Digidexo.com

hodepine av søtpotet

Mat og drikke for å bli kvitt hodepine

Vi alle opplever hodepine av varierende intensitet fra tid til annen. For noen, hodepine forekommer regelmessig og avbryter hverdagen. Men før du kommer for at flaske excedrin migrene eller annen lege-foreskrevet rette, vurdere hvordan mat og drikke du forbruker kan påvirke din hodepine. Et par enkle endringer i kostholdet kan ha svaret.

Drikk opp

Drikk rikelig med vann og vann-rik mat som rå frukt og grønnsaker i kostholdet ditt innlemme. Drikker de anbefalte 64 gram vann per dag kan avverge dehydrering, som kan bidra til hodepine. Øke vann og vann-rik mat inntak kan også bidra til å avlaste forstoppelse, en annen årsak til hodepine. Grab din favoritt vannflaske, og holde den med deg hele dagen. Tar sikte på å fylle den minst to ganger, avhengig av sin kapasitet.

Spis mer omega-3 fettsyrer

Spis mat rik på Omega-3 fettsyrer, for eksempel fet fisk, valnøtter og olivenolje. Omega-3-fettsyrer er kjent for å redusere betennelse, en årsak til tøffe hodepine. Betennelse fører til at blodårene i hodet for å innsnevre, som igjen kan bringe på store migrene. Skyt for to til tre porsjoner fisk som laks per uke, bruke olivenolje i stedet for smør eller andre oljer i matlaging, og pakke en servering av nøtter å snack på ettermiddagen når energien vanligvis synker.

Magnesium og kalium

Spis mat rik på magnesium og kalium. Disse essensielle vitaminer hjelper nervesystemet opererer med maksimal ytelse. Når nervene er avfyring riktig, har du en tendens til å være roligere og mer avslappet, noe som igjen kan slå en annen vanlig årsak til hodepine: angst. Magnesium-rik mat inkluderer brun ris, spinat, hvitløk, epler, grønne grønnsaker og honningmelon. Mat rik på kalium inkluderer bananer, yoghurt, avokado, lima bønner og rosiner.

Menstrual hodepine

Prøv å spise mat rik på vitamin E for å bekjempe hodepine relatert til menstruasjon. Mat som er rik på vitamin E, som for eksempel havregryn, søtpoteter og belgfrukter, bidra til å stabiløstrogennivået i kroppen og dermed muligens forhindre periode-relatert hodepine.

Hvordan identifisere en migrene hodepine

Hvordan identifisere en migrene hodepine


En migrene hodepine kan være invalidiserende. Det kan vare i dager. Ofte kan du ikke forstå at du har noe annet enn en vanlig hodepine til du merke en forskjell i naturen av symptomene. Lær å identifisere symptomene forbundet med migrene hodepine.

Hvordan identifisere en migrene hodepine

Merk hvorvidt du har en stemningslidelse eller føler deg deprimert. Oppmerksom på eventuelle uforklarlig humøret svinger eller endring i følelser som kommer på raskt eller varer.

Se etter en "aura". Dette kan bestå av mange affectations som tåkesyn, blinde flekker, tunnelsyn, svetting, tale eller språkproblemer, svakhet, nummenhet i armer og ben og en følelse av disassociation.

Forvent hode smerter til å begynne vanligvis etter noen få minutter til en time. Hodet smerte for en migrene hodepine er mye annerledes enn en vanlig hodepine. Forvente ubønnhørlig hamrende eller pulsering på den ene eller begge sider av hodet; forvente kvalme med eller uten oppkast; forventer at manglende evne til å "tøff gjennom" hodepine, ekstra intensitet av smerte kommer med aktivitet og overfølsomhet for lys og lyd.

Vær forberedt på typiske smertestillende for å unnlate å hjelpe smerten. Vær forberedt på å ønske et mørkt rom for å legge seg ned og være alene. Dette er hva mange lider gjør.

Vær forberedt på å tåle migrene for fra fire til 72 timer, selv om det er bare et gjennomsnitt.

Identifisere det ytterligere ved å prøve behandlinger som ofte er effektive som drikker koffein og ved hjelp av medikamenter som Cafergot. Hvis du får noen lettelse fra dette, har du ytterligere identifisert det faktum at du lider av migrene hodepine.

ringe legen når du opplever en migrene hodepine. Effektiviteten av behandling har endret seg mye de siste årene, og du kan ha nytte av en ny behandling.

Hint

  • Hvis hodepinen intensiverer eller varer mer enn 72 timer, kan du ringe legen.

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine


Det er god mat for kropp og dårlig mat for kroppen din. De fleste av hodepine får vi har referert til som spenningshodepine. De mat en spiser kan også legge til hodepine smerte. Her er noen matvarer for å unngå hvis du ofte har hodepine.

Hvordan å unngå matvarer som forårsake hodepine

Tyramin Foods

•  Unngå alderen oster. Den alderen oster inkluderer blåmuggost, Gorgonzola, Brie, cheddar, Münster, feta, mozzarella, Stilton, Parmesan, sveitsiske og bearbeidet oster. Spise disse matvarene i moderate eller fjerne dem fra kosten din når du er mest utsatt for hodepine. Det er mer tyramin i alderen matvarer og tyramin øker blodstrømmen til hjernen.

Hold deg unna øl og andre drikker som er alderen, inkludert røde viner. Igjen, dette er samme grunn som trinn en. Aldringsprosessen gjør det mulig for høyere konsentrasjoner av tyramin. Den aminosyren tyrosin øker blodstrømmen til hjernen, som kan føre til en hodepine. Jo mer utsatt du er til hodepine, jo mer bør du unngå stoffet.

Spis frisk frukt, ikke alderen eller tørket seg, som er høy i tyramin. Unngå modne bananer, avokado, fiken, rosiner, aubergine og andre alderen frukter.

Konsumere ferskt kjøtt, ikke alderen kjøtt som syltet sild, hermetisk supper og alderen hermetisk kjøtt.

Limit favoritter som sjokolade, yoghurt, koffein og soya sauser.

