Digidexo.com

magnesium og overgangsalder

Magnesium for overgangsalder

Menopause er permanent opphør av menstruasjon hos kvinner. Det skjer vanligvis naturlig, vanligvis etter fylte 45. Det skjer etter at eggstokkene stop produksjon av kvinnelige hormonene progesteron og østrogen. Det finnes en rekke ubehagelige symptomer brakt på av overgangsalder, som hetetokter, nattesvette, tørr skjede, problemer med å fokusere, håravfall og humørsvingninger. Magnesium kan hjelpe til med å lindre noen av disse symptomene.

Fordeler

Magnesium har mange fordeler for kvinner som lever med ubehagelig overgangsalder symptomer. Magnesium kan regulere energinivå og kroppstemperatur, og hjelpe musklene til å slappe av. Det kan også hjelpe i metaboliserende av både protein og karbohydratforbruk. Det er også et viktig mineral i dannelsen av ben og tenner.

Magnesium nyrefunksjon

Magnesium-mangel kan føre til noen negative konsekvenser inkludert hjertebank, migrene, depresjon, utmattelse og humørsvingninger. De fleste av disse er vanlige menopausale symptomer. Tar magnesium kan bidra til å lindre noen av de tingene som går sammen med overgangsalder.

Inntak

Du kan få magnesium på to måter. For det første, kan du ta et kosttilskudd, slik som tabletter eller en aktuell lotion (som kroppen lett kan absorbere). Eller du kan også få magnesium naturlig fra kostholdet ditt. Du kan oppnå dette ved å konsumere en diett som er full av grønne, bladrike grønnsaker, hele korn, fisk, nøtter, belgfrukter og soyabønner.

Andre bruksområder

Magnesium ikke bare er effektiv på å lindre menopause ubehag, men kan hjelpe med en rekke andre medisinske tilstander som kvinner i den alderen kan ha oppstått. Disse tilstander inkluderer arytmier, allergier, hypoglykemi, multippel sklerose, gikt, epilepsi, Parkinsons sykdom, psoriasis, væskeretensjon, kardiovaskulær sykdom, astma, fedme, artritt, osteoporose og mange andre.

Funksjon

Magnesium nivåer drastisk slipp i overgangsalder. Ikke bare er magnesium nyttig for hetetokter og andre menopause symptomer, men det er også gunstig for generelle bein og kardiovaskulær helse.

Kroppslukt og overgangsalder

Hetetokter, nattesvette, tretthet, og hårtap er alle deler av livet endrer fase av overgangsalderen. En av de mer pinlige symptomer på overgangsalder er kroppslukt. Med endringene i hormonbalansen, noen kvinner opplever varierende grad av kroppslukt.

Menopause

Menopause er overgangsperioden i en kvinnes liv når eggstokkene slutter å produsere egg, produserer kroppen hennes mindre østrogen og progesteron, og menstruasjon blir sjeldnere, til slutt stopper helt.

Årsaker av menopausale kroppslukt

Små bakterier som kalles anaerobe bakterier er kjent for å årsaken til kroppslukt. Når en kvinnes kropp går gjennom menopause, oppstår en opphoping av anaerobe bakterier fordi kroppen ikke får nok oksygen og går inn i overdrive for å rense kroppen for giftstoffer.

Symptomer

Noen symptomer på overgangsalderen kroppslukt er fotlukt, svett og stinkende hendene, dårlig ånde og armhulen lukt.

Behandling

Typiske behandlinger inkluderer å endre kostholdet til å inkludere elementer rike på magnesium og sink, regelmessig bading, ved hjelp av dampbad og badstuer, og iført løstsittende klær. Alternative medisiner og urte kosttilskudd kan også brukes til å kontrollere kroppslukt.

Komplikasjoner

Annet enn sjenanse av kroppslukt, er det vanligvis ingen andre kjente komplikasjoner eller alvorlige helsekonsekvenser.

Hva er fordelene med å ta en magnesium supplement?

Hva er fordelene med å ta en magnesium supplement?

Innledning

National Academy of Sciences og Institute of Medicine anslår at så mange som 80 prosent av den amerikanske befolkningen ikke får nok magnesium på daglig basis. Magnesium er et av de viktigste ladede mineraler i kroppen din. Magnesium er ansvarlig for å hjelpe over 300 forskjellige reaksjoner i menneskekroppen. Disse handlingene variere fra små ting, for eksempel en muskel avslappende, til store funksjoner, slik som handlingene til nerveceller. Magnesium finnes i de fleste matvarer du spiser. Men mange mennesker mangler tilstrekkelige mengder magnesium som trengs for kroppen å fungere ordentlig. Dette er når en magnesium supplement kan være nyttig.

Absorpsjon av mineraler

Visse mineraler som kroppen trenger er vanskeligere å absorbere enn andre. Tar en magnesium supplement kan hjelpe kroppen til å absorbere en større mengde av mineraler, spesielt kalsium og kalium.

Diabetes

Tar en magnesium supplement kan hjelpe alle som lider av diabetes. Ifølge klinisk, forskning og laboratorie Nyheter for kardiologer, plasmanivå av magnesium er mye lavere i de som lider av type I og type II diabetes. Tar en magnesium supplement kan lindre noen av symptomene på diabetes ved å hjelpe mineralnivåene øke til et mer sunt nivå.

For kvinner

Ifølge Mildred S. Seelig «The Magnesium Factor", magnesium har en rekke fordeler for kvinner, særlig kvinner klar til å gå gjennom overgangsalder. Tar magnesium kan hjelpe kvinner med bein styrke, prematur arbeidskraft problemer, PMS symptomer, menopause symptomer, og kan også redusere sjansene for svangerskapsforgiftning med 58 prosent.

Heart Health

En studie av C. Noel Bairey Merz, MD, i tidsskriftet "Circulation," sier at magnesium kan øke sirkulasjonen i kroppen ved å oppmuntre blodårene til å åpne bredere og la større mengder blod gjennom. Dette kan bidra til å senke blodtrykket. De lavere blodtrykk nivåer bidra til å forhindre arterie skade, og kan redde deg fra hjertesykdom, hjerneslag, hjerteinfarkt eller hjertesvikt.

Hva er Magnesium Glycinate?

Ifølge Kent MacLeod av Nutrichem Compounding Pharmacy og Clinic, er magnesium glycinate et supplement som har mange helsefordeler. Det har vist seg å være gunstig for benhelse, hjertesykdommer, nerve-og muskel helse. Magnesium glycinate kan også bidra til å opprettholde sunne blodsukkernivået, blodtrykk og stoffskifte. Forskning har vist at magnesium glycinat kan hjelpe individer med en rekke kroniske medisinske tilstander.

Hva er Magnesium Glycinate?

