Digidexo.com

urinveisinfeksjon barn

Symptomer på en urinveisinfeksjon i Småbarn

Symptomer på en urinveisinfeksjon i Småbarn

Preget av en irritert blære, urinrøret og nyrer, urinveisinfeksjoner er smertefullt og farlig for voksne. De kan bli enda mer alvorlig hos småbarn, spesielt siden foreldrene ikke alltid gjenkjenne tegn på infeksjon, og små barn synes det er vanskelig å artikulere symptomer. Hvis du tror at din pjokk viser tegn på en urinveisinfeksjon, er det viktig å besøke din helse utøveren umiddelbart. Alvorlige urinveisinfeksjoner kan føre til nyre infeksjoner, og de kan også resultere i livstruende nyreskader hvis den forblir ubehandlet.

Frekvens og Pain

En av de vanligste symptomene på en urinveisinfeksjon (UVI) er hyppig vannlating. Hvis potte-trent barnet synes å være å bruke en masse tid på badet eller han begynner å regress i sin toalett trening, kan det være på grunn av infeksjon. Hvis barnet ditt er fortsatt i bleier, kan du støte hyppigere bleie endringer.

En annen vanlig UTI indikatoren er smerter eller svie ved vannlating. Din pjokk kan gråte når du går på do, nekter å urinere, produsere bare noen få dråper eller klage over sårhet rundt kjønnsorganene.

Fever

Fever indikerer at småbarn kropp er bekjempelse av en infeksjon, og kan være tegn på en UTI. Når infeksjonen er lokalisert til urinrøret og blæren, bør en pjokk feber fortsatt relativt lav. Hvis hans temperaturen begynner å krype forbi 102,5 grader, kan infeksjonen spre seg til nyrene. Administrere feber med paracetamol eller ibuprofen, og ta kontakt med lege om.

Aktivitetsendringer

Noen ganger er den største indikator på en UTI i småbarn er en endring i aktivitetsnivå. Din normalt hyper, morsom barnet kan begynne å lur ofte, klager over tretthet, ser sløv eller synes uvanlig irritabel. Hvis barnet opplever disse symptomene uten en åpenbar årsak (rennende nese, lunger, sår hals, etc.), kan han trenge for å bli undersøkt for en UTI.

Gastrointestinale symptomer

Bladder- og nyre-relaterte infeksjoner ofte kommer med gastrointestinale symptomer. Hyppige klager på vondt i magen, magesmerter eller manglende appetitt kan indikere en pjokk UTI. I tillegg, kan barnet begynne oppkast eller ha diaré i løpet av infeksjonen.

Forebygging

Mens noen barn er utsatt for hyppige UVI, det finnes måter å avverge infeksjon. Sørg for at din pjokk drikke rikelig med vann (1,5 gram per kilo kroppsvekt), og spiser et utvalg av sunne frukt og grønnsaker. Dette hindrer forstoppelse, som setter trykk på blæren og kan føre til infeksjon.

Hvis pjokk er en jente, ikke bruk sterke såper eller boble bad for å bade henne. Dette kan føre til irritasjon av urinrøret, noe som senere kan føre til en infeksjon. Opptørking pjokk, må du tørke forfra og bakover slik at du ikke innføre skadelige bakterier til urinrøret.

Til slutt, som du er pottetrening, er det viktig å minne barnet ditt til å urinere ofte. Uti bakterier kan bygge opp hvis barnet ditt ikke er vant til regelmessig tømming henne blæren.

Barn urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner (UVI) er vanlig blant barn. Gjenkjenne symptomene på UVI hos barnet ditt kan hjelpe deg å få ham behandlingen han trenger raskt.

Typer

Det er tre typer av urinveisinfeksjoner hos barn. Infeksjon i blæren, noe som er den mest vanlige, kalles cystitt; infeksjon i nyrebekken og nyre er pyelonefritt; uretritt og er infeksjon i urinrøret.

Symptomer hos spedbarn

UVI er mindre vanlig blant spedbarn. Spedbarn kan ikke vise noen andre enn en feber symptomer.

Symptomer i en Toddler

En pjokk er mer sannsynlig å ha sengevæting og ulykker i løpet av dagen hvis hun har en UTI. Hun kan ha problemer med dribbling urin hele dagen, og kan klage over svie eller smerter når hun urinerer.

Symptomer hos større barn

I tillegg til de tidligere nevnte symptomer, kan et barn også ha blod i sin urin eller urinere oftere. Hvis infeksjonen er i nyrene hans, han er mer sannsynlig å ha en høyere feber og mer generalisert magesmerter.

Årsaker

UVI er oftest forårsaket av bakterier som reiser gjennom urinrøret, syntes det er også mulig at bakterier reiste til nyrene gjennom blodet. Unge jenter 3 til 5 år er mest sannsynlig at lider av UVI fordi den kvinnelige urinrøret er kort.

Behandling

Hvis du barnet klaget over UTI symptomer, ta henne med til legen. Legen vil teste for tilstedeværelse av infeksjon og foreskrive et antibiotikum; være sikker på at hun tar hele kurset av antibiotika.

Botemidler for Barnas urinveisinfeksjoner

Barn kan være utsatt for urinveisinfeksjoner (UVI). Ifølge FamilyDoctor.org, kan en uti vises som et resultat av noe så enkelt som en boble bad, eller som et resultat av vanlig barne praksisen med å holde urin i blæren i en utvidet tidsperiode. Behandle en UTI er gjort med en rekke medisiner, men det er ting foreldre kan gjøre for å bidra til å forhindre UVI og holde barna friske.

Medisinering

Den vanligste kur for childen urinveisinfeksjoner er antibiotika. Legen vil foreskrive en rekke antibiotika basert på de forurensninger som finnes i urin og blodprøve testing. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer viser at dersom barna ikke klarer å drikke væske på grunn av sin tilstand, så antibiotika er det først gitt intravenøst. Antibiotika har en tendens til å begynne å jobbe raskt, og det er mulig at barnet ditt vil føle deg bedre etter bare et par dager. Men det er viktig å gi barnet alt av medisiner, som instruert av legen, slik at infeksjonen kan være fullstendig eliminert.

Kirurgi for gjentakende UTI

Gjentakende UVI er en urinveisinfeksjon hos barn som går igjen minst tre ganger. Din barnelege vil normalt ta varsel hvis barnet ditt har tilbakevendende UVI, fordi dette kan indikere et utviklingsmessig problem med urinveiene som vil kreve kontinuerlig pleie. FamilyDoctor.org tyder på at en kur for UVI kan være kirurgi til enten urinblæren eller urinveiene. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer tyder på at operasjoner kan omfatte lindre en blokkering i urinveiene eller reparere en lekkasje i urinveiene.

Pågående Care

Ifølge Guideline.gov, derfor må det tas for å hindre en gjentakelse av en urinveisinfeksjon i et barn, da tilstanden kan dukke opp igjen. Små barn kan være spesielt utsatt for å pådra en urinveisinfeksjon. Noen barn kan ha en urinveis som ikke utvikle seg riktig, og i så fall kan de trenger kontinuerlig omsorg for å rette det opp. Andre barn har en tendens til å engasjere seg i uhygieniske vaner, som å holde sin urin eller ikke vaske regelmessig. For å bidra til å forhindre urinveisinfeksjon hos barn, sørg for toalett er rene til enhver tid. Det er også viktig at barna oppmuntres til å drikke væske for å bidra til å rydde ut av sitt system regelmessig.

Hvordan Småbarn Få urinveisinfeksjoner?

Infeksjon

Urinveisinfeksjoner (UVI) hos småbarn kan presentere mange problemer, og de må behandles umiddelbart for å unngå alvorlige complicatons. Ofte småbarn er i stand til å artikulere sine symptomer. De er mer vanlig hos jenter enn gutter.