Matvarer med tilsetningsstoffer og konditorfarge

Watch nitritt inntak. Dette er en killer på ferie. De nitritt i skinke er svært høy. Bacon er en annen mat med høye konsentrasjoner av nitritt. Det er en ny bacon på markedet som er "naturlig", og inneholder mindre enn nitritt andre bacons.

•  Unngå mat fargestoffer som fører til hodepine. Det er noen mat fargestoffer at forskning har vist å utløse hodepine. Se på ingredienslisten på produktet. Cake glasurer og andre produkter med høye konsentrasjoner av mat fargestoffer bør brukes med måte.

Be restauranter å utelate mononatriumglutamat (MSG) når du forbereder mat. Denne er fremdeles debatteres av fagfolk, men det er definitivt noe der inne som øker smerte følte i ens hode etter konsumere yummy kinesisk mat som inneholder MSG. (Faktisk er mange kinesiske restauranter nå merking mat på menyen og buffet som ikke inneholder MSG.) Kjøp potetgull som ikke har noen MSG. Les innholdet på baksiden av pakken.

Hvordan behandle en migrene hodepine

Millioner av mennesker lider av migrene. Behandlingen bør alltid begynne med profesjonell medisinsk diagnose og råd. Legen din kan foreskrive medisiner for å forebygge eller lindre migrene. Du kan også velge å bruke alternative enten terapi i kombinasjon med reseptbelagte medisiner eller på egenhånd.

Hvordan behandle en migrene hodepine

•  Ta en smertestillende. Velg mellom ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (for eksempel Advil, Tylenol eller aspirin) og triptaner (som Imitrex og Relpax). De NAIDs er over disk og brukes til flere mindre migrene. Triptaner eller andre foreskrevne smertestillende midler har en tendens til å ha flere bivirkninger, men fungerer bedre på mer alvorlig migrene.

sove. Dette er ofte en av de beste hjem rettsmidler for migrene.

Praksis muskelavslapningsøvelser som yoga eller meditasjon. Forsiktig masserer ansiktet, nakke og skuldre kan bidra til å redusere smerte av en migrene hodepine. Noen mennesker også finne lindring fra fotmassasje.

Trykk forsiktig på akupressurpunkter i bunnen av hodeskallen der skallen din møter halsen. Føler for to fordypninger som er omtrent to inches fra hverandre. En sirkulær massasje av den kjøttfulle området mellom tommel og pekefinger kan også bringe smertelindring.

Prøv niacin eller vitamin B3 kosttilskudd. Tillegget har vist seg å gi noen som lider av migrene lindring, men en høy dose er nødvendig og skal bare tas under ledelse av en lege på grunn av de mulige bivirkninger.

Hvile og slappe av i en rolig, mørkt rom. Rom uten sensoriske stimuli, inkludert lyder, lukt eller lys er best. Bruk puter eller puter til komfortabelt støtte hodet. Unngå plutselige eller anstrengende bevegelser.

Bruk isposer på baksiden av halsen eller til området som du opplever smerte.

Nevrologiske symptomer av migrene hodepine

Migrene er en alvorlig type hodepine som kan produsere immobiliserende smerte og svekke en persons evne til å fungere. Noen mennesker er genetisk disponert for migrene, og de har en tendens til å være mer utbredt hos kvinner. Migrene kan utløses av en rekke faktorer, inkludert vær endringer, fysisk eller følelsesmessig stress og mat eller drikke.

Intens smerte

Den karakteristiske nevrologiske symptomer på migrene er intens smerte på en eller begge sider av hodet. Denne smerten kan ha en konsekvent, rytmisk pulsering.

Kompromittert Thought

Problemer med å tenke eller konsentrere seg er et vanlig symptom på migrene. Forstyrret motorisk koordinasjon er også typisk.

Forvrengt syn

En annen nevrologisk symptom er uklart eller på annen måte kompromittert visjon. Noen individer se auraer rundt lys i de tidlige stadier av en migrene.

Økt irritabilitet

Personer som opplever en migrene blitt svært irritabel.

Stimuli Følsomhet

Følsomhet for lys, støy og smak kan utvikle seg som symptomer på en migrene hodepine.

Hjem Cures for migrene hodepine

Hjem Cures for migrene hodepine


Navnet "migrene" stammer fra det franske ordet for "et halvt hode" fordi det er vanligvis preget av en bankende smerte på bare én side av hodet. Det finnes en rekke naturlig hjemme botemidler for migrene hodepine som kan brukes til å behandle en smertefull, ofte svekkende tilstand.

Aromaterapi

Urte essensielle oljer kan brukes til å formulere effektive hjem rettsmidler for migrene. En slik løsning er en blanding av lavendel, peppermynte og kamille essensielle oljer. Kombiner 1 ts. Sweet Almond Oil med 3 dråper lavendelolje, 3 dråper kamille olje, 6 dråper peppermynteolje. Ved utbruddet av en migrene, masser dette til dine templer og baksiden av nakken din.

Apple Cider

Hell 1 kopp hver av eple cider eddik og vann i en liten kjele. Sakte bringe den til en byll. Slå av varmen, og plasser pannen på et stabilt underlag. Legg et håndkle over hodet og lener ansiktet over pannen og inhalerer dampen fra kjelen. Dette vil lette din migrene. Varm opp løsningen etter behov.

Akupressur

Bruk tommelen og pekefingeren (pekefinger) av en hånd til å presse fast på nettet av huden som befinner seg mellom tommel og pekefinger på den annen side ved det punkt hvor de møtes. Massasje eller fortsette å legge press for 3 til 5 minutter. Slipp trykket og gjenta til du får lindring.

Shiatsu

Shiatsu, den tradisjonelle japanske hands-on terapi, og tilbyr en rekke teknikker du kan bruke som hjem botemidler for migrene. En av disse teknikkene innebærer bruk av tomlene for å slippe trafikk energi fra hodet for å lette din hodepine. Plasser begge tomlene på bunnen av skallen din, rett nedenfor benete rygger, med en tommel på hver side av ryggraden. Litt vippe hodet bakover, og deretter legge press oppover mens du puster dypt.

