Digidexo.com

sezary syndrom ubehandlet

Kirurgi for Tethered Cord syndrom

Kirurgi for Tethered Cord syndrom


Tethered ledningen syndrom er vanligvis forbundet med ryggmargsbrokk. Det er en nevrologisk forstyrrelse i hvilke vev rundt ryggmargen forstyrre bevegelsen og utvikling av ryggmargen. Mulige symptomer på tethered ledningen syndrom inkluderer ryggraden kurvatur, leg nummenhet, leg deformiteter og inkontinens.

Kirurgi

Kirurgi for å behandle tethered ledningen syndrom innebærer å skille de unormale vev vedlegg som hindrer rygg Corda € ™ s bevegelse. Ifølge NeurosurgeryToday.org, ca 10 til 20 prosent av pasientene trenger mer enn én operasjon for å fullt ut løse problemet.

Utvinning

Etter operasjonen kan pasienten vanligvis gjenoppta aktivitetene i et par uker. Imidlertid er graden av gjenvinning av nerve-og muskelfunksjonen varierer avhengig av den enkelte pasient.

Komplikasjoner

Ifølge NeurosurgeryToday.org, komplikasjoner fra denne operasjonen bare forekommer i omtrent 1 til 2 prosent av pasientene. De komplikasjoner kan omfatte blødning, infeksjon og skade på ryggmargen.

Time Frame

The National Institutes of Health anbefaler tidlig kirurgi for tethered ledningen syndrom hos barn for å hindre ytterligere skade. En lege kan gi mer spesifikke råd for hvert enkelt tilfelle.

Betydning

Leaving tethered ledningen syndrom ubehandlet er ikke tilrådelig, ifølge Health, da dette kan bidra til permanent nerve og muskelfunksjonsfeil. Dette kan føre til lammelser, misdannelse og inkontinens.

Hva er symptomene på T-celle lymfom?

Lymfomer er kreft i de hvite blodcellene i immunsystemet, og er delt inn i to bord kategorier: Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom (NHL). I sin tur, NHL omfatter T-cellelymfomer og B-celle lymfomer. T-cellelymfom er sjeldne, som representerer om lag 15 prosent av alle NHLS og med over 30 forskjellige sykdommer. Selv om et utslett som ligner på eksem eller psoriasis er til stede i mange T-cellelymfomer, symptomene på T-cellelymfomer variere avhengig av den spesifikke type sykdom.

Angioimmunoblastic T-cellelymfom

Angioimmunoblastic T-cellelymfom har systemiske effekter, som involverer lymfeknuter, lever, milt, hud og benmarg. Denne sykdommen utgjør omtrent 15 til 20 prosent av alle T-cellelymfom, er raskt voksende, og er vanligvis diagnostisert i avanserte stadier. Symptomene inkluderer feber, kløende hudutslett, nattesvette, ødem, ascites, plevravæske, revmatoid artritt med positiv revmatoid faktor test, hypergammaglobulineminefrose, hemolytisk anemi med kalde agglutins og tilstedeværelse av ulike auto-antistoffer i blodet.

Kutant T-cellelymfom

Kutane T-cellelymfomer er et spektrum av lymfomer som påvirker huden, og symptomer varierer avhengig av varianten. For eksempel, i mycosis fungoides, symptomer omfatter sopp-aktig, fortykket og rødlig hud svulster og symptomer i stor grad begrenset til huden; i avanserte stadier, kan indre organer bli påvirket. En mer aggressiv kutant T-cellelymfom, kalt Sezary syndrom, er karakterisert ved omfattende hudutslett, peeling, intens kløe, perifer lymfadenopati, Huden og ondartede lymfocytter i blodet.

Voksen T-celle lymfom

Voksent T-celle leukemi / lymfom er en sjelden, men aggressiv form av T-cellelymfom knyttet til infeksjon med det humane T-celle lymphotrophic virus 1 (HTLV-1). HTLV-1 er et retrovirus i samme klasse som HIV og overføres ved seksuell kontakt, blodprodukter og morsmelk. Vanligvis symptomer utvikle seg raskt og er tretthet, utslett, forstørrede lymfeknuter i halsen og lysken, hyperkalsemi, uregelmessig hjerterytme og forstoppelse. I noen skjemaer, symptomer inkluderer bare forstørrede lymfeknuter eller bare hud engasjement.

Enteropati-type T-cellelymfom

Enteropati-type T-cellelymfom begynner i T-celler lining tynntarmen og er en konsekvens av langvarig ubehandlet cøliaki. Symptomer inkluderer magesmerter, vekttap, oppkast, forstoppelse, anemi, høyt serum alkalisk fosfatase og lavt serumalbumin. Abdominal massene kan forekomme, men er ikke vanlig.

Hepatosplenisk T-cellelymfom

Hepatosplenisk T-cellelymfom involverer lever, milt og benmarg. Sykdommen er relativt sjelden og rammer unge voksne og ungdom, med en mannlig utbredelse. Hepatosplenisk T-cellelymfom hovedsakelig påvirker organtransplanterte pasienter og er preget av hepatosplenomegaly, anemi, trombocytopeni og leukocytose. Lymfeknuter er vanligvis urørt.

Kutan lymfom Prognose

Kutan lymfom Prognose


De fleste lymfomer starter i lymfesystemet. Ifølge American Cancer Society, er kutan lymfom betraktet som en kreft i lymfesystemet, men den danner på huden. Bare om lag 5 prosent av lymfomer starte på huden. Kutan lymfom kan påvirke enten T-celler eller B-celler, som begge er en type hvite blodlegemer.

Mycosis fungoides

Mycosis fungoides er den vanligste T-celle lymfom og finnes normalt i personer mellom 50 og 60. Ifølge American Cancer Society, kvinner er mindre sannsynlig at kontrakten denne kreft enn menn. Soppsykdom fungoides presenterer seg som en rød, flassende lesjon på huden som klør. I noen mennesker, kan plasteret utvikle seg til en svulst som stikker ut fra huden. Når det er fanget tidlig prognosen er god og kan behandles med aktuell kjemoterapi eller lysbehandling. Hvis ikke behandles, kan kreften spre seg til lymfeknuter og personen kan utvikle Sezary syndrom.

Sezary syndrom

Ifølge American Cancer Society, er Sezary syndrom når flekker av kreft blitt utbredt over huden og har spredd seg til lymfeknuter. Det kan ligne på en solbrenthet og være svært kløende. Sezary syndrom vokser mye raskere enn mycosis fungoides. Sezery syndrom kan ikke kureres, men det kan bremses av photospheres. Prognosen er dårlig.

