Digidexo.com

alopecia areata hos barn

Alopecia areata hos barn

Alopecia areata er en autoimmun sykdom som fører til runde, bare flekker på hodet og eventuelt andre deler av kroppen også. Alopecia areata er den vanligste typen alopecia (eller hårtap). Sykdommen er uforutsigbar og har ingen kur.

Frekvens

Ifølge American Academy of Dermatology, lider om lag 2% av verdens befolkning fra alopecia areata. De fleste av disse personene begynner opplever symptomer i løpet av barndommen.

Årsaker

Alopecia areata er en autoimmun sykdom som angriper hårrøttene, hindrer hårvekst. Hårsekkene er levende og godt, men ikke produsere hår så lenge kroppen fortsetter å angripe røttene.

Symptomer

Barn berørt av alopecia areata vil ha tilfeldige bare flekker. Flekkene er vanligvis små og runde. Noen ganger kløe kan oppstå i området der en ny skallet oppdateringen skjer.

Varighet av symptomer

Hvor lenge sykdommen varer varierer mye fra ett barn til et annet. Noen barn kan ha en eller flere bare flekker for en kort tid, og når håret vokser ut igjen, kan symptomene aldri tilbake. Andre barn opplever en syklus av skallet patcher etterfulgt av gjenvekst som gjentas i det uendelige.

Tilknyttede betingelser

Barn med alopecia areata kan også oppleve eksem, allergi, astma, vitiligo eller skjoldbrusk sykdom.

Behandling

Det er i dag ingen effektiv behandling for alopecia areata. I noen tilfeller kortisoninjeksjoner kan hjelpe. Også, minoxidil og Anthralin kremer hjelpe noen barn, men ikke alle.

Daglige tips for barn med Alopecia areata

Barn som har utviklet alopecia areata har å gjøre med noen store forstyrrelser. Først, har du en kronisk tilstand som kan påvirke deg for resten av livet ditt. For det andre har utseendet nettopp endret. Du kan ta kontroll over AA slik at den ikke styre livet ditt.

Hvordan Alopecia areata påvirker dagliglivet

Mens alopecia areata endrer utseende, er det ikke en invalidiserende sykdom. Du kan fortsatt gå på skole og være sammen med vennene dine. Den største effekten du kanskje legge merke til er hvordan du føler om deg selv nå som du har mistet noen eller alle av håret ditt. Alopecia areata (AA) kan føre til en betydelig emosjonell utfordring til deg. Hvis du har mistet hele eller mesteparten av håret ditt, er du sannsynligvis å gjøre med motvilje mot å delta i normale aktiviteter.

Noen klassekamerater kan erte deg. Det beste du kan gjøre for deg selv er å stole på din familie og virkelige venner å hjelpe deg å komme gjennom tilpasning til den nye utseende. Ikke miste noen følelse av din egen selvverd --- bare fordi du har mistet håret betyr ikke at du er noe mindre verdig respekt fra deg selv eller andre.

Hold på med dine interesser

Fortsett ditt engasjement i idrett, musikk, skoleavisen eller årbok eller fungerende gruppe du er involvert med. Den travlere du bor, jo mindre tid du trenger å bekymre deg om din nye utseende. Du tror kanskje du må glemme om å finne en jobb i løpet av sommeren eller begynner å date. Begynn å se på din personlighet egenskaper som du liker og begynne å understreke de i samhandling med venner, familie, søsken og lærere. Hvis det gjør deg mer komfortabel, bære en lue, skjerf eller lue når du er ute i offentligheten. Snakk med din lege og foreldre om fordeler og ulemper med å bruke en parykk (du kan endre hårfarge og stil uten å måtte få en klippe håret eller farge, iført en parykk om sommeren kan vise seg å være ubehagelig).

Dealing med din nye Utseende

Det største sjokket du kan oppleve er å se i speilet og ser bare flekker eller ikke hår i det hele tatt på hodet. Til å begynne med vil det være svært vanskelig å håndtere dette. Du kan lære å håndtere din tilstand og utseende ved å be om så mye informasjon om AA som du kan. Å ha litt kunnskap vil hjelpe deg å vite hva du kan forvente. Ikke vær redd for å stole på din familie og nærmeste venner for emosjonell støtte.

Ikke la din AA for at du tror noe mindre av deg selv. Bare fordi du har mistet hår betyr ikke at du er verdt noe mindre. Sørge over tapet av den opprinnelige utseende. Når du har jobbet gjennom sorgen, gjør det et poeng å være så positiv som mulig. De som ville prøve å le av deg vil finne det vanskeligere å gjøre hvis du er upbeat og nekter å tillate noen å bringe deg ned. La dine foreldre for å diskutere tilstanden din med lærere, spesielt hvis du bære en lue, skjerf eller lue for å dekke hodet.

Alopecia hos barn

Det er livet endring, men ikke livstruende for et barn å miste håret. Barn bryr seg dypt om hvordan andre ser på dem. Alopecia, eller hårtap, kan ikke bety så mye for en eldre mann som er delvis skallet som det vil til et barn. Skal klassen med oppdateringer av hodebunnen viser er pinlig og det gjør vondt når klassekameratene spør om hårtap skyldes kreft eller om det er smittsomt. Men, med støtte fra voksne, og riktig behandling, kan et barn komme over denne tilstanden uskadd.

Human Hair

Menneskelig hår vokser i etapper. Folliklene er små hull i huden som hår utvikler seg. Hår vokser i lengde fra folliklene i en jevn hastighet, og deretter hviler. Friske mennesker har om lag 100.000 hår på hodet. Om 50 til 100 hår om dagen faller ut. Disse er slutt byttes ut.

Håret er skjør og at risikoen for mange forskjellige problemer som kan plage barna også.

Typer av Alopecia

Mange typer alopecia er midlertidige i barn, og påvirker bare i hodebunnen. Andre typer kan påvirke håret over hele kroppen.

Blant de vanligste tilstander som kan forårsake alopecia problemer er infeksjoner. Tinea capitis er en sopp infeksjon meste finnes barn 3 til 10 år gammel. Denne soppen spres ved å dele kammer, børster og barrettes. Det påvirker gutter oftere enn jenter.

Telogen effluvium avbryter hårvekst syklusen også. Forårsaket av traumer som kjemoterapi, alvorlig stress, større kirurgiske inngrep eller alvorlig sykdom, hår tynner eller faller helt ut.

Verken alopecia areata eller telogen effluvium er smittsom.

Autoimmune Alopecia

Alopecia areata fører flere-til to-tommers runde flekker av hårtap i hodebunnen. Et barns immunsystemet angriper hårsekkene som resulterer i pågripelsen av hår i vekstsyklusen.

Foreldre til barn med alopecia areata, en autoimmun lidelse, vil du finne informasjon og støtte grupper gjennom National Alopecia areata Foundation på naaf.org.

Behandlinger

Om lag tre av fem barn vil komme seg helt uten omfattende behandling.

Familie leger behandler de fleste pasienter. De henviser barn med alopecia til en hudlege, en lege som spesialiserer seg på hudsykdommer. Laboratorietester viser om en sopp eller smittestoff er involvert.

