Digidexo.com

hvordan fjerne mandel steiner

Hvordan fjerne mandel steiner med en stump gjenstand

Hvordan fjerne mandel steiner med en stump gjenstand


Mandel steiner dannes i krypter i mandlene og ser ut som hvitt eller gult puss som er herdet til en masse som likner en stein eller småstein. Rusk, slim og bakterier bidrar til dannelsen av mandel steiner og føre til at lukt felling forbundet med steinene.

Hvordan fjerne mandel steiner med en stump gjenstand

•  Få et stort speil og en lommelykt for å hjelpe deg med å finne mandel steiner. Å kunne tydelig se området med mandel stein hjelper deg å unngå skade mandel vev. Noen mennesker kan se steiner uten hjelp av et forstørrelsesspeil.

Bruk en bomullspinne eller fingeren til å skyve den mandel stein ut av mandel. Ikke skrap mandlene steiner eller du kan rive mandel vev, noe som fører til smerte og blødning.

Trykk i området rundt mandel steiner med en stump gjenstand for å hjelpe pop steinen ut av mandel. For store mandel steiner, må du kanskje å presse på med en stump gjenstand og sveip på steinen samtidig for å løsne den.

Skyv stump gjenstand tvers mandel mens du ser i et speil for å avsløre skjulte mandel steiner. Du kan føle en mandel stein før du ser det. Pluss bevegelse kan fungere fast steiner til overflaten.

Fjern alle synlige mandlene steiner og gurgle med en skyll laget for å hindre mandel steiner. Dybden av krypter varierer og mandel steiner kan fylle hele krypten. Når du fjerner de synlige mandel steiner, kan andre steiner embedded i dine krypter jobbe til overflaten.

Hint

 • Bruk aldri skarpe gjenstander til å fjerne mandel steiner.
 • Stikker gjenstander i halsen kan føre til en brekningsrefleksen.

Hvordan fjerne mandel steiner

Hvordan fjerne mandel steiner


Hvis du noen gang har måttet håndtere mandel steiner, så vet du hvor irriterende det kan være. De forlater en stygg smak i munnen, og de lukter enda verre. På toppen av det, har de ofte la deg følelsen som noe sitter fast på baksiden av halsen din. Selv om disse små vekster akkumuleres i krypter i mandlene, er lett å fjerne mandel steiner når du følger noen enkle trinn.

Hvordan fjerne mandel steiner

Fjerne mandel steiner med en bomullspinne

•  Fukt bomullsdott med vann. Pass på at det ikke er dryppende våt.

Hold speil og liten lommelykt i samme hånd foran ansiktet med munnen på vidt gap, slik at du kan se langt inn i baksiden av halsen.

Sweep hver mandel krypten der du ser eller føler mandel steiner gjemmer seg. Pass på at du ikke presse steinene videre inn dine mandel krypter. Du kan også forsiktig dytte den ytre delen av den mandel krypten å tvinge ut steiner.

Skyll og gurgle med en oxygenating munnvann når du har fjernet hver stein sett eller følt.

Fjerne mandel steiner med en muntlig Irrigator

Fyll reservoar av din oral irrigator med lunkent vann.

Åpne munnen bred og ser i speilet med en lommelykt slik at du kan finne noen synlige mandel steiner.

Slå på muntlig irrigator og satt til den laveste innstillingen.

Skyll dine mandel krypter med vannet som pulserer fra oral irrigator. Dette bør skylle ut mandel steiner du så tidligere.

9. Skyll og gurgle med en oxygenating munnvann når du har tilfredsstillende fjernet hver mandel stein.

Hint

 • Ikke rote eller feie dine mandel krypter for hardt. Dette kan føre dem til å blø. Hvis dette skjer, stopp umiddelbart og gurgle med varmt saltvann.
 • Ikke gå over din oral irrigator er lav innstilling. Noe mer kan føre mandlene å blø og bli infisert.

Hvordan fjerne mandel steiner med vann

Hvordan fjerne mandel steiner med vann


Mandel steiner er små partikler av mat og andre munn rusk som blir fanget i mandel sprekker. Maten så råtner og byttet i sprekkene skape en stygg luktende koronal. Koronale vokse og vokse helt til en dag de faller ut. Det vil si, med mindre du fjerner dem først. Det er en ekkel virksomhet, men noen må gjøre den.

