Digidexo.com

hva er kriteriene alkoholiker

Hva er kriteriene for septisk sjokk?

Hva er kriteriene for septisk sjokk?


Septisk sjokk er en alvorlig og ofte dødelig tilstand forårsaket av en forsterket immunrespons til en infeksjon. Ifølge Merck Manual, er den gjennomsnittlige dødeligheten om lag 40 prosent. Rask behandling er avgjørende for å sikre overlevelse; Derfor er det viktig at medisinske fagfolk gjenkjenne tegn og symptomer på septisk sjokk.

Sepsis / septisk sjokk

Celler i kroppen utløsningssignaler i respons på en infeksjon som utløser en immunrespons. Blant immunsystemets forsvar er betennelse; vanligvis kroppen regulerer dette svaret. I noen tilfeller kan imidlertid spiraler immunsystemets reaksjon raskt ut av kontroll, spesielt hvis et stort antall bakterier som sirkulerer i blodet. Inflammatorisk respons - heller enn å bli lokalisert til et bestemt nettsted - strekker seg gjennom hele kroppen, en tilstand som kalles sepsis. Blodstrømmen til ulike organer kan svekkes, forårsaker eventuell organsvikt og død. Septisk sjokk er i utgangspunktet sepsis på et mer avansert stadium.

Diagnostiske kriterier

Septisk sjokk er den mest avanserte form for sepsis. Vanligvis leger ønsker å identifisere sepsis så snart som mulig slik at de kan behandle den før den utvikler seg til dette senere stadium. Legene skiller mellom sepsis, alvorlig sepsis og septisk sjokk ved hjelp av flere kriterier. En pasient som lider av septisk sjokk oppviser lavt blodtrykk i tillegg til de tegn på begge sepsis og sepsis.

Sepsis

En pasient er diagnostisert med sepsis hvis hun viser minst to av de fire vanligste symptomene: Hennes temperaturen overstiger 101,3 grader Fahrenheit eller synker under 95 grader, er hennes hjertefrekvensen raskere enn 90 slag per minutt, er deres pustefrekvens større enn 20 pust per minutt og hun har en infeksjon.

Alvorlig sepsis

Hvis en pasient utstillinger minst to av symptomene på sepsis og minst ett tegn på alvorlig sepsis, vil han bli diagnostisert med alvorlig sepsis i stedet. Symptomer på alvorlig stadium inkluderer oliguri (redusert urinmengde), hypoksemi (lavt partialtrykket av oksygen i blodet), lavt antall blodplater, problemer med å puste, områder med marmorert hud eller en plutselig endring i mental tilstand eller tilstand. Hvis pasienten utviser også lavt blodtrykk, er han vanligvis diagnostisert med septisk sjokk.

Andre faktorer

Kvalme, oppkast, hyperventilering, forvirring og høy feber er alle tegn som tyder på mulig sepsis hos en pasient med en infeksjon. Andre vanlige tegn er økte nivåer av blod urea nitrogen eller kreatinin, minkende volum og osmolaritet (konsentrasjonen av oppløste stoffer) av urin og unormal hjerterytme. Septisk sjokk oftest forekommer i svært gamle, de helt unge eller pasienter med svekket immunforsvar kompromittert eller som lider av en kronisk sykdom. Tidlig diagnose og behandling er de beste mottiltak. Hvis du har spørsmål om din tilstand (eller at en kjær), er den beste personen til å konsultere om råd legen din.

Hva er kriteriene for å kvalifisere for en dyktig sykepleier Facility?

Hva er kriteriene for å kvalifisere for en dyktig sykepleier Facility?


Dyktige sykepleie anlegg, også ofte referert til som dyktige sykehjem og dyktige pleie omsorg fasiliteter, er inspisert og godkjent av Statens Institutt for helsetjenesten. Tilbyr kort- og langsiktig omsorg alternativer, slike anlegg generelt omsorg for personer med helseproblemer er for alvorlig eller komplisert for hjemmehjelp eller omsorgsboliger for å være hensiktsmessig. Kravene til en person til å være kvalifisert for en plass ved en dyktig sykepleier anlegget, og for de mottatte tjenestene skal finansieres helt eller delvis av Medicare, er satt av Medicare.

Legens Opinion

Under Medicare forskrifter, vil en person ikke er kvalifisert for dekning i et dyktig sykepleie anlegget med mindre en lege er av den oppfatning at den enkelte krever daglig dyktig medisinsk behandling. Selvfølgelig kan ulike leger ikke alltid er enige om hvorvidt en bestemt person har dette behovet eller ikke. Vanligvis vil den oppfatning av din primære omsorgsperson tillegges størst vekt når valgbarhet for dyktige sykepleie blir vurdert av relevante myndigheter. Videre må en bestemt medisinsk tilstand bli diagnostisert og identifisert som årsaken til en person som trenger å få dyktige sykepleie.

Medicare dekning

Dersom kostnadene for den dyktige sykepleie anlegget skal dekkes - eller medvirket til - av Medicare, er det nødvendig for den enkelte å ha Medicare del A, med sykehus dager igjen i stønadsperioden. Noen ekstra, separat medisinsk tilstand som gjør det nødvendig for den enkelte å motta ytterligere dyktige sykepleie må ha startet mens enkelte var allerede mottar dyktige sykepleie gjennom Medicare dekning. Samlet sett må tjenester og fasiliteter være godkjent eller sertifisert av Medicare for å kvalifisere for Medicare dekning.

Sykehusopphold

For å kvalifisere for omsorg i en dyktig sykepleier anlegget, må pasienten ha hatt et sykehusopphold på tre dager eller mer. Dette kravet omfatter ikke den dagen at pasienten ble utskrevet fra sykehuset - en solid, sammenhengende tre-dagers opphold er nødvendig for å kvalifisere seg. I tillegg må pasienten inn en dyktig sykepleier anlegget innen 30 dager på å forlate sykehuset for å kvalifisere for dekning. Den medisinske tilstand som krever dyktige sykepleie må være den samme tilstand som ble behandlet under sykehusoppholdet.

Hva er kriteriene for en Alzheimers Unit?

Hva er kriteriene for en Alzheimers Unit?


Alzheimers enheter har en rekke faktorer som skiller dem fra de fleste sykehjem. Fra opplæring til å bygge design, inneholder enheten en rekke faktorer som er spesielt utformet for en demente.

Wander System

De fleste enhetene er låste enheter - alarmer vil signal personalet dersom dørene åpnes. Enheten har ofte en spesiell kode som må slås inn i et tastatur eller låse å få tilgang til området.

Staff Ratio

Alzheimers eller demens enheter har et nødvendig antall ansatte per pasient-forholdet. Forholdet er forskjellig fra stat til stat, men en gjennomsnittlig forholdet er 1-til-5 for dag- og kveldsskift. Nattskift ansatte er vanlig med omtrent ett ansatte per ni beboere.

Aktivitetskalender

En rekke aktiviteter skal planlegges daglig for beboerne å delta i Se etter aktiviteter som er utformet for Alzheimers innbyggere -. Bingo og filmer er ikke ideelt aktiviteter for minneomsorgs beboere.

