Digidexo.com

svelgeproblemer spasmer

Slik håndterer Spasms

Slik håndterer Spasms


Muskelkramper kan være utrolig ødeleggende. Mens smertefulle og plagsomme, muskelspasmer faktisk beskytte dine muskler. Ved å stive muskler, spasmer stoppe muskel fra å bli skadet ytterligere ved det som plager den. Hvis du opplever hyppige muskelkramper, bør du oppsøke lege for å komme til årsaken til problemet, som inkluderer overforbruk, mangelfull ernæring, dehydrering eller skader. Du kan imidlertid administrere muskelspasmer ved å ta skritt for å forebygge og behandle dem.

Slik håndterer Spasms

•  Kontakt legen din hvis du har gjentatte muskelspasmer. Legen din vil hjelpe deg å finne den nøyaktige årsaken til krampene. Når du vet kilden, kan du gjøre endringer for å hindre dem.

Ta det med ro. For et par dager, begrense hvor mye tid du bruker på de musklene opplever spasmer. Hvis musklene er skadet, gi dem et par dager å komme seg for å hindre fremtidige spasmer.

Spis en godt balansert kosthold. Dårlig ernæring kan føre til muskelkramper. Konsumere et sunt og ernæringsmessig kosthold, rikt på vitaminer og mineraler. Ta en daglig multi-vitamin for å sikre at du er dekket, og spise fersk mat også.

Drikk minst 64 gram vann daglig. Dehydrering fører og forverrer muskelspasmer. Sørg for at du er fullt hydrert til enhver tid.

Strekk områdene. Fleksibilitet bidrar til å hindre muskelkramper. Innlemme en daglig strekker rutine inn i livet ditt. Ta deg tid til å strekke musklene som har en tendens til krampe.

Masser musklene. Hold trykket din jevn og skånsom. For mye press kan skade musklene og forverre spasmer.

•  Påfør varme. Ikke påfør varme direkte etter en krampe fordi det kan øke betennelse. I stedet gjør varme søknad del av din daglige rutine for å hindre spasmer. Varmen øker blodsirkulasjonen til området og hjelpemidler i fleksibilitet.

Hint

 • En regelmessig mosjon rutine vil bidra til å holde musklene tonet og sterk, og dermed redusere muskelspasmer.
 • Se en lege dersom muskelspasmer er på grunn av en skade.

Vil Inhaling Methacholine Årsak Blære Spasms?

Vil Inhaling Methacholine Årsak Blære Spasms?


Methacholine ikke forårsaker blære spasmer. Denne historien vil skissere effekten av metakolin på kroppen, og konkluderer med at blære spasmer ikke er forårsaket av dette kjemikaliet.

Hva er Methacholine?

Methacholine administreres først og fremst å innsnevre bronkiene i bronkial utfordring test, en diagnostisk test for bronkial hyperreaktivitet, nøkkelen symptom på astma. Som en kolinergikum narkotika, det påvirker cadriovascular system, noe som resulterer i komprimerte luftveiene, noe som gir diagnostisk undersøkelse av funksjon av lungene. Dette er den primære funtion av alle kolinomimetiske medikamenter.

Funksjon av Methacholine

Methacholine brukes hovedsakelig i påvisning av astma. Det er inhalert som et pulver, og hvis dette negativt påvirker respirasjon av pasienten på en betydelig måte, så astmadiagnose er sannsynlig.

Blære

Det er ingen data som tyder på at metakolin har noen innvirkning på blæren i det hele tatt, og det er absolutt ingen kjent grunn til at metakolin bør føre til blære spasmer. Som et kolinergikum medikament, er det administreres ved innånding. Fordi inhalerte partikler ikke trenger inn i mage-tarmkanalen, metakolin har ingen sjanse til å påvirke blæren, langt mindre forårsaker den til spasmer.

Mulige bivirkninger

Methacholine påvirker ikke blæren, men hvilke bivirkninger det medfører? De vanligste bivirkningene er hypotensjon og brachycardia, som begge er klare resultater av den senket efficeincy av det kardiovaskulære systemet uopn som metakolin virker direkte. En University of Miami studie fant på http://chestjournal.chestpubs.org/content/131/6/1932.long, viser at det ikke er noen blære effekter fra administrasjon av metakolin.

Konklusjon

Fordi metakolin fungerer bare på det kardiovaskulære systemet, sammen med resultatene av den vitenskapelige undersøkelsen referert ovenfor, den eneste fornuftige konklusjonen å trekke er at metakolin har ingen del i forårsaker blære spasmer.

Hvordan behandle øye spasmer

Hvordan behandle øye spasmer


For noen mennesker, øye spasmer er mer enn bare en og annen irritasjon. Hvis du opplever vedvarende rykninger som kommer i veien av hverdagen din, er det på tide å oppsøke en løsning. Her er noen løsninger du kan prøve på din egen så vel som alternativer for å spørre legen din om.

Hvordan behandle øye spasmer

•  Prøv å få nok søvn til å holde øyemusklene uthvilt.

Påfør en kald komprimere til øyet ditt når du opplever mye rykninger. Suge en vaskeklut i vannet og vri den ut. Legge ned og plassere vaskeklut over øynene dine. Kulden constricts blodkar, lettelser blod vekk fra øynene.

Senk stressnivået gjennom hvilken som helst måte som fungerer best for du-- meditasjon, yoga, aromaterapi, varme bad og mosjon er noen måter å gjøre dette.

Ta hyppige pauser når du deltar i en aktivitet som forårsaker belastningen på øynene som ser på en dataskjerm eller lese.

Se en øyelege for mulig medikamentell behandling. Medisiner for å behandle øye spasmer arbeid for noen mennesker, men andre kan trenge mer aggressiv behandling.

Be legen din om å få Botox-injeksjoner på stedet av krampene. Botox har funnet å være en effektiv og trygg behandling for øye spasmer. Det administreres gjennom noen svært små injeksjoner i muskelen til å blokkere nerveimpulser som utløser rykninger.

Hint

 • De vanligste årsakene til øye spasmer er trøtthet og stress. Prøv å få hvile og senke stressnivået før ty til medikamentell behandling.

