Digidexo.com

lyskesmerter hos menn

Nyre infeksjon symptomer hos menn

Nyre infeksjoner hos menn er forårsaket av bakterier som kommer inn gjennom urinrøret og reiser opp gjennom urinlederne, urinblæren og inn i nyrene. Infeksjoner i nyrene redusere kroppens evne til å behandle og filtrere avfall og hvis venstre ubehandlet kan føre til alvorlige nyreskader. Symptomene på nyre infeksjoner hos menn begynne med urinveisproblemer og kan spre seg til andre deler av kroppen hvis tilstanden ikke er ubehandlet.

Hyppig vannlating

Ifølge Mayo Clinic, kan nyre infeksjoner hos menn føre en hyppig behov for å urinere som er vedvarende selv etter vannlating, særlig om natten.

Smertefull vannlating

Smerte eller en brennende følelse under eller like etter vannlating er et vanlig symptom på nyre infeksjoner hos menn.

Magesmerter

Inflammasjon og trykk fra svelling og væskedannelse i og rundt nyrene kan forårsake magesmerter og distensjon.

Lyskesmerter

Smerter i lysken, setet og ryggen kan resultere fra nyre infeksjoner som sprer seg til blæren og urinlederne hos menn.

Fever

Nyre infeksjoner er forårsaket av bakterier som kommer inn gjennom urinrøret, og kroppens reaksjon på bakterier kan omfatte en høy feber og nattesvette.

Blood

Blood (hematuria) eller puss fra infeksjoner i nyrene kan gå over i urinen, som er et symptom på en alvorlig nyreinfeksjon og krever rask behandling.

Oppkast

Alvorlige nyreinfeksjoner som er igjen ubehandlet kan føre til kvalme og oppkast og resultere i tretthet og dehydrering.

Hva er årsaken til migrene hos menn?

Å ha en migrene kan gjøre det vanskelig eller umulig å oppnå dine oppgaver på jobb, kjøre bil eller ta vare på familien din. Selv om migrene er mindre vanlig hos menn enn hos kvinner, kan menn ha dem som et resultat av visse livsstilsfaktorer, miljøbetingelser og personlige vaner. The Mayo Clinic og det amerikanske National Library of Medicine gi mye informasjon om årsakene til migrene hos menn.

Angst

Migrene kan skyldes bekymringer og angst for å miste jobben din, økonomiske vanskeligheter og problemer hjemme.

Dehydrering

Dehydrering fra en intens eller anstrengende trening eller bare glemme å drikke nok vann kan føre til at du har migrene.

Anstrengelse

Fysisk anstrengelse fra aktiviteter som sport eller sprek sex kan utløse migrene, spesielt hvis du ikke er vant til intens aktivitet.

Mangel på søvn

Lange timer på jobb eller prøver å passe alt, fra tur med hunden til å vaske bilen din, kan det føre til migrene forårsaket av mangel på søvn.

Hoppe over måltider

Hvis jobben din krever at du er på farten, eller du ikke har nok tid til å ta en pause for lunsj, kan du få migrene fra å hoppe over måltider.

Stress

Press fra sjefen din, kan sorg fra et familiemedlem sykdom eller intens konkurranse med andre forårsaker følelsesmessig stress som resulterer i migrene.

Miljø

Plutselige endringer i været, høyder og tidssoner, samt gjenskinn fra solen, kan føre til at du har migrene.

Bekkensmerter hos menn

Bekkensmerter --- akutt og kronisk --- er relativt vanlig hos menn, men ikke så utbredt en klage som det er for kvinner. I de fleste tilfeller er bekkensmerter for lang eller kort varighet et tegn på at det er et problem eller annet sted i de nederste mage eller bekken regioner av kroppen, herunder spesielt tarmkanalen og urinveiene.

Nature of Pain

Bekkensmerter hos menn, ifølge sykepleier Gail Hendrickson, kan variere fra generalisert, men relativt mild ubehag eller periodisk kramper for intens, stikkende smerter. I en artikkel på Discovery Health nettsted, bemerker Hendrickson at ubehag kan være kort og flyktig, blinkende eller langvarig. Fordi bekkensmerter er en indikasjon på et problem et sted i det generelle området av kroppen, bør du fortelle legen din så snart som mulig, spesielt hvis smertene er intense og nådeløs.

