Digidexo.com

sove under seponering

Sikkerhetsspørsmål med anestesi på barn under 7

Sikkerhetsspørsmål med anestesi på barn under 7


Anestesi er praksisen med å sette pasientene å sove under operasjoner eller lammende smerte lokalt i tilfelle av mindre operasjoner. Mens bedøvelse brukes regelmessig på voksne, spesialister advarer at bruk av anestesi på barn kan heve en rekke sikkerhets og helsemessige problemer, inkludert svekket hukommelse og redusert læringsevne. Små barn med underliggende eller kroniske medisinske tilstander som har høyest risiko for bivirkninger fra anestesi. Foreldre må aktivt samarbeide med leger og sykepleiere til å begrense eventuelle risiko og sikkerhet bekymringer.

Barns sykehus

Barn under 7 år som skal gjennomgå kirurgiske inngrep er vanligvis behandles i barns sykehus. Sykepleiere ved disse institusjonene er opplært til å sette begge nervøse foreldre og skremte barn rolig mens du tar ekstra forholdsregler for å forberede barnet for anestesi og kirurgi. Denne formen for spesiell omsorg før en medisinsk prosedyre som kalles psykososial støtte. En av de store bekymringene at sykepleiere som tilbyr pyschosocial støtte må forholde seg til er barnas frykt for atskillelse fra sine foreldre. Barn 2 til 5 år er mest berørt av denne frykten for separasjon, og sykepleiere gi foreldre med veiledning om hvordan du kan dempe disse bekymringene.

Forberedelse

Sikkerhet er det viktigste bekymring når forbereder barn for anestesi og kirurgi. Legene vil ikke operere på et barn hvis de har grunn til å tro at en pre-eksisterende tilstand kan føre til komplikasjoner etter anestesi eller kirurgi. I utarbeidelsen av et barn, leger ber foreldre å besøke en pediatrisk anestesilegen dagen før operasjonen, eller i mer akutte tilfeller, flere timer før den medisinske prosedyren. Anestesilegen vil vurdere barnets for eventuelle influensasymptomer, virus eller forkjølelse som gjør anestesi og kirurgi utilrådelig. Leger anbefaler at operasjoner bli forsinket dersom barnet kommer ned med en kald innen en uke etter den planlagte operasjonen.

Foreldre forpliktelser

Foreldre spiller en avgjørende rolle i å sikre sine barns sikkerhet før anestesi. Leger instruere foreldre til å følge et klart sett med retningslinjer i å forberede sine barn natten før. Den viktigste regelen er å enten begrense hva et barn spiser og drikker før en operasjon eller å eliminere mat og væske inntak helt. Hvis operasjonen er planlagt i morgen, leger ber foreldre for å sikre at deres barn slutte å spise før midnatt. Dette inkluderer rask tyggegummi og sukkertøy. Foreldre må også tilsyn med sine barn som de pusser tennene for å sikre at tannkrem ikke svelges.

Hvis et barn er spesielt nervøs før anestesi, kan sykepleiere gi oral medisin for å roe ham ned. Dette administreres innen en time etter operasjonen. Foreldre kan få lov til å følge barn over alderen 1 inn i operasjonssalen, men de må først få tillatelse fra anestesilegen.

Behandling

De fleste barn under 8 år bedøves med gass inhalert gjennom en klar maske plassert over munnen. Nåler brukes sjelden, da dette kan skremme en allerede engstelig barn. Etter en operasjon, er barn alltid holdes under observasjon i sykehusets Post Anesthesia Care Unit i minst 30 minutter eller så lenge som det tar for barnet å gjenvinne bevissthet.

Kvalme og oppkast kan forekomme hos noen barn kort tid etter at de våkner fra narkose. Sykepleiere er forberedt på å behandle disse bivirkningene raskt og kan kreve at et barn holdes under nøye observasjon i inntil 60 minutter etter operasjonen. I disse tilfellene er foreldrene bedt om å avstå fra å besøke.

Permanente Risks

En studie publisert i 2010 av Universitetet i Gøteborg i Sverige fant at gjentatt bruk av bedøvelsesmidler på små barn kan føre til lærevansker og svekket hukommelse. Professor Klas Blomgren studie viste at anestesimidler kan føre til stamcelle reduksjon blant barn. Stamcellene som er oftest berørt er i hjernens hippocampus. Dette området er ansvarlig for et barns hukommelse. Blomgren studie på mus funnet at anestesi førte til en merkbar nedgang i antall hippocampus stamceller.

Beroligende Noises å hjelpe meg å sove

Beroligende Noises å hjelpe meg å sove


Beroligende lyder har lenge vært assosiert med beroligende personer til å sove. David N. Neubauer, førsteamanuensis direktør for Johns Hopkins Sleep Disorders Center i Baltimore, Maryland, forteller "The New York Times" at det er bare noe "fundamentalt beroligende om bakgrunnsstøy." Det hjelper folk unngå å fokusere på små lyder som ellers kan holde dem våken. Det er flere måter å få tilgang til disse hyggelige bakgrunnsstøy elektronisk, herunder CDer, mobiltelefon apps, MP3-spillere og digitale støy maskiner.

Vann Sounds

Lyden av vann er veldig beroligende og nyttig i å sovne. Lyder av regn, fallende vann, babling bekker eller bølgene bryter alle er fantastiske bakgrunnsstøy for en fredelig hvile. Det er enda små elektriske vannfontener som gir lyden av en sildrende bekk i løpet polerte steiner.

Night Sounds

Lydene av natten er veldig avslappende og beroligende bakgrunnsstøy for avslappet søvn. Sirisser, frosker, ugler og andre lyder i nær og fjern mørke har vært naturens vuggesang for generasjoner til de sover under stjernene eller ved siden av et åpent vindu.

