Digidexo.com

søte og bitre mandler

Hva slags Mandler Lavere Kolesterol?

Hva slags Mandler Lavere Kolesterol?


Mandler er kjent som kongen av alle nøtter. Mandler er rike på flerumettede fettsyrer, og er ideell for å holde blodårene elastisk og sunn. Selv om høy i kalorier, er mandler også kjent for å senke kolesterolet.

Fakta

Ifølge US Food and Drug Administration, 1,5 oz av mandler om dagen kan redusere risikoen for hjertesykdom ved å senke kolesterolet.

Typer

Mandler finnes i to typer, bitter og søt. Mandler dyrket i USA er hovedsakelig dyrket i California.

Søte mandler

Søte mandler er kjent for å redusere kolesterol. De er kremaktig hvit, glatt og er normalt innesluttet i et skall.

Bitre mandler

Bitre mandler er vanligvis brukes i kinesisk medisin. Disse typer nøtter blir brukt for mandelessens.

Tips

For å unngå overflødig vektøkning, bruke mandler for salat pålegg for å erstatte krutonger, kjøtt eller ost. Mandler kan også bli stekt til å forbedre smaken eller spises som en næringsrik snack.

Hvordan legge til B17 til kosthold

Hvordan legge til B17 til kosthold


Vitamin B17, ellers kjent som laetrile, anses nyttig i kampen mot både kreft og sigdcelleanemi, som har vært knyttet til en B17-mangel; det kan drepe kreftceller uten å skade normale, friske celler. B17 er ennå ikke tilbys i supplement form, som det ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration; derfor legge B17 til kosthold innebærer å velge og spise visse gunstige matvarer.

Hvordan legge til B17 til kosthold

•  Spis aprikoser. De er en søt og saftig frukt. B17 fordelene er i aprikoskjerne, så spiser aprikos frø. Å spise aprikoskjerner minst to til tre ganger per uke er ideelt.

innlemme kikerter i kostholdet ditt. Kikerter, også kjent som kikerter, er en rik kilde til vitamin B17. Hummus, som er laget av kikerter, er et fast innslag i mat fra Midtøsten. Dypp grønnsaker i hummus som en velsmakende snack.

Suppler kosthold med hvetegress. Kjøpe kommersielle wheatgrass juice. Det tilbys også på smoothie-anlegg.

Prøv bitre mandler. De har, som navnet antyder, en bitter smak, så de er ikke like smakfull som den søte mandler som folk flest er kjent med. Snack på dem en gang eller to ganger per uke for å legge til B17 i kosten din. Hvis du har problemer med å spise dem, bland de bitre mandler med søte mandler.

Hint

  • Sett wheatgrass juice i en smoothie å skjule smaken.

Hvordan kjøpe Vitamin B17

Vitamin B17, som er et annet navn for amygdalin (Laetrile er en renset form), har blitt brukt til å forebygge og behandle kreft på verdensbasis. Funnet i frukt groper, rå bitre mandler, og andre planter som hirse og bønnespirer, er cyanid antas å være kreft drepe sammensatte i amygdalin.

Hvordan kjøpe Vitamin B17

Kjøpe Vitamin B17

•  Kjøpe B17 tabletter fra helsekostbutikker:

FDA tillater ikke informasjon om potensielle medisinske fordeler av vitamin B17 for å bli lagt ut eller selges i det samme området hvor forsyninger av B17 kosttilskudd er solgt. Derfor bør du huske eller ta skriftlig dosering informasjon med deg til din lokale helsekost butikk (se "tips" for ytterligere informasjon).

Kjøpe B17 Tabletter Online:

Det er lett å finne selgere av B17 på Internett ved å gjøre et søk etter "kjøpe vitamin B17." Sjekk plasseringen av produsent og forskning selgeren hvis mulig. Laetril fra Mexico har blitt funnet å inneholde bakterier og andre stoffer.

Kjøp av mat kilder til vitamin B17:

Raw aprikoskjerner (sju til ti om dagen) er antatt å være den beste naturlige kilde til vitamin B17 (kjøp på nettet hvis du ikke kan finne dem i din lokale helsekost butikk). Andre kilder er linfrø og linfrøolje, bygg, rå bitre mandler, lima bønner, mung bønnespirer (ca. en kopp utgjør en god porsjon B17) og hirse.

Hint

  • Til tross for mangel på FDA-godkjenning, en bevegelse i alternative medisinske kretser hevder at vitamin B17 er effektiv i forhindring og behandling av kreft. Denne leiren hevder grunnen ingen kontrollerte kliniske studier har blitt gjennomført på Laetrile er farmasøytiske selskaper har ingen insentiver til å betale for forskningen, siden amygdalin er tilgjengelig i matvarer som kan kjøpes på Rimi. Dosering informasjon: "The Nature of Cancer" av Dr. Ernst Krebs er mye sitert i den alternative medisinske miljøet som en kilde til vitamin B17 dosering informasjon. Han anbefaler 100 mg tabletter om dagen for kreftforebygging og 500 mg daglig (to 100 mg tabletter 3 ganger om dagen) for kreftbehandling. 500 mg dose kan gi kvalme og mageproblemer. Det kan være gunstig å starte med en mindre dose og jobbe opp til 500 mg i løpet av et par uker.
  • Ifølge National Institutes of Health National Cancer Institute, anekdotiske rapporter og laboratorie og dyrestudier utført på Laetrile viser lite bevis for at det er effektivt i behandling av kreft. Det er ikke godkjent av FDA. Potensielle bivirkninger inkluderer: oppkast, hodepine, svimmelhet, blå utseende hud fra oksygenmangel, leverskader, lavt blodtrykk, sagging øvre øyelokk, nerveskader forårsaker problemer med å gå, feber, mental forvirring, koma og død.

Hva Foods Har Vitamin B-17?

Vitamin B17, som også går under navnene amygdalin og laetrile, er et næringsstoff som finnes i overflod fra en rekke ulike mat kilder. Mange av disse er matvarer som er lett tilgjengelig fra din lokale dagligvaremarkedet eller bønder. Skissert nedenfor er noen av de matvarer som har vitamin B17.

Frukt

Kjøttet av mange forskjellige frukter som epler, aprikoser, fersken og kvede er gode kilder til B17 vitamin. Jordbær, bringebær, bjørnebær og tyttebær er også rik på B17. Hjemmelaget fruktjuicer, smoothies og fruktsalater er to forskjellige måter som disse fruktene kan legges til din diett.

