Digidexo.com

mister øyevipper

Årsaker for å miste øyevipper

Årsaker for å miste øyevipper


Øyevipper tap, også kalt madarodis, kan være forårsaket av flere faktorer, blant annet normal hårtap, kosmetikk, medisiner og medisinske og psykologiske årsaker. Med riktig øye omsorg, kan du minimere øyevipper tap.

Sprek Vasking

Det er normalt å miste noen få øyevipper under normal bading, men hvis rensing rutine er for harde eller for hyppig, kan unormal tap oppstå. Når du vasker ansiktet, og spesielt området rundt øynene, ikke gni kraftig eller skrubb med en klut. Bruk en mild rensemelk og fingertuppene.

Makeup

Ironisk nok, kan øyesminke ment å forbedre vippene faktisk være en viktig faktor i øyevipper tap. Øyevipper kan bare holde så mye vekt. Mascara som er for tungt kan smuldre og bryte vippene. Vannfast mascara krever gjentatt slite og dra med en oljebasert remover å gå av. Falske øyevipper bruker et lim som trekker ut naturlige vippene når fjernet. Øyenvippe curlers kan trekke ut og bryte vippene.

Medisiner

"Indian Journal of Dermatology, Venereologi og Leprology" sier at øyenvippe tap kan være en bivirkning av Botulinum A injeksjoner, en behandling for muskelkramper. Narkotika, for eksempel miotika, antikoagulantia, anticholesterol narkotika og Antityroidlegemidler, er blant andre som kan føre til vippene til å falle ut.

Sykdommer

Infeksjoner og autoimmune sykdommer kan føre til vippene til å falle ut. Alopecia areata (AA) er en sykdom som forårsaker skallethet og kan påvirke øyevipper. Trikotillomani (TTM) er en psykiatrisk lidelse som fører til en person til å trekke ut kroppshår, inkludert øyevipper.

Sunn Lashes

Det finnes måter å sikre sunn vippene. Vend vippene med vaselin om natten for å erstatte tapt fuktighet. Fjern alle spor av mascara før du bruker en vippetang og bare bruke vannfast mascara på anledningen. Spør legen din for en alternativ medisiner hvis øyevipper tap oppstår. Søke behandling for eventuelle lidelser.

Hva gjør min Øyevipper Sår & Fall Out?

Øyevipper er mottakelige for mange infeksjoner og sykdommer. Noen ganger tapet og sårhet av vippene er på grunn av en biologisk faktor, slik som et stye. Det er også tvangsmessig forhold som forårsaker en person til å trekke ut sine øyevipper, for eksempel trichotillomania.

Sykdommer

Det er sju sykdommer som kan føre til øyevipper faller ut. Sykdommene er blefaritt, bulløst medfødt ichthyosiform erythroderma, keratosis follicularis spinulosa decalvans, spedalskhet, progeria, Siemens syndrom og spastisk paraplegi med nevropati og poikiloderma.

Narkotika

Det finnes også medisiner som kan føre til at du mister øyevipper. Stoffer som Acitretin, Soriatane og Neotigason forårsake skade og tap av øyevipper.

Trichotillomania

Trichotillomania er en sykdom der folk compulsively trekke ut og plukke sitt eget hår. Med trichotillomania, kan en person også trekke sine øyevipper ut, forlater dem hoven og sår. Noen ganger støt og infiserte områder oppstå der øyevippene har blitt trukket ut.

Styes

En stye er en infeksjon som oppstår i roten av en øyen (hårsekken). Det fører til en rød kul og ekstrem sårhet.

Konklusjon

Når diagnostisert og behandlet på riktig måte, kan de fleste øyen problemer kureres ganske enkelt. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever symptomer som øyevipper tap eller sårhet.

Hva er årsaken til Øyevipper til Fallout?

Når øyevipper faller ut fra tid til annen de er generelt bare å svare på en naturlig kropp handling, som å miste hår andre steder på kroppen, og kort tid etter blir erstattet med ny vekst i hårsekken. Imidlertid mister klumper av øyevippene på en gang eller merke en betydelig fortynning av kan være et medisinsk materiale.

Betydning

Øyevipper tap kan indikere en mer alvorlig medisinsk tilstand som trenger å bli tatt vare på for å sikre en sunn kropp.

Typer

Medisinske årsaker som bidrar til øyenvippe tap er betennelse på øyelokkene, immunsystem angripe hårsekkene, en under eller overaktiv skjoldbruskkjertel og midd gjemmer seg i hårsekkene. Aldring, allergiske reaksjoner på hud eller makeup-produkter og aggressiv rubbing er andre årsaker til øyevipper tap.

Betraktninger

Det kan være nødvendig å bytte produkter som brukes rundt øynene på grunn av allergi, og vanskelighetene med å fjerne noen makeup bør også tas i betraktning.

Forebygging / løsning

Et sunt kosthold vil sørge hårsekkene får de næringsstoffene de trenger for å holde øyevipper faller ut. Urte kosttilskudd og øyevipper condition produkter kan stoppe øyevipper tap.

Advarsel

Tung mascara har evnen til å tynge øyevipper forårsaker dem til å falle ut, og trykket fra øyenvippe curlers kan utilsiktet trekke øyevipper ut.

Hvorfor ikke noen mennesker har øyevipper?

Hvorfor ikke noen mennesker har øyevipper?


Det er mange grunner til at noen mennesker ikke har øyevipper. Visse mennesker er født uten evne til å vokse øyevipper. Andre gjennomgå kreft behandlinger som forårsaker vippene til midlertidig faller ut. Likevel andre folk lider av sykdommer som forårsaker dem til å miste sine øyevipper.

Alopecia Universalis

Personer med alopecia universalis er født med tomme hårsekker. De kan ikke vokse hår på noen del av kroppen sin. Tilstanden er forårsaket av en arvelig, muterte genet.

Alopecia areata

Alopecia areata er en tilstand vanligvis preget av hårtap i hodebunnen, men folk som lider av det kan også miste sine øyenbryn og øyenvipper. Alopecia areata er en autoimmun sykdom av ukjent årsak.

Blefaritt

Blefaritt er en betennelse på øyelokkene som forårsaker en persons øyevipper faller ut. Ifølge Mayo Clinic, kan blefaritt være skjemmende og vanskelig å behandle, men det vil ikke skade synet.

