Digidexo.com

ultralydbad for medisinske instrumenter

Dekontaminering Løsninger for medisinske instrumenter

Dekontaminering Løsninger for medisinske instrumenter


Desinfisering eller sterilisering gjenbrukt medisinsk utstyr dreper de fleste bakterier, sopp, virus og andre forurensninger. Avhengig av utstyret, ulike varianter av steriliseringsmetoder er best å fjerne farlige sykdomsfremkallende mikroskopiske agenter. Noen verktøy som brukes for å angi vev eller vaskulære systemer trenger sterilisering før hver bruk. Som i 2010, fuktig damp-varme, gass, blekemidler og tørr varme forbli metodene mest brukes av sykehus og medisinske fasiliteter globalt. Kjemisk sterilisering for varmefølsomme medisinsk utstyr, som for eksempel fiberoptisk endoskop, er også vanlig.

Autoklav Steam Heat

Charles Chamber sin 1879 oppfinnelsen av autoklaven revolusjonert trykk sterilisering av medisinske, odontologiske og kirurgiske verktøy. Den høye temperatur damp, som når temperaturer over vannets kokepunkt, ødelegger eller inaktiverer skadelige og livstruende virus, bakterier, sporer og sopp. Stand til å produsere temperaturer på 1500 grader Fahrenheit etter 2000 psi (pounds per kvadrattomme) press, de fleste autoklaver inneholder også sekundære systemer for vann-kjøling, vakuum og trykksetnings- forsyninger.

Kjemiske steriliserings

Pereddiksyre sterilisering fjerner først og fremst proteinoverflateforurensninger fra endoskopisk rør, som leger bruker til å undersøke de indre deler av kroppen i prosedyrer som koloskopier. Oppfunnet i 1988 og brukes generelt i USA, benytter automatisert maskin en 35 prosent pereddiksyreløsningen kombinert med en antikorrosjonsmiddel i en endosebeholder. Punktering av beholderen tillater filtrert vann til å fortynne syren til 0,2 ved en temperatur på 50 grader Celsius. Dette tynnet ned syreoppløsning sirkuleres gjennom maskinen kammeret, og deretter pumper gjennom endoskopet rør i 12 minutter, noe som resulterer i rensing av alle utvendige flater, herunder fiberoptiske lys, eller lumen, og andre endoskopiske utstyr. Stive endoskop uten fleksible rør kan renses ved å være plassert i en beholder med lokk som er kastet ut i den flytende steriliserings, fylle lumen, eller ved å rette flyten gjennom kanal kontakter.

Gass Plasma

Tidlig på 1980-tallet, på grunn av begrensningene i etylenoksidgass og damp for å sterilisere medisinsk, kirurgisk og dental utstyr, utviklet en ny metode med lav temperatur hydrogenperoksid gass damp plasma. Resultatet av denne gjennombrudd system for sterilisering av medisinsk utstyr etterlater ingen giftige rester bak. Fremgangsmåten bruker et spesielt kammer som er evakuert for å redusere indre trykk, og deretter injisert med hydrogenperoksyd. Den flytende peroksyd i kammeret blir gassformige og fjerner skadelige bakterier fra de eksponerte overflater av medisinsk verktøy plassert på innsiden. Andre og tredje sykluser sikre optimal dekontaminering. Ventilere kammeret utjevner trykket, slik at den rensede utstyr kan brukes umiddelbart, uten behov for en nedkjøling eller airing ut kammeret.

Blekemiddel

På verdensbasis er blekemiddel brukt 77 prosent av tiden i sterilisering av medisinsk utstyr og overflater. En løsning av en del blekemiddel til 100 deler vann desinfiserer overflater, inkludert gjenbruk termometre, stetoskop, nåler og sprøyter. Emerging tredje verden er ofte avhengige av blekemiddel som deres eneste middel til å ødelegge skadelige mikroskopiske organismer på medisinsk utstyr.

Historiske medisinske instrumenter

Historiske medisinske instrumenter


Medisinske instrumenter har blitt funnet dateres tilbake til dagene av de gamle romerne og grekerne. Kirurgiske verktøy ble oppdaget ved utgraving av ulykksalige romerske byen Pompeii, ifølge University of Virginia nettside. Ved å samle slike enheter, og sammenligne dem med mer moderne instrumenter, historikere er i stand til å sette sammen en tidslinje av medisinsk historie, med hvert instrument som representerer tro og praksis i den perioden det stammer fra.

Kopping Vessels

Enheter som er tillatt for blodbadet var vanlig på den tiden av de gamle romerne, ifølge University of Virginia nettside. Slike anordninger typisk dukket opp i to størrelser, med den største av de to blir anvendt på slike områder som lårene. Mindre kopper kunne brukes til å la blod fra en persons armer.

Lister Spray

Oppkalt etter London lege, Joseph Lister, som utviklet ideen om "asepsis" av sår etter å observere hvordan koldbrann og andre medisinske problemer utviklet fra forurensede sår, "Lister Spray" var en fenololje løsning utviklet for å eliminere bakterier under kirurgi og andre prosedyrer . Som beskrevet på Museum of Historical Medisinsk Artifacts hjemmeside, ble det vanligvis lagret i en messingkjele enhet, komplett med håndtak og spraydyser i den ene enden, som brukes til å administrere løsningen. Selv om løsningen var langt fra perfekt og forårsaket irritasjon hos pasienter, begrepet asepsis ble snart oppnådd ved mer avanserte metoder.

Obstetriske Kroker

Referert av de medisinske historikere i antikkens Hellas, ble kroker som brukes i kirurgi og fylt lignende roller til moderne instrumenter som aneurism nåler, som brukes til å heve blodårer. I mellomtiden vil gamle kirurger bruker skjerpet kroker å pierce huden for å hente biter av vev og for å manipulere utkanten av sår, som beskrevet av University of Virginia nettside.

Pulse Timer

På begynnelsen av 1900-tallet, ble endret sand briller som brukes for å måle pulsen priser av pasienter. Siden de fleste leger var enige om at en fornuftig mengde av tid for en pulskontroll var omtrent 15 sekunder, så mye lenger ville forårsake unødig ubehag for pasienten, ble glasset utstyrt med en passende mengde sand for å tillate en undersøkelse av denne lengden, så bemerket ved Museum of Historical Medical Artifacts nettside.

Leech Jar

Som beskrevet av Collect Medisinsk Antikviteter nettside, dateres bruk av igler som en metode for blodbadet så langt tilbake som 100 f.Kr. og praksis av syriske leger. Hver igle ville få lov til å mate fra pasienten før full. Etterpå ville spesial igle krukker, vanligvis laget av porselen eller glass og ofte dekorert, brukes til å lagre de igler før et par dager hadde gått, for at igler å gjøre arbeidet sitt igjen.