Mulige årsaker

To av de vanligste årsakene til mannlig bekkensmerter er prostatitt, en betennelse i prostatakjertelen, og benign prostatahyperplasi (BPH), som er en noncancerous forstørrelse av prostata, ifølge MedlinePlus. BPH er mer vanlig hos menn som er 50 år eller eldre. Andre årsaker, ifølge Hendrickson, inkluderer bekken sammenvoksninger; seksuelt overførbare sykdommer, slik som gonorrhea eller chlamydia; peritonitt, en betennelse i slimhinnen i bukhulen; urinveisinfeksjon; epididymitt, en betennelse i rør som drenerer testiklene; tykktarmskreft; diverticulosis; gastroenteritt; nyrestein; og blindtarmbetennelse.

Hva å fortelle legen din

Fortell legen din så mye du kan om ditt nivå av smerte og dens varighet. Han vil også ønske å vite om smerten er utløst eller forverret av en bestemt aktivitet, for eksempel urinering eller avføring; om smerte er kramper, kjedelig, knivstikking eller bare en generalisert smerte; hvis andre symptomer følge smerte, slik som feber; og ditt nivå av seksuell aktivitet og om du ubeskyttet sex har.

Diagnose og behandling

Basert på beskrivelsen av din smerte og nyere medisinsk historie, legen din vil nesten helt sikkert bestille tester. Disse kan inkludere blodprøver; urinanalyse, muligens inklusive mikroskopisk undersøkelse av en urin kultur; og imaging tester, som for eksempel røntgen, computertomografi (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI). Behandling vil avhenge av den underliggende tilstand som forårsaker bekkensmerter. Mulige former for behandling omfatter antibiotika, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), avslapning og / eller fysioterapi, smertestillende medikamenter, og i ekstreme tilfeller kirurgi.

Prognose

Hvis en infeksjon er ansvarlig for din smerte, antibiotikabehandling mest sannsynlig vil løse problemet, selv om du må være påpasselig for en mulig gjentakelse. Hvis, derimot, er en slags kreftsvulst involvert, så prognosen vil avhenge av hvor tidlig det er detektert, og hvor godt den reagerer på behandling.

Hva er Tegn og symptomer på nyre infeksjoner hos menn?

Hva er Tegn og symptomer på nyre infeksjoner hos menn?


Nyre-infeksjon, også kjent som pyelonefritt, er en tilstand forårsaket av bakterier som kommer inn i urinrøret, og reiser opp urinveiene i nyrene. Infeksjon av nedre urinveiene kalles urinveisinfeksjon. Menn er mindre utsatt for urinveisinfeksjon enn kvinner fordi de har lengre urethras. Når infeksjonen utvikler seg i de øvre urin komponenter, er det da kalles nyre infeksjon. Sykdommen kan forårsake generell svekkelse og kan utvikle seg til nyresvikt og død hvis ikke riktig behandlet.

Symptomer på nyre infeksjon i menn

Nyre infeksjon hos menn oppstår når bakterier som vanligvis lever i tarmen forurense urinveiene og reise opp til nyrene. Symptomene vanligvis begynne med smertefull vannlating og feber, deretter feber, frysninger, smerte langs flankene, smerter i nedre del av ryggen, kvalme, oppkast og generell sykdomsfølelse. Pasienten kan føle seg ganske syk. Langvarige nyre infeksjoner kan oppstå, med smerter og feber som kommer og går. I eldre menn, kan det imidlertid være ingen av de vanlige symptomer på urinveisinfeksjon. I stedet kan symptomer på delirium, forvirring og blod sepsis oppstår.

Tegn på Nyre infeksjon i menn

Det er viktig at menn søker medisinsk behandling umiddelbart dersom noen av symptomene på nyre infeksjon er til stede. Din lege vil se etter tegn på feber og for ømhet langs sidene eller nedre del av ryggen og vil bestille en urinanalyse for å se om det er hvite blodceller eller bakterier i urinen din. Legen vil avgjøre om du synes å være lider av generell fysisk svakhet eller mental forvirring som kan tyde på nyreinfeksjon.

