Digidexo.com

mørke ringer på øyelokket

Hvilke vitaminer for å ta for mørke ringer under øynene

Huden under øynene er noen av de tynneste huden på kroppen. Det er flere blodkar i dette området, og det er noen faktorer som kan føre dem til å vise gjennom huden. Søvn og vitaminmangel er de to mest utbredte faktorer som forårsaker de stygge ringer under øynene. Ved å spise de riktige vitaminer og skaffe tilstrekkelige mengder søvn, kan du bli kvitt dine "vaskebjørn øyne" på kort tid.

Vitamin K

Den beste måten å hindre mørke sirkler under øynene er ved å få tilstrekkelige mengder søvn. Men du kan også legge litt krem ​​på huden rundt øynene for å hjelpe falme sirklene raskere. Se etter kremer som inneholder vitamin K. Vitamin K bidrar til å sørge for at blodet rundt øynene propper riktig, slutt hindre innsig. Når blodet ikke koagulere skikkelig, det begynner å vise gjennom huden under øynene dine, og du får de stygge svarte sirkler. Bare gni kremen under øynene før du sovner, og du vil legge merke til de mørke sirkler går unna. Du kan også øke inntaket av vitamin K ved å spise grønne bladgrønnsaker og frukt som avokado og kiwi.

Vitamin A

Vitamin A inneholder mange antiaging fordeler som kan hjelpe huden din. De som ønsker å bli kvitt rynker og strekkmerker både kan også dra nytte av vitamin A. Finn en krem ​​som du kan bruke under øynene dine når du går i dvale. Du kan også bruke en krem ​​som inneholder retinol, dyret form av vitamin A, som vil bidra til å redusere de mørke sirkler. Du kan også øke nivået av vitamin A i kosten eller ved å supplere, men du skal aldri ta mer enn rettet. Lever, søte poteter, gulrøtter og brokkoli er alle ideelle mat kilder til vitamin A.

Vitamin C

Vitamin C hjelper også å fjerne mørke ringer under øynene. Det øker kollagen og beskytter huden mot sol og varmeskader. Problemet er at hvis du bruker en aktuell vitamin C krem, vil oksygen gjengi den ineffektiv, og det kan faktisk være skadelig for målet ditt. Hvis du ønsker å bruke en aktuell krem, kan du kombinere en form for vitamin C, som kalles L-askorbinsyre, vitamin K og bruke den under øynene dine. Enten du bruker en aktuell krem ​​eller ikke, bør du sørge for at du innlemme et sunt nivå av vitamin C i kosten. Det kan bli funnet i de fleste frukter og grønnsaker.

Vitamin E

Vitamin E gjør egentlig ikke fjerne mørke ringer fra under øynene, men det bidrar til å regulere vitamin A eller retinol som brukes til å fjerne mørke ringer. Den beskytter også kroppen mot frie radikaler som ødelegger huden. Vitamin E er en kraftig antioksidant som beskytter huden mot ultrafiolett lys, samt andre skadelige faktorer. Det bør muntlig tatt i motsetning til topikalt, men du vil finne mange øye kremer som liste vitamin E som en av sine aktive ingredienser. Du kan finne en sunn kilde til vitamin E i asparges, avokado, oliven, nøtter og grønne grønnsaker.

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene


Masse folk ønsker å bli kvitt mørke ringer, hevelser og lei ser øynene raskt fordi det reduserer den generelle appellen ens utseende. I en profesjonell setting, er det enda verre å ha mørke ringer og poser under øynene, fordi det gjør at du ser mangel på energi og uprofesjonell. Som vi alder, huden rundt øynene våre er ikke så elastisk som før. Så, er det viktig å ta godt vare på huden vår og gjøre det beste inntrykket mulig på dem vi møter for første gang.

Hvordan bli kvitt mørke ringer og poser under øynene

•  Bli kvitt mørke ringer og poser under øynene ved å få nok hvile om natten. Vi vet egentlig ikke hvorfor, men mørke puffy ringer under øynene er ofte forårsaket av mangel på søvn. Og samlet, mangel på søvn gir deg en veldig sliten og uprofesjonell opptreden. Mangel på søvn vil også gjøre øynene dine ser veldig sliten.

Bli kvitt mørke ringer og poser under øynene ved å bruke øye kremer som inneholder vitamin K og retinol (en form for vitamin A). Mangel på vitamin K er kjent for å føre til mørke ringer. Så øye krem ​​produkter som inneholder vitamin K og retinol vil forbedre problemet. Øye kremer er et must for enhver kvinne som bryr seg om utseende hennes. Det må brukes daglig for å oppnå de beste resultatene.

Bli kvitt mørke ringer og poser med kjøle isbiter og agurk over øynene dine. Agurker er svært effektiv på å redusere hovne øyne. Gjør det 2-3 ganger i uken for å se resultater. Det vil hjelpe problemet på lang sikt, så ikke forvent å se resultater med en gang.

Bli kvitt mørke ringer og poser under øynene ved å spise rikelig med frukt, grønnsaker og vitamintilskudd (ikke overdose) å sørge for at du ikke er mangelfull i noen vitaminer og næringsstoffer. Også drikke mye vann.

Dekk mørke ringer og poser under øynene med sminke: concealer. Bruk en concealer og flytende foundation for å dekke opp problemet og gi deg feilfri hud. Concealer er svært effektiv på å skjule poser og svarte sirkler effektivt. For lei ser øyne, prøve å sette på noen lys sminke for å gjøre deg mer energisk.

