Digidexo.com

trening reduserer cellulite

Behandlinger for å redusere Cellulite

Behandlinger for å redusere Cellulite


Cellulitt refererer til dimpled huden funnet på lårene, magen eller baken. Det er mer vanlig hos kvinner enn menn, og oppstår når fett innskudd forvrenge bindevevet under huden. Å ha cellulitter er normal, og faktorer som arv, kan mengden kroppsfett og alder påvirker hvor mye en person har. Mange behandlinger er tilgjengelige, men ikke alle er like effektiv som andre.

Methylxanthines i Cellulite Treatment Kremer

Methylxanthines er en gruppe kjemikalier som er kjent for sin evne til å bryte ned fett butikker. Av denne grunn, de er viktige ingredienser i mange cellulitt behandling kremer. Disse kremene er grundig gnidd i det berørte området hver dag. Medicinenet.com rapporterer at enkelte studier av disse typer kremer har vist en svak reduksjon i cellulitter, men konsentrasjonene av methylxanthines i cellulitter er ikke nok til å få betydelig nedbryting av fett.

Diet Supplements for Cellulite Treatment

Mange kosttilskudd, inkludert slike ingredienser som olje av nattlysolje, fiskeolje og søt kløver, har blitt markedsført som behandlinger for cellulitt, utgir seg for å øke metabolismen og bryte ned fett. Dessverre er stoffskiftet ikke lett å objektivt måle, og ingen kliniske studier er gjennomført på effekten av slike tilskudd i cellulitt behandling. Videre, kosttilskudd er ikke gjenstand for Food and Drug Administration (FDA) krav til effekt og sikkerhet testing.

Massasje for Cellulite Treatment

Endermologie er en massasjebehandling som har blitt brukt som en cellulitt behandling siden 1990-tallet. Behandlingen innebærer bruk av en maskin som anvender suging til å trekke og presse det berørte området. Endermologie behandlingen er kostbar. Behandlinger siste mellom 30 minutter og en time, og så mange som 12 økter kan være nødvendig. Imidlertid har FDA godkjent endermologie som en behandling som midlertidig reduserer forekomsten av cellulitter.

Vekttap & Exercise

Biokjemisk, betyr cellulitter ikke oppfører seg noe annerledes enn vanlig fett, så kosthold og mosjon kan ha noen innvirkning på utseendet sitt. Avhengig av alder, vekt og den enkelte, 30 til 45 minutter med aerobic trening tre ganger i uken og styrketrening (for eksempel løfte vekter) to eller tre ganger per uke kan redusere cellulitter.

Hvorfor Fettsuging er ikke en anbefalt behandling for cellulitt

Mange anser fettsuging en snarvei til å redusere cellulitter. Faktisk er fettsuging ikke en anbefalt behandling av cellulitt som det kan forverre problemet ved å suge ut "pute" av fett under huden, forårsaker ytterligere fordypninger.

Hvordan redusere Cellulite Gjennom Diet

Hvordan redusere Cellulite Gjennom Diet


Cellulitter er en ujevn deponering av kroppsfett som forvrenger utseendet på huden, slik at det ser dimpled og klumpete. Det påvirker vanligvis hofter, mage, rumpe og lår. Kvinner er vanligvis mer tilbøyelige til å ha cellulitter enn menn. Medisinsk, er cellulite ikke en helserisiko for kroppen, men estetisk, kan det være skjemmende og en kilde til ydmykelse for den lidende. Nøkkelen til å redusere cellulitter gjennom kosten er å begrense inntaket av mat med høyt fett, og opprettholde en sunnere diett full av porsjoner med grønnsaker, frukt, fullkorn og fisk.

Hvordan redusere Cellulite Gjennom Diet

•  Drikk minst seks til åtte glass vann om dagen. Unngå drikke med høyt sukkerinnhold som juice og brus. Sukker blir omdannet til fett i kroppen, og dermed bidra til å gjøre cellulitter verre. Vann fremmer sunn kroppsceller og bidrar til å avgifte kroppen, reduserer fettceller og cellulitter.

Spis frukt og grønnsaker høy i antioksidanter som kirsebær, grapefrukt, appelsiner, mango, tomater, bær, brokkoli, spinat og gulrøtter. Antioksidanter er næringsstoffer som kjemper mot celle-ødeleggende frie radikaler. Disse frukt og grønnsaker bidrar til å avgifte kroppen, og dermed redusere det akkumulerte fettavleiringer i hofter, mage og lår.

Spis fullkorn brød, wheats og frokostblandinger. Unngå hvitt brød og hvit ris. Prøv å holde forbruket av karbohydrater og stivelse til et minimum. Karbohydrater og stivelse blir til fett under fordøyelsen, som fører til mer fett innskudd i lår og rumpe. Helkornprodukter er sunnere, mindre fetende og nyttig for å redusere cellulitter.

Spis fisk høy i omega-3 fettsyrer som laks og tunfisk. Unngå rødt kjøtt høy i umettet fett. Rødt kjøtt har et høyt fettinnhold og er skadelig for å redusere cellulitter. Magert kjøtt som fisk gi essensielle fettsyrer som lavere kolesterol, fremmer vekttap og øke stoffskiftet.

Hint

 • Etablere en treningsøkt rutine å gå med kostholdet ditt. Gå på tur eller jogge tre ganger i uken. Dette vil i stor grad bidra til å redusere cellulitter når kombinert med sunt kosthold.
 • Unngå junk food, alkohol og røyking. Unngå søtsaker og fet mat.

Cellulite Cure av trening

Cellulite Cure av trening


Cellulitter er fett vi alle hater med appelsinskall dimples. Det dimpled utseendet er forårsaket av bindevev. Dette bindevevet skiller fett inn i rom, og kroppen lagrer bort giftstoffer i disse avdelinger for å holde det ut av blodet. Det er derfor cellulitt viser seg i områder med dårlig sirkulasjon. Bedre sirkulasjon tillater kroppen å trygt skylle fett og giftstoffer ut litt etter litt. Avdelingene har også et annet mønster for menn og for kvinner, noe som gjør det mer tydelig på kvinner, men menn kan ha det også.

Årsaker til Cellulite

Genetikk, aktivitetsnivå, hormoner, giftstoffer og kosthold spiller en rolle i cellulitter. Hormonforstyrrende effekter er ofte et problem i forming cellulitter. Kost sukker, hormon-laden kjøtt, konserveringsmidler og koffein bidrar til hormon ubalanser. Å ha en diett lav på mettet fett er viktig å holde fra forming cellulitter. Aktivitetsnivået er avgjørende for å forebygge og lindre cellulitt. Cellulitter oppstår der det er dårlig sirkulasjon. Regelmessig trening forbedrer blodsirkulasjonen og mål områder for nedbryting av fett med muskel bygningen. Toksiner akkumulere der det er mangel på sirkulasjon av blod og lymfe. Diet kan også bidra til giftstoffer i systemet. Drikk nok vann regelmessig for å skylle giftstoffer og metabolske biprodukter av blokkerte vev. Dårlig hydrering tillater cellulitter til innskudd.