Behandlinger inkluderer anti-sopp narkotika for tinea capitis. Et barn med telogen effluvium kan motta aktuell steroid salver eller kremer for et par måneder eller inntil hans tilstand bedres.

Voksne kan hjelpe

Noen barn slitasje skjerf eller hatter å skjule sin hårtap, håper klassekamerater vil ikke erte dem.

Foreldre bør hjelpe barnet sitt tilpasse seg skolen. Arbeide med lærere, kan en forelder forsikre klassekamerater når de uttrykker bekymring for "å fange noe" eller lurer på hvorfor Alice er skallet.

Med informasjon kan de forstå og støttende voksne, kan barn takle alopecia.

Informasjon om tidlig gråning hos barn

Når et barn spirer grått hår, er hun opplever tidlig gråning, eller canities. Ifølge Alan Greene, en professor, barnelege og innehaver av DrGreene.com, kan årsaken være et symptom på en underliggende tilstand, lidelse eller sykdom. På grunn av dette, bør foreldrene alltid kontakte lege hvis barnet deres utvikler grå hår. Avhengig av diagnose, kan tidlig gråning bli forsinket eller stoppe.

Hvorfor Håret blir grått

Grå hår resultater fra redusert aktivitet av melanocytter, som er celler i hårsekkene; et fullstendig fravær av melanocytter resulterer i hvitt hår. Kaukasiere oppleve en reduksjon i aktiviteten av melanocytter tidligere enn andre raser. Lyshåret kaukasiere utvikle grå hår i samme takt som de med mørkere hår, men det er mer merkbart i de med mørkt hår.

Arvet Trend

Ifølge en artikkel av barnelege Jennifer Shu, lagt ut på CNNHealth.com i mai 2009, tidlig gråning hos barn har en tendens til å være arvelig, og i små mengder (noen få tråder) det vanligvis ikke er grunn til alarm.

Vanlige årsaker

Alopecia areata, tap av hår innenfor et lite område, rammer 1 prosent av befolkningen, vanligvis barn. Håret kan vokse tilbake grå til pigmentering slutt tilbake til follikler.

En mangel på vitamin B-12 er også en vanlig årsak. Den mangel kan være fra en diett som mangler B-12, eller fra en medisinsk tilstand som hindrer absorpsjon av vitamin.

Andre årsaker

Noen former for anemi, der det ikke er nok røde blodlegemer til å gi tilstrekkelig oksygen til vevene, kan føre til for tidlig gråning, som kan skjoldbrusk lidelser. Andre uvanlige men mulige årsakene til for tidlig grått hår kan inkludere vitiligo, tuberous sklerose, Nevrofibromatose og Waardenburg syndrom, ifølge legene. Shu og Greene.

Diagnose

Dr. Greene sier at det er tre trinnene involvert i diagnostisering av mulig årsak til for tidlig gråning hos barn: en detaljert familiehistorie for å fastslå om noen av slektningene opplevd tidlig gråning; en fysisk undersøkelse; og en rekke blodprøver for å finne ut om barnet har en vitaminmangel, anemi eller en skjoldbrusk tilstand.

Behandling

Tidlig gråning bør slutte med effektiv behandling av en underliggende tilstand.

For barn som opplever tidlig gråning uten kjent årsak og som er selvbevisst om deres tilstand, foreslår Dr. Greene ved hjelp av en grønnsak-basert hårfarge, som studier har knyttet kjemiske fargestoffer til ulike former for hudkreft.

Tørr hodebunn og håravfall hos barn

Tørr hodebunn og håravfall hos barn


En tørr hodebunn og håravfall er pinlig for barn og gåtefullt for foreldre. Med riktig medisinsk behandling, kan denne tilstanden være lett behandles og forebygges i noen tilfeller. (Se referanse 1.)

Effekter

Barn som har en tørr hodebunn og håravfall kan ha en kløende hodebunn og røde flekker på hodet. (Se referanse 2.)

Årsaker

Årsaker til en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer seborreisk dermatitt, ringorm i hodebunnen og alopecia areata. (Se referanse 2.)

Identifikasjon

For å finne årsaken til en tørr hodebunn og håravfall hos barn, vil en lege ta en familie historie og spørre om symptomer som barnet hadde før tilstanden startet. Legen vil undersøke hodebunnen, bestille blod arbeid og i noen tilfeller utføre en skalp biopsi. (Se referanse 3.)

Behandlinger

Behandlinger for en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer medisinert sjampo, anti-sopp kremer og reseptbelagte medisiner. (Se referanse 2.)

Forebygging / løsning

For å hindre en tørr hodebunn og håravfall hos barn, ha god hygiene og å spise en balansert kosthold er gunstig. (Se referanse 2.)

Nail sykdommer hos barn

Unormalt i neglene på barn kan rett og slett være kosmetiske problemer, men noen ganger er symptomer på en mer alvorlig sykdom. Psoriasis, lichen planus, alopecia areata, Epidermolysis Bullosa, postherpetisk whitlow og onychomycosis er noen av de vanligste sykdommer som påvirker negler hos barn.

Onychomycosis

Onykomykose er resultatet av en fungal infeksjon som forårsaker spiker skal være tykt, misfarget eller deformert. Behandling er nødvendig for å unngå spiker bli så tykt at de forårsaker smerte. Tåneglene er berørt mer enn fingerneglene og onychomycosis er sett mye oftere hos voksne enn hos barn. For milde til moderate tilfeller, er aktuell behandling ofte brukt. Mer alvorlige tilfeller hos barn krever å ta anti-sopp kapsler.

Alopecia areata

Alopecia areata (AA) er en hårtap sykdom, men fører ofte endringer i negler. Nail pitting, spiker blir konkav, spiker Shedding og rød hud rundt neglen er mulige symptomer på AA, samt hårtap. Det er i dag ingen kjent kur; imidlertid aktuelle behandlinger eksisterer.

Lichen planus

Lichen planus (LP) er en betennelsessykdom i huden og munn. LP er for det meste preget av en intens kløe og kan forårsake negle, spesielt ved roten av neglen. Typiske symptomer er ridging, splitting, tynning eller spiker tap; Imidlertid er de fleste tilfeller av LP sett i middelaldrende voksne, og er sjelden hos barn.

Epidermolysis Bullosa

Epidermolysis bullosa (EB) er en genetisk lidelse hvor de to lagene av huden, epidermis og dermis, mangel kontakter for å holde dem sammen. Friksjon er skapt av rubbing av de to lagene. Som et resultat, får du blemmer og smertefulle sår. Barn med EB har blitt referert til som "Butterfly Children", "vatt Babies" eller "Crystal hud Barn" på grunn av huden blir ekstremt skjør. Det finnes ingen kjent kur for EB.

Psoriasis

Psoriasis i neglene er annerledes enn psoriasis i huden, men de fleste som har spiker psoriasis har også hud psoriasis. Barn ofte vil vise denne tilstanden rundt skolealder med neglene bli pitted eller grov. Psoriasis er kronisk uten kjent kur, og vil vare gjennom et barns liv; Imidlertid, er det kjent å gå inn i remisjon fra tid til annen.

