Digidexo.com

verdens beste kreftsykehus

Kropps Fakta for Kids

Kropps Fakta for Kids


Det er så mye at barna kan lære om funksjon av menneskekroppen. Barn er ofte fascinert av kropps fakta, og de har en tendens til å absorbere dette bedre enn noen annen vitenskap leksjon. Som de lærer mer, de sannsynligvis vil komme til å sette pris på den komplekse natur av hva som gjør dem tick.

The Brain, en super datamaskin

Den menneskelige hjerne er kanskje verdens beste super datamaskin. Setet for tanke, handling og livet selv, sender den meldinger til alle deler av kroppen gjennom et komplekst system av nevrale nettverk. Hjernen er utstyrt med milliarder av nerveceller som utfører denne funksjonen. Den menneskelige hjerne er tre ganger større enn hjernen til andre pattedyr som har en lignende kroppsstørrelse. Den høyre siden av den menneskelige hjerne styrer bevegelsene til den venstre delen av kroppen, og vice versa. Hjernen veier bare ca 3 pounds (1,5 kg), noe som er bare 2 prosent av den totale vekten; imidlertid er slik at den bruker opp 20 prosent av kroppens energi hjernen kapasitet, sier Science Kids.

Puste Easy med lunge Fakta

Den venstre lungen og høyre lunge ikke er av samme størrelse. Den venstre lungen er delt i to fliker, men høyre lunge har tre fliker. Venstre lunge er også mindre enn motparten fordi det har å gjøre plass til hjertet, som ligger ovenfor den. Det er mulig å leve med en enkelt lunge. Selvfølgelig ville dette redusere pustekapasitet og ville gjøre fysiske treningen vanskeligere. Det er anslått at den gjennomsnittlige personen med et par friske lunger puster 11.000 liter luft daglig, sier Science Kids.

Kjernen i saken

Hjertet er en kraftig muskel som aldri slutter å pumpe blod, selv ikke for et sekund, så lenge du lever. Det slår rundt 100.000 ganger i døgnet, 36500000 ganger i året. Hjertet ditt ville ha slått mer enn 1 milliard ganger hvis du bor utenfor 30. Hjertet har fire kammer kalt venstre atrium, høyre forkammer, venstre ventrikkel og høyre ventrikkel. Av disse er venstre ventrikkel den største i størrelse. De hjertekamrene vokse i størrelse og ekspandere når den er fylt med blod. Når dette blodet er renset, blir den transportert fra hjertet til alle deler av kroppen gjennom arteriene. Hjertet deretter kontrakter (kamrene krympe i størrelse) når det rensede blodet helles i arteriene. Dette rytmisk sammentrekning og utvidelse er det som forårsaker ditt hjerte til å slå og kalles en hjertesyklus, ifølge Science Kids.

Andre Body Fakta

Den minste bein i kroppen din er 2,8 mm lang og ligger i mellomøret. Det kalles stigbøylen bein.

Hvis du har en lillesøster som er yngre enn ett år gammel, hun blinker øynene mye mindre enn du gjør. Et spedbarn blinker bare en gang eller to ganger et minutt, men den gjennomsnittlige voksne blinker rundt 10 ganger hvert minutt.

I tillegg til å ha unike fingeravtrykk, mennesker har også unike tunge utskrifter. Ikke to tunger er like.

Og vi er alle levende Pinocchios fordi våre neser og ører fortsetter å vokse gjennom hele livet.

Hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Du må opprette et underskudd på kaloriinntaket for å gå ned i vekt. Det er ikke vanskelig å beregne hvor mange kalorier en dag du trenger å gå ned i vekt. I utgangspunktet trenger du å gjøre noen enkle matematiske ligninger. Det er mange kalori kalkulatorer som kan bli funnet på World Wide Web også, hvis du ikke stoler på dine matematiske evner.

Hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Caloric Effect

•  En kalori er i utgangspunktet et mål for varmeenergi. Når maten du har spist er brent, og deretter frigjør den en viss mengde varme eller energi. Den energimengde det frigjør avhenger av typen av mat konsumert. Jo flere kalorier som er i en bestemt mat, da mer energi vil bli frigjort som den brennes. 3500 kalorier er lik £ 1.

Hvis du ønsker å gå ned ca ett pund per uke, deretter redusere kaloriinntaket med ca 500 kalorier om dagen. Du kan også velge å trene for å brenne av disse 500 kalorier om dagen.

•  Det minste daglige kaloriinntak er forskjellig for hver enkelt, siden alle har en annen kroppssammensetning og aktivitetsnivå. Noen retningslinjer har blitt satt av American College of Sports Medicine (ACSM). De anbefaler ikke mindre enn 1200 kalorier per dag for kvinner og ikke mindre enn 1800 kalorier per dag for menn.

Tom Venuto, en av verdens beste kroppsbyggere og fitness modeller og forfatter av Brenn fettet Feed Muscle, skriver at du må gi opp hele konseptet med slanking på svært lite kalorier for å gå ned i vekt.

Harris-Benedict formel

Denne formelen bruker faktorer av høyde, vekt, alder og kjønn for å finne ut BMR (basal metabolic rate), noe som gjør det en nøyaktig beregning for å bestemme kalori behov. Denne ligningen er ganske nøyaktig i alt, men den ekstremt muskuløse eller ekstremt overvektig person.

Din BMR er mengden kalorier kroppen din forbrenner for alle dine daglige kroppsfunksjoner, inkludert fordøyelse, temperaturkontroll, sirkulasjon, respirasjon, celle gjenoppbygging og alle andre metabolske prosessen som drives av kroppen din hver dag. Det inkluderer ikke trening.

Beregn din BMR med følgende formel

Menn: BMR = 66 + (13.7 x vekt i kilo) + (5 x høyden i centimeter) - (6,8 x alder i år)
Kvinner: BMR = 655 + (9,6 x vekt i kilo) + (1,8 x høyde i centimeter) - (4,7 x alder i år)

Merk: 1 tomme tilsvarer 2,54 cm

1 kg equals 2.2 pounds

Når du vet din BMR, beregne TDEE (totale daglige energiforbruket) ved å multiplisere din BMR med en av følgende aktivitets faktorer.

Stillesittende lik BMR ganger 1.2 (lite eller ingen trening, skrivebordsjobb)
Lett aktiv tilsvarer en BMR ganger 1.375 (lett trening / sport 1 til 3 dager per uke)
Moderat aktiv lik BMR ganger 1,55 (moderat trening / sport 3 til 5 dager pr uke)
Veldig aktiv lik BMR ganger 1.725 (hard trening / sport 6-7 dager per uke)
Ekstremt aktiv lik BMR ganger 1.9 (hard daglig trening / idrett og fysisk jobb eller to ganger om dagen trening, maraton, fotball camp, konkurranser).

Resultatet av denne formelen gir deg antall kalorier som du kan spise hver dag for å opprettholde din nåværende vekt. For å gå ned i vekt, må du spise færre kalorier enn din resulterer TDEE.

Et eksempel på en 30-år gammel kvinne som veier 176 pounds og 5'6 "høy og moderat aktiv vil være:

655+ (9.6 x 80) + (1,8 x 168) - (4.7 x 30)
665 + 768 + 302-141 = 1594 kalorier per dag.

Nå multiplisere BMR av 1594 av en aktivitetsfaktor for å oppdage TDEE:

Hun trenger 1594 x 1,55 = 2470,7 kalorier per dag for å opprettholde sin tidligere vekt.

