Digidexo.com

normal urea kreatinin ved kreft

Kreatinin ved blodprøver

Når nyreskader er til stede eller mistenkt, vil legen din spørre laboratoriet for å bestemme kreatinin nivået i blodet ditt. Kreatinin er et avfallsstoff som består av små molekyler som lett kan fjernes fra kroppen ved nyrene dine, hvis de fungerer normalt. Kreatinin er et biprodukt av prosessen med muskelmetabolisme og elimineres fra kroppen i urinen. Sammen med kliniske og andre laboratorie tiltak, kan en lege identifisere nyre problemer og bestemme behandling nødvendig.

Hvordan Kreatin konsentrasjon

En prøve av blodet brukes til å bestemme din kreatinin nivå. Fasting er ikke nødvendig før prøven er innsamlet. Imidlertid er det anbefalt at pasienter unngå å spise for mye protein i 24 timer før testen, da dette kan feilaktig heve kreatinin nivå. Hard trening også bør unngås i minst 48 timer før testen, da dette også kan gi unøyaktige resultater.

Normal kreatinin nivåer

Kreatinin er produsert med en konstant rate av kroppen. Mennesker med høy kroppsmasse eller muskel tetthet har en tendens til å ha høyere normale nivåer enn de med lavere kroppsvekt. For menn er det normale kreatinin nivå 0,7 til 1,2 mg / dl (milligram per desiliter). Det normale området for kvinner er 0,6 til 1,0 mg / dl. Normalområdet for barn er sammenlignbar med kvinner.

Høye kreatinin nivåer

Et høyt nivå av kreatinin i blodet kan indikere det er en avbrytelse av normal nyrefunksjon. Noe av det følgende kan være årsaken: infeksjon, skader, kreft eller dehydrering. Forhøyet kreatinin nivåer også kan være et resultat av forhold som fører til forverring i muskelmasse, for eksempel muskeldystrofi og rabdomyolyse.

Lave kreatinin nivåer

Lave kreatinin nivåer i blodet er også mulig. Lave kreatinin nivåer er funnet hos eldre, som har redusert muskelmasse og lavere stoffskifte. Pasienter med alvorlig leversykdom og gravide kvinner også kan ha lavere enn normalt nivå. Folk på svært lave protein dietter også kan ha en lavere enn forventet nivå av kreatinin i blodet.

Betraktninger

En lege kan bestille flere tester hvis kreatinin nivået er lavt. Disse inkluderer: 24-timers urin innsamling og tester for urea og nitrogen (BUN) nivåer. Tas alene, er kreatinin nivå ikke den mest nøyaktig indikator på nyrefunksjon. Men det er en stor screeningstest.

Hva er normal østrogen nivå ved eggløsning?

Hva er normal østrogen nivå ved eggløsning?


Eggløsningen skjer når et modent egg løsner fra eggstokken og blir tilgjengelig for å bli befruktet. Østrogen spiller en stor rolle i kvinnens menstruasjonssyklus og nivået varierer i ulike deler av menstruasjonssyklusen, inkludert eggløsning.

Måling

Nivået av østrogen er målt i deler av pg / ml østradiol.

Typer Østrogen

Ifølge Guide antiaging, kan østrogen finnes i tre former: østron, østradiol og østriol. Østradiol er det mest potente, og omdannes til den svakere østron og deretter å estriol når nivåene av progesteron stiger.

Østrogen Peak

Østrogen nivået topper like før eggløsning. Økt nivå av østrogen fører til at utgivelsen av Leutenizing hormon å utløse utgivelsen av egg.

Normal østrogen nivå

Normal østradiol område for normale reproduktiv alder kvinner er 5 til 400 pg / ml.

Lavt østrogen nivå

Ifølge Mayo klinikken, kan lave nivåer av østrogen resultere i eggstokksykdom, som hindrer eggstokk fra å slippe eggene.

Normal Infant Vekt

Som forelder vil du barnet ditt å være normal, spesielt når det gjelder vekt. Men hva er egentlig normalt spedbarn vekt og hvordan påvirker det deg og babyen din? For å forstå normal spedbarn vekt, må du være kjent med fødselsvekt, typisk vektutvikling, ernæring og andre faktorer som påvirker vekten.

Fødselsvekt

Første gang du vil vite babyens vekt sikkert er ved fødselen, som gir deg en indikasjon på om hans vekt er normal. Ifølge KidsHealth.org, de fleste av fullbårne babyer (de som er født mellom 37 og 40 uker av svangerskapet) veier mellom 6 pounds 2 gram og 9 pounds 2 gram. Hvis babyen veier mindre enn 5 pounds, 8 gram, er han regnet for å være av lav fødselsvekt. BabyCenter.com sier at fødselsvekt i overkant av 9 pounds 15 gram indikerer en tilstand som kalles macromosia (en større enn vanlig baby).

Vekt etter fødselen

Uavhengig av andre faktorer, når barnet er født, vil hun vanligvis mister ca 7 til 10 prosent av kroppsvekten sin som hun tilpasser seg livet utenfor livmoren. Mesteparten av vekttap forekommer som et resultat av tap av ekstra væske til stede i den lille legeme ved fødselen, men noe tap av vekt finner også sted som hun tilpasser seg foringsprosessen. KidsHealth.org sier at du bør forvente at barnet skal gjenvinne denne vekten innen cirka to uker etter fødselen.

Faktorer

En rekke faktorer påvirker normalt spedbarn vekt, herunder arv og mors helse. Dersom det ene av en babyens foreldre har en mindre ramme, da babyen er mer sannsynlig å ha samme type kropp ramme, noe som ville påvirke hennes metabolic rate. Ifølge Dr. Sears, høye tynne babyer er mer sannsynlig å brenne kalorier raskere enn korte lubben babyer, noe som resulterer i mer gradvis vektøkning for de lengre babyer. Din helse under svangerskapet bestemmer også delvis om barnet ditt har normal spedbarn vekt ved fødselen, siden vaner som røyking under svangerskapet øker sannsynligheten for å føde en lav fødselsvekt baby.

Ernæring

Normalt spedbarn vekt for en ammet babyen kan være annerledes enn normalt spedbarn vekt for en formel-matet baby. I løpet av de første månedene, babyer opp i vekt i samme takt, uavhengig av deres matkilde. Men ifølge en studie utført av Dr. Katherine Dewey ved University of California i Davis, formel-matet babyer har en tendens til å få vekt raskere enn barn som ammes i alderen 4 til 6 måneder, mest sannsynlig på grunn av ekstra vann oppbevaring og variasjoner i kroppens fettsammensetning. Totalt sett får morsmelk vanligvis får omtrent £ 1 mindre enn formel-matet babyer i en alder av ett år.