Utpekte Signs

Rommene skal være tydelig merket med utpekte tegn. Se etter skilt for toalett, spiserom og aktivitetsrom.

Aktivitet Kurver og stasjoner

Enheter bør inneholde en rekke aktivitets bokser og stasjoner for beboerne å nyte. Elementer kan sentrere rundt ett sentralt tema. Eksempler inkluderer et vaskeri folding stasjon med et utvalg av klær og håndklær, og en matlaging stasjon med gryter, panner og kokebøker.

Personvern

Hver beboer vil ha en utpekt rom eller dele rom. Sikre at hver beboer har personvern fra andre mens du bruker toalett eller skifte klær.

Hvordan avgjøre om du trenger statinbehandling

Plukk opp et magasin og en av de første annonsene du kan se er en falbyr de magiske fordelene med kolesterolsenkende medisiner kalt statiner. Statin medisiner som Lipitor og Crestor er blant de mest foreskrevne i verden og for svært gode grunner. De har dramatisk revolusjonert vare på hjerte- og karsykdommer i den industrialiserte verden, og er veldig mye ansvar for den betydelige nedgangen i dødsfall på grunn av hjerneslag og hjertesykdom. Tiltross for all ros statinbehandling mottar mange mennesker er uvitende om at statinbehandling har en mørk side som media og farmasøytiske selskaper ofte unngå å snakke om. Det er svært reelle medisinske bivirkninger forbundet med statinbehandling inkludert leverbetennelse, dype muskelsmerter og svakhet, hukommelsestap og gastrointestinal ubehag. I tillegg noen vanlige frukt kan samhandle med statinbehandling. Heldigvis mange av disse symptomene forsvinner når statinbehandling er avviklet. Så hva er kriteriene for å avgjøre når man skal bruke statiner? Hvordan bestemmer du om du trenger statinbehandling?

Bruksanvisning

Hvis du har koronarsykdom eller lidd et hjerteinfarkt da trenger du statinbehandling for resten av ditt liv! Statinbehandling bidrar til å stabilblokkerte koronararteriene og kan selv bidra til å reversere plakk dannelse.

Hvis du noen gang har hatt slag eller TIA (drypp) så du trenger statinbehandling! Statinbehandling bidrar til å redusere blodåre betennelse og hindre de små blodårene i hjernen fra clogging opp.

Hvis du har perifer karsykdom i bena så du trenger statinbehandling! Du allerede har blokkert arterier i bena og du sannsynligvis røyke også. Vi vet at PAD vil fremgangen med mindre du fortsetter statinbehandling og endre livsstil, vaner.

Hvis du har diabetes så du trenger statinbehandling! Høye blodsukker vanligvis ikke drepe diabetikere, men heller slag og hjerteinfarkt. Ingenting er blitt vist å være mer effektive for å redusere disse komplikasjoner hos diabetikere enn statinbehandlingen.

Hvis du har en forhøyet dårlig kolesterolnivå (LDL), men ingen av de ovennevnte medisinske problemer du fortsatt trenger å være på statinbehandling; imidlertid mange variabler må regnes med i den kompliserte ligningen. For eksempel hvordan forhøyet er din dårlige kolesterolet nivå? Har du andre store risikofaktorer for hjerte- og karsykdom som høyt blodtrykk eller røyking? Hvor gammel er du? Har du allerede bevis for vaskulær sykdom, slik som å ha en blokkert halspulsåren i halsen eller en abdominal aortaaneurisme? Etter å ha vurdert hver av disse risikofaktorene statinbehandling kan startes hvis dårlig kolesterol er høyere enn ideelt mål nivå basert på det samlede 10 års risiko for koronar hører sykdom.

Hint

 • Starte statinbehandling bør være en gjensidig avgjørelse mellom deg og legen din. Du bør ikke begynne å ta et statin til alle dine spørsmål har blitt besvart tilfredsstillende.
 • Terapeutiske livsstilsendringer som trening, vekttap og kosttilskudd modifikasjon skal alltid forsøkes for de fleste individer før statinbehandling er vurdert.
 • Følg legens anvisninger vedrørende statinbehandling.
 • Hvis du opplever noen bivirkninger som kan være forbundet med statinbehandling kontakte legen din for videre instruksjoner.

Hva kan du gjøre hvis du har en voksen barn som er en alkoholiker & trenger hjelp?

Alkoholisme er vanskelig å behandle og takle, ikke bare for den personen med alkoholavhengighet, men for menneskene rundt den enkelte som bryr seg og se hvordan de blir negativt påvirket. Den enkelte med avhengighet absolutt påvirker livene til sine kjære. Det er ofte vanskelig å vite hva de skal gjøre eller hvordan du selv bli involvert, spesielt med unge voksne som er alkoholikere. Men det er skritt du bør ta for å hjelpe den enkelte, så vel som deg selv.

Alkoholisme

Alkoholisme er definert som en sykdom i hvilken legemet er avhengig av alkohol. Avhengighet blir tydelig når den enkelte ikke er i stand til å kontrollere sitt forbruk, og det begynner å påvirke andre områder av livet, for eksempel familie, jobb eller skole.

Ungdom

Unge voksne er ofte vanskelig å nærme seg om sin alkoholisme. På grunn av sin livsstil, er de ofte satt i situasjoner der det er alkohol rundt og overstadig drikking kan virke "normal" til dem på grunn av visse sosiale sammenkomster de delta. Yngre voksne kan bli defensiv når hjelp er tilbudt; kanskje insistere de ikke har et problem, men hvis du merker tegn på overdreven drikking gjør blir involvert.

Handling

Det er flere skritt du må ta for å hjelpe en ung voksen med en alkohol avhengighet. Fordi dette er et vanskelig problem for alle som er involvert, anbefales det at du selv får hjelp. Begynn med første møtende Anonyme Alkoholikere møter og besøk med og avhengighet rådgiveren, slik at du får den støtten og informasjonen du trenger for den viktige kurs du er i ferd med å ta. Du trenger å iscenesette en intervensjon for den enkelte med avhengighet, men sørg for å ha en avhengighet spesialist der for å hjelpe deg hvert steg på veien. Ved inngrep i seg selv, har folk der ute som bryr seg om personen, og som kan uttrykke hvordan alkoholisme har påvirket dem negativt. Mens du må være sannferdig i intervensjonen, er det ekstremt viktig at du er støttende i tillegg. Dette er for å sikre at den enkelte med alkohol avhengighet vet de ikke blir angrepet, men hjulpet av dem de elsker. Etter intervensjonen og når den enkelte har sagt seg villig til å ta imot hjelp, plukke et behandlingssenter og transportere den enkelte til anlegget. Pakke sekkene sine for dem og drive dem der. Det er svært viktig at du tar kontroll over situasjonen.

Hva er de diagnostiske kriteriene for bipolar II?

De diagnostiske kriteriene for Bipolar II lidelse, som andre bipolare tilstander og psykiske lidelser, er etablert av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM). Dette er en utgivelse av American Psychiatric Association (APA).

