Digidexo.com

Gurkemeie Bivirkninger

Gurkemeie bivirkninger

Hvis du liker mat fra India og Midt-Østen som inneholder karri, har du spist gurkemeie. Både i mat eller supplement / pille form, har det blitt sagt å ha noen helsemessige fordeler - internt som en blod purifier og eksternt som en naturlig antiseptisk, for eksempel. Heldigvis har gurkemeie få bivirkninger.

Historie

Gurkemeie er en lys, gul-oransje urt i ingefær familien og har vært brukt i indisk matlaging som et krydder, i kosmetikk og som et fargestoff i over 2500 år. Gurkemeie som også blitt brukt i ayurvedisk medisin i tusenvis av år.

Kosttilskudd

Hvis du har galleblæren sykdom og bruke gurkemeie som kosttilskudd, kan det gjøre tilstanden verre, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM).

Magesyre

Hvis du tar legemidler som Pepcid, Tagamet eller Zantex å redusere magesyre, kan gurkemeie forstyrre dem, og selv potensielt øke mage syre produksjon.

Hypoglykemi

The University of Maryland Medical Center sier gurkemeie forverrer de negative effektene av lavt blodsukker medikamenter for diabetes, "øke risikoen for hypoglykemi (lavt blodsukker)."

Advarsel

Ikke ta gurkemeie tilskudd hvis du er gravid eller ammer, ifølge University of Maryland Medical Center. Det er trygt, men å spise mat med gurkemeie i løpet av denne tiden.

Bivirkninger av gurkemeie kosttilskudd

Bivirkninger av gurkemeie kosttilskudd


Gurkemeie er vanligvis brukt som et krydder og har også vært grunnlag i asiatisk tradisjonell medisin for å behandle ulike fysiske helse sykdommer. Gastrointestinale problemer, blodpropp, høyt kolesterol, lav energi, øyeproblemer, virale infeksjoner, skabb og leddgikt-relaterte smerter er noen av de helsemessige problemer som gurkemeie har blitt brukt til å prøve å korrigere. Ifølge Medline Plus, og gurkemeie vitenskapelig vist seg å ha anti-inflammatorisk, anticancer-og antioksidantegenskaper. Men det er tilfeller av bivirkninger som er rapportert i forbindelse med gurkemeie som bør tas hensyn til.

Mageproblemer

Høye doser av gurkemeie har angivelig forårsaket urolig mage, vanligvis hvis overtatt en overdreven tidsperiode. De som har brukt den til å hjelpe kurere magesår har hatt halsbrann, diaré og kvalme på anledningen. Alternativt, hvis gurkemeie tas med legemidler som indometacin eller reserpin, kan det faktisk føre til magesår. Gurkemeie kan også føre til galleblæren sammentrekning og anbefales ikke for personer med gallestein.

Blodtrykk og sukker

Senket blodtrykk og additive effekter for diabetes medisiner har blitt rapportert ved bruk av gurkemeie. Alle som bruker gurkemeie med diabetes eller hypoglykemi, eller som tar legemidler eller kosttilskudd som senker blodsukkeret bør ta forsiktig og kontakt lege før du bruker den.

Graviditet og amming

Mens gurkemeie som krydder regnes som trygt under graviditet og amming, har det angivelig stimulert menstruasjonsblødning og forårsaket livmor spasmer.

Hjertesykdom

Gurkemeie kan senke LDL ("dårlig") kolesterol) og øke HDL ("godt") kolesterol. Som et resultat, kan det øke kolesterolsenkende legemiddeleffekter som det av lovastatin (Mevacor) eller atorvastatin (Lipitor). Derfor bør kolesterolnivået overvåkes regelmessig hvis gurkemeie brukes.

Blødning

Urter og kosttilskudd som øker risikoen for blødning som ginkgo biloba, hvitløk og Saw Palmetto kan bli forverret av gurkemeie. Pasienter som bruker narkotika eller har blødningsforstyrrelser kan trenge dosejustering. På grunn av dette, bør gurkemeie ikke tas før operasjonen.

Liver

Personer som bruker medisiner må være oppmerksom på at gurkemeie kan forstyrre hvordan kroppen behandler noen stoffer. Visse legemiddelnivåer kan øke i blodet, noe som kan forårsake alvorlige bivirkninger i leveren. Derfor bør en lege, farmasøyt eller annet helsepersonell konsulteres med hensyn til muligheten for uheldige legemiddelinteraksjoner når gurkemeie brukes sammen med medisin.

Bivirkninger av Gurkemeie Root

Gurkemeie (Curcuma longa) er et krydder dyrkes i India og andre tropiske og subtropiske land over hele verden. Gurkemeie "root" (egentlig en rhizome, en horisontal, underjordisk stengel som sender ut skudd og røtter) er noen ganger brukt rå, men er oftere tørket og pulverisert. Den vestlige verden har lenge vært kjent med gurkemeie som mat krydder og mat fargestoff, men har først nylig blitt interessert i sin helsemessige fordeler. Sin lange historie som en matvare kan føre noen forbrukere til å konkludere med at gurkemeie er helt trygt å bruke som en helsebistand. Men som nesten alle andre medisinske stoffet, menneskeskapte eller naturlige, er gurkemeie ikke fri for bivirkninger, spesielt når det tas i høye doser.

Fordøyelses Effects

Utøvere av Ayurvedic og tradisjonell kinesisk urtemedisin bruk gurkemeie å behandle fordøyelsessykdommer. Men ifølge MedlinePlus, gurkemeie ved høye doser eller etter lengre tids bruk kan i seg selv skape fordøyelsesproblemer, inkludert mage irritasjon eller opprørt, halsbrann, kvalme, diaré og selv magesår.

Galleblæren Effects

I dyreforsøk i 1990-årene, fant forskerne MS Hussain og N. Chandrasekhara at curcumin (gurkemeie mest biologisk aktive komponenten) hemmet dannelsen av gallestein (Ravindran et al., Red., 2007, pp. 326 til -327). Ifølge MedlinePlus, induserer gurkemeie galleblæren sammentrekninger. Disse funnene tyder på at gurkemeie kan være gunstig for personer med sunne gallbladders. Imidlertid kan det skape problemer for de med eksisterende gallestein eller gallegang hindringer.