Betraktninger

Babyens lege vil overvåke hans vekt på fastsatte godt babyen checkups og gi deg beskjed om din lille ens vekt er ikke normalt. Under disse besøkene vil babyens lege kartlegge vekten hennes, å sammenligne den med vekten av andre babyer som er på samme alder og kjønn. Vet at det er normalt for barnet å gå gjennom perioder med rask vektøkning (kjent som vekst spruter) og perioder med liten eller ingen vektøkning. Men hvis du er bekymret for at barnet ditt ikke er på en normal vekt, så bør du diskutere dine bekymringer med barnets lege.

Komplikasjoner som oppstår ved PDA lukker ikke

Komplikasjoner som oppstår ved PDA lukker ikke


Ductus arteriosus er en blodåre i utviklings spedbarn som forbinder de to hovedårene som frakter blod ut av hjertet. Den første hovedfartøyet tar blod fra hjertet til lungene. Det andre fartøy transporterer blod fra hjertet til resten av kroppen. Tenk deg et spedbarn utvikle undervanns i mors liv. Lungene er kollapset siden pusting er umulig. Blod kan ikke flyte gjennom de kollapsede lunger, men ductus arteriosus gir en snarvei. Den brukte blod retur fra barnets kropp kan nå omgå lungene og reise direkte ut av hjertet igjen. Den nyfødte tar sitt første åndedrag, lungene åpne, og ductus arteriosus er ikke lenger nødvendig. Faktisk er det nå en forpliktelse og må lukkes. Hvis den ikke gjør det, kalles det en patent ductus arteriosus (PDA).

Endokarditt

Endokarditt er en infeksjon i hjertet overflate. Leaving en patent ductus arteriosus inviterer bakterier for å bosette og formere seg i det. Selv en meget liten åpning, for liten til å forårsake andre symptomer, vil øke sjansene for denne ødeleggende infeksjoner. Faktisk, etter barnet med PDA fyller 20, er hans sjanse for å få endokarditt om lag 0,5 prosent mer per år. En tredjedel av alle dødsfall fra PDA oppstå på grunn av endokarditt. Lukke PDA enten kirurgisk eller ved hjelp av et kateter for å blokkere skipet vil trygt eliminere denne risikoen, som er grunnen til at mange eksperter anbefaler å stenge av selv en liten PDA.

Effekter på lungene

En moderat eller stor størrelse PDA kan forårsake effekter på lungene som varierer i alvorlighetsgrad fra person til person. Når blodtrykket når normale nivåer i et sykdomsrammet barn, er blod skyves bakover gjennom PDA. Det drenerer fra fartøyet transporterer blodet ut i kroppen tilbake inn i beholderen transportere den til lungene. Det kan passere gjennom lungene to eller flere ganger, før den til slutt unnslipper ut i kroppen. Så mye som en halv til to tredjedeler av blodet kan resirkuleres på denne måte, forårsaker skade på den skjøre blodkar inne i lungene. Denne skaden blir kalt pulmonal hypertensjon.

Effekter på hjertet

Når hjertet er tvunget til å pumpe blod resirkuleres, kan den pumpe to eller flere ganger den normale mengde blod for hvert hjerteslag. Siden hjerte kan bare pumpe 4-6 ganger den normale mengde blod ved et maksimum, etterlater dette mindre rom for hjertet til å øke blodstrømmen i løpet av øvelsen. Tretthet, kortpustethet og hjertebank begrense øvelse i disse ungdommene. Til slutt, blir overarbeidet hjerte forstørret og svekket, setter den unge voksne med risiko for hjertesvikt og væske buildup i lungene.

Alvorlig PDA Komplikasjoner fører til døden

Før trygge teknikker var tilgjengelige for å behandle PDA, ville berørte voksne dø med en hastighet på tre til fire prosent per år av den tiden de nådde trettiårene. To tredjedeler av de som berøres ville dø i en alder av 60. Den fem prosent hardest rammet ville utvikle så mye skade på de fine blodårene i lungene at blodet ikke lenger ville reise gjennom lungene til å bli oksygenrikt. I stedet ville de snike seg unna lungene og forårsake føtter og tær for å bli blått fra mangel på oksygen.

Hva er en normal Iron nivå?

Hva er en normal Iron nivå?


Jern er et viktig mineral som kroppen må ha for å fungere skikkelig. Det er svært spesifikke områder for normal jern blodserumnivåer. De fleste sunne jernnivået faller i dette området. Men noen mennesker lider av en mangel eller en overdoser i jern. Det er tegn som tyder på hver av disse forholdene. Jern kan legges inn i dietten ved utfylling og gjennom matforbruk.

Iron

En frisk person skal ha en normal jern serumnivå i størrelsesorden 60 til 170 mikrogram per desiliter av blod. Jern er et viktig mineral, så vel som en komponent av proteinene blir brukt til oksygen transport og metabolisme. Jern bidrar til å syntetisere dopamin, adrenalin og serotonin. Jern er lagret i kroppen for bruk når kosten jerninntak er lav. Den sunn kropp opprettholder normal jern nivå ved å kontrollere hvor mye jern absorberes fra maten.

Lave nivåer

Lavt jern kalles anemi. Det er mange symptomer på denne sykdommen. Den blodfattig vil føle seg trøtt. Han kan åndenød puste og brystsmerter. Huden kan være blek, og føttene og hendene kan være kaldt. Hodepine, svimmelhet, og en mangel på konsentrasjon også kan oppleves.

Lavt jern nivå kan bestemmes av en lege gjennom testing, og et strykejern supplement eller et multivitamin med jern kan anbefales.

Høye nivåer

For mye jern i blodet kan holde kroppen fra å utføre riktig og kan forårsake sykdom. Det er mange symptomer som tyder på det er for mye jern i blodet; men de er lik symptomene for lavt jern. Symptomer inkluderer leddsmerter, tretthet, magesmerter, uregelmessige hjerteslag, hårtap, endringer i hudfarge og manglende sexlyst.

Tester

Det er fire tester tilgjengelig for å fastslå en persons nivå av jern i blodet: jernbindingskapasitet Test (TIBC), den Ferritin Test, den Overføre Test og Serum Iron Test.

Disse testene blir brukt for å bestemme om noen lider av anemi eller for mye jern, så vel som hvilken behandling er nødvendig for en bestemt tilstand. Iron tester kan også finne ut om det er noen feilernæring eller protein uttømming i blodet. Mange leversykdommer også fastsatt gjennom testing av jern nivåer. Andre forhold som har nytte av jern nivå testing er gastrointestinal blødning, jern forgiftning, talassemi, hemosiderosis og hemokromatose.

Natural Iron

Jern kan finnes naturlig i form av heme jern og ikke-heme jern. Heme jern kommer fra kilder som har blod, mens ikke-heme jern kommer fra planter. Kjøtt proteiner er gode kilder til heme jern: biff, fisk, lam, bison og fjærfe. Heme kilder til jern er lett absorberes i kroppen og er de mest gunstige naturlige jernkilder. Non-heme jern mat kilder som er gunstig inkluderer tørket frukt, bønner, erter, linser, mel, korn, korn, asparges, spinat, salat, andre bladgrønnsaker, jordbær og nøtter.

