Digidexo.com

urinveisinfeksjon delerium

Hvordan Stopp urinveisinfeksjoner fra MS

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som fører til at pasienten kan bli mye mer mottakelige for infeksjoner av alle slag. Urinveisinfeksjoner (UVI) er overmåte farlig i MS-pasienter. Ubehandlet UVI kan føre til nyre infeksjoner, som kan være dødelig. MS-pasienter bør være årvåken om deres urin helse.

Hvordan Stopp urinveisinfeksjoner fra MS

•  Drikk rikelig med væske. Vann er kroppens naturlige cleanser. For inkontinente pasienter, det kan virke dumt å drikke mer vann, men holder urin i blæren bare forverrer en UTI. Drikk minst åtte til ti glass vann om dagen-mer hvis det er enda et snev av en UTI.

Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd. Tranebær er bra for urin helse. The National Kidney Foundation faktisk bifaller noen merker av tranebærjuice. Hvis du ikke liker smaken av tranebærjuice, se inn tranebær piller, som er tilgjengelig på de fleste stoff og helsekostbutikker.

Ta 1000 mg C-vitamin daglig. I tillegg til sine andre helsefordeler, hjelper Vitamin C senke pH-verdien i urinen. En lavere pH vil resultere i en mer sur urin, forårsaker at bakterier for å dø. Hvis du tar tranebær piller, bør du sjekke etiketten for å se om de inneholder vitamin C også. Noen gjør det, så du må ta færre Vitamin C piller.

urinere etter seksuell aktivitet. Seksuell aktivitet, spesielt samleie, kan tvinge bakterier inn i urinrøret. Urinering etterpå vil skylle at bakterier fra systemet og bidra til å hindre smitte.

Hold katetersider ren. Alle kateter- iseres MS-pasienter og deres omsorgspersoner bør være svært årvåken om kateter renslighet. En skitten kateterstedet kan føre til mer enn en enkel urinveisinfeksjon. Katetre bør overvåkes nøye av pleiepersonell og skiftes regelmessig.

Etter badet, alltid tørke forfra og bakover for å holde fra å bevege seg bakterier fra anus til vagina. Så mange som 85 prosent av UVI er forårsaket av bakterier som E. coli, som er til stede i tarmen. Når denne bakterien er lov til å vandre opp i kjønnsorganene til vagina, er en UTI en nær sikkerhet. Tørke forfra og bakover, ikke bare hindrer dem bakterier fra å flytte opp, men hjelper også fjerne eventuelle spor som allerede er der.

Hint

  • For pasienter med en tranebær allergi, blåbær er også en god kilde til den garvesyre som bistår med UVI.
  • Paralyserte MS-pasienter kan ikke føle den brennende følelsen av en UTI. I dette tilfellet bør urinen alltid undersøkes for skydekke, en stygg lukt eller blod. Rapportere disse symptomene til legen din så snart som mulig slik at en urinanalyse kan utføres.

Urinveisinfeksjoner Vs. Herpes

Både urinveisinfeksjoner og genital herpes påvirker underlivet. Ellers er de to tilstandene har svært lite til felles. De har særpreg, ulike årsaker og ulike behandlingsplaner.

UTI Fakta

Urinveisinfeksjoner (UVI) er ofte forårsaket av E. coli-bakterier invaderer urinveiene, som inkluderer blæren; urinrøret (røret som går fra blæren til utsiden av kroppen); urinlederne (rørene som frakter urin fra nyrene til blæren) og nyrer.

Herpes Fakta

Genital herpes er forårsaket av herpes simplex-virus, og er en seksuelt overført sykdom. Det påvirker huden i underlivet.

UTI Symptomer

Symptomer på UVI inkluderer økt hyppig vannlating, smerter eller brennende mens urinering, sterk lukt, blod i urinen, skyet urin og en vedvarende og sterkt behov for å urinere.

Herpes Symptomer

Symptomer på genital herpes inkluderer åpne sår i anal / livet, små røde nupper i anal / underlivet og en kløe rundt på innsiden av lårene, rumpe eller kjønnsorganer.

Årsaker

UVI er forårsaket av bakterier og er ikke smittsom. Herpes, på den annen side, er en seksuelt overført sykdom som kan overføres ved direkte kontakt.

Behandling

UVI kan behandles og utryddet med antibiotika slik som nitrofurantoin, amoxicillin eller ciprofloxacin. Herpes er ikke kureres; behandlingsmålene er å lindre symptomer, redusere hyppigheten av utbrudd og minimere risikoen for å overføre viruset til andre.

Hvordan å behandle urinveisinfeksjon i Kids

Hvordan å behandle urinveisinfeksjon i Kids

Urinveisinfeksjoner kan være alt fra ubehagelig til uutholdelig for alle, men barn er vanligvis ikke på langt nær så god til å takle forholdene som voksne er. En UTI kan resultere i flere fravær fra skolen og noen virkelig alvorlig ubehag. Disse tips bør skjære varigheten av infeksjonen til et minimum.

Hvordan å behandle urinveisinfeksjon i Kids

•  Diskuter baderoms praksis med barnet ditt for å undersøke en mulig årsak. Hvis datteren din lider av en blære infeksjon, være sikker på at hun alltid våtservietter fra foran til bak, og at hun er tørke godt. Hvis dette ikke er tilfelle, kan det meget vel være årsaken til infeksjonen.

Informer barnet at i stedet for å sitte på huk når du bruker offentlige toaletter, er det smartere å bruke et sete beskytter eller toalettpapir langs setet. Huk gjør det tilnærmet umulig å fullstendig tømme blæren, noe som kan føre til en UTI.

Endre ditt barns drikking og matvaner til infeksjonen er ryddet opp (og selv etter for å hjelpe til med fremtidige infeksjoner). Sørg for at barnet er å drikke rikelig med vann og gi henne minst ett glass tranebærjuice om dagen. Vær sikker på at det er 100% juice og ikke bare sukkerholdig drikke lav i selve fruktjuice. Forby drikker som brus og kaffe, som koffein kan gjøre infeksjonen verre. Du bør også begrense sitrusfrukter, krydret mat og sjokolade.