Hint

  • En sunn måte å starte din vekttap plan er å starte med de kaloriene som kreves hvis du var bare 5 eller 10 pounds mindre enn du er nå. For eksempel, hvis du for tiden veie 250 pounds, og deretter estimere kalori behov i 240 pounds. Begrense deg selv for strengt gjør det vanskeligere for deg å opprettholde et vekttap plan. En fornuftig plan reduserer kaloriinntaket, mens på samme tid holde det tilstrekkelig for kroppens behov. Etter hvert som du blir mer aktiv, vil du forbrenne mer kalorier fortsatt. Det er bare lettere for deg å bli mer aktiv enn det er å gjøre uten mer mat for å oppnå samme reduksjon i kalorier. Det er virkelig bedre for helsen å brenne fett enn å sulte den.
  • Når kaloriinntaket er for lavt, da muskelmasse er brutt ned til energi, begynner metabolic rate å slippe etter 3 dager med å spise svært lite kalorier, og du risikerer ernæringsmessige mangler, tretthet, irritabilitet og treghet. Også sette deg selv opp til å gjenvinne fett hvis du plutselig begynner å spise igjen som du hadde tidligere. Prøv ikke å redusere kaloriinntaket med mer enn 1000 kalorier under vedlikehold. Du bør forsøke å redusere kalorier gradvis fordi et plutselig fall kan føre til en demping av stoffskiftet. Et sunt vekttap målet er å miste mer enn 1/2 til 2 pounds per uke. Å miste mer enn 2 pounds per uke kan gjøre det vanskelig å holde vekten av permanent. Du bør aldri kutte ned til færre enn 1200 daglige kalorier uten tilsyn av helsepersonell. Før du starter noen vekttap plan eller ernæringsmessige plan for å gå ned i vekt, er det anbefalt at du konsultere legen din.

Hvordan Spore Utvikling av Kjønn

Hvordan Spore Utvikling av Kjønn


Begrepet kjønn vunnet popularitet i 1970 med fremveksten av feministisk stipend som søkte å skille sex identitet og sosiale roller. Mens sex refererer til de fysiske egenskapene til menn og kvinner, beskriver kjønn de sosiale og kulturelle forventninger om atferd, og på hvilke måter menn og kvinners sex identitet er både internt erfarne og utad uttrykt. Kjønn utvikling begynner ved fødselen og fortsetter gjennom hele barndommen og ungdomsårene, og er forsterket gjennom hele levetiden. Å spore utviklingen av kjønn, kan man undersøke kognitive og sosiale påvirkninger tidlig i livet.

Bruksanvisning

•  Undersøk spedbarn kjønnsrolle forsterkning. Begynnelsen ved fødselen, er barn brakt inn i en verden bestående av kjønns divisjoner. Ifølge sine mannlige eller kvinnelige kjønnskarakteristika, er barn gitt navn basert på om de er gutt eller jente. Illene Noppe, professor i utviklingspsykologi, sier spedbarn behandles forskjellig avhengig av deres kjønn. Hun fastholder at baby gutter oftere spratt og roughhoused, mens voksne engasjere seg med jenter gjennom milde ord. I tillegg er spedbarn 'rom, klær og møbler ofte utformet i henhold til kjønn, som legger vekt på forskjellige farger og kvaliteter. Voksne også bruke kjønnsbasert språk når du kommuniserer med eller snakke om spedbarn, ved hjelp av begreper som "søt" og "søt" for jenter, mens beskriver gutter som "sterk" eller "kjekk".

Vurdere kjønns faktorer i tidlig barndom. Professor Noppe beskriver årene av 2 til 6 som kritisk i kjønnsutvikling, og den perioden hvor et barns "kjerne kjønnsidentitet" stivner. I løpet av denne tiden, barn lærer å selv identifisere seg med kjønns oppdrag, og gutter og jenter oppfordres til å spille, handle og kle på forskjellige måter. Videre foreldre forsterke kjønns utvikling ved å fremme eller straffe kjønnsspesifikke atferd hos sine barn. Unge gutter, for eksempel, blir ofte oppfordret til å leke med lastebiler eller byggeklosser, men motet fra å spille med en søster dukke.

Trace kjønns påvirkninger av midt barndom. Midt i barndommen er en periode hvor kjønnsidentitet begynner å sterkt påvirke sosial atferd og interaksjoner. Gutter og jenter blir stadig mer isolert og delta i forskjellige stiler av sosial lek. Gutter vanligvis engasjere seg med hverandre i større grupper som sentrum på fysiske aktiviteter, for eksempel sport, mens jentene danne mindre sosiale sirkler rundt diskusjon og rolig lek. I løpet av denne utviklingsperioden, gutter og jenter lærer å betrakte det andre kjønn som annerledes.

•  Vurder kjønnsuttrykk i ungdomsårene. Ungdomstiden er den perioden hvor kjønnsmodning finner sted, og pubertet stimulerer mange fysiske og kognitive endringer. Utviklingspsykologer teoretisere at ungdomstiden er en tid for personlig avhør og usikkerhet, som er delvis løst ved større kjønnsrolle konformitet. Gutter kan bli oppmuntret til å handle "macho" og å anta roller i ledelse i skolen, mens jenter ofte handle mer sjenert og nedtone sine intellektuelle styrker. I tillegg er ungdom påvirkes av ulike kropps typen standarder, som idealiserer muskler for gutter og tynnhet for jenter.

Undersøke hvordan kjønn blir forsterket gjennom hele voksenlivet. Mens kjønnsutvikling skjer først og fremst i barndommen og ungdomsårene, er voksenlivet en tid da kjønnsroller er forsterket gjennom deltakelse i sosiale og økonomiske liv. Kjønn påvirker den type arbeid som menn og kvinner søker, og deres holdninger med hensyn til å balansere arbeid og familieliv. Kjønnsidentitet ytterligere stivner i voksen alder, som menn og kvinner danner romantiske partnerskap og stadig knytte sosiale kjønnsroller med seksualitet og reproduksjon.

Hva Er Obagi Nu-Derm System Maintenance Program?

Obagi Nu-Derm er et av verdens beste profesjonelle hudpleieprogrammer, som brukes av over 11000 leger verden over for korrigering av tegn på aldring og misfarging i huden.

Bruk

Obagi Nu-Derm vedlikeholdsprogram bør begynne når alle hudpleie forholdene har blitt korrigert ved hjelp av Obagi behandling produkter. For de fleste pasienter er dette fem måneder etter behandlingsstart.

Elements

Et vedlikeholdsprogram inneholder en cleanser, toner, vitamin C serum, hydrokinon krem, exfoliant og retinol (vitamin A) produkt fra Obagi ZO helse eller Nu-Derm.

Funksjon

Obagi Nu-Derm vedlikehold linje anbefales som daglig hudpleie regime for å holde huden ser ung og for å kontrollere hudpleie problemer som ikke kan kureres, slik som melasma og rosacea.

Fordeler

Obagi Nu-Derm opprettholder resultatene fra korreksjonsfasen av hudpleie system, som omfatter glatting av fine linjer og rynker, falmet alder flekker, redusert størrelse pore og forbedret elastisitet og fuktighet i huden.

Betraktninger

Obagi Nu-Derm hydrokinon kremer og retinols krever en resept på grunn av den høye konsentrasjonen av aktivt produkt de inneholder.