Primær Kutan Follicle Senter

Denne B-celle-lymfomer er de mest vanlige. Ifølge Kutan lymfom Foundation, er kreft sentvoksende, noen ganger tar måneder til år å utvikle. En rosa eller rødlig svulst kan vises på hode, nakke eller stammen av kroppen. Kreften er vanligvis kirurgisk fjernet. Noen ganger kan en runde med cellegift og stråling kan være nødvendig hvis flere svulster er til stede. Prognosen er god.

Primær Kutan marginal sone B-celle

Dette er den andre mest vanlige hud lymfom og er behandlet på samme måte som primær kutan follicle senter. Ifølge American Cancer Society, denne kreft er også saktevoksende og vil vises som rosa knuter. Mens kreft kan starte hvor som helst på kroppen, armer og bagasjerommet av kroppen er den vanligste stedet å finne dem. Dette kreft kan gå uten behandling før problemene utvikler seg. Prognose av kreft er også god.

Primær Kutan diffuse store B-celle

Dette er den minst vanlige og mest aggressive hud lymfom, og den påvirker hovedsakelig eldre kvinner. Ifølge Kutan lymfom Foundation, kan lesjoner starte hvor som helst, men ofte er funnet på leggen og er rød eller blå-rød. De etterhvert vokse inn i tumorer som går dypt inn i fettet. Dette kreft kan utvikle og spre seg i uker og måneder. Som kreft utvikler seg, kan lesjonene bli åpne sår og kan spre seg til andre deler av kroppen. Behandlingen inkluderer kjemoterapi, men på grunn av rask utvikling av sykdommen, er dårlig prognose.

Ulike Epilepsi syndromer

Ulike Epilepsi syndromer


Epilepsy består av en rekke distinkte syndromer, som hver påvirker levetiden til epileptisk på forskjellige måter og krever forskjellige behandlingsstrategier. Diagnostisere en bestemt epileptisk syndrom --- stedet for å lage en generell diagnose av "epilepsi" --- krever medisinske fagfolk til å vurdere alle pasientens nevrologiske og atferdsmessige symptomer, som kan utgjøre kliniske vanskeligheter. Men å identifisere den spesifikke syndrom er den beste måten å forstå pasientens prognose og behandlingsalternativer.

Årsaker

Noen epileptiske anfall er lett forklarlige, mens andre har ingen kjent årsak. Anfall med en ukjent årsak er kjent som idiopatisk anfall. Anfall med en kjent årsak kalles symptomatisk. Idiopatisk beslag er vanligvis lettere å behandle enn symptoma seg.

Spesifikke Nyfødte syndromer

De former for epilepsi oppleves av de fleste barn er forskjellig fra voksne epilepsies. Neonatale kramper, feberkramper og West syndrom er noen av de vanligste epileptiske forstyrrelser som påvirker nyfødte og små barn. Disse syndromene en tendens til å være godartet; de fleste barn vokse dem, eller svarer godt til medisiner (f.eks, steroider), og ikke lider signifikante nevrologiske skader.

Noen leger ikke anser feberkramper å være epileptisk i naturen, fordi beslagene skyldes en høy feber. Derimot, er West syndrom ansett som et epileptisk syndrom for barn, på grunn av den distinkte EEG målinger under anfall. Hvis venstre ubehandlet, kan West syndrom utvikle seg til en voksen form for epilepsi som kalles Lennox-Gastaut syndrom, som rammer barn opp til åtte år og kan alvorlig skade utviklingsmessige ferdigheter.

Epileptiske encefalopati

Epileptiske encefalopatier er hjernens struktur abnormiteter som forårsaker epileptiske anfall hos barn eller voksne. Disse uregelmessigheter kan være plassert på den ene side av hjernen, eller på begge sider. Epilectic encefalopati tendens til å være alvorlig og vanskelig å behandle; de med en tidlig debut ofte avta eller stoppe i ungdomsårene, men deres nevrologiske og kognitive ettervirkninger kan være alvorlige.

Kroniske Epilepsi syndromer

En av de mest alvorlige former for symptomatisk epilepsi er Rasmussen syndrom (også kjent som Rasmussen encephalitis), der den ene side av hjernen fører til beslag på den annen side av legemet. Behandlingen kan omfatte neurotherapy eller, i noen tilfeller fjerning av epileptiske halvkule av hjernen.

Andre kroniske former for epilepsi inkluderer tinninglappen epilepsi og frontallappen epilepsi. Frontallappen syndrom er mer voldelige av de to. Disse syndromene pleier å være symptomatisk; noen har en genetisk basis, mens andre er et resultat av lesjoner, svulster, strukturelle misdannelser eller hodeskader. Folk som har en av disse syndromene krever ofte medisin eller kirurgi for å kontrollere sine anfall.

Fysioterapi Teknikker for behandling Piriformis syndrom

Piriformis syndrom er en tilstand der symptomene inkluderer vedvarende rumpeballe og ben smerter. Nerver nærheten piriformis muskelen blir klemt, forårsaker irritasjon og smerte som noen ganger kan være alvorlig. Piriformis syndrom vanligvis resultater fra tetthet i muskelen. Det er flere måter å behandle dette syndromet.

RICER

Innse at det er et problem innenfor baken og behandle den umiddelbart. Piriformis syndrom er en bløtdelsskade som kan forverres hvis ubehandlet. Bruk av RICER metode innen de første 48-72 timer med forekomst av symptomer kan redusere sjansen for en mer alvorlig skade. RICER står for hvile kroppen, glasur baken, komprimere baken i en elastisk bandasje, og hever baken, og henvisning av lege til en kvalifisert fysioterapeut.

Strekker

Stretching er den viktigste delen av fysioterapi for piriformis syndrom pasienten. Gjør vanlige strekninger hjelper pasienten løsne muskelen, og dermed lindre den drar og tetthet som forårsaker klemt nerve. En effektiv strekning kan gjøres ved å sitte på gulvet med begge ben rett ut foran kroppen. Ta en fot, bøye kneet ut til siden. Hold på ankelen og bringe det inn i brystet. Hold det der for en 20-30 teller. Gjenta dette tre ganger for hver rumpeballe.

