Digidexo.com

skript insomnia hypnose

Hvordan virker hypnose Cure Insomnia?

Insomnia og Søvn

Insomnia er en søvnforstyrrelse som gjør gjengir en ikke får sove en hel natts søvn. Den søvnløse kan ha problemer med å få sove, bor sover eller kan våkne opp for tidlig neste morgen. Søvnløshet kan føre til andre problemer som for eksempel overdreven tretthet på dagtid på grunn av mangel på søvn, eller i ekstreme eksempler, ulykker mens du kjører eller bruker maskiner på grunn av søvnmangel. Hypnose fungerer med sinnet å komme til roten av søvn problem og løse det.

Hvorfor hypnose?

Stress i personens liv forårsaker oftest søvnløshet. Hun ligger våken om natten å tenke på alle de tingene hun ikke gjøre i dag. Alternativt, våkner hun opp altfor tidlig fordi hennes sinn forteller henne å få en jump-start på hennes dag. Hypnose bryter gjennom dette stress for å fremme en god natts søvn ved å gi råd i underbevisstheten at det undergraver seg selv når det ligger våken i bekymring i hele natt.

Hvordan virker hypnose arbeid?

Personen besøker hypnotisør og hypnotisør vurderer hans tilstand mye det samme som en lege gjør. Deretter hypnotisør begynner økten. Han vil be personen til å sitte i en komfortabel posisjon og lytte til lyden av stemmen hans. Alternativt kan hypnotisør spør personen å se på et objekt og konsentrere seg om det. Personen vil slappe dypt og lukke øynene og den hypnotiske økten starter. Hypnotisør vil be sondering spørsmål som hvorfor er du ikke sover eller hvordan føler du når kroppen slapper av for søvn. Personen vil svare sannferdig på disse spørsmålene, siden han er i hypnotisk tilstand og svarene gir hypnotisør de virkelige grunnene til at personen har problemer med fallende og bor sover. Hypnotisør vil nå komme med forslag til den personen som for eksempel når du kommer i seng du vil føle deg trøtt eller sove lar deg våkne uthvilt slik at du får mer dyktig. Hypnotisør kan også gi en post-hypnotiske forslag til person. En post-hypnotiske forslag er et forslag som vil sparke i personens våken tilstand når hun aktiverer trigger. For eksempel kan hypnotisør si, når klokken sier 22:00, vil du gjespe og strekke seg. Dette er konsise, kraftige forslagene direkte til underbevisstheten til å fremme søvn. Deretter hypnotisør returnerer personen til sin normale våken tilstand.

Etter sesjonen

Personen som regel bare trenger én eller to økter for å oppnå de ønskede resultater siden hypnose arbeider direkte med det ubevisste sinn. Hypnotisør kan også vise den personen hvordan å hypnotisere seg selv (selvhypnose) slik at han kan bruke dette kraftige verktøyet når han ikke får sove.

Hypnose for varig vekttap

Hypnose for varig vekttap


I hypnose, er en hypnotisk induksjon brukes til å veilede en pasient inn i en avslappet ennå fokusert tilstand. På dette punktet, er forslag gitt, med forventning om at hvert vil bli behandlet og absorbert av det underbevisste. Hypnose brukes til å fremme varig vekttap, og studier publisert i "Journal of Consulting and Clinical Psychology", pek på dens effektivitet.

Induksjon

Hypnotiske induksjon kan innebære guidet visualisering brukes til å bringe en pasient til en tilstand av optimal avslapning. Dette kan skje mens pasienten liggende. I mange tilfeller er pasienten bedt om å fokusere blikket på et bestemt punkt i en tidsperiode. Hun er da rettet for å lukke øynene slik at prosessen kan gå videre til neste fase - levering av hypnotiske forslag.

Forslag

Hypnotisør vil typisk lese et skript som inneholder en liste med forslag. Noen forslag er utformet for å levere øyeblikkelig resultater, mens andre er laget for å utløse kontinuerlige fordeler lenge etter at økten er avsluttet.

Vekttap

Vekttap forslag er vanligvis laget for å bryte negative vaner rundt mat og spising. For eksempel, mange mennesker overspise når de er under stress eller er følelsesmessig opprørt. Et skript utformet for å løse dette problemet kan inneholde et forslag som oppfordrer deg til ikke å spise med mindre du er virkelig sulten. Mange vekttap scripts også forsøke å ubevisst øke stoffskiftet slik at flere kalorier blir brent i en hviletilstand. Vekttap skript kan også inneholde forslag utformet for å minske appell av fetende mat og foredle appellen mer sunn valg.

Trening

Den sentrale ideen bak hypnose for vekttap er at mye kan oppnås med riktig holdning og sinnstilstand. Som sådan, forsøker denne tilnærmingen til å veilede pasienten til et sted hvor han er mottakelig og ivrig etter å dra nytte av alle de verktøy som kan brukes for å oppnå vekttap. Trening er et slikt verktøy, og mange vekttap skript inneholder forslag som skal hjelpe pasienten lære å virkelig nyte trening slik at han er sannsynlig å engasjere seg i det oftere.

Resultater

I tidligere sitert studie, kvinner som ble behandlet med hypnose mistet i gjennomsnitt 17 kg. i løpet av ni uker. En annen studie utført av "Journal of Clinical Psychology" i 1985 tyder på at pasienter behandlet med hypnose fortsette å høste vekttap fordeler i årene etter sine økter.

Bivirkninger og komplikasjoner

Bivirkninger, slik som angst, svimmelhet og kvalme, er blitt rapportert. Hvis de forekommer, er disse vanligvis finne sted i løpet av induksjon. Terapeuter rapporterer også sjeldne tilfeller der en pasient spontant regresses til en traumatisk hendelse i fortiden hans. For å unngå disse komplikasjonene, sørg for at du velger en erfaren hypnoterapeut.

Gratis Vekttap ved hypnosis

Hypnose kan være et effektivt vekttap verktøyet. Det er ikke ment for de som trenger å gå ned i bare noen få pounds, men heller for de som har hatt problemer med å miste vekt eller holde vekten av og som trenger å gjøre noen permanente endringer for å hjelpe dem å opprettholde en sunn vekt.

Avdekke svakheter

For å gjøre de endringene du trenger, må du identifisere hvilke konkrete områder har holdt deg fra å miste vekt. Kanskje du har litt av en søt tann og spiser mer søtsaker enn du burde. Andre vanlige mat svakheter er salt mat og fastfood. Du kan ha problemer med å komme deg til treningsstudio med jevne mellomrom. Overspising kan være et stort problem, spesielt når det kommer til småspising hele dagen. Å spise for sent på kvelden kan også føre til vektøkning. Analyser dine matvaner og identifisere problemområder.

Skrive din Script

Når du har bestemt dine svakheter, må du skrive hypnotiske forslag til et script. Hvis du identifisert for eksempel at en bestemt mat craving er et problem, kan du skrive noe sånt som: "Jeg vil ikke spise godteri" og "Jeg vil ikke begjærer søt mat." Hvis problemet er relatert til å spise for mye, kan du velge å skrive en linje som sier: "Jeg vil spise bare når jeg er sulten" og "Jeg vil slutte å spise når jeg er full." Skriv ut en hypnotiske forslag for hver av dine svakheter, og velg 4:57 å snakke høyt til deg selv mens du er i hypnotisk tilstand. Dette vil være din første skriptet.