Postherpetisk Whitlow

Herpetisk Whitlow (ofte kalt "hånd herpes" eller "finger" herpes) er forårsaket av herpes simplex virus (HSV). Det er vanlig hos barn som et resultat av tommel-suger med en infeksjon på munnen eller lepper. Som alle stammer av herpes viruset, det er veldig smittsomt, selv om symptomene ikke er til stede. Postherpetisk whitlow faktisk skjer på huden hvor som helst på fingeren, men ofte på neglesengen. Symptomene vil vanligvis klare seg opp i løpet av noen uker.

Tegn og symptomer på Håravfall hos barn

Den amerikanske Håravfall Association (Ahla) sier at hårtap hos barn (pediatrisk alopecia) står for tre prosent av alle besøk til barneleger kontorer nasjonalt. Tegn og symptomer er oftest alarmerende plutselig.

Normal Håravfall

Menneskelig hår vokser i gjennomsnitt seks inches per år. Vanligvis er 100 til 120 hårstrå skur i løpet av en dag, og er stadig erstattet av ny vekst.

Infeksjon

Soppinfeksjon tinea capitis (ringorm i hodebunnen) er den vanligste årsaken til plutselig hårtap hos barn. Symptomer inkluderer bare flekker der håret har brukket av ved hodebunnen, sorte prikker og kløe. Det blir behandlet med anti-soppmidler.

Sykdom

Alopecia areata, en autoimmun sykdom, som forårsaker plutselig håravfall --- ofte over natten --- resulterer i glatte flekker på et barns hode. Alopecia totalis forårsaker plutselig og fullstendig skallethet. Hudleger kan forskrive medisiner for å undertrykke immunsystemet og stimulere hårvekst; disse vil imidlertid ikke hindre fremtidige hårløse flekker.

Kjemoterapi

Mange kjemoterapi medisiner føre til hårtap, noen innen et par uker etter det første kurset av behandling. Hår kan vises på et barns pute, eller komme ut når du børster håret hennes.

Emotional Impact

The American Academy of Dermatology slår fast at "de følelsesmessige aspektene ved å leve med hårtap kan være utfordrende." Foreldre bør gi trygghet til sine barn lider av hårtap.

Alopecia areata Informasjon

Alopecia areata Informasjon


Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, påvirker alopecia areata 1 prosent av den amerikanske befolkningen, og finnes hyppigst hos barn. Alopecia areata har ingen kur, men det finnes behandlingstilbud tilgjengelig for å bremse håravfall og for å gjenopprette hårvekst hos noen lider. For å få de beste resultatene fra de behandlinger som er tilgjengelige, må du vite hva slags alopecia areata du har.

Hva er Alopecia areata?

Alopecia areata er tenkt å være en autoimmun sykdom der de hvite blodcellene feilaktig angripe hårsekkene. Grunnen til at dette skjer er fordi immunsystemet registrerer disse folliklene som fremmedlegemer. Dette fører til at håret til å falle ut av hårsekken og stopper hårsekken fra å vokse nytt hår. Alopecia kan oppstå i alle aldre.

Typer av Alopecia areata

Det er tre typer av alopecia areata: alopecia areata (AA), alopecia areata totalis og alopecia areata Universalis. AA er den vanligste form for alopecia areata. Det resulterer i flekkvis håravfall og er mer utbredt blant barn. Personer med AA har en bedre sjanse til Veksten enn de to andre former for alopecia areata. Alopecia areata totalis forårsaker totalt hårtap fra hodebunnen. Som nå, vitenskapsmann er ikke helt sikker på hva som forårsaker denne formen for alopecia. Alopecia areata universalis er en meget sjelden form for alopecia areata og fører til totalt hårtap over hele kroppen. Det er ingen FDA-godkjente behandling for denne formen for alopecia areata, og årsakene er fortsatt under etterforskning.

Symptomer

Alopecia areata har vanligvis ingen symptomer bortsett fra hårtap selv. Håravfall knyttet til alopecia areata er usammenhengende og bart. Hårtap kan starte fra så enkelt tynning og fremgang for å fullføre skallet av området. Alopecia areata kan også påvirke hårveksten på andre områder av kroppen. I noen tilfeller kan håravfall være samlet over hele kroppen, men dette er bare i alvorlige tilfeller.

Årsaker

Årsaker til alopecia areata er ikke alltid lett oppdages. I noen tilfeller må legen ta en biopsi av det berørte området for å gjengi en diagnose. Det er noen vanlige årsaker til alopecia areata, inkludert trichotillomania,
tinea capitis, lupus og telogen effluvium.

Trichotillomania er en tilstand forårsaket av personen trekker sitt eget hår ut. Forskere er ikke helt sikker på hva som forårsaker dette, men de spekulerer på at det kan være knyttet til stress. Som nå, er det klassifisert som en impulsforstyrrelse og er bare behandles gjennom terapi.

Tinea capitis er en soppinfeksjon i hodebunnen. Soppinfeksjoner som black-dot ringorm kan forårsake alopecia areata. Den er forårsaket av skalerings igjen fra infeksjonen og resulterer i håret faller ut i plastre. Denne typen hårtap er mulig å behandle.

Noen mennesker med lupus utvikle et utslett kalt discoid. Discoid forårsaker skade hårsekken og hodebunnen, noe som resulterer i arrdannelse og håravfall. Hår tap som et resultat av discoid er vanligvis permanent.

Telogen effluvium (TE) er en tilstand som fører til at håret til å gå inn i hvilestadium (telogen) tidlig. Våre hår har en naturlig vekst og Shedding syklus; med telogen effluvium, er at syklusen avbrutt og fører til mer hår enn normalt å gå inn i Shedding scenen. Årsaken til TE er ukjent, men antas å være knyttet til stress.

Behandlinger

Hvis hårtapet er bare usammenhengende, er det vanligvis behandles med Kenalog. Kenalog er et steroid administreres av injeksjon intralesionally (inn i lesjonen). Injeksjonen gis gjennom en liten nål inn i alopecia patcher hver 4 til 6 uker. For saker som er mer moderate, aktuell minoxidil eller foreskrevet steroid kremer er et bedre valg.

Hvis hårtapet er stor spredning, består behandlingen av kontakt hypersensitization. Dette synes å være en mer vellykket valg i behandling utbredt alopecia areata. I visse undersøkelser har det vært effektiv i 40 prosent av pasientene. For å oppnå gode resultater, må behandlingen fortsatte opp til et år.

Årsaker til Hårtap hos barn

Årsaker til Hårtap hos barn


Ifølge Hairloss.com, to millioner barn lider av minst en form for hårtap (alopecia). Av dette tallet, vil 60 prosent vokse ut av tilstanden og 40 prosent vil ikke. Det er flere årsaker til hårtap hos barn, og bli kjent med hvilken tilstand som forårsaker det er viktig å finne den rette behandlingen.