Funksjoner

Ifølge Mayo Clinic, er Bipolar II lidelse preget av hypomani, en mindre alvorlig og kortere sikt utvalg av mani oppleves av personer med bipolar lidelse.

Kriterier

The Mayo Clinic rapporterer at for å bli diagnostisert med bipolar II, må en person ha ett tilfelle av depresjon samt ett tilfelle av hypomani.

Time Frame

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), hypomane episoder sist for omtrent fire dager om gangen. Personer med Bipolar II har også kortere perioder uten symptomer enn personer med bipolar I.

Diagnose

En rekke ulike verktøy brukes for å diagnostisere bipolar lidelse per The Mayo Clinic. Disse inkluderer fysisk undersøkelse, blodprøver, og en psykologisk evaluering.

Betraktninger

Folk som tror de kan ha Bipolar II lidelse, eller annen psykisk helse sykdom, bør oppsøke profesjonell behandling. Ubehandlet psykisk sykdom kan påvirke alle deler av personens liv.

Fysiske tegn på en alkoholiker leveren

En alkoholiker leveren er i siste instans et leveren som har blitt ganske arrete fra en nesten evigvarende misbruk av alkohol. Normalt er en lever stand til å reparere seg selv fra visse skader påført dens struktur og sammensetning. Men alkoholmisbruk gjør det mindre og mindre i stand til å reparere irritasjon som har funnet sted.

Blåmerker

En av de mest vanlige fysiske tegn på et alkoholisk leveren blir dannelsen av sår på kroppen. Siden leveren ikke fungerer som den skal, vil den enkelte blåmerker lettere enn normalt.

Hevelse

Mange som har en alkoholisert leveren vil også lide den fysiske tegn på en viss hevelse i bena.

Væskeretensjon

En annen fysisk tegn på et alkoholisk leveren blir retensjon av væske i mageregionen av kroppen, slik at den blir oppblåst eller oppsvulmet.

Vekttap

En alkoholiker leveren kan også føre en person til å oppleve den fysiske tegn på en merkbar tap i vekt. Dette delvis på grunn av de fysiske symptomer på arrdannelse og skade på leveren, spørre et tap i appetitt.

Misfarging av huden

En person med en alkoholisert leveren kan begynne å lide av en endring i tonen i huden hans, ser hva ville best beskrives som "syk".

Hva slags problemer har misbrukt barn går gjennom som de vokser opp?

Hva slags problemer har misbrukt barn går gjennom som de vokser opp?


Enten det er fysiske, følelsesmessige eller seksuelle overgrep, altfor mange barn er rammet av foreldre eller andre omsorgspersoner på et tidspunkt i livet. Siden mange tilfeller går urapportert, er det nøyaktige antallet misbrukte barn ukjent. Hva er kjent, er imidlertid at de fysiske og følelsesmessige arr av overgrep påvirker barn på mange måter hele livet.

Fysisk

Selv om blåmerker og brukne bein som en misbrukt barn kan lide vil gro, det er fysiske virkningene av misbruk som vil vare livet ut. Ifølge National Survey of Child and Adolescent trivsel, en studie gjort av amerikanske myndigheter, visse deler et barns hjerne kan slutte å utvikle etter at han er misbrukt. Som et resultat, kan barnet slite med sin tale og skolearbeid. Studien fant også at misbrukte barn har større sannsynlighet for å være sykelig som voksne, lider av astma, bronkitt og andre sykdommer mer enn de som ikke ble misbrukt.

Psykologisk

Mange barn er aldri så mye som dasket men fortsatt lider enorm emosjonell mishandling. Foreldre eller andre omsorgspersoner kan kalle barnas navn, ignorere dem eller terrorisere dem med trusler. Som et resultat, kan barn vokse opp til å bli svært engstelig og mistenksomme mot andre. Misbrukte barn også har større risiko for psykiske lidelser enn sine jevnaldrende. Ifølge administrasjonen for barn og familier, opp til 80 prosent av misbrukte barn på noen måte passer kriteriene for en psykisk lidelse, for eksempel depresjon eller en spiseforstyrrelse eller etter den tid de nådde 21.

Sosial

Obligasjonen at et barn skjemaer med hennes foreldre og omsorgspersoner i tidlig alder påvirker mange av hennes relasjoner senere i livet, slik at et barn som blir mishandlet, kanskje aldri lære å ha en sunn og tillitsfullt forhold til venner, en romantisk partner eller hennes egne barn. Ifølge National Survey of Child and Adolescent trivsel, barn som er misbrukt er mer sannsynlig å utvikle personlighetsforstyrrelser og antisosiale trekk som de vokser opp.

Behavioral

Misbrukte barn ofte handle ut på måter som skader seg selv og andre. Ifølge administrasjonen for barn og familier, misbrukt eller forsømt barn er 25 prosent mer sannsynlig å bruke narkotika, gjøre det dårlig på skolen eller bli gravid som tenåring. Disse barna er også mer sannsynlig å begå forbrytelser, med misbrukte barn 11 ganger mer sannsynlig å bli arrestert som yngel og 2,7 ganger mer sannsynlig å bli arrestert som voksne. Dessverre, en tredjedel av barn som blir misbrukt vokse opp til å misbruke sine egne barn.

Hvordan å konfrontere en alkoholiker

Hvordan å konfrontere en alkoholiker


Konfrontere noen i familien din, eller en av dine venner, er svært vanskelig. Her er en idé om hvordan du skal gå om det.

Hvordan å konfrontere en alkoholiker

konfrontere situasjonen med tyngdekraften det virkelig har. Ler eller fleiper med bly alkoholikeren til å tro at dette ikke er en alvorlig ting. Ikke invitere lettsinn i en situasjon som ikke skulle ha noen.

•  Snakk med alkoholiker, og være fast om din overbevisning. Legg ut nøyaktig hva og hvorfor du har problemet med hans eller hennes drikking. Vær spesifikk.

3 tilbyr assistanse. Gi ham eller henne en liste over lokale AA-møter. Tilbud om å gå med dem. Tilby innleggelse behandlingstilbud hvis det er et alternativ.

Vær snill, vær kjærlig, men være fast. Leverer ikke ultimatum, men være fast i konsekvensene. Hvis dette er din ektefelle, og du kan ikke ta det lenger, si det. Detaljer som du ikke kan leve med et problem som drikker lenger. Følg med på disse konsekvensene. Hvis du truer med å flytte ut, være forberedt på å sikkerhetskopiere det!

Hint

 • Gruppe intervensjoner er risikabelt. De av og til virke, men kan også føre til at rusavhengige til å stupe videre inn i en depresjon hvis de tror at "alle" er mot dem.

Hva er definisjonen på narkotikamisbruk?

Narkotikaavhengighet er en snikende og gjennomgripende tilstand som fører til betydelig skade for dem som lider av det. Detaljene avhenge av hva slags narkotika blir tatt, men all form for avhengighet er farlig, og mange kan føre til døden hvis trinnene ikke blir tatt for å overvinne dem. Begrepet "narkotikamisbruk" er ofte kastet omkring på antagelsen om at alle vet hva det er. Particulars av narkotikaavhengighet kan gå seg vill i den antakelsen, men med mindre man forstår nøyaktig hvordan begrepet er definert.