Ifølge National Kidney og urologiske sykdommer Information Clearinghouse, gjør urinen inneholder bakterier. Når bakteriene innføres i urinveiene, kan en uti følge. En lege må teste barnets urin for å bekrefte en diagnose.

Symptomer

Smertefull vannlating er den primære symptom på UVI. En pjokk som vises masete eller har mørk eller sterk luktende urin kunne ha en UTI. Hvis barnet opplever feber i kombinasjon med noen av disse symptomene, har barnelege test for en UTI.

Diagnose

Barnelege vil be barnet å urinere i en kopp. Småbarn i bleier vil ha kirurgisk tape festet til en liten plastpose over genitalia. Hvis smårolling ikke er i stand til å urinere, et lite rør kalt et kateter blir satt inn gjennom urinrøret og inn i blæren for å samle en urinprøve. Urinen vil bli sendt til et laboratorium hvor det vil bli kontrollert for bakterier, blod og puss.

Årsaker

Utilstrekkelig tørke, spesielt etter avføring, kan føre til en UTI i en pjokk. Dette gjelder spesielt for småbarn som er nylig potty trent. Jenter må læres opp til å tørke forfra og bakover, som det motsatte kan introdusere fecal bakterier, slik som E coli, i urinveiene. Småbarn som utforsker sine kjønnsorganer med skitne hender kan overføre bakterier fra hendene til deres urinveiene.

Smitte kan også skje hvis urinveiene blir kjemisk irritert. Boble bad ofte føre til UVI hos småbarn. Det varme vannet kan forårsake urinrøret til å utvide seg og oppmuntre bakterievekst. Kjemikalier i boblebadet kan føre til betennelse i urinrøret, noe som skaper en perfekt oppskrift på en UTI. Dr. Spock hjemmeside anbefaler å begrense hvor lenge et barn får lov til å suge i en boble bad for å ikke lenger enn 15 minutter.

Sjelden vannlating er en annen faktor knyttet til en UTI. Prosessen med vannlating hjelper kroppen å skylle ut bakterier invaderer urinveiene. Forhindre UVI ved aldri å spørre barnet ditt til å holde den, og oppmuntre ham til å drikke rikelig med klare væsker for å fremme urinering. En pjokk med en UTI kan knytte vannlating med smerter og motstå urinering. Be legen om å foreskrive en medisin som lindrer smerte, slik som Pyridium.

Misdannelse er en sjelden årsak til UVI hos småbarn. En slik misdannelse er vesikoureteral refluks, eller VUR. VUR oppstår når en abnormitet i urinveiene forårsaker urin å strømme fra blæren til nyrene. Dette kan være en medfødt abnormitet som kun utgjør et problem når bakterier kommer inn i urinveiene. VUR også kan være et resultat av en uti når infeksjonen forårsaker svelling som avbryter strømmen av urin fra blæren gjennom urinrøret. Småbarn kan vokse en medfødt VUR. Dersom VUR er forårsaket av bakterier, det vil løse seg selv. En vedvarende medfødt VUR må repareres kirurgisk.

Behandling

UVI hos småbarn blir behandlet med antibiotika. Barnet må fullføre hele kurset av medisiner og ikke gå glipp av en dose. Hvis antibiotika er stoppet, og de infiserer bakterier er ikke ødelagt, bakterier kan bli resistente mot antibiotika behandling.

Urinveisinfeksjoner hos barn

Urinveisinfeksjoner oppstår når bakterier inn i urinrøret og reise opp til blæren eller til og med nyrene. Urinveisinfeksjoner hos barn kan være svært smertefullt, men en kort antibiotikakur vil vanligvis fjerne infeksjonen. Hvis barnet ditt er stille tegn på en urinveisinfeksjon, er det viktig for ham å raskt se legen fordi en ubehandlet infeksjon kan føre til permanent nyreskade.

Definisjoner

En urinveisinfeksjon er en bakteriell infeksjon i en hvilken som helst del av urinveiene inkludert blæren og nyrene. En urinveisinfeksjon er kalt blærekatarr når det påvirker blæren og polynephritis når den påvirker nyrene. Leger definerer en urinveisinfeksjon hos barn som ukomplisert hvis det er en enkel infeksjon og komplisert hvis det stammer fra et anatomisk abnormalitet. Leger også definere en urinveisinfeksjon basert på om det er en primær infeksjon eller tilbakevendende.

Symptomer

Symptomer på en urinveisinfeksjon i svært små barn og babyer kan være uspesifikke. Noen symptomer inkluderer generell irritabilitet, oppkast, unnlatelse av å trives, og illeluktende urin eller bleier. Noen ganger i små barn den eneste symptom vil være feber. Hos eldre barn, mulige symptomer inkluderer brennende eller kløe ved vannlating, hyppig vannlating, magesmerter, ryggsmerter og fussiness. En feber er mulig, men er ikke alltid til stede.

Diagnose

Diagnose av en urinveisinfeksjon krever teste en urinprøve. Legen kan innhente denne prøven ved å plassere en steril pose over barnets penis eller vagina, deretter venter for barnet å urinere. Bag samlingen er effektive for gutter, men ofte resulterer i forurensning av prøven for jenter. Alternativt kan barnets lege velger å bruke et kateter for å samle urinen. Et kateter er et tynt plastrør som er satt inn gjennom urinrøret barnets opp til blæren. Legekontoret vil teste raskt urinen etter tegn på infeksjon. Legen din vil også sende urinprøven til et laboratorium hvor teknikere vil undersøke det mikroskopisk og prøve å vokse noen bakterier i en kultur for å bekrefte diagnosen.

Behandling

For en primær, ukomplisert urinveisinfeksjon, vil barnets lege sannsynlig foreskrive et kurs av antibiotika for barnet ditt å ta i fem til syv dager. Kompliserte eller tilbakevendende infeksjoner hos barn krever vanligvis en lengre antibiotikakur. Hvis barnet ditt ikke viser bedring etter 3-4 dagers behandling, ring din lege. Barnets urin bør testes på nytt tre til fire dager etter endt antibiotika for å bekrefte at infeksjonen har gått over.

Tilbakevendende infeksjoner

Tilbakevendende urinveisinfeksjoner hos barn kan tyde på et strukturelt problem i urinveiene. Hvis barnet ditt har tilbakevendende infeksjoner, kan legen hans anbefaler ytterligere tester som en ultralyd eller en voiding cystourethrogram (VCUG) for å undersøke barnets urologisk anatomi og en oppfølging avtale med en urolog. Legen kan også foreskrive antibiotikaprofylakse. Antibiotikaprofylakse er lavdose antibiotika som tas daglig for å forhindre en ny gjentakelse av infeksjon.

Kaffe, Barn & urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner er vanlig nok, men de kan være en alvorlig avbrudd i livet ditt. De påvirker mennesker i alle aldre, også barn, og det har blitt funnet at inntak av drikker som kaffe kan irritere blæren og oppmuntre slike infeksjoner. Heldigvis, mange effektive behandlinger finnes for å sette en stopper for symptomer på en UTI og hjelpe barna holde seg borte fra kaffe som kan føre dem.

Definisjon

Urinveisinfeksjoner er ofte referert til som UVI og er forårsaket av bakterier som kommer inn i urinrøret og legger seg et sted langs urinveiene, som inkluderer urinrør, blære, urinlederne og nyrer. Piker er mye mer mottakelig for UVI på grunn av den relativt korte lengden av urinrøret, noe som gjør bakterier fra anus mye mer sannsynlig å angi.