Tinea Capitis

Tinea capitis (ringowrm) er en usammenhengende type hårtap forårsaket av en soppinfeksjon. Denne infeksjonen fører også ødelagt hår, kerion (en stor rød boggy nodule i hodebunnen), vekter og hovne lymfeknute kjertler.

Trichotillomania

Dette er en tilstand forårsaket av hårene blir trukket fra hodebunnen, øyevipper eller øyenbryn. Barn som har denne tilstanden vanligvis begynne å trekke håret, av nervøsitet eller stress, og det er vanligvis vanedannende. Tegn på Trichotillomania er: ujevn hårlengde, flekkvis håravfall og ødelagt hår.

Traction Alopecia

Traction Alopecia er håravfall forårsaket av håret blir dratt for hardt. Denne tilstanden er vanligvis sett i kvinnelige barn med stramme hestehaler eller fletter. Traction Alopecia kan skade hårsekkene forårsaker håret til å falle fra hårfestet, eller å falle ut i andre områder.

Alopecia areata

Denne typen hårtap er ikke smittsomt som Tinea capitis, selv om håravfall mønster kan se like ut. Alopecia areata fører til at håret til å falle ut i patcher i 02:59 områder i hodebunnen, men det fører ingen irritasjon, betennelse eller rødhet.

Telogen effluvium

Dette hårtap tilstand påvirker det meste spedbarn. Det Håravfall er en normal prosess, forårsaket av håret falle ut til å regenerere sterkere hår. Denne tilstanden kan også påvirke ungdommer i tider med stress. Dette skyldes stress kan føre til at håret syklus blir avbrutt og gå inn i hvilefasen.

Hva som forårsaker Total Permanent Håravfall hos barn?

Hårtap hos barn kan være følelsesmessig ødeleggende for barn så vel som for sine foreldre. Mange typer hårtap er midlertidige og vil etter hvert vokse ut igjen, men flere forhold resultere i permanent skallethet.

Alopecia areata

Ifølge National Alopecia Areata Foundation, er alopecia areata en autoimmun hudsykdom. Barnets immunsystem angriper hennes hårsekkene, slik at hun mistet håret i patcher. Alopecia areata er uforutsigbar. Noen ganger håret vokser tilbake og faller ut igjen, eller det resulterer i total og permanent håravfall. Sykdommen opptrer ulikt i hvert barn.

Alopecia totalis

Fem prosent av alle tilfeller av alopecia areata fremdriften til en annen tilstand som heter alopecia totalis. Alt av hår i hodebunnen faller ut og barnet er helt skallet. Få behandling alternativer er tilgjengelige som permanent møte denne tilstanden, ifølge National Alopecia areata Foundation.

Alopecia Universalis

Alopecia universalis er den sjeldneste formen for alopecia areata. Det resulterer i hårtap i hodebunnen, øyevipper, øyebryn, og over resten av kroppen. Behandlingstilbud er begrenset. I de fleste tilfeller er en parykk den mest effektive alternativet for å bevare utseendet og selvfølelse.

Hva er årsaken til Sudden skallethet hos barn?

Skallethet er ikke eksklusivt for eldre menn og kvinner. Den amerikanske Håravfall Association, opprettet for å gi støtte til og bygge bevissthet om medisinske årsaker og emosjonelle effekter av hårtap hos menn, kvinner og barn, sier at hårtap hos barn (pediatrisk alopecia) står for 3 prosent av alle besøk til barneleger 'kontorer nasjonalt. Mens plutselig håravfall i patcher eller over hele hodebunnen kan være alarmerende, kan mange tilfeller behandles effektivt, og hårvekst kommer tilbake.

Anatomy of the Hair

Våre hår består av en follikkel, som er under hudens overflate i dermis; og skaftet, som er over hudens overflate. Vekst, som oppstår i hårsekken, gjennomsnitt seks inches per år. Vanligvis er 100-120 hårstrå kaster daglig, stadig erstattet av ny vekst.

Infeksjon

Den vanligste årsaken til plutselig hårtap hos barn er en soppinfeksjon i hodebunnen kalles tinea capitis (ringorm i hodebunnen). Ifølge MedLineHelp, er det mest vanlig hos barn, men kan påvirke ungdom og voksne også. Symptomer inkluderer bare flekker der håret har brukket av ved hodebunnen, sorte prikker og kløe.

Barn med mindre irritasjoner på deres hodebunnen, dårlig hygiene eller langvarig fuktighet i hodebunnen er mer utsatt for smitte. Det er også smittsom, overføres ved direkte kontakt med noen med infeksjon eller ved å dele luer, børster og kammer med en infisert barnet. Infeksjonen behandles med orale anti-fungal medisiner; noen ganger aktuelle medisiner anbefales også.

Alopecia areata

Alopecia areata, en autoimmun sykdom der kroppen angriper hårceller, forårsaker et plutselig tap av hår --- ofte over natten --- resulterer i glatte hårløse flekker på et barns hode. Det kan være arvelig. Ifølge American Academy of Dermatology, 20 prosent av dem som har alopecia areata har en slektning med det. Selv om det kan påvirke alle i alle aldre, barn er mest utsatt. Den amerikanske Håravfall Association sier at 1 av 1000 barn er berørt og at fem prosent av disse vil utvikle alopecia totalis, noe som fører til fullstendig skallethet så raskt som over natten eller i løpet av flere dager til flere måneder.

En lege diagnoser alopecia areata ved å undersøke hodebunnen og utelukker andre årsaker. Det finnes ingen kjent kur --- sykdommen kan forsvinne i måneder eller år, og så dukke opp igjen. Hudleger kan bruke reseptbelagte medisiner for å undertrykke immunsystemet og stimulere hårvekst; dette arbeidet vil ikke hindre fremtidige hårløse flekker fra å vende tilbake, men kan hjelpe hårvekst avkastning til eksisterende hårløse flekker, og til og med hele hodet i tilfeller av alopecia totalis.

Kjemoterapi

Mange kjemoterapi medisiner føre til hårtap, noen så raskt som innen et par uker etter det første kurset av behandling. Foreldre er klar over dette bivirkning av behandling, og dermed kan bidra til å forberede sine barn for den følelsesmessige virkningen av deres forestående hårtap.

Emosjonelle Betraktninger

The American Academy of Dermatology slår fast at "de følelsesmessige aspektene ved å leve med hårtap kan være utfordrende, spesielt i et samfunn som anser hår som et tegn på ungdom og god helse." Det fortsetter med å si at de fleste årsaker til hårtap, inkludert alopecia areata, ikke påvirker et barns generelle helse og trenger ikke forstyrre deres daglige aktiviteter eller generelle lykke.

Steroid behandlinger for Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun tilstand som forårsaker håret til å falle ut i patcher omtrent på størrelse med en nikkel. Noen hår bærende området kan bli berørt, men tilstanden er mer merkbart på hodet. For noen ukjent grunn immunsystemet angriper hårroten og forårsaker hårtap. Denne tilstanden er ofte behandlet med kortikosteroider på grunn av sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Epidemiologi

Alopecia areata rammer om lag 0,2 prosent av befolkningen. Det påvirker både menn og kvinner, men er langt mer utbredt hos kvinner. Det kan skje i alle aldre, men er mer sannsynlig å skje i slutten av tenårene og tidlig voksen alder. Det forekommer hos ellers friske personer med ingen historie av sykdommen.

