Digidexo.com

mandler oil bra for hud?

Er Tea Tree Oil bra for ansiktet ditt?

Brukt for sine helbredende egenskaper ved Australian Aboriginal stammene hundrevis av år siden, er tea tree olje nå anerkjent som en av de beste urte våpen mot akne. Helse Mad sier at denne oljen kommer fra Melaleuca Alternifolia anlegget, og er hentet fra de klebrige blader.

Hvorfor Sett det på ansiktet ditt?

Tea tree olje ble funnet å være effektiv i behandling av sopp i 1930 av Dr. EM Humphrey. The Naked Scientist hevder også at når tea tree olje er brukt til bakterier, mengden av bakterier faller med 90%. Som sådan, har denne oljen blitt brukt til å hjelpe trenge gjennom huden og tømme den ut. Tea tree olje vil klare opp akne du allerede har, samt bidra til å forhindre utbrudd av kviser og hudormer i fremtiden.

Hvordan bruke det

Før sengetid, fjerne alt av makeup med en makeup remover, akne vask av ditt valg og varmt vann. Smør litt tea tree olje på en bomullspinne, en Q-tip eller en vev. Forsiktig gni oljen inn i ansiktet ditt. Ikke vask tea tree olje av før seng som sin beste effektene vil oppstå hvis du lar den sitte på huden over natten, ifølge Acnemyths.com.

Bruk i kombinasjon med annen Acne-Fighting Agent

Før du bruker tea tree olje på ansiktet ditt, vask huden med en annen akne-kampene agent. Dette vil bidra til å fjerne makeup og åpne porene slik at huden din er klar til å motta denne kraftige naturlige stoffet. Som akne vask du velger er opp til deg, men les nøye etiketten. Akne vask bør inneholde salisylsyre som den aktive bestanddel.

Hvor befinner Tea Tree Oil

Tea tree olje kan nå bli funnet på nesten hvilken som helst dagligvarebutikk eller stoff butikken og markedsføres i en rekke produkter og merkevarer. Sørg for at du plukker opp et produkt som er merket 100% tea tree olje. Hvis det er utvannet eller blandet med andre ting, kan det ikke fungere så bra. Forvent å betale rundt $ 5 til $ 10 for din flaske.

Andre bruksområder

Selv om tea tree olje ikke kan brukes internt (ikke prøv og drikke tea tree olje), kan den brukes på en rekke andre problemer. DAB litt på en sår tann, påfør noen dråper på en byll hver dag i en måned, kan du bruke den til å rense små skrubbsår og kutt, gurgle åtte til ti dråper blandet med vann for en sår hals, påfør et par dråper til et insekt bite, eller plassere den på føttene for å rydde opp fotsopp.

Er Fish Oil bra for Fibroids?

En rekke medisinske behandlinger

Livmor fibroids er ikke-kreftsvulster som utvikler seg i en kvinnes livmor som noen ganger føre til betydelig blødning, smerte og ubehag. Kirurgiske behandlinger for alvorlige tilfeller omfatter hysterektomi, eller fjerning av livmoren, og myomektomi, eller fjerning av fibroid. En nyere og mindre invasiv teknologi kalt uterina embolisering innebærer å kutte av blodtilførselen til fibroid, ifølge University of Maryland Medical Center. Leger foreskrive smertestillende medikamenter, hormonbehandling eller p-piller for å behandle mindre alvorlige livmor fibroids.

Fish Oil Forbruk kan hjelpe

Fiskeolje er høy i omega 3-fettsyrer, som er viktig for mange kroppsfunksjoner. Ifølge SafeMenopauseSolutions.com, tar Omega 3 tilskudd eller øker forbruket av mat som laks, som er rike på Omega 3 kan hjelpe til med behandling av fibroids. Fiskeoljer bidra til å redusere betennelse, ifølge Lifesource Vitaminer.

Bottom Line

Søk profesjonell lege for behandling av livmor fibroids. Legen din kan forskrive medisiner for å kontrollere din fibroids, eller i alvorlige tilfeller kirurgi kan være nødvendig. Mens du snakker med legen din, spør om ernæringsmessige endringer, inkludert forbruket av fiskeolje, som kan hjelpe din tilstand.

Er Coconut Oil bra for barn?

Er Coconut Oil bra for barn?


Kokosolje blir brukt som en aktuell hud salve av mange mennesker. Kokosolje har vist seg effektiv som et antibakterielt middel. Siden kokosolje er en mettet fett, har bruken som kosttilskudd blitt innskrenket av dagens teorier om mettet fett. Barn imidlertid kreve mer mettet fett enn voksne, så bruken av kokosnøttolje som kosttilskudd kan betraktes.

Bakgrunn

Kokosolje er generelt trygt for barn. Det er avledet fra et tre mutter, slik at barn og voksne som er allergisk mot nøtter, spesielt valnøtter, bør være forsiktig når du bruker denne oljen og dens derivater. Kokosolje er et mettet fett, og mettet fett anses unhealthful generelt. Imidlertid er morsmelk rik på mettet fett. Ifølge US Department of Agriculture, for å vokse skikkelig, barn under 2 år trenger fett i kosten. Mange morsmelkerstatninger bruke kokosolje til å gi den nødvendige fettinnhold i deres fremstillinger.

Funksjon

Kokosolje har blitt studert som en del av kostholdet til Stillehavsøyene. Selv om de spiser mye kokosolje i løpet av sin levetid, er vaskulær sykdom uvanlig. Bekymringen om barn og kokosolje ligger i den nåværende trenden mot å tro at mettet fett øker kolesterolnivået og skape et miljø moden for hjertesykdom. Men en fersk rapport fra Richard D. Feinman, biokjemi professor ved Downstate Medical Center og co-sjefredaktør i Journal of Nutrition and Metabolism, peker på karbohydrater som er hovedårsaken til høy forekomst av hjertesykdom. Hans rapport indikerer at en redusert karbohydrat diett førte til lavere blod fett nivåer enn en redusert fett diett selv om forbruket av mettet fett blant denne gruppen var tre ganger høyere. Han tillegger denne tilsynelatende motsetningen til virkningene av metabolisme.