Kjøpe noen kosttilskudd fra din lokale stoffet butikken, slik som tranebær og hvitløk tabletter for å bidra til å bekjempe UTI. Cranberry gjør veggene i blæren glatt slik at bakterier har vanskeligere for å holde seg til det. Hvitløk har naturlige antibakterielle egenskaper.

Planlegge en avtale med fastlegen din hvis det ikke går bort raskt. Det er best å unngå å ty til antibiotika fordi overforbruk av dem har vært knyttet til tilbakevendende infeksjoner (bakterier vil etter hvert slutte å svare på antibiotika). Men hvis infeksjonen ikke vil gå bort dette er veien å gå. Spør legen din om hun har noen flere tips for å forebygge fremtidige infeksjoner som kan vedrøre barnet ditt.

Hint

  • Forebygging er alltid lettere enn behandling. Innlemme disse tipsene inn i ditt barns hverdag og oddsen for å utvikle en UTI vil i stor grad lavere.

Symptomer på en urinveisinfeksjon i Småbarn

Symptomer på en urinveisinfeksjon i Småbarn

Preget av en irritert blære, urinrøret og nyrer, urinveisinfeksjoner er smertefullt og farlig for voksne. De kan bli enda mer alvorlig hos småbarn, spesielt siden foreldrene ikke alltid gjenkjenne tegn på infeksjon, og små barn synes det er vanskelig å artikulere symptomer. Hvis du tror at din pjokk viser tegn på en urinveisinfeksjon, er det viktig å besøke din helse utøveren umiddelbart. Alvorlige urinveisinfeksjoner kan føre til nyre infeksjoner, og de kan også resultere i livstruende nyreskader hvis den forblir ubehandlet.

Frekvens og Pain

En av de vanligste symptomene på en urinveisinfeksjon (UVI) er hyppig vannlating. Hvis potte-trent barnet synes å være å bruke en masse tid på badet eller han begynner å regress i sin toalett trening, kan det være på grunn av infeksjon. Hvis barnet ditt er fortsatt i bleier, kan du støte hyppigere bleie endringer.

En annen vanlig UTI indikatoren er smerter eller svie ved vannlating. Din pjokk kan gråte når du går på do, nekter å urinere, produsere bare noen få dråper eller klage over sårhet rundt kjønnsorganene.

Fever

Fever indikerer at småbarn kropp er bekjempelse av en infeksjon, og kan være tegn på en UTI. Når infeksjonen er lokalisert til urinrøret og blæren, bør en pjokk feber fortsatt relativt lav. Hvis hans temperaturen begynner å krype forbi 102,5 grader, kan infeksjonen spre seg til nyrene. Administrere feber med paracetamol eller ibuprofen, og ta kontakt med lege om.

Aktivitetsendringer

Noen ganger er den største indikator på en UTI i småbarn er en endring i aktivitetsnivå. Din normalt hyper, morsom barnet kan begynne å lur ofte, klager over tretthet, ser sløv eller synes uvanlig irritabel. Hvis barnet opplever disse symptomene uten en åpenbar årsak (rennende nese, lunger, sår hals, etc.), kan han trenge for å bli undersøkt for en UTI.

Gastrointestinale symptomer

Bladder- og nyre-relaterte infeksjoner ofte kommer med gastrointestinale symptomer. Hyppige klager på vondt i magen, magesmerter eller manglende appetitt kan indikere en pjokk UTI. I tillegg, kan barnet begynne oppkast eller ha diaré i løpet av infeksjonen.

Forebygging

Mens noen barn er utsatt for hyppige UVI, det finnes måter å avverge infeksjon. Sørg for at din pjokk drikke rikelig med vann (1,5 gram per kilo kroppsvekt), og spiser et utvalg av sunne frukt og grønnsaker. Dette hindrer forstoppelse, som setter trykk på blæren og kan føre til infeksjon.

Hvis pjokk er en jente, ikke bruk sterke såper eller boble bad for å bade henne. Dette kan føre til irritasjon av urinrøret, noe som senere kan føre til en infeksjon. Opptørking pjokk, må du tørke forfra og bakover slik at du ikke innføre skadelige bakterier til urinrøret.

Til slutt, som du er pottetrening, er det viktig å minne barnet ditt til å urinere ofte. Uti bakterier kan bygge opp hvis barnet ditt ikke er vant til regelmessig tømming henne blæren.

Urinveisinfeksjon Fra Escherichia Coli

Urinveisinfeksjon Fra Escherichia Coli

Urinveisinfeksjoner er vanlige infeksjoner i nyrer, urinblæren og urinrøret, som utgjør urinveiene. De kan være forårsaket av en rekke bakterier, men er som oftest forårsaket av Escherichia coli. Escherichia coli (også kalt E. coli) er vanlige bakterier som finnes i den nedre tarmen av mange dyr. Urinveisinfeksjoner fra E. coli kan være smertefull eller upraktisk, men de er også enkle å behandle og forebygge.

E. coli

Den E. coli-gruppe bakterier inneholder mange forskjellige typer bakterier. Disse bakteriene kan bli funnet i den nedre tarm hos varmblodige dyr, inkludert mennesker. I tarmen, E. coli er til stede fra nesten fødselen og er hoved organisme som hjelper på fordøyelsen av maten. De kan bare overleve i en kort tid ute av innvollene.

Årsaker

Siden E. coli er normalt finnes i tarmen, er det ofte til stede i avføringen og rundt anus. Noen ganger disse bakteriene kan spres fra disse områdene og finne veien til urinrøret. Urinrøret er det åpning der urinen skilles ut. Mesteparten av tiden, håndterer immunforsvaret noen E. coli som prøver å kolonisere i feil områder av kroppen din. Men når det ikke skjer, bakteriene vokse og formere seg og forårsake infeksjoner. E. coli kan reise opp urinveiene forårsaker infeksjon, eventuelt nå nyrene.

Symptomer

Urinveisinfeksjoner forårsaket av E. coli har en rekke symptomer. Du kan føle smerter i korsryggen eller bekken fordi bakterier har betent dine nyrer og blæren. Hvis bakterier er konsentrere seg om deg urinrøret, vil du oppleve en brennende følelse når du tisser. Urinen kan komme ut mørk eller klart. Det kan også være stinkende eller har spor av blod i den.