Hvordan trening reduserer Cellulite

Trening hjelper bekjempe årsakene til cellulitter. Trening krever energi for musklene stimulerende nedbrytingen av fett til energi. Trening øker blodsirkulasjonen og lymfesystemet flyt, noe som bidrar til å fjerne giftstoffer og overflødig hormoner fra vev og blodet. Trening forbrenner kalorier fra fett og karbohydrater og holder dem fra å bli lagret. Trening øker blodsirkulasjonen gjennom leveren og nyrene, øker avgiftning og holder systemet fra å måtte lagre giftstoffer og overflødig hormoner i cellulitter.
Selv om diett er viktig, alene, er det ikke nok. Trening holder metabolismen opp og vedlikeholder muskelmasse. Gjennom kosten alene, er muskel tapt og som forårsaker tap av tone og form og senker stoffskiftet. Husk at du ønsker å øke muskel å bli kvitt cellulitter.

Øvelser for å redusere cellulitt

Aerob trening er den beste på å redusere cellulitter. Aerobic aktivitet gjør den mest å stimulere blodsirkulasjonen og lymfe, økende filtrering gjennom leveren og nyrene for avgiftning av vev og fjerning av overskytende hormoner. Det brenner også mest kalorier, som fører til nedbryting av fett til energi. Noen gode aerobe aktiviteter som fokuserer på lavere kroppen cellulitter er gåing, løping og sykling. Et utendørs sykkel eller en innendørs treningssykkel er fine. Elliptiske og step-maskiner er funnet på helse klubber, eller du kan kjøpe dem for bruk i et hjem gym. Disse gir aerob trening som er skånsom mot leddene uten effekt. En romaskin er også funnet på helse klubber og fungerer overkroppen også. Svømming er god aerob trening for hele kroppen.

Doing styrke basert anaerobe aktiviteter med legge til kroppens behov for muskel-spesifikk energibruk. Det fører til at kroppen til å bryte ned fett i og rundt musklene du bruker. Du vil brenne en ekstra 50 kalorier per dag for hver ekstra kilo muskler som du legger til. Noen av de beste anaerobe øvelser for underkroppen går lunges, leg curls, leg heiser og knebøy. Disse øvelsene bør ansette massevis av repetisjoner. Øvelsene vil få blodsirkulasjonen i gang og jobbe musklene. Dette vil spise unna på fettet i disse områdene.

Regularitet er nøkkelen til å få resultater. Trene hver dag i minst 30 minutter. The American Heart Association anbefaler 30 minutter med aerobic trening hver dag som minimum for generell helse og velvære og en time med aerobic trening hver dag hvis du ønsker å gå ned i vekt. Du kan redusere cellulitter og forbedre din generelle helse på samme tid. Legg litt anaerob trening daglig også. Du kan trene i et treningsstudio, ta en tur utendørs, leke med hunden eller inkludere det i dine daglige oppgaver. Varier aerobe og anaerobe rutiner daglig, slik at du ikke får stillestående, og du vil nyte, føle seg bedre og se bedre ut.

Noen anaerobe øvelser

Leg Curl:
Du trenger en curl maskin eller ben vekter. Finn den vekt som du kan løfte i 10 reps. Har tre sett. Alltid øke vekten med fem pounds så snart du kan.

Exercise Ball Squat:
Stå med ryggen mot veggen og han satte ballen rett bak ryggen din. Lavere til en knebøy sakte rulle ryggen på ballen, trykke mot det. Hvordan et øyeblikk og rull deg sakte opp igjen. Har 10 reps, tre sett.

Benk Knebøy:
Det er der du late som du kommer til å sitte på huk ned og sitte på en benk eller sofa. Gå sakte og presse baken på vei opp. Kontroller at leggen er vinkelrett på bakken og kneet er ikke foran ankelen. Har 10 reps, tre sett.

Walking Lunges:
Holde føttene rett, utvide det ene benet frem så langt som mulig og la den til å bøye til en 90-graders vinkel, mens bakfoten forblir strukket ut rett bak. Senk torso bøye den bakre ben, slik at leggen er parallelt med bakken. Heve å gå tilbake til rett bak-benstilling. Stå rett opp, og bringer den bakre beinet ved siden av forfoten. Ta neste skritt med den andre foten frem. Ta 10 skritt fremover og deretter 10 bakover (ja, gå i revers, stepping ut til baksiden). Har tre sett.

Vekter:
Du kan bruke frie vekter eller en Smith maskin til å legge vekt på knebøy og stasjonære lunges. Dette vil stimulere musklene og virkelig bidra til å redusere at cellulitter. Det kan være lurt å starte med bare selve bardisken. Øk vekten sakte, og bruke baksiden pad for å dempe nakke og skuldre.

Sett bar på skuldrene bak nakken og gjøre knebøy eller lunges sakte. Har 10 reps, tre sett. Gjør dette tre ganger per uke.

Effekter

Regelmessig trening rettet mot cellulitter på mange fronter og vedlikeholder muskler mens miste vekt. Brukes sammen med et sunt kosthold og mye vann, kan cellulitter reduseres og kontrolleres.

Trening og blodkar sykdom

The National Heart Lung and Blood Institute viser nesten 100 typer kar sykdommer. Disse forhold gjør at blodårene i armer, ben og mage for å begrense, redusere flyten av oksygen i hele kroppen. Folk kan redusere sine sjanser til å få blodkar sykdom ved å delta i trening og andre fysiske aktiviteter. I tillegg kan de som lider av blodåresykdom forbedre deres tilstand ved tilsetning av øvelsen til deres daglige rutiner.

Styrker hjerte

The University of Wisconsin Department of Nutrition sier at trening kjemper blodkar sykdom ved å bekjempe forhold som svekker hjertet, som for eksempel høyt kolesterol, høyt blodsukker, høye triglyserider og overvekt.

Mengde trening

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer anbefaler 30 minutter med trening minst fem ganger i uken for å redusere risikoen for blodkar sykdom.

Aerobic aktiviteter

De beste øvelsene for folk med blod fartøy sykdom inkluderer aerobic aktiviteter som jogging, fitness turgåing, sykling, dans, svømming og roing.

Daglige aktiviteter

UW Department of Nutrition sier at aktiviteter utført i en daglig rutine, som å ta trappene, klippe plenen og vaske vinduer, bidra til å bekjempe blodkar sykdom.

Eldre mennesker

AARP sier at eldre mennesker som lider av blodkar sykdom fordel ved å utføre moderate øvelser som å gå eller lav effekt treningsøkter. Trening reduserer fedme, diabetes og andre tilstander som forverre blodkar sykdom.

Hvordan redusere anfallshyppigheten

Hvordan redusere anfallshyppigheten


Alle opplever hodepine til en viss grad. Noen mennesker lider av dem mer enn andre. Hodepine stammer fra hodebunnen og fra membraner som omgir hjernen, ikke fra selve hjernen. Flertallet av hodepine som folk lider er spenningshodepine. Smerten kan oppstå hvor som helst på hodet og er vanligvis verre sent på dagen, og i tider med stress. Andre typer hodepine er migrene og cluster.