Frø

De frøkjerner av en rekke frukter, så vel som olje presses fra dem, er en god kilde for vitamin B17. Aprikoskjerner er en spesielt rik kilde til dette vitaminet. Andre frukter som bærer B17-rik frø inkluderer fersken, nektariner, kirsebær og svisker. Mange av disse frøene kan kjøpes i en naturlig tørket form på helsekostbutikker. De kan legges til kosthold ved å drysse tørket frø i løpet av salater eller bakervarer oppskrifter, eller du kan bare spise frukt komplett med sine frø. Oljen fra disse frø kan brukes som salatdressing.

Nøtter

Bitre mandler er nøtter som inneholder spesielt høye nivåer av B17. Andre nøtter som inneholder dette vitaminet inkluderer cashewnøtter, macadamia nøtter, pekannøtter og valnøtter. De kan stekes og spises som snacks, lagt til baking oppskrifter eller lagt til stir-frites å legge en knase samtidig som det gir en kilde til B17.

Korn og knoller

Dette er en annen type mat som inneholder vitamin B17, og inkluderer brun ris, bygg, bokhvete og hirse. Mel laget av disse korn kan brukes til baking varer eller lagt til kylling og fiskeretter å legge til en nøtteaktig smak, lagt til supper som fortykningsmiddel, blant annet matlaging bruker. Yams, søtpoteter og kassava er en god kilde til vitamin B17, og gjøre allsidige ingrediensene til side retter.

Skudd og spirer

Bambusskudd er en utmerket kilde til vitamin B17, som kan også bli funnet i bønnespirer. Disse kan spises rå som snacks eller lagt til dine vegetabilske salater eller stir-frites. De kan også legges til supper og stuinger.

Belgfrukter og grønne greener

Belgfrukter som linser, Lima bønner, fava bønner og kikerter er gode kosten kilder til B17 vitamin. Spinat, grønnkål og andre bladgrønnsaker kan også inneholde vitamin B17 og kan legges til din diett som en kilde til vitamin.

Almond Oil Helse Fordeler

Ernæringseksperter har konkludert med at mandler er rike på kost fordeler og bør inkluderes i et sunt og balansert kosthold. Mandelolje har flere helsemessige fordeler, ikke bare for våre ernæringsmessige behov, men for vår hud, øyne, hår og mental velvære.

Hudpleie

Ved hjelp av mandelolje på huden din har mange store fordeler. Det er en stor fuktighetskrem som er kjent for å skape en mer jevn og glatt hud, samtidig som huden mer smidig og fast. Ved hjelp av mandelolje for øynene kan redusere poser og bidra til å redusere fine linjer og mørke ringer. I tillegg har olje blitt brukt til å kurere tørr, sprukken hud, så vel som å tilby lindring av kløe og utslett.

Hårpleie

Hår som er blitt kjemisk behandlet, farget eller har vært i solen for lang, kan være tørt, sprøtt, og skadet. Mandelolje er en utmerket ressurs for å gjenopprette håret tilbake til helse. Hvis det brukes som en balsam, kan mandelolje legge til volum og styrke og reparere ødelagte låser. Oljen i seg selv gir glans og glans til håret ditt, og kan også bidra til å forhindre håravfall også.

For din helse

Ikke alle fettrik mat er dårlig for deg, spesielt hvis maten er høy i enumettet fett som olivenolje og avokado. Mandler falle inn i denne gruppen også, og studier har vist at mandelolje kan bidra til å redusere kolesterolnivået og redusere risikoen for hjertesykdom. Matlaging med søt mandelolje kan legge til en søt nøtteaktig smak til dine oppskrifter. Pass på å bruke olje fra søte mandler og ikke bitre mandler, som de bitre mandler er kjent for å ha toksiske egenskaper.

Aromaterapi

Mandelolje gjør vidunderlig massasje olje. Ved hjelp av mandelolje under en full kroppsmassasje ikke bare bidrar til å lindre muskelsmerter og smerter, dets nærende egenskaper bidrar til generelle yngre utseende hud. Dessuten kan de aromatiske egenskaper av mandelolje blandes med andre essensielle oljer for å forbedre mentale velvære, så vel.

Betraktninger

Allergi mot mandler er svært vanlig. Derfor, før du bruker mandelolje, enten det er for inntak eller bruker det lokalt, sørg for at du ikke er allergisk mot denne type mutter. Hvis du har allergi mot andre typer nøtter, kan det være lurt å se din lege for å bestemme din toleranse for mandler. Allergiske reaksjoner på mandler kan være ganske alvorlig og inkludere hevelse i lepper, øyne, ansikt og hals begrensning på.

Fakta om Vitamin B17

Ifølge BC Cancer Institute, er vitamin B17 ikke en faktisk vitamin, så det er ingen anbefalt daglig dose om dens fordeler for helse og kroppsfunksjoner. Også kalt laetrile / amygdalin, stoffet har vært ansett som en kreft kur for år, selv om en National Cancer Association studie har vist noe annet.

Vitamin B17 History som Cancer Cure

B17 har vært betraktet som en homeopatisk kreft middel for 2000 år, og det ble administrert av forskrivning av bitre mandler. Den ble videreutviklet og gjenoppdaget i 1920 av legen Ernest Krebs, MD, og ​​ble ompakket for salg som kreft kur Laetrile av Ernest Krebs, Jr, PhD, i 1950.

Effektiv kur for kreft?

I 1980, National Cancer Institute gjennomført en studie av Vitamin B17 og konkluderte med at det sviktet på fire teller som en kreft kur. Studien fant at B17 ikke gjorde kreft regress, klarte ikke å forlenge levetiden til kreftpasienter, ble ikke bedre symptomene, og ikke klarte å hjelpe pasientene opp i vekt eller bli mer fysisk aktive.

Toksisitet

B17 hovedkomponenter er to glukose molekyler utvunnet fra frukt frø og mandler. B17 har blitt svartelistet av Food and Drug Administration grunn av sin høye cyanid innhold.

Det er faktisk en vitamin?

Selv om talsmenn refererer til B17 som et vitamin, det er definitivt ikke et vitamin, så det er ikke nødvendig som en grunnleggende del av menneskers helse. Faktisk kan det være giftig.

Produksjon

Ifølge National Cancer Institute, er vitamin B17 ofte hentet fra fersken kjerner, selv om det også finnes i frøene av plommer, kirsebær, nektariner og epler. Vær oppmerksom på at cyanid finnes i spormengder i disse frø og kjerner.