Hvorfor Har Mangel på søvn Produser Mørke ringer under øynene?

Sleeping Horisontalt

Det er vanlig å ha mørke ringer under øynene dine når du ikke har sovet nok, men interessant, mørke sirkler er ikke en direkte følge av tretthet. Den vanligste årsaken til mørke ringer under øynene er sover for horisontalt. Når du sover horisontalt, ikke væske fra øynene ikke renne riktig, og vil hvile under øyet, forårsaker poser under øynene og skygger.

Tett nese

Ved mangel på søvn er på grunn av tett nese, på grunn av kulde eller allergier, skygger eller mørke ringer kan være en bivirkning. En tett nese kan også forårsake væskeretensjon under øynene, som fører til hevelser.

Blek og lei

Hvis det, etter mangel på søvn, er ansiktet blekere, kan dette være årsaken til mørke sirkler blitt tydelige. Kontrasten av lysere hud mot mørkere ringer under øynene kan gjøre dem vises verre enn de vanligvis er. Dessuten lar blek, tynn hud årer, hevelser og skygger for å fremtrer klarere under øyet, hvor huden er den mest delikate.

Kronisk nyresykdom

Hvis du kaste og slå i sengen om natten, fretting over et alvorlig medisinsk problem som involverer nyrene, kan de mørke sirkler under øynene faktisk være et symptom på problemet, ikke et tegn på søvnmangel. Poser eller skygger under øynene kan være et tegn på en kronisk nyresykdom.

En proteinmangel i blodet, på grunn av nyre-problemer, kan føre til svelling av ekstremiteter og under øynene, forårsaker mørke sirkler. Hvis du har en historie med nyreproblemer og er bekymret for mørke ringer under øynene, bør du oppsøke lege.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt mørke ringer under øynene

Hvordan du enkelt kan bli kvitt mørke ringer under øynene


Noen mennesker er født med mørke ringer under øynene, mens andre får dem fra mangel på søvn eller dårlig livsstil valg. Redusere fremkomsten av mørke øyne sirkler og hindre dem fra forming ved hjelp av disse omtalt tips.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt mørke ringer under øynene

•  Begrens alkoholinntaket. Mange mørke under øynene sirkler dannes når du bruker for mye alkohol. Området under øynene kan være mørkere etter en tung natt med drikking. Menn bør holde seg til ikke mer enn tre alkoholenheter per dag og kvinner bør ikke overstige to. Hvis mørke sirkler under øynene er vedvarende vurdere å gi opp alkohol helt til dine under øynene sirkler visne helt.

Få minst åtte timer med Lukker øynene hver natt. Mangel på søvn kan føre til de beryktede vaskebjørn øyne å bli mer fremtredende, slik som mål å få en god natts søvn som består av åtte eller flere timer med uavbrutt søvn.

Leder av til apotek og kjøpe en grønnfargede makeup concealer. Concealer vil skjule utseendet svart under øynene sirkler, og det passer godt med foundation og andre makeup applikasjoner.

Slik fjerner mørke ringer og poser under øynene

Poser under øynene er oftest forårsaket av mangel på søvn. Også, allergier, kan aldring, arvelighet, tretthet og stress føre til mørke ringer rundt øynene. Usunn livsstil som narkotika, røyke eller drikke for mye alkohol kan gjøre tilstanden verre.

Slik fjerner mørke ringer og poser under øynene

•  Vask ansiktet med en gang ved å våkne opp med mild såpe og kaldt vann. Massasje og berolige øye poser og mørke ringer nøye og skyll godt.

Påfør kjøle tiltak rundt baneområder. Du kan gjøre dette ved å plassere skjeer i fryseren til det er kaldt deretter bruke baksiden av skjeen og plasser direkte på øyet poser og mørke sirkler før kulden forsvinner på øyepartiet. Du kan også plassere isbiter i en liten bøtte med vann til det blir kaldt. Ta et ansikt håndkle deretter dukkert og vri helt i det iskalde vannet før direkte plassere over øyet områder. Gjenta prosessen flere ganger. Cold teposer under øynene kan også redusere størrelsen av posene.

Bruk en oppskåret agurk over hvert øye for om halv time. Kamille, dill eller rosmarin komprimerer er effektive alternative behandlinger også.

sunne matvaner og en sunn øvelse rutine vil holde huden sunn og hindrer dannelsen av øyet poser. Øye poser kan også utvikle seg gjennom væskeretensjon eller ødem slik at det kan bidra til å holde hodet hevet under søvn og unngå for mye salt og væske før sengetid.

Hvordan bruke Rice å bli kvitt mørke ringer rundt øynene

Mørke ringer under øynene kan være forårsaket av medisiner, allergier, anstrengte øyne eller sykdom. Men ifølge MedRounds Publications, er arvelighet den vanligste årsaken til under øynene sirkler. Uansett hva den første årsak, kan mørke sirkler synes på grunn av størrelsen og helse av de små blodkarene under øynene. Disse blodårene kan bli utvidet eller lunger kan trykke mot dem forårsaker at huden mørkere. Avhengig av årsaken, kan bruk av en ris pute bidra til å lindre mørke ringer under øynene, spesielt når de oppstår med øynene, hevelse og irritasjon. Rice et ideelt fylling for øye pute, som granulene er små nok til å samsvare med formen av ansiktet ved å holde på varme eller kulde. Rice puter kan benyttes som enten en kald eller varm kompress for å forbedre komforten øyet.

