Digidexo.com

støv cellulose

Hva er cellulose pulver?

Cellulose-pulver er et hvitt, luktfritt pulver avledet fra fibrene i planter. Cellulose-pulver er uoppløselig i vann og mange andre væsker; i stedet er det en tendens til å absorbere vann og andre væsker, og bidrar til å spyle urenheter fra kroppen. Det er oftest markedsføres som et pulver, er rimelig og kan finnes på de fleste helsekostbutikker.

Betydning

Cellulosepulver, på grunn av måten den er behandlet, er fri for forurensninger både organiske og uorganiske. Dette gjør det sikkert kan fordøyes i menneskekroppen. Siden det absorberer vann, fungerer det som en måte å rense tykktarmen og gjør tarmen elimineringer lettere på kroppen. Fordi det er uoppløselig i vann, anses det for å forårsake mindre gassoppbygning i systemet enn andre vanlige fibertilskudd.

Funksjon

Cellulose pulver brukes i både pulver og tablettformer. Som et kosttilskudd, er det ofte markedsført som en tarmkanalen rensemiddel eller en fibertilsetningsmiddel til vann for fremstilling av fordøyelseskanalen funksjon regelmessig. Det er ofte den aktive bestanddel av produktene annonsert for å øke den daglige mengden av fiber, slik som citrucel, som bruker en form som kalles metylcellulose. Cellulose er også brukt som en ingrediens i andre vitamin-og mineraltilskudd som bindemiddel.

Betraktninger

Cellulose pulver har ingen næringsverdi, men absorberer tilgjengelig vann. På grunn av dette, er det noen ganger anvendes som et diett hjelpemiddel for å redusere vann oppsvulmet som det absorberer vann i systemet. Som mange kosthold og kosttilskudd, er det ingen FDA retningslinjer for hva som er en trygg mengde cellulose makt til å innta på daglig basis.

Advarsel

Som med alle over-the-counter kosttilskudd, bør tillegg av cellulose pulver til diett i noen form drøftes med din primære helsepersonell før du bruker. På grunn av absorpsjon egenskapene av pulveret, kan det reagere uheldig med andre medikamenter eller helsemessige forhold. Ved bruk av cellulose pulver, lese og følge anvisningen på pakken for de beste fordelene med pulveret.

Potensiell

Cellulose pulver som brukes i nesespray blir studert som et naturlig alternativ til kjemiske konserveringsmidler. Siden cellulosepulver er motstandsdyktig mot bakterievekst, er det antatt å tjene som en organisk blokkering av allergener, virus og andre bakterier. Arbeide med naturlige fuktighet tilgjengelig i nesegangene, skaper cellulose pulver en gel lik normal slim, som feller allergener, og hindre dem fra å komme inn bronkiesystemet.

Hva er funksjonen av cellulose?

Du har sikkert hørt av cellulose, og du kan selv vet det har noe å gjøre med planter, spesielt de grønne. Men du vet kanskje ikke den betydelige funksjon denne organiske forbindelsen oppfyller på en svært rudimentær basis hver dag av livet ditt. Det er egentlig grunnlaget for nesten alt, hvis du virkelig ser på det.

Identifikasjon

I utgangspunktet er cellulose et felles karbohydrat som finnes i planter, som gjør det mulig for anlegget å stå oppreist ved å danne den grunnleggende struktur av sin cellevegg gjennom prosessen med fotosyntese. Det består av oksygen, hydrogen og karbon, så vel som en avledning av glukose og danner en slags macrobiotic forbindelse som tillater de fleste levende organismer for å fungere, noe som betyr at det tjener som mat på et visst nivå. Oftest er en substans inneholdende cellulose referert til som kostfiber.

Funksjon

På grunn av selve naturen av karbohydrat, og det faktum at det er den primære fundamentet i et anlegg, er cellulose sannsynligvis et av de mest betydningsfulle forbindelser i eksistens, som det er selve bunnen av næringskjeden. En plante er spist av en herbivore, en herbivore er spist av et rovdyr, er et rovdyr spist av en større rovdyr og så videre opp i næringskjeden. Mens vi som mennesker kan være mer av en alteter, vi fortsatt spise kjøtt, og dette kjøttet har mest sannsynlig spist enten en plante eller noe som er spist noe som er spist en plante.

Effekter

Foruten å gi oss energi til å bevege seg, tenke og selv puste, cellulose fungerer også som en slags rengjøringsmiddel for kroppen. Siden de fleste dyr, inkludert mennesker, har en vanskelig tid faktisk bearbeider cellulose, eller i det minste de stoffer som inneholder denne organiske forbindelse, i utgangspunktet passerer kroppen det hele, til en viss grad. Som den beveger seg gjennom kroppen vår, det klarner vårt fordøyelsessystem og hjelpemidler i ytelsen.

Typer

Cellulose kan vanligvis finnes i frukt og grønnsaker samt de produkter laget med frukt og grønnsaker. Dette vil inkludere epler, appelsiner, kål, spinat, erter, frokostblandinger, hel-korn brød, nøtter, belgfrukter og noe laget med kli (som ikke bør komme som en overraskelse). En av de enkleste måtene å gjenkjenne en matvare som inneholder cellulose er at det er vanligvis kategorisert som en kompleks karbohydrat.

Betraktninger

Mens de fleste av oss tenker på cellulose som et stoff som finnes i maten vi spiser, er det også brukes til en rekke andre formål, for eksempel i papirer og tekstiler samt mange legemidler og medisiner. Det er også helt i bunnen substansen i mange av klærne vi bruker, som 91 prosent av bomull struktur består av cellulose.

Hvordan virker Stivelse avvike fra Cellulose?

Hvordan virker Stivelse avvike fra Cellulose?


Stivelse og cellulose er begge former for karbohydrater, men kroppen bruker dem på svært ulike måter. Mens stivelse er en fordøyelig næringsstoff, mangler kroppen enzymer for å bryte ned cellulose, så den passerer gjennom systemet ufordøyd. Alle uraffinert planteføde - inkludert frukt, grønnsaker og hele korn som hel-hvete brød - inneholder cellulose. Mat rik på stivelse inneholder bønner, korn og poteter.

To ulike funksjoner

Kroppen omdanner stivelse til glukose, som gir energi. Hvert gram stivelse inneholder ca 4 kalorier. Fordi cellulose er undigestible, betyr det ikke gir energi og er kalorifritt. Som en uløselig fiber, men utfører den andre viktige funksjoner. Cellulose legger bulk til avføring, og bidrar til at maten passerer gjennom fordøyelseskanalen for å forhindre forstoppelse. I tillegg er høyt fiber dietter knyttet til redusert risiko for hemorroider, diabetes, høyt kolesterol og hjertesykdom, ifølge University of Maryland Medical Center.

