Digidexo.com

bpa plast varme

Farene ved Plast i melkeflasker

Farene ved Plast i melkeflasker


Bisfenol A (BPA) er en forbindelse som finnes i de fleste harde og klare polykarbonatplast, inkludert gjenbrukbare plast melkeflasker for babyer. I 2008, den amerikanske regjeringens National Toxicology Program erklært sin bekymring for de mulige fysiologiske effekter som lekker ut BPA har på mat. Mat eller drikke som er forurenset av BPA synes å etterligne effekten at østrogen har på kroppen.

BPA og østrogen

Ifølge en 2008 studie av US National Toxicology Program, er BPA funnet i plast melk flasker sies å ha samme effekt på kroppen som østrogen, et hormon ansvarlig for kvinnelige egenskaper som pubertet, graviditet regulering og eggløsning. Den viktigste effekten at BPA har på kroppen er interferens med cellesignalsystemer og hormonnivåer. Studier har også vist at høy eksponering å BPS øker risikoen for utvikling av uterin fibrose, brystkreft, redusert antall spermier og prostatakreft. Babyer og barn antas å være i størst risiko for eksponering.

Banning BPA

BPA er allerede forbudt i Canada og av EU for sin bruk i plast baby flasker, og noen amerikanske delstater ønsker å følge etter. Maine ble en av en håndfull amerikanske stater i 2011 for å vurdere giftigheten Bisfenol A i et forsøk på å forby produktet. US Environmental Protection Agency fortsatt anser det sammensatte en kjemisk bekymring. På tidspunktet for publisering, sier fem US - Minnesota, Connecticut, Maryland, Washington og Wisconsin - hadde allerede forbudt bruk av BPA i visse barnas produkter.

Unngå BPA Utlekking

Redusere risikoen for BPA utlekking i melk i en tåteflaske ved ikke oppvarming eller varme den opp. Den amerikanske National toksikologiprogram fremgår at mengden av BPA som er i stand til å lekke ut av en plastflaske er avhengig av temperaturen av drikken, eller flasken. Den amerikanske byrået nevner også at alderen på flasken påvirker hvor mye BPA blir utvasket i melken.

Mer informasjon

Tåteflasker er ikke den eneste plastmateriale for å inneholde BPA; plast foring av bokser og instant formelen inneholder også Bisfenol A. Andre elementer som benytter BPA i sin produksjon og makeup inkluderer sportsutstyr, tannfyllingsmaterialer, lege og tannlege enheter, tetningsmidler, brilleglass, og CDer og DVDer. Ifølge Reuters, er bisfenol A en av de mest produserte kjemikalier med mer enn 2,2 millioner tonn av plastforbindelsen produsert hvert år.

Hva er farene ved Frysing Plast containere?

Hva er farene ved Frysing Plast containere?


Å ha plast mat beholdere på hånden på kjøkkenet gir bekvemmelighet. Du kan lage en stor gryte med lapskaus, chili eller andre parabolen og pakke eventuelle rester fra måltidet inn i plastbeholdere og fryse dem. De er tilgjengelig for deg å trekke seg ut av fryseren, varme opp og ha et raskt måltid. Men media har satt søkelys på plastbeholdere og deres sikkerhet. Det er påstander om at kjemikalier i plastbeholdere kan sive inn i matvarer som de holder.

Plasttyper

Det er sju typer plast som anses mat-grade. Polykarbonat er en klar plast som ligner glass. Denne plast erstatter glass i mange typer mat lagercontainere og brukes også til å gjøre noen gjenbrukbare vannflasker. Polystyren danner oftest Styrofoam mat containere, for eksempel kjøtt skuffer og eggekartonger. Polypropylen er hardere og holder formen ved høyere temperaturer. Det er brukt for mat lokk og mange mikrobølgesikre beholdere. Lav tetthet polyetylen er klart og fleksibel. Denne plastformer fleksible klemme flasker. Polyvinylklorid eller PVC former fryseposer og plastfolie. Melkeflasker er vanligvis laget av polyetylen med høy tetthet. Brus og vann går til markedet i PET, eller Polyetylentereftalat.

Dekkes

Mange medier og masse e-poster sirkulert informasjon som frysing plastflasker utgivelser kreftfremkallende dioksiner og andre kjemikalier. Mye av striden omgir plastflasker. Både single-bruk og gjenbrukbare vannflasker inneholde PET. Noen inneholder også høy tetthet polyetylen, eller HDPE. Kravet er at fryseprosessen strekker plasten og forårsaker frigjøring av dioksiner og bisfenol A eller - BPA, et kjemikalie som vanligvis tilsettes til plasten for å beholde sin fleksibilitet.

Fakta

Fakta støtter ikke den påstanden, men. Først, ifølge Dr. Lynn Goldman, en barnelege og epidemiolog og professor ved Johns Hopkins University, mat-grade plast ikke inneholde dioksiner, så det er ingen fare for dioksin forurensning i iskaldt plastbeholdere. Sekund, mens noen mat containere inneholder BPA, gjør de det i små mengder. BPA plast er ofte funnet i sømmene og fôr av metallbokser til matvarer og den fleksible plast segl på drikke og juice lokk. De fleste mat container produsenter fjerne BPA under produksjon. Enhver BPA som forblir i plasten påvirkes ikke av fryseprosessen. Ifølge Dr. Goldman, ville fryse en container faktisk hindre kjemikalier fra å bevege seg inn i mat eller drikke, fordi den kalde temperaturen har en tendens til å begrense kjemisk utgivelse.

Risiko

Det er en annen risiko for frysing plastbeholdere. Ved svært lave temperaturer, PVC og PET-beholdere blir sprø. Noen beholdere, slik som vannflasker eller plastfolie, kan rive eller brekke som mat eller væske inne utvider seg under frysepunktet. I tillegg slipper eller rister på en frossen plast mat beholderen kan sprekke eller brekke elementet.

Hva Plast er trygge å drikke fra?

Hva Plast er trygge å drikke fra?


Du har lest de mailet advarsler. Du har hørt om skumle helserisiko på TV. Du har lagt merke til produsentene begynner å merke visse produkter "BPA fri." "Er det noen plast som er trygt å drikke fra?" du lurer på. Og hva er beviset plast er usunt? Her er hva du trenger å vite.

Hva er det bekymring?

En kjemisk kalt bisfenol-A (BPA) er brukt i mange plast, inkludert plast drikkeflasker, for å gjøre produktet splint og tydelig. Selv om BPA har blitt brukt i plast i over 50 år, og mens Food and Drug Administration (FDA) sier dagens nivåer er trygge, viser studier BPA lekker inn i vår mat og drikke. Beløpene er spor, men noen lurer på om østrogenlignende stoffet er så trygg som FDA krav.

Hva er de helsemessige risikoen?

