Digidexo.com

tresko sykehus sykepleie

CNO Faktorer som krever en sykepleier grad

CNO Faktorer som krever en sykepleier grad


Chief Nursing Offiserer har en rolle sentralt for en vellykket forvaltning av sine sykehus. CNO oppsyn helheten av et sykehus sykepleie, som er egentlig det meste av daglige pasientbehandling. Mens leger vurdere, gi ordre og selvfølgelig utføre operasjoner og prosedyrer, sykepleiere ta vare på pasienten for det store flertallet av dagen. Sykepleie avdelinger utføre mye av pasienters behandlinger. Så, har en god CNO en vanskelig jobb. Hun må være både en stor manager og en god sykepleier. Som alle store klinikere, er en solid utdanning grunnlaget for en CNO kliniske kunnskap og et absolutt krav for jobben.

Kliniske prosedyrer

Blant en CNO mange plikter, hun må være i stand til å forstå nye medisinske prosedyrer og tilnærminger som de utvikler. Når et sykehus foretar nye metoder for omsorg, er CNO ansvarlig for gjennomføring av utdanning og endringene som trengs for pleiepersonalet å riktig støtte og gjennomføre endringene. CNOs er broen mellom medisinske offiserer, administrasjon og pleiepersonell. Deres sykepleierutdanninger er understøttelsen av deres medisinske kunnskap og evne til å oversette hva sykepleie må oppnå.

Tilsyn

Å være de beste sjefene i sykepleie, CNOs må forstå problemene og behovene til de mange sykepleier enheter som rapporterer til dem. Det betyr at en fungerende kunnskap om ortopedi, kardiologi, pediatri, obstetrikk, onkologi og mange andre kliniske fag samt måten disse avdelingene fungere å levere pasientbehandling.

Representasjon

Foruten administrerende sykepleiere, CNOs også utdanne andre avdelinger av sine sykehus om sykepleie, hvordan det fungerer og hva dens muligheter og begrensninger er. Det betyr å være i stand til å representere skikkelig sykepleie omfang praksis, klinisk rolle, funksjon og ansvar for pasientbehandlingen. Dette er grunnleggende som sykepleiere er utdannet i deres primære grader og videre instruert i sykepleie oppgradere grader, som CNOs ofte har.

College Krav til en Pediatric sykepleier

Barnesykepleie innebærer omsorg for barn, fra barndom hele veien opp gjennom ungdomsårene. Det finnes mange forskjellige veier å gå til en karriere i barnesykepleie. Å få en 4-årig utdanning fra høyskole eller universitet og få lisens som sykepleier er grunnlaget for enhver rute en student tar for en tilfredsstillende sykepleie karriere.

Pediatric Nursing Alternativer

Det er i hovedsak tre alternativer for å bli en pediatrisk sykepleier: å få en lisensiert praktisk sykepleier (LPN) diplom, får opplæring gjennom et sykehus sykepleier (RN) program eller få en universitetsgrad gjennom en Bachelor of Science i sykepleie (BSN) program.

Nursing Program Forutsetninger

Før en student registrerer i en 4-årig sykepleierutdanning, er det nyttig å ha high school kurs i kjemi, biologi, avansert matematikk og kommunikasjon. Høgskolenivå forutsetninger inkluderer vanligvis organisk og uorganisk kjemi, biologi, mikrobiologi, anatomi, fysiologi, college algebra, statistikk, ernæring, psykologi og engelsk sammensetning.

BSN Nursing programmer

Når tillatt i en Bachelor of Science sykepleierutdanning, skal studentene fullføre videregående nivå sykepleie kurs og begynne kliniske rotasjoner. Disse kliniske rotasjoner gi direkte pasientbehandling og kontakt, hjelpe studenten sykepleier få erfaring mens læring.

On-the-Job Training in Pediatrics

Når en sykepleier har uteksaminert, kan arbeidet begynne på stedet i pediatri. I et sykehus, tog utdannet sykepleier på jobb i pediatri både i et klasserom innstilling og klinisk setting, for en periode på ca 3 måneder.

Fremtid for Pediatric Nurses

Utdanning slutter ikke etter 4 år for en pediatrisk sykepleier. Mange sykepleiere velger å fremme sine utdanninger og forbedre sine jobbmuligheter med en mastergrad i sykepleie. Det er mulig for en sykepleier å få sertifisering i pediatri og bli en familie sykepleier utøver. Trening for dette tar ca 18 måneder å fullføre.

Kontroll av åpenheten til en AV Fistel

Kontroll av åpenheten til en AV Fistel


AV (arteriovenøse fistler) brukes til å levere dialyse for å nyre pasienter. De åpne en port mellom en arterie og vene, vanligvis plassert i håndleddet eller nær albuen. Den dialysemaskinen kobles til fistelen fjerne avfall fra blod som nyrene ikke klarte å fjerne. Holde en AV-fistel ryddet er svært viktig for helsen til pasienten. Sykepleie ansatte observere fistel for eventuelle komplikasjoner, og pasientene blir utdannet på tegn som tyder på problemer med enheten. Sykehus utvikle sine egne protokoller for kontroll av åpenheten til en AV-fistel.

Kontroll av åpenheten til en AV Fistel

•  Sjekk med legen når pasienten kommer fra operasjonsstuen hva akseptabelt systolisk BP er for pasienten. Kontroller bruit (hørbar lyd av shunt) og spenningen (pulsering av shunt). University of North Carolina Sykehus 'sykepleie for AV-fistler er sitert i de neste trinnene.

Lytt etter bruit over fistel med et stetoskop og palpere for spenningen hvert 30. minutt den første timen. Fortsett hver time som anbefalt av legens ordre. Palpating for spenningen vil avgjøre pulse av shunt. Føl lett over den distale shunt eller en sentral vene nærmere hjertet.

•  Vurdere shunt hvert 30. minutt den første timen og deretter hver time per ordre, også ved utskrivning. Assessment bør omfatte en hvilken som helst endring i temperatur, følelse, farge og bevegelse. Se på tilstedeværelsen av hevelse, blødning på snitt og god kapillær refill. Noter distal puls og eventuelle endringer.

Oppretthold patency ved å administrere væske bloused gjennom shunt. Saltvannsoppløsning og farmakologiske behandlinger vil opprettholde en tilstrekkelig blodgjennomstrømning og holde shunt klar av enhver trombose (blodpropp).

Fortsett behandlingen til pasienten frigjøres ved å observere operasjonsstedet og holde det løftet. Hvil ytterpunkt på en pute for å unngå ødem (hevelse). Hold armen rett og unngå å bøye for å hindre fartøy innsnevring.

instruere pasienter vedrørende omsorgen for AV-fistel. Disse instruksjonene er kontroll av blodstrømmen og puls for å sikre tilstrekkelig åpenhet, ikke tillate blodtrykksmåling for å bli tatt i armen, unngå bumping operasjonsstedet på objekter, unngå stramme klær eller smykker på armen, sove med armen fri for innsnevring og unngå å løfte tunge gjenstander.