Bivirkninger av Cellulose Gum

Cellulose gum er et stoff som vanligvis finnes i mange husholdningsprodukter, fra visse matvarer til hår gels og avføringsmidler. Cellulosegummi er en viktig bestanddel som bidrar til å opprettholde visse egenskaper slik som stabiliserende et deigprodukt, gir tykkelsen til en gel eller å hjelpe til å holde to væsker blandes sammen. Viktigst er cellulosegummi vist seg å være sikker i alle sine anvendelser.

Funksjon

Cellulosegummi er en populær substans på grunn av dens evne til å bidra til å tykne, stabilisere og emulgere et produkt. Cellulose gum er oppdrettet fra trær og bomull og er derfor lett fornybar, rikelig og billig. I "Twinkie, Deconstructed," forfatter Steve Ettlinger bemerker at cellulose tyggegummi vil absorbere 15 til 20 ganger sin startvekt når den kombineres med vann. Det er også i stand til å bidra til å stabil produkter som deig og kaker, forbedre generelle holdbarhet. Videre er cellulosegummi stor i å blande sammen to stoffer som ikke kan blandes godt sammen av seg selv; dette er spesielt viktig i drikkevarer og geleer.

Bivirkninger

Cellulosegummi ikke har noen kjente bivirkninger. Ifølge Zooscape.com, er den menneskelige kroppen ikke er i stand til å bryte ned cellulosegummi, og derfor passerer gjennom fordøyelsessystemet gir ingen næringsverdi. I dette tilfellet, også passerer det gjennom fordøyelsessystemet gir ingen negative bivirkninger til kroppen.

Sikkerhet

Fordi cellulosegummi passerer gjennom den menneskelige fordøyelsessystemet intakt og gir ingen negative bivirkninger, kan det anses som helt sikker. En av testamentene til sikkerhetsaspektet ved cellulose tyggis er det stadig mer populært som ingrediens i mat og drikke. Det er i stand til å gi egenskaper som er nødvendig for mange matvarer og drikkevarer uten å skade legemet.

Matindustrien

Cellulose tyggis er brukt i en rekke bransjer og bruksområder. Ifølge Danisco.com, er cellulose tyggegummi mest brukt i næringsmiddelindustrien i programmer som frosset deig, juice, konsentrerte drikker, dressinger, supper, iskrem, bearbeidet oster, frukt forberedelser og emulgert kjøttprodukter.

Non-Food bruksområder

Ifølge "Staying Healthy Med Nutrition" av Elson M. Haas, cellulose tyggegummi, og det er derivater som metyl cellulose blir brukt i andre næringer som ikke er knyttet til mat og drikke. Cellulose gum brukes i kosmetiske produkter som hårgelé, barberskum, sjampo og skjønnhetsmasker, og i noen medisiner som avføringsmidler og antacida.

Helserisikoen ved Cellulose Isolasjon

Cellulose er syntetisert hovedsakelig fra resirkulert aviser (den omfatter minst 80 prosent totalvolum). De ytterligere komponenter kan inkludere er bindemidler, brannhemmende midler, ammoniumsulfat, svovelsyre, boraks, borsyre og andre kjemikalier. Cellulose isolasjon presenterer noen alvorlige helsemessige farer, for eksempel drysser det fibre og støv over hele boarealer, det inkluderer noen svært irriterende stoffer som borater og sulfater, og til slutt kan det også bære potensielle kreftfremkallende stoffer eller kreftfremkallende.

Lungesykdom

Mange små åpninger er gjort ved å bore på veggen er vanligvis fylt opp av celluloseisolasjon fra utsiden. Produsenter hevder at cellulose isolasjon er en miljøvennlig produkt. Men, vitenskapelige undersøkelser informere oss om at puste makulert papir støv skur fra løstsittende cellulose isolasjon kan føre til alvorlige luftveisproblemer. I tillegg til, kan cellulose isolasjon avgi skadelige gasser fra brannhemmere, blekk, fungicider, insektmidler og løsemidler som brukes i produksjonsprosessen.

Giftige gasser

Noen typer av cellulære isolasjon, særlig de som er laget av formaldehyd og små fibre, er farlige fra miljøsynspunkt. Skadelige strukturelle ingredienser som lim og backing materialer kan øke potensialet for helserisiko fra giftig røyk de slipper inn i oppholdsrom.

Kløe induserende partikler

Personer som har hatt kontakt hudsykdommer og astma er normalt allergisk mot mobilnettet isolasjon på grunn av sine klør induserende partikler. Disse kan være potensielt irriterende for øyne, skinn og lunger. I tillegg til, hvis partiklene fell og skriv inn din luftveiene, dette kan utgjøre alvorlige trusler mot dine indre organer og svekke kreft kjemper immunsystemet.

Petrokjemi

Enkelte celluloseisolasjon oppnås som biprodukter i løpet av petroleum rensing slik at de er brennbare og gir ut skadelige gasser. Så kan cellulose isolert bolig og næringsbygg være en kilde til luftforurensning innendørs og de er ment å påvirke helse og trivsel for leietakerne av slike bygninger.

Effekter av borater og borsyre

Bevisst eller ubevisst spising av cellulose isolasjon kan føre til død på grunn av sin svært giftige kjemiske tilsetningsstoffer (dvs. borater og borsyre). Dødelige giftstoffer kan også komme inn i kroppen din om et kutt eller lesjon på huden. Symptomer på forgiftning inkluderer sterke magesmerter og betennelse i huden.

Kreftfremkallende

The New England Journal of Medicine publisert en gjennomgang på helseeffekter av cellulose isolasjon rapportert at "brannhemmende kjemikalier som brukes til å resirkulere cellulose isolasjon kan være potensielt kreftfremkallende (kreft forårsaker)".

Effekter av Penicillin

Effekter av Penicillin


Penicillin er en form for antibiotikum stand til å inhibere vekst av andre organismer. Penicillin ble oppdaget i 1928 av Alexander Fleming etter dyrking Staphylococcus aureus og merke sin hemming av ukjente sporer. Siden den gang har mer enn 3000 antibiotikatyper blitt oppdaget. Antibiotika er dannet av mikroorganismer, planter og dyr, men bare en liten prosentandel av dem brukes i medisin. Penicillin er i en kategori kalt beta-laktamer, og det er en av de eldste brukte antibiotika.

Struktur

Penicillin antibiotika er dannet fra de kovalente bindinger av aminosyrene cystein og valin. Den mest potente av penicillin antibiotika klassen er penicillin G. Selv om det er den sterkeste av derivatene, den har svakheter som andre penicillin klasser. Disse antibiotika er bare sterke mot gram positive bakterier, absorbere dårlig inn i blodstrømmen og enkelte bakterier har utviklet enzymer som inaktiverer stoffet. Overforbruk av penicillin er en grunn til at selv en svært effektiv antibiotika mister potensen.

