Digidexo.com

spedbarn mister hår

Er det normalt for spedbarn å miste håret?

Er det normalt for spedbarn å miste håret?


Ifølge barnelege Dr. Alan Greene, babyer har to avlinger av hår i det første året av livet. Det er helt normalt for spedbarn å miste håret, så lenge hans hodebunnen og håret sjakter vises normalt. En rekke forhold forårsake unormal hårtap hos spedbarn.

Telogen effluvium

Ifølge Babycenter Medical Advisory Board, er spedbarn hårtap i løpet av de første seks månedene kalles telogen effluvium. Det er forårsaket av en nedgang i barnets hormoner etter fødselen og resulterer i en nyfødt å miste håret han ble født med.

Bare flekker

Spedbarn kan utvikle bare flekker avhengig av måten de sitte og sove. Bare flekker oppstår vanligvis når en baby sitter med baksiden av hodet hennes mot en bil sete eller sover i samme posisjon. Spedbarn kan også utvikle en skallet flekk fra å gni hodet mot barneseng madrass.

Traction Alopecia

Ifølge Babycenter Medical Advisory board, er traction alopecia en uvanlig årsak til spedbarn hårtap. Det er et resultat av fysisk skade, for eksempel stramme hestehaler.

Trichotillomania og Alopecia areata

Trikotillomani kan føre til uregelmessige flekker av håravfall hos spedbarn og oppstår når en baby snurrer eller trekker ut håret. Alopecia areata er en tilstand der et barns immunsystem angriper hårsekkene, skaper rund, glatt, helt hårløse områder i isolerte flekker i hodebunnen. Alopecia areata kan også vises på andre områder av kroppen.

Tinea Capitis

Tinea capitis, også kjent som ringorm, er en smittsom soppinfeksjon som forårsaker bare flekker. Tinea capitis infeksjoner kan være flassing, skalering, rød og selv svart der håret sjakter har brukket av.

Hvorfor Spedbarn miste håret?

Hvorfor Spedbarn miste håret?


Nyfødt hårtap opplevd i løpet av de første seks månedene etter fødselen er helt normalt. Ifølge Babycenter, er dette fenomenet kalt telogen effluvium.

Identifikasjon

Ifølge Hva kan man forvente Foundation, en kraftig nedgang i hormoner stopper hårvekst av et spedbarn kort tid etter fødselen. Etter dette begynner telogen effluvium fasen, slik at barnets hår til helt falle ut.

Funksjoner

Dr. Stephen Muething, MD, førsteamanuensis direktør for kliniske tjenester generelt og samfunnet pediatri ved Cincinnati Children Hospital Medical Center sier at noen spedbarn vil produsere en full leder av hår veldig fort, men noen babyer opplever skallethet før sin første bursdag.

Betraktninger

Selv spedbarn hårtap er vanligvis normal, langvarig eller kronisk hårtap hos et spedbarn kan være et tegn på en alvorlig tilstand. Hvis foreldre har bekymringer om at deres baby hårtap ikke kan følgende et normalt mønster, bør en barnelege konsulteres.

Symptomer på allergi hos spedbarn

Symptomer på allergi hos spedbarn


Allergier kan påvirke spedbarn på flere måter. Symptomer på allergi hos spedbarn kan ofte villede leger til å tenke at barnet lider av andre enn allergi plager. Hvis du er bekymret for at barnet ditt viser symptomer på allergi, ta kontakt med barnelege umiddelbart og søke hjelp av et allergen spesialist for alvorlige episoder av allergisymptomer.

Typer

Allergener kan deles inn i tre forskjellige kategorier: environmentals, sniffestoffer og matvarer. Miljømessige allergener omfatter kjemikalier som er inntatt, inhalerte eller kommer i kontakt med huden. Eksempler inkluderer klesvask såpe og maling. Sniffestoffer inkluderer støv, pollen og dyr dander. Det er åtte typer matvarer de vanligste å matallergener: skalldyr, gluten, meieriprodukter, tre nøtter, peanøtter og mais.

Identifikasjon

Symptomer på allergi hos spedbarn kan inkludere utslett med hevet humper omtrent samme størrelse som et myggstikk. Elveblest på grunn av kontakt med allergener vil resultere i en gruppe av grupperte støt. Matallergener kan forårsake elveblest som kan være plassert på magen, rygg, innsiden av lår, hender og ansikt. Hevelse i øyne, lepper og ansikt kan også være symptomer på allergi hos spedbarn. Pusteproblemer, kontinuerlig rennende nese, weepy øyne og sår hals er symptomer av sniffe allergier.

Misforståelse

Tendensen til å over-spiser er ofte oversett som et symptom på allergi hos spedbarn. De kan forveksle gass og luft i magen smerter for å være sulten. De kan også sove mer eller mindre enn vanlig, og krever mye mer oppmerksomhet fra foreldrene.

Forebygging / løsning

Kontakt et allergen spesialist som fokuserer på barn med allergi å teste barnet ditt for mulige problemer. Når du vet hva allergener utløse spedbarn, kan du arbeide med spesialist for å lage en plan for forebygging. Ofte enkle trinn for eksempel å fjerne melk fra spedbarnets kosthold kan føre til umiddelbar lindring og resultat.

Advarsel

Leger ofte overse mulige symptomer på allergi hos spedbarn, mista dem for kolikk. Hvis du føler at barnet ditt ikke lider av kolikk, fortsette å presse legen din til å ta en nærmere titt på babyens helse og / eller anbefale deg til en allergi spesialist.

Infant Vekttap

Friske spedbarn ned i vekt i løpet av de første dagene etter fødselen. Noen kan miste mer eller mindre enn andre. Betydelig spedbarn vekttap er vanligvis på grunn av fôring problemer, men kan være et tegn på underliggende helseproblemer som fordøyelsesproblemer.

Fødsel

Ved fødselen et spedbarn blir født med ekstra vekt for å hjelpe med stress arbeidskraft og overgangen til livet utenfor livmoren. Et spedbarn har lagret fett å bruke som hun venter på morens melk, som ofte ikke kommer i for opp til fem dager etter fødselen.

Normal Vekttap

Et vekttap på 5 prosent av et barns fødselsvekt den første uken av livet som er normalt hvis hun er flaske mating. Et tap på 7 prosent regnes som normalt for en breastfeeding spedbarn. Å miste 10 prosent av et barns fødselsvekt regnes som den høyeste akseptabel mengde.

Bekymringer

Hvis et spedbarn mister 7 prosent av sin fødselsvekt innen 72 timer etter fødselen, bør han bli satt under observasjon for å sjekke hvordan han fôring. Hvis amming, bør mødre møte med en trenet amming spesialist for å sørge for at han er latching på riktig måte. Andre bekymringer som om han får nok melk bør også tas opp.