Alternativer til Almond Oil

Alternativer til Almond Oil


En transportør olje, er mandelolje vanligvis brukt som en base for å innlemme dufter eller essensielle oljer for massasje eller aromaterapi. Ansikt og kropp kremer inneholder ofte mandelolje fordi den har mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper. Høy i mono og flerumettet fett, inneholder mandelolje Vitaminene A, B og E. For de som ikke kan bruke mandelolje, skjønt, alternativer finnes til bruk i både aromaterapi og matlaging.

Hvorfor bruke en alternativ?

De med peanøtter eller mandel allergi bør ikke bruke mandelolje. I tillegg inneholder bitter mandelolje enumettede fettsyrer og giftige stoffer, slik som amygdalin, benzaldehyd og hydrogencyanid. På grunn av hydrogencyanid er giftige natur, bør oljen fremstilt bitre mandler bare brukes eksternt.

Alternativer for aromaterapi

Den mest foretrukne olje for aromaterapi, søt mandelolje kan brukes som en basisolje for å legge aromaterapi. Valerie Ann Worwood, forfatter av "The Complete Book of Eteriske oljer og Aromaterapi" anbefaler også aprikoskjerneolje, avocado pære olje og druekjerneolje blant andre. Aprikoskjerneolje --- kjent for sin effektivitet i behandling av ekstremt tørr hud --- kan brukes proporsjonalt med mandelolje. Avokadufrukten olje kommer fra olje utvunnet fra avocado pære og er gunstig for alle hudtyper, spesielt de som er tørr og dehydrert. Avokadufrukten olje bør brukes som et tillegg til en annen baseolje. Druekjerneolje --- som mandelolje og aprikoskjerneolje --- er en annen baseolje som kan brukes på 100%, uten behov for tilføyelser eller fortynninger. For alle hudtyper, inneholder druekjerneolje vitaminer, mineraler og proteiner.

Alternativer til Cooking

Sammen med mandelolje, oliven, raps og safflower oljer fungerer bra for matlaging. Mens rapsolje fungerer best for høyere temperaturer, olivenolje fungerer godt i salatdressinger og for belegging av råvarer. Olivenolje inneholder også fytokjemikalier som bidrar til å redusere risikoen for kreft. Rik på flerumettet fett og lite mettet fett, safflower oljens blid smaken fungerer godt for alle formål matlaging.

Hvordan forstå Almond Oil Nutrition

Hvordan forstå Almond Oil Nutrition


Mandeltreet, eller Prunus amygdalus, er et lite løvtre som består av to primære varianter. Det er innfødt til Midtøsten, selv om dyrkere kommersielt dyrke mandeltreet i hele verden. Den Dulcis rekke mandeltreet produserer søte mandler, som du kan spise rå. Amara variasjon produserer bitre mandler, som er den vanligste kilden til mandelolje. Bitre mandler er farlig å spise rå, fordi de inneholder store mengder blåsyre.

Hvordan forstå Almond Oil Nutrition

•  studere de generelle egenskapene til mandelolje. Oljen i mandel-kjernen er kjent vitenskapelig som Oleum amygdalae. Mandelolje har en nøtteaktig smak med en svak lukt, og kan erstatte olivenolje i matlaging. Det er også et populært massasje olje, så mange utøvere anser det som en effektiv mykgjørende.

•  Bestem serverer informasjon for mandelolje. The United States Department of Agriculture har spesielle ernæringsmessige informasjon om mandel olje. Servering størrelse for denne informasjonen er en ss., Eller ca 1/2 fl. oz., mandelolje. Mandelolje er et naturlig produkt, så dette ernæringsmessige data er ikke avhengig av merkevaren.

Observer kalori innhold av mandelolje. En servering av mandelolje inneholder 120 kalorier. Dette er om lag 6 prosent av det daglige kaloribehov, forutsatt at en diett på 2000 kalorier per dag. Disse alle kalorier fra fett, som mandelolje ikke inneholder karbohydrater og protein.

Undersøke fettinnholdet i mandelolje. Mandelolje gir 13.6 g fett per porsjon, som består av 12,5 g av umettet fett og 1,1 g mettet fett. Dette representerer 20,4 prosent av den daglige verdi for fett og 5.5 prosent av den daglige verdi for mettet fett. Mandelolje inneholder ikke kolesterol eller trans fett.

Inspiser vitamin og mineral innhold av mandelolje. En servering av mandelolje har 5,33 mg vitamin E i form av alfa-tokoferol, som er om lag 36 prosent av den daglige verdi for vitamin E. Det har også en mcg av vitamin K, som er mindre enn 1 prosent av den daglige verdi for vitamin K. Mandelolje inneholder ingen mineraler.

Giftige Deler av spiselige planter

Konvensjonell visdom forteller oss at det er spiselige planter og ikke-spiselige planter, den første alt rett til å spise, den andre ikke. Men noen ganger ting er ikke så klart. Spiselige planter, selv sunt som frukt, kan inneholde giftige deler. Noen er ekstremt farlig for mennesker, spesielt barn, og dyr.

Rabarbra Leaves

Rabarbra består av lange røde og hvite stammer toppet med store grønne blader. Stilkene er ganske spiselige og kan brukes i en rekke oppskrifter, de mest populære er rabarbra pai. Men bladene er giftige og ganske farlig for mennesker. Rabarbra bladene inneholder oksalsyre, som kan være dødelig. Å spise enten rå eller kokt rabarbra blader kan forårsake kramper og koma, og hvis spist i tilstrekkelige mengder, død.

Apple Seeds

Epler er en allsidig frukt og kan spises av nesten hvem som helst uten syk effekter, med mindre de er uheldig nok til å ha noen form for matallergi. Men eple frø inneholder noe som er giftig for alle: cyanid. Apple frø inneholder amygdalin, et sukker og cyanid forbindelse som som blir til dødelig hydrogencyanid i metabolismen. Cyanide fratar blodet av oksygen, noe som fører til døden ved kvelning. Heldigvis, kan kroppen håndtere en liten mengde cyanid, og eple frø inneholder ikke nok til å gjøre skade hvis bare noen få er spist.

Peach Pits

Peaches, deilig som de er, også inneholde giftige deler. Teknisk sett, ifølge Texas A & M AgriLife Extension hagebruk service, "Alle deler av fersken unntatt fruktkjøtt og huden er giftige." Dette hovedsakelig konsentrert i gropen, som i likhet med eple frø, inneholder amygdalin. Den store størrelsen på en fersken pit gjør utilsiktet inntak usannsynlig, men likevel bør fersken groper aldri bli spist, som selv en ikke-dødelig dose kan føre til pustevansker og koma.