I dyrestudier har BPA vært knyttet til visse typer kreft og dårlig hjernens utvikling hos barn. Babyrotter injisert med BPA eller forbruker BPA gjennom mat utviklet endringer i melke og prostatavevet, noe som indikerer at de kan utvikle kreft. I noen hunnmus, dukket pubertet å komme raskere. Og noen mener BPA kan øke risikoen for vektøkning, diabetes, hjertesykdom og brystutvikling hos gutter.

Er det fakta eller fiksjon?

Ingen studier ennå har sett på hvordan BPA påvirker mennesker, og mange forskere mener forbi BPA studier var mangelfull. The National Institutes of Health innrømmer det finansiert mange BPA forskningsprosjekter som ble dårlig utformet. Og mens den primære risiko er å fostre og barn, Dr. Michael D. Shelby, direktør for Senter for bedømmelse av risikoer for Human Reproduction, sier: "Jeg tror ikke det er noe i denne korte som bør føre til alarm. ..det betyr at vi har en begrenset mengde bevis fra noen studier som ble gjort i forsøksdyr. "

Velge Trygge Plastics

Hvis du er bekymret for BPA eksponering, unngå harde plastprodukter, som nesten alltid inneholder kjemikaliet. For mer sikkerhet plasten ikke inneholder BPA, se på resirkuleringssymbolet på bunnen. Hvis det har en # 3 eller 6-merket, inneholder flasken BPA. Flasker merket med en som nr 7 kan eller ikke kan inneholde BPA. (# 7 er en "catch all" som omfatter produkter miksing for ikke-BPA plast sammen.)

Plast med resirkulering tallene er BPA fri og blir ansett som trygt å drikke fra.

Alternativer til plast

Prøver å være enda mer sikker, mange mennesker nå drikke vann fra en gjenbrukbar aluminium flaske, men med mindre det er merket på annen måte, tuter på disse flaskene sannsynligvis inneholder BPA. Vann i en boks (som IceBox vann) er et annet alternativ. Det er vann pakket i 100% resirkulerbar papp (laget av bærekraftig skog) med en patentert, BPA-frie tut.

Fakta om BPA-Free plastflasker

Fakta om BPA-Free plastflasker


Bisfenol-A (BPA er et kjemikalie som er lagt til plast for å gjøre dem sterkere og mer fleksibel. Frem til 2008 ble BPA anses helt trygt for konsum. Selv nå, FDA fortsatt fastholder at BPA nivåer funnet i serveringsprodukter er trygge . Men etterspørselen etter BPA-frie produkter kjørte mange produsenter å lage en linje av BPA-fri plast for å fjerne den potensielle faren.

Origins

BPA-frie flasker ble populært på begynnelsen av 2000-tallet på grunn av flere studier som fant at effekten av BPA på kroppen kan være skadelig. Hovedstudien som utløste offentlig interesse i BPA-frie flasker ble utgitt av National Toxicology Program i 2008. Etter denne og andre studier, en overflod av BPA-frie flasker startet produksjonen.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer plast som brukes til å lage BPA-frie flasker. En av de mest kjente versjoner av plast bruker en copolyester sammensatt kjent som Tritan. Andre plast som erstatter BPA plast omfatte plast elementer laget av akryl, polypropylen, styrenakrylonitril (SAN) og melamin. Ingen av disse plast inneholder BPA.

Fordeler

Det er mange fordeler ved å bruke BPA-fri plast. BPA er under nøye gransking, og det er mange studier som viser negative effekter av inges at plast i store mengder. BPA-fri plast er sunnere og er usannsynlig å lekke kjemikalier i mat lagret inni dem. BPA-fri plast er også bedre for miljøet, fordi den kjemiske ikke vil lekke inn i bakken eller andre nærliggende produkter under oppvarmede forhold.

Betraktninger

Enkelte selskaper har ikke gitt ut hva komposisjoner utgjør deres BPA-frie flasker, noe som har forårsaket noen mennesker til å stille spørsmål ved sikkerheten av disse plast også. Bare fordi et produkt er BPA-fri betyr ikke at det er trygt. For eksempel plast som inneholder polyvinylklorid (PVC) plast har også kommet i søkelyset for sine potensielt skadelige effekter.

Effekter

BPA tilsatt til plast for å gjør dem mer fleksibelt, glatt og sterk. Følgelig, de fleste BPA-frie plast er svakere, mer skjør og porøs. BPA-frie flasker er sannsynlig å bryte mye raskere enn sine BPA-holdige kolleger. Flaskene kan også absorbere lukt eller farge på en hvilken som helst væske som anvendes i flasken som ikke er rent vann. Av denne grunn bruker BPA-frie flasker for bare vann.

Hva merker av flaskevann ikke har BPA i dem?

Hva merker av flaskevann ikke har BPA i dem?


Bisfenol A, eller BPA, er en kjemikalie som brukes i flere tiår for å produsere hard plast, spesielt vannflasker, tåteflasker, gjenbrukbare kopper og slimhinnen i metallbokser. Studier fra US Food and Drug Administration hevder det kjemiske stoffet i mat containere påvirker ikke barn eller voksne. Faktisk avdelingens 2010 "Update på Bisfenol A for bruk i kontakt med næringsmidler" sikrer borgerne at FDA har blitt nøye overvåking BPA og redusere eksponeringen. Imidlertid har Europa gått så langt som å forby alle produkter laget for barn under tre år som inneholder BPA (i 2006). Antagelig ville BPA nivåer være akkurat nok til å påvirke små barn og ubebygde hjernefunksjoner, men vil ikke påvirke mer modne organer. Heldigvis har skiftende teknologi og plast utviklingen sette mange gode BPA-frie plastflasker på markedet nylig.

Hva er BPA?

Bisfenol A er en xenoestrogen, eller "hormon disrupter". Ifølge medisinske eksperter ved "Trusted, MD," syntetiske xenoestrogens kan være ødeleggende for små barn og spedbarn - og er knyttet til redusert testosteronnivå hos menn, insulinresistens og type 2 diabetes, og brystkreft og livmorkreft hos kvinner. Selv om FDA hevder den kjemiske påvirker ikke barn eller voksne i "Update på Bisfenol A for bruk i kontakt med næringsmidler, 2010," det har innrømmet "en viss bekymring for effekter på hjernen, atferd og prostata kjertler av fostre og de helt unge . " Vitenskapelige studier har også reist spørsmål om den kjemiske link til bryst og prostata kreft, diabetes, fedme, hjertesykdom, reproduktive svikt og atferdsproblemer, ifølge en "Milwaukee Journal-Sentinal" rapport i 2010, basert på uttalelser fra FDA nettside. I 2006, San Francisco fulgte Europas bly og utestengt BPA produkter laget for barn under tre år.

Du kan fortelle om din flaske inneholder BPA eller ikke ved å se på bunnen av det - # 2 HDPE (high-density polyethylene), # 4 LDPE (low-density polyethylene), eller # 5 PP (polypropylen) betyr at flasken er fine. A # 1 anbefales for engangsbruk. Dessverre, noen av de morsomme, fargerike flasker så gjennomgripende på markedet i dag inneholder ofte polykarbonatplast. Du kan identifisere dem med # 7 resirkuleringssymbolet.

