Digidexo.com

gardnerella symptomer mann

Symptomer på HPV i en Mann

Den human papilloma virus (HPV) er et virus som angriper slimhinnene hos mennesker. Papilloma er en biologisk begrep som beskriver en rekke vekster, så som vorter og lesjoner. HPV oftest funnet i anal og penile regioner av hann-legemet. Det påvirker bløtvev og slimhinner som finnes i disse områdene. Den vanligste årsaken til sammentrekning av HPV er hud-til-kontakt med huden. HPV er ofte oppdaget før fysiske symptomer er til stede.

Kløe og irritasjon

HPV angriper vev og membraner av den nye vertskroppen. Viruset setter seg inn i disse elementer, og en syklus av infeksjonen begynner. Viruset muterer til å danne nye virus avleggere som infiserer andre celler i kroppen. Når HPV begynner å infisere epidermal områder, fører det vev og membraner for å danne lesjoner. Ifølge forfatteren Dr. Arthur Schoenstadt, disse lesjonene bli betent og irritert som et resultat av viral infeksjon, som forårsaker kløe i de infiserte områder.

Blødning

Tilstedeværelsen av lesjoner og irritasjoner forårsaket av HPV vil ofte tilstede som skrubbsår av huden og slimhinnene. Disse skrubbsår vil bli forstyrret av kontakt og, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), vil ofte blø som følge når vevet som dekker slitasje er fjernet. Dette er en spesielt tydelig symptom i de tilfeller hvor HPV er til stede i genitalia. Denne åpning av sår forårsaket av HPV vil gi en ytterligere spredning av viruset gjennom overføring og spredning av blod som bærer viruset.

Kjønnsvorter

Kjønnsvorter er en av de vanligste symptomene på HPV i en mannlig. Ifølge CDC, presenterer HPV seg som støt eller grupper av støt i underlivet. De kan forekomme på penis og pungen, men kan også vises rundt anal områder av en mannlig. Genital warts som er forårsaket av HPV kan også vises i den generelle lysken, noen ganger vokser i lår regioner. Deres utseende kan forekomme i løpet av noen få uker etter seksuell kontakt, eller kan ta måneder å dukke opp. I noen tilfeller kan kjønnsvorter vises aldri, selv om HPV kan være til stede i kroppen.

Kreft

Ifølge American Cancer Society, kan forekomsten av kreftcellevekst som et resultat av HPV-infeksjon være forårsaket av viral vekst som påvirker dype vev og slimhinner. Denne tilstanden kan gå uoppdaget eller ubehandlet i noen tilfeller, som gir det mulighet til å forverres. Kreft oftest skjer i anal områder av menn. Symptomene på analkreft skyldes HPV infeksjon vil presentere som blødning fra anus, unormal utflod fra anus, smerte og / eller konstant trykk i anal området og lesjoner eller sår i området som ikke viser tegn til helbredelse.

Forebygging av HPV i en Mann

Tidlig påvisning er ansett å være den mest effektive middel for å forebygge og spre HPV hos menn. Utseendet lesjoner, vorter eller uvanlige vekster rundt genital eller anal områdene bør betraktes som en mulig symptom på HPV. En konsultasjon og undersøkelse av en kvalifisert medisinsk faglig bør søkes å fastslå alvorlighetsgraden av virusinfeksjon.

Hvordan identifisere Mann Gjær infeksjon Symptomer

Fordi mannlige gjær infeksjon symptomer kan etterligne herpes, hvis dette er din første erfaring med en gjær infeksjon, må du ha en lege foreta den første diagnosen.

Bruksanvisning

Mann Gjær infeksjon

Svie og kløe ved vannlating og samleie er de vanligste symptomene på en gjær infeksjon. Rengjør din penis med såpe og vann etter urinering og sex, og se om dette hjelper.

Be partneren din om hun opplever symptomer på en gjær infeksjon. Partnere ofte passere gjær infeksjoner og tilbake, spesielt i de tidlige stadier av infeksjonen, før symptomene blir svært merkbar.

Undersøk din penis for et utslett eller irriterte humper. Du kan også legge merke til en utladning. Rå, flassing, sprukken hud er også vanlig, og ganske smertefullt, særlig hvis penis blir hard.

Unngå sukkerholdige matvarer, holde penis ren og tørr, og bruk av anti-sopp kremer vil alle bidra til å rydde opp gjær infeksjon. Du kan bruke de samme over-the-counter gjær infeksjon medisiner at kvinner bruker, bare bruke dem på utsiden av hodet og skaftet av penis.

Tips og advarsler

  • Hvis du opplever symptomer på en gjær infeksjon i mer enn tre dager etter å ha prøvd løsningene ovenfor, se din lege umiddelbart.

Tegn og symptomer på en urinveisinfeksjon hos en mann

Tegn og symptomer på en urinveisinfeksjon hos en mann


Urinveisinfeksjoner (også kalt blæren infeksjoner eller UVI) er vanlige tilstander, spesielt blant eldre, spedbarn og gravide kvinner. Faktisk, kvinner er mye mer sannsynlig at kontrakten en urinveisinfeksjon enn menn er. Likevel, menn gjør kontrakt disse smertefulle, men vanligvis ufarlige infeksjoner. Behandling er relativt enkel, men det må begynne med å gjenkjenne de vanligste symptomer på en urinveisinfeksjon hos en mann.

Menn og UVI

Noen tror urinveisinfeksjoner skje kun for kvinner. Mens kvinner er mer sannsynlig at kontrakten en urinveisinfeksjon, menn får dem også. Urinveisinfeksjoner er forårsaket når bakterier som normalt finnes på huden eller i avføringen spres inn i urinrøret, åpningen som urinen forlater kroppen. Menn har mye lengre urethras enn kvinner gjør, noe som gir dem en viss grad av beskyttelse mot UVI. En lengre urinrør gjør det vanskeligere for infeksjon å reise opp til resten av urinveiene. De fleste menn som pådrar UVI er over 50 og har andre prostata problemer som forårsaker infeksjonen.

Dysuri

For mange menn er det første tegn på en urinveisinfeksjon smertefull vannlating. Dette kalles dysuri og det kan manifestere seg som en smertefull brennende. Den er forårsaket av bakterier i urinrøret. Som bakteriene vokse og formere seg, de fester seg til slimhinnen i urinrøret, forårsaker irritasjon. Når urinen forsøker å passere gjennom urinrøret, fører det til en brennende følelse.