Mandler

Mandler er unike ved at de er muttere som kan være både spiselige og giftige samtidig. De kommer i to grunnleggende varianter, søte og bitre. Søte mandler, inkludert Jordan mandler og "shell mandler," er ikke giftig. Disse mandler og mandel melk laget av dem, kan spises med ingen grunn til bekymring, bortsett fra av personer med mutter allergi. Men bitre mandler inneholder blåsyre og vår venn amygdalin. Bitre mandler brukes til å lage mandel smakstilsetning, eller "ånd av mandler", en væske som brukes ofte i baking eller godterier. De er også brukt til å lage amaretto. Brukes i små mengder, er det liten fare, men når det spises i større mengder, kan bitre mandler være dødelig.

Almond Flour Diet

Almond mel er bakken fra mandel mutter, eller frukt. Frukten i tidlige stadier kalles en steinfrukt. I senere stadier blir det en nøtt. Mandel nøtter er en integrert del av mange dietter. Almond har en rekke bruksområder, alt fra kulinariske, skjønnhet og hårpleie til kosten. Mandel er innfødt til Midtøsten-regionen, og er dyrket i Jordon, Iran, Syria og Libanon. Mandel plantene vokse til en middels høyde, og mandel Blomstene er hvite eller rosa.

The Fruit

Mandel frukt er kategorisert i to typer - vill og domestisert. Mandel frukt plukket fra hvite blomstrende planter er kjent som søte mandler. Rosa blomstrende mandel planter bære giftige bitre mandler. Bitre mandler inneholder 6 prosent cyanid. Dette cyanid ekstrakt brukes for medisinske formål. I matvareprosesseringsanlegg, er giftigheten av mandler fjernet ved steking. Mandel frukt har vann, glukose og oljeekstrakter, som er svært populær i kulinariske og ernærings felt.

Mandel bruksområder

Mandel er en multi-purpose frukt. Dens laktose- og glutenfrie egenskaper gjør det til en rimelig kosthold ingrediens for mennesker med autisme. Mandel mel, melk og smør er kjent for å bekjempe forkjølelse og allergi, og for å øke kroppens naturlige motstand mot forurensing. Mandel melk er en form for soyamelk og brukes som et kosttilskudd alternativ til kumelk. Rå eller ristede mandler inneholder naturlig salt og brukes til å behandle epilepsipasienter. Mandler og mandelmel gi energi og holde blodsukkernivået i sjakk. Ifølge den indiske tradisjon for helsetjenester, ayurveda, mandler er hjernen mat, noe som betyr mandler og mandelmel kan øke kognitive og intellektuelle evner, som fører til større oppbevaring og forståelse nivåer. I tillegg er rå mandler sies å bidra til å øke levetiden.

Oppskrifter

Almond mel kake er utarbeidet ved hjelp av søt mandel mel og kjernemelk. Almond mel er også brukt til å lage brød. Almond brød har helbredende egenskaper, og brukes i glutenfrie dietter. Frukten brukes også i desserter, scones, terter, kjeks og saus. Mandel saus tilberedes ved koking mandler til den er gylden brun. Varmen myker fruktens hardt skall, og slipper vann og olje. Mandler og mandel mel er også brukt i wok-retter og sauser. Frukten er også blandet med rødvin for å kontrollere kolesterolnivået. Mandelmasse er laget av sukker og appelsinjuice som et oppslag. Den kan brukes i desserter, brød og kaker.

Almond Oil

I tillegg til mandel mel, mandelolje er en mye brukt ingrediens. Mandel olje er hentet fra frukten kjernen. Den brukes som en stekeolje for å forbedre tekstur, aroma og smak av mat. Mandelolje brukes også som naturlig kroppsolje. Den inneholder glyserin og lindrer hudlesjoner og brannsår. Den brukes i massasjeterapi for sitt fuktighetsgivende og smøreegenskaper.

Kjemikalier eller giftstoffer som kan føre til hyperglykemi

Hva er hyperglykemi?

Hyperglykemi er gitt navnet for å ha for mye glukose (sukker) i blodet. Noen måling av glukose over 180 mg per desiliter anses hyperglykemiske. Hyperglykemi kan være forårsaket av diabetes, psykologisk stress, alvorlig sykdom, og fordøyelse av visse kjemikalier eller toksiner. Under normale forhold, er mengden av glukose i blodet regulert av bukspyttkjertelen. Det frigjør et enzym som kalles insulin, som binder og bryter ned overflødig blodsukker; derimot, kan de nevnte forholdene hindre at dette skjer på en eller annen måte.

Legemidler og Enzymer

Mange kjemikalier er foreskrevet og fortært av leger som kan ha bivirkning av å fremkalle midlertidig hyperglykemi. Antipsykotika, betablokkere, kortikosteroider, niacin og proteasehemmere alle har effekt av å produsere enzymer når metaboliseres at hvis de bygger seg opp i blodet, tiltrekke insulin og binder seg til det, hindrer insulin fra å utføre sine oppgaver i å bryte ned blodsukkeret.

Arsen

Arsen er et mykt, heavy metal. Det er en veldig potent gift kjent for sin karakteristiske grønne farge og smak av bitre mandler; Det kan også tas opp gjennom huden. Det virker ved å forstyrre genereringen av adenosin trifosfat (ATP) under metabolsk funksjon, effektivt hindrer legemet fra å dreie mat og næringsstoffer til kjemisk energi. Dette betyr at hver celle i kroppen sultet av ATP opphører å fungere. Forbindelser som inneholder arsen er ofte funnet i tre og møbler produsert før 1950, utstopping, bly kuler, insektmidler, og selv mate for kjøttfe. I små mengder, arsen fører til at kroppens små organer til å slite. Bukspyttkjertelen enten slår seg helt eller har problemer med å fungere. I begge tilfeller, er det ikke nok insulin produsert til å binde med et overskudd av glukose i blodet.

Laetrile Effektivitet

Laetrile er et spesielt sammensatt avledet fra planter, rå nøtter og gropene av frukt som aprikoser, bitre mandler, fersken og plommer. Laetrile inneholder amygdalin, som er en forbindelse bestående av cyanid og sukker. Laetrile har blitt brukt av noen kreftofre i et forsøk på å avverge sykdom fordi cyanid i laetril antas å tilby kreft ødelegge fordeler. Laetrile inneholder også prunasin og benzaldehyd, som begge antas å være blokkere for kreftceller.