Soft Music

Det er så mange typer musikk som er fantastisk myk og syngende. Høyt, risting musikk er ikke en effektiv bakgrunnsstøy, men myk musikk, enten instrumental eller vokal, har vært brukt siden tidenes morgen for å berolige urolige småbarn til å sove. Det fungerer på de fleste voksne, også.

Reading

Lyden av noen leser sakte høyt er en flott, gammel søvn forsterker. Som en godnatthistorie, assosierer vi å bli lest for som en trøstende, trygg følelse. Milde endringer i tempo og volum, kan det talte ord være en av de mest beroligende lyder for å hjelpe deg å sove. Lytte til lydbøker er en flott måte å trappe ned og slappe av.

Hvordan å sove med viftestøy

Hvordan å sove med viftestøy


Få en god natts søvn er svært viktig. Ikke får tilstrekkelig hvile kan påvirke deg fysisk og følelsesmessig. Noen mennesker foretrekker å sove under den kjølige brisen av en fan, mens andre blir irritert av støy. Enten du prøver å forholde seg til en partner som ønsker viften på eller en air condition-systemet som har et høyt fan, det finnes måter som du kan takle denne typen problemer og fortsatt få den søvnen du trenger.

Bruksanvisning

•  Invester i en kvalitet sett med øreplugger. Du finner disse på de fleste apotek, eller du kan kjøpe dem på nettet.

Drown det ut. Bruk en annen støy å drukne ut lyden av viften. For eksempel, noen mennesker som ikke liker viftestøy ikke tankene støy fra en TV. Hvis du ikke ønsker å slå på TV, kan du prøve å spille en beroligende utvalg av musikk. Høre noe annet på et lavt volum kan ta oppmerksomheten bort fra viften og hjelpe deg til å sove.

Unngå fysisk anstrengelse, koffein, nikotin og alkohol om kvelden. Disse kan gjøre en dyp og rolig søvn enda vanskeligere å oppnå.

Øvelse i løpet av dagen, og trappe ned på kvelden med et beroligende bad eller en kopp varm melk. Disse aktivitetene kan bidra til å indusere søvn.

refokusere tankene på avslappende tanker. Du kan fokusere på din egen pust, eller du kan visualisere en innstilling som er rolig å hjelpe deg å sovne.

Sleeping Posisjoner under svangerskapet

Å sove i en komfortabel posisjon hjelper en kvinne med hennes smerter og plager ved å la kroppen hennes å hvile. Noen av grunnene til at det er så vanskelig å finne en behagelig sovestilling samtidig er gravid skyldes forstørring av magen, leggkramper, press på livmoren, ryggsmerter, kortpustethet og halsbrann. Sleeping stillinger kan hjelpe barnet også. For eksempel kan sove på siden hjelpe med trykket på uterus som gir barnet mer plass til å bevege seg. Det er mange sovestillinger under graviditet.

Sove på Side

Den beste posisjonen til å sove under svangerskapet er SOS, sove på siden. Leger anbefaler at en gravid kvinne sove på hennes side, spesielt hennes venstre side. Å sove på hennes venstre side hjelper blodsirkulasjonen. Leger ville heller en gravid kvinne søvn på sin venstre side på grunn liggende på høyre side av legemet setter for mye press på leveren, som er på høyre side av kroppen.

Halsbrann

Mange kvinner lider av halsbrann under svangerskapet, holde dem opp om natten. En gravid kvinne som lider av halsbrann kan bruke puter til å støtte opp overkroppen. Putene bidra til å avlaste presset på kroppen hennes --- trykket som bidrar til å skape halsbrann.

Kortpustethet

Gravide kvinner opplever kortpustethet på grunn av den økende rommet fosteret tar opp i kroppen og kvinnens økte hormoner. En side-sovestilling med puter vil hjelpe en gravid kvinne får en god pust i og en god natts søvn. Kvinner bør bruke puter til å støtte seg opp på deres side. Putene hjelpe dem til å holde seg i posisjon og ikke velte.

Å sove på magen

Å sove på magen er dårlig for deg og babyen din i de senere stadier av svangerskapet. Det er dårlig for barnet fordi det squishes barnet i livmoren. Det er ille for kvinnen fordi det legger press på hennes vitale organer. En gravid kvinne bør aldri sove på magen hennes.

Sove på Tilbake

En av de verste sovestillinger for en gravid kvinne er å sove på ryggen. Ved å ligge på ryggen, kan en kvinne få henne blodsirkulasjonen å minske og at hennes baby. Sove på ryggen fører også puste problemer og ryggsmerter, søl med fordøyelsessystemet og forårsaker lavt blodtrykk.

Hvordan sove med Restless Leg Syndrome

Hvordan sove med Restless Leg Syndrome


Lære å sove med Restless Leg Syndrome er noe tusenvis av mennesker må oppnå. Restless Leg Syndrome er en tilstand som skaper en smertefull følelse i bena. Denne følelsen er bare lettet når bena aktivt flytte, eller musklene engasjere. Det kan sterkt påvirke søvnen. Les denne artikkelen for å lære hvordan å sove bedre med Restless Leg Syndrome.

Bruksanvisning

•  Skru ned termostaten i ditt hjem eller på soverommet og fjerne noen deksler. Du må lære å sove i kaldere forhold. For noen grunn, hindrer kjøligere temperatur rastløse ben syndrom fra fakling opp eller å bli verre.

Hev føttene med en pute eller 2. Dette holder blod fra pooling og sirkulerer i føtter og ben. Igjen, hvis du ikke allerede sove på ryggen, må du lære å sove på ryggen.

Strekk før sengetid, eller hvis du ikke kan finne ut hvordan å sove under en RLS bout. Stretching kan lindre smerte. Dessuten kan en fin etappe massasje før sengetid bidra til å gjøre neste natts søvn.

Få opp en tur rundt hvis ingen av de foregående trinnene jobbet. Det er verre å ligge i sengen elendig enn å få opp og flytte rundt. Du bør bare knytte seng med fredelig hvile. Hvis du ikke er i fred, flytte rundt til du føler deg mer komfortabel. Kroppen din kan ikke lære å sove godt i sengen din hvis du er konstant ubehagelig.