Hvordan fjerne mandel steiner med vann

•  Kjøp en tannbørste vanndrevet. Disse selges på de fleste super sentre og narkotika butikker. Velg en enhet med en svært lav trykkinnstilling. Mandlene er veldig følsom og å skyte en høy drevet spray av vann inn i dem vil føre til blødninger og smerter. Velg eldre vann plukker som har en tendens til å skyte en mykere strøm av vann.

Kjør vann gjennom enheten og teste de forskjellige trykkinnstillingene når du kommer hjem. Sett trykk til lavt og spray munnen litt å bli vant til vannet.

•  Plasser munnstykket rett foran mandel sprekken. Slå på enheten. Bøy hodet frem over syke og la mandel steiner til å løpe ut og ned i avløpet. Gjør dette til hver sprekk i hver mandel.

Gjenta trinn 2 og 3 et par dager senere. Mat vanligvis er løsnet den første dagen og deretter kommer ut lettere på andre forsøk en dag eller så senere.

Fortsett prosessen månedlig eller bi-månedlig for å holde mandlene ren og pusten friskere.

Hint

 • Regelmessige mandel rengjør forhindre sår hals.

Hvordan virker mandel stein fjerningsarbeidet?

Hva er mandel steiner?

Mandel steiner er også kjent som tonsiloliths. De danner små biter eller klynger av harde materialer i sprekkene av mandlene. Selv om det ikke er helt kjent hvordan mandel steiner utvikle, er det tenkt at de er et resultat av på opphopning av døde hvite blodceller, bakterier som har vokst på mandlene, og spyttkjertler som er for aktiv. Mandel steiner ofte føler harde eller fremmedlegemer kommer ut av mandlene og kan være ubehagelig. Mens mandel steiner er ikke skadelig, kan de også forårsake halitosis.

Selv fjerning av mandel steiner

I mange tilfeller er en mandel stein kan fjernes av pasienten. Et lite øye eller medisin dropper kan brukes for å bidra til å suge ut små steiner, spesielt hvis legemidlet dråpetelleren har en buet spiss. I noen tilfeller kan en mandel stein ikke vil være i stand til å bli fjernet på denne måte, men i stedet vil naturligvis dukke opp og løsne fra mandlene, som vil tillate den å bli fjernet lettere. Ved hjelp av en liten, pulserende strøm av saltvann kan også bidra til å rydde ut rusk og kan vaske ut og selv hindre mandel steiner. Børsting mandel steiner med en tannbørste kan også fjerne dem. Bøye halsen kan også fjerne en mandel stein. Når halsen er bøyd, til mandlene spent opp, noe som kan føre til at mandel stein sprette ut.

Kirurgisk fjerning

I noen ekstreme tilfeller, vil en dypt forankret mandel stein må fjernes kirurgisk. I disse tilfeller må mandel stein som skal graves ut ved hjelp av en liten curette, som er en type av pick. Øret curettes, som brukes til å fjerne ørevoks, kan også brukes til å grave ut en mandel stein. Andre anordninger, slik som Bobby pinner, kan brukes, selv om det er en risiko for infeksjon. Laserbehandling kan også hjelpe barbere av mandel steiner. Laseren fordamper og fjerner det ytterste laget av mandlene og vil også flate steiner. Til slutt, fjerning av mandlene, mens drastisk, vil også fjerne steinene.

Hvordan fjerne nyrestein

Nyrestein, ifølge Mayo Clinic, er mineral og saltavleiringer som danner steinlignende gjenstander i urinveiene. Nyrestein kan bli ganske store og kan være smertefullt, men i de fleste tilfeller medisinsk behandling ikke er nødvendig. Selv om de fleste nyrestein passere naturlig, er nødvendig smertelindring for mange. En rekke medisinske og hjem rettsmidler kan samtidig øke hastigheten nyrestein avgang fra kroppen og håndtere smerte.

Hvordan fjerne nyrestein

Hvordan fjerne nyrestein

•  Ta kontakt med en lege før du tar noen løpet av handlingen. Din lege vil undersøke deg og hjelpe til å finne den riktige løpet av behandling for å behandle nyrestein sykdom.

Drikk rikelig med vann - dette er vanligvis den mest anbefalte løpet av handlingen for hjem behandlinger, rapporterer Mayo Clinic. Dette spyler systemet og utvanner mengden av mineraler innskudd som danner nyrestein. Dette kan også fremskynde nyrestein blir utvist fra kroppen. Eksperter anbefaler forbruker minst 2,5 liter vann daglig.