Årsaker til UVI hos barn

Barn får ikke UVI så ofte som voksne gjør, men de kan forekomme på anledningen. De vanligste årsakene til UVI i barna vanligvis forholde seg til dårlig hygiene. Unge jenter som tørke fra tilbake til forsiden etter avføring kan tvinge bakterier inn i urinrøret forårsaker en infeksjon. Likeledes kommer svømming og ikke endre ut av en badedrakt med en gang kan invitere infeksjon i tillegg. Ikke drikker nok vann er en primær skyldige, også, ofte gjort verre ved inntak av koffeinholdige eller sure drikker som appelsinjuice, brus og kaffe.

Symptomer hos barn

Når et barn får en urinveisinfeksjon, kan symptomene ikke være helt klart i starten, spesielt hvis de er for unge til å uttrykke hvordan de føler. En feber, irritabilitet og tretthet kan være tegn til å vurdere. Hvis barnet er gammelt nok til å uttrykke seg, kan symptomene er smerter ved vannlating, blod i urinen, illeluktende urin, haster og inkontinens. Merkbar økt smerte eller symptomer etter inntak av kaffe eller liknende drikkevarer kan også være et tegn på en UTI.

Role of Coffee i Utvikling av UVI

Når du har en UTI, er det en god idé å styre klar av sure drikker som appelsinjuice og de som inneholder koffein som kaffe og brus. Disse drikker fungerer bare til å forverre slimhinnen i blæren, forlenge smerte og irritasjon. På samme måte, unngå disse drikkene eller i det minste drikke dem bare i moderate mengder kan gjøre underverker i staving av gjentatte infeksjoner. Barn er spesielt følsomme for effektene av koffein. Så, ikke bare vil de være nervøs, men de vil også oppleve mer intens irritasjon i urinveiene.

Behandling

UVI er oftest behandles med antibiotika. Et kurs varer mellom tre og sju dager, og arbeider for å drepe de akkumulerte bakterier og redusere betennelse. Vanligste legemiddel valgene inkluderer amoxicillin, ampicillin, kinoloner og trimetoprim. Å fremskynde healing, instruere barnet til å drikke store mengder vann og tranebærjuice og å tømme blæren når hun får trangen. Unngå kaffe er også en god idé. Ikke bare er det dårlig for barna generelt ved å gjøre dem nervøs, forårsaker krasj og stunting vekst, det også alvorlig irriterer blæren, noe som kan være spesielt problematisk hvis barnet ikke drikker nok vann.

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting


Sengevæting, også kjent som nighttime enurese, kan være en svært frustrerende og pinlig problem både for barn og foreldre. De fleste barn ville stoppe sengevæting på egen hånd hvis de kunne, men vanligvis trenger hjelp av sine foreldre og lege. Det er viktig å ta tak i situasjonen rolig, husk hva som er utviklingsmessig passende for ditt barns alder, samt utelukker eventuelle medisinske årsaker til sengevæting. Les videre for å lære mer om hvordan å stoppe et barn fra sengevæting.

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting

Identifisere årsakene til Sengevæting

•  Ta en detaljert familiehistorie. Sengevæting har en genetisk basert tendens. Forskning har vist at hvis et barns foreldre hadde problemer med natta enurese, han har en 40 prosent sjanse for å ha det samme problemet. Statistikken hoppe til 70 prosent hvis begge foreldrene hans sengevætere som barn.

Sjekk med legen din for å se om barnet ditt kan ha en liten blære, som ikke er utviklet nok til å inneholde natta urin. Noen ganger nerver knyttet til blæren er også tregere til å utvikle slik at et barn ikke er i stand til å gjenkjenne følelsen av en full blære mens han sover.

Be om en blodprøve for å utelukke muligheten for diabetes og for å bekrefte at barnet ditt er å produsere en tilstrekkelig mengde av ADH (antidiuretisk hormon) for å forsinke produksjonen av urin i løpet av natten.

Stop Sengevæting

Unn noen medisinske problemer som kan være årsaken sengevæting. Sammen med diabetes, er det andre medisinske problemer slik som urinveisinfeksjon, kronisk konstipasjon og søvnapné som er forbundet med natt enuresis.

Reduser stress som kan være medvirkende til barnets problem. Selv om noen stress, slik som endring i livssituasjon, er uunngåelig, kan du redusere stress forårsaket av problemet ved ikke å gjøre et barn føler seg urimelig flau eller skyldig. Det kan være vanskelig, men prøv å være pragmatisk om situasjonen og ikke straffe barnet for sengevæting - det er usannsynlig at det er innenfor hennes kontroll.

Be barnet til å drikke mer i løpet av dagen for å trene hans blæren til å holde mer urin. Ikke begrense sitt væskeinntak før sengetid, men gjør imidlertid redusere sitt inntak av koffein på kvelden. Koffein er en naturlig vanndrivende som gjør det enda vanskeligere å kontrollere blæren.

Deal med de praktiske spørsmål om sengevæting ved hjelp av vanntette madrasstrekk og gi barnet ditt med disponibel undertøy. Oppmuntre ham til å hjelpe deg med å strippe sin seng av våte håndklær og bringe dem til vaskerom. Målet er å gjøre situasjonen så matter-of-faktum som mulig.

Lag en klar og synlig sti til badet. Sett en natt lys i barnerommet, samt på badet, så hun kan finne den lett i løpet av natten. Dette er spesielt nyttig hvis barnet ditt kan være redd for å gå på do på grunn av mørket.

Ta med barnet ditt på do før du går til sengs for natten. Dette kan bety at du har et halvt sovende barn til badet og plassere ham på toalettet. Det kan ikke helt stoppe sengevæting hendelser, men det vil hjelpe trene barnets blære å slippe på toalettet i løpet av natten.

Prøv å bruke en belønning diagram med barn som er gamle nok til å forstå forskjellen mellom belønning og straff. Velg små, men meningsfulle belønninger som kan opptjenes etter et visst antall tørre morgen. Start med en veldig lav terskel for å lykkes, kanskje to tørre morgenen av sju, og bygge din vei sakte opp som han blir mer vellykket.

Hint

  • Det er et sjeldent tilfelle hvor sengevæting er forårsaket av en anatomisk abnormitet. Men det er verdt å spørre ditt barns barnelege for å utelukke muligheten.

Hvordan å behandle urinveisinfeksjon i Kids

Hvordan å behandle urinveisinfeksjon i Kids

Urinveisinfeksjoner kan være alt fra ubehagelig til uutholdelig for alle, men barn er vanligvis ikke på langt nær så god til å takle forholdene som voksne er. En UTI kan resultere i flere fravær fra skolen og noen virkelig alvorlig ubehag. Disse tips bør skjære varigheten av infeksjonen til et minimum.

Hvordan å behandle urinveisinfeksjon i Kids

•  Diskuter baderoms praksis med barnet ditt for å undersøke en mulig årsak. Hvis datteren din lider av en blære infeksjon, være sikker på at hun alltid våtservietter fra foran til bak, og at hun er tørke godt. Hvis dette ikke er tilfelle, kan det meget vel være årsaken til infeksjonen.

Informer barnet at i stedet for å sitte på huk når du bruker offentlige toaletter, er det smartere å bruke et sete beskytter eller toalettpapir langs setet. Huk gjør det tilnærmet umulig å fullstendig tømme blæren, noe som kan føre til en UTI.

Endre ditt barns drikking og matvaner til infeksjonen er ryddet opp (og selv etter for å hjelpe til med fremtidige infeksjoner). Sørg for at barnet er å drikke rikelig med vann og gi henne minst ett glass tranebærjuice om dagen. Vær sikker på at det er 100% juice og ikke bare sukkerholdig drikke lav i selve fruktjuice. Forby drikker som brus og kaffe, som koffein kan gjøre infeksjonen verre. Du bør også begrense sitrusfrukter, krydret mat og sjokolade.