Hvordan Nyre infeksjon er diagnostisert

Å diagnostisere en nyre infeksjon, tar legen din medisinske historie og gjør en fysisk undersøkelse. Hun vil ta avgjørende signs-- puls, åndedrett og puls - og vil se etter tegn på dehydrering og ømhet i nedre eller midtre rygg. Hun vil også bestille en urinanalyse for å se etter bakterier i urin. Vanlige typer bakterier som er involvert i nyre infeksjon inkluderer Escherichia coli, Klebsiella, Proteus, Pseudomonas, Enterococcus og Staphylococcus saprophyticus.

Hvordan Nyre infeksjonen er behandlet

Hvis diagnosen indikerer nyreinfeksjon, vil legen bestille en empirisk antibiotikum som vil dekke alle sannsynlige typer bakterier som er involvert i infeksjonen. Ytterligere blod-og urinkulturer vil bli gjort i det medisinske laboratoriet. Når den spesifikke bakterien er isolert, vil legen gi eller forskrive antibiotika som best vil eliminere den. Fastsettelse av den riktige bakterien, og behandling av denne med den mest hensiktsmessige antibiotika som er viktig ved behandling av nyre-infeksjoner. Hjemmesykepleien er tilrådelig for ukompliserte tilfeller av nyreinfeksjon, men hvis kvalme og oppkast er alvorlig eller indikasjon på redusert nyrefunksjon, kan sykehusinnleggelse være nødvendig.

Faktorer som påvirker reproduktiv helse hos menn

Faktorer som påvirker reproduktiv helse hos menn


Den manglende evne til å få barn når du er klar til å bygge din familie er en livskrise. Par gjennomgå omfattende medisinsk testing i løpet av sine forsøk på å identifisere årsakene. Folk er overrasket over det faktum infertilitet er like vanlig hos menn som kvinner. Den styrende organ i reproduktiv behandling er American Society for Reproductive Medicine (ASRM). Ifølge ASRM, "For en av åtte par opplever problemer med å få gravide mannlig faktor problemer er involvert i omtrent halvparten av tilfellene." Det er mange årsaker til mannlig infertilitet.

Sperm

Den største grunnen for mislykket mannlig reproduksjon er mangler med sperm. Redusert antall spermier og problemer med sperm mobilitet og form er faktorer. The Mayo Clinic rapporterer at "sperm må være riktig formet og i stand til å bevege seg raskt og presist mot egget for befruktning å skje." Mengden av sæd et menneske er i stand til å produsere også direkte påvirker mannlig fertilitet.

Fysiske Komplikasjoner

Det er andre medisinske problemer som bidrar til mannlig infertilitet. Varicoceles er en vanlig diagnose forårsaker mannlig infertilitet. FertilityAuthority.com beskriver denne tilstanden som "forstørrede åreknuter i pungen som hindrer tilstrekkelig blodstrøm eller reversere blodstrømmen." Kirurgi kan være nødvendig for å løse dette problemet. Menn som ikke klarer å opprettholde en ereksjon eller har tidlig utløsning, eller retrograd ejakulasjon (sæd sluppet gjennom blæren i stedet for penis) kan også oppleve ufruktbarhet problemer.

Livsstil

Sunne livsstilsvalg resultere i en sunn mann hvis metabolisme og sperm produksjon og kvalitet er oftere i normalområdet. Atferd som røyking, overdreven rusmiddel, alkohol eller steroider kan redusere sædproduksjonen. Overdreven trening kan føre til økte nivåer av adrenal steroidhormoner som produserer under normale testosteronnivå. Langvarig eksponering for varme, fra badestamper, for eksempel negativt påvirke testikkelfunksjon. Fedme kan påvirke sædkvaliteten. Dårlig ernæring kan føre til diabetes påvirker blodsirkulasjonen.

Seksuelt overførbare sykdommer

Seksuelt overførbare sykdommer (SOS) er en hyppig diagnostisert årsaken til mannlig infertilitet. Vanlige Kjønnssykdommer som genital herpes og syfilis føre til sår på penis og testikler som hemmer reproduksjonspotensial. En annen velkjent STD, gonoré, infiserer testiklene. Denne tilstanden kalles epididymitt. Når diagnosen, kan noen kjønnssykdommer behandles med medisiner og infertilitet kan reverseres.