Hvordan redusere anfallshyppigheten

•  Hold en smerte dagbok for å hjelpe deg å forstå din hodepine. Spill hver hodepine du har, hvilken tid på dagen smertene startet, hvor du var og hva du gjorde og hva du spiste og sist drakk. Gjennomgå dagbok kan hjelpe deg å identifisere mønstre og triggere. Unngå triggere kan bidra til å redusere anfallshyppigheten.

Utvikle et mønster av regelmessig fysisk trening. Trening reduserer stress og lindrer spenninger for å forebygge hodepine.

Bruk visualisering for å slappe av når du føler deg selv å bli stresset eller du føler en hodepine kommer på. Lukk øynene og visualisere deg selv i ditt favoritt, mest avslappende miljø. Gjøre noen dype pust mens du visualiserer. Slapp av hele kroppen for å unngå hodepine.

opprettholde god holdning mens du sitter eller står. Hvis du jobber på en pult hele dagen og lene seg fremover mens du arbeider, er du setter belastningen på nakken og øvre del av ryggen som ofte fører til en spenningshodepine. Hold hodet opp så mye som mulig, og ta hyppige pauser for å strekke nakken og ryggmuskulaturen.

Få en massasje. Uansett hvilken type hodepine du opplever, kan masserer ansiktet og hodebunnen bidra til å lindre smerten. Hvis din hodepine er forårsaket av spenning, masserer nakke, skuldre og øvre del av ryggen hjelper hodepine å gå bort. Regelmessig massasje for å holde disse områdene avslappet kan bidra til å forebygge hodepine.

Hint

 • Hvis du lider av cluster hodepine, kan alkohol utløse angrep. Når du går gjennom perioder med cluster hodepine, er det best å unngå all alkohol.

Hvordan redusere kolesterolnivået

Redusere kolesterolnivået er oppnåelig for mange mennesker gjennom enkle endringer i kosthold og livsstil. The American Heart Association anbefaler en kombinasjon av sunne måltid valg og tilstrekkelig fysisk aktivitet som et første skritt i å senke skadelige LDL (low-density lipoprotein) kolesterol og øke gunstig HDL (high-density lipoprotein) kolesterol. I tillegg unngår sigarettrøyk, drikker bare i moderate mengder hvis i det hele tatt, og opprettholde en sunn vekt kan føre til betydelige endringer i totale kolesterolnivået i blodet.

Hvordan redusere kolesterolnivået

•  Alle matvarer fra animalske kilder inneholder mettet fett og har en tendens til å være høyere i kolesterol. Begrense rødt kjøtt så mye som mulig, favoriserer slankere proteinkilder som kylling, fisk og belgfrukter. Eliminere trans-fett helt. Trans-fett er skapt når oljen hydrogenised, og det hever LDL kolesterol. Trans-fettsyrer finnes i bakt og stekt mat, samt peanøttsmør og andre bearbeidede matvarer.

Øke omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer heve HDL kolesterol, noe som senker skadelige LDL, når det spises som en del av en lav-fett diett. Gode ​​kilder til omega-3 fettsyrer er laks, tunfisk, sardiner, nøtter, frø og bønner. Fiskeolje og linfrø olje kosttilskudd er en annen god kilde til omega-3 fettsyrer.

Konsumere matvarer som øker HDL kolesterol. Mayo Clinic rapporterer at matvarer beriket med plantesteroler, som for eksempel beta-sitosterol og sitostanol, kan ha en positiv effekt på kolesterolet. Tilsvarende næringsmidler som er rike på niacin, en av B-vitaminer, kan øke HDL-kolesterolnivåer opp til 35 prosent. Gode ​​kilder er magert kjøtt, kylling og fisk, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter og beriket brød og korn.

Øke matvarer som lavere LDL kolesterol. Matvarer som inneholder løselig fiber gir mange helsemessige fordeler, inkludert evnen til å senke mengden av diettkolesterol absorbert av tarmen. Gode ​​kilder er hele korn, frukt og grønnsaker og nøtter.

Bli aktiv. Aerob trening kan øke HDL kolesterol 5 prosent. Som trening reduserer vekten din, vil din HDL nivået øke enda mer. Mayo Clinic anbefaler minst 30 minutter fysisk aktivitet minst fem dager per uke. Turgåing, svømming, eller til og med verftet arbeid teller, så lenge aktiviteten øker hjertefrekvensen.

Øk antioksidant inntak. Antioksidanter er vitaminer og andre fytokjemikalier som nøytraliserer de farlige effektene av frie radikaler. Frukt og grønnsaker har høye nivåer av antioksidanter og blir ansett som viktig å opprettholde hjerte helse, senke blodtrykket og redusere LDL kolesterol. The American Heart Association anbefaler fem porsjoner per dag hver av frukt og grønnsaker. Mayo Clinic tyder på at granateplejuice er mye høyere på antioksidanter enn andre fruktjuicer og kan spille en rolle i å senke LDL kolesterol.

Hint

 • • Gjør endringer gradvis, slik at de er komfortable og bli en normal del av ditt daglige liv. En mild overgang til en sunnere livsstil øker sjansene for suksess. • Pass på å drikke mye vann når du legger fiber til kosthold, og øke fiber forbruket gradvis for å unngå forstoppelse.
 • Sjekk alltid med legen din før du starter en ny øvelse rutine, gjør betydelige endringer i kostholdet eller tar kosttilskudd.

Hvordan hjelpe redusere cellulitt Every Day

Cottage cheese forekomsten av cellulitter, som vises på rumpe og lår, rammer mange kvinner negativt. Mens dårlig kosthold kan være en bidragsyter til cellulitter, genetikk, alder og overvekt kan også være faktorer. Cellulitter kan påvirke noen kvinne; hun trenger ikke å være fett å ha cellulitter, og heller betyr det at hun er skjemmende. Likevel, mange kvinner se cellulitter som skjemmende og vil heller fjerne det, eller i det minste minimere sitt utseende.

Bruksanvisning

Redusere Cellulite

•  Spis et riktig kosthold. Selv om kosten ikke vil slette alle dine cellulitter, vil det redusere sitt utseende. For å holde huden fast og lavere risiko for cellulitter, innlemme de riktige mineraler og vitaminer i kostholdet ditt. Sikre at du får følgende: vitamin A fra melk og egg; betakaroten fra gulrøtter, spinat, brokkoli og tomater; vitamin B, som fremmer sunn hud fra kylling, fisk, bananer og frokostblandinger; vitamin C fra grønne bønner og jordbær; og vitamin E fra fet fisk som laks, ørret og makrell. Fet fisk har også omega 3 flerumettede fettsyrer, som bidrar til å senke blodtrykket. Prøv å spise grønne grønnsaker og oliven, som inneholder vitaminer og næringsstoffer som beskytter cellene mot skader og bidrar til å forsinke aldringsprosessen.

Begrens kaffeinntaket til en kopp per dag. Drikk juice laget av fersk frukt å gi kroppen din med de riktige næringsstoffene. Drikk nok vann daglig for å rense kroppen for giftstoffer og for å redusere cellulitter. Unngå alkohol og tobakk, som begge legger farlige kjemikalier til kroppen din.

