Digidexo.com

tips for hårvekst

Kosttilskudd for hårvekst

Når det kommer til kroppen, er håret uten tvil den mest omsorg og maste med en del av kroppen. Både menn og kvinner går gjennom mye av det ekstreme for å gi håret mer kropp, mer glans og mer fylde. Holde håret i tip-top form kan virke som en endeløs oppgave til tider. Det er der noen viktige kosttilskudd kommer inn i bildet.

Funksjon

Kosttilskudd for hårvekst er designet for å stimulere hårsekkene til å vokse mer hår. De har også fremme sunt hår og hindre håret fra å falle ut.

Typer

Hår vokser kosttilskudd er funnet i pille, kapsel, pulverisert og flytende former. De kan også bli funnet i mat.

Protein

Hår er noe mer enn døde protein presser gjennom epidermiske lag av hodebunnen. Proteintilskudd kan bidra til å fremme vekst.

Aminosyre

De to aminosyrer L-cystein og L-metionin har blitt kjent for å forbedre hårvekst. Noen andre gunstige aminosyrer er arginin, lysin og cystin.

Vitaminer

Noen vitaminer som er kjent for å forbedre hårvekst inkluderer B-vitaminer, vitamin C, vitamin E, inositol, biotin og sink.

Identifikasjon

Essensielle fettsyrer, også kjent som EFAs, bidra til å gi håret bedre tekstur og holde den fra å bli sprø. Primrose olje, linfrø olje og kaldt vann fisk som laks er gode kilder.

Hjem Tips for vekttap og skjønnhet

Hjem Tips for vekttap og skjønnhet


Siden miste pounds og følelsen vakker går hånd i hånd, er det alltid verdt å undersøke hjemme tips for vekttap og skjønnhet. Du trenger ikke alltid å kjøpe dyre produkter eller investere i fancy treningsutstyr å se flott ut eller gå ned i vekt. Prøve ut disse enkle tipsene først.

Spis Høyre

Hva du spiser ikke bare bidrar til å bestemme hvor mye du veier, men også kan påvirke alt fra hudfarge til hårvekst. Den enkleste måten å etablere et sunt kosthold og sikre at du vil se og føle deg bedre er å koke mat fra bunnen av. En av de beste hjem tips for vekttap og skjønnhet er å spise den regnbuens farger. Innlemme så mange fargerike frukter og grønnsaker i dine måltider som mulig. Gjør det et eventyr å prøve ut en ny oppskrift hver uke ved hjelp av forskjellige ingredienser. Jo mer variasjon, jo mindre sannsynlig at du vil gå lei og bukke til noe raskt, enkelt og fettete.

Øvelse Mer

Trene trenger ikke å være kjedelig, monoton eller dyrt. Selv om mange treningssentre tilbyr personlige trenere og state-of-the-art utstyr, du mer enn sannsynlig har alt du trenger hjemme for å få de samme resultatene. Prøv å jobbe ut i komforten av din egen stue. Bare slå på litt musikk og dans kraftig rundt huset i 30 minutter hver dag vil brenne samme mengde kalorier som en strukturert dans rutine. Danne en støttegruppe for å prøve ut alle hjemme tips for vekttap og skjønnhet. Plan jenter-netter-ut for å gå ut og danse, eller speed-tur med vennene dine rundt din favoritt lokal innsjø eller turstier. Hvis du og dine venner gjør det sammen, er det mer sannsynlig å holde seg til det.

Go Natural

Gå en ekstra mil og har skjønnhets dager også. Det finnes et vell av hjemmelagde oppskrifter for hudpleie, hårpleie og mer. Bytter hver uke prøver ut forskjellige dem og rapportere tilbake til hverandre om hvilke som fungerer best. Tar tid til å skjemme bort deg selv er en ekte anti-aldring hemmelig for å bo vakkert. Har gammeldagse overnattinger og gi dere ansiktsbehandlinger og dype condition behandlinger med naturlige produkter funnet midt i kjøkkenet ditt skap. Noen eksempler på disse hjem tips for vekttap og skjønnhet omfatter oppvarming olivenolje i stedet for å kjøpe en varm olje behandling, eller ved hjelp av en knust avokado for en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Kort sagt, kan alle de gode tingene du putter i kroppen din for å miste pounds også hjelpe deg å se vakre.

Nyttige tips for Sensory Integration Disorder

Mange barn, og faktisk mange voksne, lider av noen form for sensorisk integrasjon lidelse. Enkelt sagt, er de ikke i stand til å takle felles visuell, auditiv, bevegelse, lukt, smak og følelser i huden som andre synes det er lett å overse. Barn, spesielt, kan finne feil stimuli spesielt overveldende; en skrapete tag kan kaste dem inn i hysteri, eller cologne kan gjøre dem kvalm. Her er noen tips for å håndtere sensorisk integrasjon lidelse.

Dokumentere problemet for deg selv og andre

Studer barnet ditt å fastslå den eksakte stimuli som forårsaker problemet. Har han alltid frik ut i supermarkedet? Har han dekke øynene i sterkt lys eller i et rom med fluorescerende lys? Har han foretrekker glatte klær? Har han blir sint hvis han ikke kan rock eller spinne? Har han tygge på ting når han tenker? Har han avviser myke innslag? Hater han blir holdt? Gjøre en svært grundig vurdering, over en periode på uker, for å identifisere nøyaktig hva stimuli han finner urovekkende og beroligende. Vær spesielt oppmerksom på hvordan han roer seg.

Lag en Sensory Diet

Gjør en innsats for å holde hjem mellomrom, og spesielt rommet sitt, i tråd med sine sensoriske krav. Lavere lysnivåer, holder lukt til et minimum, holde leker i glatte bokser og redusere rot. Barn som har en sensorisk-trygt miljø å trekke seg tilbake til er bedre i stand til å håndtere påkjenninger i verden utenfor. Også er du lærer dem hva slags miljø for å bygge som de gamle.

Snakk om hva barnet liker og ikke liker

Selv når barnet er svært ung, fordeler han fra å forstå hva som er invalid ham.

Hvis barnet ditt reagerer rutinemessig dårlig for høye lyder andre ignorere, lyst til å rope barn eller jack Hammer på hjørnet, er du i en posisjon til å fortelle ham, "oh, er denne musikken litt høyt for deg, er det ikke?" når han er i nærheten av band på land rettferdig.
Du bør også identifisere noen overnatting du gjør som lindrer problemet. Hvis du flytter barnet ut av solen og bort fra de andre barna i parken, kan du si "Det er mørkere og roligere over her, ikke er det. Liker du denne bedre?"
I praksis er du hjelpe ham å identifisere og imøtekomme hans sensoriske innganger, og du hjelper ham å utvikle de ferdighetene han vil trenge i fremtiden.