Massasje

I sluttfasen av syndromet, som rumpeballe helbreder, vil pasienten bli informert av en lege for å gå tilbake til lyset sport. Det er viktig at du ikke forfalte det til å begynne med, og å "lytte" til kroppen din. Hvis du føler overdreven smerte i baken under aktivitet, stoppe umiddelbart.

Legen kan anbefale massasje som pre-sport terapi. Massasje hjelper løsne bløtvevet i baken og holde musklene varme for trening og uttøyning.

Horner syndrom og Rebound migrene hodepine

Horner syndrom og Rebound migrene hodepine


Horner syndrom er en sjelden tilstand; det påvirker nerver knyttet til øynene og ansiktet. Det er sjelden medfødt, blir oftest forårsaket av skade på nervene. Denne skaden kan være forårsaket av migrene. Rebound migrene hodepine er migrene hodepine som er forårsaket av overforbruk av migrene medisiner.

Horner syndrom

Horner syndromet oppstår når det ikke er noen blokkering av de sympatiske nervefibre, som kobles til de to sidene av ansiktet. Horner syndrom fører redusert svetting på den berørte side av ansiktet, en liten elev i øyet, et nedsunket øyeeplet og hengende øyelokk. Det er mange grunner til at skade oppstår for det sympatiske nervefibrene. En av disse er migrene medisiner bruk.

Migrene

The University of Maryland Medical Center sier at migrene er den typen hodepine mest sannsynlig føre til en pasient for å søke medisinsk hjelp for å lindre symptomene. Årsakene til migrene er fortsatt under etterforskning av leger, men en uidentifisert nevrologisk tilstand antas å være årsaken.

Migrene har vanligvis fire stadier. I den første fasen kan pasienten oppleve følsomhet for lys og endringer i deres appetitt. Den andre fasen forekommer i en av fem migrenepasienter, og er karakterisert ved sensoriske forstyrrelser. Den tredje fasen er den faktiske hodepine, som kan vare fra fire til 72 timer. Den fjerde fasen er preget av noen mental trøtthet og fogginess.

Legen din kan forskrive triptaner og ergotamines skal tas oralt eller ved injeksjon for å behandle migrene symptomer. Overforbruk av disse, samt andre migrene medisiner, kan forårsake rebound migrene og Horner syndrom.

Rebound Migrene Hodepine

Nesten alle medisiner som brukes til å behandle migrene kan føre til rebound hodepine. For å prøve å unngå rebound hodepine, bør ingen migrene medisiner tas for mer enn ni dager på rad. En rebound migrene hodepine er rett og slett en hodepine forårsaket av medisiner, men den involverer ikke de andre symptomene på migrene. Men hvis skaden har skjedd til det sympatiske nervefibre på grunn av migrene medisiner, en rebound hodepine kan være ledsaget av symptomer på Horner syndrom.

Behandlinger

Det er ingen direkte kur for Horner-syndrom. Imidlertid, dersom årsaken til tilstanden kan bestemmes og behandlet det kan lindre symptomene. En medfølgende rebound migrene kan tyde på at migrene medisiner er ansvarlig for tilstanden. I dette tilfellet bør slutte å ta de uakseptable medisiner løse returen hodepine og Horner syndrom, selv om sistnevnte kan ta lengre tid å gå unna som de ødelagte nervefibrene trenger å helbrede.

Betraktninger

Hvis du opplever noen av symptomene på Horner syndrom eller rebound migrene bør du konsultere legen din umiddelbart. Enhver nerveskader kan få store konsekvenser hvis den forblir ubehandlet.

Hvordan behandle Cauda Equina syndrom

Hvordan behandle Cauda Equina syndrom


Cauda equina syndrom er en alvorlig tilstand som innebærer kompresjon av nerverøtter som finnes i ryggmargen. Cauda equina syndrom kan være forårsaket av flere ting. Det kan være et resultat av traumer til ryggmargen, svulster, spinal infeksjoner eller en herniated disk. Hvis venstre ubehandlet, kan cauda equina syndrom forårsake permanent skade tarmen og lammelser hos pasienter. Du er mer sannsynlig å bli helt frisk hvis du får tilstanden behandlet innen to dager etter at symptomene dukker opp.

Hvordan behandle Cauda Equina syndrom

•  Få øyeblikkelig hjelp hvis du er diagnostisert med cauda equina syndrom. En lege kan møte med deg for å gå over dine mulige behandlingsalternativer.

Finn ut om du trenger øyeblikkelig operasjon. Dette er den vanligste behandlingsalternativ for cauda equina syndrom. En kirurg kan gå inn og dekomprimere nervene i spinalkanalen.

Ta noen medisiner foreskrevet Følgende operasjonen. Du kan trenge antibiotika for å hindre smitte og smertestillende for å lindre ubehag.

Motta behandlinger for årsaken til cauda equina syndrom. Hvis du har cauda equina syndrom skyldes en svulst, så må du gå gjennom stråling eller cellegift. Hvis du er diagnostisert med en infeksjon, så antibiotika er foreskrevet.

Følg opp med en lege. Etter operasjonen og flere behandlinger, overvåker en lege omfanget av nevrologiske skader. Hvis du har operasjonen gjort tidlig, bør du ikke lider permanent skade.

Hint

 • Hvis du har lidd av cauda equina syndrom, kan det være lurt å vurdere å bli med i en støttegruppe. Disse gruppene kan hjelpe hvis du har lidd varige nevrologiske skader.

Hvordan å massere Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom er preget av smerter, prikking, svie og / eller nummenhet i hender og underarmer. Det er forårsaket av repeterende bevegelser som irriterer median nerve i håndleddet. Når denne nerven er irritert det sveller seg inne. Carpal tunnel kan være ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Når du begynner å føle de første symptomene på carpel tunnel du kan stoppe det er progresjon ved å endre din rutine. Du kan også lindre ubehag gjennom selv massasje. Les videre for å lære å massere carpal tunnel syndrom.

Hvordan å massere Carpal Tunnel Syndrome

Hvil underarmen på en flat overflate eller fanget med håndflaten vendt oppover.

Bruk motsatt hånd til å bruke fuktighetskrem til lengden på underarmen din.

Start på toppen av underarmen like under det press på albuen og bruke fingertuppene til å lage sirkulære bevegelser over underarmen din. Disse slag går fra lateral til mediale parallell til det press i albuen. Gjør dette ned lengden på underarmen til omtrent en tomme over håndleddet. Gjenta dette ned lengden på armen flere ganger.

nå starte på toppen av underarmen på nytt like nedenfor bretten i albuen. Trykk ned mellom de to knoklene i underarmen og flytte fingertuppene sakte frem og tilbake. Du bør flytte over muskelen, men ikke huden. Gjør dette ned lengden på underarmen flere ganger.