Livmor Effects

Gurkemeie er en mild livmor stimulerende som hjelpemidler menstruasjonsblødningen. Av denne grunn bør kvinner unngå å bruke gurkemeie for medisinske formål i løpet av svangerskapet. Gurkemeie i normale kosten mengder bør ikke utgjøre et problem. (MedlinePlus rapporterer at den indiske befolkningen er gjennomsnittlig kosttilskudd gurkemeie forbruksområde fra 2 til 2,5 gram per dag.)

Skin Farging

Gurkemeie ble en gang brukt som et stoff fargestoff og er fortsatt mye brukt som en mat fargestoff. Håndtering gurkemeie pulver eller gurkemeie rhizome etter å kutte den åpen vil flekker på hendene. Spising og drikking preparater laget av fersk eller tørket gurkemeie kan flekke hjørnene av munnen. For flekker på huden, bruke et lim av sitronsaft og natron og skyll den av etter noen minutter. Flekken kan ta noen dager å forsvinne. Gurkemeie pigment forringer når de utsettes for sollys, kan så moderat soleksponering hjelpe flekken falme raskere.

Betraktninger

For å unngå forverring en eksisterende tilstand eller risikere en negativ reaksjon med narkotika eller kosttilskudd du allerede tar, snakk med legen din før du starter et kurs i behandling med gurkemeie eller kosttilskudd laget av gurkemeie sammensatte curcumin. Hvis legen din ikke er kjent med gurkemeie, ta kontakt med en kvalifisert naturlege eller en spesialist i ayurvedisk eller tradisjonell kinesisk urtemedisin. Ikke ta doser større enn det som er anbefalt av helsepersonell eller (i tilfelle av kosttilskudd) produsenten.

Avklaring

Anlegget goldenseal (Hydrastis canadensis) kalles gurkemeie rot, vill kurkuma eller indisk gurkemeie. Som ekte gurkemeie, har det en rhizome som brukes for en rekke medisinske formål. Imidlertid er goldenseal medlem av soleiefamilien og er tydelig forskjellig fra Curcuma longa. I motsetning til gurkemeie, er goldenseal kjent for å ha alvorlige, potensielt dødelig negativ effekt ved høye doser.

Bivirkninger av Gurkemeie Curcumin

Tumeric curcumin er funnet i tumeric plante som er optimalisert for Sør-Asia. Som et supplement, det brukes til å behandle fordøyelsesbesvær, betennelse og leddgikt. De fleste bivirkningene er forbundet med sin langvarig bruk.

Side Effects

De vanligste bivirkningene er kvalme, diaré, utslett og en bitter ettersmak.

Time Frame

Disse bivirkningene er mer sannsynlig etter at å ta tilskudd for en lengre periode på flere måneder eller år, ifølge Physicians Desktop Reference.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon på tumeric curcumin kan forårsake kortpustethet, piping i brystet, elveblest og brystsmerter.

Risiko

I sjeldne tilfeller forbundet med langvarig bruk, bidrar tumeric curcumin til dannelse av sår i magen.

Advarsel

Når det kombineres med blodfortynnende medisiner som warfarin eller heparin, øker tumeric curcumin risikoen for overdreven blødning etter en skade, tannarbeid eller kirurgi, ifølge RxList.

Betraktninger

Hvis du har en historie med galleblæresykdom, er gravid eller ammer, eller planlagt å ha kirurgi innen 14 dager, unngå å ta tumeric curcumin kosttilskudd.

Helbredende fordeler av gurkemeie

Gurkemeie, best kjent som en ingrediens i karri, har vært brukt i de siste 2500 år som en naturlig healer. Kinesiske og indiske kulturer dratt nytte av gurkemeie aktive element, curcumin, for å avlaste plager fra kreft til sår. Personer som har gallestein eller galleveisobstruksjon bør ikke bruke gurkemeie. Det kan også være en livmor stimulerende, så gravide kvinner bør snakke med sin lege før bruk.

Anti-Inflammatory

Gurkemeie inneholder curcumin, som er en naturlig anti-inflammatorisk gi så mye relieff som de fleste antiinflammatoriske midler, men uten bivirkninger. Det kan hjelpe til å lindre artritt, reumatoid artritt og inflammatorisk tarmsykdom (IBD).

Kreft & sykdom

Gurkemeie er en antioksidant som kan naturligvis hjelpe til å forhindre eller redusere risikoen for krefttyper og sykdommer, slik som prostata cancer, lungecancer, brystcancer, leukemi, kreft i tykktarmen, cystisk fibrose og Alzheimers sykdom.

Painkiller

Gurkemeie kan brukes som smertestillende.

Antiseptisk

En av de helsemessige fordelene av gurkemeie er dens antibakteriell makeup. For forbrenninger og sår, kan den brukes som et desinfeksjonsmiddel.

Andre helsefordeler

De som bruker gurkemeie erfaring helsemessige fordeler som forbedret lever og kardiovaskulær funksjon og lavere kolesterol.

Hvordan å kjøpe og bruke

Gurkemeie kan kjøpes som en tørket krydder på et lokalt supermarked. Fargen kan variere, slik at denne ikke bør brukes for å bestemme kvaliteten. Gurkemeie pulver bør holdes på et mørkt og kjølig sted, og fersk gurkemeie bør oppbevares i kjøleskap. Bruke gurkemeie når du forbereder grønnsaker, ris retter, kylling retter, fall og salatdressinger. Vær forsiktig, kan gurkemeie flekker.

Curcumin bivirkninger

Curcumin er den primære curcuminoid som består av gurkemeie, krydderet brukes i mat karri. Det er innfødt til både Indonesia og Sør-India. Curcumin er medlem av ingefær (Zingiberaceae) familie. Curcumin er veldig lys i fargen og er også ofte brukt som tilsetning til matvarer. Ekstrakt av curcumin er ofte brukt som et kosttilskudd på grunn av sin kraftige antioksidantegenskaper. Som med alle kosttilskudd, det er mulige bivirkninger som kan være forbundet med å ta curcumin.

Vanlige bivirkninger

Det er flere bivirkninger av å ta curcumin som er meget vanlig, og anses å være noen reell årsak til bekymring fordi de generelt avtar svært raskt. De inkluderer kvalme og diaré. Mild opprørt av magen er den vanligste bivirkningen av curcumin.

Allergiske Reaksjoner

I noen tilfeller er gurkemeie ekstrakt påføres direkte over huden. Dette kan føre til allergiske reaksjoner i huden, som generelt er mindre og forsvinner raskt. Folk vil kanskje merke utslett, irritasjon og hevelse i huden der gurkemeie ble brukt.

