Digidexo.com

vanndrivende grønnsaker

Hvordan redusere vann oppbevaring med en diett

Hvordan redusere vann oppbevaring med en diett


Vannretensjon, også referert til som ødem, kan gjøre at du føler deg oppblåst, tung og ubehagelig. Vannretensjon oppleves av både menn og kvinner, og er også en av de vanligste symptomene på skjoldbrusk sykdom, premenstruelt syndrom, og nyre- eller leverforhold. Hvis du finner deg selv å holde på vann, kan det hende du trenger å gjøre endringer i kosthold og livsstil for å lindre symptomene dine. Redusere salt og tar i mye væske er to av de beste måter å stoppe vann oppbevaring.

Bruksanvisning

•  Reduser inntak av natrium. Jo mer natrium du tar inn i kroppen din, jo mer vann du vil lagre. Ikke forbruke mer enn 1000 milligram natrium hver dag for å redusere væskeansamlinger.

Spis frukt som er rik på kalium. Bananer og meloner er ideelle fordi de har massevis av kalium, noe som vil bidra til å balansere ut natrium nivåer i kroppen din.

Drikk minst åtte glass vann daglig. Det kan virke rart å sette mer væske inn i en kropp som er å beholde vann, men jo mer hydrert kroppen din er, jo mindre vann du vil beholde.

Ta med vanndrivende grønnsaker i ditt daglige kosthold, for eksempel tomater, paprika, gulrøtter og agurk. Disse er også rik på kalium og vil bidra til å motvirke effektene av natrium.

Matvarer som rense vann oppbevaring

Matvarer som rense vann oppbevaring


Vannretensjon kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet økt inntak av natrium og for kvinner, varierende hormoner under svangerskapet eller menstruasjon. Ifølge Mayo Clinic, spise et sunt kosthold som gir kroppen med næringsstoffer som er nødvendig for å opprettholde en sunn væskebalanse. Som sådan, mange sunne matvarer naturlig lindre væskeansamlinger.

Frukt og grønnsaker

Sitrusfrukter som appelsiner, grapefrukt, og sitroner er naturlige diuretika, som er mat som oppmuntrer vannlating, som er vannmelon og honningdugg, ifølge diett ekspert Anne Collins. Bananer og annen frukt som inneholder kalium også bidra til å regulere væskenivåene. I tillegg, selleri, aubergine og asparges er vanndrivende grønnsaker, og andre typer inneholder kalium, ifølge helseekspert Dr. Andrew Weil. Derfor bør du spise en rekke grønnsaker, inkludert grønne greener, agurk og paprika.

Helkorn og Lean Protein

Spise en balansert kosthold som inneholder rikelig med hele korn, for eksempel helkornbrød og fullkornspasta, vil bidra til å bekjempe vannretensjon, ifølge Mayo Clinic. I tillegg velger magre proteiner som kylling bryst og laks, spiser rødt kjøtt i moderate mengder og unngå bearbeidet varianter, som de vanligvis inneholder for mye natrium.

Dairy

Kalsium er også funnet å lindre væskeansamlinger, ifølge Mayo Clinic. Følgelig er magre versjoner av meieriprodukter som yoghurt, skummet melk og cottage cheese anses gode valg for å redusere eller begrense væskeansamlinger.

Viktigheten av Fresh Foods

Hermetikk og bearbeidet mat inneholder ofte store mengder av natrium som kan gjøre vannretensjon verre, så velg frisk frukt og grønnsaker. Du bør også forberede flere måltider fra bunnen av heller enn å spise pakket mat, spesielt supper. I tillegg unngå å legge salt som du koker og velger i stedet for friske urter til sesongen din mat.

Drikkevarer

Den beste måten å bekjempe vannretensjon er å øke vanninntaket. Prøv å drikke minst åtte 8 oz. glass vann daglig, og mer hvis du beholde vann. Kaffe er vanndrivende og vil ytterligere forstyrre kroppens væskebalanse, så drikker den i moderate eller unngå det. På lignende måte er alkohol dehydratisering og bør unngås.

Hvilken frukt er en naturlig vanndrivende?

Diuretika er noe mat eller stoff som øker urinstrømmen, hjelpe til avrusning. For mange mennesker, det er en måte å starte en vekt-tap plan.
Mange kjepphest dietter understreke rask tap ved å forbruke frukt og grønnsaker som har en sterk vanndrivende effekt.
I en sunn diett, vil spise et bredt utvalg av frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner generelt medføre langsiktig, varig vektkontroll.

Identifikasjon

Frukter med en vanndrivende effekt inkluderer tyttebær, vannmelon, ananas, einebær, kiwi, honningmelon, papaya, fiken, mango, druer og jordbær.

Funksjoner

Frukt som tradisjonelt anbefalt for dietter inkluderer vannmelon, ananas, meloner av alle slag, jordbær, druer og fiken.
Disse fruktene alle har en diuretisk virkning, noe som betyr at vannvekten går tapt. Mens midlertidig, dette vekttapet gir oppmuntring til Kosten som kan ta måneder eller år for å kaste overskytende pounds permanent.
Folk som ikke kosten for vekttap nytte av å spise frukt med en vanndrivende effekt, ettersom disse fruktene er rike på vitamin C, B1, B2 og mineraler som kalium, som støtter sunn hud og har andre fordeler.

Fordeler

Friske mennesker oppfordres til å drikke minst 6 til 8 8 oz. glass vann om dagen, eller mer hvis de trener eller har fysisk krevende jobber. Hvis folk også bruker høye nivåer av salt, vann oppbevaring og høyt blodtrykk kan føre til.
Spise frukt som har en vanndrivende effekt kan bidra til å øke sunn urinering. Overdreven vannlating er ikke målet, så mange vitaminer, mineraler og natrium går tapt når dette skjer.
Vanligvis vil forbruke frukter daglig gir mange vitaminer og mineraler som har en stor fordel som - om ikke større - enn den diuretiske effekt som er et biprodukt.

Betraktninger

Hvis du prøver å gå ned i vekt, bør du kontakte legen din eller en ernæringsfysiolog. Spise strengt frukt og grønnsaker for en lengre periode anbefales ikke, da dette danner en avgiftning diett, og du kanskje ikke får tilstrekkelig næring på et begrenset mat diett.
Maten pyramide designet av USDA anbefaler friske voksne forbruker lean animalsk protein, komplekse karbohydrater som hele korn, og umettet fett, frukt og grønnsaker. Se Ressurser for næringspyramiden detaljer.