Informere venner og familiemedlemmer om ditt barns Krav i en rett frem måte

Barn, som voksne, har rett til sterke preferanser. Mens verden ikke trenger å endres for å tilfredstille deres behov, de har en rett til å ha rimelige krav oppfylt.
Forteller foreldrene til barna barnet ditt besøker at barnet ditt reagerer svært dårlig å bli rørt gjør det mulig for foreldre å instruere sine barn om hvordan de skal oppføre seg. Informere besteforeldre at barnet vil bare bære myke klær, og at hun hater sterke lukter kan løse mange problemer før de er problemer.
Informere lærere at Førskole virkelig drar nytte av fem minutter å kjøre, spinning eller svingende kan hjelpe dem minne barnet hva du skal gjøre på lekeplassen.

Tenk ergoterapi ved Professionals

Sensorisk integrering behandling har kommet langt i det siste tiåret. Det er nå mange spesialister som hjelper barn å lære å tilpasse sine egne sensoriske integrering behov. Hvis din skole-alder barn kollapser i hysterisk anfall fordi hans setet flyttes, barna er for høyt, noen berører armen eller han ikke kan finne sin matboks, så han trenger noen målrettet profesjonell rådgivning. Dette sikrer at et problem med sensorisk integrering lidelse ikke slår til noe langt mer alvorlig.

Tips for et barns Personlig hygiene

Tips for et barns Personlig hygiene


Undervisning barnet tips for god personlig hygiene er viktig for sunn utvikling. Personlig hygiene er et liv ferdighet som kan negativt påvirke ditt barns helse hvis riktig behandling er ikke tatt i ung alder. Det kan også påvirke hans evne til å få venner, siden lukt, skitt og en pjuskete utseende er noen av de eksterne virkningene av dårlig personlig hygiene. Gjøre personlige hygiene leksjoner underholdende slik at barnet blir engasjert og beholder informasjon som du lære ham.

Håndvask

Håndvask er en del av personlig hygiene, og er en vane barnet skal komme inn mens han er ung. Håndvask holder bakteriene unna, som holder barnet ditt sunt. Selv om håndvask virker som en enkel ting å gjøre, må barna gjøre det ordentlig. Å effektivt rengjøre hendene, bør vaske vare i 20 sekunder. Et tips for foreldre er å lære sine barn å synge en sang eller telle til 20, mens de vasker hendene. Sangen "Happy Birthday" tar omtrent 20 sekunder å synge, så får barnet ditt i vane med å synge den sangen mens han vasker hendene. Målet er for ham å holde skum skumming til slutten av sangen, når han kommer for å skylle av såpe.

Pusse tennene

God munnhygiene holder barnets pust lukter hyggelig, og tennene hulrom-free. Sett en tenner børsting tidsplan hjemme slik at barnet kommer inn i rutinen med å pusse om morgenen etter frokost og på kvelden etter middagen. Det er også viktig at du barnet pusse tennene etter å ha spist mat med høyt sukkerinnhold, siden sukker igjen i tennene for lenge kan forårsake hull i tennene. Overvåke at barnet børster riktig, ved å flytte tannbørsten frem og tilbake, opp og ned og ikke mangler noen flekker. Et annet tips for foreldre er å kjøpe sine barn en motorisert tannbørste som har en timer innebygd, slik at når tannbørsten slutter å bevege seg, barnet vet han kan slutte å pusse tennene.

Bath Time

Mange små barn kjempe bad tid for en eller annen grunn. Foreldre må finne en måte å gjøre bad tid fristende slik at barnet er interessert og glade for å få renset ut. En idé er for foreldre å bruke badekar leker for å gjøre den personlige hygiene aktivitet stimulerende. Badeleker, som dukker, figurer, flytende båter og plast vann dyr kan gi barnet ditt incitament for å få i karet. I tillegg bør foreldre komme opp med post-bade rutiner for å belønne barnet for å ta sitt bad. En hyggelig aktivitet, som for eksempel historien tid eller 20 minutter filmtitting kan gjøre det enklere for foreldre å vinne bad tid slaget, og i mellomtiden lære barna sine fordelene ved bading regelmessig.

Rent hår

Barn er aktive og derfor blir håret skitten og oljeaktig raskt. Lær barnet ditt viktigheten av å vaske håret, slik at skitt og olje ikke bygger opp og produsere en lukt eller forårsake en skrapete hodebunnen. Bortsett fra hår-vask, hårpleie tips også inkludere hår børsting for å holde trådene untangled og barnets hår værende ryddig.

Hva er noen tips for å hjelpe en 11-år gammel jente sovne om kvelden?

Hva er noen tips for å hjelpe en 11-år gammel jente sovne om kvelden?


En 11 år gammel jente trenger mellom 10 og 11 timer søvn hver natt, ifølge National Sleep Foundation. Dessverre, behovet for dette mye søvn ofte kolliderer med økende faglig ansvar, fritidsaktiviteter, sosiale forpliktelser og fysiske endringene som skjer i denne alderen, noe som gjør det vanskelig for jenter å sovne eller få tilstrekkelig søvn. Mangelfull eller dårlig søvnkvalitet kan føre til faglige vansker, humørsvingninger og atferdsproblemer. Disse problemene kan forebygges ved å følge noen tips for å hjelpe din datter sovne lettere.

Hold det Konsekvent

Ved 11 år, kan din datter skal hevde økt uavhengighet, men det er viktig å fortsette å vektlegge en konsekvent søvn tidsplan, ifølge National Sleep Foundation. Oppmuntre henne til å gå til sengs og stå opp på samme tid hver dag, selv i helger og ferier. Dersom du tillater oppholder deg sent eller sove i, begrense den til ikke mer enn 2 til 3 timer senere enn din datters normal timeplan. Også begrense tapper til 30 minutter eller mindre. Opprettholde en konsekvent søvn tidsplan vil hjelpe din datter regulere sin interne sove-våkne syklus, noe som gjør det lettere å sovne.

Oppmuntre en Bedtime Routine

En avslappende sengetid rutine kan hjelpe din datter koble av fra dagens stimulering, noe som gjør det lettere å sovne. Oppmuntre din datter til å engasjere seg i avslappende aktiviteter minst en time før leggetid, for eksempel lesing, skriving i et tidsskrift eller ta et varmt bad. Du kan også tilby din datter et lett måltid før sengetid, ved hjelp av matvarer som kombinerer det søvndyssende hormonet tryptofan og karbohydrater, for eksempel en liten skål med lavt sukker frokostblanding og melk eller en halv kalkun eller peanøttsmør sandwich.

Still Scene

Sørg for at din datters rom er som bidrar til å sove. Rommet bør være mørkt, kjølig og stille. Bruk av datamaskiner, fjernsyn, videospill og mobiltelefoner stimulere sinnet, noe som gjør det vanskelig å sovne. Etablere og håndheve begrensninger på bruken av disse elementene før sengetid eller fjerne dem fra din datters soverom.

