner

Ifølge Mayo Clinic, Triptaner er smertestillende medisiner som lindrer migrene smerte rettet mot følsomhet for lys og lyd. Triptaner, slik som Imitrex, Maxalt, Amerge og Zomig, blir brukt av lider av ekstrem migrene å lindre kvalme også.

Ergotamin

Ergotamin er en vanlig migrene medisin for pasienter med ekstreme smerter som varer i to dager eller mer. Denne smertestillende medisiner rettet mot blodstrøm mønstre vanlige i migrene og arbeider for å begrense blodårene som omgir hjernen, ifølge Drugs.com.

Kvalme narkotika

Kvalme er et vanlig symptom assosiert med ekstreme migrene hodepine. Kvalmestillende medikamenter, for eksempel metoklopramid eller proklorperazin, er de vanligste anti-kvalme medisiner som brukes av lider av migrene.

Opiater

I ekstreme tilfeller, opiater, som inneholder narkotika, brukes til å behandle og gjenoppleve smerten av migrene hodepine. Disse migrene medisiner er vanligvis bare foreskrevet av leger når Triptaner og ergotamin har vist seg mislykket på grunn av den vanedannende natur av narkotika.

Hva medisiner forårsake leverskader?

Leverskade oppstår når leveren, den største organ inne i kroppen, ikke lenger kan generere nye celler når det gamle ikke fungere skikkelig. Arrvev bygger seg opp, noe som gjør det vanskelig for leveren til å utføre sine rensende og avgiftende plikter. Ulike medisiner forårsake leverskader som noen ganger er så alvorlig som det forårsaket av overdreven drikking.

Paracetamol

Paracetamol funnet i Tylenol forårsaker toksisitet oppbygning i leveren, noe som fører til leversykdom. Hepatitt C Support Prosjekt sier at leverskader forårsaket av å ta store mengder av paracetamol øker når en person drikker.

Allopurinol

Allopurinol, tabletter tas gjennom munnen, brukes til å behandle mennesker med gikt, kramper, smerter forårsaket av pankreassykdom og infeksjoner. US National Library of Medicine sier at disse stoffene blir brukt på mennesker etter bypass kirurgi og nyretransplantasjoner. Disse medikamentene forårsake leverskader hos personer som har historier av leverproblemer.

Antibiotika

Selv om mange antibiotika behandle leveren forhold som hepatitt, andre antibiotika medisiner forårsake leverskader. Bio-Medisin sier at antibiotika brukes til å behandle barn som lider av bakterieinfeksjoner som E. coli øker deres risiko for å få livstruende leverskade.

Anabole steroider

University of California, siterer San Francisco Barnas Hospital en studie som sier at anabole steroider forårsake leverskader ved å redusere gode kolesterolet og øker det dårlige. Folk som bruker anabole steroider begynne opplever levertoksisitet i så lite som 12 uker for å ta disse medisinene.

Orale prevensjonsmidler

Mange p-piller føre til leverskade i sjeldne tilfeller. Den spesifikke type leverskader forårsaket kalles endokrine middel-indusert leverskade. Denne formen for leverskade kan være mindre eller kan føre til alvorlig leversvikt.

Nitrofurantoin

US National Library of Medicine sier at nitrofurantoin brukes til å bekjempe urinveisinfeksjoner og andre bakterielle infeksjoner. Dette medisiner fører til skader på leveren, noe som bestemmes ved forhøyede leverenzymer. Dette leverskader resulterer i gulsott og en dødelig form for hepatitt.

Sulfonamider og Erythromycins

Sulfonamider - Antibakterielle midler - behandle tilstander som ørebetennelser, urinveisinfeksjoner, bronkitt, bakteriell meningitt og reisediaré. Leveren varig skade av sulfonamider har blitt karakterisert som sulfonamid relatert hepatitt. Leger fore erythromycins for folk som lider for strep hals, bihulebetennelse, lungebetennelse, betennelse i mandlene, gonoré og bekkeninfeksjon. Disse stoffene også bekjempe infeksjoner oppstår etter øyekirurgi og tarmkirurgi.

Hva Medisin forårsaker hårtap?

Folk tenker ofte på medisinsk hårtap som en bivirkning av kjemoterapi behandling for kreftpasienter. Men mange reseptbelagte og over-the-counter medisiner føre til hårtap når de brukes i en lengre periode. Medisiner du tar for langsiktige medisinske tilstander, som for eksempel ADHD, diabetes og hjertesykdom, og kortsiktige medisinske tilstander, som for eksempel sesongmessige allergier, kan føre til hårtap.

ADHD Medisinering

Medikamenter som benyttes for ADHD, slik som Adderal og klonidin, føre til at håret synlig tynne når de brukes over en periode på flere år. Medisiner som brukes til å behandle ADHD ofte forstyrrer blodsirkulasjonen til hjernen, som gradvis fører fra sprøtt hår til håravfall.