Rustfritt stål

Klean Kanteen er et firma som tilbyr alternativer til plast som inneholder BPA eller kontroversielle aluminium flasker. Det produserer rustfrie beholdere i ulike størrelser, former og stiler. Andre premium valg for rustfritt stål flasker inkluderer:

Intak av Thermos Stainless Steel Hydration Bottle

http://www.amazon.com/Thermos-Nissan-Intak-Hydration-Bottle/dp/B001EGGQB6

Redusere rustfritt stål vannflasker (plast lokk)

http://www.goodhousekeeping.com/product-testing/reviews-tests/green-products/best-reusable-water-bottles

Bean Kantine (plastlokk)

http://reviews.llbean.com/1138/I-260459/bean-canteen-sport-top-27-oz-reviews/reviews.htm?pageNumber=3&sortOrder=submissionTime&ascending=true

Nathan Steel Flip Straw Bottle

http://www.amazon.com/Nathan-Stainless-Steel-Straw-Bottle/dp/B001C0HV2W

Nalgene Backpacker Stainless Steel

http://www.google.com/products/catalog?hl=en&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&q=Nalgene+Backpacker+Stainless+Steel&um=1&ie=UTF-8&cid=1422866596079426932&sa=X&ei=UxCpTbipD43SsAPI39H5DA&ved=0CDAQ8wIwAg#ps-sellers

Gaiam Stainless Steel Water Bottle http://www.kleankanteen.com/

Polyetylen plast

Polyetylen er en plast produsert uten BPA.This type flaske er holdbar og enkel å rengjøre; Men det er produsert og testet nøye for å sikre at ingen spor av BPA. Avhengig av merke og stil på flaske, disse valgene er varierte i deres farger og funksjoner, men har felles kjennetegn ved sikkerhet og kostnader.

CamelBak Podium Bottle

http://www.camelbak.com/

Produktet Architects Inc. Polar Bottle

http://www.polarbottle.com/

FuelBelt

http://www.fuelbelt.com/

Fit & Fresh LivPure Water Bottle

http://www.fit-fresh.com/products/livpure/

Eastman Tritan plast

Eastman Tritan plast er et annet materiale som hevder å være BPA-fri på grunn av sin copolyester makeup. Forskjellige produsenter lage flasker bruk av dette stoffet, blant annet følgende:

Nalgene

http://www.nalgene-outdoor.com/

Intak av Thermos Beverage Bottle

http://www.thermos.com/product_catalog.aspx?catCode=THER

Stanley merkevare

http://www.stanley-pmi.com/

Camelbak Better Bottle

http://www.camelbak.com/

Contigo Hydration Water Bottle

http://www.gocontigo.com/water-bottles.html

Nathan Flip Straw Pure Bottle

http://www.amazon.com/Nathan-Stainless-Steel-Straw-Bottle/dp/B001C0HV2W

Andre alternativer

Andre BPA-plast alternativer er aluminiumsflasker med-BPA ikke plast liners, for eksempel Sigg er Lifestyle vannflasker. Redusere WaterWeek, en populær drikk container, har ABS plast med en polypropylen cap og er et anbefalt valg for BPA-frie brukere. Disse flaskene kan fås fra grossister, butikker, eller direkte fra produsenten.

Hvor trygt er plastflasker?

Hvor trygt er plastflasker?


Nå har de fleste amerikanere vet plast baby og vannflasker er ikke akkurat "grønn". Men nå spørsmål er oppstått om sikkerheten av plastflasker også. Har de virkelig lekke kjemikalier, som fører til visse typer kreft? Har de øke risikoen for hjertesykdom og diabetes? Kan de føre til vektøkning, tidlig pubertet hos jenter, brystutvikling hos gutter og dårlig hjernens utvikling hos fostre, babyer og små barn?

Hva er problemet med plast?

For mer enn 50 år, har en østrogenlignende kjemisk kalt bisfenol A (BPA) er brukt i en rekke produkter, inkludert de fleste plastflasker, noe som gjør dem klar og splintsikre. Noen har stilt spørsmål dette kjemikaliet sikkerhet. Studier konkluderer BPA lekker inn i væsker vi drikker og forårsaker helseproblemer hos dyr. The Food and Drug Administration (FDA) sier nivåene av BPA som finnes i plast baby og vannflasker er trygt for mennesker - selv om de sier mer forskning bør gjøres på den kjemiske.

Naysayers

Imidlertid er vitenskapen om BPA langt fra konkluderende. Ingen menneskelige sikkerhetstester er utført, og mange forskere mener forbi BPA studier var mangelfull. The National Institutes of Health innrømmer det finansiert mange BPA forskningsprosjekter som ble dårlig utformet. Roselyne Bachelot, den franske ministeren for helse, oppsummerer skeptikerne 'svar: "Det er pålitelige studier som konkluderer med dagens vitenskapelige data, at tåteflasker som inneholder denne kjemiske forbindelsen er ufarlige Disse studiene er bekreftet av alle de store helsemyndigheter.."

Hvordan vite om det er BPA

Spesielt med tåteflasker, produsenter ofte merke sine produkter som "BPA fri." Imidlertid er ikke alle ikke-BPA plastflasker merket på denne måten. Hvordan kan du vite om produktet inneholder BPA? Se etter nummer påstemplet på bunnen av flasken, i resirkuleringssymbol. Alt som er merket med en 3 eller 6 inneholder BPA. Flasker merket med en 7 kan eller ikke kan inneholde BPA. Den 7 er en "catch all" nummer og omfatter produkter som blander ikke-BPA plast sammen.

Hvordan redusere familiens Eksponering

Bortsett fra å velge bare plast produkter som ikke inneholder BPA, det er andre måter å redusere din families eksponering. Disse omfatter bruk av containere glass eller metall for drikking væsker, unngå hermetisert mat (hvis beholdere er ofte foret med BPA) og ikke microwaving BPA plast.

Forholdsregler og andre alternativer

Hvis du bytter til glass tåteflasker, må du undersøke flaskene nøye før bruk. Hvis det er noen chips eller sprekker, kaste flasken bort umiddelbart; det kan inneholde små biter av glass farlig.
Gjenbrukbare metall vannkopper er nyttig for voksne; men de kan fortsatt inneholde BPA plast og blir for varm hvis du bor i visse klima. Et bedre valg kan være et produkt som IceBox vann, som er fjær vann i en resirkulerbar kartongbeholder laget av bærekraftig skog.

Skadevirkninger av Oppvarming Plastic

Skadevirkninger av Oppvarming Plastic


Det er pågående debatt om hvor skadelig den kjemiske bisfenol A (BPA) er og hvordan oppvarming plast øker frigjøring av BPA i mat og væske. Selv om den kjemiske lekker fra plasten i små mengder under normal bruk, er mengden som frigjøres øker betraktelig når plasten er oppvarmet. Kokende plast som inneholder BPA i vann utvikles opp til 55 ganger mer BPA enn er utgitt under normale temperaturer. BPA antas å skade det endokrine systemet.