Hvordan kjøpe medisinske instrumenter

Hvordan kjøpe medisinske instrumenter


Medisinske instrumenter brukes i diagnostisering, overvåking og behandling av en rekke medisinske tilstander. Sykehus, klinikker, privatpraktiserende leger og teknikere utnytte disse instrumentene på en daglig basis. Instrumentene spenner fra stetoskop og nevrologiske hammere, til blodtrykket skjermer og ultralydundersøkelser. Hvis du trenger medisinske instrumenter for ny medisinsk praksis eller trenger å erstatte gamle instrumenter, deretter utvikle en innkjøpsplan vil komme godt med. En plan bidrar til å maksimere din investering av tid og penger i løpet av kjøpsprosessen.

Bruksanvisning

•  Skriv ned en liste over de medisinske instrumenter du trenger. Inkluder mengden av hvert instrument på listen. For eksempel: En stetoskop, to par tenger og tre par kirurgiske sakser. Noter ned datoen for når du trenger disse instrumentene.

Forbered budsjettet. Skriv ned det høyeste beløpet du er villig til å bruke. Budsjettet vil hjelpe avgjøre om du kjøper nye, brukte og / eller nedsatte medisinske instrumenter.

Finn medisinsk instrument leverandører. Better Business Bureau (bbb.org) og Medicare (medicare.gov) har elektroniske kataloger. Bruk mappene for å finne medisinsk instrument leverandører i ditt område.

Kontakt 04:57 medisinsk instrument leverandører. Snakk med en salgsrepresentant og fortelle ham hvilke medisinske instrumenter du trenger og hvor raskt du trenger dem. Be om et tilbud. Rep kan gi deg den totale kostnaden av ordren, inkludert merverdiavgift, samt frakt og levering avgifter og rabatter.

Velg leverandør som gir deg det beste tilbudet. Følg leverandørens bestillingsrutiner. Når kjøpet er fullført, kan du enten plukke opp bestillingen selv eller selskapet vil sende den til deg.

Tips og advarsler

 • Søk Better Business Bureau katalogen ved hjelp av begreper som "medisinske instrumenter", "medisinsk utstyr leverandører," "medisinske leverandører" og "medisinsk forsyning selskaper."

Hvordan bruke en autoklav på medisinske instrumenter

Hvordan bruke en autoklav på medisinske instrumenter


Autoklaven har hjulpet den medisinske industrien effektivt og konsekvent sterilisere verktøy som kan gjenbrukes på pasienter. Autoklaven er en enhet som benytter høy varme og vann for å sterilisere instrumenter. Det hjelper å drepe eventuelle bakterier eller bakterier som kan utgjøre en risiko hvis de brukes på en annen pasient. Autoklaver er brukt i mange medisinske innstillinger - inkludert sykehus, tannlegekontorer og legekontorer.

Bruksanvisning

•  Rengjør medisinske instrumenter av alle vev eller andre organiske materialer. Instrumenter skal renses umiddelbart etter deres bruk før det blir plassert i en autoklav.

Skyll og tørk de medisinske instrumenter grundig. Tillat instrumenter tørke. Instrumentene skal være tørt før du går inn i autoklaven.

Plasser instrumentene i steriliserings sekker. Ikke overfyll sekkene. Plasser sekker på hjell i autoklaven. De bør være fordelt omtrent 1 cm fra hverandre for å tillate dampen å ventilere effektivt i autoklaven. Ikke stable poser.

Kontroller at det er vann i autoklaven. Det bør være omtrent halvparten til en kvart tomme i skuffene. Kjør autoklaven etter å ha valgt riktig syklus basert på materialet som blir sterilisert. Autoklaver kan ha forskjellig temperatur og sykkelinnstillinger. Konsultere autoklaven manual for bestemt tid og varme informasjon.

Document på en logg ark type materialer, autoklaven temperatur (høyest varme), dato, initialer eller navn på autoklav operatør og resultater.

Tips og advarsler

 • Autoklaver må valideres med biologiske tester, avhengig av stil og bruk av enheten. Rådfør deg med autoklav veiledning for å bestemme hvor ofte å gjennomføre de biologiske tester.
 • På grunn av mangfoldet av modeller og stiler av autoklaver, alltid konsultere manualen for å finne det beste sykluser å bruke og hvilke materialer som skal rengjøres i enheten.

Hvordan å sterilisere medisinsk instrumenter

Hvordan å sterilisere medisinsk instrumenter


Sykehus og klinikker pleide å være de eneste stedene å bruke en autoklav sterilisator å sterilisere medisinsk instrumenter. Med alle de super bugs og mulige søksmål i verden i dag, er dampautoklaver blir brukt av tatovering parlors, skjønnhetssalonger, tannleger og veterinærer. Imidlertid må autoklaven brukes riktig for fullstendig sterilisering.

Bruksanvisning

Les den medisinske instrumentets bruksanvisningene for å rense og smøre instrumentene riktig.

Fjern alle rester på instrumentene. Skade vil oppstå for steriliserings om noen fuktighet, rester eller mineralforekomster er på instrumentene. Rene instrumenter med "Clean and Simple Ultralyd rensesystem" så snart som mulig etter bruk. Når ultralyd syklusen er fullført, fjerner instrumenter, skyll under vann i 30 sekunder, og tørk.

Plasser instrumentene i autoklaven i åpen stilling. Inkluder en sterilisering indikasjon på hver skuff eller i hvert innpakket pakke. Ikke la instrumentene å røre i autoklaven. Dersom sterilisering beholdere, sette dem inn i autoklaven opp ned for å unngå vannansamling.

La det være en tomme mellom skuffene i autoklaven for å sikre sirkulasjon av damp.

Wrap pakker i et porøst materiale som gjør at dampen til sirkulasjon rundt instrumentene. Autoklaven Selskapet leverer trolig poser, papir, eller håndklær som er kompatible med sterilisatoren.

Tips og advarsler

 • Utfør en biologisk spore testen en gang i uken for å kontrollere det er ingen Bacillus stearothermophilus lurking i autoklaven.
 • Ikke overfyll autoklav skuffer. Dette vil bare føre til ufullstendig sterilisering og tørking.

Bærbare medisinske instrumenter

Bærbare medisinske instrumenter


Portable medisinske instrumenter hjelpemiddel i å forbedre helse og kan til og med redde liv. De fungerer som en mellomliggende eller supplement, men ikke en erstatning for profesjonelle medisinske råd og tjenester. Personlig overvåkning er ofte obligatorisk for mange mennesker, men det er også blitt mer og mer et valg for de helsebevisste.