Diabetes medisiner

Medisiner som brukes for å kontrollere blodsukkeret hos diabetikere kan føre til at håret blir sprø. Over tid vil det sprøtt hår forårsaket av blodsukker medisiner til slutt faller fra hodet. Håret faller fra hodebunnen vil først føre til usammenhengende skallethet fulgt til slutt av total skallethet hos menn og kvinner.

Allergi medisiner

Allergi medisiner er vanligvis tatt på en etter behov i løpet av våren og høsten. Selv om disse medikamentene er vanligvis brukes kort sikt, er noen Shedding av håret for å bli forventet. Fordi allergi medisiner er vanligvis brukes kort sikt, er håravfall som regel en mindre bekymring.

Anti-depressiva

Folk som er på anti-depressiva, som Zoloft og Prozac, ofte opplever skallethet. Mye som medisiner som brukes til å behandle ADHD, medisiner som brukes til å behandle depresjon kompromisser blodtilførselen til hodebunnen og hjernen, noe som fører til håravfall.

Menopause behandlinger i Women

Menopause behandlinger, for eksempel hormonerstatnings, føre til hårtap, fordi nivåene av hormoner i overgangsalderen kvinner er i en konstant tilstand av forandring. Under og etter overgangsalderen, kan hormonene også føre til at håret til å utvikle på steder hvor kvinner vanligvis ikke ville se håret slik som i ansiktet. For å bekjempe håravfall og hår vekst problemer under og etter overgangsalderen, bør kvinner rådføre seg med lege om vitaminer som fremmer sunn hårvekst.

Hjerte og kolesterol medisiner

Fordi hjerte-og kolesterolmedisiner arbeide for å bedre blodgjennomstrømningen i hjertet og blodårene, sirkulasjonen av blod til og fra hodebunnen er ofte kompromittert, noe som fører til tynt hår og skallethet. Legen kan anbefale å øke mengder av visse vitaminer i kosten.

Klimaendringer med medisinsk indusert Håravfall

Når du tar visse medisiner, nivåer av næringsstoffer og vitaminer fra maten du spiser er ofte dårlig absorberes og brukes av kroppen. Når begynner behandling ved hjelp av medisiner for ADHD, diabetes, allergier og andre forhold som er omtalt her, kan det være lurt å diskutere potensialet for hårtap med legen din. Legen kan anbefale visse vitamin og mineraltilskudd du kan ta for å forhindre håravfall mens du bruker disse medikamentene.

Medisinering for tuberkulosebehandlingen

Tuberkulose er forårsaket av bakterier som vanligvis infiserer lungene, men kan skade andre deler av kroppen. Bakteriene spres ved nysing og hoste. Tuberkulose rammer omtrent to milliarder mennesker over hele verden, og kan være en sovende eller en aktiv infeksjon. Behandling er viktig fordi, når de er aktive, har tuberkulose en 60% dødelighet hvis pasienten forblir ubehandlet. Følgende medisiner brukes i kombinasjon for å behandle tuberkulose.

Isoniazid

Denne medisinen virker ved å drepe bakterier. Andre navn på denne medisinen er INH og Nydrazid. Isoniazid bør tas en til to timer etter et måltid. Pasienter bør unngå å spise mat som inneholder tyramin som sjokolade, øl og alderen ost. En vanlig bivirkning er perifer neuropati. Behandling kan ta måneder til år.

Rifampicin

Denne medisinen virker også ved å drepe bakterier. Andre navn på denne medisinen er rifampicin, Rifadin og Rimactane. Rifampicin gis i kombinasjon med andre anti-tuberkuløse medisiner. Pasienter bør ta denne medisinen en til to timer etter et måltid, men kan ta det med et fullt glass vann og mat hvis urolig mage oppstår. Vanlige bivirkninger er døsighet og oransje misfarging av kroppsvæsker. Denne misfargingen kan flekker kontaktlinser permanent.

Ethambutol

Denne medisinen begrenser veksten av bakterier. Et annet navn på denne medisinen er Myambutol. Ethambutol er også gitt i forbindelse med en annen anti-tuberkuløse medisiner. Pasienter kan ta denne medisinen med eller uten mat. Vanlige bivirkninger er svimmelhet, feber og hallusinasjoner. Hallusinasjoner, hvis erfarne, vil forsvinne uker til måneder etter seponering av medisinen.

Pyrazinamide

Denne medisinen virker ved å drepe bakterier. Vanlige bivirkninger er urolig mage, tretthet og hudens følsomhet for sollys. Pyrazinamide kan gis i kombinasjon med andre anti-tuberkuløse medisiner.

Advarsler

Unngå alkohol med disse anti-tuberkuløse medisiner. Isoniazid, Rifampicin og Pyrazinamide kan forårsake leverskader med symptomer som tap av matlyst, gulaktig fargetone til huden og øynene, mørk urin, generelle kroppen ubehag, feber, kvalme og oppkast. Disse symptomene bør rapporteres din lege umiddelbart. Du må fullføre hele behandlingsplanen foreskrevet av legen din for medisiner for å være helt effektiv.