Kjøpe noen kosttilskudd fra din lokale stoffet butikken, slik som tranebær og hvitløk tabletter for å bidra til å bekjempe UTI. Cranberry gjør veggene i blæren glatt slik at bakterier har vanskeligere for å holde seg til det. Hvitløk har naturlige antibakterielle egenskaper.

Planlegge en avtale med fastlegen din hvis det ikke går bort raskt. Det er best å unngå å ty til antibiotika fordi overforbruk av dem har vært knyttet til tilbakevendende infeksjoner (bakterier vil etter hvert slutte å svare på antibiotika). Men hvis infeksjonen ikke vil gå bort dette er veien å gå. Spør legen din om hun har noen flere tips for å forebygge fremtidige infeksjoner som kan vedrøre barnet ditt.

Hint

  • Forebygging er alltid lettere enn behandling. Innlemme disse tipsene inn i ditt barns hverdag og oddsen for å utvikle en UTI vil i stor grad lavere.

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?

Hva er Tegn og symptomer på MRSA hos småbarn?


MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus) infeksjoner forekommer ofte i helsesentre, men kan påvirke sunne bestander i samfunnet også. Dette alvorlig infeksjon har bygget en motstand mot mange av de antibiotika som vanligvis brukes til å behandle den. Som et resultat, kan det føre til døden. Det ser først på huden, som det kan spre seg. Symptomene vil ikke variere mellom aldersgrupper, slik at en pjokk vil vise de samme symptomene som en eldre person. Enhver forelder som har mistanke om hans barn har en MRSA-infeksjon bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Hudsymptomer

MRSA hudinfeksjoner utgangspunktet manifest som en liten rød kul som kan ligne på en bug bite, koke eller kvise, ifølge Mayo Clinic. Hvis venstre ubehandlet, kan de utvikle seg til dype abscesser som ligner røde, hovne og pus-fylt lesjoner. Disse lesjonene vanligvis forårsake smerte ved berøring.

Lunge Symptomer

MRSA-infeksjoner kan ofte føre til lungeproblemer inkludert lungebetennelse. Symptomer på denne type MRSA-infeksjon inkluderer kortpustethet, feber, frysninger og hoste, ifølge WebMD.

Andre symptomer

Andre mulige symptomer inkluderer alvorlig hodepine, utslett, leddsmerter og lavt blodtrykk. En person bør huske på at siden infeksjonen kan ramme alle deler av kroppen, kan det føre til en rekke symptomer som ikke kan være fullt skissert. For eksempel, hvis bakteriene kolonisere i urinveiene, kan det føre til en urinveisinfeksjon. Siden denne infeksjonen kommer som en slags hudforandring, bør enhver person med en lesjon oppsøke lege hvis andre medisinske problemer dukker opp senere for å bekrefte eller utelukke MRSA.

Årsaker til hyppig vannlating hos barn

Det kan være frustrerende når din tidligere toalett-trent barnet begynner å ha hyppig vannlating og urin ulykker. Hyppig vannlating hos barn kan føre til inkontinens i løpet av dagen eller over natten, og kan forårsake forlegenhet og sosial tilbaketrekning i barnet ditt. Ifølge Mayo Clinic og National Center for Diabetes, Digestive og nyre sykdommer, årsaker til hyppig vannlating hos barn inkluderer livsstilsfaktorer og blære lidelser.

Slow Development

Utvikling av et barns evne til å holde urin i kan oppstå langsomt og kan føre til hyppig vannlating, særlig om natten mens hun sover.

Kapasitet

Barn har mindre blærekapasitet enn voksne gjør, og er ikke i stand til å holde så mye urin så lenge som en voksen kan.

Følelser

Hvis barnet opplever følelsesmessig stress eller angst, hyppig vannlating og urin ulykker kan forekomme, noe som og kan resultere i enda mer angst.

Vaner

Drikke en stor mengde vann, juice eller koffeinholdige brus kan føre til at barnet å produsere en overdreven mengde urin, spesielt på natta.

Infeksjoner

Hyppig vannlating kan være forårsaket av blære eller urinveisinfeksjoner. Disse typer infeksjoner er mer vanlig hos jenter som følge av spredning av vaginal bakterier til urinveiene.

Blæreforstyrrelser

Strukturelle problemer av blæren, nyrene eller urinveiene, samt blæreirritasjon på grunn av allergiske reaksjoner på matvarer eller medisiner, kan føre til hyppig vannlating hos barn.

Symptomer på forstoppelse hos barn

Forstoppelse er den reduksjon i hyppigheten av passasje av avføring eller smertefulle passering av harde avføring. For barn, kan frekvensen av avføring eliminering varierer fra den ene til den andre. Normalt bør imidlertid et barn har avføring minst en gang hver tredje dag. Ifølge Nord American Society for Pediatric Gastroenterology, Hepatology og ernæring, 3 prosent av alle besøk til en barnelege skyldes forstoppelse problemer.

Årsaker

Barn eldre enn 18 måneder kan utvikle forstoppelse på grunn av bevisst avføring forskuddstrekk. Over tid, kan barnets hjerne se bort fra de gjentatte oppfordrer til å ha avføring, noe som resulterer i forstoppelse. Andre årsaker er ubalansert kosthold og dietter med høyt sukker, sykdommer som forårsaker feber, nedsatt appetitt, dehydrering og noen antidepressiva og over-the-counter kulde medisiner.

Symptomer og tegn

Barn med forstoppelse har vanligvis stor, hard avføring eller harde pelletslignende avføring. Spedbarn kan forlenge sine ben og trykk sammen anal og rumpeballe muskler for å hindre avføring, mens småbarn kan stige opp på tærne, gå frem og tilbake og holde sine ben og rumpe strengt. Noen ganger, magekramper, nedsatt appetitt, kvalme eller oppkast, urininkontinens og reoccurring urinveisinfeksjoner kan også være symptomer.

Behandling

Spedbarn og småbarn behandling for forstoppelse er annerledes enn for voksne fordi tarmbevegelsesmønstre endres fra tidlig barndom til 3 eller 4 år. At-hjem behandlinger inkluderer: positiv forsterkning for å ha avføring, å etablere en rutine tidsplan for å bruke badet i løpet av 30 minutter etter måltider, opprettholde hydrering med væsker og juice, og spise godt balanserte måltider som består av hele kli frokostblandinger, frukt og grønnsaker. En lege kan forskrive et avføringsmiddel, avhengig av barnets alder og alvorlighetsgrad.

Testing

Ta kontakt med en lege for forstoppelse som ikke blir løst ved at-home behandlinger. En lege kan utføre en generell eksamen for å se etter tegn på sykdommer som forårsaker forstoppelse. Spesiell oppmerksomhet vil bli gitt til magen for oppblåsthet, ømhet eller en hard avføring som kan føles, samt inspeksjon av anal området for å se etter hard avføring i endetarmen, eller for å se om endetarmen er utvidet. Legen kan også undersøke avføringen for blod og gjennomgang familiens historie for å avgjøre om forstoppelse kan være arvelig.

Advarsel

Ring lege umiddelbart hvis det i tillegg til forstoppelse, har et barn alvorlig magesmerter, kvalme, brekninger, redusert appetitt, feber eller blodig diaré. Dette kan være symptomer på forstoppelse, men kan også indikere en mer alvorlig medisinsk tilstand. Forstoppelse kan produsere anal sprekker, eller sprekker i huden. Sprekkene kan blø eller øke smerte, forårsaker et barn å stadig holde tilbake avføring. Barn som holde tilbake avføring i perioder som varer mer enn én eller to uker, kunne utvikle avførings, noe som kan resultere i en lege utfører disimpaction å fjerne avføring.