Medisinplanter og dyr fra regnskogen

Medisinplanter og dyr fra regnskogen


For mange tusen år urfolk over hele verden har brukt lokalt innsamlede planter til medisinske formål. Vanligvis kunnskap om slike anlegg er gått fra generasjon til generasjon, ofte gjennom en sjaman eller witchdoctor - en spesialist på urfolks botemidler. En viktig kilde til slike medisinske planter er regnskogen, hvor urfolk er sagt å gjøre bruk av rundt 5000 forskjellige planter. En liten del av disse botemidler er testet og gjengitt i første verdens land som narkotika og medisiner. Mye mindre forskning har blitt gjort i den medisinske bruken av dyr.

Cinchona og Coca

Barken av cinchona treet er verdens beste kilden til naturlig kinin, som er hentet fra barken på treet. Dette ble først dokumentert av en jesuitt misjonær i 1633 som en anti-malaria middel.

Kanskje den mest beryktede anlegget er coca, en eviggrønn busk som vokser opp til 9 meter høye. Planten har vært brukt av urfolk i århundrer for tannverk og som en generell smertestillende. Forskning på planten har gitt stoffet industrien Novocaine, et lokalanestetikum, og en rekke andre mindre vanedannende anestetika.

Ipecacuanha og Mate

Ipecacuanha er ofte funnet i over-the-counter hoste preparater, og brasilianske innfødte tar det å behandle amøbedysenteri. Den er laget av røttene av busk og ble først tatt til Europa i 1672. Ipecacuanha er en sterk brekkmiddel og er spesielt nyttig som en behandling for en overdose. Forsiktighet bør utvises ved bruk av denne urten.

Mate er et eviggrønt tre som vokser til 20 meter høy. Bladene brukes mye i Sør-Amerika på akkurat samme måte som te, og brukes til å behandle hodepine, migrene, tretthet, depresjon og revmatiske smerter.

Pareira og Lapacho

Røttene og stammen av Pareira vintreet er kilden til curare. Rainforest stammene bruker curare som en lammende pil gift. Forskning på dette anlegget i Vesten har produsert tubokurarinklorid, en bedøvelse mye brukt til å lamme musklene under operasjoner. Anlegget kan tas oralt gir det ingen kutt eller sår i munnen og blir brukt som et avføringsmiddel, vanndrivende og for å indusere menstruasjon.

Det har vært en stor del av forskningen utført på bruk av Lapacho. Barken av dette treet har vært brukt i århundrer som en anti-inflammatorisk og som en kur-all urtemedisin. Det er tenkt å være nyttig i behandling av kreft.

Smertestillende Frog

Det er en regnskog frosk, epibpedobates tricolor, som har en giftig hud for å beskytte seg mot rovdyr. Forskning på denne giften av National Institutes of Health har ført til utviklingen av et nytt smertestillende som er 200 ganger kraftigere enn morfin. Denne smertestillende, ABT-594, er i produksjon. Forskning pågår på grunn av gastrointestinale bivirkninger av denne nye smertestillende.

Hvilke plastflasker lekker ikke Chemicals?

Hvilke plastflasker lekker ikke Chemicals?


Alle plastflasker lekke kjemikalier i noen grad. Det er et spørsmål om å avgjøre om kjemikaliene er iboende skadelig, og hvis de nivåene når et punkt som er grunn til bekymring. Plastflasker er laget av kjeder av organiske kjemikalier med tilsetningsstoffer for å gi visse egenskaper. Noen av disse har potensial til å lekke i en viss mengde. Problemene oppstår rundt hva nivåer av visse kjemikalier anses som skadelige.

Utlekking fra Solids to Liquids

Verden består av kjemikalier. Mange er relativt inert, mens mange andre er nødvendig for å opprettholde livet. Vann er et oppløsningsmiddel som kan inneholde andre kjemikalier. Mange av disse kan være fordelaktig, slik som elektrolytter og visse mineraler. Imidlertid kan vann også inneholde kjemikalier som kan være skadelig. Kjemikalier liker å spre seg. Hvor kjemikalier er konsentrert i én stat, og de kommer i kontakt med et annet medium hvor det kjemisk ikke blir funnet, vil de prøve å jobbe seg over til det nye mediet. Alle plast vil gi opp noen kjemiske forbindelser over tid. Noen gjør det lettere enn andre, og noen av hva de gir opp er mer farlig enn andre forbindelser.

Plasttyper

Polyetylen med høy tetthet (HDPE) er den vanligste typen av plast med et lavt innhold av kjemikalier som vaskes ut av det. Dette er en av grunnene HDPE-flasker blir ofte brukt i kjemi laboratorier til å lagre kjemiske løsninger. Polykarbonat flasker (hard, klar plast) har blitt funnet å lekke bisfenol-A (BPA), som hever helsemessige bekymringer, spesielt for barn i tidlige utviklingsstadier.

Bestemme plasttyper

Nesten alle plastbeholdere har en resirkulering kode på dem. Dette er tall innen resirkulering symbol, en trekant laget av piler. Polykarbonat flasker er betegnet med tallet syv. Polyetylener, HDPE og LDPE henholdsvis er betegnet med tallene to og fire. Oftest sett er nummer én, PET, som er det som brukes for de fleste vann på flasker og sport drikke applikasjoner.

Andre alternativer

Glass er det tryggeste materiale fra en kjemisk oppløsning standpunkt. Men det er ikke et godt alternativ for en bærbar vannkilde på grunn av sin skjørhet. Metall vannbeholdere er mer praktisk. Rustfritt stål er et sikkert alternativ. Aluminium flasker som ikke har plastbelegg er også et rimelig alternativ til plastflasker.

Vanilla Ice Cream Næringsinnhold

Vanilje er en smakstilsetning som kommer fra en plante innfødt til Madagaskar. Ved siden av safran, er det den dyreste krydder på grunn av omfattende arbeid involvert i voksende sine frø pods som brukes i sin produksjon ,. Vanilla har delikat en behagelig aroma og det er brukt i produkter fra parfyme til iskrem.

Betydning

Vaniljeis er en av Amerikas favoritt snacks. Faktisk er vaniljeis regnet som verdens mest populære iskrem. Mens faktisk ikke en helsekost, vaniljeis har noen veldig viktige ernæringsmessige egenskaper.

Calorie Count

Kalori greven av vaniljeis vil variere avhengig av hvor mye fett og sukker som brukes. En halv kopp lys no-sukker lagt vaniljeis kan ha så lite som 101 kalorier, tradisjonell kommer inn på 145 kalorier, mens en rik, full fett versjon veier inn på 266 kalorier per halv kopp servering.

Vitaminer

Vitamin innholdet i en tradisjonell 1/2 kopp servering (ikke lite fett, lite sukker, eller rik) basert på den anbefalte daglige rasjon for en 2000 kalori diett er: 6 prosent av vitamin A, 9 prosent av kalsium, 1 prosent av vitamin C. Den inneholder også ulike spormineraler og vitaminer.

Fat

En halv kopp servering av vaniljeis har 7 gram fett. Mettet fett utgjør 4,9 gram, flerumettet fett legger 0,3 gram, og mono-mettet fett legger ytterligere 2,1 gram.

Protein og Karbohydrater

En halv kopp servering av vaniljeis forsyninger 2,5 gram protein. Den inneholder også 16,99 gram karbohydrater.

Fun Fact

USA er verdens beste forbruker av iskrem. New Zealand, Danmark, Australia, Belgia og Luxembourg følge. Mens vanilje tar førsteplassen som favoritt iskrem, sjokolade er favoritten topping.