Tips og advarsler

  • Ikke overse rastløs leg syndrom hvis det gi deg sterke smerter eller hvis du ikke kan sove for netter på slutten. Det kan faktisk være et symptom på en annen, mer alvorlig tilstand.

Hva kan man forvente på Detox

Hva kan man forvente på Detox


En av de viktigste grunnene til at narkomane fortsetter å overgrep er å unngå de forferdelige abstinenssymptomer som går sammen med sparker narkotika og alkohol. Å hjelpe narkomane gjennom denne prosessen, detox sentre administrere medisiner, maksimere den rusavhengige komfort og forhindre den rusavhengige fra å anskaffe mer vanedannende stoffer.

Uttak

Tilbaketrekking fra vanedannende stoffer tar ofte syv dager. Akutt tilbaketrekning kan ha forferdelige bivirkninger som varierer fra legemiddel til legemiddel.

Symptomer

Abstinenssymptomer er lik de som er forbundet med den verste influensa, som feber, frysninger, oppkast og magekramper.

No Sleep

Ved seponering, kan den rusavhengige ikke være i stand til å sove under hele prosessen. Derfor vil abstinenssymptomer også kombineres med symptomer på søvnmangel.

Ingen Appetite

Tilbaketrekking kan føre til enorme magekramper og kvalme, lage mat uappetittlig.

Sparker Habit

Å bli kvitt en avhengighet kan være en svært lang prosess, særlig hvis narkotika misbruk har vært ved hjelp av medikamentet for en lang tidsperiode. Prosessen med å få ren må strekke seg utover detox.

Detox medisiner

Visse medisiner brukes for å behandle symptomene på seponering. Alkoholikere er noen ganger gitt likevekt eller valium, mens heroinavhengige bruker metadon.

Nedsatt dialysemaskinen Treatment

Nyredialyse, eller nyre dialyse, bruker en hemodialyse maskin for å behandle pasienter med nyresvikt. Dialyse utføres på en pasients blod for å fjerne avfall, væsker og salter, og returnere det rensede blod tilbake inn i pasientens blodstrøm.

Grunner

Ifølge Mayo Clinic, kan individer med diabetes, hypertensjon og andre medisinske tilstander utvikle nyreskade som fører til en farlig oppbygning av giftstoffer i en pasients kropp. Pasienter med nyresvikt kan leve mye lengre liv på grunn av dialysebehandling.

Risiko

Nyre dialysepasienter kan utvikle lavt blodtrykk, muskelkramper eller kløende hud.

Forberedelse

Leger forberede sine pasienter for planlagt dialysebehandling ved å utføre et kirurgisk inngrep for å gi enkel tilgang til en arterie og en vene som vil bli koblet til en dialysemaskin.

Prosedyre

Nyre dialyse kan utføres i en dialyse sentrum, i et sykehus eller i pasientens hjem og pasienter kan lese, se fjernsyn eller sove under prosedyren. Dialyse varer i flere timer, og kan utføres tre ganger i uken eller hver dag i samsvar med en legens instruksjoner.

Resultater

Pasienter vil få sitt blod testet regelmessig for å overvåke fordelene ved nyredialyse. En pasients dialyse tidsplan kan bli justert, og han må kanskje følge en spesiell diett for å sikre at riktig nivå av væske og næringsstoffer er konsumert.

Informasjon om Malaria i Afrika

Informasjon om Malaria i Afrika


Malaria er en parasittsykdom som overføres av mygg. Malaria er livstruende, og resulterer i minst en million dødsfall hvert år. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 90 prosent av malariadødsfall skjer i Afrika sør for Sahara. De fleste av disse dødsfallene er blant barn. Det finnes effektive teknikker for å slåss, kontroll og behandling av malaria, men mange av dem er dyre og er ikke tilgjengelige for folk i fattigere land.

Typer

Det er fire typer av malaria, hver forårsaket av en annen rekke encellede Plasmodium parasitter. Disse typene inkluderer P. malariae, P. ovale, P. vivax og P. falciparum, ifølge Verdens helseorganisasjon. P. falciparum er den vanligste typen av Plasmodium i Afrika sør for Sahara.

Effekter

Malaria kommer inn i menneskeblodstrømmen når en infisert mygg tar et blodmåltid. Parasitten infiserer røde blodceller, lever og immunsystem, forårsaker høy feber, hodepine, oppkast og andre influensalignende symptomer. Malaria kan drepe ved tilstopping kapillærene som bringer blod til hjernen og ved å skade røde blodlegemer, noe som resulterer i anemi.

The Battle

Det er ingen magic bullet for å bekjempe malaria. Kontrollere spredningen av sykdommen innebærer kontrollerende myggbestanden, beskytte folk fra biter med insektmidler og myggnett, og behandle dem som allerede er smittet med intravenøs væske og medisiner for å kontrollere temperatur og blodstrøm. Ifølge nettstedet Africa Fighting Malaria, forebygging avhenger i stor grad på samarbeid med lokalsamfunn. Enkeltpersoner må godta å sove under beskyttende nett, og å tillate sine hjem for å bli sprayet med insektmidler, for eksempel.

Re-veksten

De siste tiårene har sett globale humanitære organisasjoner som Verdens helseorganisasjon, Centers for Disease Control and Prevention, eller CDC, og andre, lansere massiv innsats for å bekjempe malaria i Afrika. Men i det siste tiåret, har utbredelsen av malaria infeksjoner og dødsfall har økt dramatisk. CDC viser flere mulige årsaker til dette ny fremvekst i Afrika, inkludert utviklingen av behandlingsresistente stammer av Plasmodium; sivil uro; migrasjon av ikke-immune bestander og endrede mønstre for nedbør.