Entering the Hypnotic State

De fleste synes det er enklest å gå inn i hypnotisk tilstand ved å lytte til en forhåndsinnspilt CD. Du kan også lytte til avslappende musikk og fokus på avslappende muskler, tillater deg selv å falle inn i en nesten drømmeaktig tilstand. Øv å bringe deg inn i en hypnotisk tilstand før du introdusere skriptet. Når du har vært i stand til å hypnotisere deg selv med lite problemer for et par uker, er det på tide å introdusere skriptet. Mens du er i hypnotisk tilstand, snakker ditt script høyt fra minnet. Det er mulig å lese fra et stykke papir i stedet, men dette kan bringe deg ut av den hypnotiske tilstand.

Avslutte Program

Når du har brukt din første manus for et par måneder, bør du begynne å legge merke til endringer i oppførselen din. Nå er det på tide å bruke andre forslag du hadde skrevet ut for å gjøre et nytt manus. Fortsett å lage og bruke nye skript før du har fått gjennom alle dine hypnotiske forslag. Du kan også velge å se gamle skript for å hjelpe forsterke atferd på dem. Når du har mistet vekt, vil du finne at disse nye vaner vil feste med deg og bidra til å opprettholde vekten.

Hypnose og Adult Attention Deficit Disorder

For mange voksne med diagnosen ADHD (eller sliter med ADHD-lignende symptomer), kan standard medisinering behandlinger ikke være ønskelig, eller bare kanskje ikke være nok. Tilsynekomsten av hypnoterapi som en behandling for ADHD har gitt pasienter med en annen alternativ til tradisjonelle behandlinger, en uten risiko for bivirkninger, kjemisk avhengighet eller neurologisk skade. Hvis du vurderer en slik alternativ behandling, er det en god idé å starte med å gjøre deg kjent med de grunnleggende fakta og forskning.

Hypnose

I motsetning til populærkulturelle misforståelser, er hypnose ikke et overnaturlig fenomen eller en form for "mind control." Snarere er hypnose en endret bevissthetstilstand mye som søvn. I denne tilstanden, er en persons tankeprosess, oppfatninger og bevissthet om hans underbevissthet endret.

Konsentrasjon og hyperaktivitet

Siden hypnose skaper en sinnstilstand som er svært fokusert og avslappet, mange hypnotiske behandlinger, for eksempel de som er gjennomført av National Institute of Clinical Hypnotherapy, sentrum rundt å hjelpe pasienter lærer å oppleve dette rolig, fokusert sinnstilstand og la det påvirke deres daglige liv. Denne formen for behandling er rettet ikke bare mot bedre konsentrasjon, men også på å minimere problemene med hyperaktivitet.

Organisering

Hypnose er mye brukt som en måte å endre atferd og danne nye vaner. Dette gjøres ved å implantere forslag under transe tilstand, en tid da det ubevisste sinn er mer åpne for å motta dem. Denne teknikken er ofte implementert for å forsterke ønsket atferd mens de eliminerer uønskede seg. De fleste produkter rettet mot å håndtere ADHD symptomer med hypnose er basert i å bruke lignende typer "skript" (verbale meldinger hørt av en troll person) som de som brukes for personer som bruker slike programmer til å slutte å røyke, gå ned i vekt eller forbedre studievaner.

Effektivitet

Ved dette punkt, er effektiviteten av hypnose som en behandling for ADHD fortsatt blir bestemt gjennom klinisk testing. Noen av de mest lovende studier er opptatt av hypnotiske behandlinger, ikke på egen hånd, men som et supplement til neurofeedback behandlinger; ifølge legene. Arreed og Marianne Barabasz (i en artikkel presentert for APA), bruk av hypnose doblet effektiviteten av Neurofeedback behandlinger, kutte pasienten responstid i halvparten.

Tilgjengelighet

Hypnose-baserte behandlinger for ADHD er allment tilgjengelig i en rekke former, som strekker seg fra døgn- behandling til bøker til CDer. Men siden hypnose er, for det meste, ikke et regulert praksis, og siden hypnoterapi for ADHD er en relativt ny praksis, kvalitet og effekt av disse produktene og tjenestene kan være svært variabel.

Hvordan skrive en Hypnosis Script

Hypnose tekstskriving ISNA € ™ t vanskelig. De fleste profesjonelle hypnotherapists skrive sine egne skript for å skreddersy dem til måten de snakker. Du trenger en god fantasi og evne til å skape scener og situasjoner. Hver skriptet vil ha et bestemt tema. Ett skript vil indusere ro og fred i en persons € ™ s liv, vil en annen brukes til vekttap og røykeslutt. Det er hundrevis av skript for å forbedre kvaliteten på livet.

Bruksanvisning

•  Visualiser en scene i tankene dine som bringer om ro og fred. Scenen kan være av en tur i et felt av golden lin svaier med varm bris, videre gjennom det grønne feltet til en babling bekk, der vannet renner over steiner og ørekyt svømme uforstyrret. Pause. Lydene av naturen rundt deg at hjernen din til å drive. Fuglene synger høyt på grenene av høye trær, hopper fra gren til gren i solskinnet.

Legg merke til den blå himmel med hvite skyer som flyter forbi på varm bris som den beveger seg håret fra ansiktet. Solskinn føles avslappende, avslappende deg. Pause her i fem sekunder; tillate pasienten å visualisere scenen. Ditt sinn begynner å føle seg vel som dine bekymringer flyte bort med skyene. Du er trygg her i ditt spesielle sted, der ingenting kan skade deg.

Du er så avslappet nå som du har lyst til å stoppe og sitte en stund å nyte øyeblikket, beundre naturen, og oppleve ro. Du kan komme hit til din spesiell plass når du trenger å føle deg rolig og fredelig. Pause. Pust inn den varme luften landet og da vil du bli brakt tilbake til ditt bevisste sinn.

Ta de fredelige følelser med deg som vi telle tilbake fra greven av fem. Five - du følelsen uthvilt. Fire - du vil føle deg avslappet og rolig. Tre - du blir oppmerksom på dine omgivelser. Two - øynene dine begynner å åpne, og en - knipse med fingrene som en lyd signalet til pasienten - du er tilbake.

Tips og advarsler

 • Pass alltid pasienten føler seg før du starter hypnoterapi økt.
 • Alltid ta tid å få pasienten ut av hypnose på en forsvarlig måte.

Hvordan forbedre generell styrke Night gjennom Self Hypnosis

Folk er alltid på utkikk etter måter å øke sin styrke med så lite fysisk anstrengelse som mulig. En måte å øke muskelmasse og styrke er gjennom bruk av selvhypnose i et forsøk på å tilstand hjernen din som en måte å pleie dine muskler.

Bruksanvisning

Økende Styrke gjennom Self Hypnosis

•  Slapp av. Nøkkelen til selvhypnose er evnen til å slappe av ditt sinn og kropp nok til at det er i stand til å falle inn i en hypnotisk transe eller stat. Den enkleste måten å gjøre dette på er gjennom kontrollert pusting, avslappende visualiseringer, eller gjenta en avslappende mantra. Ideelt sett bør du slappe av ditt sinn og kropp i ca 15-20 minutter før du prøver selv hypnose.