Reduser inntak av natrium, kutte ned på antacida som inneholder kalsium, og begrense mengden pasta som du forbruker. Hver av disse kan bidra til nyrestein eller kan forverre en eksisterende tilstand.

gjennomgå en ekstrakorporal showet bølge lithotripsy (ESWL), som kan bidra til å fjerne nyrestein ved sprengning dem i mindre biter. Den ESWL sender en trykkbølge inn i kroppen, noe som bidrar til å bryte opp og oppløse nyrestein. Du vil være i stand til å skille ut de gjenværende fragmenter av nyrestein gjennom urinen, melder St. Josephs Hospital.

Å ha en perkutan nephrolithotomy utføres er et alternativ hvis ESWL er ikke nok til å ødelegge store nyrestein. Ifølge Urology kanal, vil et lite innsnitt gjøres, rett ovenfor nyre, og et lite instrument som kalles en nephroscope vil fjerne stein direkte.

Nyrestein kan tidvis bli sittende fast i ureter, som betyr å gjennomgår en ureteroscopic steinfjerning, sier Mayo Clinic. Et instrument er satt inn i urinleder og en liten ultralydbølge sprenger steinen forårsaker blokkering.

Slik unngår du at mandel steiner

Slik unngår du at mandel steiner


Mandel steiner er beskrevet av noen lider som lukter som en barnyard. Hvis du noen gang har hostet opp en av disse små suckers, gjør denne beskrivelsen sannsynligvis en hel masse fornuftig for deg. Mens ufarlig, kan disse vekster være ganske irriterende, men du kan enkelt hindre mandel steiner ved å følge noen enkle trinn.

Slik unngår du at mandel steiner

•  Puss tennene med oksygen tannkrem. Dette bidrar til å løfte bakterier fra tungen effektivt før de kan akkumulere.

Skyll munnen med en oxygenating munnvann. Dette plukker opp der tannkrem etterlater seg og bidrar til å vaske bort noen langvarig bakterier, partikler og døde celler som kan bli mandel steiner.

skrape tungen med en tunge skraper bevegelse danner tilbake til fronten i ett enkelt sveip. Gå så langt tilbake som du kan. Du kan kneble men dette vil bidra til å fjerne enda mer materie som kan bli fanget i mandel krypter. Gjenta denne bevegelsen før tunge skraper ikke lenger returnerer en tykk hvit substans.

Gurgle med oksygenmunnvann i minst tre minutter for å vaske vekk eventuelle gjenværende materie og grundig skylle mandel krypter. Dette vil bidra til å hindre mandel steiner fra forming i fremtiden.

Hint

 • For best resultat, gjenta denne prosessen minst to ganger daglig.
 • Bruk en tunge skraper som har en lav profil slik at du kan komme til baksiden av tungen din uten gagging for mye.

Slik Cure mandel steiner

Mandel steiner er små, lukt hvite baller i baksiden av halsen. De skyldes en kombinasjon av dryppende nese, fanget matpartikler, orale bakterier, og døde hvite blodceller. Selv om den eneste måten å kurere tonsilloliths er å få mandlene fjernet, de er ufarlige. .

Slik Cure mandel steiner

Ta meieri fra kostholdet ditt eller begrense sitt inntak. Meieri mat oppfordrer oppbygging av slimete og kalsium, som er både elementer av tonsilloliths.

Unngå å spise før sengetid. Matrester liggende rundt munnen mens du sover kan akkumuleres i mandlene.

børste tungen regelmessig med en tannbørste.

Bruk en tunge skraper etter å pusse tennene. Stikke tungen ut og komme så langt tilbake som du kan for å fjerne akkumulert bakterier som tannbørsten din kan ha gått glipp.

Gurglevann med saltvann eller munnvann i minst tre minutter hver dag.