Utvikle en øvelse rutine. Øvelse vesentlig forbedrer utseendet i områder med cellulitter, men det blir ikke kvitt den helt. Utfør en blanding av aerobics, vektløfting og strekninger rettet mot cellulitt områder. Dette vil bygge din muskler og redusere cellulitter.

Bruk naturlige hud rettsmidler som en massasjeoljer. Ifølge Espigee Kvinners helse websiden, er den mest sannsynlige teorien om årsaken til cellulitt dårlig blodsirkulasjon, noe som resulterer i det berørte området blir blek og kjølig å ta på. En massasje bidrar til å jevne ut fettlagre og forbedrer blodsirkulasjonen, redusere utseendet av cellulitter.

Prøv en cellulitt krem. Cellulitt kremer som Cosmetyn og Revitol kan redusere forekomsten av cellulitter. De bryter ned fettlagrene under huden og øke kollagen - en form for protein - slik at huden kan bli fastere.

Hvordan å slutte å bekymre, redusere angst og bekymre seg mindre

Hvordan å slutte å bekymre, redusere angst og bekymre seg mindre


Er du alltid bekymre? Bekymring og angst kan føre til fysisk sykdom, manglende fokus på jobb og andre viktige oppgaver, og angst og bekymring kan hindre deg fra å nyte livet. Så er du på jakt etter en kur for angst og bekymring? Har du lyst til å lære å bekymre seg mindre? Det finnes måter å

Bruksanvisning

•  identifisere kilden til din angst og bekymring: Hva får deg til å bekymre deg? Hva som forårsaker angst i livet ditt? Hva er kilden til stress? Noen ganger vet vi ikke hva som forårsaker stress eller bekymring i våre liv; tenker om kilden til angst og bekymring er første skritt til å takle at angst og redusere stress og bekymring.

HVA KAN DU GJØRE? Vurdere situasjonen som forårsaker bekymring eller stress. Hva kan du gjøre for å bedre situasjonen? Kan du påvirke utfallet av situasjonen? I så fall, hvordan? Husk, bekymring og angst bedrer ikke situasjonen; ta handling vil. Hvis du ikke kan gjøre noe for å påvirke utfallet eller for å forbedre situasjonen som forårsaker bekymring eller stress, prøv å "frigjøre" følelser. Husk, foruroligende hjelper ikke - hvis noe, stress, angst og bekymring bare gjør situasjonen verre.

Tenk på de verst tenkelige scenario: Hvis du er bekymret for en bestemt hendelse, person, etc., må du vurdere worst-case scenario. Ofte er den verste fall ikke så ille. I andre tilfeller er kilden til angst og bekymring svært legitime. Uansett tilfelle, forstå det verst tenkelige scenario og komme til enighet med dette kan bidra til å redusere angst, stress og bekymring.

UTVIKLE ET SPILL PLAN: Hvis worst case scenario utfolder seg, hva vil du gjøre? Hva kan du gjøre? Utvikle en handlingsplan på hvordan du vil håndtere situasjonen hvis de verste unfolds kan være en trøst, da det gir deg en følelse av kontroll i situasjonen.

Skriv ned dine bekymringer og årsaken til ANGST: Noen ganger trenger du ikke vet hvorfor du føler deg engstelig eller bekymret. Skrive ned hva som bekymre deg og hva som forårsaker stress i livet ditt vil hjelpe deg å sortere ut dine tanker. Også skrive ned worst-case scenario, og hva du kan gjøre hvis det skjer. Å samle tankene på papir kan bidra til å redusere stress og redusere angst.

Ta del i avstressende AKTIVITETER: Gå til gym; trening reduserer stress og angst. Praksis visualisering for å avlaste stress ved å forestille seg at du puster svart smokey luften fylt med dine bekymringer og puste klart, rolig luft. Tilbringe tid med kjæledyr, venner og kjære. Les en bok, se en film eller snakke en tur i skogen. Lindrer stress, angst og bekymring på en positiv måte.

Tips og advarsler

 • Hvis stress, angst og bekymring er forbruker ditt liv og påvirke din evne til å fungere i hverdagen, er det på tide å søke profesjonell hjelp. Snakker med en psykolog vil hjelpe deg å takle din angst, stress og bekymring; og i noen tilfeller kan medisiner være foreskrevet for bruk i forbindelse med omfattende terapi.
 • Ikke drikke eller slå til medisiner eller stoffer for å avlaste stress. Narkotika og alkohol vil aldri bedre situasjonen; de vil bare gjøre det verre. Du må takle følelser som du føler for å frigjøre disse følelsene av bekymring, angst og stress.

Hvordan Øvelse Reduserer stressnivå

Hvordan Øvelse Reduserer stressnivå


De fleste vet at trening kan redusere stressnivået, men få vet hvorfor. Det kan være fristende å avfeie denne fordelen som en liten effekt. Men kraftige vitenskapelige krefter gi innsikt i hvordan hjernen og kroppen fungerer, og måter å leve et bedre liv ved å redusere stressnivået gjennom regelmessig mosjon.

Bruksanvisning

Øvelse øker din "feel good" nevrotransmittere. Nevrotransmittere, de små kjemiske bunter i hjernen, diktere dine tanker og følelser. Den rette balansen av nevrotransmittere kan skape følelser av tilfredshet, lykke og indre fred. I noen med depresjon, beroligende nevrotransmittere som noradrenalin er lavere enn de burde være. Øvelse øker disse. Det skaper også et utbrudd av dopamin, fuzzy glad kjemisk ansvarlig for følelser av nytelse og glede. Dette er den samme kjemiske utgitt av stoffer som nikotin eller opium, men genererer det naturlig gjennom trening betyr å få til å føle seg bra, med en bikini kropp og uten bivirkninger av avhengighet.

Regelmessig mosjon senker din "føler dårlige" nevrotransmittere. For hver signalstoff som gir deg følelsen salig, er det en tilsvarende ett til å føle deg nervøs, stresset eller trist. I menneskehetens historie kan det ha vært nyttig å alltid se etter faren fra en løve eller fallende treet, men i moderne samfunn de pesky nevrotransmittere er mer sannsynlig å holde deg oppdatert om natten og bekymre deg om kaffetrakteren er satt i stedet beskytte deg mot ekte fare. Heldigvis, nevrotransmittere som kortisol reduseres med daglig mosjon - og en reduksjon i kortisol senker stressnivået.

Ifølge en studie publisert i tidsskriftet "Neuroscience," daglig mosjon kan faktisk vokse nye celler i hjernen. Disse nye cellene kan hjelpe deg å unngå å gjøre små feil, som misplacing bilnøklene. Redusere daglige stressfaktorer kan hjelpe deg å opprettholde en følelsesmessig balansert og avslappende liv. I tillegg er de celler som er opprettet gjennom trening også virke annerledes enn andre hjerneceller. Hjernene til rotter har vist at hjerneceller skapt gjennom trening er mindre sannsynlig å overreagere i stressende situasjoner. Hvis menneskelige hjerne fungerer på samme måte, betyr det trening over tid faktisk rewires hjernen din til å være mindre utsatt for stress.