Behandling

Når din helse-omsorg leverandøren har stilt diagnosen urinveisinfeksjon, vil han sannsynligvis forskrive antibiotika som amoxicillin å behandle infeksjonen. Det er også flere hjem rettsmidler for mindre infeksjoner, inkludert over-the-counter medisiner som Azo. Noen mennesker behandler sine urinveisinfeksjoner med tranebærjuice terapi fordi tyttebær har mange egenskaper som bidrar til å bekjempe infeksjon. I de verst tenkelige scenarier, E. coli reise til nyrene, som kan kreve et sykehusopphold og intravenøs antibiotika for å behandle.

Forebygging

Hindre E. coli urinveisinfeksjoner er så enkelt som å holde god hygiene. Etter avføring, tørke forfra og bakover for å unngå å spre bakterier fra avføringen inn i urinrøret. Urinere etter samleie for å skylle ut eventuelle E. coli som kan ha vært utsatt for urinrøret under sex. Vask kjønnsorganene minst en gang om dagen, og etter sex med mild såpe og varmt vann.

Barn urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner (UVI) er vanlig blant barn. Gjenkjenne symptomene på UVI hos barnet ditt kan hjelpe deg å få ham behandlingen han trenger raskt.

Typer

Det er tre typer av urinveisinfeksjoner hos barn. Infeksjon i blæren, noe som er den mest vanlige, kalles cystitt; infeksjon i nyrebekken og nyre er pyelonefritt; uretritt og er infeksjon i urinrøret.

Symptomer hos spedbarn

UVI er mindre vanlig blant spedbarn. Spedbarn kan ikke vise noen andre enn en feber symptomer.

Symptomer i en Toddler

En pjokk er mer sannsynlig å ha sengevæting og ulykker i løpet av dagen hvis hun har en UTI. Hun kan ha problemer med dribbling urin hele dagen, og kan klage over svie eller smerter når hun urinerer.

Symptomer hos større barn

I tillegg til de tidligere nevnte symptomer, kan et barn også ha blod i sin urin eller urinere oftere. Hvis infeksjonen er i nyrene hans, han er mer sannsynlig å ha en høyere feber og mer generalisert magesmerter.

Årsaker

UVI er oftest forårsaket av bakterier som reiser gjennom urinrøret, syntes det er også mulig at bakterier reiste til nyrene gjennom blodet. Unge jenter 3 til 5 år er mest sannsynlig at lider av UVI fordi den kvinnelige urinrøret er kort.

Behandling

Hvis du barnet klaget over UTI symptomer, ta henne med til legen. Legen vil teste for tilstedeværelse av infeksjon og foreskrive et antibiotikum; være sikker på at hun tar hele kurset av antibiotika.

Hva er behandlingen for gjentakelse av urinveisinfeksjoner i Kids?

En urinveisinfeksjon kan påvirke nyrene, urinlederne, urinblæren og urinrøret. Urinveisinfeksjoner er vanligvis lett behandles, men hvis venstre ubehandlet urinveisinfeksjon kan føre til nyreskader.

Betydning

Ifølge baby Center, vil om lag 8 prosent av alle jenter og 2 prosent av alle gutter opplever en eller flere urinveisinfeksjoner i løpet av barndommen.

Årsaker

En urinveisinfeksjon oppstår når bakterier fra underlivet, endetarms området eller blodet infiserer urinveiene området.

Symptomer

Symptomer på en urinveisinfeksjon er tretthet, frysninger, smertefull vannlating, blodig eller skyet urin, hyppig trang til å urinere, urinering ulykker, magesmerter, ryggsmerter, oppkast og tap av appetitt.

Behandlinger

Urinveisinfeksjoner behandles med reseptbelagte antibiotika. Urinveisinfeksjoner kan komme tilbake, særlig hvis et kurs av reseptbelagte medisiner ikke er ferdig som anvist. Reoccurring urinveisinfeksjoner generelt krever lengre kurs av medisinering. Noen barn med tilbakevendende infeksjoner kan være foreskrevet en daglig dose av antibiotika for å ta så forebyggende i flere måneder.

Forebygging / løsning

Barn som er utsatt for hyppige urinveisinfeksjoner bør drikke regelmessig for å unngå forstoppelse og for å holde urinveiene spyles ut. Drikker ca 4 til 6 gram av tranebærjuice daglig kan bidra til å forebygge fremtidige urinveisinfeksjoner. Også barn bør gå på toalettet minst hver 3 timer for å hindre urin fra samler bakterier.

Differensialdiagnose for Pediatric urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner er vanlig hos barn, med så mange som seks prosent av jentene og 2 prosent av guttene får UVI, ifølge American Urological Association Foundation. Symptomer på urinveisinfeksjoner hos barn inkluderer hyppig og smertefull vannlating, og illeluktende urin. Spedbarn kan bli masete og har en lavgradig feber og dårlig matlyst mens eldre barn kan ha ulykker og klager over rygg eller magesmerter.

Irritanter, betennelse

Differensialdiagnose for urinveisinfeksjon for jenter inkluderer vulvovaginitis og fremmedlegeme i skjeden. Vulvovaginitis er vanligvis på grunn av irritanter som såpe, boble badekar eller self-leting. I gutter differensialdiagnose for urinveisinfeksjon inkluderer epididymitt eller betennelse i bitestikkelen.

Virusinfeksjon

Av og til, cysititis (blære infeksjon) er forårsaket av bakterier, men ikke av et virus, slik som adenovirus. I slike tilfeller kan behandlingen omfatte forsk anti-inflammatorisk medikament, og å holde barnet hydrert.

Andre forhold

Mindre vanlige differensialdiagnoser inkluderer pinworms (mer sannsynlig å forårsake anal kløe), nyresten (faste partikler i urinveiene) og uretritt på grunn av en seksuelt overførbar infeksjon som klamydia.