Hvordan identifisere en svelgeproblemer

Hvordan identifisere en svelgeproblemer


Vanskeligheter med å svelge eller dysfagi refererer til en tilstand der en person har en hard tid inges noen typer mat og væske. Denne tilstanden oppstår ofte med smerte og kan også være forbundet med følelsen av at noe stikker i halsen eller brystet. Det er mange årsaker til svelgevansker inkludert mangel på svelg muskel koordinering, svekket underkjevens bevegelser og tungen kontroll, øsofagitt (betennelse i spiserøret), manglende evne til esophageal muskler til skikkelig kontrakt, en brokk eller svulst stede rundt området av halsen , presset på den ytre delen av spiserøret skyldes struma, og nevrologiske sykdommer slik som slag og cerebral parese.

Hvordan identifisere en svelgeproblemer

Hvordan identifisere svelgevansker

Observer din evne til å tygge maten. Noen tilfeller av svelgevansker begynne i den muntlige fase av svelge - en fase når maten blir forvandlet til en bolus, definert som en myk masse av tygde maten klar til å bli slukt. Hvis du lider av en svekkelse i tungen og kjevebenet, kan du finne det vanskelig å tygge og svelge maten. Du kan ha problemer med knusing og mose maten riktig på grunn av en redusert styrke i tunge muskler og manglende evne til å justere dine tenner skikkelig på grunn av dårlig kjevebevegelse.

Legg merke til effektiviteten av svelge. Hvis du lider av dysfagi, du ofte spiser sakte fordi det kan ta en stund å få i seg maten. Smerte kan være til stede når du prøver å skyve mat fra munnen i halsen (odynophagia), som kan være grunnen til at du ikke kan svelge. Det kan være behov for deg å vaske ned fast føde med vann for å lette en enkel passasje av maten - men selv dette kan være vanskelig å gjøre. Du må kanskje sette i gang noen svelge forsøk bare for å innta en bolus av mat. Og når du gjør svelges det, skjer bare gradvis svelge, forsinke passasjen av mat fra spiserøret til magen.

Legg merke til hvor ofte du kvele når du tar i mat eller væske. Det er normalt for deg å kvele når du spiser maten for fort. Men hvis det skjer ofte, selv om du spiser i et normalt tempo, så det kan være et problem. Med dysfagi, du vanligvis hoste under og etter du svelger maten. Dette skjer selv når du drikker væske. Du kan finne det vanskelig å opprettholde væske i munnhulen, som fører til uventet passering av vann inn i svelget. Med din svelg være uforberedt med oppføring av væsken, kan det hende du føler at du blir kneblet eller kvalt. Du kan også oppleve tilfeller når du hoster eller tømme svelg kan ikke hjelpe i å få mat eller vann ut - du må kontakte øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis det skjer.

Overvåk antall ganger når du opplever mat eller væske backing opp i halsen. Oppgulp av inntatt mat og væske er typisk hvis du lider av dysfagi. Mat eller væske kan renne ut av munnen din som du prøver å svelge. Og hvis du gjorde med hell svelge mat eller vann, kan det regurgitate når du sover eller bare ligge ned. Noen ganger regurgitated væske kan passere gjennom nesen, som kan være smertefullt. Når maten ryggen opp i halsen, går magesyre sammen med det. Så som et resultat av disse regurgitations, kan du oppleve andre dysfagi symptomer som hyppig gastroøsofageal refluks og halsbrann på grunn av irritasjon av lavere esophageal sphincter.

Kontroller for andre symptomer på dysfagi. Vekttap og dehydrering kan oppstå som et resultat av dine svelgevansker. Du kan også oppleve discomforting opplevelser som tyngde på det området av halsen og brystet, følelse ekstremt sliten og andpusten under eller etter å ha spist, den konstante følelsen av å ha en klump på halsen din, og å ha en smertefull og overbelastet brystet. Tilbakevendende sår hals er mulig som et resultat av din hals å måtte jobbe hardt når du spiser eller drikker. Og ofte etter at du spiser, kan stemmen din høres tøffe eller din kan høres ut som du er gurglet noe når du snakker.

Hint

 • Hvis du lider av noen av symptomene nevnt ovenfor, ta kontakt med en lege som er spesialist i hals, for eksempel en otolaryngologist eller øre-nese-hals lege med en gang. Du kan også referere til logopeder som er opplært i å håndtere dysfagi tilfeller.
 • Hvis du noen gang opplever pustevansker som følge av en hindring i halsen din, ringe 911 umiddelbart.
 • Ikke noen gang ta noen tilbakevendende svelgeproblemer for gitt fordi de kan være et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand som aortaaneurisme eller esophageal kreft.

Hvordan identifisere en Esophageal Spasm

Hvordan identifisere en Esophageal Spasm


De fleste folk bare tenker på deres spiserøret som sin hals, men det er faktisk et komplekst organ som er en betydelig del av fordøyelseskanalen. Når det spasmer, det kan lett forveksles med et hjerteinfarkt, siden smerten er i midten av brystet, så det er viktig å være i stand til å identifisere en esophageal spasmer.

Hvordan identifisere en Esophageal Spasm

•  Identifiser hvor smerten er. Er det direkte i midten av brystet? Hvis det er, og det er et fravær av kjeve eller arm smerter, er det sannsynligvis en esophageal spasmer.

Gjør en mental sjekkliste over nylige aktiviteter eller symptomer som kommer fra eller involverer spiserøret. Legg merke til hvorvidt det har vært mye stress i livet ditt nylig, og om ikke du nylig har spist noe krydret, eller veldig varmt og så veldig kaldt, slik som varm suppe etterfulgt av iskrem.

Merk hvorvidt mat "pinner" når du spiser - når du svelger, maten ikke gå ned, eller når den gjør det, kan du føle det reise veldig sakte, og endte med en "klebrig release" i midten av brystet, og hvis du prøver å presse det gjennom med vann, det tar opp i spiserøret. Dette er en ubehagelig følelse, og er en indikasjon på en mulig esophageal spasme.