Behandling

Kortikosteroider er ofte injiseres rett under huden i og rundt de berørte områdene. Orale kortikosteroider ikke er ofte brukt, fordi de er bare effektive når de blir tatt, og lengre bruk av orale kortikosteroider presenterer bivirkninger som kan være mer skadelig enn alopecia areata. Med de fleste individer, vil Veksten starter ca en måned etter behandling med kortikosteroider. Husk at enkelte individer aldri vil oppleve noen Veksten i de involverte områdene. Kortikosteroider er antatt å redusere betennelsen assosiert med den autoimmune tilstand som fører til alopecia areata.

Bivirkninger av kortikosteroider

Kortikosteroider bivirkninger omfatter endret respons på fysisk stress, noe som kan føre til at blodtrykket å slippe i tider med fysisk stress. Steroid abstinenssyndrom kan oppstå ved brå seponering av kortikosteroider og kan føre til tretthet, stølhet, leddsmerter eller feber. Infeksjon kan oppstå med langvarig bruk av steroider fordi det svekker immunforsvaret. Osteoporose, eller tynning av bein, kan også oppstå med langvarig steroid bruk.

Andre mulige bivirkninger

Andre mulige bivirkninger inkluderer vektøkning, som er forårsaket av steroider påvirker måten kroppen din metabolisert og lagrer fett. Andre bivirkninger kan omfatte søvnløshet, humørsvingninger, irritabilitet, væskeretensjon og høyt blodtrykk.

Forebygging / løsning

Hindre forekomst av bivirkninger krever å ta dine kortikosteroider nøyaktig som foreskrevet. Ikke hoppe over en dose og ikke ta en ekstra dose som erstatning for en du kan ha gått glipp. Ha en årlig influensavaksine og unngå folkemengder under influensasesongen dersom du bruker kortikosteroider. Drikk rikelig med væske når du tar kortikosteroider, og se inntaket av natrium for å hindre væskeansamling. Hvis du opplever noen form for bivirkning, må du kontakte legen din for informasjon om hvordan du behandler den.

Alopecia areata Cures

Alopecia areata er en ikke-dødelig autoimmun lidelse som fører til delvis eller totalt hårtap i hodebunnen, ansiktet og kroppen. Det påvirker nesten 2 prosent av den amerikanske befolkningen, og slår menn og kvinner i like tall. Folk i alle aldre og etniske opprinnelse er berørt. Det finnes ingen kur for alopecia areata, og ingen medisiner har blitt spesielt godkjent for sin behandling. Likevel er det solide ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg med å håndtere sine fysiske og psykiske effekter.

Symptomer og mulige årsaker

Alopecia areata er ikke smertefull. Det oppstår når kroppens immunsystem angriper cellene som er mest aktivt involvert i hårvekst. Den resulterende hårtap forekommer vanligvis i kvart stor flekker i hodebunnen. I noen tilfeller, er tapet begrenset i omfang, men i mange tilfeller involvering er omfattende. I sjeldne tilfeller, er håravfall totalt. Utbrudd forekommer også i ansikt og kroppshår. Totalt hårtap i hodebunnen kalles alopecia areata totalis. Totalt samtidig håravfall på hodet, kroppen og ansiktet kalles alopecia areata universalis.

Forskere tror at alopecia areata er delvis genetisk. Å ha et nært familiemedlem med sykdommen noe øker sjansene for å få det selv. Hvis det familiemedlem først viste symptomer før sin 30-årsdag, er sjansene dine økes ytterligere. Å ha familiemedlemmer med visse andre autoimmune syndromer --- inkludert Addisons sykdom, revmatoid artritt, pernisiøs anemi, skjoldbrusk sykdom og systemisk lupus --- øker også risikoen for å utvikle alopecia areata. Det er også mulig at visse infeksjoner eller virus fungere som trigger arrangementer for genetisk disponerte individer.

Likevel, hvis du har alopecia areata er det ikke sannsynlig at du arvet sykdommen direkte, og det er like lite sannsynlig at du vil gi det videre til dine barn. Tilsynelatende er det kontrollert av en rekke forskjellige gener, og sjansene for passering av alle dem sammen i en generasjon er overmåte liten.

Diagnose og støtte

Hvis du er diagnostisert med alopecia, er det et par ting du bør vite. For det første er den svært ujevn uorden. Du kan oppleve varierende perioder med økende eller avtagende hårtap. Du kan vokse håret tilbake, bare for å miste det igjen. Du kan miste håret helt og regrow bare en del av det. Frustrasjoner fra denne uforutsigbare sykling kan være intens, og faktisk kan være alopecia viktigste effekt på din langsiktige helse. The National areata Alopecia Foundation har etablert en brevvenn program for å lette kommunikasjonen mellom lider av sykdommen. Stiftelsen driver også mange andre programmer, inkludert en oppslagstavle og støttegruppe. Ytterligere hjelp og informasjon er tilgjengelig fra American Academy of Dermatology og National Institutes of Health.

Begrensede Behandlinger

Ingen kjente måter å kurere eller forebygge alopecia areata eksisterer. Likevel har leger brukt ulike medisiner godkjent for andre formål å fremme ny hårvekst i alopecia pasienter. De omfatter minoxidil, cyklosporin, sulfasalazin, anthralin og kortikosteroider. Hver av disse terapi utgjør sitt eget sett av risikoer, og du bør spørre legen din om problemene forbundet med noen behandling han kan foreskrive. Det er også viktig å huske at ingen av disse terapi kan gi varig lindring, eller stoppe forekomsten av nye utbrudd av sykdommen.

Hvordan takle Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun tilstand der kroppen angriper seg selv, og forårsaker hårtap. Både voksne og barn kan lide av alopecia areata. Noen mennesker har milde alopecia symptomer hovedsakelig sett gjennom flekker av skallethet, mens andre viser mer alvorlige symptomer og bli helt skallet. Alopecia kan være en veldig tøff sykdom å takle, spesielt for dem som stadig satt i posisjon for å forklare årsaken til deres hårtap. Gransker nåværende behandlinger for alopecia sammen med å finne lokale støttesystemer kan alle være måter å takle tilstanden.

Hvordan takle Alopecia areata

•  Lær om form av alopecia areata som du har. Alopecia areata (uten suffiks) presenterer seg gjennom runde flekker av skallethet på hodet. Alopecia areata totalis er tilstanden til å bli helt skallet på hodet, og alopecia areata universalis er når du mister håret på både hodebunnen og andre områder av kroppen din. En av de tidlige trinnene for å håndtere en kronisk sykdomstilstand, for å forstå prosessen av sykdommen og prognosen.

