Digidexo.com

organsvikt alkoholisme

Fakta om avhengighet til alkohol

Fakta om avhengighet til alkohol


Når du tenker på rusproblemer, er alkohol ikke et stoff som sannsynligvis vil komme til sinn. Selv om alkohol er lovlig for voksne i USA, og anses kulturelt og sosialt akseptabelt i visse situasjoner, kan alkoholmisbruk føre til avhengighet med alvorlige helse og livsstil konsekvenser.

Definisjon

Alkoholavhengighet kan defineres som en tvangsmessig og overveldende behov for alkohol. Folk som er avhengige av alkohol kan ikke kontrollere sitt drikkevann, og kan overstadig drikke, som betyr at de bruker omtrent fem drinker på mindre enn en to timers periode. Alkohol avhengighet er definert av Journal of American Medical Association som "en primær, kronisk sykdom karakterisert ved nedsatt kontroll over drikking, opptatthet av stoffet alkohol, bruk av alkohol til tross for negative konsekvenser, og forvrengninger i tenkning." The American Psychiatric Association anerkjenner også tilstanden som en psykologisk sykdom.

Årsaker

Alkohol avhengighet er forårsaket ved å drikke store mengder alkohol og ikke klarer å kontrollere alkoholinntaket. Selv om det ikke er satt forutsetninger som til sist avgjør om noen kommer til å utvikle alkoholavhengighet, er det noen risikofaktorer som kan gjøre folk mer sannsynlig å bli avhengige av alkohol. For eksempel er det noen bevis for at folk som har alkoholikere i familien kan være mer sannsynlig å utvikle alkohol avhengighet seg selv hvis de velger å drikke. Andre risikofaktorer inkluderer traumatiske opplevelser i en persons fortid og en persons oppvekst eller kultur.

Effekter

Alkohol avhengighet kan føre til alvorlige helsemessige konsekvenser, spesielt hvis det fortsetter langsiktig. For mye alkohol på en gang kan føre til alkoholforgiftning, som kan forårsake hjerneskade og organsvikt. Denne avhengigheten kan også skade sirkulasjonsfunksjon og svekke immunforsvaret evne. Depresjon er knyttet til alkoholmisbruk, og alkohol er ofte til stede i tilfeller av selvmord og drap. Alkohol avhengighet kan også føre til leverskader og mulig leversvikt.

Behandling

Det første skritt i behandling av alkoholavhengighet er å finne viljestyrke og vilje til å slutte å drikke og gjøre store forandringer i livet. Enhver avhengighet er vanskelig å overvinne alene, og det er mange støttegrupper for folk som sliter med å overvinne alkohol avhengighet. Anonyme Alkoholikere, ofte referert til som AA, har lokale avdelinger i mange byer. Grupper som dette gir en ikke-dømmende sted for folk å komme sammen og støtte hverandre gjennom den vanskelige prosessen med å overvinne avhengighet. Alvorlig alkoholavhengighet kan føre til tilbaketrekning og noen mennesker kan ha nytte av å sjekke inn en alkohol rehabiliteringssenter.

Uttak

Making beslutningen om å overvinne en alkohol avhengighet er en utmerket første skritt, og det er viktig å holde seg sterk og oppsøke hjelp i å gjøre det gjennom alkoholabstinens. Alkohol tilbaketrekning, som skjer når en person plutselig bryter en avhengighet, og kroppen hennes er detoxing, har elendig og skremmende symptomer. Alkoholabstinens varer fra en til tre uker, og omfatter angst, skjelvinger, hallusinasjoner, kramper og muligens enda hjertesvikt. Breaking en alkohol avhengighet er en vanskelig og smertefull prosess, men fordelene ved å slutte oppveier risikoen. Det er viktig å finne en god støtte gruppe eller rehabiliteringssenter for å administrere vanskelighetene ved å slutte og starte livet sunn og fri for avhengighet.

Hvordan Do Alkohol og narkotikamisbruk Lag alvorlige helseproblemer?

Alcohol Abuse

Den generelle konsensus om alkoholforbruk er at en eller to drinker per dag er greit. Men overstadig drikking og alkoholisme kan føre til alvorlige helseproblemer. Eksempler på noen av de viktigste problemer inkluderer pankreatitt, leversykdommer og hjertesykdom.

Pankreatitt resultater fra å sette et press på denne sukkerregulerende organ. Bukspyttkjertelen utgivelser insulin for å bryte ned karbohydrater og sukker, og siden alkohol er lastet med dem, er det mulig for det organ som skal overarbeidet, til slutt forårsaker svikt. Langsiktig mye drikking kan føre til kronisk pankreatitt, men hvis en person kan slutte å drikke, har en tendens tilstanden til løse seg selv.

Alkohol er en gift, og leveren tar den verste hit, som det er ansvarlig for å behandle giftstoffer som kommer inn i kroppen. Den hyppige behandling av store mengder alkohol kan til slutt føre til celleskade og organsvikt. Leversykdommer omfatter hepatitt, som er betennelse i leveren på grunn av stadige toksin forverring og cirrhose i leveren, noe som oppstår når arrvev former på grunn av konstant celleskade.

Alkoholmisbruk kan også føre til hjertesykdom, øker risikoen for hjerneslag, høyt blodtrykk, hjerteinfarkt, hjertesvikt og kardiomyopati (svekket hjerte). En grunn til dette er at alkoholen gir mer fett i sirkulasjonssystemet, noe som øker potensialet for blokkerte arterier og tvinge hjertet til å arbeide vanskeligere å holde blodpumping.

Drug Abuse

Rusmisbruk kan føre til store helseproblemer også. Spesielt skadelig er sentralstimulerende midler, beroligende midler og narkotika.

Sentralstimulerende midler tjene til å øke hastigheten på det sentrale nervesystemet, forårsaker en økning i respirasjon, hjertefrekvens og blodtrykk. Dette kan føre til hjertesvikt, slag eller aneurisme grunn overtaxing sirkulasjonssystemet.

Beroligende midler eller beroligende midler, ha motsatt effekt. De tregere sentralnervesystemet, som fører til en reduksjon i hjertefrekvens og pust. Misbruker disse stoffene kan føre til avhengighet og overdose, som kan bremse kroppen så mye at personen slutter å puste eller går inn i cardiac arrest. Andre risikoer inkluderer svimmelhet og koordinering, som kan føre til ulykker.

Narkomane inkluderer heroin og andre opiater. Dette er smertestillende medikamenter og utgjøre en alvorlig risiko for avhengighet og avhengighet. Narkomane arbeid ved å blokkere smertereseptorer, slik at en person under påvirkning kan ha høyere risiko for ulykker og legemsbeskadigelse på grunn av ikke å ha normal følelse.