Advarsel

Krasje kosten ved å spise bare diuretiske frukter og grønnsaker kan resultere i hurtig vekttap gjennom tapet av vannvekten. Dette er sett i mange kjepphest dietter, der Kosten blir bedt om å spise på denne måten i inntil to uker av "tidlig fase" av et vekttap plan.
I stedet ser legen din dersom du ønsker å administrere din vekt trygt. Hun vil nok råde deg til å ikke krasje diett, men spiser fra en allment variert kosthold og gjøre moderat trening 4 til 5 ganger i uken.

Frukt og grønnsaker som bidrar gifte kroppen din

Frukt og grønnsaker som bidrar gifte kroppen din


Spas og helsekostbutikker tilbyr raske løsninger for å detox kroppen din, men det reneste og mest effektive for å få jobben gjort er å spise avgifte matvarer.

Målet med en detox diett er å eliminere kosttilskudd og miljøgifter fra kroppen uten å fjerne viktige vitaminer og næringsstoffer. En kropp klar av skadelige giftstoffer fungerer ordentlig og forynger og reparerer seg selv raskt.

Vannmelon

Vannmelon er 93 prosent vann, så det er fuktighetsgivende og fungerer som en naturlig vanndrivende hjelpe på fordøyelsen og hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig natrium og giftstoffer. Full av næringsstoffer som lykopen og betakaroten, formidler vannmelon nyttige elementer mens de eliminerer de dårlige.

Løk

Løk er stappfulle av antibakterielle og soppdrepende egenskaper som krom og er også ganske rik på svovel. Svovel bidrar til å stimulere leveren i å produsere avgifte enzymer som hjelper filtrere ut giftige rester i fordøyelsessystemet og holde blodet flyter skikkelig i hele kroppen.

Beets

Rødbeter er lastet med fiber, beta-karoten, flavonoider og andre sunne stoffer som hjelper leveren til å produsere antioksidant enzymer. Disse enzymer hjelper leveren for å fjerne galle og andre giftstoffer fra kroppen.

Mørke grønne blader

Mørke bladgrønnsaker som grønnkål, spinat og grønne grønnsaker er rike på fiber og bidra til å øke klorofyll nivåer i kroppens tarmsystem samt stimulere rensing enzymer i leveren for å hjelpe rense kroppen for miljøgifter som tungmetaller og plantevernmidler. I tillegg greener som brønnkarse også en naturlig vanndrivende som kan bidra til å redusere risikoen for væskeretensjon ved å stimulere urinproduksjonen.

Sitrusfrukter

Sitrusfrukter inkludert sitroner og lime er fulle av vitamin C som er en viktig vitamin i avgiftning prosessen. De hjelper til å holde fluider som strømmer gjennom kroppen og omdanne skadelige giftstoffer i vannløselige former som er lett spyles ut av kroppen.

Naturlig vanndrivende mat rettsmidler

Diuretika øker kroppens produksjon av urin, og som et resultat de reduserer væskeansamlinger og hevelser. Vanndrivende medisiner er tilgjengelige, men noen foretrekker å bli kvitt overflødig vann vekt på en mer naturlig måte - ved å forbruke matvarer med vanndrivende egenskaper. For alvorlige tilfeller av vann i kroppen og de som er knyttet til en medisinsk lidelse, konsultere legen din før du starter en vanndrivende diett.

Foods

Konsumere mat med mild vanndrivende egenskaper. Dette kan være fordelaktig for folk som lider av leversykdom, hjertesvikt og høyt blodtrykk, ifølge helseguruen Dr. Andrew Weil. Han råder imidlertid at bruk av vanndrivende mat for vekttap kan være bare en midlertidig løsning.
Grønnsaker som hjelper rense kroppen for overflødig vann inkluderer asparges, aubergine, selleri og løk; vannmelon er en mild vanndrivende frukt. Corn silke - de lange, myke tråder funnet på tuppen av hvert øre av korn som det utvikler seg på lager - kan øke urinproduksjonen når det spises.
Andre matvarer som kan redusere væskeansamlinger inkluderer salat, agurk, rosenkål og tomater. Kål og artisjokker kan også ha en liten vanndrivende effekt på kroppen. Silica, som finnes i havre, er vanndrivende. Så er pepperrot.

Urter

Spis persille. En dekorativ pynt funnet i restaurant retter, gir det en vanndrivende effekt når konsumert i små mengder, og hagtorn urten har betydelige vanndrivende egenskaper.
MayoClinic.com antyder at løvetann, ingefær og einer kan fungere som mild vanndrivende, men det råder også at bruk av urter og andre naturlige diuretika er ikke en erstatning for å ta medisinen legen forsk hvis du lider av væskeansamlinger i kroppen knyttet til en medisinsk lidelse.

Drikkevarer

Vet at noen drikker kan ha en vanndrivende effekt på kroppen, for eksempel koffeinholdige kaffe og cola. Alkohol kan også redusere vann vekt midlertidig.
Grønn te, tranebærjuice og urtete tilby noen vanndrivende verdi, samt en liten mengde enten sitronsaft eller eple cider eddik lagt til et glass med vann.

Hva Frukt og grønnsaker bør brukes til en rens?

Hva Frukt og grønnsaker bør brukes til en rens?


Forbruker ferske, økologiske frukt og grønnsaker regelmessig er ideell for optimal helse - og enda mer fordelaktig når det spises i masse mengder for en avgift rens. Kjemisk eksponering er uunngåelig, men kroppene våre er utstyrt med systemer designet for å eliminere giftstoffer. Når som helst vi bevisst hjelpe denne prosessen, ved å spise frukt og grønnsaker, vi bidra til vår velvære og generell helse.

Hvordan hjelpe

Ifølge Dr. Ben Kim, er det viktig å gi kroppen med riktig næring mens rensing for å redusere arbeidsmengden vår fordøyelsesorganer. Det er ikke frukt og grønnsaker selv som har ansvaret for utfallet av en rens; de er bare å hjelpe kroppen til å gjøre det den gjør allerede naturlig. Konsekvent bombardere kroppen med usunn mat, fører det å være overbelastet og dermed ute av stand til effektivt å eliminere avfall. Å spise plantebasert mat, på den andre siden, som er næringsrike og fulle av fiber vil tilstrekkelig hjelp i spyling av giftstoffer - samtidig opprettholde kroppens behov for næringsstoffer.