Bruk av Laetrile

Bruken av Laetrile er ikke godkjent av Food and Drug Administration. Når Laetrile ble testet på kreftpasienter, ble tillegget gis gjennom muntlig forbrukes piller eller injeksjon. Vanligvis er den supplement tilbudt intravenøst ​​for en periode av tid, og pasienten følger deretter opp med orale doser for vedlikeholdsterapi. Mens dette tillegget har blitt gjort tilgjengelig på Internett, er den amerikanske regjeringen tar skritt for å stanse all Internett-salg av stoffet.

Samlet Effektivitet

Laetrile har illustrert noen anticancer fordeler når det har blitt testet på dyr og mennesker. En sak serien involverer 44 kreftpasienter som brukte Laetrile i de tidlige 1950-tallet, viste at de pasientene som opplevde forbedringer i sin tilstand fikk kreft narkotika, strålebehandling og Laetrile kosttilskudd. Således ble supplement bruk i kombinasjon med andre behandlingsformer, og saken serien ikke avslører den sanne effektiviteten av Laetrile, hvis noen.

En andre serie tilfelle utført i de tidlige 1960-årene involverte 10 pasienter med kreft som hadde spredt seg til forskjellige deler av kroppen. De ble gitt Laetrile via intravenøs injeksjon. Den primære fordelen rapportert av pasientene var smertelindring, en reduksjon av lymfeknute svelling og en reduksjon i størrelsen av svulster. Langtidsstudier er ikke utført på 10 pasienter.
Når Laetrile bryter ned i kroppen din, er -benzaldehyd opprettet. Noen pasienter diagnostisert med fremskreden kreft har reagert tillegg til bruk av benzaldehyd, selv etter ikke å ha positive resultater med vanlige kreftbehandlinger. Noen pasienter faktisk så alle symptomer og tegn på kreft forsvinne, mens andre ble notert å ha en reduksjon i størrelsen av kreftsvulster.

Negative Laetrile Studies

Direktør Vincent DeVita Jr, direktør for National Cancer Institute, utført menneskelig testing på Laetrile på 156 pasienter ved Minnesota Mayo Clinic, New York City Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, UCLA Jonsson Comprehensive Cancer Center og University of Arizona Health Sciences Center. Alle pasienter som ble testet hadde noen form for avansert kreft ikke lenger behandles via standard kreft behandlingsmetoder. Pasientene fikk Laetrile via intravenøs injeksjon i tre uker, og tre ganger om dagen ved oral forbruk.
Resultatene av studien viste at Laetrile hadde liten eller ingen positiv effekt. Sykdomsprogresjon ble identifisert i 50 prosent av pasientene innen 30 dager tid, og 90 prosent av pasientene i løpet av en periode på 90 dager. En femtedel av alle pasienter som ble testet levde åtte måneder.

Potensielle bivirkninger

Bivirkningene av Laetrile er betydelige. De bivirkninger du vil oppleve når du bruker Laetrile er de som er vanligvis forbindes med cyanidforgiftning. Bivirkninger kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, hodepine, hud misfarging tilskrives oksygenmangel, skader på leveren, hypotensjon, hengende øyelokk, koordinering vansker, nerveskader, feber, forvirring, koma og død. På grunn av de alvorlige bivirkninger forbundet med dette tillegget bruk, og mangel på langtidsstudier utført på bruk av Laetrile, kan dette tillegget ikke anbefales inntil videre studier er gjennomført.

Hva er Sweet Almond Oil laget av?

Søt mandel olje er en av de mest populære kroppsmassasje og aromaterapi eller kosmetisk carrier oljer i tilværelsen; det er lett tilgjengelig, holder seg godt, har en behagelig aroma og absorberer lett inn i huden. Du finner søt mandelolje lett tilgjengelig i kosmetikk eller personlig pleie delen av nesten hvilken som helst butikk, med høyere-end produkter tilgjengelig i spesielle naturprodukter butikker.

Fakta

Søt mandelolje er produsert ved å trykke på de tørkede kjerner eller nøtter av mandeltreet. Disse kjernene er de samme nøtter du er vant til å spise, enten hele eller malt til måltid, og er vanligvis kjent som mandler. Den "søte" i søt mandelolje skiller mellom oljens kilde i spiselige mandler - Amygdalus communis, var. Dulcis - i motsetning til det giftige bitter mandel, Amygdalus communis, var. Amara, som kommer fra en annen plante helt. Olje ekstrakter fra bitter mandel er mye brukt i smakstilsetning, men på grunn av sin giftige natur bør brukes med måte og ikke forveksles med søt mandelolje.

Fordeler

Søt mandel er rik på en rekke vitaminer, inkludert vitaminene A, E, B1, B2 og B6; dermed sin mykgjørende, nærende effekt på huden. Mens det er lite vitenskapelig forskning om effekten av søt mandelolje, den er kjent for å bidra til å berolige irritert, tørr, betent eller kløende hud. Søt mandelolje har også mange av de samme ernæringsmessige fordelene med en hel mandel hvis det brukes i koke, inkludert en høy konsentrasjon av olje- og linolje essensielle fettsyrer.

Bruksområder

Søt mandelolje er svært ettertraktet som en massasje olje fordi den har en fin tekstur og er lett absorberes. På grunn av dette, det etterlater huden myk og glatt uten en fettete belegg. Søt mandelolje er også lagt til såpe og andre kosmetiske programmer, for eksempel ansikt kremer eller Scrubs, og fordi det absorberer så lett også gjør en fin aromaterapi transportør olje. Søt mandelolje kan også anvendes for matlaging - det er godt egnet til å røre steking siden det er fritt kolesterol og har et høyt flammepunkt.

Betraktninger

Ved kjøp av søt mandelolje, se etter virgin kaldpressede produkter. Kald-trykk bevarer mange av de delikate og flyktige oljer og organiske forbindelser som ellers ville bli ødelagt av den høye varme fra andre bearbeidingsmetoder. Mye som med olivenolje, betegnelsen av "virgin" refererer til det faktum at den aktuelle oljen kommer fra den første pressingen av de mandler og blir således ofte ansett for å være høyere i næringsstoffer. Oppbevar mandelolje i et tørt og kjølig sted; den ikke holde godt på grunn av sin vitamin E-innhold, som virker som et konserveringsmiddel, men vil gå harsk dersom de utsettes for kontinuerlig varme.

Advarsler

Hvis du har allergi mot tre nøtter, bør du unngå å bruke søt mandelolje eller produkter som inneholder den på huden din; de kan gi en allergisk reaksjon. Les alltid etiketten på mandeloljeprodukter nøye - sørg for at du har kjøpt noe som er laget av søt mandelolje, ikke bitter mandelolje, og pass på at du ikke er allergisk eller sensitiv for noen tilsetningsstoffer som kan være til stede. Videre bør du være skeptisk til et produkt som kalles "fast mandelolje," som er laget av en blanding av søte og bitre mandler oljer. Fordi bitter mandelolje har giftige egenskaper, kan fast mandelolje være irriterende for huden og bør ikke brukes.