Om BPA

Plast laget med BPA er big business; ifølge Scientific American, er mer enn 2,3 billion pounds av BPA produseres årlig. BPA brukes til linjebokser for å hindre korrosjon. Det er også brukt til å lage plast kopper og tåteflasker. Stoffet er så utbredt i kopper og bokser som Center for Disease Control (CDC) funnet at 93% av 2157 mennesker studert hatt BPA i urinen. Gitt denne informasjonen, er det ingen overraskelse at forskere fokuserer på de mulige negative helsekonsekvensene av denne gjennomgripende substans.

The Politics of BPA

Det er minst to sider til BPA historien. Selv sette til side åpen kapitalistiske agendaer, medisinske forskningsresultater vises mangelfulle om hvor skadelig BPA er for helsen. Den ene faktum at de fleste partiene synes å være enige om, er at varme plast i kokende vann eller i oppvaskmaskin fører BPA lekkasje å øke dramatisk, til opp til 55 ganger mer enn i annen bruk. Hva som faktisk betyr for allmennheten er ikke klart ennå.

Den kjemiske industrien hevder at fordi FDA har godkjent bruken av denne plast, er det ingen grunn til ikke å fortsette å produsere det som en lett, splintsikre og billig plastprodukt. Industriledere hevder også at gode alternativer er vanskelig å finne. Fred vom Saal, en reproduktiv biolog ved University of Missouri i Columbia, er uenig med industriledere om attraktive alternativer, siterer polyetylen og polypropylen som gode erstattere i mange tilfeller.

Hensynet til folkehelsen og motstridende data

The Study i toksikologi Letters gir bevis for at varme fører til økt BPA lekkasje, fyre helserisiko bekymringer: ". En artikkel publisert i Journal of Environmental Health Perspectives uttalt at 94 av 115 studier på BPA konkludere med at BPA fører til skadelige effekter" I skarp motsetning til regjeringen studier, 90% av studier finansiert av industrien konkludere med at BPA ikke utgjør en helserisiko for publikum.

Basert på dyreforsøk, reagerer med kroppen mye som det kvinnelige hormonet østradiol BPA. Helsemessige bekymringer skylden på BPA spenner fra fødselsskader og andre spørsmål rundt til en årsakssammenheng med kroniske sykdommer som diabetes, kreft og ADHD (ADD).

Forbruker Sikkerheit og betraktninger

Bekymrede forbrukere kan sile ut bruken av BPA plast ved å lære å identifisere den og velge alternativer. BPA er funnet i polykarbonatplast som bærer nummer syv som sin resirkulering kode. Til tider, identifisere de gode plast fra de dårlige er vanskelig. I disse tilfellene, ved hjelp av glass som et alternativ ressurs gir mening. Dessuten vil kjøpe supper og grønnsaker pakket i papp i stedet for bokser bidra til å forhindre eksponering for BPA.

Hvordan detox med tranebær Juice

Hvordan detox med tranebær Juice


Drikker utvannet tranebærjuice, ofte referert til som tranebær vann eller Cran-vann, har blitt en stadig mer populær måte å detox kroppen for å fremme vekttap. Holistisk ernæringsfysiolog Ann Louise Gittleman, Ph.D., en talsmann for denne metoden, sier de fortynnede cranberry juice fungerer som et vanndrivende som spyler beholdt vann, bidrar til å spyle kolon av stillestående avfall, og forynger leveren, slik at dette organet blir mer effektiv på å brenne kroppsfett for energi.

Hvordan detox med tranebær Juice

•  Hell åtte oz. tranebærjuice i en tom 64-oz. flaske.

Legg til 54 oz. ufiltrert vann til tranebærjuice i 64-oz. flaske.

Rør rundt med en lang skje før tranebærjuice er fullt utvannet. Nå har du totalt 64 oz. av forberedt tranebær vann.

Drikk 64 oz. preparerte tranebær-vann daglig i minst 2-8 uker.

Hint

  • Det er viktig at flasken hvor tranebær vann blir fremstilt er laget av glass eller BPA plast. Dette hindrer helseskadelige kjemikalier fra plast utlekking inn tranebær vann, noe som ville hindre avrusning prosessen.
  • Det er trygt å drikke tranebær vann daglig utover de første 2-8 uker som en måte å fortsette å kaste vekt eller opprettholde en sunn vekt.
  • Hvis du er allergisk mot tranebærjuice eller det gir deg alvorlig halsbrann, erstatte de åtte oz. tranebærjuice med to oz. av granateple juice. Pomegranate juice har lignende avgiftende effekter.

Som vannflasker er Toxic?

Som vannflasker er Toxic?


Du er på farten og trenger forfriskninger, så du ta noen kule flaskevann. Det er praktisk og sunt, ikke sant? Vel, kanskje ikke. Kjenn fakta før du drikker.

Drikking Toksiner?

Bisfenol A (BPA) er funnet i mange plastflasker. The Food and Drug Administration (FDA) sier det er trygt, men påpeker at mer testing bør gjennomføres på den kjemiske.

Risikoene

Vitenskapelige studier på dyr viser BPA fører til visse typer kreft og dårlig hjernens utvikling. Ingen menneskelige tester har blitt gjennomført, imidlertid, og mange forskere mener tidligere studier er feil.

Unngå sykdom

Det er ingen tvist plastflasker føre til sykdom når bakterier vokser i åpnede beholdere venstre unrefrigerated. Gjenbruk av plastflasker utsetter også mennesker til skadelige bakterier.

Har den BPA?

Plastflasker merket med resirkulering # 3 eller 6 på bunnen inneholder BPA. Flasker med en som nr 7 kan eller ikke kan inneholde BPA, siden dette er en "catch all" mark som inkluderer produkter miksing non-BPA plast sammen.

Alternatives

Gjenbruk aluminium flasker uten BPA spouts er gode alternativer til flaske drinker (sørg for å rense i oppvaskmaskinen før bruk), som er et produkt som IceBox vann, som har en patentert tut som ikke tillater forurensninger som bakterier å gå i vannet etter at pakken har vært åpnet.

Non-Plastic Vs. Plastic Bottle

Non-Plastic Vs.  Plastic Bottle


Debatten av plast versus ikke-plastflasker provoserer sterke følelser hos noen mennesker. Mange er enige om at hopet seg opp plast på søppelfyllinger er ikke den beste tingen å gjøre for miljøet, og plast kjemiske BPA har falt i unåde i tillegg. Men det kan være vanskelig å avgjøre når du skal bruke plast og når du skal bytte til en annen flaske materiale.

Typer

Forbrukere som unngår plastflasker på grunn av sitt potensial for Bisfenol A eller BPA, et kjemikalie som brukes til å gjøre noen plast smidig, har alternativer. Plastflasker, men trenger gi forbrukerne større mobilitet alternativ og er også mye billigere å produsere, noe som sparer forbrukeren penger. Rustfritt stål er en favoritt for plast alternativer. I tillegg til rustfritt stål, glass, aluminium og BPA plast brukes.