Sekundære problemer

Skaden alkohol og narkotikamisbruk gjør med kroppen kan føre til andre komplikasjoner. Fordi cellene i noen organer er skadet, kreftceller er mer sannsynlig å komme inn i eksistens. For eksempel kan levercirrhose føre til leverkreft grunn av celleskade og arrvev forårsaker sykdommen. Kreft i mange organer i kroppen er en reell helse bekymring med både drikking og stoffmisbruk.

Kronisk narkotikamisbruk kan føre til en alvorlig nedgang i mental funksjon på grunn av virkningene på hjernen. Det kan også påvirke hjernens signalstoffer; for eksempel kan ecstasy drastisk påvirke serotoninnivået hvis det brukes lang sikt, som fører til en kronisk nedstemthet som bare kan endres med mer av stoffet eller antidepressiv behandling.

Virkningene av alkohol på spedbarn

Enten en forventningsfull mor drikker mens de er gravide eller en mor som ammer velger å drikke etter at hennes baby er født, kan hennes alkoholforbruk ha skadelige konsekvenser for hennes spedbarn. Alkoholforbruket er den ledende forebygges årsaken til misdannelser hos spedbarn, ifølge The Nemours Foundation. Effektene kan variere fra mild til ekstreme, men en faktor som alle effekter har til felles er at de er negativt for barnet.

Føtalt alkoholsyndrom: umiddelbare symptomer

Når en gravid kvinne bruker alkohol, kan alkohol føre til føtalt alkoholsyndrom som begynner i livmoren. Når barnet er født, kan bivirkningene av morens alkoholforbruk fortsette å manifestere seg i form av psykiske og fysiske utfordringer som er umiddelbart identifiserbar etter fødselen, slik som lav fødselsvekt, liten hodeomkrets, dårlig koordinasjon og motorikk, organsvikt, angst og ansikts abnormiteter som kan inkludere en underutviklet groove mellom nesen og leppen, mindre øye åpninger og flate kinnben.

Føtalt alkoholsyndrom: Long Term Effekter

Å drikke mens gravide har umiddelbare og langsiktige effekter. De kan påvirke barnet som han vokser og utvikler seg - selv i løpet av hans levetid. Et barn utsettes for alkohol i mors liv kan oppleve effekter som dårlig koordinering, manglende finmotorikk, problemer med å få og beholde venner, mangel på fantasifulle ferdigheter eller nysgjerrighet, dårlig hukommelse, redusert evne til problemløsning og språkforståelse ferdigheter, hyperaktivitet , og impulsivitet.

Amming Spedbarn og alkohol

Når en ammende kvinne drikker alkohol, er mindre enn 2 prosent av alkohol overføres til melken. Nivåene av alkohol i melken vil være lik de nivåer av alkohol i blodet. Peak nivåer av alkohol oppstå i morsmelk mellom en halv og en time etter inntak, og deretter begynner å avta. Studier sitert av National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism oppgir at ammende spedbarn opplever en 20 prosent nedgang i melkeforbruket i de tre-fire timer etter sin mors alkoholforbruk som følge av reduksjon i produksjonen av melk fra morens kropp. Så hvis en mor drikker tungt, vil hun overføre effekten av alkohol til barnet, som kan forstyrre søvnen mønstre og grovmotorisk utvikling. Dessuten vil barnet få mindre melk på grunn av redusert tilgjengelighet.

Surgeon Generelle advarsler

The Surgeon General anbefaler at kvinner som er gravide - eller som kan bli gravide - avstå fra å drikke alkohol. The Surgeon General heter det at "ingen mengde alkohol er trygt," så unngå alkohol er nøkkelen for kvinner som er gravide. Alkohol kan påvirke fosterutvikling så tidlig som de første ukene av unnfangelsen, så hvis du kan bli gravid, bør du ikke drikke alkohol for å beskytte fosteret.

Hva er de systemiske effekter av alkohol?

Hva er de systemiske effekter av alkohol?


Kortsiktige effekter av alkohol kan inkludere brekninger, depresjon, nedsatt evne for seksuell ytelse, tap av muskelkontroll, bevisstløshet, svimmelhet - noen ganger referert til som "seng-spinn" - desorientering og kvalme. Langsiktige effekter på kroppen kan inkludere kreft, skader på lever og hjerne, hjerneslag, organsvikt, forkrøplet intellektuelle evner og diabetes.

Utseende

Spesielt i tilfeller av alkoholikere, kan alkohol påvirke utseendet av en person ved glassaktige øyne, kviser i huden og sprukne lepper. Alkohol kan kjøre en til å være enten overvektige på grunn av ekstra kaloriinntak eller undervektig og underernært ved å ha alkohol går foran næringsstoffer ellers mottatt fra mat og alkoholfrie drikkevarer.

Bakrus

Årsaken til en bakrus har vært knyttet til flere faktorer, inkludert dehydrering på grunn av alkoholens effekt på blæren, drukkenskap og toksin inntak. Det er mange foreslåtte metoder for bakrus forebygging som kontrollert alkoholforbruk, drikkevann i mellom alkoholholdige drikkevarer som å tynne alkohol eller drikker på full mage.

Leveren

Leveren er en kjertel organ som detoxifies giftige stoffer, beskytte kroppen fra sine skadelige effekter. Når tvunget til å absorbere for mye alkohol på en gang, vil leveren produsere giftige stoffet acetaldehyd som kan påvirke mage, lever og hjerne. Overflødig inntak av alkohol kan føre til leversykdom og leversvikt.

Brain

Alkohol kan påvirke hjernen i form av svinn, forringelse og forårsaker skade på frontallappene i hjernen som styrer våre følelser og personlighet. Alkohol kan også nekte en person hemming og dom, som fører dem til å gjøre noe de ellers ikke ville gjøre i en nøktern ramme i sinnet.

Graviditet

Under graviditet uansett hva du drikker babyen din også drinker, inkludert alkohol. Alkohol er en teratogen, som er et middel som forstyrrer utviklingen av embryoet. Alkoholforbruk under svangerskapet kan føre til en spontanabort eller fødselskomplikasjoner. Drikking under svangerskapet kan også føre til føtalt alkoholsyndrom, noe som kan resultere i vekst problemer, ansikts skjemmende, lidelser som involverer nervesystemet og forkrøplet intellektuell vekst. Forbruk kan også påvirke barnet gjennom morsmelk, noe som kan bli forurenset med alkohol.