Betraktninger

Miljøet spiller også en rolle i mannlig infertilitet. Langvarig kontakt med plantevernmidler, stråling, maling og fører kan direkte påvirke testikkelfunksjon. Menn som velger å positivt endre sin livsstil og få riktig medisinsk behandling kan forbedre sine sjanser til å overvinne infertilitet.

Tegn og symptomer på leverkreft hos menn

Leverkreft er en vanlig og alvorlig kreft som rammer menn oftere enn kvinner. Det er den femte vanligste kreftformen på verdensbasis. Sciencedaily.com rapporter, "Menn utvikle leverkreft på det dobbelte av frekvensen av kvinner i USA. I andre land, spesielt i Asia, kan satsen for menn være åtte eller ti ganger så stor som for kvinner." Det har blitt anslått at 250.000 mennesker utvikler leverkreft hvert år. Leverkreft ofte viser noen tidlige varseltegn, og det kan bli alvorlig ganske raskt. Men det er symptomer på leverkreft som alle kan forstå og diagnostisere. Mange av disse symptomene er felles for både menn og kvinner, så er det noen forskjeller i symptomene etter kjønn. Det er flere hann-spesifikke symptomer, så vel. Ved å forstå disse symptomene og hvordan de samhandler, er det mulig å fange leverkreft tidlig.

Symptomer felles for begge kjønn

Som leverkreft skrider frem, vil smerter bli følt på høyre side av buk, ved leveren. Denne smerten vil ofte spre seg til høyre skulderblad og øke etter hvert som leverkreft fremskritt. Andre fysiske symptomer inkluderer feber, trøtthet, kvalme og oppkast. Gulsott eller gulfarging av hud og øyne, er et annet symptom. Massive utilsiktet vekttap er et annet faresignal. Og til slutt, forverret hepatitt eller cirrhose symptomer utvikles. Disse symptomene bør bli sett ut for når det er mistanke om leverkreft i begge kjønn.

Testikkel Hevelse

Oftest assosiert med testikkelkreft, testikkelkreft hevelse kan også oppstå i andre former for kreft. Kreft fra leveren kan ofte spredning til testikler. Hvis du har hevelse eller klumper på testiklene, varsle lege umiddelbart. Ofte vil menn ignorere dette problemet så klumpene er nesten alltid smertefritt.

Ereksjonsproblemer

Enhver kreft som oppstår i mannens mageregionen er sannsynligvis vil føre til ereksjonsproblemer. Kjønnsorganene er svært følsomme for endringer i kroppens kjemi og vil sannsynligvis reagere når noe er alvorlig galt. The Mayo Clinic viser flere medisinske problemer som forårsaker erektil dysfunksjon, blant annet hjertesykdom, bruk av tobakk, kreft, multippel sklerose, og selv ting som depresjon og angst. En mann med leverkreft vil ofte utvikle erektil dysfunksjon som kroppen forsøker å tilpasse seg endringer i kroppen hans. Erektil dysfunksjon er et forvarsel for mange sykdommer.

Forstørret brystene

Ofte vil menn som lider av leverkreft har forstørret brystene. Dette vil gå langt utover den normale størrelsen på en manns bryster og er også utover normal hevelse eller oppblåsthet som kan oppstå. De vil ofte hovne opp til størrelsen på en kvinnes bryster og vil være svært ubehagelig og noen ganger smertefullt å ta på. Dette symptomet er ganske rart og ikke et vanlig symptom på mange sykdommer. Dette er et viktig symptom å se opp for hvis du har mistanke om leverkreft. Ascites, eller væske hevelse i magen, bør også bli sett.

Blod i urinen

Blod i urinen er et annet tegn på leverkreft. Ofte forbundet med testikkelkreft eller prostatakreft, kan blod i urinen også være forårsaket av problemer i leveren. Når rammet av kreft, vil leveren ofte bli fylt med blod, og noe av dette blod vil gjøre det gjennom urinrøret og ut i urinen av den mannlige.