Merk Hvis, når du går til sengs, har du en konstant ønske om å oppstøt uten lindring. Dette kan bli forverret av kronisk fordøyelsesbesvær.

utelukke en hjerteinfarkt. Hjerteinfarkt vanligvis er ekstremt smertefullt, og det vil typisk være kvalme og svette samt kjeve eller arm smerter som stråler fra brystet.

Prøv en flytende syrenøytraliserende for å berolige spiserøret. Legg deg ned på din venstre side og slappe av å se om krampe vil passere.

Esophageal spasmer kan være svært smertefullt. De etterligner hjerteinfarkt, derfor, mens denne artikkelen bidrar til å identifisere esophageal spasmer, bør du alltid ta veien "Better safe than sorry." Hvis du har noen brystsmerter som du er komfortabel med, ringe legen.

Hint

 • Hold en notatbok av dine symptomer.
 • Prøv en flytende syrenøytraliserende for å berolige spiserøret. Legg deg ned på din venstre side og slappe av å se om krampe vil passere.
 • Mens denne artikkelen bidrar til å identifisere esophageal spasmer, bør du alltid ta veien "better safe than sorry". Hvis du har noen brystsmerter som du er komfortabel med, ringe legen.

Er parasitter årsaken til Colon Spasms?

Er parasitter årsaken til Colon Spasms?


Spasmer, kramper eller kan i tykktarmen være forårsaket av en rekke faktorer. Vanligvis kalt irritabel tarm syndrom, er spastisk colon ofte sies å ha ingen enkelt kjent årsak.

Parasitter

Den vanligste tarmparasitt hos mennesker er blastocystis hominis. Tenkte å bli overført gjennom vannforsyning, symptomer på infeksjon er diaré, kramper, tap av appetitt og gass.

Irritabel tarm syndrom

IBS, eller irritabel tarm-syndrom, er en lite forstått tilstand. Symptomene vanligvis forbundet med IBS er diaré, kramper, tap av appetitt og gass.

Forskning

Forskning på sammenhengen mellom blastocystis Humanis og IBS er økende. En studie publisert i American Journal of Tropical Medicine viser at medlemmer av IBS gruppen hadde betydelig mer b. hominis stede i sine avføringsprøver.

Diagnose

For at legen din for å finne ut om du er infisert med blastocystis hominis, vil han trenger å ta flere avføringsprøver.

Konklusjon

Mens det er mulig at din kramper og / eller diaré er forårsaket av parasitter, er det ikke gitt på forhånd. Sjekk alltid med legen din når du opplever disse typer symptomer.

Hvordan Calm Blære Spasms

Nyrene filtrerer avfall fra blodet og bruke den til å lage urin, en kontinuerlig prosess som produserer små trinn på urin hver 10 til 15 sekunder. Blæren lagrer deretter urinen. Når det er fullt, signaliserer hjernen blæren til kontrakt sine muskler og skille ut urin. Blære spasmer oppstår når blæren muskler lider av intense muskelkramper og tvinge deg til å urinere umiddelbart. Forekommende oftest hos eldre mennesker, blære spasmer er en av de vanligste årsakene til inkontinens eller blære lekkasje. Heldigvis finnes det tiltak du kan ta for å roe disse ubehagelig, upraktisk spasmer.

Bruksanvisning

•  Få en skikkelig diagnose. Rådfør deg med din lege, som blære spasmer kan ofte være et tegn på andre helseproblemer, som for eksempel urin sykdom. Etter å ha studert din medisinske historie og symptomer, kan legen be deg om å gi urin- og blodprøver for testing, og kan hun selv foreslå en cystoskopi for å utelukke blære cyster eller blærekreft.

Bidra til å forhindre eventuelle blære lekkasjer ved hjelp av tidsinnstilte bad pauser. Tømme blæren hver 90 minutter til to timer før blæren spasmer forbedre.

Hold en matdagbok for å spore noen sammenheng mellom hva du spiser og når blæren spasmer oppstår. Mange synes at enkelte matvarer forverre deres symptomer.

Styrke blæren og bekkenbunnsmusklene ved hjelp av Kegel-øvelser. Sterke blæren muskler er mindre sannsynlig at lider av blære spasmer. Kontrakt og deretter slappe av musklene du bruker til å stoppe tisser midtstrøms i 15 minutter om gangen.

Spør legen din om reseptbelagte legemidler tilgjengelig for å behandle blæren spasmer. Mesteparten av tiden, vil han tilby deg antikolinergika, som oksybutyninklorid og tolterodin. Disse stoffene vil bidra til å stabil blæren.

Tips og advarsler

 • Hvis det utføres på feil måte, kan Kegel øvelser forverre tilstanden din. Spør legen din for å vise deg den riktige måten å gjøre Kegel øvelser eller konsultere medisinske artikler.

Lavere tilbake Spasm Treatment

Nedre rygg spasmer kan komme plutselig og resultere i alvorlige ryggsmerter og manglende evne til å fungere normalt. De kan oppstå fra en kjent skade, eller kan være et resultat av feil holdning, spinal abnormiteter, dehydrering, eller fra en rekke andre faktorer.

Is og Heat

Hvis korsryggen spasmer er forårsaket av en skade, er den første linjen i forsvaret isen program for å redusere hevelse og betennelse. Etter den første etter skade periode, er varme sannsynlig å være en mer behagelig alternativ for å lette muskelspenninger.

Massasjeterapi

En massasjeterapeut vil bruke massasjeteknikker, aktuelle analgetika og eventuelt varme for å redusere ryggsmerter og slipp stramme muskler som forårsaker spasmer.

Medisinering

Over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller resepter fra en lege for muskelavslappende eller narkotiske smertestillende midler kan være nyttig for å redusere smerter fra korsryggen spasmer.

Trening

Når muskelspasmer er lettet; et kurs av øvelser for å styrke ryggen kan benyttes for å hindre gjentakelse.

Chiropractic Care

Arbeide med en kiropraktor for å holde ryggraden sunt kan være en optimal medhjelper i å forebygge ytterligere korsryggen spasmer.