Hint

 • Spør øre, nese og hals spesialist om laserbehandling for en mindre smertefull alternativ til tonsillectomies.
 • Den eneste metoden for effektivt herding mandel steiner er å få mandlene fjernet helt, som tonsilloliths få fast i mandel krypter.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose


I løpet av denne tiden av året den sunneste av babyer kan få den stadig irriterende "rennende nese". Å se babyen der med slim (også kjærlig kalles "snørr") kjører fra nesen kan være litt nedslående fordi du vet hvor ubehagelig det er for deg å ha sniffles. Vel denne artikkelen gir tips og fremgangsmåten på hvordan å fjerne babyens nese.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

•  Legg babyen over fanget ditt. Tørk forsiktig hans / hennes øvre leppe, nesen og huden like under neseborene, slik at den er tørr, glatt nese og / eller overleppen vil bare gjøre prosessen mer vanskelig. Huden rett under neseborene er veldig følsom og kan bli chapped så vær forsiktig og tørk så lite som mulig, er dette en av fordeler ved bruk av en nasal aspirator.

Med den ene hånden, stødig babyens hode. Med den andre hånden, klemme nese aspirator og hvile underarmen forsiktig på babyens torso, dette er for ekstra stødighet for en squirmy baby og å holde hånden i tillegg.

•  Sett aspirator inn i en av barnets nese bare omtrent en firedel av en tomme og slipper aspirator slik at suge skal finne sted.

Fjern aspirator fra barnets nese, plasser tuppen av aspirator i noen vev og presse å fjerne slim fra aspirator og gjenta prosessen i samme nesebor eller den andre.

Fortsett trinnene til babyens nese er klart.

Hint

 • Kontroller at du er avslappet, babyen wont som denne prosessen veldig mye, men bare husk at du hjelper ham / henne uansett hvor vanskelig det kan være.
 • Jeg har kjøpt flere nesesugepumper og den beste jeg har brukt er de første årene Arc-Hospital stil Nasal aspirator.
 • Noen foreldre / omsorgspersoner liker å bruke saltvann nesedråper før du bruker en vifte, kan dette hjelpe, men er ikke nødvendig.
 • Ikke sett aspirator for langt inn i babyens nese.
 • Les instruksjonene på pakken for mer hjelp.
 • Skyll nasal aspirator med varmt vann etter hver bruk.

Hvordan fjerne Stones i leveren

Lever steiner dukke opp i leveren når det er overdreven kolesterol i kroppen. Dette er ikke å forveksles med gallestein, som er opprettet i gallen. Men lever steiner vil til slutt gjøre veien til galleblæren og kan bli smertefullt. Imidlertid er denne tilstanden definitivt behandles.

Hvordan fjerne Stones i leveren

•  Spis mat lave i protein og natrium. Dreven natrium og protein vil overarbeid leveren og hindre den fra å fokusere på leveren stein eliminering. Mat lavt på protein og natrium inkludere alle frukt og rå grønnsaker. I tillegg holde seg borte fra kolesterolrike matvarer, inkludert bearbeidet kjøtt, bakverk, eggeplommer og iskrem.

Legg gurkemeie i kostholdet ditt. Denne felles East indisk krydder inneholder et stoff som heter curcumin, som har kraftige antioksidant virkning. Dette hjelpemidler leveren i Flushing ut giftstoffer fra kroppen. Som et resultat av denne antioksydant effekt, vil leveren utøve mindre anstrengelse for å filtrere blod. I stedet kan det fokusere på oppmykning og eliminere eventuelle lever steiner som er til stede.

Legg peppermynte blader til kosthold. Peppermynte blader inkluderer potente flyktige oljer og mentol som kan hjelpe leveren i mykgjørende og fjerne lever steiner. Det kan også forbedre flyten av galle fra leveren til galleblæren. Legg peppermynte til måltider eller drikke det som te. Drikk to kopper peppermynte te hver dag.

Ta melk tistel urt i tablettform. Melk tistel inneholder en kraftig phytochemical kalt silymarin, som kan stimulere og styrke leveren å bidra til å oppløse og skylle ut lever steiner. Det kan også hjelpe leveren regenerere nye leverceller etter at det oppstår skader. Ta en 175-mg tablett to ganger daglig, helst med mat.

Ta løvetann rot kapsler. Løvetann blomst inneholder et stoff som heter inulin, som stimulerer leveren, hjelper det å bryte ned og skylle ut lever steiner. Det kan også hjelpe leveren i avgifte kroppen av sykdomsfremkallende giftstoffer. Den anbefalte dosering er én 750 mg kapsel to ganger daglig sammen med mat.

Hint

 • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på selv behandlinger for å fjerne lever steiner.

Hvordan fjerner jeg Nu-Skin?

Hvordan fjerner jeg Nu-Skin?