Hemoragisk Stroke Symptomer

Noen mennesker kan oppleve en svært farlig bivirkning av å ta curcumin. Hermorrhagic hjerneslag symptomene er potensielt farlige curcumin bivirkninger. Hemoragisk slag oppstår når hjernen blør. Folk vil kanskje merke enten nummenhet eller svakhet i ben eller armer (eller begge), endringer i tale og visjon, eller vedvarende, ekstrem hodepine. I slike situasjoner bør nødsituasjon lege oppsøkes.

Gastrointestinale Signs

Tegn på gastrointestinale plager er også potensielt farlige bivirkninger av å ta curcumin. Noen av disse bivirkningene er tjæreaktig, mørk avføring, blodig avføring og kaste opp blod. Disse er alle gastrointestinal blødning symptomer. Mennesker som opplever disse bivirkningene bør slutte å ta curcumin umiddelbart og søke legehjelp.

Blåmerker og kutt

Andre alvorlige bivirkninger av å ta curcumin inkluderer å kunne lett får blåmerker og ha kutt som opphøre blødning på en svært langsom hastighet. Mennesker som opplever disse bivirkningene bør varsle sin lege umiddelbart.

Lapacho bivirkninger

Lapacho bivirkninger


Lapacho er et eviggrønt tre som vokser i de sentral- og Sør-Amerikanske regnskogene. Den er kjent under flere navn, blant annet Pau d'arco og trompet bush, som beskriver sin rosa eller lilla blomster. Den indre bark av disse trærne har blitt brukt til medisinske formål i mer enn 1000 år av inkaene og deres etterkommere. Det har blitt ansett om en 10. like giftige som koffein og bivirkninger fra å drikke te laget av hele bark er mindre. Alvorlige bivirkninger er blitt rapportert i studier ved bruk av de ekstraherte aktive ingredienser av Lapacho, noe som antyder at det er naturlige bufferkomponenter i barken seg selv.

Funksjoner

Barken av Lapacho er tradisjonelt høstet uten å drepe treet, som kan vokse så høyt som 125 meter og har badebukser så mye som seks meter bred. Lapacho har vært brukt med hell for å bekjempe infeksjoner fra forkjølelse og influensa til huden sår. Det dreper effektivt mange typer kreftceller, bakterier, virus, parasitter og sopp uten å skade friske celler.

Effekter

Mesteparten av oppmerksomheten Lapacho har vært på grunn av imponerende suksesser i sin bruk som en anti-tumor agent. Det er nå ofte brukt i behandling av enkelte typer kreft, leukemi og til og med AIDS i Brasil og Paraguay.

Side Effects

Den primære umiddelbare bivirkninger observert var kvalme og diaré. Herbal utøvere oppmerksom på at kroppen kvitter seg med giftstoffer gjennom urinen og tarmer og at disse symptomene kan logisk være på grunn av frigjøring av giftstoffer. Disse symptomene var sterke nok til å ha forårsaket noen eksperimentelle fag for å droppe ut av studiene.

FDA ryddet Lapacho bark som ikke-giftig i 1981, og det er også brukt som en antibakteriell, soppdrepende medisiner i veterinærmedisin.

Betraktninger

Forskere i USA rabatt Søramerikansk klinisk forskning som ikke følger sine egne standarder, mens mange urte utøvere utsette amerikanske forskere for å studere bare de aktive faktorer i Lapacho og ikke undersøker metodene som har produsert healing resultater i århundrer når hele bark Lapacho brukes som te eller grøtomslag,.

Teorier / Spekulasjoner

En 1970 studie av Chase Pfizer & Co. Forskerne fant at de toksiske effektene av Lapacho - for eksempel heving av giftstoffer i blodet og den såkalte anti-vitamin K-effekten, som produserte blodfortynnende og anemi - utsvevende og hadde reversert ved slutten av studien. Dette synes å indikere at avrusning i stedet for toksisitet ble resulterende.

Advarsel

Gravide eller ammende kvinner, spedbarn og små barn bør ikke ta Lapacho.

Lapacho har en naturlig blodfortynnende handling og bør ikke tas av de som allerede tar anti-clotting eller blodfortynnende medisiner som heparin, Ticlid, Lovenol, Fragmin, Plavix og Coumadin eller NSAIDs som aspirin, ibuprofen (Motrin eller Advil), naproxen (Naprosyn, Anaprox, Aleve), ketoprofen, Relafen, Indocin, Toradol, Clinoril, Feldene, diklofenak (Voltaren, Cataflam) og Daypro.

Herbal blodfortynnende preparater også bør ikke gis sammen med Lapacho, disse inkluderer: kvann, anis, arnika, asafoetida, paprika, selleri, kamille, nellik, bukkehornkløver, hvitløk, ingefær, ginkgo, Panax ginseng, hestekastanje, pepperrot, lakris, løk, papain, pasjonsblomst, rødkløver, gurkemeie og vier.

Gurkemeie Alzheimers Cure

Forskere vil vite mer om de helsemessige fordelene av ulike krydder og urter hver dag. Gurkemeie viser løfte i å hjelpe folk avverge Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom frarøver folk av deres sinn på grunn av oppbygging av amyloid plakk og neurofibratory floker i hjernen deres. Studier viser at inntak av tumeric forhindrer at dette skjer i mus. Folk som bor i India sjelden utvikle Alzheimers sykdom, men spiser mat som inneholder karri, som alltid inneholder gurkemeie. Forbruker gurkemeie er trygt, men alltid konsultere legen din før du tar noen nye krydder eller urter.

Alzheimers sykdom

Alzheimers sykdom, den mest vanlige formen for demens, utvikler seg over tid. Symptomer inkluderer problemer med tenkning, hukommelse og atferd. Mer enn 5,3 millioner amerikanere viser symptomer på Alzheimers sykdom. Hyppigheten av å få denne sykdommen øker når du blir eldre. Hvert år regjeringen og enkeltpersoner i USA bruker mer enn $ 100 000 000 000 behandling av Alzheimers sykdom.

Beta amyloid plakk

Beta-amyloidplakk vises i hjernen hos en person med Alzheimers sykdom. De består av unormal akkumulering av proteiner, som over tid, resulterer i inflammasjon av nerver som stopper nervesignaler fra å komme fra den ene del av hjernen til en annen del. Omsider hjernecellene dør, forlater Alzheimers lidende med hukommelsestap, tenker vansker og atferdsproblemer.