Blære Spasmer Symptomer

Blære spasmer er en tilstand som resulterer i ukontrollerbar trang til å urinere. Trangen kommer plutselig, og for den enkelte lider av blære spasmer, er det ofte en pinlig situasjon, som fukte ulykker skjer ofte. Det er mange årsaker til blære spasmer, inkludert underliggende sykdom, og de kan oppstå i alle aldre. Hvis du opplever blære spasmer, bør du planlegge et besøk med legen din umiddelbart. Tilstanden er ubehagelig, men mange behandlinger er tilgjengelige.

Symptomer

Symptomer inkluderer et presserende behov for å urinere, lekkasje og kramper smerter.

Risikofaktorer

Blære spasmer kan oppstå i alle aldre. Men de er mer sannsynlig å skje i eldre, kvinner går gjennom overgangsalder og kvinner som nylig har født, og i de som har en urinveisinfeksjon, som har hatt lavere abdominal eller bekken kirurgi eller som har blære eller nerveskader forårsaket av sykdom eller skade.

Årsaker

Årsaker inkluderer kosthold, medisiner, urinveisinfeksjon, siste kirurgi og endringer i blodtilførselen og nervene som kontrollerer blæren.

Behandling

Behandlinger inkluderer blæretrening, medisiner, elektrisk stimulering, bekkenbunnsøvelser og kirurgi. Vanligvis er kirurgi ikke nyttig i å kontrollere blære spasmer.

Underliggende Symptomer

Blære spasmer kan også være et resultat av en underliggende tilstand, for eksempel infeksjon, intestinal blærekatarr eller hengende blære.

Hvordan håndtere Alvorlig Tilbake Spasms

Tilbake spasmer er en av de tøffeste forhold å håndtere. Enten kronisk eller ikke, kan de føle seg helt ødeleggende. Hvis du har alvorlige ryggspasmer, er en lege evaluering nødvendig. Hjemme, her er noen grunnleggende tips om hva du kan forvente og hvordan du kan hjelpe deg selv.

Bruksanvisning

Forvent tøff, tøff smerte. Med ekte rygg spasmer, må du kanskje å bli kjørt til lege for en resept eller to. Isposer vil ikke hjelpe mye på dette stadiet, før krampene har roet seg ned.

få resepter fylt umiddelbart. Du vil sannsynligvis få en kraftig smerte-lindring medisiner som Vicodin og en resept muskelavslappende. Ta som anvist. Vær oppmerksom på de advarende aspekter av slike sterke medisiner; unngå kjøring eller inntak av alkohol. Forvente å sove oftere.

Legg deg ned hjemme. Sittende (inkludert kjøring) eller stående vil trolig føre til mye smerte og er ikke anbefalt. Det eneste å gjøre er å hvile ryggen, med alle sine betennelser, selv om du må ta en dag eller to ut av arbeid. Uansett hvor upraktisk dette kan være, vil det få fart på utvinningen.

Ice tilbake i intervaller bare når krampene har avtatt, noen ganger etter to til tre dager. Avvenne deg av smertestillende medikamenter og deretter muskelavslappende, så snart smerten har avtatt nok til å være håndterbare. Substitute over-the-counter medisiner som ibuprofen eller naproxen når du kan.

gjenoppta Gradvis normal aktivitet, unngå anstrengende aktivitet så lenge som mulig, eller inntil ryggen muskler synes å ha kommet tilbake til det normale.

Tips og advarsler

 • Prøv å unngå utløser du oppdager at motregne spasmer, for eksempel eventuelle posisjoner eller tilstander som synes å forverre tilstanden.

Hvordan behandle Tilbake Spasms

Hvordan behandle Tilbake Spasms


Tilbake spasmer sende mange folk til legen og legevakten hvert år for å håndtere den uutholdelig smerte og noen ganger frykt. Mens alvorlige medisinske tilstander kan forårsake tilbake spasmer, en herniated plate eller idrettsskade for eksempel ofte det resultater fra muskel misbruk og / eller stillesittende livsstil.

Bruksanvisning

Unn tilbake spasmer med kald i utgangspunktet, for eksempel en ispose, for å begrense hevelse og blodstrøm, både som produserer økte smerter etter en skade. Cold kan hjelpe for fremtidige muskelkramper også, spesielt hvis en varmepute unnlater å gi lindring. Ellers bytte til en varmepute og bruke dette på de omliggende muskler hvis de bake spasmer fortsette.

Rest så mye som mulig i løpet av de første to til tre dager, hvis det er nødvendig, slik at muskel skader å helbrede. Prøv å opprettholde noen mobilitet, men med mindre annet er angitt. Selv om smertefulle, walking et minutt eller to flere ganger om dagen vil bidra til å forhindre andre muskler fra innstramming på grunn av bruk.

Hev bena å behandle tilbake spasmer og ta presset bort fra baksiden. Den beste plasseringen for mange lider er å ligge på gulvet med knærne bøyd i en 90-graders vinkel og leggene hviler på et stolsete. Andre tiltak inkluderer heve bena på puter eller plassere føttene på en fot krakk mens du sitter, og hever knærne over bekkenet. Dårlig bekkenet kan gjøre en mer utsatt for sikkerhets spasmer.

Snakk med din lege eller apotek om over-the-counter medisiner som du kan ta for å behandle rygg spasmer. De fleste pasienter vil gjøre best med en anti-inflammatorisk narkotika som ibuprofen eller naproxen, men noen individer kan rettes til å ta aspirin eller paracetamol. Hvis medisinsk behandling er søkt flere medisiner som muskel relaxers kan anbefales.

Prøv skånsom rygg og ben stretching øvelser designet for rygg belastning som du forbedre, uten at dette forverrer ryggsmerter. En effektiv øvelse innebærer legging på gulvet med knærne bøyd og fotsålene plassert på gulvet. Grab et kne og dra den forsiktig mot brystet, hold i fem til ti sekunder, og slipp til den opprinnelige posisjon, og deretter bytte til den andre kneet. Gjenta fem til 10 ganger på hver side. Legg merke til at trening er best i gang noen dager inn i helbredelsesprosessen, når smertene er mindre alvorlige, eller når legen anbefaler.