Cimetidin å kurere kreft

Cimetidin å kurere kreft


Cimetidin er den aktive bestanddel i medisiner som Tagamet. Cimetidin opprinnelige bruk var å redusere produksjonen av magesyre, hjelpe folk med sure oppstøt og andre fordøyelses bestillinger. Etter år med forskning, cimetidin blir ansett for å være en mer kraftfull kreftbehandling enn det er syrenøytraliserende.

Studier

Cimetidin har inspirert flere studier som fører til fascinerende resultater i kampen mot kreft. En 2006-kinesisk studie fant at cimetidin økt apoptose (programmert celledød), redusere multiplikasjon av mage kreftceller. The International Journal of Oncology rapportert at cimetidin viser en mulighet for å forlenge levetiden til pasienter som lider av maligne hjernetumorer skyldes cimetidin evne til å redusere formeringen av kreftceller. En massiv studie rapportert i British Journal of Cancer fulgt kreftpasienter etter operasjonen for å fjerne svulster. Alle pasientene fikk Cimetidin og spores i 10 år. Deres gjennomsnittlige overlevelse var trippel normen.

Hvordan det fordeler kreftpasienter

Forskere mener cimetidin hjelper kreftpasienter opprettholde en solid immunforsvar mens bekjempe kreftceller. Cimetidin er antatt å hemme veksten av tumorer, slik at kirurger for å fjerne dem, eller å tillate legemet å utvise kreftcellene. En av de farligste ved kreft er den cellemigrasjon og metastasering eller bevegelse av kreftceller. En britisk studie viste at cimetidin ser ut til å bremse eller muligens hindre migrasjon og metastasering av kreftceller.

Ekstra Fakta og Informasjon

Forskning på cimetidin som en kreft-bekjempelse av narkotika startet i begynnelsen av 1980-tallet. Cimetidin er ikke en eneste behandling for kreft; de fleste medisinske fagfolk bruke stoffet i henhold til andre kjente behandlingsmetoder som kjemoterapi eller stråling. Dosen avhenger av instruksjonene fra legen din, og doseringsanbefalinger på flaske etiketter.

Hvordan lage den menneskelige kroppens normale pH Balance

Lag den menneskelige kroppens normale pH balanse ved å etablere sunne spise praksis som oppmuntrer kroppens regulering av pH. PH, en måling av syre / alkalisk nivåer i kroppen, er testet av leger for å bestemme abnormiteter som fører til sykdom. Kroppens pH-verdier er uttrykt i urinen. Ifølge MedlinePlus Medical Encyclopedia (en tjeneste av National Library of Medicine og National Institutes of Health), urin som viser pH ubalanser kan være et tegn på problemer som for eksempel urinveisinfeksjon og nyrestein (Referanse 1).

Hvordan lage den menneskelige kroppens normale pH Balance

•  Spis rikelig med frukt og grønne grønnsaker, samt lav karbohydrat matvarer, for eksempel bygg, som også er høy i fiber. Spise rikelig med fiber og drikke mye vann er viktig. Mineralvannet anbefalt av PRLog.org, siden det fremmer en sunn pH. Inntak av diett tiltak for å forhindre pH-ubalanse kan også forhindre at bakterier og virus fra å vokse i systemet (referanse 2).

Spis en sunn balanse av mat som hever pH-verdier og mat som senker dem. Generelt, satse på en diett på 75 prosent alkalisk mat og 25 prosent sure. Mat som hever pH-verdier, eller er alkalisk, inkluderer sitrusfrukter og grønnsaker. Mat som senker pH-verdier, eller er surt, inkluderer kjøtt og kjøttprodukter, ifølge Medline Plus (Referanse 1). Ifølge The Wolfe Clinic, grønn te og urtete er alkalisk og kan bidra til å redusere syre nivåer. Grønnsaker som gjør det samme inkluderer brokkoli og asparges. Pasta og hvitt brød er generelt forsurende, sammen med meieriprodukter, inkludert melk og cottage cheese. Sørg for å inkludere sunne porsjoner protein som en del av et balansert kosthold.

Design måltider som omfatter mat og krydder som nøytraliserer hverandre. Pass på å drikke rikelig med vann til måltidene. Prøv for eksempel å drikke tranebærjuice, som er forsurende, sammen med en rett som inneholder mandler, som er basisk og dermed lavere syre nivåer. Korn som havre er generelt forsurende, som er oljer utvunnet fra frø som solsikkeolje. Prøv å innlemme flavorful elementer som hvitløk, kanel, ingefær, havsalt eller noen form for urt å senke syre nivåer. (Reference 3).

Besøk en lege hvis noen problemer er til stede med vannlating, som smerte, endring i frekvens eller en konstant følelse av å måtte urinere. Mens du spiser et sunt, balansert kosthold designet for å skape en normal pH-balanse har helsemessige fordeler, kan kroppen fremdeles være sårbare for problemer for andre grunner. Leger kan teste surheten i urinen for å finne riktig behandling. Endringer i dietten kan være nødvendig når en ubalanse er til stede. Kontakt lege hvis urinveisproblemer vedvarer til tross for endringer i kostholdet for å skape en sunn pH balanse.

Reiki behandling for kreft

Reiki er en form for energihealing som brukes til å forbedre en følelse av velvære og avslapping for å gjenopprette balansen. Reiki energien flyter gjennom hvert nivå av person (sinn, kropp, følelser og ånd) for å løse opp blokkeringer som kan forårsake ubehag. Reiki behandling styrker kroppens naturlige helbredende mekanismer, som er nyttig for kreftpasienter under behandling og overlevende fortsetter sine velværekurer. Mens reiki erstatter ikke behandling av en lege, mange har funnet det gunstig som en del av deres helhetlige sykdoms forvaltningsplanen.

Betydning

Reiki er en form for energihealing å gjenopprette balansen, lindre sykdom og ubehag, påvirker avslapping og personlig innsikt. Den metafysiske betydningen av kreft er sinne vendt innover, produsere unormal cellevekst (svulster). I fremme avslapning og balanse, støtter reiki pasientens utgivelsen av problemer som kan hindre henne velvære og utvinning og forbedrer kroppens naturlige helbredende evner. Reiki energi er ansett som et tilleggsbehandling ved kreft, fordi det støtter de farmakologiske og kjemoterapeutiske behandlinger som tilbys av en lege.

Process

Pasienten ligger ned eller sitte i en avslappet stilling, fullt påkledd. The Reiki kanaler energi og sender det utad til pasienten. Ulike håndposisjoner brukes til å dirigere energi fra utøvernes hender til alle områder av kroppen. Fremgangsmåten kan utføres med den praktiserende berøre pasienten eller hennes hender kan være anbrakt litt utenfor legemet (ikke berøring). Energien trenger alle nivåer i person - sinn, følelser, kropp og ånd. Under denne prosessen kan pasienten oppleve en kriblende følelse eller føler bølger av subtil varme som stråler ut fra utøvernes hender.