Curcumin

Gurkemeie kommer fra curcumin. Du finner den i karriretter og andre krydrede retter fra India, Asia og Midt-Østen. Som mange andre urter, folk først brukt curcumin som et krydder. Senere, folk brukte den til medisinske formål. Indisk medisin har brukt gurkemeie for å lindre smerter og betennelser i huden og i musklene i århundrer.
I India, svært få mennesker får Alzheimers sykdom. Forskere TP Ng, PC Chiam, T Lee, HC Chua, L Lim, EH Kua publisert en artikkel i American Journal of Epidemiology i 2006 med tittelen "Curry forbruk og kognitiv funksjon hos eldre." I denne studien undersøkte de sammenhengen mellom karri forbruk og kognitive nivå i 1010 asiater mellom 60 og 93 år. Studien fant at de som spiste curry gang i måneden eller mer scoret bedre på kognitive tester enn de som spiste curry sjelden eller aldri.

Fordeler med Curcumin

På grunn av curcumin sin anti-inflammatorisk egenskaper, kan det ha en rolle i herding Alzheimers sykdom. Curcumin fungerer som en antioksidant, også. Det hemmer dannelsen av frie radikaler. Det reduserer dårlig kolesterol. Små mengder av curcumin gitt over lengre perioder er bedre enn å ta en stor dose på en gang.

Sikkerhet for Curcumin

Ingen rapporterte alvorlige bivirkninger av å ta tumeric så langt, men langvarig bruk i høye doser forårsaker levertoksisitet. Av denne grunn, unngå gurkemeie produktene hvis du har en leversykdom, er en tung drikker eller tar reseptbelagte medisiner metabolisert av leveren. Curcumin samhandler med blodfortynnende.
En 2003 studie med 25 fag med opptil 8000 mg curcumin per dag i tre måneder fant ingen toksisitet fra curcumin.

Gurkemeie for Pain Relief

Gurkemeie du har i ditt skap kan også være en stor smertestillende. Gurkemeie kommer fra en rot, eller for å være mer teknisk rhizome av gurkemeie anlegget. Det kokte og skrelles deretter tørket. Dette lyse gul rot gir smak til indiske retter samt pickles. Det gir også farge til mange produkter som iskrem og margarin. Gurkemeie kan gjøre mer for deg enn bare gjøre et måltid mer attraktivt. Den har flere medisinske anvendelser, hvorav den ene er smertelindring.

Innhold

Den mest potente del av gurkemeie er dens farge. Du leste det riktig. Den curcumin i gurkemeie gir krydderet lys gul farge og gir kroppen med kraftige antioksidanter. Curcumin utfører også andre handlinger på kroppens celler for å hjelpe den helbrede og holde seg friske.

Funksjon

Den curcumin i gurkemeie hemmer aktiviteten og etableringen av to enzymer som forårsaker betennelse, COX2, cocylooxygenase og 5-LOX, 5-lipoksygenase. Reduksjonen av inflammasjon bidrar til å bringe om lindring av smerte.

Propper

Dannelse av blodpropper har mange forskjellige effekter på kroppen. De kan være årsaken til hjerneslag, hjerteinfarkt eller smerte. Ifølge forskere ved Medical College of Georgia, kan gurkemeie forebygge utvikling av blodpropp. De finner at administrasjon curcumin umiddelbart etter et slag, hjelper det å redusere størrelsen på blodpropp. Blodpropp danne andre steder og forårsake smerte og fare for mer alvorlige problemer. Spis en indisk måltid før du begynner på en lang fly turen. Det kan bidra til å forebygge reise blodpropp forårsaket av inaktivitet.

Skin Cancer Pain

Ifølge Patrick Quillin, PhD, RD, CNS i hans 2005 reviderte utgaven av "Slo kreft med ernæring" hud kreftpasienter som ikke lenger var hjulpet av tradisjonelle metoder viste en reduksjon i ikke bare smerte og kløe, men også størrelsen på hud vekster fra kreften når gitt gurkemeie kosttilskudd.

Leddgikt Study

The National Institute of Health finansiert et forskningsprosjekt ved Arizona Center for Phytomedicine forskning ved UA College of Medicine. Janet L. Funk, MD, ledet prosjektet. Studien sammenlignet smertelindring fra kommersielle smerte lettelse produkter og ekstrakt fra gurkemeie rot. Resultatene av studien fant gurkemeie så effektiv som den kommersielle smertelindring. De cucuminoids i gurkemeie ekstrakt hemmer aktivering av transkripsjonsfaktoren, NF-kB. Når NF-KB aktiveres, binder den seg til genene og proteinene øker de som forårsaker skader på ledd og inflammasjon. Dr.Funk forskning tyder på at det ikke bare er gurkemeie supplement effektive på leddgikt, det også kan hjelpe de med andre sykdommer som kommer av betennelse som MS, astma eller inflammatorisk tarmsykdom.

Living Proof

Ifølge Dr. Scott Haig, i 13 juli 2009 utgaven av den elektroniske CNN partner, Time.com, så han som en pasient fikk lindring av smerte for en tilstand han hadde fra fødselen. Legen foreskrevet mange forskjellige reseptbelagte legemidler som hadde ingen bivirkninger. Problemet var at de også hadde ingen effekt på pasientens smerte. En dag pasienten besluttet å prøve gurkemeie kosttilskudd. Det ikke bare hjulpet, men da han gikk inn for en hofteoperasjon på grunn av halting, problemer med stivhet og reiser seg fra en stol, hadde han ingen smerter. Dr. Haig attributter lindring fra gurkemeie.

Mjødurt bivirkninger

Mjødurt, eller Filipendula ulmaria, er en flerårig urt hører hjemme i Europa. Denne planten vokser opp til fem meter høye med langstrakte stengler og hvite blomster som avgir en søt mandellignende duft. Urtemedisin forberedelsene bruke mjødurt blomster. Mjødurt er brukt som et middel for forkjølelse, influensa, slitasjegikt, leddgikt, fordøyelseskanal opprørt, magesår, dyspepsi og hyperacidity. Selv mjødurt regnes som en trygg urt, bruker den med en viss forsiktighet. Alltid informere legen din om hva urte kosttilskudd og behandlinger som du tar. Dette forhindrer eventuelle komplikasjoner når du går inn for kirurgi eller et kontor prosedyre.