Fordeler

Kokosolje har ingen kjente bivirkninger med mindre en allergi mot valnøtter og kokosnøtter er til stede. På grunn av sin klassifisering som mettet fett, mottar den alle av dagens dårlig trykk at mettet fett får, men konkrete studier av kokosolje av det vitenskapelige samfunn har ikke vist noen negative effekter. Det motsatte, en liten peer-reviewed studie av 40 kvinner viste ingen økning i kolesterol-og triglyseridnivåer etter kokosolje tilskudd, og kokos olje-gruppen hadde også en større økning i abdominal fett tap. En artikkel med tittelen "Eat å konkurrere" utgitt av Iowa State University antyder at mennesker krever mettet fett å operere med maksimal effektivitet.

Potensiell

Kokosolje er en naturlig kilde for laurinsyre, som er det primære anti-viral og anti-bakterielt middel i morsmelk. Denne unike egenskapen av kokosolje gjør at den kan benyttes i mange forskjellige aktuelle behandlinger for hudsykdommer. The University of Texas i Austin har skissert kokosolje er nytten i fjerning av hodelus hos barn.

Betraktninger

Naturlig forekommende fett som finnes i kokosnøttolje er en forutsetning for optimal helse. I tillegg til dens fettinnhold, har kokosolje vist seg antibakterielle, antivirale og fungicide egenskaper. Kokosolje kan være nyttig som et kosttilskudd, men det trengs mer forskning om fordelene ved å bruke kokosolje i stedet for andre, mer vanlige, matoljer.

Er Almond Oil bra for fjerning av ørevoks?

Mandelolje har mange store fordeler og bruksområder. En av dem er å bruke den til å hjelpe til med fjerning av ørevoks. Mandelolje og andre oljer kan være svært nyttig sammen med flere teknikker for å fjerne ørevoks selv. Ørevoks er normalt og sunt. Men noen personer over produsere voks, og når dette skjer kan det føre til en blokkering som må fjernes. Denne unormale oppsamlingen kan også unngås ved regelmessig rengjøring av ørene ut. Denne artikkelen vil gi deg informasjon om hvordan du kan forhindre overdreven voks buildup.

Typer

Den mandelolje tjener som et smøremiddel og mykner for å hjelpe til med fjerning av ørevoks. Som ørevoks bygger seg opp i øret til punkt blokkerer øregangen, vil den begynne å stivne og bli festet til huden i øregangen. Fjerne voks uten først oppmykning kan være svært smertefullt og forårsake blødninger. Oljen blir brukt ved å sette fem på åtte dråper i hvert øre. Sørg for å gjøre dette ett øre om gangen, fordi etter du sette olje i du ønsker å holde hodet på skrå til siden i 10 til 15 minutter for å la oljen trekke inn i herdet voks. Deretter plasserer en vev over oljet øret og vippe til den andre siden for å fjerne uabsorbert olje, nå gjør det andre øret. For en fullstendig blokkering som har forårsaket et tap av hørsel i øret, gjenta denne prosessen med å sette i olje tre ganger før du går videre til neste trinn for å fjerne blokkeringen. Hvis du gjør dette som et forebyggende tiltak, eller for å fjerne overflødig voks for å unngå en blokkering bare gjøre dette en gang en gang i uken. Oljer som fungerer godt for dette omfatter mandelolje, det er en naturlig anti-inflammatorisk og laget av en plantekilde. Alt vi putter inn i kroppen vår eller på huden vår er absorbert, så det er bra å bruke plante eller naturlig utledes oljer. Det følgende er oljer kan trygt brukes for ørevoks fjerning: olivenolje, kokosnøttolje, vitamin E olje, jojobaolje, og avokadoolje, så lenge oljen er i flytende form. Unngå oljer som baby olje, matoljer, duftende oljer eller massasjeoljer. Ikke varm opp eller kjøle oljen. Sørg for å bruke den i romtemperatur.

Fordeler

Fordelen med mandelolje er å myke opp voks og å smøre huden i øregangen for å fjerne voks. Olje alene vil ikke fjerne ørevoks må du skylle øret voks ut. Noen vil anbefale å plukke den ut eller grave den ut med en ørevoks fjerning verktøy, men dette anbefales ikke fordi du ikke kan se hva du gjør, og det er bedre å skylle ut voksen. Du trenger en pære sprøyte ligner på hva brukes til å rense nyfødte nesebor; Du finner disse i baby delen eller voks fjerning delen på butikker og apotek. Pæren sprøyten ikke bare hjelper til med fjerning av ørevoks, men også å hindre fremtidig oppbygging som er omtalt nedenfor. Du skal bruke 2 kopper lunkent vann fra springen, ikke varmt. Du kan også blande en teskje natron eller peroxide i vannet, da dette bidrar til å myke opp og bryte ned den voks som du flush. Denne delen gjøres best i dusjen tar din kopp med vann og sprøyten inn i dusjen. Nå klem pæren, og plasser den i kopp vann og la gå. Sprøyten vil suge opp vann. Etterpå vippe øret du ønsker å bygge ned og plassere tuppen av fylte sprøyten inn i åpningen på det øret. Ikke stikke den ned i øret like ved åpningen av kanalen. Fast presse sprøyten og det vil skyte vann inn i øret. Dette tømmes, og det er den beste måten å fjerne ørevoks. Du må gjenta mange ganger fylle sprøyten, klemme inn i øret og holde øret på skrå nedover. Du vil se voksen komme ut på gulvet i dusjen og du vil føle øret begynner å åpne opp hvis det ble fullstendig blokkert. Det er best i dusjen eller badekaret fordi du har rikelig med varmt vann for å fylle din kopp, og du trenger ikke å bekymre deg for å bli våt. Det kan ta flere dager med spyling i dusjen for å fjerne en ørevoks blokkering. Dersom øret begynner å bli sår, stoppe og gjøre mer neste dag. Hvis du føler deg svimmel eller ør etter første flush, stoppe så kan du ikke være i stand til å fjerne det hjemme og kan trenge å se en lege. Hvis du føler deg fin, og det er ingen smerter, og fortsett å skylle og ørevoks kommer ut.