Forskning

Det er i dag ingen vaksine for å beskytte mennesker fra Plasmodium; Men det er mange enkeltpersoner som har en naturlig immunitet mot infeksjon. Denne naturlige immuniteten blir nå undersøkt av CDC i håp om å identifisere sin kilde i DNA. CDC og Verdens helseorganisasjon jobber for tiden med å finne alternative medikamentelle behandlinger for å utrydde behandlingsresistent Plasmodium, og på alternative plantevernmidler for å utrydde plantevernmidler-resistente mygg.

Slik unngår du at Plasmodium

Slik unngår du at Plasmodium


Plasmodium er en encellet protozoer som oftest er kjent som parasitten som forårsaker malaria. Malaria er vanligvis overføres av mygg som er infisert med Plasmodium protozoer. Oftest oppstår malaria i sub-tropiske og tropiske land, inkludert Sør-og Øst-Asia, Afrika, India, Mexico, Sentral-og Sør-Amerika og Papua Ny-Guinea blant flere andre områder. Et gjennomsnitt på 1.500 tilfeller av malaria er rapportert i USA hvert år. Symptomer på malaria er feber, frysninger og en sykdom som ligner på influensa. Alvorlige tilfeller av malaria kan føre til nyresvikt, alvorlig anemi, kramper og død. Den beste måten å forhindre Plasmodium infeksjon er å sikre deg mot myggstikk.

Slik unngår du at Plasmodium

•  Gå til legen din før du reiser til et høyrisikoområde. Legen din kan foreskrive anti-malaria medisiner. Vanligvis må du begynne å ta anti-malaria medikamenter 2 til 14 dager før du reiser, under kjøring og 2 til 14 dager etter at du har kommet hjem ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Imidlertid er ingen anti-malaria narkotika 100 prosent effektiv, og derfor andre beskyttende tiltak må iverksettes.

Bruk verneklær. Langermede skjorter og bukser å hindre myggstikk, spesielt i skumring og soloppgang når myggen er mer utbredt. Hvit-farget tøy er foretrukket over sort på grunn av varmen av den tropiske omgivelser. Også bære en lue og sokker for å beskytte hodet og ankler.

Bruk myggavvisende spray eller aktuelle salver som inneholder dietyl-meta-toluamide, også kjent som DEET. Produkter som har konsentrasjoner mellom 20 og 50 prosent av DEET er effektive i frastøter mygg i omtrent fire timer. Konsentrasjoner under 20 prosent kan ikke være så effektiv. Du kan også bruke insektmiddel som inneholder citronella, som er mindre giftige, men kanskje ikke fungerer så bra. Lotion, spray og citronella lys er tilgjengelig for kjøp for å hjelpe frastøte mygg. Påfør alle midler i henhold til etiketten retninger.

Hold inne under timer med skumring og soloppgang og sikre dine rom med garn for å bidra til å redusere risikoen for myggstikk. Du kan også kjøpe myggnett masker for å beskytte ansiktet ditt hvis du må være utenfor. Sove under myggnett for å beskytte deg selv gjennom hele natten.

Symptomer på Night svette hos barn

Nattesvette kan skje for mange forskjellige grunner. Bortsett fra muligheten for at nattesvette kan være indikasjon på en mye mer alvorlig tilstand, er det også mulig for et barn å oppleve dehydrering som følge av fortsatt nattesvette.

Identifikasjon

Nattesvette kan være noe så enkelt som et barn på seg for mange lag med klær til sengs, sover under for mange varme tepper eller sove i et rom som er uvanlig varm. Men det er mange tilfeller når nattesvette er et resultat av noe mer alvorlig. Når leger forsøker å diagnostisere nattesvette, vil de starte med et spørsmål som bidrar til å eliminere de åpenbare årsaker til klær og tepper, og de vil da prøve å finne ut om nattesvette er en indikasjon på en medisinsk tilstand.

Indikasjon på at noen lider av nattesvette er kontinuerlig våkne med gjennomvåte klær og laken.

Hypertyreose

Noen barn er i stand til å miste så mye som 1 liter svette hver time de sover. Dette kan være et resultat av hypertyreose, som er en over-aktiv skjoldbruskkjertelen produserer for mye skjoldbrusk hormoner. Nattesvette er vanligvis ledsaget av tretthet, magesmerter og uforklarlig vekttap når barnet opplever hypertyreose.

Kreft

Nattesvette kan være tidlig varsling tegn på kreft. Hodgkins og non-Hodgkins lymfom liste nattesvette som en tidlig varsling tegn hos voksne og barn. Nattesvette kan også resultere fra dannelsen av en tumor i leveren, eller fra begynnelsen av ondartet melanom, som er en form for hudkreft. I mange av disse tilfeller vil de nattesvette skje uten feber er til stede hos barnet. Hvis dette skjer, er det viktig å få barnet til en lege så snart som mulig.

Tuberkulose

Et barn som har fått tuberkulose vil også vise nattesvette som symptom. Tuberkulose er en bakteriell infeksjon som angriper lungene hovedsak, og det kan spre seg langsomt. Kroppens immunforsvar er ofte i stand til å inneholde og kjempe tuberkulosebakterien, men hvis kroppen begynner å miste kampen, da immunsystemet ikke klarer å bekjempe virkningene av bakterier på lungene og andre indre organer som det sprer seg . Ett av tegnene på en tapende kamp med tuberkulose er høy feber og nattesvette.

HIV

Et barn som viser influensalignende symptomer som inkluderer feber og ukontrollerbare nattesvette kan være lider av humant immunsviktvirus, mer kjent som HIV. HIV viser svært få symptomer, men en av de få symptomene den viser er nattesvette. Barn kan komme i kontakt med HIV gjennom blodoverføringer eller noen annen form for injeksjon som en influensa skutt gjort med en feil sterilisert nål.