Hva er årsakene til nyresykdom hos barn?

Nyrene fungere som kroppens filtreringssystem. Deres jobb er å fjerne avfallsstoffer fra blodet og deretter sende dem til blæren til å bli utskilt i urinen. Nyrene også bidra til å opprettholde en riktig balanse mellom kalium og natrium i kroppen, og nyrene produsere hormoner som trengs for benvekst og røde blodceller. I tillegg, nyrer også bidra til å stabilisere blodtrykket. Ca 1 til 2 barn for hver 100.000 vil oppleve nyresvikt av ulike grunner, ifølge National Institutes for Health.

Arvelige sykdommer

I henhold til NIH, er nyresykdom hos barn under 14 år oftest forårsaket av arvelige forhold. En defekt gen kan føre til polycystisk nyresykdom (PKD). Denne sykdommen fører til at nyrene til å utvikle flere cyster som hindrer nyrene fungerer som de skal. En annen arvelig sykdom er Alport syndrom. Alport syndrom kan føre til nyresykdom samt døvhet og blindhet.

Glomerulære sykdommer

Glomerulære og karsykdommer er den vanligste årsaken til nyresykdom hos barn i alderen 15 til 19. glomeruli sykdom kan noen ganger utvikle seg etter en spesielt alvorlig tilfelle av halsbetennelse. Glomerulære sykdommer er de sykdommene som angriper nyrenes glomeruli, som er nyre individuelle filtre. Disse sykdommene kan forårsake protein og blod til å lekke inn i urinen. Alvorlig glomeruli skader kan føre til nyresvikt.

Fødselsskader

Ifølge NIH, er gutter oftere rammet av nyre fødselsskader. Noen spedbarn kan bli født uten nyrer, mens andre kan ha misdannede nyrer. Avhengig av alvorlighetsgraden av fødselsskader, kan enkelte spedbarn trenger minimal behandling, mens andre vil trenge dialyse eller nyretransplantasjon kort tid etter fødselen.

Akutte sykdommer

Akutte sykdommer er de sykdommene som raskt angriper kroppen og deretter gå bort. Imidlertid kan slike sykdommer forårsake permanente problemer med kroppens organer. Akutt nyresykdom kan følge av utilsiktet forgiftning eller fra skade forårsaker blodtilførselen til nyrene til å være begrenset. Hemolytisk uremisk sykdom er en sjelden tilstand som kan føre til nyresvikt; det er kontrahert ved å spise mat forurenset av farlige bakterier. Alvorlig blyforgiftning kan også forårsake nyreskader over tid. Nefrotisk syndrom, en annen akutt sykdom, er karakterisert ved sjelden vannlating som fører til svelling rundt bena, mage og øyeområdet. Hvis behandles, nefrotisk sykdommen vanligvis ikke forårsake permanent nyresykdom.

Kroniske sykdommer

Kroniske sykdommer er de som påvirker et barn i en lang tidsperiode, og vanligvis forverres over tid. Slike sykdommer inkluderer diabetes og lupus. Lupus er en lidelse som fører til at kroppens immunsystem til å angripe vev i kroppen. I noen tilfeller er nyrene angrepet. Diabetes kan forårsake nyresvikt etter mange år, særlig hvis diabetes ikke blir effektivt kontrollert og behandlet.

Urin Reflux

Blokkeringer som oppstår i området der urin utskilles av kroppen kan forårsake urin til tilbakeløp tilbake inn i nyrene forårsaker skade. Dette problemet kan føre til flere urinveisinfeksjoner som krever antibiotikabehandling. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig å stoppe urin tilbakeløp fra skade på nyrene over tid.

Symptomer på nyre refluks hos barn

Nyre reflux er en tilstand også kjent som vesikoureteral refluks, og det oppstår når urinen sikkerhetskopierer fra blæren til nyrene. Normalt, urinlederne bare tillate urin å flyte vekk fra nyrene, men noen ganger barn er født med en defekt som gjør at urinen å flyte begge veier. Denne tilstanden kan skade nyrene over tid. Ofte nyre reflux vinner av seg selv etter den tid et barn fyller fem, men noen ganger kirurgiske inngrep er nødvendig.

Urinveisinfeksjoner

Normalt gjør barn under 5 år ikke får urinveisinfeksjoner i det hele tatt. Imidlertid vil de med nyre tilbakeløp få dem ofte.

Urin haster

Barn med nyre reflux kan plutselig føler behov for å urinere, og kan noen ganger ikke har nok advarsel for å komme til toalettet i tide.

Urininkontinens

Barn med nyre reflux kan våt sine bukser ofte.

Sildrende Urin

Urin kan piple eller drible fra blæren ofte.

Komplikasjoner

Tilbakevendende nyre infeksjoner kan føre til permanent skade nyrene og arrdannelse.

Gjentakende Feber hos barn

Barn får feber, og alle med barn vet dette. Men barn er også robust og er ment å sprette tilbake raskt fra forkjølelse, infeksjoner og influensa. Hvis barnet ditt har en tilbakevendende feber over en periode på flere uker eller måneder, og et mønster av disse feber har utviklet seg, kan barnet ditt ha en større underliggende helseproblem skjer. Feber kan ikke være sammen med noen andre symptomer, eller noen ganger de ledsagende symptomer gjøre seg kjent senere. Og kanskje feberen er ledsaget av symptomer, men du vet ikke hva du skal se etter. Uansett hva tilfellet kan være, er det viktig å kontakte din familie helsepersonell umiddelbart.

Dental Abscess

Barn som har en hvilken som helst form for tann abscess, som er en infeksjon under tannen og i kjevebenet, kan ha en tilbakevendende feber. Den abscess kan starte ut som noe mindre, for eksempel i et hulrom, og hvis det ikke oppdages kan vokse inn i et større problem som tannråte. Andre årsaker til dental abscess omfatter skade på en tann som går ubehandlet, noe som kan føre til alvorlig infeksjon rundt tannkjøttet og kjeven av tannen og kan også spre seg i hele kroppen. Denne infeksjonen kan føre til høy feber inntil behandles riktig.

Immune Deficiency

Immunsystemet er der for å bekjempe bakterier, bakterier og andre skadelige ting som kommer inn i kroppen som ikke skal være der. Hvis et barns immunsystem ikke fungerer som den skal, så barnet vil plukke opp sykdommer og infeksjoner enklere. Ofte feber vil pigg hvis kroppen sliter med å kvitte seg med disse bakteriene. Dette vil være særlig merkbart i løpet av forkjølelse og influensa sesongen. Behandlinger er tilgjengelig for barn med et immunsvikt.

Urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner oppstår når bakterier kommer inn i urinveiene og det blir infisert. Urinveisinfeksjoner er vanligere hos små jenter enn små gutter, men det kan skje til begge. Dette kan ofte gå ubemerket fordi mange små barn er i stand til å gi uttrykk for hvor smerten kommer fra. Men noen ting å se opp for når en urinveisinfeksjon er en mistenkt er hvis barnet holder seg og gråter når han urinerer, hvis urinen virker uklar eller melkeaktig utseende og hvis hun blir alvorlig lethargic ledsaget av høy feber.

Revmatisk feber

Revmatisk feber er forårsaket av en ubehandlet bakteriell smitte fra sykdommer som halsbetennelse eller skarlagensfeber. Revmatisk feber som starter som en mild feber og deretter forverres over tid, sammen med andre symptomer som tap av appetitt, influensalignende symptomer og utslett på huden. Hvis du mistenker at barnet ditt har revmatisk feber, ta kontakt med helsepersonell umiddelbart fordi revmatisk feber kan ha flere langsiktige virkninger på hjernen, øynene, hjerte og hud.

Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt påvirker mave-tarmkanalen, som er den nedre fordøyelsessystemet. Når magetarmkanalen blir betent, vil det utvikle seg sår i tykktarmen og i tykktarmen. Ulcerøs kolitt vil forårsake mild feber i begynnelsen og etter hvert bli ledsaget av kramper og diaré, og det kan også være spor av blod som finnes i avføring. Behandling er tilgjengelig for ulcerøs kolitt.

Familiær Kulde Autoinflamatory syndrom

Familiær kaldt autoinflamatory syndrom fører feber ledsaget av et utslett og leddsmerter etter at et barn har vært ute i kalde temperaturer. Mange foreldre misdiagnose det som noe mer enn influensa, men over tid et mønster vil danne og det blir klart at det er noe annet som skjer. Det er viktig å vite at symptomene fordi dette syndromet varer vanligvis mindre enn tjuefire timer, og kan komme på innen en time for å bli utsatt for kulde. Familiær kaldt autoinflamatory syndrom er en genetisk lidelse som går i arv fra en av foreldrene. Det finnes behandlinger tilgjengelig, så hvis du mistenker at barnet ditt har det, ta kontakt med helsepersonell.

Tap av blærekontroll hos barn

Tap av blærekontroll, også kjent som inkontinens eller enurese, er ganske vanlig hos små barn. Omtrent 7 prosent av 5-årige gutter og tre prosent av 5-år gamle jenter får problemer med blærekontroll. Barn med foreldre som hadde barndommen inkontinens er fem til syv ganger mer sannsynlig å utvikle enurese. Tilstanden er vanligvis ingen grunn til alarm og ofte forsvinner av seg selv. Etter 18 år, bare 1 prosent av personene er inkontinent.

Typer

Det finnes fire typer barndommen inkontinens. Primær enurese refererer til barn som aldri har fått blærekontroll. Sekundær enurese refererer til barn som har fått tilbakefall etter å skaffe seg kontroll i minst seks måneder. Nocturnal enuresis eller nattestid inkontinens oppstår bare under søvn og er mer vanlig hos gutter. Dagaktive enurese eller dagtid inkontinens skjer når barnet er våken og forekommer oftere hos jenter. Dagtid inkontinens er mindre vanlig og som regel forsvinner raskere.

Årsaker

Nighttime inkontinens er vanligvis et resultat av små blærer, tung sovende eller unnlatelse av å legge merke til de signalene som sendes av en full blære. Det kan også være på grunn av en mangel på ADH, et hormon som forsinker produksjonen av urin om natten. Disse problemene forsvinner vanligvis med forfall. Noen ganger sengevæting er forårsaket av obstruktiv søvnapné, som er vanligvis på grunn av betente mandler eller adenoids. I sjeldne tilfeller kan en blokkering i blæren eller urinrøret eller nerveskader i forbindelse med ryggmargsbrokk være årsaken til nattlige enuresis. Dagtid inkontinens er ofte forårsaket av urinveisinfeksjoner, men koffein eller matallergier kan også utløse denne tilstanden. Av og til, er dagtid fukting skyldes unormalt i nyre eller blære.

Diagnose

For å bli diagnostisert med enurese, må et barn være minst fem år gammel. Tap av blærekontroll må skje minst to ganger hver uke i tre måneder. Hvis en pre-eksisterende medisinsk tilstand eller medisiner har forårsaket atferd, er det ikke anses enurese.

Behandling

Behavioral terapi er den mest effektive behandling for inkontinens. Barna lærer øvelser for å styrke blæren muskler og til å betale nærmere oppmerksomhet til kroppens tegn på en full blære. Noen barn slitasje alarmer for å oppdage og signaliserer det første tegn på fuktighet. Drikke mindre før sengetid, våkner i løpet av natten, gå på do på en regelmessig og unngå koffein kan også hjelpe. I noen tilfeller av nattlig enurese, er en syntetisk versjon av ADH som brukes. Medisiner som imipramin eller anitcholinergics kan også være foreskrevet for å roe blæremuskelen. Men tilbakefall forekommer ofte når disse medikamentelle behandlinger er avviklet. Hypnose har vært effektiv i noen tilfeller. Akupunktur og massasje har også blitt brukt, men resultatene er entydige.

Prognose

De fleste barn vokser inkontinens naturlig. For andre er atferdsterapi vellykket 75 prosent av tiden. Drug behandlinger er mer effektive når de kombineres med adferdsterapi.

Hyppig urinering hos barn

Problemet med hyppig vannlating hos barn kan være noe vanskelig å diagnostisere. Det er flere mulige årsaker til denne tilstanden. Noen tilfeller er ikke alvorlig og kan korrigeres med lite problemer. Andre tilfeller kan indikere mer alvorlig underliggende helsemessige problemer som vil kreve ytterligere undersøkelser av en kvalifisert medisinsk faglig, for eksempel en barnelege eller urolog. I noen tilfeller med hyppig vannlating hos barn, kan det være symptomer på diabetes tilstede som vil nødvendiggjøre en mer spesifikk diagnostisk undersøkelse av problemet.

Symptomer

Et barn vil tisse oftere enn voksne. Et barns blære er mindre og de har en tendens til å behandle væsker raskere enn voksne. Imidlertid er et barn som føler behov for å urinere mellom 10 til 30 ganger om dagen som oppviser symptomer på hyppig vannlating. Barn som har å urinere ofte om natten, eller som sengevætere, kan også være vist tegn på hyppig vannlating. Polyuri, en tilstand som fører til store mengder av urin, er et annet problem, men det kan være en relativ symptom.

Årsaker

Et barns blære er relativt liten i størrelse. Men hans væskeinntak kan ofte være høy, spesielt hvis han er veldig aktiv. Ifølge National Center for diabetes, Digestive og nyre sykdommer, drikker store mengder vann eller andre drikkevarer kan føre til hyppig vannlating, noe som ofte kan skje mens han sover. Urinveisinfeksjoner kan også være en årsak og rammer oftere jenter, selv om gutter kan bli påvirket. Lidelser i urinblæren og nyrene også kan føre til hyppig vannlating hos barn.

Mer alvorlige årsaker

En av de mer utbredte årsaker til hyppig vannlating hos barn som er mer alvorlig i naturen er inntreden av diabetes mellitus. Denne tilstand, som oftest bare kalt diabetes, er en tilstand hvor kroppen ikke produserer nok insulin, eller ikke korrekt reagerer på insulin. Følgelig, er absorpsjon av glukose i nyrene berørt, noe som resulterer i mer hyppig vannlating. Diabetes er til stede i nesten 24 millioner amerikanere, ifølge American Diabetes Association.

Diagnose

Tilbakevendende symptomer på hyppig vannlating vil kreve en medisinsk undersøkelse av en lege eller barnelege. Dette vil inkludere en fysisk eksamen og urinanalyse for å angi mulige årsaker til tilstanden. Den urinanalyse kan indikere tilstedeværelse av en urinveisinfeksjon, spesielt hvis urinen er uklar, og det er smerte forbundet med vannlating. Uregelmessigheter av insulin eller glukosenivå i urinen også vil bli detektert, og vil være sannsynlige indikasjoner for diabetes mellitus.