Forebygging / løsning

Det menneskelige øret produserer ørevoks hele dagen lang. Ørevoks fungerer som et smøremiddel i øret. Det er en naturlig anti organ som bekjemper bakterievekst i øret vårt, og den inneholder en naturlig insectasides å holde bugs fra å ville hekker i våre ører. Med alle disse flotte formålene Hvorfor ønsker vi å rense den ut? Hvis venstre for å bygge opp, kan ørevoks forårsake midlertidig hørselstap, vertigo lignende symptomer og smerte. Ved hjelp av en olje som mandel olje en gang i uken og holde et øre sprøyte og cup i dusjen for å skylle hvert øre ut et par ganger i uken er en fin måte å unngå overflødig ørevoks fra å bo i ørene. Bomullspinner kan være morsomt å bruke, men bør ikke brukes til å pensle på innsiden av øret. Vattpinner vil presse voks iden som kan føre til en eventuell blokkering. Bruk bomullspinner bare å rense utsiden av øret.

Expert Insight

Mandelolje er også stor for å behandle tørre kløende røde eller hovne ører, ikke bare fordi det besitter naturlige anti-inflammatoriske egenskaper, men det er også kjent for å forbedre hudens tilstand. Mandelolje kan også brukes til å hjelpe til med innsettingen av høreapparater. Hvis dette gjelder deg, ta en dråpe mandelolje på fingeren og gni på utsiden av bistanden, ikke på direkte bunnen eller toppen, men rundt midten, og sett som normalt, hjelper dette for tettsittende høreapparater, eller hvis du har en uvanlig buet kanalen og det har vært vanskelig for deg å sette inn høreapparatet.

Advarsel

Når du bruker et produkt som mandelolje for første gang kan det være lurt å plassere en dråpe på håndleddet og vente 24 timer for å teste for noen allergi. Hvis du noen gang opplever smerter i ørene, svimmelhet, tap av balanse, drenering fra ørene dine, eller plutselig tap av hørsel du trenger å oppsøke lege, kan det være mer enn ørevoks. Hvis du har rør i ørene eller en sprukket eller revet trommehinnen satt aldri noe væske i øret, olje eller vann, se en lege for voks fjerning. Hvis du opplever noen av symptomene nevnt smerter, svimmelhet, eller tap av balanse mens spyling stopp og ta kontakt med en lege for voks fjerning. Stikk aldri noen gjenstand inn i øret for å forsøke å fjerne voks, og som med oppstart av eventuelle nye hjem behandlinger, bør du oppsøke lege først.

Hva er Snake Oil bra for?

Hva er Snake Oil bra for?


En påstått middel for en rekke plager, men oftest de som er forbundet med betennelse, snake oil opprinnelig kom ut av Kina i det 18. århundre, ifølge nettstedet HealthMad. Snake olje er ikke nødvendigvis all røyk og speil. Oljen tas fra slanger er høy i eikosapentaensyre (EPA), en omega-3 fettsyre viktig for å redusere betennelse, clotting blodet og regulere kroppens kolesterolnivåer.

Historie

Ifølge Auckland Society, har snake oil heller en vidtrekkende historie. Før dukke opp i kinesisk medisin, er det bevis for at grekerne gjort bruk av olje. Det ble senere introdusert til USA av jernbane arbeidere. Disse jernbane menn brakte den til indianerne. Det første patent for en løsning som inneholder slange olje ble gitt til engelskmannen Richard Stoughton i 1712.

Ingredienser Then

Slange olje ble solgt i San Franciscos Chinatown ved århundreskiftet, melder HealthMad. Hovedingrediensen som ble sagt å være en uidentifisert olje som transportmiddel for de andre stoffer i løsning, som omfattet kamfer, omega-3-fettsyre EPA, arakidonsyre, linolensyre, myristinsyre, oljesyre og stearinsyre.

Ingredienser nå

Det var ikke før 1989 at en moderne inkarnasjon av den kinesiske slange olje oppskriften ble virkelig analysert, sier Auckland Society. Den viktigste ingrediensen, som stod for 75 prosent av løsningen, var en ufarlig, function fet carrier. De resterende 25 prosent utgjorde stoffer som kamfer, fedd olje, mentol og omega-3 fettsyren eikosapentaensyre.

EPA og prostaglandiner

Den rikeste kilden til snake oil EPA sies å være den kinesiske vann slange. Slangene som brukes av amerikanske slange olje selgere ble kjent for å ha langt mindre EPA. Syren er avgjørende for etableringen av serie 3 prostaglandiner i kroppen. Disse stoffene er de biokjemiske budbringere som styrer viktige hjerte-funksjoner, inkludert betennelse i leddene.

EPAs Effekter

EPA fungerer mye det samme som aspirin gjør, påvirker prostaglandin systemet ved å roe betennelser og til slutt øke systemisk immunitet. EPA har ikke til å inntas gjennom munnen for å være effektive. Det kan absorberes via huden, der det raskt gjør sin vei inn i blodet. Som et punkt i sammenligning, er det interessant å merke seg at den neste beste kilden til EPA, mandelolje, inneholder omtrent 18 prosent EPA komponenter. Klapperslange olje inneholder 8,5 prosent, ifølge HealthMad.

Er Organic Palm Oil bra for deg?

Er Organic Palm Oil bra for deg?


Organisk palmeolje, også kjent som rød palmeolje, er en utmerket kilde til linolsyre, og anti-oksidanter tokoferoler og tokotrienoler. Den består også av en balanse mellom flerumettet, enumettet og mettet fett.

Linolsyre

Den linolsyre som finnes i organisk palmeolje er en essensiell fettsyre som kroppen ikke kan produsere. Det er en omega-6-fettsyre, og, som sådan, hjelper med hjernefunksjonen og menneskelig vekst og utvikling. Det fremmer også hud og hår vekst, bein helse og metabolisme regulering.