Frukt For All

I sin bok, "8 uker til optimal helse," Dr. Andrew Weil understreker viktigheten av å konsumere frukt (av alle typer) i løpet av en rens. Vannmelon er utmerket for å holde kroppen hydrert - som er avgjørende for enhver detox. Epler er fulle av fytokjemikalier og antioksidanter - som spesifikt forbedre leverfunksjonen. Også, å være høy i fiber, epler fremme rask fjerning av avfall. Bær er lastet med fiber, antioksidanter og en rekke vitaminer og mineraler, noe som gjør dem ideelle for rensing. Sitroner bekjempe betennelser og lunger og konvertere giftstoffer i vannløselige former for avfall, som pålitelig hjelpemidler i effektiv fjerning av forurensninger.

Leafy Greens

Noen grønne, mørkegrønne grønnsaker hjelpemidler i renselsesprosess. Grønnkål, brønnkarse, persille og spinat all forsyning klorofyll - som oppfordrer intestinal rensing gjennom spyling av alle slags giftstoffer - tungmetaller, pesticider og mer. Mens være rik på mineraler (som fosfor, magnesium og kalium) brønnkarse øker rengjørings med sine vanndrivende egenskaper.

The Broccoli Bunch

Cruciferous grønnsaker, som brokkoli, kål og rosenkål, anses kreft-bekjempelse mat. De kan spises rå - eller lett dampet. Raw er alltid å foretrekke i en rens, så du får fullt utbytte av den vegetabilske vitamin og mineral innhold; når maten er tilberedt mange av de essensielle næringsstoffer går tapt. Uansett, er denne samlingen av grønnsaker en kraftpakke av sykdomsbekjempende egenskaper og fiber - som hjelpemidler kroppen i riktig eliminering.

Rotgrønnsaker

Alle rotgrønnsaker er høy i stivelse; stivelse blir omdannet til sukker i kroppen, og store mengder sukker er ikke anbefalt for spesifikke typer av rensing - eller for overdrevent forbruk. Rødbeter og gulrøtter, men er som regel unntaket. Rødbeter er kraftige lever, nyre og blod purifiers og gulrøtter er lastet med beta-karoten, inneholder anti-kreft egenskaper, og skylle ut giftstoffer. Begge disse rotgrønnsaker er gunstig for alle typer rens.

Grønnsaker som skylle ut overflødig vann

Grønnsaker som skylle ut overflødig vann


Mens noen matvarer føre til at kroppen til å beholde vann som resulterer i oppblåsthet, andre kan hjelpe kroppen frigi overflødig væske. Disse matvarer fungerer som naturlige diuretika og hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig vann. Grønnsaker er en stor del av en sunn hverdag diett og noen i bestemte kan hjelpe bli kvitt vann vekt og oppblåsthet.

Asparges

Asparagus er en sunn som inneholder vegetabilske fibre, kalium og vitamin B6. Det er lav i natrium og har et lavt kaloriverdi, samt vanndrivende egenskaper som bidrar til å utvise overflødig vann i veldig sterk luktende urin. Asparges kan steames, stekt, kokt eller grillet og er et godt tillegg til salater og servert som en siderett.

Selleri

Crunchy tekstur og distinkt smak av selleri gjør det til et populært valg som en del av et vekttap diett. Kosten ofte spiser vegetabilske rå som snacks. Selleri inneholder en høy mengde av kalium som regulerer væskebalansen og bidrar til å spyle ut overskudd av vann. Selleri inneholder også en høy mengde vitamin C og vann. Selleri er spist rå i salater og kokt i supper og stuinger.

Fennikel

Både fennikel frø og fennikel pærer brukes til å skylle ut overflødig vann og bidra til å lette oppblåsthet og tarmproblemer. Vegetabilske er nyttig i behandling av symptomer på PMS, forstoppelse og oppblåsthet. Fennikel pærene inneholder vitamin C, fiber, kalium og jern. Fennikel pære er utarbeidet som en rå snack med olivenolje og pepper eller kan kokt eller bakt med løk eller tomat. Det kan også legges til supper og stuinger.

Agurk

Agurker er en lav kalori grønnsak som ofte inkludert i vekttap dietter. Den vegetabilske er høy i vitamin C og huden inneholder en høy mengde av fiber. Agurker inneholder også mye vann som bidrar til å fjerne overflødig vann. Agurker har en rekke andre sunne fordeler for hud og hår og agurk skiver blir ofte brukt til å redusere hevelser i øynene.

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold


Mange foreldre opplever frustrasjon når du prøver å få sine barn til å spise sunn mat. Barneleger anbefaler det, foreldrene tror det å være viktig for deres barn, TV-programmer prise fordelene av det, men barn konsekvent nekter å gi seg og spise sine grønnsaker. Med barndommen fedme på vei oppover og livslang skadevirkninger observert i den voksne befolkningen, er det nå viktigere enn noen gang å finne måter å innlemme rikelig med ferske grønnsaker i alle barns kosthold. I motsetning til det mange tror, ​​som omfatter mer grønnsaker i barns kosthold kan oppnås med riktig verktøy og holdning.

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold

•  Ta barna med deg til din lokale bondens marked eller matbutikk og la dem velge grønnsaker som ser bra ut for dem.

Skjul grønnsaker i sauser. Legg en håndfull spinat eller kokte grønnsaker (Collard, grønnkål, Chard) eller noen brokkolibuketter i en blender med pasta saus. Kjør til en glatt. Varm opp sausen og bland med nylaget pasta. Dryss litt olivenolje på hver bolle og server.

Innlemme noen utvalg av grønnsaker i andre sauser; du kan også innlemme disse sauser i gryteretter eller ris oppskrifter.

Gi morsomme snacks som for eksempel fargerike grønnsaker å dyppe i hummus eller "maur på en log": selleri seksjoner fylt med mandelsmør og besatt med rosiner. Bruk noen friske grønnsaker av varierte farger du har i huset, for eksempel blomkål, gulrøtter, paprika, agurk og selleri. Skjær dem i biter store biter, og legg tallerken på et bord lett tilgjengelig for barna slik at de kan snack fra det hele dagen.

skjær grønnsakene i morsomme figurer, stable dem i fargerike tårn eller lage grimaser hver gang du serverer dem. La barna være kunstnere og be dem om å lage en annen design hver dag med grønnsaker.

Lag fargerike Veggie Kebab med barna dine og grill dem sammen med din utvalgte protein til middag. Bruk hvilken som helst kombinasjon av squash, squash, paprika, sopp, tomater og løk seksjoner for Kebab, og pensle med grillsaus.