Hva er forskjellen mellom Almond Oil & Sweet Almond Oil?

Hva er forskjellen mellom Almond Oil & Sweet Almond Oil?


Mandler er vokst på trær innfødte til Midtøsten. De kan spises rå, stekt, ristet, i matlaging og i baking. Mandelolje har en rekke bruksområder og fordeler, avhengig av hva slags mandelolje brukes: søt eller ren.

Betydning

Det er to deler til mandel anlegget. Den delen som produserer hvite blomster vokser søte mandler; den andre delen vokser rosa blomster, og produserer ren, bitre mandler.

Funksjoner

Både søte og rene mandler brukes i matlaging og baking. De er omtalt i mange desserter, kjeks, kaker, søtsaker og sirup. Rå, ren mandelolje spesielt forbedrer smak og teksturer av salater, korn og brød.

Effekter

Søte og rå mandel oljer begge er rikelig i vitamin E, som er nødvendig for riktig celle funksjon og sunn hud, hår, hjerte, muskler og nerver. Begge oljene inneholder også vitamin D og andre spor næringsstoffer.

Fordeler

Søt mandel olje er en eterisk olje som brukes i mange aromaterapi teknikker, for eksempel massasje. Er funnet Pure og søt mandelolje i mange hårpleieprodukter og hud lotion. Tillegg av mandelolje gjør håret silkeaktig, skinnende og lett å flette. Det gror også tørr, sprukken hud og lepper, lysner mørke ringer under øynene og helbreder irritert hud.

Potensial

Pure mandelolje fremmer et sunt fordøyelsessystem, nærer hjernen og nervesystemet og bidrar til å senke kolesterolet. Søt mandelolje er gunstig i behandling av smerter, smerter og ømme muskler og oppfordrer til avslapning.

Identifikasjon

Søt mandelolje, avledet fra kjernen, er best brukt som en emulsjon i massasje og for søtsaker. Pure mandelolje, tatt fra mandel frukt, er en sunn tillegg til mange matvarer for sine utallige helsemessige fordeler.

Effekter av Almond Oil

Mandler, men populært kjent som nøtter, er ikke sanne nøtter i botanisk forstand. Fruktene av mandel planter er faktisk kalt drupes, som er en slags frukt som frø er inne i harde skall omgitt av en kjøttfull lag. Oljen stammer fra mandler er populært i alternativ medisin. Avhengig av forskjellige hvorfra den ble trukket ut, kan oljen ha både positive og negative virkninger.

To typer

Det finnes to typer av mandler, bitter og søt. Hver kan hentes ut etter olje og noen mandel oljer er kombinasjoner av hver variasjon er ren ekstrakt. En måte å fortelle forskjellen mellom bitre og søte mandler er av fargen av plantens blomster. Søte mandler generelt har hvite blomster og de av bitre mandler er rosa. Formen av mutteren er også en indikator.

Bitre mandler er vanligvis kortere og bredere. Imidlertid er den vesentlige forskjell mellom de to varianter i sine kjemiske komponenter som bestemmer hvor trygt deres ekstraherte oljer er for anvendelse og forbruk. Søt mandelolje er ufarlig type og kan trygt svelges eller brukes på huden uten restriksjoner. Bitter mandel olje på den annen side er det mer farlig slag og man bør være riktig informert av sine egenskaper før du bruker den.

Giftige stoffer

Halvparten av et volum av bitter mandelolje består av de egentlige næringsstoffer som er funnet i den søte variasjon. Disse er for det meste enumettede fettsyrer. Den andre halvparten er imidlertid sammensatt av tre giftige stoffer som ikke er til stede i det hele tatt i den søte varianten. Disse er amygdalin, benzaldehydet og hydrogencyanid. Amygdalin er et stoff som finnes i de fleste Rosaceous planter - den taksonomiske familien som mandler hører hjemme, og disse inkluderer aprikos, plommer og fersken. Når amygdalin er kjemisk brutt ned i ferd med å trekke ut olje, blir de to andre giftige stoffer produsert. Benzaldehyde gir mandel sin karakteristiske smak og duft.

Hydrogencyanid er mer kjent som blåsyre, og er svært giftig. Rundt 4-9 milligram av dette stoffet er til stede i ett stykke av bitter mandel. Er for det meste brukt dermed olje utvunnet fra bitre mandler bare eksternt. For å være fit for forbruk cyanid delen må fjernes først. Intern søknaden må gjøres i bare små doser og helst bør brukes under råd eller direkte administrert av medisinske fagfolk.

Fordeler

Ironisk nok, er de medisinske egenskapene til bitter mandelolje faktisk avledet fra sin giftige stoffer. Dette toksisitet kan arrestere veksten av bakterier, sopp, protozoer, innvollsorm og til og med virus. Infeksjoner av slike mikroorganismer enten i de indre organene eller på huden kan kureres med bruk av riktig dosering av bitter mandelolje. Amygdalin er kjent for å minske følsomheten av nerver, og dette gjør det mulig for bitter mandelolje til også å fungere som et bedøvelsesmiddel.

Ifølge National Cancer Institute, har hydrogencyanid evnen til å hemme utviklingen av visse typer kreftceller. De enumettede fettsyrer som finnes i både bitter og søt mandelolje kan bidra til å opprettholde et godt nivå på high-density lipoprotein (HDL-kolesterol) og redusere low-density lipoproteiner (LDL kolesterol), noe som gjør mandelolje bra for hjertet.

Bruksområder

Søt mandelolje er nesten lik olivenolje i sammensetning og kan brukes som en god erstatning i kjøkkenet. Næringsmiddelindustri fjerne cyanid fra den bitre variasjon og gjøre bruk av benzaldehydet å lage mandel flavored produkter. Mandelolje er også kjent for å være et bløtgjøringsmiddel, noe som betyr at det kan balansere vanntap og fuktighetsabsorpsjon av huden, noe som gjør den myk og glatt. Således er det ofte benyttes som en bestanddel i kosmetiske produkter. I massasjeterapi fungerer den som carrier olje for andre essensielle oljer fordi den søte varianten har ingen sterk aroma og er lett absorberes av huden.