Nu-Skin er faktisk stemplet som New-Skin flytende bandasje. New-Skin er en av de mange merker av flytende bandasje på markedet. Produktet er utviklet for å beskytte små sår, kutt og skrubbsår fra elementene knyttet til dagliglivet. Det er vanntett og kan anvendes som et beskyttelsesmiddel før dusjing eller bading. En av de vanligste spørsmålene om bruk av flytende bandasjer er hvordan å fjerne bandasjen etter påføring. Fordi de fleste flytende bandasjer er laget for å slites av over tid, å finne instruksjoner om hvordan du fjerner bandasjen før wearoff punktet kan være en utfordring.

Bruksanvisning

Suge en bomullsdott rikelig med mineralolje.

Påfør mineralolje til hele overflaten av det behandlede området med ny-folie. La området for å sitte i minst 1 minutt.

Skyll vaskeklut og bruke såpe. Arbeid såpen opp i et skum og lett skrubb bandasjert område med små, sirkulære bevegelser. Skyll godt og tørk.

Gjenta trinn 1 til 3 til det ikke er rester av New-Skin.

Tips og advarsler

 • Forsøk aldri å bruke et flytende plaster på et sår som kan kreve masker eller legehjelp.

Hvordan Fjerne en øyenvippe Fra et barns øyne

Å ha en øyenvippe i øyet kan være ekstremt irriterende, spesielt for et barn. Denne irriterende er vanligvis ufarlige. Å vite hvordan du best kan fjerne fremmed partikkel kan holde den ufarlig og unngå unødvendige skader til det delikate øyeområdet. En viktig ting å huske er at du prøver å bruke fingrene til å fjerne en øyen har potensial til å gjøre mer skade enn godt.

Hvordan Fjerne en øyenvippe Fra et barns øyne

•  Oppmuntre barnet til å blinke et par ganger og la selve øyet fjerne øyenvippe. Noen ganger vil klemme øyet lukket tett for et øyeblikk oppmuntre sprekker som kan spyle fremmede partikler ut av øyet.

Dra forsiktig i øvre øyelokk ut over nedre øyelokk. Dette kan noen ganger føre til de nederste vippene for å fjerne rogue øyevipper fra innsiden av det øvre øyelokket. Vær sikker på at du vasker hendene før du prøver denne fremgangsmåten.

•  Skyll øynene med lunkent vann. Har barnet holde hans / hennes hode over vasken med de berørte øyet vendt ned. Hvis det er et lite barn, kan ved hjelp av en annen voksen være nødvendig for å minimalisere sprelle. Trekk forsiktig ut den nedre delen av øyelokket og skyll med vann til øyevipper er fjernet.

Ta kontakt med en barnelege hvis disse metodene ikke fjerner øyenvippe. Hvis barnelegen ber om å se barnet, dekker det berørte øyet med gasbind før han / hun kan bli sett. Dette fraråder rubbing, som kan ripe opp hornhinner.

Hint

 • Ikke prøv å fjerne øyenvippe direkte fra øyeeplet ved hjelp av fingrene. Denne direkte kontakten har potensial til å forårsake hornhinnen riper eller alvorlig personskade.

Hvordan fjerne nyrestein Naturligvis

Nyrestein er solide krystallinske masser dannet fra kosten Urates, oxalates, fosfater og karbonater. Når dannet, er steinene skylles ut av kroppen gjennom urinveiene. Mange mennesker passerer små steiner uten å tenke over det; men hvis steinene utvikle tilstrekkelig masse, kan de ha problemer med å flytte gjennom urinveier. Denne slags obstruksjon fører til nyre muskler til kontrakt i et forsøk på å løsne steinen, som fører til smerter i mage og korsrygg. Følgende hjem rettsmidler ble utviklet for å hjelpe oppløse nyrestein og gjenopprette normal funksjon til urinveiene.

Hvordan fjerne nyrestein Naturligvis

•  Drikk mer vann. Gjør det et mål å drikke minst tre liter vann per dag. Vann vil bidra til å bevege seg stenene gjennom systemet, vaske bort eventuelle gjenværende giftstoffer i prosessen. Drikker mer vann kan bidra til å holde urinsyre utvannet, noe som bidrar til å hindre absorpsjon og påfølgende samling av de kjemiske forbindelser som danner nyrestein.

Øk forbruket av naturlige diuretika som vannmelon, honningmelon, selleri og druer. Ved å spise disse matvarene du oppmuntre fjerning av overflødig væske fra kroppen og arbeide for å gjenopprette helse og funksjon av nyrene.