Lupus

Lupus, en alvorlig autoimmun sykdom, kan forårsake lider å miste sine øyevipper. Hårtap oppstår vanligvis i løpet av flare-up perioder.

Kreftbehandling

Noen kjemoterapi narkotika kan føre til omfattende hårtap, inkludert øyevipper. Imidlertid vil stråling behandlinger føre til hårtap bare i nærheten av stedet av strålebehandling.

Hva Hjelper Øyevipper vokse tilbake?Hårtap er en tilstand som kalles alopecia. Mister øyevippene enten delvis eller helt kan gjøre deg selv bevisst og kan dramatisk endre utseendet ditt. Øyevippene ramme ansiktet og er en del av din unike utseende. Forstå hvordan de kan vokse tilbake kan minimere virkningen av deres tap.

Årsaker

Hypotyreose eller lav skjoldbrusk funksjon kan påvirke øyevipper hårvekst. Hårtap kan også være en bivirkning av enkelte reseptbelagte legemidler, som for eksempel Acitretin, Soriatane og Neotigason. Aldring årsaker hormonnivået til å endre, forårsaker Etterveksten å bremse. Andre medisinske tilstander som compulsive disorder kjent som Trichotillomania eller TTM forårsaker noen til å gni eller nappe på håret. Skadedyr som midd kan hule i lash follikler forårsaker øyevipper tap. Stress kan være en faktor i tillegg.

Rettsmidler

Hvis du mistenker at medisinen er årsaken til øyevipper tap, informere legen din umiddelbart. Lidelser som TTM kan korrigeres med atferd modifikasjon og medisiner. Øyevipper og hår tap forårsaket av lav skjoldbrusk kan korrigeres ved medisiner som er foreskrevet av legen din. For midd trenger du en over-the-counter eller reseptbelagte behandling lignende en til du ville bruke for lus eller kropps lus.

Forebygging

Mens hver tilstand ikke kan forutses, kan du forhindre at noen øyevipper tap. For kvinner er det viktig å ha god hygiene når du bruker øye sminke. Bytt mascaraer og andre øyet produkter hver par måneder. Også ikke la sminke på over natten. Fjern alltid sminken før du går til sengs. Sørg for at du fjerner vannfast mascara forsiktig, eller vurdere å bruke en lettere mascara. Trekke og slite på øyevippene kan skade dem.

Tips for Growth

For vippene som ser tykkere bruk en blanding av halv glyserin og halvparten Castor olje. Påfør blandingen med en mascara børste eller tryllestav. Du kan også bruke falske øyevipper til dine naturlige seg vokse tilbake, bare blande dem med de nye vippene bruker mascara. Pass på at du ikke lim øyevippene til øyevippene; lime imitasjon vippene til øyelokket huden rett ovenfor vippekanten.

Merker

Lilash er et produkt som hevder å være en Renset øyenvippe Stimulator. Du søker serum ved roten av øyevippene og bør se resultater i ca fire uker. De tilbyr en garanti for deres produkt. Det er også en kosmetisk behandling for generell øye lash tap eller utilstrekkelig vekst av øyevipper heter Latisse som du kan bruke til bunnen av øyevippene for å fremme vekst.

Hvorfor har min Øyevipper falt ut?

Hvorfor har min Øyevipper falt ut?


Det er normalt å miste en og annen øyevipper, men overdreven tap av øyevipper, også kjent som ciliary madarose, vanligvis har en bestemt årsak. Madarose kan skyldes mekaniske midler, fra infeksjoner og sykdommer, og som en følge av autoimmun sykdom. Hvis du mister en overdreven antall piskeslag, bør du oppsøke lege for å utelukke farlige diagnoser.

Mekaniske årsaker madarose

Skrape, kløe og ved å tørke på øynene kan trekke ut øyevipper, som kan hjelp ineffektiv øyensminkefjerner som krever overdreven rubbing for å fjerne kosmetikk. Iført mascara som er for tungt eller for tykke lag kan veie vippene ned og få dem til å falle ut, så kan bruk av en vippetang. Folk som lider av tvangslidelser trikotillomani ofte har en uimotståelig trang til å trekke sine øyevipper ut.

Blefaritt

En av de viktigste medisinske årsaker til øyevipper tap er blefaritt, der olje glands i bunnen av vippene feil, forårsaker ikke bare øyenvippe tap, men også kløende, reddened og hovne øyelokk, lysfølsomhet, og rennende øyne. Årsaker kan være bakteriell infeksjon, eksem og rosacea.

Andre medisinske årsaker

Andre medisinske årsaker madarose inkluderer angrep med D. folliculorim, eller demodex midd, underactive eller overaktiv skjoldbruskkjertelen funksjon og alopecia areata, en autoimmun sykdom som forårsaker hårtap på forskjellige deler av kroppen. En allergisk reaksjon på ingredienser i kosmetikk også kan føre til tap av øyevipper.

Behandling

Behandling for øyevipper tap avhenger av tilstanden forårsaker den. Bakterielle infeksjoner behandles med antibiotika, midd med kvikksølv oksid, og skjoldbrusk sykdom med ulike medisiner. Trikotillomani kan behandles med kognitiv terapi og noen ganger antidepressiva og allergiske reaksjoner, ved å avslutte bruken av kosmetisk. Alopeia areata er ofte behandlet med steroider. Når de medisinske årsakene til øyevipper tap er adressert, øyevipper vanligvis vokser tilbake.

Forebygging / løsning

Å ha god hygiene, ved hjelp av øye makeup remover ordentlig, unngå å gni øynene, og ved hjelp av hypoallergeniske kosmetikk kan alle bidra til å forhindre madarose. For å unngå øyeinfeksjon, bør du kaste noen øyenskygge, eyeliner eller mascara som er mer enn fire måneder gammel.

Hvorfor Øyevipper Fall Out?

Øyevipper faller ut er en plage at nesten alle har måttet forholde seg til på ett punkt eller en annen. Dette er ikke annet enn hår fra andre deler av kroppen faller ut ved behov. Men hvis du føler at mengden av øyevipper du taper er overdreven, kan det være en medisinsk årsak til hvorfor dette skjer. Her er litt informasjon om hvorfor øyevipper faller ut.