Medisin for blødning hemorroider

Hemorroider kan være en pinlig og smertefull tilstand. Foruten ubehag, kløe og hevelse, kan en person også måtte forholde seg til blødning, noe som skjer inne i endetarmen. Heldigvis er det over-the-counter og reseptbelagte legemidler, så vel som hjemme rettsmidler, tilgjengelig for å behandle blødning hemorroider.

Identifisere problemet

Å behandle denne tilstanden med den rette medisinen, må du vite hva slags hemorroider forårsaker du smerte og ubehag. Hemoroider kan være internt eller eksternt, og i noen tilfeller et individ kan lide av begge. En lege kan diagnostisere tilstedeværelsen av hemorroider ved å gjøre en endetarms eksamen, og hun kan også utføre en krakk guaiac test for å fastslå om det er blod i avføringen. En person som lider av hemorroider kan ha smertefulle avføringer eller føler anal smerte mens du sitter.

Midlertidig Hemorrhoid Behandling

Hemorroider er svulmende blodårer som ligger i nedre del av endetarmen eller anus. Når de blør det betyr venen har hatt utbrudd eller briste, og de er vanligvis smertefulle. Å behandle blødning hemorroider som ikke er av alvorlig karakter, over-the-counter stikkpiller og kremer, som forberedelse H og Anusol-HC, og reseptbelagte medisiner, for eksempel Proctosol, tilby midlertidig lindring.

Bremse strømmen av blod

Det er ingen over-the-counter kremer eller reseptbelagte medisiner som kurerer blødning hemorroider. Behandlingene kan bare tilby rask, midlertidig lindring til blødningen problem. I noen tilfeller medisiner som brukes for interne hemorroider ta opptil tre uker før en person merknader en forskjell i hans tilstand. Medisiner for blødning hemorroider brukes til å forsinke den blodstrøm nedover, og andre medikamenter er nødvendig for å lette andre symptomer på hemoroide tilstand.

Konvensjonelle og alternative medisiner

Akkurat som det er mange vanlige kremer, lotion, piller og reseptbelagte legemidler for å bekjempe blødning hemorroider, kan du også behandle tilstanden med homøopatiske og urtemedisiner. Tar 2 ts av eple cider eddik i et glass med vann etter måltider har blitt sagt å stoppe blødning hemorroider, og legge til 1/2 ts kajennepepper til et glass med vann er også sies å bringe nødhjelp til tilstanden. Trollhassel er også en vanlig naturlig behandling for blødning hemorroider.

Hemorrhoid lider Beware

Blødning hemorroider er ikke et uvanlig symptom for denne tilstanden; men du bør oppsøke lege for å være sikker på at blødningen ikke er forårsaket av en underliggende medisinsk tilstand. Når du bruker noen form for konvensjonelle medisiner, være klar over de mulige skadelige bivirkninger av ingredienser som anestesi og steroider, og aldri bruke stikkpiller på blødende hemoroider. Når medisiner ikke gir lindring, kan en person har til å vurdere andre alternativer, for eksempel kirurgi.

Medisinering for tørr hoste

Medisinering for tørr hoste


En tørr, hakk hoste er referert til som en uproduktiv hoste, noe som betyr at det ikke er noe slim produksjon er involvert. Disse typer hoste er vanligvis et resultat av forskjellige sykdommer og medisiner, som for eksempel vanlig forkjølelse og ACE-hemmere.

Hoste suppressants

Den vanligste typen medisiner tatt for å kurere en tørr hoste er en hoste suppressant. Denne type medisin tas oralt, enten i form av en pille eller som hostesaft. Det hjelper også å fukte de ulike kjertler i halsen og redusere hoste.

Bryst Rubs

Bryst gnir er en annen svært vanlig type medisiner som er effektive i behandling av en tørr hoste. Disse medikamentene tvinge deg til å puste i damp som slappe hals musklene, og dermed redusere trangen til å hoste.

Aktiv ingrediens

Den vanligste ingrediens brukt til å undertrykke en tørrhoste kalles dekstrometorfan. Noen medisiner som inneholder denne ingrediensen skal være en effektiv medisin for å redusere tørr hoste.

Bivirkninger

Ikke ta medisiner som inneholder dekstrometorfan hvis du er for tiden på MAO-hemmere, siden en alvorlig, livstruende reaksjon kan forekomme.

Ta kontakt med legen

Kontakt legen din hvis en tørr hoste vedvarer i mer enn en uke. Dette kan være et tegn på en bakteriell infeksjon som vil kreve en resept av antibiotika.

Beslaget medisiner for barn

En lege kan forskrive anfall medisiner for et barn med et anfall lidelse som epilepsi. Barn ta samme beslaget medisiner foreskrevet til voksne, bare i mindre doser. Medisiner kan måtte endres eller doser kan måtte justeres til riktig behandle hvert enkelt barn.