Hint

  • Instruere pasienten til å varsle pleiepersonalet av ubehag, hevelse eller blødning fra operasjonsstedet.

Utdannelse Krav til Nursing

Utdannelse Krav til Nursing


Sykepleierutdanningen i USA tilbys av samfunnet og private høyskoler, universiteter og sykehus i hver stat, og inkluderer fjernundervisning klasser. Hver stat har sin egen Board of Nursing, som regulerer konsesjonskrav og videreutdanningsprogrammer, så er det viktig å velge en statlig godkjent pedagogisk anlegget. Hvis du tenker på å bli sykepleier, begynne å forberede seg på høy schook ved å ta matematikk og naturfag kurs.

Helsefagarbeider

En Helsefagarbeider, kjent i noen stater som en lisensiert yrkesfaglig sykepleier, jobber på sykehus og sykehjem som utfører dagligdagse grunnleggende sykepleieoppgaver. Utdanning prosessen kan være ferdig i ett år på et sykehus, teknisk skole eller høyskole. Temaer er biologi, anatomi, fysiologi, ernæring og psykologi, matematikk for medisinske fagfolk og farmakologi. I tillegg kan det hende at LPN fullføre klasser i spesiell omsorg for pasienter med varierte aldre og mentale evner, intravenøs behandling og HLR. På slutten av kurset, må lpns passere NCLEX-PN datastyrt eksamen for å bli lisensiert. Universiteter og høyskoler over hele USA tilbyr en kombinasjon av online og hands-on campus programmer for sykepleiere å oppgradere fra LPN til RN.

Sykepleier

Registrerte sykepleiere jobbe tettere enn lpns med medisinske pasienter. I tillegg RNS tjene mer, og deres trening er lengre. Du kan bli en RN på tre måter. En Associate Degree i sykepleie krever to år på et fellesskap college. ADN temaer er anatomi, fysiologi, psykologi, sosiologi, og mikrobiologi, samt obstetrikk og pediatri og pasientdiagnose. Et diplom i sykepleie tar tre års studier ved interne sykehus sykepleier programmer, som inkluderer de fagene som kreves for ADN, pluss familie og helse i voksen alder og nutirition, pasientbehandling og menneskelig utvikling. En BSN er en fireårig bachelorgrad. Alle realfagene for ADN og DN kurs er tatt, pluss holistisk medisin, samfunnet helseopplysning og farmakologi. En RN må passere NCLEX-RN eksamen før han ble lisensiert.

Advanced Training

Å tjene en Masters of Science i sykepleie, må du først tjene en BSN og deretter fullføre tre eller fire semestre av fulltidsstudier der fagene er varierte i henhold til hver persons fordypningsområde. En mastergrad kan avanserte praksis sykepleiere til å jobbe som sertifiserte jordmødre, sertifiserte anestesisykepleiere og sertifiserte sykepleier utøvere.

Akselerert sykepleier programmer

Akselerert sykepleier programmer tilbys i enkelte stater for studenter i andre felt som ønsker å endre sitt kall til sykepleie. Tolv til atten måneder med trening i vitenskap og medisinske fag som de ikke tidligere har tatt er nødvendig.

Hvordan behandle din Tooth Abscess Med Bactrim

Behandle en tann abscess med Bactrim er enkelt. Bactrim er et reseptbelagt legemiddel som du får fra din lege eller tannlege. Følg disse enkle trinnene for å helbrede din abscess.

Bruksanvisning

Få din resept

•  Hvis du har en abscessed tann, kan bare en tannlege eller lege forskrive Bactrim. Se helsepersonell for å få resept. Hvis du ikke har en primærhelsetjenesten lege eller tannlege, kan du kontakte ditt lokale sykehus sykepleier linje eller legevakten, helse avdeling eller klinikk for en henvisning. Du kan også se i Gule Sider for en liste over leger og tannleger.

Når du får Bactrim resept, har det fylt på apoteket. Bactrims generiske navn er trimetoprim og sulfametoksazol.

Spør på apoteket om det er noen kontraindikasjoner ved andre medisiner du kan ta. Apoteket vil også svare på andre spørsmål du måtte ha om Bactrim.

Mulige bivirkninger av å ta Bactrim er kvalme, oppkast og utslett. Disse er de vanligste bivirkninger, og er vanligvis svært mild.

Mindre vanlige men farlige bivirkninger av Bactrim er pustevansker, hevelser, gulsott eller feber. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Tar Bactrim

Du resept vil indikere hvor mange ganger per dag du bør ta Bactrim. Følg dette kurset slik legen din oppmerksom på.

Bactrim kan tas med eller uten måltider.

drikker alltid minst 6-8 gram av væske når du tar din Bactrim dose.

Hold munnen ren. Skyll med vann ofte.

Ta Bactrim for hele tiltenkte varighet foreskrevet av lege eller tannlege, selv om du føler deg bedre før medisinen går ut.

Hint

  • Dental abscesser er smertefull og potensielt farlig hvis den forblir ubehandlet.
  • Slutt å ta Bactrim og kontakte legen din eller legevakten umiddelbart hvis du føler at din har en alvorlig, allergisk reaksjon.

New Jersey State Medicaid programmer

New Jersey State Medicaid programmer


New Jersey Medicaid-programmet gir helseforsikring til kvalifiserte lav inntekt innbyggere i staten. New Jersey Medicaid etablert flere spesielle programmer som er laget for å gi medisinsk, dental, og resepter tjenester til personer som kvalifiserer. Kvalifikasjon bestemmes av retningslinjer bosted, statsborgerskap, og inntekt.

New Jersey Medicaid Services

New Jersey Medicaid-programmet har obligatoriske og valgfrie tjenester. Obligatoriske tjenester for alle New Jersey Medicaid mottakere inkluderer døgnbehandling og poliklinisk behandling på sykehus, laboratorium og testrøntgenbilder, hjem helsetjenester, legehjelp, hjelp til familieplanlegging, sykepleie for enkeltpersoner i alderen 21 år og eldre, og tidlig og periodisk screening, diagnostisk og behandlingsapparatet. Valgfrie tjenester er for enkeltpersoner som deltok i spesifikke programmer. Valgfrie tjenester inkluderer tannpleie, optometriske tjenester, behandling i bolig behandlingssentre, hospice omsorg, og privat sykepleie.

Family Care

New Jersey Family Care / Medicaid-programmet er tilgjengelig for kvalifiserte barn under 18 år og foreldre som oppfyller krav til inntekt. Barn under 18 år må leve i en husholdning der den maksimale totale brutto inntekt er lik eller under 350 prosent av fattigdomsgrensen. Foreldre må tjene inntekter på eller under 125 prosent av fattigdomsgrensen. Alle deltakere må ikke ha forsikringsdekning. USA statsborgerskap eller lovlig innvandrer status er nødvendig for enkeltpersoner å motta Medicaid dekning.

