Digidexo.com

allergi og atferd

Hvordan Allergi påvirke barnas atferd?

Hvordan Allergi påvirke barnas atferd?


Barndommen allergier påvirke søvnen, matvaner, konsentrasjon og humør. Barn med allergier utstillingen atferd som er symptomatisk for effektene av kroniske reaksjoner og ubehag.

Irritabilitet

Reaksjoner av lunger, tett nese, nysing, tungpustethet og pustevansker påvirke barnets aktivitetsnivå og søvnvaner, forårsaker barn med allergi å bli irritabel og trøtt.

Uoppmerksomhet

Barn med kroniske allergier er utsatt for ørebetennelser som følge av overflødig væske clogging Eustachian rør. Et barn kan opptre uoppmerksom eller lethargic fra øresmerter eller sinus press.

Matvaner

Barn med matallergi er typisk kresen eaters på grunn av reaksjoner på matvarer som meieriprodukter, hvete, mais, soya og sjømat. Babyer reagerer på melke allergener med overdreven gråt, utslett eller eksem.

Aktivitetsnivået

Barn med allergisk astma kan fjerne seg fra trening eller utendørs aktivitet på grunn av miljømessige utløsere som pollen og mugg som er inhalert, forårsaker tetthet i brystet, kortpustethet og hoste.

Mood Endringer

Barn med innendørs allergi kan ha problemer med å våkne opp om morgenen, fungerende grinete eller lei på grunn av langvarig eksponering for dander, støvmidd eller muggsopp innendørs allergener mens du sover.

Dianosis / Behandling

Allergier kan diagnostiseres gjennom blodprøver, hudprikktester og mat utfordring eksamener. Antihistaminer, decongestants, inhalatorer og allergivaksinering kan bidra til å redusere symptomer for bedre komfort og atferd.

Symptomer på melkeprotein allergi hos babyer

Symptomer på melkeprotein allergi hos babyer varierer fra utslett, til pusteproblemer, til fordøyelseskanal opprørt. Enten slow-debut eller rapid-utbruddet allergiske reaksjoner kan forekomme; slow elle reaksjoner vanligvis ta en uke til 10 dager for å utvikle og er mer vanlig. En ekte melkeallergi må diagnostiseres av lege, med blod, avføring og / eller allergi hud tester utføres for å utelukke andre problemer. De fleste barn vokser melkeprotein allergi ved to eller tre år.

Hudproblemer

Hudproblemer kan være tydelig i en baby som er allergisk mot melkeprotein. Utslett, hevelse (angioødem), elveblest, eksem og kløende / røde nupper på huden foreligger indikasjoner på at melkeprotein allergi. Hudirritasjon som oppstår når en baby er utsatt for melkeprotein over en tidsperiode vil generelt bli lettet i løpet av noen få dager, dersom ikke lenger ingesallergenet.

Atferd endringer

En normalt glad, fornøyd babyen kan utvise plutselige endringer i oppførsel på grunn av en melkeproteinallergi. Et spedbarn kan bli irritabel eller kolikk bare timer etter inntak av melk eller melkebaserte produkter. Denne oppførselen forandring er vanligvis på grunn av smerte i fordøyelsessystemet, og avtar som årsak for fordøyelses opprørt fjernes fra kostholdet.

Digestive Opprørt

En melkeprotein allergi kan forårsake alvorlige fordøyelses nød og opprørt, inkludert magesmerter eller kramper, oppkast eller store mengder spytte opp, løs avføring, diaré og mulig blodig diaré. En baby med en melkeproteinallergi kan også kneble under fôring, eller nekte mat eller melk helt. Fordøyelseskanal opprørt symptomer oppstår i løpet av timer eller dager for å bli utsatt for et allergen; en undersøkelse av en barnelege er nødvendig for å utelukke andre årsaker. Hvis melkeprotein er den skyldige, vil en baby raskt føler deg bedre etter eksponering for allergen opphører, avhengig av hvor fort den forrige melk inntak passerer gjennom fordøyelsessystemet.

Pusteproblemer

En baby kan utvikle astma som følge av en allergi mot melkeprotein. Tungpustethet og pustevansker kan oppstå; ringe 911 umiddelbart hvis barnet ditt opplever plutselige pusteproblemer og kan ikke trekke pusten. En langsommere utvikling av tilstanden i løpet av et par dager bør tas opp av en barnelege for å utelukke eventuelle underliggende problemer.

Anaphlyaxis

Anafylaksi er mer vanlig med allergi mot matvarer heller enn mot melkeprotein, og er en alvorlig hurtig innsettende symptom som kan føre til døden. Det påvirker vanligvis babyens hele kroppen, inkludert hud, mage, pusting og blodtrykk. Symptomer oppstår i løpet av sekunder eller minutter av eksponering for allergenet, og inkluderer tungpustethet, hevelse, magesmerter, besvimelse, kvalme eller oppkast, unormale pustelyder, hjertebank, rødhet og utslett, forvirring og angst. Anafylaktiske reaksjoner krever oppmerksomhet på et sykehus akuttmottaket, og hvis mistanke, må 911 bli kalt umiddelbart.

Konditorfarge allergi hos barn

Konditorfarge allergi hos barn


Selv om sjeldne, allergi mot mat fargestoffer forekommer hos barn, og har potensial til å forårsake det samme milde til alvorlige reaksjoner opplevd med noen andre allergier. Disse reaksjonene varierer fra hudutslett til anafylaksi (hele kroppen respons). Konditorfarge allergi og overfølsomhet har også blitt assosiert med hyperaktiv atferd.

Symptomer

Symptomene på konditorfarge allergi kan omfatte hudutslett, urtikaria (elveblest eller hevet renner: på huden), åndenød og muligens atferdsproblemer.

Typer

Begge syntetisk mat fargestoffer og naturlige farger som stammer fra planter og dyr kilder kan forårsake allergiske reaksjoner hos barn.

Forbryterne

Mat fargestoffer brukes i mange matvarer barna spise, inkludert godteri, oster og frosne desserter. Noen av fargestoffer som er kjent for å forårsake allergi inkluderer tartrazine (FD & C Yellow No. 5), annatto og karmin.

Identifikasjon

Du kan identifisere og behandle konditorfarge allergier ved å notere symptomer og spise mønstre og deretter plassere barnet på en eliminasjonsdiett, eliminere alle mistenkelige matvarer for å se om symptomene forsvinner.

Diagnose

Å diagnostisere en konditorfarge allergi, kan en lege må bruke en utfordring test, som utsetter barnet til den mistenkte konditorfarge i en kontrollert, klinisk setting.

Allergi mot steroider

Allergi mot steroider


Hunder med allergiske problemer er en utfordring til sine eiere. Å se hunden din lider med ubehagelige symptomer er en overbevisende grunn til å søke en løsning. En behandling for noen akutte hund allergiproblemer er begrenset bruk av reseptbelagte steroider. Etter å snakke med veterinæren din, kan du være bekymret for mulige bivirkninger av steroider.

Følsomhet

Steroider kan lindre kløe, smerte og betennelse i hundens allergisymptomer. Det faktum at steroider er så kraftig og effektiv er også en grunn til varsomhet. Kortsiktig bruk anbefales av de fleste veterinærer. Langvarig bruk har større risiko for bivirkninger. Fordi følsomhet og reaksjoner på steroider er mulig for en hvilken som helst hund, er det en god idé å identifisere de kjente bivirkninger.