Betydning

The Epilepsy Foundation hevder at om lag 300.000 barn i USA lider av epilepsi.

Typer

Anti-anfall medisiner kommer i ulike former som kan være lett gitt til barn. Medisinering kan gis som en sirup, tablett eller kapsel. Medisinering kan også komme i form av kapsler som kan åpnes og drysset på myke matvarer som pudding eller applesauce.

Bivirkninger

Medisiner for epilepsi, kan ha plagsomme bivirkninger som kvalme, tretthet, synsforstyrrelser og vektøkning. Bivirkningene kan gå unna som et barns kropp tilpasser seg medisiner.

Andre behandlinger

Hvis medisiner bivirkninger er ganske plagsom, kan andre behandlinger som en ketogen diett eller nevrokirurgi vurderes.

Advarsel

Anti-anfall medisiner bør gis som foreskrevet. Medisiner bør ikke stoppes uten samtykke fra en lege.

Medisinering for tonsillitt

Mandlene er et par kjertler som ligger på toppen av baksiden av halsen. Enten en virusinfeksjon eller en bakteriell infeksjon kan føre til at mandlene å hovne opp og bli ekstremt anbudet, noe som kan gjøre svelge smertefullt og vanskelig. Denne tilstanden, som er vanlig i løpet av barndommen, er kjent som betennelse i mandlene. Det kan behandles med flere typer reseptbelagte og over-the-counter medisiner.

Penicillin

Penicillin er den mest foreskrevet antibiotika medisiner gitt for betennelse i mandlene. Det er bare effektivt mot bakterieinfeksjoner, og gis vanligvis i 10 til 14 dager.

Erytromycin

For pasienter som har en allergi mot penicillin, er erytromycin et annet antibiotikum som kan være foreskrevet. Det er også effektivt bare mot bakterieinfeksjoner, og er vanligvis foreskrevet for 10 til 14 dager.

Ibuprofen

Ibuprofen (for eksempel Advil) er en over-the-counter medisiner som fungerer som et smertestillende og betennelsesdempende, noe som kan litt redusere ømhet og hevelse. Det bør tas som angitt på pakken.

Paracetamol

Paracetamol (for eksempel Tylenol) er en annen over-the-counter medisiner som en betennelse i mandlene lidende kan ta for å redusere smerte. Det bør også bli tatt som indikert av pakken.

Kirurgi

I tilfelle at hjemme behandlinger og reseptbelagte medisiner for betennelse i mandlene bevise ineffektiv, kan mandlene fjernes kirurgisk som et siste alternativ.

Reisesyke Medisinering for Kids

Reisesyke Medisinering for Kids


Barn får ofte reisesyke mens ridning i en bil, båt, tog, fly eller fornøyelsespark ride. Foreldre og foresatte har flere valg av medisiner for behandling av sine barns reisesyke.

Skopolamin

Scopolamin er den mest effektive medisiner for reisesyke og varer i opp til tre dager. Skopolamin er en lege-foreskrevet lapp som er plassert bak øret. Barn under 10 år bør ikke bruke denne medisinen.

Promethazine

Promethazine kan vare i seks til åtte timer og er lege-foreskrevet. Promethazine er litt mindre effektiv enn skopolamin. Denne medisinen kan tas av barn i alderen to år og eldre.

Dimenhydrinate

Dimenhydrinate, mer kjent som Dramamine, synes å være den mest effektive over-the-counter reisesyke medisinering. Dimenhydrinate kan vare i seks til åtte timer, og ofte forårsaker tretthet. Denne medisinen kan tas av barn i alderen to år og eldre.

Cyclizine

Cyclizine er en over-the-counter medisiner som kan vare i fire til seks timer. Cyclizine er mindre effektive enn dimenhydrinate, men ikke forårsaker så mye døsighet. Denne medisinen kan tas av barn over fem år.

Meclizine

Meclizine er en over-the-counter medisiner som kan vare i 12 til 24 timer. Som dimenhydrinate, kan meclizine forårsake døsighet. Denne medisinen skal ikke brukes av barn yngre enn 12. Dette er den viktigste ingrediensen i Dramamine Mindre Døsig formel.

Medisiner for å hindre nyresvikt

Selv om diett og dialyse er de viktigste behandlinger for nyresvikt, er medikamenter også noen ganger brukt til å behandle og forebygge symptomer assosiert med tilstanden. Når nyrene svikter, er kroppen din ikke klarer å fjerne avfall fra blodet. Nyresvikt er en farlig tilstand som krever sykehusinnleggelse, men med riktig behandling den akutte formen er reversibel. Imidlertid, i de fleste tilfeller, dialyse vil være nødvendig i forbindelse med medisiner for å reversere nyre-svikt.