Masser håndflaten ved hjelp av sirkulære bevegelser. Følg nøye med på undersiden av håndflaten.

Massasje mellom beina i hånden din. Start fra håndflaten og finne bein som kjører opp til lillefingeren og ringfingeren. Bruk tommelen og pekefingeren til å presse området mellom disse beina. Tommelen er på håndflaten og pekefingeren er på baksiden av hånden. Klem området og trekke tommelen og pekefingeren opp til webbing av fingrene på den hånden. Gjenta dette mellom alle fingrene.

omkranser base av hånden og forsiktig presse beina av han palm sammen. Hold i noen sekunder og gjenta.

8. Avslutt massasje av kraftig massere underarmen med sirkulære bevegelser igjen.

Gjør dette til den andre hånden og underarmen også hvis nødvendig.

Hint

 • Følg nøye med området der du føler smerte eller ubehag.
 • Hvis du tror din lider av carpal tunnel syndrom bør du søke råd fra en medisinsk profesjon. Hvis venstre ubehandlet vil den fortsette å forverres.

Botemidler for Carpal Tunnel Syndrome

Botemidler for Carpal Tunnel Syndrome


Det er mange ulike produkter og prosedyrer tilgjengelig for å behandle, og selv kur, carpal tunnel syndrom. Men, skal tilstanden ikke stå ubehandlet.

Hva er Carpal Tunnel Syndrome?

Carpal tunnel syndrom er en tilstand der median nerve, nerve som går inn i hånden fra underarmen gjennom carpal tunnel, blir komprimert. Kompresjon oppstår på grunn av faktorer som for eksempel skade (håndleddsbrudd) eller, som er oftest tilfelle, repeterende overforbruk og dårlig ergonomi.
Ifølge US Dept. of Labor og Nasjonalt institutt for Occupational Safety and Health (NIOSH), er carpal tunnel syndrom # 1 rapportert medisinsk problem hittil. Det utgjør nesten 50% av alle arbeidsrelaterte skader. Omtrent en fjerdedel av alle dataoperatører er diagnostisert med carpal tunnel syndrom, og over 60% av alle arbeidsrelaterte belastningslidelser forekommer hos kvinner. Kvinner er dobbelt så stor sjanse for å bli diagnostisert med denne tilstanden enn sine mannlige kolleger.

Mild Carpal Tunnel Syndrome

I de mildere former for carpal tunnel syndrom, behandlinger som anti-inflammatoriske medisiner og håndleddet splinter gi betydelig lettelse samt pågående forebygging fra tilbakefall. Stoffet bidra til å redusere betennelse som forårsaker svelling og splinter, som brukes ofte om natten, posisjonere håndleddet, slik som å redusere kompresjon av nerven mens sove.

Injeksjoner som behandling

Av og til, har milde former for carpal tunnel syndrom, som har symptom på smerte og prikking er tilstrekkelig ubehagelig, fikk varig nytte gjennomgår en eller flere steroidinjeksjoner direkte inn i carpal tunnel for å gi direkte hjelp til hovne vev. Denne teknikken gjør det mulig for plassering av medisinen direkte hvor det er behov for det meste. Fremgangsmåten krever dyktighet hos personen som utfører injeksjonen slik at steroidet ikke injiseres direkte inn i det nerve eller sener.

Kirurgiske prosedyrer

Når symptomene er alvorlige nok, så kirurgisk inngrep er nødvendig å avlaste trykket fra nerve og hindre redusere potensialet for pågående skade på nerve fra dette trykket. En slik fremgangsmåte er "åpen" carpal tunnel utgivelsen prosedyre. Denne fremgangsmåten består av et innsnitt i løpet av den aktuelle område i håndflaten av hånden og håndleddet, som isolerer den tverrgående carpal ligament (den struktur som gir trykket på nerven og deretter incising ligament til å avlaste trykket. Fordi dette er en kirurgisk prosedyre, det krever en bedøvelse og er ofte utført i et sykehus eller poliklinisk kirurgi sentrum.

Alternativ tilnærming

En annen variant av kirurgi er "endoskopisk" carpal tunnel utgivelsen. Denne fremgangsmåten baserer seg på bruk av en liten, stiv fiberoptiske "scope" som består av et objektiv og kamera for å visualisere median nerve, omkringliggende strukturer og undersiden av det tverrgående carpal ligament. Under direkte, endoskopisk visjon, er det tverrgående carpal ligament skjære gjennom hele sin tykkelse fra bunnen opp. Denne prosedyren er vanligvis utføres gjennom to små "knivstikk", og dermed gjør det en minimalt-invasiv prosedyre i forhold til "åpen" tilnærming.

Hvordan identifisere tegn på Reyes syndrom

Reyes syndrom er en sykdom som påvirker det meste barn og tenåringer, og involverer lever, hjerne, nyrer og hjerte. Mens klar årsak av Reyes syndrom er foreløpig ukjent, det oppstår vanligvis etter en virusinfeksjon eller sykdom, som for eksempel vannkopper og influensa. Av denne grunn, er foreldre rådes til ikke å gi sine barn aspirin, som studier har knyttet utbredelsen av tilstanden til legemidler som inneholder salicylate.Risks for å pådra Reyes syndrom øker med ovennevnte vannkopper og influensa, samt andre luftveisinfeksjoner . Foreldre bør vite nok til å være i stand til å gjenkjenne tegn eller symptomer på Reyes syndrom for å initiere rask behandling og for å hindre komplikasjoner som lungebetennelse, luftveis anfall, hjerteproblemer, og selv hjerneskade, koma og død.

Hvordan identifisere tegn på Reyes syndrom

En forsiktig se barna når de lider av influensa eller vannkopper og aldri, under noen omstendigheter, gi dem aspirin under slike episoder. Egentlig er det best å behandle barn og tenåringer som lider av viral sykdommer med ibuprofen eller paracetamol for eksempel Tylenol for feber, smerter og plager. En av de vanligste tegnene på Reyes syndrom er døsighet og apati hos barn som synes relatert til rett og slett mangel på søvn eller ikke føler seg bra.