Behavior

Atferdsendringer hos hunder er en annen av mulig bivirkning av steroider. Aggressive handlinger, tristhet og uvanlig begeistring har potensial til å utvikle. Eventuelle uvanlige atferd er en grunn til å kontakte veterinær når hunden tar steroider.

Pesende

En viss grad av panting er forventet med steroider, og hunder vil drikke mer vann enn vanlig. Som vanninntaket øker, så vil vannlating. Men som med alle rimelige bivirkning advarsler, ekstrem pesing og besettelse med drikkevann kan tyde på at hunden din er å ha en reaksjon på medisinering.

Appetitt

Steroider kan øke appetitten. På kort sikt, å oppnå de sultne hunden din er sannsynligvis ikke kommer til å være et problem. Imidlertid kan langvarig bruk føre til vektøkning, og er en usunn bivirkning.

Andre symptomer

Andre bivirkninger og mulige allergiske reaksjoner på steroider hos hunder er diaré, forstoppelse og tarmproblemer. Noen av disse eller andre symptomer som er overdreven, uvanlig eller ekstrem er grunn til bekymring. Mens hunden din bruker steroider, er samråd med din veterinær tilrådelig når noen tvilsomme helseproblem overflater.

Advarsel

Hyppig bruk av steroider for allergisymptomer hos hunder kan oppmuntre visse sykdommer å utvikle. Medikamentet er utformet for å reagere med huden, immun og det endokrine system. Hvis hunden din er allergisk eller sensitiv for de foreskrevne steroider, er forsiktighet utvises. Kronisk elveblest, diabetes og andre lidelser er ofte forbundet med steroider

Betraktninger

Alle canine legemidler har risikopotensial. Ethvert medikament, inkludert steroider, kan forårsake uønskede bivirkninger. Hunden din kan være en som tolererer ikke steroider. Alternative allergi rettsmidler er tilgjengelige for hunder. Deres bruk og suksessraten bør diskuteres med din veterinær profesjonell.

Virkningene av Dye Color Allergi

En allergisk reaksjon på mat fargestoffer kan være umiddelbar, eller det kan ta flere dager å utvikle. De som lider av allergi eller overfølsomhet kan oppleve negative effekter av en farge eller flere fargestoffer. Dokumentert negative reaksjoner på mat fargestoffer er sjeldne. The American Family Physician nettside sier at færre enn én av 100 barn og færre enn én av 500 voksne vil oppleve en alvorlig negativ reaksjon på en mat fargestoff.

Hudreaksjon

De med fargestoff allergi eller overfølsomhet vanligvis rapporterer hudirritasjoner som eksem eller elveblest etter inntak av en bestemt farge. Når eksem er en allergisk reaksjon, som regel fører det betent, tørr, rød og kløende hud. Noen ganger, eksem patcher selv blemme og skorpe over. De med fargestoff allergi kan oppleve bluss-ups ved å berøre et produkt som inneholder uakseptable fargestoff. Vanligste stedene for eksem omfatter ansiktet, hodet og folder av albuer, knær eller lyske.

Også kalt urticaria, elveblest er hvite eller gule nupper som er omgitt av røde, betente flekker av hud. Noen ganger elveblest er ledsaget av en brennende følelse som blir til en kløe sensasjon. De med fargestoff allergi og overfølsomhet kan oppleve elveblest som kroppen prøver å skille ut giftstoffer ut av huden.

Anafylaktisk Response

Cochineal ekstrakt, et fargestoff som er hentet fra tørkede insekter, har vært brukt i århundrer. Dette fargestoff også kalles karmin fargestoff og brukes til å farge elementer lilla, rødt, oransje og rosa. En University of Michigan allergolog, James L. Baldwin, bekreftet at dette fargestoffet utløst anafylaktisk sjokk hos en pasient som spiste en lilla popsicle. Hans resultater dukket opp i november 1997 utgaven av "Annals of Allergy, Asthma og immunologi." De med en alvorlig fargestoff allergi eller følsomhet bør snakke med sine leger om å gjennomføre en EpiPen for bruk i tilfelle av anafylaktisk sjokk.

Hyperaktivitet

Michael Jacobsen, administrerende direktør for Center for Science i Public Interest, sier at det er klart at mat fargestoffer påvirker barnas atferd. Noen foreldre har funnet ut at å fjerne uakseptable mat fargestoffer fra sine barneklubb kosthold har hjulpet tamme eksplosiv, hyperaktiv atferd. Ifølge ABC News, en 2007 studie viste at det var en liten økning i aktivitetsnivået etter inntak av mat fargestoffer. Andre organisasjoner, men uenig i at mat fargestoffer påvirker atferd. The Food and Drug Administration, for eksempel, hevder det er ingen link. Også Academy of Family Physicians hevder at hyperaktivitet er ikke en typisk allergi symptom.

Tegn og symptomer på en Gluten allergi i Kids

Tegn og symptomer på en Gluten allergi i Kids


Gluten allergi hos barn er bare ett av mange problemer mot foreldre i dag. Omtrent fem prosent av barn vil oppleve noen form for allergi mot mat. Av disse vil mange har følsomhet for gluten. Barn som lider av en gluten allergi (også kjent som cøliaki) vil oppleve mange fysiske symptomer knyttet til fordøyelsessystemet samt mulige psykiske problemer.

Hva er gluten?

Gluten er proteinet som finnes i hele korn som hvete, rug, bygg og eventuelt havre. Gluten er en betydelig ingrediens i brød, frokostblandinger, kjeks, kaker og kjeks, samt mange andre pakket varer. Det er en krevende oppgave å unngå alle matvarer som inneholder gluten.

Hva er cøliaki?

Cøliaki er beskrevet som en manglende evne til intestinal spor å absorbere næringsstoffer at et barn trenger for å trives. Når produkter som inneholder gluten er inntatt, oppstår en immunreaksjon der tarmslimhinnen blir angrepet, hindrer riktig fordøyelse og absorpsjon av mat. Gluten allergi kan ikke vokst som andre matallergier. Når et barn har blitt diagnostisert med cøliaki, må hun alltid være på en glutenfri diett.

Fysiske symptomer på gluten allergi (cøliaki)

Dersom barn lider av følgende fysiske symptomer knyttet til fordøyelsen, kan en gluten allergi være til stede:

Konsekvent kramper, magesmerter og oppblåsthet Diaré Vekttap, forsinket vekst og utvikling Foul-smelling avføring Kvalme og / eller oppkast Forstoppelse Jernmangel Fatigue grunn av dårlig fordøyelse og absorpsjon av nødvendige mineraler og vitaminer i tarmen eller andre fordøyelses magesår, inkludert de i munnen Osteoporose

Gluten Sensitivity kan påvirke mentale evner

Mange tror fortsatt at glutenintoleranse kan føre til autisme. Selv om dette har aldri blitt vitenskapelig bevist, betyr det synes å være en sak for å fjerne gluten fra kostholdet til barn med autisme. Glutenfrie dietter har vist seg å forbedre symptomer på sykdommen i mange enkelttilfeller. Omvendt, kan barn som har gluten allergi vise autistiske-lignende symptomer, samt symptomer forbundet med mange psykiske lidelser. Her er noen psykiske tegn på gluten intoleranse:

Irritabilitet Depresjon Autistic-lignende atferd som dårlig organisasjon ferdigheter, raserianfall og hyperaktivitet Attention underskudd problemer Glemsomhet

Hva foreldre kan gjøre

Foreldre som mistenker at deres barn for å ha en gluten allergi må ha ham testet av en barnelege eller allergi spesialist for å vite sikkert. Før du gjør en avtale, kan foreldre ønsker å holde et måltid dagbok, og bemerker nylig spist mat og atferd og / eller fysiske symptomer som følge. Hvis det er mistanke hvete eller annet gluten produktet intoleranse, fjerne mat fra barnets kosthold og fortsette å overvåke for symptomer. Hvis de forsvinner, kan du prøve å gjeninnføre maten etter to uker, og se etter symptomer for å gå tilbake. Bevæpnet med denne nyttig informasjon, kan foreldrene til en berørt barnet være proaktive i diskusjonen av matallergier med sin fastlege. Hvis et barn har vist seg å ha cøliaki, vil neste steg være å sikre at gluten produkter er eliminert fra guttens kosthold. Dette kan være svært vanskelig innsats som de fleste av dagens pakket mat inneholder gluten, men å erstatte disse matvarene med ris produkter eller andre substitutter er verdt det. En markert forbedring i barnets fysiske og mentale tilstand vil ses nesten umiddelbart.

Tegn og symptomer på en Corn Allergi

Tegn og symptomer på en Corn Allergi


Corn finnes i mange former som brukes i vanlige matvarer. I tillegg til selve vegetabilsk form, er det utbredt bruk av maisstivelse og maissirup som kan være i mat når vi er ikke engang klar over det. For personer med mais allergi, kan dette gjøre livet surt. De mange symptomer, det tradisjonelle og det uvanlige, kan drastisk påvirke en persons dag-til-dag liv inntil han eliminerer alle korn og kornprodukter fra kostholdet sitt. Erkjenner skilting av mais allergi kan hjelpe en person å identifisere et problem med denne populære veggis.

Anafylaksi

Anafylaksi er en alvorlig allergisk reaksjon som kan skje som et resultat av en korn allergi. Denne reaksjonen kan være livstruende og er omtrent som den allergiske reaksjonen kroppen har til giftige stikk fra insekter eller forbruk av andre vanlige allergirelaterte matvarer som peanøtter eller skalldyr. Anafylaksi vil føre til en stor mengde av immunrelaterte kjemikalier for å oversvømme kroppen, ofte resulterer i sjokk, ifølge Mayo Clinic. Luftveiene trange, noe som gjør det vanskelig å puste, kan pulsen raskere og svekke, og kvalme og oppkast kan følge. Personen har vanligvis en radikal nedgang i blodtrykk i tillegg, noe som kan føre til besvimelse. Anafylaksi krever en umiddelbar tur til legevakten og er vanligvis stoppet av en adrenalin injeksjon. Unnlatelse av å behandle dette symptomet kan føre til døden.

Migrene

Mais allergi kan ofte bli signalisert ved utviklingen av migrene. Disse hodepine er svært smertefullt og ofte føre til kvalme og oppkast på grunn av sin ekstreme naturen. Den lidende vanligvis har en høy følsomhet for lys eller lyd mens opplever denne typen hodepine, og smertene er vanligvis fokusert på ett område av hodet, ifølge National Institutes of Health.

Utslett eller elveblest

Forbruk av korn eller kornprodukter vil ofte føre til noen med en mais allergi å bryte ut i elveblest eller en brennende eller kløende utslett, ifølge CornAllergens.com. Lider prøver å peke ut årsaken til symptomene kan oppleve en utslett utvikler seg raskt når aktuelle produkter er gnidd på huden. Sjekk ingrediensene i solkrem eller andre hudpleie kremer, lotion eller oljer for kornprodukter.

Andre symptomer

I tillegg til de symptomer som oppstår hyppig med mais allergier, er det et sett av ikke-tradisjonelle symptomer som er knyttet til den tilstand, i henhold til CornAllergens.com. Selv om koblingen ikke kan ha blitt etablert i mange tilfeller vil disse typer av symptomene være verdt å merke seg til en lege, spesielt hvis andre tradisjonelle symptomer eksisterer. Mais allergi kan påvirke humør og atferd, særlig hos barn. De kan forårsake midlertidig depresjon, søvnløshet, eksem, tretthet, leddsmerter, hyperaktivitet hos barn, nattesvette, mørke ringer rundt øynene, gjentatte ørebetennelser og urinveisinfeksjoner og en konstant kamp med bihuleproblemer.

Tegn og symptomer på koffein Allergi

Folk som opplever symptomer på en koffein allergi vil noen ganger ha fysiske symptomer som en kriblende følelse i munnen, men de fleste av symptomene forbundet med en koffein allergi er psykisk i naturen. Det er lett å feildiagnostisere en koffein allergi som en psykisk lidelse, men med nøye undersøkelse legen din er normalt i stand til å identifisere koffein som problemet.

Irrasjonell atferd

En koffein allergi kan dukke opp så mange forskjellige typer psykiske symptomer. Du kan vise irrasjonell og uforutsigbar oppførsel, og du kan også bli ekstremt nervøs for ingen åpenbar grunn. Du kan føle behov for å beskytte deg mot trusler som ikke eksisterer. Du vil vise symptomer på terror og paranoia på samme tid. Du kan også miste fokus, og utvikle en generell følelse av forvirring som kan gjøre enkle oppgaver vanskelig.

Mood Swings

Du kan oppleve alvorlige humørsvingninger som en del av en koffein allergi. Du kan ha levende mareritt som kan vekke deg midt på natten, og mister all følelse av organisasjonen. Det er mulig at du vil bli altfor besatt med trivielle ting, eller tilbøyelig til å brått ombestemmer deg flere ganger i et kort tidsrom. De som er allergisk mot koffein kan også bli delusional og start har hallusinasjoner.

Permanent Psykose

Noen av symptomene på en koffein allergi er svært lik de som er forbundet med ADHD, slik at noen mennesker blir ofte feildiagnostisert som har ADD eller noen andre psykiske tilstand. En allergi mot koffein kan føre til negative kjemiske reaksjoner som vil fortsette så lenge personen forbruker koffein. Rapportere symptomene dine til en lege slik at de kan finne ut hva som forårsaker dine psykologiske endringer, og deretter forhåpentligvis stoppe deg fra å drikke koffein før de utvidede negative kjemiske reaksjoner føre til varig psykologisk skade.

Bevissthet

En annen merkbar symptom på en koffein allergi er en konstant endring i bevisst tilstand. Hvis du er utsatt for bestått ut uten forvarsel, eller hvis du synes det er vanskelig å sovne om kvelden, da disse kan være symptomer på en koffein allergi.

Tvang

En av de psykologiske symptomene på en koffein allergi som hjelper leger til å begrense tilstanden ned til koffein er tvangshandlinger. Du kan oppleve den sterke trangen til å gå på shopping sprees, lommepenger som du ikke har, og sette deg i gjeld. Du kan ha et umettelig behov for sex, eller dra på hyppige spiseorgier.