Lower Body Pain

Urinveis smerte er ikke begrenset til urinrøret. Du kan også oppleve svie eller kramper i bekkenet eller korsryggen. Som bakteriene gjør sin vei opp urinveiene, kan de irritere andre deler, som blære eller nyrer. Som regel har videre smitte din reiste, jo mer alvorlig det har blitt. Dette er imidlertid sjelden hos menn fordi deres forholdsvis lange urethras gjøre det vanskeligere for bakterier til å reise til andre deler av urinveiene.

Økt eller redusert vannlating

En annen vanlig tegn er en plutselig endring i måten du tisser. Du kan finne deg selv urinering oftere som kroppen din prøver å skylle sin urinveiene av de invasive bakterier. Til tider kan du være sikker på at blæren er full, men svært lite urin kommer ut. Dette kan være forårsaket av blokkeringer i urinveiene, slik som nyre eller blære steiner.

Uvanlig Urin

Urin er urinveiene viktigste biprodukt og det kan holde viktige ledetråder til hva som skjer i den. Hvis du oppdager plutselige endringer i måten urinen ser eller lukter, kan det være et tegn på en urinveisinfeksjon. Hvis urinen begynner å lukte uvanlig dårlig, er det et tegn på infeksjon. Et annet symptom er urin som er mørkere enn normalt. Urinen kan også være blodig eller skyet.

Slik Spot Mann Symptomer på depresjon

Slik Spot Mann Symptomer på depresjon


Selv om både menn og kvinner er like sannsynlig at lider av depresjon, er langt færre menn diagnostisert med denne lumske psykisk sykdom enn kvinner. Dette er nesten helt sikkert fordi menn er motvillige til å innrømme at de er deprimerte. Gjør du det går mot den kulturelle påbud om at de må være sterke og lider i stillhet. Det går også mot den typiske mannlige oppdragelse som fraråder viser av følelser. Dette gjør det enda mer kritisk for å lære å få øye mannlige depresjon symptomer.

Bruksanvisning

Spot Symptomer på depresjon hos menn

•  Hold varsling om seksuell interesse. Menn som lider av depresjon ofte mister interessen i seksuelle aktiviteter, og kan være ute av stand til å utføre i denne forbindelse når tilkalt for å gjøre det.

Se for økt irritabilitet og sinne. Fordi deprimerte menn har en tendens til å holde sine deprimert følelser for seg selv, disse følelsene ofte ende opp med å få uttrykt om ukarakteristiske eksplosjoner av temperament.

Lytt til hva en mann er å fortelle deg om hvordan han føler seg fysisk. Selv om de fleste menn i dag ikke er oppdratt til å være komfortabel med å snakke om sine følelser, vil de ofte verbalisere de fysiske plager som følger med depresjon, slik som å være sliten, ha problemer med å sove eller å bli lei.

Observer søvnmønster. Menn som er deprimerte ofte opplever søvnløshet. Hvis mannen i ditt liv plutselig begynner å ha problemer med å sove (spesielt hvis han har aldri hatt problemer før), deretter depresjon kan være årsaken.

Spør om noen økt fysisk smerte. Hos menn, depresjon og smerter ofte går hånd i hånd. Ryggsmerter, brystsmerter og muskelsmerter i beina er alle vanlige fysiske manifestasjoner av depresjon.

Hint

  • For å få en nøyaktig diagnose av depresjon, er det nødvendig å besøke en medisinsk faglig. En familie lege, psykiater eller psykolog kan gjøre en slik diagnose. Leger og psykiatere er også i stand til å foreskrive medisiner for tilstanden.
  • Det er like viktig å få øye på ting som ikke er der hvis du har mistanke om en mannlig du kjenner lider av depresjon. Selv om de føler seg trist inni, menn er mye mindre sannsynlig å uttrykke det ved å gråte, å trekke seg fra sosiale aktiviteter eller verbalizing deres interne kval.
  • Hos menn med depresjon, selvmordstanker er en av de mest alvorlige symptomene. Imidlertid vil de fleste menn ikke la på de har disse tankene. I mange tilfeller er et selvmordsforsøk den første indikasjonen sine venner eller kjære har at personen hadde disse tankene. Hold en forsiktig se på noen mannlige du mistenker kan være deprimert inntil tilstanden er stabilisert under omsorg av en kompetent mental helse profesjonell.

Mann Nyre infeksjon symptomer

Personer med en nyre infeksjon vil oppleve tegn på minst to symptomer. Noen er alvorlig og lett gjenkjennelige. Andre er ekstremt mild, men de bør ikke ignoreres.

Brennende vannlating

Det vanligste symptomet på en nyre infeksjon er en smertefull, typisk brenning, følelse mens du forsøker å urinere.

Magesmerter

Abdominal smerte kan ha mange causes.If det er til stede med minst én annen nyreinfeksjon symptomet, men kunne ha en nyreinfeksjon.

Tomme Urges

Den konsekvente trang til å urinere, men liten eller ingen urin kommer ut, er et tegn på en nyre infeksjon.

Kvalme og brekninger

Hvis kvalme og oppkast er til stede med minst ett annet nyre-infeksjon symptom, har du kanskje en nyre infeksjon.

Skyet Urin

Urin som er "skyet" eller "røykfylt" i utseende er et tegn på at en person kunne ha en nyre infeksjon.

Når å søke legehjelp

Kontakt lege umiddelbart dersom du mistenker at du har to eller flere symptomer på nyre infeksjon. Alvorlige nyreinfeksjoner kan være livstruende.

Mann Nyre Stone Symptomer

Selv om nyrestein forekomme hos både menn og kvinner, menn er mer sannsynlig å ha de mest vanlige typer nyrestein enn kvinner. Avhengig av størrelse, vil de fleste nyrestein passere uten hjelp fra en lege. Det finnes fire typer av nyrestein.

Fakta

Nyrestein er små krystaller som dannes i urinveiene. Nyrestein kan være så liten som et sandkorn eller så stor som en golfball. Nyrestein kan løsne og reise ned i urinveiene eller forbli i nyrene. Store nyrestein kan sette seg fast i urinrøret eller blæren, blokkerer flyten av urin. Dette kan føre til at det meste av symptomene forbundet med nyrestein.