Advocate Exercise

Sørg for at din datter er å få minst 30 minutter med moderat til høy intensitet trening hver dag. Ifølge Teens Helse nettside, vil dette hjelpe henne føle deg mer energi utover dagen, lindrer stress og sovner lettere om natten. Minn din datter å unngå å trene innen 3 timer etter sengetid, som kan forårsake et utbrudd av energi som gjør sovner vanskeligere.

Ta tid til å snakke

Sammen med andre daglige stressfaktorer, hormoner, slik som østrogen, begynner å bølge rundt denne alderen, øker din datter sover vanskelighetsgrad, selvbevissthet og humørsvingninger. Før sengetid kan være en god tid til å tilbringe en rolig, kvalitetstid sammen, slik at hun skal snakke med deg om dagen hennes, hennes følelser eller andre ting på hennes sinn. Lindrende oppdemmet bekymringer og følelser kan hjelpe henne sovne lettere.

Vurdere faktorer som påvirker søvn

Rundt starten av puberteten, forklarer National Sleep Foundation at det er en intern skift i produksjonen av melatonin, hormonet som gjør en person føler seg søvnig. Dette betyr at din datter ikke kan føle deg trøtt før 23:00 eller senere. Diskuter disse endringene og viktigheten av søvn og gode søvnvaner med datteren din. Forklar at tilstrekkelig søvn er nødvendig for å føle hennes beste og gode resultater i akademiske og fritidsaktiviteter. Også forklare at koffein og stimulerende aktiviteter nær sengetid kan føre til innsovningsvansker og andre søvnforstyrrelser. Forstå effekten av søvn på kroppen kan øke din datters samsvar med søvn regler.

Tips for Omsorg for en spastisk colon

En spastisk colon (irritabel tarm syndrom) er en fordøyelseskanal lidelse som kan forårsaker ulike symptomer, som diaré, avføring slim og oppblåsthet. Personer som lider med spastisk colon kan ha nytte av noen tips for omsorg for spastisk colon. Ett tips for omsorg for en spastisk colon er rådgivning og stressreduksjon. Noen andre tips for omsorg for en spastisk colon praktiserer yoga, tar medisiner og gjøre endringer i kostholdet. Disse spissene kan brukes separat eller i kombinasjon for å redusere spastisk kolon symptomer.

Rådgiving og Stress Reduction

Formålet med rådgivning er å avgjøre hva som utløser dine spastisk-kolon symptomer. For eksempel kan en lengre periode med arbeidsledighet føre til at kroppen til å oppleve spenning eller sinne, og stress kan utløse ulike fordøyelsessystemet symptomer, inkludert kronisk diaré med mild kvalme.

Med legens hjelp, velger en kvalifisert mental-helse-omsorg profesjonelle og besøke ham eller henne til å diskutere en behandlingsplan. Informere din lege og mental helse rådgiveren dersom symptomene dine endrer seg.

Yoga Sessions

Besøk en alternativ-helse spesialist som har behandlet spastisk-kolon pasienter. For eksempel kan en yoga instruktør skape et individuelt program for yoga og overvåke utviklingen ukentlig. Spør yoga instruktør for attester fra fornøyde spastisk-kolon klienter og kontakte hver klient for bekreftelse om instruktøren profesjonalitet og hvordan yoga økter bidratt til å redusere kolon symptomer.

Medisiner

Snakk med legen din om medisiner for å kontrollere dine spastisk-kolon symptomer. Legen din kan foreslå å ta en over-the-counter medisiner som en antidiarrheal. Legen din kan råde tar antidiarrheal før du spiser måltider for å gi kroppen din tid til å justere, eller han eller hun kan råde å ta medisinen bare når dine symptomer utløses.

Gjennomgå noen OTC eller foreskrevet spastisk-colon medisinering med legen din regelmessig. For eksempel kan din kolon symptomene forandrer seg, og det kan kreve justering av medisinering dosering. Ta medisinen som foreskrevet av legen din eller som anvist på etiketten på OTC medisiner.

Kosttilskudd endringer

Endre kosthold kan gi lindring fra en spastisk colon. En endring er å redusere inntaket av trans-fettsyrer, som kan finnes i bearbeidet mat som frosne tv middager, pommes frites og margarin. Ta kontakt med en kvalifisert ernæring spesialist som en kostholdsekspert for å lære hvordan å erstatte sunnere mat valg for mat som inneholder trans-fett.

Unngå å kjøpe og spise mat som kan produsere oppblåsthet og gass. For eksempel erstatning mais og poteter for gassproduserende rød paprika og kål. Også overvåke dine kosttilskudd valg når du spiser ute. Toppen en bakt potet med frisk gressløk eller avokado i stedet for med løk og bønner.

Enkle tips for subkutan Vekttap

Kroppen har to forskjellige typer av fett. De er visceral og underhud. Visceralt fett er plassert på det indre av legemet og det omgir organene. Subkutant fett ligger like under lagene av huden. I løpet av tiden, kan kaloriinntaket ende opp overveldende caloric utgifter og hvor mye underhudsfett kan begynne å akkumulere. Det ville være på denne tiden at noen vekttap tips for å bli kvitt det kan komme godt med.

Vanninntaket

Vann gir mange fordeler for kroppen. Det holder cellene hydrert, det smører leddene, det hjelper med metning, det spyler metaboliseres fett biprodukter fra kroppen, og det er også calorie gratis. Å drikke vann i stedet for andre drikker som ikke har noen næringsverdi kan spare kroppen overflødige kalorier som kan føre til underhudsfett. Noen eksempler på teser drikke er brus, sukret te, sugared kaffedrikker og bearbeidet juice. Ifølge Institute of Medicine, bør kvinner forbruke 2,7 Totalt liter vann daglig, og menn bør spise 3,7 totalt liter daglig.

Riktig kosthold

Dietten er en av de viktigste faktorene som er involvert med subkutan vekttap. Spise mat som er lastet med fett og kalorier vil legge til problemet i stedet for å hjelpe den. Matvarer som er frityrstekt, bearbeidet, raffinert og høy i mettet fett bør fjernes til fordel for mer næringsrike matvarer som er høy i fiber og vitaminer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, melkeprodukter, frø, nøtter, hele korn og bønner.