Allergi Shot & Deres alternativ er

Allergivaksinering er en allergi behandling som kalles immunterapi. Skuddene som inneholder allergen ekstrakter, er generelt gitt over en tre-til-fem-års periode. Målet med allergivaksinering er å desensitize du utløsende allergener og redusere eller eliminere behovet for medisinering. Allergivaksinering er spesielt nyttig med katten dander, støvmidd og pollen. Allergivaksinering kan også bidra til å forhindre angrep av astma hos barn med allergisk rhinitt. Allergivaksinering bære sjeldne risiko for anafylaksi, en alvorlig allergisk reaksjon.

Kortikosteroider

Kortikosteroider hindre eller lindre betennelser ved å blokkere allergiske reaksjoner. Kortikosteroider kommer i forskjellige former: muntlige, nesespray, øyedråper og hudkrem. Piller og væsker, som for eksempel prednison, behandle alvorlige reaksjoner. Langvarig bruk av orale kortikosteroider kan føre til grå stær, osteoporose, muskelsvakhet, og forsinket vekst hos barn.

Nesespray, slik som Flonase, behandle nasal symptomer som stuffiness, nysing og rennende nese. Bivirkninger inkluderer ubehagelige smaker eller lukter, irritert nese og neseblod.

Øyedråper, for eksempel Maxidex, behandle røde, kløende og rennende øyne. Langvarig bruk av øyedråper omfatter risikoen for øyeinfeksjon, glaukom eller katarakt.

Hud kremer, for eksempel hydrokortison, behandler skalering og kløe. Bivirkninger inkluderer irritasjon og misfarging huden.

Antihistaminer

Antihistaminer blokkere inflammatoriske kjemikalier som kalles histaminer utgitt av immunsystemet i løpet av en allergisk reaksjon. Antihistaminer vanligvis kommer i form av muntlige, nesespray og øyedråper. Muntlig piller og væsker, som Claritin, behandle hevelse, rennende nese, kløende og rennende øyne, og elveblest. Bivirkninger er munntørrhet og døsighet.

Nesespray, for eksempel Astelin, lindre nysing, kløe og rennende nese, lunger og postnasal drypp. Bivirkninger inkluderer bitter smak, døsighet, svimmelhet, munntørrhet, hodepine, nasal brenning, neseblødning, kvalme, rennende nese, sår hals og nysing.

Øyedråper, for eksempel Zaditor, blir generelt kombinert med dekongestanter eller mastcellestabilisatorer. Øyedråper redusere kløende, røde og hovne øyne. Øyedråper brukes flere ganger om dagen med effekter som varer bare noen få timer. Bivirkninger inkluderer røde øyne, rennende øyne, hodepine og mild stikkende eller brennende.

Decongestants

Decongestants gi midlertidig lindring av lunger. Folk som er gravide, eldre, eller har høyt blodtrykk bør ikke ta decongestants

Slimhinneavsvellende midler kommer i form av muntlige, nesespray og øyedråper. Orale slimhinneavsvellende midler, slik som Sudafed, er vanligvis tilgjengelig over disk. Noen dekongestanter er kombinert med antihistaminer. Bivirkninger inkluderer irritabilitet, rask eller uregelmessig hjerterytme, svimmelhet, søvnløshet, hodepine, angst, skjelvinger og økt blodtrykk.

Nesespray, for eksempel afrin, kan forårsake rebound lunger hvis tatt i mer enn en uke eller så. Nesespray bivirkninger inkluderer tørrhet, svie eller stikking i nesen, rennende nese og nysing.

Øyedråper, for eksempel visine, lindre røde og kløende øyne. Øyedråper er vanligvis tilgjengelig over disk. Bivirkninger inkluderer rødhet i øyet og skader på blodkar hvis det brukes for mye. En sjelden bivirkning er akutt (plutselig) glaukom.

Andre behandlinger

Singulair er en resept som fungerer ved å blokkere kjemikalier som kalles leukotriener. Singulair behandler nesetetthet, rennende nese og nysing. Bivirkninger inkluderer øvre luftveisinfeksjon hos voksne, hodepine, ørebetennelse og en sår hals hos barn. FDA advarer om at det kan føre til psykiske symptomer som irritabilitet, angst, søvnløshet, hallusinasjoner, agitasjon, depresjon og selvmordstanker eller atferd.

Adrenalin skudd brukes til å bremse alvorlige allergiske reaksjoner lenge nok for en person å få akutt behandling. Adrenalin er en form for adrenalin. Enheten har autoinjektor nål og blir brukt av folk som lider allergier som forårsaker anafylaktisk sjokk.

Hvordan finne ut om Fenoler er Utføring ditt barns atferd

Fenoler er en kjemisk eller eiendom i matvarer som forårsaker gjær å vokse i kroppen og kan ha dramatiske effekter på barndommen atferd. Hyperaktivitet og uventet søvnighet er vanlige. Ved å eliminere visse matvarer i minimum seks uker kan se forskjell og hjelpe barnet unngå allergi hud testing. Bruk følgende retningslinjer for å avgjøre er barnet ditt kan ha en fenol følsomhet for gluten allergi. Bare noen få enkle kosthold endringer kan ha en intens effekt på barns atferd og generelle følelsen av velvære.

Hvordan finne ut om Fenoler er Utføring ditt barns atferd

Hvordan finne ut om Fenoler er Utføring ditt barns atferd

•  Vurdere barnet ditt ved å stille følgende spørsmål:

Har barnet ditt en oppblåst mage, spesielt etter å ha spist?
Har barnet ditt bruker mye tid på badet?
Har de klager over "kløende" eller plaget innsiden?
De får trøtt etter å ha spist pizza eller pasta?
De får hyper etter å ha spist rosiner, epler eller druer?
Har de begjærer kjeks og småkaker mer enn vanlig?

Eliminer de matvarer i minst seks uker. Du kan ikke jukse enda en gang, eller du må starte helt på. Det kan virke som en lang tid, men det er nok av kjempegode substitutter, og du skal gjøre en stor tjeneste for ditt barns helse.

Erstatt de uakseptable matvarer med gluten-fri brød selges på helsekostbutikker og mer vanlig ved ordinære dagligvarebutikker. Les etiketter for gluten. I stedet for de vanlige snacks prøve gulrøtter og peanøttsmør, erter og streng ost, kalkun kuber og ost crumbles og frukt som ikke produserer gjær i systemet. Unngå rosiner, epler og druer.

Husk dette: hvis ungen craves det, klippe det ut! Det kan være et sikkert tegn på en allergi som kan påvirke atferd og generelle følelsen av velvære. Husk også å holde seg til seks ukers prøveperiode for ekte resultater.

Den ekstra innsats fra din side for å følge nøye med ditt barns kosthold kan ha en stor effekt på atferd. Allergi og gjær-produserende matvarer kan føre til atferd feildiagnostisert som Attention Deficit Disorder og Cøliaki.

Forskning nettsteder som www.GFCFdiets.com for støtte grupper og ytterligere informasjon om dette temaet.

Barn med allergi mot hunder og katter

Barn med allergi mot hunder og katter


I 2007 rapporterte American Veterinary Medical Association at om lag 37 prosent av husholdningene i USA eid en hund og 32 prosent eid en katt. Mange barn opplever milde til alvorlige allergiske reaksjoner på hunder og katter, som kan føre dem daglig ubehag hjemme eller hos venner hjem. Komme barna testet tidlig for allergi og ser for sentrale symptomer vil tillate deg å forberede ditt hjem og livsstil for å overvåke deres helse.