Anti-oksidanter

Kroppene våre trenger antioksidanter for å bekjempe frie radikaler. De tokoferoler og tokotrienoler, eller vitamin E, som finnes i organisk palmeolje er både anti-oksidanter. Raffinerte oljer taper mye av sin naturlige tokoferoler under behandlingen.

Fett

De polunsaturated og monunsaturated fett i økologisk palmeolje balanse ut kolesterol forårsaker mettet fett som det inneholder. Flerumettet fett senker totale kolesterolnivået mens monunsaturated fett senker LDL, dårlig, kolesterol.

Hva er Castor Oil bra for?

Har vært brukt ricinusolje på mange forskjellige måter for tusenvis av år. Castor olje er i utgangspunktet kjent for å hjelpe folk søker trøst i å redusere forstoppelse. Men lakserolje har mange andre anvendelser, for eksempel inneholdende en gift i residuet til overs ved denne bønne-produserende anlegg som kan brukes som en kraftig kjemisk våpen. Castor olje er brukt som en hudkrem, som en hårbalsam, og til medisinske formål, og så mye mer.

Bakgrunn

Castor olje kommer fra bønne av Ricinus som er innfødt til Afrika. I dag skjønt, er lakserolje plante dyrkes over hele verden til å gjøre bruk av sine smøreegenskaper. Frøene av Ricinus også er kjent som Ricinus, og frøene blir ofte kalt trinse bønner. Oljen er meget allsidige og anvendes ikke bare for å hjelpe personer med forstoppelse, men også i produksjon av plast, såper, tekstiler, trykkfarger, kosmetikk, fargestoffer og.

Relief

Våre bestemødre visste en ting eller to om hvordan å behandle våre plager. Mange bestemødre og mødre tilbake på 1940-tallet og 1950-tallet holdt lakserolje i medisinskapet for å behandle sporadisk forstoppelse. Vitenskap sikkerhetskopierer våre intelligente mødre og bestemødre; ifølge Mayo Clinic i Minnesota, ikke lakserolje fungere som et smøremiddel avføringsmiddel. Castor olje, det virker, oppfordrer avføring ved belegg tarmen og avføring masse med en vanntett film. Dette holde fuktigheten i avføringen og hjelper avføring holde seg myk, og dermed gjøre det enklere å passere.

Andre bruksområder

Ifølge Leserens Digest.com, har lakserolje mange andre bruksområder i tillegg til å fungere som et kolon rengjøringsmiddel.
Leserens Digest sier at lakserolje kan mildne våre negler og neglebånd, eller brukes til å gi en beroligende massasje. Lakserolje lindrer våre slitne øyne og smører kjøkkensaks.

Føflekker

Ifølge Leserens Digest, blir lakserolje kvitt de pesky føflekker som graver hull i plenen og blomsterbed. Castor olje dreper ikke muldvarpene, men; det får dem til å flytte ut av byen og bosette seg andre steder. Bare blande en halv kopp lakserolje med to liter vann. Deretter helle vann ned muldvarp hullene før de er gjennomvåt.

Balsam

På grunn av lakser oljens smøreegenskaper, kan det glatt og mykgjøre huden.
Det kan også, i henhold til Leserens Digest, styrker håret til en sunn, vakker glans. Bland to ts av lakserolje med en teskje av glyserin, og deretter en eggehvite. Masser ingrediensene i håret. Vente i flere minutter, og skyll den ut. Håret blir silkemykt.

Poison

Castor olje kan også ha blitt brukt som et giftig middel i krigstider. Tatt i betraktning at dette er en militær hemmelighet, vi bare vet at i løpet av 1940-tallet, det amerikanske militæret eksperimentert med å bruke ricin som et stridsmiddel. The Centers for Disease Control and Prevention har denne hemmelighets informasjon. Ricin, som er et biprodukt av giftige trinse bønner, er funnet naturlig i trinse bønner. Ricin er laget av trinse bønne og finnes bare i små mengder i bønnene.

Andre bruksområder

Ifølge Gabriel Cousens, MD, kan lakserolje gjøre omtrent alt, inkludert å styrke immunforsvaret. Han sier også at lakserolje kan brukes som en hud mykgjørende og en hud mykner. Han sier at denne oljen kan fjerne vorter utenfor kroppen, hjelpe kvinner med smerten ved fødsel, og hjelpe folk som har eksem og psoriasis. Disse resultatene har ikke blitt vitenskapelig bevist.

Er Lavender Body & Massage Coconut Oil bra for Isjias?

Massasje som bruker kokosolje med lavendel kan være nyttig i behandling av isjias, men avdekke den underliggende årsaken til isjiasnerven smerte er din første prioritet. Isjiasnerveskader kan resultere i smerter som ofte blir referert til som isjias. Dette nerve er den største i kroppen din, derfor noen impingement kan være ødeleggende. Årsakene til isjias er varierte, derfor noen behandling, bør vurderes av en lege.

Behandling av Isjias

Behandling av isjias selv kan vise seg vanskelig. Kjenn dine begrensninger. Skulle du oppleve sciatic smerte når du utfører regelmessige bevegelser, oppsøke en henvisning for terapeuter opplært til konkret adresse behandling av korsryggsmerter.

Denne tilstanden har en rekke mulige årsaker, og behandling er svært spesifikk for hver enkelt. Kvinner kan oppleve isjias i siste trimester av svangerskapet som vekten av barnet presser mot nerven. Andre tilfeller innebære forskyvning av en spinal disk som klyper isjiasnerven. Isjias smerte er ofte skarpe, konstant og alvorlig. Isjias smerte kan være intense, og hvile uten trening er ikke anbefalt. Arbeide med en dyktig fagperson (massasjeterapeut, yoga terapeut eller fysioterapeut) for å behandle denne type nervesmerter er den beste metoden for individualiserte behandlinger.