Se barnet ditt for episoder av oppkast. Disse episoder kan forårsake mild eller flyktige anfall av kvalme og brekninger, som ofte ledsages av forvirring, og det ovenfor nevnte letargi.

Følg nøye med barnet eller tenåringen og se etter tegn på atferdsendringer. Mens vi er alle klar over at de fleste barn og tenåringer kan vokse grinete eller irritabel med de er syke, kan disse personlighet eller atferd endringer synes uberettiget og ekstrem. Noen ganger, barn eller tenåringer også lider av delirium med eller uten tilstedeværelse av feber.

Observer barnet eller tenåringen etter tegn på beslag i armer, ben, eller overkroppen. Disse anfallene kan virke mild og varer bare noen sekunder, til de som kan vare i flere minutter. Spør legen din hvis du ser noen tegn til anfall aktivitet i barnet ditt.

Lytt til barnet ditt tale og se etter tegn på slurring, talevansker eller problemer med å kommunisere. I tillegg er noen barn og tenåringer plaget med Reyes syndrom også klage over å se dobbelt.

Hint

 • Tester er nødvendig for å bestemme diagnose av Reyes syndrom. Blodprøver, leverfunksjonstester og studiet av spinalvæsken må youe utført, så ta kontakt med din lege hvis du har noen tvil om at barnet ditt kan være lider av tilstanden.
 • Hvis venstre ubehandlet, kan enkelte individer rammet av Reyes syndrom skli inn delirium eller koma. Ring legen din ved første indikasjon på at barnet eller tenåringen er forvirret, sløv, eller opplever atferd eller mentale endringer eller problemer.

Marfans syndrom med hvite luggen av Hair

Marfans syndrom med hvite luggen av Hair


Marfans syndrom er en medfødt sykdom som har en rekke symptomer. En hvit lugg har blitt hevdet som et symptom nok til at en studie ble utført ved Hahnemann University School of Medicine i Pennsylvania for å se om det virkelig er en sammenheng mellom det å ha en hvit pannelugg av hår og Marfans syndrom.

Marfans syndrom

Marfans syndrom er en sykdom i bindevevet som opprettholder og forsterker de strukturer i kroppen. Marfans syndrom påvirker huden, øyet og i aorta (den største arterien i kroppen). Marfans syndrom fører også til de lengre ben i kroppen til å vokse for mye. Mest Marfans syndrom er arvelig, selv om 30 prosent av tilfellene har ingen familie historie i det hele tatt. Marfans syndrom kan føre til alvorlige øye og hjerte problemer hvis venstre ubehandlet.

Symptomer

Marfans syndrom kan forårsake hull i iris i øyet, forskyvning av linsen fra resten av øyet, redusert muskeltonus, flate føtter, krumning av ryggraden og langstrakte armer, ben og fingre.

Hvit lugg

En hvit lugg av hår har blitt hevdet å være et symptom på Marfans syndrom så ofte at en test ble utført ved Hahnemann University School of Medicine i Pennsylvania for å se om det var en sammenheng. Ingen ruter ble funnet mellom Marfans syndrom og har en hvit pannelugg.

Andre årsaker

Mens Marfans syndrom sannsynligvis ikke føre til hvite forelocks, det er andre grunner for en del av håret til å bli hvit. Poliosis, betegnelsen på en hvit hårlokk kan oppstå uten noen åpenbar grunn i det hele tatt. Det kan også være koblet til skjoldbrusk forhold eller redusert aktivitet av gonadene. En hvit luggen kan også være forårsaket av en forstyrrelse i pigmentet i øyet, noe som kan forklare forbindelsen til Marfans syndrom, noe som fører til alvorlige synsforhold.

Behandling

Marfans syndrom kan ikke forebygges eller behandles, som det er en genetisk lidelse. Imidlertid kan medisiner være nødvendig for å bremse pulsen og hjelpe hjertet generelt. Eventuelle øyeproblemer bør behandles så raskt som mulig. Hvis du også har en hvit pannelugg bør du konsultere legen din, da det kan være et symptom på en mer alvorlig problem.

Høy fruktose Corn Syrup & irritabel tarm syndrom

Det har vært mye debatt om kroppslige virkningene av høy fruktose mais sirup (HFK), en utbredt raffinert søtningsmiddel. Fordi det er en gjennomgripende ingrediens som er kjent for å påvirke sult hormoner, det har blitt beskyldt for å bidra til USAs fedme-epidemien. Nå er det offentlige spekulasjoner om at HFCS er en viktig trigger for irritabel tarm syndrom (IBS).

Høy fruktose Corn Syrup

HFCS er en bearbeidet sukkererstatning som er syntetisert ved å omdanne glukose til fruktose. Siden det er billigere enn honning eller stokk og bete sukker, produsenter ofte bruke den til å blidgjøre mat.

Irritabel tarm syndrom

IBS er en funksjonell gastrointestinal lidelse preget av magesyke, smerte, ubehag og uberegnelig avføring. IBS er normalt håndtert med kosttilskudd begrensninger, men medisiner kan være foreskrevet i ekstreme tilfeller.

Bivirkninger av Fruktose

Fruktose er observert å forårsake gastrointestinale problemer. Siden fruktose er vanligvis forbrukes i større mengder enn kroppen kan fordøye, kan det forbli ubehandlet i mage-tarmkanalen og skape mageubehag som gass og oppblåsthet.

Forskning

I en kontrollert eksperiment, ble friske mennesker og IBS pasienter gis store doser av fruktose og HFCS. Siden begge gruppene tolerert HFCS bedre, resultatene tvist koblingen mellom HFK og IBS.

Konklusjon

Gitt den kost følsomheten IBS pasienter, kan de være mer utsatt for de gastrointestinale bivirkninger av fruktose. Det er imidlertid ingenting som tyder på at HFCS er en betydelig kosttilskudd trigger av IBS.

Lotronex for irritabel tarm syndrom

Lotronex, navnet merkevare for alosetron, ble først godkjent av Food and Drug Administration (FDA) i februar 2000 Etter fem dødsfall ble angivelig forårsaket av lotronex innenfor sine åtte første måneder på markedet, GlaxoSmithKline, skaperen av lotronex, frivillig trukket stoffet fra markedet. I april 2002 en FDA Utvalget anbefalte at lotronex bli satt tilbake på markedet, men med mye fastere forskrivningsrestriksjoner.
Lotronex er bare for kvinner som har diaré-dominerende irritabel tarm syndrom (IBS).