Hvordan bruke Rice å bli kvitt mørke ringer rundt øynene

Bruk ris pute å lage en varm komprimere, noe som er gunstig når belastningen på øynene eller tørre øyne er også opplevd med mørke ringer under øynene.

•  Varm opp ris pute i mikrobølgeovnen i ca ett minutt. For en varm komprimere, bør ris pute være varm, men ikke for varmt for den følsomme huden rundt øynene. Du kan ha til å varme risen øye pute lenger, eller la den avkjøles, avhengig av kraften i mikrobølgeovnen.

•  Plasser ris pute over øynene dine. Når risen pute er på et passende temperatur, la den på øynene i fem minutter. Gjør dette to ganger om dagen.

Bruk en kald ris øye pute å innsnevre blodårene. Plasser ris øye pute i fryseren og la den grundig slappe i en time.

Fjern komprimere og bruke den til øynene i 5 til 10 minutter.

Oppbevar ris øye pute i fryseren for rask lindring. Bruk den når det er nødvendig for å lindre mørke ringer under øynene, poser og belastningen på øynene eller irritasjon.

Hint

 • Rice øye puter er tilgjengelig i helsekostbutikker og narkotika butikker.
 • Mange ris øye puter inneholder også urter som lindrer øynene.
 • Plasser ris øye pute på en plate eller pakk den inn i et papirhåndkle til å holde det rent i mikrobølgeovnen eller fryseren.
 • Du kan enkelt lage din egen ris øye pute ved å fylle en ny, ren sokk med ris og sy eller binde seg slutten.
 • Fjern ris pute Hvis du noen gang føler uvanlig smerte eller ubehag i øynene.
 • Følg anvisningen på pakken for å rense ris øye pute. Akkumulert bakterier og oljer på puten kan forårsake irritasjon.
 • Unngå å gni øynene dine, da dette kan føre til irritasjon og muligens hevelse.

Årsaker til mørke ringer under øynene hos barn

Mørke ringer under et barns øyne er vanligvis ikke en alvorlig tilstand. Disse sirkler ikke signaliserer mangel på søvn eller dårlig helse. Selv om du kanskje ønsker å ha barnet undersøkes av lege, er den mest sannsynlige årsaken til mørke sirkler er tett nese av allergi eller høysnue. Noen barn kan lide mørke ringer som følge av kronisk bihulebetennelse eller tilbakevendende forkjølelse, men dette er mindre vanlig.

Mørke ringer fra allergi er hyppige nok til å ha tjent et kallenavn, "allergiske shiners." En artikkel publisert i Journal of Allergy and Clinical Immunology bemerker at denne tilstanden kan gi tidlig varsling hos barn utsatt for allergier.

Allergier og høysnue

Allergier skje når ditt barns immunsystem overreagerer til et stoff. Pollen, mugg og ragweed er vanlige miljø allergier og er en årsak til nesetetthet. Legen din kan bestille tester for å fastslå den eksakte utløsere av allergi.

Kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse skje når neseslimhinnen er hovne og betente. Dette fører til at barns ansikt å føle forstørret. Den økte blodstrømmen kan føre til mørke sirkler.

Tilbakevendende Forkjølelse

Vanligvis forårsaket av et virus, kan forkjølelse også etterligne symptomene på allergi eller en bihulebetennelse. Selv om årsaken er forskjellige, er resultatet det samme.

Behandling

Forkjølelse er vanligvis igjen for å kjøre sin naturlige kurs, med mindre en sekundær infeksjon utvikler seg. Bihulebetennelse behandles med antibiotika som egner seg for barn. Allergier er behandlet med antihistaminer eller immunterapi skudd som kan ta mellom 3 til 5 år for å være effektive, anslår Mayo Clinic.

Resultater

Når den underliggende årsaken til den mørke sirkler er adressert, de vanligvis forsvinne.

Medisinske årsaker til mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene har mange forskjellige årsaker. I mange tilfeller det er flere årsaker, slik at leger må være forsiktig med å se på alle symptomer og ikke bare øyne sirkler bare. Årsakene kan variere fra sykdom, allergi og eksponering for kjemikalier. Disse sirklene finnes i både menn og kvinner, både unge og gamle, og er en mørk farge under øynene.

Sykdom

Mangel på søvn vanligvis skjer når man blir syk, noe som kan starte prosessen med mørke ringer under øynene. Dersom sykdommen utvikler seg og dehydrering oppstår fra et tap av væske vanligvis på grunn av oppkast, diaré eller feber, vil øyet sirkler gradvis bli mørkere i fargen. Bihulebetennelse vanligvis føre til overbelastning i lomme områder som kan øke trykket under øynene, noe mørkere sirklene eller skaper nye.

Allergier

Det finnes mange typer allergier som kan føre til mørke ringer under øynene. Allergier kan komme fra innendørs kilder som støv, dyr dander eller mold, eller utendørs allergi som trepollen, ugress pollen og frisk snitt gresspollen. Matallergier kan også føre til mørke ringer skal vises. De mørke ringer forårsaket av allergi er vanligvis referert til som "allergi shiners."

Skader

Hvis en person blir truffet i øyet av en knyttneve, vil det føre til en svart sirkel rundt øyet. Denne tilstanden kan også være et resultat av en ulykke forårsaket av et fall og et objekt treffer området rundt øyet.