Teorier / Spekulasjoner

Hvis øyevippene faller ut oftere enn du tror er normalt, kan det hende du har en tilstand som kalles madarose. Madarose har noen enkle, hverdagslige årsaker, blant annet tørke øynene med for mye kraft, slik du ta av deg øyesminke og iført tung mascara (mascara kan faktisk tynge øyevippene, og dermed forårsaker dem til å falle ut).

Expert Insight

En annen mulig grunn for øyevipper faller ut er et øyelokk infeksjon. Øyelokk infeksjoner fører ofte til øyevipper faller ut. Stye infeksjoner er forårsaket av infeksjoner av olje glands av øyelokkene som skjer etter kjertlene er blitt tett. En annen øyeinfeksjon som kan resultere i øyevipper faller ut er infeksjon av en midd som heter D. folliculorum, som inflames og sveller follicles av øyevippene.

Betraktninger

Hvis du merker at håret ser ut til å falle ut, ikke bare fra øyevippene, men fra andre deler av kroppen din, bør du vurdere å forske en tilstand som kalles alopecia areata. Alopecia areata universalis er en autoimmun tilstand der en person mister hår fra hele kroppen. Denne tilstanden er mest vanlig med barn og tenåringer, men kan skje med folk i alle aldre også.

Advarsel

Mange absentmindedly trekke ut sine egne øyevipper uten engang å tenke på det. Det er viktig å sørge for at du ikke er engasjert i dette problemet, fordi dette kan være kilden til resten av øyevippene falle ut. Også øyevipper ta mye lengre tid å vokse tilbake enn hår fra andre deler av kroppen, så det er aldri en god idé å trekke ut vippene.

Potensial

Hvis øyevippene har falt ut, enten det skyldes alopecia eller en stye infeksjon, kan du være selvbevisst om din mangel på vippene for en stund. En god måte å bøte på dette problemet er ved å kjøpe falske øyevipper, som er tilgjengelig på apotek eller skjønnhet forsyning butikk. MAC Cosmetics gjøre en veldig god naturlig utseende False Lash kalt # 7, så prøve dem ut hvis du er bekymret for din øyevippene vises falsk (se Ressurser nedenfor).

Hvorfor må Chemo Pasienter miste håret?

Mens gjennomgår kjemoterapi kan være livreddende for en kreftpasient, kan det også være svært traumatisk på grunn av effekten det kan ha på kroppen. En av de vanligste bivirkningene av cellegift er tap av hår, både for menn og kvinner. Selv om håravfall forårsaket av kjemoterapi er en følelsesmessig smertefull opplevelse, å forstå hvorfor det skjer kan få litt trøst til dem som holder ut det.

Den Medisinering

Kjemoterapi medisiner er utformet for å angripe kreftcellene som vokser raskt i kroppen. Følgelig, er de ekstremt potente og kan angripe andre sunne celler i kroppen, slik som de som produserer hår. Mens folk flest tenker på håravfall under kjemoterapi som hovedsakelig forekommer i hodebunnen, det kan skje hvor som helst på kroppen, inkludert øyevipper, øyenbryn, skam områder og andre steder håret vokser. Mens noen kjemoterapi behandlinger forårsake omfattende hårtap, kan andre bare få håret til å tynne.
Hårtap vanligvis begynner å forekomme 10 til 14 dager etter behandlingen starter. Håret kan falle ut sakte eller i klynger og er mest merkbar på puter, i hårbørster og i dusjen renne. Pasienten vil fortsette å miste håret før behandlingen avsluttes, selv om det kunne fortsette i opptil en måned lenger.
Heldigvis er dette hårtap ikke permanent, så gjenvekst vanligvis begynner fire til seks uker etter at behandlingen er avsluttet, og utvikler seg til å fullføre gjenvekst innen seks måneder til ett år. Imidlertid kan den nye hår være en annen farge eller struktur enn det var før kjemoterapi.

Planlegging Ahead

De som vet de vil være gjennomgår kjemoterapi kan være lurt å ta skritt på forhånd for å minimere virkningen av deres hårtap. For eksempel bør hår behandlinger som bleking, farging og perming unngås på denne tiden fordi de er svært harde og kan ytterligere svekke håret. Du bør også unngå å føne det, krøll det og bruke varme valser på den. Sterk, sunt hår vil ikke falle ut så raskt som hår som er svekket.
Pasienter kan også være lurt å klippe håret kort før behandlingen begynner, som en leder av kort hår gir en fyldigere utseende enn et hode av langt hår, og det vil ta lengre tid for hårtap å bli merkbar.
Endelig bør en pasient vurdere hvilken type hodeplagg, for eksempel parykker eller skjerf, ville de liker å bruke når deres hårtap er merkbar og fullstendig.

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett


Et annet nytt år kommer, og du gjør enda en oppløsning for å miste at magen fett og den ekstra vekten du har båret rundt. Lett å si, vanskeligere å gjøre i mange tilfeller. Ikke la tanken på vekttap overvelde deg. Ta det sakte og jobbe mot målet ditt for en sunnere deg gjennom hele året.

Farene ved magen Fat

Magen fett er også kalt visceralt fett, og det kan være svært farlig for helsen din. I motsetning til subkutant fett som er like under huden din, er visceralt eller magefettet som ligger dypere blant dine indre organer. Visceralt fett konvolutter dine organer og frigjør fettsyrer som kan reise til leveren, noe som øker kolesterolnivået. Personer som har overskytende magen fett har en høyere risiko for hjertesykdom og diabetes.

Spise riktig

Å miste vekt rett etter innledet det nye året kan være vanskelig for noen mennesker. Rester fra ferie feiringer og spiselige gaver lokker, noe som gjør fristelsen vanskelig å motstå. Kaldt vær og komfort matvarer som går sammen med det kan gjøre for langsom fremgang også. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer 'Weight-Control Information Network (WIN) foreslår å tenke på å spise i form av en "sunn plan" istedenfor å bruke restriktive begrepet "diett". WIN anbefaler fokus på frisk frukt og grønnsaker, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, hele korn og magre proteiner.

Trene

Trening spiller en nøkkelrolle i å miste magen fett også. Målet for mellom 75 minutter med høy eller 150 minutter med moderat aerobic aktivitet hver uke for å brenne litt fett og kalorier. Inkluder muskel-styrke øvelser et par ganger i uken også. Harvard Health Publications forklarer at visceralt fett svarer godt til en kombinasjon av sunn mat og mosjon. Med andre ord, hold deg til det, og du vil sannsynligvis se positive resultater. Den 75- til 150-minutters retningslinje er et minimum anbefaling; må du kanskje sette i mer tid enn dette for å se resultater.