Hyppige måltider

Metabolisme er den hastigheten som kroppen brenner kalorier for energi til å gjøre dagligdagse gjøremål. Dette omfatter ikke bare frivillige bevegelser, men det inkluderer også ufrivillige handlinger som å puste, tenke, sove og fordøye mat. Hvis stoffskiftet får et løft, kan deretter flere kalorier totalt få brent noe som kan føre til mer vekttap. En måte å gjøre dette på er ved å spise oftere, men å spise mindre porsjoner. Dette vil hindre at kroppen går inn i sult-modus som vil redusere stoffskiftet ned. Måltidene bør være en balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett, og de bør spises hver to til tre timer. Når disse måltidene er fortært, går en termisk effekt på hvor kroppen har til å brenne kalorier for å bryte ned maten. Når dette skjer noen få timer, forblir stoffskiftet forhøyet og kroppen blir mer effektiv ved å brenne kalorier. Et eksempel på et måltid, ville være en lean kyllingbryst plassert på toppen av en salat med en ss olivenolje dressing og en hel hvete rull.

Trening

Kroppen er avhengig av to typer trening for å fullt avrunder en subkutan vekttap programmet. De er aerob trening og styrketrening. Aerob trening er effektiv på å brenne kalorier, og det bør gjøres i minst 30 minutter, fem eller flere dager i uken. Noen eksempler på aerob trening er løping, sykling, trapp stepping, elliptiske trening, svømming, roing og tau hopping. For å gjøre det enda enklere, kan det gjøres i mindre anfall i løpet av dagen hvis tid er et problem. For eksempel kan tre anfall av ti minutter utføres.

Vekt trening kan bidra til å bygge muskler under huden som kan legge noen tome til kroppen og også øke metabolismen er at muskelen er metabolsk aktiv. Øvelser som utføres bør målrette alle de store muskelgruppene og noen eksempler er benkpress, militærpress, lat pulldowns, triceps dips, armhevinger og knebøy.

Vekttap tips for raskt vekttap

Selv om det ikke er en hemmelighet for universell raskt vekttap, er det noen triks for å bruke og vaner å bryte når du prøver å kaste et par pounds. Enten du har en stor begivenhet som kommer opp, eller du bare ikke kan synes å miste de fryktede five pounds, kan det være et enkelt tips for å hjelpe deg gjennom.

Ta en pause fra alkohol

Mens forskning viser at et glass rødvin kan hjelpe ditt hjerte, kan det også legge til noen ekstra kalorier du ikke var regnet med. Et glass rødvin kan legge til mer enn 100 kalorier til ditt daglige inntak, og når du prøver å se din vekt, kan det glass vin til middag hindre din fremgang.

Øl kan føre til oppblåsthet og visse typer av alkohol kan inneholde opptil 120 kalorier per skudd. Det samme kan sies for brus. Begrens inntaket og prøve å erstatte med vann. Det kan være fristende å ta en drink eller to med middag eller på en fest, men å kaste de noen uønskede pounds, ikke drikker og kosthold

Keep up the cardio

Mange tror de vil gå ned i vekt bare ved å begrense deres kosthold. Du må også trene for å holde vekten av, tone opp og å fortsette å kaste pounds. Trening er en integrert del av vekttap og når det gjøres på en jevnlig basis vil det hjelpe fart på stoffskiftet, slik at kroppen din til å brenne flere kalorier. Husk at du skal opprettholde et godt balansert kosthold for å sikre at kroppen din har kalorier å brenne. Mange helse nettsteder tilbyr online spørrekonkurranser for å fastslå hvor mange kalorier du bør brenne daglig.

Si ja til hvete, nei til hvit

For å felle noen pounds på kort tid, prøv å si nei til de "hvite" som sukker, hvit ris og hvitt brød. Hvis du spiser sukker, vil kroppen i sin tur krever mer sukker.

Også mat som hvit ris og hvitt brød er mindre sannsynlig enn hel hvete for å hjelpe deg å miste vekt. I tillegg bør du sjekke etikettene på hvete brød for å sikre at det er ingen høy fruktose mais sirup (sukker) eller beriket eller bleket mel (hvitt mel endret til hvete). Hel hvete er høyere i fiber, en velkjent kosttilskudd hjelp, derfor, ikke bare vil dette spare livlinjen, men noen undersøkelser viser at å bytte fra hvitt til hvete kan redusere risikoen for hjertesykdom.

Som for ris, begynner all ris ut brun og bare blir hvit etter en ekstrem prosess som alle tar ut det meste av næringsstoffer. Når det gjelder mat som er bra for vekttap og midje linje, er brun bedre.

Beste Diet tips for menn

Menn er ofte igjen lurer på hvordan du søker slanking tips til deres egen livsstil. De fleste dietter er rettet mot kvinner, og den samme taktikken ikke eller bør ikke alltid gjelde for menn. Menn, derimot, også kan nærme slanking i effektive og intelligente måter. Det viktigste elementet å huske er at å få i bedre form og å miste vekt er en hel livsstilsendring, med ernæring og mosjon.

Moderasjon er nøkkelen

For mange menn får på en ny diett og deretter raskt mislykkes etter en uke eller to. Problemet dreier vanligvis rundt det faktum at de forsøkte å ta ut alle sine favoritt mat helt fra kostholdet. Å gjøre dette er bare kommer til å forlate kroppen din craving favorittene dine, og du vil sette deg opp for en rask exit-strategi fra den nye kosten.

I stedet for å holde tilbake alt som du liker å spise fra deg selv; øve litt moderasjon. Ditt kosthold vil ikke bli ødelagt av å ha et stykke pizza eller to, bare holde avlat til en gang hver uke eller to. Et scoop av iskrem vil ikke ødelegge din ernæringsprogram heller, bare holde det til et scoop i stedet for en bøtte. Hvis du begrenser både frekvens og total del størrelsen på dine favoritter, kan du fortsatt spise mat som du elsker mest.

Alltid drikke vann

Drikkevann er en av de beste diett tips for menn. Erstatt alt av soda som du drikker med vann. Vann ikke bare slukker tørsten mer effektivt, men også er helt kalorifritt. Du vil være å eliminere mange tomme kalorier fra kosten din uten å miste mye substans. Du vil også være med på å behandle dine måltider mer effektivt, noe som resulterer i en høyere metabolic rate.

Du kan gjøre andre raske drikke endringer også. Kutte ned på øl inntak, men prøv å nyte lettere øl enn tyngre de. Hvis du har en cocktail, prøve å gjøre det med diett brus eller on the rocks i motsetning til fruktjuicer eller vanlig brus.

Ikke sulte deg selv

Sannheten er at du ikke trenger å sulte deg selv for å diett effektivt. Ved å spise flere mindre måltider i løpet av en dag, kan du spise det samme kalori belastning samtidig som mye bedre bruk av den.

Mens du trener er ikke et krav for slanking, er det en viktig ingrediens i forsøk på å se raske og effektive resultater. En god regel er at på dager du ikke treningen, bør du kutte ned kaloriinntaket med mellom 10 og 20 prosent. På dager du gjør treningen, kan du spise det samme beløpet som du normalt ville fordi kroppen din trenger ekstra energi og drivstoff.