Virkningsmekanisme

Penicillin antibiotika er effektive mot bakterier gjennom reaksjoner som hemmer veksten av mikrobenes celleveggen. Når bakteriene ikke klarer å lage en skikkelig dannet cellevegg, væsker er i stand til å gå inn i cellen slik at den sprekker. Dette er den virkemåte som brukes av penicillin til å ødelegge bakterier i den menneskelige kroppen.

Mekanisme

Gram-positive bakterier har en tykk cellevegg som hovedsakelig består av cellulose og sukker-enheter. Den cellulose og polysakkarider er kryssbundet for å danne en maske med en solid ryggrad. Før bakteriene er i stand til å lage ryggraden mesh, hemmer penicillin enzymet som katalyserer reaksjonen, og erstatter den endelige forbindelsen med en defekt aminosyre. Utskiftningen er irreversibel, slik at bakterien cellen ikke er i stand til å beskytte den indre cellestruktur fra osmotisk trykk. Vann strømmer inn i cellen, celleveggen sprekker og cellen blir ødelagt. I tillegg, siden animalske og humane celler ikke har en cellevegg, penicillin bare påvirker bakterier og ikke verten.

Resistance

Bakterieceller mutere ofte, så oppfinnelsen av penicillin har skapt resistente stammer av bakterier. Bakterier har utviklet penicillinaser, enzymer som ødelegger obligasjonen i den aktive ring av penicillin gjør den inaktive. Tilpasningen av bakterier mot penicillin har også gjort noen bakterier som er resistente mot andre typer antibiotika i tillegg.

Allergier

Anslagsvis 300 til 500 mennesker dør hvert år av penicillin allergi. Pasienter som er allergiske mot penicillin erfaring anafylaktisk sjokk, en akutt tilstand som forårsaker blodtrykket å slippe, luftveisbetennelse og en svak puls. Reaksjonen er fra penicillin-binding til immun-reseptorer i kroppen og utløsning av en IgE-mediert betennelsesreaksjon.

Botemidler for Gas & Oppblåsthet

Gass eller oppblåsthet kan være en av de mest ubehagelige følelser. Det er mange årsaker til problemet strekker seg fra mat som spises til medisinske tilstander. Men hvis en person har dette problemet, er deres hovedanliggende å kurere det, slik at potensialet for forlegenhet er fjernet. Det finnes flere ulike måter tilstanden kan bli hjulpet.

Unngå Foods

Selvfølgelig den beste måten å kurere gass og oppblåsthet er å finne årsaken og fikse det. I de fleste tilfeller er årsaken diett. Det er visse matvarer som kan sette fordøyelsessystemet av i mennesker. Dessverre, de fleste av matvarer er ikke det samme for alle, og det er et tilfelle av prøving og feiling gjennom livet inntil matvarer er oppdaget. Når den er funnet ut, er den beste måten å hjelpe med problemet for å unngå disse typer mat. Noen matvarer som forårsaker gass i alle enkeltpersoner til et punkt er sukker og visse grønnsaker som inneholder cellulose. Meieriprodukter er også en vanlig synder.

Medisiner eller Enzymer

Med noen matvarer et stoff kan tilsettes for å bidra til å bryte ned materialet som forårsaker gassen. Melk er et eksempel på dette. Melk forårsaker intestinale problemer for mange på grunn av laktoseintoleranse, men enzymer slik som de i Lactobacillus-Aid produkter kan tilsettes til melken eller forbrukes like før drikking det for å hjelpe til å bryte ned laktose. Dette vil holde gassen dannes i legemet. Noen medisiner kan tas før å spise visse matvarer for å holde oppblåsthet ned, og andre kan kjøpes for å redusere tilstanden og lindre oppblåst følelse etter at den oppstår. Hvis tatt etter, tar det vanligvis ca en halv time å få effekt.

Sykdom

Noen ganger er årsaken til gassen er en sykdom slik som cøliaki. Hvis dette er tilfelle, blir en bestemt bestanddel som forårsaker en forverring av sykdommen, og dette er årsaken til gassdannelse og mavesmerter. Med cøliaki årsaken er gluten, og den eneste måten å forhindre det er å unngå alle produkter med gluten i dem. Dette er en ekstrem endring av diett som påvirker resten av en persons liv, og ettersom sykdommen ikke kan helbredes, er avgjørende dietten endring.

Kirurgi

En blokkering i tarmen kan føre til oppblåsthet og økt gass. Hvis dette er problemet, da en operasjon er nødvendig for å løse problemet. Det er ingen annen måte å rette den.

Lying Down

Ett middel som noen ganger fungerer uten medisinering er for en person å legge seg ned på magen hans for omtrent en halv time. Dette hjelper noen ganger virke luftboblene ut av systemet ved å tvinge dem inn i en annen posisjon.

Bivirkninger av Drenamin

Drenamin er tabletter som hjelper opprettholde normale funksjoner i binyrene. Drenamin har vanligvis svært effektive resultater.

Om Drenamin

Drenamin er ikke så svært konsentrert som andre binyrene kosttilskudd. En tablett skal tas tre eller fire ganger om dagen til hvert måltid.

Ingredienser

Drenamin består av bestanddeler som for eksempel kalsium-laktat, bovin lever, alfalfa ekstrakt, bokhvete, honning, cellulose, niacinamid, askorbinsyre, kalsiumstearat og mer.

Bivirkninger

Bivirkninger av Drenamin er sjeldne på grunn av flertallet av naturlige ingredienser den inneholder, men bivirkningene kan omfatte tretthet og hodepine.

Andre bivirkninger

Ikke ta Drenamin hvis du er allergisk mot bokhvete. Bivirkningene av bokhvete inkluderer økt følsomhet for solen.

Hvem bør bruke Drenamin

Drenamin bør ikke brukes hvis du er gravid eller ammende mindre annet er spesifikt anbefalt av en lege.

Bivirkninger av Osteovalin

Osteovalin er et reseptfritt supplement brukt for å forhindre bentap på grunn av alder og for å øke bein vekst. Osteovalin sies å forbedre resultatet av kalsium du kan være med å styrke skjelettet. Dette supplement har noen bivirkninger.

Hva er Osteovalin?

Osteovalin er et reseptfritt og helt naturlig supplement brukes til å redusere bein forverring. Osteovalin sies å begrense osteoklaster og øker osteoblastaktivitet, to aktiviteter som er vitenskapelig nødvendig for bein vekst.

Osteovalin Ingredienser

Osteovalin viktigste ingrediensene er strontium (strontium karbonat), quercetin og hesperidin. Andre ingredienser omfatter rismel, magnesiumstearat, cellulose og silisiumdioksyd.