Oversikt

Men når det brukes i moderate mengder alkohol kan faktisk gjøre kroppen godt. Legene har funnet et glass rødvin om dagen hjelper lavere kolesterol og bidrar til å bekjempe hjertesykdom.

Fakta om farene ved alkohol

Fakta om farene ved alkohol


Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), alkohol forårsaker 2,5 millioner dødsfall i året. Det er en direkte sammenheng mellom alkoholforbruk og 60 forskjellige typer av sykdom og skade. Selv i små mengder, øl, vin og brennevin har umiddelbare negative effekter på kropp og sinn. Disse effektene blir mer farlig som alkohol blir mer hyppig.

Leverskader

Når alkohol er konsumert det går direkte til blodet, og i løpet av minutter det reiser til alle organer i kroppen, inkludert hjernen, hjertet, lever, lunger og nyrer. Jo mer alkohol konsumert, desto større effekt på disse organene.

Leveren er spesielt utsatt for alkoholrelatert skade. Det er jobben av leveren til å fjerne giftstoffer som alkohol fra kroppen. Leveren kan bare prosessen så mye alkohol, og eventuelt overskudd fører til en ubalanse i kroppen. Ifølge American Liver Foundation (ALF), er tre vanlige plager assosiert med høyt alkoholforbruk. Disse inkluderer fettleversykdom, hepatitt og cirrhose. Den mest alvorlige av disse er skrumplever; ALF anslår at 10 til 20 prosent av alkoholikere utvikle denne irreversibel tilstand som kan føre til leversvikt.

Svekket dømmekraft og Behavior

Alkohol er et dempende og bremser hjernens aktivitet. Selv kortsiktige alkoholbruk, inkludert bare én drink, kan forsinke reaksjonstid, svekke synet, snakke utydelig tale, svekke muskler og forårsake hukommelsestap. Disse faktorene gjør aktiviteter som å kjøre spesielt farlig.

Selv om alkohol presser hjernens funksjoner, ofte stimulerer folk til å handle ut, noen ganger i voldelige eller aggressive måter. Centers for Disease Control og Prevention (CDC) rapporterer at 35 prosent av ofre for voldelige handlinger uttalt at deres overgripere var under påvirkning av alkohol.

Avhengighet

En av de mest farlige virkningene av alkohol er avhengighet. Dreven og konstant alkoholforbruk setter kroppen i fare og kan påvirke arbeid, familie og sosialt liv. Ifølge University of Maryland Medical Center, alkoholisme reduserer forventet levealder med 10 til 12 år som følge av organsvikt, skader og ulykker.

Alkohol og migrene

Selv om roten årsaken til migrene hodepine er ukjent, kan alkohol virke som en trigger som setter av disse smertefull hodepine. Hvis du lider av migrene, og har spørsmål om triggere og ditt nivå av alkoholforbruket, snakk med legen din.

Hva er en migrene?

Migrene er hodepine som kan vare i en periode på noen timer eller dager. Symptomene kan uskadelig migrene lidende, som kanskje må legge ned i et mørkt rom før hodepinen har passert. Kvalme og oppkast er bivirkninger av alvorlig migrene.

Migrene og utløsere

The Mayo Clinic sier at årsaken til migrene hodepine er ukjent. Stimuli i personens miljø kan fungere som triggere. Stress, skarpe lys, intens fysisk anstrengelse, eller visse lukter som parfyme kan bringe på en migrene hodepine. Triggere er forskjellig fra individ til individ.

Alkohol som en Trigger

Alkohol er en vanlig trigger hos migrenepasienter. The Mayo Clinic påpeker at øl og rødvin er spesielt vanlige gjerningsmennene. Ifølge en studie publisert av National Library of Medicine, rapporterte over en tredjedel av migrenepasienter at alkohol tidvis utløst hodepine. Hvis en bestemt alkohol har utløst en migrene i det siste, er pasienten rådes til å unngå å drikke det igjen.

Migrene og rødvin

En studie publisert av Alaska Science forumet fant ut at det ikke var alkohol innhold rødvin som forårsaket migrene, men den røde vinen selv. Studien konkluderte med at kjemikalier som siver ut av de røde druene under gjæring er sannsynlig bak hodepine.

Snakk med legen din

Snakk med legen din dersom du er bekymret for sammenhengen mellom alkohol og migrene. Han vil hjelpe deg undersøke alle mulige forbindelse, snakke med deg om alkoholforbruk, og bidra til å utvikle strategier for å unngå migrene.

Har Alkohol og nyresvikt påvirker legemiddelmetabolisme?

Har Alkohol og nyresvikt påvirker legemiddelmetabolisme?


Alkohol kan påvirke metabolismen av medikamenter på flere måter. Det kan redusere metabolismen av andre legemidler, eller det kan øke metabolismen av andre legemidler. Alkoholbruk kan slå noen stoffer til giftige stoffer. Nyrene imidlertid ikke metabolisere midler, men snarere å filtrere mange stoffer ut av blodet. Nyresvikt kan føre til narkotika for å bygge opp i kroppen. Du bør alltid diskutere dine reseptbelagte og ikke-reseptbelagte legemidler med lege eller apotek dersom du drikker alkohol eller har nyresvikt.

Grunnleggende om Drug Metabolism

Leveren metaboliserer næringsstoffer slik som proteiner og karbohydrater, så vel som alkohol, og mange medikamenter. For å metabolisere midler for å bryte ned i enklere molekyler. Legemet kan bruke disse molekyler enklere, eller den kan fjerne dem ut av kroppen, for eksempel gjennom nyrene, forbrenner Leveren stoffer ved å gjøre enzymer. Ulike enzymer forbrenne ulike stoffer. Ved å påvirke måten leveren fungerer og enzymene det gjør, kan medikamenter forstyrre hverandre stoffskifte på flere forskjellige måter.

Effekter av alkohol på Drug Metabolism

National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism (NIAAA) lister opp fire måter alkohol kan samhandle med andre legemidler:

1) Et enzym som metaboliserer alkohol kan også metabolisere et annet medikament. Tilstedeværelsen av alkohol i blodet kan redusere metabolismen av det andre stoffet.
2) Kronisk alkoholbruk kan aktivere enzymer som metaboliserer andre rusmidler.
3) Kronisk alkoholbruk kan også aktivere enzymer som slår narkotika inn skadelige stoffer.
4) Alkohol kan øke effekten av andre beroligende medisiner og narkotiske stoffer.

Den fjerde effekten ikke gjelder for metabolismen av andre legemidler. Men de som bruker alkohol bør holde det i bakhodet hvis de tar beroligende midler eller narkotiske smertestillende som morfin.