Egenskaper

Meadow har et høyt nivå av flavonoider. Det er også svært høy i salisylater inkludert salicin, salicylaldehyd og metylsalisylat. Disse stoffene er nært knyttet til aspirin. Mjødurt har en anti-inflammatorisk effekt. Den har også evnen til å redusere smerte og lavere feber under sykdom.

Aspirin Warning

Personer som er sensitiv eller allergisk mot acetylsalisylsyre bør unngå å bruke mjødurt. Mjødurt ligner aspirin grunn av det høye salicylate innhold. Andre personer som bør unngå mjødurt er mennesker med astma, gikt, diabetes, hemofili, aktivt magesår, hypoprotrombinemi, nyresykdom og leversykdom. Barn bør ikke gis mjødurt siden det vil øke risikoen for å utvikle Reyes syndrom.

Legemiddelinteraksjoner

Mjødurt kan samhandle med visse legemidler. Ikke ta mjødurt med blodfortynnende medisiner og antikoagulerende medisiner som aspirin. Mjødurt kan forsterke fordelene og bivirkninger av disse legemidlene. Vismutsubsalicylat og tiklopidin inneholde salicylatforbindelser og bør ikke tas sammen med mjødurt.

Blødning

Meadow brukes til å behandle artritt og kreft. Det forhindrer blodpropp. Det lindrer også trykk og betennelse på leddene. Dette øker risikoen for blødning. Mjødurt naturlig tynner ut blodet og gjør det vanskeligere for kroppen å stoppe blødning. Andre urter som øker risikoen for blødning er ginkgo, hvitløk, ingefær, ginseng, willow bark, dong guai, gurkemeie, blåbær og feverfew.

Warfarin Interactions

Warfarin forstyrrer kroppens evne til å bruke vitamin K. Tar mjødurt med warfarin forsterker denne medisinen antikoagulerende effekt. Dette utgjør en helsefare for blødning. Andre urter som negativt samhandle med warfarin er kvann, arnika, bromelain, kamille, djevelens klo, bukkehornkløver, feverfew, hvitløk, ingefær, ginseng, grønn te, lakris, pasjonsblomst, rødkløver, gurkemeie og willow bark.

Hva er farene ved Gurkemeie?

Hva er farene ved Gurkemeie?


Gurkemeie er en medisinsk urt som har kosmetiske og helsemessige fordeler. Det er svært usannsynlig at ekstern applikasjon av gurkemeie vil utgjøre noen fare. Men hvis konsumert i store proporsjoner, kan gurkemeie ha en betydelig negativ innvirkning. Å vite de mulige bivirkninger av gurkemeie er viktig hvis du bruker den regelmessig mens matlaging.

Gastric Problemer

Forbruket av gurkemeie i overkant kan føre til mageproblemer. Det kan føre til diaré og også forstoppelse. Leger foreskrive gurkemeie kosttilskudd til sine pasienter for akne, inflammatoriske problemer og også senke blodsukkernivået. Hvis kosttilskudd er tatt overdrevet, det er sjansene for gallegang blokkering, gallestein, magesår og nyrestein problemer. Hvis du har hatt en historie med disse problemene, informere legen din så gurkemeie kan forverre situasjonen.

Effekt på Immunitet

Hvis du har et problem med immunforsvaret og kroppen din er sårbar for sykdommer og plager, er det viktig at du holder deg borte fra enhver form for gurkemeie. Gurkemeie har en tendens til å svekke immunsystemet, uansett om det er tatt i en form av en pille eller et pulver. Gravide kvinner bør ikke innta høye doser av gurkemeie og folk går inn for kirurgi bør unngå gurkemeie i minst to uker.

Kvalme og migrene

Gurkemeie doser større enn de medisinsk foreskrevet kan skape kvalme og migrene problemer. Det er ingen standard doseringsnivå for gurkemeie som det ikke er ansett som et viktig næringsstoff. Imidlertid bør gurkemeie eller bli konsumert curcumin i området fra 400 til 600 mg daglig.

Hud allergier

Gurkemeie har vært brukt av mange mennesker for kosmetiske formål. Den antibakterielle kvalitet av gurkemeie hjelper kurere hudproblemer som akne, kviser, arr, kutt og sår. Men det er noen mennesker som er allergiske mot gurkemeie hvis brukes eksternt. For disse menneskene, fører eksternt program av gurkemeie hudproblemer eller forverrer den allerede eksisterende problem. Irritasjon, svie og rødhet i huden er alle symptomer på allergi mot eksterne gurkemeie søknad.

De helsemessige fordeler av gurkemeie pulver

De helsemessige fordeler av gurkemeie pulver


De helsemessige fordelene av gurkemeie pulver har vært kjent i århundrer. Nylig har forskere avdekket hvordan gurkemeie pulver fordeler helse. Den spennende nyheten om at curcumin, det viktigste bestanddel av gurkemeie, har ekte sykdomsbekjempelse evner bør føre til utvikling av mer potente curcumin forbindelser som kan bidra til å bekjempe en rekke sykdommer. Nylig oppdaget forskere hvordan curcumin i gurkemeie oppfører seg på cellenivå for å gi helsemessige fordeler - informasjon som ikke tidligere er kjent.

Historie

Gurkemeie er mye brukt som krydder i sørasiatiske oppskrifter. Gurkemeie helsemessige fordeler inkluderer bruk som en styrkende for en rekke forskjellige sykdommer som inkluderer sårheling, hjelpe fordøyelsen lidelser, som et anti-inflammatorisk og som en anti-bakteriell.

Fordeler

Funn av de helsemessige fordelene av gurkemeie er ikke annet enn gode nyheter. Utvikling av sykdomsbekjempende forbindelser fra naturen kan eliminere skadelige bivirkninger som kommer fra syntetiske farmakologiske stoffer. Naturlig helse entusiaster har allerede oppdaget hvordan gurkemeie kan føre til bedre helse.

Potensial

Forskere har studert de helsemessige fordelene av gurkemeie pulver i årevis, oppdager at curcumin som finnes i gurkemeie øker immunitet og reduserer cytokin (en markør for betennelse) nivåer i kroppen. Resultatene av forskningen gjør gurkemeie pulver attraktivt til bruk i en lang rekke sykdommer, blant annet hjertesykdommer forebygging, Alzheimers sykdom, diabetes og kreft. En nyere studie viser at curcumin i gurkemeie går inn i cellene i kroppen og "induserer segmentell bestilling i membranen," opptrer som et farmasøytisk legemiddel.