Begynn selvhypnose. En måte å oppnå selvhypnose er gjennom å fokusere på affirmasjoner og visualisere hva du vil. Dette er en lett versjon av selvhypnose i at du er i en lys hypnotisk tilstand og kontroll. For umiddelbar styrketrening, kan du visualisere musklene blir større, trene den enkelte muskel områder og gjenta for deg selv at du blir sterkere og sterkere. Du bør legge merke til selvtilliten din vil ha økt og oppleve en følelse av empowerment. Du kan også føle seg sterkere.

Prøv dyp transe hypnose. Måten å ha de beste umiddelbare resultater, er å forsøke å falle inn i en dyp hypnotisk tilstand. Dette er staten som brukes i hypnotiske sceneshow og hypnoterapi. I denne tilstanden, er du ikke har kontroll eller bevisst på dine omgivelser og i stedet er fokusert på stemmen til den personen som gir retninger. I dette tilfellet vil retninger bli gitt av en kassett innspilt script som du forberedt på forhånd.

Tape en hypnose script. Det er mange hypnotiske induksjon skript tilgjengelig på Internett. Dette skriptet vil bringe deg inn i hypnotisk tilstand. En annen skriptet vil fokusere på å øke din muskelstyrke. Disse skriptene er vanskeligere å finne, men de er der ute, eller du kan lage dine egne. Du bør fokusere på at du blir sterkere, blokkerer smertemekanisme, øke adrenalin produksjonen, og visualisere større muskler. En endelig manus vil inneholde det motsatte teknikken av induksjon og vil bringe deg ut av den hypnotiske tilstand. Du bør lage tape eller CD på en slik måte at alle skriptene fører naturlig inn i hverandre.

Forsterk hver dagene. En hypnotisk kommando eller forslag må forsterkes på en jevnlig basis for å fortsette arbeidet. Hvis du oppdager en betydelig styrke økning, kan du endre manuset for å gjøre musklene enda større. Du bør gjenta skriptet hver noen dager for å være sikker på kommandoene og forslag fortsette å være effektive og etter flere uker behovet for forsterkning bør avta.

Hvordan lære telekinese og Hypnose

Hypnose er et kraftig verktøy som gir tilgang til det underbevisste med evnen til å rette mentale og fysiske ubalanser og overvinne livets hindringer. For å lære hypnose, må du mestre konsepter og teknikker for å indusere transe. Utdanning og sertifisering er avgjørende for din suksess som en hypnotisør. Forsøk aldri å indusere transe uten riktig forståelse av den hypnotiske prosessen.

Bruksanvisning

Mastering the Art

•  Forstå sinnet til den hypnotiske emnet. Du trenger ikke en grad i psykologi for å forstå begrepene det bevisste og ubevisste sinn. Tenk på det bevisste sinnet som den delen som er betalende oppmerksomhet. Du tenker og opplever verden gjennom øynene til ditt bevisste sinn. Det underbevisste regulerer all annen informasjon og funksjoner i kropp og sinn. Det bevisste sinnet kan bare beholde så mye informasjon før det blir overbelastet og det ubevisste, eller automatisk respons tar over. Dette skjer i dagliglivet når du føler deg overbelastet eller påvirket til å kjøpe et produkt fra en TV.

Vet hvordan å initiere hypnose. Opprette rapport er uten tvil den viktigste aspektet ved en hypnotisk forhold. Få tillit ved å avskaffe frykt og sikre kunden at de vil være trygge i økten. Kontroller at du er i et kontrollert og trygt miljø med lite støy og distraksjoner. Vær trygg, se i motivets øyne og alltid spørre om lov før inducing trance.

Lær å gjenkjenne tegn på trance. En god hypnotisør er en skarp observatør av verbale signaler. Folk gli inn og ut av trance flere ganger om dagen, så du må justere din tale med sin naturlige flyten av bevissthet. Glaserte øyne, tørr munn og en avslappet kropp tyder på trance.

Lær hypnotiske induksjoner. Vet hvordan å overbelaste det bevisste sinnet på en positiv måte. Berolige klienten at de føler seg godt og gi slipp på spenninger og bekymringer. Lære ulike typer induksjoner og kjenner dem godt nok til å svare på kundens reaksjoner.

Lær å bruke patter, eller strukturerte språkmønstre for å åpne underbevisstheten og justere bevisste ønsker med underbevissthet styrke. Tusenvis av pre-strukturert skript er tilgjengelig for å bidra til å håndtere saker som spenner fra spiker bite til fedme. Med en god forståelse av språket og tankene, vil du være i stand til å utvikle din egen patter og ikke stole på scripting. Terapeutisk bilder og guidede visualiseringer er kraftige verktøy for å påvirke varig endring.

Ansett utdype teknikker. Bruk progressiv avslapning, trappene og teller ned 5-1 som milde, mors deepeners. Anvende teknikker som arm stivhet, brøk hypnose og utfordringer for å utdype temaet på en mer faderlig måte.

Vet hvordan de skal vekke klienten. Telle opp igjen 5-1 eller har klienten si navnet hans høyt. Sørg for at hun er helt våken før du prøver å kjøre.

Tips og advarsler

 • Studie storheter som Milton Erickson og John Kappas, og de opprinnelige hypnotisører som James Braid og Franz Anton Mesmer.
 • Gjør deg kjent med NLP, atferdsterapi og guidede bilder.
 • Forsøk aldri å hypnotisere noen uten skikkelig trening.
 • Sjekk legitimiteten og akkreditering av skolen eller hypnose kurs du velger.

Hvordan er Hypnose Done?

Hvordan er Hypnose Done?

Hva er Hypnose?

Når folk flest tenker på hypnose, bilde de en uvitende frivillig gjort å klukke som en kylling eller utføre noen andre slike foul instruksjon. Til tross for den stereotypien foreviget av sceneartister, derimot, er realiteten i hypnose langt mer subtil, dens fundament langt sikrere, og dets potensial for helbredelse nesten ubegrensede.

Hypnose forekommer naturlig hverdag uten bruk av gull lommeur eller magiske ord, fordi hypnose er en mental tilstand, ikke en handling. Alle som har fokusert på noe så intenst at de mistet kontakten med verden rundt dem har opplevd hypnose til en viss grad. Den fascinerende ting om de endrede tilstander av hyper-bevissthet er de er også vanligvis forbundet med økt suggestibilitet.

Søknader

Ved hjelp av hypnose som et medisinsk alternativ har kommet langt siden dagene av Franz Mesmer og hans arbeid med animalsk magnetisme. Tilstander av hypnose har blitt dokumentert som vellykket behandling av irritabel tarm-syndrom og utrolig, som et alternativ til kjemiske anestesi under ellers smertefulle kirurgiske operasjoner. En rekke andre plager har blitt behandlet i hypnotisk tilstand, fra allergi og røykeslutt, til fobier og dype psykologiske traumer. Hypnose er vanlig å ta overspising, søvnløshet, spiker biting, stress og mangel på tillit. Det er også brukt til å innpode positive, ressurssterke følelser, motivasjon og evne til å lære.