Definisjon

Allergi oppstår når kroppens immunsystem overreagerer til bestemte organismer eller bakterier i et forsøk på å beskytte seg selv. Ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America (AAFA), 15 til 30 prosent av personer med allergi er allergisk mot dander (død hud) av katter og hunder. Symptomene varierer fra et lite utslett, tett nese og kløende øyne og hals å bryte kroniske luftveisproblemer, som for eksempel astma.

Identifikasjon

Hvis barnet opplever allergisymptomer, har barnelege eller allergolog en rekke testing alternativer. Legen din vil trolig se på familien din medisinske historie, fordi et barn har en 75-prosent sjanse for å ha allergi dersom begge foreldrene har dem. Så kommer testing. Den AAFA sier at den vanligste allergitest er prikktest, som består av å sette små dråper av allergener mot barnets arm eller tilbake, lett prikking hvert område og venter på en reaksjon. Hvis barnet ditt er allergisk, vil en kløende røde bump vises. Blodprøver kan også brukes til å detektere allergier.

Forebygging / løsning

Når du har bekreftet at barnet ditt er allergisk mot katter eller hunder, er den beste måten å forebygge allergiske reaksjoner eller ubehag for å fjerne barnet fra kontakt med allergenet. For de fleste familier, dessverre betyr det å si farvel til dine kjæledyr hunder eller katter. Selv når katter og hunder blir sendt utenfor, deres dander forblir bak i tepper og møbler. AAFA sin astma studier viser at katten dander kan utløse alvorlige astmaanfall i 20 til 30 prosent av personer med astma og kan også føre til kronisk astma. For å unngå kronisk astma, det er i barnets beste interesse at han aldri være i umiddelbar nærhet til type kjæledyr han er allergisk mot.

Redusere Allergener

Hvis familien velger å holde kjæledyret, det finnes måter å redusere effekten av kjæledyr dander på barnet ditt. KidsHealth.org gir detaljer om rengjøring i hjemmet teknikker og husholdnings atferd som kan forbedre ditt barns livsstil. Blant disse er å utpeke et bestemt rom eller en del av huset der dyret må bo. Dette vil gi barnet ditt en dander-frie delen av huset for å bo i. Det er også viktig å fjerne tepper og matter, siden de har en tendens til å samle inn mer dander enn tregulv. Avhengig av alvorlighetsgraden av hennes allergi, kan barnet få lov til å leke med kjæledyret, men bør instrueres om å unngå fysisk kontakt så mye som mulig.

Å leve med allergier

FamilyDoctor.org lister opp en rekke måter å lette lidelsene til allergier. Mange familier velger å ta med sine barn for ukentlige eller månedlige allergivaksinering, som fungerer som immunterapi. Skuddet injiserer et lite antall allergener for å akklimatisere seg til immunsystemet allergener i sitt miljø. Det finnes også mange over-the-counter medisiner som brukes for å lindre symptomer - antihistaminer, nesespray og øyedråper, for å nevne noen.

Hvordan Reduser hyperaktiv atferd

Mange kreative, lyse og hyggelige barn kan også være en lærer verste mareritt. Ved mistanke om barnet ditt for å ha ADHD, Attention Deficit-Hyperactivity Disorder, sliter med å bosette seg i miljøer som krever orden og rigide regler er en konstant. For foreldre forsøker å håndtere disse problemene, kan en følelse av frustrasjon bryte ut. Barn som opplever dårlig eller ingen retning kan vise en økning i hyperaktiv atferd funnet å være mest forstyrrende for eksempel, uro, manglende evne til å fokusere, konstant bevegelse og pratsomhet.

Bruksanvisning

Tips for å administrere Hyperaktive Behaviors

Bruk atferds management teknikker. Foreldre til hyperaktive barn rapporterer blandede resultater med bruk av tid outs.The beste bruken av tid ut med hyperaktivitet må inneholde klare forventninger og konsekvent oppfølging gjennom. Fleksibilitet i å la mild bevegelse under time out kan være nyttig. Målet med time out er å lokke fram selv beroligende. Beroligende tips og måter å forenkle hjemmemiljø av American Academy of Pediatrics kan vises på en on-line video på aaporg / healthtopics / adhd.cfm.
Omdirigering er et annet alternativ. Hyperaktivitet krever ofte en endring i fokus. Gi en omdirigering, eller påføres distraksjon, kan begrense barnets overdreven energi og redusere frustrasjon for en vaktmester. Utdanne et barn på hvordan du viderekobler for seg selv kan fremme selvstendighet og selv mestring; for eksempel, tillate ham å spille et spill for bare 20 minutter, og deretter ha ham gjøre noe mer kreativt, som tegning.
Kartlegge de atferd som en forelder mest ønsker å øke bør identifiseres i et poengsystem. En enkel måte er å trekke tre vertikale kolonner på en plakat bord. Kolonne 1 omfatter de atferd mest ettersøkte, som ventet tålmodig i kø uten å skyve, hoppe eller snakke. Kolonne to rapporter hvor ofte denne atferden bør sees - enten i kø på lunsj eller for badet. Kolonne 3 plass er for klistremerker. For hver gang brukt i tråd der et barns atferd viser tålmodighet, er et klistremerke lagt. Identifisere en belønning, basert på antall klistremerker, på bunnen av tabellen.

Øke utendørs activity.A studie av barn med ADHD, rapportert i mars 2009 Journal of Attention Disorders at de med grønnere lekemiljøer opplevd mindre alvorlige symptomer og fungerte bedre. Få barn utenfor i lengre perioder av ustrukturert lek. Last ned store fargede løpesedler om coping med ADHD fra University of Illinois i lhhl.illinois.edu/adhd.htm.

Tenk ernæring. Eliminere koffeinholdige drikker. Forelder har notert økning av hyperaktivitet fra mindre enn seks gram koffein. Test for mat og andre allergier, som barn med hyperaktiv atferd har blitt funnet å ha felles allergiske historier. Redusere eller håndtere allergi kan redusere sykdom utløser til atferd.

Diskuter medisinering med barnets lege. Psykostimulerende medisiner er ofte foreskrevet for å redusere hyperaktivitet, spesielt impulsive atferd. Vanlige psykostimulerende er Ritalin, Concerta, Adderall, Dexedrine og Strattera. De bør bare brukes med en lege diagnosen ADHD og i tillegg til andre former for behandling som for eksempel atferdsmodifikasjon. For ytterligere informasjon, se Forum på ADHD Medisinering av American Association of Pediatrics ved aap.org/family/safetypillsadhd/htm.

Tips og advarsler

  • Ta kontakt med en adferdsspesialist for ytterligere veiledning, og lese "ADHD: A Survival Guide for foreldre og lærere" av Richard Lougy og David Rosenthal.
  • ADHD kan bli feildiagnostisert. Ta kontakt med en lege som spesialiserer seg på atferds medisin for retning på medikamenthåndtering og diagnose. Ofte hyperaktive symptomer kan etterligne symptomer som stammer fra angst problemer, eller et barn kan ha en annen tilstand.