Bruk distraksjon og avslapping teknikker for å behandle rygg spasmer og redusere lidelse. Enten det er meditasjon eller lesing, holde tankene bort av ryggsmerter kan hjelpe deg med å slappe av, puste effektivt og fremme helbredelse.

Tips og advarsler

 • Søke råd om hvordan du kan minimere fremtidige angrep gjennom trening og andre endringer i livsstil.
 • Hold dine forventninger rimelig, vel vitende om at ryggen spasmer kan være treg til å helbrede.
 • Vet at graden av smertene ikke alltid likestille med alvorlighetsgraden av den relaterte skader eller årsak.
 • Vurdere kvaliteten av sengen som du behandler tilbake spasmer; hvis det ikke er fast nok, kan det forverre tilstanden.
 • Ta kontakt med en lege før du foreta behandling for rygg spasmer.

Hvordan bruke Peppermynteolje for Colon Spasms

Kramper i tykktarmen er ufrivillig og "hoppende" sammentrekninger av musklene i tykktarmen. Colon spasmer som er utenfor kontroll av en person kan tjene som en pinlig betingelse for den berørte person med lyden som produseres hver gang episoden av krampe foregår. En tilstand som vanligvis presenterer symptom på kolon spasmer er irritabel tarm syndrom. Stress er en av de viktigste faktorene som fører til irritabel tarm-syndrom og kolon spasme. Om igjen uten tilsyn, kan spørsmålet om spasmer relatert til tykktarm også forlenge en skadelig effekt på immunstatus for den enkelte. Ifølge forskning utført på handlingen av peppermynte olje på colon krampe, ble peppermynte olje lagt til bariumsulfat suspensjon og ble gitt til forbruk til fagene som studeres. De oppnådde resultater var usedvanlig god og tilfredsstillende.

Bruksanvisning

•  Kjøp en peppermynteolje forberedelse fra en pålitelig kjemiker butikken. Vær forsiktig når du kjøper kapselen, og legg merke til utløpsdatoen for preparatet.

•  Oppvarm kapsel eller peppermynte preparatet i vegetabilsk olje. Varme den på en lav flamme, og ikke overboil.

•  Påfør oljen preparat oppnådd over området av ubehag. Påføring av peppermynteolje eksternt avlaster krampe i tykktarmen på en effektiv måte.

Tips og advarsler

 • Fremstillingen er nevnt ovenfor er ikke ment for konsum, men bare for topisk påføring. Peppermynteolje undertrykker også handlingen av opportunistiske Candida sopp i tarmen og hjelper i oppløsning av gallestein i galleblæren.

Naturlig rettsmidler for blære spasmer

Urininkontinens innebærer tap av kontroll over blæren funksjoner. Det finnes ulike typer urininkontinens, inkludert urgeinkontinens, plutselig og uventet sammentrekning av blæren. Disse blære spasmer kan også være forårsaket av blære irritasjon på grunn av overdrevent inntak av kullsyreholdige drikker, kaffe og te, samt forbruket av kunstige søtningsmidler, maissirup, og krydret, sukkerholdig eller syreholdig mat. Blære spasmer kan gjøre at du må urinere oftere. Heldigvis, kan noen urter lindre tilstanden.

Gullris

I "Kvinners urter: Kvinners helse," forfatterne Christopher Hobbs og Kathi Keville forklare at oker er en urt som bidrar til å lindre blære spasmer. Gullris er ofte brukt til å behandle urinveisinfeksjoner, betennelser, blærekatarr, nyre infeksjoner og blære spasmer. Urten har antibakterielle, anti-inflammatorisk og krampeløsende effekt, og det også fungerer som en naturlig vanndrivende.

Forfatterne anbefaler at du drikker 2 ts. av oker i en kopp varmt vann. Drikk denne teen 3-5 ganger daglig for å lindre blære spasmer. Alternativt, tilsett 2 droppers fulle av oker skjær til en kopp plantain te, og drikker 3-5 ganger om dagen. Ikke bruk oker hvis du er gravid, ammer eller har kardiovaskulære komplikasjoner.

Butterbur

I "Naturlige behandlinger for urininkontinens: Bruke Butterbur og andre naturlige kosttilskudd for å behandle blæren kontroll problemer," forfatteren Rita Elkins forklarer at Pestrot er en urt som kan lindre blære spasmer. Butterbur er en naturlig smertestillende og inneholder petasin, en forbindelse som tilbyr antispasmodic egenskaper. Butterbur er tilgjengelig i kapselform; konsumere 75 mg to ganger om dagen under måltider for enkel fordøyelse. Hvis du er gravid eller ammende, bør du oppsøke lege før du bruker denne urten.

Yarrow

I "urte rettsmidler: En rask og enkel guide til vanlige lidelser og deres Herbal rettsmidler," forfattere Asa Hershoff og Andrea Rotelli forklare at ryllik har antimikrobielle og anti-inflammatorisk effekt. Yarrow stopper blødning, toner urinveiene og gir smertestillende fordeler mens avtagende blære spasmer. Å konsumere som en te, bratte 1 til 2 ts. av det tørkede urt i en kopp kokt vann i 10 minutter. Sil teen, og la den avkjøles. Drikk dette tre ganger om dagen. Som et alternativ, tar 2 til 4 g av ryllik i kapselform tre ganger om dagen for å avlaste blærespasmer.

Ikke bruk ryllik hvis du er gravid eller ammer; urten kan føre til en gravid kvinne å abortere, og det er ikke tilstrekkelige studier tilgjengelig avsløre virkningene av ryllik på et foster. Yarrow kan samhandle med antacids, cimetidin, famotidin, ranitidin, esomeprazol, omeprazol og lansoprazol. Vær forsiktig med å bruke ryllik med blodtrykket medisiner; ryllik kan intensivere sine effekter. Yarrow har milde sedative effekter og kan forsterke effekten av anti-convulsants, fenytoin, barbiturater, alprazolam, diazepam, solpidem, zaleplon, eszopiclone og ramelteon.

Hva er Blære Spasms?

