Digidexo.com

hvordan lage fatle

Hvordan lage en Long Arm Splint

Hvordan lage en Long Arm Splint


Å vite hvordan å lage en hjemmelaget gips splint er viktig informasjon for alle foreldre å ha på hånden. Med bare noen få enkle forsyninger, kan en lang arm splint gjøres rasjonelt og effektivt. Selv om en tur til legen mest sannsynlig er uunngåelig i situasjoner som krever en slik splint, er en hjemmelaget gips splint en god måte å stabilisere en skade til medisinsk fagpersonell undersøke armen.

Bruksanvisning

Bruk en bomulls bandasje. Start på håndflaten og pakk armen, bruker minimalt trykk. Hold albuen bøyd i 90 grader og avslutt innpakning 03:57 inches over albuen.

Klargjør gips. Ved hjelp av en rull med gips omtrent tre inches bredt, senk gips i lunkent vann. Hvis vannet er for varmt, vil gipsen satt for fort; hvis vannet er for kaldt, vil gipsen satt for sakte. Hold roll under vann inntil alle luftbobler forsvinner.

Form en splint. Splint trenger sju eller åtte lag med gips. Skjær åtte lag fra gips roll og stable dem oppå hverandre. Plasser denne gipsplate rundt utsiden av den arm, som danner det til armen i form av en halvsirkel og som starter like under knokene og slutter 3-4 inches siste albuen. Opprettholde en 90-graders vinkel på albuen. Glatt gips og la det tørke på plass.

Påfør et ess bandasje for å holde pinnen på plass. Begynn nær håndflaten og jobbe deg oppover armen. Overlapping 50 prosent av bandasjen bredde med hver pass som det er rullet langs armen for å dekke splint helt.

Plasser armen i fatle for å holde det trygt og nær kroppen.

Tips og advarsler

 • Bruk milde, jevnt trykk når du søker bandasjene. Hvis de er for stramt, kan blodsirkulasjonen bli kuttet. La gipsen tørke helt før innpakning Ace bandasje.
 • Hvis du skader deg selv på alvor, må du kontakte lege umiddelbart.

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Ett av problemene som mange foreldre kjører inn i løpet av skoleåret er lus. Lus ofte finne boliger i barnets hår og krever en intervensjon for å bli kvitt dem. Men mange butikk-kjøpte lice behandlinger har kjemikalier som potensielt kan skade barnet ditt. Heldigvis, kan du lage din egen lus behandling hjemme som er tryggere å bruke enn mange butikk-kjøpte alternativer.

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Hvordan lage din egen Lice Treatment

•  Vask barnets hår. Start med å vaske barnets hår grundig med sjampo. Dette vil få noen av lus ut av barnets hår og skyll ut noen av talg som har belagt de forskjellige hår på hans eller hennes hode. Dette vil forberede overflaten for behandling.

Bland sammen ingrediensene. Ved hjelp av en dropper, kombinere 2 ½ oz. av vegetabilsk olje, 10 dråper sitron olje, 25 dråper tea tree olje, 10 dråper lavendelolje og 15 dråper rosmarin olje.

•  Påfør blandingen. Sakte hell blandingen på barnets hode. Pass på at blandingen er brukt på alle deler av hodet fra tuppen av hårene til hodebunnen. Det kan hjelpe å massere oljer i huden.

Dekk til hodet med et håndkle og vente i minst en time.

Skyll og gjenta. En gang i timen har gått, skyll håret godt ut, og sjampo igjen. Gjenta prosessen for de neste dagene til lus er ikke lenger der.

Rengjør huset. Lus kan finne sin vei inn på den infiserte barnets eiendeler --- spesielt leker, sengetøy og klær. Sett vaskemaskinen vanntemperaturen til "varm" og vaske sengetøy og klær som kan være infisert. Deretter tørker du bruker tørketrommelen høyeste varmenivå. For leker og andre gjenstander som ikke kan vaskes i en vaskemaskin, plassere elementene i en søppelpose og knyt den tett lukket. Ikke åpne posen i minst tre dager. Lus kan ikke leve veldig lenge uten en vert. Hvis noen er til stede, vil de dø i posen.

Hint

 • Noen lusinfeksjoner kan være for alvorlig for et naturlig middel til å fungere. I dette tilfellet, snakk med legen din om reseptbelagte alternativer med minst mulig risiko og skadelige kjemikalier.

Hvordan lage et vekttap plan

Hvordan lage et vekttap plan


Før du bestemmer deg for å gå ned i vekt, er det nyttig å ha en plan for å holde oversikt over dine vekttap innsats og bruk som en referanse når det er nødvendig. Når du planlegger et vekttap program, er du sannsynligvis mye mer sannsynlig å være vellykket i din innsats. Her er hvordan å lage et vekttap plan.

Hvordan lage et vekttap plan

•  Bestem vekttap program eller diett mat som du skal spise. Lag en liste over alle matvarer som er akseptable på kostholdet ditt. Lag en tabell ved hjelp av et dataprogram eller bare tegne en, og legge alle dine akseptable matvarer inn i tabellen.

Listen kjøtt, grønnsaker, frukt, drikke, brød, pasta og andre matvarer i sub-lister i tabellen. Du kan også være lurt å liste mat basert på proteiner, fett og karbohydrater, spesielt hvis du gjør en lav-karbohydrat eller lav-fett diett.