Symptomer

Nyrestein kan passere gjennom blæren uten å forårsake mye smerte. Større steiner, derimot, kan sette seg fast, noe som resulterer i en mye smerte. Smerten kan være i din side eller ryggen eller flytte til testiklene eller lysken - og ikke gå bort. Andre symptomer kan være blod i urinen, kvalme, oppkast, frysninger, feber og overskyet eller dårlig luktende urin. Du kan også oppleve en brennende følelse ved vannlating. Disse symptomer kan være tilstede i alle fire typer av nyrestein.

Typer / årsaker

De vanligste nyrestein er kalsium steiner. De dannes når kalsium kombinerer med oksalat, karbonat eller fosfat. Personer med kronisk betennelse i tarmen får ofte kalsium steiner.

Cystin steiner, også kjent som cystinuria, kan være arvelig. Disse steinene er forårsaket av høye nivåer av aminosyrer i urinen. Ifølge US Library of Medicine, cystin steiner utgjør mindre enn 3 prosent av kjente urinveissteiner, og rammer ca 1 av hver 10.000 mennesker.

Urinsyre steiner dannes under nedbrytning av puriner. Disse steinene er vanlig hos pasienter med gikt eller de som har kjemoterapi behandlinger. Urinsyre steiner er mer vanlig hos menn.

Struvitt steiner er stort sett funnet i urinveisinfeksjoner. Disse steinene kan blokkere blæren, ureter eller nyre fordi de kan vokse ekstremt stor.

Behandling

Ved behandling av nyrestein, er målet å avlaste nåværende symptomer og hindre fremtidige symptomer. Å kontrollere smerten ved bestått steiner, kan smertestillende hjelpe. Hvis steinene er små nok, kan øke det daglige vanninntaket til 6 til 8 glass produsere nok urin for steinene til å passere. Mer alvorlige symptomer kan kreve sykehusinnleggelse eller kirurgi.

Forebygging

Når du har mer enn én nyre stein, er det mer sannsynlig å ha flere steiner i fremtiden. Tidligere bestått steiner krever laboratorieanalyse for å bestemme den beste typen forebygging. Medisinering ofte kan hindre retur av nyrestein.

Mann Prostata Symptomer

Prostata problemer finnes oftest hos menn forbi en alder av 40. Den vanligste prostata problem er en hevelse av prostata som kan være en infeksjon, eller det kan være begynnelsen stadier av kreft. For å diagnostisere tilstanden er det en serie av urologiske eksamener som undersøker styrken av urinstrømmen, mengden av urin igjen i blæren etter urinering, og urinen i seg selv, noe som vil bli sjekket for infeksjon. Blodprøver blir tatt for å se etter kreft og andre infeksjoner, og et avbildnings testen er gjort for å kontrollere graden av blokkering.

Inkontinens

Inkontinens betyr en manglende evne til å kontrollere når eller hvor du tisser. Når det er forbundet med en prostata problem, kan inkontinens skape symptomer som stadig måtte urinere, en manglende evne til å urinere når du føler at du trenger å gå, og opplever veldig sterke og plutselige behov for å urinere selv om natten. Et vanlig symptom på urininkontinens er å ha sterke oppfordrer til å urinere to eller tre ganger i løpet av natten.

Bevaring og infeksjons

Prostata problemer kan føre til et symptom som kalles urinretensjon. Dette er når du ikke klarer å tømme blæren når du tisser. Dette er en av de tingene som vil føre til at de hyppige trang til å urinere som blæren føles alltid som om den må tømmes. Når du ikke tømme blæren, kan de resterende urin begynner å forårsake urinveisinfeksjoner som kan gjøre urinering smertefullt.

Smertefull vannlating

Betennelse i prostata vil legge press på urinblæren. Dette presset kan gjøre urinering ekstremt smertefullt. Smerten er lik en brennende følelse hver gang du tisser. Du kan også legge merke til at blodet er å blande inn med urin. Det kan være en liten mengde blod i starten, men som infeksjonen avanserer du kanskje legge merke til mer blod å blande inn med urin.

Svak Stream

Et vanlig symptom på en prostata problem er en svak urinstrålen. Du kan legge merke til at urinen er en annerledes og mørkere farge, og urinstrålen begynner å bli smal. Det er også mulig at strømmen kan erstattes av dråper av urin som dribble fra blæren i motsetning til å skape en hvilken som helst strøm i det hele tatt.

Testikkel Symptomer

Prostataproblemer kan skape symptomer i testiklene. Du kan ha smerter i testiklene som er kronisk og konstant, eller du kan bare oppleve smerter under utløsning, men det ville være en meget skarp og sterke smerter. Du kan også begynne å legge merke til blod blandet med sæden din.

Mann ADHD symptomer og behandling

ADHD, eller oppmerksomhet underskudd hyperaktiv lidelse, er en atferdsforstyrrelse som påvirker menn mer enn kvinner. Mest forskning om symptomer og behandling har vært rettet mot menn; Generelt gjelder tilgjengelig litteratur til menn med mindre annet er angitt.

Andre Disorders

Menn med ADHD er omtrent to ganger mer sannsynlig enn kvinner med ADHD å lide av flere lidelser, for eksempel atferdsforstyrrelse og opposisjonell atferdsforstyrrelse.

Overveiende Uoppmerksom ADHD

Hvis en person har hovedsakelig uoppmerksom type ADHD, er han lett distrahert, og har problemer med å organisere og etterbehandling en oppgave, å legge merke til detaljer, og følge instruksjonene og samtaler.

Overveiende Hyperaktiv-Impulsive ADHD

Denne typen ADHD fører den lidende til å bli rastløs og urolig. Han vil snakke mye, og på grunn av impulsivitet, avbryter andre eller snakke upassende. Han er også ulykkesfugl.

Kombinert ADHD

Personer med kombinert ADHD har symptomer fordelt mellom de to andre typer ADHD.

Motor Skills

Ifølge en studie fra 2003 utført ved School of Psychology ved Curtin University of Technology i Australia, menn med ADHD har vesentlig dårligere bevegelsesevne enn andre hanner.

Behandling

ADHD er mest effektivt behandles ved hjelp av en todelt tilnærming som bruker både medisin og atferdsterapi. Både sentralstimulerende og ikke-sentralstimulerende midler brukes til å behandle ADHD.