Identifikasjon

En urinprøve må gjøres for å diagnostisere en blære infeksjon hos barn. Den som anvendes vil avhenge av alderen på barnet, enten ved å fange en prøve eller å samle den med et rør som er satt inn i urinrøret metoden. En urin kultur kan gjøres også, noe som vil innebære flere dager tid til å se hva som vokser i laboratoriet fra prøven.

Betraktninger

Mens urinveisinfeksjoner er ofte enkle å behandle, er det viktig at de blir behandlet på riktig måte og riktig for å unngå nyre infeksjon og arrdannelse, dårlig vekst eller funksjon i nyrene, og høyt blodtrykk.

Nyre feil som skyldes en urinveisinfeksjon

Nyre feil som skyldes en urinveisinfeksjon


Nyrene er rødlig, bønneformede organer som er avgjørende for din overlevelse. Ligger bak magen, nær den lille av ryggen, nyrer er ansvarlig for filtrering av avfall fra blodet samt fremme eller hjelpe opprettholde andre livsprosesser. Som delikate organer, kan nyrene slutter å fungere for en rekke årsaker, blant annet en ubehandlet urinveisinfeksjon.

Nyre struktur og funksjon

Hver av nyrene har sin egen nyrearterien, nedsatt venen og ureter. Blodet går hver nyre gjennom nyrearterien. Når innsiden blod tvinges gjennom en serie av små blodkar og filtreres ved hjelp av blodtrykket. Urea, overskudd av vann og andre urenheter blir fjernet, samtidig som proteiner og andre næringsstoffer får lov til å fortsette å sirkulere. De avfallsprodukter fjernes, er brukt til å lage urin, som deretter skilles ut gjennom hver ureter og sendt til blæren for lagring. Nyrene også frigjøre hormoner som kan benyttes til å opprettholde sunt blodtrykk, fremmer produksjonen av røde blodceller og gjør at dine bein å absorbere kalsium for styrke.

Urinveisinfeksjoner

Sammen med blære, urinlederne og urinrøret, nyrene utgjør urinveiene. Hvis en del av urinveiene er betent eller irritert, kalles det en urinveisinfeksjon. Disse er forårsaket når bakterier som E. coli kolonurinveiene. Dette begynner vanligvis i urinrøret, røret der urinen er uttrykt fra kroppen, reiser til blæren og kan til slutt gjøre veien til nyrene. Nyre infeksjoner, eller pyelonefritt, er den verste typen av urinveisinfeksjoner og generelt krever mer behandling og utvinning tid enn de andre.

Hvordan UVI føre til nyresvikt

Generelt, urinveisinfeksjoner er harmløse, lette å behandle forhold. Men ubehandlet urinveisinfeksjoner ofte slå inn pyelonefritt, en betennelse i nyrene. Nyre infeksjoner irritere og til slutt svekke nyrene. Som delikat vitale organer, er nyreskader irreversible. Det er ingen medisin eller prosedyre som kan gjenopprette nyrefunksjonen når det har gått tapt. Hvis nyrene fortsette å bli kolonisert av bakterier av urinveisinfeksjon, vil de etter hvert miste evnen til å fungere, og gå inn i total nyresvikt.

Behandling av nyresvikt

Igjen er skader på nyrer irreversible. Selv om du kan leve et relativt langt og sunt liv med en nyre, dersom begge nyrene svikter, er det bare to alternativer. Den første er nyredialyse, som er den kunstige filtrering av blod ved hjelp av en utenfor maskinen eller i mageslimhinnen. Det andre alternativet er å erstatte nyrer som ikke fungerer med friske nyrer fra en donor. Nyretransplantasjoner er lange prosesser som involverer søker etter en frisk donor som også er en kamp. Selv perfekt matchet donor nyrer garanterer ikke at prosedyren vil bli en suksess.

Forebygging

Den beste måten å forhindre nyresvikt fra en ubehandlet urinveisinfeksjon, er å forhindre infeksjon. Holde kjønnsorganene rent og tørt. Tørk alltid forfra og bakover etter avføring for å unngå spredning bakteriell fra avføringen inn i urinrøret. Hold aldri urinen og alltid gå så snart du føler trang til å urinere. Hvis du gjør avtale en urinveisinfeksjon, søke behandling umiddelbart og fortelle helsepersonell hvis symptomene ikke har avtatt etter noen dager.

Ciprofloxacin & urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner påvirker mange mennesker hver dag, spesielt gravide, babyer og eldre. Disse infeksjonene kan manifestere seg i smertefulle og upraktisk måter, men de er også lett behandles. En av de vanligste måtene å behandle en urinveisinfeksjon med antibiotikumet ciprofloxacin.

Urin system

Urinsystemet består av nyrer og blæren, samt urinlederne og urinrøret. Disse strukturene arbeide sammen for å skape urin fra avfallsstoffer i blodet og fjerne det fra kroppen din. Nyrene er der filtreringsprosessen skjer, å fjerne urea, overskudd av vann og andre urenheter fra blodet. Nyrene bruke disse avfallsprodukter for å skape urin, som dine urinlederne trekke fra nyrene og innskudd til blæren. Blæren virker som en lagerbeholder for urinen til den er full. Frigir det Da urinen til urinrøret, røret som fører fra blæren til utsiden av legemet.

Urinveisinfeksjoner

Selv om en urinveisinfeksjon kan tyde på betennelse i noen av strukturene i urinveiene, disse infeksjonene vanligvis starter i urinrøret og jobbe seg oppover. Bakterier som normalt finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredd inn i urinrøret. Som bakterier kolonisere urinrøret, de formerer seg og spre seg til blæren. I verste fall scenarier, kan infeksjonen komme nyrene og forårsake en alvorlig tilstand.

Ciprofloxacin

Ciprofloxacin er et antibiotikum som brukes til å behandle alle slags infeksjoner, inkludert øre og urinveiene. Det selges under flere merkenavn, som for eksempel Cipro, Proquin XR, og Cipro cystitt Pack. Ciprofloxacin er medlem av fluorokinoloner gruppe av legemidler, avvæpnende bakterier ved å hindre dem fra å produsere protein som er viktig for bakteriens overlevelse. Du bør ikke ta det hvis du er allergisk mot det, levofloksacin eller Moxifloxacin. Informer legen din om eventuelle allergier opp foran slik at du kan unngå en allergisk reaksjon.