Ifølge Nutrichem, er en magnesium-glycinat supplement et resultat av festingen av magnesium til glycin, som er en aminosyre. Magnesium glycinat har fordeler når det forbrukes i løpet av enkel magnesium, fordi det blir absorbert av kroppen svært lett. Magnesium glycinate kosttilskudd vanligvis kommer i pilleform.

Blood Pressure

Forbruker store mengder av magnesium har vist seg å bidra til å hindre høyt blodtrykk. Magnesium glycinate kosttilskudd kan bidra til å redusere høyt blodtrykk hos personer som sliter med høyt blodtrykk.

Symptomer på overgangsalder

Magnesium-mangel hos kvinner i overgangsalderen kan forårsake en rekke negative helseeffekter. Uten nok magnesium, kan en kvinne utvikle hjerte, metabolske og beinproblemer. En magnesium glycinate supplement kan bidra til å rette en magnesium mangel. Magnesium kan hjelpe kvinner i de tidlige stadier av overgangsalderen, selv om de ikke er mangelfull. Magnesium glycinate kan lindre hetetokter som ofte er en ekstremt ubehagelig symptom på overgangsalder.

Kolesterol og metabolisme

Magnesium glycinate fordeler personer med høyt kolesterol. Magnesium glycinate kan bidra til å øke nivåene av gode kolesterolet (HDL) og redusere nivået av dårlig kolesterol (LDL). Magnesium glycinate kan også bidra til å forhindre metabolske forstyrrelser hos individer med en magnesiummangel og bistand i absorpsjon av kalsium, kalium og fosfor.

Søvnkvalitet

Personer med en magnesiummangel kan ha problemer med søvnløshet. Dette forsterkes av kirurgiske prosedyrer. Magnesium glycinate kan hjelpe enkeltpersoner oppnå en mer avslappet søvn. Det kan også bidra til å lindre symptomene på rastløse ben syndrom som gjør det ekstremt vanskelig å sove.

Diabetes

Magnesium glycinat synes å hjelpe til å korrigere insulinresistens og redusert utskillelse av insulin hos diabetikere og dermed bidrar til å holde blodsukkeret stabilt. Diabetikere har en tendens til å miste mye av magnesium gjennom urinen, og tar en magnesium glycinate supplement kan bidra til å rette denne mangelen.

Kaffe og tidlig overgangsalder

Mange forbinder overgangsalder med sine symptomer som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger, søvnproblemer og tretthet. Menopause er en naturlig del av enhver kvinnes liv. For de fleste kvinner, oppstår menopause på et tidspunkt etter at levetiden målet med å få barn er blitt oppnådd. For noen, men kommer overgangsalderen tidlig. Mange faktorer er knyttet til tidlig overgangsalder, inkludert røyking og kaffe forbruk. Mens studier bekrefter røyking er en gjerningsmann knyttet til tidlig overgangsalder, er det ingen enighet om hvilken rolle kaffe forbruk.

Menopause

Menopause markerer opphør av menstruasjonssykluser i en kvinnes liv. De fleste kvinner inn i overgangsalderen i deres midten til slutten av 40-tallet selv om det er dokumentert tilfeller av kvinner inn i overgangsalderen i 20-årene. (Se referanse 2). Kvinner som går inn menopause før fylte 45 er i tidlig overgangsalder (Se referanse 1).

Tidlig menopause Risiko

Flere faktorer fremskynde utbruddet av overgangsalder, inkludert røyking og en diett høy i fett og kolesterol (se referanse 3). Tidlig overgangsalder øker helserisikoen forbundet med noen sykdommer og tilstander, inkludert osteoporose og iskemisk hjertesykdom. Motsatt kan utbruddet av tidlig overgangsalder beskytte kvinner mot brystkreft (Se referanse 1).

Kaffe og tidlig menopause

Forskere fra Institutt for allmenn og samfunnsmedisin ved Universitetet i Oslo, Norge, gjennomført en forskningsstudie for å fastslå livsstilsfaktorer som er involvert med utbruddet av tidlig overgangsalder. De livsstilsfaktorer inkludert røyking, alkoholforbruk og koffein forbruk. Studien involverte 2123 postmenopausale kvinner født i 1940 eller 1941. Resultatene indikerer drikker kaffe bidrar ikke til tidlig menopause. Andre studier tyder drikker kaffe kan faktisk bidra til å beskytte mot tidlig menopause (se referanse 1).

Ikke alle forskere er enige med de ovennevnte funnene. To andre studier utført i 1998 og 2002 tyder på at kaffeinntak bidrar til tidlig menopause (Se referanse 3).

Kaffe og overgangsalder

Kaffe er ekstremt høy i koffein, som kan ha ulike negative effekter på en kvinnes kropp. Studier indikerer kaffe og andre koffein drikker kan faktisk forverre menopausale symptomer som angst, hetetokter, søvnløshet og bentap (Se Referanse 2). Andre studier bekrefter postmenopausale kvinner som drikker kaffe er mer sannsynlig at lider av mer alvorlige symptomer enn sine menopausal kolleger som ikke drikker kaffe (se Reference 3).

Koffein øker kortisolnivå. Cortisol er kjent som stresshormon. Koffein er også blitt forbundet med tretthet og interfererer med absorpsjon av viktige mineraler, herunder magnesium, kalium, kalsium og jern. Drikker kaffe i overgangsalderen har vært knyttet til utviklingen av Parkinsons sykdom i post menopausale kvinner (Se Referanse 2).

Konklusjoner

Det er ingen klare bevis kaffedrikking er positivt assosiert med tidlig overgangsalder. Noen studier viser at det er ingen sammenheng, mens andre indikerer kaffedrikking spiller en rolle i tidlig overgangsalder. Men det er ikke noe argument om virkningen av kaffedrikking på kvinner i overgangsalderen. Menopausale kvinner som konsumerer kaffe er mer sannsynlig å oppleve ubehagelige bivirkninger forbundet med overgangsalderen.

Naturlig rettsmidler for Glemsomhet og overgangsalder

Mange naturlige rettsmidler er tilgjengelige for å behandle glemsel og overgangsalder. Du kan kjøpe disse naturlige rettsmidler til enhver helsekost butikk eller på nettet. Urter, kosttilskudd og endringer i livsstil kan alle redusere symptomer på overgangsalder og forbedre din hukommelse.

Naturlig rettsmidler

Tar johannesurt vil hjelpe kvinner som som følge av overgangsalderen lider av depresjon. Følgende vitaminer, kosttilskudd og naturpreparater er gunstig for de som med menopausale symptomer: acetyl-l-karnitin, agnus castus, vitamin A, vitamin B6, vitamin B12, vitamin c, klaseormedrue, kalsium, koenzym Q10, vitamin d, vitamin E, folinsyre, vitamin K, bor, magnesium, fosfatidyl-serin, og selen.