Oppholder motivert

Ved utgangen av februar, har mange allerede gitt opp sin nyttårsforsetter, melder CBS News. Staying motivert kan være tøff når andre allerede har kastet inn håndkleet. Hold på toppen av din vekt-tap reisen ved å gjøre deg ansvarlig, noe som gjør det like enkelt på deg selv som mulig og med regelmessige belønninger. Begynne i det små ved å gjøre små endringer i måten du spiser. Legg øvelsen neste, spesielt aktiviteter som går på en tredemølle, gjør yoga eller step aerobic som du kan gjøre innendørs i løpet av vinteren. Sett realistiske mål som er oppnåelige og belønn deg selv med et lite element for eksempel en bok, sang laste ned eller shopping tur når du møter dem.

Resultater

Den gode nyheten er når du har oppfylt din nyttårsforsett å miste magen fett, er du sannsynligvis har utøst det for godt. Ifølge en studie ved University of Alabama i Birmingham forskere, folk som mistet visceralt fett gjennom trening holdt den av for et år eller mer. Deltakerne i studien utøvd et gjennomsnitt på 80 minutter i uken, med fokus på enten aerobic aktiviteter eller styrketrening. Noen av personene i studien fikk en bit av vekten tilbake etter et år, men fikk ikke gjenvinne noe av den farligste typen av magefett.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt


Mange forbinder å få en flat mage med å miste vekt. Noen mennesker kan trenge å kaste reservehjulet rundt midten for å se slankere og mer tonet. Men for andre, som har en liten mage flab er ikke det samme som overvekt. Dette gjelder spesielt for nye mødre som ofte holder på untoned magen selv etter å miste barnet vekt. Flat mage ved toning din kjernevirksomhet og å styrke magemusklene.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

•  Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet for å gjøre daglige situps. Plasser hendene bak hodet med albuene bøyd. Stram magen og heve øvre del av ryggen og skuldrene opp flere inches mot brystet mens du holder korsryggen i kontakt med gulvet. Fullfør 10 repetisjoner per sett, to eller tre ganger i uken. Bodybuilding.com forklarer at sammentrekning av muskler under en crunch skaper et skille i rectus abdominis muskel og en flatere utseende av en "six pack".

Styrke abs, obliques - musklene på sidene av torso-- og ryggen med kjernerotasjonsøvelser. Ligg på ryggen på gulvet med knærne bøyd. Stram magemusklene og holde skuldrene fremdeles når du roterer underkroppen til venstre, bringe knærne nesten til gulvet. Hold i noen sekunder før du går tilbake til den opprinnelige posisjonen. Gjenta øvelsen på høyre side også. Starte med fem repetisjoner og jobbe deg opp til 15 reps daglig.

Utfør knebøy, en vektbærende trening som kan bygge sterkere bein i tillegg til å jobbe dine magemuskler for en flatere mage. Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre. Holde ryggen rett og skuldrene på linje med hoftene, bøy knærne til de er rett over tærne. Balansere vekten på ballene dine føtter. Hold stillingen i en andre og stå opp for å fullføre en repetisjon. Gjør 04:57 repetisjoner per sett, hvile i tre minutter i mellom settene. Prøv å fullføre fire sett under hver treningsøkt.

Engasjere abs uten å miste vekt ved å sitte på en stabilitet ball to til tre ganger per uke. Balansere på ballen tvinger deg til kontrakt magemusklene og styrker din kjerne selv når du ikke gjør spesifikke øvelser på ballen. Bruk ballen i stedet for en kontorstol eller sitte på den når du ser på TV. Indiana University forskere rapporterer at bruk av en stabilitet ball fremmer friere bevegelse, som kan motvirke lavere ryggsmerter også.

Sjekk din diett. Ikke for vekttap, men for kroppssammensetning, ifølge en februar 2010 utgaven av "Styrke og Conditioning Journal." Etter en low-carb diett kan bidra til å øke lean body mass og redusere kroppsfett, som kan gi deg inntrykk av en flatere mage. Velg hele korn når du spiser karbohydrater, og fokus på magre proteiner som kylling og fisk, og ferske råvarer.

Hvordan å miste migrene smerte

Ifølge "Neurology" magazine, mer enn 28 millioner voksne i USA lider av migrene. Migrene er invalidiserende hodepine ofte ledsaget av kvalme, svimmelhet, lysfølsomhet og lydfølsomhet. Leger og forskere vet at det er en sammenheng mellom blodstrøm og migrene, men erkjenner også at det er mange triggere for smerte, ulike i hvert enkelt. Disse utløser spenner fra miljøfaktorer til hormonelle svingninger på stress eller diett. Når smerte treff, kan flere metoder forkorte varigheten av migrene eller eliminere den helt.

Hvordan å miste migrene smerte

Lose migrene smerte ved å endre kostholdet. Holde vitaminer og næringsstoffer i balanse holder kroppen din fungerer som den skal, og hindrer blodceller utvidelse som hindrer blodstrøm, noe som forverrer migrene. Nettsteder som kvinner til kvinner tilbyr ernæringsmessige guider for å spise sunt med tips om porsjonsstørrelsen samt grunnleggende retningslinjer for å leve sunt.

Fjern deg selv fra lys og lyd for å lindre migrene smerte. Noen migrenepasienter opplever at å plassere et kjølig, fuktig klut over øynene i et mørkt, stille rom hjelper smertene avtar.

Prøv å nippe til en drink med koffein. Koffein, et naturlig stoff som finnes i te, kakao og kaffe, stimulerer nervesystemet, noe som kan redusere migrene hodepine smerter. Stoffet hjelper også kroppen absorbere medisinen raskere, noe som gir raskere lettelse.

konsultere legen din om medisiner du kan ta for å hjelpe deg å miste migrene smerte. Ta medisinen umiddelbart ved utbruddet av en hodepine å lindre smerter og for å hindre migrene blir verre.

Fraværende deg fra stressende situasjoner som kan forverre migrene smerte, og ta dype, rensing åndedrag. Stress er en av de triggere for migrene, så avslappende reduserer varigheten av en migrene og hjelper deg å miste migrene smerte.