Alt som påvirker blæren eller forårsaker uønsket vannlating kan være en alvorlig hindring på livet ditt. Blære spasmer er spesielt vanskelig å håndtere. Men å forstå hva disse spasmer er og hvorfor de skjer kan være nøkkelen til å finne den behandlingen du trenger.

Definisjon

En blærespasmer er en sammentrekning av blæren muskler. For å være klar, kontrakter blæren hele tiden. Når blæren begynner å fylle, vil du merke milde advarsel tegn på at du trenger å urinere. Imidlertid kan blære spasmer oppstå når som helst og på måfå, og gir deg følelsen at du trenger å urinere umiddelbart. Dette kalles haster. Hvis du prøver å holde urinen, kan dette resultere i urgeinkontinens, der spasme er så kraftig, er urin presset fra kroppen ukontrollert.

Årsaker

Blære spasmer er forårsaket av en rekke ting. De vanligste er urinveisinfeksjoner og smertefull blære eller interstitiell cystitt. Imidlertid kan kateterbruk også være å klandre eller visse medisiner som bestemte kjemoterapi narkotika eller diuretika. Nevrologiske tilstander kan også være å klandre, som multippel sklerose, Parkinsons sykdom, hjerneslag eller ryggmargsskade. Kirurgi for å nedre del av magen kan også svekke blæren muskler eller de omkringliggende nerver, noe som resulterer i spasmer.

Symptomer

Preget blære spasmer er vanligvis preget av en intens følelse av å måtte urinere. Du kan føle deg lavere magesmerter og smerter eller svie ved vannlating. Du kan også lider av ekstrem haster, noe som kan resultere i inkontinens. Siden blære spasmer dele symptomer med andre urin forhold, er det viktig å oppsøke lege for en riktig diagnose.

Behandling

Hvis du bruker et kateter, prøv å bruke den minste røret mulig og endre det ofte. Unngå å drikke ting som fungerer som blære irritanter som for eksempel brus, alkohol eller kaffe. Antispasmodic medikamenter kan også være foreskrevet for å lette intensiteten på blære spasmer, eksempler som inkluderer proplverine, tolterodin, trospium og oxybutinin. I noen tilfeller er elektrisk stimulering påført på nervene som kontrollerer spasmer å få dem til å slappe av. Blæretrening kan også benyttes for å hjelpe lære blæren når det er og ikke er akseptabelt å slippe urin. Trening starter med svært korte intervaller mellom turer til badet, da disse intervallene utvides sakte over tid til det normale. Kegel eller bekkenbunnstrening kan brukes til å styrke disse musklene slik blære spasmer ikke forekommer så ofte, eller i det minste, ikke tvinge spasmer urin fra kroppen.

Alternative behandlinger

Siden medisiner for blære spasmer kan forårsake ubehagelige bivirkninger som munntørrhet, noen mennesker velger mer naturlige eller alternative behandlinger. Biofeedback hjelper deg styre med tankene dine spesifikke kroppsfunksjoner, for eksempel dine blære spasmer. Akupunktur er et annet eksempel, som kan bidra til å redusere det haster du opplever. Botox er også brukt til å redusere antall spasmer du opplever. Dette er imidlertid kun effektive i de tilfeller som er relatert til nervefunksjon.

Definisjon av Blære Spasms

Blære spasmer oppstår når blæremuskelen plutselig klemmer, forårsaker trang til å urinere. Krampene er ofte smertefullt og i forhold til å menstruasjonssmerter eller arbeidskraft smerte. Blære spasmer kan skje med hvem som helst alder, selv om det er noen forhold som gjør en person mer utsatt for dem.

Blære Kramper

En blære spasmer oppstår når muskel av blæren plutselig klemmer. Noen ganger urin presses fra blæren, forårsaker lekkasje. Dette er referert til som overaktiv blære.

De som rammes

De mer sannsynlig å ha blære spasmer inkluderer de eldre, de som er går gjennom overgangsalder eller er gravid, og kvinner som nylig har født. Også de med urinveisinfeksjon, abdominal kirurgi eller nerve eller blære skade kan være mer sannsynlig å ha blære spasmer.

Årsaker

Årsaker til blære spasmer kan variere fra infeksjon eller nylig gjennomgått operasjon på et problem med nervesystemet, som en hjernesvulst eller hjerneslag. Blære spasmer kan også skyldes medisiner bivirkninger eller kosthold.

Behandling

Behandling for blære spasmer avhenger av årsaken. Det kan være noe så enkelt som en endring i kosthold, eller timing turer til badet. Bekkenbunnstrening (Kegels) eller medisiner for å slappe av blæren er også alternativer.

Betraktninger

Du bør konsultere legen din dersom du er bekymret for at du kan ha blære spasmer. Se også legen din dersom du opplever smerter eller kramper i bekken-området eller mens urinering eller har et presserende eller hyppig behov for å bruke badet.

Hva er årsakene til Hodepine og Tongue Spasms?

Hva er årsakene til Hodepine og Tongue Spasms?


Hodepine og tungekramper kan alvorlig påvirke de som lider dem, forårsaker smerte og ubehag, og gjør det vanskelig å utføre daglige oppgaver. Det er mange årsaker til hodepine og tunge spasmer, og noen av disse er koblet til hverandre. Noen hodepine og tungekramper kan forebygges, mens noen ikke kan.

Tongue Spasm

Tungekramper kan være oromandibular dystoni (OMD). OMD gjør tungen beveger seg i alle retninger, og kan gjøre det vanskelig eller umulig å svelge. OMD kan være forårsaket av cerebral parese, encefalitt (eller hevelse i hjernen), bivirkninger av enkelte legemidler, hepatisk encefalopati (en leversykdom) og Hunter chorea (en generativ nervelidelse).

Muskelkramper

Tungekramper kan også være forårsaket av kramper. Tungen er en stor muskel, og er så utsatt for kramper, som refererer til en ufrivillig sammentrekning av en muskel. Hvis tungen er underlagt kramper, kan det føles innsnevret og svulmende. Kramper har mange årsaker, blant annet alkohol, dehydrering, en underaktiv skjoldbruskkjertel, nyresvikt og kan også være en bivirkning forårsaket av visse medikamenter.