Andre faktorer

Et spedbarn kan gå ned i vekt etter fødselen på grunn av bruk av intravenøs væske moren er gitt under fødselen. Væsken i IV kan øke den innledende fødselsvekt av et spedbarn, forårsaker sin innledende vekttap til å være større enn 10 prosent av fødselsvekt. Bruken av tørr varme brukes i strålende varmere og inkubatorer bidrar også til spedbarn vekttap. Et spedbarn kan miste væske under varme større enn 80 grader Fahrenheit.

Infant vekttap kan også være et tegn på fordøyelsen spørsmål som gastroøsofageal refluks, også kjent som GER. Dette er når en spedbarnets mageinnholdet opp igjen, eller reflux, i spiserøret etter eller under fôring, noe som fører til at barnet å spytte opp eller kaste opp. Snakker med legen din kan hjelpe avgjøre om GER er en alvorlig bekymring.

Expert Insight

Ifølge Marie Davis, RN, en sertifisert amming konsulent, bør mødre beroliget at spedbarn vekttap er normalt. Dersom et barns vekttap forårsaker bekymring, har hans vekt kontrolleres innen tre til fem dager etter fødselen. I de fleste tilfeller spedbarn opp i vekt etter utskrivning fra sykehuset.

Hvordan lære å leve gjennom tapet av et spedbarn

Hvordan lære å leve gjennom tapet av et spedbarn

Å miste et barn er en traumatisk og ødeleggende opplevelse for foreldre og kjære. Du kan føle din sørgende er never-ending som du tenker på livet uten barnet ditt. Det vil alltid være en liten tristhet, spesielt på ditt barns fødselsdag og andre spesielle dager. Men med tiden din sorg bør begynne å lette. Før du vurderer hvordan du skal komme til enighet med din sorg, må du utvikle mestringsstrategier for å hjelpe deg å håndtere det.

Hvordan lære å leve gjennom tapet av et spedbarn

•  Prøv å erkjenne barnets død. Akseptere tapet er langt fra enkelt; Men inntil du innser at ditt barn har dødd, vil du være i stand til å starte sorgprosessen riktig. Sjokk, forvirring og fornektelse er alle vanlige reaksjoner for foreldre som har mistet et spedbarn. Erkjennelsen din smerte så snart som mulig vil hindre deg tapping opp dine følelser og forsinke prosessen, ifølge nettsiden Spør Dr. Sears.

Sett av tid til nær familie og venner. Tilbringe tid med mennesker som er villig til å elske og støtte deg gjennom sorgen vil ta noe av presset av deg. Din kjære kan føles vanskelig å nevne spedbarn frykt for å uroe deg videre. Oppmuntre dem til å snakke om ham og eventuelle minnene de har; snakk kan skade i starten, men det vil snart bli terapeutisk. Å ha kjære du kan snakke med og gråte med, er en viktig del av sorgprosessen.

Opprett et minnesmerke for spedbarn. Holde noe som minner deg om barnet ditt vil tilby deg komfort ikke bare i begynnelsen, men også i årene fremover. En passende minnesmerke kan være en minnebok full av fotografier, en favoritt utstoppa dyr eller ditt barns favoritt teppe, anbefaler Mayo Clinic nettsiden. Å ha noe håndfast å se på og hold vil hjelpe deg å føle seg tettere til barnet ditt.

Forstå din partner er sorg også. Det finnes ingen rett eller gal måte å sørge fordi sorgen påvirker individer annerledes. Å være støttende til noen andre kan føle umulig når du føler deg så trist selv. Imidlertid kan sorg presse et forhold fra hverandre hvis paret ikke forstår at det som fungerer for en partner kan ikke fungere for den andre. For eksempel kan du bli prøver å gå videre ved å stikke til en slags normal rutine. Han kan føle at du har gått for fort og at du ikke føler det på samme måte som han gjør. Akseptere at dere to kan ha motstridende følelsesmessige behov er den beste måten å støtte hverandre gjennom felles sorg, sier Ask Dr. Sears hjemmeside.

Ta en dag av gangen. Du vil sannsynligvis ha gode dager og dårlige, som dine følelser vil være opp og ned for en stund. Tror ikke å ha en dårlig dag etter en kjøre av gode betyr at du gjør noen forbedringer. Ikke press deg selv eller din partner. Sett deg små mål, og gratulere deg selv hvis du oppnå dem. På grunn av tapet, det er ikke å komme tilbake til "normal"; i stedet, vil du både må omstille for å begynne å leve livet ditt igjen. Fortsetter å leve livet ditt er alle en del av å komme til enighet med tap og betyr ikke at du vil glemme barnet ditt.

Gjør en innsats for å ta vare på deg selv. Bivirkninger av sorg inkluderer tap av appetitt, avbrutt søvn og mangel på motivasjon til å gjøre noe. Spise sunt, få litt mosjon og prøver å få en god mengde søvn hver natt vil hjelpe din fysiske og mentale velvære. Å bli syk fordi du ikke tar vare på deg selv, vil bare legge til dine følelser av tristhet.

Bli med støttegrupper. Disse kan være i ditt lokale område, eller på Internett. Møte og snakke til foreldre som har også mistet et spedbarn vil være til trøst for deg. Å se folk med lignende erfaringer forsone seg med sin sorg samtidig huske deres barn vil gi deg håper du kan gjøre det samme. Støttegrupper for spedbarn og barn tap er en verdifull kilde til støtte og informasjon til foreldre.

Hint

 • Husk barnet ditt på dager som hennes bursdag eller årsdagen for hennes død. Merking ditt barns spesielle dager vil hjelpe deg å flytte fra tristhet og sorg til minne, sier Rebecca Klein i en Baby Zone nettside artikkelen.
 • Ikke vær redd for å smile eller le. Folk som elsker eller forstår du ikke vil dømme deg.
 • Snakk om barnet ditt ofte. Huske lykkeligere tider kan skade i starten, men som du sakte komme til enighet med tapet disse følelsene vil endre seg.
 • Tenk om å søke profesjonell rådgivning om du har gjort noen betydelige forbedringer i sorgprosessen innen seks til 12 måneder, anbefaler Mayo Clinic.

Hvordan identifisere Aspergers syndrom i spedbarn

Tidlig påvisning av Aspergers syndrom er vanskelig fordi barn som har denne lidelsen er høyt fungerende. Den "tilt test" ble utviklet av Dr. Osnat Titelbaum og Dr. Philp Titelbaum ved University of Florida. Denne test kan utføres i løpet av få minutter ved hjemme.