Underliggende tilstand

Nyresvikt kan skyldes mange forskjellige årsaker. I noen tilfeller, kan årsaken være mulig å behandle med antibiotika, for eksempel inflammasjon av nyrene eller annen infeksjon. Antibiotika vil trolig gis mens du er innlagt på sykehus, og vil trolig bli brukt i forbindelse med dialyse. Hvis nyrene er lov til å mislykkes fullstendig, vil en transplantasjon være nødvendig, så hvis den underliggende årsaken er mulig å behandle, kan du spare nyre din ved hjelp av antibiotika.

Andre medisiner

Mens du blir behandlet for nyresvikt, kan legen forskrive ulike medisiner for å opprettholde nivåene av elektrolytter og andre stoffer i blodet. Medisiner som Caltrate og Renagels blir brukt for å senke nivået av fosfor i blodet, mens Aranesp kan være nødvendig for å øke produksjonen av røde blodceller. Siden antall røde blodlegemer synker under nyresvikt, kan jerntilskudd også være nødvendig.

Diuretika

Når nyrene svikter, vil kroppen ha problemer med å kvitte seg med overflødig væske. Hvis det er en opphopning av væske, kan legen forskrive en vanndrivende for å hjelpe bli kvitt den. Den mest brukte kalles Lasix, som bidrar til å stimulere urinmengde. Men det er noe uenighet om bruk av diuretika siden noen leger føler at de kan faktisk være skadelig for mennesker som er svært syk siden viktige mineraler er tapt også.

Medisiner for alvorlige Spastisk Kolon

Medisiner for alvorlige Spastisk Kolon


Spastisk colon, eller irritabel tarm syndrom (IBS), er en tilstand av tykktarmen der du kanskje lider av enten diaré eller forstoppelse, eller begge deler i noen tilfeller. Det er også preget av sterke magesmerter og kramper, sammen med en følelse av fylde eller oppblåsthet i mageområdet. Symptomene kan komme på det mest inopportune ganger, spesielt når du reiser eller gjøre endringer. Mesteparten av tiden, visse livsstilsendringer og enda fokus på problemet mat og lindre stress kan bidra til å lindre symptomene noe, men hos noen pasienter kan symptomene være så alvorlig og livs crippling at de trenger medisiner for å bidra til å gi noen lettelse.

Anti-diaré Meds

Hvis du har diaré som ikke går bort, og det blir et problem med daglige fungering, kan det hende du må ta medisiner for å hjelpe det gå unna. Legen din kan du prøve Imodium, Kaopectate eller Lomotil, som alle kan kjøpes over disk. Lotronex er en annen anti-diaré reseptbelagte medisiner, men det er reservert for de mest alvorlige tilfeller som ikke har blitt hjulpet ellers fordi det kan ha negative effekter på kroppen din. Det vil bidra til å lindre diaré, men det er mulig at du kan bli ekstremt forstoppet mens du tar lotronex, eller blodtilførselen til tykktarmen kan bli kompromittert. Lotronex har blitt godkjent av FDA kun for bruk hos kvinner, som de ikke har gjort nok studier til å kunne godkjenne det for menn.

Meds for forstoppelse

Visse fiber kosttilskudd, som citrucel eller Metamucil, kan tas hvis forstoppelse er et problem. Over-the-counter avføringsmidler kan også bli bedt av legen din. Men hvis den forstoppelse blir så alvorlig som å forstyrre livshendelser, kan legen forskrive et medikament som heter Amitiza. Amitiza er en anti-forstoppelse medisin som er godkjent kun for kvinner. Det hjelper ved å øke mengden av væske som skilles ut i tynntarmen, og dermed bidra til å holde det i bevegelse langs inne i kolon.

Antispasmodic Meds

Visse medisiner også bidra til å lindre spasmer i tykktarmen, som fører til kramper og smerter i magen. Disse medikamentene er hyoscyamin og dicyclomine. For å lindre spasmer, disse medikamentene hjelpe tarmen til å bremse ned litt.

Antidepressive Meds

Siden IBS kan så ofte bli provosert av stress og følelsesmessige endringer, kan antidepressive medisiner bidra til å lindre symptomer hos pasienter, spesielt pasienter der depresjon kan være et symptom forbundet med deres IBS. Hvis symptomene i hovedsak omfatte diaré og smerter i magen, kan legen forskrive imipramin eller amitriptylin. Hvis du har mer forstoppelse og smerte i magen, kan han eller hun foreskrive fluoksetin eller paroksetin. Bruken av disse medikamentene må overvåkes nøye av legen din, så det er veldig viktig at du rapportere eventuelle unormale eller bivirkninger du måtte ha når du er på disse medikamentene.

Relaxant Meds

Hvis du tar antidepressive eller krampeløsende medisiner, kan du ha bivirkninger fra meds. Forstoppelse symptomer kan bli mer alvorlig. Legen din kan forskrive medisiner for å hjelpe musklene i tykktarmen og blæren til å slappe av. Disse medikamentene er Donnapine eller Librax. Siden disse to medikamentene har en beroligende i dem, må legen din for å spesielt overvåke deg mens du tar dem, fordi du kan bli avhengige.