Er disse symptomene Automatisk leverkreft?

Disse symptomene er ikke nødvendigvis automatisk tegn på leverkreft. De er ofte tegn på andre former for kreft, inkludert prostata og testikkelkreft. Men disse symptomene er også vanlig å leverkreft hos menn. Hvis du har flere av disse symptomene, se en lege umiddelbart. Alle disse potensielle problemområder bør testes umiddelbart hvis kreft er mistenkt.

Bekken smerte syndrom hos menn

Bekkensmerter syndrom hos menn, noen ganger kalt prostatitt, er en tilstand som kan eller ikke kan ha en kjent årsak. De mest problematiske situasjoner er de der det ikke er noen sak som lett kan bestemmes. I slike tilfeller kan pasienter ofte til alternative medisiner eller andre løsninger for å finne lindring de trenger for å fungere normalt. I noen tilfeller kan noen finne disse teknikkene vil fungere. I andre tilfeller kan den personen som søker lettelse aldri finne det de leter etter.

The Cause

I noen tilfeller er årsaken til bekkensmertesyndrom knyttet til bakterier. I andre tilfeller kan det være en rekke ulike faktorer som spiller inn. Fordi begrepet prostatitt ofte refererer til symptomene heller enn årsakene, de mulige årsakene er mange.

Symptomer

Bekkensmerter syndrom hos menn kan ha mange forskjellige symptomer. Mens svært få menn vil ha alle symptomene, mange vil ha flere. En av de vanligste symptomene er smerter ved vannlatning eller ejaculating. Hyppig vannlating kan også være til stede. Smerte kan også oppleves i magen, korsryggen og / eller kjønnsorganer

Diagnose

Finne årsaken til bekkenløsning syndrom kan gjøres med urin, sæd eller blodprøver. Disse kan avsløre en bakteriell infeksjon. Andre, mer invasive tester kan bli brukt til å se på blæren, urinrøret og prostata.

Behandlinger

I de tilfeller av bakteriell infeksjon, er den mest vanlige måte å behandle tilstanden med antibiotika. Anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende midler kan også gi mye av lettelse i enkelte situasjoner. Andre har slått til muskel relaxers. Nøkkelen er å samarbeide med din lege og eksperimentere med ulike behandlinger for å finne en som fungerer.

Prognose

For de med bekkensmertesyndrom som har funnet en kontrollerbar årsak til ubehag, er prognosen ganske god. For de som har kroniske smerter og har prøvd ulike behandlinger uten å lykkes, kan tilstanden være en som en mann sliter med resten av livet.

Risikofaktorer

For eldre menn, sjansene er gode for at hvis de ikke har symptomer, de sannsynligvis aldri vil. For grunner stort sett uklare, synes tilstanden å plage yngre og middelaldrende menn. De med immun mangler og som nylig har hatt infeksjoner er også mer utsatt.

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet hos menn

Metabolic rate, eller den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier, bremser ned med 5% hvert år, men det er skritt som kan motvirke at tregere. Selvfølgelig er hver enkelt annerledes, så metabolske prisene varierer. Vi vet alle at heldig fyr som kan spise hva som helst og bli tynn, men de fleste menn opplever det motsatte som tiden går og se pounds legge opp på hver kalori. Her er en måte å increast stoffskiftet rate.

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet hos menn

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet hos menn

•  Spis hyppige, små måltider. Når du spiser 5-6 små måltider per dag (300 til 500 kalorier), er du mindre sannsynlig å finne deg selv skrubbsultne og fråtset på hva som er tilgjengelig. Dietter som oppfordrer spiser betydelig mindre mat i bare 3 måltider per dag kan gi vekttap resultater i starten, men som "hubpages" indikerer, når du spiser mindre, går kroppen inn i sult-modus og skattefunn kalorier, forårsaker stoffskiftet å avta betydelig . Når du spiser ofte, er kroppen din ikke er bekymret for å vente på neste tilstrømningen av kalorier, så det brenner hva det er gitt.