IBS

IBS kan kommer i tre former: diaré dominerende, forstoppelse dominant eller en kombinasjon av begge. Siden IBS er en funksjonell sykdom, hvilket betyr at innvollene ikke fungerer på riktig måte, kan en hvilken som helst utvendig stimulus utløse en endring eller intensivering av symptomer. Så selv om du kanskje har diaré dominerende IBS, tar en sterk medisinering, som lotronex, kan føre til at du utvikle forstoppelse.

Lotronex

I henhold til stoffet informasjon fra GlaxoSmithKline, er lotronex en "potent og selektiv 5-HT3-reseptor-antagonist". Det fungerer ved å øke overføringstiden av avfallsmateriale gjennom tarmen. Dette gir krakken tid til å stivne, og tarmene tid til reabsorb en mer passende mengde vann enn vanlig.
Det har bare vist seg effektive i studier for bruk hos kvinner med diaré-dominerende IBS. Menn deltok i studiene også, men stoffet var ikke så effektiv i dem. Lotronex er heller ikke anbefalt for kvinner under 18 år.

Fordeler og Forsiktig

Mens lotronex fungerer veldig bra for en bestemt undergruppe av individer, kan det være farlig og også føre til døden hvis tatt feil. Det er ment kun til bruk hos kvinner med alvorlig diaré dominerende IBS. Hvis en person på lotronex blir forstoppet, må de slutte å bruke inntil de ikke lenger er forstoppet. Kvinner som også har Crohns sykdom eller divertikulitt bør ikke ta lotronex.
Tarm hindringer og iskemisk kolitt (en tilstand der en del av tykktarmen blir betent) er rapportert med lotronex bruk; begge forholdene kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet.

Newborn Adrenal syndrom

Newborn Adrenal syndrom


En nyfødt med adrenal syndrom, også kjent som adrenogenital syndrom eller medfødt adrenal hyperplasi, kan vises sunn ved fødselen, men kan utvikle symptomer på binyrebarksvikt, som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet.

Betydning

Barn som fødes med medfødte adrenal hyperplasi mangler et enzym som kreves i binyrene for å gjøre kortisol og aldosteron, som forlater kroppen for å produsere mer androgen, som er en hannkjønnshormonet. Omtrent 1 av 10.000 til 18.000 babyer er født med medfødt adrenal hyperplasi, ifølge Medline Plus.

Symptomer i Girls

En jente født med adrenal syndrom vil ha kvinnelige indre organer, men kan ha kjønnsorganene som ser både mannlige og kvinnelige, som ofte vises flere mannlige. Som hun aldre, kan hun oppleve ansiktshår vekst, unormal eller fravær av menstruasjon, og dypere stemmen hennes i puberteten.

Symptomer hos gutter

Ved fødselen, gutter med adrenal syndrom er visuelt asymptomatisk, men kan begynne puberteten så tidlig som alder 2 år. De skal utvikle maskuline egenskaper tidlig og kan være høye som barn, men anses kort når de når voksen alder.

Advarsel

Nyfødte som lider av alvorlig medfødt adrenal hyperplasi kan oppleve binyrebarksvikt fra en mangel på salt, noe som kan føre til døden innen 1 til 6 uker etter fødselen hvis den forblir ubehandlet, bemerker Medline Plus. Tegn på binyrebarksvikt inkluderer dehydrering, elektrolyttforandringer, oppkast og hjertearytmi.

Diagnose og behandling

En prenatal test, kalt chorionic villus prøvetaking, bør gjennomføres hvis foreldrene har en familie historie av tilstanden. En nyfødt screening test, som består av en heelstick blodprøve, er tilgjengelige for å teste for kongenital adrenal hyperplasi ved fødselen. Behandlingen består av daglig steroidbehandling for å gå tilbake hormonnivået til det normale.

Sandifer syndrom og acid reflux i spedbarn

Sandifer syndrom og acid reflux i spedbarn


Babyer ofte spytte opp etter å ha spist, men hyppige, smertefulle anfall av å bringe opp inntatt mat kan være et tegn på acid reflux eller dens mer alvorlig versjon, Sandifer syndrom.

Acid Reflux

Acid reflux, noen ganger kalt gastroesophogeal reflukssykdom (GERD), er vanlig hos voksne, men noen ganger også forekommer hos spedbarn. GERD oppstår når spedbarnets mageinnholdet komme tilbake opp i spiserøret og ut munnen ofte og smertelig.

Komplikasjoner

Hvis venstre ubehandlet, kan acid reflux i spedbarn forårsake mange komplikasjoner, inkludert en aversjon mot å spise, unnlatelse av å trives, søvnapné og problemer med å svelge.

Sandifer syndrom

Sandifer syndrom er en alvorlig variant av acid reflux der barnets kropp reagerer voldsomt til sine acid reflux episoder. Det er preget av halsutbredelsen tilbake ordnede, slå av hodet og generell anfall-lignende utseende.

Behandlinger

Babyer med sure oppstøt og Sandifer syndrom vil trolig være foreskrevet medisiner for å forhindre eller redusere sine GERD episoder. Dette kan omfatte babystore doser av vanlige GERD medisiner som H2-blokkere eller protonpumpehemmere.

Betraktninger

De fleste tilfeller av spytte opp og oppkast hos babyer er ikke et tegn på acid reflux eller Sandifer syndrom. Disse sykdommene er sjeldne. Men hvis du har spørsmål om hyppigheten av babyens spytte opp eller om hun ser ut til å oppleve smerte sammen med episoder, ta kontakt med barnets lege.

Hvordan identifisere symptomer på Cushings syndrom

Cushings syndrom er en lidelse forårsaket av høye nivåer av kortisol i kroppen. Kortisol er avgjørende for å hjelpe enkeltpersoner takle stress, men for mye av hormonet kan føre til et vell av problemer i hele kroppen. Kortisol er produsert av binyrene, små cap-lignende kjertler som dekker tuppen av nyrene. Kortisol er også produsert av hypofysen, som ligger nær bunnen av brain.Cushing syndrom rammer menn og kvinner som er oftest mellom 20 og 50 år gamle, og det er antatt å være forårsaket av en overproduksjon av kortisol på grunn en rekke hormonelle eller medisinsk disorders.Learn hvordan å identifisere symptomene på Cushings syndrom for å kunne arbeide hensiktsmessig behandling og for å hindre komplikasjoner slik som de som vanligvis finnes i steroider.