Om over skranke medisiner for irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm-syndrom (IBS) er den mest vanlige mage problem som påvirker tykktarmen. Det finnes ingen kjent årsak for IBS, slik at behandling tilnærming er fokusert på å lindre symptomer forbundet med syndromet. Mens milde tilfeller av IBS krever kun endringer i kostholdet og stressreduksjon, kan moderate tilfeller kreve over disk medisiner for å lindre symptomene. Det finnes flere ulike tilnærminger til behandling av IBS med over-the-counter medisiner.

Typer

Noen over disk behandling for IBS er avhengig av typen av IBS. Det kan være forstoppelse-dominant, diaré-dominerende eller en kombinasjon av de to.

Forstoppelse

Forstoppelse-dominerende IBS behandling behandling kan inkludere volumøkende avføringsmidler. Ved å øke fiberinntaket, avføring forekommer oftere. Volumøkende avføringsmidler inkludere psyllium, kalsium polycarbophil og hvete dekstrin. Disse laksativer ta fra 12 til 72 timer til å arbeide. Osmolaritet midler, inkludert polyetylen-glykol, glyserin, magnesiumsulfat og magnesium-citrat hjelp mildne avføring for å produsere en avføring. Den polyetylenglykol tar 2-4 dager for å ha en effekt, mens glyserin, magnesiumsulfat og magnesium-citrat tar mellom 15 minutter og tre timer til å arbeide. Bisacodyl piller, bisacodyl stikkpiller og senna stimulere fordøyelsessystemet til å produsere avføring. Utbruddet av handlingen varierer fra 15 minutter til 12 timer for sentralstimulerende avføringsmidler. En annen behandling, en mykgjørende, er docusate. Imidlertid kan docusate ikke fungerer like godt som andre behandlinger. Hvis det ikke fungerer, det tar 24 til 72 timer for å ha en effekt.

Diaré

Å behandle diaré-dominerende IBS, anti-diaré medisiner er tilgjengelige over-the-counter. Diphenoxylate med stropine og loperamid bremse food bevegelsen i fordøyelseskanalen. Økende fiber, av kosten betyr eller ved å ta fibertilskudd, kan bidra til å lindre diaré. Disse medikamentene bør bare brukes etter behov, ikke som en daglig medisinering diett.

Urte kosttilskudd

En rekke naturlige kosttilskudd og urter på markedet bære påstander for behandling av IBS og dens symptomer. Ifølge medisinsk ressurs UpToDate, er det ingen vitenskapelige bevis for disse urter og naturlige behandlinger fungerer. Studier gjort på disse naturlige rettsmidler har blitt feilaktig eller var for små til å produsere nøyaktige resultater. Peppermynteolje er en av disse naturlige rettsmidler. Selv om det ser det kan ha noen fordel for IBS lider, fører det også halsbrann. Acidophilus og probiotika er uprøvd i behandling av IBS og dens symptomer. Kosttilskudd som har ingen påvist fordeler inkluderer kamille te, nattlysolje og fennikelfrø. Noen markedsføres naturlige behandlinger er usikre, blant annet malurt og comfrey. Malurt olje kan skade nervesystemet, og comfrey kan forårsake leverproblemer.

Pain

Over-the-counter smertestillende medikamenter kan redusere magesmerter forårsaket av IBS. Kramper i tarmen kan være svært smertefullt. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som arbeidet omfatter ibuprofen, aspirin, naproxen natrium og ketoprofin. Paracetamol er en annen type OTC medikament som er nyttig for å redusere smerten forbundet med IBS.

Advarsel

Det er viktig å se en lege hvis symptomer på IBS eksisterer. IBS deler mange av de symptomer med IBD, og ​​en lege trenger å utelukke muligheten for en av disse alvorlige tilstander. Å utelukke IBD, kan legene kjøre en rekke tester, blant annet blodprøver, magnetic resonance imaging (MRI), datamaskin tomografi (CT), barium studie og sigmoidoskopi. IBD forårsaker skade på tarmen og fører til alvorlige problemer, så det er viktig å utelukke det før du antar det er IBS og godartet.

Den beste medisin for spedbarn med skjoldbrusk-problemer

Den beste medisin for spedbarn med skjoldbrusk-problemer


Hormonet-produserende thyroid påvirker de fleste av de metabolske prosesser i babyens kropp. Potensielle problemer knyttet til skjoldbruskkjertelen inkluderer en forstørret kjertel - eller struma - til mer alvorlige problemer som unormal produksjon av skjoldbrusk hormoner. Ulike medisiner kan hjelpe et barn med en skjoldbrusk problem - selv om konsultere legen din før dispensere noen.

Levotyroksin

Medfødt hypotyreose kan skyldes en skjoldbruskkjertelen under-produserende hormoner et barns kroppen trenger. En god medisin er Levothyroxine, en syntetisk form av thyroid hormon T4, som skal returnere ditt barns T4 nivåer til sin normalområdet.