Hint

  • En annen måte å få barna begeistret om grønnsaker er å la dem hjelpe deg med å forberede dem. Husk å la barna se deg spise og nyte grønnsaker hver dag; de lærer ved eksempel.
  • Pass på at barn er alltid under oppsyn når forberede grønnsaker for å forebygge ulykker og mens du spiser for å hindre choking.

Viktigheten av frukt og grønnsaker for barn

Viktigheten av frukt og grønnsaker for barn


Frukt og grønnsaker er en viktig komponent til noen diett, og det gjelder også for barn. Mens barna, hvis gitt valg, foretrekker kanskje en sjokolade cupcake eller sukkerholdig brus, vanlige daglige porsjoner med frukt og grønnsaker spiller en viktig rolle i deres utvikling. Frukt og grønnsaker har en rekke viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Lære barna å spise og nyte dem vil bidra til å sikre de fortsette å gjøre det i voksen alder.

Næringsverdi

Appelsiner og andre sitrusfrukter er en god ressurs for vitamin C, et essensielt næringsstoff i menneskelige dietter som bidrar til å bekjempe en rekke plager, ifølge WebMD. Mange frukt og grønnsaker er lastet med fiber.

Gode ​​Vaner

Få barna til å spise frukt og grønnsaker tidlig hjelper satt gode matvaner. Hvis et barn vokser opp jevnlig spise frukt og grønnsaker hver dag, de er mer sannsynlig å bære de gode vanene inn i voksenlivet, når de ikke har en forelder eller noen andre forbereder sine måltider. Finne måter å legge til disse sunne matvarer til oppskrifter barn allerede liker kan være en god måte å øke sitt forbruk. Sammenkobling frukt og grønnsaker med en velsmakende men sunn dip kan gjøre dem mer tiltalende.

Snack Avskrekkende

Det er bare så mye plass i en barnets mage, og hvis at magen blir fylt med sunn mat som epler, appelsiner og gulrøtter, er det mindre sannsynlig at barnet er også spise en betydelig mengde junk food. Usunn snacks kan ha bemerkelsesverdig høye nivåer av fett, kalorier, sukker og salter, samtidig som den tilbyr liten eller ingen produktiv ernæringsmessig verdi. Å nå barna til å spise frukt og grønnsaker ikke bare hjelper dem spise sunnere, men det kan holde dem borte fra skadelige matvarer.

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider


Grønnsaker er en viktig del av et barns kosthold, pakket full av viktige vitaminer og mineraler som kreves for optimal vekst og utvikling. Det amerikanske Department of Agriculture sier at barn krever varierende grad av grønnsaker hver dag, avhengig av alder, kjønn og aktivitetsnivå; beløpet varierer fra en cup for 2 til 3 år gamle gutter og jenter opp til tre kopper for 14-til 18-år gamle gutter. Å vite hvordan å skjule grønnsaker i matlagingen er en effektiv metode for å sikre barnet ditt bruker sin daglige kvote på grønnsaker.

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Sauser

Fres eller mikrobølge grønnsaker til den er myk. Velg løk, hvitløk, paprika og urter for å legge stor smak til tomatbaserte sauser. Brokkoli og gulrøtter er stor for pastasauser, og blomkål er et perfekt tillegg til ost sauser. Bruk bønner og rotgrønnsaker å tykne sauser.

Mos grønnsakene i en blender til en jevn røre.

Tilsett most grønnsaker til pasta sauser, bruke som en pizza topping, eller legge til saus.

Supper

Fres løk og hvitløk i en stor kjele.

Legg til andre grønnsaker i pannen. Experiment - supper er en flott måte å innlemme en rekke grønnsaker og bruke det som er til overs i kjøleskapet og pantry. Legg urter til smaken.

Fyll kasserolle med vann til grønnsakene er dekket. Bringe den til en byll og putre i 20 til 40 minutter til grønnsakene er myke og gjennomstekt.

•  Flyte innholdet i kasserollen (grønnsaker og vann) i en blender. Krydre med salt og pepper og kjør til en glatt.

Kjøtt

Finhakk grønnsaker som løk, hvitløk, paprika, gulrøtter, rødbeter og squash.

koke grønnsakene på komfyren eller i mikrobølgeovnen til den er myk.

Mos grønnsakene i en blender.

Bland most grønnsakene i Kjøttdeig og form til burger karbonader eller kjøttkaker til pastaretter.

Hvilke grønnsaker er dårlig for irritabel tarm syndrom?

Hvilke grønnsaker er dårlig for irritabel tarm syndrom?


Irritabel tarm syndrom er en vanlig, men ubehagelig tilstand forårsaket av fordøyelses muskler som kontrakt for fort eller for sakte når du spiser. (Se referanser 1 & 2) Visse matvarer, inkludert noen grønnsaker, fungere som triggere som kan forverre IBS symptomer. (Se referanse 2)

Typer

Den beste dietten for IBS inneholder massevis av høy-fiber grønnsaker; unngå grønnsaker som forårsaker gass siden de gjør IBS symptomer verre. Gass-forårsaker grønnsaker inkluderer asparges, brokkoli, løk, rosenkål, kål, erter, poteter og artisjokker. (Se referanse 2)

Årsaker

Grønnsaker som er dårlig for irritabel tarmsyndrom ikke er absorbert av tynntarmen. I stedet går de inn i tykktarmen der bakterier bryter dem ned, produserer karbondioksid, hydrogen og metan gasser. (Se referanse 2)

Effekter

Gassene som produseres av disse grønnsakene forårsake kramper, oppblåsthet og luft i magen. (Se referanse 2) Siden mennesker med IBS har fordøyelsessystem som er ekstra følsomme, kan disse problemene bli verre (se referanse 2), og gassen kan utløse andre IBS symptomer, som diaré. (Se referanse 1)

Forebygging / løsning

Unngå grønnsaker som er dårlig for irritabel tarm-syndrom er ikke alltid mulig. Tar antiflatulents eller fordøyelsesenzymer kan bidra til å regulere fordøyelsessystemet hvis du ikke kan helt eliminere visse matvarer. (Se referanse 3)

Advarsel

Cutting gassy grønnsaker fra kosten kan føre til mangelfull ernæring. Pass på å holde kostholdet balansert, og vurdere å ta vitamintilskudd for å møte alle dine ernæringsmessige behov. (Se referanse 3)

Hva er årsakene til Salmonella i grønnsaker?