Funksjoner

Gurkemeie kremer, omslag, te og melk fylt med gurkemeie pulver kan brukes til healing. Gurkemeie kapsler kan også kjøpes for å benytte seg av de helsemessige fordelene av curcumin i gurkemeie pulver.

Advarsel

Det er trygt å bruke gurkemeie pulver til sine potensielle helsemessige fordeler. Høyt inntak av gurkemeie kan forårsake mage opprørt. Ingen andre negative effekter har blitt funnet ved bruk av gurkemeie pulver til fordel for helse. Fortell legen din hvis du bruker gurkemeie pulver kosttilskudd.

Bruker for Gurkemeie Spice

Bruker for Gurkemeie Spice


Kjent som den "gyldne krydderet", gurkemeie (Curcuma longa) er en flerårig plante innfødt til tropisk Sør-Asia. Dens krydder er avledet fra slipe roten. Relatert til ingefær, gurkemeie er brukt til å formidle mat med tilsatt smak og en rik gul farge. Lenge vurdert et fast innslag i tradisjonell indisk matlaging og naturmidler, er gurkemeie tenkt å bringe helse, skjønnhet og lykke. Nå er medisinske forskere oppdager at denne populære matlaging krydder kan holde løftet som en anti-inflammatorisk, antiseptisk og antioksidant.

Matlaging med gurkemeie

Bitter i smak, bitter i lukt og kalkholdig i tekstur, er gurkemeie vanligvis kjøpt som et fint, tørt pulver som brukes som et krydder, fargestoff og konserveringsmiddel. Gurkemeie er ofte lagt til karriretter, sauser, mustards, bakevarer og meieriprodukter. Mens benyttes hyppigst i salte retter, kan søtsaker som kaker, iskrem, yoghurt, glasur og indisk rett patoleo også inneholde gurkemeie. Bare en liten mengde er nødvendig for å gi mat tilsatt smak og farge.

Undersøkelser

Gurkemeie forskere fokuserer på en kjemisk som finnes i krydderet kalt curcumin. "Los Angeles Times" stab skribent Hilary E. MacGregor rapportert at fra og med 2006, National Institutes of Health hadde sponset minst åtte undersøkende studier av gurkemeie og etterforsker hvordan det kan enten forebygge eller behandle sykdommer som kreft, cystisk fibrose, Alzheimers sykdom og leddgikt. I motsetning til mange konvensjonelle legemidler, er en av de mest spennende aspektene av gurkemeie at det ikke synes å ha noen bivirkninger.

Anti-inflammatoriske egenskaper

Forskere spekulerer i at curcumin kan hemme unormale betennelsesreaksjoner i kroppen. Timothy Moynihan, skrev MD på Mayo Clinic hjemmeside at curcumin viser potensial til å hemme kreft og uttalte at denne uvanlige kjemiske blir utforsket som en kreft behandling på grunn av betennelse er mulig kobling til kreft. Moynihan understreker at det ikke er nok bevis til å anbefale gurkemeie eller curcumin som en kreftbehandling og at urte kosttilskudd bør alltid diskuteres med legen din.

Antiseptiske egenskaper

Gurkemeie har lenge vært kjent for å ha antiseptiske egenskaper og kan bli stenket på sår for å hjelpe dem å gro raskere. Ringe gurkemeie en "naturlig rart," Debjit Bhowmik og andre forskere skrev i sin 2009 papir "Gurkemeie: En Herbal og tradisjonell medisin" at den populære krydder kan lykkes bekjempe Staphylococcus aureus infeksjoner. Gurkemeie medisinske verdi er så høyt ansett i enkelte land at det finnes i mange Sørøst-asiatiske antiseptiske og i noen Johnson og Johnson merkevare Band-Aids.

Antioksidantegenskaper

Substanser som kalles antioksidanter antas å hemme sykdommen ved å hindre celleskader. Selv om noen av de mest populære antioksidanter er vitamin C og E, samt karoten, endokrinolog Donald Hensrud, rapporterte MD i mai 2009 Mayo Clinic "Medical Edge avisspalte" at bakken gurkemeie pulver er også en god kilde til antioksidanter. Forsker JC Tilak er 2004 studie i "Phytotheraphy forskning" bekreftet at gurkemeie er antioxidant evner tåle både matlaging og kjemisk ekstraksjon.

Gurkemeie & Alzheimers Forebygging

Forskere oppdage flere fordeler med ulike krydder og urter hver dag. Gurkemeie viser løftet i å hjelpe folk sal av Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom ødelegger folks sinn på grunn av økningen i amyloid plakk og neurofibratory floker i hjernen deres.

Alzheimers sykdom

Alzheimers sykdom er den mest vanlige formen for demens. Det utvikler seg over tid. Symptomene på sykdommen er blant annet problemer med tenkning, hukommelse og atferd. Ifølge Alzheimers Association, som i juli 2009, mer enn 5,3 millioner amerikanere lider av Alzheimers sykdom. Som du alder, sjansene for å utvikle sykdommen øker. Dokumentet "Medicare og Medicaid Kostnader for mennesker med Alzheimers sykdom" prosjekter som tilbringer for denne befolkningen vil øke til $ 49.3 milliarder i 2010, en økning på 54,5 prosent.
Hjernen til en person med Alzheimers sykdom har beta-amyloid plakk. For å forhindre angrep av Alzheimers sykdom, må finne en måte å forhindre oppbyggingen av disse unormale proteiner. Over tid plakk oppbygging vil føre til betennelse i nerver. De nerver kan ikke kommunisere med andre deler av hjernen, og til slutt hjerneceller dør. Som et resultat av Alzheimers sykdom lidende viser hukommelsestap, tenker vansker og atferdsproblemer.

Gurkemeie

Ifølge American Journal of Epidemiology, folk som bor i India sjelden utvikle Alzheimers sykdom, fordi de spiser masse karri. Karripulver inneholder alltid gurkemeie. Alltid konsultere legen din før du tar noen nye krydder eller urt.)
Gurkemeie er en antioksidant, er anti-inflammatorisk og er fett oppløsning. Som et resultat, mindre beta amyloid plakk danner, frie radikaler er mindre sett, og det er mindre åreforkalkning.
Å ta opp til 10 gram per dag er trygt. I en human studie med mennesker med opptil 8 g av gurkemeie om dagen i 4 måneder, forekom ingen toksisitet. Studien, "Sikkerhet og Anti-inflammatorisk aktivitet av Curcumin Component of Gurkemeie", er rapportert i september 2003 utgaven av The Journal of Alternative og komplementær medisin.
Tar lave doser over en lang tidsperiode er best. Absorpsjon ser ut til å bli bedre med mat.
Ingen alvorlige bivirkninger av gurkemeie har blitt rapportert så langt. Langvarig bruk i høye doser forårsaker levertoksisitet. Av denne grunn, unngå gurkemeie produktene hvis du er en tung drikker, tar reseptbelagte legemidler som metaboliseres av leveren eller har leversykdom.