Blodtrykkmålere

Blodtrykk skjermer gir en rask og enkel måte å selv overvåke blodtrykk. Ifølge National Hjerte Lung and Blood Institute (NHLBI), er høyt blodtrykk en alvorlig tilstand og kan være livstruende. Høyt blodtrykk kan føre til nyre og hjertesvikt, hjerneslag og koronar hjertesykdom. Ifølge NHLBI, ca ett og tre voksne i USA har høyt blodtrykk. Regelmessige blodtrykket sjekker rådes. Moderne blodtrykksmålere er brukervennlige og ofte har store digital avlesning og minne evner å overvåke forbedring.

Blodsukkermåler

En blodsukkerapparat er en liten håndholdt enhet som gjør at personer med diabetes eller hypoglykemi å teste og overvåke blodsukkeret hjemme. Ved hjelp av lansetten og teststrimmelen som ofte kommer med blodsukkermåleren, er en blodprøve oppnådd. Blodprøven samles er testet av måleren for å beregne en persons glukosenivå. Ifølge American Diabetes Association, fra en 2007 National Diabetes faktaark, 23,6 millioner barn og voksne i USA har diabetes.

Automatisert ekstern defibrillering

En automatisert ekstern defibrillering (AED) er en bærbar medisinsk apparat for hjertestans. Den er designet for å brukes under hjertestans og i påvente av nødetatene å ankomme. Ifølge St. John Ambulance, uten å gripe instrumenter som AED, er det en 10 prosent reduksjon i overlevelsen hvert minutt etter en hjertestans. I en 2004 studie av New England Journal of Medicine, ble hjertestarteren funnet å doble sjansene for hjertestans overlevelse. The Heart og Stroke Foundation sier også at 70 prosent av hjertestans oppstår i boliger og på offentlige steder, noe som gjør AED en viktig bærbar medisinsk instrument.

Hvordan Dekontaminere medisinske instrumenter

Hvordan Dekontaminere medisinske instrumenter


Det er obligatorisk for helsearbeidere å rense skitne medisinske instrumenter før du bruker dem på andre pasienter. Dekontaminering av medisinske instrumenter hindrer spredning av smittsomme sykdommer og er den første steriliseringsprosess for å beskytte pasienter mot forurensninger som HIV og Hepatitt C som kan leve på instrumenter. Flytende blekemiddel, samt isopropyl og etylalkohol, er ekstremt effektive i dekontaminering av medisinske instrumenter hvis et sykehus klasse bakteriedrepende rengjøringsmiddel er ikke tilgjengelig.

Bruksanvisning

•  Plasser servanter og forsyninger i en rensestasjon eller vaskerom. Bestem hvilke kjemiske du vil bruke for å rense de medisinske instrumenter - bakteriedrepende spray, flytende blekemiddel eller alkohol. Disse er alle svært effektive dekontaminering agenter og det medisinske miljøet godkjenner dem.

Ta på deg verneklær - hansker, vernebriller, maske og forkle. Hansker bør være den kraftige verktøyet stil for håndtering av skarpe instrumenter som skalpeller og kniver. Avhende hansker og don et nytt par hvis de rive under desinfisering prosessen.

Hvis du bruker et bakteriedrepende spray, spray hvert enkelt instrument tungt med bakteriedrepende spray, dekontaminering av ett stykke av gangen. Tillat hvert element for å sitte i to minutter i servanten. Plasser instrumentene i en egen bøtte med rent vann for å skylle. Tørket blod eller væske på instrumenter kan kreve en ytterligere bruk av bakteriedrepende spray og lys skrubbing med en tannbørste for fjerning.

Hvis du bruker flytende blekemiddel, bland en unse av blekemiddel med én liter kokt vann i en vask. Legg skitnet medisinske instrumenter. Tillat instrumenter å sitte i kloroppløsning i fem minutter for å drepe eventuelle smittestoffer. Fjern instrumentene og se etter eventuelle gjenværende blod eller væske. Bruk tannbørsten til å fjerne eventuelle synlige forurensninger igjen på instrumentene. Skyll instrumenter med rent vann i et eget basseng.

Hvis du bruker isopropyl eller etylalkohol, plasserer skitnet instrumenter i vask. Hell alkohol i en sprayflaske og spray instrumentene grundig. Bruk en tannbørste for å fjerne eventuelle tørkede væsker. Påfør mer spray og skrubbe kraftig hvis forurensningen er fortsatt synlig på objektet. Plasser instrumentene i en annen vask og skyll med rent vann.

Tips og advarsler

 • Etter dekontaminering, rengjør du de medisinske instrumenter grundig.
 • Bruk en plast servant å hindre at metallinstrumenter fra ruster mens soaking i kjemikalier.
 • Ring Giftinformasjonen for råd om behandling i tilfelle av kjemiske kontakt med øyne eller hud.

Charge Opphopning på medisinske instrumenter

Charge Opphopning på medisinske instrumenter


Statisk elektrisitet oppstår når elektroner overføres fra et objekt, for eksempel en duk, til en annen, for eksempel kroppen din. Avgiften akkumulerer inntil løslatt. Metall medisinske instrumenter er slike elementer, og kan lett akkumulere statisk elektrisitet.

Opphopning

Medisinske instrumenter er plassert i et sterilt miljø med kontrollert fuktighet og temperatur. Når den brukes for kirurgi, blir de tatt ut av sin container og satt på en klut før kirurgi begynner. Bevegelsen av instrumentene på duken blandet med lav luftfuktighet kan skape statisk elektrisitet.

Betydning

Statisk elektrisitet er vanligvis ikke et helseproblem, men i en kirurgisk situasjon en statisk utladning, og støt forbundet med den, kan forårsake problemer. Det kan føre til at kirurgen å gjøre en feil eller forårsake pasientens vitale tegn til å endre uventet.

Fjerning

Statisk oppbygging kan fjernes fra kirurgiske instrumenter ved hjelp av en ioniserende luftkniv. En annen metode er å plassere det kirurgiske instrumentet på en ikke-ledende overflate, slik som en duk spesielt utformet for å ikke generere statisk elektrisitet.

Colonic vanning Utstyr for medisinske prosedyrer

Colonic vanning utstyr brukes hovedsakelig av alternativ-medisin utøvere (dvs. kolon hydrotherapists) eller naturopathic leger. Det finnes en rekke elementer som utgjør en colonic vanning enhet. Det meste av utstyret er ganske standard. De vannfiltreringsenheter er en av de største betraktninger. Det finnes også forskjellige typer av temperaturkontroll. Hver enhet og de perifere delene kan koste tusenvis av dollar.