Betydningen av Redusert Drug Metabolism

Enzymet aldehyd dehydrogenase forbrenner det meste av alkoholen inntas av tilfeldige brukere. Å ha en drink av alkohol kan hindre aldehyd dehydrogenase fra metabolizing andre stoffer. Den reduserte metabolisme av et annet stoff kan forårsake at narkotika å bygge opp i blodet. Buildup kan forårsake bivirkninger og symptomer på overdose. For eksempel, ifølge niaaa og informasjon publisert i apoteker Letter / Forsk Brev (PL / PL), kan en drink av alkohol reduserer metabolismen av trisykliske antidepressiva, øke sine beroligende effekt.

Viktigheten av økt Drug Metabolism

Kronisk bruk av alkohol kan aktivere enzymer som fremskynde metabolismen av enkelte legemidler. Informasjonen i PL / PL bemerker at kronisk drikking kan ha motsatt effekt på metabolismen av trisykliske antidepressiva som sporadisk drikking. Ved å øke forbrenningen av disse stoffene, kan kronisk bruk av alkohol forårsake behovet for høyere doser for å få riktig terapeutisk effekt.

Nyresvikt

Nyrene fjerne overflødig væske, mineraler og avfall fra blodet. Der leveren forbrenner mange legemidler, nyrene fjernes de fleste medikamenter og deres metabolitter fra blodet og sende dem ut av kroppen i urinen. Hvis nyrene begynner å svikte, da det gjør deres evne til å fjerne stoffer og deres metabolitter fra blodet. Disse stoffene kan bygge seg opp i kroppen, sammen med de andre skadelige stoffer nyrene normalt fjernes. Den nyresvikt seg sammen med de stadig høyere nivåer av medikamenter i blodet vil føre til alvorlige symptomer.

Medikamentdosering med nyresvikt

Nyresvikt krever generelt reduserte doser av de fleste medikamenter. Nyresvikt oppstår i grader, fra mild til alvorlig. For de fleste medikamenter, leger justere dosen basert på kliniske mål på nyrefunksjonen. En studie publisert i "American Family Physician" i 2007 gir dosejusteringer for mange legemidler tastet til de mest brukte mål på nyrefunksjonen. Generelt, jo mer alvorlig nyresvikt, desto lavere er dosen av medikamentet.

Hvor raskt kan kroppen forbrenne alkohol?

Hvor raskt kan kroppen forbrenne alkohol?

Den raske svar

Den generelle barroom tommelfingerregel er at en gjennomsnittlig person kan behandle om en øl eller ett skudd av brennevin hver time. Noe mer enn det og alkohol samler i blodet og rus oppstår. Men, selv om det generelt gjelder for alle, flere forskjellige faktorer bidrar til den hastigheten som alkohol metaboliseres i kroppen, fra kjønn og størrelse til genetikk og hyppigheten av drikkevann, noe som gjør enhver hastighet som er litt annerledes. Innholdet i magen og helse og effektiviteten av leveren, hovedorganet i alkohol metabolisering, vil også bestemme frekvensen.

Alkohol i magen

Alle matvarer og drikkevarer som forbrukes begynner å gå inn i blodstrømmen i tynntarmen, så naturligvis en full mage vil redusere frekvensen ved hvilken alkohol når blodet. Selv om dette vil gjøre virkningene av alkohol mer gradvis, øker også den tiden inntil alkohol er effektivt metabolisert. Matvarer med høy fettinnhold, eller kombinasjoner av ulike typer mat, som karbohydrater og protein, øke tiden det tar for alkohol for å la magen og bli absorbert. Og skjønt leveren gjør det meste av arbeidet metaboliserende alkohol, gjør prosessen begynner i magen med et enzym kalt ADH. Kvinner har mindre ADH aktivitet i magen, noe som betyr mer av alkoholen når blodet.

Alkohol og leveren

Når alkohol når blodet det generelt metaboliseres til en rate på 0,015 blod alkohol konsentrasjon (BAC) hver time. Men, fordi BAC er et mål for andelen, vil det ta flere drikker for å gjøre et større individuell nå en gitt alkoholkonsentrasjon i blodet, og mengden av alkohol som blir metabolisert til å opprettholde en hastighet på 0,015 per time vil også være større.
Om lag 10 prosent av alkohol forlater kroppen gjennom pusten, svette og urin. Nesten alle av resten metaboliseres av leveren. Den vanlige drivstoff for leverceller er fettsyrer, men i nærvær av alkohol i leveren vil endre sin diett for å hindre en skadelig oppbygging av alkohol som ville skade på andre celler og organer. Det finnes bevis på at normal alkoholinntak gjør prosessen mer effektiv til et punkt, og skaper en toleranse, men i det lange løp, endrer metabolizing alkohol permanent leverceller og reduserer deres evne til å utføre normale funksjoner samt metabolizing alkohol . Oppbyggingen av ubrukte fettsyrer kan føre til cirrhose, eller fettlever, og til og med leversvikt.

Alkohol Effekter på leveren

Alkohol kan ha dyptgripende virkninger på den menneskelige leveren. To alvorlige sykdommer, hepatitt og skrumplever, er nært knyttet til drukket alkoholholdige drikker. Begge disse forhold kan utvikles når en person drikker tungt eller selv i moderate mengder. Hepatitt er et begrep som beskriver en betennelse i leveren; cirrhose er en arrdannelse av leveren som kan utvikle seg fra hepatitt samt andre årsaker.

Leveren

Leveren er en av de vanskeligste arbeids organer i kroppen, og utfører en rekke funksjoner. Blant de viktigste oppgaver leveren har er behandlingen av næringsstoffer, produksjon av galle til hjelp i fordøyelsen av mat, rensing toksiner slik som medikamenter, alkohol og andre farlige stoffer fra blodet og produserende midler som hjelpemiddel i clotting of blod. Leveren har vist seg å ha evnen til å regenerere seg selv, men virkningene av alkohol etter hvert slites ned leveren, forårsaker skade som i mange tilfeller kan ikke reverseres.

Alkoholisk hepatitt

Prosessen med å bryte ned alkohol i leveren resulterer i inflammasjon. Dette kalles alkoholisk hepatitt, og kommer med symptomer som kvalme og oppkast, feber og tretthet. Som cellene i leveren blir ødelagt, vil den enkelte med denne formen for hepatitt oppleve smerter i magen, munntørrhet, tørste og vektøkning. Andre symptomer inkluderer en gulfarging av øyne og huden kjent som gulsott og tap av appetitt.