Diskuter mulige behandlinger med legen din og begynne behandlinger som kan bremse håravfall eller bistå i gjenvekst. Alopecia behandlinger inkluderer topiske løsninger slik som minoxidil, kortikosteroid injeksjoner og salver som anvendes for å behandle psoriasis. Du kan være i stand til å finne noen fred i sinnet om hårtap hvis du vet du er å være proaktiv i behandling av tilstanden.

dekke opp skallethet gjennom bruk av parykker, hatter eller skjerf hvis du føler selvbevisst uten hår. Iført et hodeplagg kan hjelpe deg å unngå spørsmål om hårtap som du føler deg ukomfortabel telefonsvarer.

Utdanne familie og venner om alopecia areata som en mestringsmekanisme. Snakker ut om din tilstand eller være en vokal talsmann for barnet ditt om hun er den personen fysisk berørt kan styrke. Undervise andre som ikke har hår endrer ikke hvem du er inne kan hjelpe deg å realisere dette faktum selv.

Finn en alopecia areata støttegruppe. The National Alopecia Areata Foundation (NAAF) Nettstedet inneholder en katalog av støttegrupper og informasjon om brevvenn programmer som kan hjelpe alopecia areata lider obligasjon og deres familier bond sammen. Å kunne dele dine erfaringer med mennesker som virkelig forstår prøvelsene du går gjennom kan være en effektiv måte å takle sykdommen din.

Cure for Alopecia areata barbae

Alopecia areata er en vanlig form for hårtap antas å være en autoimmun sykdom. Det kan påvirke menn, kvinner og barn, og vanligvis påvirker skalp i patcher. Hvis tilstanden påvirker ansiktet, eller skjegget, det kalles alopecia areata barbae. Behandling for alopecia areata barbae er den samme som for behandling alopecia areata av hodebunnen. Behandlingen omfatter vanligvis bruk av kortikosteroider. Imidlertid er behandlingen ikke alltid nødvendig, som alopecia areata har en vane å rense opp på egen hånd.

Observasjon

Så det er ingen definitive kur for alopecia areata er det dermed ingen kur for alopecia areata barbae. Effektiviteten av behandlingen varierer fra person til person. Den beste metoden for å behandle alopecia barbae er å holde ansiktet glattbarbert. Siden alopecia areata karakteriseres med sporadisk tap og gjenvekst av hår er typisk, og gjør grundige observasjoner av mønstre av tap og gjenvekst i skjegget området vil hjelpe deg å avgjøre om behandling er nødvendig. Dersom betingelsen begynne å påvirke hodebunnen eller hvis den blir alvorlig nok i skjegget til å kreve behandling, kan kortikosteroider benyttes.

Kortikosteroider

Den primære metoden for behandling for alopecia areata er kortikosteroider (vanligvis kortison), som arbeidet ved å duplisere effekten av hormoner utgitt av binyrene. Måneds injeksjoner gis direkte inn i skallet flekk like under overhuden. Bivirkninger er minimal, og innbefatte lokal smerte og hud atrofi, men dette er vanligvis reversibel.

I tilfelle av alvorlig hårtap, kan kortikosteroider administreres i pilleform (systemiske kortikosteroider) være foreskrevet. Forbedring kan vanligvis sees innen fire uker. I motsetning til standard injeksjoner, kan bivirkningene av systemiske kortikosteroider være alvorlige. De inkluderer migrene, humørsvingninger, grå stær, høyt blodtrykk, beinskjørhet og diabetes. De er vanligvis bare brukt for et par uker, og bare som en siste utvei.

Andre terapier

Antallet behandlinger og behandlinger tilgjengelig er enorm, og inkluderer aktuell immunomodulator terapi og biologisk behandling. Narkotika blir studert inkluderer aktuell pimecrolimus, aktuell ciklosporin, og infliksimab. Mange av disse nye behandlinger fokusere på immunsystemet, som alopecia areata er antatt å være et symptom på en svikt i immunsystemet.

Alopecia areata Behandlinger

Alopecia areata Behandlinger


Alopecia areata er en autoimmun sykdom som fører til at immunsystemet til å feilaktig angripe hårsekkene. Hvite blodlegemer se hårsekkene som et fremmedlegeme og begynner å angripe dem. Dette fører til at håret til å falle ut fra hårsekken og slutte regenerering. Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, denne formen for alopecia rammer 1 prosent av den amerikanske befolkningen.

Kortikosteroid injeksjoner

Intralesional steroidinjeksjoner som Kenalog er gitt for å skape ny vekst i hårsekkene. Injeksjonen administreres gjennom en liten nål direkte inn i lesjoner (flekker av manglende hår). Den anbefalte dosen er 3 ml, og injeksjoner gis ca 1 cm fra hverandre. Disse kortikosteroid injeksjoner må gis flere ganger over en periode på fire til seks uker, selv hårvekst er vanligvis tydelig i løpet av en måned.

Sjampoer (clobetasol)

Clobetasol er et kortikosteroid medisiner i sjampo skjema. Det er generelt anbefalt for behandling av psoriasis i hodebunnen, men det er også brukt for å behandle alopesi areata. Det er en svært sterk medisinering og bør ikke kombineres med en hvilken som helst annen sjampo eller balsam, eller benyttes på en hvilken som helst annen del av kroppen. Det er brukt ved å påføre et tynt lag over tørr hodebunn. Den sjampo skal være presset direkte over i hodebunnen. Gni sjampo inn i lesjoner og la den uforstyrret i 15 minutter. Du må vaske hendene etter bruk umiddelbart. Skum og skyll, og pass på at du skyller hver del av kroppen din som har kommet i kontakt med sjampo. Behandlingen bør vare lenger enn fire uker.

Minoxidil

Minoxidil 5 prosent er solgt som en aktuell løsning under butikknavnet Rogaine. Denne løsningen er blitt funnet særlig nyttig for personer med alopecia areata. Selv minoxidil anvendes til behandling av Alopecia areata, er det ikke godkjent av FDA for å brukes i denne hensikt. Minoxidil 2 prosent er FDA godkjent for androgen alopeci (mannlig mønster hårtap). Minoxidil 5 prosent er i hovedsak foreskrevet til menn.

Anthralin

Anthralin er et ikke-spesifikke irritasjons brukt til å indusere hårvekst. Uspesifikke irritanter fungerer ved å stimulere hårsekkene til å begynne å produsere nye hår. Anekdotiske suksess har blitt rapportert med Anthralin 0,5 prosent, så det er generelt foreskrevet som en andre gangs behandling. Anthralin (aktuell behandling) kan forskrives som en krem ​​eller væske og brukes direkte til hodebunnen.

Ifølge alopeciaareatainfo.com, ble en test utført i hvilken som brukes for 32 pasienter med alopecia areata Anthralin. Atten av disse pasientene viste akseptable re-vekst etter bruk av. Hos disse pasientene ble behandlingen fortsatte til hårvekst var kosmetisk akseptabelt, som skjedde omtrent seks måneder i bruk.

Betraktninger

Før bruk av noen av de ovennevnte behandlinger, må du kanskje få gjennomgå noen tester for å sikre riktig behandling blir gitt. Som alopecia areata kan stamme fra en rekke forskjellige sykdommer, er det viktig å sørge for at sykdommen i seg selv kan behandles før bruk av hårvekst produkter. For eksempel hvis du har en ringorm infeksjon i hodebunnen (tinea capitis), vil infeksjonen fortsette å forårsake alopeica areata til den er riktig behandlet.