Fordeler

Rustfritt stål flasker har fordelen av lang levetid og holdbarhet. Rustfritt stål også krever ikke bruk av kjemikalier for å belegge overflaten av metallet for å gjøre det rust-fritt. Dette reduserer effekten som kan oppstå fra kjemisk forgiftning. Aluminium er et annet alternativ til plastflasker. Aluminium er lett og billigere å både fremstilling og bruk på en daglig basis. Glassflasker inneholder ingen metaller eller kjemikalier, noe som gjør dem til en av de sikreste flaske materialer hvis glasset ikke bryter. BPA-frie plastflasker tilby muligheten til å få fordelene av plast uten bekymring for kjemisk forgiftning.

Ulempene

Hver form av flasken har sine egne ulemper. Rustfritt stål flasker koste mer å kjøpe. Aluminium flasker kan noen ganger føre til aluminium forgiftning hvis belegget over aluminium slites av. Glassflasker kan lett brekke eller chip, forårsaker kutt og andre skader. BPA-frie plast fortsatt produserer et høyt innhold av plast som er ikke-biologisk nedbrytbart.

Environmental Impact

I henhold til Nickel Institute, hvis en rustfri stålflaske anvendes 50 ganger, er miljøet mye bedre enn om en plastflaske ble anvendt hver av disse tider. Rustfritt stål er miljøvennlig, fordi det er ekstremt gjenbrukbare. Aluminium er også gjenbrukbare og er veldig lett å resirkulere og slå inn i andre aluminiumsprodukter. Glass kan lett bli smeltet ned og formes til andre glassprodukter. BPA-fri plast fortsatt tar opp mye plass på søppelfyllinger, selv når plasten er i stand til å bli resirkulert.

Betraktninger

Når det er mulig, er det bedre for miljøet og helsen din å bytte fra plast til ikke-plastflasker. Men ikke alle anledninger er riktig for ikke-plastmaterialer. For eksempel er en glassflaske ikke egnet for bruk rundt vann eller små barn.

Sikreste Flaskevann

Sikreste Flaskevann


Har du hørt vann i plastflasker er usikre? En lang liste med helseproblemer er ofte nevnt, fra kreft til tidlig pubertet. Er ryktene sanne? Her er det du trenger å vite.

Hva er problemet?

Bisfenol-A (BPA) er brukt i mange plastflasker, og studier viser spormengder av BPA lekker ut i vannet i dem.

Er det Toxic?

I dyrestudier, kan BPA kobles til visse typer kreft og dårlig hjernens utvikling hos barn. I noen dyrestudier, pubertet også dukket opp raskere og vektøkning fulgte

Eller ikke?

Det er ingen menneskelige BPA studier, og mange forskere (inkludert de fra The National Institutes of Health) mener forbi BPA studier ble feil.

Hva Flaskevann er BPA?

Hard plast inneholder nesten alltid BPA, og en hvilken som helst plast som er merket med en # 3 eller 6 resirkuleringssymbol inneholder kjemikalien. Flasker merket med en som nr 7 kan eller ikke kan inneholde BPA. (# 7 er en "catch all" som omfatter produkter miksing ikke-BPA plast sammen.) I tillegg, hermetisert vann (og mat) nesten alltid ha en BPA liner. Derfor, se etter en beholder med en annen resirkulering nummer.

Boxed Water

Drinker i bokser (som IceBox vann) er også BPA gratis og bedre for miljøet.

Hvordan å unngå eksponering for bisfenol A

Akkurat når alle bestemte seg for å begynne å drikke vann, oppstår en annen fare. Mange plastbeholdere inneholder polykarbonat, som er kjent for å lekke bisfenol A (BPA). Det har også blitt funnet i slimhinnen i noen hermetisert matvarer. Forskere har dokumentert spørsmål knyttet til forbruk av BPA. Selv om resultatene ikke er enstemmig, er det klokt å ta noen forholdsregler knyttet til BPA.

Bruksanvisning

•  Hold BPA borte fra gravide kvinner i enhver form. Dette betyr at kvinner som er gravide eller tror de er gravide må unngå hermetisert mat og flaskevann. I dyreforsøk har BPA vært knyttet til fruktbarhet problemer og barndommen atferdsproblemer.

Vask polykarbonat produkter for hånd. Plast som inneholder denne spesielle kjemiske brytes ned raskere når det utsettes for harde vaskeprosess av en oppvaskmaskin. Denne håndteringen av plast kan fremskynde BPA lekker prosessen.

Bruk glass eller plast som inneholder polyethyelene versene polykarbonat. Nærmere bestemt i tåteflasker, er dette en god praksis for å unngå ytterligere eksponering av et barn til BPA. Matvarer i papp murstein kartonger er også et alternativ til BPA plast.

Spis frisk frukt og grønnsaker. Det er en god ting for en rekke årsaker, men i dette tilfellet, eliminerer den BPA problem alle sammen. Søke mat som er i sesong, og unngå elementer som har blitt hermetisert og sendes, med mindre distribuert av produsenter som unngår BPA som edenfoods.com.

Plastic Recycling Issues

Plastic Recycling Issues


Gjenvinning er en miljøvennlig måte å redusere menneskelig påvirkning på planeten. Redusere mengden av varer folk kaste bort og gjøre dem til produkter folk kan bruke igjen betyr deponier er ikke så full og den økende avfallsproblem vil vokse litt saktere. Men ikke alle elementer resirkulere likt. Selv om det er en massiv innsats for å resirkulere plast, som utgjør en stor del av avfallet samfunnet produserer, det er problemer med fornybar plast som gjør dette materialet synes mindre vennlig for miljøet og menneskers helse.

Røyk og Dumping

For plast som skal resirkuleres, de vanligvis må smeltes ned og formet til noe annet. Dessverre, når plast varmer opp til smeltepunktet, det produserer skadelige petroleumsgasser som bidrar til forurensning og utgjøre en helsefare for dem i nærheten. Gjenvinningsarbeidere som handler med smelting av plast er gjenstand for innåndingsfarer forbundet med materialet.

Mye av plast resirkulert av amerikanerne faktisk går utenlands til Kina og andre land der prosessen med å smelte den er plagsom. Arbeidsstandarder i disse områdene er ikke det samme som i USA; arbeiderne ofte inhalerer røyk uten luksusen av gassmasker. Også, siden plast ikke er ansett som en farlig avfall, dumping av resirkulering biprodukter tendens til å skje ofte i andre land siden det ikke er dekket av noen internasjonal lov.