Fordeler

Reiki fremmer avslapning og øker kroppens naturlige helbredende energi. Pasienten kan føle fysiske opplevelser av prikking eller varme og vanligvis møter tanker og minner som gir innsikt til å fortsette utvinningen. Fordelene med reiki i kreft er rapportert å redusere smerte, lindre kvalme og bedre søvn. Fortsatt reiki økter støtte pasientens helhetlige innsats for å opprettholde helse for remisjon.

Betraktninger

Reiki og energi helbredelse er ikke ment å diagnostisere eller behandle spesifikke sykdommer eller sykdommer. Pasienter med kreft skal fortsette som skal behandles og følges opp av legen sin og bruke reiki terapi som et tillegg til alle behandlinger. Reiki energien tjener til å gjenopprette balanse og pasienten, ikke utøveren, leder løpet av deres velvære. Som med hvilken som helst behandling, dersom pasienten ikke tar en aktiv rolle i hennes helse, som for eksempel gjenkjenne årsaker og endre atferd, effekter av behandlingen er begrenset.

Expert Insight

Studier har blitt gjennomført for Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (del av National Institutes of Health) og sykehus på effekter av reiki behandlinger i kreft. Disse studiene har vist fordelene med reiki behandling i å håndtere bivirkninger og smerter hos pasienter. Enkeltpersoner har rapportert betydelige forbedringer i deres følelse av velvære og energinivå etter reiki terapi. Reiki har ikke vist seg å være et alternativ til eller erstatning for behandling av kanser; imidlertid mange kreftpasienter fortsetter å dra nytte av sin tilleggs bruk.

Normal blodtrykksøkning under tredemølle tester

Normal blodtrykksøkning under tredemølle tester


En tredemølle testen gir legen en samlet titt på hvordan hjertet fungerer med trening. Du vil bli bedt om å gå på en tredemølle mens blodtrykk og EKG målinger er registrert.

Formål

En tredemølle test kan pålegges å finne ut hvorfor du har brystsmerter, for å se hvor mye du kan trygt trene og avdekke eventuelle hjerteproblemer som kan oppstå hvis du starter et treningsprogram.

Identifikasjon

Blodtrykket ditt er skrevet som to tall, over hverandre. Den øverste tallet er det systoliske lesing, og bunnen er det diastoliske. Ifølge American Heart Association, er en normal systolisk trykk i ro under 120; målinger over 140 indikerer høyt blodtrykk. En normal diastolisk trykk ved hvile er under 80, med målinger over 90 betegner høyt blodtrykk.

Effekter

Hjerte nettstedet rapporterer at det er normalt for din systolisk blodtrykk til å gå opp til 200 når du setter bilen i topp trening under tredemølle test. Diastolisk avlesning, på den annen side, holder vanligvis den samme eller kan til og med avta litt.

Betydning

Hvis du har høyt blodtrykk, eller hypertensjon, kan både systolisk og diastolisk blodtrykk gå opp i løpet tredemølle test. Legen din vil være bekymret for en systolisk lesning over 200 og / eller diastolisk trykk over 90 til 100.

Betraktninger

Tredemølle test kan bli stanset tidlig hvis blodtrykket går utover disse grensene.

Behandlinger for kreft i bukspyttkjertelen

Bukspyttkjertelen er et organ som ligger i området for bukhulen bak den nedre del av magesekken, som produserer enzymer og hormoner som er ansvarlige for å hjelpe på fordøyelsen og sukkermetabolisme. Kreft i bukspyttkjertelen er en sykdom av dette organ som vanligvis vil spre seg raskt, og siden det er vanskelig å detektere i en tidlig fase er det vanskelig å overvinne. Behandlinger av bukspyttkjertelkreft avhenger av hvilket stadium sykdommen oppdages på, og andre behandlings faktorer, inkludert hvor gammel pasienten er og hva tilnærming er å foretrekke. Men i avanserte stadier prognosen for å bli frisk fra kreft i bukspyttkjertelen uansett hva behandlingen er nesten alltid svært dårlig.

Behandling Focus

Hvis det er mulig, vil fokus for bukspyttkjertelkreft behandling være å utrydde hele kreft, men denne tilnærmingen er vanligvis ikke et alternativ siden sykdommen er sjelden fanget tidlig nok til å gjøre dette praktisk. Det neste valg, da, er å forsøke å holde kreft i bukspyttkjertelen fra å vokse i størrelse, og fra å spre seg til andre deler av kroppen. Hvis dette ikke lykkes så bukspyttkjertelkreft behandlinger vil ta sikte på å gi lindring til symptomer og holde den enkelte så komfortabelt som mulig.

Operasjoner

De fleste tilfeller av kreft i bukspyttkjertelen er ikke operativ, men hvis sykdommen er diagnostisert raskt så kirurgi kan fjerne svulster. Svulster i hodet i bukspyttkjertelen kan tas ut av det som kalles Whipple prosedyren. Hodet i bukspyttkjertelen, blir partier av tynntarmen, det hele galleblæren, og et stykke av gallegang alle kirurgisk fjernet under denne operasjon med den mulighet at en del av magesekken også vil bli fjernet. Den Whipple prosedyren er en kreft i bukspyttkjertelen behandling som kan føre til infeksjoner, og også til blødning, og inntil bukspyttkjertelen kan gjenopprette det kan være midlertidig diabetes, så vel. Rekonvalesent tid for en slik operasjon er lang, varer i mange uker. Når halen slutten av bukspyttkjertelen er fjernet for å ta ut kreftsvulster da operasjonen er kjent som en pancreatectomy. Milten kan også komme ut og sjansen for blødning og infeksjon er svært reell.

Stråling Treatment

Kreft i bukspyttkjertelen kan bli angrepet med strålebehandling hvor høy energi stråling bjelker er fokusert på kreftceller til å drepe dem. Det er ofte gjort i forbindelse med noen operasjoner for å fjerne kreft i bukspyttkjertelen, og det kan enten være utført med en ytre strålings maskinen eller implantert i legemet i nærheten av kreft regionen til effektivt å behandle problemet. Strålebehandling for kreft i bukspyttkjertelen oppstår vanligvis fem dager i uken over en periode på seks uker med behandlinger bare noen få minutter i varighet hver gang. Diaré, tretthet, irritasjon og kvalme huden er vanlige bivirkninger fra stråling behandlinger.

Kjemoterapi

En annen behandling designet for å drepe kreftceller i bukspyttkjertelen er kjemoterapi. Denne formen for behandling bruker kraftige stoffer og brukes ofte sammen med strålebehandling ved kreft i bukspyttkjertelen tilfeller. Et slikt medikament er chemo Gemcitabin, som er en infusjons stoff som er tatt intravenøst ​​over tid. Denne spesielle middel kjemoterapi virker på kreftcellene, men kommer med bivirkninger, slik som kvalme og tretthet. Fluorouracil og Capecitabine er andre bukspyttkjertelkreft kjemoterapi medisiner som har vist seg noe effektivt.