Grunnleggende

En avhengighet er definert som en avhengighet av et bestemt stoff for å fungere. I den kliniske betydningen av ordet, må avhengighet være skadelig for den generelle helsen til den rusavhengige. Selv populær dialekt bruker "avhengighet" for å beskrive noen form for besettelse eller interesse, bør det ikke være strengt definert slik hvis det ikke er skadelig. For eksempel, kan man ikke bli "avhengig" ostekake eller til Los Angeles Dodgers, fordi slike "avhengighet" ikke direkte føre til fysisk skade. Videre, mens vi alle er "avhengig" for oksygen, kan det ikke klassifiseres som sådan fordi oksygen er sunn og er nødvendig for å overleve.

Drug Addiction

De fleste begynner å bruke narkotika som en måte å ha det gøy, eller endre sine oppfatninger eller prøve en ny opplevelse. Som ikke passer kriteriene for avhengighet, ihvertfall i starten. Barrieren er brutt når stoffet blir det sentrale fokus for brukerens liv: når du tar stoffet er det eneste han lever for. Det er to forskjellige typer narkotika tillegg: fysiske og psykiske. Noen stoffer skaper en type avhengighet og noen opprette både. Individuelle stoffer er forskjellige nok til at den spesifikke manifestasjon av avhengighet varierer.

Fysisk avhengighet

Fysisk avhengighet innebærer en reell endring i misbruker kropp, hvorved det kreves at stoffet skal fungere. I noen tilfeller er de samme veiene som hjernen omskrevet, endre hvordan sinnet fungerer. En annen vanlig tegn på fysisk avhengighet er toleranse, hvorved kroppen krever større og større mengder av medikament for å oppnå den samme følelsen. Avslutte bruken av medikamentet i tilfelle av en fysisk avhengighet resulterer ofte i abstinenssymptomer slik som risting, oppkast eller beslag kan finne sted.

Psykologisk avhengighet

Selv om de ikke skaper en fysisk avhengighet, de fleste medikamenter skape en psykologisk avhengighet i sine brukere. En psykologisk avhengighet er en mental craving for stoffet og følelser knyttet til den. Dette ønsket er forskjellig fra fysisk avhengighet i at det er sjelden noen abstinenssymptomer hvis den rusavhengige ikke får sin foretrukne narkotiske stoffet. Men den overveldende besettelse for dette stoffet kan være like ødeleggende som fysisk avhengighet og viser seg ofte like plagsom for den rusavhengige.

Effekter av Addiction

Narkomane føler seg tvunget til å ta sine narkotika ved sin avhengighet: de rett og slett ikke noe valg. I samsvar med det, kan de gjøre en rekke moralsk forkastelige ting i tjeneste for den neste fix: lyve til familiemedlemmer, stjele penger, selv engasjere seg i væpnet ran eller prostitusjon. Tidligere hobbyer eller lidenskaper falle av veikant, som mer og mer tid i jakten på narkotika, og hjem og arbeidsliv kan lide drastisk også.

Hvordan hjelpe en alkoholiker hjemme

Hvis du bor sammen med en alkoholiker, du allerede vet at du gjør det krever mye tålmodighet. Hjelpe ham å overvinne hans alkoholisme kan virke som noe du ikke har kontroll over, og på de fleste måter, er dette sant. Alkoholikere trenger å innrømme at de har et problem før de kan hjelpe seg selv, så den beste måten å hjelpe en alkoholiker hjemme er å prøve å bringe ham til et sted hvor han er villig til å innrømme sin avhengighet.

Hvordan hjelpe en alkoholiker hjemme

Hjelpe Alkoholikere

Love alkoholikeren uansett hva. Dette er den evigvarende regelen for å hjelpe en person avhengige av alkohol. Hvis du gir opp på henne eller vise henne respekt, vil det ikke hjelpe henne i det hele tatt og kan også forverre hennes situasjon. Tolererer ikke misbruk fra en alkoholiker, men prøv å være åpen for ham hele tiden. Husk at han ikke drikke fordi han nyter det lenger, men fordi han er avhengig.

Tips alkoholikeren at du vil hjelpe henne, og at du vil gjøre noe. En alkoholiker vil nekte hjelp i starten, og etter en stund vil benekte at hun selv har et problem. Men hvis du ikke gir opp, og du faktisk bevise til alkoholikeren som du mener det du sier, vil hun til slutt se henne situasjonen for hva det er, og vil få hjelp.

holde ord, og gjøre alt i din makt for å hjelpe alkoholikeren. Bryte avhengighet er i stor grad en individuell prosess, men støtte og oppmuntring kommer til å hjelpe ham. Bli den støtten han trenger deg til å være før han brutt sin avhengighet. Men husk at en alkoholiker aldri må drikke en dråpe alkohol igjen. Være en konstant eksempel på selvkontroll og positivitet så lenge han er i ditt hjem.

Hint

 • Oppmuntre alkoholikeren til å delta på grupper som vil hjelpe ham komme til tak med sin tilstand. Anonyme Alkoholikere eller kirke grupper er alltid et nyttig alternativ, men du kan ikke tvinge en alkoholiker til å gå hvor som helst han ikke ønsker å gå. Aldri presse ham, men oppfordrer alltid positive skritt mot forbedring.
 • Aldri aktivere en alkoholiker å drikke. Om hun ennå ikke har brutt sin avhengighet, eller har vært edru en god stund, noe som gir henne en drink når du vet at hun avtaler med alkoholisme er hensynsløs og farlig. Du bør også unngå å drikke selv om du leve med en alkoholiker. Holde det ut av henne miljøet helt.

Hvordan fikse en alkoholiker Sivil

Alkoholisme er en altoppslukende tilstand som har makt til å ødelegge en persons liv og relasjoner. Fikse et forhold med en alkoholiker kan være en utfordrende oppgave, men mange alkoholikere og deres kjære har vært i stand til å reparere de ødelagte delene av deres tilknytning og gå videre sammen. Med den rette blandingen av besluttsomhet, styrke og tålmodighet og evnene til å være brutalt ærlig og åpent kommunikative, alkoholikere og deres ektefeller, kan familiemedlemmer og venner reparere brukne relasjoner.

Hvordan fikse en alkoholiker Sivil

Hvordan fikse et forhold Påvirkes av alkoholisme

•  Innrøm det er et problem. Rådgivere, 12-trinn grupper og medisinske fagfolk er enige om at en alkoholiker ikke kan gjøre fremskritt før han eller hun innrømmer å ha et alkoholproblem.

Bli med i en støttegruppe. Det er støtte grupper som faller i begge alkoholikere og deres kjære. Disse inkluderer Anonyme Alkoholikere, Al-Anon, Voksen barn av alkoholikere, Recovery Inc., sekulære organisasjoner for edruelighet og SMART Recovery.

Snakk åpent med hverandre. Ikke holde på hemmeligheter, eller holde tilbake ditt sanne følelser. Prøver ikke å være stridslystne eller direkte raseri på hverandre; gjør ditt beste for å holde ro og kommunisere hva du føler.