Den beste behandling Centers for tykktarmskreft

I tykktarmen, ofte referert til som den tykktarmen, er stedet for en av de mest vanlige kreftformer i verden. Ifølge MedicineNet.com, er kreft i tykktarm og endetarm den tredje vanligste kreftformen hos menn og den fjerde vanligste kreftformen hos kvinner. The National Cancer Institute anslått at i 2009 ville det være mer enn 49.000 dødsfall fra kolorektal kreft og nesten 150 000 nye tilfeller. Å vite de beste stedene å behandle denne sykdommen er informasjon avgjørende for å overleve, så tidlig påvisning og riktig behandling er nøkkelen.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center

Ligger i New York City, ble Memorial Sloan-Kettering Cancer Center rangert andre som en samlet kreftsykehus ved US News and World Report. Få tykktarmskreft behandling fra Sloan-Kettering er fordelaktig på mange måter fordi de ikke bare gi midler for tidlig deteksjon og behandling gjennom kirurgi, cellegift og strålebehandling, men også mange av de leger er kliniske etterforskere. Dette betyr at pasienter har ofte tilgang til de nyeste kliniske studier som evaluerer nye tilnærminger til bekjempelse av sykdommen, ifølge kreftsenter hjemmeside.

Sidney Kimmel Omfattende Caner Senter

Sidney Kimmel Comprehensive Cancer Center ligger i Baltimore, Maryland innen Johns Hopkins Hospital. Denne behandlingen og forskning anlegget rangerer på eller nær toppen i en rekke sykdomsforebyggende kapasiteter, inkludert tykktarmskreft.

Klinikere og forskere ved John Hopkins Kimmel Cancer Center skryte være forløperne i begynnelsen av deteksjonsmetoder som til slutt redde livet til kreftpasienter. Kimmel Center var den første til å dekode tykktarmskreft genomet og sine studier er forventet å gi kreftlegemidler som kan stoppe den faktiske initiering av kreft tidligst øyeblikk. Arbeidet på Kimmel Senter har allerede ført til blodprøver for å skjerme folk for tykktarmskreft som har en familie historie av sykdommen. Senteret er også i forkant av kirurgi teknikker for å fjerne svulster i avanserte tilfeller av tykktarmskreft, inkludert kryoterapi, ifølge kreftsenter hjemmeside.

The Mayo Clinic

Mayo Clinic i Rochester, Minnesota en leder i tykktarm kreft behandling og diagnose. Blant de behandlinger tilgjengelig på The Mayo Clinic er prosedyrer ikke allment tilgjengelig på alle behandlings fasiliteter, inkludert minimal invasiv kirurgi, intraoperativ strålebehandling og flere kolostomi- spar prosedyrer, i henhold til klinikkens hjemmeside.

The Mayo Clinic har en av de største tykktarm og endetarm kirurgiske praksis i verden, utføre mer enn 2500 operasjoner per år for fjerning av svulster og mer enn 30.000 colonoscopies for screeningformål. Klinikken er også verdensledende i bruk av "virtuell koloskopi," en ny teknologi for diagnose.

Best Practices for spedbarn og småbarn Development

Best Practices for spedbarn og småbarn Development


Spedbarn og småbarn alder barn danner sine samlede syn på verden, lære sine første relasjoner og lære omtrent alt annet for første gang. Denne utviklingen skjer på en rask hastighet. De beste praksis for å fremme positive og gode stimuli for utvikling bør dreie seg om en baby utviklingsbehov. Blant annet grunnleggende utviklings funksjoner inkluderer læring, tillit og sosiale relasjoner, kommunikasjon, atferd, uavhengighet og fysisk utvikling.

Emosjonell utvikling

Når et barn gråter uten noen åpenbar grunn, bo i nærheten av. Selv om det kan være noe du kan gjøre for dem i dette øyeblikk, bor i nærheten for et barn eller baby mens de er utrøstelig vil la barnet vet at du bryr deg. Babyer uttrykke sine behov gjennom gråt. Fysisk berøring og hengivenhet vil etablere en baby tillit i hennes omsorgsperson fra en tidlig alder. Dette gjelder også med småbarn. Fysisk hengivenhet og umiddelbare tiltak når et barn er i behov er avgjørende for et lite barn tillit av foreldre og andre.

Social Development

Hjelpe barnet å lære å kommunisere fra en tidlig alder. Hvis barnet ser på deg, ser tilbake på ham og snakke med ham. Hvis barnet fyller for noe som de kan ha gi den til ham. Dersom barnet når opp mot deg, plukke ham opp. Dette vil alle forsterke kommunisere oppførsel fra en tidlig alder. Snakk med babyen din som du går om dine daglige aktiviteter. Bruk enkle ord å fortelle barnet ting som: "Jeg vasker hendene mine," eller "Jeg kutter gulrøtter," er en god måte å introdusere en ung baby til en verden av språk.

Læring

Mange eksperter anbefaler å utsette spedbarn og småbarn til musikk regelmessig. Et hjem liv rikt på sensoriske stimuli, inkludert en rekke av lukter, leker og lyder kan hjelpe barnet eller barnets hjerne opprette nye forbindelser. Alternativt eksponering mot for mange syn, lyder og lukter alt på samme tid kan virke mot sin hensikt. For eksempel, en studie utført med autistiske barn viste at småbarn som leker med færre leker var mer sannsynlig å lykkes med å utvikle sunne kommunikasjonsevner, ifølge Health OMG.

Independance

Kjærlighet og tillit er et viktig grunnlag for babyer og små småbarn å utvikle selvstendighet. De er sårbare og har begrenset kontroll over sine egne liv, men de må lære å utforske og utvikle resonnement ferdigheter på egenhånd. Sett opp et trygt miljø for barnet, slik at du ikke trenger å ofte fortelle baby eller pjokk "nei" til ting som kan skade dem. Gi pjokk mulighet til å foreta valg så ofte du kan, holde valg enkelt ved å tilby bare to eller tre alternativer. For eksempel under spilletid gi pjokk to eller tre leker innenfor rekkevidde.

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

I en tid da alle prøver å kutte overflødig utgifter for å spare penger, mange mennesker er å finne seg selv å sette ernæringsmessige behov på baksiden brenner. Det finnes en rekke dietter tilgjengelig som ikke krever at du betaler en medlemsavgift eller å kjøpe deres plateselskap av mat. Diett planer som er omtalt i denne artikkelen er ikke kjepphest dietter eller "miste vekt raskt" ordninger. Ved å spise riktig mat og lærer deg selv å ha porsjonskontroll ved hvert måltid, vil du lykkes med noen diett du velger.

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

•  Følg retningslinjene. Ved hjelp av næringspyramiden retningslinjer utarbeidet av US Department of Agriculture, vil du være i stand til å spise godt avrundet måltider på daglig basis. Du trenger å holde orden på ditt daglige kaloriinntak, for ikke å overskride de anbefalte mengder.

Opprett en meny. Utvikle din egen diett plan ved å telle kalorier av mat som du allerede har i ditt kjøkken. Ved hjelp av en kalender og en notatbok, lage en meny basert på kaloriinntaket som du trenger for å oppnå vekttap. For å finne ut hvor mye kalorier du bør ha på en daglig basis, multiplisere din nåværende vekt med 15, deretter trekke 500 fra det nummeret. I den bærbare, journal alt du spiser hver dag, samt et treningsprogram som du gjør. Ved å registrere dine daglige spise-og mosjonsvaner, kan du enkelt se hva du trenger for å legge til eller ta bort fra dagen.