Andre mulige behandlinger

Målrettet medikamentell behandling er en spesialisert behandlingsform som bruker medisiner som Tarceva og Erlotinib å forstyrre produksjonen av kreftceller. Tarceva, for eksempel, kan blokkere det kjemiske stoff i kroppen som forteller kreftceller til å reprodusere. Disse stoffene kan brukes med kjemoterapi narkotika for å kjempe kreft i bukspyttkjertelen. Kliniske studier er alltid pågående med håp om å produsere medisiner som kan bekjempe kreft. Pasienter med dårlig prognose kan noen ganger bli akseptert i slike studier der eksperimentelle medikamenter brukes. Bukspyttkjertelkreft vaksiner utprøves i en slik prøveperiode for å faktisk gjøre immunforsvaret til noen med kreft hjelpemiddel i å stoppe forkant av sykdommen.

Informasjon om kreft behandling sentre

Informasjon om kreft behandling sentre


Cancer Treatment Centers of America stammer fra ønskene i hjertet av en mann hvis egen mor hadde mistet sin kamp mot kreften. Hans navn var Richard J. Stephenson. Etter å ha sett sin mor gå gjennom behandlinger som var tilgjengelige da, bestemte han seg for det var tid for endring, ikke bare innlemme de medisinske aspekter av behandlingen, men omfatter en helhetlig tilnærming i behandling av kreftpasienter. Det var viktig for ham at pasienten sees som en helhet, og at pasientene får den omsorg de fortjente; dette har blitt kjent som "The Mother Standard of Care" (Cancer Treatment Centers i Referanser nedenfor).

Steder

Kreftbehandling Centers ligger tvers over USA. De opererer i Illinois, Pennsylvania, Oklahoma og Arizona. De opererer også en poliklinisk anlegget i Washington.

Mål

Når du kommer inn som pasient ved Cancer Treatment Centers, du kommer til å bli behandlet som en person, ikke et tall. Legene og pleierne der ønsker å høre hva du har å si, fordi dette vil bidra til å forme din behandlingsplan. Du vil sannsynligvis møte med flere forskjellige spesialister, avhengig av hvilken type kreft du har. Etter møte med deg, vil legene komme opp med en plan for omsorg for deg som vil omfatte ikke bare medisinsk behandling, men noen alternative behandlinger som vil hjelpe deg mens under behandling.

Typer Generelle Behandlinger

Avhengig av type og stadium av kreft, vil du fortsatt ha de generelle behandlingstilbud ved kreft behandling sentre. Kirurgi kan være nødvendig, så vel som kjemoterapi eller stråling. Andre behandlinger er tilgjengelige, for eksempel immunterapi og hormonbehandling. Stamcelletransplantasjoner er også gjort her. En annen mulighet er fotodynamisk terapi, i hvilken et legemiddel navn Photofrin brukes, sammen med en laser i behandlingen av spiserørskreft og lungekreft, når den er fanget tidlig nok.

Typer alternative behandlinger

Noen ganger alternative behandlinger kan benyttes for å lette alvorligheten av bivirkningene fra de generelle behandlinger eller til og med virkningene av kreft selv. En mer helhetlig tilnærming kan føre til en godt avrundet behandlingsplan. Disse alternative behandlinger kan omfatte møte med en ernæringsfysiolog for å komme opp med en sunn spising plan, en plan som kan bidra til å øke immunforsvaret og bekjempe kreft. Dermed kan naturopathic medisin fremmes og brukes. Akupunktur og andre former for behandling av smerte kan bli brukt; du kan møte med en person å spesifikt hjelpe deg til å administrere smerte. Pasientens psykiske og åndelige status kan også bli diskutert og behandlet.

Konklusjon

Hvis du har blitt diagnostisert med kreft, Cancer Treatment Centers er bare en telefonsamtale unna. De har operatører som er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål når som helst på dagen. Hvis du bestemmer deg for å gå med CTCA, vil de bidra til å gjøre noen ordninger som må gjøres, fordi de bare vil at du skal føle deg vel, som pasient.

Kreft behandlinger annet enn Chemo

Ved behandling av kreft, jo tidligere en pasient begynner behandling, jo bedre prognose henne er for utvinning. Leger har en rekke behandlingstilbud. En lege baserer valget på hva som vil være mest effektive ved behandling av en bestemt cancer i et bestemt pasient. Dette betyr at han kan velge en kreftbehandling annet enn kjemoterapi hvis en annen behandling er mer sannsynlig å hjelpe.

Fakta

Kreft oppstår når unormale celler begynner å vokse og formere seg i en persons kropp på en ukontrollert rate. Dette kan skje i en hvilken som helst del av kroppen, inkludert huden, i organer og i bein. Kreft er forårsaket av en rekke faktorer, for eksempel noen kjemikalier, stråling og visse virus. Legene har utviklet en rekke behandlinger for å bekjempe kreft. Kjemoterapi er en velkjent form for kreftbehandling. Alternative behandlinger inkluderer strålebehandling, kirurgi og andre.

Stråleterapi

I strålingsterapi, dirigerer en lege en spesiell type stråling ved kreft. Strålingen kan være i form av en X-ray, gammastråler eller elektroner. I denne kreftbehandling, er målet å ødelegge kreftcellene slik at de ikke lenger kan formere seg, stoppe den ukontrollerte veksten av kreft. Strålingsterapi kan anvendes alene eller i kombinasjon med andre behandlinger, som kirurgi og kjemoterapi.

Kirurgi

Når den brukes til å behandle kreft, målet med operasjonen er å kutte ut kreftceller, fjerne dem alle, og slik at bare sunt vev bak. Kirurgi er et godt alternativ behandling for tumorer som er i et bestemt område og kan fjernes sammen med omkringliggende vev uten fare for helsen til pasienten. Kirurgi er ofte brukt i kombinasjon med andre behandlinger. Noen pasienter får den etter strålebehandling har stoppet kreften vekst. Andre gjennomgå kjemoterapi etter operasjonen for å ødelegge eventuelle kreftceller som kan ha stått bak.

Narkotika Therapies

Andre enn kjemoterapi bruker narkotika behandlinger for å bekjempe kreft. I antiangiogenesis terapi, er medikamenter som brukes for å hindre at tumorer fra å gjøre de nye blodkar de trenger for å vokse og spre seg. Med fotodynamisk terapi, er medikamenter som virker som fotosensibiliserende midler brukes på kreft og blir deretter kombinert med lys for å drepe unormale celler. Målrettet terapi kan brukes til direkte enzyminhibitorer på kreftceller for å stanse deres vekst.

Andre behandlinger

Andre metoder omfatter biologisk behandling, hvori proteiner blir brukt til å øke en pasients immunsystemets evne til å bekjempe kreft med T-celler og B-celler. I hormonterapi, hormoner benyttes for å motvirke østrogen eller testosteron, som begge kan foreta kreftceller vokse raskere. Disse behandlinger er ofte i kombinasjon med strålingsterapi, kirurgi eller kjemoterapi for bedre å bekjempe kreft.