Godta ansvar. Begge alkoholikere og deres kjære må ta ansvar for de rollene de spilte i samlivsbrudd. Dette er ikke selvbebreidelse eller skylde den andre personen. Dette er rett og slett en handling av å anerkjenne ansvarliggjøring av hver av partene involvert.

søke rådgivning. En trenet terapeut kan gjøre underverker med å hjelpe alkoholikere og deres kjære helbrede sine sår og reparere sine relasjoner. Den terapeutiske innstillingen er ideell for å fikse en alkoholisert forhold fordi tilstedeværelsen av en moderator kan gi nøytral tilbakemeldinger, støtte og veiledning.

Feire små seire. Avslutte drikking er en hard vei, og alkoholikere trenger all den støtte de kan finne. Som en alkoholiker konfronterer sine demoner, vil sunnere holdninger og atferd. Ære og respekt disse små prestasjoner.

Hint

 • Ikke gjøre det alene. Kontroller at både alkoholholdige og familiemedlem eller en venn har en solid støttenettverk som de kan slå.
 • Vær tålmodig. Folk forandrer seg ikke over natten, og du bør ikke forvente ditt forhold til å snu i en håndvending. Mending en ødelagt forholdet vil ta tid, kommunikasjon og ærlighet.
 • Ikke prøv å arbeide på et forhold med en alkoholiker som har drukket. Dette kan utvikle seg til en stygg scene som ikke vil gagne begge parter. Snakk om forholdet bare når begge parter er edru og klar til å sitte ned og åpne opp for hverandre.

Hvordan begå en alkoholiker som nekter behandling

Hvordan begå en alkoholiker som nekter behandling


Alkoholisme er merkbar for alle bortsett fra den rusavhengige selv. Mellom fornektelse, vane og manglende evne til å se seg selv fra utsiden, er det svært vanskelig for en alkoholiker å ta det første skritt mot utvinning og innrømme at han har et problem. Inntil det skjer, vil han aldri få behandling. I mellomtiden, utgjør han en farlig risiko for seg selv og for andre. Selv om en alkoholisert nekter behandling, det er skritt som kan tas for å ha ham begått for behandling.

Hvordan begå en alkoholiker som nekter behandling

•  Bestem hva oppgi alkohol liv. Lovene for ufrivillig innsettelse varierer fra stat til stat.

Finn en advokat til å representere deg i høringen. Tretti-sju stater og District of Columbia alle tillate noen form for ufrivillig innsettelse for psykisk sykdom. For at retten å finne for ufrivillig behandling på enten en innleggelse eller poliklinisk basis, må den finne at den personen som vil bli behandlet er psykisk syk og er en fare for seg selv eller andre.

Få en lege som vil bekrefte at den alkoholiker er psykisk syk og en fare i sin mening og få ham vitner eller levere en erklæring. De fleste statene krever denne form for bevis av psykiske lidelser. Rusmisbruk, inkludert alkohol misbruk, er definert som en sykdom i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, fjerde utgave av American Psychiatric Association.

Oppdag hvis hun har vært i behandling før. Hawaii krever en person til å tidligere ha fått mislykket behandling før du godkjenner ufrivillig behandling.

Finn ut om det er en ekstra mental lidelse hvis han bor i Kansas, som rusmisbruk må ledsages av en psykisk lidelse for at retten til å godta ufrivillig behandling.

Finn ut om hun bor i en av de syv landene som anerkjenner alkoholisme eller stoffmisbruk spesielt som en tilstand som ville kvalifisere for tvangsinnleggelse dersom alkoholiker har en dokumentert avhengighet og nekter behandling. Dermed er det ingen gråsone tolkes av retten over om alkoholisme er en psykisk lidelse for å ufrivillig begå.

Se inn en intervensjon dersom du ikke er i en av statene som gjør det mulig for retten pålagt ufrivillig behandling. Intervensjoner utført og moderert av en profesjonell intervensjonistisk har lykkes med å overbevise folk med alkohol-og rusproblemer å få behandling.

Hint

 • De 37 landene som tillater retten pålagt ufrivillig behandling inkluderer: Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia og Wyoming.
 • Colorado, Louisiana, Minnesota, North Dakota, Louisiana, Oklahoma og West Virginia er de syv stater som har rus og / eller alkoholisme oppført som grunnlag for ufrivillig behandling.

Hvordan vet jeg om du er en alkoholiker

Hvordan vet jeg om du er en alkoholiker


Alkoholmisbruk og alkoholavhengighet er to forskjellige forhold som ofte manifesterer seg på lignende måter. Alkohol misbrukere ofte bruker mer enn de burde, men er fortsatt i stand til å opprettholde en viss kontroll over drikkingen. Alkoholikere er drevet fysisk og mentalt av sin avhengighet til alkohol og er ute av stand til å kontrollere sine behov og ønske om det. Erkjennelsen av at du tillater alkohol å styre livet ditt er en av de vanskeligste tingene du kan gjøre.

Hvordan vet jeg om du er en alkoholiker

•  Spør deg selv noen vanskelige spørsmål om forbruket av alkohol. Er alkohol det første du tenker på når du våkner? Føler du noen ganger skyldig om drikking? Føler du at du trenger å bremse ned eller kutte ned på hvor mye du drikker? Når andre kommentere drikkingen din, føler du irritert eller defensiv? Drikker du i hemmelighet slik at ingen andre vil se deg? Får du irritert hvis du er plassert i en situasjon hvor du ikke kan drikke? Du opplever fysiske symptomer som kvalme eller risting hvis du ikke drikker det? Hvis du svarte ja til enda en av disse spørsmålene, kan alkohol være å spille en større rolle i livet ditt enn du innser.

Undersøk problemer som kan ha oppstått. Langsiktig alkoholmisbruk kan føre til fysiske, mentale, økonomiske, sosiale og juridiske problemer. Alkohol misbrukere ofte opplever problem etter problem at de ikke klarer å gjenkjenne som konsekvensene av misbruket. Forverrede relasjoner, brutte løfter, mislykkede forpliktelser, økonomiske problemer og juridiske problemer kan alle være konsekvensene av alkoholmisbruk. Benektes at dine problemer kan være relatert til alkoholmisbruk er en typisk reaksjon når, i virkeligheten, du har sannsynligvis allerede gjort tilkoblingen.

Kjenn felles advarsel tegn på alkoholisme: Drikke alene; dårlige matvaner; drikker daglig bare å være i stand til å fungere; skape eller lage unnskyldninger for å drikke; fysiske utseende avtar; drikker i hemmelighet; vold; og arbeidet med å redusere eller slutte å drikke mislykkes.

søke hjelp for din avhengighet. Hvis du finner ut at du opplever ett eller flere av advarselen tegn på alkoholavhengighet, er nå på tide å ta affære. Det er mange selvtester på nettet som kan hjelpe deg å fortelle hvis du er en alkoholiker, men de kommer ikke til å hjelpe deg å slutte å misbruke alkohol. Ring i dag og planlegge en komplett helsevurdering med legen din for å finne ut hva neste skritt bør være.