Konvertering

Plast ikke liker ikke den samme gode konverteringsfrekvensen som noen av de andre vanlig resirkulerte materialer av verden. Resirkulert aluminium bokser ofte blir nye aluminiumsbokser og kan være tilbake på sokkelen i en forholdsvis kort tid. Men plast, på grunn av helsemessige bekymringer, er ikke like ønskelig for mange nye forbrukerprodukter, og plastflasker ikke alltid blir nye plastflasker. På grunn av manglende etterspørsel etter resirkulert plast, prisen gjenvinnere får for det er ganske lav. I sin tur, de som jobber på plastgjenvinningsstasjoner også vanligvis mottar lav lønn.

Den Bioplast Issue

Bioplastics er en versjon av plastmaterialer laget av naturlige stoffer som maisstivelse og vegetabilsk olje, som tillater plasten å degradere mye raskere enn oljebaserte plastprodukter. Faktisk oljebaserte plast er så nytt for menneskeheten at ingen vet nøyaktig hvor lang tid det vil ta for dem å bryte ned. Noen anslag sier at det vil ta 1000 år for en plastflaske til naturlig dårligere.

Men bioplast har sine egne problemer knyttet til resirkulering. Siden det er ingen tydelig merking på plass til separate bioplast fra petroleums plast, er det mange som ikke vet hva som er hva. Problemet med dette er at en enkelt bioplast beholder blandet med petroleum plast vil forurense hele partiet for gjenvinningsformål.

Hva gjør BPA i plast mener?

Hva gjør BPA i plast mener?


BPA, eller bisfenol A, er en kjemikalie som brukes i produksjon av plast, inkludert plast drikkeflasker, tåteflasker og sippy kopper. Starten i 2009, begynte mange stater og byer passerer lover som krever flasker, kopper og tallerkener er laget for barn være produsert uten BPA som svar på bekymring om BPA utlekking til barnets mat eller drikke. BPA er antatt å påvirke hjernen samt prostata kjertler og mange velger å unngå det.

Hvorfor BPA brukes i plast

BPA er den viktigste ingrediensen i polykarbonatplast. Denne type plast kan gjøres om til et hardt, slitesterk og støtsikre form, perfekt for å gjøre barns kopper, tallerkener og voksen drikkeflasker. Fordi hard plast skapt gjennom bruk av BPA beholdt sin form, men kan bli droppet uten å bryte, det var et naturlig valg for å erstatte glass tåteflasker.

Bekymringer om BPA

BPA har blitt mer og mer utbredt i miljøet og menneskers eksponering har fortsatt å øke. The Endocrine Society har merket BPA som en hormonforstyrrende kjemikalier, og National Toxicology Program sier noe bekymring om dagens nivåer av BPA eksponering. Fordi BPA ble ofte brukt i plastbeholdere som ble varmes i mikrobølgeovn eller på annen måte oppvarmet, det utvasket i mat og drikke på et nivå mange mennesker var ubehagelig med.

Produkter merket BPA-Free

En måte å unngå BPA i plast er for å unngå å kjøpe plast merket med et nummer 7 eller 3 resirkulering symbol, som plast med resirkulering tallene ikke bruke BPA i produksjonen. Men mange produsenter i dag merke sine plast som BPA-frie. De store produsentene av tåteflasker og småbarn kopper opphørt framstilling av produkter som inneholder BPA fra januar 2009, men kopper, containere og plater som er laget av hard plast og beregnet for bruk på voksne kan fortsatt inneholde BPA med mindre merket BPA-frie.

Eldre Plast

Eldre tåteflasker eller kopper kan ikke har originalemballasjen for å avgjøre om plasten er BPA fri. Hvis du er i tvil, sjekk etiketten resirkulering, hvis flasken eller koppen har en trykt på den. Uavhengig av BPA innhold, skrapt opp eller scuffed gamle plastflasker kopper må ikke gjenbrukes som riper kan havnen bakterier. Riper kan også bidra til utlekking av BPA i mat eller drikke, men den primære årsaken til BPA frigjøring fra gamle plast er oppvarming. Ikke mikrobølgeovn eller varme mat eller væsker i plast av ukjent opprinnelse hvis du er bekymret for BPA inntak.

Hvordan fortelle om plast er BPA

Hvordan fortelle om plast er BPA


Bisfenol A (BPA) er en kjemikalie som brukes til å lage polykarbonat produkter. Siden the1960s, har produsentene brukt BPA i harde plastbeholdere og mat bokser. Studier viser at BPA fra disse beholderne lekke inn i mat og drikke de har. Ifølge US Food and Drug Administration, nyere studier reist bekymringer over effekten av BPA på hjernen, atferd og prostata kjertler av fostre, babyer og små barn.

Bruksanvisning

Sammenlign nummeret gjenvinning på bunnen av beholderen. Dette tallet, vanligvis plassert i en liten trekant, identifiserer type plast beholderen er laget av.

Finn ut om trekanten inneholder nr 7. BPA beholdere bør ha en nummer syv. Men ikke alle No. 7 produkter inneholder BPA. Ringe produsenten for å se om produktet er BPA fri.

Se etter tallene "1", "2" eller "5" på bunnen av produkter. Beholdere med disse tallene er fri fra BPA.

vurdere om plasten er myk og ettergivende. Disse typer plast er vanligvis BPA gratis. Bisfenol A- inneholder polykarbonat beholdere er vanligvis laget av gjennomsiktig, hard plast, slik som i gjenbrukbare vannflasker og tåteflasker.

Tips og advarsler

  • Høye sure matvarer, for eksempel tomater og fruktjuicer, lekke den mest mengden av BPA fra bokser og plastbeholdere. Kjøpe disse typer matvarer i glassbeholdere når det er mulig.
  • Myke plastflasker er fri for BPA, men er ment for engangsbruk. Ikke fyll denne type flaske. Bruk en BPA-frie sports flaske i stedet.
  • Unngå å bruke plastbeholdere til mikrobølgeovn mat og drikke. Selv om beholderen sier det er mikrobølgeovn trygt, har det ikke vært nok studier på dette området for å sikre offentlig sikkerhet.

Hva er farene ved mat som oppbevares i Plast containere?

Hva er farene ved mat som oppbevares i Plast containere?


Funnet i plast, har bisfenol A (BPA) er syntetisert siden 1891, og er en viktig komponent for å lage plast. Det har vært kjent siden 1936 som BPA kan fremme brystcancer-cellevekst og kan redusere antall spermier i rotter, så vel som andre potensielt skadelige effekter. Mer nylig har det blitt vist at denne forbindelsen livnære fra plasten når den utsettes for høy varme, for eksempel mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Mangelfulle informasjon

Mens mange studier tyder på at en gang i kroppen, betyr BPA somle ikke for mer enn et par dager før den er brutt ned og skilles ut. Likevel, de samme studier gjort av American Chemistry Council tyder på at vi er konstant eksponert for lave nivåer av dette stoffet, og er antagelig er i vårt kosthold. En rapport publisert i Reproductive toksikologi Journal rapporterte at mennesker må bli utsatt for minst 10 ganger nivået av BPA rapportert trygt av Environmental Protection Agency grunn av mengden som finnes i testprøver.