Allergi symptomer hos barn

Allergi symptomer hos barn

Ifølge Singulair.com, "Allergi antas å påvirke opp til 40 prosent av barn i USA." Forstå allergi symptomer hos barn vil hjelpe deg å avgjøre om barnet ditt blir berørt. Lære noen av de forebyggende tips for å bidra til å eliminere eller i det minste kutte ned mengden av allergiske reaksjoner vil gjøre barnet ditt gladere og sunnere. Det er viktig å lære hva medisin er trygt å gi til barnet ditt, er det som blir brukt for å lindre symptomer og hvorfor.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke ting å gjøre til allergi-bevis hjemmet ditt. Vask sengetøy i varmt vann hver uke eller to. Ikke la kjæledyr i barnets soverom. Hold barn borte fra kjellere som kan ha mold på grunn av fuktighet. Kast elementer som samler støv som ubrukte utstoppede dyr og tepper. Plasser madrasser i en plast madrasstrekket. Ikke fei eller vakuum mens barnet med allergi er i rommet.

Typer

En form for allergi hos barn kalles allergisk rhinitt; det er mer vanlig kjent som høysnue. Symptomer på denne type allergi hos barn er rennende nese, rennende øyne, mørke ringer under øynene, nysing og kløende øyne og nese.

Effekter

En viktig allergi symptom i spedbarn og barn er utseendet på en rød, betent utslett kalt atopisk dermatitt. Det er vanligvis plassert på ankler, ben, armer og nakke. Vanligvis oppstår før fylte 7. Utslettet forsvinner over tid; imidlertid er dette spesielt viktig symptom. Dette er den tidligste indikasjon på at barnet har allergi.

Funksjon

Øyekatarr er et flagg for allergi symptomer hos barn. Denne øyeinfeksjon er resultatet av å gni øynene med hender og fingre til å lindre kløe. Tegn på at barnet ditt har allergisk konjunktivitt vises som rødhet, svie, rive eller pus kommer fra øynene. I tillegg kan det hvite i øynene være betent.

Expert Insight

Legemidler som ofte brukes for allergi er decongestants, antihistaminer og steroider. Ett fall med å bruke antihistaminer er at de forårsake døsighet. Dette ikke tillater for årvåkenhet mens læring. Imidlertid har banebrytende medisin utviklet nondrowsy antihistaminer som Claritin, Allegra og Clarinex. Du kan kjøpe Claritin over disk. De kan ha generiske navn som Loratadin og Alavert.

Alternativ

En annen medisin som gjenopplever allergisymptomer hos barn kalles Singulair. Det var en gang bare brukes mot astma. Imidlertid har nylig har det blitt brukt til å behandle allergier. Dessverre finnes det må brukes daglig for å være effektive. En ting å vurdere når du bruker denne medisinen er at den er knyttet til undertrykkelse av vekst hos barn. Som med noen form for medisin eller behandling for barn, søke råd fra barnets barnelege.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Identifisere hvis barnet ditt har allergi kan være lett å få øye på. Allergien vil variere fra person avhengig av hva barnet ditt er allergisk mot. Sesongmessige allergier bety at du får allergiske reaksjoner til et allergen ofte funnet i hjemmet eller utendørs. Utbruddet av sesongmessige allergi avhenger av geografisk plassering. Sesongmessige allergi er mer utbredt i løpet av våren og høsten. En matallergi betyr at du er allergisk mot visse matvarer eller en ingrediens i maten.

Hvordan vite om barnet ditt har allergi?

Observer barnet etter at han er blitt introdusert til nye allergener. For eksempel, hvis han spiser noe, og bryter ut i elveblest, kunne han være allergisk mot at mat eller en ingrediens i maten. Et annet eksempel kan være hvis du har tatt barnet utendørs for første gang, og du merker at han snufset mer når han kommer tilbake på, kan han ha sesongmessige allergier. Det er et bredt spekter av reaksjoner på disse allergener. Alle kan oppleve forskjellige reaksjoner.

To Watch for å se om barnet ditt er nysing eller hoste mer. Hvis du oppdager at barnet ditt er nysing oftere enn vanlig, kunne han muligens har en allergi mot noe i hjemmet eller utenfor hjemmet. Observere ganger at barnet ditt er nysing mest og se etter eventuelle vanlige allergener som nevnt ovenfor. Gjør en avtale med barnets lege og forklare dine observasjoner og hans symptomer. For eksempel, hvis du merker at han er nysing hver gang katten er i rommet, for så å stoppe nysing når katten går, kan han være allergisk mot kattens pels.

Sjekk om barnet ditt har en rennende nese. Hvis du oppdager at barnet ditt hele tiden har en rennende nese, kunne han være allergisk mot noe i miljøet. Observere når nesen går oftest. Har han en rennende nese etter å ha brukt en viss parfymert lotion? Hvis så, kan han muligens være å ha en reaksjon på det bestemte produktet. Hvis du tror lotion forårsaket en reaksjon, sørg for å la legen få vite. Hvis dette skjer hver gang han bruker den aktuelle lotion, så mest sannsynlig at han er å ha en reaksjon. Slutte å bruke og informere legen sin.

Observer hvis barnet ditt har kløende, rennende øyne. Hvis barnet begynner klaget over kløende, rennende øyne, vil du ønsker å gå til legen sin. Øynene kan bli irritert fra allergener, som for eksempel pollen, skitt, støv, dyrehår, gress og mange andre miljømessige allergener. Noen ganger kan øynene ser ut til å være røde og hoven, så vel. Hvis dette er tilfelle, sørg for at barnet ikke gni øynene, fordi det kan føre til ytterligere irritasjon.

Se for vanlige matvarer som kan gi en allergisk reaksjon. Noen matvarer, som for eksempel peanøtter, sesamfrø, hvete, egg og sjømat er ganske vanlig. Vi presenterer matvarer en om gangen når et barn er ung vil hjelpe deg å finne ut hvilke matvarer han er allergisk mot. Gjør dette ved å innføre eneste som to nye matvarer hver uke, slik at minst tre dager mellom hver ny mat. Denne måten, hvis barnet har en reaksjon, vil du vite nøyaktig hva som forårsaket reaksjonen. Snakk med legen din om hvordan snart å introdusere barnet ditt til visse matvarer. Enkelte matvarer bør ikke bli innført inntil en viss alder. Ring 911 umiddelbart hvis barnet ditt har pusteproblemer etter inntak av mat. Kunne fortelle det medisinske personalet nøyaktig hva barnet forbrukes og mengden. Informere din lege og eventuelle familiemedlemmer som har omsorg for barnet ditt av disse matallergier. Du bør også skrive et brev til ditt barns barnehage leverandør eller skole for å informere dem om allergier.

Allergi hos barn

Ingen liker å ha allergi, men det er alltid verre når det er barnet ditt som har dem. Uansett hva hun er allergisk mot, vil hun ikke liker det og vil heller ikke du. Heldigvis er det vanlig for barn å vokse noen allergier, eller i det minste har sine symptomer minske i alvorlighetsgrad som de blir eldre.

Symptomer

Akkurat som hos voksne, symptomer inkluderer nysing, kløe og rennende øyne, utslett og kløe i munnen. Anafylaktiske reaksjoner er sjeldne, men svært farlig fordi de kan føre til døden.

Mat

Mat allergi er svært vanlig hos barn, spesielt for produkter som melk, egg, frukt (særlig tomater og jordbær) og peanøtter.