Bli med på en gratis online diett nettstedet. Nettsteder som The miste vekt Diet og tenn Diet tilbyr verktøy for slankere. Den miste vekt Diet forenkler vekttap inn i tre ulike faser: lære å miste vekt, skape et vekttap diett plan og lære å holde vekten av. I den første fasen av programmet, hjelper nettstedet deg å forstå viktigheten av å telle kalorier. Spark Diet tilbyr vekt og måle sporing, pre-planlagte mat menyer og mosjon rutiner, samt interessante nyheter som påvirker verden av helse, slanking og ernæring. Spark Diet organiserer også grafer i henhold til den informasjonen du sette inn på kontoen din. Du kan bruke grafene for å bedre spore fremgang. Et annet alternativ er Livestrong.com der du kan spore kalorier, registrere fremgang og samhandle med en likesinnede samfunnet.

Hint

  • Noen diett plan bør ledsages med minst 20 minutters trening hver dag.
  • Alltid legen din før du starter noen spesialisert diett rutine.

The Best & Tryggeste Fat Burner

Shedding lag av fett er en vanskelig ting å gjøre i dagens verden. Mange har et dårlig kosthold, og uten en god nok kosthold, brenner fettet av kommer til å være nær umulig. For dem som har et godt kosthold og fremdeles finner det vanskelig å brenne fett, er det håp for deg likevel. En kombinasjon av høy intensitet intervalltrening og langdistanse kardiovaskulær trening vil ikke bare være bra for helsen din, men det vil også brenne av det uønskede fettet.

Intervalltrening

Høyintensiv intervalltrening er en type trening som er ment å få musklene går i full fart for en kort tid deretter gi dem muligheten til å hvile før du går tilbake til full fart. Ved å gjøre øvelser som dette, vil kroppen din ikke har tid til å hvile for lenge, og kjøle seg ned i mellom settene, holde kroppstemperaturen høy, og derfor brenner mer kalorier raskere, fører til utgytelsen av fett. Det er mange måter å gjøre høyintensiv intervalltrening. Men løping, sykling og bruk av frie vekter er de vanligste metodene.

To gode måter å gjøre intervalltrening er ved hjelp av enten en stasjonær sykkel eller tredemølle. Du kan også bruke en vanlig sykkel eller spor hvis du foretrekker det. Start med en rask varme opp og strekke seg for å få musklene løs. Dette er svært viktig fordi hvis du ikke gjør dette, er det en mye større sjanse for skade. Når du har varmet opp og strukket ut, begynner ved å gjøre en lett joggetur eller langsom sykkel hastighet avhengig av hvilken trening du gjør. Gjør dette i 30 sekunder og deretter sprint i 15 sekunder. Når du er ferdig din sprint, sakte ned igjen i ytterligere 30 sekunder og deretter sprinten igjen i 15 sekunder til. Det er viktig å holde en jevn hastighet under resten tid og ikke for å stoppe alle sammen. Gjør dette gjentatte ganger i ca 10 til 15 minutter, avhengig av din nåværende condition. Det vil være lettere å gjøre på en sykkel deretter til fots så ta det i betraktning også.

En annen måte å gjøre høy intensitet intervalltrening er ved vekttrening. Dette er ikke bare bra for å brenne fett, men også bra for å bygge muskler. En god måte å gjøre dette for noen øvelse er å bare kutte ned på hviletiden mellom settene. Ved å gjøre dette, vil du holde pulsen opp og vil derfor forbrenne mer kalorier. Du kan også gjøre det som kalles en "overordnet" som gjør en liten treningsøkt i mellom settene. Dette vil forkorte hviletid samt holde pulsen opp.

Long-Distance Training

En annen meget effektiv måte å brenne fett er å gjøre langdistanse trening. De beste måtene å brenne fett er å forbrenne kalorier og ved å holde pulsen opp, er kalorier garantert å brenne. Ved å gå for en lang sikt, sykkeltur eller tilbringe en god mengde tid på en trapp-stepper eller elliptisk, kan du oppnå dette målet. Uansett hvilken trening du velger, er det viktig at du holder et jevnt tempo hele veien. Hvis du bremse ned for å hvile under ethvert punkt i treningen, kjøler kroppen ned derfor bremse ned pulsen og suspendere forbrenning av kalorier. Også prøve å presse deg selv i løpet av disse treningsøktene. Når kroppen din forteller deg å stenge, er at når fettforbrenningen vil være på sitt høyeste. Ikke bare vil dette være bra for å brenne fett, men utmerket for hjertet og lungene. Målet for en 15 til 30 minutters trening. For best resultat, trene to til tre dager i uken.

De beste øvelsene for rygg fett

I dagens verden, mat er tilgjengelig på nesten hvert gatehjørne. Det har blitt billig og lett å konsumere 2000 kalorier i løpet av bare ett måltid. Alle disse kaloriene kan ofte føre til overflødig kroppsfett selv på ryggen. Øvelser alene vil ikke helt bli kvitt rygg fett. Livsstilsendringer spesielt i kosthold vil bidra til å fjerne fettet på toppen av musklene. Her er enkle hjemme-øvelser og tips for å hjelpe starte reisen til et sunnere liv.

Lavere Tilbake Øvinger

Den mest grunnleggende korsryggen mosjon er den tilbake forlengelse. Begynn med å ligge med ansiktet ned eller utsatt på gulvet. La hendene slappe nede ved hoftene. Løft hodet og skuldrene ut av gulvet så høyt som mulig uten å forårsake ubehag. Pass på å fortsette en vanlig pustemønster gjennom hele øvelsen.

Den andre øvelsen kalles en "bekkenløft." Mens du ligger på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet, stramme magemusklene og løft hoftene mot taket. Hold kontraksjon i 10 sekunder og gå tilbake til utgangsposisjonen.

Den siste øvelsen er den mest avanserte. Lå på magen, plassere albuene og underarmene på gulvet. I en push-up posisjon, balansere på tærne og albuene. Hold ryggen rett og bena rett. Prøv å holde stillingen i minst 10 sekunder. Dersom denne øvelsen er for vanskelig, balansere på knærne istedenfor tærne. Alle de nevnte øvelsene bør gjentas 3 til 5 ganger i den rekkefølgen.

The Human Body and Fat Loss

Dessverre mennesker er i stand til å fjerne fett fra en bestemt del av kroppen uten hjelp av en kirurgisk kniv. Vår metabolisme er satt til å fjerne fett fra kroppen i en langsom og jevn prosedyre. For å supplere et sunt kosthold, bør styrketrening legges inn i en eksisterende diett plan. Planlegg dine treningsøkter for 3 til 4 dager i uken i begynnelsen. Kroppen din har mye justering å gjøre så ikke ta på seg for mange endringer på en gang. På treningsstudio øvelser bør bestå av hele kroppen bevegelser som engasjerer så mange forskjellige muskler som mulig. Repetitions bør være 20 til 25 for å tillate at fettforbrenningen skal skje.

Vekttap

Caloric verdier i mat er sluttstenen til vekttap. Enkelt sagt, kalorier du forbruker trenger å bo med i et bestemt område og har ideelle deler av protein, karbohydrater og fett. Omtrent 70% til 80% av vekttap er direkte relatert til kosthold. Når jeg prøver å gå ned i vekt kosthold bør bestå av 50% karbohydrater, 40% proteiner og 10% fett. Etter all den enkleste måten å redusere fett er å kutte ned på forbruket sitt. Sette rimelige og oppnåelige mål for deg selv som består av langsiktige og kortsiktige mål. Et sunt mål for vekttap er 2 til 3 pounds tapt per uke. Denne kalori utvalg kombinert med rygg og mageøvelser kan være en fin begynnelse til en ny kropp.