Alternativ behandling for Alopecia areata

Alternativ behandling for Alopecia areata


Alopecia areata er delvis eller fullstendig hårtap fra områder på kroppen som vanligvis vokser hår. Håret ditt har en tendens til å falle ut raskere enn du kan vokse det. Den vanligste formen for alopecia areata kalles mannlig mønster skallethet hvor midten av hodebunnen gradvis går skallet med bare en sirkle utkant av hår igjen. Hos kvinner, oppstår Alopecia som fortynning av håret over hele hodebunnen. Noen typer er midlertidige som håravfall etter graviditet og overgangsalder og ikke krever behandling. Permanent hårtap fører til en negativt selvbilde og trenger behandling for å bli reversert.

Hair Transplant

Hårtransplantasjon er en form for kirurgi og regnes som en permanent behandling. Legen numbs område med en lokalbedøvelse. Han fjerner så små plugger inneholdende hår, hud og underliggende vev. Disse pluggene er nøye transplantert til balding området. Den viktigste komplikasjon av denne behandlingen er muligheten for at hårtransplantasjon ikke ser naturlig.

Eteriske oljer

Eteriske oljer av sedertre, lavendel, rosmarin og timian kan fremme hårvekst. Eteriske oljer kan være giftige og irriterende på huden slik at du må bruke dem i en transportør olje. Legg tre til seks dråper av disse essensielle oljer i en spiseskje med jojoba eller grapeseed olje. Massasje olje blandingen i området berørt av alopecia areata daglig. Dette øker blodsirkulasjonen til området og reduserer stress.

Minoxidil

Minoxidil er en aktuell medisinering at FDA har godkjent for å behandle alopecia areata. Det stimulerer hårvekst innen seks måneder. Det bidrar til å stoppe skallet og reverserer noen av endringene i hårsekkene. Det tar flere uker å merke resultatene. Bivirkninger inkluderer hodebunnen tørrhet, kløe eller skalering. Minoxidil må benyttes kontinuerlig for å opprettholde resultatene.

Finasteride

Finasteride er et annet medikament godkjent av FDA. Finasteride er tatt muntlig, og er kun for menn. Denne medisinen forandrer handlingen av testosteron ved å hemme enzymet forårsaker hår-follicle endringer. Det kan bremse eller stoppe skallet. Det tar flere måneder for å se noen resultater. Disse resultatene vil forsvinne raskt når bruk av finasterid er avviklet.

Andre behandlings

Aktuelt khellin kan brukes til å fremme ny hårvekst. Khellin er ekstrakt av frukten fra Middelhavet anlegget khella. Khellin brukes i kombinasjon med UVA-lys terapi for å bevisstgjøre og stimulere hårsekken celler. Melatonin kan også brukes i en aktuell løsning. Bruk en 0,1 prosent av melatonin løsning for minst seks måneder for positive resultater. Dette er mest effektive for kvinner med diffust hårtap.

Hodebunnen sykdommer hos barn

Hodebunnen sykdommer kan påvirke hodet fra nakken til rundt ørene og opp til pannen. De er vanlig blant små barn, særlig de i barnehager. Barn med hodebunnen lidelser kan oppleve ubehag og smerter og kan ikke være i stand til å forklare fullt ut til foreldrene hva som sårer.

Alopecia

Alopecia er en skalp sykdom som fører til tap av hår, noe som kan resultere fra barn som har stramme frisyrer eller ofte trekke håret (se lenke i Referanser).

Lice

Lus er parasitter som kan leve i hodebunnen og forårsake intens kløe. En vanlig infeksjon hos barn, kan det behandles med medisinske sjampoer.

Psoriasis

Barn kan utvikle psoriasis i hodebunnen. Psoriasis er en kronisk sykdom som har symptomer som inkluderer kløe, sprekker eller skjellete hud, blødning og sårhet, ifølge Mayo Clinic.

Ringorm

Ringorm er en vanlig behandle soppinfeksjon hos barn og fremstår som en sirkulær rødt utslett på huden og hodebunnen, ifølge Mayo Clinic.

Skabb

Skabb er en parasitt som kan føre til at barn utvikler et kløende utslett på huden og hodebunnen. Infeksjonen er smittsom, særlig blant nære husholdnings kontakter.

Seboreisk eksem

Seboreisk eksem er en skalp tilstand ofte referert til som "vugge cap" hos barn. Det fører tykke crusty skalaer og kløe i hodebunnen (se lenke i Referanser).

Tonisk-kloniske anfall hos barn

Tonisk-kloniske anfall hos barn


Tonic-kloniske, eller grand mal, kramper forekommer hyppigst hos små barn. Beslagene vanligvis føre barna til å miste bevisstheten, jord seg selv og bevege seg ukontrollert i flere minutter. Foreldre og andre omsorgspersoner må forstå hvordan å holde barn trygt under en tonic-kloniske anfall og vite når du skal søke medisinsk hjelp utover førstehjelp for et barn som har hatt et anfall.

Årsaker

Alle tonisk-kloniske anfall oppstår når en stor del av nettverket av synapser som sender elektriske signaler over, og fra hjernen feil. Årsaken til dette utbredt feil varierer fra person til person, og den spesifikke årsaken til en enkelt tonic-kloniske kanskje aldri fant frem. Leger klassifisere anfall uten kjent årsak som "idiopatisk". Anerkjent årsaker til tonisk-kloniske anfall inkluderer høy og raskt stigende feber (dvs. feberkramper), epilepsi, hjerneskade, infeksjoner, hjerneslag, nyresvikt, hjernesvulster, elektrolyttforstyrrelser, underernæring og alkohol eller narkotika overdose, eller akutt tilbaketrekning.

Prevalens

Statistikk utarbeidet av Epilepsy Foundation viser at barn er mest utsatt for idiopatisk, epileptiske og feberkramper. Av de 300.000 amerikanere som lider av en første anfall hvert år, 120.000 er barn yngre enn 18 år, mens så mange som 100.000 er barn yngre enn 5 år som opplever en febril anfall. Noen 45.000 barn under 15 år får diagnosen epilepsi hvert år, men ikke en eneste av disse barna lider tonisk-kloniske anfall. The Epilepsy Foundation påpeker at tonisk-kloniske anfall forekommer hyppigst hos barn yngre enn 10 år gammel.

Aura

Før utbruddet av et anfall, kan et barn klager over matvarer smaker eller lukter morsomt, blir svimmel eller ha tåkesyn. Leger kategorisere disse sensoriske endringer, samt milde hallusinasjoner, som "aura". Når et barn utvikler en aura, foreldre og omsorgspersoner må begynne å gjøre forberedelser for forekomsten av et anfall. Beslaget kan ikke forebygges, men barnet skal, om mulig, bli flyttet til et privat sted fritt for gjenstander som kan forårsake skade.