Øke mengden av økologisk frukt og grønnsaker som du spiser hver dag vil bidra til å lindre symptomer på overgangsalder. Ifølge Richard Gordin, Ph.D., professor i kroppsøving ved Utah State University i Logan, "Regelmessig trening forbedrer blodstrømmen til hjernen, og forbedret blodstrøm betyr ofte bedre tenkning og hukommelse."

Økende dine nivåer av naturlig østrogen vil bidra til å redusere virkningene av overgangsalderen. Homemademedicine.com anbefaler at du spiser noe av det følgende: alfalfaspirer, soyabønner, soyaspirer, knust flaxseeds, hvitløk, grønne bønner, sesamfrø, hvete, yams, gresskarfrø, agurk, mais, epler, anis frø, kål, rødbeter , olivenolje, oliven, papaya, havre, erter, og solsikkefrø. I tillegg tar nattlysolje tre ganger daglig vil også lindre symptomer på menopause.

Folk har en tendens til å lide av hukommelsestap for en rekke årsaker: Alzheimers sykdom, alkoholmisbruk, hukommelsestap, demens, alderdom, tretthet, hjerneskade, røyking, stress, traumer eller en travel timeplan. Følgende er mange av de naturlige rettsmidler og vitaminer som du kan ta for å hjelpe til med hukommelsestap: bacopin, beta-karoten, kalsium, DMAE (dimethylaminoethanol), folsyre, ginko biloba, gotu kola, hagtorn, omega-3 fettsyrer, svart eller grønn te, rosmarin, og schisandra og vitamin B12.

Kvinner som gjennomgår overgangsalderen kan lide av hetetokter. For å hjelpe bekjempe hetetokter, prøv alle de følgende naturlig rettsmidler: cohosh root skjær, dong quai root skjær, sarsparilla tinktur, lakris rot skjær, kysk treet skjær og ginseng root skjær.

Alltid konsultere med legen din før du starter noen naturlig rettsmidler.

Den beste dietten for overgangsalder

Menopause oppstår når en kvinnes eggstokker begynner å produsere mindre østrogen. Når østrogennivået i kroppen høst, slutter kvinnen har eggløsning (produsere et egg). Hormon endringer som oppstår i overgangsalderen kan forårsake en rekke fysiske symptomer, inkludert hetetokter og nedsatt sexlyst. Kvinner som har gått gjennom overgangsalderen kan også være mer utsatt for osteoporose, siden høyere østrogennivå å opprettholde bein helse. Et riktig kosthold kan bidra til å lindre symptomer på overgangsalder og beskytte kroppen i løpet av denne viktige fasen av livet.

Hormonbalanse og Kosthold

Mange av de problemer som er forbundet med overgangsalderen er forårsaket av varierende hormonnivåer og et redusert nivå av østrogen. Som et resultat, kan spise mat som bidrar til å utføre funksjonene til noen av disse hormonene være nyttig. Ulike soyaprodukter, slik som tofu, soyamelk eller mel, og soyabønner, anses å være fytoøstrogener. Selv fytoøstrogener er ikke så sterk som østrogen, de utfører mange av de samme funksjonene og bidra til å opprettholde en sunn kropp. For eksempel, som østrogen, blir fytoøstrogener forbundet med høye nivåer av god kolesterol (HDL-kolesterol) og kan fungere som antioksidanter.

Ifølge kvinnesykdommer Concern, enkelte andre matvarer, for eksempel de som inneholder Gamma linolenic acid, kan også bidra til å fremme en sunn hormonbalanse i kroppen. Gamma linolensyre er først og fremst finnes i oljer, inkludert vegetabilsk olje, solbær frø olje, hamp frø olje og nattlysolje.

Kosthold & Bone Health

De fleste post menopausale kvinner har større risiko for osteoporose på grunn av lavere nivåer av østrogen, som hjelper til å opprettholde bein vekst og tetthet. Heldigvis kan kostholdet bidra til å gjøre opp for forminskede østrogennivået hvis du øker inntaket av kalsium.

Kvinners helse bekymring anbefaler å spise mer melk, yoghurt, ost, sardiner, brokkoli, nøtter og frø for å hjelpe opprettholde bentetthet og styrke. Fosfor rik mat og vitamin D rik mat kan også fremme opptaket av kalsium, så kvinnesykdommer Concern anbefaler også løk, hvitløk, peanøtter, fet fisk, brun ris, linser, egg og kjøtt.

Kosthold og immunforsvar

Styrking immunforsvar kan også bidra til å forhindre symptomer på overgangsalder og post-menopause relaterte sykdommer. Kvinners helse bekymring anbefaler sink, jern, kobber, magnesium, vitamin A, vitamin C, vitamin E og vitamin B- kompleks.

Du kan ta disse vitaminene som et supplement, men du kan også finne matvarer som inneholder vitaminer naturlig. For eksempel, magert rødt kjøtt, og egg er høy i jern. Skalldyr, corned beef, gresskar frø, lever, kikerter, og helkornbrød er høy i sink. Rå cashewnøtter, soyaprodukter, solsikkefrø og leveren kan gi deg med kobber. Lever- og grønne grønnsaker er rike på vitamin A. Vitamin C finnes i fargerike frukter og grønnsaker, for eksempel appelsiner, sitroner, og bær. Til slutt, avokado, spinat og nøtter har høye mengder av vitamin E.

Magnesium og vitamin E for hetetokter

Magnesium og vitamin E for hetetokter


Hetetokter er en uheldig bivirkning for kvinner når du arbeider med overgangsalderen. Men det er endringer i livsstil som kan bidra til å lindre hetetokter, som blant annet magnesium og vitamin E i kosten.

Funksjon

Ifølge BreastCancer.org, er hetetokter vanligvis forårsaket av hormonelle endringer fra overgangsalder. Hetetokter kan også være forårsaket av din livsstil.

Betydning

I USA, 85 prosent av kvinnene opplever hetetokter som overgangsalderen nærmer seg. Det er anslått at mellom 20 prosent og 50 prosent av kvinner fortsetter å oppleve hetetokter for år etter menopause. Imidlertid intensiteten avtar over tid.

Forebygging / løsning

NaturalNews.com antyder hetetokter kan unngås ved å endre dietten. Matvarer med magnesium og rik på vitamin E kan legges til kosthold for å bekjempe hetetokter.

Typer

Vitamin E finnes i matvarer som grønne bladgrønnsaker, kaldpressede oljer, mandler og nøtter. Magnesium finnes i bønner, hele korn, fisk og grønnsaker.

Advarsel

Mat og drikke for å unngå skjerpende hetetokter inkluderer kjøttprodukter, krydret mat, meieriprodukter, mye sukker, koffein og alkohol.