Innbyttere

På grunn av risiko presenteres av giftigheten av den bitre variasjon og også utnytte etterspørselen etter mandel lukt og smak, produkter, har noen produsenter begynt å bruke vikarer. Disse er fra frøene av frukt som er sammensetningen ligner bitter mandel. Selv om noen kosmetikk eller eteriske oljer kan være pakket som "bitter mandel" er det fullt mulig at de faktisk hentet fra aprikos eller fersken kjerner eller kirsebær groper.

Hva er kilden til Laetrile?

Laetrile er navnet på et stoff som blir brukt i behandling av kreft terapier. Det er avledet fra amygdalin, et naturlig forekommende bitter stoff som finnes i dypet av aprikos og fersken. Det er også funnet i kjerner av bitre mandler. Laetrile kan også være syntetisk laget i laboratoriet. Laetrile bruk toppet seg i 1970, og FDA utestengt i 1977 på grunn av rapporter om giftighet og ubekreftede påstander for kreftbehandling.

Historie

Ernst T. Krebs, Sr., MD patentert laetrile i 1920 fra bitre mandler som en behandling for kreft.

Funksjon

Ifølge American Cancer Society, er det ingen vitenskapelige bevis på Laetrile å være effektiv i behandling av kreft eller noen annen sykdom.

Betraktninger

The American Cancer Society gjør staten at bitre mandler ble brukt til medisin av gamle sivilisasjoner som den kinesiske og egypterne.

Advarsel

Laetrile inneholder et stoff som kan omdannes til cyanid, som kan være dødelig giftige selv i små mengder.

Fun Fact

Laetrile og amgydalin blir noen ganger referert til som vitamin B17 eller Amigdalina B-17.

Sweet Almond Oil & graviditet

Sweet Almond Oil & graviditet


Mandel (vitenskapelig navn - Prunus Dulcis) er en svært populær mutteren som forekommer i naturen i to grunnleggende varianter: bitter og søt. Begge typer tjener ulike formål, med den søte mandel være spiselig variasjon. Oljen stammer fra søt mandel har gunstige egenskaper, og senere, flere gunstige bruksområder, blant annet noen som tilbyr hjelp og avlastning til gravide kvinner.

Massasjeterapi

Graviditet er en veldig fysisk og følelsesmessig drenering opplevelse for kvinner. De kan oppleve såre og slitne muskler fra spenninger samt fra den fysiske byrden av å bære den ekstra babyen vekt rundt. Massasje terapi er anbefalt å gi lindring fra fysisk smerte så vel som å gi stress lettelse under svangerskapet. Søt mandelolje anbefales å brukes som det myker opp og lindrer huden, noe som gjør det ideelt for en avslappende massasje.

Perineum området Treatment

Behandling perineal området med søt mandelolje er anbefalt under graviditet. Den perineale område ligger mellom anus og vaginalåpningen. Dette området kan noen ganger rive under anstrengende fødsel. Masserer av dette området daglig med oljen i minst fem minutter i løpet av de siste fem til seks uker av svangerskapet er foreskrevet som en måte å holde denne huden smidig og mer elastisk, og dermed mindre sannsynlighet for å strekke og rive. Søt mandelolje er et godt valg på grunn av sin naturlige hud-mykgjørende egenskaper.

Forebygge strekkmerker

Søt mandelolje brukes under svangerskapet for å forhindre strekkmerker fra forming. Strekkmerker oppstår på mange gravide kvinner på grunn av den raske veksten av visse områder av kroppen. Oljen brukes på gravide womanâ € ™ s lår, bryster og mage, områder som er utsatt for å stille strekkmerker etter fødselen. Daglig massasje av disse områdene med søt mandelolje vil gi dem en elastisitet som vil hjelpe dem å motstå utviklings strekke linjer.

Sikkerhet

Søt mandelolje har vist seg å være trygt å bruke under graviditet som en massasje olje eller hudbehandling. Det har også blitt funnet å være trygt å spise når den brukes som en ingrediens i næringsmidler. Gravide kvinner bør unngå den bitre rekke mandel, så vel som medikament laetrile som er produsert ved hjelp av bitre mandler. Det er en potensiell risiko for fødselsskader dersom bitre mandler er inntatt i løpet av svangerskapet.

Bruker Utenfor graviditet

Søt mandelolje har flere andre bruksområder. Det er ofte brukt alene eller i kombinasjon med andre oljer i aromaterapi kroppsmassasje. Sine mykgjørende egenskaper gjør det nyttig som en hud behandling, forbedre den generelle utseende og smidighet av tørr hud. Det har til og med funnet bruk som en hårbehandling. Søte mandler og olje produsert fra dem er funnet i en rekke matvarer, inkludert nougat og makroner, og som ingrediens i kake oppskrifter.

Informasjon om Almond Oil

Informasjon om Almond Oil


Ansett for sine helbredende og fuktighetsgivende evner, er mandelolje en blek gul væske som, som navnet indikerer, er avledet fra søte og bitre mandler. Som et resultat, mandelolje er en vanlig ingrediens i såpe, massasjeoljer og lotions. Stoffet har vært brukt til å behandle tørr hud og andre hudsykdommer i århundrer.

Historie

Utgangspunktet tamme rundt 3000 f.Kr., er mandel en av de tidligste kjente tamme frukter. Men de gamle greske og italienske sivilisasjoner var de første til å oppdage fordelene av oljen som ble dannet da ble presset mandlene. Etter å ha oppdaget den beroligende fordelene av olje, ble det raskt en populær behandling for tørr, sprukken hud og inntil begynnelsen av det 20. århundre, ble også brukt i indremedisin.

Typer

Mandelolje kan opprettes fra både søte og bitre mandler, selv om søt mandelolje er den mest populære typen. En vanlig bestanddel i kosmetiske produkter, søt mandelolje, ikke bare fordelaktig for huden, men også for hodebunnen og håret. I mellomtiden er bitre mandler ofte brukt som en base for matoljer og Amaretto likører.

Fordeler

Høy i en- og flerumettede fettsyrer, inneholder mandelolje også en overflod av vitaminene A, B1, B2, B6, D og E. I likhet med den menneskelige sebum, en fet stoff som finnes i hårsekkene, er mandelolje kjent for sine nærende evner og er ofte brukt til å behandle tørr hud, såre muskler, eksem og psoriasis. I tillegg, takket være høye konsentrasjoner av vitamin D, stoffet kan også gi beskyttelse mot UV-stråler, røyk og andre irritanter.

Bruksområder

Selv om mandelolje ble en gang forskrives til pasienter med tørr, kløende hud, er det nå i forbindelse med homeopatisk medisin. Enten det er tatt internt eller eksternt, men proteinrikt stoff ikke bare lindrer og mykgjør, men kan også fremme yngre, sunnere hud. Som et resultat, er mandelolje brukes av enkeltpersoner over hele verden og er også foretrukket av massasje terapeuter for sin høye absorpsjonsevne og allsidighet. Faktisk, dens lette, forfriskende duft gjør det til et populært valg for aromaterapi.