Trening reduserer stress mens forsterkende positiv atferd. Det krever tålmodighet og praksis, gradvis jobbe seg opp til å kjøre en hel kilometer eller bøyd i lotus stilling. Kan brukes ferdigheter sett nødvendig for å oppnå disse målene til andre aspekter av ditt personlige liv. For eksempel, ditt engasjement for oppgaven bygger selvtillit, selvfølelse og gir deg mulighet til å inspirere andre mot en sunnere livsstil. Etter å ha mer selvtillit og selvfølelse kan redusere stress forbundet med å ta viktige livsbeslutninger. Trening er en effektiv måte å styrke dine valg, mens mye bedre humøret og hjelpe deg å få en bedre natts søvn, noe som også reduserer stress.

Tips og advarsler

 • Hva slags trening du gjør vil gjøre en forskjell på stressnivået - aktiviteter som yoga kan være mer avslappende på kort sikt, men for langsiktige nevrologiske fordeler cardio aktiviteter, som løping eller sykling, er mer effektive.
 • Hvis du har en alvorlig medisinsk tilstand alltid konsultere med helsepersonell før du starter en ny øvelse diett.

Hvordan redusere Aggressive Behavior

Hvordan redusere Aggressive Behavior


Aggressiv atferd er definert som en handling som produserer et skadelig resultat, om resultatet er et resultat av fysisk eller verbal fiendtlighet eller til og med ensomme følelser av sinne eller raseri. Aggresjon vanligvis manifesterer seg i truende måte, verbal eller fysisk mishandling, trusler, panisk kroppsspråk og en hevet stemme. Aggresjon er et problem for mange mennesker, som lett kan styres forutsatt at de som opplever det lære å anerkjenne deres atferd og ta aktive skritt for å redusere den.

Bruksanvisning

Forebygging

Finn kilden til aggresjon. Hvorfor føler du deg så sint? Er det en bestemt person eller et sett av omstendigheter som er egnet til å oppveie din vrede? Den beste måten å forhindre at aggresjon fra overflaten er å reise til roten av problemet.

Tenk hva som får deg til å oppføre seg aggressivt. Mange personer som oppfører seg aggressivt gjøre det som et resultat av frustrasjon. Hvis du, barnet ditt, et familiemedlem eller en venn viser aggressiv atferd, kan det være fordi de føler at en situasjon er ute av deres kontroll.

Ta skritt for å unngå gjenta atferd. Når du har identifisert de utløsende situasjoner og årsakene til at du reagerer på slike situasjoner med aggresjon, kan du begynne å forhindre en gjentakelse. Når det oppstår en situasjon hvor du tror du kan bli aggressiv, prøv å roe deg ned ved enten å distrahere deg selv ved å ta en pause, eller ved å prøve å se situasjonen fra synspunkt av den enkelte som din aggresjon peker mot. Som en siste utvei, kan du unngå situasjonen helt, men dette vil ikke hjelpe deg å lære å håndtere din aggresjon.

Behavior Ledelse

Godta ansvar. Den beste måten å administrere aggresjon er ved å akseptere at en situasjon har forverret seg som et resultat av den aggressive oppførsel. Uavhengig av avtrekkeren, sjelden løser aggresjon et problem, men nesten alltid forverrer den. Du er ikke akseptere ansvar for de underliggende faktorer som forårsaker din aggresjon, bare for aggresjon i seg selv.

Engasjere seg i en idrett. Aggressiv atferd har vist seg å redusere når folk tar del i intensiv trening, mest sannsynlig fordi trening reduserer endorfiner som er sagt å løfte humøret.

Søk profesjonell hjelp. En profesjonell kan hjelpe deg, ikke bare for å identifisere kilden til aggresjon, men også for å gi deg måter å takle og spre din aggresjon når du føler at det er i ferd med å bli uhåndterlig.

Søk hjelp fra andre med samme problem. Gruppeterapi kan være en stor hjelp for sinne-administrative spørsmål. Møte andre med samme problem vil hjelpe deg til å diskutere dine problemer med personer som har funnet seg i lignende lidelser. Du kan målrette dine problemer på en støttende og ikke-fordømmende miljø.

Forholdet mellom Parkinsons & degenerative joint sykdom

Forholdet mellom Parkinsons & degenerative joint sykdom


Parkinsons sykdom er en degenerativ lidelse i nervesystemet gjennom hvilke tap av dopamin i hjernen kan forårsake skjelvinger, stivhet i kroppen, langsomme bevegelser og svekket balanse. Degenerative joint sykdom, vanligvis kjent ved slitasjegikt, fører til et sammenbrudd i brusk. Begge sykdommene er idiopatisk og kan føre til felles utvalg av bevegelse grenser og motoriske ferdigheter verdifall. Pasienter med Parkinsons sykdom kan presentere seg med slitasjegikt symptomer før fullstendig diagnose avslører nevrodegenerativ lidelse.

Leddsmerter

Pasienter med Parkinsons sykdom ofte lider muscoskeletal smerteepisoder i bena, nedre rygg, skuldre og nakke. Det er ikke alltid en sammenheng mellom leddsmerter og motoriske ferdigheter komplikasjon, så faktorer utenfor selve sykdommen kan bidra til smertefulle opplevelser. Visse kroppslige handlinger som er felles for Parkinson-pasienter, for eksempel lut holdning eller uregelmessig gangart, kan bidra til leddgikt forhold.

Range of Motion

En studie publisert i Journal of the American Physical Therapy Association fant at pasienter med tidlig til midten nivå Parkinsons sykdom hadde redusert utvalg av spinal bevegelse og vri, bøye og strekke fra stammen. Artrose pasienter lider ofte av begrenset utvalg av bevegelse på grunn av degenerative sykdommer i hofter og ryggrad. Disse bevegelseshemming kan være et sekundært symptom på Parkinsons sykdom.

Tremor

Tremor stede blant pasienter med Parkinsons sykdom ofte skjer i hender eller fingre som et hvile tremor. Artrose pasienter har bevegelsesbegrensninger i kroppsdeler, inkludert hendene, som kan forårsake en svak skjelving ved bevegelse. Diagnostisering av Parkinsons sykdom ikke hviler på tilstedeværelsen av tremor alene.

Medisinering

Det på ingen kur for Parkinsons sykdom, men medisiner kan bidra til å gjenopprette dopamin nivåer i hjernen og begrense sykdomsprogresjon. Stoffet levodopa er et stoff som blir til dopamin i kroppen. En bivirkning av levodopa er dyskinesi eller spastiske, ufrivillige bevegelser. Over tid dyskinesi kan påvirke jevn bevegelse av ledd og bringe på slitasjegikt symptomer. Både Parkinsons og Artrose pasienter bruker over-the-counter medisiner som paracetamol og ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner for å håndtere smerte.

Trening

Mens det kan være vanskelig å tenke på trening mens opplever leddsmerter, kan pasienter som deltar i regelmessig trening reduserer felles sykdomssymptomer samtidig styrke andre deler av kroppen som hjerte, sener og hjerne. Ifølge undersøkelser utført av Parkinsons sykdom Foundation, kan trening påvirke utviklingen av Parkinsons sykdom og sekundære symptomer som leddsmerter.