Hvordan identifisere Aspergers syndrom i spedbarn

•  Finn ut om testen er nødvendig. Søsken til barn med autisme eller relaterte gjennomgripende utviklingsforstyrrelser er dobbelt så sannsynlig å ha en lidelse som Asperger syndrom. Babyer som ikke svarer til deres navn eller foreldrenes stemmer bør testes.

Velg et tidspunkt når barnet er våken og rolig. En sliten, grinete babyen kan ikke gi nøyaktige resultater i vippetest. Hold barnet i midjen i oppreist stilling over en seng, sofa eller annet mykt underlag.

Skrå babyen til venstre. Stopp når barnet er i en 45 graders vinkel. Gjenta Aspergers vippetest ved sakte lener babyen til høyre til barnet er i en 45 graders vinkel.

Merk om barnet forsøker å holde hodet oppreist eller om hun holder den på linje med resten av kroppen hennes. Et spedbarn med Aspergers syndrom vil prøve å holde på linje hodet med kroppen hans. En typisk baby vil prøve å holde hodet i oppreist stilling.

Gjenta trinn 2, 3 og 4. Gjenta tilt test for Aspergers syndrom vil sikre at resultatene er korrekte. Den andre rettssaken kan bli utført av en annen voksen.

Se etter andre tegn på en gjennomgripende utviklingsforstyrrelse. Har barnet svare på hans navn? Har hun smiler til andre? Har han lage lyder eller bable? Et "nei" på disse spørsmålene er et rødt flagg.

Følg selv med et besøk til barnelege. Enhver anelse om at barnet ditt har en gjennomgripende utviklingsforstyrrelse som Aspergers syndrom fortjener en eksamen. Barnelege kan tilby formell screening verktøy dersom det anses nødvendig.

Hint

 • Aspergers syndrom ofte går uten å bli diagnostisert før barnet er nesten syv år gammel.
 • Barn med Aspergers syndrom har ikke de samme kommunikasjons forsinkelser som barn med autisme.
 • Bestem om babyen lager øyekontakt.
 • Finn ut om barnet reagerer på navnet hennes.
 • Se etter repeterende bevegelser som hånd flagrende.
 • Be om ytterligere screening hvis tilt testen er positiv.
 • Rådfør deg med barnets barnelege umiddelbart hvis barnet ditt mister noen tidligere mestret ferdigheter.
 • Tilt testen er ikke et middel for diagnose.

Spedbarn og småbarn hjernens utvikling

Ifølge bedre hjerner for babyer, er hjernen til et menneske ikke fullt utviklet ved fødselen. Men hjernens utvikling begynner under svangerskapet, ifølge Diane Bales, Ph.D. ved University of Georgia. Dr. Bales sier også at de første tre årene av livet er når celler gjør de fleste forbindelser med andre celler.

Prenatal

En babyens hjerne begynner å danne tidlig i mors liv. Utvikling begynner omtrent tre uker etter unnfangelsen, men er fortsatt utvikling, i hvert fall delvis, gjennom et helt liv. Ifølge Zero til tre, er hjernen langt mer påvirkelig tidlig i livet enn det er senere i barndommen og gjennom voksenlivet.

Plastisitet

Nevrologer refererer til hjernens evne til å utvikle seg som å være plast. Dette betyr at et barns hjerne er mer åpen for å lære og berikende som det vokser. Men det betyr også at hjernen til et lite barn er mer utsatt for utviklingsproblemer. Forskere solid tro at utviklingsproblemer kan oppstå fra en dårlig miljø i løpet av disse kritiske hjernen utviklings år.

Kritisk periode

Nevrologer teoretisere at mellom fødsel og skoleårene, overproduces hjernen de viktige forbindelser som det er behov for riktig utvikling av hjernen. Gjennom å få og å miste tilkoblingene gjennom livet, reagerer hjernen til barnets miljø, holde mer miljø viktige forbindelser.

Milepæler

Alle barn vil utvikle seg i sitt eget tempo, men det er milepæler å se etter for å vite om barnet ditt utvikler riktig. Mange milepæler er direkte relatert til riktig hjernens utvikling. Milepæler er retningslinjer å følge når du overvåke babyens utvikling. Enkelte lege kan ha ulike meninger om når et spedbarn eller småbarn skal nå visse milepæler.

Senses

Ifølge March of Dimes, vil de viktigste tingene å se være sansene. Av en måned gammel, bør et spedbarn hører godt og gjenkjenne noen lyder, inkludert hans foreldres stemmer. Av et år gammel, skal barnet være i stand til å si et par ord, krype, sitte uten hjelp, gå mens du holder på møbler, og prøver å etterligne ord.

Kommunikasjon

Bruk riktig kommunikasjon og kontroll med en lege for å overvåke milepæler, men enda viktigere, å overvåke hjernens utvikling. Legge merke tidlig at det er et problem, eller at det kan være et problem, er viktig. Tidlig intervensjon og riktig miljø er viktige faktorer i hjernens utvikling av et barn. Familien din lege eller barnelege kan lett gjenkjenne varselskilt, samt overvåke hjernens utvikling.

Symptomer på ADD hos spedbarn

ADD eller ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en nevrologisk dysfunksjon som rammer om lag én av 20 barn. Selv om det er generelt diagnostisert i skole-alder barn, det er atferd utstilt i barndommen som kan være tidlige tegn på tilstanden. Disse symptomene, sammen med en familie historie av ADHD, øke sannsynligheten for at et barn kan ha sykdommen.

Ekstremt Rastløs

Problemer med å få barnet til å sove fra tid til annen er ikke uvanlig, men ta til etterretning habitually dårlig søvnmønster, utrøstelig anfall av gråt og ekstrem rastløshet ved sengetid.

Vanskelig på Feed

Det kan være en konstant utfordring å få barnet ditt til å sitte stille for fôring tid. Han kan presse maten bort, raskt mister interessen for å spise, blir frustrert og prøver å komme seg ut av setet sitt.

Hyppige Tantrums

På grunn av manglende evne til å kommunisere gjennom tale, kan spedbarn uttrykke seg gjennom sparker, skriker og vrir rundt på gulvet.

Økt Anger

Mens alle barn er i stand til å bli irritert, bør et barn som er lett og intenst provosert være av alvorlig bekymring.

Rytmiske Actions

Banging en leke på bordet igjen og er typisk for de fleste babyer, men bli skremt hvis barnet ditt gjentagelser smeller hodet eller bergarter sengen hennes.

Hva er årsakene til anfall hos spedbarn?

Barn er mest utsatt for anfall når de er spedbarn, når deres hjerner er første utvikling. Å se et spedbarn har et anfall kan være en traumatisk hendelse for foreldre, men det er viktig å registrere hva som skjer med barnet ditt, slik at du kan beskrive hendelsen til en lege. Diagnostisering av beslag og finne årsaken kan være vanskelig hos spedbarn som de ikke er i stand til å formidle hva de føler.