Bygg muskler ved å styrke eller styrketrening. Ifølge nettstedet "weightlossforall" og andre kilder, krever muskler mer kalorier for drivstoff enn fett. Så jo mer muskelmasse du har jo mer kalorier du forbrenner i løpet av dagen uansett om du jobber eller slapper av. Prøv å passe i 30 til 45 minutter med intens styrketrening 3 til 5 dager per uke for å stimulere muskelvekst.

Drikk rikelig med vann. Kroppen din trenger å være godt hydrert for å fungere skikkelig. Leveren er ansvarlig for å bryte ned og eliminere fett eller lagre det i kroppen, og mengden vann du drikker avgjør ofte hva leveren din gjør med fett. Når nyrene ikke er hydrert, kan de ikke fungerer så godt, så leveren har til å gå inn og hjelpe til. Når dette skjer, er fett lagres i stedet eliminert. Drikk nok vann slik at urinen er nesten klar i løpet av dagen.

Drikk 4-6 kopper grønn te per dag. En studie publisert i www.ncbi.nlm.nih.gov har funnet ut at å drikke grønn te kan øke forbrenningen hos mennesker med så mye som 17%, mest sannsynlig på grunn av sin ideelle blanding av katekiner, antioksidanter, og koffein. Seks kopper kan virke som mye, men grønn te-ekstrakt kosttilskudd har vist lignende resultater også.

øke ditt aktivitetsnivå, spesielt hvor mye tid du bruker på å gjøre cardio. Utøvelse av enhver type vil midlertidig øke metabolic rate, siden du brenne kalorier på en høy rente. Cardio øvelser som løping, hoppe tau eller sykling tendens til å brenne flere kalorier per minutt enn andre typer trening, så prøv å få plass i 20 til 40 minutter med cardio 3 til 4 ganger i uken. Den økning i metabolic rate er ikke midlertidig fordi kroppen din vil fortsette å brenne kalorier etter treningen som det reparasjoner og fylles kroppen din med de næringsstoffene som forbrennes.

Hint

  • Hold en logg av din vekttap eller kroppssammensetning, slik at du kan følge utviklingen din. Dette vil hjelpe deg å se hva som fungerer og hva som ikke er det.
  • Det er viktig å snakke med legen din før du starter en ny diett eller trening plan.

Testosteronmangel hos menn Symptomer

Testosteron er det viktigste mannlige hormonet. Det er delvis ansvarlig for utvikling av mannlige trekk og for en mannlig seksualdrift og ytelse. Testosteronmangel kan være medfødt eller kan utvikle under eller etter puberteten.

Hair

Testosteronmangel kan manifestere seg som redusert vekst eller tap av kroppshår, oftest påvirker skjegget.

Sex Funksjoner

Avtagende libido, erektil dysfunksjon og infertilitet kan alle resultat fra testosteronmangel.

Gynecomastia

Testosteronmangel kan føre til gynekomasti, eller over-utvikling av brystvev hos menn.

Muskler

Testosteron spiller en viktig rolle i å opprettholde muskelmasse. Testosteronmangel fører ofte muskler til å krympe.

Osteoporose

Testosteron er også viktig for helsen til bein. En mangel vil ofte føre til et tap i bentetthet og til slutt osteoporose.

Mood

Testosteronmangel kan påvirke ulike aspekter av humør. Symptomene kan være tretthet, problemer med konsentrasjon, humørsvingninger eller depresjon.

Urter for et hormon ubalanse hos menn

Urter for et hormon ubalanse hos menn


Tretthet, humørsvingninger, tynt hår og akne signalisere et hormon ubalanse hos menn. Symptomer vanligvis starter på 40 år, men kan slå menn i yngre alder. En mannlig hormonell ubalanse er hovedsakelig forårsaket av lave nivåer av testosteron og forårsaker ytterligere problemer hvis venstre ubehandlet. Naturlige behandlinger og urter er tilgjengelige for å behandle denne tilstand og gjenopprette normale nivåer av testosteron til kroppen.

Royale

Testosteron kan produseres naturlig i kroppen med de riktige urter og kosttilskudd, slik som royale. Denne urten er et kosttilskudd som fungerer som en tonic for det endokrine systemet, hjelper bukspyttkjertelen til å produsere mer insulin og testiklene til å produsere mer testosteron. Når den brukes i forbindelse med matvarer som soya, absorberer kropps disse urter lettere.