Bruk

Avhengig av merke, kan ciprofloksacin være i form en tablett eller en suspensjonsvæske. Hvis din resept er i tablettform, ikke knuse eller tygge tablettene. Svelge dem hele. Hvis du tar ciprofloksacin i suspensjon flytende form, sørg for å riste den i ca 15 sekunder før du tar den. I de fleste tilfeller bør du ta den med vann og øke væskeinntaket mens du er på denne antibiotika. Tar ciprofloksacin med melk eller meieriprodukter alene, kan gjøre det mindre effektivt, så sørg for å konsumere disse produktene som en del av et større måltid. Ta alltid dine antibiotika som foreskrevet og ta kontakt med helsepersonell hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Bivirkninger

En av de mest vanlige bivirkninger av ciprofloksacin bruk er hevelse eller rive av sener, fibrene som forbinder ben og muskler i kroppen. Dette gjelder spesielt i akillessenen, som ligger i hælen, og mer sannsynlig hvis pasienten er over 60. Du kan også oppleve svimmelhet, diaré eller beslag på denne medisinen. Noen folk legger merke gulnet hud, kvalme eller tåkesyn, også. Hvis du opplever noen bivirkninger mens de tok ciprofloksacin, bør du kontakte legen din for å unngå uønskede medisinske tilstander.

Slik unngår du urinveisinfeksjon UTI er i Toddlers

Slik unngår du urinveisinfeksjon UTI er i Toddlers


Urinveisinfeksjon hos småbarn er en veldig skremmende situasjon, som regel er de ikke i stand til å fortelle deg hva som er galt, slik at de føler seg syke og kan utvikle høy feber veldig raskt. Det finnes flere alternativer vi som foreldre kan bruke for å forebygge urinveisinfeksjon hos våre smårollinger.

Slik unngår du urinveisinfeksjon UTI er i Toddlers

•  Riktig rengjøring går langt i å forebygge urinveisinfeksjoner. Hvis barnet ditt er potte trent sørge for at de vet å tørke forfra og bakover. Før du er sikker på at de gjør det godt du gjør det "mamma" sjekk for henne, hvis hun gjør stor ros henne, hvis mer trening er trenger det, vil dette være et godt tidspunkt å gjøre det.

Hvis barnet ditt er fortsatt i bleier, sørg for å endre bleie med en gang når barnet går BM, så gjør du det riktig renhold. Hvis det er en rotete bleie, tørke babyen så ren som du kan få henne, noen ganger BM vil gå til steder du bare ikke kan nå på grunn av sensitive områder. Når dette skjer kan du gjøre to ting, ta barnet for et raskt bad eller bleie barnet og vente til hun tisser. Når barnet har tisset i den nye bleie endre det, vil det ha BM rester, og du ikke ønsker å vente med å endre det.

Det er alltid best å bruke den beste bleie du har råd. Merkenavn bleier som Pampers, luvs eller huggies er stor. Hva du er ute i en bleie er hvor godt de absorberer, billigere bleier tendens til å ikke gjøre det bra i denne avdelingen, og du barn kan utvikle bleie utslett og Uti tallet. Hvis du er tropp for penger jeg ville foreslå Luvs, de er ikke svært dyrt som skjemmer bort, men de gjør en god jobb ved å holde barnet tørt.

Unngå boble bad, har den flytende boble duft og kjemikalier som kan føre til irritasjon og urinveisinfeksjoner, hvis barnet ditt har boble bad, bruke det som en belønning hun kan ha en gang i uken eller så.

Etter badet, hvis du liker å sette baby pulver på barnet unngå kjønnshår området, pulver eller talkum har duft som kan finne veien internt og forårsake problemer. Bruk et barns bleie utslett krem ​​før du legger en bleie på.

Hint

  • hvis barnet ditt kjønnshår området er rødt og barnet ser ut til å være syk, ta dem til deres barnelege med en gang.
  • Uforklarlig høy feber kan være et symptom på urinveisinfeksjon ta kontakt med barnelege.

Behandlinger for urinveisinfeksjoner hos babyer

Behandlinger for urinveisinfeksjoner hos babyer


Urinveisinfeksjoner (også kalt blæren infeksjoner eller blærekatarr) er så vanlig at nesten alle vil oppleve minst en i sin levetid. UVI oppstå når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt inn i urinveiene. Spedbarn og babyer er spesielt utsatt for dem fordi de er inkontinente, utsette sin urethras til bakterier. Det er flere måter å behandle urinveisinfeksjon hos babyer. Før du kan behandle tilstanden, må du være i stand til å gjenkjenne symptomer.

Symptomer

Vanlige tegn på en urinveisinfeksjon er manglende evne til å urinere eller en brennende følelse når du tisser. Men dette er ting som barnet ikke kan kommunisere med deg. Du må være observant for å fange symptomer på en blære infeksjon i din baby. Når du endrer babyens bleie, se etter noe uvanlig. Blodig eller spesielt stinkende urin kan være første tegn på en urinveisinfeksjon. Kvalme eller en uvilje mot å spise er et annet tegn. Konstant gråt kan også være en indikator på at barnet ditt opplever smerter forbundet med en urinveisinfeksjon.

Reseptbelagte medisiner

Når helsepersonell lege har diagnostisert barnet ditt med en urinveisinfeksjon, vil han mest sannsynlig foreskrive flytende antibiotika i minst sju til ti dager. Hvis barnet blir infeksjonen har forverret til det punktet at hun ikke kan holde nede medisin eller er sterkt dehydrert, kan sykehusinnleggelse være nødvendig. Din helsepersonell kan forskrive opp til tre dager med intravenøs antibiotika som må administreres som en innleggelse på sykehus.