Spis mer asparges. Hermetisk, fersk eller frossen, inneholder denne grønn det sammensatte asparagin som bryter opp nyrestein. I tillegg til å gjøre stenene mindre og lettere å passere, asparges øker nivået av cellulær aktivitet i nyrene, noe som øker strømmen av urin, og hjelper til med å vaske steinene fra systemet.

Ta 1 spiseskje av eple cider eddik, legge det til en kopp vann og drikke før hvert måltid. Den kjemiske sammensetningen av denne gammeldags rette arbeider for å myke opp og oppløse nyrestein.

Drikk linfrø te å bryte opp nyrestein. Tilsett 2 spiseskjeer linfrø til to kopper kokende vann. La frøene til bratt i 15 minutter og deretter helle brygg gjennom et kaffefilter for å fjerne frøene. Legg ¼ kopp sitronsaft og 2 ss honning og rør til godt blandet. Nyt denne te tre til fem ganger om dagen inntil smertene har avtatt og nyrefunksjonen normaliseres.

Hint

 • Noen av disse behandlinger kan benyttes alene eller i forbindelse med de andre. For størst effekt, bruker alle fem samtidig.
 • Hvis nyre smertene ikke avtar ikke innen syv dager egenomsorg eller Hvis du på noe punkt dine symptomer føles verre, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan fjerne hud fra kylling

Enten du er mat for en lav-fett diett, personlig smak eller den nyeste oppskriften du ønsker å prøve, det er tider da vite hvordan man skal flå en kylling vil komme godt med.

Hvordan fjerne hud fra kylling

•  Skyll en hel rå kylling under varmt vann.

•  Legg kyllingen med brystsiden ned på et skjærebrett. Trekk opp huden i nakken. Med en skarp kniv, gjør et innsnitt fra nakken hele veien ned ryggraden til den bakre enden. Vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet.

Hold nakken med en hånd. Bruk den andre hånden til å gripe tak i huden og dra den bort fra nakken, en side om gangen.

Bruk skarp kniv for å fjerne vingene. Fortsett forsiktig peeling huden bort til du kommer til lår og legger.

Skjær huden vekk fra kyllinglår på hver ende, ved hjelp av kjøkkensaks. Neste, bruke skarp kniv til å skjære huden vekk fra kjøttet. Bruk dine hagesaks for å rydde opp og fjerne eventuelle ekstra hud. Du er nå klar til å prøve ut det nye fatet du så på Cooking Channel!

Hint

 • Start alltid med en ren fugl.
 • Bruk alltid en ren skjærebrett.
 • Bruk alltid en skarp kniv.
 • Aldri kuttet mot deg selv.
 • Ikke glem å rengjøre og desinfisere alt utstyr etter å ha jobbet med rå fjærfe.

Hvordan fjerner jeg en Eclipse Chemo Pump?

Kjemoterapi pumper tillate kontinuerlig infusjon av cytostatika inn i pasientens kropp intravenøst. Pumpene er koplet til en intravenøs (IV) kateteret. I henhold til Flow, Eclipse pumper er ideelle for å levere mellom 0,5 milliliter (ml) pr time til 10 ml per time. Kjemoterapivesenet team vil vise deg hvordan du bruker pumpen, inkludert hvordan du fjerner luft fra slangen ved behov. Hvis du har spørsmål eller problemer, ring din lege.

Bruksanvisning

•  Vask hendene, skrubbing med såpe og varmt vann. Sterilisere alltid hendene før du håndterer din chemo pumpe eller lignende tilbehør.

Finn utvendig bag. Undersøke slangen festet til posen til du finner klemmen under posen.

Åpne klemmen. Dette gjør det mulig for luften å tømme ut av slangen.

La medisin for å reise gjennom hele lengden av slangen. Når den når enden, er luften helt tømt ut fra slangen.

Lukk klemmen.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape


Ved hjelp av plaster eller teip til å dekke utsatte sår eller skader kan holde området rent, noe som kan forebygge smitte og forbedre healing. Når tiden kommer for å fjerne tapen, vil du ofte finne det stakk hardnakket på huden. Noen ganger kan du selv legge merke til ubehagelige svarte linjer på huden din fra bandasjer eller tape. Fjern skjemmende lim og rengjør huden skånsomt.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Fjern plaster eller tape fra huden. Hvis limet fra bandasjen er hardnakket fast på huden, trykk på teip remover pad over bandasje for å mette det før du fjerner den. Den teip remover inneholder ingredienser som løser opp limet forsiktig.