Hypnotic Induksjon

Mange skoler eksisterer for å lære ulike former for hypnoterapi, og noen stater, som California, er mer mottakelige for praksis. Mens hypnose kan induseres i en rekke måter, er det to hovedfremgangsmåter. Den Ellman induksjon er likt det de fleste ville forvente fra en scene hypnotisør: beroligende toner som snakker om avslapning og foreslå en nedstigning dypere og dypere inn i hypnose. Mange utøvere lese fra eller huske et skript i starten, men med litt øvelse denne teknikken kan improviseres å være effektive på de fleste fag. Den Ericksonian tilnærming, oppkalt etter berømte hypnotisør Milton Erickson, er mer utfordrende fordi den er avhengig av metafor og tilsynelatende non sequitur å få tilgang til kraftige stasjoner i det underbevisste.

Noen vil si at de ikke kan bli hypnotisert, og det er sant at gjennom bevisst innsats folk flest kan motstå hypnose. Alle, men vil angi noen grad av hypnose naturlig, og vil være mottakelig for forslag når de forlater motstand. Selv selvhypnose kan oppnås med relativ letthet når du er åpen for ideen.

Mirakelkurer for Insomnia

Mirakelkurer for Insomnia


Insomnia er en tilstand som kjennetegnes av mangel på høy kvalitet søvn. I motsetning til det mange tror, ​​har denne tilstanden ingenting å gjøre med hvor mye du sover, men i stedet fokuserer på den type søvn du får, og hvordan du føler deg etter å ha sovet. Denne tilstanden kan vare alt fra en dag til en måned eller lenger. Mens det synes umulig å kurere søvnløshet hvis du har det, er det visse enkle ting du kan gjøre som kan hjelpe deg å få den søvnen du trenger.

Grunnleggende

Det er noen grunnleggende ting du kan gjøre i ditt daglige liv som kan hjelpe kurere søvnløshet. Først av alt, kan alt du spiser eller drikker i løpet av dagen påvirke kvaliteten på søvnen din, spesielt noe konsumert rett før du går til sengs. Prøv å ikke ha for mye koffein eller alkohol eller bruker for mye tobakk, som alle kan påvirke søvnen. Sørg også for at du sover i et stille og mørkt miljø. Støy og lys kan forstyrre søvnrytmer og føre til at du ikke å få god søvn. Endelig kan dine daglige aktiviteter og din mentale tilstand ved sengetid holde kroppen din fra å oppnå en avslappet tilstand. Prøv å holde stresset ut av tankene dine ved sengetid, og det anbefales at du ikke se på TV i sengen. Etter bare ett av disse retningslinjene kan gi deg den søvnen du leter etter.

Skritt for å hjelpe søvn

Det finnes også ulike tiltak du kan ta for å få til å sove. Prøv en variant av å telle sauer der du la tankene vandre til noe uviktig for å hjelpe den slappe av. Sørg for å bruke magen til å puste dypt og oxygenate blodet. Dette vil hjelpe nervesystemet slappe av. Prøv å bruke progressiv muskelavslapning, som består av bevisst avslappende en muskelgruppe om gangen, og starter med tærne og jobbe seg opp til hodet. Du kan også prøve guidet avslapning, hvor du følger et skript for å slappe av, eller meditasjon for å roe nervene og plassere deg selv i en bedre mental tilstand for søvn.

Andre måter å hjelpe

Andre ting du kan gjøre når du er ute etter lindring av søvnløshet inkluderer sove på en fast seng og ta et varmt bad. Fast sengen gjør at kroppen kan få den støtten den trenger, og bad slapper musklene før du sover. Også holde regelmessige leggetider, som vil hjelpe kroppen din komme inn i en naturlig søvnrytme. Ved hjelp av bare en eller to av disse teknikkene kan ha legende resultater for søvnløshet, og i noen tilfeller kan eliminere den.

Slik utfører Hypnose

Slik utfører Hypnose


Hypnose er en avslappet sinnstilstand der du er i stand til å nå din underbevissthet. I løpet av denne tilstanden, er sinnet mottakelig og suggestible. Det er åpent for instruksjon som kan hjelpe deg å gjøre positive endringer. Hypnoterapi gjør bruk av denne avslappet tilstand for å løse problemer som angst, søvnforstyrrelser og røyking. Hypnose er også brukt til å innpode selvtillit og motivasjon. Hypnose blir ofte misforstått som hypnotisør ta kontroll over sinnet. Under hypnose, trenger du ikke overgi din vilje til hypnotisør. Du er rett og slett åpen for forslag, som du kan nekte å følge hvis de i konflikt med dine verdier.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Snakk med motivet om hypnose. Forklare ham de ulike trinnene du vil følge og reaksjonene han kan gjennomgå. Samarbeid med faget er svært viktig å hypnotisere ham hell. Hvis han har hatt en dårlig opplevelse under en tidligere hypnose sesjon, forklare at du ikke vil gjøre ham gjøre noe ubehagelig eller mot sin vilje. Også diskutere eventuelle forslag han ønsker du å gjøre etter at han har blitt hypnotisk indusert. Disse instruksjonene kan hjelpe ham få til en positiv endring.

Ta motivet til en stille, svakt opplyst rom. Sitte ham i en stol eller sofa. Oppmuntre ham til å legge seg ned hvis han foretrekker. Ideen er å gjøre ham komfortabel.

Be faget å lukke øynene, ta et dypt pust og slappe av. Snakke med ham sakte, oppmuntre ham til å la gå av forstyrrende tanker og konsentrere seg om å slappe av. Fortell personen til å fokusere på en del av kroppen hans på en gang og føler det blir avslappet. Bruk denne metoden til å slappe av hele kroppen.

Gi forslaget om at dere begge valgte i første trinn. For eksempel, hvis du ønsker å forbedre pasientens tillit, fortelle ham: "Du er en trygg person. Du har en vakker personlighet."

Råde motivet du kommer til å bringe ham ut av hypnose. Fortell ham at du vil telle baklengs 5-1, og at med hvert nummer vil han føler seg mer våken og vil åpne øynene gradvis. Etter at du har kommunisert dette trinnet, begynne å telle når han kommer sakte ut av hypnose.

Tips og advarsler

 • Ikke rush gjennom prosessen med å slappe av motivet. Om nødvendig, gjenta prosessen.
 • Bruke setninger av positiv forsterkning som "Thatâ € ™ s riktig", "Very good", "Du gjør det riktig," mens du slapper av emnet.
 • Gi instruksjoner under hypnose for å få til en positiv endring. For eksempel kan du hjelpe ham å bli kvitt dårlige vaner eller helbrede fra emosjonelle traumer.
 • Ferdige hypnose skript er tilgjengelig på nettet.

Hvordan lage en Hypnose CD

Hvordan lage en Hypnose CD


Hypnotiske tilstander av fokusert oppmerksomhet er veldig naturlig. De fleste går inn og ut av dem flere ganger om dagen - blir absorbert i en bok eller film er en lett hypnotisk tilstand. Gjør din egen hypnose CD krever noen undersøkelser og tålmodighet, men er verdt innsatsen. Du kan dra nytte av underbevisstheten til å gå ned i vekt, slutte å røyke, kontrollere smerte eller bare slappe av og ha en hyggelig opplevelse. Du kan mønster skriptet etter andre, eller tilpasse den til alle formål du velger.