Hvordan velge den beste Antidepressive for Weight Loss

Siden vektøkning kan være et symptom på depresjon, mange mennesker ønsker å velge den beste antidepressivum for vekttap. Med overflod av antidepressiva tilgjengelig kan det være vanskelig å velge den beste antidepressivum for vekttap. Det er noen antidepressiva som er kjent for å hjelpe folk brenne ekstra kalorier og hjelpe folk øke metabolismen. Hvis du sliter med depresjon og vektøkning, er det best å snakke med en lege som kan foreskrive en antidepressant medisin som vil hjelpe lindre angst og hjelpe til med vekttap. For å finne den beste antidepressivum for vekttap, følger tipsene nedenfor.

Hvordan velge den beste Antidepressive for Weight Loss

For å gå ned i vekt med antidepressiva, spør legen din om bupropion. Mange har gått ned i vekt tar bupropion; kan imidlertid antidepressant ikke være like effektivt som andre medisiner mot depresjon.

Spør legen din om Adderall (Dexedrine) for vekttap med antidepressiva. Adderall brukes til å være foreskrevet for vekttap, men nå er det foreskrevet mer for ADHD. Vær forsiktig med Adderall fordi medisinen anses å være vanedannende.

Be legen din for et antidepressivum som vil øke stoffskiftet. Antidepressiva som pramipexol og selegilin er dopaminerge antidepressiva som påvirker skjoldbruskkjertelen funksjon ved å redusere prolaktin. Lave prolaktinnivå bidra til å øke skjoldbrusk hormoner som i sin tur øker stoffskiftet.

Hvis du vil redusere cravings, spør legen din om reboxetine. Reboxetine hjelper folk spiser mindre fordi antidepressiva øker nivåene av noradrenalin. Noradrenalin bidrar til å redusere appetitten. Reboxetine er tilgjengelig i flere land over hele verden; Det er imidlertid ikke tilgjengelig i USA.

Hvis du søker etter de beste antidepressiva for vekttap, unngå SSRI antidepressiva. SSRI-medisiner som fluoksetin (Prozac), paroksetin, og Lexapro tendens til å føre til vektøkning. Paroxetin har særlig blitt rapportert å ha en bivirkning av vektøkning for mange mennesker.

Hint

  • Når du tar antidepressiva for depresjon og vekttap, må du huske på at det fortsatt er viktig å trene regelmessig og følge et sunt kosthold.
  • Denne artikkelen er kun ment som informasjon, og bør ikke brukes som medisinske råd.

De beste måtene å Diet

De beste måtene å Diet


Den absolutt beste dietten plan er den som innebærer en permanent spise endring. Kjepphest dietter og rask vekt-tap programmer kan være effektive på kort sikt, men de bare gi en midlertidig løsning. For permanente resultater og en mye sunnere livsstil, visse fasetter av å spise trenger å bli forstått. Betydningen av vann, mat utvalg og mengde forbruk under et måltid er grunnlaget for begynnelsen best livsstil kosthold.

Vannforbruk

Fra tid til annen, vil kroppen din lure deg til å tro at du er sulten. Så i stedet for bare å drikke vann, vil du snack på noe eller har et måltid, noe som resulterer i unødvendig mye ekstra kalorier og fett inntak. Vann bidrar til å lindre dine sultfølelsen og fyller deg opp på en sunn måte. Eksperter foreslår at det å drikke et glass vann 30 minutter før et måltid vil bidra til å forhindre overspising.

Vann er også en god kilde for å øke stoffskiftet. Dehydrering fører stoffskiftet å bremse og til og med stenge ned hvis vannforbruket er for lav.

"Hvis folk ønsker å beholde sine næringsstoffer i balanse, de trenger å drikke rikelig med rent, unflavored vann hver dag," sier Judy Dodd, RD og tidligere president i American Dietetic Association. Vann ikke bare fungerer som et løsemiddel for mange vitaminer og mineraler, men er også ansvarlig for gjennomføring næringsstoffer i cellene og avfall ut av cellene slik at kroppen fungerer som den skal.

Som en tommelfingerregel bør du drikke en halv unse av vann for hver kilo kroppsvekt daglig. Hvis du er veldig aktiv, bør du øke vanninntaket til to tredjedeler av et gram per kilo kroppsvekt daglig. Så hvis du veier 100 pounds, bør du drikke minst 50 gram vann om dagen.

Mat Selection

Enhver valgt diett bør ha samme prinsipp format som omfatter lavt fettinnhold og trans-fett, lav sukker, høy fiber og protein. Boken "Spis Dette Not That" av David Zinczenko leverer virkelige verden informasjon om normal mat folk spiser hver dag, og gir bedre og mer realistiske alternativer.

Ideen med mat valg er for å forstå hvilke matvarer som er mest usunt, men ser ikke ut som det, og erstatte dem med mye sunnere valg. Noen skiver av pizza inneholder 650 kalorier per skive, mens noen burgere har nesten 2000 kalorier for ett måltid. Å ha en god forståelse av hva du faktisk putter i kroppen din er avgjørende for å gi deg muligheten til å ta bedre beslutninger.

Mengde Forbruk

Deler kan være svært misvisende på restauranter, noe som har ført til en falsk forståelse av hva et måltid bør faktisk inneholder. Magen din er omtrent på størrelse med en knyttneve, så hold det i tankene neste gang du er servering på en restaurant, og maten kvantitet kan knapt plass på tallerkenen. En sunn del av kjøtt er omtrent på størrelse med en kortstokk. For ris eller pasta, bruker størrelse med knyttneven som et mål på en sunn porsjon.

Med restauranter deler ut så store deler som er tre til fire ganger mer enn en sunn servering størrelse, har folk blitt opplært til å følge den samme porsjonsstørrelsen for hjem måltider. Du må omskolere hjernen din til å forstå hva et sunt måltid delen er og spise deretter. Ved første vil det være vanskelig fordi du fortsatt føler deg sulten. Dette er greit, fordi når kroppen blir vant til denne nye vane, vil du ikke lenger føler deg sulten med mindre porsjoner og midje størrelse vil krympe tilsvarende.

Den beste dietten kosttilskudd

Ifølge Food and Drug Administration, er et kosttilskudd "ethvert element indusert muntlig som frigjør en ingrediens ment å forbedre eller supplere kostholdet på noen måte." Den kosten ingrediens i supplement kan være alt fra vitaminer og mineraler til slankepiller. Med rikelig utvalg av kosttilskudd tilgjengelig i dag, vel vitende om hvilke kosttilskudd som er mest gunstig er nøkkelen.

Typer Diet Supplements

Vitamin-og mineraltilskudd brukes til å hjelpe mangler, men er ikke anbefalt å erstatte de næringsstoffene som finnes i maten. Utfallet av å ta et spesifikt tillegg avhenger av hva slags vitamin eller mineral i supplement. For eksempel bidrar vitamin A visjon og beinvekst, mens vitamin E bidrar til immunsystemet.

Urte kosttilskudd er brukt på grunn av sine medisinske fordeler. Urter er også kjent som planter, og har vært brukt i tusenvis av år. De viktigste bruksområdene for urter er å hjelpe til med smerter, smerter og til og med sykdommer. Ifølge Verdens helseorganisasjon, om lag åtti prosent av verden bruker planter, de fleste som blir avledet fra planter.

Slankepiller er en annen form for kosttilskudd. Deres formål er å hjelpe folk ned i vekt. Slankepiller er ikke laget for å få folk ned i vekt umiddelbart. De er formulert for å samarbeide med et sunt kosthold og regelmessig mosjon.