Lag en meny med mat som du kan se på når du gjør måltider. Har en liste over frokoster, lunsjer og middager planlagt fremover slik at du ikke blir fristet til å dreier av kostholdet når sultestreiker. Har snacks oppført og planlagt også. Sørg for å inkludere vann og drikke i din vekttap plan.

Sett en tidsplan for måltider hvis mulig. Planlegg måltidene slik at du spiser i løpet av dagen for å øke metabolismen. Prøv å opprettholde tidsplanen slik at kroppen justerer og sult oppstår med passende mellomrom.

Plan for cravings. Ha matvarer på hånden som du vet du kanskje ønsker og bestemme hvordan du vil håndtere cravings som de oppstår. For eksempel, hvis du vet at du vil ønske søtsaker, har sukker fri gele eller pudding på hånden. Kjøp i individuelle beholdere for å unngå overspising.

Kjøp all maten i god tid. I tillegg fjerner fristende og fet mat fra hjemmet ditt. Jo mer forberedt du er, jo mindre sannsynlig at du vil være å fjerne seg fra planen.

Sett av tid til trening. Dette bør bli jobbet i din vekttap plan også. Opprette en ekstra bord med aktiviteter du liker å gjøre. Sørg for å tillate deg selv minst 30 minutter per dag til å utføre moderat til høy intensitet aerobic, stretching eller vekt-trening øvelser.

Hold en journal for å registrere dine suksesser og fiaskoer. Ved å holde sporet, vil du bli mer bevisst på dine matvaner og dine triggere til å overspise.

9. Spør venner eller familie til å bli med deg. Sørg for at du har venner du kan ringe når du opplever cravings. I tillegg prøver å finne folk som vil bli med deg i din vekt-tap innsats. Venner eller familie kan bidra til å motivere hverandre gjennom tøffe tider i en vekt-tap programmet.

Hvordan lage din egen Vekttap Drink

Hemmeligheten er ute. En sunn diett består av en kombinasjon av matvarer som er lav i mettet fett og raffinert sukker og høy i lean protein og fiber. Problemet er at mange mennesker har en travel timeplan, og planlegger et måltid som omfatter alle disse ernæringsmessige kvaliteter er tidkrevende. Mange velger å ha en sunn drikk som satiates dem i en tid klemme. Vekttap drikke er tilgjengelig over disk, men de er dyre og ofte inneholder biprodukter som du ønsker å unngå. Den gode nyheten er at å lage sunne smoothies er enkelt, raskt og enkelt. Det er en enkel og næringsrik måte å tilfredsstille din appetitt når du ikke har tid til å lage et balansert måltid.

Hvordan lage din egen Vekttap Drink

Hvordan lage en Protein Smoothie

•  Samle sunne ingredienser. Hvem som helst kan lage en deilig smoothie, men å lage en smoothie som fremmer vekttap er mer presis.

Du må velge frukt som inneholder mye fiber, men ikke så høy i kalorier. Følgende ingredienser er stor for hjemmelaget vekttap drikke:

• Bær. Frukter som bananer er deilig, men de er også høy i kalorier. Hvis du vil ha en banan, kan du prøve å bruke bare halvparten av det. Bær er lavere i naturlig sukker og høyere i fiber, og derfor er blant de beste frukt valg.

• Lav-fett melk og yoghurt er bra for vekttap drinker, som kalsium fremmer vekttap. Fordelen med yoghurt er at det kan inneholde friske kulturer, noe som forbedrer fordøyelses funksjon og metabolisme.
• velge et protein-pulver, som myseprotein, som også har ekstra vitaminer og mineraler. Protein er en viktig byggestein for muskler, bein, hud og annet vev. Protein kan også hjelpe kroppen forbrenne fett og bygge muskler.
• Plukk opp et naturlig søtningsmiddel, som agave nektar. Agave nektar er et sikkert alternativ til kunstige søtningsmidler, og har en lavere glykemisk nivå enn sukker.

Legg til følgende ingredienser i en blender.
• ½ kopp blandet bær
• 1 kopp is
• 1 scoop av protein pulver
• 1 kopp lettmelk eller ½ kopp fettfattig yoghurt (hvis yoghurt, tilsett ½ kopp vann for å redusere viskositeten)
• 1 ss agave nektar
• ½ kopp isen

•  Bland de nevnte bestanddeler i en blander i ett minutt på høy hastighet, eller inntil alle ingrediensene ble blandet, og blandingen blir gjort flytende.

Drikk og nyt!

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler


Summers begynner å bli varmere, og noen mennesker liker å være utendørs, regarless av varmen. Disse menneskene trenger en måte å holde seg kjølig, og en av de beste måtene er ved å kjøle ned på baksiden av halsen. Dette vil bidra til å senke temperaturen til hele kroppen, og derfor å redusere faren for heteslag. Kjøle nakke wraps er stor for bygningsarbeidere, personer som arbeider på messer, utendørs badevakter og andre arbeidere som får veldig varmt på deres arbeidsplasser.

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

•  Skjær en stripe av materiale som er om lag tre meter lang og ca fire inches bred. Du kan bruke alle slags trykksaker du vil, så lenge materialet er bomull. Dette vil tillate vann å trenge inn i materialet til å fukte de kjøligere perler, og tillate overskytende fuktighet å komme ut av perlene og duken.

Brett materialet i to på langs og sy opp en kortside og langsiden. Vær sikker på at materialet er brettet slik at den "gode", eller høyre, er siden av materialet brettes inn på seg selv. Etter syingen er ferdig, slår røret av materialet innsiden ut, så "gode" siden er på utsiden av røret og sømmen er på innsiden.