Bruksanvisning

Skrive en Script

Gjør noen undersøkelser på nettet eller i en bokhandel på hypnose skript som arbeider med ditt område av interesse. Det er vanligvis eksempelskript for selvhypnose, som kan fungere som de er, eller du kan endre dem for din situasjon. Når du ser hvor skript er formulert, kan du lage dine egne. Det er viktig å bruke språket kompatibel med din tro og verdier, språk som er meningsfullt for deg. For eksempel, hvis en prøve hypnose skriptet inneholder språk om stranden og du hater å gå dit, ikke vedta at bilder.

Skriv en hypnotisk induksjon å skape stillhet av kroppen. En induksjons fører deg inn i opplevelsen, slapper deg og forbereder deg for de forslagene som kommer. Noen skript bruke instruksjoner om å slappe av ulike muskelgrupper - kalt progressiv avslapning - mens andre fokuserer på å bremse ned puste prosessen. Induksjon kan vare alt fra fem til 10 minutter.

Kople inn fantasi ved disassociating fra ordinære virkeligheten. Ofte denne delen av induksjon innebærer å gå til en "favorittsted" i naturen, kanskje et sted i fjellet eller stranden, en innsjø eller bekk eller vakker eng du har besøkt. Som du skriver det, praksis å bruke alle dine sanser for å virkelig "være der" i dette stedet, og skape en komplett opplevelse av å være borte fra din vanlige våkne virkelighet.

Lag en liste over ideer du ønsker å foreslå til deg selv. Ideer kan være filosofisk, og kan omfatte de grunnene du ønsker å gi opp en viss atferd som røyking ("jeg nå vet jeg ønsker å leve et sunnere liv" er ett eksempel.) Ideer kan også foreslå atferd, for eksempel "Hver gang jeg tenker på å røyke en sigarett, finner jeg at mitt ønske har gått bort. "

Tenk på nyttige post-hypnotiske forslag, for eksempel "Når jeg legger merke til musklene mine Tensing med angst, jeg umiddelbart ta dype, avslappende åndedrag for å slappe av." Eller "Hver gang jeg kjører inn i denne personen som såret meg dypt, jeg føler meg sterk, vel vitende om dette er fortid, og han eller hun ikke lenger har makt."

Ta med deg tilbake til virkeligheten sakte innenfor skriptet, slik at god tid til å justere. Foreslå at energien er tilbake til dine armer og ben, og at du føler deg mer våken. Deretter telle frem fra en opp til 10, og nevner når du er ferdig å telle, vil du åpne øynene dine og føler deg uthvilt og avslappet.

Innspillingen av Script

Øv lesing gjennom manuset flere ganger før du ta det opp. Ideelt sett bør det gå rundt 15 til 20 minutter. Når du blir mer praktisert ved hypnose, kan det ta kortere tid å oppnå en hypnotisk tilstand, og du kan spille inn en kortere versjon.

Spill inn manuset til datamaskinen din eller på en annen programvare opptaksenhet. Når det er i MP3 form, brenne den på en CD, spille den tilbake og nyte det.

Lytt til CD gjennom hodetelefoner for å fordype deg i opplevelsen. Dette bidrar til å stenge ute noen utenfor støy eller forstyrrelser. Finn et sted der du ikke vil bli forstyrret.

Tips og advarsler

 • Når du tar opp, snakker langsomt og tydelig, slik at god tid for informasjonen til å synke inn.
 • Aldri lytte til en hypnose-CD mens du kjører eller hvor du kunne bli forstyrret.

Hvordan bruke hypnose for å miste vekt

Hvordan bruke hypnose for å miste vekt


Gå ned i vekt ved hjelp av hypnose som et verktøy i kombinasjon med kosthold og mosjon. Hypnose i seg selv ikke fungerer, men det kan være effektivt i kombinasjon med å forstå vekt problemer og andre tiltak iverksettes. Folk har brukt hypnose å miste vekt i en rekke år.

Hvordan bruke hypnose for å miste vekt

•  Forstå at hypnose for å miste vekt bistår med motivasjon og erstatter ikke endringer i kosthold og mosjon.

Bestem ditt nivå av forpliktelse til å gå ned i vekt. Hypnose hjelper forsterke besluttsomhet og konsultasjonen kan bidra til å utvikle besluttsomhet. Men er det en god idé å ha minst en viss grad av forpliktelse først.

Forskning en hypnose utøveren. Du vil ha noen som er en registrert profesjonell gjennom American Society of Clinical Hypnosis.

Be utøveren å forklare et program for å miste vekt ved hjelp av hypnose som en motivator. Mange utøvere først arbeide med å forstå vekt problemer slik som å spise for komfort å overvinne stress eller for å avverge kjedsomhet.

Gjør deg klar for mer enn én økt. Det kan ta mer enn ett for å få besluttsomhet og motivasjon er nødvendig.

Tenk selvhypnose. Det finnes en rekke programmer på nettsteder for å hjelpe til med selvhypnose, selv om det kan være lurt å ha en profesjonell session først.

Hint

 • Skriv ned å spise vaner for et par dager før rådspurt hypnose utøveren. Hypnose hjelper deg å bryte vaner, så det er en god idé å vite hva noen av dem er.
 • Det er selvhypnose kassetter og CD-er som hjelper til med vekttap. Velge elementer fra anerkjente utøvere.

Hvordan virker Hypnose Work for vekttap?

Hvordan virker Hypnose Work for vekttap?


Hypnose oppstår når din tilstand av bevissthet er endret. Hypnotherapists er fagfolk som spesialiserer seg på dette alternativ behandling. Talsmenn hevder hypnose kan endre måten du tenker på mat, eliminere cravings og bli mer selvsikker. Visse mennesker, som de som er mer underdanig, blir vurdert som svært utsatt for å bli hypnotisert. Men leger har en tendens til å tenke at hypnose er ikke et eneste svar på vekt problemer.

Om

En hypnoterapeut får deg til å forstå din atferd. Så hun setter tankene dine på et sted hvor det er svært oppmerksomme, avslappet og utsatt for forslag.

Teorier / Spekulasjoner

Mens under hypnose, gjør at økt konsentrasjon deg å overvinne vekttap feil. Talsmenn sier det kan hjelpe folk som arbeider med fedme fordi de lærer å spise bedre og opprettholde gode vaner.

Forslag

Hypnotisør bruker forslag som, "Cravings ikke lenger interesserer deg. Frisk frukt og grønnsaker nå appellere til deg." Hun bruker et slikt forslag for å endre din måte å tenke på.

Betraktninger

Det er striden rundt kunsten hypnose og om det virkelig kan bidra til vekttap. Ifølge en ABC News intervju med Dr. David Katz ved Yale University, er hypnose ikke en endelig løsning til vekttap. Han sier at det kan bidra til å miste vekt, men det løser ikke problemet på egen hånd.

Effekter

Selv folk som er leery av hypnose sier det kan hjelpe, spesielt hvis du gjør det i forbindelse med kosthold og mosjon. Det er trygt, i seg selv, men på grunn av din endret bevissthetstilstand, sjekk hypnotisør legitimasjon.

Har hypnose for vekttap?

Hypnose for vekttap er en spennende, men kontroversiell, alternativ behandling. Delte meninger om hvorvidt folk ned i vekt gjennom hypnotiske forslag.

Hypnose Definition

Hypnose er en kunstig indusert trance-lignende tilstand hvor motivet er mer følsomme for forslag. Mens det er kjent for de fleste gjennom filmer og TV som en mystisk form for tankekontroll, er hypnose brukt i mange terapeutiske grunner.