Komplikasjoner fra Hepatitt

Hvis en leveren ikke er i stand til å filtrere rester igjen fra gamle røde blodceller som kalles bilirubin, så stoffet vil bygge opp og innskudd i det hvite i øynene og i den enkeltes hud. Dette er det som kalles gulsott og det ender opp med å gi disse områdene en gulaktig farge. Når en lever påvirkes negativt av alkoholisk hepatitt, kan det ha problemer med å fjerne farlige giftstoffer fra kroppen. Når giftstoffer som for eksempel ammoniakk, som danner under fordøyelsesprosesser, ikke kan utrydde av leveren, og hjerneskader kan oppstå. Dette er kjent som hepatisk encefalopati og kan føre til forvirring, personlighetsendringer og i verste tilfeller, koma og død.

Skrumplever

Cirrhose beskriver arrdannelse i leveren, noe som skjer når vevet blir gjentatte ganger skadet. En årsak til skrumplever er å drikke alkohol, med alkoholisk hepatitt hvert å kunne utvikle seg til skrumplever. Som vev i leveren blir arrete, er det mindre friskt vev igjen å utføre arbeidet i leveren. Skrumplever kan endelig føre til leversvikt fordi leveren er i gang i stand til å fungere. Skrumplever viser ofte ingen symptomer før den har blitt avansert. Noen av symptomene som manifesterer seg tretthet, tendensen til å blø og lett får blåmerker, opphopning av væske i mageregionen, og et tap av matlyst. Hevelse i bena kjent som ødem og kvalme kan også forekomme.

Skrumplever Komplikasjoner

Skrumplever kan skade leveren til et punkt der hepatisk encefalopati kan utvikle seg som det gjør i tilfeller av alkoholisk hepatitt. En tilstand i leveren kalles portal hypertensjon kan skje når den store blodåre som leverer blod til organet påvirkes av tilstedeværelsen av arrvev fra cirrhose. Dette kan gjøre det vanskeligere for blodet å strømme gjennom venen. Mindre årer i regionen kan bli bedt om å ta på blodet som ikke kan passere gjennom denne portalen blodåre. Når disse mindre fartøyene kan ikke lenger ta det økte presset, de kan sprekke og føre til alvorlige mengder blødning i leveren. Skrumplever også har vært kjent for å øke risikoen for leverkreft.

Alkohol leverskader Symptomer

Heavy alkoholforbruk har vært kjent for å forårsake en rekke helseproblemer. Ikke bare kan du bli mentalt avhengig av alkohol, kan kroppens organer lider omfattende skader. Kanskje et av de mest utsatte organer til alkoholmisbruk er leveren.

Leverfunksjon

Leveren utfører en rekke kritiske funksjoner for kroppen din. En av de viktigste jobbene det har er rensing av giftstoffer. Leveren behandler blodet og fjerner giftstoffer enten ved direkte nøytralisering (kjent som fase 1) eller ved å produsere kjemikalier som bryter ned giftstoffer (fase 2).

Alkohol Effekter

Alkohol utløser Fase 1 detox, som gjør alkohol til en nøytral kjemisk men produserer frie radikaler. Frie radikaler er skadelige for kroppen, spesielt leveren vev. De kan bare fjernes av antioksidanter. Moderate mengder av alkoholinntak har noen reell effekt på leveren hvis nok anti oksidanter er i systemet. Det behandler alkohol som en gift akkurat som alt annet og fjerner den fra blodet. Imidlertid, hvis for mye alkohol er i blodet, leveren kan ikke kontinuerlig nøytralisere den eller kontrollere de frie radikaler. Alkoholen kan begynne å skade leverceller.

Væskeansamling

Et tegn på mulig alkoholisk leversykdom er samlingen av fluider i tarm hulrom. Dette kalles ascites. Det er forbundet med levercirrhose, som når levervev er erstattet med arrvev. Ekstra væske som normalt vil bli behandlet av leveren begynner å renne over og samle nær tarmen.

Gulsott

Gulsott er gulfarging av hud, spesielt rundt øynene. Det som skjer når gamle, røde blodceller ikke er skikkelig filtrert ut av kroppen. Disse blodceller har et biprodukt kalt bilirubin at leveren normalt brytes ned. Bilirubin er ansvarlig for gulning. Med en feil leveren, vil bilirubin forbli i systemet og ikke passere gjennom galleveiene og inn i tarmen.

Hallusinasjoner

Med avansert leverskade, kan hjernen lider hallusinasjoner grunn av hepatisk encefalopati. Dette skjer når de giftige stoffer i blodet som normalt behandles av leveren gjøre veien inn i hjernen. Skjelvinger og uro kan også være forbundet med disse symptomene.

Symptomer og årsaker til alkoholisme

Alkoholisme er en sykdom hvor en avhengighet til alkohol vanligvis fører til negative situasjoner. En person som lider av alkoholisme må hele tiden drikke, og uten hjelp fra sine kjære eller rehab programmer, vanligvis ikke kan bryte ut av syklusen av drikking og anger.

Denial

Den største symptom på alkoholisme er den lidende ikke tro at han faktisk har et problem eller avhengighet, til tross for frykt for sin kjære. De fleste alkoholikere benekte at de lider av sykdommen.

Drikking Symptomer

Når en person drikker alene og / eller i hemmelighet; ikke er i stand til å moderere mengden alkohol hun bruker; føler seg tvunget til å drikke; skjuler alkohol hjemme eller på jobb; og lider av abstinenssymptomer når edru; hun kan være lider av alkoholisme.

Sosiale Symptomer

Når en person har hukommelsessvikt og / eller tap av bevissthet, mister interessen for hobbyer eller aktiviteter, får irritabel når du går uten alkohol og har problemer med nære relasjoner, disse er noen av advarsel tegn på alkoholisme.

Årsaker

Menn er i flertall kvinner 2 til 1 som alkoholikere. Selv om det er ingen konkrete forskning beviser en genetisk eller biologisk disposisjon for alkoholisme, noen forskere mener det kan være en sammenheng.

Faktorer

Traumer, depresjon, lav selvfølelse, stress og angst er alle miljøfaktorer som kan føre til alkoholisme. Barn med alkoholholdige foreldre er mer sannsynlig å bli alkoholikere selv.

Tegn på Closet Alkoholisme

Tegn på Closet Alkoholisme


Et skap alkoholiker er en som skjuler hans drikking vane ved å gjøre det privat. Selv om skapet alkoholikere ta flotte tiltak for ikke å bli fanget, er det flere kjennetegn som gir dem bort.

Hiding

Et skap alkoholiker kan holde alkohol i usannsynlige steder, for eksempel på badet, garasjen eller under sengen.