Anfall Symptomer

En tonic-kloniske anfall har to distinkte faser. I løpet av kort --- vanligvis mindre enn et minutt - tonic fase, et barn vil pusten langsomt og kan til og med slutte å puste. Dersom barnet gjenopptar puste etter beslaget, ingen resuscitative tiltak er nødvendig. Barnet vil også bli stiv til poenget med stivhet og vil nesten alltid gå ut. Tapet av muskelkontroll kan føre til et barn tisser eller avføring på seg selv.

Den kloniske fasen av et anfall er preget av raske, skarpe sammentrekninger av forskjellige muskler. Et barn kan bite tungen eller innsiden av munnen hans. Dette kan fortsette i to eller tre minutter, med krampetrekninger bevegelser blir mindre hyppige og mindre alvorlig som tonic fase passerer. Barnet kan forbli bevisstløs i flere minutter etter at han har sluttet å gripe.

Post-Anfall Symptomer

Et barn vil vanligvis ikke husker hva som skjedde med ham under en tonic-kloniske anfall og vil nesten alltid være trøtt, svak og forvirret når han kommer til bevissthet. Generell svakhet kan vare i opptil to dager, og barnet kan klage over hodepine etter et anfall.

Førstehjelp

The Epilepsy Foundation advarer sterkt foreldre og omsorgspersoner unna å sette inn objekter i et barns munn under en tonic-kloniske anfall. Alt plassert i et gripe barnets munn med den hensikt å holde luftveiene åpne eller hindre biteskader er en kvelningsfare. Den beste metoden for å beskytte et barn under en tonic-kloniske anfall er å posisjonere ham på hans side, løsne noen tettsittende klær, kjempe mot trangen til å holde ham og sørge for munnen er uten hindringer --- ved å sette fingrene, hvis det er nødvendig. Utføre eneste redning puste hvis han ikke har gjenopptatt puste på egen hånd når den kloniske fasen har gått. Til slutt, som Epilepsy Foundation råder, "Vær betryggende og støttende når bevisstheten tilbake."

Søker Medical Care

Foreldre eller omsorgspersoner bør søke medisinsk behandling for alle barn som nettopp har opplevd sin første tonic-kloniske anfall. Et barn med en historie med anfall bør se en lege hvis hans anfall varer lenger, eller bli mer alvorlig enn vanlig, hvis han opplever nye symptomer som oppkast eller hårtap, eller om han har mer enn ett anfall i rask rekkefølge.

Uttrekkbar Beslag hos barn

Uttrekkbar Beslag hos barn


Et anfall er unormal elektrisk aktivitet i hjernen. Barn kan få anfall av mange grunner. Noen anfall er kortvarige eller utføres kun én gang. Dette kan være et resultat av en akutt sykdom eller traumer til hjernen. Noen forhold, som for eksempel epilepsi, manifest i repeterende eller langvarig seizures.The behandling for anfall avhenger av den underliggende årsaken, eller etiologi. Anfall som ikke er lett kontrollert med krampestillende medisiner er kalt "uttrekkbare" anfall.

Definisjon

Beslag, også kjent som kramper, oppstår når elektrisk aktivitet i hjernen går galt. Normalt styrer nervesystemet kroppens funksjoner som muskelbevegelser og tankeprosesser med elektriske impulser som reiser opp og ned nervefibre. Noen ganger er disse signaler feilfunksjon, forårsaker ufrivillige bevegelser eller en endring i nivået av bevissthet. Et anfall kan vare bare noen få sekunder, eller den kan bli forlenget. Hvis et anfall ikke stopper i løpet av få minutter, kan det utvikle seg til status epilepticus, en livstruende tilstand.

Symptomer

Det finnes mange typer anfall, avhengig av hvilke deler av hjernen er involvert i unormal elektrisk aktivitet. Partielle anfall omfatter bare én del av hjernen. Disse kramper kan være svært kort --- noen sekunder --- og barnet kan ikke miste bevisstheten. Generaliserte anfall involverer begge sider av hjernen og således manifest symptomer hos mange forskjellige kroppsdeler. Kramper kan være stirrer staver, krampetrekninger i armer og ben, smatting med leppene, øynene darting gjentatte ganger til den ene siden, og mer, avhengig av hvilke deler av hjernen som er involvert.

Årsaker

Det er mange årsaker til anfall, men hos barn, anfall oppstår ofte med feber ("feberkramper"). Andre årsaker kan være infeksjoner, hodeskade, hjerne misdannelse, hjernesvulster, medisiner og metabolske ubalanser i kroppen. Fordi det første året av livet er en tid med rask vekst hjernen, babyer har en høyere risiko for kramper enn eldre barn. Til tider kan årsaken til et anfall ikke være tydelig, selv med en grundig medisinsk arbeid-up ("idiopatisk anfall"). Barn som har to eller flere anfall uten feber i et år kan bli diagnostisert med "epilepsi."

Diagnose

Pediatriske nevrologer er leger spesialtrent til å diagnostisere anfall hos barn. En viktig del av denne diagnosen er observasjon av symptomer. Tester kan også bidra til å finne årsaken. En EEG (elektroencefalogram) registrerer hjernebølgemønstre for å finne ut om det er noen unormal elektrisk aktivitet i hjernen. En spinalpunksjon, eller Spinal Tap, bidrar til å bestemme om det er en infeksjon i sentralnervesystemet. MR eller CT skanner både produsere bilder av hjernen for å finne ut om det er noen misdannelser, svulster eller blødning i hjernen.

Behandling

Ikke alle beslag krever behandling. Feberkramper som oppstår under en sykdom er vanligvis ikke behandles. Behandlinger avhenge av årsaken og hyppighet av anfall. Antiepileptika er medisiner som styrer anfall. Det er mange medikamenter i denne klasse som har forskjellige handlinger i hjernen. Medisinen er vanligvis valgt basert på den typen anfall (fokal eller generalisert). Andre behandlinger kan omfatte kirurgi eller en ketogen diett.

Uttrekkbar beslag

Uttrekkbar anfall er en lekmann sikt lengre, gruppert eller hyppige anfall som er vanskelig å stoppe. Det er ikke en medisinsk diagnose. Det er muligens et teleskopord, eller blandet ord, som kombinerer de medisinske vilkårene "ildfast" (som betyr dårlig kontrollert anfall) og "vanskelige" (som betyr ukontrollerbare anfall). Den medisinske betegnelsen "vanskelige anfall" er definert av Mayo klinikken som "manglende besvarelse minst to aktuelle antiseizure medisiner." Enten vanskelige, ildfast eller trekkes tilbake, slike anfall, ifølge Mayo Clinic, "har en invalidiserende effekt på livskvalitet."

Prognose

Mens det er ingen direkte kur for anfall, mange barn med anfall har et godt utfall og vokse sine anfall som deres hjerner utvikle og modne. Ofte er resultatet avhengig av årsaken til anfallene. Noen barn er i stand til å bli opprettholdt anfallsfrie med antiepileptika og til slutt avvent medisiner. Noen krever mer frodig behandling og tettere oppfølging, flere forsøk og høyere doser av flere medisiner, men selv disse barna kan være i stand til å leve et normalt liv som deres hjerner vokse og utvikle seg.