Hvordan Hypnosis Works

Hypnose virker ved å lede fagene inn i en avslappet tilstand, der de lærer nye tankemønstre og atferd. Motivet er så oppslukt i hypnoterapeut retninger at han ikke blir distrahert av verden rundt ham. Dette er mye som blir oppslukt av en bok eller film til poenget med å stenge ute omverdenen.

Forskningsresultater

Flere studier synes å vise at hypnose hjelper folk ned i vekt når den er koblet sammen med noen andre adferdsmodifisering teknikker.

Ifølge en 1985 studie publisert i Journal of Clinical Psychology, fant forskerne DN Bolocofsky, D. Spinler og L. Couthard-Morris at bruk av hypnose økt mengden av vekttap: "Hypnose kan ... gå inn som en psykologisk forsterker. Hypnose kan hjelpe individer i å lære positive spise atferd og skape sunne langsiktige mønstre av matinntaket. Motiv som er da mer sannsynlig å innlemme reglene for en bestemt
program i sine atferds regimer. "

En 1996 studie av I. Kirsch publisert i Journal of Consulting and Clinical Psychology bemerket et vekttap på seks pounds uten hypnose og 11.83 pounds med hypnose basert på en meta-analyse av seks studier.

En 1998 studie ved Churchill Hospital i Oxford, England, fant en "statistisk signifikant resultat i favør av hypnoterapi. Men fordelene var små og ikke klinisk signifikant."

Alle disse studiene sammenlignet atferd vektkontrollprogram (f.eks kosthold, mosjon, stress-management programmer) gjort med og uten hypnose.

Velge en hypnoterapeut

Hypnotherapists og hypnoterapi programmer varierer. Spør venner og familiemedlemmer om hypnotherapists med hvem de har jobbet. Når du velger en hypnoterapeut, møte med henne for å være sikker på at du ville ha en god rapport med henne. Tillit er et fundament av hypnoterapi og er nødvendig for at hennes forslag å jobbe.

Vær klar over forskjellen mellom en hypnotisør og en hypnoterapeut. En hypnotisør er noen som induserer en person i hypnose og gir positive forslag for å forbedre hans / hennes trivsel. En hypnoterapeut gir også positive forslag, men også kan utføre rådgivning og andre behandlinger. The American Society of Clinical Hypnosis og National Board of Certified Clinical Hypnotherapists er blant organisasjonene som tilbyr sertifisering til medisinske fagfolk som gir hypnoterapi.

Mens det er ingen nasjonal sertifisering av hypnotherapists, mange stater krever dem til å bli lisensiert. The National Guild of Hypnotists tilbyr sertifisering for å legge hypnotherapists (det vil si de uten minst en mastergrad i helsefag) ved gjennomføring av 100 timer med hypnoterapi trening.

Selvhypnose produkter

Mange produkter kan lære selvhypnose teknikker. De er tilgjengelige i boken, lyd og video format. For det meste, disse produktene lede deg inn i en avslappet tilstand, så gi positive forslag for vekttap. Disse teknikker må brukes konsekvent for å være effektive. Selvhypnose bøker kan være mer praktisk og mindre kostbart at hypnoterapi besøk; derimot, er de forslagene som tilbys ikke tilpasset dine spesifikke behov.

Før du kjøper en hypnose produkt, lese anmeldelser for å finne ut nøyaktig hva hver inneholder og om andre brukere har hatt suksess. Finn ut forfatterens eller presenter legitimasjon. Pris er ikke nødvendigvis en indikasjon på kvalitet. Finn ut produsentens tilbakebetaling politikk før kjøp.

Hensynet

Å miste vekt er aldri lett. Hypnose kan gjøre dette lettere, men du vil fortsatt ha til å endre vaner og atferd over lang tid. Hvis du tror hypnose vil lede deg til å spise mindre og trene mer, så gi det et forsøk.

Hvordan redusere Kvalme ved Self Hypnosis

Hypnose er helt trygt og naturlig. Faktisk, har du funnet deg selv i hypnotiske tilstander gjennom hele livet mens du ser på TV, spille spill som barn, ser en god film, lese en bok eller delta i enhver situasjon som fanget din fokusert oppmerksomhet.

Ditt sinn er åpen for forslag mens du er i en hypnotisk tilstand, og det er gjennom denne bevissthetstilstand som du bokstavelig talt kan omprogrammere dine tanker, tro, frykt og atferd, og selv motvirke virkningene av sykdom, som for eksempel kvalme. Din underbevissthet er din lydig tjener og er et flott verktøy for selvhelbredelse. Besøk en profesjonell hypnotisør som kan vise deg hvordan selvhypnose fungerer, eller lære hvordan du gjør det på egen hånd.

Hvordan redusere Kvalme ved Self Hypnosis

Selvhypnose Steps

•  Fjern kjæledyr og slå av TV, telefon og andre enheter som kan forstyrre deg. Drikk et glass vann til hydrat kroppen din og gå på badet hvis det er nødvendig.

Du kan sitte oppreist på en komfortabel stol eller ligge på en seng; sitter er et bedre alternativ, fordi det er mindre sannsynlig at du vil sovne.

Skriv ned noen positive affirmasjoner (setninger) om hva du ønsker å oppnå i løpet av økten. For kvalme, skrive noe sånt som: "Med hver pust ut, jeg slipper alle følelser av kvalme", ​​"Kroppen min føles så bra akkurat nå", "Jeg tenker på kroppen min på positive måter," "Jeg er full av energi og helse »,« Jeg elsker og godkjenne av meg selv "," jeg er trygg. "

Lukk øynene og ta flere dype, langsomme åndedrag, pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. La hvert åndedrag bære deg dypere inn i avslapning.

Tenk deg en scene som gjør at du føler deg helt avslappet, fylle i så mye detaljer som du kan og bruke alle dine sanser. For eksempel kan du se deg selv vandre langs stranden på en vakker, solfylt dag, følelsen av varm, myk sand mellom tærne, lukte havet bris, smake den salte luften, merke og høre måker som de flyr forbi i formasjon, og se de skummende bølgene rulle inn og ut.

Se deg selv stående foran en dør, åpner den og går inn i en strålende, varmt lys, til du kommer til toppen av en spiral trapp med 10 trinn. Som du kommer ned, telle 10-1 for hvert trinn, føler deg selv å gå dypere i avslapning med hvert trinn.

Si til deg selv etter å ha tatt det siste steget, "Jeg er nå dypt avslappet og rolig." Gjenta de positive påstander du forberedt så mange ganger du ønsker, og legger mer hvis du ønsker det.

8. Gå til lavere trinn av vindeltrapp og begynne din retur, teller hvert trinn fra 1 til 10.

Åpne døren på toppen av trappen, gå gjennom den strålende, trøstende lys og legge merke til du er tilbake på rommet ditt. Smil og ta en liten stund å nyte alle de gode følelsene feiende over deg og sier: "Jeg er nå våken og tilbake på rommet mitt." Deretter åpner øynene dine.