Emergency betalingsprogram for Aliens

Emergency betalingsprogram for Aliens gir medisinsk hjelp til ulovlige innvandrere som oppfyller alle andre Medicaid kvalifikasjonskrav. Innvandrere er gjenstand for en fem-års forbud mot Medicaid valgbarhet om de kom til USA på eller etter 22. august, 1996. Imidlertid kan kvalifiserte aliens motta krise dekning hvis de er underlagt de fem-års utestengelse og møte alle andre krav. Innvandrere som får akuttbehandling må informere sykehuset at de ønsker å søke om Emergency Betaling program. Sykehuset kan ta søknaden eller henvise den enkelte til et fylke velferd kontor for å fylle ut og sende inn en søknad.

Alderen, Blind, og Funksjonshemmede

New Jersey tilbyr en spesiell Medicaid program for kvalifiserte alderen, blinde og funksjonshemmede personer som ikke er kvalifisert for vanlige New Jersey fordeler på grunn av høy inntekt eller ressurser. For personer som ikke er blind eller deaktivert, er Aldersgrensen for å delta 65. The Social Security Administration eller Seksjon for medisinsk assistanse og helsetjenesten må erklære individer blind eller deaktivert hvis de er under 65 år gammel. Tjenester som tilbys inkluderer akutt omsorg somatiske sykehus, sykepleie anlegg, fasiliteter for å bistå utviklings funksjonshemmede og psykiatriske sykehus for personer under 21 og over 65 år gammel.

New Jersey Bearbeidbarhet

New Jersey Bearbeidbarhet programmet er utviklet for å gi Medicaid bistand til kvalifiserte funksjonshemmede personer som jobber og tjene en inntekt som gjør dem kvalifisert for vanlige Medicaid fordeler. Aldersgrense for valgbarhet er mellom 16 og 64. Enkeltpersoner må jobbe heltid, deltid, eller selvstendig næringsdrivende og vise bevis på inntekt. The Social Security Administration eller Disability Review Team ved Divisjon for medisinsk hjelp og helsetjenester må fastslå at individer har en varig uførhet. Den maksimale samlede brutto inntekt er $ 54 948 for en individuell og $ 73 644 for par.

Historien om Medicare Påmelding

Medicare, en del av det amerikanske Social Security Administration (SSA), bidrar til å gi folk over en alder av 65 år med rimelig helseforsikring og medisinsk behandling. Ifølge SSA, er nesten en tiendedel av den amerikanske befolkningen registrert i en Medicare-programmet. Medicare har både direkte fordel av å gi omsorg til de som deltok i programmet og den indirekte fordelen med sparsom yngre familiemedlemmer dyre byrden av å betale for sine eldre familiemedlemmenes helseutgifter.

Første Medicare Proposal

Den første Medicare-programmet ble foreslått av president Harry S. Truman i 1945. Den 19. november 1945, president Truman bedt kongressen om lovgivning som ville etablere en nasjonal helseforsikring plan og gi amerikanerne med helse dekning gjennom SSA. Han foreslo også at de medisinske utgiftene til trengende bli finansiert med føderale penger. Forslaget blitt fokus for mye debatt, og ved slutten av hans periode som president, hadde Truman lettet opp på hans press for helsereformen.

Medicare Passes

I de 20 årene som fører til adopsjon av Medicare, ble ideen om en universell helseprogram møtt med mye motstand. Som folk begynte å innse at nasjonal helsereform ikke skulle få stemt inn, SSA byttet fokus til rimelige helsetjenester for trygdemottakerne. I 1965, president Lyndon B. Johnson undertegnet i loven Medicare for trygdede og Medicaid for de fattige. Tidligere president Truman da meldt seg til å være den første mottaker av Medicare. På den tiden det ble undertegnet i loven, Medicare Del B koster bare $ 3 i måneden.

1970

I 1972 ble Medicare dekning utvidet til å omfatte de som mottar trygd uføretrygd i 24 måneder og noen i sluttfasen av dødelig nyresykdom. Medicare planer ble også utvidet fra bare dekker lege, sykehus, sykepleie, laboratorium og tannlege besøk for å inkludere noen kiropraktikk arbeid og tale og fysisk behandling. Utbetalinger til HMOs ble også godkjent, og Supplemental Security Income for de fattige ble etablert. Mottakere av Supplemental Security Income var automatisk kvalifisert for Medicaid.

1980

I 1982 ble hospice fordeler for Medicare mottakere lagt på midlertidig basis. I 1983 ble Medicare kostnader revidert fra en "rimelig pris" plan til en potensiell betalingssystem basert på en diagnose relatert basis. Samme år ble de fleste sivile føderale ansatte også dekket av Medicare, med alle føderale ansatte som omfattes av 1984. De slutten av 1980 brakte permanens av hospice omsorg, rutinemessig mammografi og celleprøver. Dekning for katastrofale sykdom og reseptbelagte legemidler ble deretter tatt med, men opphevet.

1990-tallet

På 1990-tallet ble legens tjenester betalinger satt på en gebyrene. I 1997 ble Medicare Plus Choice (også kjent som Medicare del C) vedtatt under Balanced Budget loven for å gi mottakerne muligheten til å melde deg på en rekke private planer i forbindelse med deres Medicare. Fordi noen av bestemmelsene i Medicare Plus valg plan var økonomisk restriktiv, ble Kongressen tvunget til å avgrense planen i 1999 og slappe av noen av begrensningene finansiering, og i 2000, trådte i kraft betalingssystemer for poliklinisk og hjemmesykepleien.

Definisjon av Hospital Sykepleiere

Definisjon av Hospital Sykepleiere


Et sykehus sykepleier er definert som en sykepleier som er tildelt på et sykehus som kalles et sykehus. Sykepleiernes oppgaver er direkte knyttet til å bistå legene på ansatte med vedlikehold og behandling av pasienter innlagt på sykehuset og de som får medisinsk behandling som forebyggende eller poliklinisk medisin. Sykepleieren rapporterer rutinemessig tilbake til legen eller stab av leger som gir medisinsk informasjon om pasienten, deres symptomer og noen ganger mentale tilstand.

Karrierer

Det finnes ulike typer av sykepleiere. Den vanligste er sykehuset sykepleier som jobber på sykehuset med en lege. Andre typer sykepleiere inkluderer Helsefagarbeider og et besøk sykepleier. Disse sykepleiere arbeider i og utenfor sykehuset på sykehjem og de besøker pasienter i deres hjem for å samle helse vitals å rapportere tilbake til et sykehus eller lege. Sykehuset sykepleier fungerer vanligvis en streng tidsplan ofte overstiger en åtte timers arbeidsdag. Det er mange yrkesvalg som kan være når en sykepleier ønsker å jobbe på et sykehus. Blant sykehuset sykepleier yrkesvalg er gynekologi, arbeidskraft og levering, internsive care unit, neonatal intensivbehandling (en sykepleier som jobber med nyfødte babyer) og hjertestans (hjertet) enhet for å nevne noen. På arbeidsplassen består sykepleiere antrekket til en løstsittende antrekk som kan noen ganger bli kalt "Scrubs". Dette kan være en skjorte og en bunn som ligner på en kirurg antrekk. De er også lov til å ha på seg en hvit kjole eller skjørt med en bluse og sko med gummisåle. Sko inkluderer joggesko eller spesielle sko laget for sykepleiere i det medisinske feltet.