Nyresvikt & Exercise

Effekter av nyresvikt varierer fra dårlig fysisk utholdenhet til psykiske lidelser. Fysisk trening, når støttet av en grundig behandling plan for ende nyresvikt har vist seg å være gunstig både fysisk og psykisk. Trening reduserer risikoen for hjertesykdom. Dette er spesielt viktig hos pasienter med nyresvikt på grunn av de utfordringene det steder på hjertefunksjon.

Begrensninger

Helsepersonell kan diskutere hvilke øvelser som vil være mest gunstig for deg og hvilke øvelser for å unngå for å holde deg trygg og sunn. Legen din kan ønske å administrere en blodprøve og teste blodtrykket etter at du trener for å overvåke kroppens reaksjon på aktiviteten.

Øvelse Selection

Din helsetilstand og tidspress vil bli utslagsgivende for hva trening er mest gunstig. Øvelse som involverer kontinuerlig bevegelse og de store muskelgruppene er optimalt å øke hjertets fitness, som gåing eller svømming. Begynn med fem-minutters turer tre dager i uken og øke vandrer i ett til to minutter som kroppen justerer seg til den nye arbeidsbelastning. Det ultimate målet på 30-minutters turer fem dager i uken kan være fordelaktig. Du skal føle deg helt restituert fra din treningsøkt innen en time. Hvis ikke, kan bremse tempoet være nødvendig.

Fordeler

Nyresvikt både før og etter transplantasjon har vist seg å dra nytte av økt fysisk aktivitet. Andre sykdommer som kan følge nyresvikt som anemi eller diabetes vil også bli positivt påvirket av kontrollert trening. Folk som opprettholde aktivitetsnivået etter en transplantasjon vil ha en økt livskvalitet.

Slik behandler symptomene på IBS

Irritabel tarmsyndrom, eller IBS, er en type av fordøyelses helse lidelse. Selv om ikke en alvorlig medisinsk tilstand, kan IBS forårsake en rekke symptomer som magesmerte, forstoppelse og diaré. Symptomer har en tendens til å forverres når gjennomgår stress eller etter å ha spist visse måltider. Imidlertid er det mulig å administrere IBS og redusere alvorlighetsgraden og forekomst av symptomer. Nøkkelen er å identifisere faktorer som utløser symptomer.

Slik behandler symptomene på IBS

•  Drikk vann i stedet for kullsyreholdige og koffeinholdige drikker. Kullsyreholdige drikker som brus kan utløse magen gass og smerte, mens koffein kan bringe på diaré med IBS. Erstatte disse drikkene med vann og fruktjuice for å håndtere symptomer på irritabel tarm syndrom.

Spis fiber i moderate mengder. Fiber-rik mat som frukt og grønnsaker eller kosttilskudd kan hjelpe rette forstoppelse forbundet med IBS. Men ifølge Mayo Clinic, kan for mye fiber bringe på diaré og forverre Symptomene på IBS. Start sakte og gradvis øke fiber inntaket å finne din toleranse.

Oppgave mer. Få tarmen aktive med trening eller andre former for fysisk aktivitet. Bevegelse fremmer tarm aktivitet og kan rette forstoppelse. Legg noen form for aktivitet i din daglige rutine.

Pop en fordøyelseskanal enzym før du spiser melkeprodukter. Laktose i melk, iskrem og ost kan forverre IBS og forårsake diaré. Ta en fordøyelseskanal enzym for å hjelpe deg å fordøye sukkeret i meieriprodukter.

Lær hvordan å slappe av. Angst er en vanlig årsak til IBS symptomene. Over-the-counter urte og naturlige midler kan lette ditt sinn og kropp, eller du kan be legen din om en resept anti-angst i moderat til alvorlig tilfeller. Trening reduserer også stresshormoner, som gjør et varmt bad, massasje og masse hvile.

Hvordan leve sunt med AIDS

Aids er en alvorlig medisinsk tilstand, hvor kroppen ikke er i stand til å bekjempe infeksjoner. Men blir diagnostisert med dette immunsykdom ikke alltid bety en rask nedgang i helse. Det finnes måter å leve et langt og sunt liv med AIDS-viruset. Nøkkelen er å vite hvordan å opprettholde din fysiske styrke og unngå sykdommer.

Hvordan leve sunt med AIDS

•  Ta medisiner som foreskrevet. AIDS-pasienter ofte tar en kombinasjon av medisiner for å støtte deres immunsystem og forlenge livet. Følg legens anbefalinger for å opprettholde din styrke og helse.

Spis et sunt kosthold. En diett rik på næringsstoffer og antioksidanter kan også støtte immunforsvaret og redusere risikoen for sykdom. Spis rikelig med frukt og grønnsaker, og snakke med legen din om en daglig multivitamin.

Oppgave mer for å forbedre helsen. Mens han levde med AIDS kan redusere din energi nivå, er regelmessig aktivitet viktig for å hjelpe deg å bekjempe infeksjoner. Trening reduserer også stress hormoner og øker endorfiner, som bidrar til å forbedre din mentale tilstand.

Limit kontakt med syke mennesker for å beskytte deg mot infeksjoner som forkjølelse, mage influensa og influensa. Bruk en ansiktsmaske i publikum under kalde og influensasesongen, og regelmessig vaske hendene.

Rengjør hjemmet ditt med desinfeksjonsmidler. Bakterier og virus kan leve på husholdningenes overflater. Tørk vanligvis blir berørt overflater som dørhåndtak og telefoner hver dag for å drepe virus og holde seg frisk.

Se legen årlig for å motta en influensa vaksinering, og få andre vaksinasjoner som en stivkrampe skudd som anbefalt av legen din.

Tegn og symptomer på å være altfor trøtt

Tegn og symptomer på å være altfor trøtt


Alle opplever tretthet på et eller annet tidspunkt. Det er en sjelden dag som går at du har ingen trøtthet i det hele tatt. Dette er normalt og ikke noe mer enn kroppens måte å fortelle deg det er behov for en pause. For noen, men blir trøtthet kronisk, en livsstil som stopper dem fra å nyte daglige aktiviteter eller utføre vanlige, nødvendige oppgaver.

Hva det er

Kronisk tretthet oppfattes av den lidende så mye mer intens enn enkle tretthet. Det blir et hinder for hans sans for trivsel, så mye en emosjonell og psykologisk problem som det er fysisk. Noen som lider av kronisk utmattelse ofte føles som om han rett og slett ikke kan møte utfordringene i hver dag; han føler seg overbelastet av de enkleste oppgaver og har en tendens til å trekke seg tilbake fra familie, venner og alt ansvar. Kronisk tretthet ikke komme og gå, men oppleves daglig.

Symptomer på Fatigue

Trøtthet, i sin natur, kan også være et symptom i seg selv, den utvekst av noen større sak. Felles tretthet kan bringes videre av noe så enkelt som å vaske bilen eller jogging. Kronisk tretthet, derimot, er mer alvorlig og er preget av redusert energibruk, generell fysisk tap av styrke, kontinuerlig søvnighet eller fysisk utmattelse, redusert motivasjon, manglende evne til å konsentrere seg om selv de enkleste oppgaver, og problemer som begynner eller fullføre prosjekter. Noen mennesker lider av trøtthet også oppleve besvimelse, rask hjerterytme og svimmelhet.