Rektal kreft behandlinger

Endetarmskreft, også kalt kolorektal kreft, og forekommer i de nedre seks inches av tykktarmen. Ifølge Mayo Clinic, rektale kreftformer begynner ofte som ikke-cancerøse polypper og slå kreft over en tidsperiode. Behandlinger for kreft i endetarmen være avhengig av stadium og størrelse av tumoren, om kreften har metastasert (spre) og den generelle tilstanden til pasienten.

Kirurgi

Kolektomi er kirurgisk fjerning av en del av tykktarmen der kreften er plassert, sammen med tilstøtende sunne vev og lymfe neser.

Kolostomi

Kolostomi er en kirurgisk prosedyre som skaper en åpning i magen for tykktarmen til å være koblet til en pose som samler fast avfall. Det er utført ved kreft vokser på åpningen av rektum.

Palliativ kirurgi

Ifølge Mayo Clinic, kan palliativ kirurgi utføres for å minske symptomene og smertene fra avansert endetarmskreft. Denne type kirurgi fjerner ikke kreftsvulster.

Kjemoterapi

Kjemoterapi er bruk av medikamenter som dreper raskt voksende kreft og friske celler i hele kroppen og brukes med kirurgi for metastatisk endetarmskreft.

Målrettet Medikamentell behandling

Målrettet medikamentterapi anvendes for behandling av avansert kreft i endetarmen og fungerer ved å kutte av blodtilførselen til tumoren og redusere muligheten av kreftceller til å reprodusere.

Stråleterapi

Eksterne stråler av stråling kan rettes mot endetarmen for å drepe kreftceller. Stråling er vanligvis brukes sammen med kjemoterapi og kirurgi.

Betraktninger

Eksterne stråler av stråling kan rettes mot endetarmen for å drepe kreftceller og er vanligvis brukt sammen med kjemoterapi og kirurgi.

Hva er årsaken til kreft i bukspyttkjertelen?

Kreft i bukspyttkjertelen er en farlig form for kreft som former i bukspyttkjertelen. Fordi kreft i bukspyttkjertelen vanligvis ikke viser noen åpenbare symptomer før tilstanden er avansert, er ofte vanskelig behandling. Men det er flere kjente årsaker og risikofaktorer forbundet med tilstanden.

Age

Kreft i bukspyttkjertelen er mye mer vanlig hos personer over 60, med de fleste pasienter blir diagnostisert i deres 70s eller 80s.

Etnisitet

Mennesker av afrikansk avstamning er statistisk mer sannsynlig å ha kreft i bukspyttkjertelen.

Røyking

Røykere er mer sannsynlig enn ikke-røykere for å få kreft i bukspyttkjertelen.

Vekt og kosthold

Overvektige mennesker er mer sannsynlig enn folk av en normal vekt for å ha kreft i bukspyttkjertelen. Nåværende forskning på kreft indikerer også at en diett høy i rødt kjøtt kan også være en medvirkende faktor.

Genetikk

Personer med en historie med kreft i bukspyttkjertelen er mer sannsynlig å få tilstanden. Men 90 til 95 prosent av personer med en familie historie av kreft i bukspyttkjertelen aldri få det.

Pankreatitt

Kroniske lider av pankreatitt, som er betennelse i bukspyttkjertelen, er mer utsatt for kreft i bukspyttkjertelen. Personer med en familie historie av pankreatitt er også i fare.

Normal Mann Karyotype G-banding

En karyotype er antall kromosomer som vises når en persons DNA-prøve er under et mikroskop eller et Karyogram G-banding er en teknikk som brukes til å vurdere visse gener på kromosomet som er tilstede i en karyotype. Mennesker har 23 par kromosomer. Forskere bruker G-banding å vurdere normale menn karyotype og noe uvanlig innenfor hans genetiske makeup.

Prosedyre

For å teste ut en normal mannlig karyotype hjelp av G-banding teknikk, først ta en blodprøve. Deretter fryses og plate en blodprøve på en voksende cellekultur. Herfra bruke en genetisk. Dette spesielle genetiske prosessen vil farge de mannlige genetiske egenskaper på kromosomene band innenfor den DNA av blodprøven. Når forskeren setter den frosne blodcellekultur under mikroskopet, vil båndene bli uttalt, og de er i stand til å markere de vanlige genetiske mannlige egenskaper samtidig som du tar opp noen små avvik.

Teknikker

Leger og forskere bruker to typer teknikker ved vurdering normale mannlige genetikk ved hjelp av G-banding. Den første teknikk innebærer bruk av flekken kalt trypsin, som er et protein enzym som finnes i fordøyelseskanalen. Forskere flekke den mannlige genetiske materialet av trypsin, så forskerne observere genene. Den andre teknikken innebærer å bruke en annen type flekk kalt Giemsa. De to flekker utføre den samme prosedyren. Men mens forskeren vil observere trypsin mannlige genetiske G-banded kromosomer under mikroskop, de Giemsa farget chrosomoens vise på en karyogram, en enhet forskere bruker til å se på kromosomene spesifikt.

Bruksområder

G-banding gir en god del informasjon for normal mannlig karyotype. Når kromosomene gjennomgå G-banding prosessen, er de mannlige spesifikke genetiske trekk separert fra de generelle genetiske egenskaper. For eksempel vil den genetiske trekk som induserer produksjonen testikler differensieres fra genet som induserer hårvekst, et generelt trekk. Leger kan bruke denne typen genetisk testing for å vurdere eventuelle unormale genetiske mannlige egenskaper innenfor hannens karyotype. Forskere kan bruke denne typen genetisk testing for å vurdere eventuelle mønstre i normale mannlige Karyotyper som motsetter seg til psykotiske mannlige Karyotyper. G-banding hjelper også vurdere ulike mannlige genetiske egenskaper som et menneske kan gi videre til sine avkom.

Ulemper

Bruke G-banding teknikk er populært å vurdere karyotype av normale menn, men det har sine ulemper. Det gir bare en viss idé om hvor de mannlige genetiske egenskaper er. Det fortsatt er behov for mer forskning på hvor effektiv teknikken er for å bestemme normale mannlige genetiske egenskaper.

Hvordan Les Pediatric blodprøveresultater

Hvordan Les Pediatric blodprøveresultater

Pediatric blodtestresultater er ofte annerledes enn voksne resultater, som verdiene vil variere avhengig av alder, vekt og andre faktorer. Hver uavhengig lab kan ha ulike verdier også. Les resultatene basert på hva lab definerer som et normalt nivå.

Hvordan Les Pediatric blodprøveresultater

•  Gjør deg kjent med de riktige vilkår for ulike typer blodverdier, eller antall av hver type celle. CBC (Complete Blood Count) er en av de vanligste typene av pediatriske blodprøver. Normale verdier inkluderer: Hematokrit (30 til 40 prosent); Hemoglobin (10 til 13 g / dl); Hvite blodceller (3000 til 10.000 celler / MCL); og blodplater (170,000 til 380,000 / mm3).