Tension Hodepine

Det er to hovedformer hodepine: spenning og migrene. Spenningshodepine spredt over hele pannen og er ofte forårsaket av stramme, innleide muskler i kjeve og nakke. Dette betyr at en hodepine kan være forårsaket av belastningen på kjeven forårsaket av tunge spasmer. Spenningshodepine kan også være et symptom på andre problemer, for eksempel stress, depresjon og angst. Mangel på søvn, sult, alkohol og narkotika, koffein tilbaketrekning og søtsaker som sjokolade kan alle føre til spenningshodepine.

Migrene Hodepine

Migrene forekommer vanligvis sammen med andre symptomer som uskarpt syn. De er forårsaket av unormal hjerneaktivitet som er forårsaket av faktorer som stress, mangel på søvn, høye lyder og kosthold. Migrene er relativt vanlig og vanligvis streik mennesker mellom 10 og 46 mest.

Cluster Hodepine

Cluster hodepine vanligvis angripe den ene siden av hodet, og kan også være ledsaget av en tett nese. Cluster hodepine kan vare alt fra en uke til et år. Cluster hodepine kan være forårsaket av en plutselig frigjøring av histaminer eller serotonin i kroppen. Denne utgivelsen kan utløses av store høyder, sterkt lys og varme.

Betraktninger

Du bør snakke med legen din dersom du opplever en hodepine eller tunge spasmer i mer enn noen få dager.

Tilbake Spasm Cures

Tilbake spasmer kan utløses av overanstrengelse av ryggen eller gjennom en klemt nerve. En ryggspasmer kan også oppstå spontant på grunn av kontrahering ryggmuskulaturen. Hvis du lider av rygg spasmer, kan du bruke både naturlige og medisinske metoder for å behandle dem.

Øvelser

Tøyningsøvelser vil hjelpe strekke rygg vev og utvidelse av musklene dine. Stretching kan lindre stivhet i ryggen og forbedre sin mobilitet.
Aerobic eller hjerte-øvelser er gunstig også. De får pulsen opp, noe som gir oksygen og blodtilførsel til å sirkulere mer effektivt i kroppen. Tretti minutter med trening minst tre ganger i uken anbefales. Du kan gå raskt, svømme eller jogge. Unngå aktiviteter som er for anstrengende og krever kronglete og livskraftige flexions som roing og dans.

Medisinering

Du kan også ta medisiner for å behandle din tilbake spasmer. Analgetika spesielt lindre smerte. Eksempler på analgetika omfatter over-the-counter paracetamol som Tylenol, og aspirin. Reseptbelagte medisiner som narkotika, i form av oksykodon eller hydrokodon, bør bare bli tatt for en kort varighet, og bare for å behandle alvorlige nivåer av smerte. Aktuelt kremer, salver og salver kan også påføres på baksiden hud. Eksempler er Ben Gay, Icy Hot, og Zostrix.
Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs er medisiner for smertelindring og har anti-inflammatoriske egenskaper også. Eksempler på NSAIDs inkluderer over-the-counter medisiner som ibuprofen, ketoprofen og naproxen natrium.

Hjem Rettsmidler

Noen ingredienser fra pantry kan bidra til å avlaste ryggen din smerte. Cayenne pepper, som inneholder capsaicin (en naturlig kjemisk for smertelindring), har blitt foreslått å effektivt lindre ryggsmerter. Bare knuse en rød pepper og bruke den til baksiden. Du kan også kombinere det med lotion for lettere påføring.
Naturlige oljer fra peppermynte, rosmarin og lavendel har smertestillende egenskaper også. Bare plassere fire dråper av hver type olje i 1/2 oz. av safflower olje. Varme dem opp og bruke den som massasjeolje for ryggen. Peppermynte, vil rosmarin og lavendel bidra til å redusere betennelser og smerte og forebygge forekomsten av fremtidige spasmer
Varmt og kaldt terapi er også en enkel teknikk for ryggspasmer behandling. Påfør en kald komprimere til det smertefulle området i 10 minutter. Gjør dette hver tredje time for inntil tre dager. Etter tre-dagers kulde terapi, bytte til varme terapi. Suge et håndkle i litt varmt vann og mens du ligger på magen, plasser varmet opp håndkle på ryggen.

Hva er årsakene til Blære Spasms?

Håndtere problemer i blæren og vannlating er aldri lett. Faktisk slike forhold har en tendens til å dramatisk påvirke livet ditt. Blære spasmer er en slik tilstand. Men før du søker behandling for blære spasmer, er det en god idé å ha en forståelse av hva som forårsaker dem, slik at de mest aktuelle vaksinen blir klar.

Definisjon

For å forstå blære spasmer, må du først forstå hvordan blæren fungerer normalt. I en frisk blære, vil muskelen trekke sakte og forsiktig når du trenger å urinere. Dette hjelper deg vet at du trenger å finne et toalett. Men blære spasmer forårsake intense muskelsammentrekninger, slik at det føles som om du trenger å gå på do en gang. Det er ingen advarsel periode. Blære spasmer kan selv tvinge urin fra kroppen din forårsaker urgeinkontinens.

Interstitiell cystitt

En mulig årsak til blære spasmer er en tilstand som kalles interstitiell cystitt. Denne tilstanden gjør blæren vondt og gjør urinering svært smertefullt for noen åpenbar grunn. Det kan være ledsaget av følelser av at det haster, årsaken som er blære spasmer.

Urin Traction Infeksjon

Den vanligste årsaken til blære spasmer er urinveisinfeksjon. Også kjent som en UTI, vil lider oppleve smertefull eller brennende vannlating, skyet eller illeluktende urin, hyppig vannlating og det haster. Alvorlige tilfeller kan også føre til feber, frysninger, kvalme, oppkast og smerter i siden.

Katetre

Blære spasmer og urgeinkontinens kan også være forårsaket av regelmessig og gjentatt kateter bruk. Siden et kateter er et lite rør som er satt inn i urinrøret for å bidra til å tømme urin fra kroppen, er det vanlig at det kan forårsake irritasjon i blæren. Dette irritasjon kan føre til blære spasmer.