Hint

 • Hvis du er bekymret for at du er en alkoholiker, er du sannsynligvis det.
 • Hvis du vet at du misbruker alkohol, slutte å nekte bevisene og be om hjelp fra en lege.
 • Ikke drikke og kjøre.

Hva er behandlingen for forhøyede leverenzymer?

Hva er behandlingen for forhøyede leverenzymer?


Forhøyede leverenzymer kan vise til mange ulike forhold. Noen ganger er det ikke indikerer noe unormalt. I andre tilfeller kan det være et tegn på en dødelig sykdom, inkludert leverkreft og skrumplever. Behandlingen varierer mye basert på de vilkår som forårsaker dem til å være forhøyet. Leger bruker tester for å finne årsaken til de forhøyede enzym teller.

Diagnose

Hvis du er diagnostisert med forhøyede leverenzymer, kunne åpenbaringen bringe en rekke behandlinger. Hvilken behandling som er foreskrevet for deg avhenger svært mye på akkurat hva som forårsaker din høyt antall av leverenzymer.

Forhøyede leverenzymer resultere når det er inflammasjon eller skade på leveren. En gjerningsmann er alkohol, som overburdens leveren når forbrukes ofte og i store mengder og forårsaker alkoholiker, hepatitt og skrumplever. Dessuten kan økningen være på grunn av overvekt, hepatitt A, B eller C, alkoholisk fettleversykdom, cøliaki, leverkreft eller mononukleose.

Leger ofte planlegge ytterligere tester for å finne årsaken til dine forhøyede leverenzymer. Leverfunksjonstester måles arb leveren gjør. Leger bruker mer enn et dusin tester. To tester sjekk for albumin og bilirubin. Andre tester se på to enzymer i leveren, alaninaminotransferase (ALAT) og aspartataminotransferase (AST), og enzymet alkalisk fosfatase (ALP).

En mer ekstrem prosedyre er en leverbiopsi test, der en lege fjerner en prøve av leveren vev for å kjøre tester på den.

I de fleste leversykdom tilfeller, ALAT stiger over ASAT. Når ASAT er større, vanligvis indikerer det alkoholisk leversykdom. Forhøyet ALAT og ASAT enzymer kan også være et resultat av ekstrem trening, noe som fører til muskelskader. Høy ASAT og ALAT nivåer indikerer slike forhold som viral hepatitt A eller B og leverskader fra inntak av giftstoffer, inkludert en overdose av paracetamol. Den vanligste årsaken til mild til moderat økning i ALAT og ASAT er en fettlever, som normalt tilskrives alkoholmisbruk, men kan også skyldes diabetiske tilstander og fedme.

Høye nivåer av bilirubin kan indikere en blod-eller leverproblemer. Høye nivåer av bilirubin er forbundet med gulsott, gulfarging av huden. Det kan være knyttet til hepatitt eller galleblæren forhold og visse medisiner, inkludert kjemoterapi narkotika.

Drug Treatment

Med høye bilirubin, kan leger foreskrive medisiner som er rettet mot det underliggende problemet som forårsaket tilstanden. Ingen medikamenter, skjønt, spesielt behandle økt bilirubin nivåer. Hvis de høye nivåer er assosiert med legemidler som du har inntatt, kan leger fore redusert medisinering, eller stoppe den helt.

Narkotika ofte foreskrevet for pasienter med alvorlig leverskade inkluderer diuretika, ofte kalt vann piller. De behandler væskeansamling i tilfeller der leveren ikke fungerer som den skal, og du samler væske i kroppen din. En annen vanlig resept er smertestillende medikamenter. Ikke ta Tylenol, som kan forverre leverskader.

Kosthold og ernæring

Når forhøyede leverenzymer er forbundet med anemi, fedme og alkohol, leger anbefaler å justere matvaner. Anemiske pasienter oppfordres til å følge dietter høy i jern eller ta jerntilskudd. I mellomtiden er overvektige pasienter plassert på restriktive lav-fett diett for å redusere sin fettprosent, og de med alkoholrelaterte tilstander får beskjed om å slutte å konsumere alkohol.

Hva er ADD?

ADD står for Attention Deficit Disorder, en hjerne tilstand som rammer millioner av voksne, ungdom og barn. Mens det er lett behandles, kan det føre til mye stress og forvirring for de udiagnostiserte personer som lider av det.

Funksjoner

Personer som lider av ADD vise symptomer som problemer med å betale oppmerksomhet eller konsentrere seg. De kan ha en vanskelig tid etter retninger, og kan bli lett lei eller frustrert med oppgaver. De kan vise impulsiv adferd, snakker ustanselig, og synes ikke å lytte. Ingen tilfeller av ADD er det samme, slik at hver enkelt vil vise ulike symptomer.

Identifikasjon

Diagnostisering en person med ADD er ikke en lett oppgave, og krever mange skritt for å utelukke andre tilstander. Fordi hver enkelt på et tidspunkt i livet sitt viser symptomer som ligner ADD, kriteriene for diagnosen må være veldig konkret for å hindre feildiagnostisering. Generelt bør symptomene være langvarig og tilsynelatende i minst seks måneder. Symptomdebut bør skje før fylte syv. Voksen symptomer bør være tilstede siden barndommen og påvirke daglige omgang og sosiale interaksjoner. For barn, må atferdsproblemer være mer alvorlig, hyppige og forstyrrende enn andre barn på samme alder. For enten aldersgruppe, skal symptomene ha negativ innvirkning på to områder av dagliglivet.

Effekter

En skikkelig diagnosen ADD er viktig å hjelpe den enkelte lykkes i livet. Uten riktig diagnose og behandling, kan den enkelte oppleve alvorlige konsekvenser som svikt i arbeid og skole, lav selvfølelse, atferdsproblemer, depresjon, mislykkede forhold og selv rusmisbruk. En riktig diagnose er avgjørende for trivsel og suksess for den enkelte.

Misforståelse

Inntil nylig, det medisinske miljøet mente at barn vokste ADD i ungdomsårene. Dette har siden blitt avkreftet. Selv om symptomene kan avta i ungdomsårene, mange symptomer fortsetter inn i voksenlivet, forstyrrer dagliglivet.

Betraktninger

Forskning har vist at ADD er en biologisk tilstand. Mens det er liten tvil om at arvelighet spiller en stor rolle i ADD, andre årsaker har aldri vært helt identifisert. Visse omstendigheter, for eksempel en vanskelig graviditet, kan prenatal eksponering for alkohol og tobakk, høye nivåer bly, for tidlig fødsel og en lav fødselshastighet bidrar til risikoen for ADD, men har ikke blitt definitivt verifisert som en årsak til sykdommen.

Forebygging / løsning

Siden ADD har en tendens til å være en biologisk uorden, er det vanskelig å forhindre. Men det finnes måter å behandle det. Legene tar en helhetlig tilnærming til behandling av ADD kjent som multimodal, der de bruker flere intervensjoner som jobber sammen som en del av en større helhetlig behandlingsplan. Behandling omfatter undervisning og opplæring av lærere, foreldre, kollegaer og venner av ADD pasienten om tilstanden og hvordan du best kan håndtere det. Atferdsstrategier brukes samt utdanningsprogrammer, psykologisk hjelp og medisiner om nødvendig. Den viktigste delen av behandlingen av ADD er å bruke konsistens og positiv forsterkning med den enkelte arbeider med det.