Historie

Colonic vanning utstyr ble først brukt av egypterne for medisinske formål ca 1500 f.Kr. Det er poster oppført i Ebers Papyrus, et dokument av medisinsk praksis i denne tidsperioden. Assyrerne, babylonerne og hinduer også har spilt inn dokumenter av praksis. Dr. Kellogg of Battle Creek, Michigan, brukte prosedyren for herding pasienter med gastrointestinale sykdommer. Utstyr og sanitær praksis har utviklet seg over tid i state-of-the art teknologi.

Typer av colonic vanning Utstyr

Ozonator maskiner kan være en av de første hensyn når du kjøper colonic vanning utstyr for medisinske prosedyrer. Disse enhetene er generatorer som tilfører ozon til vannet. Ozon, sammen med hydrogenperoksyd, er en dødelig kombinasjon for tarmparasitter. Killing parasitter er en av de viktigste medisinske bruksområder for colonic vanning. Dermed velge riktig ozonatoren er ekstremt viktig.

Laboratorie generatorer kan håndtere et høyere volum av bruk og er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Den PZV ozonatoren har en mini luftkompressor. Noen enheter har en LED-skjerm.

Tubing kan også være laget av forskjellige metaller. Temperatur kontroller og skjermer kan også variere. En potensiell kjøper kan sjekke listene ozon kalibrerings for å bestemme en ozonator effektivitet.

Andre typer utstyr

Det finnes forskjellige bord enheter og bassenger tilgjengelig for kommersiell bruk. Vanntanker kommer i en rekke størrelser som gjennomsnittet behandling kan bruke over 25 liter vann. Klart tubing er normalt plassert langs veggen sammen med fluoriserende lys for visning innholdet. Og siden vanntankene er forhøyet, kan kabinett enheter brukes til både praktiske og estetiske grunner. En annen del er spekulum, slangen som føres inn i pasientens rektum. Disse brikkene kan variere så vanntrykk kan jar dem løs under en pasients økt.

Fordeler

Colonic vanning utstyr brukes til å behandle mennesker med autoimmune sykdommer, HIV og kreft. Det lønner seg å ha den mest oppdaterte og holdbart utstyr som pasienter avhengig av alternativ medisinsk utøverens tjenester. En vanntemperaturkontroll med en LED-skjerm gjør at en pasient å jobbe dem uten hjelp. Riktig rør kan gi mer komfort og brukervennlighet.

Misforståelse

De fleste av de i den ordinære medisinske verden verken advokat eller tror på fordelene med colonic vanning. De hevder at en person kan vaske bort gunstige bakterier i tykktarmen hans med denne metoden. De har også advare folk at de speculums kunne rive den nedre delen av synkende tykktarmen. Alternative leger fantasere om fordelene med dette utstyret og noen indikerer har pasienter som har gjort merket forbedringer med sine behandlinger. Likevel, colonic vanning har aldri blitt offisielt godkjent som en gyldig praksis av FDA.

Støttegrupper for ofre for medisinske feil

Støttegrupper for ofre for medisinske feil


Feil kan og vil skje når leger utfører kirurgi, overvåke syke pasienter eller foreskrive medisin. I en banebrytende 1999 rapport, anslått at 44.000 til 98.000 mennesker i USA dør hvert år på grunn av medisinske feil Institute of Medicine. En Baylor University studie fant også at det oppstod feil skriftlig eller fylle omtrent 10 prosent av resepter. Personer som har vært utsatt for medisinske feil har et sted å henvende seg for hjelp, herunder støtte grupper og on-line clearinghouses for informasjon.

PULSE

Grunnlagt i 1996, er PULSE en landsomfattende ideell organisasjon som bevisstgjør om medisinske feil og talsmenn for pasientsikkerhet. Sin støtte gruppen har tre hovedkapitler: New York, Florida og Colorado; interesserte er velkommen til å starte nye kapitler eller bruke ressurser på Internett. PULS tilbyr også rådgivning og en-til-en støtte, utdanningsprogram og workshops for å øke bevisstheten om medisinske feil. Det ikke tilbyr juridisk rådgivning. Den gratisnummer er (800) 96-PULS.

Sikker Patient Prosjekt

Forbrukerne Union - best kjent som utgiver av "Consumer Reports" magasinet - sponser Sikker Patient Project. Det tilbyr en online sted for ofre for medisinske feil å dele sine historier, følger nyhetene om medisinske feil og sjekke lovgivning i ulike stater å bruke et interaktivt kart.

Forbrukerne Advancing Pasientsikkerhet

Forbrukerne Advancing Pasientsikkerhet er en nonprofit organisasjon dannet for å være en
stemme for enkeltpersoner, familier og medisinsk personell. Det utdanner pasienter og helsepersonell, og arbeider for å finne måter å gi bedre pasientbehandling. Pasienter kan dele sine historier på selskapets hjemmeside og finne et vell av informasjon om sikkerhet mens på sykehuset og etter utskrivning.

Medisinsk indusert Trauma Support Services

Denne gruppen tilbyr utdanning og hjelp til pasienter og deres familier, helseorganisasjoner og helsepersonell. Sine tjenester inkluderer høyttalere, de siste nyhetene i online blogger og en online kalender over hendelser fokusert på å forbedre pasientsikkerheten. For konfidensielle telefonsupport, ring 888-366-4877.

Hvordan få finansiering for Medisinsk Prosedyrer

Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, gjennomsnittlig husholdning i 2005, som består av 2,5 personer, brukte i gjennomsnitt $ 2664 på helsekostnader. Mange amerikanere rett og slett ikke har denne mengden spendable kontanter tilgjengelig. Derfor finansiere medisinske prosedyrer er en nødvendighet for mange mennesker.

Bruksanvisning

Hvordan få finansiering for Medisinsk Prosedyrer

•  Skaff ICD-9 koder fra din lege for de nødvendige medisinske prosedyrer. De ICD-9 koder er koder som forsikringsselskapene bruker for fakturering og koding. Ring ditt forsikringsselskap og spør om de dekker prosedyrene knyttet til ICD-9 koder.

Bruk en helse sparekonto (HSA) til å betale for medisinske prosedyrer med før skatt dollar. Hsas er tilgjengelig gjennom de fleste store arbeidsgivere med høy egenandel helseforsikring planer.

Søk om statlig finansiert helseforsikring hvis du ikke har noen helseforsikring. Mange stater tilbyr gratis eller lave kostnader helseforsikring til mennesker med store kostnader ved sykdom eller ekstrem økonomisk nød. Ta kontakt med din statens velferdskontoret for å se om du er kvalifisert.

Søk om medisinsk kreditt, for eksempel Medi Credit eller Care Credit. Disse selskapene tilbyr kredittlinjer som skal brukes til medisinske utgifter. Disse selskaper vil ofte ha kampanjer som tillater en pasient å anvende en linje av kreditt med lite eller ikke interesse for en viss tidsperiode.