Utdanning

De fleste sykepleiere har en fireårig bachelorgrad pluss ytterligere to års utdanning med sykepleie spesialitet. Den sykepleier grad er en meget konkurransedyktig program. I noen tilfeller er det lange ventelister og omfattende testing som må gjøres for å komme inn på sykepleierstudiet. Klasser i en tradisjonell sykepleie programmet inkluderer avanserte matematiske, vitenskap, ernæring, datamaskiner og klasser som arbeider med psykologi og pasientbehandling. For å oppgradere fra en sykepleierutdanning må opprettholdes en karakter punkt gjennomsnitt over en 3.0 for studenter å utmerke seg i de fleste programmer. Det er noen programmer som lar en tilknyttede to års utdanning for sykepleie.

Betraktninger

Når en student kandidater med en sykepleier grad de er pålagt å ta NCLEX eksamen. Dette er en statlig styre eksamen som kreves av staten sykepleieren arbeider i. Sykepleieren må ta eksamen for hver stat sykepleieren planer om å jobbe.

Working

Den sykepleiere arbeidsuken har mange varianter. Noen sykepleiere jobbe lengre skift og kortere arbeidsuke med timer som strekker seg fra 10-14 timer. Når en sykepleier kommer til å jobbe på et sykehus han eller hun er vanligvis lindre en annen sykepleier. Sykepleieren med skiftet slutt vil dele viktig informasjon, hvis noen om tilstanden til pasientene, vaktleger eller leger som arbeider på gulvet med sykepleier. Sykepleieren er tildelt en seksjon eller enhet av sykehuset inkludert den pediatriske, psykiatrisk og fødeavdeling. Alle avdelinger på sykehuset er tildelt sykepleiere. antall sykepleiere planlagte avhenger av antallet av leger ans pasienter i et sykehus. Som sykepleier jobber hennes skift hun er nødvendig for å stoppe i hver pasienter rom og ta sine vitale som inkluderer deres temperatur og blodtrykk. Denne informasjonen blir rapportert til legen og tatt opp på pasientens journal. Sykepleiere er for tiden i etterspørselen i USA. I 2008 var det en mangel på sykepleiere i sykehus og alternative helseinstitusjoner.

Leger og sykepleiere

Legen og sykepleieren forholdet er svært nær. legen stole står på sykepleier for informasjon som registreres i diagrammet, og for å sjekke om pasienten hvis det er noen problemer. Pasienten kaller sykepleier hvis det er noen nød. sykepleieren må dem avgjøre om legen er nødvendig. sykepleieren må også ringe legen for å be om medisiner eller en ekstra eksamen av pasienten. Det er sykepleieren som avgjør om pasienten trenger akutt medisinsk hjelp hvis det er et problem i den leger fravær. Som leger, sykepleiere har en etisk de må følge, mens på arbeidsplassen og behandling av pasienter. De må ha riktig oppførsel og følge skikkelig medisinsk proocedures til enhver tid. State lisensiering kan trekkes tilbake dersom brudd på etikk politikk kan bevises.

Hva er sykepleier Crocs?

Hva er sykepleier Crocs?


Sykepleie sko gir skikkelig støtte for en lang dag på føttene. Skoen design fortsette å øke i løpet av årene. Den populære sko selskap Crocs Inc. ble involvert med å lage en slik sko som sine sko var allerede kjent for komfort. Med noen få justeringer, ble disse skoene tilbys som en sykepleier sko alternativ. Riktige sko bidra til å redusere belastningen på ryggen og la sykepleiere til å jobbe lange timer følelsen mindre tretthet.

Snug Base Fit

Crocs tok den gamle tresko design og lagt en formtilpasset såle for å gi riktig støtte for din fot. Denne type støtte bidrar til å holde vekten jevnt fordelt slik at en del av foten ikke bære byrden av vekten din. Utformingen oppfordrer deg også til å gå skikkelig, holder ryggen og hoftene stilt opp riktig å hindre tilbake og leddsmerter.

Plast Design

Mest sykepleier sko kommer nå med et beskyttende belegg av noe slag for å gjøre skoene lett å rengjøre. Crocs har alltid vært laget av en myk plast. Enkel rengjøring er viktig for å bidra til å redusere spredning av bakterier og smitte både på sykehuset og hjemme. Plasten er tykk og tilføyer en viss beskyttelse mot skarpe gjenstander som kan slippes i det medisinske miljø. I motsetning til andre pleie sko, kommer denne plast i en rekke farger; avhengig av sykehusets rutiner, kan du legge til en liten bit av personlighet til fottøy.

Forhøyet Heel

Den forhøyede hæl har vært en foretrukket type design siden tresko startet vises i sykehus. Det råder deg til å gå fremover og ikke clomp for hardt på hælen bein, noe som kan føre til hælspore. Den forhøyede hæl tendens til å holde deg fra rock tilbake når du står stille, også presser ryggraden i en rett oppover posisjon til å gi deg bedre kroppens mekanikk. Avhengig av din høyde, kan dette også legge litt av en fordel når du har å strekke seg etter ting på sykehuset eller gi deg en bit av en kant over dine pasienter når du arbeider for å transportere dem fra seng til stol eller på annen måte.

Varierte Designs

Mens de fleste stilarter er ventilert for å holde føttene kjølig, kan du velge den stilen som passer best for deg. Noen er bedre for de med en smal fot, mens andre rette for en bredere tå rekkevidde. Skoene leveres med full lukkede ryggen eller du kan velge å ha en enkel stropp. Stroppen gjør at du kan justere i henhold til hvor tett du foretrekker din passform. Denne versjonen fjerner lett, noe som kan være fint hvis du prøver å holde skoene ut av hjemmet og unngå krysskontaminering.

The Best Nevrologi Sykehus

The Best Nevrologi Sykehus


Nevrologi er et område av spesialisering for leger og sykehus, men selv innenfor feltet, leger praktiserer i et bredt antall subspecialties fra hvilke pasienter som har spesielle plager kan velge. Neuromusculoskeletal medisin, otology, vaskulær nevrologi og pediatrisk nevrokirurgi er bare noen få områder der leger kan konsentrere sin praksis. De beste sykehusene sette sammen team til å fungere effektivt å gi pasientene optimal omsorg. Noen sykehus gjør en bedre jobb enn andre.

The Johns Hopkins Hospital

Johns Hopkins 'nevrologi og nevrokirurgi divisjoner har spesialitet laboratorier for store ødeleggende sykdommer og tilstander, som for eksempel hjernesvulster, multippel sklerose, og nevro-AIDS. Prisbelønt nevrologi lagene har forskningslaboratorier som leverer resultater av sine studier til bassenger av leger for bedre forståelse av sykdommer og utvikling av behandlinger.