Fungus Eksponering

Når man blir utsatt for en sjelden type sopp som heter Aureobasidium, kan mørke sirkler vises under øynene som ett av symptomene. Candida albicans er en annen type sopp som kan føre til de mørke ringene. Det er forårsaket av en allergi mot gjærsporer i kroppen.

Genetisk Disorder

Fenol sulfotransferase mangel er arvelig tilstand der kroppen ikke er i stand til å behandle giftige stoffer, herunder fenoler. Når det er en opphoping av disse giftige stoffer eller fenoler, mørke ringer under øynene er bare ett av symptomene som kan utvikle seg.

Om mørke ringer under øynene

I en tid da skjønnhet er lett å kjøpe, en bekymring mange menn og kvinner har er mørke ringer under øynene. Mørke ringer under øynene kan bidra til en eldre, sliten utseende og ofte er vanskelige å skjule med sminke. Disse mørke sirkler under øynene er vanligvis tilskrevet mangel på søvn eller sett på som rester av for mye å drikke kvelden før. Men det er flere årsaker til mørke ringer og flere ting du kan gjøre for å bekjempe dem.

Squelch the Sun

Overdreven eksponering for solen kan bidra til mørke sirkler, som vanligvis er en overdreven mengde av pigment i området. Blacks, italienere og asiater er mer utsatt for mørke sirkler.

Snus Nysing

Bare under øynene er små blodkar, og i løpet av allergi sesongen, kan de strekke. Dette kan gjøre de mørke sirkler under øynene mer synlig. En enkel løsning på dette er å ta et antihistamin.

Angst for Aging

Dekk mørke ringer med concealer og bruke rikelig med spesialisert øyekrem. Når vi blir eldre, blir huden vår tynnere. Blodårene i underkant av den tynne huden under øynene dine kan vises som mørke sirkler. Dessuten kan visse medisiner, for eksempel hormoner eller p-piller, føre til at årene utvider seg.

Spørsmålet deres eksistens

Ofte folk vet aldri årsaken til deres synlige mørke ringer. Produkter som inneholder AHA fruktsyre eller andre plumping midler kan brukes til å tykne den tynne huden under øynene. Også noen leger sier vitamin C og K kan også plumpe opp huden.

Blast Circles Away

Laser kirurgi vil gjenoppstår huden og bli kvitt pigmenterte celler under øynene. Denne prosedyren kan være smertefullt og dyrt, og det vil trenge tid til å gro, men det er effektivt.

Alternativ til Surgery

Injisere området med filler å plumpe opp området rundt øynene og forårsake mørke ringer for å være mindre synlig. Det er ikke mye ned tiden etter denne behandling. Denne midlertidige løsningen varer i opptil seks måneder, og vanligvis koster rundt $ 1000.

Hånd Me Downs

Mange leger sier mørke ringer under øynene er genetisk. Så, hvis foreldrene dine har dem, mer enn sannsynlig at du vil også. Bor hydrert og spise en sunn diett kan bidra til sunnere, plumper huden og redusere synligheten av disse blodårene under øynene.

Hjem tiltak for å redusere mørke ringer under øynene

Mørke ringer under øynene kan være forårsaket av en rekke faktorer: mangel på søvn, dehydrering, forurensing og allergier, blek hud eller genetikk. Huden under øynene er tynn, og blodårene på undersiden kan bli betent og merkbar, noe som gir under øynene området en mørk fargetone.

Agurker

Agurker er den mest kjente hjem rette for å redusere mørke ringer under øynene. Plasser tynt skiver, kule agurk over øynene i 15 til 30 minutter.

Teposer

Bratte teposer i varmt vann i 1 minutt, deretter i kjøleskapet til kult. Plasser over øynene dine i 10 til 20 minutter. Kamille-te er best, fordi den har anti-inflammatorisk egenskaper.

Almond Oil

Mandelolje vil berolige og fukte huden din. Mandelolje inneholder vitamin E, en antioksidant kjent for å redusere synligheten av mørke ringer, fine linjer og rynker.

Neti Pot

En neti potten er en nasal vanning system som bidrar til å avlaste lunger og spyler forurensing fra nese og bihuler. Sinus irritasjon og kløe i øynene kan føre til mørke ringer under øynene.

Forebygging

Få nok hvile og bor hydrert er to av de beste måtene å unngå å få mørke ringer under øynene. Spise et sunt, variert kosthold skal hjelpe deg å få riktige næringsstoffer.

Betyr Røyking føre til mørke ringer under øynene?

Årsaker

Det finnes en rekke mulige årsaker til mørke ringer. Blant dem er arvelige egenskaper, stress, dårlig ernæring, manglende søvn og til og med allergier. (The konstant nysing kan sprekke små blodkar under øynene.) En annen grunn for mørke sirkler er røyking.

Skadet Skin

Røyking kan skade huden og gjøre det vises mer alderen enn det er. Nærmere bestemt, det bryter ned kollagen i huden, noe som reduserer elastisitet. Dette skjer med fremstillingen av matriks-metalloproteinaser (MMP), som oppmuntrer til røyking.

Nikotin

Den nikotin i sigaretter har også en effekt på huden. Det constricts blodkar, noe som resulterer i dårlig sirkulasjon, noe som forbedrer utseendet til mørke sirkler. Nikotin innsnevrer blodårer ved å øke nivået av vasopressin, som er en type av protein.