Potensial

Pasienter med ADD har så mye potensiale til å lykkes i livet som individer uten den. Når en riktig diagnose har blitt gjort og nødvendige skritt er tatt for å behandle tilstanden, er det ingen grense for hva en ADD pasienten er i stand til.

Hva er noen spørsmål du ville spørre om å være en sæddonor?

Hva er noen spørsmål du ville spørre om å være en sæddonor?


Å bli en sæddonor er en alvorlig beslutning og krever engasjement. Det er en selektiv prosess, og bare fem prosent av menn som søker å bli en sæddonor er akseptert. Forstå prosessen kan hjelpe deg å avgjøre om du bør selv forfølge forsøke, og den beste måten å finne ut informasjon er ved å stille spørsmål.

Er det noen statlige sertifisert sædbanker i mitt område?

Det er en god idé å ha legen anbefale to eller tre statlige sertifisert sædbanker i ditt område. Hvis du foretrekker ikke å snakke med legen din, kan du undersøker denne informasjonen for deg selv.

Hvilken type donor bør du være?

Tre typer sperm donasjoner kan gjøres Den første er kjent som anonym der sædgivers identitet blir holdt anonym. Den anonyme donasjon er den vanligste. Den andre typen kalles ID Release. Dette gjør at noen informasjon om donor å bli sluppet til noen barn som sperm produserer. Men har barnet å spesifikt ber om det, og kan ikke gjøre det før 18 år Endelig en privat donasjon brukes når en mann ønsker å lagre og fryse sperm for fremtidig bruk.

Du møter gjør alle de generelle kriteriene?

Sædbanker aksepterer ikke donasjoner fra hvem som helst. De generelle kriteriene for å donere sperm er: 18-34 år gammel, høyde på 5'11 eller høyere, sunn vekt, videregående skole og høyskole utdannet, ingen kjønnssykdommer eller alvorlige sykdommer.

Hvordan får du valgt for sæddonasjon?

De fleste sædbanker krever tre separate sperm donasjoner for å filtrere ut givere med mangelfull sperm. En persons sperm er dømt av flere faktorer: telle, bevegelighet, hvor godt de fryse, og sjekke om sperm vises deformert. Hvis sæden ikke oppfyller kravene, vil sæddonor bli avvist. Mesteparten av sperm avvisning oppstår etter den første donasjonen. Den andre og tredje donasjon donasjon er for samme formål. Ved siste donasjon, er det bare de beste sæddonorer igjen. Disse sæddonorer deretter er satt gjennom grundige medisinske tester.

Hva er sædbanker testing for i det medisinske eksamen?

Den medisinske eksamen er gjort for å sikre at donor er så sunt som mulig, siden noen sykdommer kan påvirke en potensiell baby. Noen av de tingene sædbanker test for er: blodtype og telle, sigdcelle carrier, klamydia, HIV og syfilis.

Er du ansvarlig for eventuelle barn?

Etter en donor får en friskmelding, de sædbanker har personen signere en kontrakt. Kontrakten sikrer at donor har ikke ansvar for alle barn født fra hans sperm. I tillegg, avhengig av sædbank, må du forplikte seg til å donere sæd for en bestemt tidsperiode som kan være så kort som seks måneder eller så lenge som tre år.

Hvor mye får du betalt?

Betalingen for sæddonasjon varierer mellom sperm banks.The kvaliteten på sperm er en viktig faktor i hvor mye penger du vil få. Høy kvalitet sæddonorer kan gjøre over $ 1000 i året, men de fleste sædbanker betale mellom $ 30 og $ 200 per donasjon.

Hvordan kan jeg Approach en alkoholiker om å stoppe drikking?

Hvordan kan jeg Approach en alkoholiker om å stoppe drikking?


Alkoholisme er en psykologisk og fysisk farlig sykdom, noe som resulterer i en rekke helsemessige komplikasjoner. Ikke bare er alkoholikere har høyere risiko for alvorlig leversykdom, hjerteinfarkt og kreft, men alkoholisme kan utdype følelser av angst, depresjon og utilstrekkelighet som ansporet dreven drikking i første omgang. Venstre ubehandlet, alkoholisme kan kompromittere kvaliteten på livet til den berørte er glad i, og legge betydelig press på sosiale nettverk og familier. For å få en alkoholiker til et rehabiliteringsprogram, må vedkommende samtykker i å gjøre en endring. Konfrontere en alkoholisert og ber ham om å ta imot behandling tar tålmodighet, takt og mot.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en intervensjon profesjonell om hvordan du tilnærming din alkoholiserte venn eller et familiemedlem. Hvis du ikke har en Anonyme Alkoholikere gren nær deg, offentlige sosialarbeidere har kompetanse til å gi tilsvarende råd. Ifølge Mayo Clinic, får en profesjonell mening er spesielt viktig hvis personen har snakket om selvmord, har en historie med mental sykdom, synes å være i fornektelse eller er utsatt for voldelige utbrudd. Selv om disse egenskapene ikke beskrive din venn eller familiemedlem, snakker med en profesjonell er fortsatt en smart første skritt. WebMD advarer at enkelte helsepersonell tror konfrontere en alkoholisert uten hjelp av en intervensjon spesialist gjør mer skade enn godt.

Organiser en intervensjon og sørge for at venner og familie nær person kan alle delta. Ifølge nettstedet Lovefirst.net, organiserte intervensjoner har en høyere suksessrate enn en-til-en samtaler, overbevisende 85 prosent av alkoholikere å akseptere ytterligere rådgivning og behandling.

Forskning behandlingstilbud for den personen. Se om forsikringen dekker rehabiliteringsprogrammer, evaluere ulike sentre og tilnærminger og snakke med fagfolk fra hver organisasjon om hensiktsmessigheten av deres metoder for din kjære. Hvis personen trenger å reise til behandlingssenteret du velger, bør du vurdere å ha sine poser pakket og klar for ham før intervensjonen starter.

Forskning og forberede noen fakta om hvordan personens drikkevaner påvirker ham og andre mennesker. Du kan peke på hvor mye penger brukt på alkohol, eller antall familien turer din kjære har savnet i den siste måneden.

Hold en praksis intervensjon. Har hver venn eller et familiemedlem øve hva de ønsker å si til den personen. Høyttalere bør fokusere på hvor mye de bryr seg for den personen, hvor mye de går glipp av å tilbringe kvalitetstid med dem og hvordan deres overdreven drikking påvirker relasjoner. Du kan også bruke dette møte for å diskutere den foreslåtte behandlingen plan, bestemme sitteplasser ordninger og bestemme seg for en tilrettelegger som vil veilede intervensjons saksbehandlingen. Diskutere mulige konsekvenser hvis personen nekter behandling (for eksempel, noe som gjør ham flytte ut, kutte opp kredittkort, etc.).