•  Sy røret omtrent seks inches fra den lukkede ende for å la en del av halsen vikle for å binde. Hell ca 2-3 spiseskjeer med kjøligere perler inn i røret. Sy opp et parti av røret seks inches fra den åpne ende og deretter sy denne enden lukket.

Sug halsen wrap i kaldt vann i ca 15 minutter. Hvis du vil ha en veldig kaldt halsen wrap, suge den i isvann. De kjøligere perler vil ta på vannet, forårsaker dem til å hovne opp og fylle røret. De vil ha en gel-lignende følelse når de er fulle av vann.

Ta halsen wrap fra vannet, legg det på baksiden av halsen og nyte. Hvis du skal flytte rundt, bruker de seks tommers bånd i hver ende av halsen wrap å knytte det til halsen. Dette vil bidra til å sikre halsen wrap som du beveger deg rundt.

Hint

 • Kjenn versitility av halsen wrap. Den kan brukes rundt hodet for å avkjøle legemet ned, rundt leddene tilstrekkelig til å dempe smerte fra forstuinger, eller det kan varmes i mikrobølgeovnen for å gi fuktig varme til kroppen.
 • Ikke la halsen wrap i vann i lengre perioder av gangen. Dette kan føre til skader på halsen wrap.

Hvordan lage grønn te ekstrakt

Grønn te ekstrakt er tatt som et supplement og er enkel å lage hjemme. The University of Maryland Medical Center hjemmeside melder at de potensielle helsemessige fordeler av grønn te har blitt studert; Disse studiene tyder på at grønn te kan ha mange gunstige bruksområder, blant annet senke risikoen for hjertesykdom, forebygge og behandle kreftsvulster, oppmuntre vekttap og bremse aldringsprosessen.

Hvordan lage grønn te ekstrakt

Hvordan lage grønn te ekstrakt

•  Kombiner te med mineralvann.

Steep te ved romtemperatur i 1 time.

•  Hell te i beholder med lokk, anstreng te som du helle.

Kjøle dekket te ekstrakt.

Kast de løs te eller teposer.

Hint

 • Grønn te er også brukt som en ingrediens i noen skjønnhetsprodukter, på grunn av sin påståtte anti-aging egenskaper. Å lage din egen grønn te fuktighetskrem, legger du til en liten mengde grønn te ekstrakt til vanlig hudkrem.
 • Hvis du tar reseptbelagte stoffet VELCADE, ikke bruker noen grønn te produkt, som en 2009 University of Southern California studie konkluderte med at grønn te gjør stoffet ubrukelig.

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Populær for deres bruk i gelé og vin, har de medisinsk bruk av hyllebær vært spioneringen i år av bestemødre og forskere likt. Faktisk, en 2001 studie publisert av National Center for Bioteknologi Information indikerte at hyllebær er effektive i bekjempelsen av influensa og øke immunforsvaret. Full av helse-boosting antioksidanter og flavinoider, er ferdige hyllebær konsentrat tilgjengelig på helsekostbutikker for en premie, men å lære hvordan å lage hyllebær konsentrat hjemme kan tillate deg å høste healing fordeler og deilig smak til en brøkdel av prisen .

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Vask bær, og fjern stilkene.

Ha fremdeles fuktige bær inn i en trykkoker, og varme inntil trykket indictor stiger og forblir forhøyet i 30 sekunder til ett minutt. Slå av trykkoker. Alternativt småkoke bærene på stovetop med bare litt vann som dekker dem, knusing bærene som de koker.

Plasser avkjølt hyllebær til en gelé bag (en kjegle-formet bag laget av porøs stoff, som cheesecloth eller nylon, som brukes til å presse saften fra bærene i gelé forberedelse). Plasser posen i en grunn skål, og la saften til å blø ut over natten.

Kok drenert saften før den er redusert med omtrent en tredjedel. Den konsentrerte saften vil fortsatt være tynne. En annen måte for å skille konsentratet fra det overskytende vann er å helle saften drenert fra gelé posen i glasskrukker og fryser over natten. Ta glassene ut av fryseren neste morgen, og tillate dem å delvis tine, helle av konsentrat (som vil smelte først) og etterlater isen.

Tilsett 1 kopp honning til hver halvliter konsentrert hyllebær juice for å blidgjøre og bidra til å bevare juice. Forsiktig varme blandingen i en gryte, og rør for å blande. Kommersielt fremstilt hyllebær konsentrat kan ha en søtere, fyldigere smak på grunn av den friere bruk av søtningsmidler, slik som maissirup.

Frys hyllebær konsentrat i beholdere av glass eller plast. Det kan også være hjemme hermetisert.

Hint

 • Unngå å klemme gelé posen for å fjerne overskudd av saften. Gjør du det fører til at bærene til å etterlate en klebrig, grønn rester som ødelegger posen og er vanskelig å rengjøre fra panner og kasseroller.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Protein og energi shakes kan være svært gunstig for din generelle helse. Flere ferdiglagde pulverisert mikser i forskjellige smaker er tilgjengelig som du kan blande med vann, juice, melk, eller til og med blandet i iskrem eller med isbiter for å gjøre en kald, kremet shake eller smoothie.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Velg pulverisert supplement som vil være riktig for deg. Les ernæring etikettene for å finne ut hva du trenger. Ideelt sett ønsker du et produkt som er lav i sukker, fett og karbohydrater for et protein supplement. For en energi supplement, kan du forvente at det vil inkludere flere karbohydrater, men se nøye for å være sikker på at det ikke har for mye sukker.