Armour Thyroid

En annen medisin for barn med hypotyreose er Armour Thyroid. Sjekk riktig dosering for spedbarn. Dets bivirkninger inkluderer ubehag i varmt vær, hyppig avføring og vekttap.

Cytomel

En tredje medisiner som kan hjelpe er Cytomel. Igjen, sjekk etiketten for riktig dosering for et spedbarn. Foruten å behandle hypotyreose og struma, kan Cytomel forbedre et barns energinivå og mental funksjon. Bivirkninger inkluderer nervøsitet, hjertebank og mulig søvnløshet.

Medisiner for en hyperaktiv barn

Medisiner for en hyperaktiv barn


Legene er ikke sikker på hva som utløser hyperaktivitet og utvikling av ADHD, også kjent som Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Grundige observasjoner er utført for å evaluere et barns atferd for å bestemme nivået av hyperaktivitet og eventuelle ADHD symptomer. Nyere medisinske fremskritt i medisiner for hyperaktive barn er de som tilbyr en gang-en-dag dosaging og selv patcher å bære i stedet for å ta en daglig pille. Foreldre har mange alternativer å velge fra når vi leter etter medisiner for å behandle en hyperaktive barn. Håpet er at barnet kan lykkes til tross for hans atferds utfordringer.

Historie

Når medisiner ble først introdusert for behandling av en hyperaktiv barn, foreldrenes eneste alternativet var å bruke Ritalin for behandling. Det er nå mange medisiner, i pille og patch skjema, som har blitt vellykket behandling hyperaktive barn og de som er diagnostisert med ADHD. Nylige fremskritt har ført til avanserte medisiner alternativer og atferdsmessige og kognitive terapier og behandling.

Typer medisiner

Minst 80 prosent av barn svare på medisiner for hyperaktivitet, ifølge American Academy of Pediatrics. Den vanligste typen av medisiner som brukes for hyperaktivitet er sentralstimulerende midler. som Ritalin (metylfenidat hydroklorid), som kan bli stenket på mat hvis barnet ikke er i stand til å ta det i pilleform. Daytrana, en metylfenidat patch, er en ekstremt fleksibel behandling alternativ, som gir et alternativ til piller. Plasteret kan brukes i opptil 9 timer. Focaline XR, Concerta, Meta CD og Ritalin LA er former for utvidet-release doser av metylfenidat og gir opptil 12 timer med behandling. Adderall og Adderall XR, en depot form av Adderall, består av dextroamphetamine og amfetamin. Begge former for Adderall kan bli stenket på mat, for eksempel eplemos, for barn som har problemer med å ta piller. I likhet med Adderall er Vyvanse, en av de nyere medisiner godkjent for hyperaktivitet og ADHD.

Bivirkninger

Bivirkninger av sentralstimulerende midler og antidepressiva som brukes til å behandle barn med hyperaktivitet inkluderer problemer med å få sove, tap av matlyst, hodepine, magesmerter, sosial tilbaketrekning og jitters. Alvorlig følsomhet for sentralstimulerende midler kan føre barna til "overfocus" eller synes bedøvet eller "zombielike." Senking av dosering vanligvis rettsmidler hypersensitive reaksjoner.

Betraktninger

Barn som har vanskeligheter med å ta sentralstimulerende midler for hyperaktivitet kan være foreskrevet trisykliske antidepressiva som Mipramine, Desipramin og Wellbutrin (aka Bupropion). Atferdsterapi og foreldreopplæring er et alternativ til medisiner for foreldre som ikke er komfortabel med å bruke sentralstimulerende eller antidepressive medisiner på sine barn.

Advarsel

Etter 4 år, 40 prosent av barn viser tegn på hyperaktivitet og symptomer på ADHD. Diagnostisering av hyperaktivitet og / eller ADHD kan være komplisert. Beslutningen om å behandle barnet ditt for hyperaktivitet bør gjøres med forsiktighet og varsomhet. Som med alle medikamenter, barnet mest sannsynlig vil oppvise minst en bivirkning. Veiing av alvorlighetsgraden av bivirkninger med fordelene av behandling bør vurderes før de bestemmer seg for å bruke medisiner.

Beste hoste medisiner for spedbarn

De fleste spedbarn vil oppleve en hoste på et eller annet tidspunkt. Flertallet av hoste er forårsaket av forkjølelse og virus. Likevel kan det være frustrerende og skremmende når barnet ditt har en hoste. Det kan være lurt å gi barnet ditt over-the-counter hoste medisin for å hjelpe ham hvile bedre, men det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) fraråder det. Over-the-counter hoste medisiner kan være farlig for babyer. Dessuten er hoste en beskyttende refleks for spedbarn. Det bidrar til å holde lungene klar og hindrer choking. For disse grunner, er hjemmetjenesten best "hoste medisin" for spedbarn.