Forebygging / løsning

Røykeslutt er nøkkelen til mange helsefordeler, inkludert å redusere mørke ringer under øynene. I tillegg til å slutte å røyke, kan du prøve å plassere et stykke agurk på øyelokkene i ca 10 minutter. Å drikke mye vann, spise frukt og grønnsaker, og få tilstrekkelig søvn vil også hjelpe huden under øynene.

Urter for å redusere mørke ringer under øynene

Mange mennesker sliter med mørke ringer under øynene sirkler og bruke hundrevis av kroner på øye kremer og concealers å avta og kamuflere de mørke flekker. Kosmetikkindustrien markedsfører en mengde produkter, men urter gir noen av de beste løsningene for mørke under øynene sirkler. En rekke naturmidler florerer, men hva som fungerer for en person kan ikke fungere for en annen. Hudtype, årsaken til de mørke sirkler, og pigment i huden varierer fra individ til individ, så teste en rekke urter for å se hva som fungerer best for deg.

Vanlige husholdnings Urter

Enkle hjem urter som salvie, persille, mynte og kamille tilby kostnadseffektive motgift for mørke ringer under øynene patcher. Prøv ett av følgende:

• Dekk øyeområdet med kamille te-poser som er gjennomsyret av kaldt vann i flere minutter. Hold teposer over øynene i 10 til 15 minutter.
• Bland finhakket salvie og persille med to ss. av rømme og bruke concoction under øynene. La stå i 20 til 30 minutter.
• Pakk ut saften fra frisk mynte og forsiktig bearbeid juice til øyepartiet og la tørke.
• Rør sammen en spiseskje hver av melk og muskat og gjelder for øynene før du går til sengs om kvelden. Ikke vaske av melk og muskat.

Urte pastaer

Urte pastaer er svært effektive for å redusere under øynene sirkler men involverer litt mer forberedelse og ingredienser. Alle lime oppskrifter nedenfor har de samme retninger etter bruk. La lim til å suge på øyet området i ca 20 minutter eller til den er tørr, og deretter vaske av masken.

• Kombiner ginseng, papaya, neem, mynte, sandeltre og mandelolje. Neem er en ayurvedisk urt som du kan finne på en ayurvedisk butikk eller på nettet.
• Lag en pasta av gurkemeie og ananasjuice. Du kan også lage en pasta av gurkemeie, tomatjuice, linser, og sitronsaft.
• Kvinner i India bruker et lim laget av rosevann, rød sandeltre, og sandeltre for sine mørke sirkler.

Interne løsninger

Hvis du prøver flere av urter i flere uker uten å lykkes, og søvnløshet er ikke et problem, da de mørke sirkler kan være en indikasjon på en svak leveren. Prøv å endre kostholdet til mindre bearbeidet mat, mer plantebasert mat, mindre sukker og mer fullkorn. Avgifte leveren din med forskjellige urtete kan bidra til å overvinne dine mørke sirkler. Løvetann, melk tistel, burdock, lakris og gurkemeie er alle urter som bidrar til å rense og forynge leveren din. Ehealthnaturalcenter.com anbefaler forbruker Åtte Herb Soup to ganger om dagen i en måned for et sunt leveren og reduksjon av under øynene sirkler. Suppa består av forberedt rehmannia rot, kornell frukt, kinesisk yam, Alismatis rhizome, Tuckahoe, Mutan bark, og krysantemum. Urtene er bakken og deretter kokt i vann. Du kan finne den nøyaktige oppskriften på Eight Herb Soup på ehealthnaturalcenter.com.

Slik unngår du mørke ringer

Mørke ringer under øynene er vanlig blant menn, kvinner og til og med noen barn. De stammer fra vanlige helseproblemer, inkludert mangel på søvn, dehydrering, genetikk og tynning hud. Disse mørke, blåaktige ringer synes å skrike til verden at du er aldrende og sliten. Men i mange tilfeller, de underliggende årsakene er mer komplekse, og en mangefasettert tilnærming er best for å løse dem. Heldigvis kan du bidra til å bekjempe mørke ringer med hjem rettsmidler og vaner som ikke inkluderer dyre behandlinger eller makeup.

Bruksanvisning

Start ved å drikke flere glass vann hele dagen for å forhindre dehydrering som kan føre til mørke ringer under øynene.

Gjør ditt beste for å få et minimum av sju timer søvn per natt for å redusere sjansene for tilbakevendende mørke ringer forårsaket av søvnmangel. (Husk at mange mennesker trenger mer enn sju timer søvn for å være uthvilt.)

Påfør en høy SPF, bredspektret solkrem rundt og under øynene før du går utenfor for å beskytte mot ansiktshuden skade. Legg et par solbriller for å umiddelbart øke nivået av solbeskyttelse til huden rundt øynene dine.

Plasser skiver av potet eller kul agurk løpet lukkede øyne og holde dem der i ca 15 minutter slik at de beroligende og bleking egenskaper å gjøre arbeidet sitt.

Ta i rikelig med vitamin C hver dag, enten i form av kosttilskudd eller mat kilder som appelsiner og bær. Dette vitamin holder blodårene i god stand, noe som bidrar til å hindre under øynene sirkler fra forming.

Kjøpe noen aktuell vitamin K og bruke den til huden under øynene. En studie 2002 av Journal of American Academy of Dermatology viste dette å være en effektiv forsvarslinje mot blåmerker, og trolig mørke sirkler også.