Dyr

Barnas allergi mot dyr er vanligvis forårsaket av tilstedeværelsen av dyr dander. Å holde kjæledyret ren og børstet kan bidra til å redusere symptomene.

Miljøfaktorer

Ragweed, pollen og andre sesongmessige allergier påvirke barn like ofte som de påvirker voksne. På samme måte kan barn være allergisk mot støv og mugg i huset. Fuktige og varme dager ofte gjør disse allergi verre.

Astma

Allergi kan gi astma hos barn enda verre. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med astma, få en full allergi panel og sørge for at det er ingenting som er en enkel løsning for å bidra til å redusere antall eller intensitet av hennes astmaanfall.

Forebygging / løsning

Alternativene inkluderer allergivaksinering, over disk eller foreskrevet antihistaminer og unngåelse av utløse allergener.

Hva er hyperaktiv atferd?

Hyperaktiv atferd er en tilstand der en person er uvanlig høy stressede og energisk. Personer med denne tilstanden er i en upassende og konstant tilstand av aktivitet, enten fysisk eller mentalt. Det er ikke ett sett definisjon for hyperaktiv atferd; hva er ukarakteristisk for én person kan være standard oppførsel for en annen.

Betydning

Det er vanlig for hyperaktiv atferd for å påvirke dem diagnostisert ved å forstyrre sosiale situasjoner, læring evner og evne til å kontrollere impulser.

Funksjoner

Mange som identifiserer seg med hyperaktiv atferd er sannsynlig å være aggressiv eller har en manglende evne til å konsentrere seg og delta i rolige aktiviteter. De er i konstant bevegelse rundt og lett distrahert.

Betraktninger

Hyperaktiv atferd kan ofte være et symptom på en mer alvorlig tilstand en person har, slik som hypertyreose, emosjonelle lidelser, et offer for misbruk, eller hjernen eller sentralnervesystemet.

Misforståelse

Attention deficit disorder er ikke den samme tilstand som hyperaktive adferd og kan skje med eller uten hyperaktivitet som en komponent. Hyperaktiv atferd er vanligvis finnes i barn og kan ofte styres uten en lege, mens ADD ofte går inn i voksenlivet og krever medisinering.

Forebygging / løsning

De vanligste metodene for å finne en løsning for en person som viser hyperaktiv atferd er sosial ferdighetstrening, kognitiv atferdsstyring og konsekvent forsterkning konsekvenser.

Tegn og symptomer på en pære allergi i Kids

Allergi mot frukt og grønnsaker er vanlig hos barn. Flere tegn og symptomer på en pære allergi i barna kalles "oralt allergisyndrom" (OAS). Den Allergi og astma Network sier at OAS er spesifikk for pollen-produserende frukt og grønnsaker og manifesterer seg i munnen, lepper, nese og øye områder. Andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna kunne ha livstruende konsekvenser hvis venstre ubehandlet.

Elveblest

En av de tegn og symptomer på en pære allergi i barna omfatter utvikling elveblest rundt munnen eller andre områder av kroppen som pærer preg.

Kløe

Barnesykehuset i Philadelphia sier at kløe rundt munnen og leppene er tegn på matallergier hos barn, inkludert allergi mot pærer.

Hevelse

I alvorlige tilfeller, opplever barna hevelse rundt munnen og leppene og i halsen når de har pære allergi, i henhold til Barnas Hospital of Philadelphia.

Øyne

Tegn og symptomer på en pære allergi hos barn manifesterer seg i øynene, forårsaker kløende, røde, rennende eller hovne øyne.

Nose

Barnesykehuset i Philadelphia sier at andre tegn og symptomer på en pære allergi i barna er hovent tannkjøtt og rennende neser.

Anafylaktisk sjokk

En alvorlig tegn på en pære allergi er anafylaktisk sjokk. Dette er en alvorlig tilstand der halsen svulmer til et punkt der puste kan bli kuttet av, og uten medisinsk intervensjon, kan barna dø.

Meieri allergi hos barn

Den manglende evne for kroppen å fordøye meieriprodukter involverer et bredt spekter av årsaksfaktorer. I noen tilfeller kan en allergi mot visse melkeprotein resultere i problematiske symptomer som er forbundet med inntak av en hvilken som helst meieriprodukt. I andre tilfeller, kan mangel på enzymer som er nødvendige i metaboliserende melkesukker (laktose) forårsake bivirkninger som er ikke-allergisk natur. Mens meieri allergi kan påvirke folk i alle aldre, barn er ofte utsatt for dette syndromet.

Allergisk Elements

Ifølge Alpha Utdanning Barnas senter, er det mange potensielt antigene proteiner i kumelk, som er grunnlaget for de fleste melkeproduksjonen. Den mest utbredte av disse er kasein, også referert til som kaseinat og natriumkaseinat. Det er rapportert å være 30 melkeproteiner som er antigenisk (forårsake produksjon av antistoffer), mens opp til 100 antigeniske melkeproteiner kan lages ved fordøyelsesprosesser som omfatter melkeprodukter. Produksjon av antistoffer kan føre til uønskede immunreaksjoner som resulterer i meieri allergier.

Symptomer

Ifølge mat og allergi Anafylaksi Network, tegn på allergiske reaksjoner på meieri faller i to kategorier: umiddelbare reaksjon og forsinket reaksjon. Symptomene som er tilstede i umiddelbare reaksjoner kan omfatte utseendet av elveblest på huden, kvalme eller oppkast og luftveisuregelmessigheter som tungpustethet eller kortpustethet. Symptomer som er en indikasjon på en forsinket reaksjon kan inkludere diaré eller løs avføring, magekramper, en permanent utslett på huden og mer alvorlige luftveisproblemer.

Alvorlige bivirkninger

Selv om mange barn vil være i stand til å unngå alvorlige langsiktige helseproblemer med behandling, kan melke allergier som ikke er adressert resultere i mange ødeleggende forhold, i henhold til mat og allergi Anafylaksi Network. Blant disse er astma, gastroøsofageal reflukssykdom, og anemi, og i noen tilfeller kan oppmerksomhetssvikt / hyperaktivitetslidelse (ADHD) være et resultat av alvorlige langtidsmeieri allergier i barn. Anafylaktisk sjokk kan også forekomme, noe som stenger av luftveiene, og kan føre til kvelning hvis den ikke håndteres umiddelbart.

Diagnostisering

Ifølge Dr. Stephen Wangen, er forekomsten av kjente symptomer på meieri allergi som sammenfaller med inntak av et melkeprodukt en ganske positiv metode for å gjenkjenne denne tilstanden. Imidlertid kan en mer avgjørende medisinsk undersøkelse være nødvendig. I noen tilfeller kan en hudtest bestemme tilstedeværelsen av antistoffer, selv om dette kan være et resultat av en uavhengig allergisk reaksjon. En matallergi panel kan være nødvendig å skjerme eventuelle allergener i et barns kosthold annet enn meieri protein allergi.

Behandling

De fleste tilfeller av meieri allergi hos barn kan løses ved endringer i kostholdet som eliminerer matvarer som er normalt inge. Antigene melkeproteiner er funnet i mange andre enn melk, smør matvarer og oster og kan inkludere snack elementer som potetgull eller kjeks, brød og kjeks og kaker. Pakken etiketter kan overvåkes for tegn på melk i produksjonsprosesser i tillegg. Rismelk, soyamelk og mutter melker kan erstatte kumelk, selv om allergiske tilstander i forhold til disse elementene bør vurderes først.