Over-the-counter medisin

Over-the-counter medisin for urinveisinfeksjoner hos spedbarn anbefales ikke, selv i milde tilfeller. De fleste over-disk-UTI medisiner spesifisere de ikke er for babyer. Babyens urinveiene er fremdeles under utvikling, og skader kan lett gjøres til vitale organer, som nyrer. Den eneste over-the-counter medisin som kan brukes ville være en smerte medisin for å administrere brenning og kramper barnet ditt kan ha oppstått. Men det bør gjøres under oppsyn og ledelse av babyens helsepersonell.

Cranberry Juice Behandling

Hvis barnet opplever kroniske urinveisinfeksjoner, kan helsepersonell foreslå at du prøver alternativer til antibiotika. Cranberry juice er ofte brukt til å hjelpe urinveisinfeksjon leges raskt. Tranebær inneholder epicatechin, en antioksidant som hindrer bakterier fra å feste seg i urinveiene fôr. Ironisk nok, tyttebær er også en bedre kilde til vitamin C enn appelsiner på grunn av måten mennesker fordøye mat. Vitamin C kan øke pH-nivået i urinen, noe som gjør det surere. Bakterier sliter med å overleve i sure miljøer.

Før du starter et tranebærjuice regime, ta kontakt med babyens helsepersonell. Sørg også for å bruke usøtet tranebærjuice. Overflødig sukker i blodet kan forverre urinveiene, spesielt nyrene.

Forebygging

Den beste urinveisinfeksjon behandling er forebygging. Begynn med god hygiene. Tørk alltid forfra og bakover når du endrer din baby. Hold sine kjønnsorganer ren og tørr ved å endre hans bleie ofte. Du ønsker å gjøre alt du kan for å hindre bakterier fra settling i urinrøret hans. Hold babyen hydrert. Mye væske vil hjelpe skylle bakterier ut av hans urinveiene og hindre infeksjoner fra utviklingsland.

Urinveisinfeksjoner hos babyer

Urinveisinfeksjoner hos babyer


Urinveisinfeksjoner er en betennelse i urinveiene, som inkluderer urinrøret, blæren og nyrene. De er noen ganger referert til som blære infeksjoner eller urinveisinfeksjoner. Disse infeksjonene er svært vanlig, spesielt hos babyer. Selv om barnet vil oppleve noen smertefulle symptomer, kan babyens UTI kureres enkelt. Hvis venstre ubehandlet, kan det utvikle seg til forhold som er mer alvorlig.

Babyer og UVI

Som gravide kvinner og eldre, babyer er spesielt utsatt for urinveisinfeksjon. Babyer er inkontinent og tilbringe lengre mengder tid sitter i sine egne avføring. Dette utsetter sine urin systemer til de bakterier som er tilstede i avføring, som E. coli, og øker risikoen for urinveisinfeksjoner. Dessuten er babyens immunforsvar fortsatt utvikling og kan være for svak til å bekjempe infeksjoner måten en voksen kan.

Årsaker

Når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt i urinsystemet, er resultatet ofte en urinveisinfeksjon. Bakteriene inn gjennom urinrøret, røret som skiller ut urin fra blæren. Det finnes en rekke måter at babyens urinrøret kan bli utsatt for bakterier. Som nevnt ovenfor, bleier holde avføring tett til urinrøret, og helst tilbringer i en skitten en økt risiko for infeksjon. Hvis du tørker babyen fra tilbake til forsiden når rydde opp etter en bleie, kan dette også spre bakterier inn i urinrøret hans.

Symptomer

De fleste av symptomer assosiert med en urinveisinfeksjon kan ikke observeres i babyer fordi de ikke kan snakke og klager over dem. Derfor må du være observant for å fange de UTI symptomer hos barnet ditt. Generell irritabilitet eller apati kan være et tegn. Hvis barnet nekter å spise eller gråte ustanselig, kan han prøver å fortelle deg at han hadde det vondt. Hvis du plutselig endrer flere bleier enn vanlig fordi han urinerer mer enn vanlig, er at et annet tegn. Når du skifter bleier, hvis urinen hans er mørk, uklar eller stinkende, kan det være et symptom, også. Blodig urin i bleie er en stor tegn på urinveiene nød, inkludert en UTI.

Behandling

Når du tar disse symptomene til babyens heia omsorgsperson, vil han gjøre en urin analyse for å finne ut om barnet ditt har en UTI. Mesteparten av tiden, vil han plassere et kateter i babyens urinrøret å trekke urin fra blæren. Hvis barnet ditt ikke har en urinveisinfeksjon, de fleste leger foreskrive et kurs av flytende antibiotika for å drepe bakterier. Hvis urinveisinfeksjon er en spesielt alvorlig eller har reist til nyrene, kan han på sykehus babyen for observasjon og foreskrive intravenøs antibiotika for å hindre nyreskader.

Forebygging

Forebygge urinveisinfeksjoner hos barnet begynner med god hygiene. Endre babyens bleie ofte, og sørg for å rense sine kjønnsorganer hver gang. Tørk alltid forfra og bakover etter avføring for å unngå å spre bakterier til urinrøret hans. Vaske sine kjønnsorganer ofte og med mild såpe og varmt vann. Såper eller boble bad med fargestoffer eller dufter lagt til dem kan øke barnets risiko for UVI ved irriterer urinrøret, så unngå dem helt.

Colon Hydroterapi & urinveisinfeksjoner

Colon Hydroterapi & urinveisinfeksjoner


Dårlig colonic helse og urinveisinfeksjoner kan ta en toll på kroppen. Heldigvis, med fremskritt innen både tradisjonell og alternativ medisin, mennesker med disse plager kan nå vurdere en rekke alternativer.

Colon Hydroterapi

Colon hydroterapi, også kjent som colonic vanning, er en alternativ fremgangsmåte for å medisinsk terapi 'wash "tykktarm og tarmkanalen. Et profesjonelt trente kolon terapeut forvalter prosedyren.

Fordeler

Colon hydroterapi har vist seg fordelaktig på en rekke måter. Mens brukes for avgiftning, og gjenopprettelse av tykktarmen, har denne fremgangsmåten har også vist seg nyttig i vekttap og forebyggelse av visse sykdommer. Denne typen alternativ behandling blir mer og mer populært.