Mål pulver i shaker kopp og tilsett 8-12 gram av ønsket væske. Juice er et flott alternativ for energitilskudd fordi det ofte har lagt vitaminer som kan optimalisere energipotensialet i din riste.

•  Sett lokket på din shaker kopp og rist kraftig inntil alt pulveret er oppløst. Hvis du ikke har en shaker kopp med lokk og blande rist, kan du også bruke en vanlig kopp og en gaffel eller visp å røre og løse opp pulveret.

Drikk shake. Det er best å drikke energi rister rett etter trening, når musklene er på jakt etter drivstoff til å reparere seg selv etter en hard treningsøkt. Du kan ta energi rister når du føler at du trenger en ekstra boost for å komme gjennom dagen.

Rengjør koppen grundig før det lagres. Shaker kopper har en tendens til å være av plast, og kan absorbere bakterier lett hvis de ikke er renset godt og fikk tørke.

Hint

 • Supplement pulver kan bli funnet i ernæring butikker, men mange dagligvarebutikker har begynt å lager dem også. Hvis du er på utkikk etter måter å variere supplement rutine, kan du legge pulver til smoothies, milkshakes, eller til og med brukt som kaffe Creamer, siden de kommer i så mange forskjellige smaker.
 • Før du starter noen supplement rutine, snakk med legen din om hvilke alternativer som er best for dine spesielle behov og mål. Noen energi shakes inneholder koffein. Store mengder koffein kan øke hjertefrekvensen, så ikke drikk mer energi rister enn legen anbefaler.

Hvordan lage Frenzel Goggles

Hvordan lage Frenzel Goggles


Frenzel briller brukes til å diagnostisere vestibulære lidelser. En vestibulære lidelse oppstår når en pasient opplever kraftig svimmelhet, vertigo eller andre balanse problemer. Når de forstørrede linser på brillene er kombinert med en spesiell belysning, er sykdommen lett diagnostisert fordi pasientens øyne forstørres og kan ikke fiksere. En tysk lege ved navn Frenzel designet brillene, og du kan lage din egen par for moro skyld eller for en skole / arbeid-prosjekt. Det vil ikke koste deg en bunt, men du vil trenge en liten teknologisk kunnskap og være flink med hendene for å få brillene til å fungere ordentlig.

Hvordan lage Frenzel Goggles

Hvordan lage Frenzel Goggles

Ta linsene fra et par sveisebriller. Erstatte disse med dine 5 cm brennvidde / + 20 objektiver. Bruk sterk super lim langs kanten av rammene for å sikre dem på plass.

Mount tre LED-lys inni hver linse for å tjene som riktig belysning. Øynene må bli utsatt for opplysende lys og mørke samtidig for brillene skal fungere skikkelig. Plugg LED-lys til en strømkilde for å sikre de skinner inni brillene, men ikke til en lys, farlig nivå.

Lag din video arrangement ved hjelp av en video mikroskop. Montere den på brillene slik at det tar opp bare ett øye. Bruke et flyttbart mount (for eksempel en sterk gummiklemme) så vil du ha frihet til å flytte den enkelt til det andre øyet.

Bruk webkameraer med IR lysdioder som lyskilde hvis du ikke klarer å finne en rimelig video mikroskop. Ta på brillene og teste dem på både deg selv og andre frivillige. Juster linser og lyskilde for å få riktig bildestørrelse du trenger for testing.

Oppbevar briller på et trygt sted, så linsene er knuselig og videoutstyret er verdifull. Ta med goggles ut for demonstrasjonsformål eller for din prosjektpresentasjon.

Hint

 • Det kan være lurt å kjøpe en profesjonell par Frenzel briller for å sammenligne og bruke som en mal som du konstruere din egen. Disse er tilgjengelige fra flere ulike produsenter. (Se Resources)

Hvordan lage ditt eget øre Wash

Hvordan lage ditt eget øre Wash


Det gamle ordtaket: Du bør aldri sette noe mindre enn albuen inni øret. Leger fortsatt står ved denne uttalelsen. Det eneste unntaket fra regelen er en pipette eller sprøyte brukes til å helle en vask inn i ørene for å fjerne tilstopping eller overflødig ørevoks. Hvis du har problemer med hørsel eller du føler kløe eller smerter i øret, kan det være lurt å lage din egen øret vask før du ringer en lege. Dette vil bidra til å løse opp giftstoffer og helbrede øret naturlig.

Hvordan lage ditt eget øre Wash

Hvordan lage ditt eget øre Wash

•  Hell en halv kopp av hydrogenperoksid inn i en liten plastbeholder. Du kan kjøpe hydrogenperoksid på ditt lokale apotek eller på nettet (se Ressurser).

Hell en halv kopp med varmt vann fra springen i plastbeholder. Vannet bør være varm, ikke varmt. Hvis det er for varmt kan du brenne deg. Det heller ikke bør være kald. Hvis vannet er for kaldt, kan det føre til at du besvimer eller blir svimmel.

Swirl beholderen forsiktig for å blande. Du kan høre en knitrende lyd inne i containeren forårsaket av popping av hydrogenbobler.

Bruk en pipette eller sprøyte, trekk eller trykk på stempelet for å laste øret vask blandingen.