Bivirkninger av Osteovalin

Bivirkninger til Osteovalin er uvanlig, men kan inkludere diaré; supplement kan også ha bivirkninger hvis det brukes med et annet medikament. Rådfør deg med legen din før du bruker.

Bivirkninger av Strontium

Strontium bruker er lik de av kalsium og det er farlig hvis det brukes for mye. Bivirkninger er hodepine, hudirritasjon, blodpropp, hukommelsesproblemer, kramper og besvimelse.

Annen viktig informasjon

Osteovalin bør ikke tas av de som har nyresykdom, er gravid eller ønsker å bli gravid, ammende eller under 25 år Rådfør deg med legen din før du tar.

Hva er farene ved Avelox?

Hva er farene ved Avelox?


Avelox er et antibiotikum som brukes for behandling av bakterielle infeksjoner og sykdommer som bihulebetennelse. Den aktive ingrediensen i Avelox er moxifloxacin hydroklorid. Inaktive ingredienser i Avelox inkluderer mikrokrystallinsk cellulose, laktosemonohydrat, krysskarmellosenatrium, magnesiumstearat, hypromellose, titandioksid, polyetylenglykol og jernoksid. Bivirkningene som oftest forbundet med Avelox er ikke alvorlig, men som med alle narkotika er det risiko og farer at pasienter bør vite om før du bruker.

Legemiddelinteraksjoner

Ifølge Høyre Health, har Avelox vært kjent for å ha alvorlige negative interaksjoner med følgende legemidler: Cordarone, propulsid, Norpace, diuretika, Erytromycin, antidepressiva, vitaminer og urte kosttilskudd eller produkter og ikke-steroide antiinflammatoriske midler. Som en forholdsregel, informere din lege av alle medisiner du er i dag og har tatt de siste tre månedene.

Bivirkninger

Det har vært sjeldne, men alvorlige bivirkninger er rapportert hos pasienter som tar Avelox. Bivirkningene som er rapportert inkluderer dehydrering, allergisk reaksjon, hjertearytmi, takykardi, palpitasjoner, angst, skjelving, nyresvikt, hepatitt, gulsott, anemi, ruptur av sener og blodig diaré. Hvis du opplever noen av følgende mens du tar Avelox, kontakt lege umiddelbart: gulsott, utslett, elveblest, kløe, pustevansker, problemer med å svelge, hevelse, mørk urin, blek eller mørk avføring, blodig urin, solbrenthet, forvirring, depresjon, hallusinasjoner, selvmordstanker, uregelmessig hjerterytme, besvimelse eller ekstrem tretthet.

Folk Hvem bør ikke ta Avelox

Pasienter som er over en alder av seksti, pasienter som tar kortikosteroider og pasienter med nyre, hjerte-eller lungetransplantasjoner bør ikke ta Avelox grunn av høyere risiko for seneruptur, ifølge RX List. Pasienter som er allergiske mot Moxifloxacin, Cinobec, Cipro, Penetrex, Trovan, Tequin, Maxaquin, Neggram, Noroxin, Floxin pr Zagam bør ikke ta Avelox grunn av høyere risiko for allergiske reaksjoner. Pasienter med tidligere historie eller familiehistorie med leversykdom, epilepsi, hjertesykdom, lavt kaliumnivå eller hjerteinfarkt bør ikke ta Avelox. Pasienter som får diaré bør ta forsiktighet hvis vurderer å ta Avelox. Kvinner som er gravide eller ammende bør ikke ta Avelox. Pasienter under 18 år bør ikke ta Avelox fordi det ikke har blitt testet eller godkjent for pasienter i den alderen.

Sikkerhetsprosedyrer mens du tar Avelox

Pasienter som tar Avelox bør drikke minst åtte glass vann om dagen for å unngå dehydrering. Ikke kjør bil eller bruke tunge maskiner mens du tar Avelox til du er ikke lenger i fare for bivirkninger på grunn av muligheten for svimmelhet og ørhet. Tilbring begrensede mengder tid ute i solen, fordi Avelox gjør huden mer følsom for sollys. Når du er ute i solen, bruk verneklær, solbriller og solkrem.

Informasjon for femteklassinger Om fordøyelsessystemet

Etter at du har spist lunsj i kantina eller middag med familien hjemme, er du faktisk ikke ferdig med maten prosessen. Det kan ha forlatt tallerkenen din og gått ned i halsen din, men arbeidet med fordøyelsen gjenstår.

I løpet av de Lips, Gjennom Gums

Når du tygger maten med tennene, er maten blir knust opp i bittesmå biter som vil være enkelt for deg å svelge. Som du tygger, er maten også blir blandet opp med spytt fra munnen. Spytt gjør maten i munnen våt og grøtaktig, så det er også lett å svelge.

Magen

Når maten er pre-fordøyd gjennom tygge, svelge den, og den går gjennom spiserøret. Dette er et veldig langt rør som går fra din til magen din hals. Akkurat som du har spytt i munnen som bidrar til å bryte ned maten du tygger, er det også saft i magen som gjør det samme. Hva som skjer er, når du svelger maten juice bidra til å gjøre det til en tykk væske i magen som suppe.

Tynntarm

Din mat er ikke gjort å bli fordøyd når det går til magen. Det neste trinnet er å gå gjennom et langt rør som er brettet opp inni kroppen kalles tynntarmen. Flere juice fra leveren gjøre maten enda mer fordøyelig og vitaminer og næringsstoffer fra maten går inn i blodet ditt. Blood fungerer som en transportør for disse vitaminer og næringsstoffer for å transportere dem gjennom hele kroppen din.

Tykktarmen

Neste stopp er den tykktarmen. Etter at vann er tatt fra mat og inn i blodet, er alt som står igjen, er avfall. Den er lagret ved enden av tarmen, inne i rektum.

Den Anus

Dette er åpningen i bunnen din hvilke muskler bruker når presser avfallet ut av kroppen din. Hvis dette avfallet som er igjen inne i kroppen din, kan du bli syk.

Fordøyelse

Etter at du er ferdig å spise, mat kan bli igjen i magen i opptil fire timer, og det kan ta tre timer å gå gjennom tarmen. Det kan også bli værende i tykktarmen i opptil 36 timer. Kjøtt og melkeprodukter er de mest lett fordøyelig mat mens noen frukter og grønnsaker inneholder materiale som ikke er lett fordøyd. Erter og bønner på middagstallerkenen er bare 78-83 prosent fordøyelig. Selv om bladgrønnsaker, visse frukter og kli inneholder mat saken som ikke er lett fordøyelig, cellulose og fiber i disse matvarene gir bulk til materiale i tykktarmen som gjør det lettere å feie ut matrester og annet materiale.

Nyre dialysebehandling

For de som nyrene ikke fungerer godt nok til å fjerne giftig avfall fra kroppen, er dialyse en livreddende behandling. Nyresvikt kan skyldes fødselsskader, sykdom eller skader. Vanligvis er det en temporær behandling, mens en pasient venter en levedyktig nyre donor og transplantasjon.