Ikke farmakologisk behandling for overgangsalder symptomer

Menopause er en naturlig prosess i en kvinnes liv når eggstokkene gradvis slutter å produsere hormoner som ber hennes månedlige menstruasjonssyklus. Mens en kvinne kan oppleve menopause og symptomene som forut for det når som helst mellom 30 og 60, er gjennomsnittsalderen 51. Medisiner er indisert for noen kvinner om de har symptomer be en lege besøk, men andre kvinner kan finne lindring i ikke-farmakologiske behandlinger.

Natural Hormone Replacement

Som en kvinnes produksjon av østrogen og progesteron avtar, kan hun lider av perimenopausal symptomer før overgangsalderen er fullført. Hormonbehandling (HRT) i form av planter og urter kan gi lindring for noen kvinner. Det finnes en rekke urter som vanligvis brukes til å behandle hetetokter, nattesvette, rask hjerterytme og andre symptomer en kvinne kan oppleve.

Blant de plantene som kan være til nytte er klaseormedrue, kamille te, chickweed, løvetann, elderflower, dong quai, salvie, linfrø og ginkgo biloba. Den meksikanske yam Anlegget produserer en østrogen stoff som det finnes i menneskekroppen. Rødkløver, soya bønner og Saint John Surt kan også redusere symptomene hos noen kvinner.

Vitaminer / kosttilskudd

I tillegg til urte-behandlinger, vitaminer og kosttilskudd kan lette symptomer på overgangsalder. Vitamin B6 kan redusere ømme bryster og vitamin D kan bistå i kalsium absorpsjon, en felles interesse for å beskytte benhelse etter overgangsalderen. Vitamin E kan hjelpe til med stabilisering østrogen.
Mer bein bygningen assistanse kan komme fra Vitamin K og magnesium og sink kan hjelpe opptaket av andre næringsstoffer som gjør vitaminer og kosttilskudd mer effektive i behandling av symptomer på overgangsalder.

Andre behandlinger

Endringer i livsstil som inkluderer regelmessig mosjon og opprettholde en fornuftig vekt kan lindre noen menopausal issues.Yoga eller meditasjon kan også redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Andre alternative behandlinger inkluderer hypnose, akupunktur, homeopati, orientalsk medisin og naturmedisin.

Overgangsalder og Sleep

Overgangsalder og Sleep


Menopause er en naturlig fase i livet for kvinner. Det begynner vanligvis i slutten 4s til tidlig 50-tallet. Mange symptomer oppstår før utbruddet av overgangsalder, som starter flere år tidligere. Denne fasen kalles perimenopause. Menopause vanligvis varer i fem eller seks år. Noen av symptomene du kan ha er hetetokter, nattesvette, vektøkning og humørsvingninger. Et stort problem i overgangsalderen er søvn, både vanskelighetene med fallende og bor sover.

Dagtid Solutions

Prøv ikke å ha noen koffein drinker etter tidlig ettermiddag. Motstå trangen for en ettermiddag siesta, bortsett fra kanskje en 10-minutters catnap. Gjør alt for den daglige treningen minst fire eller fem timer før du går til sengs. Ta litt tid til å slappe av, lese og skjemme deg bort med en kopp urtete.

Pre-Bed

Sørg for at soverommet er kult, spesielt hvis du opplever nattesvette og varmt flashes.Try å gå til sengs og stå opp på samme tid hver dag, inkludert helgene. Å ha en sengetid ritual av å lese et magasin eller fortsetter en bok du er involvert i kan hjelpe deg til å sovne. Ingen alkoholholdige drikker før kursen for soverommet, som et glass vin kan sette deg til å sove, men det vil også avbryte søvnen din.

Avslapping teknikker

Avspenningsteknikker som yoga og tai chi kan roe deg ned før du sovner. Det kan være lurt å lytte til noen myke musikk eller velvære bånd. For ikke å forstyrre noen annet kan du gjøre lytte med over bruks øretelefoner. Meditasjon med lange, langsomme orkestrert puste kan bistå i å hjelpe deg å slappe av.

Naturlig kosttilskudd

Mange naturlige kosttilskudd du kan prøve kan sende deg til drømmeland. Ifølge Dr. Stephen Holt, forfatter av "From Troubled til fredfylt søvn: A Drug-Free Approach," mange naturlige kosttilskudd kan være gunstig. Hvis den ene ikke fungerer, kan du alltids prøve en annen one.Valerian root på 100 mg dose er en mulighet .. Melatonin på en 3 mg dose og Inositol på en 100 mg dose kan hjelpe deg å sovne. Kalsium og magnesium er kosttilskudd som hjelpemiddel i avslapping, samt bidra til å forhindre bentap, ifølge Holt.

Medisiner

Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve benedryl som er et antihistamin som kan hjelpe deg å sove, og det er trygt å ta. Det siste du ønsker å ty til, er et reseptbelagt legemiddel for å sove. Sovepiller er greit for korte perioder av gangen, men du ønsker ikke å risikere å bli avhengige av dem. Snakk med helsepersonell om hva som er best for deg. Og hvis du ønsker å ta en positiv tilnærming, dra nytte av våken tid og få noen ting gjort at du gikk glipp av i løpet av dagen.

Overgangsalder: Kramper & Nummenhet i Feet

Når hormonene svinger i løpet av peri-menopause og overgangsalder våre muskler må akklimatisere seg til endringene, og dette kan ikke skje umiddelbart. I mellomtiden kan du oppleve kramper.

Årsaker

Foot kramper kan være et resultat av anemi eller jern dårlig blod, ifølge Mayo Clinic. Andre forhold som kan beskjære opp i overgangsalderen, og som kan føre til foten kramper, inkluderer skjoldbrusk problemer og blir resistente insulin eller diabetes. Hypoglykemi, noe som betyr at du har lavt blodsukker, og nyreproblemer kan også føre til foten kramper.

Andre hensyn

Hvis en menopausal kvinne blir diabetiker hun kan oppleve perifer nevropati som kan resultere i foten kramper, ifølge Cleveland Clinic.

Forebygging / Solutionn

Hvis leggkramper eller Charley hester skje om natten du kan ha en sirkulasjons problem. Ta vitamin E vil bidra til å øke blodsirkulasjonen og forebygge kramper, ifølge Dr. Steve Subotnick, forfatter av "Sport og Exercise" og en sports podiatrist. Han anbefaler å ta 1200 IU daglig hver dag i to uker hvis du er i overgangsalderen. Etter to uker, redusere inntaket til 400 IE en dag fordi for mye vitamin E er ikke en god idé.

Mineralmangel

Tenk at du kanskje ikke har nok magnesium i systemet. Magnesium finnes i tofu, spinat, kveite og makrell, ris hjerne og tørket gresskar frø.