Erkjennelsen Beslag

Identifisere anfall hos spedbarn kan være vanskelig som spedbarn er for ung til å beskrive hva som skjer med dem eller hvordan de føler. Beslag, uventede bølger av elektrisk aktivitet i hjernen, kan være knapt merkbar selv hos voksne. Når spedbarn opplever anfall de kan stirre i flere minutter, selv når det er noe som viftet foran øynene for å distrahere dem. Repetitive, voldsomme bevegelser i armer og ben kan være et tegn på anfall hos spedbarn. Ofte under anfall, vil spedbarnets puste bli påvirket, og de kan slå blå eller blek. En baby ben kan bli stiv, med stivhet vekslende fra side til side, og bena kan rykke ukontrollert til magen. Hvis disse bevegelsene ikke kan holdes tilbake, kanskje et anfall ha oppstått.

Infeksjoner

Spedbarn blir mer mottakelige for sykdom når de kommer to til tre måneder og mister noe av sin immunitet gitt i livmoren. Virus og bakterielle infeksjoner kan føre til oppkast, diaré, sløvhet og feber, kan kombinasjonen av disse påvirke hjernen og fører til en anfall. Infeksjoner, for eksempel røde hunder, herpes simplex og hiv, presentere før fødselen kan også føre til anfall.

Feberkramper

Feberkramper er også forårsaket av feber, men er på grunn av den varierende kroppstemperatur på spedbarnet. Feberkramper er hyppigere hos spedbarn over seks måneder gammel, og er noe vanlig, forekommer i én av 30 spedbarn. Spedbarn vanligvis vokser ut av denne typen anfall og vil ikke å fortsette med medisiner.

Metabolisme

Hjerner krever visse kjemikalier for å fungere og spedbarn kan ikke være i stand til å produsere nok for hjernen til å vokse og fungere riktig. Ubalanser av visse næringsstoffer eller kjemikalier eller enzymer i blodet kan føre til anfall hos spedbarn som har medfødte feil i stoffskiftet.

Andre årsaker

Andre årsaker til anfall hos spedbarn inkluderer shaken baby syndrom, traumer til hjernen ved fødselen, hjerneslag, eller en svulst. Andre hjernen lidelser kan også være ansvarlig. Barnet kan også bli diagnostisert med epilepsi, et anfall lidelse, senere i livet.

Diagnose

Å diagnostisere et anfall, kan legene kjøre flere tester, men det første spørsmålet vil trolig være: Hva betyr beslaget se ut? Det er viktig for foreldre å registrere handlingene til barnet før, under og etter den mistenkte anfall og rapportere det de ser til legen. Hvis handlingene er i samsvar med beslag, kan legen anbefale en EEG-eller elektroencefalogram, som overvåker aktiviteten i hjernen. Blod-og urinprøver kan kjøres for å identifisere eventuelle infeksjoner, virus eller kjemiske ubalanser som kan være årsaken til anfallene.

Kognitiv utvikling Games for spedbarn

Kognitiv utvikling refererer til måten babyen tallene ut i verden. Babyer er alltid læring og absorberende ny informasjon. Spille spill med barnet ditt er en fin måte å støtte hans kognitive utvikling. Den beste tiden å spille spill med barnet ditt er når hun er lykkelig og varsling. Slutte å spille når han begynner å miste interessen og oppmerksomheten hans vandrer.

Spill

De fleste kognitive utvikling spill for spedbarn er lett å spille og ikke ta mye planlegging. Leke titt-tei med spedbarn. Dekk ansiktet med hendene og spør "Hvor er mamma (eller pappa)?" og avdekke ansiktet og si "titt-tei!" Du kan også kort dekke babyens ansikt med en skjorte eller vaske tøy og spør hvor hun er? Ved å spille titt-tei babyen din begynner å lære om objekt permanens, ideen om at ting er der fremdeles, selv når hun ikke kan se dem. Et annet spill for å oppmuntre objekt permanens er å vise barnet ditt et leketøy og deretter skjule det kort under et teppe og avsløre det til henne. Du kan også skjule en leke bak ryggen din, og deretter vise det til barnet ditt.

Rangler og andre leker som gjør støy er også bra for spill med baby. Vis barnet ditt en rangle eller annen noisemaker og deretter riste den foran ham. Beveg den foran ansiktet hans mens riste den, la øynene følge den. Deretter flytter den bort og riste det igjen. Har han lete etter den? Du kan også gi barnet ditt en rangle å riste seg eller fylle en vannflaske med bønner eller ris og lim på lokket. Vis din spedbarn hvordan å riste den og rull den. Som babyer lære å lage lyder ved å spille de lærer om årsak og virkning. En annen måte å oppmuntre lære om lyder og årsak og virkning er å gi barnet ditt noen gryter og panner og en av tre eller plast skjeer å spille med. Vis ham hvordan å treffe pottene å lage og støy, og la ham eksperimentere med hvordan å lage lyder med dem. Si ordene for lyden han gjør, som "Bang, bang" eller "Trykk, trykk."

Slippe ting er et annet spill å leke med babyen. Sakte slippe en leke foran barnet. Har hun se den falle? Etter at hun har sett deg slippe ting, kan du gi henne leker å slippe eller feste noen leker til henne barnestol med korte strenger eller plast knytte ringer, slik at hun kan øve slippe ting og trekke dem opp til å slippe igjen.

Andre flotte aktiviteter for å stimulere spedbarn kognitiv utvikling synger sanger og si barnerim. Babyer elsker å klappe sammen med "Pat-a-kake" og lytte mens du synger "Hjulene på bussen" til dem. Lesing er en annen stor aktivitet for kognitiv utvikling. Sett av tid hver dag til å lese for barnet ditt. Velg bøker med rytmisk, rime tekst og fargerike bilder. Pek på de bildene som du leser og snakke om det du ser.

Fortsette å spille med og snakke med barnet ditt, og du vil bli overrasket over hvor raskt han begynner å lære om hans verden.

Symptomer på Tonic Seizure i spedbarn

Ifølge Epilepsy Foundation, tonisk-kloniske anfall er sjeldne hos spedbarn og oftere sett i småbarn eller små barn. Generaliserte tonisk-kloniske anfall oppstår vanligvis som en del av en epilepsi syndrom påvirker spedbarn eller barn. Men noen ganger disse typer anfall er et resultat av pust-holding og ikke epilepsi.

Varighet

Generaliserte tonisk-kloniske anfall kan vare i to eller tre minutter. Dersom beslaget varer i mer enn fem minutter, eller hvis flere anfall inntreffer etter hverandre, medisinsk behandling er nødvendig så snart som mulig.