The Johns Hopkins Hospital

600 N. Wolfe St.

Baltimore, Maryland 21287

410-955-5000

hopkinsmedicine.org

Massachusetts General Hospital

Massachusetts General Hospital arbeider kontinuerlig med å forbedre seg på mange områder, for eksempel ved å redusere pasient blodet infeksjoner kontrahert i ICU og pasienten faller, og gir bedre hygiene og feilhåndtering. Kvaliteten på leger som trente ved Harvard University er et høydepunkt på dette sykehuset, men for å se etter en god nevrologi sykehus, bør en pasient ta andre faktorer i betraktning. En sykehusets pasient dødelighet og skadestatistikk, som er lav ved Massachusetts General Hospital, bør også vurderes. Omsorgsnivå er avgjørende for pleiepersonell, med høyt kvalifiserte fagfolk på en liten sykepleier til pasient-forhold er ideellt - som det er på Mass General.

Massachusetts General Hospital

Main Campus

55 Frukt Gate

Boston, MA 02114

617-726-2000

mgh.harvard.edu

Mayo Clinic of Phoenix / Scottsdale, AZ

Poliklinisk og døgntjenester, slik som de av epilepsi klinikk ved Mayo Clinic i Arizona tilbudet avbildning av hjernen, EEG, nervestimulering, nevropsykologiske vurderinger og top-notch diagnostiske tjenester. Nyutviklede medisiner anses av spesialiserte team av pasienten nytte. Nevrologi pasienter krever spesifikk pleie så mange nevrologiske tilstander kan være utfordrende å diagnostisere og behandle. Mayo Clinic i Arizona syssels cutting-edge teknologi og tilbyr genetisk testing, smerte og sår administrative tjenester og pasientstyrt analgesi.

Mayo Clinic Hospital

5777 E Mayo Blvd.

Phoenix, AZ 85054

480-515-6296

mayoclinic.org

Mayo Clinic

13400 E Shea Blvd.

Scottsdale, AZ 85259

480-301-8000

mayoclinic.org

Massachusetts Eye and Ear Infirmary

Total fokus på et bestemt nevrologisk lidelse gir konsentrert kompetanse på dette området. The Massachusetts Eye and Ear Infirmary har verdensklasse legitimasjon for nevrologi knyttet til hode og nakke. Høring og tale tap behandles, så vel som lidelser i ansiktsnerver. Nye behandlinger er utviklet av forskning og teknologi ved de tilknyttet sykehuset.

Massachusetts Eye and Ear Infirmary

243 Charles St.

Boston, MA 02114

617-523-7900

masseyeandear.org

Sykepleie ansvar hos pasienter med hepatitt C

Sykepleie ansvar hos pasienter med hepatitt C


Hepatitt C forårsaker betennelse i leveren. Forårsaket av hepatitt C-viruset, sprer denne sykdommen ved seksuell kontakt med en smittet person; bruker skitne nåler for tatovering, piercing og bruk av narkotika; eller ved hjelp av personlige hygieneprodukter av noen med sykdommen. Sykepleiere har spesifikke ansvar i omsorg for hepatitt C-pasienter. Dette ansvaret hjelpe pasienter bedre håndtere sykdommen og forbedre sin livskvalitet.

Patient Education

Sykepleiere spiller en viktig rolle i pasientopplæring. De forklarer hepatitt C til infiserte pasienter, fortelle dem hvordan sykdommen vanligvis utvikler seg og gi dem råd om når du skal kontakte lege.

Ernæring Ledelse

Siden ernæring påvirker den generelle helsen til kroppen, sykepleiere diskutere betydningen av ernæring med hepatitt C-pasienter, og gi dem råd om hvordan de skal forbedre sine ernæring vaner. Siden noen urte kosttilskudd kan skade leveren, sykepleiere diskuterer også viktigheten av å sjekke supplement etiketter og unngå kosttilskudd som forårsaker leverskader.

Medisinering Management

Nebraska Health & Human Services melder at sykepleiere gjennomgang resepter, avgjøre om pasienter tar alle sine medisiner på riktig måte, spør pasienter som over-the-counter medisiner de bruker, og finne ut om noen av stoffene har potensial til å forårsake leverskader. Hvis noen av medisiner utgjør en risiko for leveren, sykepleiere arbeide for å identifisere tryggere alternativer.

Risk Identification

Siden mennesker smittet med hepatitt C kan spre sykdom til andre mennesker, sykepleiere arbeider med infiserte pasienter for å identifisere risikofylt atferd. Under en vurdering, bør en sykepleier spør om vedkommende deler nåler, har ubeskyttet sex eller aksjer personlige hygieneprodukter med andre. Hvis pasienten rapporterer at han engasjerer seg i noen av disse atferd, bør sykepleieren gi rådgivning og opplyse pasienten om hvordan disse atferd øke risikoen for overføring av sykdommen til andre.

Pasient Monitoring

Sykehus og klinikk sykepleiere overvåke hepatitt pasienter for å avgjøre om det medisinske teamet bør gjøre noen endringer i deres behandling planer. Sykepleiere gjennomgang laboratorieresultater, identifisere tegn på fremmarsj hepatitt og avgjøre hvor bra pasienten reagerer på behandlingen.

Lege Reporting

Leger er avhengige av sykepleiere til å rapportere viktig medisinsk informasjon om hepatitt pasienter. Hvis en sykepleier avgjør at en pasients tilstand har forverret, bør hun rapportere det til en lege umiddelbart. Sykepleiere rapporterer også kritiske lab verdier eller uvanlige testresultater til en lege for umiddelbar handling.

Rollen av en sykepleier i en Drug Rehabilitation

Narkotikamisbruk påvirker millioner av mennesker på en daglig basis, og er vanskelig å behandle. Narkotika rådgivere og leger hjelpe lære klienter som bedringens vei, men vanskelig, vil være givende. Teamet er avgjørende for vellykket gjenoppretting, og uten hjelp fra sykepleiere, det ville slite.

Hvorfor en sykepleier?

Sykepleiere er ryggraden i det medisinske miljøet, og narkotika rehabs er intet unntak. Sykepleiere er nødvendig for å administrere medisiner, utføre HLR og tjene i andre livstruende situasjoner, samt ta en pasientens vitale tegn.

Degree

De fleste rushabiliteringssentre foretrekker å ha en sykepleier (RN) med en bachelor-grad, selv om noen vil akseptere en RN med førsteamanuensis-grad, samt en lisensiert praktisk sykepleier.

Medisiner

Sykepleiere er vanligvis de eneste lov til å administrere medisiner til klienter. De er lisensiert til å håndtere medisiner og til slutt er ansvarlig for sin sikker oppbevaring.

Sikkerhet

Sykepleiere er også de eneste som tar vitale tegn (temperatur, høyde / vekt, blodtrykk), og dokumentere resultater for lege gjennomgang.