Tips og advarsler

 • Noen matvarer og kosttilskudd inneholder antioksidanter pigmenter som kan bidra til å forhindre mørke ringer under øynene. Disse inkluderer blåbær, tyttebær, grønn te, løk, persille og druekjerneekstrakt. Prøv den samme teknikken som brukes i trinn 4 med kule te-poser som inneholder vanlig te.
 • Unngå å spise store mengder salt, siden natrium kan føre til vannretensjon, som i sin tur kan føre til mørke ringer. (Se tilleggsressurser til noen vanlige kilder av natrium i kosten.)

Hva kan en hudlege Gjør for mørke ringer under øynene sirkler?

Mørke under øynene sirkler kan gjøre at du ser trøtt, syk eller mager. Mens du kan skjule dine mørke sirkler med kosmetikk, kan du også besøke din hudlege for å lære om behandlinger som kan redusere dem. Siden noen tilfeller av mørke sirkler kan være forårsaket av en mangel på søvn eller andre underliggende helsemessige forhold, som for eksempel anemi, besøke en generell lege først. Så, ta kontakt med en hudlege for å finne ut om en behandling vil arbeide for dine mørke sirkler.

Laser Therapy

Ifølge Dr. Seckel.com, er intens pulset lys (IPL) laser terapi en effektiv måte å redusere under øynene sirkler og fremtredende under øynene årer. Før IPL behandling, vil din hudlege anbefaler at du bruker en hudkrem som inneholder hydrokinon, en hud-bleking agent. Denne behandlingen vil redusere alvorlighetsgraden av din under øynene hyperpigmentering. Når denne behandlingen er fullført, vil din hudlege anbefaler at du får en serie med IPL behandlinger over en periode.

Under hver prosedyre, må du bruke plastbriller. Det kan være lurt å ta ibuprofen før hver behandling. Mens behandlinger er ikke smertefullt, kan du føle en knipe sensasjon hver gang laseren samhandler med huden din. For folk flest, IPL behandlinger forårsake liten eller ingen nedetid og effektivt redusere eller eliminere deres mørke ringer under øynene.

Kjemisk peeling

Ifølge Docshop.com, kan kjemisk peeling være effektiv i å redusere mørke sirkler ved å peeling overflatelaget av huden og underliggende hud avslørende sunnere. De fleste hudleger anbefaler en rekke middels dybde skreller inneholder trikloreddiksyre (TCA) for mørk reduksjon sirkel. Før du begynner behandlingene, vil legen be deg om å bruke en glykolsyre eller alpha-hydroxy acid behandling hver dag i fire til seks uker. Dette vil forberede huden ved eksfolierende de aller øverste lagene av huden din, slik at TCA peeling behandlinger til å fungere bedre.

Før skallet økt, kan din hudlege gi deg beroligende eller smertestillende piller. TCA peelinger kan være ganske smertefullt. Deretter vil legen bruke TCA løsningen under øynene. Etter dette trinnet, vil avkjølt saltvann brukes til å nøytralisere skallet og stoppe smerten. Etter at huden er nøytralisert, vil den gå tilbake til sin normale farge innen 45 minutter. Så, til din hudlege vil gjelde en oljebasert salve på huden din fremme raskere helbredelse. Innen få dager vil overfladiske lag av huden løsner, avslører sunn underliggende hud. Peeling prosessen bør ende etter syv dager. Du bør merke en reduksjon i mørke sirkler etter denne behandlingen.

Fat Negl

Hvis du har hule områder under øyet sammen med mørke ringer, kan din hudlege foreslå en prosedyre som vil "fylle ut" disse hule områder med fett tatt fra et annet område av kroppen din. Ifølge Dr. Brooke Seckel, direktør for Lahey senter for kosmetisk og Laser Surgery i Lexington, Massachusetts, de fleste hudleger bruker en laser for å frigjøre Arcus marginalis, som forbinder nedre øyelokk til en underliggende bein. Bruke fett tatt fra en annen del av kroppen din, vanligvis navlen, vil legen din fylle i hule området over beinet. Utvinning fra denne prosedyren tar ca 10 dager. Din hudlege vil anbefale at du ikke anstrenge deg eller løfte noe tungt for to uker etter operasjonen. Under øynene kan bli merkbart lettere skadet under utvinning perioden.

Hva slags medisin er tilgjengelig for mørke ringer under øynene?

Hva slags medisin er tilgjengelig for mørke ringer under øynene?


Mange mennesker opplever mørke sirkler under øynene av tretthet, nesetetthet og andre årsaker. Mørke ringer er vanligvis ikke et alvorlig medisinsk problem. Flere behandlinger kan anvendes for å behandle mørke sirkler under øynene.

Hud Kremer

Ifølge MayoClinic.com, mange hud kremer er tilgjengelig over disk for å redusere mørke ringer under øynene. Hud kremer som inneholder retinol, kan vitamin K og andre vitaminer være en effektiv behandling for personer med irriterende øyne sirkler mørke.

Saline Sprays og vasker

Mørke, ringer under øynene som er forårsaket av nesetetthet kan reduseres ved å bruke en saltvannsspray eller annen saltvannsløsning for å skylle bihulene.

Concealer

Kosmetisk concealer effektivt kan dekke opp mørke ringer under en persons øyne.