Trykk på din ikke-plagede øret mot skulderen din. Plasser dropper eller sprøyte inn den elendige øret. Trykk stemplet med stor kraft inntil all væsken har blitt sluppet. Hold fortsatt i omtrent fem minutter, hell væsken ut av øret og i vasken.

Fortsett å bruke øret vask i henhold til trinn 4 og 5 til blandingen er helt borte, eller trykket i ørene er lettet. Hver gang du ønsker å bygge ut øret, lage en ny en-cup batch av øret vask, så vannet vil redusere styrken på peroxide over tid.

Hint

 • Du kan føle prikking eller bankende mens du har øret vask i øret.
 • Dersom øret fortsatt føles tett etter bruk av øret vask, se en lege.

Hvordan lage Lemon lønnesirup for A Detox Diet

Hvordan lage Lemon lønnesirup for A Detox Diet


En detox rensing diett består av å konsumere noe annet enn væske for en viss tid for å anspore raskt vekttap. Disse diettene kan variere i typer ingredienser som utgjør concoction, hvor mange ganger for å absorbere på en dag og varighet. Sitron lønnesirup av tittelen refererer til master rens detox. Det er en drikk laget med fire ingredienser.

Hvordan lage Lemon lønnesirup for A Detox Diet

Hvordan lage Lemon lønnesirup for A Detox Diet

•  Sett sammen din fire ingredienser for detox diett og få ut en mugge.

Klem to spiseskjeer sitronsaft inn i beholderen. Bruk ekte juice av en økologisk dyrket sitron. Ikke bruk flaske juice.

Legg til en tiendedel av en teskje av Cayenne pepper. Dette er omtrent en rask strek. Hvis du ikke liker å drikke juice med en ekstra kick, kan du la cayenne pepper ut av oppskriften og i stedet kjøpe cayenne pepper kapsler fra en helsekost butikk.

Hell i de to spiseskjeer med lønnesirup. For at denne concoction å være mest effektive, bruker autentisk lønnesirup. Til toppen av detox diett juice, tilsett vannet.

Bruk røreskje, bland godt. Dette gjør en servering. Bare dobbel og trippel mengder av ingredienser for å lage en større gruppe med cayenne, lønnesirup og sitron rens.

Hint

 • Fordi ingrediensene kan gå dårlig, det er ikke lurt å gjøre mer enn en dags servering på forhånd.
 • Som med noen drastiske kosthold endringer, ta kontakt med din lege for å sørge for at du er du fortsatt møte dine ernæringsmessige behov. Hvis du føler deg svak, svimmel, ør eller du har alvorlige magekramper, avvikle detox diett umiddelbart.

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

The Lemonade rens, ellers kjent som Master Cleanse, er en fastende rens der du slutte å spise fast føde for opp til 10 dager mens forbruker en hjemmelaget lemonade oppskrift. Making the lemonade er enkelt og kan gjøres i bulk. Dette gjør bor på rens mye enklere når du har nok å konsumere uten å måtte løpe ut og gjøre mer. Dette bør gjøre en 3-dagers forbruk av lemonade.

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

•  Skjær sitronene i to og klem dem i juicer, samle all sitronsaft i samlingen beholder av juicer.
Hvis du gjør dette med en hånd juicer, vil det ta litt muskler å komme gjennom alle sitroner. En automatisk juicer er mye raskere og enklere hvis du har en. Det vil også få mer juice ut.

Tiltak 3 kopper sitronsaft og legge til pitcher.
Du trenger 14 spiseskjeer sitronsaft for hver dag er verdt av lemonade. Det er 16 spiseskjeer i en kopp, så du gjør din lemonade litt mer gretten. Det er bedre å ha mer enn mindre, da dette er den næring du får i løpet av den raskt, så ikke bekymre deg for de ekstra seks spiseskjeer. Faktisk, The Master Cleanse instruksjoner kan du drikke så mye av lemonade som du vil ha i overkant av 2 liter per dag.

Tilsett 2 3/4 til 3 kopper lønnesirup til pitcher.
Nok en gang, er oppskriften på en daglig to-liters porsjon 14 spiseskjeer, så på 3 kopper du er litt over. Du kan bruke opp til tre kopper om du ønsker å oppveie den sure av den ekstra sitron.

Ta en kopp vann fra hver av de to-liters vannflasker.
Du kan sette dette i en vannmugge eller andre pitcher for å redde den. Eller hvis du er tørst, kan du gjerne drikke det. Du skal erstatte koppen strømmet ut med sitron blandingen.

Flyte en kopp sitron blandingen inn i hver av de to-liters flasker med vann.
Bruk vannlåsen etter at du måle hver kopp å dele lemonade likt.

Legg 1/2 ts kajennepepper til hver 2-liters vannflaske.
Den oppskriften krever dette mye, men du kan ikke være i stand til å tolerere dette mye. I dette tilfellet, legger cayenne etter smak. Cayenne bidrar til å fjerne slim i kroppen din og eliminere giftstoffer.

Shake hver flaske godt og avkjøl umiddelbart.

Hint

 • Mens du forbereder lemonade i bulk, bør du vite at etter en dag eller så, kan din smak for lemonade endre og du vil kanskje litt mer eller mindre av noen av ingrediensene. Være fleksibel for å legge vann, sitron, sirup eller pepper i moderate mengder for å fortynne eller styrke formelen.
 • Mens du kan gjøre lemonade i bulk, prøv å ikke gjøre mer enn du vil bruke i løpet av én dag. Årsaken er at sitrusfrukter, sitroner, begynner å miste sin næringsverdi når de er presset inn i saften. For å få maksimal helsemessige fordeler, er det best å konsumere juicen umiddelbart etter klemme.