Salmonella er en matbåren sykdom som kan oppstå hos fjørfe og andre animalske produkter, frukt og grønnsaker. Ifølge Centers for Disease Control and Prevejntion vekstforhold, behandlingsproblemer og hjem forurensning er alle mulige årsaker til Salmonella i grønnsaker.

Hva er Salmonella?

Salmonella er en bakterie som finnes i pattedyr, fugler og reptiler. Det sprer seg til mennesker gjennom mange ulike typer matvarer.

Symptomer og Diagnose

Symptomer på Salmonella er diaré, kvalme og magekramper. Salmonella er diagnostisert ved å teste en avføringsprøve.

Behandling

Erstatte væske tapt fra diaré med og elektrolytt-balansert drink som Ceralyte eller Pedialyte. Hvis det ikke er noen feber eller blod i avføringen, er anti-diarrheal medisiner et alternativ. Se en helsepersonell umiddelbart hvis diaré er ledsaget av høy feber (mer enn 101,5 F), blod i avføring, langvarig oppkast eller tegn på dehydrering.

Vegetabilske voksende problemene

Prosessen med å dyrke grønnsaker er ofte årsak til Salmonella forurensning. Mange vegetabilske planter er gjødslet med husdyrgjødsel, som i sin tur kan være forurenset med Salmonella-bakterier. Pattedyr ofte bære Salmonella i sine intestinal traktater. Når husdyrgjødsel er forurenset med Salmonella, kan det lett spre seg til grønnsaker.

Behandlingsproblemer

Feilaktig behandling bidrar til Salmonella i grønnsaker og frukt. Mange tilfeller av Salmonella er blitt sporet tilbake til urent vann som brukes for å vaske grønnsaker til prosessanlegget.

Hjem forebygging tips

For å hindre matforgiftning fra grønnsaker, vaske hendene med såpe og vann før du håndterer råvarer. Vask produsere grundig under rennende vann. Kast de ytterste bladene av salat eller kål. Skjær bort eventuelle blåmerker eller skadede områder - råtnet områder ofte båtplass Salmonella. Kast ut noen råvarer som ser råtten. Ikke la skjære produsere ved romtemperatur i lange perioder. Husk å tilberede kjøtt og produsere på separate skjæreflater.

Hvordan virker spise frukt og grønnsaker Hjelp Vekttap?

Mer Bang for Bulk

En ting om frukt og grønnsaker er at de er lastet med fiber. Når fiberen er spist, fører det til hoveddelen i magen. Dette i sin tur gir en følelse av fylde. Det tar også lengre tid for frukt og grønnsaker for å fordøye.

Høy og lav

Et annet magisk triks av frukt og grønnsaker er kaloritetthet. De tilbyr mye volum for få kalorier. Utbetalingen er todelt: Kroppen blir oppfylt, og kaloriinntaket holder seg lavt. Over tid fører dette til færre totale kalorier forbrukes, og vekttap vil skje.

Spis og Burn

Når det kommer til fordøyelsen, frukt og grønnsaker er lettere å fordøye enn elementer som kjøtt, ost, egg og pizza. Denne raske assimilering vil føre til at kroppens stoffskifte å naturligvis øke.

Er det grønnsaker som brenne fett?

Er det grønnsaker som brenne fett?


Ingen grønnsaker kan brenne fett. Som svært næringsrik, kalorifattig og ofte fiber-rik mat, men kan de fleste helst rekke vegetabilsk forbedre vektkontroll. Ferske grønnsaker inneholder også rike mengder vann, noe som bidrar bulk, men ingen kalorier, og gir lys alternativer til høyere kalori, lav-næringsstoff snacks, for eksempel potetgull og godteri. Mens noen grønnsaker gir eksepsjonell vekttap vennlige fordeler, innlemme en rekke inn i et sunt og balansert kosthold. Sammenkoblet med rutinemessig øvelse, gir et slikt måltid plan en trygg og effektiv måte å miste vekt og holde seg i form.

Nonstarchy Grønnsaker

Shedding overskytende pounds krever konsekvent å spise færre kalorier enn du forbrenner gjennom aktivitet. Nonstarchy grønnsaker er noen av de laveste kalori mat tilgjengelig, slik at du kan spise mer bulk mens miste vekt. To hele kopper kokt kål levere kun 70 kalorier - færre enn beløpet i en liten krem-fylt cookie. To kopper kokt pasta med saus, på den annen side, gir 360 kalorier. For å senke kaloriinnholdet og opp næringsstoffene i dine favorittpastaretter, legg grønnsaker til hele korn pasta mens matlaging. Skifte en kopp egg salat med en kopp kokt blomkål sparer du mer enn 500 kalorier. Legge smak til blomkål med naturlige urter og krydder, som er kalorifritt. Bladgrønnsaker, paprika, sopp, brokkoli, selleri, reddiker og asparges er også svært lav i kalorier. Selv om forskningsresultatene er blandet, en studie utført ved Purdue University i 2011 viste at Cayenne Peppers kan bidra til å undertrykke appetitten og rev stoffskiftet litt.

Fiberrike grønnsaker

Fiber, av hvilke det finnes to typer, er en kalori-fri karbohydrat som fremmer metning. Løselig fiber bremser fordøyelsen, hindrer høyt blodsukker og forsinkelser magen tømming, og uløselig fiber forblir i tarmen lenger - attributter som fremmer en følelse av fylde. Gode ​​kilder til løselig fiber inneholder linser, tørkede erter, agurk, gulrøtter og selleri. For verdifulle mengder uløselig fiber, velger grønne bønner, squash, mørke grønne blader, løk og agurk. De fleste grønnsaker imidlertid inneholde en viss mengde av både fiberformer. En halv kopp kokte rosenkål, søtpotet, okra eller erter leverer ca 4 totalt gram fiber. Samme størrelse del av kokte rødbeter, gulrøtter eller grønne bønner gir ca 2 gram. Belgfrukter er de rikeste naturlige fiber kilder. En kopp kokte linser eller svarte bønner gir over 10 gram.

Vekttap-Friendly Forberedelse

Har grønnsakene rå, dampet, grillet, bakt eller kokt, unngå overcooking, noe som kan redusere deres nivå av visse næringsstoffer, som vitamin C. For å hindre overdreven kalorier og usunt fett i vegetarisk retter, begrense eller unngå fete ingredienser, som for eksempel kremet sauser, cheddar ost, ranch dressing og smør. Bruk moderate mengder av sunne fettkilder, som for eksempel olivenolje, i stedet. For praktiske vekttap-vennlig snacks, holde frisk-kutt grønnsaker i single-størrelse beholdere i kjøleskapet. Bakte grønnsaker, for eksempel strimlet grønnkål og søte potetskiver krydret med urter, tilby næringsrik alternativer til pretzels og chips. Hermetiske grønnsaker er nyttige alternativer når fersk og frossen er ikke tilgjengelig, sier Centers for Disease Control and Prevention, men for å unngå for mye natrium, velg No-salt-lagt varianter.