Årsaker til Fatigue

Fatigue er årsakene kan være vanskelig å diagnostisere, i stor grad fordi det er så mange av dem. Noen tilfeller er forårsaket av metabolske endringer forårsaket av anemi, nyre-og leversykdom, en ubalanse i kroppens elektrolytter og hypotyreose og diabetes. Infeksjon, hjerte-og lungeproblemer, ulike medisiner, søvnforstyrrelse og din mentale tilstand også kan bidra til kronisk tretthet.

Forebygging og behandling

Hindre deg fra å bli altfor trøtt kan være så enkelt som å få litt mer søvn eller lære noen nye avspenningsteknikker. Trening reduserer også stress og tretthet som følger med det. Hvis du nylig har begynt å ta en ny medisin før følelsen fatigued, bør du sjekke med legen din for å se om tretthet er en av dets bivirkninger. Annet kjent for å redusere tretthet inkluderer et sunt kosthold, reduksjon av alkoholholdige drikkevarer og en vanlig søvn rutine.

Bør jeg trene hvis My Blood Sugar er høy?

Bør jeg trene hvis My Blood Sugar er høy?


Svaret på tittelen spørsmålet er "Kanskje", fordi trening reduserer høye blodsukkernivå. Aktivitet gjør kroppen din bruker mer glukose. Å ha gjennomgående høyt blodsukkernivå betyr at du er diabetiker. Diabetikere ofte ta medisiner for å administrere deres blod sukker. Redusere høyt blodsukker med trening betyr å bruke mindre medisiner. Å vite hvordan du kan teste dine blodsukker og urin ketoner hjelper deg trygt trene slik at du bedre administrere høyt blodsukkernivå og forbedre helsen.

Testing

Før du begynner på et treningsprogram, bør du kontakte lege. Før du starter et treningsprogram, teste blodsukkeret. En blodsukkeret lavere enn 250 milligram per desiliter indikerer at du trygt kan trene selv om dette blodsukkeret er høyt. En normal fastende blodsukker er 80-120 milligram per decileter. Spise før testing blodsukkeret endrer hva du anser normalt. I dette tilfellet går din normale blod sukker i 150 milligram per desiliter rekkevidde. Blodsukker større enn 250 milligram per decileter (mg / dl) nødvendig teste urinen for ketoner.
Å ha en høy blodsukkernivå på over 300mg / dl indikerer at du ikke bør trene på grunn av risikoen for ketoacidose.
Vent til du blodsukkeret til å slippe til under 250 mg / dl.

Risiko

Overflødig ketoner i urinen indikerer utilstrekkelig insulin i blodet. På grunn av dette, kroppen brenner fett til energi. Ketoner i blodet er biprodukt av denne prosessen, som igjen øker risikoen for ketoacidose, et alvorlig problem av diabetes som trenger umiddelbar behandling. Det kan føre til en diabetiker koma eller død. Øvelse bare etter urinen ketoner er lave.
Økt blodsukker har mange helserisiko, så holde blodsukkernivået under 250 mg. \ / Dl.

Fordeler

Øvelse fordeler en person med diabetes i flere viktige måter.
Trening forbedrer insulinfølsomhet. Dette senker blodsukkernivået, fordi trener musklene trenger mer glukose for å dekke sine energibehov. Regelmessig trening hjelper deg å unngå fortsatt høye nivåer av blodsukker Trene regelmessig bistår deg i å miste vekt. Du føler og ser bedre. Ekstra vekt fører til redusert insulinfølsomhet. Mindre vekt betyr at insulin fjerner overflødig glukose mer effektivt. Redusert vekt betyr reduserte komplikasjoner fra høyt blodsukker.

Typer

Aerob trening, fungerer musklene, øker pustefrekvens, og hever pulsen. Trene fem dager i uken i 30 minutter per trening er best. Sjekk med legen din for å være sikker.
Styrketrening bidrar til å bygge sterke muskler og sterke bein. Mer muskler betyr at du forbrenner flere kalorier, selv ved hvile.
Dr. Ron Siegal, en endokrinolog ved University of Calgary og medforfatter av studien i september 2007 i en artikkel i Annals of Internal Medicine, antyder både aerobic og vekttrening trening forbedrer blodsukkernivået hos diabetikere på det dobbelte av frekvensen av de gjør bare én type trening.

Hva Er Set Point Theory i Weight Management?

Hva Er Set Point Theory i Weight Management?


Ernæringseksperter William Bennett og Joel Gurin angitt settpunkt teori for å forklare hvorfor mennesker har en hard tid å miste vekt, selv med riktig slanking, ifølge Massachusetts Institute of Technology.

Identifikasjon

Sett punkt Teorien sier at kroppen vil etter hvert slutte å miste vekt med slanking fordi kroppen er genetisk disponert til å ønske å være på en viss vekt, ifølge OBGYN.net.

Funksjon

"Lifetime Fysisk Fitness and Wellness: En personlig Program" likens settpunkt teori til en termostat. Legemet avføler vekttap og øker sult og fettansamlinger, eller det motsatte når vektøkningen oppstår.

Tips

Folk bør ikke overvinne sin settpunkt ved å sulte seg selv. Du kan trygt redusere kaloriinntaket til 1200 til 1500 kalorier, så lenge du spiser det daglige behovet for næringsstoffer, ifølge "Lifetime Fysisk kondisjon og velvære." Dessuten kan trening redusere lagret fett.

Hvordan å miste vann vekt på en uke

Hvordan å miste vann vekt på en uke


Overflødig vann vekt kan maskere alvorlige tilstander som svake årer, nyresykdom, levercirrhose, skjoldbrusk problemer, leddgikt og ødem. Disse forholdene tilsier øyeblikkelig legehjelp. Kroppen din, men kan beholde væske fra høye temperaturer, solbrenthet, premenstruelt syndrom og medisinering. Å spise behandlet mat eller restaurant mat fylt med natrium også forårsake midlertidig vann vekt. Du kan merke at dine ansikt, hender, føtter og knær ser hoven, og vekten din kan plutselig pigg og livlinjen tykner. Et par enkle livsstilsendringer og midlertidige behandlinger bidra til å redusere vann vekt og få kroppen tilbake i balanse.

Hvordan å miste vann vekt på en uke

Senk natrium inntaket. Unngå å spise salt snacks og bearbeidede matvarer og velge ferske matvarer. Når du koker hjemme, bruk krydder som hvitløk, løk og paprika å legge smak til dine retter. Senke natrium kan ta en liten innsats fordi så mange matvarer, også de merket sunt, har overflødig salt. Lese etikettene på noe før du setter den i munnen. Selv matvarer som godteri barer og kaker kan ha skjulte natrium.

Spis mat rik på kalium. Kalium er en av kroppens tre elektrolytter, sammen med natrium og klorid. Dette viktige mineral hjelper kroppen opprettholde den riktige vannbalansen. Hvis du er kalsiumfattig, kan du oppleve hovne fingre og tær. For å redusere vann vekt, spise kalium-rik mat som tomater, brokkoli, erter, grønne blader, bananer, epler og tørkede aprikoser. Grapefruktjuice og sitronsaft også fjerne overflødig vann ut av kroppen.