Laser behandling for hårvekst

Hvis du har vært spent på å kvitte seg med pinlig kroppshår, men har ikke råd til profesjonell laser behandling, er det gode nyheter. Laserbehandling for hårvekst, når kun tilgjengelig gjennom hudleger og andre spesialleverandører, er nå godkjent for hjemmebruk med et begrenset antall godkjente forbruker-enheter. Men før du gjør beslutningen om å slå stort, vet ærlig sannheten om laserbehandling for hårvekst - og hva du kan forvente fra begge typer behandling.

Er Laser behandling for deg?

Bli kvitt hår ved hjelp av laser behandling er en kostbar bestrebelse, uansett om du velger å forfølge profesjonelle tjenester eller kjøpe et hjem laserbehandling system. Forbrukerne er ofte forvirret når det gjelder laser hårfjerning og kan anta at dette er en permanent måte å eliminere hårvekst. Ikke så. Mens gjentatte laser behandlinger kan føre til en stabil reduksjon i hårveksten med mange økter, er denne metoden ikke anses som en permanent måte å kvitte seg med kroppen eller ansiktshår. Fordi laser behandling er mest effektiv på hårsekkene i den aktive fasen av vekst, må gjenvekst tas opp i senere behandlinger. Individuelle resultater ved hjelp av laser hår reduksjon kan variere dramatisk.

Professional Laser Treatment

Profesjonelle laser behandlinger som utføres av en hudlege eller annet helsepersonell gi forbrukerne optimale resultater. En laserstråle varmer og ødelegger hårsekkene av flere hår på en gang, noe som gjør dette til en effektiv og relativt rask måte å redusere hår. Ifølge Laser Hair Journal, 80 til 90 prosent av folk som er gode kandidater for laser behandling kan se en 80 prosent reduksjon i hårveksten etter 06:56 behandlinger. Imidlertid, fordi laserbehandling ikke eliminere håret helt, gjenvekst må stadig tas opp selv etter optimale resultater er oppnådd, slik at vedlikehold laserbehandlinger er nødvendig, vanligvis i det minste en gang i året.

Hjem Laser Treatment

Mot slutten av 2009, US Food & Drug Administration godkjent to hjem laser behandling enheter for hår reduksjon, Tria og Silk'n. Silk'n hevder å være den enheten som hudlege foretrekker, mens Tria hevder at laseren i sin enhet er nærmest de som brukes i profesjonelle kontorer. Begge hensikt å redusere hår med 50 til 70 prosent etter en rekke behandlinger.

Silk'n og Tria er små håndholdte enheter som brukes på huden, etter som en laserstråle er rettet mot hårsekkene. De dekker ikke så bredt av et areal som profesjonelle lasermaskiner, så hjem laser behandling systemer kan være en tidkrevende affære. Ifølge hjemmesidene til begge enhetene, kan forbrukerne forvente varme og prikking under hårfjerning prosessen, samt noen rødhet i huden etter behandling. Hjem laser behandling systemer er ikke godkjent av FDA for bruk i ansiktet.

Laser Behandling: I Office vs Hjem

Den mest åpenbare forskjellen mellom i-kontor og hjem laser behandling er kostnadseffektiv. Ifølge Laser Hårfjerning Journal, den gjennomsnittlige nasjonale prisen av en enkelt laser behandling utført av en lege var $ 366,75 i den første uken i September 2009, selv om kostnaden av behandlinger er også avhengig av regionen der du bor, årstid og kroppen del som skal behandles. Hjem enheter krever en engangs upfront pris, men de er ikke billig heller. Ifølge produsentens nettsider, Silk'n koster $ 499 og Tria $ 795.

Er du den beste kandidaten?

Uansett om du planlegge en avtale med en hudlege kontor eller velge å kjøpe ditt eget hjem laser hår reduksjon enhet som Tria eller Silk'n, denne metoden for hårfjerning gir preferanse for personer med visse hudfarger og hårfarge. The Mayo Clinic sier at de beste kandidatene for laser behandling er de som har blek hud og mørkt, grovt hår. Personer med mørkere hud og mørkt hår får også gode resultater. Men laserbehandling virker ikke på mennesker med rettferdig, rød eller upigmentert (grå eller hvit) kroppshår. Før du investerer i laser behandling for å bli kvitt kroppshår, sørg for at denne metoden vil gi deg de ønskede resultater.

Tips for studenter å miste vekt

Tips for studenter å miste vekt


College livet kan attributt til vektøkning. I gjennomsnitt, freshmen studenter legger på pounds, ifølge freshman15.com. Usunne, sen snacks, alkoholforbruk og mangel på mosjon kan alle legge ekstra pounds. Heldigvis, når du har fått ekstra vekt, kan du bli kvitt det. Blant annet vil en bestemt og bevisst tankesett hjelpe deg i din vekttap reisen.

Se etter Øvelse Opportunities

Selv om du tror du ikke har nok tid i timeplanen til å tillate for daglig mosjon, kan du få mosjon på uventede måter. Gå eller sykle når det er mulig, i stedet for kjøring. Hvis du gjøre stasjonen, å parkere så langt unna fra døren som mulig få mosjon. Ta trappen i stedet for ridning heisen. Ta en øvelse klasse for college kreditt. Våkn opp 10 til 20 minutter tidligere på morgenen og ta en rask spasertur.

Velg Snacks Klok

Hvis du ønsker en matbit, velg med omhu. Reach for sunne snacks som 1/4 kopp av dine favoritt nøtter, frisk frukt, riskaker, peanøttsmør og pretzels, rå grønnsaker eller fettfattig yoghurt. Unngå søtet drikke, iskrem, donuts, pizza, chips, godteri barer og andre høy-kalori, høy-fett convenience foods. Drikk et glass vann med din snack for å hjelpe deg å føle deg mer fornøyd.

Se porsjonsstørrelser

Velg en mindre plate, for eksempel en salat plate, når serverer deg selv under måltider. Jo mindre plate, jo mindre vil du sette på den. Vær oppmerksom på at restauranter og hurtigmat etablissementer generelt tjene mer enn en del av mat i ett måltid. For eksempel, en servering av kjøtt synes lik lengden, bredden og høyden av en kortstokk, ifølge Lynn O'Shaughnessy i "50 Vekttap tips for studenter."

Unngå Fast Food Temptation

Hurtigmat er kjent for å være kalori og fett laden. Elementer som pommes frites, løkringer, hamburgere, pizza, milkshake, brus og stekt kylling og fisk tilbyr et høyt kalori-innhold. Hvis du må spise fast food, velg med omhu. Se etter salater, men unngå dressing med høyt fettinnhold. Bestill en grillet element, men unngå majones. Sats på kylling over biff for å unngå ekstra fett.