Anatomisk Funksjon

Dialyse erstatter jobben av U-formet tubuli i nyrene hvor blodet er filtrert før du flytter inn innsamlingskanaler og dumpet inn i blæren. Det er der-reabsorpsjon og sekresjon av essensielle partikler forekommer.

Sviktende Nyre

Når nyre mislykkes, går de inn i en tilstand som kalles uremia. Er den bokstavelige oversettelsen av denne "urin i blodet", som vil føre til døden.

Kunstig nyre

Dialysebehandling fungerer som en kunstig nyre for å separere blodkomponenter. Det skaper en falsk barriere slik at bare visse elementer for å passere gjennom for reabsorpsjon; basert på molekylvekten av elementet.

Salt Solution

En natrium-løsning anvendes i dialyse, slik at natrium-pumpen kan opprettholde optimale natrium-ion-nivåer via reabsorpsjon. Dette er en aktiv prosess styres av aldosteron hormonnivåer.

Typer av dialyse

Det er to hovedtyper av nyre dialyse: hemodialyse og peritoneal dialyse. Hemodialyse anvender cellulose-membraner nedsenket i væsken, mens peritonealdialyse bruker slimhinnen i pasientens bukhule.

Sannheten om engangsbleier

Sannheten om engangsbleier


For de fleste nye foreldre i USA i dag, er valget av hvordan du bleie babyen deres en beslutning som krever liten tanke. Mange familier sammenligne mellom ulike merker av engangsbleier, men svært få selv vurdere muligheten av tøybleier. Siden engangsbleier ble allment markedsført og tilgjengelig i 1961, har de blitt synonymt med baby omsorg. Men mange familier ikke vite mange fakta om elementet de bruker så ofte.

Historie

Ifølge DisposableDiaper.net, oppfinnelsen av engangsbleie var en gradvis prosess: forskjellige oppfinnere hadde lignende ideer på samme tid. Den første disponibel bleie ble trolig brukt i Sverige i 1942 og besto av en vev pad i gummibukser. I 1947 Henry Frede & Company produsert en engangsbleie, og i 1949 chux engangsbleier ble produsert av Chicopee og markedsført for bruk mens du reiser med fly. Men engangsbleier ikke blitt vanlig eller allment tilgjengelig før 1961, da Proctor & Gamble startet produksjon Pampers, ved hjelp av cellulosefiber i stedet for papir som absorberende materiale.

Ingredienser

En engangsbleie består av fem hoveddeler: en polyetylen vanntett bakside, en vev belegg som beskytter underlag, en absorberende kjerne, en overtagelse og fordelingslag og et hydrofilt, ikke-vevet ark som ligger an mot babyens hud. Den absorberende kjernen omfatter cellulose, fremstilt av tre, cellulose og natrium-polyakrylat, en kjemisk fremstilt også kalt super-absorberende polymerer som gjør kjernen meget absorberende. Oppkjøpet og distribusjon lag, laget av et ikke-vevet fiber eller plast, er det som skaper stay-tørrhet mot babyens hud. Andre komponenter omfatter den elastiske tape og som brukes til å montere og feste bleien og klebemidler som brukes for å holde materialene sammen. Mange bleier inkluderer også lotion i det øverste arket og blekk til pynt.

Funksjon

Engangsbleier kan absorbere store mengder urin og hold den bort fra babyens hud, og skaper en feel-tørr effekt som hindrer barnet fra å føle fuktighet mot huden hans. Dette kan bidra til å redusere bleie utslett og gjør diapering mer praktisk for familier. Imidlertid, i henhold til bleie Net, urin i en våt bleie kan fortsatt avle bakterier, selv om det føles tørr. Engangsbleier bør vanligvis skiftes minst hver to timer, selv om de kan vanligvis brukes til mye lenger uten å lekke.

Effekter

Engangsbleier har gjort livet enklere for mange familier. De lekke mindre enn tøy bleier som ble brukt før deres oppfinnelse, og siden de krever ikke vasking eller vedlikehold, de er lettere å bruke. Men de har også en rekke effekter på miljøet og på babyens helse. Ifølge bleie Net, er ca 18 milliarder bleier deponi årlig. Noen studier, for eksempel en gjort ved Universitetet i Kiel i 2000, har indikert at den reduserte pustemateriell i forhold til kluten kan opprette en hevet temperaturen inne i bleie som er usunn for guttebarn. I tillegg har barn i dag komplett pottetrening mot eldre aldre, og mange eksperter mener at senere trening kan være forårsaket av oppholdet-tørr følelse og bekvemmeligheten av engangsbleier. De er også mye dyrere å bruke enn klut, koster et gjennomsnitt på $ 4000 per barn over en periode på to år, ifølge Bleie Net.

Expert Insight

Ifølge American Academy of Pediatrics, "hva er viktigere enn hvilken type bleie er hvor ofte den endres. Enten du bruker tøybleier, forbruksmateriell, eller begge deler, alltid endre bleier som nødvendig for å holde babyen din ren, tørr, og sunt. "

Cell Wall & Water

Cell Wall & Water


Det cellevegg er den ytre barriere av planter og sopp. Denne veggen er ikke å forveksles med cellemembranen, som nesten alle dyre-og planteceller inneholder. Den cellemembran har både strukturelle og funksjonelle egenskaper. Det cellevegg er strukturelt, ved at den gir et ekstra beskyttelseslag.

Osmose

Osmose er kjent som bevegelse av vann over en membran. Når vannet beveger seg inn i en celle, kan det revne. Det cellevegg-slutter dette skjer på grunn av sin stivhet.

Fasthet og Shape

Selv når en plante tar opp en stor mengde vann for lagring, bidrar til celleveggen planteceller til å forbli fast og beholder sin form.

Permeabilitet

Det cellevegg er gjennomtrengelig for vann, så vel som gasser. Veggen er i stand til å holde opp til 50 prosent av sin kapasitet.

Gulrøtter og epler

Når du bite i grønnsaker og frukt som gulrøtter og epler, knase de - og celleveggen er ansvarlig for det. Det cellevegg består, hovedsakelig, av cellulose, som er en ufordøyelig materiale. Cellulosen i celleveggen gir knase. Disse plantene holder vann, så når du bite i dem, er frigjort vannet.

Struktur

Det cellevegg-holder cellen strukturelt lyd. I hovedsak celleveggen bend, men ikke knekke.

Hvordan Inner ned i vekt?

Hvordan Inner ned i vekt?