Massasje

Massasje kan tjene som en ledning for økt sirkulasjon. Det hjelper også avlaste spenningen å gjøre øvelsen tryggere. Muskler og fascia vev må være manipulert og riktig justert for å lindre isjias smerter.

Konsekvent, daglig selvtillit massasje av korsryggen og beina kan være nyttig. Effektiv selvtillit massasje kan vise seg vanskelig for å justere en impingement av isjiasnerven. Ta kontakt med en utdannet terapeut til å legge press på musklene i rumpe og korsrygg. Spør din terapeut om hva slags bevegelser vil forbedre justering. Din terapeut kan foreslå øvelser som reduserer muligheten for re-skader.

Lavendel og Coconut Oil

Virgin kokosolje har antimikrobielle egenskaper som gjør den egnet for massasje, samt kosttilskudd. Kokosnøttolje har fettsyrer som absorberes gjennom huden. Kokosolje gir et smøremiddel for selvtillit massasje av ryggen av bena. Effektene av lavendel essensielle oljen er synergistisk til avslappende og beroligende på nervesystemet når den brukes med kokosolje. Den essensielle olje av lavendel er anti-krampaktig og anti-krampaktig. Den beroligende effekten av lavendel og trans-dermal absorpsjon av kokosolje kan slappe av musklene som er kronisk kontrakt med massasje. Spesifisere bruken av disse oljene når du gjør din avtale.

Er Fish Oil bra for depresjon?

Fish Oils Antidepressive Properties

Fiskeolje er en kjent kilde til omega-3 fettsyrer, som er viktig for sunn hjernen fungerer, og folk som lider av depresjon kan ha lave nivåer av disse essensielle kjemikalier i hjernen. Noen kliniske studier - inkludert en dobbel-blind, placebo-kontrollert studie ledet av Kuan-Pin Su, MD og publisert i "European Journal of Psychopharmacology" i 2004, samt en kontrollert behandlingsstudien utført ved Sheffield University i England og overvåket av tidligere leder av University Department of Psychiatry ved Sheffield, Malcolm Peet - har konkludert med at fiskeolje, som inneholder eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA), kan fungere som en effektiv antidepressant for noen individer.

Mer forskning er nødvendig

Mayo Clinic psykiater Daniel K. Hall-Flavin, sier MD at mens innledende forskning er lovende, er flere studier er nødvendig for å fastslå nøyaktig hvilken rolle omega-3 fettsyrer spiller i depresjon og den mest effektive dosen av EPA og DHA for depresjon behandling. Også, ikke alle studier av fiskeolje behandling for depresjon funnet en sterk sammenheng. En finsk / National Cancer Institute undersøkelse av 29 133 finske menn, fant at "det var ingen assosiasjoner mellom inntak av omega-3 fettsyrer eller fisk forbruk og nedstemthet, depressive episoder, eller selvmord."

Bottom Line

Noen risiko er forbundet med fiskeolje behandling for depresjon. Til tross for bekymringer om kvikksølvforurensning, har tester utført av United States Food and Drug Administration (FDA) funnet bare ubetydelige nivåer av kvikksølv i over-the-counter fiskeolje kosttilskudd. Videre, selv om mer forskning på omega-3 fettsyrer og depresjon er nødvendig for den medisinske samfunnet til å danne en klar konsensus om fiskeolje behandling for depresjon, en økende mengde forskning, inkludert SU og Peet studier, samt to fisk forbruksstudier utført av Joseph Hibbeln, MD av National Institute of Health (NIH) og publisert i "Journal of American Medical Association" og "American Journal of Psychiatry," indikerer at fiskeolje kan være en effektiv behandling for depresjon. Derfor kan de som lider av depresjon nytte av fiskeolje terapi.

Hva er Peppermint Oil bra for?

Hva er Peppermint Oil bra for?


Peppermynteolje er laget av peppermynte plante, en krysning mellom peppermynte og vannmynte. Det er solgt i olje, tablet og kapsel form, og har en lang historie med bruk. Vitenskapelig studie har også blitt gjort på de medisinske fordelene med peppermynte.

Fordøyelsen Helse Problemer

Noen få dråper peppermynteolje, blandet i et glass vann, kan brukes til å lindre kvalme og hjelpe kroppen kvitte seg med gass. De antispasmodic egenskaper har selv blitt sett å lette irritabel tarm syndrom, ifølge Organic Fakta.

Respiratory Health

Du kan bruke peppermynte olje for å lette luftveisplager. Mentol, også brukt i expectorants og kalde gnir, til stede i peppermynteolje sies å minske, men ikke kurere, luftveisproblemer.

Hud og Hårpleie

Peppermynteolje kan være gunstig i å rydde opp flass problemer. Kjøle egenskap av peppermynte olje kan forbedre sløvhet av huden din og tørke opp overflødig olje.

Pain Relief

Ifølge Organiske fakta, er tilstedeværelsen av kalsiumantagonister i peppermynteolje tenkt å lette smerter når de påføres topisk på et smertefullt område. Peppermynteolje kan også brukes for kjøling av feber, eller lindring av alvorlighetsgraden av hodepine, ved å anvende noen få dråper til pannen.

Hva er Rose Hip Oil bra for?

Rose hofte olje har vært brukt i århundrer som en vesentlig bestanddel i en rekke urtemedisiner, så vel som en kilde for diett viktige næringsstoffer. Det er hentet fra den oppsvulmede rosens frukt blomstrende planter.

Moisturizer

Rose hip olje er verdsatt som en beroligende, fuktighetsgivende middel for hudlidelser, som eksem og psoriasis, som er preget av tørr, flassende hud.

Antioxidant

Rose hip olje er også en god naturlig kilde til vitamin E, en naturlig antioksidant.

Rynker

Denne oljen er gunstig i jakten på ungdommelig hud, bidrar til å forbedre elastisitet og redusere rynker, kråkene føtter og andre tegn på aldring i moden tørr hud.