Effekter

Den helsefare BPA presenterer for mennesker er fortsatt usikker. FDA har godkjent bruken av dette kjemikaliet og EPA er ikke bekymret for de rapporterte nivåene funnet i testtilfeller. BPA har vært knyttet til økt forekomst av brystkreft og prostatakreft, samt diabetes i lab mus. Det har blitt foreslått at små barn og spedbarn kan være mest utsatt for høye nivåer av BPA på grunn av den kjemiske blir funnet i begge plastflasker og bokser i formel.

Misforståelse

Bruken av BPA ble først godkjent av FDA i 1963 da ingen dårlig effekter rapportert ved bruken. I 1976 vedtok Kongressen en Toxic Substances Control Act mandat at EPA gjennomføre studier på alle nye kjemikalier før slik at de kan brukes eller inntas av mennesker. Imidlertid kjemikalier som BPA var allerede på markedet, og som et resultat, var ikke gjenstand for denne nye handling og heller ikke var det nødvendig å gjennomgå en ny testing.

Forebygging / løsning

Mens der er ingen tvil om at lagring av matvarer i plastbeholdere har blitt en billig, lett og splintlagringsmetode, er uavsluttethet av studiene nok til å gi en pause. Det er tiltak vi kan gjøre for å minske mengden BPA eksponering ved å ikke kjøpe vann i flasker og ved å lagre maten i glassbeholdere i stedet for plast. I det minste, bør maten ikke skal varmes opp eller varmes i plastbeholdere.

Advarsel

Inntil det er avgjørende bevis for at BPA er skadelig for mennesker, er det ingen alternativ kjemikalie som gjør det mulig for samme type plast konstruksjon. Av særlig merke er andre land som har begynt å begrense bruken av plast mat beholdere. Japan, for eksempel, begynte å bruke en naturlig harpiks i stedet for BPA i 1997 etter at forskerne viste det utlekking av tåteflasker. Det beste rådet for nå, er å unngå å bruke plast som inneholder BPA - disse er vanligvis klart eller farget plast med et nummer 7 er merket på bunnen - og kjøpe supper i kartonger i stedet for bokser.

Sikkerhet for plast i Mouth Bite Guards

Sikkerhet for plast i Mouth Bite Guards


I de senere år har sikkerhet for forskjellige plastmaterialer som støter forbruker hver dag komme inn i spørsmålet. Grunnen til dette har vært opptatt av tilstedeværelsen av giftige materialer, slik som bly og mer nylig bisfenol-A (BPA). Disse kjemikaliene har fått pressens oppmerksomhet på grunn av deres tilstedeværelse i barneleker og i plast som brukes til mat og drikke lagring og andre plastbeholdere. Forbruker bekymringen har vokst til å omfatte mange plast som ikke tidligere tenkt på, inkludert dental apparater som bite vakter.

Gunstig Bruk

Bite vakter har et bredt alt liste over fordeler både i behandling av tannproblemer og som beskyttelse for utøvere i kontaktidretter. Nighttime bite vakter Ifølge AskYourDentist.com, et nettsted dedikert til tannbeskyttelse og helse, tilbyr fordeler primært i å hindre sliping og knuger av tennene over natten, noe som kan forårsake alvorlige skader på tennene og kjeven over tid. I friidrett, fordelene er mer omfattende. Brukes i denne søknaden, bite vakter hindre over 200.000 muntlige skader i henhold til Custom Sport Guards, en leverandør av atletisk bite vakter. Custom Sports Guard hjemmeside heter det at risikoen for skade på kjeven, samt hjernerystelse og skade tenner og og bløtvev i munnen blir mindre når en matbit vakt brukes i kontaktsport.

Bateria og andre mikroorganismer

En rapport fra 2008 av Fox News 16 i Arkansas illustrert en tidligere oversett risiko i bruk av atletisk bite vakter. Denne rapporten, mens fremhevet nødvendigheten av dette sikkerhetsutstyret for unge idrettsutøvere, advarer om at den atle bite vakt kan være en yngleplass for bakterier og andre mikroorganismer hvis vaktene ikke er skikkelig ivaretatt. En studie utført av Oklahoma State University, referert i Fox News rapport indikerer at på grunn av den porøse typen materiale i enkelte munnen vakter er det potensielle risikoer fra muggsopp som kan produsere anstrengelsesutløst astma hvis ikke rengjort skikkelig. Også av bekymring er bakterier som kan rase i vakt er våte, varme, fuktige og porøse overflater, og kan komme inn i magen, potensielt forårsake kvalme, oppkast og diaré. Eksperter anbefaler at du rengjør munn vakt etter hver bruk, og også avhende munn vakt etter to ukers bruk, og erstatte den med en ny, ren vakt.

Bisfenol-A og bly

Bisfenol-A (BPA) og bly er bekymringene til forbrukere ved hjelp av tann apparater som munnen vakter. Ifølge Pacific Northwest Pollution Prevention Resource Center (PPRC) US Food and Drug Administration krever ikke testing for BPA i dental apparater; Men det er nye regler som begrenser bruken av denne skadelige kjemiske i leker som er beregnet for barn. Det er uklart om denne forskriften vil utvide til munn bite vakter. Den PPRC rapporterer at BPA har vært et hovedanliggende i bruk av tann tetningsmidler og kompositt harpiks fyllingsmaterialer som brukes i tannbehandlinger. Ikke mye informasjon om eksponeringsnivåer i bite vakter er tilgjengelig. Den PPRC gjør påpeke at mange typer lavkost bite vakter er laget av polykarbonat, som inneholder BPA, og advarer at BPA er mer sannsynlig å lekke fra disse mindre dyre munnen vakter hvis plasten er oppvarmet, som i en boil- og bit-vakt, eller dersom beskyttelsen er utsatt for rensevæsker. Andre typer av plast potensielt brukes i munnen vakter, slik som polyvinylklorid (PVC), kan inneholde små mengder bly. Forbrukere som er opptatt av disse eksponeringene bør konsultere sin tannlege om informasjon om plast som brukes i bite vakter og egnede trygge alternativer.

Er Hazard Real?

BPA er karakterisert som et hormon disruptor som kan etterligne østrogen i henhold til Toronto Globe and Mail. Uttaler imidlertid PPRC at graden av helseproblemer forårsaket av BPA ikke har blitt godt etablert. I tillegg, i henhold til PPRC, både American Dental Association og Canadian Dental Association sier at eksponering for BPA og andre potensielt skadelige kjemikalier gjennom bruk av tann apparater som bite vakter er ikke en sikkerhet bekymring. Mange eksperter advare at forholdsregler kan og bør tas som å unngå BPA eksponering helt til helseeffekter er mer fullstendig kjent.

Hvordan kan jeg vite om My Water Bottle Er BPA-Free?

Hvordan kan jeg vite om My Water Bottle Er BPA-Free?