Fyllstoff

Hudleger eller andre medisinske fagfolk kan injisere en filler inn i vevet under øynene for å eliminere hule områder som forårsaker skygger.

Cold Compress

Bruke en kald komprimere eller en kul, brukt tepose kan redusere forekomsten av mørke ringer under øynene.

Resepter

Leger kan foreslå reseptbelagte kremer som er sterkere enn produkter som er tilgjengelige over disk til å behandle mørke, ringer under øynene.

Slik fjerner mørke ringer Naturligvis

Mørke ringer under øynene er et resultat av svekkede hud kapillærer rundt øynene. Dessverre, kan svekket kapillærer være en arvelig egenskap. Allergier, og den påfølgende øye rubbing, søvnmangel og overdreven soling kan også bidra til disse mørke sirkler. Men en kostbar tur til hudlege er ikke nødvendig: Mørke ringer kan bli lysere dramatisk bruk av naturlige, budsjett-vennlig hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Agurk Slices

Slice to runder biter av agurk. Bare to stykker er nødvendig for en behandling. Butikken rester agurk i en stor plast baggie i kjøleskapet.

Legg deg ned, og plasser en agurk stykke på hvert øye.

La agurker til å sitte på øynene i 20 minutter. Agurker vil lysne huden og redusere poser. Gjenta prosessen to ganger om dagen.

Tropical Mørk sirkel Eliminator

Mål 1/4 kopp ananas juice, hell i bollen.

Bland 2 ts. gurkemeie pulver i bolle med ananasjuice.

6. Rør ingrediensene inntil en pastalignende blanding er dannet. Rør i omtrent ett minutt, blande ingrediensene godt.

Dab to bomull baller i ananas gurkemeie pulver lim. Påfør under begge øynene.

Gjenta denne prosessen to ganger daglig i to uker for best resultat.

Tips og advarsler

 • Mørke ringer vil lysne betraktelig hvis ananas og agurk behandlinger blir brukt regelmessig. Forvente å se resultater i så lite som to uker.
 • Hold alle skarpe gjenstander som kniver utenfor rekkevidde fra barn. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i alvorlig skade eller død. Vask hendene etter håndtering ananas rette. Ananas juice inneholder høye nivåer av surhet og hvis øyekontakt er gjort, kan irritere og brenne øynene. Hvis dette skjer, skyll øynene med kaldt vann i 15 minutter.

Knox Gelatin og mørke ringer under øynene

Knox Gelatin og mørke ringer under øynene


Mørke ringer under øynene kan være et resultat av mange faktorer, men noen enkle hjelpemidler kan bidra til å redusere deres utseende. En enkel aktuell rette bruker Knox gelatin for å minske mørke under øynene.

Årsaker

Noen mennesker er genetisk tilbøyelig til å utvikle mørke sirkler. Broken blodkar, kan mangel på søvn og dårlig kosthold også bidra.

Knox Gelatin

Knox gelatin er en enkel gelatin pulver som kan finnes på de fleste dagligvarebutikker.

Hvordan det hjelper

Knox gelatin er ekstremt høy i vitamin K, som er en viktig ingrediens i kampen mot mørke ringer. Vitamin K bidrar til å styrke kapillærveggene så blodkar wonâ € ™ t bryte så lett.

Søknad

Kombiner 1/4 til 1 ts. av Knox gelatin med 1 ts. med varmt vann. Bruk en bomullsdott å bruke væsken under øynene. Hvile ca 30 minutter og skyll huden med kaldt vann.

Resultater

Bruk rette hver dag i en uke for å minske utseendet til mørke sirkler. Etter den første uken, kan programmer bli redusert til en gang eller to ganger i uken.

Symptomer på mørke ringer under øynene

De feige mørke under øynene sirkler er en bane for alle som besitter dem. Hvordan kan det være at du er sportslige vaskebjørn-lignende øyne, selv om du er godt uthvilt? Det kan være flere gjerningsmannen som er ansvarlig for dine mørke ringer under øynene.

Chinese Belief

Mørke ringer under øynene kan tyde på mange ting. Utøvere av kinesisk medisin hevder at mørke sirkler relateres til våre nyrer. Nyrene anses av kinesisk medisin utøvere å være grunnlaget for vår vitalitet, ifølge Naturaleyecare.com. Hvis noe har gått galt med nyrene, kan dette bli kringkastet av mørke ringer under øynene.

Årsaker

Mørke ringer under øynene kan i tillegg bli forårsaket av arvelige, stress, allergier, nyre mangel, adrenal utmattelse, og et dårlig kosthold.

Allergier

Binyrene, som nyrene er tilkoblet, kan bli slitt ned, og når dette skjer allergi kan spire opp. Mørke ringer er regnet som en klassisk symptom på allergi. Hvis du er lei, på toppen av lider av allergi, eller har ødemer (hevelser), du kan godt ende opp med mørke ringer under øynene.

Pigmentering

The Mayo Clinic ansatte forklarer at mørke ringer under øynene er medisinsk definert som uniform, runde områder av pigmentering som ligger under øyet. Barn kan utvikle mørke ringer akkurat som voksne gjøre.

Sun Eksponering

Vi arver våre hudtoner, inkludert åpenhet i huden. Avhengig av tonen i huden din under øynene sirkler kan synes mer utbredt, ifølge Darkcircles.net. Sirklene er faktisk forårsaket av svekket blodkar som ligger under huden. Hvis du har brukt mye tid ute i solen, kan dette gjøre mørke din under øynene sirkler vises mer fremtredende fordi soleksponering øker melanin (pigment) nivåer og bringer melanin nærmere overflaten av huden. Boost i melanin gjør eksisterende mørke sirkler ser enda mørkere.