Tørk huden med teip remover etter fjerning av bandasje. Gni remover pad godt over huden for å fjerne rester. Pass det frem og tilbake flere ganger til ingen svarte linjer forbli på huden din.

Vask huden med en mild såpe for å fjerne eventuelle gjenværende ingredienser fra huden din. Tørk huden forsiktig med et rent håndkle.

Hint

 • Bruke teip remover er en effektiv måte å fjerne bandasjer uten smerter. Ved å løse opp limet som du trekker forsiktig bandasjen fra huden, kan du redusere mye av ubehag.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

Hvordan fjerne en Mirena Coil


Den Levonova spiral er en intrauterin enhet (spiral) laget av plast som gir et hormon som kalles levonorgestrel til livmoren som hindrer graviditet, ifølge Bayer Healthcare. Mirena er satt av legen din og varer i opptil fem år. Levonova er ikke anbefalt for kvinner som ikke har hatt barn. Når femårsperioden er opp og du trenger en ny spiral inn, eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid, må du oppsøke lege for å få den Levonova spiral fjernet.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

•  Ring legen som satt inn Levonova spiral innen fem år etter innsettingsdato eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid for å gjøre en avtale for å ha Levonova fjernet. Hvis du har flyttet eller ikke lenger ser den samme legen, sørg for den nye legen er kjent med Levonova spiral.

•  Informere legekontoret på forhånd hvis du ønsker å ha en ny Mirena settes inn når den gamle er fjernet. Legen kan fjerne en Mirena og sette inn en ny en på samme avtale, men de må ha en på hånden.

Diskuter dine prevensjon alternativer med legen din på din avtale når du har din Levonova spiral fjernes hvis du velger å ikke ha en ny inn.

Hint

 • Den Levonova spiral bør fjernes innen syv dager etter mensen.
 • Den Levonova spiral er satt inni livmoren. Forsøk aldri å fjerne den uten lege.

Hvordan fjerne mugg og mugg fra kroppen

Hvordan fjerne mugg og mugg fra kroppen

Mold og mugg er en skjemmende og potensielt farlig problem at mange huseiere må forholde seg til. Mold og mugg kan forårsake mild til alvorlig helse-og luftveisproblemer. Giftstoffer i mold og mugg kalles mykotoksiner. Når disse giftstoffene er innånding kan du oppleve muskelsmerter, hodepine, hoste, tretthet og humørsvingninger. Hvis du har vært utsatt for mugg og mugg, er det best å utføre en mykotoksin detox så snart som mulig for å kvitte kroppen for de skadelige giftstoffer.

Hvordan fjerne mugg og mugg fra kroppen

Fjerne mugg og mugg fra innsiden av kroppen

•  Hold hydrert. Å drikke mye vann er en viktig del av detoxing kroppen din til å fjerne mugg og mugg. Vannet vil hjelpe til å spyle giftstoffer ut av kroppen din.

Gå til legen din. Ditt primære omsorg lege kan være i stand til å foreskrive en inhalator eller antihistamine å hjelpe kvitte kroppen for mold og mugg.

Øk hvitløk inntak. Hvitløk er en naturlig anti-sopp grønnsak som vil hjelpe kvitte kroppen for mykotoksiner som er forbundet med mold.

Ta urte kosttilskudd. Urter som goldenseal, psyllium og Cascara Sagrada skal hjelpe til med å rense tarmer, tarmkanalen og tarmer. De vil skylle mold og mugg ut av kroppen din.

Fjerne mugg og mugg fra utsiden av kroppen

Hold området berørt med mold og mugg tørr. Mold og mugg trives i mørke, fuktige områder. Å holde deg ren og tørr vil gå en lang vei å bekjempe mugg og jordslag.

6. Påfør tea tree olje til området. Bruk en bomullsdott mettet i tea tree olje og gjelder for tegnet området tre ganger om dagen til mold og mugg har forsvunnet.

Væt området med en bomullsdott mettet i eple cider eddik et par ganger om dagen. Den eddik vil fungere som en antiseptisk og tørking agent.