Akne Arr

Akne arr kan behandles ved hjelp av rose hip olje, som inneholder aktive kjemiske forbindelser som hjelper regenerere skadede hudceller i arrete området.

Burns

Rose hip olje bidrar til å reparere og regenerere skadede hudceller, noe som gjør det verdifulle i behandling av brannskader, inkludert solbrenthet.

Hva er Calendula Oil bra for?

Hva er Calendula Oil bra for?


Marigold (Calendula officinalis L.) har blitt brukt til å behandle hudsykdommer i lang tid. Det har ikke blitt studert grundig ennå, så sitt fulle potensial er fortsatt ukjent.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer av ringblomst, de fleste som bare er hageplanter. Bare potten blomst produserer calendula olje.

Anti-inflammatorisk

Calendula er godt kjent for sin bruk i anti-inflammatoriske kremer. Calendula olje inneholder flere oleane-type triterpene glykosider vist seg å være kraftig anti-inflammatorisk agenter i eksperimenter.

Tradisjonelle bruk

Noen av de mer vanlige tradisjonelle bruk av calendula olje er som en myggolje, acne behandling og en balsam for blåmerker. Det er også høyt ansett for å behandle bleie utslett.

Hudpleie

På grunn av den mildhet av calendula olje, er det ofte brukt til å lindre tørr eller irritert hud. Det kan trygt brukes av de med sensitiv hud.

Advarsel

Mens calendula olje har også tradisjonelt vært brukt internt, tas som et skjær eller infusjon, har denne bruken ikke fått grundig studie, og calendula olje bør brukes med forsiktighet.

Er Vitamin E Oil bra for hår og kropp?

Er Vitamin E Oil bra for hår og kropp?


Visse vitaminer har egenskaper og funksjoner som gagner ulike områder av kroppen. Vitamin E er kjent som en naturlig antioksidant for kroppen. Når den naturlige pulverisert tilstand av alfa-tokoferol - den viktigste ingrediensen av Vitamin E - er blandet med en olje bærer, skaper det vitamin E olje, som finnes i mange hår og hud produkter.

Funksjon

Vitamin E er en antioksidant, som betyr at det beskytter cellene mot oksidasjon eller virkningene av frie radikaler som følge av miljømessige eksponeringer og nedbryting av mat i kroppen. Vitamin E spiller også en rolle i vedlikehold av immunsystemet. Ifølge National Institutes of Health, vitamin E i olje form har alle de samme egenskapene og er blant en av de beste kildene for vitamin E.

Hår

Vitamin E olje kan bli brukt direkte til hår og hodebunn. Ifølge urte rettsmidler, fordi vitamin E forbedrer funksjon av immunsystemet, forbedrer blodsirkulasjonen til hodebunnen. En sunn hodebunn forbedrer og stimulerer hårvekst og helse.

Body

Huden er det største organet i kroppen. Ifølge en juli 2008 artikkel i "Journal of Drugs i Dermatology," vitamin E olje er kjent for sine fordeler til huden, og dermed gjør det til en svært gunstig for kroppen. Oksidasjon har en akselerert aldringseffekt på hudens utseende; vitamin E olje kjemper oksidasjon og i sin tur hindrer for tidlig aldring. Vitamin E olje er også effektive i behandling av akne, brannsår og pigmentforstyrrelser.

Hva Er Fish Oil bra for?

Hva Er Fish Oil bra for?


Fiskeolje er tradisjonelt oppnådd ved å spise fisk rik på omega-3 fettsyrer - som makrell, tunfisk og laks. De som ikke kan eller velger ikke å konsumere fisk kan få fiskeolje gjennom bruk av kosttilskudd, men. Skjønt fiskeolje kan anvendes i behandling og håndtering av en rekke tilstander, synes det å være spesielt effektivt for å forhindre visse kreftformer, senke fettdepoter i blodet og bremse kognitiv dysfunksjon.

Redusere risikoen for kreft

Fiskeoljen kan være effektiv for å redusere risikoen for enkelte typer kreft. Faktisk, forskning publisert i 2010 i "Cancer, Epidemiology, Biomarkers and Prevention" funnet kvinner som forbrukes fiskeolje eller fiskeolje kosttilskudd jevnlig var 32 prosent mindre sannsynlighet for å utvikle brystkreft enn de som ikke får i dette næringsstoffet som. Fiskeolje kan også bremse veksten av kreft i forbindelse med hormonproduksjon, inkludert de av tykktarmen, bukspyttkjertelen og prostata. Hvis du har en familiehistorie med kreft, snakk med legen din før du øker inntaket av fiskeolje.

Senk Lipids

Triglyserider, en type fett eller lipid som finnes i blodet, blir produsert av leveren eller erholdt gjennom mat. De som utvikler høye triglyseridnivåer over 200 milligram per desiliter kan være i faresonen for utvikling av visse kroniske helseproblemer, blant annet hjertesykdom. Ifølge National Institutes of Health, kan fiskeolje kunne redusere triglyseridnivåer med så mye som 50 prosent. Sørg for å konsumere fiskeolje i riktige doser for å sikre optimale resultater når det gjelder å senke triglyseridnivåer.

Oppretthold Your Brain

Alzheimers sykdom - en type demens som hindrer tenkning, hukommelse og opptreden - påvirker så mange som 5,2 millioner amerikanere, i henhold til Alzheimers Association. En 2007 studie publisert i "Society for Clinical Nutrition" antyder at fiskeolje kan tilby noen beskyttelse når det kommer til Alzheimers sykdom. Faktisk, personer som har høye nivåer av blod av omega-3 fettsyrer - som finnes i fiskeolje - kan utvise større hjernevolum som de gamle. Som hjernevolumøkninger, er sannsynligheten for å utvikle Alzheimers sykdom og andre former for demens ser ut til å slippe.