Lær trykkpunkter på kroppen din som bidra til å fjerne migrene smerte. Spiker behandling forbedrer blodsirkulasjonen, reversere blokkering av blodstrømmen, for derved å redusere smerte og varigheten av en migrene hodepine. Nettsteder som Acuxo, senteret for Akupunktur Research & Resource, tilbyr detaljert informasjon og diagrammer for trykkpunkter som kan hjelpe bli kvitt migrene smerte.

Hint

  • Vær forsiktig med inntak av koffein. Mens koffein bidrar til å redusere migrene smerte, vil for mye faktisk føre til mer hodepine smerte. Mange leger anbefale en til to kopper en koffeinholdige drikke for smertelindring.

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Når du mister et kjæledyr i hjel, du mister en kjær. Du vil oppleve følelsesmessig smerte og tap i denne vanskelige tiden. Du må være enkelt for deg selv og tillate deg selv å sørge. Hver persons sorg er forskjellig og følger sin egen vei. Ikke tving deg selv til å komme over smerten; la det skje naturlig. Du vil etter hvert gro fra smerten ved å miste kjæledyret ditt, selv om du aldri vil slutte å elske ham.

Hvordan helbrede fra å miste en Pet

Uttrykke dine følelser. Tillat deg selv å gråte. Du kan ikke helbrede fra smerte hvis du flaske det opp. Når du føler deg trist, la den ut. Ikke bry deg om hva andre mener. Husk at kjæledyret var en del av familien din.

Snakk med venner eller familiemedlemmer som har kjæledyr. Du trenger støtte fra folk som forstår hvordan det er å være nær en elskede kjæledyr. Fortell dem hvor vondt du har det. Spør om råd. Du kan ha en venn som opplevde tapet av et kjæledyr som kan hjelpe deg å takle.

Ha en minnegudstjeneste for kjæledyret ditt. Dette gir deg en sjanse til å uttrykke dine følelser og og for å gi kjæledyret den hyllest hun fortjener. Du kan synge sanger eller lese en spesiell dikt for kjæledyret ditt. Inviter venner eller familiemedlemmer, hvis du velger.

Lag en utklippsbok som inneholder bilder av din kjære kjæledyr. Dette sikrer at du holde kjæledyret i minnet for alltid. Du kan se på denne boken når du trenger et smil eller en påminnelse om de lykkelige tider du brukt sammen.

Snakk med en rådgiver. Mange har behov for ekstra hjelp til å takle pet tap. Ring den nasjonale ASPCA Pet tap Hotline på 877-474-3310, eller ringe Iams Pet tap Support Hotline på 888-332-7738. Begge krisetelefon tilby emosjonell støtte til mennesker som lider av tapet av en elskede kjæledyr.

Lag en donasjon til et dyr ly. Gjør dette som en måte å hedre din pet. Du vil utlede noen trøst å vite at du hjelper dyr i nød.

Hvordan takle å miste Mate

Hvordan takle å miste Mate

Å miste en kamerat kan utfordre deg på en rekke måter. Den emosjonelle konsekvensene av å miste livet partner kan resultere i overveldende sorg eller sjokk, tristhet, depresjon, følelser av tap, hjelpeløshet og en rekke andre følelser. Din økonomiske status kan lide. Du kan spørre: "Hvorfor?" Gud eller en annen høyere makt og kamp med deres tro. Dine relasjoner med andre par kan endres etter hvert som du kan være den eneste eneste person i en gruppe venner. Men du kan takle å miste din kompis ved å følge flere trinn.

Hvordan takle å miste Mate

•  Innse at du trenger tid til å bearbeide sorgen. Ifølge Dr. Elisabeth Kubler-Ross, en sveitsisk psykolog som studerte død og døende, vil den sørgende individ går gjennom fem faser. Selv om disse stadiene - sjokk, fornektelse, sinne, depresjon og aksept - kan variere i henhold til religiøse og kulturelle forventninger, gi deg selv tid til å gå gjennom hver fase. Gråte når du trenger å frigjøre dine følelser.

Ta vare på deg selv fysisk. Spis balanserte måltider og få nok søvn. Trene for å bidra til å redusere stress. I tillegg vil fysisk anstrengelse hjelpe deg i din evne til å hvile og hjelpe deg med din appetitt.

Hold en journal. Dette vil hjelpe deg å behandle dine følelser og følge utviklingen din på din reise mot helbredelse. Du kan ha dager hvor du føler deg som om du tar to skritt frem og ett skritt tilbake. En journal vil tillate deg å se at du går fremover samlet, selv på tunge dager. Du vil kanskje bruke din journal for å skrive en eller flere bokstaver til din kompis å løse eventuelle uløste følelser.

søke trøst i troen hvis dette gjelder deg. Åndelig støtte kan bringe trøst og styrke i tider med sorg.

Nyt ritualer ting du liker, som for eksempel å se på fotografier, tilbringe tid med familien, nyte naturen og lytte til musikk. Kjente rutiner vil trøste deg i løpet av denne overgangs tid.

delta i en støttegruppe for å finne andre som arbeider med tap også. Du vil finne oppmuntring som du innser at du ikke er alene i sorgen.

Hint

  • Husk at velmenende folk kanskje ikke vet hva jeg skal si når de prøver å trøste deg. Tilbring tid med dem som vil oppmuntre deg og tillater deg å behandle gjennom sorgen.
  • Hvis du blir sittende fast i sinne eller depresjon eller ta livet ditt, søke profesjonell hjelp umiddelbart. Tapet av din kompis kan være en av livets mest stressende opplevelser og en kompetent terapeut eller rådgiveren kan gi innsikt du trenger for å takle dine følelser. Unngå alle typer vanedannende atferd, som for eksempel drikking, bruk av narkotika (ulovlig eller resept) eller gambling, å drukne dine sorger.

Medisinske problemstillinger fra lange øyevipper

Medisinske problemstillinger fra lange øyevipper


Øyevipper består av sensoriske hår som forårsaker refleks stenge av øyelokket når et støvkorn treffer dem. De gir naturlig beskyttelse for øynene fra sol, vind og fremmedlegemer; på en måte, de opptrer som værhår på en hund eller katt. Mange anser lange øyevipper å være en skjønnhet "ideelle" - det er nok av reklamefilmer med skuespillere sponse produkter for å oppnå lange vipper. Dessverre, kan ha lange øyevipper utgjøre noen medisinske problemer.