Gjær allergi hos små barn

Ifølge Cletus P. Kurtzman, en tilsynsmikrobiolog, familien til sopp som kalles gjær omfatter mer enn 1500 kjente arter, som er tenkt å være bare 1 prosent av det totale antallet. Gjærsopper reprodusere ved hjelp av sporer som deretter distribueres aerobt (i luften), eller ved direkte kontakt. Selv om gjær normalt finnes i kroppen, kan en overdoser ha visse debilitative bivirkninger som kategoriseres som enten en hypersensitivitet eller en infeksjon. En gjær allergi anses å være en type-1 overfølsomhet.

Gjær Allergi vs gjær infeksjoner

Skillet mellom en allergi og infeksjon er viktig når du prøver å diagnostisere en biologisk reaksjon. Hos mennesker, de underart av gjær er kjent som candida er vanligvis til stede i de orale og vaginale mukøse membraner. En overflod av candida anses å være en infeksjon, snarere enn en faktisk allergi. En ubalansert nivå vil føre til at kroppen til å produsere antistoffer og histaminer for å korrigere denne tilstanden, som kan resultere i symptomer på en allergisk reaksjon.

Overfølsomhet

På grunn av den allestedsnærværende gjærsopper i omgivelsene sammen med sin brede anvendelse i mat og alkoholproduksjon, er muligheten for inntak av gjær sporer meget høy. Ifølge Vicki Koenig, MS, RD, CDN, i USA alene er det så mange som 80 millioner mennesker som har problemer knyttet til gjær. De fleste voksne og barn har en tilstrekkelig toleranse og er ikke berørt på en negativ måte, mens andre kan ha en overfølsomhet for gjær som kan føre til allergiske reaksjoner. I noen tilfeller kan en person ha en genetisk disposisjon til en overfølsomhet for gjær.

Symptomer

Den allergisk reaksjon på sykdomsfremkallende gjær, som candida albicans, vil føre til symptomer som kan forveksles med bakterielle og virale infeksjoner, for eksempel en irritasjon og kløe på infisert hud eller sår hals. Tilstedeværelsen av et lys-farget utladning er en indikasjon på en gjær allergi. Utslipp kan vises rundt munnen eller nesen, eller kan forekomme omkring et åpent område på huden fra et kutt hvor bakteriell infeksjon kan være til stede.

Gjær allergi hos små barn

Små barn kan ha gjær-relaterte symptomer som er et resultat av gjær overfølsomhet eller infeksjon, som kan være forårsaket av den uferdige utvikling av immunforsvaret. Disse symptomene kan omfatte: sår hals eller pusteproblemer; nysing og kløende, rennende øyne; hodepine og svimmelhet; eller mageproblemer, inkludert kvalme, diaré og oppkast. Selv om disse symptomene ikke nødvendigvis er problematisk, og er mulig å behandle, kan de føre til svikt i immunsystemet, noe som kan føre til mer alvorlige og langvarige helseproblemer.

Behandling

Selv om gjær sopp kan inntas på mange måter, en vanlig årsak til gjær problemer hos barn er medisiner, spesielt antibiotika. Ifølge dan Jackowish, en ernæringsmessig og naturlig helse konsulent, mens antibiotika er nyttige ved behandling av bakterielle og virale infeksjoner, har de også drepe "gode" bakterier som er til stede i kroppen. Reduksjoner i disse "gode bakterier" kan føre til nedsatt immunforsvar, noe som kan føre til ytterligere infeksjoner og allergiske reaksjoner. Alternative medisiner kan være foreskrevet i disse tilfellene. I tillegg, unngåelse av gjærnæringsmidler, som brød, peanøtter og korn, er fordelaktig.

Allergi Vs. Forkjølelse hos barn

Allergi Vs.  Forkjølelse hos barn

Det kan være vanskelig å avgjøre om barnet ditt har en vanlig forkjølelse eller allergi. Lære grunnleggende symptomer på både allergi og forkjølelse vil hjelpe deg å avgjøre hva barnet lider og hindre unødvendige legebesøk.

Allergisymptomer

Allergier hos barn kan være vanlig i løpet av våren, på sensommeren og høsten. Allergier vanligvis føre til en rennende nese med klart rennende nese. Det kan også føre til en skrapete og kløende hals, men en ikke smertefull sår hals. Allergi tendens til å forårsake røde, kløende og rennende øyne. Langvarig staver av nysing også kan oppstå. Allergi og forkjølelse både kan føre til en hoste som blir verre om natten, men en hoste på grunn av allergi har en tendens til å vare lenger.

Kalde Symptomer

Forkjølelsesvirus (rhinovirus) har en tendens til å blusse opp i vinter og kan vare opp til to uker. Hvis barnet ditt har feber, de sannsynligvis har en kald. Viruset forårsaker rennende og / eller tett nese med hvit, gul og grønn slimete. Forkjølelse kan føre til en smertefull sår hals i motsetning til en skrapete eller kløende hals forårsaket av allergi. Barnets lymfeknuter kan hovne opp, og de kan være mer sliten og sløv. Rhinoviruset forårsaker tilfeldig nysing. Hoste kan utvikle og bli verre om natten, men det skal ikke vare så lenge som en hoste på grunn av allergi. Barn med en kald kan spy slimete etter en hostende spell.

Hensynet

Ifølge CommonCold.org, kan yngre barn ikke praktisere god personlig hygiene, for eksempel håndvask. Sinus og øre drenering passasjer og bronkiene er liten og lett hindret av slim. Disse faktorene gjør barn utsatt for forkjølelse.

Allergi behandlinger

Allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter antihistaminer og allergi medisiner. For vedvarende og alvorlige allergier, kan det hende at barnelege foreskrive resept styrke antihistaminer og allergi medisiner og / eller anbefale et besøk til en allergolog for testing. Allergivaksinering kan være anbefalt for barn som lider av alvorlige allergier.

Kalde Behandlinger

Over-the-counter kan brukes kalde og hoste medisiner til å behandle barn med forkjølelse. Ibuprofen og paracetamol kan behandle lavgradig feber og smerter i kroppen. Kontakt barnelege for aggressive kaldt symptomer som ikke synes å bli stadig bedre etter fem til syv dager som forkjølelse som varer mer enn syv til ti dager kan utvikle seg til øret, sinus og brystet infeksjoner. Din barnelege kan foreskrive sterkere decongestants, hoste medisiner, expectorants og mulige antibiotika for å hindre mulig øret, sinus og / eller brystet infeksjoner.

Forebygging / løsning

Forebygging av allergi kan være vanskelig, men å holde barn borte fra miljøer, mennesker og dyr som utløser reaksjonene ville være den beste forebyggende metode. For å hindre forkjølelse, hjelper hyppig håndvask hindre overføring av virus. Begrense eksponering for mennesker med forkjølelse.

Betraktninger

Hvis barnet ditt er yngre enn 2, de mest sannsynlig ha en kald, ikke allergi. Allergi vanligvis ikke overflaten før etter fylte 2. Allergi er ikke smittsom og kan utvikle seg raskt når barn blir utsatt for allergener. Forkjølelse er svært smittsom og kan lett gått fra direkte og indirekte kontakt med smittede personer og gjenstander.