Hint

 • Gjør alltid dine uttalelser i presens, for eksempel "jeg er" eller "jeg har." Å si "jeg vil" instruerer din underbevissthet til å holde hva du ønsker å oppnå i fremtiden, i stedet for nå.
 • Hold alle dine uttalelser positive heller enn negative. Gjør opp din egen affirmasjoner for å lindre kvalme eller ubehag, bruker ord som føles bra for deg.
 • Bruk fantasien til å lage noen avslappende scene du vil. Husk å bruke alle dine sanser, for å gjøre det til en ekte som mulig.
 • Ta kontakt med en mental helse profesjonell hvis du har en stor psykisk lidelse før under selvhypnose.
 • Kontroller at du er lys våken før du starter selvhypnose; ellers kan du sovner.
 • Klyp deg selv å sørge for at du er fullt tilbake før du utfører andre aktiviteter.

Hypnose for vekttap

Mange har funnet ut at vekttap gjennom hypnose eller selvhypnose kan være en fin måte å miste vekt og holde den av. Hypnose fungerer ved å gi innspill til det ubevisste sinn som ikke bare eliminere den dårlige vanen som fikk deg til å få vekt, men også implementere nye vaner for å hjelpe deg å miste vekt.

Snacking

Småspising hele dagen kan være en god ting når det gjøres riktig, men hvis du er nå for feil mat eller snacking for ofte, kan dette føre til vektøkning. Hypnotiske forslag til snacking er tilpasset basert på ditt behov. Hypnotisør vil prøve å identifisere hva som får deg til å nå for en matbit (ser på TV, kjedsomhet, for eksempel), og prøve å eliminere de vaner. I tillegg kan han eller hun også bruke hypnose for å hjelpe deg å velge sunnere matvarer til snack på.

Overspising

Overspising kan ofte hindre vekttap. Hypnotiske forslag for å eliminere overspising kan inkludere "Du vil bare spise når sulten", "Du vil slutte å spise når du er full," og "Du har tillatelse til å forlate mat på tallerkenen din". Hypnotisør vil også prøve å finne årsakene bak din overspising og fjerne faktorer som fører deg til å overspise. Ofte folk ikke skjønner hvorfor de er overspising og slett identifisere problemet ved hjelp av hypnotisør kan være en løsning.

Cravings

Cravings for feil typer mat kan ødelegge enhver diett. Hypnotisør vil hjelpe deg å identifisere hvilke matvarer er dine svakheter og hindre deg fra å ha cravings for denne type mat. For eksempel noen hypnotiske forslag kan inkludere "Salt mat vil ikke smake godt", "Du vil bare spise søtsaker for spesielle anledninger", "Du vil bare ha en dessert i uken" og "Du vil begrense deg til en porsjon pommes frites en måned. "

Healthy Eating

I tillegg til å fjerne cravings for usunn mat, kan dine hypnotisører også hjelpe deg til å føle et ønske om å gjøre sunnere valg. Dette kan enten bety å bruke hypnotiske forslag for å hjelpe deg å holde seg til en bestemt diett, eller forslag som oppfordrer deg til å spise riktig mengde av sunnere matvarer. Disse forslagene vil bli tilpasset basert på hva dine diettbehov er og hva planlegger du og din hypnotisør velger å følge.

Trening

Trening er en viktig del av å miste vekt. Hvis du er frisk nok til å trene, kan det hende at hypnotisør inkluderer noen forslag for å hjelpe deg å få mer aktiv. Noen eksempler er "Du vil nyte å gå til gym", "Du vil gå steder når det er mulig," og "Du vil gjøre en sterk innsats for å være mer aktiv." Du og din hypnotisør kan diskutere hvilke forslag du tror vil fungere best for deg basert på hva du er i stand til å gjøre.

Vekttap Gjennom Hypnosis: Suksesshistorier

Når du vurderer hypnose som en måte å gå ned i vekt, er det noen gode nyheter og noen dårlige nyheter. Den gode nyheten er at denne metoden kan fungere for deg hvis riktig gjort og, ideelt sett, slo seg sammen med andre atferd modifikasjon teknikker. Den dårlige nyheten er at det er mange svindel lovende resultater som sannsynligvis ikke vil bli oppnådd, mens du tar pengene dine. Hvis du undersøker den riktige måten å kombinere hypnose med atferd modifikasjon, kan du gå ned i vekt gjennom hypnose.

Betraktninger

Vokt dere for krav som forteller deg at du vil gå ned i vekt kjapt gjennom hypnose. Vekttap kan ikke være momentant. I tillegg, hypnose, hvis det gjøres feil, kan være skadelig. Dr. David Spiegel snakket om dette på en episode av Dateline NBC. Han advarte folk til å være skeptiske til alle krav som hypnose kan endre arbeidet i sinnet.

Funksjon

Ansvarlig hypnotherapists vil fortelle deg, ifølge Dr. David Kaplan, at hypnose skal bare være en del av en integrert vekttap programmet. Fordi hypnose introduserer suggestibility hos noen mennesker, kan hypnose endre matvaner av overvektige mennesker, slik at vekttap å skje. En studie utført av Bolocofsky, Spinler og Coulthard-Morris (1985) viste at hypnose, kombinert med en atferds program utviklet for å endre matvaner, bidro vesentlig til vekttap.

Fordeler

Grunnen hypnose fungerer for å miste vekt er fordi det øker en persons evne til å handle på vekttap forslag. Hypnose vil også positivt forsterke vekttap. Hypnose kan hjelpe folk lære å spise riktig, en nøkkel til vekttap. Hypnose bidrar også til å holde vekten av på lang sikt ved å skape og forsterke sunne matvaner.

Expert Insight

For å være vellykket å bruke hypnose for å gå ned i vekt, er blitt anbefalt av Bolocofsky et al studie og av en annen studie av Andersen, til (1985) ser en hypnotisør for åtte uker eller mer, og å kombinere dette med selvhypnose. Du må se opp for annonsører som hevder at du vil miste vekt fra bare en hypnotiske økt. Det er ikke lett å gå ned i vekt hvis du er overvektig. Ethvert program må skje på en jevnlig basis for en betydelig periode.

Potensiell

En hypnotisk program skal være unike for hver person. Du bør planlegge på dette programmet tar opp litt tid og krefter hvis du vil at den skal fungere. Hvis du kjøper inn i et program som lover enkel og rask vekttap gjennom hypnose, være forberedt for dette programmet for å ikke oppnå de ønskede resultater. Men når det kombineres med en annen form for atferdsmodifikasjon designet for å endre matvaner, kan du gå ned i vekt gjennom hypnose og holde den av.

Cost of Hypnosis for vekttap

Cost of Hypnosis for vekttap


Vekt-kontroll er en av de akutte og de vanskeligste betingelser for å behandle. The Centers for Disease Control (CDC) rangert fedme som "nummer én helse trusselen mot Amerika" i 2004 Til tross for et bildesøk dollar vekttap industrien, mer enn 400.000 amerikanske borgere dør av fedme hvert år. Hypnose er en stadig mer populær måte å behandle vekttap på en helhetlig og nonintrusive terapi som oppfordrer vane kontroll og kosthold etterlevelse. Ifølge Dr. John Kappas, grunnleggeren av Hypnose Motivasjon Institute, 95 prosent av vektproblemer stammer fra emosjonelle problemer.