Hvordan identifisere symptomer på Cushings syndrom

•  Se på ansiktet ditt i speilet. Ser det mer runde enn normalt? Dette skiltet kalles ofte en måneansikt og er ledsaget i mange tilfeller av puffy utseende øyne.

Se på huden din. Gjør du synes å være blåmerker enn du brukte til? Er huden din tynne og skjøre utseende? Ser du noen uforklarlige strekkmerker som vises rød eller blå, uten noen åpenbare tegn til vektøkning eller graviditet?

Step på en skala og sjekke vekten din. Cushings syndrom fører ofte en plutselig vektøkning og opphopning av fett, spesielt rundt midten.

Ta hensyn til plutselige endringer i kroppen din. Hvis du er en kvinne, ha din menstruasjonssykluser endringer eller endret på noen måte? Ser du noen vekst av ansiktshår? Slike skilt er også en indikasjon på Cushings syndrom og bør tas opp av din lege.

Vær oppmerksom på dine mentale holdning og atferd. Er du plutselig lider av humør eller følelsesmessige endringer som ikke er forårsaket av stress eller andre åpenbare faktorer? Mange mennesker som lider av Cushings syndrom finne seg økende irritabel og humørsyk uten noen åpenbar grunn.

Hint

 • Risiko for å anskaffe Cushings syndrom øker med langvarig bruk av steroid-type medikamenter samt svulster eller unormal vekst av binyrene eller hypofysen. Hvis du tar slike medisiner eller rusmidler, diskutere mulige bivirkninger med legen din.
 • Venstre ubehandlet, unormale kortisolnivå i blodet kan føre til osteoporose, benbrudd og infeksjoner, tumorvekst og diabetes. Oppsøk lege hvis du eller et familiemedlem har symptomer på Cushings syndrom.

Langtidseffekter av Cushings sykdom hvis venstre ubehandlet

Cushings sykdom er en hormonell ubalanse i kroppen din som kan påvirke deg på forskjellige måter. Hvis venstre ubehandlet vil du oppleve problemer som kan føre til vektøkning, diabetes og andre alvorlige bekymringer.

Hva er Cushings sykdom

Cushings sykdom er en sykdom forårsaket av hypofysen fungerer feil. En overflod av ACTH produseres av fremre hypofysen kan føre til denne sykdommen.

Årsaker til Cushings sykdom

Svulster på hypofysen forårsake Cushings sykdom som kan føre til Cushings syndrom. Disse tumorer kan også være plassert på lungene eller bukspyttkjertelen, og noen kan være kreft.

Symptomer på Cushings sykdom

En rekke symptomer kan vises på utbruddet av Cushings sykdom. Fedme er en viktig bekymring sammen med andre symptomer som ryggsmerter, svake muskler, endringer i huden din utseende og tap av muskelmasse.

Long Term Effekter

Cushings sykdom har langsiktig innvirkning på helsen. Kontrollere vekten din er viktig fordi du kan lide av diabetes, høyt blodtrykk og bein tap på grunn av den ekstra vekten.

Behandlinger

Når du arbeider med Cushings sykdom, må du ha svulsten fjernet fra kroppen din. Dette gjøres gjennom kirurgi eller bruk av stråling behandlinger.

Hvordan unngå hvit frakk syndrom

Hvordan unngå hvit frakk syndrom


Hvit frakk syndrom er når blodtrykket blir høyt på grunn til å besøke et legekontor. Det spiller ingen rolle om det er lege, en sykepleier, eller en av hans assistenter som gir deg den blodtrykkstest. Stress fra å tenke om dette problemet eller lese denne artikkelen vil øke blodtrykket. Men hvis du følger noen trinn, kan du være i stand til å unngå hvit frakk syndrom.

Hvordan unngå hvit frakk syndrom

Hvis du virkelig har høyt blodtrykk, sørg for at du tar dine doser av blodtrykk meds i tide. De virkelig hjelpe mye i å redusere blodtrykket. Ikke bruk hvit frakk syndrom som en form for fornektelse for høyt blodtrykk.

Fra kvelden før du går til legen, slutte å drikke vann. Hvis du har mindre vann, vil du ha lavere blodtrykk. Den eneste grunnen til at du ikke drikker vann er slik at du kan ha noen begivenhetsløs legebesøk uten høyt blodtrykk tale. Hvis du gjør dette, må du teste deg selv slik at du vet at du ikke har høyt blodtrykk.

På vei til legen, lytte til behagelig musikk. Smile. Nyte livet. Kjør sakte. Gjøre alt for å være avslappet på vei til legen. Ignorer påkjenninger i livet ditt Tror ikke eller bekymre seg om hvit frakk syndrom. Hva tenker du kan ha en stor effekt på blodtrykket, så det er best å være avslappet så mye som mulig.

Gå sakte inn på legekontoret. Dreven fysisk anstrengelse vil øke blodtrykket.

Stay avslappet hele tiden hos legen. Meditere. Smil til verden. Lukk øynene dine. Hvis du har noen med deg, sovner mens du venter, som vil gjøre deg veldig avslappet og lavere blodtrykk

Når du får et normalt blodtrykk lesing og unngikk høyt blodtrykk tale, gratulere deg selv på en godt utført jobb. Du har erobret hvit frakk syndrom på dette besøket.

Fortell legen din om din hvit frakk syndrom. Dette er det viktigste trinnet.

Legens jobb blir å finne ut hvor gjennomgripende din hvit frakk syndrom er. Han kaller det hvit frakk hypertensjon, som fortsatt er like alvorlig som vanlig hypertensjon eller høyt blodtrykk. På den ene siden, kan blodtrykket være normalt i løpet av resten av dagen, noe som betyr blodtrykk meds vil gi deg hypotensjon (lavt blodtrykk). På den annen side kan høyt blodtrykk under andre stressende deler av dagen (annet enn legebesøk) kreve behandling av hypertensjon. I mange tilfeller vil legen fortsatt ønsker å foreskrive deg blodtrykk meds allikevel fordi hvis du er stresset fra legebesøk, er du sannsynligvis lider hypertensjon under de andre stressende deler av livet ditt. Hvis du har andre faktorer som for eksempel hjertesykdom eller overvektig, kan legen feile på siden av forsiktighet og diagnostisere hvit frakk hypertensjon. Legen din vil gjøre det som er riktig for deg. Hvis han foreskriver du meds uansett, det er ikke et nederlag. Han gjør deg en tjeneste i behandling hvit frakk hypertensjon.