Host den virkelige intervensjon. Gi hver person en sjanse til å snakke og uttrykke sine følelser. På slutten av møtet, forteller personen om hennes behandlingstilbud. Spør henne for en umiddelbar avgjørelse på hvorvidt hun vil ta imot hjelp. La henne vite det vil være konsekvensene for ikke å ta behandling (for eksempel, vil slektninger ikke låne ut penger slik at hennes avhengighet). Være kjærlig, men bestemt.

Tips og advarsler

 • Forvent at din kjære vil protestere mot intervensjon. Ha fakta forberedt til rolig diffuse vanlige argumenter, men ikke overdrive situasjonen. For eksempel, hvis personen innvender at han bare har en eller to drinker etter arbeid, peker du på et tomt brennevin flaske som han tappet i en kveld.
 • Snakk tydelig og holde seg til fakta. Unngå utskjelling.
 • En vellykket intervensjon tar tid og nøye planlegging. Ikke vert en improvisert intervensjon på et innfall.

Hva er en overvektig BMI?

Fedme betyr at du bærer for mye kroppsfett. Faktorer som bestemmer fedme omfatter genetikk, overspising, indulging i fet mat og inaktivitet. Helsepersonell bruker kroppsmasseindeks, eller BMI, som et mål for å avgjøre om du bør vurderes overvektige. I hovedsak er BMI beregnes ved å beregne din høyde-vekt-forhold.

Hva er BMI?

En BMI på mellom 18,5 og 24,9 er innenfor en normal vekt rekkevidde. En BMI mellom 25 og 29,9 regnes som overvekt. Du regnes som overvektige hvis din BMI er mer enn 30. Sykelig fedme er enhver BMI over 35. For eksempel, hvis du er 5-fot-5 og veie £ 180, er din BMI 30.; Derfor blir du vurdert overvektige. Du trenger å miste mer enn 31 pounds å komme innenfor en sunn vekt rekkevidde.

The Centers for Disease Control and Prevention bruker BMI for å måle fedme fordi det er billig og en rask og enkel måte for leger og allmennheten å bruke. CDC benytter BMI å gjøre en vurdering av overvekt og fedme populasjoner.

Risiko for fedme

En BMI på 30 eller mer betyr at du risikerer å utvikle fedme-relaterte helsetilstander som type 2 diabetes, hjertesykdom, slag, leddgikt, høyt blodtrykk, slitasjegikt, søvnapné, åndedrettsproblemer, kreft, galleblæresykdom og kolesterolrelaterte vaskulære sykdommer. Helsepersonell skissere kosthold og mosjon programmer basert på dette nummeret for å hjelpe overvektige pasienter ned i vekt og redusere deres risiko for å utvikle helseproblemer.

Ulempene ved BMI

BMI måler bare høyde-til-vekt-forhold for å avgjøre fedme. Tallet kompenserer ikke for fett-til-muskel-forhold. På grunn av dette, kan du falle inn i den overvektige eller fete kategori hvis du er usedvanlig atletisk og passform. En all-around bilde av fedme kombinerer BMI med andre vurderinger. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute Fedme Education Initiative nettsted sier en livvidde er en bedre indikator på risiko for hjertesykdom og andre helsemessige forhold. Generelt, kvinner med waistlines av 35 inches eller mer, og menn med waistlines av 40 eller mer øker deres risiko for fedme-relaterte sykdommer.

Barn og tenåringer

BMI måler fedme hos barn og tenåringer også. Leger bruker ikke de samme kriteriene de bruker for voksne. CDC nettsted sier BMI for barn og tenåringer har en alder og kjønn komponent fordi jenter og gutter har ulike kroppsfett prosenter og vekt svingninger på ulike utviklingsperioder. Voksen BMI er ikke kjønnsbasert, slik at standarden diagrammet gjelder for begge kjønn. Leger anbefaler ikke dietter for barn og tenåringer med mindre ditt barns helse er i fare.

Bekjempelse av fedme

Leger anbefaler ulike metoder for å redusere din BMI og bekjempe fedme-relaterte helsemessige forhold. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine nettside, miste så lite som fem til ti prosent av vekten din kan vanligvis redusere eller forhindre at enkelte fedme-relaterte, livstruende helsemessige forhold. Den første fedme behandling anbefalt av leger inkluderer endringer i kostholdet og trening. Helsepersonell bruker kosttilskudd i sjeldne tilfeller. Den siste utvei alternativ for vekttap behandling er bariatrisk kirurgi, en behandling som er reservert for sykelig overvektige pasienter.

Hvordan å oppfylle kriteriene for å være en kandidat for veneers

Hvordan å oppfylle kriteriene for å være en kandidat for veneers


Ikke alle kan eller bør få skallfasetter. Noen mennesker ikke oppfyller de grunnleggende kriteriene, og derfor nektet når du besøker en kosmetisk tannlege. For å unngå forsinkelser på å motta dine skallfasetter, bør du vurdere visse faktorer som gjør deg til en god kandidat-og sørg for at du oppfyller alle nødvendige kriterier.

Bruksanvisning

•  Forskning prosedyren nøye. Harpiks og keramiske eller porselen veneers krever svært ulike handlingsplaner og kan innebære flere uker med besøk til tannlegen for beslag, liming og ytterligere prosedyrer. Forstår prosedyren fra suppe til nøtter før du starter behandlingen.

Unn eventuelle underliggende problemer med tennene. Å være en kandidat for veneers betyr å ha alle hulrom behandlet på forhånd. Hvis du trenger trekking eller reparasjon for tidligere behandlede tenner, dette bør også gjøres på forhånd. Dette er en generell kriterier som opprettholdes av alle tannleger for å sikre at de holder seg på riktig måte vil finer til overflaten av tennene, uten fysiske eller kosmetiske komplikasjoner.

Kontroller at tannkjøttet er i god helse. For å oppfylle kriteriene for å være en kandidat for veneers, må du sørge for at ingen tannkjøttsykdom er til stede. Tannkjøtt som er betent eller følsomme for varme eller kulde bør også undersøkes av tannlege før skallfasetter kan brukes.

Lag en 10-års plan. En tannlege vil sannsynligvis ikke vurdere deg en god kandidat for veneers hvis du har urealistiske forventninger til hva resultatet vil bli, eller hvis du er ute etter en permanent løsning. Skallfasetter må byttes ut etter 10 til 15 år.

Ha kjeve undersøkt for å fastslå hva slags bitt du har. Folk som underkjeven er mer fremtredende enn den øvre (kjent for tannleger som et klasse III bite) er ikke gode kandidater for veneers, fordi virkningen på tennene når de bite ned kan skade skallfasetter. Dette kan løses ved å ha tannregulering for å forbedre bittet, men ville utsette anvendelsen av finer betraktelig (opp til to år, avhengig av hvor lenge de bukseseler må brukes).

Hint

 • Å kunne oppfylle dine økonomiske forpliktelser er en viktig del av prosessen. Veneers er dyre, og de er ikke dekket av dental forsikring. En tannlege kan være villig til å utarbeide en betalingsplan, men du fortsatt trenger å vise at du er i stand til og villig til å dekke alle utgifter.
 • Tanntråd og bruke Listerine på daglig basis for å få tannkjøttet i form.