Teknikker

Prøv soaking føttene i peppermynte olje og vann, og dette kan lindre kramper. Konsumere johanne vorte i et skjær, og dette bør hjelpe, ifølge Menopauseinsight.com. Cuprum, en urt, velig fungerer godt på kramper og spasmer. Diskutere dette med en homøopatisk spesialist eller du lege.

Sunne dietter for overgangsalder

Menopause er en gradvis aldringsprosessen i den kvinnelige kroppen som forårsaker menstruasjon å opphøre og graviditet å ikke lenger være mulig. Vanligvis overgangsalder begynner for kvinner i alderen 40-58 med små endringer som skjer i kroppen som forårsaker ubehag og stress. Under overgangsalderen østrogen og progesteron nivåer reduseres i den kvinnelige kroppen, forårsaker ulike fysiske og psykiske symptomer. I løpet av denne tiden av endringen, gir et sunt kosthold optimale helsefordeler samtidig redusere overgangsplager.

Symptomer

Vanlige symptomer på overgangsalder inkluderer uregelmessig menstruasjon, endringer i kroppstemperatur fører til hetetokter, søvnvansker, hukommelsessvikt, vaginal tørrhet, plutselig og hyppig vannlating, depresjon, angst og bein tap, noe som øker sjansene for osteoporose.

Hva du skal spise og hva du bør unngå

Et sunt kosthold blottet for junk food gir de nødvendige næringsstoffer for å lette ubehag av overgangsalder. Spiser opp til ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig letter mange symptomer forårsaket av redusert østrogennivå siden ferske råvarer inneholder isoflavoner (plante østrogen) ligner på østrogen i kroppen din. Å spise et utvalg av frukt og grønnsaker daglig gir mest helsemessige fordeler ved å forsterke immunforsvaret, øke fiber i kosten din og gi deg med de fleste vitaminer og mineraler som er nødvendige for optimal helse.

Inkluder kalium-rik mat daglig slike som meloner, bananer og sitrusfrukt å bidra til å redusere vann spenning og øke muskelfunksjon. Også få rikelig med jernrike råvarer som grønnkål, spinat, brokkoli, kål og noen mørke grønne blader, som bidrar til å balansere hormoner og forbedre humøret. Hver dag har også magert kjøtt, magre meieriprodukter, bønner og belgfrukter, hele korn og sunt fett.

Visse matvarer kan forverre menopausale symptomer, forårsaker mer ubehag. Unngå krydret mat, alkohol og begrense inntak av koffein, og kutte ut alle svært bearbeidet matvarer, inkludert hvitt mel og sukker.

Kosttilskudd

Ta kosttilskudd sammen med å spise en sunn diett kan redusere ubehag og øke den generelle helsen til kroppen din i løpet av overgangsalderen. Noen av de mest fordelaktige kosttilskudd inneholder klaseormedrue å redusere nattesvette og søvnløshet. Linfrøolje, nattlysolje og vitamin E inneholder eteriske oljer som er nødvendige for å balansere kvinnelige hormoner. Magnesium bidrar med humørsvingninger og søvnløshet også.

Om Overgangsalder og Body Change

Det kan snike seg på deg når du ikke betaler oppmerksomhet, men kroppen din vil forandre seg når du har skrevet inn peri-menopause og deretter gå videre inn i overgangsalderen, som er permanent opphør av menstruasjonen. Du kan ikke få vekt, i henhold til skalaen, men du kan legge merke til at vekten din har flyttet. Baken og beina kan faktisk være mindre, men midtseksjon er større. Ifølge Mayo Clinic, er dette ganske typisk, men det er ikke en god ting. Overflødig fett i magen området øker risikoen for hjerte- og karsykdommer, kreft og diabetes.

Belly Fat

Kvinner opplever at fett har en tendens til å samle seg i sin midtseksjon under midten alder. Buk fett er ikke bare spekket at du kan ta med hendene, men det er også visceralt fett som ligger dypt inne i magen. Dette fettet omgir abdominal organer og er ikke bra for helsen din. Hormonelle endringer kan bidra til hvordan kroppen din er nå å bryte ned og lagre fett, noe som fører til overflødig vektøkning. Du må huske på at nå er ikke tiden for å bli stillesittende. En langsom metabolisme og mangel på fysisk aktivitet når du er i overgangsalderen vil verre situasjonen.

Bryster

Leger kan fortelle deg at brystene vil avta i størrelse etter overgangsalderen på grunn av en kvinnes østrogenmangel, men kvinner kan fortelle deg noe annet. Mange kvinner i overgangsalderen rapporterer en økning i bryststørrelse under peri-menopause og overgangsalder. Dette kan skyldes vektøkning eller graden av hormonelle påvirkninger på brystet, ifølge Breasthealth, kvinner Health Resource. Hvis du er under hormonbehandling og ta syntetisk østrogen og progesteron, kan dette gjøre brystene større enn de pleide å være. Mange kvinner i overgangsalderen opplever sagging brystene. Dette er på grunn av alder og tap av østrogen. Dine bryster kan være øm og sår, som i løpet av peri-menopause kan være forårsaket av østrogen dominans. Menopausale kvinner er tilbøyelig til å utvikle fibrocystic bryster, som kan være svært øm, sår og klumpete.

Vaginal Tørrhet

Du kan oppleve at skjeden ikke lenger smører lett. Dette går sammen med å være i overgangsalderen. Vaginal vev har blitt tynn og tørr. Forfatter og menopause ekspert susun
Weed anbefaler prøver homøopatiske midler for å løse dette problemet, samt å praktisere yoga og spise mer nutritiously. Hun bemerker også at hvis binyrene, som er en back-up kilde for østrogen, har blitt utarmet og utmattet av forbruk eller bruk av hvitt sukker, kaffe, alkohol, steroider eller kortison kremer og / eller stress, bidrar til vaginal tørrhet dette .

Hud

Huden eldes og tynner ut som vi blir eldre. Du kan merke flere sags og crepiness. Også dette er forårsaket av mangel på østrogen. Du må holde huden hydrert og beskyttet fra solen. Invester i noen gode kremer som er spesielt rettet mot eldre hud.

Ledd og muskler

Du kan oppdage at du er achier og sorer enn noen gang før. Weed bemerker at menopause kan la deg følelsen som du har blitt slått. Muskler reagerer på hormonelle endringer ved å få sår. Leddene blir stive. En kalsium og mineralmangel kan gjøre dine bein vondt. Øvelsen vil hjelpe deg å opprettholde din fleksibilitet og omfanget av bevegelse. Weed foreslår også å spise yoghurt med jevne mellomrom fordi det styrker og gir næring immunitet. Hun anbefaler å bruke urtete, som brennesle og Comfrey blad, snarere enn å drikke kaffe og brus. Hun bemerker at magnesium er viktig for å forebygge smerter i bindevev og muskler. Du kan få magnesium ved å spise hele korn, bladgrønnsaker, belgvekster og urteteer som oatstraw og brennesle.