Leder Elevation

En baby med en hoste har ofte medfølgende nesetetthet og drenering. Det hjelper å la babyen sove i skrått. Dette vil fremme nasal drenering og lindre stuffiness. Gjør dette ved å plassere noe under enden av sengen. Du kan også prøve å la ham sove i sin karriere, swing eller bouncy sete.

Aldri plassere en pute eller en annen gjenstand i henhold til spedbarn. Ethvert objekt lagt til babyens soveområde øker risikoen for krybbedød (SIDS). Det er viktig å sørge for at du ikke heve babyens hode så langt at han lener seg fremover. Bruk alltid god dømmekraft.

Luftfuktere

Luftfuktere bidra til å bryte opp brystet lunger. De har også fukte tørre neseganger og lindre stuffiness. En dampende bad fungerer også godt. Bare kjøre den varm dusj, så ta babyen på badet i flere minutter å inhalere dampen. Steam er en fin måte å behandle en hoste forårsaket av falsk krupp.

Saline og Suge

Siden mange hoste er sinus relatert, er det viktig å holde en baby nesegangene ren og fuktig. Du kan gjøre dette ved å administrere saltvann nesedråper, etterfulgt av mild pære sug.

Væsker

Det er viktig at en baby med en hoste bli tilbudt væske ofte. Væsker vil løsne slim i lungene og nesegangene og holde den fra å bli klissete. Dette gjør det lettere for et spedbarn å hoste opp slim. Således forhindrer lungebetennelse.

Du kan også tilby dine baby varme væsker. Varme væsker bidra til å slappe luftveiene og lindre hoste. Vær alltid forsiktig når du varmer væsker for et spedbarn.

Cold Air

En hoste forårsaket av falsk krupp vil svare godt for kald luft. Et spedbarn med falsk krupp vil bjeffe som en sel når han hoster. Denne meget stramt lød hoste svarer godt til noen få minutter i kulden eller står foran fryseren inhalasjon av kald luft. Ofte er kald luft som brukes etter behandling med damp har sviktet.

Hoste medisiner for spedbarn

Når et spedbarn er syk, foreldre ønsker å gjøre noe for å hjelpe dem å føle seg bedre. Hoste er ikke bare opprør for et spedbarn, kan det være slitsomt for foreldrene også, som fører dem til å lete etter medisiner akseptable for bruk.

Typer Hoste

Ifølge kidshealth.com, hoste er en av de vanligste sykdommene foreldre vil forholde seg til. Mange ganger hoste er ikke et tegn på alvorlig sykdom, men en vedvarende hoste er irriterende og frustrerende. Falsk krupp, kikhoste, hoste med feber og hoste om natten er alle vanlig for spedbarn.

Når skal ringe legen

Det er en god idé å kontakte lege dersom et spedbarn har problemer med å puste eller puster raskere enn vanlig. Hvis et spedbarn i å kjøre en feber og er mindre enn tre måneder i alder, eller har vært hoste i flere timer, anbefales det å ta kontakt med lege umiddelbart. En lege vil hjelpe diagnostisere hoste og bestemme riktig behandling.

Hjem Behandlinger

Før nå for medisiner, er det en god idé å prøve noen hjemme rettsmidler. Kidshealth.org finner et varmt bad eller sitter i en dampende bad i 20 minutter vil bidra til å lindre hoste og la et spedbarn å puste lettere. Ved hjelp av en kjølig tåke luftfukter i et barns rom vil også bidra til å berolige hoste og bistå med å sove om natten.

Over the Counter medisiner

Ifølge nytimes.com, Food and Drug Administration (FDA) utstedt et rådgivende i 2007 varsel foreldre aldri å gi hoste og forkjølelsesmidler til barn under 2 år med mindre rådet til å gjøre det av en lege. Det er flere potensielle bivirkninger fra hoste og forkjølelsesmidler for spedbarn, og slike medisiner har vært ansvarlig for en håndfull dødsfall hos barn under 2 år.

Expert Insight

Dr. Sears finner ved hjelp av spedbarnets Tylenol Cold Plus Hoste er trygt for bruk hos barn seks måneder og eldre for forkjølelse og bihulebetennelse. Det kan være bivirkninger som overstimulering, med andre milde bivirkninger som hodepine, urolig mage, og svimmelhet. Det er dekstrometorfan, eller DM, i medisinen, som er en hoste suppressant og vil tilby midlertidig lindring fra et barns hoste.

Konklusjon

Benjamin C. Wedro, MD, FAAEM, skrive for medicinenet.com, finner at bortsett fra feber kontroll, god hydrering og fuktighet, er det ikke mye annet å tilby et spedbarn, bortsett fra tid. Hoste suppressants ikke alltid fungerer. FDA rådgivende er for barn under 2 år, som ofte er basert på vekt. Dette har ført til at FDA å revurdere sikkerheten til kalde medisiner for barn under 6. Kontakt lege før du bruker noen hoste eller kaldt medisin med et spedbarn.