Mann Symptomer på depresjon

Depresjon er en psykisk lidelse som stammer fra en kjemisk ubalanse i hjernen. Menn med depresjon opplever ofte symptomer som er forskjellige fra kvinner; mange symptomer gå udiagnostisert fordi menn er mindre sannsynlig enn kvinner til å søke medisinsk hjelp.

Sex Drive

Menn med depresjon opplever ofte problemer med sexlysten, slik som impotens eller problemer med å opprettholde ereksjon, eller mangel på ønske om sex. Disse symptomene oftest påvirke menn som er mellom 40 og 60 år gammel. Noen menn med depresjon, derimot, kan oppleve en økning i sexlysten.

Endringer i Mood

Depresjon kan føre til menn å ha endringer i deres personligheter, i en lignende måte som mannlige overgangsalderen. De kan føle seg irritabel, fiendtlig, mistenksom, rastløs eller frustrert oftere, og kan oppleve humørsvingninger.

Behavior

Menn med depresjon kan oppleve endringer i deres daglige atferd. De kan skape konflikt eller slåss med andre, hjemme og på jobb; snakke ustanselig eller negativt; være tvangsmessig med å fullføre oppgaver og prøver å kontrollere alt; har en økt eller redusert appetitt; gjøre dårlige beslutninger; sove færre timer enn de har i det siste; eller drikke alkohol i et forsøk på å medisinere seg selv.

Fysiske symptomer

Noen ganger depresjon kan manifestere seg som fysiske symptomer. Menn kan ha kroniske helseproblemer, som pustevansker, hyppig hodepine, tetthet i brystet eller magen, og fordøyelsesproblemer.

Selvmord

Mange personer med depresjon, inkludert menn, har hyppige tanker om selvmord eller forsøke å begå selvmord. Følelser av tristhet, tomhet, håpløshet, skyld, verdiløshet og andre følelser kan føre til disse selvmordstanker. Hvis du tror du kan skade deg selv eller noen andre, søke hjelp umiddelbart, enten gjennom legevakt eller et selvmord hotline.

Symptomer på en UTI i en mann

Den urinsystemet til et individ består av organer slik som nyre, urinledere, urinrøret og blæren. Urinveisinfeksjon kjent som UTI er en medisinsk tilstand som er preget av infeksjoner (hovedsakelig bakterielle infeksjoner) i noen av disse komponentene i urinveiene. Blæren og urinrøret er de mest infisert deler, men dette kan spre infeksjonen til diverse andre deler av urinveiene så vel gjennom blodstrømmen. Til tross for at UVI er ikke en veldig alvorlig og livstruende sykdom, kan det føre til mye smerte og ubehag for pasienten. UVI er generelt mer vanlig og utbredt hos kvinner i forhold til menn selv om den eksakte årsaken til en slik forekomst er ikke kjent klart ennå.

Typer av urinveisinfeksjon

UTI er vanligvis klassifisert i to hovedkategorier, nemlig Nedre UTI også kjent som cystitt og Øvre UTI kjent som Pyelonefritt avhengig av infiserte områder. Cystitt er en tilstand som er kjennetegnet ved betennelse i foringer av urinrøret og urinblæren hos pasienten. På den annen side er pyelonefritt en tilstand kjennetegnet ved betennelse i foringer i nyrene.

Symptomer på cystitt hos menn

Det vanligste symptomet assosiert med urinveisinfeksjon er dysuri, som er en medisinsk tilstand preget av smerter og en brennende følelse ved vannlating. Også de fleste individer har kontinuerlig trang til vannlating, spesielt om natten. Andre vanlige symptomer assosiert med blærekatarr inkluderer stygg luktende urin, smerter i nedre mageregionen og mild feber i noen tilfeller. Men i visse alvorlige tilfeller av pasienter klager Hematuria, som er tilstanden hvor blod blir ført ut sammen med urinen.

Symptomer på Pyelonefritt i menn

De vanligste symptomer assosiert med pyelonefritt hos menn omfatter høy feber, smerter i nedre område av ryggen, hyppig oppkast og en kontinuerlig følelse av kvalme. Men pasienter kan også oppleve symptomer som smerter i nedre mageregionen, risting frysninger og enda diaré på grunn av pyelonefritt.

Vanligste årsaken til UTI - E.Coli

Den vanligste årsaken for utvikling av urinveisinfeksjon hos menn er den bakterielle infeksjon hovedsakelig forårsaket av Escherichia Coli vanligvis kjent som E. Coli. Denne bakterien befinner seg i mageregionen til et individ (for det meste i nærheten av tykktarmen), og kan føre til nedbrytning av foringer i urinrøret og nyrene og dermed fører til deres inflammasjon og dermed uti.
Annen vanlig årsak fører til UTI inkluderer utvidelse av prostatakjertelen hos menn som forstørrelse av prostatakjertelen forårsaker obstruksjon i urinrøret; og dermed fører til ufullstendig tømming av blæren, og dermed kan øke risikoen for utvikling av UTI.

Behandlingsmetoder brukes for å kontrollere UTI hos menn

I de fleste tilfeller av UVI, er stoffer som Amoxicillin, Ciprofloxin og Bactrim ofte foreskrevet av leger mens behandling av pasienter. Disse stoffene bidra til å redusere betennelse forårsaket på grunn av infeksjon og også bidra til å minimere smerte.
Imidlertid, i alvorlige tilfeller, pasienten er innlagt på sykehus ofte og injisert med intravenøse antibiotika, slik som å tilveiebringe raskere lindring fra infeksjonen.

Mann urin spor infeksjon symptomer

Mann urin spor infeksjon symptomer


En urinveisinfeksjon, ofte kalt en UTI, kan påvirke nyrer, urinledere, blære, eller urinrøret. Selv om mer vanlig hos kvinner, et betydelig antall menn lider UVI også. De fleste UVI er lett kureres, men venstre ubehandlet, kan føre til store smerter med alvorlige komplikasjoner. Kun legen din kan gi deg en definitiv diagnose av en UTI og foreskrive en behandling plan. Hvis du lider av tilbakevendende infeksjoner, vil legen gjøre en mer komplett workup å diagnose kilden til symptomene dine.