Hvordan lage Pizza Low Fat

Hvordan lage Pizza Low Fat


Hvis du prøver å se på fettinntaket, trenger du ikke å velge mellom fett og smaken når du gjør en pizza. Mange lav-fett produkter er tilgjengelig som gjør en pizza smaker godt, inkludert vegetariske "kjøtt" alternativer som smaker godt med litt fett. Her er hvordan å lage en lav fett pizza.

Hvordan lage Pizza Low Fat

•  Gjør deg kjent med den ernæringsmessige informasjonen som er inkludert på de fleste mat etiketter. Se etter den delen av etiketten som sier, "Total Fat". Du vil dette tallet være så lav som mulig, som en lav-fett diett er mindre enn 40 g fett på en dag. Under "Totalt fett" er "mettet fett." Dette er "dårlig fett", slik at du vil dette tallet være så nær null som mulig.

Finn en lav-fett pizzabunn. Mel, som er den viktigste ingrediensen i en pizzabunn, er lav i fett. Se etter en pizzabunn som ikke har smør eller tungolje lagt.

Kjøp en lav-fett pizza saus eller tomatsaus. Tomater har ikke fett i dem, så det er lett å finne en tomatsaus som er lav i fett. Se etter en tomatsaus som ikke har en masse tilsetningsstoffer, for eksempel olje, som legger fett. Ved hjelp av baksiden av en skje, spre pizza eller tomatsaus på pizzaskorpen, opptil en tomme fra kanten av jordskorpen.

Kjøp lav-fett mozzarella ost. Mens fettfri ost gir minst mulig fett, betyr det ikke alltid smelte godt eller smaker så godt. I stedet velge en av de to-prosent alternativer, som er lav i fett, men fortsatt smelter som vanlig ost. Strø ost på toppen av pizza eller tomatsaus.

Velg magre pålegg. De fleste friske grønnsaker kommer til å være lav i fett. Hvis du foretrekker kjøtt pålegg, vurdere å prøve noen av de mange vegetariske alternativer som er tilgjengelige. De fleste vegetariske kjøtt inneholder lite fett, og mange smaker som the real thing, spesielt på en pizza. Vegetariske italiensk pølse crumbles er spesielt god, og kan ofte lure ikke-vegetarianere. Plasser lav-fett pålegg på toppen av osten.

Liberalt gjelder krydder. Krydder er fettfritt, så bruk alt du ønsker. Et dryss av italiensk krydder, oregano eller basilikum kan legge smak til lav fett pizza uten å legge fett. Dryss krydder på toppen av ost og pålegg.

Cook din pizza ved 350 grader C i 7 til 9 minutter (eller følg instruksjonene som fulgte med pizzabunn). Deretter kan du nyte en velsmakende, lav-fett måltid.

Hint

 • Prøv forskjellige merker av vegetariske "kjøtt". Noen merker smake mer som the real thing enn andre gjør.

Hvordan lage lav-karbohydrat Meat Loaf

Hvordan lage lav-karbohydrat Meat Loaf


Fedme er en raskt voksende sykdom som plager amerikanske samfunnet. En lav-karbohydrat diett med vekttap og bli frisk uten å gjøre ekstreme endringer i kostholdet ditt. Karbohydrater produsere insulin, som i sin tur er ansvarlig for å gjøre kroppen din føler seg sulten. Lav-karbohydrat mat reduserer følelsen av sult. Det finnes mange oppskrifter for å gjøre lav-karbohydrat mat, inkludert hvordan å lage lav-karbohydrat kjøttpudding.

Hvordan lage lav-karbohydrat Meat Loaf

•  Legg alle ingredienser og redskaper du vil bruke på kjøkkenbordet. Dette vil hjelpe deg til å unngå å glemme noen ingredienser. Pass på at kjøkkenbordet er rent for å unngå bakterier.

•  Legg kjøttet i en stor skål. Kna kjøttet før du legger resten av ingrediensene, fordi dette vil gjøre kjøttet brød stige raskere.

Legg til og bland det tørre sennepspulver, svart pepper og salt i bollen. Du bør blande dem godt før de blir en jevn blanding. Bruk skjeen dersom det er vanskelig å gjøre det med hendene.

Legg inn i blandingen tørket salvie, tørket timian, hakket løk og hvitløksfedd. Løk og hvitløk må bli hakket i små biter.

Tilsett melken mens du fortsetter å blande kjøttpudding blandingen. Deretter legger egg og 1 kopp lav-fett brødsmuler. Fortsett å blande i ytterligere fem minutter.

Sett blandingen i brød pan. Form blandingen i noen form du ønsker, men vanligvis kjøttpudding er log-formet.

•  Sett brød pan inn i ovnen og bake til kjøttpudding i en time ved 150 grader Celsius.

Hint

 • Forvarm ovnen på 100 grader Celsius i en halv time.
 • Vær forsiktig med å kutte fingrene mens hakking ingrediensene.

Hvordan lage en Diet Fra glykemisk indeks

Den glykemiske indeks er for det meste kjent blant diabetikere, siden det er en skala som veier verdien av sukker inntak og sirkulasjon i blodet. Sine verdier kan brukes til å kontrollere blodsukkeret, og mange mennesker har brukt verdiene til å lage lav-fett, lav-carb dietter som hjelper dem å gå ned i vekt. Noen matvarer øke indeksverdier, mens andre holder en lav profil og bidra til å opprettholde en sunn livsstil.