Behandling

Ifølge Karyn W. Collins, MD og Anna P. Lincoln, MD i de mindre alvorlige tilfeller av hyppig vannlating hos barn, vil ingen medisinsk behandling være nødvendig. Mer nøye overvåking og regulering av væskeinntak kan være nødvendig, og i mange tilfeller vil barnet vokse tilstanden. Urinveisinfeksjoner vil trolig kreve kurs av antibiotika før infeksjonen går unna. I de tilfeller hvor hyppig vannlating er et symptom på utbruddet av diabetes mellitus, en behandling som omfatter insulinterapi kan være nødvendig.

Tegn på blæren infeksjoner hos barn

Tegn på blæren infeksjoner hos barn

Blære infeksjoner oppstår når bakterier akkumulerer resulterer i en infeksjon. Blære infeksjoner hos barn, også kjent som urinveisinfeksjoner, er forårsaket av en rekke situasjoner som for eksempel boblebad, holder i vannlating og forstoppelse. Foreldre bør lære hva disse skiltene inkludere. Dette vil bidra til å avgjøre om deres barn har en blære infeksjon, og om å få øyeblikkelig medisinsk behandling, som kan hindre ytterligere infeksjoner, for eksempel nyre infeksjoner. Jenter kan være mer utsatt for blære infeksjoner på grunn av kortere urinrør, som fremmer enkel reise for bakterier.

Årsaker

De beste årsakene til blæren infeksjoner hos barn inkluderer sårhet og irritasjon i urinrøret forårsaket fra klær, såper, boble bad og / eller avføring; uriktig tørke; holde på urinen og nekter å bruke toalett; forstoppelse; og anatomiske abnormiteter involvert med utviklingen av blæren, nyrer og / eller urinrøret.

Symptomer

Tegn på en blære infeksjon hos barn kan være smerte og svie ved vannlating. Barnet kan oppleve en trang til å holde vannlating og hyppig vannlating. Hun har også kanskje foul smelling urin og en mild feber.

Behandlinger

Etter en positiv diagnose av en blære infeksjon, vil barnelege sannsynligvis foreskrive en antibiotika og krever ham til å drikke rikelig med væske, inkludert vann og tranebærjuice, å skylle bakterier fra blæren. Du må sørge for at hun urinerer ofte for å hindre bakterier fra å bygge i blæren. Hvis han opplever sterke smerter ved vannlating, kan du prøve å la ham sitte i et varmt bad for å urinere. Dette bør lindre smerten. Blære infeksjoner venstre ubehandlet kan utvikle seg til nyre infeksjoner.

Forebygging / løsning

Hindre blæren infeksjoner ved å unngå boble bad, sterkt parfymerte såper og sterke såper og sjampo under bad tid. Lær barna riktig tørke teknikk av forfra og bakover etter avføring. Oppfordre barna til å drikke i løpet av dagen, og for å urinere så ofte som mulig. Sørg for at barnet ditt er å spise en balansert diett for å hindre forstoppelse, noe som kan fremme blære infeksjoner. Kle barnet i løse, behagelige bukser, leggings og bunner, unngå enhver form for trange underbukser, som kan irritere barnets urinrøret, fremme blæren infeksjoner.

Betraktninger

Barn med tilbakevendende blære infeksjoner bør ha en urin kultur sjekk hver en til to måneder for å overvåke mulige infeksjoner. Din barnelege kan anbefale å ta antibiotikaprofylakse, en lav dose av daglige antibiotika, for seks til 12 måneder for å forhindre tilbakevendende infeksjoner.

Tegn og symptomer på UVI hos barn

Tegn og symptomer på UVI hos barn

Urinveisinfeksjoner (UVI), også kalt eller referert til som blære infeksjoner, oppstår når bakterier inn i urinrøret, reise til blæren, formere seg og ta tak i blæren som resulterer i en infeksjon. Den kvinnelige urinrøret er mye kortere enn menn, noe som gjør jenter har høyere risiko for å utvikle en UTI.

Tegn og symptomer

Ifølge Dr. Jim Sears, MD, tegn og symptomer på at barnet ditt kan ha en UTI inkluderer hyppig vannlating, smerter eller brennende fornemmelser ved vannlatning, sterke, smertefull haster å urinere, urin som har en stygg lukt og en mulig feber. Milde UVI og blære infeksjoner vanligvis ikke føre til feber, men alvorlig UVI som har utviklet seg til nyre infeksjoner kan føre til feber hos barn. Nyre-infeksjoner som følge av en uti kan også forårsake nedre rygg og / eller side smerte samt oppkast.

Årsaker

Dr. Sears sier også at det er fem viktigste grunnene til at barn utvikler UVI og blære infeksjoner. Disse grunnene er: Sterke såper, boblebad og til og med klær kan føre til sårhet i urinrøret, skape et inkluderende miljø for bakterier å invadere og forårsaker en UTI. Hvis et barn venter lengre tidsrom før urinering, har bakterier mer tid til å formere seg og infisere blæren. UVI kan være forårsaket av feil tørke, noe som øker mengden av avføring og bakterier som kan infisere urinrøret og forårsake infeksjon. Barn som er forstoppet har store mengder avføring som kan sette press på blæren og urinrøret gjør det vanskelig å tømme blæren helt, og i sin tur øker sjansen for bakterier bygge opp i blæren. Anatomiske abnormiteter der urinrøret ikke har utviklet riktig kan også føre til en UTI hos barn.

Diagnostisering UVI hos barn

Barn som viser tegn og symptomer på en UTI trenger å bli vurdert av en barnelege som vil kreve at en urinprøve tas. Barn kan forsøke å gi et eksempel, mens på legekontoret, eller ta en prøvekopp hjem for samlingen. Hvis barnet trenger å samle en prøve hjemme, vil den første vannlating om morgenen gi de mest nøyaktige resultater. Assist barnet ved å holde prøvekoppen og etter de to første sekundene av vannlating, flytte koppen under urin for å samle inn minst en halv tomme av urin. For best resultat urinprøven bør tas til vurdering innen 40 minutter etter samlingen, men kan lagres over-natten i kjøleskapet. I sjeldne tilfeller, barneleger føler at en urinprøve fra en blære kateter er nødvendig. Blære kateter gi de mest nøyaktige resultater, men kan også være svært smertefullt for barn å tåle. Eldre barn som har en historie med UVI kanskje ikke å gjennomgå en urinprøve hvis de allerede har samlet inn tidligere prøver fra tidligere infeksjoner. I stedet kan deres barnelege bare foreskrive en runde med antibiotika for å behandle UVI stedet for å gå gjennom hele testprosessen.

Behandling

Antibiotika er vanligvis den første linjen av behandling for å klare opp en UTI hos barn. Dr. Sears anbefaler også at barn drikke rikelig med vann for å skylle bakterier ut av blæren og urinere ofte hele dagen for å forhindre oppbygging av bakterier i blæren. Barn som opplever smerte og frykt for smerter ved vannlatning kan finne trøst sitter i et varmt bad for å urinere som kan gi smerte-lindring ved vannlatning. Hvis ditt barns UTI har utviklet seg til en nyre infeksjon barnelege kan velge å administrere en kraftig antibiotika shot barn for å redusere skadevirkningene av en infeksjon i nyrene.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke metoder for forebygging for å hindre en uti hos barn. Unngå bruk av sterke såper og boble bad og iført løse, komfortable klær vil hindre irritasjon i urinrøret. Foreldre kan også oppmuntre sine barn til å øve skikkelig front-to-back tørke samt urinering så snart de føler trang. Foreldre kan også prøve å hindre sine barn fra å bli forstoppet og øke sitt daglige væskeinntaket. Barn som har hatt flere eller tilbakevendende UVI kan også øve antibiotikaprofylakse som er praksisen med å ta antibiotika daglig for å hindre oppbygging av bakterier i blæren. Din barnelege kan også være lurt å utføre en urin kultur en gang hver og en til to måneder å overvåke bakterier i blæren.