Urinveisinfeksjon

Urinsystemet består av nyrer, urinledere, urinblæren og urinrøret. En urinveisinfeksjon (UVI) kan oppstå når noen av disse tingene bli infisert. Som en generell regel, infeksjoner lenger opp i urinveiene pleier å være mer alvorlig.

Symptomer

Symptomer inkluderer, problemer med vannlating, slik som brennende eller måtte urinere ofte, regn, illeluktende urin, blod i urinen, magesmerter, kvalme, oppkast, mild eller høy feber, risting frysninger, eller smerter i siden.

Behandling

UTI behandling innebærer å ta antibiotika, drikker mye vann og ta smertestillende medisin. Siden kaffe, krydret mat, og alkohol kan irritere blæren, bør de alle unngås.

Tegn på MRSA og urinveisinfeksjon

Tegn på MRSA og urinveisinfeksjon


Mange mennesker har en grunnleggende urinveisinfeksjon og tror at de kan behandle det hjemme. Men når MRSA tilsettes til en uti personen kan bli stadig og hurtig syke. Tegnene på MRSA-UTI kan etterligne andre UTI symptomer, men det er noen spesielle tegn å se etter.

Fakta

CDC rapporterer at om lag 25 til 30 prosent av befolkningen er kolonisert med Staphylococcus aureus bakterier (dvs. har bakterier i deres nesehulen). Bakteriene som regel inn en persons kropp fra et åpent sår, kutt, sår, kateter eller pusterøret. Personer med svekket immunforsvar er mer utsatt for denne infeksjonen. Men du kan ikke engang klar over at du har blitt infisert med en MRSA-UTI til du blir veldig syk.

Fever

En feber som er over 100,5 bør tas svært alvorlig. Når en person har en MRSA-UTI hennes feber kan skyte opp raskt. Hun kan også være kjølt og ute av stand til å få varme. Dette er et viktig tegn på at infeksjonen er forverret, og hun trenger å søke medisinsk hjelp.

Magesmerter

The National Library of Medicine rapporterer at flanken eller siden smerte er et vanlig symptom på en MRSA-UTI. Mange klager over følelse press og smerter i nedre del av magen. De kan også ha en brennende eller trykk ved vannlating. Dette er den mest grunnleggende tegn vi kontakt med en UTI. Imidlertid bør dette skiltet bli tatt på alvor når assosiert med andre symptomer, fordi det kan bety at du har en alvorlig infeksjon.

Inkontinens

Ettersom infeksjonen øker, noen mennesker mister evnen til å kontrollere vannlating. De kan lekke ut urin litt om gangen, eller helt mister kontinens. Dette symptomet vanligvis går hånd i hånd med magesmerter, men alle er forskjellige, og noen pasienter kan oppleve bare én av disse symptomene.

Kvalme

Kvalme er et annet vanlig symptom på MRSA-UTI. Kvalmen kan øke og føre til oppkast som kroppen sliter med de bakterielle giftstoffer.

Pseudomonas aeruginosa og urinveisinfeksjoner

Pseudomonas aeruginosa og urinveisinfeksjoner


Pseudomonas aeruginosa er en bakteriell organisme som er ansvarlig for å forårsake infeksjoner hos personer med lav immunfunksjon. Vanlige infeksjoner forårsaket av Pseudomonas aeruginosa er lungebetennelse, sårinfeksjon, sepsis og urinveisinfeksjon.

Epidemiologi

UTI forårsaket av Pseudomonas aeruginosa forekommer hyppigere hos de med lav immunforsvar som innlagte pasienter, særlig de med et inneliggende urinkateter. Omtrent ni prosent av UVI i sykehuspasienter skyldes Pseudomonas aeruginosa, ifølge Dr. Driscoll og kolleger fra Washington University School of Medicine. Hastigheten er høyere blant pasienter med inneliggende urinkateter (10,5 prosent versus 4,1 prosent).

Symptomer

Typiske symptomer på UVI er smertefull vannlating, økt vannlatingsfrekvens, synlig blod i urinen og smerter i siden.

Diagnose

Pseudomonas aeruginosa, kan identifiseres som spesifikke årsaken UTI ved hjelp av en urin gram flekken og kultur. Disse prosedyrene er utført av et klinisk laboratorium etter samlingen av en urinprøve.

Behandling

Pseudomonas aeruginosa er resistente mot mange antibiotika. Således må behandlingen justeres for å passe til antibiotisk sensitivitet av de isolerte organismer og behandling behandling bør kontrolleres regelmessig.

Forebygging

UTI fra Pseudomonas aeruginosa kan forebygges ved å opprettholde immunsystemets funksjon, fjerne inneliggende kateter så snart de ikke lenger er nødvendig, og redusere eksponering for smittestoffer i de med nedsatt immunforsvar.

Klebsiella pneumoniae og urinveisinfeksjoner

Klebsiella pneumoniae og urinveisinfeksjoner


Klebsiella pneumoniae er en bakteriell organisme som er ansvarlig for å forårsake lungebetennelse, sepsis, og urinveisinfeksjon (UVI). Organismen befinner seg i de øvre luftveier og mage-tarmkanalen hos friske individer. Det fører til infeksjon av urinveiene når den er innført i regionen ved spredning av avføring som inneholder organismen.

Epidemiologi

Klebsiella pneumoniae infeksjoner er mer vanlig blant de som er disponert for infeksjon inkludert eldre, de med kronisk luftveissykdom, de med diabetes og alkoholikere. Innlagte pasienter med et inneliggende urinkateter har høyere risiko for å utvikle en UTI.

Symptomer

Typiske symptomer på UVI er smertefull vannlating, økt vannlatingsfrekvens, synlig blod i urinen, overskyet og stygg luktende urin, flankesmerter, feber, frysninger, kvalme og oppkast.

Diagnose

Klebsiella pneumoniae kan bli identifisert som den spesifikke årsaken til UTI gjennom urin gram flekken og kultur. Disse prosedyrene er utført av et klinisk laboratorium etter samlingen av en urinprøve.

Behandling

Klebsiella pneumoniae kan være resistente overfor mange antibiotika. Således må behandlingen justeres for å passe til antibiotisk sensitivitet av de isolerte organismer, og behandling fremdrift bør kontrolleres regelmessig.