Charge medisinske utgifter til et kredittkort. Bruker kortet med lavest rente og betale den av så fort som mulig for å unngå å betale store mengder av interesse.

Søk om lån eller linje av kreditt med en bank eller kredittkort union i ditt lokale område. Personlige lån, hjem egenkapital lån og hjem egenkapital linjer av kreditt kan brukes til medisinske prosedyrer.

Søk om et lån med "Bank of mamma og pappa." Selv spørre foreldrene dine om penger kan utfordre din stolthet, er det ofte den eneste måten for en person med dårlig kreditt for å få en betydelig lån med en rimelig rente.

Lagre en del av hver lønnsslipp på en sparekonto som brukes kun for medisinske utgifter. Direkte avsetning av en prosentandel av hver lønnsslipp inn i sparekonto vil sikre at du aldri se pengene før det er nødvendig, og dermed kutte ned sjansene for å bruke pengene på sparekonto for andre enn medisinske prosedyrer utgifter.

Code of Ethics for medisinske leger

Code of Ethics for medisinske leger


Ved å bli tatt i ed som en lege, de fleste medisinske skole akademikere resitere hippokratiske ed, en av de mer kjente etiske regler for leger. Den hippokratiske ed er ikke den eneste etikk kode som finnes for leger, men. Nesten siden medisin begynte, har leger vært å skape etiske koder for å følge for å sikre sikkerheten til sine pasienter, så vel som seg selv.

Tidligste Codes

En av de tidligste kjente medisinske etiske koder er den hippokratiske ed. The National Institutes of Health rapporterer at forskere anslår eden ble skrevet i løpet av det 4. århundre f.Kr. Koden synes å ha mer innflytelse av tilhengere av Pythagoras snarere enn Hippokrates. Eden inneholder den kjente mottoet "å gjøre noen skade." Nye leger resit ed og sverget til flere guder healing at de ville utføre sin jobb til beste for sine evner og unngå å utføre uetiske handlinger mot pasienter. Mens den hippokratiske ed er ikke et krav for de fleste moderne medisinske skoler, mange akademikere resitere en oppdatert versjon av ed, skrevet av Louis Lasagna i 1964.

Thomas Percival er Tilvekst

Bygge på ideene til den hippokratiske ed, engelske legen Thomas Percival publisert en kode som kalles medisinsk etikk; eller, en Code of Institutes og Forskriftene Tilpasset den Professional Conduct of Physicians og kirurger. Denne koden ble skrevet i 1803 og beskrev ansvar leger hadde å tjene andre i nød, som nevnt på Johns Hopkins University nettsted. Percival også bemerket at leger bør være figurer av moralsk autoritet og bør ha individuell ære når praktisere sine båter.

AMA Code of Ethics

The American Medical Association i USA fanget vind av Percival etikk kode. I 1847, AMA tilpasset Percival medisinske etikk kode for bruk i USA. Johns Hopkins University sier at AMA Code of Ethics var den første koden opprettes ved at en nasjonal profesjonell organisasjon. Koden bemerker en legens ansvar å behandle pasienten, samt støtte universell tilgang til helsehjelp. Andre punkter i koden inkluderer ærlighet, lovligheten, betydningen av etterutdanning og respekt for pasienters rettigheter. Denne koden har blitt oppdatert flere ganger for å gjenspeile endringer i helsevesenet feltet. Den nyeste oppdateringen i 2001 legger i to artikler, og det totale til ni.

WWII og Nürnberg-koden

Med åpenbaring av medisinske forbrytelser begått i konsentrasjonsleire under andre verdenskrig med nazistiske leger, ble en ny kode opprettet. Dommerne ved Nürnbergprosessen, ifølge Brown University, bemerket at den hippokratiske ed ikke synes å være nok til å gjøre leger praktiserer etikk. Nuremberg Code ble opprettet i 1947 for å håndheve den oppfatningen at medisinske etterforskere var ikke den eneste autoritet på etikk drive forskning. Koden kombinerer etikk hippokratiske ed med et middel for å beskytte grunnleggende menneskerettigheter for å forhindre eksperimentering på pasienter.

International Code of Ethics

Ikke lenge etter at Nuremberg Code ble opprettet, World Medical Association vedtok sin egen kode for medisinsk etikk. Etter møtet i London i 1949, foreningen kokt sammen International Code of Medical Ethics of the World Medical Association. Denne koden er en som leger over hele verden er ventet å følge. I likhet med andre koder, understreker det profesjonalitet i medisinsk praksis. Legen er forventet å være helt lojal til en pasient, og koden introduserer begrepet lege-pasient konfidensialitet.

Gull Bruker for Medisinsk utstyr

Gull Bruker for Medisinsk utstyr


Den ikke-reaktive natur av gull som gjør det til et attraktivt materiale i enkelte medisinske anvendelser. Dens motstand mot korrosjon og bakterievekst gjør det trygt for interaksjon med kroppen. Gold har utmerket elektrisk ledningsevne, noe som gjør det til et valg for tilkoblinger av høyteknologiske elektronikk som brukes i den medisinske industrien, så vel.

Gull i Elektronikk

Gull har utmerket elektrisk ledningsevne. Mange kvalitet elektroniske enheter bruker gull for kontakter for å sørge for at elektrisk transmisjon er fortsatt klar og presis. Dette er spesielt sant i tilfellet med elektronisk medisinsk utstyr. Utstyr som registrerer og sender pasientdata må være nøyaktig og funksjon uten feil. Utstyr som gir behandling eller terapi må også være pålitelig å sikre god pasientbehandling. I begge tilfeller er gull som benyttes i elektronikken i slikt utstyr.

Gull i Stents

Stenter bidra til å forbedre blodgjennomstrømningen i tilstoppede arterier. Ved hjelp av gull for stent materialet gir to fordeler. Gull viser seg tydelig med ulike avbildningsmetoder. Dette gjør det mulig for legen å nøyaktig plassere stenten, som beliggenheten klart kan påvises. Siden gull hindrer veksten av bakterier, også bidrar til å hindre infeksjon i stenten.

Gull for Øre-programmer

Tendensen av gull å hindre bakterievekst gjør det til et godt valg for implantater i nærheten åpninger i kroppen. Den indre øregang er et område som er lett utsatt for bakteriell infeksjon. Derfor er massivt gull eller gullbelagt implantater som ofte brukes i tilfelle av øret mikrokirurgi. Dette reduserer risikoen for fremtidig infeksjon for pasienten.

Lasere

Lasere blir brukt oftere i medisin. Den reflekterende natur gull sammen med sin bruk i elektroniske søknader gjør det et klart valg i laser-teknologi, så vel. Gullbelegg blir ofte brukt til å fokusere energien i intenst lys oppfyller de nødvendige intensiteten for medisinske lasere.