Velge en Supplement

Når det skal avgjøres hvilke supplement til å ta, hvis noen, er det viktig å varsle helsepersonell først. Mange kosttilskudd kan reagere negativt med visse betingelser og reseptbelagte legemidler. Velge et supplement bør kun vurderes dersom det er nødvendig og gunstig for helsen. Veien for inntak er også en avgjørende faktor. Kosttilskudd kan komme i form av piller, kapsler, tabletter, væske eller pulver. Det beste kosttilskuddet er den som bidrar til alle helsebehov og er gunstig for taker helse.

Ifølge WebMD, den beste dietten kosttilskudd er de som målrette bestemte grupper av mennesker. Disse gruppene omfatter gravide og ammende kvinner, vegetarianere, de med matallergier og eldre. Denne gruppen av mennesker er mest utsatt for utilstrekkelige mengder av vitaminer og mineraler i kostholdet.

Overall, velger et supplement er basert på behov og personlige preferanser. Det anbefales å velge et supplement som er godt kjent, og har vært på markedet for en god tid. Hvis etiketten gjør løfter som er for godt til å være sant, de mest sannsynlig er.

Det beste protein pulver for Powerlifters

Det beste protein pulver for Powerlifters


Styrkeløft er en intens idrett der konkurrenter fra hele verden må bevise sin styrke og dyktighet. År med trening går inn forbereder slike konkurranser der konkurrentene må ta godt vare på kroppen sin. Ernæring er den mest avgjørende del av opplæringsprosessen. Hver kilo kroppsvekt krever en daglig gram protein for å vedlikeholde og bygge muskler. Protein pulver er lagd spesielt for muskelvekst, er den mest effektive pulver en smakssak. Her er hvordan de fungerer.

Whey Protein

Den mest populære typen av protein er myseprotein. Kroppen bryter ned myseproteinpulver raskere enn noen annen type protein-pulver. Innen en time etter trening er det anbefalt at man bør spise protein for å gi tilstrekkelige ressurser til å bygge opp igjen sine muskler. På grunn av whey protein raske sammenbrudd i kroppen, er det det beste produktet for etter-trening forbruk.

Kasein Protein

Kasein protein er avledet fra proteiner i melk. Det er den langsomste-fordøye proteinpulver. Selv om det ikke er ideelt for umiddelbart etter-øvelse forbruk, kan det være fordelaktig for å gi et gjennom-den daglige tilførsel av protein til kroppen. Dessuten er det pulveret som er rikest på Glutamin. Glutamin er en aminosyre som finnes i muskelvev. Det er et problem for debatt om Glutamin har noen vesentlig effekt på muskel ytelse når forbrukes.

Soya og egg hvitt Protein

Andre typer protein pulver tilbys for kroppsbyggere med spesielle kosttilskudd restriksjoner. Soyaprotein er vegetarianer-vennlig protein pulver alternativ. Imidlertid er soyaprotein den minst foretrukne valg blant kroppsbyggere, fordi den inneholder en mild form av østrogen. Eggehvite protein er et alternativ for de som er laktoseintolerante. Til syvende og sist kommer det ned til den enkelte for hvilken type protein som fungerer best, men de fleste foretrekker en blanding av hver for å gi mest nytte.

Den beste nærings Foods

Med så mange matvarer som er blottet for næringsverdi i disse dager, er avgjørende for god helse en forståelse av de beste ernæringsmessige matvarer. På denne måten kan du planlegge dine måltider og snacks for å gi deg den mest ernæringsmessig punch mulig, i stedet for å konsumere tomme kalorier som ikke gjør noe, men fremmer fedme og dårlig helse.

Oversikt over Riktig Ernæring

Ett sted å begynne hvis du ønsker en oversikt over riktig ernæring er USDA stedet for kosttilskudd retningslinjer. Denne informasjonen blir oppdatert hvert femte år og gir minimums anbefalinger for mennesker å spise. Inkludert er de anbefalte porsjoner med frukt, grønnsaker, korn, meieriprodukter, kjøtt og bønner og oljer. Beløp anbefalte avhenge av om en person er en voksen eller et barn, eller hvis en kvinne er gravid eller ammer.

Den grunnleggende næringspyramiden anbefaler at folk spiser minst tre porsjoner med hele korn, et bredt utvalg av frisk frukt og grønnsaker, og et utvalg av magre proteinkilder. Dessverre, dette er bare en guide og ikke gå så i dybden som noen kan trenge i en liste over beste ernæringsmessige matvarer.

Hva er de beste Nutritional Foods?

Hvis du søker etter de beste ernæringsmessige matvarer, er det en lang liste over matvarer som kan inkluderes. Ett nettsted, Verdens sunneste Foods, lister 129 matvarer som anses som en base for å spise sunt. Memorere en slik liste ville være vanskelig, for å si det mildt. Huske noen grunnleggende retningslinjer er mye enklere.

I et nøtteskall, de beste ernæringsmessige matvarer er hele matvarer som ikke er behandlet eller har gjennomgått svært minimal behandling. Rice, for eksempel, er mye friskere når det er naturlig brun ris i motsetning til behandlet hvit ris. Processing fjerner mange viktige næringsstoffer, inkludert mye av B-vitaminer, jern og kostfiber. Brun ris kan ta litt lengre tid å lage mat, men den ekstra næringsstoffer er vel verdt det. Smaken av brun ris er også flott, og det gir en fin tekstur til måltider.

Frukt og grønnsaker bør spises i kvantitet. Målet for flere porsjoner til hvert måltid. Det er en god idé å se etter friske, økologiske produkter for å redusere sjansene for å ta i kjemikalier, som antas å bidra til en rekke helseproblemer, inkludert kreft. Ideelt sett, jo mer farge, jo bedre ved valg av råvarer. Mørkegrønne grønnsaker gir mange vitaminer som vitamin A og C, jern, kalsium og mer. Rød, blå og lilla bær er rike på antioksidanter og vitamin C. Jo mer farge du inkludere i kosten, i form av naturlige matvarer i motsetning til kunstige farger, jo sunnere du vil bli.

Proteinkilder også er viktig for å bygge muskelvev. Noen foretrekker å få sine protein fra ikke-animalske kilder, for eksempel bønner eller tofu. De som liker å spise kjøtt bør velge fra magre stykker som er stekt, kokt eller bakt. Unngå kjøtt som er frityrstekt i olje, da dette legger usunt fett i kostholdet, som kan bidra til hjerteproblemer.

Super Foods

Du vil sannsynligvis se mye media hype om såkalte super mat. Disse matvarer kan inneholde eksotiske frukter som acai bær. Andre næringsrike super matvarer inneholder mer enklere funnet matvarer som blåbær, spinat eller grønn te. Før du kjøper inn hype, husk at du kan ha et veldig sunt kosthold uten å bruke vanvittige mengder penger på eksotiske, uvanlige matvarer. Du trenger ikke en spesiell kilde for det meste av hva du trenger for å være sunn. Du kan vanligvis finne høy kvalitet frukt, grønnsaker og andre matvarer til din lokale matbutikk, naturlig mat butikk eller Bondens marked - uten å bruke en liten formue.

Noen mennesker er redd for at disse sunne matvarer er mer kostbart enn bearbeidet pakket mat. Selv om dette kan være sant, du også bør vurdere din helse i den totale kostnaden. Bearbeidet mat som inneholder mye fett, salt, sukker og kalorier kan være billig, men de bidrar til utallige helseproblemer. Mange mennesker i dag ikke har helseforsikring, og kostnadene ved medisinsk behandling er ikke billig. Hvis du tror du ikke har råd til så mye fersk mat som du ønsker, kan du prøve voksende din egen. Du vil ikke bare spare penger, men du vil få mosjon i tillegg. Sammen disse tingene vil bidra til bedre helse. I det lange løp, vil dine økonomiske og helse spare være uvurderlig.