Tips

Hvis du vurderer å bli sykepleier i et medikament rehabiliteringssenter, være oppmerksom på at de fleste ikke betale så mye som sykehus og andre fasiliteter. Du må ønske å hjelpe narkomane og være forpliktet for å omfavne denne jobben.

Sykehus for leverproblemer

Sykehus for leverproblemer


Leverproblemer påvirker ikke bare voksne, men også barn. Tidlig diagnose fører til tidlig behandling, gjenvinning og kur. Leverkreft er vanskeligere og tar lengre tid å kurere. I ekstreme tilfeller av leversykdommer, blir transplantasjoner nødvendig, uten garanti for suksess. Noen sykehus har spesialisert seg på transplantasjoner eller kreft, mens andre håndtere alle typer leverproblemer.

Cincinnati Children Hospital Medical Center

En non-profit sykehus og forskningssenter, er dette sykehuset en leder i nye leversykdom behandlinger for barn. Forskere ved dette sykehuset har utviklet den første genet chip som kan brukes i diagnostisering av arvelige leversykdommer hos barn. Mens det er legemidler som er effektive for behandling av leversykdommer hos noen barn, til tider disse behandlinger bare forsinke en endelig behov for en transplantasjon. Dette sykehuset bidrar til å bestemme hvorvidt barn og unge under 18 år er i behov av en transplantasjon, og hjelper dem gå gjennom systemet som prioriterer transplantasjonskandidater, hele veien til å hjelpe dem med de hyppige tester og medisiner som trengs for resten av deres bor.

Cincinnati Children Hospital Medical Center

3333 Burnet Avenue

Cincinnati, Ohio 45229-3039

513-636-4200

cincinnatichildrens.org

The Institute For Fordøyelsen Helse og leversykdommen Mercy

Dette instituttet gir pasienter med omfattende diagnostisering og behandling av fordøyelsessykdommer ved å kombinere den nyeste teknologien og teknikker med avansert terapi. Disse sykdommene inkluderer leverkreft, som er diagnostisert og behandlet i en poliklinisk sykehus-baserte Senter for Liver Diseases. Instituttet har også en Liver Transplant Clinic som tilbyr screening og evaluering for levertransplantasjoner, og styring av alle aspekter før selve operasjonen og transplantasjon. Assistanse i valg av, og koordinering med, en levertransplantasjon senter tilbys, sammen med omsorg og behandling av pasienten etter transplantasjon. Instituttet er også en aktiv deltaker i forskningsprosjekter som er relevante for leversykdom behandling.

The Institute For Fordøyelsen Helse og leversykdommen Mercy

301 St. Paul Place

Baltimore, MD 21202

410-332-9356

mdmercy.com

The London Bridge Hospital

Med høye standarder for kliniske ferdigheter og sykepleie, er London Bridge Hospital internasjonalt kjent for leversykdom behandling og levertransplantasjon. Det har utsikt over Themsen og Tower Bridge, og dets ansatte er sammensatt av høyt utdannede, erfarne og oppdaterte fagfolk. Leveren, galleblæren, og øvre gastrointestinale enheter av dette sykehuset, med sitt team av topp spesialister og medarbeidere, tilby tjenester som inkluderer: unormale leverfunksjonstester, diagnostisering og behandling av akutte og kroniske leversykdommer, lever cyste excision, lever resections for svulster, og andre relaterte tjenester. Sykehuset har 100 luftavkjølte rom med bad, TV med satellittkanaler, direkte telefon, radio og ref. Mange andre tjenester er tilgjengelig på forespørsel.

The London Bridge Hospital

27 Inn Fleet Street

London SE1 2PR

001-44-20-7407-3100

001-44-20-7234-2009

londonbridgehospital.com

Hva er historien om Health Care & sykepleie?

Over 50 år siden, informerte helsepersonell, sammen med utvikling av nye medisiner og vaksiner, bidratt til å bedre pasientens sjanse til å overleve. I tidligere århundrer, nonner gitt begrenset sykepleie i poorhouses til nødlidende og uføre, mens leger deltok bare de med velstand hjemme.

Colonial Periode

Praktisere medisin kreves ingen erfaring eller sertifisering på 1700-tallet, men skitne sykehus tilskrives en økning i pasientdødsfall, noe som førte til uønskede arbeidsforhold. Sykepleie tilbys ussel lønn, om noen, og var ikke en respektert yrke. Som straff, prostituerte og fanger noen ganger tendens de syke, som hadde lite til hjelp i utvinningen.

Sykepleie Pioneer

I 1851, Storbritannias Florence Nightingale konfrontert samfunnets motstand mot sykepleie når hun reiste til Tyskland for trening. I 1854, Nightingale og et team av sykepleiere kom i Tyrkia for å ta vare på sårede britiske soldater under Krimkrigen. Beklagelige sykehusforhold oppildnet omsorgspersoner å skrubbe og sterilisere anlegget og alt medisinsk utstyr, og soldatenes overlevelsesraten steget etter Florence Nightingale veiledning. Hun er omtalt som grunnleggeren av moderne sykepleie.

Modernisert utstyr

Av 1900-tallet, nye medisinsk utstyr, inkludert termometre, røntgen, stetoskop og bedre mikroskoper, hjulpet de i helsevesenet feltet. Sprøytespisser og anestesi utstyr er tillatt for en enklere måte å administrere medikamenter i kroppen, og laboratorieforskning var på vei oppover.

Respektert Feltet

En grad i sykepleie, klinisk arbeidserfaring, passerer den nasjonale lisens eksamen (NCLEX-RN), og opprettholde sykepleie lisens er nå obligatorisk for de som søker sykepleier sysselsetting. I motsetning til mange hundre år siden, er dagens sykepleiere ikke bare utdannet og dyktig, men høyt ansett i sitt felt.

Bevissthet

På et tidspunkt, rudimentære medisinsk praksis seiret fordi ingen andre behandlinger ble kjent, men helsevesenet har i stor grad kommet gjennom århundrene. Borte er sletting, blødning og de giftige stoffene som en gang ble administrert av uutdannede individer. I deres sted er nyutviklede vaksiner og antibiotika, og dedikerte helsepersonell strever for å bedre pasientenes liv.

Hvordan bli en Wound sykepleier

Hvordan bli en Wound sykepleier


Sykepleiere trene mye som leger i alle medisinsk avdeling og på en rekke generelle sykepleie fag. Men, akkurat som leger trene for å bli spesialister i visse områder av medisinen, sykepleiere også kan bli opplært i bestemte spesialiteter. Sykepleiere som blir spesialisert i sårpleie forstå mer spesifikt om alle aspekter av sår og sårbehandling eksempel hvordan du skal skille mellom de forskjellige infeksjoner og riktig behandlingstilbud. Sårpleie sykepleiere er også dyktig i pasientopplæring for hjemmehjelp og er sertifisert for å gjøre rensing av såret og fjerning av noe dødt materiale. Sertifisering for å bli en sårpleie sykepleier eller sårpleie spesialist kan bestå av flere forskjellige trinn.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken type sykepleie akkreditering programmer tilbys i ditt område som kan gi sertifisering i sårbehandling. Organisasjoner til å begynne med bestå av American Academy of Wound Management og National Alliance of Wound Care sammen med noen online sykepleier programmer som kan gi ikke bare sertifisering, men fortsatte utdanningsenheter for ferdigstillelse.