Muscle Jerks

Generaliserte tonisk-kloniske anfall begynner vanligvis med muskel rykk påvirker armene. Lemmer kan da rykke ukontrollert i hele beslaget. Brystmusklene kan inngå kontrakt, og kjevemusklene kan stramme.

Puste Endringer

Puste kan stoppe et kort øyeblikk under anfallet. Mangel på oksygen kan føre leppene å bli blått. Når anfallet begynner å ende, vil puste bli svært anstrengt i noen minutter før du går tilbake til det normale.

Tap av bevissthet

Under en tonic-kloniske anfall, spedbarn og barn er ikke klar over sine omgivelser. De mister bevisstheten helt under anfallet, og deres øyne kan rulle tilbake i hodet. Bevissthet vil bli gjenvunnet sakte etter beslaget.

Effekter

Etter beslaget, kan spedbarn eller barn synes forvirret og kan sove en stund. Barnet kan ha en hodepine og såre muskler etter beslaget. Noen barn kan bite seg i tungen eller innsiden av kinnene, noe som resulterer i sårhet etter beslaget. Spedbarn eller barn vanligvis har ingen erindring av beslaget.

Behandling

Hvis anfallene oppstå som et resultat av pust-holding, er ingen behandling gitt, og det forventes at barnet vil vokse anfallene. Dersom beslag er en del av et beslag lidelse, slik som den som er kjent som tonisk-kloniske anfall ved oppvåkning syndrom, anti-beslag medisiner vil være nødvendig for å styre de anfall.

Hva er årsaken til croupy Hoste Spedbarn uten Nesetetthet?

Hva er årsaken til croupy Hoste Spedbarn uten Nesetetthet?


Det er ikke uvanlig for et spedbarn å ha en hoste, selv en som tidvis kan høres tøffe. Det er mange grunner til spedbarn hoste, fra godartet og nyttig, til en indikator på at noe er galt. Alt fra virus, infeksjon, kan en kile i halsen til forkjølelse forårsake hoste i et spedbarn som vises uten en rennende nese og kan høres ganske slitende. Se etter andre symptomer med hoste og utholdenhet av hoste.

Virus som forårsaker Hoste

Et strengt hoste uten en rennende nese eller lunger kan være på grunn av et virus. En av de mer vanlige virus som treffer spedbarn er respiratorisk syncytial virus, eller RSV. RSV vises ofte som en kald, med en hoste og lett feber. Hvis hosten er vedvarende, og barnet begynner tungpustethet, mister appetitten og blir masete, er en oppfordring til barnelege i orden. RSV kan føre til bronkiolitt, som påvirker luftveiene med slimete gjør det vanskelig å puste, eller lungebetennelse, noe som er en alvorlig infeksjon i lungene. Begge er svært alvorlig hos spedbarn og krever medisinsk intervensjon og støtte. Falsk krupp, den harde "barky" hoste, er også vanligvis et resultat av et virus som har kommet, og igjen, vil barnet ditt trenger å se henne barnelege.

Infeksjoner som forårsake hoste

Infeksjoner kan være hoste skyldige. Pertussis, mer vanlig referert til som "kikhoste," er en infeksjon forårsaket av bakterier i luftveiene. Kikhoste er en vedvarende hoste som ikke åpner for åndedrag i mellom. De fleste spedbarn blir vaksinert før fylte 1 for kikhoste og er beskyttet.

Dagtid Hoste

For noen babyer hoste er bare til stede i løpet av dagen. Disse hoste er vanligvis på grunn av endringer i temperaturen. Kald luft kan forårsake hoste som kan tørke varme. Klimaanlegg og varmeovner kan tørke luften i et rom og forårsake hoste. Flytte mye rundt kan føre til rusk å fange i et barns hals og kan forårsake hoste, også.

Nighttime Hoste

Et spedbarn som bare hoster om natten, eller hvis hoste forverres på natta, kan være utstiller tidlige tegn på astma. Halsen er mer følsom om natten hos astmatikere og mer sannsynlig å bli irritert i en hoste. Et spedbarn som hoster om natten kan ha behov for legehjelp for å gi forebyggende behandling.

Allergier

Det er ikke uvanlig for spedbarn å stille allergi og intoleranse i de første månedene som kroppen tilpasser. Ett tegn på at et spedbarn har problemer med et element i hans miljø er hoste. Dette kan være miljø, slik som former eller pollen, eller kosttilskudd for eksempel noe mor eter som er tilstede i morsmelk og forårsaker en irritasjon. Varsle babyens barnelege og hun vil gi deg de nødvendige verktøy for å finne en mulig trigger eller hun vil utføre tester som avslører årsaken.

Behandle en hoste

Alltid snakke med din barnelege eller din barnelege sykepleier om hjemme behandlinger for å hjelpe babyens hoste. Aldri gi barnet hoste medisin eller Vicks gni på brystet hennes. For å komme gjennom natten før du kan ringe babyens lege er det et par ting som kan lette et barns hoste. Luftfuktere kan være ganske beroligende, som kan 10 minutter i en foreldrenes armer i en dampende bad. Sykepleie kan være beroligende, pels halsen og hjelpe barnet til å slappe av og sove på grunn av prolaktin i morsmelk.

The Best tøybleier for Store Spedbarn

The Best tøybleier for Store Spedbarn


Klut diapering er ikke hva det pleide å være, og har kommet en lang vei fra gummibukser og bleie pins. Det er mange flere alternativer å velge mellom nå. Det er mange fordeler, for eksempel kostnadsbesparelser, i å bruke tøybleier for en stor spedbarn. Vordende mor manual forklarer at over 27 milliarder engangsbleier selges per år i USA. Tøybleier er bedre for en stor barnets hud, som de forårsaker mindre irritasjon.

Bummis Cloth Diapering

Bummis er en klut bleie selskap startet av tre mødre som brukte tøybleier for sine barn, og ble inspirert til å utvikle sine egne produkter. Selskapet Bummis har vokst i størrelse, men visjonen er den samme for å vise folk hvor lett med en klut bleie er og ha gode medarbeidere. Bummis har en variert samling av tøybleier for store spedbarn. Vektgrensen er 15-30 pounds.

DryBees tøybleier

DryBees tøybleier ble opprettet som et hjem virksomhet i 2003 og ligger i West Virginia. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av bleier for en stor spedbarn. DryBees bleier inkludere deres All In One Hybrid, Lacie, the Night Times og montert. Fargen samling av DryBees varierer fra mørk brun, rød og blå til lyse pastellfarger. Store babybleier har et vektgrense opp til 30 pounds. Omsorg for DryBees bleie er enkel.