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen


En rekke mulige årsaker finnes for hvit film som kan forekomme på tungen. Den hvite belegg består generelt av millioner av små bakterier som lever i tungen. Selv om dette er en godartet tilstand, er det skjemmende og sjenerende. Det er relativt lett å fjerne denne hvite film fra tungen; imidlertid er forebygging nøkkel. Tar de nødvendige skritt for å fjerne filmen krever endre noen daglige vaner og å være proaktiv. Finne årsaken til den hvite filmen er et viktig skritt i å fjerne den fra tungen.

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

•  Besøk din helsepersonell for å utelukke eventuelle underliggende sykdommer som kan være årsaken til hvitt belegg på tungen, som for eksempel soppinfeksjon kalt trost.

Kjøp en tunge renere å skrape belegget ut av tungen. Bruk renere hver gang du pusser tennene.

Fukt tungen renere. Stikke tungen ut så langt det går. Plasser renere på baksiden av tungen og forsiktig dra den frem, skraping filmen frem som du går.

Skyll tungen renere i varmt vann og gjenta flere ganger til det hvite belegget har gått ned eller forsvunnet. Skyll munnen med varmt vann når du er ferdig.

Drikk rikelig med væske i løpet av dagen for å unngå dehydrering, som kan resultere i utvikling av en klebrig, hvitt belegg på tungen.

Bruk en saltvannsnesespray for å fjerne blokkerte nesegangene, som kan føre til ytterligere akkumulering av bakterier i munnen og på tungen.

Bruk en neti pott, en form for nasal vanning, tilgjengelig på apotek og helsekostbutikker, for å rense nesegangene og sinus hulrom. Dette vil bidra til å eliminere bakterier som dannes i nese og bihuler slimete, som renner inn i munnen og legger seg på tungen.

Avstå fra røyking, noe som fører til at overflaten av tungen til å bli betent. Betennelsen gjør at rusk og bakterier å bli fanget i tungen overflate, forårsaker filmen å utvikle.

Spis mye frisk frukt og grønnsaker, som vil bidra til å skrape rusk fra tungen, eliminerer den hvite filmen.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Det har skjedd til alle barna på blokken: En stor del av tyggegummi fast i håret. Ingen foreldre liker å håndtere det, og hvis du prøver å plukke den ut, vil du bare frustrere deg selv, rive ut ditt barns hår - og snart alle vil være i tårer. Heldigvis tyggegummi fast i håret ditt er et veldig enkelt problem å fikse - og du kan sette saksen unna.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

•  Har barnet ditt sitte stille på en stol.

Flytt overflødig "gum-free" håret vekk fra gummy området, ved hjelp av klipp eller Bobby pinner. Ideen er å isolere problemet området slik at det er enklere for deg å jobbe.

•  Skje ut en liten mengde av peanøttsmør, omtrent så stor som den klump av gummi, eller litt større, og gni den direkte til tyggegummi. Arbeid det inn i gummy området med fingrene, som best du kan.

La den sitte i et minutt eller to, slik at oljene litt tid å løsne tyggegummi.

Plukk tannkjøtt og peanøttsmør ut av håret så skånsomt som mulig. Vær forsiktig med å trekke for hardt. Påfør mer peanøttsmør, og gjenta så mange ganger som nødvendig å fjerne tyggegummi.

Vask barnets hår som du vanligvis gjør.

Hint

 • Hvis barnet er allergisk mot peanøtter, kan majones eller olivenolje brukes på en lignende måte.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol


Inngrodde tånegler skyldes feil trimmet tåneglene, hyperhidrose, og sko som passer dårlig, ifølge American Family Physician. Andre årsaker er soppinfeksjoner og skader. Inngrodde tånegler kan oppstå på noen tå, men de forekommer vanligvis på stortåen. Fenol er et stoff som vanligvis brukes for å behandle problemet ved å brenne spiker matrise.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

•  Påfør en lokalbedøvelse til det infiserte området til nummen tå.

•  Rengjør området med et desinfiserende middel.

Separer inngrodd tånegl fra den sunne tånegl ved å kutte grensene av inngrodd tånegl med en spiker splitter og fjerne spiker med pinsetten. Dette gjør at spikeren matrix klar for behandling.

Påfør Fenol til spiker matrise for å drepe de cellene som produserte den inngrodd tånegl. Skyll fenol ut med alkohol. Påfør fenol minst tre ganger i fem til ti sekunder, og i flukt med alkohol etter hver gang.

Dekk til tå med et plaster.