Guide for Uniform datasett for medisinsk rehabilitering

Guide for Uniform datasett for medisinsk rehabilitering


Uniform datasett for medisinsk rehabilitering (USDMR) Funksjonell Independence Measure (FIM) er et system for å måle en funksjonshemmet person grad av fysisk funksjonshemming. Brukes av medisinske fasiliteter i hele verden, gjør at systemet alle involverte å måle uførhet i en standard måte. Grunnlagt i 1987 og drives som en ikke-for-profit organisasjon på campus av University of Buffalo, The State University of New York, inneholder UDSMR den største databasen av medisinske rehabiliterings utfall i verden.

Bakgrunn

FIM er designet for å dokumentere en rekke funksjonshemming fra helt avhengige til helt uavhengig funksjon. FIM bruker 18 elementer som måler pasientens grad av funksjonshemming og hvor mye omsorg som vil være nødvendig. Det er i stand til å gi denne informasjonen fordi en stor mengde data er tilgjengelig fra hvilke konklusjoner og forutsigelser kan trekkes.

FIM har vært gjenstand for en rekke undersøkelser som har funnet det å være svært gyldig og pålitelig. Ved gyldigheten menes at dataene som det samler det den er ment å måle er pålitelig og konkluderende. Dens pålitelighet refererer til det faktum at resultatene er konsekvent pålitelig.

Scale måling

Elementene som inngår på FIM vil vanligvis måles ved trente tilbydere, terapeuter eller leger ved oppføring og utskrivning av pasienter fra et anlegg. Ved hjelp av en syv-punkts skala, det scorers grade sine observasjoner i henhold til graden av pasientens funksjon avhengighet. En pasient for hvem kreves ingen hjelp scores som å ha full uavhengighet. En Modifisert Independence besluttsomhet indikerer at det var en liten mengde av avhengighet av en hjelper. Det neste nivået er bare tilsyn. En Minimal Assistance poengsum krever at omsorgen mottakeren viste minst 75 prosent uavhengighet, Moderat Assistance indikerer 50 prosent uavhengighet, mens Maximal Assistance pasientene var i stand til å demonstrere minst 25 prosent uavhengighet. Total Assistanse, den mest deaktivert kategorien, varierer fra mindre enn 25 prosent uavhengighet til total avhengighet.

Bruker utstyr

Et hjerneslag lidende eller en person som har falt av et bevegelig motorsykkel og fått en hodeskade, for eksempel, vil mest sannsynlig lider skade som etter hvert vil kreve rehabilitering behandling. Sykehus, pleietjenester, rehabiliteringssentre og døgnbehandling og poliklinisk rehabilitering klinikker vil måle pasient evner med FIM for å fastslå omfanget av omsorgen som vil være nødvendig.

Rehabiliteringstjenester bruker FIM for planlegging av personalbehov, måle fremgang av pasienter, planlegger potensielle utslipp eller overføringer av pasienter og annonsering suksess for sine programmer.

Fysiske komponenter

De fysiske komponenter målt ved hjelp av sju-punkts skala som er beskrevet ovenfor, er: 1, spiser; 2, grooming; 3, bading; 4, dressing overkroppen; 5, dressing underkroppen; 6, toalettbesøk; 7, blære ledelse; 8, tarm ledelse; 9, seng, stol og rullestol bruk; 10, toalett bruk; 11, badekar og dusj bruk; 12, turgåing og 13, trapp klatring.

Komponenter 1 til 6 er identifisert som egenpleie, 7 og 8 som sphincter kontroll og resten som mobilitet.

Kognitive komponenter

De kognitive komponentene er delt i kommunikasjon og sosial kognisjon. Disse komponentene er: 14, forståelse fra tale; 15, uttrykk ved tale; 16, sosial interaksjon; 17, problemløsning og 18, minne.

Bruker for medisinske urter

Medisinske urter er hjertet av mange alternative medisinske behandlingsformer. Herbalism, eller botaniske medisin, bruker blomster, blader, bær, stengler, frø, planter og røtter av urter til å behandle sykdommer, bygge immunitet, lindre smerte og gi energi eller avslapning. Selv om vestlig medisin kan se urte behandlinger som eksperimentell, er det faktum at medisinske urter predate og var ofte grunnlaget for over-the-counter og reseptbelagte medisiner.

Historie

Forbruket og anvendelse av medisinske urter forut innspilt historie. Det er en eldgammel form for helsevesenet, som brukes i alle kulturer i verden. Antropologer har antatt at primitive mannen observert dyrs atferd rundt opprinnelige flora og fauna, og gjennom prøving og feiling, utviklet en fungerende kunnskap om bruken av medisinske urter. I moderne amerikanske samfunnet, er en fjerdedel av reseptbelagte legemidler avledet fra planter eller planteekstrakter.

Typer

Det finnes utallige typer bruk av medisinske urter. Noen av de mest kjente programmene er echinacea og sink for å bygge immunitet, ginseng å levere klarhet, til arnica lindrer smerte og kamille for å hjelpe fordøyelsen. Herbalists ofte fore medisinske urter til å behandle høyt kolesterol, symptomer på overgangsalder, vektøkning, stress, høyt blodtrykk og kronisk smerte. En urte diett kan hjelpe kroppen avgifte, rense og helbrede.

Forberedelser

Det finnes mange typer forberedelser til medisinske urter. Urter kan brukes som en kompress og påført skade. Blomster, knopper, røtter, bær, blader eller frø kan gjøres om til en te som er brygget og fortært. Urte essensielle oljer er nyttige ved massasje samt for rensing av øyne, ører og munn. Urteekstrakter som selleri, solhatt, hagtorn, fiken, nesle, goldenseal, persille, pau d'arco, Suma, røde bete krystaller, Valerian rot og rødkløver kan behandle alvorlige og kroniske sykdommer. Medisinske urter kan også anvendes i infusjoner, salver, pulvere og siruper. Et omslag, som består av urter og andre elementer som er spredt på en duk, kan påføres på et skadet eller betent del av legemet i flere timer. Et skjær, som består av pulverisert urter og en oppløsning av vann og alkohol, er ansett som en kraftig medisin.

Energi-boosting

En av de mest vanlige bruk av medisinske urter, er å øke energi. Naturmedisinere anbefaler ofte bee pollen, bio-Strath, kyo-grønn (eller kyolic), Floradix, fri form aminosyrer, octacosanol, spirulina eller sibirsk ginseng. Disse urter kan tas som et supplement eller lagt til juice. Faktisk er det vanlig å finne mange av disse urter som add-ins på juicebarer og smoothie flekker.