Feverfew

Resultatene av en 1997 klinisk studie av en israelsk forskningsgruppe (se Ressurser nedenfor) viste at, tatt på en jevnlig basis, reduserer Feverfew betydelig migrene og deres symptomer som kvalme, oppkast og lysfølsomhet. Den helbredende egenskaper av denne urten er tilskrevet parthenolide, en aktiv kjemisk stoff som finnes i sitt blad. Parthenolide har blitt funnet å hemme frigjøringen av serotonin fra blodplater, noe som er en primær årsak til migrene. Feverfew er tilgjengelig på helse butikker i en frisk eller tørket blad form, som du kan ta som en urte te (se Ressurser nedenfor). Den er også tilgjengelig som en flytende ekstrakt, kapsler eller tabletter.

Hvordan blir jeg kvitt en migrene hodepine Do?

Hvordan blir jeg kvitt en migrene hodepine Do?

Innledning

Migrene er en smertefull helse problemet. De kan gjøre selv grunnleggende daglige stimuli som lys og lyd smertefullt å være rundt. Men du trenger ikke å frykte et liv fullt av migrene. Det finnes måter å lindre migrene eller hindre dem fra å være en faktor i livet ditt.

Resept

Resept kan være en effektiv måte til å behandle eller forhindre en migrene hodepine. Migrene er vanligvis forårsaket av en ubalanse av serotonin i systemet. Denne ubalanse kan oppstå av forskjellige grunner. Når serotonin er av, kan det signalisere din trigeminusnerven å begynne å produsere nevropeptider. Disse peptidene reagerer på blodårene som omgir hjernen din, og få dem til å bli betent og utvidet. Denne utvidelse av blodårene som forårsaker smerte oppleves fra en migrene. En resept medisin kan enten hindre serotonin fra å starte denne prosessen, eller det kan bidra til å øke serotoninnivået i begynnelsen av et migreneanfall. Mange medisiner har også smertestillende for å lindre smerter forbundet med hodepine.

Triggere

Unngå migrene triggere kan også bidra til å kvitte seg med disse hodepine. Triggere er handlinger eller matvarer som kan bidra til migrene forekomster. Den beste måten å oppdage og unngå triggere er gjennom å holde en trigger journal. Når du opplever en migrene, skrive ned hva du gjorde før arrangementet. Hva var det du spiser? Hvilken aktivitet gjorde du? Etter en stund vil du begynne å se mønstre i dagboken din, og peker på konkrete triggere som bidrar til migrene.

Livsstilsendring

En av de beste måtene å bli kvitt migrene hodepine er gjennom livsstilsendring. Fordi de fleste migrene er forårsaket gjennom et problem i serotonin nivåer, finne måter å naturlig øke og regulere serotonin i ditt daglige liv kan hjelpe deg å holde migrene-fri. Kosthold er en av disse endringer i livsstil. Spise mat med høyt naturlig fiber og vitaminer som B6 vil bidra til å øke serotonin mens du holder blodsukkeret skyter. Trene daglig kan hjelpe dine serotoninnivået og bidra til å forhindre migrene ved naturlig avslappende blodkar. Dette vil bidra til å øke blodsirkulasjonen i hele kroppen din for en generell helseeffekt.

Om medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine

Migrene er svært smertefull hodepine. De kan forårsake utrolig bankende smerte i den ene eller begge sider av hodet, syner av blinkende lys, og en følelse av kvalme, blant andre sanseinntrykk. Medisiner utviklet for å håndtere migrene faller inn under en av to grupper. Det finnes medikamenter for å lindre smerte symptomer, og det er medisiner som forsøker å forebygge migrene.

Triptaner

En klasse av medikament kalt triptaner brukes av mange mennesker når en migrene oppstår. Triptaner effektivt kan lindre smerte, hjelpe med kvalme og følsomheten redusere til lys og lyder kjent som en aura som følger mange migrene. I utgangspunktet var et stoff som heter Imitrex brukes til dette formålet, men medisiner som Maxalt, Amerge, Axert, Relpax og Frova har også vist seg effektive. Triptaner har bivirkninger som svimmelhet og kvalme.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler

Steroide anti-inflammatoriske legemidler er kjent som NSAIDs. Over-the-counter NSAIDs som Advil og Motrin kan ofte håndtere en migrene som ikke er alvorlig, men når smertene er mer intense, kan spesielle medikamenter som kombinerer aspirin, koffein og paracetamol fungere. Excedrin Migrene er et slikt medikament. Reseptbelagte versjoner av disse smertestillende midler er et alternativ når de over-the-counter seg ikke hjelper. NSAIDs tatt ofte over et tidsrom har vist seg å resultere i mageblødning og magesår, slik at deres bruk må overvåkes nøye.

Andre smertelindring alternativer

Ergotamin var et populært valg for å bekjempe migrene smerte før advent av triptaner og er fortsatt tilgjengelig, men det er nå ansett som mindre effektive enn triptaner. Noen migrene narkotika kombinere en beroligende kalt butalbital med paracetamol eller aspirin, men de anbefales bare for alvorlig migrene siden de forårsaker symptomer på tilbaketrekning. Opiater brukes noen ganger når andre legemidler ikke klarer å bringe en migrene smerte til et håndterlig nivå. De inneholder narkotika og kan bli avhengighetsskapende, slik at de normalt ikke foreskrevet for migrene smerte bortsett fra når det er ingen annen løsning. Anti-kvalme narkotika er også brukt til å kjempe som symptom på migrene.

Forebyggende medikamenter

Legemidler som opprinnelig er konstruert for å behandle andre tilstander har vist seg at de kan forebygge migrene fra forekommende eller i det minste holde alvorlighetsgraden av hodepine ned. Betablokkere som brukes til å behandle høyt blodtrykk brukes mot migrene, som er stoffer som Isoptin og Calan. Legemidler som brukes til å redusere symptomer på hypertensjon som Zestril og Prinivil også arbeide for å holde migrene unna, selv om medisinske eksperter ikke nøyaktig forstå hvordan dette fungerer. Antidepressiva som Vivactil og Pamelor fungerer også godt i tråd migrene i sjakk. Depakote og topiramat, som er anti-beslag medisiner, kan også forhindre en migrene, men doseringen må være liten for å unngå betydelige bivirkninger som kan oppstå når de brukes.