Lage sunn balanse

Et sunt vekttap diett inneholder en balanse av alle makronæringsstoffer - karbohydrater, protein og fett. For å oppfylle resten av carb behov, spise et utvalg av frisk frukt og hele korn, som havre, brun ris og quinoa. For protein, er avhengige av mat lite mettet fett, som fisk, fettfattig yoghurt, soya eller skinn hvitt kjøtt fjærfe. Sunt fett kilder inkluderer fet fisk, som laks, avokado, nøtter og frø. For positiv blodsukker, del og vektkontroll, bruk plate metoden, fylle halvparten av måltidet plater med friske eller kokte grønnsaker, en fjerdedel med en sunn stivelse, for eksempel vill ris, og en fjerdedel med en proteinkilde, for eksempel som fisk. Fordi fett er kaloririk, beskjedne porsjoner - for eksempel en duskregn av olivenolje - med hvert måltid vanligvis tilstrekkelig. Når du unne deg godteri, lav-fiber stivelse eller stekt mat, holde små deler.

Hvordan tørr frukt og grønnsaker

I antikken var matvarer tørket i solen. Kulde eksisterte ikke da, så landsbyboerne måtte lære å tørke frukt, grønnsaker og til og med kjøtt og lagre dem til bruk i vintermånedene. Dagens mennesker tørke frukt og grønnsaker for snacking og matlaging. Disse matvarer er høy i fiber, lite karbohydrater og er et flott alternativ til sukkerholdig snacks. Tørket frukt og grønnsaker er stor for å legge tekstur og smak til oppskrifter, så vel.

Hvordan tørr frukt og grønnsaker

•  Velg tørkeutstyr. Du kan tørke frukt og grønnsaker i solen hvis du bor i et varmt klima, men du trenger minst 5 sammenhengende dager med 95 grader F temperaturer. Velg en konvensjonell ovn hvis du ikke ønsker å investere i noe utstyr, eller velg en elektrisk mat dehydrator med en vifte og en justerbar temperaturkontroll.

Velg frukt eller grønnsaker til tørk. Populære frukt inkluderer epler, fersken, mango, pærer, bananer og druer. Plukk moden og friskere grønnsaker som brokkoli spyd, erter, tomater, gulrøtter eller grønne bønner. Kaste ut overmodne eller mugne frukt og grønnsaker, siden de smaker vondt og ser verre.

Forvarm ovnen til 140 grader F og vaske frukt og grønnsaker. Fjern kjernen eller groper fra frukter som plommer og fersken. Forvelle grønnsaker for å fjerne huden: legg dem i varmt kokende vann i 2 minutter og fjern fra varmen.

Skjær frukt og grønnsaker i biter store biter. Dip kutte stykker i en fortynnet blanding av en del sitronsaft til åtte deler vann. Dunk og fjerne raskt - det er ikke nødvendig å suge. Dette bidrar til å forhindre misfarging under tørkeprosessen.

Plukk opp noen voks papir og linje en cookie ark eller skjermene fra den elektriske dehydrator med det. Stedet kutte stykker på et enkelt lag, noe som gjør at frukt og grønnsaker har god plass til å puste under tørkeprosessen. Fyll hvert nivå med mer frukt og grønnsaker, siden du kan tørke mer enn én type frukt eller grønnsak på en gang.

Tørre grønnsaker og frukt på ca 140 grader C i 6 til 12 timer. Sjekk ut den praktiske tørke tabellen på Virginia Tech nettsiden for tørking ganger for bestemte matvarer (se Ressurser nedenfor).

La frukt og grønnsaker sitte i ca en time før du pakker dem i lufttett emballasje. Plastposer som besegler og sylteglass fungerer best for lagring. Forvent tørket mat til å vare i alt fra 6 måneder til et år på det meste før du går dårlig.

Hint

  • Ikke kjøp en klumpete dehydrator hvis du ikke har lagringsplass for det. Hvis du ikke har skapplass og ikke ønsker å forlate et stort apparat på benken, bruke ovnen i stedet.

Grønnsaker å spise mens på Medifast Diet

Den Medifast Diet er en del kontrollert vekttap plan. Medifast leverer fem prepackaged måltider hver dag og oppfordrer dieter å spise en mager og grønt måltid. Den magre og grønt måltid inneholder 5-7 gram av magre proteiner og tre porsjoner grønnsaker. Medifast deler grønnsakene i en av tre kategorier, avhengig av deres karbohydrat-innhold.

Medifast Grønnsaker

Den offisielle Medifast Diet nettside sier at de fleste grønnsaker anses sunn mat valg og tillatte på Medifast Diet. Lave karbohydrat vegetabilske valg anbefales for å oppnå raskere vekttap. Når vekttap mål blir oppfylt mens Kosten konsumerer store mengder høy karbohydrat grønnsaker så er det ingenting å bekymre seg for. Men hvis framdrifts boder, høy karbohydrat grønnsaker bør erstattes med sine lavere karbohydrat kolleger.

Når du forbereder grønnsaker på denne dietten, prøv å unngå tilberedningsmetoder som legger fett og kalorier som sauteing grønnsakene i smør. Damping er et bedre alternativ, og vil holde kalorier under kontroll.

Low Carb Grønnsaker

De fleste salat og rå grønnsaker faller i lav carb grønnsaker kategori. Disse inkluderer grønne blad salat, isbergsalat, endive, fersk spinat, sennep greener, grønne grønnsaker, og brønnkarse. Hvit sopp, selleri, reddiker og spirer er også inkludert i denne kategorien. Disse grønnsakene er alle lav kalori også, og bør utgjør størstedelen av grønnsaker forbrukes når du prøver å gå ned i vekt.

Medium Carb Grønnsaker

Medifast utpeker noen grønnsaker i midten av karbohydrat innholdet skalaer. Disse grønnsakene er asparges, kål, blomkål, aubergine, fennikel pære, grønnkål, porta sopp, kokt spinat, og squash.