Potensiell

Andre tilstander som kan bringe på nattesvette omfatter hjerneforstyrrelse cerebral parese, autoimmun sykdom, som når barnet immunsystem begynner å angripe friske celler i kroppen, eller gastroøsofageal reflukssykdom, som er den fortsatte å skyve av magesyre opp i spiserøret. Denne listen er ikke komplett, men disse er noen av de vanligste årsakene til nattesvette hos barn bortsett fra de årsakene som tidligere nevnt.

Hvordan redusere nattesvette Bruke livsstil endringer

Hvordan redusere nattesvette Bruke livsstil endringer


Nattesvette kan være forårsaket av en rekke ulike forhold, spesielt perimenopause og overgangsalder hos kvinner. På bestemte måter, er nattesvette anses ligner hetetokter. (De er liksom en nighttime versjon av dem.) Nattesvette er periodiske episoder av overdreven svette som streik i hele natt. De kan være veldig forstyrrende for søvnen din fordi de kan føre til at du våkner opp gjennomvåt. Heldigvis finnes det noen måter å redusere nattesvette. Les videre for å lære spesifikke endringer i livsstil som kan bidra til å redusere nattesvette.

Hvordan redusere nattesvette Bruke livsstil endringer

•  En måte å redusere nattesvette er å senke temperaturen på soverommet om natten. (Sjekk med partneren din om dette først, selvfølgelig.) Et kjøligere soverom vil ikke nødvendigvis fjerne nattesvette, men det kan hjelpe.

Hold en kald drink ved siden av sengen. Hvis du våkner opp midt på natten opplever nattesvette, en måte å kjøle seg ned minst en liten bit er å drikke et par slurker med en kald drikke, gjerne vann.

Suge en vaske tøy i kaldt vann, vri den godt ut, og bruke det på pannen når du våkner opp svette. Alternativt kan du holde en ispose eller et kaldt omslag ved sengen din.

Prøv å roe ned så mye som mulig før du går i dvale. Feeling stressa kan øke hyppigheten og alvorlighetsgraden av episodisk nattesvette. Så sørg for å gjøre hva det er du liker å gjøre for å slappe av rett før sengetid. Noen effektive avspenningsteknikker inkluderer dyp pusting, meditere, gjøre yoga og / eller lytter til myke, beroligende instrumental musikk.

Ikke bruk sokker til sengs. Noen mennesker føler seg mer komfortabel sove med sokker på beina, men dette vil bare hjelpe kroppen din beholde mer kroppsvarme, noe du absolutt ikke ønsker hvis du er regelmessig opplever nattesvette. (Det samme gjelder for natt hatter eller caps. Unngå å bruke dem.)

Tenk å sove under bare et ark stedet for under tepper og / eller under en dyne eller dyne. Dette kan ta litt tid å bli vant til først, spesielt hvis du har alltid brukt flere tepper eller en dyne, men sover under kule ark (og ikke noe mer) kan bidra til å redusere nattesvette.

Bruk noe ganske spinkel til sengs. Jo tynnere materiale av din pyjamas eller nattkjole, jo bedre vil du bli når du håper å redusere nattesvette.

Hint

  • Hvis du har gjort alle disse endringer i livsstil, men du fortsatt sliter med å redusere nattesvette, kan det være lurt å snakke med legen din om problemet. Sammen kan du bestemme om du ønsker å prøve noen urte rettsmidler og / eller medisinsk behandling for å løse problemet.

Er varmedresser bra for vekttap?

Kjeledresser, også kjent som sauna dresser, er skinnende innpakninger som fremmer svetting. De er mest brukt av boksere, brytere og andre som trenger å kutte en betydelig mengde vekt på kort tid. De fremme vekttap, men ikke den typen folk flest søker. Varmedresser kutte vann vekt, noe som gjør deg ikke noe sunnere. Faktisk, kan det gjøre deg svært syk.

Bruksområder

For år, de eneste som hadde på seg varmedresser var boksere og brytere. Dette er med god grunn - de konkurrerer i idrett drevet av vektklassen og kan trenge å slippe noen pounds raskt for å kvalifisere for en kamp. De kan bruke sauna dresser trygt fordi de allerede er i god form og vanligvis gjør det under en trener faglige tilsyn.

Hvordan fungerer de

Varmedresser felle kroppens varme. Dette i seg selv vil føre til svetting (tenke på å sove under et veldig varmt teppe.) Men kombinert med trening, vil svettekjertlene begynne å jobbe overtid. Jo mer du svetter, jo mer vann vekt du taper.

Hvorfor de ikke vil fungere for deg

Oftest folk som ønsker å gå ned i vekt er misfornøyd med måten de ser: buken er for stor, armene ser fett eller de har en dobbel hake. Denne vekten er ikke svette - det er fett. Den eneste måten å forbrenne fett er å miste det gjennom kosthold, kardiovaskulær trening og vekt trening.

Også, så snart du slutter iført varmedress og erstatte alt vannet du har svettet ut, vil du få tilbake noen vekt du har tapt.

Hvorfor de kan være farlige

Sweat rolle under øvelsen er å fordampe, kjøle ned kroppen og hindre heteslag. Termiske passer ikke tillater svette å fordampe, slik at bæreren med risiko for overoppheting. Også, sterk svetting fører til dehydrering, som igjen gjør deg sliten. Dehydrering kan også føre til oppkast og diaré. Alvorlige tilfeller av dehydrering kan føre til sjokk, beslag, hjerneskade og død.

Hvordan raskt før en Triglyserider Blood Test

Hvordan raskt før en Triglyserider Blood Test


Legen din vil vite hvor høy triglyserider er og måten å gjøre det på er å ta en blodprøve. Før du se hvor høyt nivået av triglyserider er i blodet ditt, må du gjøre en rask før du får blodet trekkes. Her er hvordan å faste før en triglyserider test så legen kan vurdere risikoen for hjertesykdom.

Hvordan raskt før en Triglyserider Blood Test

•  Prøv å faste i et par timer. Se hvordan du vil reagere på raskt ved mangler ett måltid. Hvis du er diabetiker eller gravid, faster ikke før du faktisk trenger det. Gjør dette minst en uke før du er planlagt å ta testen.