Identifiser organisasjoner som vil tilby deg sertifisering grunnet arbeidserfaring uten å kreve ekstra kurs studien. The American Academy of Wound Management krever ikke registrerte sykepleiere til å sende den videre medisinsk studie for å søke om sårpleie sertifisering eksamen. Men andre organisasjoner, som for eksempel National Alliance of Wound Care, krever ekstra pedagogisk studium eller andre dokumenterte sertifiseringer for å søke om deres sårpleie sertifisering eksamen.

Søk om og betale eksamensavgift for akkreditering kurs du har valgt å forfølge. The National Alliance of Wound Care tilbyr sine sårpleie sertifisering for ca $ 350 og den amerikanske Alliance of Wound Care tilbyr sin akkreditering eksamen for ca $ 400. Alle sertifiseringer er gyldig for bare en viss tid. For eksempel den amerikanske Alliance of Wound Care sertifisering er gyldig for bare 10 år etter dato for ferdigstillelse.

Etter gjennomføringen av sertifiseringen, bestemme hva sårpleie spesialitet posisjon du ønsker å forfølge. Selv om mange spesialiteter ikke aktivt krever spesialiserte kurs studie for å arbeide i en bestemt medisinske feltet, er det fordelaktig å være god i en bestemt spesialitet, og det kan øke potensialet for avansement til en undervisning eller pedagogisk stilling som arbeider med pasienter eller familier i forsvarlig forvaltning såret.

Se inn medisinske spesialiteter som trenger sår sykepleiere inkludert gastroenterologi, sårpleie behandling sentre og infeksjon lederstillinger innen et sykehus innstilling som arbeider med staph og MRSA kontroll.

Hva er kriteriene for å kvalifisere for en dyktig sykepleier Facility?

Hva er kriteriene for å kvalifisere for en dyktig sykepleier Facility?


Dyktige sykepleie anlegg, også ofte referert til som dyktige sykehjem og dyktige pleie omsorg fasiliteter, er inspisert og godkjent av Statens Institutt for helsetjenesten. Tilbyr kort- og langsiktig omsorg alternativer, slike anlegg generelt omsorg for personer med helseproblemer er for alvorlig eller komplisert for hjemmehjelp eller omsorgsboliger for å være hensiktsmessig. Kravene til en person til å være kvalifisert for en plass ved en dyktig sykepleier anlegget, og for de mottatte tjenestene skal finansieres helt eller delvis av Medicare, er satt av Medicare.

Legens Opinion

Under Medicare forskrifter, vil en person ikke er kvalifisert for dekning i et dyktig sykepleie anlegget med mindre en lege er av den oppfatning at den enkelte krever daglig dyktig medisinsk behandling. Selvfølgelig kan ulike leger ikke alltid er enige om hvorvidt en bestemt person har dette behovet eller ikke. Vanligvis vil den oppfatning av din primære omsorgsperson tillegges størst vekt når valgbarhet for dyktige sykepleie blir vurdert av relevante myndigheter. Videre må en bestemt medisinsk tilstand bli diagnostisert og identifisert som årsaken til en person som trenger å få dyktige sykepleie.

Medicare dekning

Dersom kostnadene for den dyktige sykepleie anlegget skal dekkes - eller medvirket til - av Medicare, er det nødvendig for den enkelte å ha Medicare del A, med sykehus dager igjen i stønadsperioden. Noen ekstra, separat medisinsk tilstand som gjør det nødvendig for den enkelte å motta ytterligere dyktige sykepleie må ha startet mens enkelte var allerede mottar dyktige sykepleie gjennom Medicare dekning. Samlet sett må tjenester og fasiliteter være godkjent eller sertifisert av Medicare for å kvalifisere for Medicare dekning.

Sykehusopphold

For å kvalifisere for omsorg i en dyktig sykepleier anlegget, må pasienten ha hatt et sykehusopphold på tre dager eller mer. Dette kravet omfatter ikke den dagen at pasienten ble utskrevet fra sykehuset - en solid, sammenhengende tre-dagers opphold er nødvendig for å kvalifisere seg. I tillegg må pasienten inn en dyktig sykepleier anlegget innen 30 dager på å forlate sykehuset for å kvalifisere for dekning. Den medisinske tilstand som krever dyktige sykepleie må være den samme tilstand som ble behandlet under sykehusoppholdet.

Hvordan å forbedre kommunikasjonen på sykehus

Hvordan å forbedre kommunikasjonen på sykehus


Forbedre kommunikasjon i sykehus er en av de viktigste utfordringene i helsetjenesten. Ifølge Joint Commission (en ideell organisasjon som sertifiserer tusenvis av helsemyndigheter over hele landet), er kommunikasjon sammenbrudd den største medvirkende faktor til kritiske hendelser og forsinkelser i omsorg på amerikanske sykehus. Helsesektoren kan ikke sakker akterut når det gjelder å kommunisere til alle mennesker, spesielt når folk er syke og sårbare.

Bruksanvisning

Bruke den beste tilgjengelige teknologi, innføre en sentralisert, forenklet telefon svartjeneste, noe som sparer verdifull tid for sykepleiere og leger. Bruke datateknologien til å lagre og få tilgang til pasient notater, slik at taushetsplikten er oppfylt.

Utvikle en kommunikasjonsprotokoll for personalet å følge. Innlemme pasientrettigheter og respekt for mangfold i all kommunikasjon med pasienter. Ansette tolker, oversettere og folk som registrerer for å lette kommunikasjonen med folk som har spesielle behov.

Utvikle politikk på kommunikasjon og tilgang til spesialister for folk som trenger talsmenn eller har særskilte behov. Institutt prosedyrer der overlevering mellom ansatte som går ut og kommer på vakt foregår i en formell måte. Sett til side en periode med overlapping mellom skiftene hvor ansatte kan gå inn i en privat plass og diskutere fremdrift og endringene som skjedde i de utgående shift.This er en viktig del av kontinuitet i omsorgen.

Tren alle ansatte i forskjellige stiler og typer kommunikasjon, om verbal og ikke-verbal kommunikasjon og medhjelpere til kommunikasjon. Også trene dem på systemene innenfor sykehuset. Forsterke dette med vanlige økter. Delegere ansvar for å forbedre kommunikasjon til ledere innenfor de ulike fagområdene, for eksempel til regissøren av sykepleie. Kvitter eksempler på god kommunikasjon og belønne dem.

Tips og advarsler

  • Oppmuntre ansatte til å foreslå forbedringer for å kommunisere systemer og sikre at de har et forum for å gjøre dette.