Hjem rettsmidler for overgangsalder Relief

Menopause er et stadium i livet som berører alle kvinner som de blir eldre og er forårsaket av en endring i balansen av hormoner som eggstokkene begynner å redusere produksjonen av østrogen. Denne prosessen begynner normalt når en kvinner er i hennes midten av femtitallet og kan ta år før syklusen er fullført. Vanlige symptomer på overgangsalder er hetetokter, nattesvette, søvnløshet og depresjon. Menopause kan også føre til problemer med blærekontroll og blære infeksjoner.

Lindring av hetetokter

Hetetokter er det verste bivirkning av overgangsalder og det er mange over-the-counter produkter tilgjengelig for å gi lindring, men noen av de mest grunnleggende hjem rettsmidler gi de samme resultatene, er rimeligere og har lagt fordeler. Legge til 2 ss. av bakken linfrø til meieriprodukter, yoghurt eller andre snacksprodukter kan redusere hetetokter samtidig legge protein til kosthold. Inkludert soyaprodukter, slik som soyamelk og tofu, i kosten kan redusere og gi midlertidig lindring av hetetokter og redusere kolesterolnivået.

Yoga og meditasjon for overgangsalder Relief

Yoga, meditasjon og regelmessig mosjon, som å gå og svømme, vil bidra til å gjøre menopause enklere å håndtere. En kombinasjon av disse vil gi energi til kroppen, bidra til å balansere hormonnivået, som er i rask endring, og slappe av alle musklene i kroppen for å fremme god blodsirkulasjon. Denne kombinasjonen vil også bidra til å avlaste søvnløshet og lette depresjoner.

Vitamin D

Inkludert vitamin D i kosten i overgangsalderen vil hjelpe kroppen å opprettholde riktig nivå av kalsium og magnesium, som er tapt som en del av overgangsalderen prosessen. Grønne grønnsaker, frisk frukt og meieriprodukter er gode kilder til vitamin D.

Forhindre Vaginal Tørrhet

Skjeden vil få tørr under og etter overgangsalderen og kan føre til smerter under samleie. Den beste måten å holde skjeden smurt naturlig er å drikke åtte til ti glass væske, for eksempel vann eller juice daglig.

Bivirkninger av koffein og alkohol

På grunn av endringene i kroppen din i løpet av overgangsalderen, holde seg borte fra koffein drikke som vil øke hetetokter og depresjoner. Koffein gir samme symptomer som menopause, og mens du bruker andre naturlige rettsmidler for å kontrollere din overgangsalder symptomer, setter koffein i kroppen din vil overstyre disse rettsmidler. Eliminere alkohol fra kostholdet ditt når du går gjennom overgangsalder som Hormone og østrogennivået er i endring og legger til alkohol kan føre til hjertesykdom og osteoporose. Hvis du må ha et glass vin med middag, gjøre det av og til, ikke som en daglig rutine.

Magnesium og urinveisinfeksjon

Magnesium og urinveisinfeksjon


En urinveisinfeksjon er en infeksjon som oppstår i nyrer, urinledere, blære eller urinrøret, selv om de vanligste stedene for UVI er blæren og urinrøret. Alvorlige konsekvenser kan oppstå hvis UVI ikke er skikkelig behandlet, inkludert smertefulle bakterie nyre infeksjoner, noe som kan føre til permanent skade organ, og lav fødselsvekt babyer når infeksjonen forekommer hos gravide kvinner.

Symptomer

Urinveisinfeksjoner gir ikke alltid klare symptomer. Mange mennesker med UVI er ikke klar over at de har dem. Ifølge Mayo Clinic, åpen symptomer varierer i henhold til plasseringen av infeksjonen, men vanlige kliniske tegn er en sterk, vedvarende trang til å urinere, en brennende følelse mens urinering, passerer hyppige, små mengder urin, skyet, rosa eller cola- farge på urinen, sterke lukter urin, bekkensmerter hos kvinner og rektal smerte hos menn. Nyre infeksjoner kan gi symptomer inkludert baksiden og siden smerter (noen ganger alvorlig), høy feber, kvalme, oppkast, skjelvinger og frysninger.

Risikofaktorer

Fordi kvinners urethras er i nærheten av deres anuses og deres urinrør åpninger er nær blæren, kvinner har en større risiko for å utvikle UVI rett og slett fordi noen invaderende bakterier har mindre reiseavstand. Andre risikofaktorer inkluderer seksuell aktivitet, pessar og sæddrepende bruk hos kvinner, overgangsalder, urinveis unormalt, blokkeringer i urinveiene, inkludert nyrestein eller en forstørret prostata, undertrykt immunsystem og kateter bruk.

Konvensjonelle behandlinger

Antibiotika er typisk konvensjonell behandling for UVI. De som brukes avhenger av helsen til pasienten og den type bakterie. Analgetisk legemiddel som bedøver blæren og urinrøret blir ofte gitt når en betydelig mengde av smerte er tilstede. Eksperter ved Mayo Clinic anbefaler også de med UVI drikke rikelig med vann for å skylle ut bakterier, ved hjelp av en varmepute på magen for å redusere ubehag og å avstå fra å drikke kaffe, alkohol eller brus med sitrus eller koffein.

Tranebær og blåbær juice

Selv om eksperter ved Mayo Clinic staten ingen definitive bevis finnes for at tranebær forebygger urinveisinfeksjoner, støtter noen bevis det, spesielt med kvinner som opplever hyppige UVI. Eksperter ved Helse Communities anbefaler 16 oz. per dag med enten tranebær eller blåbær juice uten tilsatt sukker fordi antibakterielle egenskaper i juice redusere bakteriens evne til å overholde vev vegger.

Magnesium som et forebyggende

Selv om Helse Communities sier noe uenighet omgir gyldigheten av pH effekt på urinveisinfeksjoner, det er noe som tyder på mer basisk urin (som er høyere på pH-skalaen) reduserer bakterievekst i urinveiene. Mineraler slik som magnesium, når det brukes i en citrat-form (slik som magnesium sitrat), antas å alkalinize urinen. The Life Extension nettside anbefaler å ta 100 mg magnesium tre eller fire ganger daglig for å behandle tilbakevendende UVI.

Urter for behandling av overgangsalder

Det er mange urte kosttilskudd tilgjengelig på markedet for å hjelpe kvinner i overgangsalderen håndtere sine symptomer. Vanlige symptomer på overgangsalder inkluderer hetetokter, depresjon og angst. Mange kvinner søker alternative terapier for å behandle sine overgangsalder symptomer. Urteterapi tilby et effektivt alternativ til tradisjonelle hormonterapi. Urter som ofte foreskrevet, og brukes til å behandle menopause er klaseormedrue, maca rot og rødkløver. Disse urtene er lettest tilgjengelig i supplement form eller i te.