Bella Bottoms

Bella Bottoms startet sin bleie virksomhet i 2000 Bella Bottoms gir en liten til stor spedbarn en unik one-size-fits-all bleie å ha en vektgrense opp til 35 pounds. Deres bleier er tilgjengelig i flere farger og kommer med en 100 prosent garanti. Bella Bottoms er produsert ved hjelp rekker elastisk, som ikke vil miste sin elastisitet. Bella Bottoms har en fold-ned på livet så det er ingen forhastede merker igjen på huden og de er laget med vanntett materiale som hindrer lekkasjer.

FuzziBunz

FuzziBunz ble opprettet i 1999 av en mor som ikke kunne finne en bleie som ikke forårsake hennes sønn til å ha en bleie utslett. Hun tok saken i egne hender og utviklet sin egen klut bleie. FuzziBunz er laget med solide stropper som fortsetter å holde seg sterk etter flere gangers vask. Bleiene er laget for å justere og passe store spedbarn uten å forlate et merke på huden. FuzziBunz tilbyr en ett års garanti på alle elastisk, sy eller knipse ufullkommenhet.

Hvordan å miste vekt etter graviditet

Hvordan å miste vekt etter graviditet


Det kan være ganske utfordrende å gå ned i vekt etter svangerskapet, men nedenfor er noen tips og strategier for å hjelpe deg forenkle prosessen.

Hvordan å miste vekt etter graviditet

For å gå ned i vekt etter svangerskapet, bør du vurdere å amme barnet ditt. Det er bra for dere begge. Fordelene for deg inkluderer: økt produksjon av prolaktin, et beroligende hormon, raskere krymping av livmor (som ble strukket ut bærer baby), brenning av flere hundre kalorier per dag, og en flott måte å bånd med barnet ditt. Og fordelene for barnet ditt inkluderer: mange ernæringsmessige fordeler (siden morsmelk er naturens ideelle kilden til ernæring for spedbarn), en flott måte å bånd med deg og utvikle en sunn følelse av tilknytning til deg, og flere andre fordeler.

leger vanligvis anbefaler å vente seks uker eller så å gjenoppta din regelmessig mosjon rutine fordi du vil at kroppen skal leges helt fra fødselen. (Når du gjenoppta, ta det med ro de første par økter for å sørge for at du føler deg opp til det.)

En annen måte å gå ned i vekt etter svangerskapet er å spise sunt (masse grønnsaker, frukt og hele korn). Fiber er spesielt viktig, fordi det gjør at du føler deg mettere, holder deg "vanlig", og kan hjelpe deg ned i vekt etter svangerskapet.

Hold deg hydrert ved å drikke rikelig med vann, som hjelper deg flush giftstoffer, og som også kan øke vekttap innsats.

Hint

 • Ta det med ro på deg selv. Folk får graviditet vekt i løpet av ni måneder, og det kan ta like lang tid om ikke lenger å gå ned i vekt etter svangerskapet. Det er ikke sunt å miste graviditet vekt for raskt, og hvis du opplever noen tilbakeslag i innlegget partum vekttap mål, vet at dette er greit, og at du vil være i stand til å komme tilbake på sporet. For mange kvinner er for hard mot seg selv, spesielt når det gjelder å miste vekt (ikke bare etter en graviditet, men når som helst). Bestem deg for å være mild og medfølende med deg selv nå og alltid.

Hvordan å miste barnet vekt på seks uker etter fødselen

Hvordan å miste barnet vekt på seks uker etter fødselen


For de kvinnene som får vektøkning under svangerskapet, mister barnet vekt postpartum er ofte en høy prioritet. Ifølge Peter J. Chen, lege i obstetrikk og gynekologi ved Hospital of the University of Pennsylvania, bør kvinner ikke gjøre et aktivt forsøk på å gå ned i vekt før seks uker etter fødselen. På denne tiden, Dr. Chen sier, bør de fleste kvinner har mistet halvparten av sin baby vekt. Kvinner bør ta resten av denne vekt med en diett av sunn mat og mosjon.

Hvordan å miste barnet vekt på seks uker etter fødselen

En tilpasse seg et sunt kosthold umiddelbart etter levering. Opptatt moms kan finne det utfordrende å holde seg til næringspyramiden mens tending til en nyfødt, men i det minste de burde kutte ut sukkerholdige og fettrike snacks.

amme hvis mulig. Ammer brenner en stor mengde kalorier, om 600 per dag. Av denne grunn, anbefaler La Leche League ammende mødre spiser mellom 1500 og 1800 kalorier om dagen.

Begynn en diett av lys å gå to uker etter fødselen. En kvinnes kropp er ikke helt leget før seks uker etter fødselen, så hun bør holde seg til lett gangtrafikk før den tid. Walking the baby rundt i en barnevogn eller baby slynge er en fin måte å få lett mosjon og frisk luft.

Følg anbefalt diett plan i United States Department of Agriculture næringspyramiden. Bruk mypyramid Plan verktøyet tilgjengelig på USDA nettsted for å finne ut hva slags mat du bør spise hver dag. Input din alder, høyde og vekt, og velger menyen som hjelper "gradvis bevege seg mot en sunnere vekt."

Begynn en moderat mosjon regime på seks uker etter fødselen. Hvis du tilhører et helsesenter, La Leche League, eller kvinner, spedbarn og barn (WIC) program, spør om de tilbyr noen treningsprogrammer for nye mødre.

Be om støtte fra din ektefelle og familie. Å følge en diett og mosjon regime, dersom du skulle miste babyen vekt ved seks måneder etter fødsel. Hvis du sliter med å finne tid til å lage sunne måltider og mosjon, spør din kjære om hjelp.

Hint

 • Snakk med legen din før du starter en trening og kosthold rutine for å bestemme riktig løpet av handlingen.

Hva er årsakene til å miste vekt?

Mange faktorer kan bidra til vekttap. Dietter, dårlig ernæring og ulike helsetilstander kan føre til at vekten raser nedover. Det er viktig å ta uforklarlig vekttap problemer raskt for å unngå ytterligere komplikasjoner.

Årsaker

Fysiske årsaker til utilsiktet vekttap omfatter kroniske infeksjoner, diabetes, hypertyreose, HIV, AIDS, hjerte-og karsykdommer og kreft. Mentale årsaker inkluderer spiseforstyrrelser, depresjon, sorg, angst og tap av appetitt.

Vekttap hos spedbarn og småbarn

Unnlatelse av å trives er den medisinske termen for vekttap hos spedbarn og småbarn. Denne tilstanden kan være forårsaket av mange ulike faktorer, som for eksempel foreldre som begrenser barnets kaloriinntak, gastrointestinale tilstander, kronisk sykdom, laktoseintoleranse, metabolske sykdommer og infeksjoner.