Løgn

En streng med inkonsistente løgner kan være tegn på noen som prøver å dekke opp skapet hennes drikking vane. Ofte hun forteller historier ikke samsvarer.

Disappearing

Et skap alkoholiker kan forsvinne i perioder med ingen forklaring. Selv kjære og venner vet ikke hvor de har gått.

Angst

Et skap som drikker kan bli engstelig for tilsynelatende ingen grunn i det hele tatt. Det kan ha vært en stund siden han var i stand til å lure seg unna for en drink, og, som et resultat, kan han vise tegn på angst og irritabilitet.

Lateness

Noen som er et skap alkoholiker kan vise en kronisk mønster for å komme fram til steder, som for eksempel arbeid, sent, og finne unnskyldninger for å dra tidlig.

Hvordan Reverse Alkoholisme nevropati

Alkoholisme nevropati resultater fra overdreven brennevin forbruk. Lider opplever redusert nervefunksjon. Symptomene varierer. Mange har nummenhet, svakhet, muskelkramper, varmeintoleranse, forstoppelse, kvalme og problemer med å svelge. Heldigvis finnes det måter å reversere alkoholisme nevropati. Nøkkelen er å kontrollere de discomforting symptomer og helbredelse nerveskader.

Hvordan Reverse Alkoholisme nevropati

•  Hold deg unna alkohol. For å reversere alkoholisme nevropati, eliminere alkoholholdige drikker fra kosten.

Ta vitamintilskudd. Alkoholikere normalt lider av en vitamin mangel. Ta en daglig multivitamin å motta essensielle næringsstoffer. I tillegg ta 100 mg tiamin en dag for å forbedre ditt nerve-og muskelfunksjon.

Spør legen din om reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å kontrollere smerter forbundet med alkoholisme nevropati. Kjøp en OTC narkotika, for eksempel ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Hvis dette ikke bedrer tilstanden din, be om en resept smertestillende.

Spør legen din om et antidepressivum eller en krampestillende medisiner. Sterke smerter kan ikke slutte med smertestillende midler. I dette tilfellet, kan legen forskrive antidepressiva eller en antikonvulsiv å kontrollere nerve-og muskelsmerter.

Se en fysioterapeut. I alvorlige tilfeller er fysioterapi er nødvendig for å hjelpe lider gjenvinne kontrollen over sine muskler.

Hvorfor er kaldt Alkohol brukes i DNA-tester?

Hvorfor er kaldt Alkohol brukes i DNA-tester?


Cold alkohol brukes for å separere DNA av vann-baserte løsninger. Dette gjør at DNA som skal renses for etterfølgende genetisk testing. Tilsette alkohol til en oppløsning inneholdende DNA-er en enkel måte for å oppnå den rene DNA som kreves, og kaldere temperaturer avta enzymer som kan bryte ned DNA, noe som gir bedre ekstraksjon resultater.

Bryte ned celleveggene

Utvinnings prosedyrer for å oppnå ren-DNA har til å kvitte seg med alle de molekylære og kjemiske komponenter av vev hvorfra DNA blir ekstrahert. Første trinn innebærer lyse eller ødelegge celleveggene. Dette kan gjøres med en rekke kjemiske midler som er kaustisk til cellemembraner, men ikke skader DNA. Celler kan også bli sonikert, homogenisert, eller malt opp for å ødelegge membranene.

Fjerne Lipids

Når celleveggene har blitt ødelagt, er et vaskemiddel lagt for å bli kvitt fett og oljer som utgjør cellemembranene. Vaskemidler føre de fettstoffer og oljer for å løse seg opp i løsningen.

Fjern Proteiner

Proteiner og enzymer kan fordøyes ved tilsetning av en protease til løsningen. Proteaser bryte ned proteinene i små peptider og aminosyrer.

Precipitate DNA

Legge kald alkohol til en løsning vil føre til DNA for å utfelle og tilslag. DNA kan samles ved sentrifugering av prøven, og helle ut det flytende sjikt. DNA bør foreligge som en liten pellet i bunnen av sentrifugerøret.

Rens DNA

DNA kan bli vasket ved re-suspende det i en kald alkohol-oppløsning og re-sentrifugering flere ganger for å oppnå et meget rent DNA-prøve. Typiske alkoholer som benyttes for å utfelle DNA omfatter etanol og isopropanol. Denne prosessen etterlater en veldig ren prøve for strenge DNA testing.

Liver problemer forbundet med alkohol

Liver problemer forbundet med alkohol


Leveren utfører en viktig funksjon i kroppen, noe som gir kjemikalier for å bidra til å bryte ned fett, sukker og proteiner i mat. Store mengder av alkohol kan skade leveren og bremse utviklingen og regulering av viktige kjemikalier. Dette kan føre til sykdommer slik som fettlever, hepatitt og cirrhose.

Fatty Liver

Fatty leveren er en opphoping av fett i leveren som den kjemiske prosess som bryter ned fett er forstyrret av alkohol. Fettlever forårsaker tretthet, vekttap, magesmerter og en følelse av desorientering.

Hepatitt

Hepatitt er en hvilken som helst betennelse i leveren. Noen hepatitt tilfeller er forårsaket av en virusinfeksjon, og mange er smittsom. Hepatitt forårsaket av alkoholbruk er ikke smittsom og er vanligvis ledsaget av symptomer som kvalme, gulsott og magesmerter.

Skrumplever

Cirrhose er oppbygging av arrvev i leveren. Denne arrvev påvirker de normale funksjoner av leveren og ofte fører til fullstendig leversvikt. Symptomer på cirrhose utvikle seg sakte over tid, og er lik hepatitt, men er mye mer alvorlig og varer lenger. Ekstrem kvalme, gulsott og kramper er vanlig med skrumplever.

Komplikasjoner

Hver tilstand knyttet til alkoholproblemer i leveren har sitt eget sett av symptomer. Det er noen alvorlige komplikasjoner som kan oppstå med alkohol forårsaket leverproblemer. Disse komplikasjoner inkluderer høyt blodtrykk, indre blødninger, innhenting av fluid i magen, høyt blodtrykk, kreft og koma.

Behandling

Behandlingen for fettlever er å bli kvitt årsaken og slutte å drikke alkohol. Alkoholisk hepatitt krever vanligvis sykehusinnleggelse og forvaltningen av flere medikamenter for å motvirke effektene av alkohol i leveren. I tilfeller av fettlever, hepatitt, leveren leges over tid etter at problemet eller infeksjon elimineres. Skrumplever, derimot, forårsaker permanent arrdannelse og kan ikke reverseres.