Symptomer

UTI menn hos menn vanligvis presenterer ingen symptomer i tidlige stadier, og er diagnostisert bare av en rutinemessig urinanalyse. De første symptomene kan være grumsete eller stygg luktende urin, etterfulgt av hyppig vannlating, særlig om natten. Ettersom infeksjonen utvikler seg, kan pasienten oppleve smertefull vannlating på tuppen av penis, og smerter under samleie. Feber og frysninger kan være en indikasjon infeksjonen har spredd seg til nyrene og krever umiddelbar medisinsk intervensjon.

Diagnose

Den første testen legen din vil gjøre er en urinalysis som kan avsløre røde og hvite blodlegemer, samt nitrat nivåer. Hvis det vises en infeksjon er til stede, vil legen bestille en kultur av prøven for å bestemme hvilken type bakterier som er involvert for å vite hvilket medikament toppen foreskrive. For tilbakevendende infeksjoner legen din kan bestille flere tester som kan inkludere en ultralyd eller cystoskopi for å se på interiøret av blære og prostata for avvik som kan være smittekilden.

Prostatitt

Ofte, UVI hos menn er symptomatisk for prostatitt, en betennelse i prostatakjertelen. Kronisk prostatitt kan være kilden til tilbakevendende UVI er noe som trenger å bli styrt av legen din på en langsiktig basis. Forstørrelse av prostata, benign prostatahyperplasi, BPH, kan også være kilden til tilbakevendende UVI hos menn. Som menn alder, forstørrer prostata begrense flyten av urin fører til urinretensjon, som kan føre til infeksjoner og økt forekomst av blærestein.

Behandling

De fleste UTI er er lett behandles med et bredt spekter av tilgjengelige antibiotika. Disse inkluderer, Amoxicillin, cefalosporiner, Doxycyline, Nitrofurantoin, Kinoloner og et bredt utvalg av sulfapreparater. Legen din kan også foreskrive Pyridium å redusere det presserende behovet for å urinere og minimere vannlating brenning. Hvis du legen har diagnostisert prostatitt som kilden til dine UTI symptomer, kan en kinolon som Cipro eller Levaquin være foreskrevet.

Forebygging

Den beste måten å redusere risikoen for en UTI er å drikke rikelig med væske og ikke tillate deg selv å bli dehydrert. Askorbinsyre som finnes i vanlige fruktjuicer er stor måte å øke alkaliteten i blæren for å hemme veksten av bakterier. The American Urological Association antyder drikking masse tranebærjuice kan ha en like gunstig effekt. Tranebær piller har vært like effektive.

Mann Blære infeksjon symptomer

Blære infeksjoner hos menn er noen ganger referert til som blærekatarr. Ifølge Mayo Clinic, blære infeksjoner hos menn er ofte et resultat av en forstørret prostata, nyrestein eller unormal innsnevring av urinrøret. Merck melder at mannlige blære infeksjoner generelt starte med en infeksjon i urinrøret som reiser til prostata og inn i blæren. Tilbakevendende urinveisinfeksjoner hos menn er oftest forårsaket av en vedvarende bakteriell infeksjon i prostata.

Hyppig vannlating

Hvis du har en blære infeksjon du vil føle deg som om blæren er full, bare for å finne at du kan passere lite eller ingen urin. Trangen til å urinere ikke går bort, selv etter at blæren er tømt. Du kan gjøre hyppige turer til toalettet fordi trangen til å urinere er sterk.

Brenning og svie

Du kan oppleve en brennende eller stikkende følelse i urinrøret når du tisser. Denne brennende følelse generelt blir sterkere mot slutten av vannlating strømmen og kan somle for en liten stund etter vannlating har stoppet. Smerten kan være svært intense.

Lukt og utseende

Når en blære infeksjon er til stede, kan urinen har en sterk lukt. I tillegg til sterk lukt, kan det hende du merker at urinen er uklar eller at den inneholder blod. Blod i urinen kan ikke være synlig. Men hvis blod er tilstede i urinen det vil bli oppdaget gjennom testing. Når blod er tilstede i urinen indikerer det høye nivåer av hvite blodlegemer, noe som betyr at blæren infeksjonen er alvorlig.

Smerte og feber

Du kan ha smerter i ryggen, bekken / kjønnshår området eller i magen. Ryggsmerter som er ledsaget av andre symptomer er et sterkt tegn på at infeksjonen har spredt seg til nyrene. Infeksjoner som sprer seg til nyrene vil ofte produsere feber. Den feber kan være lav eller høy grad avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen.

Betraktninger

Du vil generelt vet når du har en blære infeksjon. Symptomene vil gjøre deg ukomfortabel og være vanskelig å ignorere. Hvis du opplever noen av symptomene på en blære infeksjon, bør du gå til legen din. Infeksjoner venstre ubehandlet kan føre til nyresvikt.

Tegn og symptomer på Mann urinveisinfeksjon

Nyrene, urinlederne, urinblæren og urinrøret er de viktigste komponentene i den menneskelige urinveiene. Urinveisinfeksjon, også kalt UTI, er definert som en medisinsk tilstand forårsaket av infeksjoner (for det meste bakterieinfeksjoner) til en hvilken som helst av komponentene i urinsystemet er nevnt ovenfor. Hyppigst urinrøret og blæren blir påvirket av disse infeksjonene; men infeksjonen kan spre seg til andre deler av kroppen, så vel via blodet. Selv om urinveisinfeksjoner er ikke livstruende, de ofte føre til store smerter og ubehag hos personer som lider av dem. Urinveisinfeksjon er ofte mer utbredt hos kvinner enn menn, selv om den eksakte årsaken til dette er fortsatt ikke klart kjent.

Former for UVI hos menn

Urinveisinfeksjon hos menn er ofte delt inn i to hovedkategorier eller typer: øvre urinveisinfeksjon, også kjent som pyelonefritt, og nedre urinveisinfeksjon, ofte kalt blærekatarr. Pyelonephritis er ofte preget av hevelse og inflammasjon i beleggene i nyrene, mens cystitt er karakterisert ved hevelse og inflammasjon i beleggene av blæren og urinrøret.