Forebygging

UTI fra Klebsiella pneumoniae kan forebygges ved å fjerne inneliggende katetre så snart de ikke lenger er nødvendig og redusere eksponering for smittestoffer i de som er disponert for infeksjon.

Meticillinresistente Staph urinveisinfeksjoner

Meticillinresistente Staph urinveisinfeksjoner


Meticillinresistente Staphylococcus aureus, kan bli referert til som MRSA. Staphylococcus aureus (staph) bakterier lever på huden til folk flest og kan forårsake en infeksjon når bakterier kommer inn i kroppen gjennom et kutt eller gjennom et kateter tube. MRSA kan føre til lungebetennelse, blodinfeksjoner og urinveisinfeksjoner.

Betydning

Physicians referere til denne stamme av staph bakterier som meticillin-resistente fordi stoffet er kjent som methicillin ikke effektivt behandle MRSA-infeksjoner. Meticillin gjør imidlertid behandle de fleste andre staph infeksjoner. MRSA vanligvis påvirker eldre voksne eller syke mennesker. Dessuten kan de individer som har tatt antibiotika ofte eller for en lang tidsperiode også være mer utsatt.

Effekter

Symptomer på en MRSA-infeksjon kan være feber, hodepine og slapphet. Når infeksjonen påvirker urinveiene kan symptomene inkludere kontinuerlig behov for å urinere, svie ved vannlating, stinkende urin, rosa eller mørk urin og smerte. Smerte hos kvinner oppstår vanligvis i bekken-området, mens hos menn kan det bli følt i endetarms området. Hvis infeksjonen påvirker nyrene, kan smerte bli følt i øvre del av ryggen og siden området. Dessuten kan kvalme og oppkast følge en nyreinfeksjon.

Time Frame

MRSA-infeksjoner varierer i lengde. En infeksjon kan komme tilbake hvis den ikke behandles effektivt. Infeksjoner kan føre til permanente komplikasjoner som nyreskader når den ikke behandles riktig.

Betraktninger

The Mayo Clinic forklarer at personer med en MRSA urinveisinfeksjon kan bidra til å skylle bakterier ut av urinveiene ved å drikke mye vann. Også de med en urinveisinfeksjon bør unngå å drikke alkohol, brus med sitrus juice og noen drinker med koffein som kaffe og te fordi disse drikkene kan ytterligere irritere blæren og øke plagsom trang til å urinere ofte. Personer med en MRSA blære infeksjon kan finne at å bruke en varmepute til mageområdet med hjelp redusere ubehag.

Behandlinger

MRSA ikke svarer godt til antibiotika; Men leger vanligvis prøve flere runder med sterke antibiotika for å behandle tilstanden. Ifølge North Dakota Department of Health, amoxicillin, ampicillin og nitrofurantoin effektivt behandle MRSA urinveisinfeksjoner. Også, hvis pasienten har et kateter, kan fjerning av kateteret bidra til å rydde opp infeksjonen.

Hvordan fortelle forskjellen mellom en urinveisinfeksjon og nyre infeksjon

En urinveisinfeksjon og en nyre infeksjon er like på noen måter, men som en helhet, er forskjellene veldig klart. I min artikkel her, skal jeg fortelle deg hvordan du distinquish mellom de to.

Hvordan fortelle forskjellen mellom en urinveisinfeksjon og nyre infeksjon

En urinveisinfeksjon kan være ganske smertefullt. Det fører til mye det haster, smertefull vannlating, og selv blodig urin. Hvis venstre ubehandlet, kan dette bli en nyre infeksjon. Du kan eller ikke kan kjøre en feber med en urinveisinfeksjon.

En nyre infeksjon også fører til de samme symptomene som gjør en urinveisinfeksjon, bortsett fra noen flere symptomer. Disse symptomene er vanligvis flanke smerte i ryggen, svart trekull farget urin, og kvalme og oppkast.

En annen ting om en nyre infeksjon er at du vil kjøre en høy temperatur. Vannlating kan også opphøre helt hvis den ikke behandles raskt. Derfor er det veldig viktig å ha den behandlet raskt.

Antibiotika blir ofte gitt for en urinveisinfeksjon og nyre infeksjoner. I tilfelle av en nyre-infeksjon, sykehus kan eller kan ikke være nødvendig.

Hint

  • Drikk rikelig med vann med enten type urinveisinfeksjon. Drikker også tranebærjuice som spyler bakterier.

Vitamin C for urinveisinfeksjoner

En urinveisinfeksjon (UVI) er en vanlig, men alvorlig sykdom som påvirker millioner av menn og kvinner hvert år. Tar vitamin C kan hjelpe behandle og forebygge urinveisinfeksjoner.

Identifikasjon

En urinveisinfeksjon er en infeksjon som oppstår i blære, nyrer, prostata, urinrøret eller urinledere.

Årsaker til UTI

Urinveisinfeksjoner er forårsaket av bakterier som ikke er riktig utskilles. Urin, som typisk er sterile, spyler bakterier fra kroppen når den passerer ut i urinrøret. En urinveisinfeksjon oppstår når bakterier multipliserer stedet for å bli eliminert.

Funksjon av Vitamin C

Vitamin C behandler urinveisinfeksjoner ved å gjøre urinen surere. Dette hemmer veksten av bakterier. Vitamin C bekjemper også urinveisinfeksjoner ved å styrke immunforsvaret.

Kilder til vitamin C

Ifølge US National Library of Medicine og National Institutes of Health, de beste kildene for vitamin C er sitrusfrukter og drinker, jordbær, grønn paprika, rød paprika, tomater, grønne blader, ananas, mango, blåbær, brokkoli, poteter, vannmeloner og tyttebær. Tar en vitamin C supplement er også en effektiv måte å behandle urinveisinfeksjoner.

Advarsler

En urinveisinfeksjon er en potensielt alvorlig tilstand. Venstre ubehandlet, kan en urinveisinfeksjon skade nyrene. Hvis du mistenker at du har en urinveisinfeksjon, bør du oppsøke helsepersonell.