Svart cohosh

Klaseormedrue er en urt som inneholder fytokjemikalier som antas å lindre symptomer på overgangsalder. Det har også fytoøstrogener, spesielt isoflavoner, som festes til østrogen reseptorer i kroppen. Denne evnen gjør det til et godt valg for å lindre menopause symptomer som nattesvette eller hetetokter, angst og bekymring og depresjon. Det reduserer lutenzing hormon i legemet, som er ansvarlig for vill temperaturendringer. Dette i sin tur, reduserer hetetokter. Det kan også hjelpe til med reduksjon av hjertebank som ofte oppstår i overgangsalderen.

Klaseormedrue kan tas i opp til seks måneder ved hjelp av to piller om dagen. Det bør ikke tas for mer enn seks måneder, da det kan føre til leverskader.

Maca Root

Maca rot er en plante som ser ut som en reddik. Det har blitt brukt i Sør-Amerika i mange år. Når det kombineres med mat, ble Maca root tenkt å formidle afrodisiakum kvaliteter og forbedre seksuell funksjon. Den kan også brukes til å redusere forekomsten og alvorligheten av menopausale problemer.

Mens Maca rot inneholder ikke noen plante østrogen, betyr det inneholder noe som kalles adaptogen, noe som bidrar til å balansere kroppens hormonelle system. Det har også høye nivåer av B-vitaminer sammen med magnesium, sink og jern. Maca root kan tas i supplement form med en anbefalt daglig dose på ca 900 mg. Det bør tas tre ganger om dagen med måltider. Den kan også kokes og preges å lage en te.

Rødkløver

Rødkløver inneholder store mengder fytoøstrogener eller plantehormoner som kopierer hormoner i en kvinnes kropp. Disse fytoøstrogener arbeide for å øke nivåene av østrogen i kroppen din og bidra til å redusere overgangsplager. Rødkløver har også høye nivåer av vitaminer som vitamin C og mineraler som kalium og magnesium. Den inneholder også høye nivåer av kalsium som er gunstig i bremse ned utviklingen av bentap skyldes overgangsalder. Ta rødkløver i supplement form for å avlaste overgangsalder symptomer, er den anbefalte doseringen ca 400 mg til 500 mg.

Sjekk alltid med din helse utøveren før du tar fatt på en behandlingsplan som inneholder urte kosttilskudd. Kontroller at du tar urte kosttilskudd i henhold til hans instruksjoner.

Naturlig urte rettsmidler for overgangsalder

US National Library of Medicine definerer overgangsalder, eller endring av livet, som en naturlig fase i en kvinnes liv når eggstokkene slutter å produsere østrogen og progesteron, og hun slutter å menstruere. Overgangsalder begynner vanligvis rundt en alder av 45 eller 50 i de fleste kvinner. Symptomer på overgangsalder inkluderer hetetokter eller nattesvette, søvnvansker, tørr skjede, humørsvingninger, problemer med konsentrasjon og ansiktshår vekst. På denne tiden av livet, kvinners risiko for hjertesykdom, osteoporose eller brystkreft øker. Foruten hormonbehandling, kan kvinner omfatter naturlige urte rettsmidler for overgangsalder.

Svart cohosh

Dr. Andrew Weil, grunnlegger av University of Arizona Center of Integrative Medicine, sier at klaseormedrue reduserer hetetokter og bidrar til å opprettholde hormonnivåer. Dr. Weil sier at kvinner som har brukt dette naturlig urte rette for overgangsalder ikke rapporterer noen negative bivirkninger av å bruke klaseormedrue og vises trygt for kvinner med brystkreft risiko. Kvinner kan ta denne naturlige urtemedisin to ganger om dagen i opptil seks måneder.

Maca Root

Epigee Graviditet og kvinnesykdommer sier at folk har brukt den søramerikanske Maca rot for seksuell helse i århundrer. Roten, rik på vitaminer B1, B2, B12, C og E, sink, kalsium og magnesium, balanserer østrogen og progesteron-nivåer i kvinner. Epigee sier at Maca røtter hjelpe tørrhet i skjeden og hetetokter og forbedrer hukommelsen og osteoporose. Kvinner kan koke Maca rot og drikke det som te.

Dong Quai

Dr. Weil sier at Dong Quai hjelper kvinner styrer hormonnivåer i overgangsalderen. Epigee sier at Dong Quai, som inneholder vitamin E, A og B12, utvider også blodårer, øker blodsirkulasjonen og forebygge hjertesykdom. Dette naturlig urte rette for overgangsalder lindrer stress og forvalter humørsvingninger. Kvinner bratte denne urten og drikke det som te. Dr. Weil sier at, fordi Dong Quai utvider blodkar, bør kvinner med kraftige blødninger unngå dette urtemedisin.

Magnesium Oxide for muskelkramper

Magnesium Oxide for muskelkramper


Magnesiumoksid som et supplement kan bidra til å støtte en rekke systemer i kroppen din. Magnesium er spesielt viktig for riktig muskelfunksjon. Ved muskel kramper eller spasmer, kan magnesiumoksid hjelpe.

Muskelspasmer og kramper

Når du opplever muskelspasmer og kramper, er det et tegn på at musklene er utmattet eller underernært. Magnesiumoksid hjelper med energiproduksjon er nødvendig for riktig muskelfunksjon. Det beroliger også muskler, redusere kramper og spasmer.

Magnesium-mangel

Mange mennesker ikke får nok magnesium i sine dietter. Folk som er avhengige av bearbeidet mat heller enn hel, fersk mat meget sannsynlig har en magnesiummangel, noe som kan føre til muskelspasmer. En magnesiumoksid supplement kan lindre mangel og symptomer assosiert med det.

Magnesium og kalsium

Magnesium og kalsium arbeidet sammen for å støtte riktig muskel funksjon. Kroppen din trenger dem i balanserte mengder. Ta et supplement som inneholder både kalsium og magnesium i en 2-til-en-forhold for å støtte muskel helse og lette muskelspasmer.

Magnesium Oxide

Magnesiumoksid er den rimeligste formen for magnesium. Å forbedre absorbability, ta magnesium supplement med mat.

Magnesium Dosering

Friske voksne trenger mellom 310 og 420 mg magnesium daglig for at kroppen-inkludert muskler-å fungere optimalt. Tenk på din inntak av magnesium når man skal avgjøre hvor mye magnesium oksid supplement til å ta daglig.

Overgangsalder og muskel tap

Menopause påvirker hver kvinne annerledes. Noen kvinner opplever hetetokter, søvnforstyrrelser, depresjon, vektøkning og / eller muskel tap. Mens overgangsalderen er ikke en sykdom, symptomer og bivirkninger er reell og behandles. Opprettholde og forebygge muskel tap, en hyppig symptom, er mulig og tilrådelig.