Alkohol Demens Behandling

Alkohol demens er en tilstand forårsaket av misbruk av alkohol. Hvis du drikker for mye alkohol kan begynne å ha en negativ effekt på hukommelsen og andre mentale evner. Misbruk av alkohol kan føre til andre typer hjerneskader også, inkludert Korsakoff syndrom og Wernicke / Korsakoff syndrom.

Heldigvis kan alkohol demens behandles hvis fanget i de tidlige stadier. Dersom demens har tid til å utvikle seg til en av de nevnte sykdommer vil det være vanskeligere å reversere symptomene.

Slutte å drikke

Antallet en behandling for alkohol demens er, selvfølgelig, for å slutte å drikke. Du kan være i stand til å gjøre dette på egen hånd, men de fleste synes at å bli med i en støttegruppe som Anonyme Alkoholikere og søker støtte fra en lege eller rådgiver er mer effektivt for langsiktige resultater. Ingen annen behandling for alkoholrelatert demens vil være effektiv med mindre du slutte å drikke alkohol helt.

Vitamin Therapy

Etter at du slutter å drikke må du arbeide med legen din for å utvikle en skikkelig vitaminterapi program. De fleste som har alkoholmisbruk problemer utvikler alvorlige vitaminmangel. Din vitamin behandling regime bør inneholde høye doser av tiamin, et medlem vannløselig av B-kompleks familie viktig for helsen til alle cellene i kroppen din.

Memantin Treatment

Avhengig av ditt nivå av hukommelsestap, kan legen velge å sette deg på en memantin regime for et par uker. Memantin er et stoff jevnlig brukes til å behandle Alzheimers pasienter med svært alvorlige tilfeller. Etter en kortvarig og midlertidig bruksperiode, vanligvis rundt 1-2 måneder, bør du se merkbare forbedringer i kognitive ferdigheter og generelle minnet.

Erindringsterapi

Erindringsterapi er ofte brukt for å hjelpe enkeltpersoner huske ting fra sin fortid at deres alkoholrelatert demens kan ha forårsaket dem til å glemme. Denne type terapi skjer vanligvis i en gruppe, og du kan finne deg selv å diskutere hendelser som har skjedd på ulike tidspunkt gjennom hele livet, ser på og diskuterer kjente objekter eller mimrer som du går gjennom gamle fotografier.

Fysioterapi

Alkoholisme og alkohol-relatert demens har en rekke virkninger på hele kroppen, ikke bare selve hjernen. Hvis du hadde en alvorlig alkoholmisbruk problem du kanskje merke at du har en markert gangart når du går, nummenhet i lemmer og noen ganger en fullstendig mangel på koordinering. Når symptomene på demens er behandlet, kan legen anbefale fysioterapi for å løse dine fysiske symptomer.

Alkohol Demens Behandling tar tid

Behandlingen for alkoholrelatert demens tar tid - noen ganger opp til et år. Du kan begynne å se forbedringer i din hukommelse og kognitive ferdigheter i løpet av de første ukene av behandlingen, avhengig av behandlinger du bruker, men det kan ta så lenge som et år for deg å gjenopprette tapte minne. Personer som nå de siste stadier av alkoholrelatert demens før den er fanget og behandlet kan aldri få tilbake 100 prosent av sine tapte minner, men bør likevel oppleve store forbedringer.

Om Alkohol og leverfunksjonNår konsumert i overkant, svekker alkohol antioksidanter i kroppen, som beskytter mot de skadelige effektene av frie radikaler. Når ubeskyttet, metabolismen av alkohol i leveren later frie radikaler Den løpende i deres destruktive angrep. Selv om helseorganisasjoner har etablert alkohol-forbruk grenser, kan både atferdsmessige og genetiske faktorer bidrar til --- eller hindre --- utbruddet av alkohol-indusert leversykdom.

Effekter

I 2006, Centers for Disease Control and Prevention oppført kronisk leversykdom og skrumplever som det 12.-ledende dødsårsaken blant amerikanerne. Alkohol-indusert leversykdom (ALD) består hver av de følgende tre diagnoser: fettlever, alkoholisk hepatitt og skrumplever. Selv om behandlinger for alkoholisk hepatitt og cirrhose er begrenset på grunn av alvorligheten av betingelsene, kan en fettlever herdes dersom pasienten avstår fra alkohol.

Betydning

Etanol er den medvirkende ingrediens i alkoholholdige drikkevarer som kan føre til leverfunksjon, som det omdannes til frie radikaler i organet. Normalt vil kroppens antioksidanter deaktivere frie radikaler som dannes under alkoholforbruk. Imidlertid, når alkoholen er konsumert i overkant av anbefalte terskelnivåene, og antioksydanter er ubrukelig, frie radikaler er da i stand til å angripe leverens friske celler.

Forbruk

Alkoholinduserte leversykdommer blir vanligvis tydelig når et terskelnivå av alkohol er blitt forbrukt på en daglig basis over en lengre tidsperiode. At nivået er anslått til å være tilsvarende en liter vin, 72 oz. øl eller 8 oz. av brennevin hos menn, og omtrent en fjerdedel til halvparten at mengden hos kvinner. Mer konservativt, den "Dietary Guide for amerikanerne" antyder at for å opprettholde en sunn livsstil alkoholbruk bør ikke overstige mer enn to drinker per dag for menn og én drink per dag for kvinner.

Mellom de to-drink maksimum, som opprettholder et sunt kosthold, og terskelnivået, noe som bringer om ALD, er overstadig drikking, som også kan føre til skade på leveren. Stadig drikking er definert av National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism som å oppnå en blodalkoholnivå som overstiger 0,08 prosent på grunn av forbruket av fem eller flere drinker for menn, som forekommer innenfor en anslått to-timers periode, eller fire eller flere drinker innenfor den samme tidsrammen for kvinner.

Andre medvirkende faktorer

Bare det faktum at en person oppfyller eller overgår terskelen drikking grense fast bestemt på å forårsake leverskader betyr ikke nødvendigvis at de vil pådra seg denne diagnosen. Flere faktorer bidrar til ALD, sto for den tilfeldige mottakelighet av sykdommen. En diett med høyt fettinnhold og lavt innhold av karbohydrater, for eksempel, har blitt vist å være en medvirkende faktor i ALD. Andre bestemt lenker til sykdommen, men har ikke vært så snevert sto for; både kjønn og genetikk er bevist predisposisjoner til ALD, men årsakene til denne sammenhengen har ennå å bli oppdaget.