Fordeler med Gurkemeie for Colon Kramper

Gurkemeie, en stikkende krydder som vanligvis brukes i indisk mat, er et sentralt fokus i både ayurvedisk og moderne urtemedisin. Fordi den inneholder curcumin, et kraftfullt medisinsk forbindelse, kan gurkemeie ha potensiale for behandling av en rekke vanlige plager og sykdommer. Symptomer på irritabel tarm syndrom (IBS) eller spastisk colon kan lindres med gurkemeie kosttilskudd.

Virkningsmekanisme

Curcumin har merkbare anti-inflammatorisk effekt, som kan lindre mild betennelse og gass som oppstår med kolon spasmer.

Effektivitet

Placebokontrollerte studier har konkludert med at gurkemeie er anti-inflammatoriske egenskaper kan muliggjøre effektiv behandling for symptomene på kolon spasmer.

Relaterte Fordeler

Curcumin i gurkemeie kan bidra til å eliminere "dårlige" bakterier og gjær fra tykktarmen, noe som gjør det til et viktig skritt i å erobre de underliggende årsakene til kolon spasmer.

Begrensninger

Mens gurkemeie sin medisinske egenskaper har blitt studert for folk som lider av kolon spasmer, er store menneskelige forsøk fortsatt begrenset og det har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration.

Sikkerhet

Gurkemeie er assosiert med svært få bivirkninger. Men fordi dens potensielle interaksjoner er ennå ikke kjent, folk vurderer gurkemeie kosttilskudd bør diskutere saken med en kvalifisert lege.

Hvordan bruke Gurkemeie som smertestillende

Hvordan bruke Gurkemeie som smertestillende


Til tross for den overveldende utvalg av legemidler som finnes på markedet i dag, mange av dem kommer med flere bivirkninger, inkludert risikoen for avhengighet. Gurkemeie (Curcuma longa) har blitt brukt som en potent smertestillende og betennelsesdempende i mange kulturer i århundrer. Den inneholder stoffer som har vist seg å lette smerter uten skadelige bivirkninger og avhengighet risiko for vanlige smertestillende midler. Gurkemeie er lett tilgjengelig på de fleste indiske dagligvarebutikker. Les videre for å lære hvordan du kan dra nytte av denne naturlige smertestillende

Bruksanvisning

Lindre ledd- og muskelsmerter med gurkemeie

•  Hell 1/2 kopp vann i en kasserolle, og legg den på en komfyr over middels varme. Legg ingefær og gurkemeie. Ta blandingen til en byll, og senk varmen og la det småkoke i 5 til 8 minutter.

Rør inn kaldpresset mandelolje og melk. La blandingen varmes opp til nesten kokende (rundt 200 grader F). Like før det kommer til å koke, ta kjelen av varmen.

Rør inn honning eller lønnesirup etter smak. Nipp som du ville te eller kaffe. Drikk to ganger om dagen.

Flere måter å bruke Gurkemeie som smertestillende

For en verkende tann: Ved hjelp av en brennende stearinlys, tenne et gurkemeie stick (haldi) som du ville en sigar. Knus brent gurkemeie til et fint pulver med baksiden av en skje. Trykk forsiktig noe av pulveret inn i den omgivende tann og tannkjøtt.

Ta gurkemeie som en standardisert supplement. Et daglig inntak av to 500-mg kapsler er anbefalt. Start ut å ta en kapsel om dagen i en uke, og deretter øke til to. Denne gradvise økningen vil gi kroppen din tid til å svare på det gradvis.

Legg 1/4 ts. revet frisk gurkemeie (eller etter smak) til supper, grønnsaker og andre retter. Rør det inn i maten mot slutten av koke - selv gurkemeie skal tilberedes, det bør ikke være overstekt.

Påfør 1 ts. fersk revet gurkemeie til en Hallux valgus å lindre smerten ved å bidra til å redusere betennelse. Påfør to ganger om dagen.

Lag en grøtomslag ved å blande like deler fersk revet gurkemeie, sitronsaft og salt. Gjelde for verkende ledd og muskler.

Tips og advarsler

  • Gurkemeie, i sine ulike former, er tilgjengelig på de fleste indiske dagligvarebutikker.
  • Mens vanlige gurkemeie pulver er bedre enn ingenting, det har blitt strippet for de fleste av sine aktive painkilling forbindelser som kalles curcumins. Et bedre alternativ er å kjøpe tørket gurkemeie rot og deretter pulver den med en morter.
  • Du kan erstatte kardemomme for hakket ingefær i trinn 1.
  • Det er viktig at du rådfører deg med legen din eller annet lisensiert helsepersonell før du bruker noen form for alternativ medisin som for eksempel gurkemeie.

Hva er fordelene med gurkemeie ekstrakt?

Gurkemeie er en gul krydder mest vanlig i matvarer fra India. Krydderet får sin gule farge fra curcumin. Gurkemeie er antatt å ha mange fordeler for helsen, blant annet egenskaper som bekjemper bakterier og betennelser. Gurkemeie er også et naturlig forekommende antioksidant.

Historie

De helsemessige fordelene av gurkemeie har vært ansatt i mange kulturer i århundrer. Det er en populær komponent i både kinesisk urtemedisin og indisk ayurvedisk medisin.

Clinical Trials

En studie ved University of Houston avdekket at gurkemeie hadde noen positive effekter i forebygging av visse kreftformer.

Andre data

Kulturer som bruker mye gurkemeie i deres mat har lavere forekomst av leukemi og kreft i tykktarmen enn andre land.

Andre fordeler

Det antas at gurkemeie senker kolesterolet, støtter sunn leverfunksjon, hjelper med leddsmerter og vedlikehold av klar hud.

Mulige bivirkninger

Selv om FDA lister gurkemeie ekstrakt som sikker, bør folk som har gallestein og de som er gravide ikke ta den.