Botox

Merkelig nok, har det blitt funnet at mennesker som er utsatt for migrene som får Botox-injeksjoner for kosmetiske formål har færre og mindre alvorlige hodepine. Man antar at Botox har en slags effekt på nervesystemet, som forårsaker migrene å skje mindre. Mens Botox har ikke denne effekten i hver pasient, har det produsert nok resultater at det er et mulig alternativ når andre medisiner som skal hindre migrene ikke klarer å gjøre jobben.

Hvordan bli kvitt en migrene hodepine

Hvordan bli kvitt en migrene hodepine


Mer enn 29,5 millioner mennesker i USA lider av migrene, og disse sakene blir ofte feildiagnostisert som sinus eller spenningshodepine, ifølge National Headache Foundation. Migrene kan stamme fra alt fra genetikk og kosthold valg til stress og dårlige pustevaner. Resultatet er kvalmende, bankende og varig smerte. Når et enkelt middel som å bruke en kald komprimere til hodet ikke er tilstrekkelig, kan seveal andre strategier hjelpe deg å redusere migrene. Hvis migrene fortsette, se en lege.

Avslapping metoder

Alvorlig eller kronisk stress kan føre til hodepine på grunn av endringer i blodtrykk og pustemønster. For eksempel, angst og depresjon kan begge ha negative fysiske virkninger på kroppen. Løsningen er å trene pusteøvelser som hjelper kroppen slappe av og gjenvinne god helse. Hvis du merker at pusten din kommer i korte, raske serieopptak, sakte ned og ta lengre puster og inhalerer. Spille beroligende musikk som du øver pusteøvelser eller selv delta i meditative økter.

Medisiner

To grunnleggende typer medisiner er tilgjengelige for dem som lider av hodepine. Mislykket medisiner, for eksempel Maxalt, Frova, Zomig og Imitrex, påvirker serotoninnivået og gi avlastning for anledningen hodepine. Selv om disse stoffene er tilgjengelig i en rekke former, inkludert nesespray og injeksjoner, har de ikke hjelpe i behandling av underliggende problemer som menstruasjon og leddgikt smerte. Hvis du lider av kronisk hodepine, forebyggende medisiner, for eksempel Topimax og Elavil, kan redusere anfallshyppigheten. Noen av disse stoffer er ment for å behandle tilstander som depresjon og høyt blodtrykk.

Urter og oljer

Urte behandlinger samt aromaterapi kan være i stand til å redusere migrene ubehag. Ifølge WebMD, er Feverfew både en populær og ofte studert urte rette for hodepine. Studier er gjennomført for å avgjøre om urten er faktisk nyttig, eller hvis en placebo effekt er ansvarlig for lindring brukerne opplever. Bruken av terapeutiske dufter, inkludert ingefær og peppermynteoljer, kan også redusere alvorlighetsgraden av hodepine.

Massasje og akupunktur

Selv om massasje kanskje ikke direkte redusere hodepine, kan de løsne stramme muskler og forbedre dårlig sirkulasjon, noe som kan være underliggende årsaker til hodepine. Akupunktur, til bruk av små nåler frigi naturlig lindre kjemikalier i hele kroppen, kan bidra til å bekjempe bevis. WebMD rapporterer også at akupunktur løsninger kan være langvarig i forhold til andre alternativer.

Diett endringer

For noen mennesker, mat kan føre til migrene. Hold styr på hva du spiser, og prøve å kutte matvarer fra kosten din som synes å ha en negativ effekt på kroppen din. WebMD rapporterer at enkelte studier peker mot omega-3 fettsyrer, koenzym Q10 og melatonin som mulig migrene reduksjonsgir. Konsultere legen din for mer informasjon om mulige kosthold endringer. Samlet sett er det best å holde seg til en sunn diett og få fylle alle nødvendige matvaregrupper.

Hint

  • Unngå eventuelle utløse mat som kan forårsake eller gjøre din hodepine verre.
  • Det er mange andre naturpreparater som kan hjelpe deg bli kvitt migrene, inkludert feverfew, magnesium, akupressur, akupunktur, triggerpunkt terapi, og massasje. Alle er forskjellige.
  • Før du bruker noen av disse teknikkene, sjekk med legen din for å se om de er riktig for deg. Kaffe, ingefær, smertestillende medisiner, selv varme bad er ikke for alle. Ikke ta noen medisiner som kan skade deg!
  • IKKE prøv disse anbefalingene med barn og babyer uten å konsultere med sine barnelege.
  • Vær forsiktig med å bruke massasje for en migrene. Feil type massasje kan gjøre din hodepine verre.
  • Sørg for at det er en migrene som du har ved å snakke med legen din.
  • Prøv å jobbe med din lege eller utøveren av alternativ medisin for å få på årsaken til hodepine, slik at du kan forhindre det før det begynner selv - som er, etter min mening, den beste måten å bli kvitt en migrene.

Hvordan helbrede og forebygge migrene hodepine

Hvordan helbrede og forebygge migrene hodepine


En migrene hodepine er vascular i naturen, forårsaket av utvidelse av blodårene og et utslipp av kjemikalier fra nervefibrene rundt skipene. Resultatet kan bli en ødeleggende hodepine, ledsaget av symptomer som kan vare i flere dager. Selv om det er ingen kur, er det ting du kan gjøre som kan hindre hyppige forekomster.

Hvordan helbrede og forebygge migrene hodepine

•  Hold en journal for å registrere hyppigheten av hodepine og hva du gjorde dagene og timene før angrepet. Du kan være i stand til å spore et mønster og unngå noen av de triggere som ofte forut migrene.