Sunn Kid Snacks fra hele verden

Amerikanske barn kan bli overrasket over å høre at i mange andre land, er det ingen forskjell mellom snacks barna spiser og snacks voksne spiser. I Europa er det faktisk ulovlig å markedsføre til barn, så mat selskaper ikke har tegneseriefigurer som selger barne snacks - mat er mat. Snacks rundt om i verden er svært forskjellig fra snacks i USA

Japanske Snacks - Oyatsu

I Japan er mellom-måltid snacks kalt Oyatsu. Japansk pakket mat er mer salt enn søtt. Selv deres sjokolade og kaker inneholder mindre sukker enn amerikanske pakket mat. Skoler tjene noodle snacks med dampede grønnsaker, frisk frukt når det er i sesongen.

Afrikanske barn Snacks

I Tsjad, et afrikansk land, barna snack på små porsjoner av ris og eller bønner. Små måltider avverge sult og det er ikke mye mat tilgjengelig, spesielt til de beboere som er flyktninger. En gang, består en snack av tygge et stykke sukkerrør og drikke geitemelk eller vann, avhengig av hva som er tilgjengelig. På grunn av de primitive ressurser, vannkilder ofte forurenset. Ris og bønner har mer næring enn Cheetos, Pop Tarts og mange andre populære amerikanske snacks. De har også snack på grubs og biller, som tilbyr ernæring.

Meksikanske Barne Snacks

Barn i Mexico er så heldig å ha tilgang til mye frisk frukt og grønnsaker. Mango er populære snacks, så vel som papaya. I enkelte områder kan barna plukke dem rett utenfor trærne på vei hjem fra skolen eller mens du spiller utenfor. Innsiden, kan mamma forberede en quesadilla - osten smeltet mellom to tortillas. Ris og bønner er populært i Mexico, også, men er ikke ofte spist on-the-go.

De beste måtene å avgifte kroppen din

De beste måtene å avgifte kroppen din


Avgifte kroppen din er en viktig prosess som bør gjøres årlig for å slippe eventuelle giftstoffer fra kroppen din, og å gi næring og rense fra innsiden og ut. I dagens verden med mer giftstoffer og forurensning i miljøet enn noen gang før, er det helt nødvendig å frigjøre disse giftstoffer fra kroppen og forynge deg selv til sine sunne måter. Du kan finne noen gunstige rensing programmer som passer best for deg her.

Kolon Renset Supplements

Kolon rensing er en av de mest anbefalte måter å avgifte kroppen din ved helse utøvere på grunn av den sentrale betydningen av fordøyelseskanalen. Fordi 50 prosent av immunsystemet dreier seg om tykktarmen og tykktarmen, er det viktig at kolon prosesser og tømmer riktig for optimal helse. Hvis tykktarmen inneholder mange giftstoffer, vil tykktarmen ikke absorbere næringsstoffer fra maten og tomme avføring. Dette fører til mange vanlige og ubehagelige symptomer, inkludert oppblåsthet, gass, IBS forstoppelse, dårlig ånde, allergisymptomer, PMS, vektøkning, depresjon og tretthet. Flere rensing kosttilskudd finnes på markedet i dag, som kan bli funnet enten online eller på en lokal helse-butikken.

Juicing

Juicing er en effektiv og trygg måte å avgifte kroppen din, så lenge det er gjort over en begrenset periode. Anbefalt tid til å drikke bare hele frukt og grønnsaksjuice er 3 til 7 dager. I løpet av denne tiden, juice og vann er de eneste elementene som skal forbrukes. En juicer må kjøpes, og du kan finne oppskrifter for alle typer juice skal gjøres, alt fra gulrot og appelsinjuice til selleri og agurk juice. Juicing er en ideell måte å avgifte fordi det tillater deg å absorbere alle de næringsstoffene fra frukt og grønnsaker. Du må utdanne deg selv på viktigheten av juicing og måter å juice fordi det er viktig å balansere elementene du juice for en drink.

Alternative terapier

Akupunktur er en prosedyre som setter nåler i ulike trykkpunkter på kroppen for å lindre smerte og behandle sykdommer. Akupunktur antas å balansere strømmen av energi gjennom kroppen, frigjør eventuelle giftstoffer som er lagret i kroppen og å balansere organer energi til et stabilt punkt. En badstue er også et annet alternativ for å frigjøre giftstoffer fordi temperaturen opp på 80 grader Celsius. Kroppen deretter slapper av og svetter, slik at giftstoffer til å forlate kroppen. Andre former for trening, for eksempel hot yoga eller cardio, gjør at kroppen til å svette og slipp en betydelig mengde giftstoffer gjennom svette fra porene i kroppen.

Best Full Body Detox

Best Full Body Detox


Som alternativ medisin gevinster fotfeste i moderne medisinsk praksis, er ideen om å avgifte kroppen stadig i popularitet. Ideen bak kroppen avgiftning er en enkel en. Vår verden er fylt med giftstoffer. Ettersom disse giftstoffer samle seg i kroppen vår, de hindrer vår leveren, gastrointestinal (GI), sirkulasjons-og lymfesystemet fra å utføre sine funksjoner riktig. Gjennom avgiftning, talsmenn for naturopathic helse si at vi gjenopprette våre kroppens systemer til full funksjonalitet, og dermed hjelpe dem til å holde oss sunnere.

Hjemmelaget detox-programmer

Nettstedet HomemadeBodyCleanse.com talsmenn kosttilskudd metoder for rensing kroppen din i stedet for urte kosttilskudd eller lege assistert måter, for eksempel et klyster. Ifølge nettstedet, kan du effektivt avgifte kroppen din ved å forbruke frukt og grønnsaker, hele korn, umettet fett og protein. I tillegg vil regelmessig trening planer og visse stress reduksjon programmer bidra til å avgifte hele kroppen.

Butikk-kjøpte detox-programmer

Ifølge Detox Reviews.com, et nettsted som touts seg som offisiell rangering området for detox-produkter, er det et kriterium at de ser på for å etablere som hele kroppen detox-produkter er de beste. Deres kriterier inkluderer å sørge for at avgiftning produkter som de rangerer inkludere alle de grunnleggende trinnene for å avgifte hele kroppen. Dette inkluderer rettet mot mage-tarmkanalen ved først rensing av tykktarmen og fjerne parasitter og deretter gjenopprette gunstige bakterier. Samtidig må produktene også avgifte de andre systemer i kroppen, og deretter etterfylle næringsstoffer og nødvendige antioksidanter. Ifølge nettstedets vedlikeholdere, mange programmer glipp av denne viktige skritt. Ifølge sine rangeringer, de beste kommersielt gjort avgiftning produkter er en kombinasjon av kolon rensing og avgiftning produkter laget av et firma som heter Dr. Natura.

Mål-Basert detox-programmer

Peter Bennett, en naturopathic lege fra British Columbia, sier at fordi det tar tid å rengjøre alle av kroppens systemer, de fleste gode programmer som er rettet mot hver systemet følger en syv-dagers planen. Bennett talsmenn etter en syv-dagers program minst en gang i året. Men det er også en-dagers vann raske programmer som er laget for å bli foretatt en dag ut av hver uke. Ifølge Bennett, er den beste full-body detox program den som vil møte de individuelle målene for pasienten.