The Hollywood Diet

Den såkalte "Hollywood Diet," noen ganger markedsført som enten "The 24-timers Hollywood Diet" eller "The 48-timers Hollywood Diet," er en spesialisert versjon av en juice raskt. Juice faster innebærer å avstå fra fast føde for varigheten av den raske, alt fra 24 timer til så mye som en uke, og drikker bare juice, eller en spesiell juice-basert formel. Mens slike dietter er ofte markedsført som vekt-tap programmer, de er også noen ganger referert til som detox / cleanser programmer uten faste vekttap fordeler. Skuespillerinner inkludert Gwyneth Paltrow og Beyonce Knowles har erkjent å bruke 48-timers juice faster for å gå ned i vekt. Programmene har også fått kritikk for å være ineffektiv (eller forgjengelige) og for avhengig av underernæring til å fungere. Lignende programmer er referert til som "Master rens" og "Miracle Diet."

Low-carb dietter

Noen skuespillere har fulgt samme lav-karbohydrat tilnærming som programmer som Atkins Diet og South Beach Diet gjort kjent. Disse dietter fokusere på å spise protein og unngå karbohydrater, inkludert sukker, som har en tendens til å ha flere kalorier og cellulose. Skuespillere som Jessica Biel og Jennifer Lopez har blitt rapportert til å stole på lav-karbohydrat dietter for å holde seg i form eller komme i form for en filmrolle.

Store navn diettprogrammer

Mange skuespillere har også kjent brukt velkjente kosthold og treningsprogrammer, lyktes i sine vekt-tap innsats og bli talskvinner for ulike organisasjoner. Slik var det for Kirstie Alley med Jenny Craig, Jenny McCarthy med Weight Watchers, Tori Spelling med Nutrisystem og mer. Variasjonen er bred, og igjen, det virker, skuespillere gå ned i vekt og sliter med å gå ned i vekt på samme måte alle andre gjør.

Skuespilleren Advantage

Skuespillerinner ha en etappe opp på resten av verden i sine vekt-tap innsats på grunn av innholdet av sin karriere. Som en selvfølge, er det en del av jobbene sine for å holde seg i form. Mange har mer penger å bruke på personlige trenere og andre dyre programmer, og studioene de arbeider for ofte gi et treningsprogram eller trener for dem som en del av film forberedelse. For uker før og under skyting, er det en del av jobben å trene, ofte i flere timer hver dag. Skuespillerinner er faktisk betalt for å gå ned i vekt eller holde i god fysisk form, og selv om dette er absolutt ingen garanti for vekttap, er det absolutt en sterk motivasjonsfaktor at bare noen få yrker (som profesjonell idrett) aksje.

Hvordan å miste vekt over natten

For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Hvis du ønsker å opprettholde vekttap, må du adoptere en langsiktig plan som inkluderer regelmessig mosjon og et sunt kosthold. Du kan ikke miste betydelig vekt over natten. Du kan imidlertid slippe en minimal mengde vekt over natten ved bruk av et par metoder. Dette vekttap vil sannsynligvis ikke være permanent med mindre det er en del av en langsiktig diett og mosjon regime.

Hvordan å miste vekt over natten

•  Slutte å spise minst tre timer før du går i dvale. Hvis du går til sengs på tom mage, er det mer sannsynlig å veie mindre når du våkner. Kroppen ikke fordøye maten så effektivt når du sover. Hvis du ikke har mat i magen over natten, vil du ikke våkne opp med ufordøyd mat i systemet.

Få kardiovaskulær trening 2 til 3 timer før du går til sengs. Etter trening, vil stoffskiftet være forhøyet, og hjelpe deg å forbrenne kalorier mer effektivt. Dette betyr at du vil forbrenne mer kalorier over natten enn du ville gjort hvis du ikke hadde utøvd.

•  Drikk vann. Vann hjelper til å skylle giftstoffer fra systemet, rensing kroppen.

Unngå karbohydrater. Selv om kroppen din fordøyer enkle karbohydrater raskt, det tar lengre tid å fordøye mer komplekse karbohydrater som stivelse. Faktisk, kan kroppen ikke fordøye cellulose, en svært kompleks karbohydrater, i det hele tatt. Som et resultat, vil du veie mer i morgen. Karbohydrater også absorbere vann, slik at du veier litt mer på grunn av vanninnhold. Selv etter at de er spaltet, blir karbohydrater omdannet til glukose og deretter fett. Hvis du ønsker å gå ned i vekt over natten, ikke spise karbohydrater i løpet av dagen. I stedet velger low-carb, høy-protein matvarer. De proteinrik mat vil også dempe appetitten.

Sip grønn te før sengetid. Grønn te øker stoffskiftet, noe som hjelper deg å forbrenne kalorier mer effektivt. I tillegg til en kopp før sengetid, tar sikte på å drikke mellom 3 til 5 kopper daglig.

Hint

  • Opprettholde et sunt kosthold og dedikert treningsprogram for å gå ned i vekt permanent.
  • Noen vekt du mister over natten vil sannsynligvis ikke være permanent. Din kroppsvekt kan svinge i løpet av noen pounds på grunn av enkle vannvektendring.

Hva er i Zyrtec-D?

Zyrtec-D i en ikke-resept (i de fleste stater) antihistamin og nesespray. Det gir lindring i 12 timer med en time-released decongestant. Det er referert til som en bak-the-counter narkotika på grunn av FDA lovgivning som slimhinneavsvellende medisiner med pseudoefedrin ikke kan selges i butikkhyllene. Det er produsert og markedsført av selskapet Zyrtec, et stoff selskap som spesialiserer seg på allergi lettelse. Generiske versjoner er laget av flere andre produsenter. Zyrtec-D inneholder to aktive ingredienser, Cetirizin HCl og pseudoefedrin HCl.

Cetirizin HCl

Cetirizin HCl, eller cetirizin hydroklorid, er funnet i 5mg innen Zyrtec-D er et antihistamin, vurderte umiddelbar løslatelse delen av det sammensatte. Det er et hvitt, krystallinsk pulver som er vann-oppløselig. Cetirizin HCL er en selektiv H1-reseptorantagonist, som er, binder den seg til den samme reseptor-binding-området, men reverserer konstitutiv aktiviteten til reseptorene. Derfor, hvis en H1 reseptoren forbereder seg på å motta et molekyl som vil resultere i å øke adrenalin, økt puls og svette, vil Cetirizin HCl binde seg til at H1 reseptoren og lavere adrenalin, senke pulsen og svette.

Pseudoefedrin HCl

Pseudoefedrin-HCl, eller pseudoefedrin-hydroklorid er funnet innenfor Zyrtec-D i mengden av 120 mg. Det er en forlenget frigjøring nesespray. Pseudoefedrin-HCl er en ekstremt fine, hvite krystaller eller pulver, med en unik lukt. Det er meget vann-oppløselige, men ikke i kloroform eller alkohol. Pseudoefedrin HCl fører til at musklene langs veggene i blodkarene seg sammen, forårsaker mindre væske å forlate skipene og skriv sinus fôr i hals og nese. Dette reduserer betennelse i neseslimhinnen og reduserer slimproduksjon, som serverer å minske symptomene på nesetetthet. Imidlertid er en bivirkning som har blitt lagt merke til i pseudoefedrin-HCl er hypertensjon.