Hold deg unna triggere, som kan inkludere stress, lyse eller flimrende lys, spesielle lukter, mononatriumglutamat, aspartam og koffein. Hormonelle endringer knyttet til prevensjon og menstruasjonssykluser er ofte utløser for kvinner som kan avta etter overgangsalderen.

Erkjenne aura som ofte følger med migrene. Ikke alle vil oppleve en aura, som kan være i form av en lukt, smak, visuell eller taleforstyrrelser. Du kan oppleve dette fenomenet en eller to dager før selve migreneanfallet.

Endre din livsstil. Gå til sengs og stå opp på samme tid hver dag, trene regelmessig, og unngå faste og ekstrem slanking. Ta med avslapping og pusteteknikker av yoga i din form.

Snakk med din lege om forebyggende medisiner hvis du har to eller flere migrene i uken, eller hvis din hodepine forstyrre din livskvalitet. De er ikke 100 prosent effektiv, men kan redusere hyppigheten og intensiteten av hodepine.

Hint

  • Rådfør deg med lege hvis du opplever hyppige hodepine eller har en hodepine som er forskjellig fra andre du har hatt i det siste. Det kan være et symptom på alvorlig sykdom eller sykdom.

Testing for migrene hodepine

Migrene er ødeleggende hodepine som kan vare opp til 72 timer. Lider vil ofte gjennomgå ulike medisinske tester. Men i hovedsak, er en migrene diagnose basert på dine symptomer og mangel på tegn på at det er en annen årsak til smertene dine.

The Diary

En av de beste diagnostiske verktøy er en migrene dagbok. Noter tiden og dag av hodepine, intensiteten av smerten og hvor det forekommer, og eventuelle andre ledsagende symptomer (dvs. kvalme). Hvis du ikke allerede har startet en dagbok, er legen sannsynligvis be om at du gjør det.

Hodepine History

Ligner på dagbok, du vanligvis vil bli spurt om hvor lenge du har hatt hodepine, om noen andre i familien din har dem og hyppigheten og varigheten av smertene. En hodepine som startet nylig kan være et tegn på noe annet enn en migrene.

Hjerneskanning

Leger ofte bestille en CAT scan eller en MR av hjernen for å utelukke hjernesvulster, aneurismer og andre hjernesykdommer. De ser også for infeksjoner, for eksempel en bihulebetennelse, som kan være årsaken din smerte. Noen ganger er en X-ray av bihulene tatt for å se etter en slik infeksjon.

Kroppens kjemi

Leger noen ganger bestille blod og / eller urinprøver for å se etter skjoldbrusk lidelser, diabetes og andre problemer som kan føre til hodepine. En Spinal Tap også kan bli utført for å sjekke for hjernehinnebetennelse, en infeksjon som fører til at hjernen til å hovne opp.

Andre tester

Noen leger bestille synsundersøkelser for å utelukke glaukom eller andre problemer med de optiske nervene som kan forårsake hodepine.

Electroencephalograms (EEG), som måler hjernebølger for å sjekke for epilepsi eller andre årsaker til anfall, blir noen ganger bestilles som tillegg.

Symptomer på migrene hodepine med Auras

Migrene er ikke normale hodepine og ledsages av andre enn alvorlige hodesmerter symptomer. Sensoriske forstyrrelser, kjent som aura, er blant disse andre symptomene og ofte fungere som en advarsel om overhengende smerte. Auras kan oppstå med eller uten smerter i migrene.

Aura uten smerte

Okulær migrene er synsforstyrrelser, for eksempel sterkt lys eller tåkete syn, som oppstår uten den tilknyttede bankende migrene smerte. De er ikke alvorlig, men kan forstyrre aktiviteter som kjører.

Aura med smerter

Blinker med lys og andre visuelle endringer kan komme før, fortsetter du med eller oppstå med den uutholdelige smerten av migrene.

Andre aura symptomer

Aura er ikke begrenset til visuelle endringer. Noen mennesker lukte merkelige lukter, hører lyder, eller føler nummen eller stikkende.

Tidlig varsling

Auraen kan være en advarsel om den forestående smerte og indikerer et godt tidspunkt å ta mislykket medisiner.

Andre Migrene Symptomer

Migrene er ikke vanlige hodepine. Den pulserende smerte kan oppstå på den ene eller begge sider av hodet, øke med bevegelsen, og forårsake kvalme og / eller oppkast.

Hvordan virker Salt Årsak Migrene Hodepine?

Trigger

Det er fortsatt mye igjen å lære om migrene, så svært mange av begrunnelsene til at noen opplever denne smertefulle tilstanden er rett og slett formodning. En teori (ifølge Mayo Clinic) er at dette saltet kunne rett og slett en trigger for migrene hodepine. Dette betyr at noen menneskers organer vil i utgangspunktet reagerer på salt ved å skape en endring i blodkarene i hjernen. Når noen har for mye salt, vil disse blodkar går gjennom en prosess med utvidelse og inflammasjon, spørre en migrene hodepine.

Dehydrering

En annen teori bak salt forårsaker migrene hodepine innebærer en viss dehydrering. Mens salt er en viktig del av en persons diett, for mye av det kan føre til at cellene i kroppen til å dehydratisere, eller få redusert i væsker. Når saltnivået i en persons blod øker, kan det faktisk begynne å rane cellene deres væske, i hovedsak forårsaker dem til å gå gjennom en prosess med dehydrering. Cellene i hjernen er ikke immune mot denne, og når denne dehydratisering finner sted, kan de utvide seg og føre til en migrene hodepine.

Forebygging

Det bør gå uten å si at den beste måten å forebygge migrene bedt av salt er til rent minske inntaket av det. Ifølge Mayo Clinic, bør du unngå disse triggere som forårsaker migrene hodepine å sette i Men dette betyr ikke bare at du skal stoppe salting dine matvarer.; Det innebærer også å bli en mer informert forbruker. Før du noen gang kjøpe noe fra din kjøpmann, lese etiketten. Hvert produkt vil ha natrium innhold oppført på emballasjen. Også snakke med legen din om kronisk migrene, som det ikke kan være bare salt som forårsaker tilstanden din. Han vil være i stand til å sette opp riktig behandling for å bedre håndtere smerte og hindre at det skjer.