Signs

De tidligste tegn på overgangsalder inkluderer uregelmessig menstruasjon, fortynning av håret, vaginal tørrhet, og humørsvingninger. Menopause oppstår når ett år er gått uten en periode. På dette punktet, kan en kvinne også legge merke til tap av muskelmasse og svakhet.

Årsaker

Muskelsvakhet følger menopause spesielt når en kvinner fører en stillesittende livsstil. Røyking og dårlig ernæring også bidra til muskelsvakhet. Livsstilsendringer og økt aktivitet kan hjelpe utrolig.

Forebygging / løsning

Øvelses og kalsiumtilskudd kan brukes til å hindre tap av muskel og smerte. Disse også er anbefalt å holde skjelettet sterkt og forhindre brudd og pauser.

Styrketrening

Styrketrening er den beste forebyggende tiltaket mot muskelsvakhet. Muskel tap fører til muskelsvakhet med stigende alder. Styrke trening, før, under og etter menopause vil bekjempe dette tap.

Fleksibilitet

Yoga, Pilates, Ti Chi, og tøyningsøvelser bedre fleksibilitet, balanse og forebygge muskel svakhet.

Vitaminer

Kalsium og vitamin D-tilskudd er et must for kvinner i overgangsalderen. Også sollys og et sunt kosthold vil beskytte mot bentap, muskeltap og muskelsvakhet i menopausal kvinner.

Multippel sklerose og overgangsalder

Ifølge National Multiple Sclerosis Society (NMSS), har om lag 2,5 millioner mennesker over hele verden blitt diagnostisert med multippel sklerose (MS). Flere kvinner enn menn har MS, som gjør flere kaukasiere enn andre raser. Uttrykket multippel sklerose refererer til virkningene av sykdommen; nemlig flere plaketter eller Screlose. Disse plakk er et resultat av inflammatorisk sykdom fra en autoimmun sykdom som oppstår i sentralnervesystemet. Kroppens eget immunsystem angriper beskyttende myelin skjede som omgir nervene. Skade på myelin skaper avbrudd i strømmen av nerveimpulser fra hjernen og ryggmargen som strekker seg gjennom legemet. Som et resultat, opplever MS pasient en mengde svekkende symptomer som påvirker funksjonen og den totale livskvaliteten. Kvinner, spesielt, står overfor flere utfordringer som de kommer inn menopause. Når menopausale symptomer kombinere med multippel sklerose, en postmenopausal kvinne krever ofte en grundig medisinsk undersøkelse for å vurdere hennes muligheter for omsorg.

Typer og symptomer på multippel sklerose

Multippel sklerose er presentert i en av de fire former. Pasienter kan bli diagnostisert med relapsing-remitting, primær progressiv, sekundær progressiv, eller progressiv relapsing. Relapsing-remitting MS kan overgangen etter ca ti år inn i sekundær progressiv MS; Imidlertid kan bruken av sykdomsmodifiserende midler kan hjelpe til å dempe de sykdommer 'progresjon. Individer som lider av multippel sklerose kan oppleve et stort utvalg av symptomer, som strekker seg fra meget milde til alvorlige. Ofte pasienter som ennå ikke diagnostisert med MS søke hjelp av sin lege når de merker en plutselig innsettende synsforstyrrelser. Optikusnevritt er et vanlig symptom på MS, noe som vanligvis ettergir etter noen uker eller måneder. Andre symptomer er hodepine, svimmelhet, nummenhet og kribling, depresjon, ekstrem trøtthet, blære og tarm endringer; spastisitet og smerte.

Symptomer på overgangsalder

Menopause oppstår når en kvinne ikke har hatt en menstruasjon i ett år eller når kirurgisk indusert av en hysterektomi. Fordi menopause er ledsaget av en nedgang i østradiol og østrogen hormoner, kan ubehagelige symptomer oppstå. Hetetokter, nattesvette, hjertebank, glemsomhet, og følelsesmessig labilitet er vanlig. Kvinner opplever menopause på ulik alvorlighetsgrad. Som et resultat, er ikke alle kvinner krever hormon-erstatningsterapi (HRT).

Behandling av multippel sklerose

Nevrologer og primær-omsorg leger behandle multippel sklerose på to nivåer; nemlig sykdom modifikasjon og symptomer ledelse. Sykdom-modifikasjons medikamenter omfatter interferoner, slik som Betaseron og avonex, samt Copaxone, som er en kombinasjon av fire aminosyrer. Andre sykdomsmodifiserende stoffer er anbefales avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Selv om disse stoffene ikke kurere MS, bidrar de til å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av eksaserbasjoner. Fordi MS-symptomer er unike for hvert individ, leger foreskrive disse stoffene som gir best sikkerhet, effekt og toleranse for pasienten. Ofte foreskrevet medisiner for MS symptomer inkluderer Amantadine, Meclizine, Elavil, Neurontin, og Dilantin. Alvorlige eksaserbasjoner er ofte behandlet med IV kortikosteroider for å redusere betennelse. Det er flere andre medisiner som kan hjelpe lindre MS-symptomer. Legen din er den beste til å bedømme hva som passer for deg.

Overgangsalder og HRT

Fordi menopause resultater fra en nedgang i østrogen, progesteron og østradiol, kan man være tilbøyelig til å erstatte det som mangler. Imidlertid har hormon-erstatningsterapi (HRT) kommet i søkelyset som et resultat av utfallet av betydelig forskning. Ifølge en 2001 artikkel av Elizabeth Barrett-Connor og Cynthia Stuenkel har leger forskrevet HRT i over 50 år. Målet var å holde kvinner på HRT lang sikt for å beskytte hjertet, bein, og kognitiv funksjon. Den nye anbefalingen er å bruke HRT for kortvarig behandling av menopausale symptomer, fordi fordelene ved langvarig bruk ikke oppveier risikoen.

Advarsel

I 2001 Barrett-Connor og Stuenkel anmeldt resultatene av hormonerstatningsterapi-studier som avslørte nye bekymringer og begrensninger. HRT er effektiv og hensiktsmessig anbefalt for bruk på kort sikt for å redusere hetetokter og nattesvette. Imidlertid er langsiktig bruk knyttet til brystkreft, hjerneslag, hjerteinfarkt og blodpropp. Din lege vil nøye overvåke dine multippel sklerose og menopausale symptomer. Endringer i reseptbelagte medisiner vil bli gjort etter behov.

Anbefalinger

Postmenopausale kvinner som også har multippel sklerose stri med utfordrende og noen ganger ødeleggende symptomer. Med riktige medisiner og livsstilsendringer, kan kvinner videre gjennom overgangen av overgangsalder og multippel sklerose, levde fulle, hyggelig liv.