Vanlige symptomer på Pyelonefritt

Noen av de vanligste symptomer assosiert med lavere UTI eller pyelonefritt hos menn er smerter nær nedre rygg regionen, høy feber, kvalme og hyppig oppkast. Personer som lider av pyelonefritt noen ganger også oppleve lavere magesmerter, frysninger og til og med diaré i alvorlige og sjeldne tilfeller.

Vanlige symptomer på cystitt

Dysuri - en brennende følelse og smerter ved vannlating - er en av de vanligste tegnene på blærekatarr eller øvre urinveisinfeksjon hos menn. Et annet vanlig symptom på blærekatarr hos menn er en hyppig trang til å urinere, som forverres om natten. Andre vanlige symptomer på blærekatarr inkluderer smerte nær den nedre delen av magen, passering av illeluktende urin og høy feber i noen sjeldne tilfeller. I alvorlige tilfeller kan enkeltpersoner også utvikler en medisinsk tilstand som kalles hematuri der blod er fordrevet gjennom urinen.

Andre vanlige symptomer på UVI

Andre vanlige symptomer assosiert med urinveisinfeksjon hos menn er smerter i bekkenområdet, tap av matlyst, tretthet og en følelse av apati selv mens du sitter uvirksom.

Effekter av E. Coli

Bakteriell infeksjon forårsaket av E.coli (Escherichia coli) er den vanligste årsaken til urinveisinfeksjon hos menn. E.coli er lokalisert i buken (oftest i tykktarmen) hos individer, og ofte fører til nedbrytning og skade på fôr av nyre og urinrøret, forårsaker betennelse og dermed øke sannsynligheten for å utvikle UVI.

Symptomer og Diagnose av metabolsk syndrom

The American Heart Association rapporterer at minst 50 millioner voksne i USA har metabolsk syndrom, en tilstand som påvirker ikke én, men flere områder av kroppens stoffskifte. Folk som har flere metabolske problemer har større risiko for å utvikle hjertesykdommer og diabetes eller å ha et hjerneslag. Rutinemessig testing og fysisk eksamener kan oppdage symptomer på metabolsk syndrom og føre til riktig behandling.

Body Shape

Ett av tegnene på metabolsk syndrom er å være overvektige, spesielt å ha en tung overkropp. Folk som er beskrevet som å være formet som et eple kan ha metabolsk syndrom.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk, i forbindelse med andre metabolske faktorer, kan være et symptom på metabolsk syndrom.

Triglyserider

Personer som har metabolsk syndrom har ofte høye triglyserider, en type fett i blodet. For å bli betraktet som et symptom på metabolsk syndrom, høye nivåer av triglyserider korresponderer med lave nivåer av HDL.

Insulin

Insulinresistens, en tilstand der kroppen ikke kan bruke insulinet på riktig måte, er en viktig symptom på metabolsk syndrom. Personer som har metabolsk syndrom kan allerede ha diabetes eller være disponert for tilstanden.

Diagnose for menn

En rekke diagnostiske tester vil vise metabolsk syndrom hvis en manns midje er større enn 40 inches rundt og hvis hans HDL (godt kolesterol) måler lavere enn 40 mg / dL. Fastende glukose nivåer av over 100 mg / dL for både menn og kvinner kan tyde på metabolsk syndrom.

Diagnose for kvinner

Metabolsk syndrom kan være diagnosen for kvinner som waistlines måle 35 inches rundt eller mer. Triglyseridnivåer av under 50 mg / dl kan bidra til diagnose. Blodtrykk over 130/85 for både menn og kvinner kan også indikere metabolsk syndrom.

Symptomer på Candida gjær i menn

Når en mann er å håndtere en overvekst av Candida gjær, ville det bli betraktet som en mannlig gjær infeksjon eller candidiasis. Det som skjer er den naturlig forekommende Candida, som er en sopp funnet funnet på kroppen, kan begynne å vokse på en eksponensiell hastighet inntil det er så mange at det blir en infeksjon. For menn, vil de oppleve visse symptomer som faktisk er ganske forskjellig fra det som ses hos kvinner.

Utslett

Menn som opplever en overvekst av Candida kan begynne å legge merke til et utslett utvikler på tuppen av penis. Det vil vanligvis være rødfarget og oppvokst i utseende.

Itch

Mange menn med en overvekst av Candida vil lide av en viss grad av kløe, og mye som utslett, vil det vanligvis være isolert til tuppen av penisen hans.

Burn

Noen ganger kløe kan utvikle seg til en nesten brennende følelse når en mann er å håndtere en overvekst av Candida. Denne forbrenning vil også være normalt berører tuppen av penis.

Lesjoner

Selv relativt sjeldne, kan en lesjon dannes på området av kroppen opplever en overvekst av Candida. Dette er på grunn av huden bryte ned fra en overeksponering for gjær.

Betennelse

Når et menneske ikke blir omskåret, er det potensiale for betennelse i forhuden. Siden Candida trives i eller på varme, fuktige områder av kroppen, kan forhuden bli betent.

Impotens

Noen menn opplever en overvekst av Candida kan lider av impotens, spesielt når venstre ubehandlet.

Hva er årsakene til Mann Thrush?

Mann trost er også kalt "gjær infeksjon" eller candida albicans. Det er lett å spre seg gjennom ubeskyttet samleie; det er også lett å kurere, siden soppdrepende medisiner er lett tilgjengelig på apotek; menn som lider av denne tilstand kan også skaffe mer umiddelbar lindring ved hjelp av naturlige stoffer, slik som vanlig yoghurt.

Beskrivelse

Thrush er en gjær infeksjon. Dette skjer når en naturlig forekommende gjær, heter Candida albicans, overmultiplies eller overgrows i en kvinnes vaginal kanalen. Denne gjær blir normalt styrt i vagina ved tilstedeværelse av "gode" bakterier; Men når noe skjer med forstyrre balansen av bakterier vs gjær, vil gjær vokse ut av kontroll og forårsake en infeksjon. Årsaker kan inkludere tettsittende klær og undertøy, stress og antibiotika som dreper de gode bakteriene.

Transmission

Candida albicans er spredt under samleie fra den kvinnelige partneren til den mannlige partner når den mannlige partneren ikke bruker fysisk beskyttelse, som kondom. Når han har blitt infisert, kan den mannlige infisere sine egne seksuelle partnere, men dette skjer ikke alltid. En mann som har blitt infisert med mannlige trost ikke alltid vise symptomer slik at han ikke kan vite at han er infisert. Hvis dette er tilfelle, vet han ikke at han er smittet hans partnere.