Advarsel

Folk kan bli fristet til å behandle medisinske urter så tilfeldig som vitamintilskudd, men urter kan være kraftige stoffer. Urtemedisin kan fungere godt som et supplement til tradisjonell medisin, men ikke alltid som en erstatning. En herbalist kan anbefale at du opprettholder en diett av reseptbelagte medisiner og samtidig bruke urter som behandling. Generelt, urter jobbe saktere enn syntetiske medisiner. Kvinner som er gravide eller ammende bør konsultere en profesjonell for å bestemme sikkerheten til spesielle medisinske urter.

Hvordan få gratis råd for medisinske spørsmål

Hvordan få gratis råd for medisinske spørsmål


Enten du nylig har blitt permittert, er ute etter å kutte kostnader, ikke i dag har helseforsikring eller bare ønsker å være så godt informert som mulig, er det viktig å vite hvilke alternativer for å finne høy kvalitet og lett tilgjengelig råd om medisinsk spørsmål. For de uforsikrede, kan en rutinemessig helse konsultasjon være uoverkommelig dyrt. Selv for de som har helseforsikring, co-betaler og planlegging vanskeligheter kan hindre deg fra å konsultere leger for å få svar på medisinske spørsmål. Men hvis du er alvorlig bekymret for din egen helse eller som av en kjær, konsultere en lisensiert lege er fortsatt den sikreste og mest ansvarlige løpet av handlingen.

Bruksanvisning

Consult anerkjente, nettbaserte ressurser som WebMD.com og Healthline.com. Undersøke de ressursene som er tilgjengelige gjennom lokale biblioteker og bokhandlere. Be personalet om hjelp til å finne medisinske leksika og web-baserte ressurser tilgjengelig gjennom lokale universiteter eller sykehus. Uansett hvor du er, elektroniske ressurser gir detaljert informasjon om hvilke symptomer kan være tegn på forskjellige sykdommer.

Still konkrete spørsmål på interaktive nettsteder som Freeonlinemedicaladvice.com, der du kan ta kontakt med leger og sykepleiere "on call". Mange sykehus, inkludert Mayo Clinic, har en "symptom kontrolløren" -funksjonen på sine nettsider, som kan gi deg ytterligere informasjon om din helsetilstand. Din egen lege eller utøvere på ditt lokale sykehus kan være tilgjengelig via e-post til felt spørsmål.

Undersøk om samfunnet helsestasjoner er for tiden opererer i ditt område. Slike klinikker tilbyr vanligvis vare med skyve-skala avgifter basert på dine økonomiske ressurser. Du kan kvalifisere for gratis eller rimelige helsetjenester. Sjekk på nettet eller ta kontakt med telefonboken for oppføringer av lokale samfunnet helsestasjoner. Din lokale Planned Parenthood kontor er også en kilde til gratis eller rimelige råd om en rekke spørsmål, inkludert reproduktiv helse og seksuelt overførbare sykdommer.

Sjekk med US Department of Health and Human Services (DHHS), som gir statlig finansiert omsorg for dem som ikke kan betale for sin egen helse. For å finne et lokalt kontor og for å finne ut om du kan være kvalifisert for Medicare og Medicaid fordeler, gå til HHS.gov (se lenke i Resources). Den DHHS sysselsetter sykepleiere som kan gi gratis råd. Pluss det tilbys gratis eller rimelige medisinsk avtaler og kan bistå i å få tilgang tann og svangerskapskontroll.

Tips og advarsler

 • Vær forsiktig når du stole på Internett for medisinsk informasjon. Troverdige medisinske databaser kan være enormt nyttig, men en god del feilinformasjon finnes i webspace.
 • Hvis du er bekymret for at du er alvorlig syk, kan du gå til en nærliggende legevakten eller sette opp en rask avtale med en lokal lege. Du kan gjøre en forespørsel for veldedighet omsorg og / eller en sosialarbeider i ettertid om nødvendig.

Hvordan få økonomisk bistand for medisinsk og reseptbelagte kostnader

Hvordan få økonomisk bistand for medisinsk og reseptbelagte kostnader


Medisinsk og reseptbelagte kostnader kan sette en reell bulk i lommeboken. De utgjør en stor andel av noen regninger. Uten riktig helseforsikring, er det vanskelig å betale kostnadene for medisinsk behandling. Lavinntektsfamilier ikke har råd til kostnadene for medisinsk forsikring som også gjør vondt dem når noen i familien kan ta en uventet besøk til legevakten eller lege. Tipsene nedenfor gi noen råd om hvordan det kan være mulig å melde seg for ytterligere hjelp til å betale for medisinsk og reseptbelagte kostnader.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lokale samfunnet handling etater eller offentlige kontorer. Noen stater har offentlig hjelp der du kan registrere deg for medisinsk kort som betaler en stor del av medisinske kostnader, avhengig av din inntekt. Noen ganger er det liten co-betaler som du kanskje må betale for resepter eller på legekontoret. Det finnes også programmer tilgjengelig for eldre og funksjonshemmede som tillater dem å kutte kostnader på medisinske utgifter.

Snakk med Social Security hvis du er funksjonshemmet eller hvis du er en senior over 65 som mottar trygd. Medicare betaler for noen medisinske kostnader i tillegg. Snakk med din representant for å finne ut hvor mye Medicare kan betale.

Snakk med økonomiavdelingen på ditt lokale sykehus. Hvis du nylig har hatt en operasjon eller har vært en in eller poliklinisk på sykehuset. Noen sykehus tilbyr økonomisk støtte programmer som vil betale en del av medisinske kostnader avhengig av familiens inntekt.

Gjør en avtale med et lån representant på din lokale bank. Finn ut hvordan du kan være i stand til å få en lav rente lån for å betale på store medisinske regninger. Når du har betalt medisinske regninger med lånet ditt, kan den månedlige utbetalinger til banken være mindre enn hva du skulle betale til sykehus og leger.

Call på din minister på din lokale menighet. Snakk med ham / henne om dine økonomiske problemer, og se om det er noen midler tilgjengelig for kirken å hjelpe deg. Også, hvis du har en stor mengde som har tilgode for store operasjoner eller behandlinger, kan kirken hjelpe deg arrangere en fundraiser for å hjelpe betale for medisinske kostnader også.

Hvordan kan du sammenligne kostnadene for medisinske prosedyrer

I 2005 rapporterte det amerikanske Bureau of Labor Statistics at den gjennomsnittlige husholdningen (som besto av 2,5 personer) brukte i gjennomsnitt $ 2664 på medisinske kostnader. Det er viktig å sammenligne kostnadene for medisinske prosedyrer for å sikre at den høyeste kvaliteten på helsetjenester kan gis og tilegnes. Med litt tid og innsats, kan nesten hvem som helst forstå en medisinsk regning, og sammenligne pris på medisinske prosedyrer.