Sikker fiskeolje Bruk

Personer som har blitt diagnostisert med en kronisk sykdom - eller har en familiehistorie med spesifikke kroniske lidelser - bør øke sitt inntak av fiskeolje med forsiktighet. Faktisk, forbruker mer enn 46 gram fisk hver dag - tilsvarende rundt 1,6 gram - kan faktisk doble risikoen for hjerneslag. Ifølge American Heart Association, bør friske voksne satse på 3,5 gram fisk to ganger i uken for optimal helsefordeler. Personer som spiser 46 gram hver dag ville være å få 11,2 gram totalt per uke i stedet for 7.

Er Fish Oil bra for tenåringer?

Er Fish Oil bra for tenåringer?


Fiskeolje er full av sunne omega-3 fettsyrer. Denne trenden har mange positive studier og er sunt for både voksne og tenåringer. Faktisk kan fiskeolje har enda flere fordeler for tenåringer enn for voksne.

Fiskeolje fordeler

Fiskeolje, spesielt fra makrell, laks og sardiner, er kjent for å være spesielt sunt hjerte. Det er også knyttet til forbedring av depresjon og bipolar lidelse. Tenåringer som ikke får nok fiskeolje i kosten hver dag kan også bruke kosttilskudd.

Teen Boys og depresjon

Funn fra en japansk studie har vist at fiskeolje kan hjelpe til å bekjempe depresjon hos tenåringsgutter. Hos voksne har samme nytte vært mangelfulle. I tidsskriftet "Pediatrics," påpekes det at mannlige japanske high school-elever med symptomer på depresjon hadde redusert eller forsvinner symptomene når de hadde vanlig fiskeolje inntak. Det gjorde imidlertid ikke ut til å hjelpe tenåringsjenter.

Brain Power

En studie ble utført i Durham, Storbritannia, som involverte 12 lokale skoler. Preteens og tenåringer med lærevansker fikk fisk for omega-3 fettsyrer. Det ble vist at mange av disse problemene redusert etter et år. Dette vitner om teorier at fiskeolje kan hjelpe i hjernens utvikling hos barn, og kan også øke konsentrasjonen.

Hva er vitamin E Oil bra for?

Hva er vitamin E Oil bra for?


Vitamin E er en antioksidant som beskytter cellene i huden din. Det er mange bruksområder for vitamin E - fra håret og huden til neglene - som vil holde deg ute yngre og huden din ser sunn.

Hair

Hvis du ser på din sjampo og balsam flaske, vil du sannsynligvis finne vitamin E som en av ingrediensene som er oppført. Det er fordi vitamin E er en stor fuktighetskrem for ditt hår og hodebunn.

Skin

Som håret produkter, vil du sannsynligvis legge merke til vitamin E som en ingrediens i de fleste av dine hudpleieprodukter. Hvis du ikke gjør det, er det på tide å investere i en. Det er fordi vitamin E bidrar til å holde huden sunn ved å legge masse fuktighet. Det kan også bidra til å redusere arr og noen brune flekker du måtte ha. Gravide kvinner er også rådet til å bruke den på magen under svangerskapet for å redusere fremkomsten av strekkmerker.

Nails

Ingenting hjelper neglebåndene mer enn en liten bit av vitamin E olje gnidd på dem under en manikyr. Vitamin E olje fukter neglebåndene, forhindrer tørrhet og reduserer utseendet på eventuelle sprekker i neglebåndene.

Er Fish Oil bra for leddgikt?

Leddgikt er en smertefull sykdom som kan hindre mange daglige aktiviteter. Det finnes medisiner som er vellykket i å redusere den smertefulle virkningene av leddgikt. Imidlertid er en kronisk sykdom artritt. Finne en løsning som bidrar til å redusere smerte over tid kan hjelpe deg med å bevege seg bort fra å ta medisiner. Fiskeolje er et populært kosttilskudd som har anti-inflammatoriske egenskaper. Tar fiskeolje daglig kan bidra til å redusere noen av smerte og hevelse assosiert med leddgikt.

Omega 3

Fiskeoljer er en rik kilde til omega 3 fettsyrer, en gruppe med essensielle fettsyrer. Kroppen produserer ikke omega 3, så det må innhentes fra mat eller kosttilskudd. Omega 3 fettsyrer har betennelsesdempende egenskaper som kan bidra til å redusere betennelse og smerter forbundet med leddgikt, spesielt revmatoid artritt.

Fiskeoljer har også immunbyggende egenskaper. Når bekjempe en tilstand som for eksempel leddgikt, er en diett rik på næringsstoffer viktig, ifølge University of Maryland Medical Center. Fiskeoljer gi essensielle fettsyrer og næringsstoffer som bidrar til et sunt og balansert kosthold.

Typer fiskeolje

Tran har blitt tatt i århundrer som et kosttilskudd. Oljen presses fra torsk lever, men den sterke lukt og smak gjør det ubehagelig. Nye teknologier ekstrahere fiskeolje fra huden av fisken. Dette gir et renere og bedre smaker produktet.

Omega 3 fettsyrer er mest tallrike i kaldt vann, nordlige fiskearter. Fiskeoljer er ofte laget av laks, torsk, sild og makrell. Fiskeolje kan kjøpes som en flytende eller i kapsler. Den trenger ofte å være nedkjølt etter åpning. Sørg for at du valgte en høykvalitets fiskeolje fra en pålitelig kilde.

Dosering

Tar fiskeolje er ikke uten risiko. Fiskeolje kan tynne blodet og redusere clotting. Det kan også forårsake diaré, kvalme og svimmelhet hvis du tar for mye. The University of Maryland anbefaler å ta ett femtinitti kapsler eller en spiseskje med fiskeolje en dag da bekjempe leddgikt. Denne mengde bør være tilstrekkelig til å redusere inflammasjon uten å forårsake uheldige bivirkninger.

En studie utført av Institutt for revmatologi ved State University Groningen fant at inntak av fiskeolje daglig i 12 uker hadde en positiv effekt på hevelse og stivhet i leddene og redusert symptomene på leddgikt.

Hva er Oregano Oil bra for?

Hva er Oregano Oil bra for?