Hvordan bruke gurkemeie for Acne

Akne er en betennelsestilstand i huden som er forårsaket av overflødig olje og smuss og påfølgende infeksjon i hårsekken og porer. Gurkemeie er en alternativ behandling som kommer i en pille eller pastaform. Et krydder som kommer fra ingefær familien, har gurkemeie en sterk antiseptisk og antibakteriell makeup. Følg disse trinnene for å oppnå suksess med gurkemeie i en pastaform for å effektivt behandle akne.

Bruksanvisning

•  Bland gurkemeie pulver og olje i en bolle og rør til en lime former. En spiseskje av hver ingrediens er et godt utgangspunkt base, men du hvis du finner ut at det ikke er nok, gradvis gjøre mer for å passe dine behov.

Vask ansiktet grundig med såpe og vann eller en vask du foretrekker ansikt. Klapp ansiktet tørke helt.

Bruk denne lim enten i varmt eller kaldt skjemaet. Hvis du ønsker det varmet, mikrobølgeovn det i 15 til 30 sekunder. Dekk til akne og omegn helt. Påfør minst 20 minutter før sengetid for å la det tørke grundig.

La lime på over natten. Vask ansiktet grundig igjen i morgen for å fjerne eventuelle rester.

Fortsett denne prosessen og gjenta alle trinnene nattlig for 2 til 15 dager for å se forbedringer.

Tips og advarsler

  • Gurkemeie kan vanligvis finnes i vanlige dagligvarebutikker, men hvis ikke, sjekk indisk eller asiatiske markeder.
  • Ikke bruk denne lim sammen med andre ansikts medisiner fordi det kan føre til bivirkninger som utslett.

Hvordan virker Gurkemeie fungerer?

Hvordan virker Gurkemeie fungerer?

Hva er Gurkemeie

Gurkemeie er et naturlig forekommende krydder som også har vært eksperimentert med som en behandling for en rekke lidelser, inkludert kreft. Krydderet er normalt finnes i karri som et fargestoff. Gurkemeie har blitt antatt å være i stand til å behandle en rekke helsemessige problemer av depresjon til kreft, men har bare blitt validert som skal brukes for blodlevring, behandling av inflammasjon, og i enkelte områder, kreft.

Behandling av kreft

En av de mest spennende bruksområder for gurkemeie har vært i kreftforskning. Gurkemeie har blitt funnet å være en kilde av angiogenese for dem som lider av tumorvekst. Angiogenese hemming er prosessen med å opprette et internt miljø der nye blodkar ikke er i stand til å vokse. Kreftsvulster er avhengige av en kontinuerlig blodstrøm til deres celler til å være i stand til å vokse og spre seg. Hvis kreftcellene ikke er i stand til å vokse blodkar for å mate tumor, vil tumoren opphøre å fortsette å vokse. Gurkemeie er fortsatt i forskningsprosessen for bruk på denne måten og til mer forskning kan gjøres, er det fortsatt ukjent nøyaktig hvor effektiv krydderet er på kreftceller.

Anti-Inflammatory

Gurkemeie Det er også vist en mulighet for anvendelse som et anti-inflammatorisk, eller en måte for å redusere svelling i kroppens vev og ledd. De største mulige bruksområder for dette er for lindring av leddgikt og hjertesykdom. Gurkemeie er antatt å ha kjemiske egenskaper som hemmer betennelses enzymer fra å bli sluppet ut i blodet, redusere hevelse og tilhørende ubehag.

Blodpropper

Gurkemeie kan også ha forbindelser som bidrar til å forhindre blooding clotting. Gurkemeie virker på denne måte ved å bidra til å hindre plateaggregering. Blodplateaggregasjon oppstår når blodplater kleber seg sammen i blodet forårsaker interne propper. Disse blodpropp kan sette seg fast i blodet, forårsaker blodstrøm problemer, eller de kan løsne seg og reise til hjernen eller hjertet. En enkelt reise blodpropp kan føre til en dødelig hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Side Effects

Når den brukes i normale næringsmidler, har gurkemeie ingen bivirkninger. Imidlertid, når de anvendes ved medisinsk doseringsnivåer, gurkemeie kan forårsake noen bivirkninger. Disse kan være kvalme og diaré, hvis brukes av de som allerede er rammet av blødningsforstyrrelser, galleblæren problemer, eller de som noen gang har hatt en allergisk reaksjon på karri. For ytterligere informasjon om forholdsregler og bivirkninger, kan du gå til koblingen i ytterligere ressurser delen på slutten av denne artikkelen.

Mulige farer

Som gurkemeie ikke er godkjent av FDA for å behandle en helseproblem, er det viktig å snakke med din lege før du bruker den for noen annen grunn enn å sesongen din mat. Som med de fleste medisinsk brukte stoffer, kan gurkemeie bli overdose på ved høye dosenivåer. Selv om ikke dødelig, kan en overdose føre blodet å være for tynn, noe som kan føre til alvorlige problemer hvis du skulle kutte huden eller har noen form for indre blødninger.

Gurkemeie Behandling for Artrose

Gurkemeie er en lys gul krydder vanlig i indisk og noen afrikanske retter. Som en urtemedisin, er gurkemeie brukes til å behandle en rekke medisinske tilstander, inkludert osteoarthritis.

Funksjon

Gurkemeie inneholder et stoff som kalles curcumin, som antas å redusere betennelse, melder RxList.

Effekter

Hos pasienter med slitasjegikt, blir brusk eller materiale som isolerer leddene slitt ned og betent, forårsaker smerte. Siden gurkemeie bidrar til å lindre hevelse, noen urte utøvere anbefaler spice å redusere betennelse og lindre tilhørende smerte hos personer med artrose.

Expert Insight

En 2009 studie ved University of Nottingham fant at curcumin som finnes i gurkemeie ikke bare redusert betennelse i brusken, men også bremset ned degenerasjon av vevet, noe som er et vanlig fenomen i slitasjegikt.

Dosering

Den anbefalte dosering av gurkemeie for en medisinsk supplement er 3 g av roten per dag eller 1 g til 1,5 g av gurkemeie te yret i varmt vann i 15 minutter to ganger hver dag, ifølge US National Library of Medicine.

Risiko

Bivirkninger av gurkemeie behandling inkluderer diaré og kvalme. Hvis du er gravid eller ammende eller tar warfarin eller annen type blod tynnere medisiner, eller hvis du har en historie med galleblæren sykdom, kan det ikke være trygt for deg å ta gurkemeie som et supplement, advarer RxList.