Misforståelse

Mange folk pleide å tro at uomskårne gutter hadde en høyere risiko for å utvikle UVI eller blære infeksjoner. Disse guttene, under ett, har en høyere risiko for UVI, men etter fylte ett, reduseres risikoen betraktelig.

Hyppig vannlating hos barn

Hyppig vannlating er et problem som kan være vanskelig å diagnostisere hos barn og kan ha mange forskjellige årsaker. Noen av årsakene er normal eller atferdsmessige og vil gå bort på egenhånd. Imidlertid kan hyppig vannlating også være en tidlig indikasjon på en alvorlig sykdom. Hvis du mistenker at barnet ditt er urinering for mye eller for ofte, kan du se en lege for å finne årsaken til problemet.

Identifikasjon

Hvor ofte gjør vannlating må være før det er diagnostisert som en betingelse? Det er vanskelig å bedømme bare fra å observere om et barn er å eliminere for ofte. Før å ha et barn vurdert av en lege, bør du begrense sitt inntak av væske i 24 timer for å se om det har en innvirkning på hans vannlating. Samle barnets urin i løpet av en 24-timers periode, og måle hvor mye det er. De fleste små barn skal produsere ca 1-1,5 gram av urin per kilo kroppsvekt per dag.

Sykdom

Det er flere sykdommer som kan forårsake hyppig vannlating. En av de vanligste er en urinveisinfeksjon. Hvis problemet er en UTI, vil barnet ha også ha haster, en brennende følelse ved vannlating og noen ganger feber. En annen årsak kan være diabetes. Andre symptomer på diabetes inkluderer tørste, økt appetitt og sengevæting. En lege kan teste for diabetes ved å teste blodsukkeret i barnets urin. Andre mulige sykdommer inkluderer diabetes insipidus, eller mangel på en pituary kjertel hormon, og nyresykdom.

Behavior

Hyppig vannlating kan være en enkel atferdsmønster som skjer ved valg og forsvinner naturlig. Noen småbarn, spesielt gutter, utvikle en fascinasjon med vannlating kort tid etter pottetrening, og for et par måneder de ønsker å urinere ved enhver anledning. Unge skolebarn vil noen ganger prøve å drikke nok vann umiddelbart etter å gå på toalettet for å sikre at de blir nødt til å gå igjen snart, slik at de kan ha en unnskyldning til å komme seg ut av klassen i noen minutter. Og, selvfølgelig, vil et barn som er i stadig drikker juice eller melk trenger å urinere ofte.

Mat / drikke

I tillegg til høy væskeinntak som tilsvarer mer hyppig vannlating, er det noen matvarer som er mer sannsynlig å forårsake vannlating. Mange sure matvarer er naturlige diuretika som kan forårsake hyppig vannlating hos barn for et par timer etter at maten har blitt spist. Hyppig vannlating kan også være et tegn på en reaksjon på en bestemt mat, som indikerer en allergi eller intoleranse.

Forebygging / løsning

Behandling av hyppig vannlating avhenger av årsaken til problemet. Diabetiske barn trenger å følge en sukkerfri diett og ta insulin. Urinveisinfeksjoner er vanligvis behandles med antibiotika. Hvis årsaken er atferdsmessige, kan du behandle det ved å begrense væskeinntaket, ved å oppmuntre barnet til å fullt tømme blæren mens urinering, og ved å vente på atferden til å gå bort av seg selv.

Barn & magesmerter

Barn & magesmerter


Magesmerter hos barn fører til bekymring for foreldre og barn. Distress for barn kommer fordi de føler dårlig; for foreldre, er det fordi de ofte ikke vet hva som er galt. Det er flere grunner til barn opplever magesmerter, fra mindre til alvorlig. Det er viktig å se på barnets helse historie og hans eller hennes symptomer å forstå mulige sykdommer og behandling.

Ikke alvorlig

Den vanligste årsaken til magesmerter er magen influensa eller matforgiftning. Selv om symptomer som oppkast, diaré eller feber gjøre barnet ubehagelig, er de ikke er livstruende, og vil til slutt passere. For magen influensa og matforgiftning, holde barn hydrert og komfortabel er viktig.

Ifølge barnelege Dr. Sears på sin nettside Spør Dr. Sears, er gass den vanligste årsaken til magesmerter. I dette tilfellet, barnet opplever skarpe smerter og kramper uten andre symptomer som oppkast eller diaré.

Forstoppelse presenterer som alvorlig og ofte kroniske magesmerter. Smerten blir beskrevet som nær navlen. The Health Child av Partners i Pediatrics definerer forstoppelse som "en hard-teksturert krakk eller en krakk som er vanskelig eller smertefullt å passere." Selv om ikke alvorlig, hvis det ikke behandles, kan forstoppelse føre til andre sykdommer som hemorroider og urinveisinfeksjoner.

Ofte oversett som en årsak til magesmerter er matintoleranse. Meieri, hvete, nøtter og egg ofte føre til en intoleranse som presenterer som vondt i magen. Den beste måten å finne en intoleranse er ved å eliminere mat i spørsmålet og se om magesmerter forbedre.

Til slutt, en stor årsak til magesmerter er stress og angst. Foreldre må se på de situasjoner som oppstår magesmerter. Hold en logg over hva som gjør vondt verre eller bedre. Nøye dokumentasjonen kan avgjøre om sykdommen er relatert til en stressende situasjon som lekser eller husarbeid. Snakk med legen din om mulige atferds behandlinger - belønninger, terapi og så videre.

Serious

Den mest alvorlige magesmerter er fra blindtarmbetennelse. Blindtarmbetennelse starter som en moderat ubehag i navlen ifølge Dr. Sears. Imidlertid, i motsetning til de ikke-alvorlige sykdommer som er nevnt ovenfor, beveger blindtarm smerter ned til den nedre høyre side av magen og øker i intensitet. Se etter en gradvis økning i smerte, som ligger rundt høyre nedre del av magen, feber og enda en vegring mot å gå. Det er viktig å søke medisinsk hjelp hvis du mistenker at barnet ditt har blindtarmbetennelse.

Behandling for Non-Serious Pain

Det beste middel for ikke-alvorlige magesmerter er vanligvis masse hvile og mer væske. Prøv et varmt vann flaske på magen området for å slappe av og avlaste ubehag. Vurdere et varmt bad også. Te som ingefær, mynte eller kamille kan også berolige magesmerter.

Mangel på fiber og / eller vann er de vanligste årsakene til forstoppelse. Derfor Partners In Pediatrics anbefaler å øke væskeinntaket som frukt juice - sviske og eple. Også barneleger foreslår blant annet mer fiber i væsker slik som Metamucil i juice, eller fiber i dietten. Grønnsaker, popcorn og kli er tre gode fiber matvarer. Limit meieriprodukter og bananer som disse kan være constipating.

Behandling for alvorlige smerter

Ring barnelege hvis barnet ditt opplever uutholdelig smerte, spesielt i nedre del av magen. Hvis det er blod i avføringen eller oppkast, rask pust, ryggsmerter, smerter med vannlating eller tap av bevissthet, disse er symptomer som du må søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Konklusjon

Ifølge Partnere i Pediatrics, "Magesmerter kan være forårsaket av infeksjon, traumer, obstruksjon, forstoppelse, kolikk, følelsesmessig opprørt, matallergier, menstruasjonssmerter, reisesyke og urinveisinfeksjoner, for å nevne noen." Selvfølgelig er det et stort utvalg av årsaker til magesmerter fra stress til blindtarmbetennelse. Det viktigste å huske er at hvis smertene er alvorlig og økende, få øyeblikkelig medisinsk hjelp.