Hva er årsaken til hyppige migrene hodepine?

Hyppige migrene kan føre til alvorlige symptomer som kan vare i flere dager og føre til vanskeligheter med å utføre arbeid, å ta vare på deg selv og administrere din husstand. Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha hyppige migrene, som kan være forårsaket av hormonelle problemer, visse typer matvarer og livsstilsfaktorer som kan endres eller justeres for å redusere hyppighet og varighet av hodepine.

PMS

Endringer i hormonnivået før mensen som er forårsaket av premenstruelt syndrom (PMS) kan gi migrene som følger en månedlig mønster.

Prevensjon piller

P-piller kan føre til hyppige eller verre migrene hos kvinner som har en historie med hyppige eller alvorlig hodepine.

Foods

Visse matvarer og tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG), fermentert mat som ost eller brød og krydder som salt og krydder kan forårsake hyppige migrene.

Koffein

Drikkevarer og mat som har koffein som sjokolade, kaffe og brus kan føre til hyppige migrene hvis du regelmessig spiser disse matvarene.

Ikke spise

Ofte å hoppe over frokosten eller andre måltider kan føre til at du har hyppige migrene på grunn av mangel på sukker og andre næringsstoffer i hjernen.

Stress

Emosjonelt stress forårsaket av din jobb, økonomi eller familiesituasjoner kan utløse hyppige migrene som negativt påvirker din jobb ytelse og personlige relasjoner.

Fysisk aktivitet

Intens fysisk aktivitet som lange treningsøkter eller å ha sex kan føre til migrene som kan gjøres verre av dehydrering.

Tegn og symptomer på migrene hodepine

Tegn og symptomer på migrene hodepine


Migrene kan være fryktelig erfaringer og de som er kronisk syke kjenner tegn og symptomer også. Alvorlige, plutselig innsettende hodepine kan være indikasjon for mange mer alvorlige forhold. Følg alltid opp med en lege, spesielt hvis symptomene ikke samsvarer med en migrene.

Pain

Smerten i migrene er alvorlig og lokalisert til templene. Dette betyr at smerte skal inntreffe på den ene siden av hodet, hvor som helst fra direkte over til to inches over øret. Det er sjelden å ha smerte på begge sider av hodet.

Lysfølsomhet

Ofte med migrene det er en betydelig følsomhet for lys. Ser på en lys eller å være i nærvær av sterkt lys eller lys kontrast er vanligvis smertefulle og ødeleggende.

Følsomhet for lyd

Noen mennesker opplever følsomhet for lyd hvor lyden forsterker smerten av migrene. Dette kan også brukes til å positivt påvirke migrene med beroligende musikk.

Auras

Mange mennesker opplever visuelle forstyrrelser, eller auraer, manifestere i blinkende farger på kanten av deres visjon som en forløper til en hodepine. Ikke alle migrenepasienter opplever dette.

Kvalme

Alvorlig migrene ofte føre til en så intens smerte at den lidende kan oppleve kvalme og selv oppkast.

Kan Depresjon Årsak Migrene Hodepine?

Depresjon påvirker mer enn 18,8 millioner mennesker hvert år i USA alene, ifølge Department of Health and Human Services. Nevrologer fortsette å utføre studier for ytterligere å bestemme forholdet mellom depresjon og migrene.

Fysiologisk Link

Depresjon kan føre til kroniske fysiske smerter som hodepine og mageproblemer som ikke responderer på behandling. Men ikke alle hodepine er migrene.

Biologisk Link

Serotonin, en nevrotransmitter, er beskrevet som den "lykkelige" hjernen kjemiske. Det påvirker ikke bare humøret, men også din reaksjon på stress. Både depresjon og migrene er relatert til unormale nivåer av serotonin.

Årsak eller virkning?

Ifølge en rapport fra American Academy of Neurology (AAN) 2000, er alvorlig depresjon mer utbredt hos migrenepasienter. Rapporten indikerer at ulike faktorer er den underliggende årsaken til "co-forekomst" av depresjon og migrene hodepine.

Betydning

En studie fra 2003 av AAN bestemt en "toveis forening", som betyr at migrene øke risikoen for depresjon og depresjon øker risikoen for migrene.

Behandling

Siden serotonin er en faktor i både depresjon og migrene, har trisykliske antidepressiva som Doxepin blitt effektivt brukt til å behandle begge forhold.

Migrene Hodepine Symptomer

The National Headache Foundation anslår at nesten 30 millioner amerikanere lider av migrene hvert år. En migrene er en alvorlig hodepine ofte ledsaget av spesifikke symptomer som varierer i grad og frekvens. De triggere for migrene hodepine kan være for mye visuell stimulering, høye lyder, matintoleranse, manglende måltider, hormonelle endringer, stress og andre ukjente årsaker. Migrene rammer kvinner oftere enn menn, og migrene har en tendens til å kjøre i familier.

Visuelle Auras

Auras er visjon endringer som kan følge en migrene, og for noen individer, auraer tyder på at migrene starter. Tunnelsyn, blinde flekker, tåkesyn, bølgete linjer og blinkende flekker er alle indikatorer på en migrene aura. Disse visjon endringer kan starte opp til en time før migrene smerte treff.

Vedvarende hodepine

Personer plaget med migrene opplever intens hodepine som alvorlig begrenser sine daglige aktiviteter. Smerten kan vare bare noen få timer eller fortsette i flere dager. For folk som jevnlig opplever migrene, smertene begynner ofte i det samme området av hodet og stråler utover som migrene utvikler seg. Migrene hodepine har ofte en karakteristisk pounding eller bankende som følger med hodepine.

Kvalme

Føler kvalm er et vanlig migrene hodepine symptom. Graden av kvalme kan direkte korrelerer med mengden av smerte noen opplever. Enkelte personer kan også oppleve brekninger under en migrene. Oppkast kan midlertidig lindre smerte eller press for noen mennesker, men smertene som regel tilbake.