Bruksanvisning

Hvordan kan du sammenligne kostnadene for medisinske prosedyrer

Skaff et estimat fra legekontorer itemizing alle avgiftene de forutse blir ladet. Dette er spesielt nyttig når man sammenligner kostnadene ved generell omsorg. Noen ganger gjør det mer økonomisk fornuftig å ha ett kontor utføre noen aspekter av omsorg, for eksempel en årlig fysisk, og et annet kontor håndtere andre aspekter, som for eksempel vaksiner.

Spør hvem som skal utføre din omsorg. Sørg for at du får tittelen på den enkelte. Noen legekontorer blir overvåket av en lege, men har alle sine pasienter sett av sykepleier utøvere og lege assistenter. Forvent å betale mer for tjenester som utføres av en lege; de har mer utdanning og opplæring enn sine kolleger.

Sammenlign avstand og reiseutgifter for de legekontorer. Mange mennesker vurdere å reise utenlands for å skaffe billig medisinsk behandling. I noen tilfeller gjør det økonomisk fornuftig, men i andre tilfeller, hvor mye penger brukt på reiser benekter noen besparelser.

Hvordan å fakturere for medisinsk praksis

Hvordan å fakturere for medisinsk praksis


Leger bruker opplært fakturering og koding eksperter for å maksimere refusjon fra forsikringsselskaper og samle på pasient kontoer. Hele faktureringssyklusen slår en pasient besøk til en medisinsk påstand, genererer inntekter for medisinsk praksis å fortsette å se pasienter.

Bruksanvisning

•  Kontroller riktig kontakt og faktureringsinformasjon for pasienten. Be om en aktuell postadresse, kontaktnummer og helseforsikring informasjon.

Forklar dine økonomiske og retningslinjer for personvern for pasientene og ha dem signere en økonomisk ansvar dokument. Ikke alle tjenester er dekket av forsikringen. En signert eksemplar som sier at pasienten aksepterer økonomisk ansvar er nødvendig hvis en konto går til samlinger.

Dokument pasientens sjef klage, eller årsaken til besøket, og holde detaljerte notater i sine medisinske diagrammer. Forsikringsselskaper kan kreve kopier av medisinske poster før de betale et krav.

Kode kravet. Medisinske påstander fortelle et forsikringsselskap hvorfor en pasient ble sett (ICD-9 eller diagnose) og hvilke tjenester den legen som følger med (CPT eller prosedyrekode). Tilordne den riktige kombinasjonen påvirker hvordan kravet vil behandle og betale.

Skriv inn kostnader i fakturerings programvare. Charge oppføring skaper elektroniske krav.

Scrub kravet for feil. Mest fakturering programvare er programmert til å advare deg om informasjon, som modifikatorer eller systemendringer, mangler eller nødvendig.

Sende kravet direkte til forsikringsselskapet eller laste opp dine påstander til clearinghouse. Din clearinghouse er der elektroniske krav er mottatt og sendt inn.

Ring forsikringsselskapet å følge opp kravet status. Normal behandlingstid er ca 30 dager fra den dato kravet ble sendt.

Innlegg utbetalinger fra forsikringsselskapet til pasient kontoer.

Bill pasienten etter at du mottar en forklaring av Payment (EOP) fra forsikringsselskapet. Dette viser hvor kravet behandles, og vil vise om det er en pasient balanse.

Tips og advarsler

 • Noen pasienter har co-forsikring og egenandeler, i tillegg til co-betaler, som må være oppfylt før forsikringen vil betale på kravet. Co-forsikring og egenandeler er tålmodig ansvar. Hvis forsikringsselskapet ikke viser noen pasient ansvar, ikke fakturere pasienten. Kontakt forsikringsselskapet hvis du føler kravet ble behandlet feil.
 • Spesielle faktura regler gjelder for Medicare og Medicaid. Sjekk med Center for Medicare og Medicaid Services (CMS) for fakturering forskrifter.

Hvordan søke for medisinsk hjelp

Hvordan søke for medisinsk hjelp


Medicaid er et statlig administrert programmet tilgjengelig i alle 50 delstater. Det gir medisinsk dekning for visse folk med lave inntekter selv om ikke alle mennesker med lave inntekter kvalifisere. Hvis du har problemer med å gi medisinsk hjelp, kan du kontakte den aktuelle etaten i staten for å se om du kan kvalifisere. Navnet på byrået som administrerer Medicaid varierer fra stat til stat, men det er ofte kalt noe sånt som Institutt for Human Services eller Institutt for sosiale tjenester. Den samme etaten forvalter Supplemental Nutrition Assistance Program (matkuponger) og Temporary Assistance til trengende familier (TANF).

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med den aktuelle etaten i staten for å få en søknad om Medicaid eller laste ned et program fra statens hjemmeside.

Fyll ut søknadsskjema. Hvis du trenger hjelp til utfylling av søknaden, spør noen på kontoret der du plukket opp programmet. De byrå personell vil gi noen hjelp som trengs.

Samle nødvendig dokumentasjon. Søknaden om Medicaid lister vanligvis nødvendig dokumentasjon. Hvis ikke, spør byrået for en liste. Nødvendig dokumentasjon inkluderer vanligvis ting som en legitimasjon med bilde, fødselsattest, Social Security-kort, bevis av inntekt, verifikasjon av svangerskapet (hvis du er gravid) og eventuelle helseforsikringer som du måtte ha. Hvis du ikke har noen av de nødvendige dokumenter og trenger hjelp til å få dem, be om hjelp i etaten.

4 Sett din søknad til etaten i fylket der du bor. Du kan ta programmet der i person, eller du kan sende eller fakse det.

Delta på et ansikt-til-ansikt møte med en saksbehandler som forespurt av byrået. Etaten vil gi deg beskjed hvis du trenger å få noen ytterligere dokumentasjon til din avtale. Hvis du har en funksjonshemming, og kan ikke gå til byrået for avtalen, la byrået vite. En saksbehandler kan besøke deg hjemme hvis det er nødvendig.

Tips og advarsler

 • Det kan ta flere uker eller lenger for en Medicaid-programmet for å bli godkjent, så søke så snart du innser at du trenger hjelp. Noen mennesker som har problemer med å betale for medisinsk behandling ikke kvalifiserer for Medicaid. The Health Resources og Services Administration gir støtte til mange sykehus og annet helsepersonell for å hjelpe folk som ikke har råd medisinsk behandling.
 • Ikke alle leger aksepterer Medicaid og Medicaid dekker ikke alle helsetjenester et individ trenger. Du må kanskje se etter andre typer hjelp i tillegg til Medicaid, avhengig av dine behov.