Høy carb grønnsaker

Grønnsaker i høy carb kategorien inkluderer brokkoli, rødkål, grønn eller voksbønner, kålrabi, paprika, vårløk, tomater, neper, spaghetti squash, og kokte grønne eller sennep greener. Disse grønnsakene er fortsatt sunt, men de inneholder mer kalorier og karbohydrater enn andre grønnsaker. Spise høy carb grønnsaker er akseptabelt så lenge vekttap utvikler seg. Kosten bør huske på at de kan gjøre bedre fremgang ved å begrense disse grønnsakene i favør av de lavere carb valg.

Grønnsaker som skal unngås

Under vekttap fase av Medifast diett, bør noen grønnsaker unngås helt. Disse grønnsakene er gulrøtter, mais, poteter, søtpoteter, erter og rosenkål. Medifast anbefaler eliminere disse matvarene helt inntil dieter har nådd sitt mål vekt. På dette punktet, kan disse grønnsaker legges tilbake i en sunn daglige diett og samtidig opprettholde vekt.

Rapid vekttap ved å spise frukt og grønnsaker

Vekttap er uten tvil en av de mest diskuterte temaer i trykte medier, på talkshows og blant venner og kolleger. Folk er interessert i å miste vekt - og å miste det raskt. En populær vekttap metoden er frukt og grønnsaker diett. Dietten fremmer raskt vekttap, men kan sette deg opp for vektøkning uten de riktige forholdsregler.

Slik fungerer det

Frukt og grønnsaker kosthold fremmer raske vekttap ved å fylle deg med lav kalori alternativer. Målet er å nå ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig innen en uke eller to, med fem fra vegetabilske gruppen og fire fra frukten gruppen. Over uken gradvis du erstatte maten du vanligvis spiser med frukt og vegetabilske alternativer. Du fortsetter å spise de ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig til ønsket vekttap er oppnådd.

Fordeler

Å spise kalorifattig frukt og grønnsaker kan du spise oftere og unngå krasj og fristelser mellom måltidene. Avverge sult ved knaser på gulrot pinner eller epleskiver eller slå av varmen ved spratt frosne blåbær. Ved å gjøre frukt og grønnsaker midten av måltid plan, kan du spise mer og spise oftere. Etter å ha nådd målet ditt, kan du opprettholde vekttap ved å spise fem på syv porsjoner med frukt og grønnsaker daglig.

Det er helsemessige fordeler også. Frukt og grønnsaker er rike på næringsstoffer og fiber. Å spise en frukt og grønnsaker kosthold er bevist å senke kolesterolet og blodtrykket. Studier viser disse matvarer redusere risikoen for noen typer av kreft, slag og hjertesykdom.

Ulempene

Så godt som de er, frukt og grønnsaker er ikke like tilfredsstillende som karbohydrat eller protein rik måltider. Du kan føle deg sulten innen en time eller to for å spise en grønnsak og frukt eneste måltid, noe som gjør det mer fristende å overstadig på forbudt mat.

Ikke alle frukter og grønnsaker har lik vekttap fordeler. Som bemerket av Travis Van Slooten, grunnlegger og redaktør av menn Total Fitness, avokado inneholder mye fett og bananer og druer er høy i sukker. Å spise disse i moderate mengder er fint, men å spise for mange kan avspore hurtig vekttap. For å få fullt utbytte, spise frukt rå og grønnsaker rå eller dampet. Legge høyt kalori salat dressing, smør eller olje eliminerer alle fordelene ved å spise lav kalori alternativet.

Nyttige tips

Gjør deg klar for suksess ved å tilberede måltider og snacks på forhånd. Fyll baggies med porsjoner med rå grønnsaker og frukt som er vasket, kuttet og klar til å spise.

Ikke begrens deg til frukt og grønnsaker bare. Gjør du det er det samme som garanterer fiasko. Unngå å falle offer for plutselige cravings ved å legge små mengder av favoritt stivelse og proteiner til måltidet plan.

Øk din viljestyrke ved å legge til variasjon. Hvis du har jordbær til frokost, nyte en melon til lunsj.

Grønnsaker å miste vekt

Spise grønnsaker har mange helsemessige fordeler, fra å forebygge hjerte-og karsykdommer til å fremme sunn hud og tenner. Grønnsaker foreta fornuftige og smarte valg når det gjelder å miste vekt. De er lav i kalorier og fett og høy i fytokjemikalier. De gir bulk med få kalorier. Skifte matvarer rike på mettet fett og usunne sukker med grønnsaker i stor grad kan redusere fett og kaloriinntak, oversette til vekttap.

Høy i fiber

Grønnsaker er høy i fiber, og fiber er effektive i å kontrollere vekt. Ifølge fedme forsker Joanne Slavin ved University of Minnesota, kan fiber indusere metthetsfølelse (gjør at du føler full) og treg fordøyelse. Denne dual action kan hjelpe deg kutte ned på å spise unødvendige kalorier. Fiber legger også bulk til maten, tilfredsstillende sult med færre kalorier.

Fiber-tett grønnsaker inkluderer grønne bladgrønnsaker (spinat, Chard, bak choy, grønne grønnsaker), gulrøtter, gresskar, tomater og artisjokker. Bønner og erter er teknisk grønnsaker og er også fibertett. Eksempler inkluderer svarte bønner, garbanzo, linser, soyabønner og gule erter.

Høyt vanninnhold

Mange grønnsaker har en høy konsentrasjon av vann, inkludert kål, blomkål, brokkoli, spinat, jicama, bønnespirer, sopp, selleri og reddiker. Vann-rike grønnsaker fungere som naturlige appetittdempende, fylle deg opp og redusere ditt ønske om mat. En studie publisert av American Journal of Clinical Nutrition understreker dette poenget: Kvinner som spiste supper (høyt vanninnhold) før måltider inntatt færre kalorier enn de som ikke gjorde det.

En god måte å sette denne kunnskapen i praktisk vekttap: Spis supper styrket med masse grønnsaker før måltider. Du kan også spise en stor salat før hovedmåltidet for å tilfredsstille sult og redusere totale kaloriinntaket.

Fettforbrennende Grønnsaker

Noen grønnsaker er thermogenic --- mer energi er nødvendig for å behandle disse matvarene. Resultatet? Kroppen naturlig øker metabolic rate og brenner mer kroppsfett. Chilipepper, kål, selleri, rosenkål, brokkoli og blomkål faller inn under denne kategorien. Grønnsaker som dobbelt opp som krydder, som hvitløk og løk er fett smi også. Hvitløk aktive sammensatte, allicin, kan redusere usunt fett og lavere dårlige kolesterolet. Den ydmyke løk inneholder høye nivåer av quercetin (også finnes i grønne grønnsaker og bønner), en potent antioksidant som kan hemme opphopning i fettceller.