Finn og les glukose rekkevidde, en annen svært vanlig blodprøve for barn som brukes i screening for diabetes. Normalområdet for pediatrisk glukose er 60 til 100 mg / dl. Glukose er ofte klassifisert med kolesterol, som har et normalt område på 80 til 200 mg / dl hos barn.

•  Bestem elektrolyttbalanse, noe som er viktig for blod og cellefunksjon. Normale elektrolytt verdier er Bikarbonat (24-34 mEq / L); Kalsium (08.08 til 10.04 mg / dl); Klorid (97-106 mmol / L); Magnesium (1.3 til 2.3 mg / dl); Fosfat (3,2 til 5,7 mg / dl); Kalium (3.6 til 5.2 mmol / L); og Natrium (135-144 mmol / L).

Forstå leverfunksjon blodprøver. Normale resultater inkluderer Bilirubin (null til 1,4 mg / dl totalt, null til 0,4 mg / dl direkte) og ammoniakk (11-35 mcg / dl).

Les nyrefunksjon blodprøveresultater. Normalområdet inkluderer BUN (Blood Urea Nitrogen) ved 5 til 18 mg / dl og Kreatinin på under 0,5 mg / dl.

Hint

  • Mange lab resultater er forkortet til måling per beløp. Celler per mikroliter er forkortet til celler / MCL. Andre forkortelser er notert på treff som: gm / dl - gram per desiliter IU / L - internasjonale enheter per liter mcg / dl - mikrogram per desiliter mEq / L - milliekvivalenter per liter mg / dl - milligram per desiliter mm3 --millimeters cubed U / L - enheter per liter
  • Det er viktig å verifisere pediatriske blodprøveresultater med helsepersonell. De individuelle resultatene kan variere og må tolkes av en profesjonell.

Akutt nyresvikt Infeksjon

Akutt nyresvikt er en svært alvorlig tilstand der nyrene plutselig slutte å fungere. Nyrene er noen av de viktigste delene av kroppen din, som de fjerner avfallsstoffer og bidra til å balansere vann, salt, mineraler og elektrolytter i blodet ditt. Forlengelsen av dette, hvis nyrene slutter å fungere avfallsstoffer, væsker og elektrolytter bygge opp i kroppen din som kan føre til svært alvorlige og noen ganger dødelige problemer.

Fakta

Akutt nyresvikt også går under navnene akutt nyresvikt og akutt nyreskade, men alle tre mener det samme. Denne medisinsk nødsituasjon er preget av et tap av nyrefunksjon på grunn av skade på nyrene. Resultatet blir retensjonen av urea, kreatinin og ikke-nitrogenholdige avfallsstoffer som vanligvis er anordnet for via nyrene. Nyresvikt er også vanligvis ledsaget av metabolske forstyrrelser, som for eksempel forsuring av blodet, forhøyet kaliumnivå og endringer i kroppens væskebalanse. Akutt nyresvikt kan også drastisk påvirker de andre viktige organer i kroppen og påvirke om de fungerer ordentlig.

Typer

Akutt nyresvikt ikke nødvendigvis har forskjellige typer, selv om det er kategorisert i henhold til årsak, som inkluderer prerenal, egenverdi og postrenal. Prerenal forårsaker akutt nyresvikt på grunn av noe i blodtilførselen. Noen av måtene prerenal kan oppstå med støt, dehydrering, vaskulære problemer, systematisk inflammasjon på grunn av infeksjon og binding forårsaket av pankreatitt. Intrinsic refererer til skade i nyrene seg selv og det er irreversible. Det kan oppstå på grunn av giftstoffer eller medisiner, stump traume til området i kroppen hvor nyrene ligger eller myelomatose, blant annet. Postrenal bidrar til akutt nyresvikt når det er hindringer i urinveiene på grunn av medisiner, prostatakreft, eller nyrestein, blant annet.

Forebygging / løsning

Akutt nyresvikt kan oppdages ved å fortelle legen din symptomene du har, de medisiner du tar, din medisinske historie og hvilke tester du har hatt. Blod-og urinprøver kan også bestemme hvor godt nyrene dine fungerer. En kjemi-skjermen kan vise om du har normale nivåer av natrium, kalium og kalsium. De som har blitt diagnostisert med akutt nyresvikt må gjennomgå dialyse og tar daglig antibiotika til sine nyrer har stabilisert seg.

Betraktninger

Du har større sjanse for å bli diagnostisert med akutt nyresvikt hvis du er en eldre voksen eller du allerede har blitt diagnostisert med helseproblemer som nyre-eller leversykdom, diabetes, høyt blodtrykk eller overvekt. Hvis du faller inn under en eller flere av disse kategoriene, kan det være lurt å lage blod-og urinprøver en del av den vanlige check-up rutine med legen din, bare for å sikre at nyrene dine fungerer ordentlig.

Advarsel

Noen mennesker kan ikke ha symptomer på akutt nyresvikt, noe som gjør problemet svært vanskelig å oppdage. Hvis, derimot, har du hevelse i ben og føtter, er det lite eller ingen urin når du tisser, er du opplever tap av matlyst, kvalme eller oppkast, følelse av forvirring, angst, rastløshet, eller overdreven søvnighet, eller har smerter i ryggen rett under brystkassen; du kan være i fare for akutt nyresvikt.

Hvorfor folk Ha en Tracheotomy?

Hvorfor folk Ha en Tracheotomy?


En trakeotomi er en åpning i nakken som fører direkte til luftrøret eller luftrøret. Kirurgen gjør dette hullet, og deretter setter inn en plast, hult rør, kalt et trakeotomi-rør, inn i åpningen. MedicineNet.com advarer om at fordi legene utføre denne prosedyren på en gruppe mennesker som er, i sin natur, veldig syk til å begynne med - komplikasjoner, hvorav noen er dødelig - er sannsynlig. Nettstedet viser tap av blod, infeksjoner og skader på stemmeboks blant noen av de vanskelighetene som kan oppstå fra denne operasjonen. En rekke hendelser kan finne sted for å nødvendiggjøre denne prosedyren.

Trenger et Ventilator

Leger utfører tracheotomies på pasienter som trenger en ventilator, eller pustemaskin, for mer enn to uker. Som David Darling Encyclopedia of Science sier, er trakeotomi formål å koble pasienten til pusteapparat. Den trakeotomi, eller trach, vil tillate pasienten å spise og snakke mens midlertidig bruker enheten.

Hoste Problemer

En lege kan også foreskrive en trakeotomi for en pasient som har problemer med å hoste fordi slimet har blokkert henne luftrom. The Science Encyclopedia påpeker en rekke forhold som kan svekke denne naturlig refleks, inkludert: medfødt, eller til stede ved fødselen, til defekter i de øvre luftveiene og skader på grunn av røyk, damp eller andre kjemiske brannsår.

Svelgevansker

Dersom pasienten har hatt et slag, kan hun midlertidig utvikle problemer med å svelge. Denne tilstand hindrer den naturlige strømmen av spytt som er nødvendig for fukting av munnen, og vil også hindre den normale svelge og fordøyelsen av maten. Dermed kirurgen kan installere en trakeotomi inntil pasienten er i stand til å gjenoppta normal svelge.