Inaktive Ingredienser

De andre innholdsstoffene i Zyrtec-D inkluderer mikrokrystallinsk cellulose, laktosemonohydrat, kolloidalt silisiumdioksid, hypromellose, krysskarmellosenatrium, magnesiumstearat, titandioksid, og polyetylenglykol. Disse er alle inaktive, som betyr at de ikke forårsaker eller hindre den tilsiktede effekt for å ta stoffet, og har ingen relasjon til bivirkninger. De blir satt inn i en sammensatt hovedsakelig for å hjelpe til med medikamentavgivelse, og for å gjøre legemidlet utseende eller smak tiltalende.

Bivirkninger

Bivirkningene av Zyrtec-D er rapportert som mindre med noen pasienter rapporterer tretthet, utmattelse, munntørrhet og søvnløshet.

Tilleggsinformasjon om Zyrtec-D

Zyrtec-D kan bli funnet på flere legemiddel og pharmacutical nettsteder samt butikker som CVS, Rite Aid og Sav-On. Zyrtec-D er laget av McNeil Consumer Healthcare, nå et datterselskap av helsevesenet giganten Johnson & Johnson, den største produsenten av over mot narkotika i verden.

Symptomer på Breathing Black Mold

Du har sikkert hørt om farene ved svart mold, og du kan lure på om du har vært utsatt for. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, har konsekvensene av eksponering for svart mold blitt overdrevet for de fleste, men for noen er reell fare. Du bør være kjent med symptomene slik at du vil gjenkjenne dem hvis de vises i din familie.

Identifikasjon

Black mold, eller noen ganger giftig svart mold, er det vanlige navnet som brukes for å referere til stachybotrys chartarum. Dette er en spesiell type av mugg spore som vokser på materialer som inneholder cellulose, slik som sheetrock eller tre, i nærvær av konstant fuktighet. Mange typer mold er svart, men er ikke nødvendigvis "svartsopp". Stachybotrys mugg er faktisk en grønn-svart.

Betydning

Tidlige rapporter om svart mold beroliget publikum at bare én til tre prosent av husene hadde de giftige sporer. Men i 1997, Susan Flappan, en miljø helse spesialist med Barnas Mercy Hospital, fant Stachybotrys sporer i 30 til 40 prosent av pasientenes hjem hun studerte. Mens absolutte tall er ikke kjent, synes det klart at svart mold kan være et større problem enn først teoretisert. Det er fornuftig å være kjent med symptomer på mold eksponering så vil du gjenkjenne dem hvis de dukker opp i familien din.

Symptomer

De vanligste symptomer på eksponering for svart mold er lik symptomene på forkjølelse eller influensa, noe som kan gjøre dem vanskelig å gjenkjenne. Du kan oppleve hodepine eller sår hals, diaré, konstant trøtthet eller en generell følelse av sykdom. I noen tilfeller kan du utvikle hår eller hud problemer, som for eksempel håravfall eller utslett.

Måten å fortelle disse symptomene er ikke bare en forkjølelse eller influensa er at de ikke vil gå bort over tid. Du kan oppleve dem forverring og minske, men som kan være relatert til hvor mye tid du tilbringer i ditt hjem i stedet for en kontinuerlig forbedring av symptomene.

Komplikasjoner

Eksponering for svart mold blir mer av et problem i de med allergi, astma eller lungesykdom. I disse menneskene, kan eksponering føre til luftveisproblemer som hoste, pipende pust eller pustevansker. Det kan forverre eksisterende forhold, så det kan bli sett på som en forverring av det opprinnelige problemet heller enn relatert til mold eksponering.

Noen tilfeller av idiopatisk pulmonal blødning, noe som betyr blødende lunger, hos spedbarn skal ha blitt knyttet til svart mold eksponering. Ifølge CDC, har denne koblingen ikke blitt bevist, og videre studier må gjøres.

Forebygging / løsning

Hvis du har et problem med mugg, betyr det at du har overflødig fuktighet fra et sted. Ditt første skritt er å finne ut hvor det er og løse problemet slik at mugg ikke vil bare komme tilbake.

Ifølge CDC, kan svartsopp renses på samme måte som en hvilken som helst form, ved hjelp av en løsning av en kopp av blekemiddel i en liter vann. Dette vil fungere på hardt underlag. Porøse eller absorberende overflater, for eksempel teppe, sannsynligvis må kastes. Det er viktig å bli kvitt alle de muggsporer, fordi selv døde sporer kan forårsake allergiske reaksjoner. Sørg for å ha masse ventilasjon, bruk hansker og vernebriller og aldri blande blekemiddel med ammoniakk. Hvis du er usikker på hvordan du går frem, kan det være lurt å ringe en profesjonell.

Cranberry Juice Cleanse

Fad detox og «rense" dietter blir stadig mer populære måter å miste vekt raskt og, tilsynelatende, skylle kroppen for giftstoffer. Et slikt kosthold er tranebær rens, som enkelte kilder hevder kan hjelpe rense kroppen for giftstoffer og fremme vekttap.

Men eksperter advarer mot renser som alvorlig begrenser diett eller ikke tillater en balansert diett plan. Før du prøver tranebær rens, snakke med legen din om din detox plan. Hun kan hjelpe deg med å avgjøre om dette vil være sunt for deg, og hvis så, kartlegge et sunt kosthold og mosjon plan i løpet av den tiden.

Dr. Christine Gerbstadt, MD, anbefaler å legge tranebærjuice eller hele tyttebær til et sunt kosthold for sine antioksidantegenskaper og høy vitamin nivåer.

Typer

Det er flere måter å ta tranebærjuice å følge rens plan. De to vanligste måtene er via en kapsel av konsentrert tranebærjuice, og i flytende form.

I kapselform, er standard dose 500 mg per kapsel, som skal tas en gang daglig. Kapsler omfatter vanligvis også gelatin, cellulose og silisiumdioksyd.

Noen kilder anbefaler å blande 100 prosent ren tranebærjuice med Chlorophylle pulver og vann, og drikker dette tre ganger daglig for å detox kroppen.

Andre kilder hevder at for best effekt, bør ren tranebærjuice blandes med vann, psylliumfibre og eple pektin.

Ifølge leger ved organichealth.net, men du kan høste helsemessige fordeler av tranebær juice uten å blande det med andre stoffer. De anbefaler å fortynne 2 oz. av tranebær i 8 gram vann, og drikker blandingen daglig.