Hvordan lage en Diet Fra glykemisk indeks

Hvordan lage et kosthold basert på glykemisk indeks

•  Spis mye fiber og korn i morgen. Hel hvete korn korn og fibre fyller, og de hjelper til å rense ut av systemet. Korn og fiber er spesielt gunstig for fordøyelseskanalen.

Spis meieriprodukter for kalsium. Meieriprodukter har en lav glykemisk belastning. Melk og ost kan brukes på brød og for en velsmakende drikk midt på dagen.

Spis frukt for snacks. Noen frukter har en høy glykemisk belastning som bananer, rosiner og dadler. Noen frukter er sunne snacks som påvirker glykemisk veldig mildt, for eksempel grapefrukt, appelsiner, fersken og pærer.

Spis bønner og nøtter for low-carb snacking. Bønner og nøtter er veldig mettende, og de er gode for snacking. Peanøtter, cashewnøtter, og linser har en svært lav glykemisk belastning.

Unngå pasta og hvitt brød. Noen av de høyeste glykemisk belastning er i hvit pasta og brød. Unngå disse matvaregruppene så mye som mulig.

Hvordan lage sjokoladedekkede mandler uten raffinert sukker

I å gjøre en chocolatey snack hjemme for deg selv og familien din som ikke involverer raffinert hvitt sukker interessert? I dag som ikke er så vanskelig hvis du bruker alternative søtningsstoffer som lønnesirup eller ris syrup.These kan finnes i de fleste helsekost stores.Chocolate-dekket mandler vil passe regningen. Mandler er lave i karbohydrater og korn-eller malt søtet sjokolade vil ikke pigg blodsukkeret. Dette snack er fancy nok til å gjøre og presentere som en gave eller å bare gjøre og hamstre hjemme for deg selv.

Hvordan lage sjokoladedekkede mandler uten raffinert sukker

Hvordan lage sjokoladedekkede mandler uten raffinert sukker

•  Smelt sjokolade chips i den øverste delen av en dobbel broiler på lav Heaton toppen av ovnen. (Ikke mikrobølgeovn).

Rør til jevn og fjern fra varmen. Avkjøl helt.

Spre rå mandler på en stekeplate og brun i en ovn satt til 325 degreesFahrenheit. Dette vil ta ca 5- 6 minutter.

Fjern fra ovnen og la mandler avkjøles helt på en annen stekeplate.

Kombiner både sjokolade og mandler i en stor rustfritt stål bolle når de er avkjølt.

Drop av sjenerøse spiseskjeer på bakervarer ark lined med voks papir og fryse over natten.

Fjern sjokolade dekket mandel klynger og lagre i en lufttett, dekket beholder etter freezing.These candies kan oppbevares i romtemperatur eller oppbevares i fryseren, og lov til å returnere til romtemperatur før servering.

Hint

 • Bruke økologiske mandler og økologisk sjokolade, korn-søtet sjokoladebiter for best resultat. Begge er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.
 • Det er bare ca 8 gram karbohydrater for en servering størrelse på ca 4 mandel klynger.
 • Ikke gi godteri til små barn hvis mandlene er igjen helhet. Veldig små barn kan ved et uhell kvele på disse mandel candies.

Hvordan å lage mat med Flax

Linfrø gir mange helsemessige fordeler fordi den er rik på fiber og næringsstoffer, og det bidrar til å regulere kolesterol og blodtrykk. Legge linfrø til kosthold kan også forebygge diabetes, hjertesykdommer og enkelte typer kreft. Linfrø er en stor kilde til alfa-linolensyre og kan hjelpe med leddgikt og andre typer betennelser lidelser. Flax kan bli stenket på toppen av mat eller innlemmes i det under kokeprosessen.

Hvordan å lage mat med Flax

Legge Flax Seed til tilberedt mat

•  Dryss hele linfrø på salater, havregryn, ris, yoghurt, bønner, smørbrød og frokostblandinger. Dette er bare noen av de mulige matvarer som hele linfrø kan legges til.

Legg hele linfrø til kremede poteter, røring å blande godt. Nutty smaken av linfrø gir dybde til potetene.

Legg hele linfrø til milkshakes og smoothies for å få de helsemessige fordelene av lin.

Hvordan å lage mat med Flax

Sett matolje med linfrø. Ett og 1/2 kopper bakken linfrø tilsvarer en halv kopp olje.

Substitute bakken linfrø for egg. To ss. av bakken linfrø kombinert med 6 ss. varmt vann tilsvarer to egg. La linfrø og vann blandingen til å sitte i 5 minutter før bruk.

Legg 1 ss. av linfrø til pannekakerøre, brøddeig og misbruke batter.

innlemme 1/2 ss. av linfrø i noen gryte eller bakt parabolen uten en betydelig endring i smak.

Hint

 • Hele linfrø vil holde bedre enn bakken linfrø. Kjøpe linfrø hele og male det med en kaffekvern etter behov.

Hvordan lage stoffskiftet raskere

Hvordan lage stoffskiftet raskere. Her er noen raske og enkle måter å gjøre stoffskiftet raskere, noe som gir deg mer energi og fettforbrenning potensial.