Kirurgi

Enkelte operasjoner kan føre til blære spasmer også. For eksempel kan noen prosedyre som påvirker mageområdet svekke bekkenbunns eller blære muskler eller skade omkringliggende nerver. Eksempler inkluderer en hysterektomi, keisersnitt, blæren kirurgi og en prostatektomi.

Nevrologiske sykdommer

Nevrologiske tilstander kan forårsake blære spasmer som cerebral parese, herpes, Parkinsons sykdom, hjernesvulster, hjerneslag, diabetisk nevropati, multippel sklerose eller en skade på ryggmargen.

Medisiner

Noen medisiner fungere som blære irritanter, som kan resultere i blære spasmer. Disse medikamentene omfatter bethanechol og et medikament kalt Valrubcin, som brukes for kjemoterapi. Diuretika er også viktige blærespasmer gjerningsmennene fordi de hjelper tvinge vann fra kroppen.

Hvordan bli kvitt muskel Knots Spasms

Er ryggen sår fra muskel knop og spasmer? Smerten fra muskel knop og spasmer kan være uutholdelig, og kan føre til mangel på søvn, forstyrre arbeidet og forstyrre livet ditt.

Bruksanvisning

•  Jeg vil jevnlig få muskel knop og spasmer i min øvre del av ryggen, ved siden av mine skulderbladene, som ville være så smertefullt at jeg ikke kunne sove eller arbeide. Til slutt, jeg var i stand til å kvitte meg med muskel knop og spasmer ved å innlemme tre ting i livet mitt.

Stretch. Hver morgen, ta deg tid til å strekke kroppen og varme opp så snart du våkner. Start med dyp pusting med armene strukket ut foran deg. Pust inn med håndflatene vendt oppover, så puster med håndflatene snu nedover. Gjør dette et par ganger, fylle lungene helt og exhaling helt. Også strekke armene ved å plassere armene, en om gangen, rett over brystet mens du bruker baksiden av den andre hånden til å presse armen mot brystet mens exhaling dypt. Gjør dette for begge armene. Til slutt, mens legging på ryggen, strekke hamstrings ved å bringe kneet til brystet, og strekke forsiden av lårene ved å trekke føttene bakover mot ryggen din.

Exercise. Få moderat trening for å holde kroppen i form. Trening ved å spille sport, løping, gange, svømming, hagearbeid, hagearbeid, eller en hvilken som helst fysisk aktivitet for å trene musklene dine. Kroppsvekt øvelser som pushups, knebøy og crunches er bra for en samlet body workout.

Vann. Dette er den hemmelige våpen av trioen diskutert her. Jeg trodde ikke det når det først ble lært opp til meg, men drikker nok vann er nøkkelen. Å drikke åtte kopper vann om dagen vil bidra til å skylle kroppen for giftstoffer, inkludert overdreven salt. Først i morgen (etter din strekker), drikke 16 dl av rent ferskvann. Innen 2 timer, bør du begynne å føle forskjellen. Fortsett å drikke vann hele dagen før du drikker dine 8 kopper om dagen.

Blære Spasm Treatment

Blære spasmer kan ikke bare være smertefullt, men kan også føre til pinlige episoder av urininkontinens og lekkasje. Selv om det finnes en rekke behandlinger for denne tilstanden, må blære spasmer først bli anerkjent og deres årsaker identifisert før riktig behandling kan gis.

Erkjennelsen av en blære Kramper

En normalt fungerende blære vil fylle med urin forsiktig, og din trang til å urinere vil fremgangen sakte og smertefritt. Men når du har blære spasmer, også kjent som en overaktiv blære, vil trangen til å urinere ofte være alvorlig og plutselig, som blæremuskelen klemmer ufrivillig, slippe blæren uten forvarsel. Mange kvinner som har opplevd dem har beskrevet følelsen som en brennende følelse, og har sammenlignet den med menstruasjonssmerter.

Behandling

Løpet av behandlingen avhenger av årsaken til blære spasmer, som det er mange. Den vanligste årsaken er en urinveisinfeksjon (UVI). Blære spasmer er også en vanlig komplikasjon ved kateterbruk etter operasjonen.

Noen nevrologiske sykdommer kan også bidra til en overaktiv blære og inkluderer Parkinsons sykdom, hjerneskade forårsaket av slag, cerebral parese og diabetisk nevropati.

Kirurgi som involverer den nedre mage gulvet kan enten svekke blæren muskler eller skade nerver som kontrollerer blæren. Disse operasjoner inkluderer keisersnitt, prostata fjerning og hysterectomies.

Endelig kan kostholdet ditt også spille en rolle i mengden av blæren spasmer du opplever. Sitrus og sure matvarer som tomater, syltet mat og appelsiner og grapefrukt kan irritere slimhinnen i blæren. Matvarer med kjemikalier og konserveringsmidler kan også ha samme effekt og inkluderer alkohol, sjokolade og koffeinholdige drikker. Krydret mat kan også bidra til dette problemet.

Behandling Alternativer

Utelukker mat som en kilde til dine blæreproblemer kan være det beste stedet å begynne. Hold en matdagbok over alt du spiser og når du opplever spasmer. Når du begynner å legge merke til en sammenheng mellom visse matvarer og episodene du har, eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt.

Kegel øvelser bidra til å styrke bekkenbunns og blæren muskler, bidrar til å forhindre urininkontinens og lekkasje. For å øve, stoppe tisser midtstrøms mens du går på do. Dette vil tillate deg å føle muskelen du trenger for å trene. Å utføre, presse denne muskelen ti ganger, tre ganger om dagen, holder hver klem mens du teller til ti.

Medisiner er også brukt for å behandle blære spasmer. Den vanligste er tolterodin, som tilhører familien av medisiner som kalles antikolinergika. Disse bidrar til å slappe av blæren og redusere antall spasmer du opplever.

Endelig er det elektrisk stimulering. Det mest vanlige er transkutan elektrisk nervestimulering (TENS), som sender elektriske pulser til blæren gjennom huden via lapper påført til huden. Disse pulsene øke blodstrømmen til blæren muskler, styrke det og redusere blære spasmer.