Unngå alkohol

Drukket alkoholholdige drikker kan virkelig legge opp. Fem 12-unse øl kan tilsvare 800 kalorier, mens fem skudd av brennevin kan tilsvare en heidundrende 1000 kalorier. Hvis du ned fem 8-unse margaritas, vil du ha konsumert ca 2500 kalorier, ifølge O'Shaughnessy. Unngå fester der øl dunker og drikke spill er til stede. Begge tilbyr måter å drikke flere drinker eller shots som overstiger ditt daglige kaloriinntak.

Diet Tips for Teen Girls

Diet Tips for Teen Girls


Tenåringsjenter har en tøff tid balansere helse og vekt. Ved hver sving tenåringer blir konfrontert med motstridende meldinger: spise denne useriøs; spise mer av det; være tynn. Tenåringer står overfor de samme fedmeepidemien som voksne. University of California San Diego rapporterer en studie der fedme i ungdoms jenter var knyttet til utvikling av depresjon. En litt eller mye overvektig, en tenåring jente som ønsker å diett kunne bruke noen tips for å hjelpe henne nå sunne mål.

Spis Ubehandlet

Jo færre matvarer beslutninger du må gjøre, jo lettere er det å gjøre dem. Så velger ubehandlet og uforfalsket mat først. Spis frisk frukt og rå grønnsaker, hele korn, rå nøtter og frø. Drikk vann. Velg lett tilberedes måltider over battered eller stekt mat. Plukk olje og eddik over kremet dressinger. Mat med minst mulig gjort til det er den beste maten for et sunt kosthold.

Motstå Latterlig Images

At Hollywood-skuespiller med flere vinkler enn kurvene har ikke hatt en firkantet måltid i år. Fashion modeller er altfor ofte menneskelige kleshengere, halv-sultet å selge huden stram jeans og haute couture. Kameraer sette pounds på deg - så mye som tjue. Grav dypt bak kulissene av disse fantasy organer. Snakk om anoreksi, bulimi og andre potensielt dødelige sykdommer med foreldre, venner og helsepersonell. Ikke kjøp inn i markedsføring som disempowers unge kvinner og betale for det med selvfølelse og din helse.

Spis frokost

Bare stå opp og gjøre det. Du kan spare et par ekstra minutter til å øke stoffskiftet slik at det brenner mer kalorier hele dagen, rev opp energi slik at du ikke dra rundt ved midten av morgenen ute en candy bar, og holde fra følelsen sult smerter før det er tid for lunsj . Spise noe som smaker godt og er bra for deg - stål-kuttet havregryn med rosiner, et egg, en frukt smoothie, hel hvete toast og en fersken eller en banan lage en sunn frokost. Eller spise en ikke-frokost mat som leftovers fra kveldsmat, eller en bolle med miso suppe. Ta en fettfattig yoghurt og en håndfull nøtter og hodet ut døren. Bare ikke forlate hjemmet på tom mage.

Move It

Sofa poteter ser ut som poteter. Tennis, fotball og volleyballspillere ser ut som kraftige kvinner. Hip hop dansere og ballerinas er utholdenhetsutøvere. Folk som vandrer har sunnere lunger og hjerter og velformede ben. Stå opp fra datamaskinen og kjøre gjennom noen power yoga på rommet ditt. Logge på for et idrettslag eller en svømmetur klasse. Hoppe tau, bruk en fitness ball, hale ut sykkelen. Aldri satse på skinny; alltid skyte for sterk. Det eneste du har å tape er noen usunn vekt.

Gode ​​vitaminer og mineraler for hårvekst

Hårtap er et problem for menn og kvinner. Det kan ikke være mulig å stoppe det helt, men å holde den rette ernæringsmessig balanse av vitaminer og mineraler er viktig for hårvekst.

B-vitaminer

Biotin er viktig å vokse nytt hår. Det er vanskelig å få nok i næringsmidler, kosttilskudd, men er tilgjengelige. Vitamin B12, som kan finnes i fjærfe, egg og kjøtt, er også viktig for hårvekst.

Sink

Sink kan påvirke nivåer av androgener, som er et hormon som kan utløse genetisk hårtap. Det er best å ta sink i en multivitamin som omfatter kobber, som nivåene for de to mineraler skal balanseres.

MSM

Svovelet i MSM (metylsulfonylmetan) er viktig for utviklingen av hår. Ta daglige tilskudd av dette næringsstoffet kan fremme hårvekst.

Iron

Jernmangel, noe som er spesielt utbredt i kvinner, kan føre til anemi, og anemi forårsaker hårtap. Du får ikke nok jern i kosten gjennom slike matvarer som rødt kjøtt eller brokkoli, kan en jern supplement hjelpe.

Beta-karoten

Akkurat som beta-karoten kan hjelpe med bein utvikling, er det også viktig å sunt hår. Den finnes i oransje frukt og grønnsaker, for eksempel gulrøtter, gresskar og søtpoteter.

Omega-3

Den anti-inflammatoriske og fettsyrer i omega-3 er viktig for veksten av sunt hår. Omega-3 finnes i fisk, valnøtter, rapsolje og soya.

Hvordan massere hodebunnen for hårvekst

Mange mennesker lider av hårtap. Det spiller ingen rolle om du er mann eller kvinne, ung eller gammel. Masserer hodebunnen vil bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, noe som bidrar mate hårsekkene, forebygge hårtap og gjenopprette sunt hår. Her er en rask massasje du kan gi deg selv daglig som vil hjelpe til med hårvekst.

Hvordan massere hodebunnen for hårvekst

Hvordan massere hodebunnen for hårvekst

Fra hårfestet ved pannen, lage små sirkler med fingertuppene. Arbeid deg rundt på sidene av hodet og deretter til baksiden, fortsatt gjør de samme små sirkler.

Når du er på baksiden av hodet ditt, jobbe deg tilbake til forsiden, noe som gjør sirkler med fingertuppene.

Gjør dette i ca 10 minutter om morgenen og 10 minutter om natten.

Vær konsekvent med hodebunnsmassasje og du vil se resultater.

Herbal tips for voksende hår

Voksende hår kan være en utfordring. Det er like mange naturlige urte metoder for voksende hår som det er farmasøytiske alternativer. Utfordringen er å vite hvilken kombinasjon av urtemedisiner vil arbeide for en bestemt sak eller et mål av hårvekst. Mens den ene rette kan effektivt vokse hår for en person, kan en og samme middel ikke vokse hår for en annen person.

Aktuell bruk av urter

Bruk urter direkte i hodebunnen og hårsekkene for å oppnå den beste hodebunnen og hårsekken penetrering og maksimal vekst fordelene av urter som så Palmetto, rosmarin olje og brennesle roten. Aktuelt urte programmer kan bli funnet i form av styling hjelpemidler som gel, krem ​​skyll, balsam, mousse og hårspray. Masser aktuell vitamin styling hjelp inn i håret som du vasket og stelte håret.