Time Frame

Den generelle suksessrate på vekttap hypnoterapi er subjektiv. Den raskeste og mest observerbare suksesser kommer fra kunder som er overvektige på grunn av en overaktiv spise vane. Hvis vekten kommer fra dyp-seeded emosjonelle problemer eller traumer, kan behandlingen ta år. Klientens grad av engasjement, grad av fedme og symptom origi spille en avgjørende roll i den terapeutiske tidsramme. Det er umulig for noen å vite sikkert hvor lang tid det vil ta for noen å gå ned i vekt. Vær på vakt mot hypnotisører og programmer som lover resultater i en bestemt tidsramme.

Typer

Gjennomsnittet i-kontoret hypnose sesjon varierer fra 75 dollar til 150 dollar per time og krever gass og reiseutgifter, samt tid savnet fra jobb eller hjemme. Vekttap seminarer og gruppe klasser varierer fra et par hundre dollar for en dag til tusenvis av dollar for en helg eller uke-lange klasse. For de mer komfortable med å bo hjemme, mange hypnotisører nå tilby web eller telefon økter for en lavere kostnad enn kontor besøk. Kostnaden av CD-er, DVD-er og hjemmebaserte studie kurs kjøre gamut fra 50 dollar til 500 dollar.

Geografi

Lovligheten og tilgjengeligheten av hypnose varierer fra stat til stat. Du vil finne høyere priser og større reiseutgifter i stater med strenge forskrifter eller færre utøvere. Hvis du befinner deg i et avsidesliggende område eller bundet til hjemmet, vurdere online hypnose via webkamera eller et hjem studie CD eller DVD.

Betraktninger

Fedme er ansett å ha en medisinsk etiologi, så de fleste hypnotherapists vil kreve en medisinsk henvisning fra en lisensiert lege. Legen må utføre en fysisk undersøkelse, gi skriftlig samtykke og ofte tildele en fornuftig diett plan. Kjepphest og krasje dietter er motløs, som målet om hypnoterapi er gradvis, målt suksess.

Mål

Hold kostnadene i grunnen ved å sette rimelige ukentlige suksess tiltak. Forvente å tape rundt to pounds en uke for å redusere fysisk og følelsesmessig belastning, mens justere til en ny kropp og livsstil. Selv om lengden av behandlingen ikke kan forutsies, bør de fleste tilfeller vise en viss bedring i løpet av de første 10 sesjoner. Ha tålmodighet, men ikke fortsette å bruke penger på noen behandlinger som viser ingen tegn på suksess.

Online Hypnose for Weight Loss

Det finnes ikke nok bevis til å foreslå at selvhypnose fungerer for vekttap. Hva det kan være i stand til å gjøre er å forsterke de positive endringene som du trenger å gjøre for å gå ned i vekt effektivt. Hypnose for selv-forbedring handler om atferd modifikasjon og slippe løs underbevissthet til å hjelpe med våre beslutninger. Programmene vil aldri fungere uten betydelig oppmerksomhet til kosthold og mosjon som hovedvirkemiddel for å gå ned i vekt.

Gode ​​valg

Den virkelige hemmeligheten til å miste vekt er å gjøre gode valg. Hver dag blir vi konfrontert med beslutninger om maten som vi skal spise og hva det vil gjøre for kroppen vår. Hver beslutning som vi gjør må gjøres med et øye mot den beste ernæring for kroppen. Snacks og søtsaker er en fristelse som noen kan finne vanskelig å unngå og dette er matvarer som undergraver vekttap innsats.
Online hypnose hjelper å trene sinnet til å holde disse gode valg og beslutninger i forkant av våre sinn. Den konstante forsterkning av hvilke matvarer vi bør velge og hvilke vi bør holde deg unna kan hjelpe med å ta disse avgjørelsene.

Behavior Modification

Over tid, når du fortsetter å gjøre gode valg i kosthold og vekttap innsats, vil de begynne å bli andre natur. Dette er målet for atferd modifikasjon. Vi utviklet våre usunne matvaner over en lang tidsperiode, og det kan ta lang tid å lære nye vaner.
Se etter en online hypnose program som vektlegger atferd modifikasjon. Med nok tid og praksis, vil disse vanene bli din naturlige måte å spise og leve livet ditt. Hvis selvhypnose bidrar til å holde deg på sporet, så det er vel verdt å bruke tid og investeringer.
Undersøke de ulike online hypnose sider og lære så mye du kan om atferd modifikasjon gjennom hypnose. Noen nettsteder kan tillate deg å prøve programmet for å avgjøre om det er riktig for deg. Mens noen av nettstedene kan gi programmer du kan laste ned, mens andre kan ha mer informasjon om hypnose og hvordan det kan fungere i livet ditt.

Sunn Livsstil

Når du har klart å endre atferd og gjøre gode valg når det gjelder mat, er du på vei til en sunnere livsstil. Ikke glem å inkludere øvelsen i vekttap innsats. Det kan være noen selvhypnose programmer som kan hjelpe deg å huske øvelsen i din daglige timeplan.
En sunn livsstil er en kombinasjon av godt kosthold og rikelig med mosjon for å opprettholde eller gå ned i vekt.

Hvordan øke metabolismen med Hypnose Torrent

Øke stoffskiftet er svært viktig. Blant annet vil det tillate deg å spise mer, og det vil overordnede hjelpe deg til å føle deg bedre. Spørsmålet er hvordan gjør du det? Vi vil kutte på sak akkurat nå: det kommer til å bli vanskelig. Heldigvis finnes det programmer på nettet som kan hjelpe deg til å lære selvhypnose, som du kan bruke for å øke stoffskiftet. Du kan betale en betydelig sum for en av disse kursene, eller du kan bare laste ned en ved hjelp av en torrent tracker.

Hvordan øke metabolismen med Hypnose Torrent

•  Last ned en torrent-klient til datamaskinen (se Resource avsnittet nedenfor). Last ned en torrent-klient som har evnen til å håndtere flere torrent-filer, som er flott for de som ikke er sikker på hvilken hypnose program de faktisk ønsker. Installer programmet ved å følge instruksjonene. Hver torrent program er forskjellig, men generelt vil du installere ved å dobbeltklikke på ikonet.

Finn en anstendig selvhypnose torrent. Den beste måten å gjøre dette på er å lese anmeldelser på forskjellige programmer, og velg deretter hvilken du vil. Det er tonnevis av programmer der ute, men sannsynligvis bare en som vil fungere for deg.

•  Last ned torrent. Avhengig av hvor mange trackere er tilgjengelig for en gitt torrent, vil du enten ha det i noen få timer, eller noen dager. Det er viktig at du ser på antall seeders festet til torrent. Jo flere seeders du har, jo større sjanse har du for å faktisk laster ned filen. I tilfelle at du ikke har noen seeders vil det enten ta svært lang tid for deg å laste ned filen, eller du kan ikke få det i det hele tatt.

Les instruksjonene som følger med torrent-filen du har lastet ned. Noen filer kan være svært enkle, og noen av dem kan kreve litt arbeid å bruke. Uansett, så lenge du les bruks filen som følger med dem bør du være i orden. For eksempel kan en torrent innebære at du åpner et stort antall komprimerte filer, mens en annen kan bare innebære å peke og klikke.

Nyt hypnose torrent. Len deg tilbake, slappe av, og la den gjøre sin magi. Det vil naturlig nok ta ganske litt tid for at det skal fungere, men over tid vil du begynne å se en forskjell i deg selv. Det blir ikke lett, men ingenting verdt å gjøre noen gang er.