Ta kosttilskudd. Mangler vitaminer B1, B5 og B6; kalsium og vitamin D føre til at kroppen for å beholde overskytende væske. Vitaminer B5 og B6, i særdeleshet, hjelper kroppen fjerne overflødig væske. Du kan ta en multivitamin med disse vitaminene eller konsumere dem med mat. Kalsium-rik mat inkluderer yoghurt og magre meieriprodukter. Du finner B1 i hele korn, frø og hvetekim. Bønner, egg og saltvannsfisk inneholder B5, og du forbruker B6 i biff og grønne greener.

Drikk mye vann. Det kan høres counterintuitive, men drikker mer vann faktisk reduserer vann vekt. Vann spyles natrium og avfallsprodukter fra kroppen, og hindrer oppblåsthet og fluid oppbygging. Unngå koffeinholdige drikker fordi de dehydrerer kroppen. Drikk minst åtte glass vann om dagen, avhengig av aktivitetsnivå.

Oppretthold ditt treningsprogram. Når du beholde overflødig vann, kan du føle deg svak og bli fristet til å droppe treningen. Trening reduserer vann vekt fordi det utvider blodårene og øker blodsirkulasjonen. Trener hver dag i uken. Du trenger ikke å gjøre en anstrengende aerobic trening; enkle aktiviteter som turgåing, sykling, vannaerobic og svømming bidrar til å få væske i gang.

Hint

 • Hold føttene hevet for å hindre væsker fra akkumuleres i føttene.
 • Hvis disse trinnene ikke hjelpe deg å miste vann vekt, bør du oppsøke lege. Du kan ha en alvorlig helsetilstand.

Slik kjører du for en flat mage

Slik kjører du for en flat mage


Gåing og løping er to av de mest effektive metoder for flatere mage. Løping forbrenner kalorier fort som resulterer i en flatere mage. Magemusklene blir anspent når du kjører - slik at de tone naturlig som skaper en utflating effekt.

Slik kjører du for en flat mage

Toning opp magen Gjennom løpe eller gå

•  Varm opp i 10 minutter. Varme muskler, leddbånd og sener er mer fleksible og la kroppen din til å bevege seg mer fritt. Stretching musklene før trening reduserer også sjansene for at du rive muskler eller følelse i smerte neste dag. Disse strekningene skal stå stille, fra nakken og etterbehandling med anklene. En mild trekke følelsen skal kjennes i musklene blir strukket. Du bør holde dette for rundt 10 sekunder, og deretter gå videre til neste område. Aldri strekke til det punktet hvor muskelen føles vondt.

Jog med en hastighet på 1 til 2 mph i fem minutter. Jog vil ytterligere varme opp musklene og minske risikoen for å rive musklene når høyere intensitet trening er startet. Det vil også øke hjertefrekvensen din og få de andre systemene i kroppen din klar for høy intensitet trening. Systemer i kroppen slik som blodtrykk og sirkulasjon ikke justerer på samme tid som puls. De trenger tid til å venne seg til denne raske endringen i stoffskiftet.

Kjør på en tredemølle eller i en park i minst 30 minutter. The United States Department of Agriculture sier at for hver 3500 kalorier du forbrenner, vil du miste £ 1 av fett. Hvis du brenner 500 kalorier per dag vil du miste ca £ 1 per uke. Du kan øke vekttap ved å øke mengden av gang du kjører.

Strøm gå hvis du ikke ønsker å kjøre. Walk på rundt 3 til 5 km / h for et minimum av 30 minutter. Forskere ved Washington University oppdaget at hvis du går på ca 5 km / h, kan du brenne så mange kalorier som noen kjører på samme hastighet. Dette er fordi du skal bruke den samme mengde energi.

Bruke 10 minutter om dagen gjør sit-ups. Du kan brenne 02:58 kalorier per minutt ved å gjøre sit-ups. Dette vil hjelpe deg flat mage - som din cardio trening vil hjelpe deg å forbrenne fett. Som du begynner å miste vekt gjennom løping, vil sit-ups tone magen gjør det flatere og musklene mer definert.

Hint

 • Du må også kutte ut junk mat og spise et sunt, balansert kosthold. Kvinner bør spise mer enn 2000 kalorier per dag og menn ikke mer enn 2.500.

Hvordan å brenne fett som en diabetiker

Hvordan å brenne fett som en diabetiker


Hvis du vil brenne fett, må du inntar færre kalorier enn kroppen bruker. Som diabetiker, og skaper en diett som oppfordrer fettforbrenning vil kreve spesielle hensyn. I tillegg til å forbedre utseendet ditt, kan miste vekt hjelpe deg lavere blodsukker, lavere blodtrykk og bedre blodfett, ifølge American Diabetes Association. Arbeid med legen din for å utvikle en sunn vekttap plan.

Hvordan å brenne fett som en diabetiker

•  Sett en realistisk vekttap mål, for eksempel 7 prosent av din nåværende kroppsvekt. Målet for en gradvis vekttap på 1/2, 1 pund, en uke.

Reduser kaloriinntaket med ca 500 kalorier per dag for å miste 1 kilo i uken. Kvinner bør spise minst 1000 til 1200 kalorier per dag, mens menn bør få minst 1200 til 1600 kalorier daglig. Fyll opp på frukt, grønnsaker, supper og salater.

Kjøp magert kjøtt og magre meieriprodukter. Kjøpe hele korn brød og frokostblandinger. Begrense brus og søtsaker.

Tren regelmessig. I tillegg til å oppmuntre vekttap, mosjon kan forbedre insulinfølsomheten, ifølge University of Maryland Medical Center. Regelmessig trening reduserer også risikoen for hjertesykdom, en spesiell bekymring for personer med diabetes. Sjekk med en lege før du begynner på et treningsprogram, på grunn av din økt risiko for hjertesykdom.

Snakk med legen din om vekt-tap medisiner dersom konvensjonell slanking er ineffektiv. Legen kan foreslå orlistat eller sibutramin. Fedmekirurgi er et annet alternativ for å hjelpe alvorlig overvektige mennesker ned i vekt, og kan også forbedre insulin og blodsukkeret hos personer med diabetes.

Hint

 • Hvis du tar medisiner som senker blodsukkeret, sjekke blodsukkeret før, under og etter trening. Hopp treningen hvis blodsukkeret er over 300 mg / dl, eller under 100 mg / dl.
 • Unngå hypoglykemi ved å injisere insulin i områder vekk fra musklene som brukes under trening.
 • Hold deg hydrert ved å drikke mye vann før og etter trening. Styr klar av alkohol, for å unngå hypoglykemi.
 • Hvis du er insulinavhengig, kan det hende du trenger for å redusere insulindosene, eller forbruke mer karbohydrater før trening, og kan kreve en ekstra dose insulin etter trening.
 • Slitasje riktig, støttende sko for å forebygge skader og sår på føttene.
 • Snakk med legen din om å justere dine medisiner, hvis du taper vekt.
 • Personer med ukontrollert diabetes bør ikke engasjere seg i anstrengende styrketrening eller kraftig mosjon.