Oregano olje har vært brukt i århundrer for sine urte helbredende rettsmidler. Opprinnelig brukt i matlaging, er oljen nå tilgjengelig som et supplement i pille eller flytende form for å få rekke medisinske fordelene det har. Selv allment populær og brukes over hele verden som et alternativ medisin, gjør Food and Drug Administration ikke gjenkjenner oregano olje som en mainstream medisin.

Muscle Repair

Oregano olje kan hjelpe reparere skadede musklene i forbindelse med eksisterende proteiner. Det hjelper også å reparere eventuelle skader på sener og bindevev. Musklene opplever større fleksibilitet når bruk olje fortsetter.

Sinus Hjelp

Da lagt til vann, oregano olje ansett som en kur for bihuleproblemer og infeksjoner. Det virker til å dempe virkningene av allergener som fører til sinustrykk og andre komplikasjoner. Som et resultat, er allergier også behandles ved inntak av oljen.

Skin Renewal

Oregano olje bidrar til å ødelegge de skadelige mikroorganismer som plager huden. Ved å kvitte kroppen av disse giftstoffene, er huden i stand til å fortsette sin daglige fornyelse og revitalisering. Kollagen under huden er da i stand til å holde huden stram og ser yngre.

Immune Booster

Oregano olje bidrar til å holde kroppens naturlige forsvarssystem oppe og går. Det hjelper til å opprettholde immunforsvaret og forby frie radikaler fra klamrer seg til celler og forårsaker sykdom og sykdom. Toksiner er da ikke i stand til å få til utbruddet av visse typer kreft ved å hjelpe til immunitet prosessen.

Aktuelt Bruk

I flytende form, kan en liten mengde oregano olje brukes til å behandle en rekke hudirritasjoner slik som et utslett eller bug bite. Bare gnidd på det berørte området, virker oljen å belegge smitte og redusere kløe og smerte. De psykiske symptomene på irritasjoner blir så redusert, etterlater huden igjen plettfritt.

Magen Enkel

De næringsstoffene som finnes i oregano olje kan bidra til å roe opprørt og urolig mage. Olje fungerer som en Neutralizer med magesyre, noe som resulterer i en utflating og reduksjon i smertefremkallende symptomer. Dette kan bidra til ytterligere å redusere angrep av visse sykdommer så som syrereflukssykdom, noe som skyldes en opphoping av magesyre i spiserøret.

Respiratory Health

Oregano olje øker i lungene og luftveiene. De arbeider for å fjerne luft passasjer og redusere betennelse forårsaket av astma og astmarelaterte symptomer. Oksygen er i stand til å passere gjennom kroppen enklere, og karbondioksyd elimineres lettere.

Frukt og grønnsaker som er bra for huden

Forskere og leger har lenge visst at det vi spiser har en direkte innvirkning på hvordan vi ser ut, så det er ingen tilfeldighet at en sunn kropp og sunn hud gå sammen. I tillegg til de grunnleggende helse som regelmessig mosjon og hydrering, er det en rekke av frukt og grønnsaker som er fullpakket med næringsstoffer som kan hjelpe huden din holde seg frisk.

Avocado

Avokado er full av vitamin E og antioksidanter. Vitamin E er viktig for hudens helse og regenerering, mens antioksidanter treg celle aldring.

Bær

Bær har noen av de høyeste antioksidant nivåer av noe mat, og dermed er bra for hud helse. Bringebær, blåbær, jordbær og tyttebær er alle gode valg.

Gulrøtter

Den beta-karoten i gulrøtter hjelper kroppen danne kollagen og regenerere celler. Å spise gulrøtter selv gir kroppen en naturlig (hvis veldig mild) solkrem.

Spinat

Spinat har en utrolig lang liste med viktige vitaminer, hvorav mange hjelper kroppens systemer fungerer som de skal, reparere celleskader og leverer næringsstoffer der de trengs, inkludert huden din.

Appelsiner

C-vitamin i appelsiner og annen sitrusfrukt er en kraftig antioksidant som bidrar til å forynge huden og støtter generelle helse.

Almond Oil Cure for slapp hud under øynene

Siging av huden under øynene er på grunn av et tap av elastisitet og kollagen. Dette er en naturlig bivirkning av aldring, når tyngdekraften fører til tap av kollagen og elastin. Andre faktorer er røyking, graviditet eller vektøkning eller tap. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å hjelpe avverge den naturlige prosessen eller å endre den.

Almond Oil Ingredienser

Mandelolje er en utmerket kilde for ombygging og nærende hud som har mistet sin tekstur og elastisitet. Den har en rikelig tilførsel av vitamin E og D, kalsium og magnesium. I tillegg, mandler har høye nivåer av fett. Mandelolje er fjernet fra mandelkjerner. Fargen mandelolje er lys gul.

Fordelene ved Almond Oil

Pure mandelolje er et utmerket hjelpemiddel i å reparere sagging hud som har mistet sin fuktighet. Den regulerer fuktighetsabsorberende prosessen mens kontrollere vanntapet, samtidig som porene tettes til. I tillegg kan mandelolje minske mørke sirkler under øynene, redusere virkningene av kløen tørr hud og utslett, sprukne lepper helbrede, lindre muskelsmerter og hindre den generelle aldringsprosess av huden.

Almond Oil Recipe For Sagging huden under øynene

Det er en effektiv hjemmelaget mandelolje oppskrift for å hjelpe sig under øynene og forsyne fuktighet til huden. Ingrediensene er: 2 ts. søt mandelolje, 2 ts. tran, 2 ts. vann, 1 ss. lanolin, 1 ss. Comfrey blader eller røtter. Smelt mandelolje og lanolin i et vannbad. Tilsett vann. La den avkjøles før blanding i comfrey og tran. Glatt 1/2 ts. av blandingen over ansiktet i jevnt, tynt lag. Gni i godt nok slik at det ikke er visuelt bevis for rester. La det stå i fem til ti minutter. I stedet for å gni den av med en vaskeklut, forsiktig skylle med hendene for å oppmuntre glatthet og aktiverer fuktighetsgivende agent for å bli mer effektive.