Betraktninger

Hvis du har en tenåring eller tenåring barn som dietter ofte, selv om hun er innenfor en sunn vekt rekkevidde, snakke med henne om det og planlegge en avtale med henne barnelege hvis du føler det er nødvendig. Hun kan være grappling med en spiseforstyrrelse.

Advarsel

Gå til legen din hvis du har opplevd uforklarlig vekttap på over fem prosent av din totale kroppsvekt på mindre enn et år. Du kan ha en underliggende medisinsk hjelp som forårsaker vekttap.

Forebygging

Hvis du lider av en sykdom eller å miste vekt på grunn av medisiner, kan du ikke være i stand til å hindre vekttap helt. Snakk med legen din om dine bekymringer og be om en prøve måltid plan som vil bidra til å holde vekten innenfor normalområdet.

Er Cool Mist eller Warm Mist Bedre for Congestion?

Luftfuktere legge fuktighet til luften, redusert trafikkproblemer på grunn av forkjølelse og andre luftveisplager. De kan også hjelpe med andre problemer forårsaket av tørr inneluft, som tørre bihuler og blodig nese. Det er mange grunner til å bruke en luftfukter. Det er også mange grunner til å velge enten en varm eller kjølig tåke luftfukter. Det er ikke forskjell i effekt på lunger av kule og varme tåke luftfuktere, imidlertid.

Congestion

The National Institute of Health anbefaler å bruke en luftfukter for å hjelpe til med lunger fra vanlig forkjølelse, influensa og bihulebetennelse. Fuktigheten fra luftfukteren vil fukte nesegangene tynning de slimete i bihulene. Dette gjør det lettere for den slimete å drenere og lettere å puste. Congestion har mange årsaker, og spenner fra irriterende til livstruende. Nesetetthet kan forstyrre hørsel og ørene, men kan også føre til problemer med å sove og være assosiert med søvnapné. Bruken av en luftfukter kan løse mange av disse plager.

Cool Mist Humidifers

Følg legen din anbefalinger for bruk i et barnerom. Han kan anbefale en modell over den andre. Som for å hjelpe med plager, for eksempel lunger, gjør verken en bedre jobb. Det er viktig å ta hensyn til de fordeler og ulemper med hver modell. For eksempel hvis du bruker en luftfukter i sommer eller varmt klima, en kjølig tåke kan bli foretrukket. Et annet alternativ er å lage damp hjemme ved hjelp av en varm dusj eller kokende kjele med vann. Helsen og sikkerheten til den personen som skal bruke luftfukteren må tas hensyn til, spesielt hvis du bruker varm tåke modell eller varme vanntemperaturer.

Cool Mist

Cool tåke luftfuktere har en tank som er fylt med vann. Det er også et filter eller en veke som absorberer vannet. En vifte trekker luft gjennom det våte filter og blåses inn i rommet. Luften som kommer ut av luftfukteren er litt kaldere enn temperaturen i rommet, og er ansett for å være en kule tåke luftfukter. Cool tåke modeller er også rimeligere enn den varme tåke modell. De er også tenkt å trekke mindre energi fordi det er ingen oppvarming komponent. Cool tåke luftfuktere kan være mer kostbart i det lange løp, siden filtrene må skiftes ut. Filtre må skiftes ut oftere hvis de brukes sammen med hardt vann. Det er også viktig for vannet som skal skiftes ut ofte, slik at bakterier ikke vokser. Hvis bakterier vokser i vannet, vil det bli blåst ut i luften. Den kjølige tåke modeller ikke påvirker romtemperaturen. De er derfor ansett tryggere å brukes rundt spedbarn og småbarn.

Warm Mist

Varme tåke luftfuktere har også en vanntank, men bruke et varmeelement for å fordampe vannet i luften. Mange modeller har en automatisk slå seg av dersom vanntanken går tom. De har også et kammer hvor flytende medisin kan tilsettes for å fordampe inn i tåken. Tidligere modeller av varme tåke luftfuktere ble betraktet som farlig på grunn av potensialet for å skålde, men dette har siden blitt korrigert med den automatiske stengefunksjon. Varm tåke luftfuktere er rimeligere i det lange løp, siden det ikke er noe filter for å erstatte. De er også bedre å bruke i områder som har hardt vann. Den varme tåke kan bidra til bakterievekst i rommet. Bakterieveksten er vanligvis ikke et problem i luftfukteren selv, siden vannet er ofte kokte. Den varme tåke modellen også genererer varme, som er noe å vurdere avhengig av temperaturen i rommet. Det er antatt at varme tåke er effektiv når du arbeider med en hoste.

Vedlikehold

Skitne vanntanker og filtre lett vokse mugg og bakterier. Dette er spesielt problematisk for de med astma og allergier. Men kan friske mennesker også være plaget av influensa-lignende symptomer eller infeksjoner som stammer fra å bruke en skitten luftfukter. Det er best å følge retningslinjene fra produsenten, men å endre vannet ofte og rengjøring av luftfukteren hver tredje dag vil hjelpe. Skylling i tanken etter å ha regelmessig rengjøring slik at kjemikaliene ikke er fordampet i luften vil også holde familiemedlemmer sunn. Det kan være lurt å vurdere å erstatte din luftfukter årlig.

Språkutvikling i Deaf Spedbarn

Døvhet er definert som manglende evne til å høre. Generelt kan døve mennesker deles inn i prelingually og postlingually døve. Folk som er prelingually døve mister hørselen før de har tilegnet seg talespråk. Noen kan være prelingually døv på grunn av en sykdom i livmoren, en genetisk fødselsdefekt, prematuritet eller en skade som høy feber som ung spedbarn. En prelingually døve spedbarn kan startes på veien til full integrering i høringen og døve samfunn med de rette pedagogiske metoder.

Tegnspråk

Mange døve bruker tegnspråk som sitt viktigste form for språklig kommunikasjon. Tegnspråk er en kompleks form for kommunikasjon som involverer kroppsspråk samt bruk av spesifikke tegn til å formidle ulike former for informasjon. Tegnspråk varierer fra sted til sted og noen ganger også fra samfunn til samfunn. British Sign Language er ganske forskjellig fra amerikansk tegnspråk. Alle babyer kommunisere med sine foreldre med håndbevegelser. Foreldre til barn som er døve kan bruke denne kjente formen for kommunikasjon for å arbeide med sine spedbarn på tegnspråkgrunnleggende mye som foreldrene til å høre spedbarn lære barn til navneobjekter.