Oral bruk av urter

Velg ren urte og vitamintilskudd for hårvekst, som så Palmetto, cayenne pepper, vitamin E, Biotin og MSM. Mange av disse kosttilskudd er tilgjengelig i kjøpesentre og apotek i form av kapsler, pulver og vitamin supplement drikkevarer.

Eksperimentering

Eksperimentere med ulike kombinasjoner av urter og vitaminer som du begynner en urte hår-vekst behandling. Ta hensyn til hvilken kombinasjon synes å fungere mest effektivt for å levere de ønskede resultatene av hårvekst.

Tare for hårvekst

Tare for hårvekst


Tare er en brun alger som vokser langs den nordlige kysten av verden. Ofte referert til som tang, er tare rik på vitaminer og mineraler, og har blitt fremmet som en hårvekst hjelpemiddel.

Ingredienser

Tare er spesielt høy i jod, og også inneholder jern, natrium, fosfor, kalsium, magnesium og kalium. Tare er en kilde til vitamin A, B1, B2, C, D og E, og aminosyrer.

Typer

Tare brukes i flere former for å bidra til å fremme sunt hår, inkludert sjampo, balsam, tabletter og kapsler.

Teorier / Spekulasjoner

Tare inneholder laminaria angustata, som antas å bli tykkere hår ved å øke den ytre kappe roten cellevekst. Jod, som finnes i overflod i tare, er også avgjørende for sunt hår.

Expert Insight

En 2007 studie av urte tare kosttilskudd ledet av University of California-Davis folkehelseekspert Marc Schenker konkluderte med at de kan forårsake arsenikkforgiftning, spesielt når det brukes for mye.

Advarsel

Det amerikanske Food and Drug Administration har begrenset kontroll over kosttilskudd. Konsultere legen din for å diskutere mulige bivirkninger før du bruker en tare supplement for hårvekst.

Hårprodukter for hårvekst

Den gjennomsnittlige persons hår vokser med en hastighet på ca 1/4 tommers til 1/2 tommers per måned. Noen sier håret vokser fortere om sommeren eller om vinteren eller når det er vasket sjeldnere. Hårtap er ofte et problem for menn og et økende antall kvinner. Det er mange produkter tilgjengelig kan bidra til å redusere hårtap og fremme hårvekst.

Mikonazol nitrat

Mikonazol-nitrat er utformet som en behandling av soppinfeksjoner. Mens det har vært funnet å øke hårvekst, kommer den med bieffekter som ikke er uvanlig. Lavgradig hodepine, flekkete rødhet i hodebunnen og økt hår Shedding er alle punkter du bør vurdere før du begynner bruk av produkter som inneholder dette stoffet. Husk at mikonazol nitrat ikke ble utviklet for hårvekst og applikasjoner utenfor sin tiltenkte bruk er på eget ansvar.

Biotin

Biotin er produsert i kroppen fra gjær og bakterier og er vesentlig for muskel og benstyrke. En av de primære funksjonene er for veksten av nye hudceller og hår. Biotin som påføres ved hjelp av kremer og salver er antatt å være mindre effektiv enn når det tas oralt, siden det er for tykt til å bli absorbert når de påføres topisk. Kosttilskudd tas oralt inn i blodstrømmen og anses til en mer effektiv måte å legge til rette for hårvekst og muligens begrense eller stoppe håravfall.

Virgin Coconut Oil

Det antas at kokosolje inneholder oljer og proteiner som kan hindre tap av protein fra håret hvis den messaged inn i hodebunnen i det minste to ganger i uken. Velig kokosolje kan hjelpe til med sirkulasjon og kan forhindre flass og (tilsynelatende) hindre hodelus i tillegg til å hjelpe til hårvekst. Virgin kokosolje oppnås ved grating kokos kjøtt til å trekke ut melken og la melken stå i en dekket beholder for 24 timer, i løpet av den tiden oljen vil skille ut og stige til toppen.

Olive Oil

Oppdaget i det 1. århundre, har olivenolje blitt brukt i århundrer av grekerne for hårvekst. Olivenolje er sagt å ha den samme fordelaktige innvirkning på hårveksten som kokosolje, inkludert muligheten til å kondisjonere og fukte hodebunnen, men også for å forhindre flass, eliminere hodelus og hindre hår brekkasje som gjør det mulig for vekst.

Vitamintilskudd

Mange bruker vitamintilskudd for å vokse langt og sunt hår. Mens kosttilskudd kan hjelpe i hårvekst et sunt kosthold bestående av høy protein matvarer, forbruk av riktige mengder av vann og få nok hvile vil også legge til rette for sunn hårvekst. Hvis du planlegger å ta vitaminer for å hjelpe til med hårvekst her er noen kosttilskudd som kan hjelpe:

Vitamin B kompleks 50 mg daglig
Vitamin B6 50 mg daglig
Vitamin C m / bioflavonoider 1 til 2 g daglig
Beta-karoten 10 til 15 IU daglig
Vitamin E 400 og 800 IU daglig
Nettle 250 mg 3 ganger daglig

Naturlig kosttilskudd for hårvekst

Mens naturlig kosttilskudd for hårvekst ikke kan produsere strømmer sluser i løpet av noen uker, kan de gi noen av de næringsstoffene som er nødvendige for raskere hårvekst. Kosttilskudd og urter for hår inneholder ingredienser som fremskynde hårsekken celledeling og hjelpe folliklene produsere sterkere hår sjakter. Det betyr at de kan brukes enten til å bremse eller reversere håravfall eller å vokse lengre hår. Siden de fleste kommer i pille-eller tablettform, de er også enkelt å bruke.

Funksjon

Hårvekst kosttilskudd er designet for å være en praktisk kilde til næringsstoffer som trengs for håret å vokse på sitt maksimale naturlig rate. Hårsekker inneholde noen av de raskeste delende celler i kroppen, noe som betyr at deres behov for vitaminer, mineraler og aminosyrer er høy. Uten nok av disse næringsstoffene, kan hårsekkene ikke dele så raskt som de kunne ellers. For de som ikke spiser et balansert kosthold eller som har en medisinsk tilstand som hemmer hårveksten, kosttilskudd gjør det enkelt å få mer av de næringsstoffene hår trenger.

Typer

Det finnes to hovedtyper av naturlig hår vekst kosttilskudd. Kosttilskudd for håret er laget av en kombinasjon av de spesifikke mat-derived næringsstoffer (vitaminer, mineraler og makronæringsstoffer som for eksempel proteiner) som er mest sannsynlig å stimulere hårvekst. Den andre typen består av urte kosttilskudd. Noen planter, for eksempel brennesle og burdock, inneholder fytokjemikalier som fremmer hårvekst og helse. Andre planter eller plantedeler, for eksempel rose hofter, inneholder en høy mengde av hår-nærende vitaminer eller mineraler.