Lys og lydfølsomhet

Ikke bare forekommer lysfølsomhet for mange mennesker opplever migrene, kan det være en trigger for migrene. Under en migrene, noen individer finner at selv vanlige lyder forårsake uutholdelig smerte. Migrenepasienter ofte søker en rolig, mørkt rom til å takle følsomhet og smerte.

Trykk i øyet

Smerter og press bak øynene kan ledsage en migrene hodepine. For mange mennesker, området rett bak øynene er hvor smerten starter. En følelse av press eller pounding i og rundt øynene kan tyde på en migrene begynner, eller følelsen kan vare hele migrene.

Fatigue

Migrenepasienter er ofte sliten og kan føle svakere under et angrep. Enduring den intense smerten som følger med en migrene kan være utmattende, men noen individer opplever tretthet og svakhet i de tidlige stadier av migrene eller rett før et angrep. Enkeltpersoner kan også legge merke prikking eller nummenhet i ekstremiteter.

Alternativ behandling for migrene hodepine

Alternativ behandling for migrene hodepine


Når medisiner ikke klarer å lette din migrene smerte, kan alternative behandlinger gi deg lindring. Medisinsk forskning støtter bruk av akupunktur og kiropraktikk behandlinger som egnede tiltak mot migrene. Kosttilskudd og urter er også nyttig.

Når du er riktig diagnostisert med migrene, ville en helhetlig tilnærming inkluderer livsstilsendringer som å endre kostholdet ditt. Refleksologi, fysioterapi og homeopatisk behandling kan gi lindring. Alternative og tradisjonelle tilnærminger kan kombineres under omsorg av en kvalifisert medisinsk leverandør.

Årsaken til migrene er et mysterium. Det finnes ulike teorier og en rekke studier. Bevissthet om de ulike medisinske modaliteter kan hjelpe deg å ta bedre valg for behandling av dine symptomer.

Migrene Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), ca 28 millioner mennesker lider av migrene. Disse forskerne definere migrene som: "... alvorlig smertefulle, tilbakevendende hodepine som er noen ganger ledsaget av andre symptomer som synsforstyrrelser (aura) eller kvalme Det finnes to typer migrene -. Migrene med aura (tidligere kalt vanlige migrene) og migrene uten aura (tidligere kalt klassisk migrene). "

Hvis ubehandlet, migreneanfall varer vanligvis 4-72 timer. Den lidende erfaringer bankende smerter på den ene siden av hodet, som forverres av fysisk aktivitet. Ekstrem følsomhet for lys og støy, blekhet, og en følelse av å være kald er vanlige symptomer.

Akupunktur

Lisensiert kiropraktisk lege og akupunktør Dr. Robert Scarnecchia, DC, uttalte cscs, "Akupunktur gjenoppretter normal kroppsfunksjon ved å få energi (blod) i tynntarmen, hvor 99 prosent av vårt immunsystem ligger ... Lokalt, stimulerer det poeng å redusere smerter i hode og nakke ved å balansere kroppens energi langs meridianen system. "

UMM forskning validerer akupunktur som et hjelpemiddel i kampen mot migrene. "Akupunktur har blitt studert som en behandling for migrene hodepine i mer enn 20 år. Selv om ikke alle studier har vist fordelen med akupunktur, forskere er enig i at akupunktur vises trygt og at det kan være effektive for noen mennesker."

En analyse av akupunktur behandlinger for å redusere migrene ble publisert i den høyt respekterte Cochrane Library i 2003 det foreslått at du mottar en akupunkturbehandling når migrene symptomer først begynner er like effektivt som å ta medisinen Imitrex, men rapporten uttalt at så symptomene fortsetter, medisinen fungerer bedre enn akupunktur.

Kiropraktisk behandling

Flere kliniske forsøk ved University of Maryland viste at "spinal manipulasjon terapi kan hjelpe i behandlingen av migrene hodepine. I en studie av personer med migrene, rapporterte mer enn en 90 prosent reduksjon av angrep og 49 22 prosent av dem som fikk kiropraktisk manipulasjon prosent rapporterte en signifikant reduksjon av intensiteten av hver migrene. "

I en annen UMM studie ble migrenepasienter randomisert til å motta rotere manipulasjon, en daglig medikament (elavil) eller en kombinasjon av begge. Resultatene var at rotere manipulasjon var like effektive behandling av migrene som medisiner, men det var færre bivirkninger. Dr. Scarnecchia, som praktiserer på Chiropractic Group i Okeechobee by, sier chiropractic omsorg gjenoppretter normal bevegelse til NVG-occipital område (base av hodet) for å redusere nerve press til hodet og muskelspasmer.

Kosttilskudd, kosthold og urter

Resept for Nutritional Healing, utarbeidet av Phyliss A. Balch, CNC og James F. Balch MD, siterer 2000 mg daglig av kalsium og 1000 mg daglig av magnesium, med 60 mg daglig av Co-enzym Q10 plus Koenzym A som en verdifull behandling for migrain hodepine. Kalsium og magnesium bidrar til å regulere muskeltonus og overføre nerveimpulser i hele kroppen og til hjernen. Co-enzymer øke blodstrømmen til hjernen og bedrer blodsirkulasjonen. Doser av ekstra vitaminer og næringsstoffer avhenger av migrene lidende kroppens kjemi og historie.

Vedta en diett lav i enkle karbohydrater og mye protein er anbefalt. Mandler, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk, kirsebær og fersk ananas bør inkluderes. Matvarer for å unngå er salt og syredannende matvarer som kjøtt, frokostblandinger, brød og korn. Også unngå stekt mat og fet eller fet mat.

Flere urter er antatt å lindre smerte, men de bør brukes med forsiktighet som urter kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Anbefalt urter i Resept for Nutritional Healing omfatter cayenne, kamille, ingefær, peppermynte og rosmarin.

Ansvarlige valg

Det er mange helsetjenester alternativer for migrene lidende. Alternative behandlinger er gunstig. Kombinere konvensjonelle og alternative behandlinger er også mulig under veiledning av helsepersonell. Som enhver sykdom, pasienter har mest nytte av å lære om deres forhold og gjøre de beste beslutningene for bedre helse.