Kreft i Larynx

Hvorvidt en strupekreft pasient trenger en midlertidig eller permanent trakeostomi, avhenger av hvor stor del av strupehodet kirurgen må fjernes på grunn av størrelsen av arealet av stemmebåndet malignitet dekker. Hvis kreft befinner seg i en bestemt del av strupehodet, vil han utføre en partiell laryngectomy, noe som vanligvis vil kreve at pasienten skal ha et trakeotomi for en kort tid mens pasienten leges.

Imidlertid, i tilfelle av en fullstendig laryngectomy må legen fjerne tale boksen, fordi i hans mening er for omfattende kreft. Ifølge Macmillan Cancer støttesider, med strupehodet helt borte, eksisterer den naturlige forbindelsen mellom nesen, munnen og lungene ikke lenger. Således må legen skjære et hull i strupen - et fast en - for å gi pasienten en måte å puste etter operasjonen.

Krisesituasjoner

En nødsituasjon, for eksempel en bilulykke, kan føre til nødvendigheten av et trakeotomi. Imidlertid, i henhold til de Mayo Clinic nettsted, er utførelsen av fremgangsmåten utenfor sykehuset vanskelig og kan føre til mange komplikasjoner. Derfor kan kirurgen til stede på åstedet for ulykken utføre en cricothyroidostomy, hvor han borer et hull direkte inn i pasientens stemme boksen. Etter at pasienten kommer inn på sykehuset, vil legen kontrollere ham å fastslå om han har behov for langvarig puste hjelp. Hvis, etter legens mening, vil pasienten trenger slik hjelp, vil legen utføre en trakeotomi når pasientens tilstand er stabil.

Måter å lavere østrogennivå

Østrogen fremmer utvikling av kvinners bryster og er nødvendig for å regulere menstruasjonssyklusen. Hos menn blir østrogen som er nødvendig for produksjonen av sædceller. For mye østrogen, men kan medføre store problemer for både menn og kvinner. Det kan akselerere aldring og fremme kreft. Det kan øke kroppens fett og atrofi muskel tetthet. Det kan føre til hårtap og seksuell dysfunksjon. Hos menn kan det bremse produksjonen av testosteron som det fører til at leveren til å produsere mer carrier proteiner som er ansvarlig for bindende opp testosteron.

Trening og Vekttap

En studie utført av United States National Cancer Institute viste at trening og miste vekt redusert nivå av østrogen. Studien setter 173 kvinner på lav-cardio fitness regimer. De utøvde tre ganger i uken i 20 minutter om dagen. Både trening og den resulterende vekttap bidratt til en østrogen nedgang. For hele gruppen, nedgangen i østrogen som følge av økt mosjon og vekttap var 4 prosent. Kvinner som var den tyngste ved starten av studien viste en høyere proporsjonal reduksjon i østrogennivåer som følge av vekttap og mosjon. De tyngste kvinner i studien hadde en 7 prosent reduksjon i østrogennivåer fra starten av studien til enden, i forhold til 4 prosent gjennomsnittlig blant alle kvinner ble studert.

Østrogen nedgang ble ikke tilskrives endringer i kostholdet, som de involverte ikke endre sin kaloriinntaket. Gjennomsnittsalderen på deltakerne var 60 og deres gjennomsnittlige kroppsmasseindeks var 30,7. De var alle stillesittende og alle grenser på obese.

Medisinsk behandling

Medisinsk østrogenblokkere blir ofte brukt i forbindelse med brystkreft behandling, der selv normale østrogennivå kan akselerere kreft vekst hos kvinner som lider av brystkreft. Hormon reseptor positive stoffene er ofte foreskrevet for å senke østrogennivå. Disse stoffene effektivt undertrykke produksjonen av østrogen. Denne behandling er vanligvis kjent som hormonterapi eller anti-østrogenbehandling. Denne behandlingen bør imidlertid ikke forveksles med hormonbehandling.

Livsstilsendringer

Endringer i kostholdet kan også bidra til å senke østrogennivå. Frukt og grønnsaker kan redusere enzymer som er ansvarlig for å konvertere østrogen fra testosteron, slik at en diett av reduserte kjøtt og økte grønnsaker er det optimale valget. Spise minst 4.4 pounds av frukt og grønnsaker daglig kan senke nivåene av østrogen. Det kan være vanskelig å spise 4.4 pounds av frukt og grønnsaker hver dag, så noen kvinner vil gjøre blandede drinker ut av frukt og grønnsaker for å øke sitt daglige inntak.

Noen andre endringer i livsstil kan også bidra til å redusere østrogennivået. Vann fra springen er filtrert for bakterier, men ikke for østrogen. Filtrere vann eller kjøpe flaskevann for å unngå potensiell østrogen i vann. Ikke gjenbruk plastflasker spesielt etter at de har vært utsatt for sol. Oppvarmet plast frigjør østrogen. Ikke bruk plast i mikrobølgeovn og unngå å bruke plastfolie for samme grunn. Studer etikettene på alle eksterne kremer, lotion og sjampo. Østrogen finnes i noen, og vil bli oppført som enten paraben, polyparaben eller methylparaben.

Til slutt, unngå østrogen urter som lavendel og tea tree olje.

Hvordan fungerer blæren

Urin

Hjemkomsten av blæren faktisk begynne med nyrene. Nyrene filtrerer blodet til melodi av ca 42 liter i døgnet. Avfallet som fjernes av nyrene kalles urin. Urin består i hovedsak av vann. Det følger også med urea, kreatinin og urinsyre samt salt. Det strømmer ut gjennom to urinledere til blæren. Flyten er bidro sammen med tyngdekraften og muskelkontraksjon.

Blære

Blæren er hovedsakelig et lagringsanlegg for urin før den er fjernet. Den er laget av muskler og er plassert bak bekkenbenet. Det er et rør som etterlater blæren kalt urinrøret. Dette rør sender urinen ut av kroppen. Blæren og rør, som kommer inn og ut av det, er alle muskuløse og er foret med en membran. Membranen er belagt, for beskyttelse, med en slim som holder urinen fra å skade musklene. Blæren har tre lag av muskel kalt detrusor, submacosa og mucosa. Mukosa er innersjiktet og detrusor er det ytre lag.

Fjerning

Når urinen gjør sin vei inn i blæren, må den på et tidspunkt meldt. Detrusor laget er den muskelen som trekker seg sammen for å tvinge urinen ut. Det kan også utvide slik at flere kan komme i. Når en blæren blir full, setter den av et signal i reseptorer som er bygget inn i fôret. Strekking av blæreveggene utløser reaksjonen. Dette åpner opp i urinrøret ved bunnen av blæren, slik at fluid kan bli fjernet. Muskelen som holder urinrøret lukket kan styres av personen om nødvendig, slik at ulykker ikke forekomme. Men når en person blir eldre, noen ganger mister han muligheten til å kontrollere det, og dette fører til inkontinens.