Advarsel

Selv om mandelolje har mange fordeler, bør personer med mutter allergi ikke bruke produkter som inneholder stoffet. I tillegg er mange studier tyder på at mandelolje kan redusere blodsukkernivået, noe som betyr at personer med diabetes bør også unngå ingrediens. Som et resultat, bør folk som vurderer å bruke mandelolje internt først rådføre seg med sin lege.

Hva er vitamin B17 brukes til?

Vitamin B17 er et sammensatt om hvor det har vært mye kontrovers i løpet av årene. Mens mer enn hundre år gammel, og brukes i en rekke medisinske behandlinger, har B17 blitt merket som en kvakksalver kur for kreft. Debatten raser fremdeles over vitamin effektivitet i behandling av en av de største sykdommer i dagens moderne, og takket være internett, er ikke sannsynlig å dø helst snart debatten.

Vitamin B17

Vitamin B17 er også referert til som laetrile og amygdaline, selv om alle tre navnene er utskiftbare så langt som vanlig bruk. Vitamin B17 er ofte funnet i en rekke matvarer som inneholder en konsentrasjon av nitroloside. Dette gjelder særlig matvarer som faller inn i Prunus familien, som inkluderer bitre mandler, aprikos, slåpetorn kirsebær, nektariner, fersken og plommer. Selv vanlig i frukt, vitamin B17 også funnet i gress, mais, durra, hirse, eple frø og andre matvarer som ikke er en vanlig del av den moderne kosthold.

Kreft

Vitamin B17 har gjennomgått en stor studie som en mulig kreft medisiner som et alternativ til kjemoterapi og andre kreftbehandlinger. Fra 1950-tallet til midten av 1970-tallet, ble vitamin B17 nøye studert av mange forskere, og selv om den har støtte i andre deler av verden (spesielt Mexico) som en levedyktig kreftbehandling. I Amerika, FDA erklært at kravene til Dr. Ernst Krebbs, en av de mest vellykkede forskere om emnet av B17 og dens virkning på kreft, for å være regelrett svindel og "kvakksalveri."

Enzymer

Måten B17 er ment å samvirke med legemet, spesielt med kreftceller, er et svakt kompleks krav, men den generelle ideen virker lyd. Innenfor legemet er det et spesielt enzym kalt rhodanese, som er dannet i store mengder, men er aldri til stede i kreftceller. På den annen side, uansett hvor det er kreftceller, er det en egen enzym som kalles Beta-glukosidase, som ikke finnes i kroppene til dem uten kreft. Denne observasjonen er nøkkelen til hvordan vitamin B17 er ment å bekjempe kreft.

Interaksjon

Vitamin B17 består av to deler glukose, en del hydrogencyanid og en del benzaldehyd (et analgetikum / smertestillende middel). Når B17 er inntatt i kroppen, blir den brutt ned av rhodanese inn thiocynate og benzosyre, som begge er fordelaktig for friske celler. Når vitamin B17 kommer i kontakt med kreftceller, er det ingen rhodanese å bryte den ned. Som sådan, samhandler med beta-glukosidase B17. Når dette skjer, hydrogencyanid og benzaldehyd kombineres for å produsere en gift som bare ser ut til å målrette kreftceller. Dette er en prosess som kalles selektiv toksisitet.

Cyanide

Hydrogencyanid i vitamin B17 oftest sender opp et rødt flagg til mennesker som en fare. Dette bør ikke være tilfelle, hydrogencyanid som er blitt vist å være kjemisk inert og ikke-toksisk når det tas som et næringsmiddel, eller benyttes for et farmasøytisk formål. I tillegg er hydrogencyanid brytes ned av rhodanese innen en time, og overskuddet føres vanligvis gjennom en persons urin.

Vitamin B17 FordelerVitamin B17 er også kjent under navnene Laetrile og amygladin. vitamin B17 er egentlig ikke et vitamin i det hele tatt. Det er en forbindelse av sunne stoffer som forekommer i naturen som er nødvendig av det menneskelige legeme. I de senere årene har vitamin B17 fått mye oppmerksomhet om det er mulig evne til å ødelegge kreftceller.

Fakta

Vitamin B17 finnes naturlig i gropene frukt som epler, kirsebær, fersken, plommer, nektariner og appelsiner. Frukten frø med den høyeste konsentrasjonen av amygladin er aprikos. Noen bønner og bitre mandler inneholder også vitamin B17. Selv om forbindelsen ble oppdaget så tidlig som i 1830 ble det oppkalt etter Ernst Krebs Jr. i 1970.

Fordeler

Det er noen fordeler ved å ta vitamin B17. En fordel er reduksjonen av leddgikt smerte hos pasienter som tar supplement. Ta vitamin B 17 kan også regulere blodtrykket. Mer kontroversielt, er Laetril brukt som et anti-cancer medikament i noen deler av verden som Mexico. Forbindelsen av vitamin B17 produserer cyanid som ødelegger kreftcellene. Denne behandlingen har ennå ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration i USA.

Kosttilskudd

Spise mat som inneholder vitamin B17 er den beste metoden for å absorbere denne sunne sammensatte inn i deg kroppen din, men du har alternativer. Aprikoskjerner er en effektiv kilde for å opprettholde forbindelsen. Du kan også ta vitamin B17 caplets eller tabletter. Det er aktuell kremer og til og med tilsetningsstoffer du bruker sammen med morgenkaffen. Drinker og flytende kosttilskudd er tilgjengelige også som forsyne kroppen med vitamin B17.

Advarsler

Bruken av amygladin å bekjempe kreft er en pågående kamp. Motstandere av vitamin B17 ved hjelp av for disse formål for potensialet for cyanidforgiftning som forbindelsen frembringer et cyanid substans. Giftigheten av amygladin har blitt bevist av utseendet av cyanid symptomer hos personer som har tatt store mengder av det sammensatte. Folk som tar vitamin B17 bør være forsiktig med å ta for mye.

Betegnelser

Det er ulovlig for en lege å forskrive Amygladin til en pasient. Det er imidlertid ikke ulovlig for en pasient å kjøpe supplement på egenhånd. Og leger kan anbefale Vitamin B17 som en urte supplement. Syntetisk Laetrile er tilgjengelig i USA, mens naturlig Laetrile er fortsatt tilgjengelig i Mexico.