Polykarbonat er hard plast, som ofte brukes til å lage vannflasker; Disse plastmaterialer er ofte fremstilt med bisfenol A eller BPA. Denne kjemiske lekker, spesielt når de utsettes for varme eller sure væsker, slik som fruktsaft eller kaffe, inn i væsken inne i flasken. BPA etterligner østrogen i kroppen og forstyrrer normal utviklings, nevrale og forplantningsevnen.

Bruksanvisning

•  Se på den trykte informasjonen som fulgte med flasken. Hvis det ikke er laget av en BPA-leaching plast, bør det være merket "BPA." Også se etter ord som polykarbonat, lexan eller polysulfon, da disse er plast som ofte inneholder og lekke BPA. Hvis flasken ikke ble levert med trykt informasjon, finne ut hvilket merke det er og ringe produsenten for å spørre om BPA i det aktuelle produktet.

Snu flasken over og se på resirkuleringssymbol. Plast som bærer nummer 7 er laget med polykarbonat, som ofte inneholder BPA. Flasker som er BPA-fri er sannsynlig å bære resirkulering tallene 1, 2, 4 eller 5.

Se på fargen på flasken. Fargede plast er vanligvis BPA-fri, som er de som litt fleksibel i stedet for rock-hard. De mest problematiske plast er svært rigid og helt klart.

Hva er farene ved Plast som matemballasje?

Hva er farene ved Plast som matemballasje?


Plast er brukt i en rekke forskjellige matvareemballasje som strekker seg fra plastinnpakning til flasker og beholdere. Mange av de matvarer som er kjøpt på supermarkedet er pakket i plast som er knyttet til helseproblemer. Å vite hvilke matvarer er pakket i hva slags plast tillater forbrukeren å ta et informert valg.

Polyetylentereftalat

Polyetylentereftalat, også kjent som PET eller Pete, anvendes i beholdere for alkoholfrie drikker, vann og juice, samt salat beholdere og peanøttsmør krukker. Denne typen av plast kan lekke kjemisk kjent som antimontrioksyd. Arbeidstakere som utsettes for denne kjemiske over lengre tid har utstilt hud og luftveisirritasjon. Kvinnelige arbeidere viser en økning i forekomsten av abort og menstruasjonsproblemer. Andre helsemessige farene inkluderer reproduktive og leverproblemer, og det er lenker til kreft. Væsker som er igjen i en beholder over et tidsrom har potensial til å frigjøre antimon i væsken, i henhold til livet uten plastisk nettside.

PVC-

Polyvinyl klorid, også kjent som PVC, ftalater, inneholder et giftig kjemisk stoff. PVC brukes i klar matemballasje, matolje containere og peanøttsmør krukker. Ifølge liv uten plast, har Polyvinylklorid blitt beskrevet som en av de mest farlige produkter laget. Avhengig av skyllemiddel eller mykner brukes, er PVC en endokrin disruptor ligne det kvinnelige hormonet østrogen, kan føre til visse typer kreft, har vært knyttet til allergi og astma hos barn, og kan negativt påvirke nyre, lever, milt, kroppsvekt og bein formasjon.

Polystyren

Polystyren brukes i eggekartonger, take-out mat containere, engangs kaffe containere og pakking av ost og kjøtt i supermarkedet. Polystyren livnære styren, også kjent som vinyl benzen, en endokrin disruptor som etterligner det kvinnelige hormonet østrogen, og kan potensielt føre til utviklings- og reproduksjonsproblemer. Langvarig eksponering har vist nervesystemet og hjernen problemer i arbeidere. Oppvarming fet mat i en polystyren-beholder bevirker styren til å migrere vesentlig inn i innholdet i beholderen. Drikker varm kaffe fra en Styrofoam cup vil også øke utgivelsen av styren.

Polycarbonates

Polykarbonater inneholder den kjemiske bisfenol-A, også kjent som BPA. Ifølge Bad Plast nettside, har BPA blitt utestengt for bruk i de fleste plast i Canada og EU, men ikke i USA. Polykarbonat er funnet i tåteflasker, mat og drikke containere, sport flasker og vannkjøleren flasker. BPA er en endokrin disruptor som etterligner det kvinnelige hormonet østrogen. Ytterligere helsemessige farene inkluderer atferdsmessige og nevrale effekter, insulinresistens, genetiske skader, hjertesykdom og betennelse.

Helse Bekymringer for silikon isen skuffer Vs. Plast isen skuffer

Helse Bekymringer for silikon isen skuffer Vs.  Plast isen skuffer


Plast Ice Cube skuffer har vært et populært valg for mange år; de er billige, gjenbrukbare og praktisk. Nyere bekymringer om kjemikalier i plast som kan lekke ut matvarer har reist spørsmål om effekten på helse fra å bruke plast Ice Cube skuffer. Silikon Ice Cube skuffer er et alternativ til plast. De ble tilgjengelig de siste årene.

Hva er plast og silikon?

Plast og silikon er to materialer ofte anses å være lik, men faktisk har noen veldig viktige forskjeller. Plast er et syntetisk fremstilt av en rekke forskjellige polymerer; som et resultat; flere forskjellige typer plast er på markedet. Alle plast elementer er merket med et nummer på bunnen som indikerer type plast. Silikon, selv om den ligner en plast og er også syntetisk, er ganske annerledes. Silikon er en bøyelig, steril harpiks som hittil har vist noen tegn til utvasking noe inn mat eller væske.

Plast isen skuffer

Produsenter gjør plast is skuffer av en hard plast, og noen av disse plast inneholder BPA, den kjemiske vist å bære en helserisiko. Siden informasjonen om BPA ble offentlig, har mange plast selskaper lansert nye versjoner av sine plast Ice Cube skuffer som er BPA fri. Hvis Ice Cube skuffer er mer enn et par år gammel, oddsen er bra de inneholder BPA. Endringen til BPA gratis plast betyr ikke nødvendigvis at de er trygge og vil ikke lekke kjemikalier, bare at de ikke vil lekke BPA.

Farene ved BPA i isen skuffer

BPA har vist seg å føre til helsemessige bekymringer i ufødte babyer, barn og selv voksne. Noen av problemene forbundet med BPA innbefatter skade på hjernen, adferdsendringer og skade på hypofysen. Andre bekymringer er ansett å være en lavere risiko. Risikoen for BPA utlekking i matvarer eller væsker er størst når plasten er oppvarmet. Oddsen for det utlekking til isen er derfor relativt lav. Mange bruker Ice Cube skuffer for andre formål, men som kan føre til en høyere risiko. Putting varm babymat eller andre varme væsker eller puréer i Ice Cube skuffer kunne varme plasten nok til å forårsake noen utlekking.

Silikon isen skuffer

Noen studier vurdere silikon for å være et tryggere alternativ til plast, fordi det ikke er noen risiko for kjemisk oppløsning. Silikon er sterile og brytes ikke ned så lett som plast, noe som gjør den mer holdbar. Foreløpig er det ingen kjente helse fare med å bruke silikon is skuffer, men siden bruken ganske nylig, kan vi ikke vite noen ting om silikon.