Symptomer

Når en mann har fått en infeksjon, vil han se at hans forhuden og hodet hans penis er ubehagelig, rød, betent og øm å ta på. Han kan merke en kløe rundt infeksjonsstedet, samt en illeluktende hvit væske. Denne væsken er forskjellig fra smegma som hans kjertler vil produsere; konsistensen av dette fluid er også helt forskjellig fra konsistensen av smegma. Han vil også legge merke til et rødt utslett på hans penis, spesielt på undersiden.

STD eller ikke

Mann trost er ikke klassifisert som en seksuelt overførbar sykdom, selv om det er spredt fra partner til partner under samleie. Fordi gjær infeksjoner, eller trost, kan dukke opp i mange andre deler av kroppen, samt spedbarn og barn, er det rett og slett kalles en gjær infeksjon eller candida albicans. For eksempel kan babyer utvikle gjær infeksjoner i bleie områder på grunn av tilstedeværelsen av fuktighet i bleier; de kan også utvikle trøske, som er overvekst av gjær i munnen, på tungen og tannkjøtt. Små barn kan utvikle gjær infeksjoner i foldene i huden der de svetter, slik som i de indre skrukker på albuene.

Behandlinger

For menn som lider av candida albicans, kan lokal applikasjon av et klotrimazol krem ​​til det infiserte område hjelper til å redusere nærværet av gjæren. Andre soppdrepende midler inkluderer nystatin, flukonazol, tioconazol og mikonazol så vel som mange andre. Dersom infeksjonen er alvorlig, kan Amphotericin B være foreskrevet. Yoghurt inneholder vennlige (gode) bakterier som holder candida albicans under kontroll. Spise yoghurt, samt anvende den til det infiserte området, kan vaksinen i tillegg gi lindring av symptomene.

Mann kroniske bekkensmerter

Mann kroniske bekkensmerter


Mann kroniske bekkensmerter er en relativt sjelden og ofte misforstått tilstand, men det kan drastisk påvirke livskvaliteten for mennesker som lider av det. Arten og alvorlighetsgraden av symptomene varierer betydelig fra person til person. Årsaker og symptomer på mannlig kroniske bekkensmerter har ennå ikke blitt grundig undersøkt, og mange leger fortsatt uenige om den rette veien å gå om diagnostisering eller behandling av tilstanden.

Definisjon

Mann kroniske bekkensmerter varierer i alvorlighetsgrad fra mild til uutholdelig. Det er vanligvis diagnostisert som enten kronisk prostatitt (CP), kronisk bekkensmertesyndrom (CPP), eller kronisk nonbacterial prostatitt, og oppstår når mannlige pasienter opplever betydelig bekkensmerter som varer i mer enn seks måneder uten kjent infeksjon eller annen sykdom som årsak.

Symptomer

De vanligste symptomene på mannlige bekkensmerter er kjedelig, verkende smerter og press i bekkenet, lysken, korsryggen, testiklene eller penis, smerte eller problemer med vannlating eller synlig blod i urinen, seksuelle problemer inkludert erektil dysfunksjon og tidlig, smertefull eller blodig utløsning , og konstant følelse av utmattelse, tyngde eller generell sykdomsfølelse.

Årsaker

De eksakte årsakene til bekkensmerter i mange mannlige pasienter er fortsatt ukjent, men dokumenterte tilfeller har bidratt til å etablere gjentakende mønstre i noen av de vanligste årsakene. Disse inkluderer blære og nyre lidelser som urinveisinfeksjoner, nyrestein og interstitiell cystitt, bakterielle infeksjoner eller betennelser i mannlige kjønnsorganer som epididymitt og prostatitt, kjønnssykdommer, nerveforstyrrelser forårsaket av klemte nerver eller akkumulert arrvev, brokk, intestinal problemer som hemorroider eller anal sprekker, bekken muskel skader og komplikasjoner fra tidligere operasjoner.

Diagnose

Diagnostisering bekkensmerter kan være en lang og komplisert prosess, fordi riktig pinpointing årsaken er avgjørende for behandling. Urin og blodprøver er vanligvis utføres først å screene for infeksjoner og kjemiske eller hormonelle ubalanser, og en penis kultur kan analyseres for kjønnssykdommer. Røntgen, CT og ultralyd i bekkenet, nedre del av magen og testiklene er utført for å se etter noen umiddelbare fysiske årsaker som for eksempel rygg-problemer, cyster, overflødig væske, skadet eller klemt blodkar, brokk, betennelse og hevelse i testiklene eller bitestikkel eller testikkel torsions.

Ifølge Center for kroniske bekkensmerter, to av de viktigste diagnostiske verktøy for kroniske bekkensmerter pasienter er elektromyografi (EMG) og nerve conduction studier (NCS), som test nerve-og muskelfunksjonen ved å sette inn svært små nåler i berørte områder.

Behandling

Behandlinger for mannlige bekkensmerter variere betydelig fra pasient til pasient, fordi årsakene og symptomene er så uforutsigbar og utbredt. Et bredt utvalg av legemidler inkludert bredspektrede antibiotika som ciprofloksacin og smertestillende som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) og opiater kan forskrives, sammen med muskelavslappende, antidepressiva og antiepileptika som pregabalin og gabapentin. Kirurgi er noen ganger nødvendig i ekstreme tilfeller, særlig de som mistenkes å være forårsaket av svulster, brokk eller store lesjoner.

Nyere forskning viser også effekten av visse fysioterapi metoder for å lindre noen eller alle mannlige kroniske bekkensmerter symptomer. Ifølge Stanford University Institutt for Urologi, en av de mest lovende fysisk terapi er "The Wise-Anderson Protocol", som bruker pusteøvelser og avspenningsteknikker for å løse opp spenninger, trykk og kramper i bekkenbunnsmuskulaturen.

Tegn og symptomer på Mariner sykdom

Tegn og symptomer på Mariner sykdom

Mariner sykdom, også kjent som skjørbuk, er en sløse sykdom som fortsatt er vanlig der sult er vanlig (for eksempel i deler av Afrika). Den ble kalt "sjøfolk sykdom" i Age of Sail (fra det 16. til det 19. århundre) på grunn av sin tilstedeværelse på skip, der selv når maten var rikelig, ernæring var dårlig.