•  Planlegg triglyserider blod uavgjort for tidlig på dagen. Denne måten vil du skal sove under mesteparten av den raske og du vil være i stand til å spise igjen snart etter blodprøven er tatt.

Fast for 8 til 12 timer før du får blodet trekkes, eller følg vår legens anbefalinger om lengden på fort.

Informer legen din om medisiner du nå tar. Legen din vil fortelle deg hvilke medisiner, om noen, bør du fortsette å ta under fasten.

Spis lett kvelden før du begynner fort for triglyserider blod uavgjort. Det kan virke som du bør spise mye for å gjøre opp for den tiden faste, men å spise et lett måltid bremser ned fordøyelsessystemet forsiktig. Også holde seg borte fra triglyserid-induserende mat som iskrem og annen fet mat.

Velg ditt første måltid etter fasten nøye. Akkurat som du bremset ned fordøyelsessystemet forsiktig før den raske, trenger du å få fart på fordøyelsessystemet sakte og forsiktig, så vel etter triglyserider blodprøve. Gjør ditt første måltid liten og lett fordøyelig.

Hvordan de fjerner Katarakt Do?

Formålet med kirurgi

Kirurgi er gjort for å fjerne en tåkete linse (katarakt) fra øyet for å gjøre din visjon mer tydelig. Linsene i øynene dine er gjennomsiktig og klart, men når du blir eldre, begynner objektivet for å få regn, som holder lys fra å komme inn i øynene. Når dette skjer, er din evne til å se klart hemmet. Kataraktkirurgi, eller kataraktekstraksjon gjenoppretter evnen til å se klart og gå tilbake til aktiviteter som kan ha blitt vanskelig eller umulig å gjøre.

Same-Day Surgery

Kataraktekstraksjon er utført på et sykehus i den samme dag kirurgi enhet eller i en poliklinikk. Før operasjonsdagen, vil øyelege gjennomføre flere tester for å se hva slags kunstig linse vil være nødvendig når det gamle objektivet er fjernet. Du vil gjennomgå en ultralyd av øyet for å måle krumningen på fremsiden av øyet så vel som dens lengde. Disse målingene hjelpe din øyelege å velge riktig kraft av din nye kunstig linse.

Prosedyre

Du vil bli gitt lokalbedøvelse til nummen øyet så vel som et beroligende middel for å hjelpe deg å slappe av. Voksne er vanligvis holdt våken for operasjonen; barn får narkose og sover under fjerning av sine katarakt (medfødt grå stær). Din kirurg vil se på øyet gjennom et mikroskop, og vil gjøre et lite snitt i øyet. Han vil bruke en av to måter å fjerne din tåkete linse. Han kan bruke en kirurgisk instrument og sug for å fjerne linsen eller han vil gjøre bruk av et spesielt instrument, og en maskin som lager lydbølger for å bryte opp linsen slik at han kan suge det ut. Denne andre fremgangsmåten er kalt "phacoemulsification." Denne delen av operasjonen er der legens tidligere arbeid og målingene vil hjelpe ham i å sette inn en kunstig linse. Dette kunstig intraokulær linse (IOL) vil bidra til å forbedre din visjon. Når den nye IOL er satt inn riktig, vil legen lukker snittet med små masker eller ved å bruke en stitchless (suturløs) metoden. Hvis han brukte masker, må du kanskje ha dem fjernet senere. Operasjonen vil vanligvis ta mindre enn en time å fullføre. Hvis du trenger å ha en katarakt fjernet fra det andre øyet, kan legen din vil at du skal vente på en eller to måneder før du blir operert på det øyet.

Airplane øresmerter

Når lufttrykket på den ene av trommehinnen er forskjellig fra det på den andre siden, under forutsetning av flyet øre, eller øret barotraume, oppstår. I øret, er det øretuben en kanal som gjør det mulig for luft å strømme til og fra mellomøret for å balansere trykket. Den raske stigende og synkende bevegelser under flytrafikken forårsaker lufttrykket for å justere i et raskere tempo enn øret kan håndtere.

Symptomer

Airplane øret kan bli følt i ett eller begge ørene. Vanlige symptomer er milde til moderate smerter eller ubehag i øret, en følelse av stuffiness i øret og en liten hørselstap. Alvorlige tilfeller av fly øret oppstår når tilstanden ikke går bort i flere timer. Avanserte symptomer er sterke smerter, trykk i øret som om du var under vann, alvorlig hørselstap og noen ganger blødning fra øret. Noen mennesker har flere symptomer som en ringing sensasjon i øret og svimmelhet, eller en kontinuerlig følelse av spinning.

Årsaker

Under et forsøk på å balansere trykket, kan trommehinnen strekke men ikke vibrere. Dette vil føre til en liten tap av hørsel eller dempet hørsel. I noen tilfeller, når trommehinnen strekker det vil være en følelse av smerte eller trykket i området. Når den ubalanserte trykk fortsetter, kan fluidene i mellomøret beveger seg inn i den plass som et forsøk på å balansere trykket. En person som har en kald eller bihuleproblemer er utsatt for denne tilstanden som det er overflødig væske i mellomøret. Små barn har en liten øretrompeten, og det er derfor de opplever mer smerte enn voksne og har en tendens til å gråte når et fly stiger og synker. Nedstigningen av et fly har en tendens til å ha sterkere press.

Behandling

En person som opplever nasal eller sinus problemer kan bli informert av en lege for å ta en nesespray spray eller en muntlig decongestant eller antihistamin. Dette er også anbefales for folk som opplever flyet øret ofte. En egenomsorg behandling er å tvinge luften ut av øret gjennom en manøver som kalles Valsalva. Dette innebærer å holde nesen lukket mens du tvinge luft gjennom nesen som om du forsøker å blåse nesen.