Intervjue og ansette Tips i sykepleie

Intervjue og ansette Tips i sykepleie


Sykepleiere spiller en vesentlig rolle i pasientbehandling. Velge det beste av det beste når det gjelder å ansette sykepleiere er svært viktig for pasientbehandlingen. Når intervjuteknikk for en sykepleier stilling, skal kandidatene forstå hva et sykehus er ute etter i en sykepleier. Erfaring, motivasjon, begjær og utdanning alle spiller sentrale roller i innleie av sykepleiere. I tillegg kan en sterk intervju ofte være nøkkelen til suksess i å sikre en sykepleier stilling.

Ansette Standards

Ansette praksis varierer fra sykehus til sykehus. Men sykehus over hele landet har en tendens til å se etter profesjonelle sykepleiere med en Bachelor of Science i sykepleie. Sykehus har også en tendens til å se etter sykepleiere som har planer om å videreutvikle sin utdanning. Kandidater bør være følelsesmessig stabil og i stand til å arbeide i stressende miljøer. Sykepleiere som har et sterkt ønske om å hjelpe andre og hjelpe pasienter så mye som mulig er svært ønskelig. Med mangfoldig bakgrunn av dagens pasienter, sykehus ønsker sykepleiere til å gjenspeile en mangfoldig befolkning. Ledere ansetter sykepleiere fra en rekke sosiale klasser, raser og økonomisk status. Sykepleiere fra ulike bakgrunner kan bedre forholde seg med pasienter.

Erfaring

Mengden av erfaring som kreves for en sykepleier jobb avhenger i stor grad på sykehuset gulvet og krav. Ledere vil noen ganger se på sykepleiere uten erfaring, men de foretrekker potensielle ansatte å ha minst noen erfaring. I store, travle sykehus, er erfaring ofte et must. I mindre, mindre hektisk fasiliteter, personalet har ofte mer tid til å vie til opplæring av nye sykepleiere.

Intervjue tips

Ifølge Sue Heacock, forfatter av "Inspiring den Inspirerende: Words of Hope Fra Sykepleiere og sykepleiere," nei jobbintervju er stress-fri. Faktisk, noen anser intervjuet mer stressende enn selve jobben. For å lykkes i et sykehjem intervju, bør man komme tidlig og kle profesjonelt. En prospektiv sykepleier bør smile, fast riste hånden av den ansette manager, og alltid få øyekontakt når du snakker og blir snakket til.

Potensielle sykepleiere bør alltid utstråler selvtillit. Alle spørsmål skal besvares på en positiv måte. Sier aldri noe negativt om en tidligere arbeidsgiver. Husk å tenke på spørsmål før du svarer dem. Intervju manager vil ikke forvente at noen skal kontinuerlig spytte ut svarene. Det er mer enn greit å ta pause mellom å høre et spørsmål og gi et svar.

Før du forlater intervjuet, hånd intervjue leder en CV, liste over referanser, et anbefalingsbrev, og dokumentasjon av treningen og lisensstatusen. Husk, fast riste hånden av manager og takke dem for denne muligheten.

Sykepleie Intervensjoner i eldre Drug Abuse

Sykepleie Intervensjoner i eldre Drug Abuse


Ifølge National Institute on Drug Abuse ", personer 65 år og over utgjør bare 13 prosent av befolkningen, men står for omtrent en tredjedel av alle medisiner som er foreskrevet i USA." Selv om mange av disse eldre pasienter ta sine medisiner ansvarlig, andre misbruke dem. Av denne grunn bør helsearbeidere forstå sykepleien for eldre narkotikamisbruk.

Identifikasjon

Som forklart av National Institute on Drug Abuse, innebærer narkotikamisbruk forsettlig tar resept eller over-the-counter (OTC) narkotika som ikke er medisinsk nødvendig. Narkotikamisbruk kan ha alvorlige fysiske, psykologiske og sosiale effekter, og kan også være dødelig hvis den ikke behandles.

Risikofaktorer

Eldre narkotikamisbruk kan oppstå for en rekke årsaker, og en sykepleier bør forsøke å identifisere risikofaktorer før du prøver å behandle problemet. For eksempel har enkelte eldre pasienter bruke medisiner for å hjelpe dem med å håndtere endringer i sine liv, mens andre kan bruke dem i et forsøk på å selv behandle sine medisinske problemer.

Utdanning

En av de primære sykepleien for eldre narkotikamisbruk bør dreie seg om utdanning. Sykepleieren skal utdanne eldre pasient på farene ved narkotikabruk, inkludert bivirkninger, interaksjoner og helserisiko.

Oppmuntring

Sammen med utdanne eldre pasient på narkotikamisbruk, bør sykepleieren også oppmuntre og gjøre ham i stand til å endre hans atferd. Hun skal foreslå behandlingstilbud, henvise ham til en støttegruppe og anbefale alternative mestringsstrategier.

Overvåking

Hvis pasienten er innlagt på et sykehjem eller sykehus, bør sykepleieren nøye overvåke eldre pasientens legemiddelbruk. Hun bør sørge for at pasienten tar bare hans nødvendige medisiner som gis av lege.

Hva er fordelene med kunnskapsbasert praksis i sykepleie?

Sykepleiere er ansvarlig for omsorgen de gir til sine pasienter. Kunnskapsbasert praksis i sykepleie betyr å gjøre beslutninger om pasientbehandling på grunnlag av dagens beste tilgjengelige kunnskapen. Det hjelper sykepleieren gi høy kvalitet omsorg til sine pasienter basert på forskning og kunnskap.

Effektivitet

Evidensbasert praksis øker effektiviteten av sykepleiere. Beslutninger basert på kunnskap som er støttet av forskning gjør det lettere for en sykepleier til å velge hva omsorg å gi til hennes pasient i motsetning til å prøve noe som kan eller ikke kan være gunstig å hennes pasient. Dette sparer sin tid, som hun kan bruke til pasienter som trenger mer intensiv pleie fra henne.

Bedre pasientenes prognose

Sykepleiere jevnlig ta avgjørelser om hva omsorg for å sørge for sine pasienter. Disse beslutningene kan påvirke pasientenes helse negativt eller positivt. Pasienten vil trolig oppleve et bedre resultat når omsorg er basert på forsket og utprøvde metoder.

Det holder Nursing Practice Current

For sykepleiere til å søke evidensbasert praksis i omsorgen de gir, må de holde deg oppdatert på eventuelle nye funn som er gjort. Dette oppmuntrer dem til å lese materialer som dekker sykepleieforskning og dermed holde sin praksis strøm.

Decision Making

Ved hjelp av evidensbasert praksis for å gi omsorg til pasienter øker sykepleierens tillit. Dette er fordi hun vet at hun baserer sine beslutninger om pasientbehandling på gyldig informasjon som er blitt grundig undersøkt.

Magnet Status

Innlemming evidensbasert praksis inn i sykepleie ved et sykehus kan hjelpe sykehuset oppnå Magnet status. Magnet Recognition Program anerkjenner kvalitet pasientbehandling, pleie fortreffelighet og innovasjoner i sykepleiepraksis. Å være en magnet anlegget, sikrer pasientene at de får god sykepleietjenesten.