Nikotin og kaffe

Noen mindre kjente bidragsytere --- inkludert nikotin og kaffe --- For å utvikle ALD er ofte forbundet med livsstil av overdreven drinkers. Alkoholikere som røyker mer enn én pakke sigaretter per dag er tre ganger så sannsynlig at kontrakten ALD enn de som røyker mindre enn en pakke per dag. At "morgenen etter" kopp kaffe, men kan faktisk være gunstig for stordrikkere. Det har blitt vist at alkoholikere som drikker fire eller flere kopper kaffe per dag er fem ganger mindre sannsynlig at kontrakten ALD enn de som ikke gjør det. Mens årsakene er mangelfulle, har koffein blitt utelukket som komponent i kaffe som bistår i en redusert sjanse for å pådra ALD.

Tips for alkohol Detoxing at Home

Alkoholisme påvirker nesten 76 millioner mennesker i året. Rehabiliteringssentre kan være upersonlig, og de tar betalt en premie for tjenester tvinger mange lider å velge hjem detox. Rådfør deg med legen din før du bruker noen metoder som er beskrevet i denne artikkelen.

Forberede Miljø

Rense ut kjøleskap, skap og noen gjemmesteder du holde alkohol. Hell alt innholdet i vasken og fjern eventuelle flasker eller bokser fra lokalene. Har venner eller kjære tar du å handle klart brus, flaskevann, høy-protein mat, brød-baserte og sukker-baserte elementer. Ha is utarbeidet i fryseren og få ekstra tepper eller dyner for sengen. Hvis du røyker, nå er ikke tiden for å slutte, sikre en kartong. Plasser rene fem-gallon bøtter ved sengen og i nærheten av noen stol eller sofa du hyppig. Spør en venn, er glad i, eller sponsor å bo hos deg i minst tre dager, og skrive ned telefonnumrene til flere personer.

Tilbaketrekking

Alkohol er en fysisk og mental avhengighet og når fjernet, vil kroppen din lider uttak starter på ca 48 timer med nøkternhet. Behandle kvalme og oppkast med massevis av klare væsker å holde kroppen hydrert eller suge på isbiter. Konsumere brød og sukker-baserte matvarer for å lindre risting hender eller kropp. Ta Motrin eller ibuprofen å kontrollere feber som kan oppstå og holdes varm som svetter vil bidra til å fjerne giftstoffer bygge opp fra kroppen din. Du kan føle seg urolig og irritert. Har partneren din massasje leggmusklene, skuldre, hode og nakke for å lindre stress. Sove så mye som mulig, men ikke bruk sovende aids. Når kvalme avtar, konsumere protein-baserte matvarer for å gjenvinne styrke. Ta en tur hvis det er mulig så snart du føler deg opp til det. Øvelsen vil bidra til å avlaste spenningen. Husk at symptomene vil avta. Hvis feber eller konstant oppkast vedvarer i mer enn 48 timer, må du kontakte legen din.

Group Support og Møter

Finn en støttegruppe møte i ditt område. Anonyme Alkoholikere har møter over hele verden til varierende tider på dagen og natten, og lokale rehabiliteringssentre holder polikliniske grupper på en regelmessig basis. Delta på et møte så snart du er i stand til å være opp av sengen. Disse gruppemøter vil hjelpe deg å forstå sykdommen du lider av, og gi deg hint og tips om hvordan å holde seg edru.

Miljømessige årsaker til alkoholisme

Foreldre som drikker

En av de største påvirkninger på barn er foreldrene. Så det er ingen overraskelse å høre at foreldre som misbruker alkohol ofte skape et miljø der barna etterligne deres atferd. Alkoholikere kan skape kaotiske atmosfærer som hindrer normal utvikling av sine barn. Alkohol foreldre er også mer sannsynlig å bli skilt, blir arbeidsledig, eller begår handlinger av vold i hjemmet. Denne typen miljø fører til barn av alkoholikere å være tre til fire ganger mer sannsynlig enn sine jevnaldrende til å slå inn alkoholikere selv.

Alder

På Washington University School of Medicine, oppdaget forskerne at jo tidligere du begynner å drikke, jo mer sannsynlig er det å utvikle avhengighet av alkohol. Ifølge Arpana Agrawal, som er professor i psykiatri ved Washington, og forfatter av studien, drikking før fylte femten "kan indusere endringer i den svært følsomme unges hjerne, som også kan endre en persons påfølgende genetisk sårbarhet for [alkoholavhengighet ]. " Hun sier også at «[t] slange som hadde sin første drink senere i livet viste langt færre tegn på alkohol avhengighet, til tross for genetisk predisposisjon."

Brukervennlighet obtainment

Fordi alkoholisme kan utløses ved å drikke i tidlig alder, er det viktig å granske årsakene til ungdoms alkoholmisbruk. En av de største faktorene som bidrar til ungdoms alkoholmisbruk, er den enkle som alkohol kan skaffes. Mange tenåringer som begynner å drikke ofte enten har falske ID-er, eldre venner som er villige til å kjøpe alkohol for dem, eller foreldre som drikker.

Peer Pressure

Det er ingen hemmelighet at tenåringer føler behov for å bli akseptert. Når deres venner drikker, føler de behov for å drikke også. Gruppepress er ikke alltid så opplagt som den er fremstilt i media. Det kan ofte være subtile, og utsiktene til venner kan påvirke en tenåring til å gjøre ting de normalt ikke ville gjøre. Å få status og godkjenning fra folk på din egen alder er en mektig kraft, og gruppepress bør ikke undervurderes når de vurderer miljøfaktorer som forårsaker alkoholisme.

Alkohol og Gad

Alkohol avhengighet kan føre til generalisert angstlidelse (GAD), en mental helse tilstand som forårsaker obsessive foruroligende og vanskeligheter fungerer i klasserommet eller på arbeidsplassen.

Alkohol Addiction

Alkohol narkomane er mer sårbare for GAD enn andre. Ifølge WebMD, kan alkoholabstinens også forårsake GAD.

Symptomer

Symptomer på GAD inkluderer bekymringer og frykt som forstyrrer ditt liv --- fører til søvnvansker, utmattelse og muskelsmerter, rapporterer HelpGuide.org.

Diagnose

Pasienter må vise symptomer på GAD i seks måneder før legene diagnostisere tilstanden, ifølge WebMD.

Behandling

Psykiatere og psykologer behandle GAD med en kombinasjon av reseptbelagte medisiner, inkludert midler som benzodiazepiner og antidepressiva, og atferdsterapi.

Andre årsaker

Andre miljøfaktorer kan utløse GAD, inkludert traumatiske hendelser, som for eksempel skilsmisser og endring av plassering, melder WebMD. I tillegg genetikk og hjernens kjemi spiller en rolle.