Måter å spise grønnsaker

Grønnsaker er veldig allsidig og best spises rå. Kast en rekke grønnsaker sammen for å lage en salat eller skape interessante supper. Du kan juice dem for en forfriskende drink eller puré dem til å legge til matlaging. Du kan også damp, sauté eller grill grønnsaker. Men hva du putter på grønnsakene kan gjøre eller ødelegge dietten. I stedet for slathering dem med smør eller dressinger og sauser laget med usunt fett, bruke enkle, hjemmelagde dressinger med sunne oljer, som oliven og safflower, og minimal krydder. Naturlige no-fett krydder som sitronsaft, krydder og urter legge smaken uten å legge kalorier.

Grønnsaker for Weight Loss

Grønnsaker består av vitaminer, mineraler og fiber, og har også et høyt vanninnhold. På grunn av sine lav-kalori, næringsrike egenskaper, de er alltid anbefalt av leger og ernæringsfysiologer når det kommer til vekttap. Grønnsaker kan brukes for snacks og lagt inn med hoved retter.

Reduksjon

Før du begynner å bruke grønnsaker, må du vite hvor du skal begynne og hvor du ønsker å ende opp. For å gå ned i vekt, må du opprette en kalori underskudd hvor din totale daglige utgifter er høyere enn inntaket. Hvis du var å redusere det daglige inntaket med 500 kalorier, kan du miste £ 1 en uke, fordi det tar en 3500-kalori reduksjon å miste en kilo. Bytt ut noen av de høyere kalori side retter og hovedretter med grønnsaker, som de er betydelig lavere i kalorier.

Frisk, ikke stekt

Det er sant at grønnsaker har sine fordeler, men disse fordelene er kansellert ut når du ikke forberede grønnsakene dine riktig. Hvis du er ute etter å gå ned i vekt, unngå å legge smør, ost og breading. Dette vil slå en lav-fett sunn mat til et fett-laden kalori bombe som har blitt frarøvet sin næringsverdi. Frityrstekte grønnsaker er spesielt ille fordi de blir mettet fett når de er kokt.

Flere måltider

Tre måltider om dagen har vært gullstandarden i mange år. Dette, kombinert med kalori begrensning, kan være en effektiv måte å gå ned i vekt, men det også foreslår et potensielt problem. Hvis du venter lange perioder mellom måltidene, kan du bli skrubbsultne og ender opp med overspising. Det andre alternativet er å spise flere måltider i løpet av dagen. Dette kan holde deg følelsen fornøyd, det kan holde energinivået opprettholdes, og det kan også gi stoffskiftet en fin boost. Å spise et lite måltid hver to til tre timer i løpet av dagen vil også gjøre det lettere for deg å få de anbefalte 3-5 porsjoner grønnsaker om dagen.

Fiber

Fiber er en ikke-fordøyelig stoff som kan finnes i bønner og fibrøs grønnsaker som brokkoli, blomkål, rosenkål, yams, gulrøtter og squash. Når grønnsaker som er høy i fiber er fortært, de tilbyr deg en rekke fordeler som påvirker vekttap. De skaper bulk i magen, noe som kan bidra til å fylle deg opp; holde deg mett for en lengre periode; og kan føre til at du spiser færre kalorier totalt med måltider. Sørg for å ha noen form for høy-fiber grønnsaker med alle måltider.

Alternativer

Måltider du spiser trenger ikke å være alle grønnsaker, men sørg for at de er fremtredende. Til frokost, har en salat med en hakket opp hardkokte egg, har en vegetarisk omelett eller gjøre et egg sandwich med salat og tomat på en hel-hvete bun. Til lunsj, prøv en hel-hvete wrap med tunfisk og rå grønnsaker, en salat med et kyllingbryst på toppen, eller en hel pita med fettfattig ost, salat og tomat. Kveldsmat kan bestå av hel-hvete pasta med dampet brokkoli og lav-fett italiensk dressing, bakt laks med brun ris og dampet blomkål, eller en mager biff med bakt søtpotet og rosenkål. Eksempler på mindre måltider er selleri med mandel smør i sentrum, babygulrøtter med ost pinner, og ris og bønner.

Hvordan å spise bare grønnsaker for Fast Vekttap

Ifølge weightlossforall.com, "Grønnsaker er lav i fett og kalorier, en god kilde til kostfiber og gi oss ekstra energi. Alle disse funksjonene bidra til å kontrollere vekt effektivt." Det finnes to typer grønnsaker: stivelsesholdige og ikke-stivt. Grønnsaker opprettholde god helse fordi de er fulle av vitaminer, mineraler og fiber. Selv om de fleste grønnsaker er sunt, det er noen som bør spises i moderate mengder på grunn av deres sukkerinnhold. Vekttap er garantert med å spise bare grønnsaker fordi de er ekstremt lav i kalorier.

Hvordan å spise bare grønnsaker for Fast Vekttap

mål å gå ca to uker å spise grønnsaker alene. Det er viktig å begrense denne tidsrammen fordi grønnsaker ikke inneholder alle de essensielle næringsstoffene man trenger å holde seg friske over en lengre periode.

spesifisere en liste over hvilke typer grønnsaker du vil spise fra dag til dag. Diversifisere listen ved å legge en rekke en grønnsaker.

Legg ved grønnsaker som er mindre stivelse, for eksempel artisjokker, rødbeter, brokkoli og gulrøtter. Unngå å spise stivelsesholdige grønnsaker, som mais, erter og squash, i overflod. Det er OK å spise disse grønnsakene, men gjør det med måte.

Tenk på ulike måter å tilberede grønnsakene. Steke, koke og bake selv grønnsakene slik at du ikke blir lei av å spise dem på samme måte. Vær forsiktig så du ikke kok grønnsakene fordi dette kan utarme sine næringsstoffer.

Unngå tilberede grønnsaker i tunge oljer. Bruk olivenolje hvis du har mulighet.

Spis 3 til 4 kopper grønnsaker til frokost, lunsj og middag. Pass på at du ikke spiser mer enn 2000 kalorier om dagen for å opprettholde vekttap.

Drikk rikelig med væske. Prøv smoothies, protein shakes og rikelig med vann. Hvis du ønsker å opprettholde på et vegetabilsk kosthold, er det viktig å få andre næringsstoffer fra de drikker du drikker.