Hint

 • Masse folk har hvit frakk syndrom. Du er ikke alene.
 • Masse folk har høyt blodtrykk også. Hvis du har det, få det behandlet, fordi det kan være et stort helseproblem hvis den forblir ubehandlet. Ikke skjule høyt blodtrykk som hvit frakk syndrom.
 • Alltid konsultere legen din om eventuelle sykdommer du kanskje har. Bare en lege kan diagnostisere hva som er galt med deg.

Akupunktur Detox For Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom fører ødeleggende smerte og normalt påvirker de som gjør jobber som krever repeterende handlinger med hendene. Carpal tunnel er passasjen i håndleddet der median nerve og sener kjøre gjennom, koble fingrene til musklene i armen. Når nerve eller sene stigninger, symptomene varierer fra brenning og kribling i hånden for ekstrem smerte som går opp armen.

Venstre ubehandlet, kan tilstanden føre til permanente nerveskader. Mer enn 400.000 operasjoner oppstår hvert år for å frigjøre carpal tunnel, men akupunktur detox kan gi en levedyktig alternativ behandling for å unngå operasjon.

Velge en akupunktør

Akupunktur, den gamle asiatiske metode for behandling av kroppen ved hjelp av strategisk plasserte nåler for å frigjøre og avgifte gjennom trykkpunkter, har blitt en anerkjent og allment akseptert praksis i moderne medisin. Velg ditt akupunktør så nøye som du ville velge en lege for familien --- spesielt hvis du aldri har hatt akupunktur. Faktisk, mange leger nå også tilby akupunktur. USA har satt strenge standarder for akupunktører, med mange stater utøvere til å holde en mastergrad i orientalsk medisin og bestå en offentlig utstedt styre eksamen.

Hvis du bor i en stat som ikke krever en lisens til å praktisere, se etter en akupunktør sertifisert av den nasjonale kommisjonen for sertifisering av akupunktører. Finn ut hvor lenge hun har vært praktisere akupunktur, hvor hun trente og hvilke sertifiseringer hun holder. Akupunktur bør gi en fredelig, komfortabel opplevelse; å ha et godt forhold til din akupunktør er definitivt et must.

Typer og teknikker for Akupunktur

Du kan finne mange forskjellige akupunktur stiler og teknikker. Kunsten utviklet seg fra det gamle Kina, men har spredt seg til andre områder av Orienten, Europa og Amerika med variasjoner i lagt til original kunst. Flertallet av akupunktører praktiserer kinesisk stil, men du vil også finne koreansk, som bruker hånden til å korrespondere med deler av kroppen og plager; Japansk, som bruker færre og tynnere nåler; og Auricular, som bruker poeng på øret.

Elektroakupunktur legger små elektriske strømmer gjennom nålene med målet om å redusere avta smerte og hevelse. Andre teknikker involverer urter, massasje og selv kopper suges på kroppen.

I et annet alternativ, laser akupunktur, stimulerer utøveren poengene med laserlys --- en teknikk som kan lindre carpal tunnel symptomer. Selv om akupunktur nåler forårsaker ingen smerte når det brukes riktig, kan laser gir et foretrukket alternativ for de som er redd for nåler.

Akupunktur Detox for Carpal Tunnel

For å gjenopprette den naturlige flyten av qi (kroppens energiflyt) og blod, vil behandlingen bestå av omhyggelig plassert, smertefri nåler settes inn punkter på hånden og håndleddet. Du kan føle press på akupunkturpunkter. Akupunktur kan føre til produksjon av naturlige smertefrigjørende kjemikaliene. Din akupunktør kan sette nåler på andre punkter på kroppen i armer, ben, rygg og nakke å behandle andre bakenforliggende årsakene til carpal tunnel syndrom og å finne blokkeringen av energi. Du kan supplere din behandling med fysioterapi og massasje. Antall behandlinger du trenger vil variere avhengig av alvorlighetsgraden og din respons på behandlingen.

Hvordan behandle tørre øyne syndrom

Hvordan behandle tørre øyne syndrom


Tørre øyne syndrom resultater fra en utilstrekkelig mengde eller kvalitet av tårer smøre øyet. Det kan føre til konstant smerte fra øyeirritasjon, samt en sand eller kornete følelse. Ubehandlet kan dette syndromet føre til arrdannelse eller sår på hornhinnen, og tap av syn.

Hvordan behandle tørre øyne syndrom

•  Gå til din øyelege hvis du opplever en og annen brennende følelse i øynene i tider med lav luftfuktighet, høy forurensning, en vedvarende og smertefull gritty følelse, eller senket toleranse for kontaktlinser.

Les om hvilken type tørre øyne syndrom som du har. Avhengig av årsaken, kan tørre øyne syndrom behandles som et midlertidig problem eller som en livslang sykdom som krever langvarig behandling.

Vær oppmerksom på at i de tidlige stadier, kan symptomene komme og gå. Noen ganger symptomene er verre i morgen, minske etter hvert som dagen går.

Hold deg unna støv, pollen og tobakksrøyk, noe som kan forverre dette syndromet.

Snakk med legen din om å bruke kunstige tårer eller salver for midlertidig lindring. Nye typer øyedråper, hormonbehandling og antibiotika er ofte foreskrevet.

Husk å informere din øyelege om eventuelle andre medisiner du tar. Medisiner kan være ansvarlig for mer enn halvparten av alle tilfeller av tørre øyne.

Tenk permanent nedleggelse av rive duct eller punktal okklusjon hvis din er en vedvarende tørt øye syndrom. Punktal okklusjon lar deg beholde din egen naturlige tårer uten bry eller bekostning av stadig erstatte tear film med kunstige tårer.

Spør om Punctum plugger, den minst krenkende for de langsiktige løsninger for å tørre øyne syndrom. En liten, myk silikonplugg, på størrelse med et sesamfrø, er nonsurgically innsatt i den naturlige punktal åpning. Det er gjort svært raskt og kan gi umiddelbar lindring.

Hint

 • Noen former for tørre øyne syndrom fordel fra plassering av små plugger i kanalene som drenerer tårer fra øyet. For alvorlige former, spesialbriller kalt fuktkammer briller kan være slitt.
 • Med langvarig bruk, kan kunstige tårer faktisk forstyrre øyets naturlige produksjonen av tårer og føre til ytterligere forverring av tilstanden, vaske bort naturlig infeksjon-kampene tear film på øyet.