Cued Tale

Beskjed om talen er en form for kommunikasjon der høyttaleren hjelper personen blir talt å forstå tale bedre med håndbevegelser som han snakker. Foreldre kan bruke spolt tale som et middel til begynnelsen leksjoner i munnavlesning. Hvis du er ukjent med denne teknikken kan du ta klasser. En tidlig-intervensjon lærer kan jobbe med deg i løpet av denne prosessen.

Høreapparater

Et høreapparat er en enhet som kan sette folk i stand til å gjøre opp underskudd i deres auditiv prosessering av språk. Høreapparater kan være til nytte for selv svært små spedbarn hvis de fortsatt har noen hørselsrest venstre. Et høreapparat kan ikke være nyttig for de som er helt døve. Høreapparater kan være vanskelig å jobbe med til tider; sørge for at passformen er behagelig og lyden oppleves ikke for høyt.

Cochlea-implantater

Cochleaimplantat er enheter som kan erstatte manglende nerveender. Barn så unge som seks måneder kan dra nytte av cochlea-implantat kirurgi. Operasjonen kan også tillate dem å full høre et komplett spekter av lyder. Foreldre som vurderer denne operasjonen for deres spedbarn bør være klar over at operasjonen bærer risiko inkludert infeksjoner. Etter operasjonen barnet vil trenge omfattende leksjoner for å lære å forstå lydene de kan nå høre. Ifølge en studie publisert av Richard Tyler og Jay Rubenstein ved Institutt for logopedi og Audiologi ved University of Iowa i 6 mars 2006, "Journal of cochleaimplantater International," et implantat kan ofte barnet til slutt ta opp til hennes jevnaldrende i språkutviklingen.

Ytterligere Forberedelse

Hvis du er døv deg selv du kan være godt klar over hva du trenger å gjøre for å oppdra et barn med en høring problem. Hvis du kommer fra høringen verden dette kan være alt nytt for deg. Nondeaf foreldre bør oppsøke støtte grupper og lærere til å hjelpe dem å forstå språket utvikling av barnet sitt. Innebære noen søsken i dette arbeidet. Selv om de har normal hørsel, kan søsken glede i å lære å kommunisere med tegnspråk eller cued tale.

Inhalatorer som gir Cold Mist

Inhalatorer som gir Cold Mist


Kalde tåke inhalatorer fungere som bærbare lunge medisiner, og en rekke varianter eksisterer for å lette plager. Alle kald tåke inhalatorer injisere adrenalin medisinering i form av en myk spray. Brukere spray medisinen i munnen samtidig inhalasjon av elementene inn i lungene. Kald damp åpner luft passasjer nesten umiddelbart, og hjelper brukerne til å puste. Inhalatorer anbefales for forhold som spenner fra milde tilfeller av astma til akutt bronkitt. Ta kontakt med en lege for å se om en inhalator er riktig for deg.

Primatene Mist

Primatene Mist inhalatorer er allment betraktet som en av de mest effektive på markedet. Ifølge Prescription Giant, Primatene Mist inhalatorer tilby den raskeste benådning fra astma uten resept. Kaldt tåke spray av disse inhalatorer kan begynne å åpne lunge passasjer i så lite som 15 sekunder. Dette produktet gir også lindring for kortpustethet og smerter i brystet. Voksne og tenåringer bør begynne med en inhalasjon. Vent i 60 sekunder, og, om nødvendig, inhalerer to ganger. Hvis en bruker inhalerer to ganger, skal ikke apparatet brukes igjen for ytterligere tre timer.

Respimat Soft Mist

Respimat Soft Mist inhalatorer er et annet alternativ for å eliminere kortpustethet. Disse enhetene leverer medisinske aerosoler som er langsommere bevegelse enn standard trykk inhalatorer med doseringsinnretning, ifølge National Institutes of Health. Fordelene er også mer langvarig fordi kjølig tåke fungerer langsommere. I en omfattende studie gjennomført på voksne med kronisk obstruktiv lungesykdom, NIH funnet Respimat Soft Mist inhalatorer å være svært effektiv, selv i tilfelle deltagerne med svak inhalator teknikk.

Omron Nebulizer

Omron Portable Kompressor Nebulizer er en kraftigere kald tåke inhalator. Nebulizers er drevet av strøm eller batterier, og gir en konstant strøm av medisiner tåke inn i en brukers lungene. Nebulizers brukes ofte til alvorlige luftveisinfeksjoner. Omron tøver gjør ikke støy og lar deg puste normalt inn i en aerosol maske mens enheten går sin syklus. Denne mekanismen fungerer på spedbarn, barn og voksne i alle posisjoner - en stor bonus hvis en bruker ikke er i stand til å sitte rett opp.

Congestion Remedy for spedbarn

Congestion Remedy for spedbarn


Spedbarn naturlig puste gjennom nesen. Hvis et spedbarn blir overbelastet, vil han ikke vite for å åpne munnen og ta en pust. Det er derfor det er viktig for foreldre å ta affære og bidra til å avlaste sin baby av lunger. Det er et par ting som kan gjøres hjemme uten bruk av over-the-counter decongestants som kan være skadelig for spedbarn.

Saline Drops

Saltvann dråper arbeid for å bryte opp slim i barnets nese passasjer. De er helt trygge å bruke på spedbarn. Faktisk gjør liten rettsmidler saltvann dråper for spedbarn. For å klare opp barnets lunger, må du vippe hodet bakover. Snu saltvann dråpe beholderen opp ned og drypp 3-4 dråper i babyens venstre nesebor. Vent noen minutter før du gjentar dette med høyre nesebor. Du kan gjøre dette flere ganger per dag etter behov for lunger.

Infant Sleeping Wedge

Legging flat kan gjøre lunger verre. Du kan hjelpe barnet ditt puster bedre under lur og sengetid ved hjelp av et spedbarn sove kile. Dette kile vil prop barnet opp slik at hodet fortsatt høyere enn brystet. Dette fungerer for å holde spedbarnets luftveiene åpne. I tillegg til sove kile, vil du ønsker å være sikker på at barnet ditt er støttet opp i løpet av dagen. Du kan bruke en bouncy sete eller en sving.

Cool Mist Vaporizer

Hvis barnet ditt er overbelastet, må du plukke opp en kjølig tåke vaporizer. Denne enheten selges i apotek og barns spesielle butikker. Sett kjølig tåke vaporizer nær barnet ditt, slik at han kan puste i tåke. Den kule tåke vil arbeide for å hjelpe barnet ditt puster ved å forårsake alt i nesegangene for å bli flytende. Væsken vil være i bevegelse og ikke bli satt og tette opp nesegangene. Det kan også bidra til å redusere eventuelle betennelser spedbarn kan ha oppstått. Det er helt trygt å bruke i løpet av dagen eller hele natten.