Komplikasjoner

Langvarig eller alvorlig trykk i øret kan føre til at trommehinnen eller indre øret til å sprekke. Permanent hørselstap er en sjelden komplikasjon, men er sett i folk som flyr ofte og opplever alvorlig flyet øret regelmessig. Kontinuerlig ringing i øret, eller tinnitus, er også en sjelden komplikasjon.

Forebygging

Airplane øret kan forebygges ved å ta dype svelger eller gjesper under opp-og nedstigning av flyturen. Mate en flaske eller gi en smokk til en baby for å unngå å gråte. Tyggegummi eller drikkevann vil hjelpe små barn. Prøv ikke å sove under opp-og nedstigning, da dette gjør at presset for å bygge opp. Filtrering øreplugger slitt under flyturen hjelpe noen mennesker avlaste trykket.

Ear Pressure Pain

Ear press smerte er noen ganger referert til som fly øre, men det er andre navn for det også. Hvis du lider av øret barotraume, barotitis media eller aerotitis media, dette betyr bare at du har smerter i ørene på grunn av lufttrykket.

Symptomer

I tillegg til den generelle smerten du føler fra trykket, kan du også ha en liten hørselstap, eller de tingene du hører kan høres litt dempet. Hvis du har øret press smerter som varer i noen timer, kan du også oppleve en ringelyd i øret eller føler deg svimmel eller kvalm.

Årsaker

Ear press smerte er forårsaket når en trommehinne strekker og vibrerer ikke som det skal. Dette resulterer i nedsatt hørsel. Det er strekking av trommehinnen som forårsaker den lidende til å føle smerte. I de tilfeller hvor den ubalanse i trykket i øret varer i en betydelig tid, kan fluid fra mellomøret fylle opp dette rommet for å redusere trykket. Den trommehinnen kunne briste dersom trykket varer i en betydelig tidsperiode.

Bidragsytere

Det er et par ting som du gjør eller som kan skje med deg som vil bidra til øre press smerte. For eksempel, hvis du sover under avgang eller landing på et fly, er risikoen for å ha øret trykk smertene øker. Forkjølelse og sinus press kan også bidra til øre press smerte.

Behandlinger

Metodene som brukes for å behandle øret press smerte varierer fra enkle til alvorlig. En av de enkleste måtene å behandle øret press smerte er å gjespe eller tygge tyggegummi, noe som kan føre til press for å avta. Slimhinneavsvellende nesespray og orale slimhinneavsvellende midler også kan lindre smerte. Hvis disse behandlingene ikke virker, kan kirurgi være nødvendig, selv om det er sjelden hos personer som lider av øret press smerte. Operasjonen innebærer en lege å gjøre et snitt i trommehinnen for å drenere væske.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke enkle ting du kan gjøre for å minimere risikoen for øret trykksmerter. Hvis du er på et fly, gjespe eller tygge tyggegummi under stigning eller fall - ikke gå i dvale. Generelt bør du holde deg hydrert ved å drikke mye vann. Bor hydrert bidrar til å hindre irritasjon i nesegangene, slik at Eustachian rør i øret kan fungere godt. Fordi alkohol og koffein kan gjøre deg dehydrert, bør du unngå dem.

Hva er behandlingen for trommehinnene for Air Travel?

Den midterste delen av øret er der smerte oppstår under flyreiser. Mellomøret består av trommehinnen, øre bein og luftrommet bak trommehinnen. Ifølge USA dagens helse Scout, er denne luftlommen sårbar under endringer i lufttrykket. Normalt våre ører pop på egenhånd når vi svelger. Den passerer gjennom øretrompeten, som forbinder våre ører til baksiden av nesen. Hvis du opplever smerter under flytrafikken, er det fordi øretrompeten ikke åpner ofte nok eller bred nok til å utjevne trykket.

Naturlig rettsmidler

For å aktivere musklene som åpner øretrompeten, som nøytraliserer press, svelge så mye som mulig. Tyggegummi eller is, drikkevann eller suge på mints fører naturligvis du å svelge mer. Gjesping også aktiverer musklene som åpner Eustachian rør. Avholde seg fra å sove under nedstigningen, fordi du ikke svelge så mye når du sover, og smerten vil bli verre.

Kraftfulle metoder

For virkelig prippen ører, eller for de av dere som har konstant øre problemer, kan du prøve Valsalva manøver, som CNNhealth.com sier er ofte brukt av militære piloter. Du knipe nesen stengt med fingrene, ta en munnfull av luft inn gjennom munnen, og prøve å tvinge luft inn i baksiden av nesen. Det føles som om du prøver å blåse inn i en vev, bare du holder den neseborene klemt stengt. Denne metoden kan perforere en trommehinnen hvis blåst for hardt, så bruk med forsiktighet.

Assistors

Decongestants hjelpe krympe membraner og bistå i å øke naturlig popping og nøytralisering av press. Orale slimhinneavsvellende midler, slik som Sudafed, bør tas et par dager før flytrafikken, og den dagen. Nesespray også rydde opp bihulene og la press for å utjevne. Assistenter, som Earplanes, kan plasseres inn i ørene som ørepropper. De har et hull i midten, og når den bæres under flyreiser, hjelper de å kontrollere trykket og luftstrømmen inn i ørene.

Hvordan Pop Ears med væske i dem

Mange har hatt den ubehagelig opplevelsen av tette ører på grunn av fly flyreiser, allergi eller forkjølelse. Når ørene blir tilstoppet på grunn av hevelse membraner, kan væsken renne fra det indre øret til mellomøret og forårsake dempede lyder og noen ganger også smerter. Folk av alle aldre kan oppleve væske i ørene, inkludert spedbarn. Hvis den tette er mindre, har du sannsynligvis kan avlaste ørene dine med noen enkle hjem rettsmidler.

Hvordan Pop Ears med væske i dem

Swallow og gjesper så mye du kan. Dette raskt kan løse mindre blokkeringer forårsaket av væske i ørene.