Mørke ringer under øynene av allergi

Mørke ringer under øynene av allergi


Mørke ringer under øynene kan være forårsaket av en rekke faktorer som genetikk eller mangel på søvn. Men dette kan også være på grunn av allergiske reaksjoner. Ifølge en artikkel på MedicineNet.com, er histamin produksjonen vanlig allergisk reaksjon resultat som forårsaker mørk sirkel formasjon. Det er varierte produkter og behandling for denne skavank. De kan være alt fra enkle bleking krem ​​til avanserte medisinske laser prosedyrer.

Bakgrunn

Når en utenlandsk stoff kommer i kontakt med hud og andre sensitive kroppsdeler, beskytter kroppen seg ved å sende antistoffer til det berørte området. Som antistoffene kjempe allergener, produserer de mastceller kalles conjunctiva. Disse cellene frigjør histaminer og andre meklere. Histaminer i sving, initiere utvikling av utslett, kløe, rennende øyne, utvidede blodårer, rennende nese og spasmer. Konstant rubbing på grunn av kløe rundt øynene fører til dannelse av svarte sirkler under øynene.

Airborne

Eksempler på luftbårne allergi er støv midd allergi og høysnue. Høysnue refererer til en typisk nasal allergi mot pollen, muggsopp og andre luftbårne partikler. Begrepet brukes også løst brukes til andre typer allergier som dyr dander. Ifølge CureResearch.com nettsted, er om lag 35 millioner amerikanere lider av pollenallergi. Støvmiddallergi er en annen nasal allergisk reaksjon forårsaket av midd som er mikroskopiske organismer som bor i støvet. Dreven rubbing av øynene som forårsaket mørk sirkel formasjon kan være et symptom for denne allergien.

Mat

Matvarer kan også bidra til allergiske reaksjoner som forårsaker ansvarlig for mørke sirkler. Litt mat er iboende mer allergifremkallende for mennesker og ganske mange av dem kan føre til mørke øyne sirkler. Eksempler på slike matvarer er peanøtter, melk, hvete, valnøtter, soya og egg. Når du er helt sikker på at du er allergisk mot noe mat, kan du foreta noen forebyggende tiltak som for eksempel å opprettholde en diett som reduserer allergi matinntak. Alltid lese etikettene på maten før man spiser dem.

(Se referanse 4)

Betraktninger

Det er tilfeller, når mørkere i huden under øynene er et symptom på en mer alvorlig tilstand. Før de bestemmer seg noen behandling for mørke øyne sirkler, er det best å konsultere en hudlege for å forsikre deg om at dine øyne sirkler er forårsaket av allergi. Hvis du velger å bruke noe kunstig kommersielt produkt som huden bleking krem ​​for behandling av de mørke områdene, alltid observere forsiktighet. Slike produkter kan inneholde stoffer som kan forårsake ytterligere skade snarere enn godt for huden din.

Behandling

Nøkkelen til behandling av mørke øyne sirkler er å forhindre allergiske reaksjoner i det første sted. Det første trinnet er å unngå de ulike utløsere av allergi. Skrape kløende delen av øynene er ansett som en fysisk trigger, så det må ikke unngås. Du kan ta antihistamin øyedråper løsninger og tabletter for å blokkere histamin fra å utøve sine effekter og dermed redusere kløe og hevelse. Noen mennesker tar drastiske tiltak og gå gjennom kosmetiske prosedyrer som for eksempel laser kirurgi, ansikt heiser eller dermal fyllstoffer. Disse prosedyrene koste mer, men gir varige resultater.

Hva gjør mørke ringer under øynene Mean?

Å ha mørke ringer under øynene kan gjøre at du ser trøtt, mager og eldre enn du egentlig er. Mørke ringer under øynene kan være et resultat av personlige vaner, visse typer hudsykdommer eller arvelighet, eller kan være symptomer på visse sykdommer eller infeksjoner. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic om meningen med mørke ringer under øynene.

Livsstil

Livsstilfaktorer som ikke får nok søvn, å bruke tobakk eller forbruker store mengder koffein kan føre til mørke ringer under øynene som kan gå bort etter avtagende de atferd.

Eksem

Eksem er en kronisk betennelse i huden som kan føre til mørke ringer rundt øynene fra usammenhengende områder av misfarging og flassing.

Nesetetthet

Nesetetthet fra forkjølelse eller bihulebetennelse kan forstørre venene rundt øynene og nesen og resultere i mørke ringer og hevelser rundt øynene.

Pigmentering Disorders

Forstyrrelser i pigmentering av huden kan føre til at du utvikler mørke ringer under øynene, spesielt hvis du er av asiatisk eller afrikansk avstamning.

Too Much Sollys

Dreven eksponering for sollys kan føre til at du utvikler mørke ringer under øynene som et resultat av kroppen din å gjøre mer melanin, som mørkner huden din.

Aldring

Etter hvert som du blir eldre, kan huden din bli tynnere og mister sin farge, slik at venene under øynene dine ser mørkere.

Arvelighet

Å ha nære slektninger som en forelder eller søsken med mørke øyne sirkler kan øke risikoen for å ha dem også.