Årsak

Ernæring vil vanligvis bringe på skjørbuk, men spesielt, mangler kroppen askorbinsyre. Vitamin C er en form av askorbinsyre. Et sunt nivå av askorbinsyre i blodet er mellom 900 og 1500 mg, og skjørbuk gaver på nivåer under 500 mg.

Onset

Onset begynner omtrent tre måneder etter underernæring begynner. Tidlige symptomer inkluderer svakhet, matthet, lett blåmerker, hevelse i ekstremiteter og klossethet.

Terminus

Senere symptomer inkluderer svampete, hovent tannkjøtt, tap av tenner, dårlig ånde og gusten hud med lilla klatter. Noen ganger vil en lidende blø fra hårrøttene og endetarm.

Psykologisk

Vanligste psykiske manifestasjoner omfatter depresjon, med tilhørende moroseness og mangel på motivasjon. En sjømann med skjørbuk bare hadde lite energi for arbeid.

Død

En lidende vil dø av generell underernæring, men kan også dø av blødninger i nærheten av hjertet og hjernen som er spesifikke for skjørbuk.

Cushings sykdom symptomer hos personer

Cushings sykdom er en hormonforstyrrelse som utvikler seg i folk som har hatt langvarig eksponering for høye nivåer av hormonet kortisol. I noen tilfeller, kroppen produserer for mye kortisol. Cushings sykdom kan også forekomme hos mennesker som tar medisiner som er klassifisert som kortikosteroider over lengre perioder. Tilstanden, som også kalles Cushings syndrom, er mest vanlig hos personer i alderen 20 og 50. overvekt og type 2 diabetes er risikofaktorer for utvikling av Cushings sykdom.

Fedme

Personer som har Cushings sykdom tendens til å være overvektig eller oppleve en plutselig vektøkning. Den ekstra vekten utføres vanligvis i overkroppen eller rundt magen. Personer med Cushings også utvikle et rundt ansikt, og kan få en fet hump eller bump mellom sine skuldre. Til tross for den ekstra vekten, personer med Cushings ofte har tynne armer og ben. Hos barn med tilstanden, vekstratene er tregere enn normalt.

Hudproblemer

Cushings sykdom kan føre til mange endringer i huden. Det har en tendens til å bli tynn og vil lett får blåmerker. Kutt, skrubbsår og andre hudskader leges sakte, og rosa eller lilla strekkmerker kan utvikle seg på bein, rygg, mage, bryster og rumpe.

Kvinnelige Symptomer

Kvinner med Cushings sykdom ofte opplever symptomer som er unike for kvinner. Mange kvinner vil vokse overflødig hår på deres ansikt, nakke, lår, mage og bryst. I tillegg kan menstruasjonsperioder blir uregelmessig eller stoppe oppstår.

Mann Symptomer

Hos menn med Cushings sykdom, kan erektil dysfunksjon bli et problem. Fertilitet kan påvirkes også, og noen menn med tilstanden kan ha en redusert ønske om sex.

Andre symptomer

Blant de andre vanlige symptomer på Cushings sykdom er benbrudd, hodepine, høyt blodtrykk, kviser, muskelsvakhet, tretthet, høyt blodsukker, depresjon og økt tørste og vannlating.

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd


Friske øyne har kontinuerlig beskyttelse tilbys av en film av tårer som bevarer behagelig, klar visjon. Tørre øyne er forårsaket av unormal væskeproduksjonen i tårekjertlene og kan forekomme hos menn eller kvinner i ulike aldre. Ifølge Mayo Clinic, tørre øyne er forbundet med flere mulige medisinske tilstander. Tørre øyne ledsaget av verkende ledd kan være en indikasjon på en tilstand som Sjøgrens syndrom, revmatoid artritt eller lupus.

Sjøgrens syndrom

Sjøgrens syndrom er en immunsykdom som i første omgang påvirker kjertler og slimhinner i øyne og munn som skiller ut fuktighet. Tørr, brennende og kløende øyne som føles som om det er sand eller grittiness i dem er en av de fremste symptomer på sykdommen. Tilleggs Sjøgrens syndrom symptomer inkluderer hevelse, stivhet og smerter i leddene.

Ifølge Mayo Clinic, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å utvikle Sjøgrens syndrom, og det er mer vanlig diagnostisert hos personer over 40 år Sjøgrens syndrom er ofte i utgangspunktet behandles med medisiner for å behandle symptomer som øyedråper til å smøre øynene, NSAIDs (non-steroide anti-inflammatoriske legemidler) for å lindre leddsmerter, eller medisiner som cevimeline som kan øke spytt og tåreproduksjon. Rivekanal operasjon er også mulig å lindre tørre øyne.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt (RA) er en autoimmun lidelse som fører til at den skadde immunsystem til å skape kaos på resten av personens kropp. Sykdommen er karakterisert ved leddsmerter, hevelse, varme og rødhet som forekommer på begge sider av kroppen. I tillegg kan reumatoid artritt påvirke andre deler av kroppen, slik som tårekanalene (forårsaker tørre øyne).

Ifølge Mayo Clinic, er RA mellom to og tre ganger mer sannsynlig hos en kvinne enn en mann og oftest oppstår mellom 40 til 60. Det finnes ingen kur for RA; Imidlertid, kan medikamentene anvendes for å lindre smerte, minimalisere leddskader og tak i immunsystemet. Andre behandlinger inkluderer fysioterapi og kirurgi for å reparere leddene som er skadet.

Lupus

Det er fire typer lupus inkludert legemiddelindusert, neonatal, discoid lupus erythematosus, og den vanligste formen, systemisk lupus erythematosus. Sykdommen kan være mild eller alvorlig og forårsake symptomer som leddsmerter og tørre øyne ledsaget av endringer i vekt, tretthet, feber, utslett i form av en sommerfugl over kinnene og nesen, håravfall og munnsår.

Lupus behandlinger er ofte basert på individuelle symptomer. NSAIDs, kortikosteroider og antimalaria medisiner er vanligvis brukes til å bekjempe sykdommen og lindre leddsmerter og ubehag. Aktuelle medisiner kan brukes til å behandle hudutslett og pasienter med mer aggressive former av sykdommen kan trenge sterkere medisiner eller høyere doser.