Trykk på et varmt håndkle til øret for å lette smerte og bidra til å redusere hevelse. Legg et tørt håndkle i mellom varmt håndkle og huden din til å unngå å brenne.

"Pop" ørene ved å holde nesen lukket, lukke munnen og blåse forsiktig gjennom nesen. Hvis dette ikke fungerer etter et par forsøk, vente til øret membraner er mindre hovne. Blåser for hardt uten resultat kan muligens skade trommehinnene.

Clear svømmebasseng vann fra ørene ved å sette noen dråper rensevæske i ørene. Alkoholen vil tørke opp overflødig vann.

tygge tyggegummi under takeoff og landing hvis du er på et fly. Dette gjør du svelger ofte. Prøv ikke å sove under stigning eller fall fordi du ikke vil svelge nok i løpet av de raske endringene i trykk.

lindre et barns ubehag på et fly ved å gi ham en flaske eller en smokk å suge på. Ikke la barnet sove når flyet tar av eller lander.

Hint

  • Hvis du ikke kan slippe væske i ørene og opplever smerter, bør du oppsøke lege. Noen ganger fluid i ørene kan kun bli løst med kirurgi.

Den Waismann Måte Fast Detox

Den Waismann Metode for rask detox er utviklet for å hjelpe trekning fra opiater. Det er mange farer på uttak som kan også være livstruende, som beslag og kardiovaskulære komplikasjoner. Dette faktum, kombinert med de fysiske manifestasjoner av tilbaketrekking (som kan vare uker), skaper generelt en motvilje på den delen av den avhengige for å få hjelp. Den Waismann metoden er gjort på et sykehus, i et kontrollert miljø, og tar mellom fem og syv dager.

Den Waismann Method

Tilpasningene hjernen gjør når det er en langsiktig bruk av opiater resultater i en farlig og ubehagelig tilbaketrekning. Symptomene kan omfatte svimmelhet, angst, uro, muskelkramper, brystsmerter, kramper, søvnløshet, tåkesyn, tretthet, tørr munn, nummenhet, svekket hukommelse og konsentrasjon, søvnproblemer, svakhet, mareritt og hallusinasjoner. Den Waismann metoden er legemiddelassistert tilbaketrekking som reverserer hjernen tilpasninger i ca en uke. Prosessen er også referert til som Accelerated benzodiazepin Neuro-forordning og medisinering administreres å reversere hjerne tilpasninger og ta de fysiske symptomene. Som den fysiske tilbaketrekning er akselerert, kan pasienten fokusere på psykologiske problemer som fører til rusmisbruk og måter å forebygge tilbakefall. Fremgangsmåten utføres under anestesi og pasienten er pre-skjermet for å sikre at de kan håndtere prosessen. Den screening skreddersyr også avrusning til den enkelte basert på deres spesielle omstendigheter (rusmiddelavhengighet og fysiske spesifikasjoner). Pasienten vil da sove under lett anestesi, administreres medikamenter for å rense kroppen av opiater, blir overvåket, og ved våkne vil ikke lenger være avhengig av opiater. Pasienten blir deretter overført til et sted for retrett for å slappe av og komme seg.

Opiat Detox Metoder

Opiater er narkotiske analgetika som kan inneholde naturlig eller syntetisk opium ment å bli brukt klinisk for smertelindring. Opiat narkotika kan være svært vanedannende når de brukes i store doser over en lengre tidsperiode. Misbruk av opiater er knyttet til økt risiko for overdose. Vanlige naturlige opiater er kodein og morfin. Den semisynthetic utvalg inkluderer heroin, hydromorfon og hydrokodon, mens eksempler på syntetiske seg er metadon og propoxyphene. Det er flere DETOX metoder for opiatavhengighet

Opiat Agnostic Drugs

Noen heroin detox-programmer bruke opiat agnostiske medikamenter for å blokkere abstinenssymptomene som følger detox eller rehabilitering. Klonidin og metadon er eksempler på slike opiat agonist narkotika. Stoffet administreres via et depotplaster som kontinuerlig frigjør klonidin over en syv-dagers periode. Pasienten er også gitt en oral dose av medikamentet i løpet av de første to dager, fordi det tar så lang tid for det transdermale medikament for å nå stabil effektivitet. Konstant overvåkning av pasientens blodtrykk er viktig, fordi klonidin har en tendens til å fremme sedasjon og hypotensjon.

Akselerert Neuro-forordning

Akselerert Neuro-forordningen er en raskere versjon av heroin detox. Dette er en hurtig behandling som har med hell behandlet opiatavhengighet. Også kalt Waismann Method, behandler denne prosedyren avhengighet som en form for fysisk sykdom som kan løses ved hjelp av teknikker i avansert medisin. ANR metoden bidrar til å eliminere opiat cravings som ofte er til stede under detox terapi. Det er en klinisk bevist metode for å behandle heroinavhengighet.
Under ANR, pasientens opiatreseptorene gjennomgå en renselsesprosess for å eliminere opiater. Medisiner blir gitt for å lette rensing. Dette gjøres mens pasienten sover under et lett bedøvelse. Det er prosedyren har som mål å stoppe kroppen fra avhengighet, fysisk trekke den mens pasienten sover.

Ultra-Rapid Detox

Ultra-Rapid detox gjøres når pasienten er under narkose. Det er ledsaget av intubations i seks til åtte timer. Klonidin og naltrexon er de vanlige legemidler som administreres i denne prosedyren.

Som navnet antyder, akselererer prosessen avgiftning. Mens du sover under generell anestesi, er pasienten gitt medisiner som motvirker opiater 'vanedannende egenskaper. Når pasienten våkner, kan hans cravings være delvis eller helt fraværende, og dermed eliminere abstinenssymptomene. Denne prosedyren må følges med terapi som behandler de følelsesmessige og psykologiske aspekter av avhengighet.