Fordeler

Lite forskning er preformed om evne tranebærjuice å "rense" kroppen for giftstoffer. Faktisk er de fleste forskere enige om at kroppen vanligvis ikke trenger vår hjelp til detox selv. Sier Dr. Nasir moloo, en gastroenterolog basert i California: "Kroppen din gjør en perfekt god jobb med å kvitte seg med giftstoffer på egen hånd Det er ingen bevis for at [rens] dietter er nødvendig eller nyttig.».

Men kan legge tranebær juice, ekstrakt eller frukt til en ellers balansert kosthold gir betydelige helsefordeler. Cranberry juice er høy i vitaminer og mineraler, spesielt fiber, vitamin C og antioksidanter.

2009 forskning ved Worcester Polytechnic Institute i Massachusetts bekreftet at tranebær juice bidrar til å avverge urinveisinfeksjoner og kan være nyttig i å forebygge og behandle infeksjoner i blære og nyre, så vel.

De andtioxidants og phytochemical næringsstoffer i tyttebær kan bidra til å beskytte kroppen mot hjertesykdom og kreft. Spesielt kan de proantocyanidiner i tranebærjuice hjelpe treg eller hemme tumorvekst og vekst av brystkreftceller.

Mens betydelig forskning ikke har bekreftet disse påstandene, kan tranebærjuice bidra til å redusere høyt kolesterol, beskytte mot smitte, hindre nyrestein formasjon, styrke bein, og forebygge tannråte og tannkjøttsykdom.

Advarsel

Mens tyttebær kan gjøre underverker når det legges til et balansert kosthold, drikke tranebærjuice alene for sine rengjøringsegenskaper kan være farlig og kan ha alvorlig skadelige effekter på helsen din. Ikke forbruker nok kalorier, vitaminer eller næringsstoffer kan hjelpe deg å miste vekt, men kan sette deg i fare for alvorlige bivirkninger.

Drastiske rens dietter som ikke innlemme et bredt utvalg av sunne, proteinrike matvarer kan føre til vitaminmangel, muskelsvikt, svakhet, irritabilitet og tretthet. De på dramatiske detox diett planer ofte lider laber hud og hår, sprø negler, og tørt hår.

Uten fast føde, slik diett planer også ofte resultere i hyppige, ubehagelig flytende avføring. I tillegg vil den vekten du kan tape i en tranebærjuice "rense" være vanskelig å holde seg når du har byttet tilbake til fast føde.

Velge en Juice

Hvis du er interessert i å legge tranebærjuice til din diett for sine helsemessige fordeler, mener at forskning har ikke bekreftet at tranebærjuice kan "rense" kroppen din, og det skal alltid tas sammen med et balansert kosthold.

Mange typer av tranebærjuice på markedet i dag er fulle av sukker, kunstige fargestoffer og smaksstoffer, konserveringsmidler og tilsetninger. Det er ikke uvanlig for "cranberry juice" å bare inneholde 30 prosent tranebær ekstrakt kombinert med vann, søtstoffer og tilsetningsstoffer. Å drikke denne type juice regelmessig kan faktisk gjøre mer skade enn godt.

Mens det ikke pleier å være bitter, hvis du leter etter helsemessige fordeler, drikker bare 100 prosent tranebærjuice. Dette kan fortynnes med glitrende eller stille vann for å gjøre den mer spiselig.

Betraktninger

Vanligvis er detox renser ikke anbefalt av leger, med mindre de er rike på en rekke naturlige matvarer. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, snakke med legen din om å endre kosthold, og kanskje supplere det med tranebærjuice. Dr. Gerbstadt anbefaler fremme naturlig vanntap ved å legge tyttebær, selleri, asparges og urtete til kosthold, samt begrense saltinntak så mye som mulig.

Noen mennesker bør ikke spise store mengder tranebærjuice. Dette inkluderer personer med allergi mot acetylsalisylsyre, tyttebær eller blåbær, de med en historie med oksalat stener, og de som tar antikoagulantia eller lever medisiner.

Hvis du ammer, og du vurderer å legge betydelige nivåer av tranebærjuice til ditt daglige kosthold, snakke med legen din.

Typer medisinsk Polymers

Typer medisinsk Polymers


En polymer er et stoff som har en høy molar masse og består av repeterende enheter. Noen polymerer som er laget av naturlige kjemikalier, mens andre er syntetisert. Disse polymerer er skapt gjennom kjemiske reaksjoner produsert av molekyler som kalles monomerer. Disse monomerer bli med og danne kjeder, ifølge University of Wisconsin. Den medisinske feltet bruker polymerer både for ulike medisiner og for plast som brukes til å konstruere ulike medisinsk utstyr.

Plast

Mange syntetiske polymerer er plastmaterialer som anvendes i konstruksjonen av medisinsk utstyr. Plast har blitt brukt til å lage enkle og mer behagelige protese armer og ben. Protetikk laget av plast er mer fleksible og bevege seg mer jevnt. Plast er mindre sannsynlig å bli forurenset av patogener enn andre byggematerialer, som for eksempel metaller og skogen. Plast tillate medisinske fagfolk til å lage engangs forsyninger, så kan kastes forsyninger forurenset med patogener og væsker. Rør, sprøyter og mange andre medisinske enheter er laget ved hjelp av plast.

Stivelse og proteiner

Mange matvarer er polymerer. Proteiner og stivelse er begge polymerer som folk må forbruke. Den menneskelige kroppen trenger protein for energi og for å bygge muskelmasse, selv om de fleste amerikanere spiser mer protein enn de trenger. Ifølge Appalachian State University, idrettsutøvere og andre aktive mennesker trenger mer protein enn vanlig. Når mennesker lider av proteinmangel, kan proteintilskudd være en form for medisin.

Cellulose

Cellulose er en naturlig substans som er en polymer. Den brukes til å lage medisiner, slik som natriumfosfat cellulose og hydroksypropyl-cellulose. Sodium cellulose fosfat senker høyt kalsiumnivå i urinen, bidrar til å holde nyrestein fra utviklingsland, ifølge University of Maryland.

Polyethelene

Polyethlene glykol er en polymer som fungerer som et avføringsmiddel. Det er et avføringsmiddel som øker mengden av vann i avføringen, som bidrar til å behandle forstoppelse. Dette fører til hyppigere og enklere avføring, ifølge University of Arkansas. Noen versjoner brukes til å tømme ut kolon før en koloskopi.

Polystyren

Natrium polystyren er en polymer som behandler hyperkalemi, en overdreven mengde av kalium i blodet. Menneskekroppen kan vanligvis regulere mengden av kalium i blodet svært presist, så en manglende evne til å regulere kalium indikerer et problem med nyrene. Denne medisinen er foreskrevet til pasienten og legen gir pasienten instruksjoner om hvordan du bruker medisiner, ifølge University of Maryland.