Hva er behandlingen for migrene hodepine med Demerol?

Fordi Demerol er et opiat narkotisk - om enn en syntetisk en - det ikke blir brukt som en pågående behandling medisiner for migrene på grunn av sin vanedannende kvaliteter. Migrenepasienter er mye mer sannsynlig å bli behandlet med Demerol hvis de befinner seg i akuttmottaket på grunn av akutte smerter forårsaket av en migrene. Demerol er legevakten narkotiske stoffet fordi det er hurtigvirkende og kraftig. Det er vanligvis kombinert med en antinausea medisiner når de gis, fordi ofte migrene bringe på kvalme fra smerte. Noen kan gjenkjenne dette stoffet ved navn meperidine eller meperidine hydrochloride, fordi Demerol er faktisk en merkevare av meperidine.

Demerol Behandling Typer

Demerol kan administreres i flere forskjellige måter: oralt (via pilleform og via fordøyelseskanalen), intramuskulær injeksjon (i arm, ben eller baken) eller intravenøst ​​(ved en IV). Hver type har ulike smertestillende utbruddet tidsrammer og varierende maksimal effekt ganger også, slik at én type mer fortrinnsrett til en annen når smertene har blitt videreført i noen tid, og lettelse er nødvendig umiddelbart.

Oralt administrert Demerol

Fordi oralt administrert Demerol er ikke så effektive i å redusere migrene smerter (mindre enn halvparten, faktisk), denne formen for Demerol er generelt ikke anbefalt behandling for de midt oppe i en migrene, særlig hvis migrene smerte er alvorlig nok til å resultere i en akuttmottaket besøk. Selv analgetiske effekter begynne innen 15 minutter, er peak effekter ikke følt for opptil en og en halv time, langt forbi en akseptabel tid for noen lidelse uutholdelig migrene smerte og kvalme.

Intramuskulær administrering Demerol

Den analgetiske virkning for Demerol som injiseres intramuskulært oppstår i løpet av 15 minutter, med toppeffekt som forekommer i omtrent en time. Selv om topp-effekten er noe bedre (ved muligens 30 minutter) enn oralt administrert Demerol, er denne metoden ikke er den beste for å redusere migrene hodepine umiddelbart.

Intravenøst ​​Demerol

Gir betydelig lettelse så fort som ett minutt etter å ha blitt gitt intravenøst, er intravenøst ​​Demerol det foretrukne valget i akuttmottaket situasjoner av leger og pasienter likt. Etter at den analgetiske virkning finner sted i løpet av ett minutt av innføring inn i IV, er det kun fem på syv minutter senere at medikamentet så når sin topp effekt og kan opprettholde det nivået i opp til fire timer. Unødvendig å si, for dem som lider uutholdelig migrene, tid er det viktigste elementet i behandlingen alternativet valgt.

Advarsler

Demerol krever en resept fra en lege. Som med alle narkotiske, kan overforbruk føre til avhengighet.

Behandling av akutt migrene Hodepine

Behandling av akutt migrene Hodepine


To tilnærminger er brukt i behandling av migrene: Den første, som er forebyggende eller profylaktisk, forsøk på å hindre at hodepine fra å utvikle seg i første omgang, og den andre er mislykket, fordi den søker å forkorte, redusere eller eliminere symptomene når de begynner. Denne artikkelen fokuserer på den andre tilnærming, ved behandling av smerte av akutt migrene når de har begynt.

Symptomer

Symptomer på typiske migrene hodepine er bankende eller pulserende smerter på den ene siden av hodet, noen ganger bak øyet eller i nærheten av øret, smerte gjort verre av fysisk anstrengelse, kvalme og noen ganger oppkast, synsforstyrrelser som blinkende lys, ansikts kribling eller nummenhet og følsomhet for lys og støy.

Medisiner

Tre typer medisiner har blitt godkjent for behandling av smerten av migrene hodepine: over-the-counter smertestillende, triptaner og ergots (legemidler som inneholder ergotamin). Reseptfrie smertestillende arbeid ved å lindre smerter, triptaner arbeid ved å regulere serotoninnivået i hjernen, og ergots arbeid ved å begrense blodårene i hjernen. Triptaner og ergots er tilgjengelig kun på resept.

Analgetika er tilgjengelig over disk, og inkluderer aspirin, paracetamol, ibuprofen og naproksen. Reseptfrie smertestillende formulert spesielt for migrene inkluderer Excedrin migrene, Advil migrene og Motrin migrene smerte. Noen inneholder koffein.

Triptaner er de mest brukte legemidlene tilgjengelig for øyeblikket. Når analgetika ikke er effektive, er triptaner foreskrevet, fordi de er effektive for de fleste lider av migrene. De vanligste triptaner tilgjengelig inkluderer Imitrex, Treximet, Axert, Zomig, Amerge, Frova, Maxalt og Relpax.

Ergotamin var det første stoffet brukt med hell for migrene. Det er ikke brukt så ofte som følge av utviklingen av triptaner fordi det gir ingen spesiell fordel og har flere bivirkninger. Ergotamin er tilgjengelig på resept bare som en nesespray, selvadministrert injeksjon, tabletter og rektal stikkpiller.

Alternative behandlinger

Mange migrenepasienter har funnet lindring fra migrene smerte med andre behandlinger, som brukes alene eller i forbindelse med narkotika. Disse omfatter anvendelse av kjøleelementer til hodet, chiropractic manipulering og akupunktur.

Lovende Utviklingen

Forskere undersøker flere nye medisinsk behandling som forstyrrer ulike migrene hodepine prosesser i hjernen. I tillegg kalles en enhet en transkranial magnetisk stimulator, eller "migrene zapper," nærmer FDA-godkjenning.

Advarsler

Legemidler foreskrevet for behandling av migrene har ofte bivirkninger. Sørg for å diskutere dem med din behandlende lege og apotek. Hvis hodepine smertene vedvarer, ikke øke dosene uten å kontakte legen din. Hvis stoffet ikke virker, vil legen forskrive et alternativ.