Effekter

Aminosyrer, spesielt cystein, gir byggesteiner for håret sjakter (tråder). Vitamin E og magnesium forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen. Vitamin C og B-kompleks vitaminer stimulere hårsekkene. Vitamin C beskytter også utviklings sjakter fra miljøskader. Dette gjør at strengene for å bli tykkere og sterkere, slik at de er mindre tilbøyelige til å bryte samtidig kort. Sink bidrar til å bygge hårcellene og balanse hormoner som påvirker hårveksten. Silika i brennesle styrker og gir glans til håret. Saw Palmetto blokkerer produksjonen av dihydrotestosteron, et hormon knyttet til hårtap.

Fordeler

Når riktig næring, vil håret ikke bare vokse raskere; det vil også være sterkere, blankere, og mer håndterlig. Vitamin E og PABA, et B-vitamin, er knyttet til forsinket gråning, så vel. I tillegg næringsstoffer som oppmuntrer hårvekst fremme generell helse. B-kompleks vitaminer kan bedre humør og mental funksjon; vitamin E og magnesium dra det kardiovaskulære systemet; vitamin C støtter immunsystemet. Nettle renser giftstoffer fra blodet, og så Palmetto fremmer urinveiene helse. Spesielt næringsstoffer og fytokjemikalier som gagner håret også bygge sunnere hud og negler.

Misforståelse

Naturlig kosttilskudd for hår vekst alene kan ikke kurere alopecia. De kan bremse hårtap og stimulere ny vekst, men ingen naturlig behandling har vist seg å reversere skallethet helt. Kosttilskudd kan ikke hjelpe alle vokse langt hår, siden den potensielle lengden på en persons hår bestemmes av genetikk og hårtype.

Virkelig naturlige kosttilskudd inneholder ingen ingredienser som ikke kan finnes i matvarer og ubehandlet medisinske urter. Det betyr å forbedre kostholdet og lage din egen urte-behandlinger er et levedyktig alternativ til å kjøpe kommersielle hår kosttilskudd.

Urter Rettsmidler for hårvekst

Du kan lide av hårtap på grunn av feil matvaner, dårlig hygiene, en stresset livsstil eller gjennom dine gener. Leger og farmasøyter kan foreslå en mengde medisiner for å stoppe håret fra å falle ut og fremme vekst. Mens du kjører risikoen for bivirkninger med kjemiske rike produkter, kan du trygt gå på naturlig måte og prøve urter for hår-vekst rettsmidler.

Kjerringrokk

Ifølge forskere som studerer American Indian urter, kjerringrokk hjelpemidler i å fremskynde hårvekst. Silica innhold av urten hjelper forynge hårsekkene å utløse vekst, sammen med påskynde vekst av negler og tånegler.

Legg et par teskjeer av kjerringrokk pulver til te og drikke det to ganger om dagen for å fremme hårvekst. Du kan også ha et par kapsler med konsentrert kjerringrokk to ganger om dagen i tre måneder for positive resultater.

Gingko

Ifølge orientalske naturmedisinere, er den asiatiske spesialitet urt gingko annen naturlig hår booster. Blant mange helsemessige fordeler, denne urten hjelpemidler i blodsirkulasjonen, noe som er avgjørende for helsen til hodebunnen og hårsekkene som igjen fremmer tykt og skinnende veksten av hår.

Pulverisert gingko er tilgjengelig lett i asiatiske dagligvarebutikker. En te med et par spiseskjeer av gingko pulver, tatt to ganger om dagen i tre måneder, kan gi positive resultater. Eller konsumere et par kapsler med konsentrert gingko pulver hver dag for lignende resultater.

Hodebunnen Behandlinger

Noen urter kan være til nytte når det påføres direkte på hodet.

Forskere hevder at bjørk olje hjelper forsinke prosessen med håravfall. Bland et par teskjeer av bjørk tree olje med sjampo og søke direkte til hodebunnen og håret. La uforstyrret i ca 10 minutter før vasking med kaldt vann bort.

Eller prøv rosmarin. Ifølge holistiske forskere, kan du ta en håndfull rosmarin blader i en panne og bratte dem i vann. Småkoke dem i ca 15 minutter. Deretter la brygg avkjøles. Senere, press det og bland med noen dråper olje som oliven eller hvetekim. Vask håret med din vanlige valg av sjampo deretter bruke denne rosmarin løsningen som en skylling for håret ditt. Hold i noen minutter og deretter vaske bort med lunkent vann.

Du kan også ta like store deler av tinkturer av kjerringrokk, rosmarin og bjørk og søke direkte til hodebunnen for å desinfisere det og hjelpe blodsirkulasjonen.

For andre skalp behandlinger som urte metoder for hårvekst, massasje olje infused med tinkturer av arnika, southern eller marigold oljer for effektive resultater.

Burdock root hjelper avgifte kroppen av skadelige stoffer som utløser håret falle. Legg et par teskjeer av burdock root olje til ditt valg av sjampo og vaske håret som normalt med den.

Emu for hårvekst

Emu for hårvekst


Emu, Australias innfødte fugl, er blitt et populært marked for bønder i USA Emu olje, spesielt, kan fremme hårvekst i sin rene form eller i sjampo og balsam, og leverer ytelser direkte til hodebunnen og stimulerende follikler.

Historie

Den emu, en struts-lignende fugl, er en overlevende av forhistorisk tid, ifølge Emufacts.com. Den emu gitt aboriginerne med mat, husly, klær og medisinske ressurser for tusenvis av år.

Emu olje

For tusenvis av år, de innfødte høstet fordelene av oljen stammer fra fuglens fett, bruker den til å helbrede huden. En studie ved Boston University School of Medicine antyder hud voksende egenskaper kan ha nytte av "sovende" follicles, forårsaker hårveksten når gnidd inn i hodebunnen, ifølge Emu-oil.com.

Anti-inflammatoriske egenskaper

Emu olje inneholder anti-inflammatoriske egenskaper som hjelper med eksem og andre hud infeksjoner som påvirker hodebunnen og håret vekst. Dette er på grunn av linolensyre og oljesyre i oljen og oljens evne til å trenge dypt inn i huden.

Fettsyrer

Emu olje er sjelden konsentrasjon av Omega-3, -6 og -9 fettsyrer gjør det til en kraftig hud healer, ifølge MedicalNewsToday.com. Fettsyrer er også viktige komponenter for sunn hårvekst.

Celle regenerering

Ved å øke syntesen av DNA i epidermis (hud), fremmer emu olje celle regenerering rundt hårsekken, fremme hårsekken utvidelse for hårvekst, ifølge EmuStore.com. Hårsekken miniatyrisering fører til at håret til å falle ut.