Lus

Lus er parasittiske insekter som vanligvis finnes i kjønnshår regioner av mennesker, men kan av og til bli funnet på andre grove kroppshår, for eksempel hår på beina, armhulen, bart, skjegg, øyebryn - og øyevipper. Lus funnet på hodet er ikke kjønnshår lus; de er hodelus. Hvis du har lange vipper, det er dobbelt så sjansen for angrep på øyevippene. De kunne senere irritere øynene og forårsake alvorlig ubehag.

Trichiasis

Trichiasis er en vanlig øyenvippe problem. De øyevipper vokse normalt, men er rettet mot, i stedet for vekk fra, øyet. Utfallet av dette er ganske åpenbar; pasienter som har denne tilstanden har ofte følelsen av et fremmedlegeme i øyet. Hvis venstre ubehandlet, hornhinnen slitasje, infeksjon eller arrdannelse på hornhinnen kan føre til.

Flass

Flass kan utgjøre et problem hvis du har lange vipper. Denne tilstanden er spesielt vanskelig å behandle fordi det er i et følsomt område: Leger kan ikke foreskrive du med sterk flass medisiner siden det berørte området er så nær øyet. Kortison-baserte kremer spesielt for øyet er noen ganger foreskrevet, men hyppig eksponering av øyet for å Kortison kan føre til alvorlige øyeproblemer.

Hvordan å miste vekt lett for Kids

Hvordan å miste vekt lett for Kids

Det er mer stillesittende aktiviteter for barn i dag enn noen gang før, med barn-spesifikke TV-kanaler, filmer tilgjengelige på forespørsel, håndholdte videospill og utallige dataprogrammer. Som et resultat, er flere og flere barn blir overvektige. Selv om det vil ta engasjement og endringer i livsstil, kan foreldrene bli gode rollemodeller for barna sine og sette et eksempel av å være sunn og aktiv. Nøkkelen er å gjøre fysisk aktivitet moro for alle barna. Gjør familie tid hver uke og gjøre noe fysisk sammen. Voksne er det beste eksempelet, alltid huske det.

Hvordan å miste vekt lett for Kids

Måter å hjelpe barna komme i form

Øvelse inne samtidig ha det gøy. Invester i et spill system som Wii med Wii Fit eller Dance Dance Revolution-spill. Barna vil være å spille videospill og gjør fysisk aktivitet samtidig. Øke din fysiske aktivitet og får pulsen opp er alt som trengs for å begynne å brenne kalorier. Så ved å bytte en stillesittende videospill med et spill som gjør at du flytter og får pulsen opp er en fin måte å gjøre å komme i form moro for barna.

Kontroller utenfor trening en familie rutine. Ta en ukentlig sykkeltur. Finn en sti eller vei og gå til den regelmessig. Hver gang gå lenger. Til slutt, kan du ha løp og turneringer. Eller finne en tursti som er morsomt, men utfordrende. Har hver gutt pakke et eple, hjemmelaget trail mix og vannflasken i en liten ryggsekk som de kan bære under turen. Mens fotturer, kan de snack på deres behandler og vekten fra ryggsekkene vil legge til fysisk aktivitet. For daglig mosjon, gå for en familie tur etter middag.

på lager i huset ditt med sunn mat. Hold frisk frukt og grønnsaker i huset. Selleri med peanøttsmør er god matbit, samt epler med litt kanel og sukker å dyppe dem. Ved å begrense snack alternativer, vil barna begynne å bygge en mer sunn måte å spise. Cookies, trenger chips og godteri ikke å bli eliminert fra kostholdet. Det finnes alternativer som 100-kalori snack packs. Du kan selv gjøre hjemmelagde søte godbiter, bare se porsjonsstørrelser. Også, etter hvert måltid, omfatter minst to porsjoner av frukt eller grønnsaker.

Hold utendørs leker tilgjengelig for barna til enhver tid. Installer en swing sett som har aktiviteter som vil interessere barna; spesielt hvis de er eldre satt i en klatrevegg og klatrestativ. For sommeren, holde sprinkleranlegg og vannballonger eller vann våpen rundt og starte vannkriger. Andre aktiviteter inkluderer en basketball hest turnering eller en hoppe-roping konkurransen. Det er mange hoppe-tau sanger tilgjengelig på nettet. Og om vinteren, holde sleder rundt og gå til store bakker for aking. Klatring de bakkene vil være en stor fysisk aktivitet. Eller i bakgården spille gamle fete som tag --- kjører i snøen er mye vanskeligere enn å kjøre i gresset.

Hint

  • Jobb hardt som forelder å være en god rollemodell for dine barn. Prøv ekstra vanskelig å spise sunt og begrense spise ute som en familie. Være positivt om å gjøre fysisk aktivitet som en familie. Ikke mist motet hvis barna ikke er så inn i livet endring i begynnelsen, bare fortsette å gjøre det, og ha det gøy i prosessen. Barna vil ønske med på moroa.
  • Ikke glem solkrem. Selv om det ikke er en solrik dag, kan solskader fortsatt forekomme. Hold fokus på å være sunn. Med utbredelsen av spiseforstyrrelser i tenårene, er det spesielt viktig å holde fokus på god følelse og være sunt heller enn på hvordan barna ser.

Hvordan å miste smakssansen

Hvordan å miste smakssansen


Med mindre du står overfor en særlig uappetittlig middag, med hensikt å miste smakssansen er ikke anbefalt. Smak er en overlevelsesmekanisme som holder deg fra skade. Det er ikke isolert til tungen. Det innebærer også din luktesans --- sammen kalt luktesystemet. Det meste av det du tenker på som "smak" som egentlig skjer i nesen. Mennesker har fire grunnsmaker: søtt, salt, surt og bittert. Husk: Permanent tap av smak kan påvirke din evne til å oppdage farlige naturlige gasslekkasjer, branner og dårlig matlaging.

Hvordan å miste smakssansen

•  Hold nesen. Før du smake eller spise noe forsiktig klemme fingrene på den kjøttfulle delen av nesen (puste gjennom munnen). Ved å blokkere luft som går gjennom nesen, har du blokkert overføring av kjemiske meldinger som sendes opp til nesen av smaksløkene. Smaksløkene, eller papiller, ikke er utformet for å helt "forstå" kompleksiteten i smak og må sende informasjonen de samler opp til nesen. En spesifikk nervesenteret i neseslimhinnen, kalt luktelappen, filtre og sender deretter raffinert smak meldinger til hjernen. Det er i nesen som vil skjelne smaker slik som fruitiness av en god vin eller musky smak av geit.