Hvordan lage stoffskiftet raskere

•  Først av alt dette hvordan du er bare å introdusere deg til skritt for å gjøre stoffskiftet raskere, det er andre måter bare gjøre en rask Internett-søk etter andre måter.
Den største tingen du kan gjøre for å hjelpe fart på stoffskiftet er å spise en stor frokost. Dette synes teller intuitivt i dagens kultur, men det er en grunn til at landets bønder er mager som bønne polene og har fem varianter av kjøtt til frokost. En stor frokost hoppe starter stoffskiftet. I løpet av natten kroppen fikk ingen næringsstoffer eller kalorier, vil denne store frokost hoppe starte stoffskiftet.

Neste du vil ønske å faktisk begynne at øvelse rutine du har vært meningen også. For å gjøre stoffskiftet raskere du trenger mosjon. Dette bidrar til å brenne kalorier og gjøre muskelen, som brenner mer kalorier enn fett gjør.

Nå vil du trenger å gjøre en diett overhaling. Riktig mat med de riktige vitaminer og mineraler er viktig. Også du vil ønske å spise matvarer med høyere mengder av proteiner. Hvorfor? Dette vil hjelpe når kombinert med ditt treningsprogram, vil proteiner drivstoff dine nå magre muskler forårsaker dem til å vokse, og dermed brenner mer kalorier.

Lets talk måltider, spesielt størrelse og frekvens. Vi har allerede nevnt en frokost er nødvendig å gjøre stoffskiftet raskere nå vil vi diskutere mindre hyppigere måltider. Ved å forbruke mindre i en sittende og spise oftere du vil til slutt ikke sulte kroppen din. Det tar et par timer å fordøye maten, og dermed spise hver par timer vil holde deg god og full. Også dette holder unna den stuffing selv som ikke er produktive for å gjøre stoffskiftet raskere. Prøv å skutt for ca 6 små måltider om dagen.

Til slutt kan diskutere drink. Det er en mektig drikk som vil bidra til å få fart på stoffskiftet, grønn te. Slå koffein inntak til grønn te, og dette vil bidra til å gjøre stoffskiftet raskere. Også konsumere den anbefalte mengden vann (6-8 glass).

Hint

 • Husk dette er bare tips, skal disse bidra til å gjøre stoffskiftet raskere og kaste pounds.

Hvordan lage Calendula Salve

Hvordan lage Calendula Salve


Calendula er kjent som en helbredende urt, mest kjent for tilheling av sår. Den har antiseptisk, antibakteriell og soppdrepende egenskaper som hindrer infeksjoner. Det kan også støtte koagulasjon og skorpedannelse i sår som motstår healing. Calendula er ofte brukt i salver eller kremer for å bistå med hudsykdommer som akne eksem utslett og solbrenthet. Denne artikkelen vil beskrive hvordan du gjør Calendula salve.

Bruksanvisning

Hvordan lage Calendula Salve

•  Gjør tilført olje. For å gjøre tilført olje, legg 1/4 kopp calendula blomster til en pint-size hermetisering jar. Legg 1/2 kopp olje og rør godt. Dekk glasset med et lokk og sett glasset i et solrikt vindu. Når oljen slår en dyp gyllen gul (dette tar vanligvis en til to uker), sil oljen gjennom flere lag med cheesecloth å fjerne blomstene.

Riv bivoks hvis det ikke allerede revet.

Kombiner kombinere Calendula olje med revet bivoks i en liten, tung kasserolle. Varm forsiktig til bivoks er smeltet.

Legg til 40 dråper lavendel essensielle olje til blandingen i kasserolle.

Hell blandingen i flere bred munn glasskrukker.

6. La salve kjølig i glassene.

Cover krukker med lokk.

Oppbevar på et kjølig, mørkt sted.

Tips og advarsler

 • Calendula salve vil bli frisk for omtrent ett år.
 • Legge til 2 til 3 ts av vitamin E olje for hver kopp olje vil bidra til å forlenge holdbarheten på salve.
 • Ikke bruk Calendula salve på sår som må forbli åpen til alle infeksjonen har drenert bort.

Hvordan lage Scars Fade

Hvordan lage Scars Fade


Hvordan lage Scars Fade. Ønsker å ha som skjemmende acne arr fjernes eller bare ønsker ikke å gå for en laser behandling for å ha acne arr fjerning? Heres hvordan du får den beste arr behandling hjemme.

Bruksanvisning

•  Først av alt et arr er bindevev som erstatter normalt vev under healing prosessen. Den erstatte vev (eller arrvev) er vanligvis dårligere enn den opprinnelige, og har mindre funksjon også. Det første skrittet til å redusere arr synlighet er å bruke Neosporin når du får kuttet. Dette vil redusere arr og hjelpe til med healing bare for å få ting av på høyre fot. Alle arr blekne over tid, så hvis du ikke liker resultatene dine kan du bare vente og se.

Neste du vil ønske å kjøpe noen Aloe Vera. Denne beroligende balsam kan bidra til å berolige ikke bare såret, men også huden og arrvev. Dette vil fukte og hjelpe arret fade over tid. Også du ikke vil ønske å plukke skorper som danner siden dette kan øke arrdannelse.

Også kan det være lurt også lete etter noen coco smør eller løk ekstrakt. Disse produktene gir mange viktige næringsstoffer til såret og huden rundt.

Til slutt kan det være lurt å se etter noen over skranke medisiner som vil hjelpe til med å redusere eller falming arr synlighet. Produkter som disse inkluderer Mederma, Bio gel eller få Dermablend sminke for å dekke over det. Også vurdere å få silikon gel eller en silikonplate til å sette på arret. Dette vil redusere synligheten og størrelsen på arret.