Puss tennene. Visse medisiner (Zicam) eller tannkrem (Sensodyne) har blitt rapportert til kjedelig eller eliminere smakssansen. Medikamenter som inneholder høye nivåer av sink kan være giftig for den olfaktoriske system. Kjemikalier i tannkrem, kaliumnitrat, kalium-klorid og fluorid nøytralisere signaler av smerte fra sensitive tenner. De kan også forstyrre signalene fra smaksløkene.

Få en kald. Virusinfeksjoner, allergier, forkjølelse, influensa eller bihulebetennelse blokkere den delen av nesen som discerns smak. Disse hindringer hindre luftstrømmen og de kjemiske meldinger av tungen fra å nå frem til luktelappen i nesen.

Inhale røyk. Siden identifisere smaker i mat er en kombinasjon av smak og lukt, trenger du noe som vil ødelegge begge. Røyking kan skade smaksløkene ved å forårsake tungen magesår, og det irriterer også neseslimhinnen (huden på innsiden av nesen). Den tveegget sverd av røyking svekker din evne til å smake, og ikke minst i lungene.

Hint

  • Hvis du mister smakssansen, spør du legen om å ta sink --- ikke Zicam. Mangler i sink kan være ansvarlig for noen menneskers tap av smak eller lukt, eller begge deler. Du kan også trenge en diett av antibiotika for å klare opp infeksjoner i nese eller bihuler.
  • Prøv aldri å miste smakssansen. Denne følelsen er en innebygd beskyttelse for å oppdage gift, bortskjemt mat med farlige bakterier, røyk fra branner, naturgass og andre dødelige kjemikalier. Kroppen krever at alle systemer for å fungere fullstendig. Fjerne en vil få andre til å bli kompromittert.

Kan miste vekt hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi?

Kan miste vekt hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi?


Hofteprotesekirurgi innebærer å erstatte en skadet hofteleddet med en kunstig protese. Svulster, brudd og andre skader er alle årsaker til leddskader. Imidlertid er Artrose er den vanligste årsaken til skader på hofteleddet, National Institutes of Health Senior Health bemerker. Å miste vekt er en levedyktig måte å redusere slitasjegikt, og kan hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi.

Artrose

I USA, er 27 millioner amerikanere alderen 25 år eller eldre berørt av slitasjegikt. Tilstanden oppstår når brusken rundt hofteleddet er skadet eller tapt, og knoklene blir tvunget til å gnisse mot hverandre. Som osteoarthritis forverres, kan bein skader øker og du føler intens hoftesmerter og merke en reduksjon i omfanget av bevegelse av hoften. Til slutt, må du gjennomgå hofteprotesekirurgi for å lindre smerte og gjenopprette normal bevegelse.

Fedme

Fedme øker sjansene dine til slutt trenger hofteprotesekirurgi, ifølge en 2009 artikkel i tidsskriftet "Leddgikt forskning og terapi." Hoftene får i oppdrag å bære mye av vekten fra overkroppen. Jo mer vekt du plasserer på hofteledd jo større er sjansene for at brusken slites bort og leddskader kan oppstå. Alvorlig leddskader er ofte irreversible, og du vil kreve hofteoperasjon.

Vekttap

Hvis du er overvektig eller overvektig, hjelper vekttap du unngå total hofteprotese. Selv miste bare 5 prosent av kroppsvekten din kan redusere eventuelle smerter eller funksjonshemming forbundet med slitasjegikt i hoften, ifølge The New York City Department of Health and Mental Hygiene. Som du redusere vekten plasseres på hofteleddet, du minske stress. Mindre stress tilsvarer mindre brusk og ben skade og en mer stabil skjøt.

Trening

Mangel på mosjon bidrar til utviklingen av slitasjegikt. Selv om visse øvelser, som løping eller hopping, øke stress plassert på knærne, andre øvelser hjelpe behandle slitasjegikt og kan utsette behovet for hofteprotesekirurgi, ifølge The Harvard Medical School Family Health Guide. Utvalg av bevegelsesøvelser og low-impact aerobic øvelser, som svømming eller turgåing, å behandle slitasjegikt før operasjon er nødvendig. Ved å styrke musklene rundt hofte, kan du redusere stress plassert på leddet.

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?


Å miste pulsen i anklene kan være et tidlig tegn på en rekke alvorlige helsemessige forhold som krever profesjonell legehjelp. Hvis tapet av en puls er ledsaget av alvorlige traumer eller akutt etappe hevelse, kontakt lege umiddelbart. Pulsen i ankelen kan bli funnet like bak mediale malleol, eller bump på innsiden av ankelen, og er laget av den bakre tibial arterien. Denne arterie er en av tre arterier som gir blodet til foten, slik at det er vesentlig for foten funksjon og helse.

Arteriell trombose

Akutt tap av blodtilførselen til nedre lem kan resultere emboli, eller blodpropp. Arterielle blodpropper er vanligvis forårsaket av traumer eller tourniquet bruk. I den nedre ekstremitet, arterielle blodpropper som vanligvis dannes på toppen av benet, til den femorale bifurkasjonen, eller bak kneet på popliteal trifurcation. Øyeblikkelig legehjelp er nødvendig for å forebygge muskel død ved å gjenopprette blodtilførselen til underekstremitetene.

Arteriell sykdom

Arteriell sykdom i den nedre ekstremitet kan være forårsaket av en rekke forhold. The Society for Vascular Surgery sier at én av tre personer over 70 år har perifer arteriell sykdom (PAD), som resulterer i redusert pulser i underekstremitetene. PAD er forårsaket av forkalkning i arterieveggene. Mange helse faktorer bidrar til utviklingen av denne sykdom, så som høyt kolesterol, høyt blodtrykk, røyking og diabetes. En lege vil kunne diagnostisere PAD og gi behandlingstilbud.

Kirurgiske prosedyrer

Arteriell forkalkninger, traumer eller clotting kan føre til en redusert blodtilførsel til foten. For å gjenopprette blodtilførsel, kan en kirurg koble to separate arterier, omdirigere blodstrømmen til vitale strukturer. Resultatet av denne fremgangsmåten er tap av en puls som tidligere var til stede.

Lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, kan gjøre det svært vanskelig å føle pulser, spesielt i ankler. Dehydrering, blodtap og medisiner er alle vanlige årsaker til lavt blodtrykk som kan behandles. Lavt blodtrykk er ofte ledsaget av svimmelhet, spesielt når du står opp fra sittende stilling. Det første trinnet i behandling av denne tilstanden er utskifting av væsker, vanligvis ved å drikke vann hvis pasienten er i stand til. Hvis tilstanden vedvarer, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp.

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 17 prosent av 7-åringer er overvektige. En artikkel i New York Times på 10 februar 2010, rapporterte overvektige barn er dobbelt så stor sjanse for å dø før fylte 55 fra en rekke årsaker, inkludert hjertesykdommer, diabetes, kreft, infeksjoner og leversykdom. Overvektige barn kan oppleve de samme helsemessige problemene som plager overvektige voksne, blant annet diabetes og høyt blodtrykk. I tillegg kan andre barn gjør narr av dem og gi dem en hard tid om deres vekt.

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?

Planlegge en avtale for din 7 år gammel med en barnelege. Spør barnelegen for å sjekke barnet for eventuelle helseproblemer som kan bidra til vektøkning eller gjøre miste vekt vanskelig, som hypotyreose. Hvis barnelege oppdager eventuelle helseproblemer, følger behandlingsanbefalinger.

Gi barnet ditt med en rekke sunn mat. Spis sunn mat å sette et godt eksempel. La barnet ditt til å hjelpe til med innkjøp av mat og måltid forberedelse, med fokus på sunn mat alternativer.

telle kalorier. Ifølge US Department of Agriculture, en moderat aktiv 7 år gamle trenger 1400 til 1600 kalorier om dagen. Ikke besette over telle kalorier eller gjøre barnet ditt telle hver kalori han legger i munnen, men har en viss idé om hvor mange kalorier barnet får hver dag.

Oppmuntre barnet til å slutte å spise når hun er full. Ikke krever henne til å "rydde hennes plate."

Gi barnet ditt sunn snacks når han er sulten. Hvis barnet ditt blir for sulten, vil han bli fristet til å overspise ved måltider eller spise unhealthful snacks. Snacks som chips og godteri vil føre til vektøkning, men frisk frukt og grønnsaker vil ikke.

Oppmuntre barnet til å engasjere seg i regelmessig fysisk aktivitet. Gjør øvelsen morsom og en familieaktivitet. Ta med familien på fotturer, sykkelturer, til felles svømmebasseng og andre aktivitetsorienterte utflukter.

Limit TV-tid for barnet ditt til mindre enn to timer hver dag som anbefalt av overleger. TV-tid inkluderer tid brukt spille videospill samt ser på TV. Oppmuntre barnet til å engasjere seg i mer aktive sysler i stedet for å se på TV eller spille dataspill.

Hvordan å miste Belly Fat for en jente

Hvordan å miste Belly Fat for en jente


Overflødig magefett kan gjøre en jente føler seg dårlig om seg selv, særlig når hun er stadig bombardert med bilder av den "perfekte" tynn, flat-stomached ung kvinne. Jenter som ønsker å miste buk fett bør applauderes for sin beslutning om å gjøre sunnere valg, men bør også forstå at en kjendis kroppen er trolig ikke sunt eller realistisk. Hvis du er en jente som har uønsket magen fett eller forelder til en, husk at et balansert kosthold, en øvelse diett og massevis av støtte fra sine kjære er de beste måtene å miste vekt.

Hvordan å miste Belly Fat for en jente

Etablere en rutine

•  Bygge et støtteapparat. Å miste vekt helt alene er vanskelig. Del dine planer med dine foreldre og nære venner. Spør dine foreldre og venner til å trene med deg for å hjelpe deg å holde deg på sporet og hjelpe deg å planlegge måltider. Foreldre er spesielt viktig i denne sammenheng, fordi de kjøper dagligvarer og vanligvis koker måltider.

Delta i måltid planlegging og innkjøp av mat. Jo mer kontroll du føler du har over hva du spiser, desto mer vellykket vil du bli.

Prøv nye matvarer. Hold vekttap erfaring interessant ved å lære å lage mat og prøver nye friske matvarer og oppskrifter.

Etablere en øvelse rutine. Men ikke bli motløs bare fordi du ikke kjører 10 miles per dag rett utenfor balltre. Start med å lage små, rimelige, oppnåelige mål og gjør ditt beste for å møte dem. Prøv å gå korte avstander som du normalt ville kjøre, eller til og med enige om å lufte hunden hver dag. Når du bevise for deg selv at du kan utøve og nyte det, vil det være lettere å gjøre større, langsiktige mål.

Tone Abs

Begynn en abdominal trening. The Mayo Clinic anbefaler at den mest effektive måten å styrke magemusklene er ikke den tradisjonelle pushup; I stedet bør unge kvinner fokusere på "mage uthuling" og "tegning i navlen." The Mayo Clinic forklarer at styrking dypere magemusklene og nedre magemuskler er en bedre måte å trimme inches fra midjen.

Arbeid deg dypere magemusklene. Få på hender og knær og la magen slappe av. Ta et dypt åndedrag. Som du puster ut, forsiktig trekke navlen innover og mot ryggraden, stramme magemusklene. Hold i 10 sekunder og gjenta fem ganger. Arbeid deg oppover til 10 til 20 repetisjoner.

Gjør bekken heiser. Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene på gulvet. Stram magemusklene og løft bekkenet litt. Hold den posisjonen i 5 til 10 sekunder og gjentar fem ganger. Prøv å jobbe deg opp til 10 til 20 repetisjoner.

Gjør bekken tilter. Ligg på ryggen, løft knærne mot brystet og slapp armene av sidene. Stram nedre del av magen og løft baken opp fra gulvet, sikter knærne i taket. Hold i 10 sekunder og gjenta fem ganger, jobbe deg opp til 10 til 20 repetisjoner.

Hint

  • Unngå "crash" dietter eller noen diett som innebærer å eliminere hele matvaregrupper. Disse diettene er usunn og umulig å opprettholde, og vil få deg til å få vekt raskere når du slutter slanking. Nøkkelen til vellykket langsiktig vekttap er i endring vaner permanent.