Damiana

Damiana er et supplement som brukes til å balansere mannlige hormoner og behandle erektil dysfunksjon. Den inneholder naturlige urter som stimulerer testosteron i kroppen og er også brukt som en mild afrodisiakum. Damiana inneholder store mengder jern, niacin og vitamin A, som alle drar den mannlige kroppen. Jern er viktig fordi det bidrar til overføring oksygen; uten at det, kan lungene ikke metabolisere oksygen til andre deler av kroppen. Niacin og vitamin A opprettholde sunne immun og fordøyelsessystemet. Vitamin A spiller også en sentral rolle i reproduksjonsprosessen for menn, inkludert reproduksjon av sperm og opprettholde riktig hormonnivåer.

Wild Yam

Wild yam er en urt med hormon balansering kvaliteter. Det stimulerer produksjonen av naturlige mannlige hormoner og inneholder store mengder sink som også er gunstig for den mannlige systemet. Wild yam er også brukt for leddgikt lettelse og forebygging av muskelkramper. Sink bringer vitamin A til leveren og er avgjørende for metabolizing dette vitaminet. Sink fordeler immunforsvar, fordøyelse, reproduksjon og fysisk vekst, samt opprettholder riktig hormonnivået hos menn. Det hjelper også produksjon insulin i mannlig sperm og holder prostata sunt.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er en kraftig urt som stimulerer kjønnskjertler samt styrker den mannlige reproduktive system. Denne urten er et hormon stimulerende som balanserer hormonnivåer, øker testikkelstørrelse og er ofte brukt for å øke fruktbarheten. Så Palmetto brukes for prostatitt samt og reduserer hevelse og inflammasjon i en forstørret prostata.

Gotu kola

Gotu kola er naturlig urte tonic som er effektiv som den øker sunn sirkulasjon i den reproduktive området, og leverer store mengder av viktige vitaminer og mineraler til kroppen systemet. Den ekstra oksygen gjort tilgjengelig fra økt sirkulasjon regulerer nivåene i det reproduktive systemet og hjelpemidler i å balansere hormoner.

Soyam

Soyam er en urte kosttilskudd som brukes til å behandle mannlig problemer. Det urt bidrar til å forebygge kreft i prostata og naturlig øker nivåer av testosteron. Den er rik på fytosteroler som er avgjørende for riktig hormonbalanse. Fytosteroler er forløpere til progesteron, som i sin tur metaboliserer til en form av testosteron. Fytosteroler er naturlige former av testosteron; Når menn lider av lavt testosteronnivå, immunsystemet kompromittert. Vektøkning og prostatacancer er også knyttet til lave nivåer av dette hormon.

Østrogen bivirkninger hos menn

Hos kvinner, hjelper østrogen overvåke reproduktiv helse, bryst vekst og andre viktige kroppsfunksjoner. Det kan ha en god del bivirkninger når beløpene stede endres. Mens dette kan være upraktisk i beste fall for kvinner, bivirkningene når østrogen er gitt til menn kan være enda mer skadelig.

Brystvekst

Den mest vanlige bivirkning av tilstedeværelse av forhøyede østrogennivåer er veksten av brystene, samt hevelse og ømhet i den regionen. Dette gjelder både for kvinner og for menn som tar østrogen eller som har en høyere enn gjennomsnittlig mengde av det i kroppen sin før medisinering.

Sex Drive

Siden en kvinnes sexlyst delvis er knyttet til hennes nivåer av østrogen, noe som øker østrogen i en kvinnes vil øke hennes sexlyst. Siden hos menn sexlysten henger sammen med testosteron, nettopp det motsatte vil skje hvis østrogen er introdusert til den mannlige anatomi.

Vaskulære bivirkninger

For begge kjønn, har østrogen blitt knyttet til en rekke problemer i sirkulasjonssystemet. Blodpropp kan bli vanlig, og hjertesykdom, brystsmerter og andre symptomer har alle blitt knyttet til økte nivåer av østrogen.

Pain

En annen mulig bivirkning for menn å ta østrogen er smerte og ømhet. Denne smerten kan være i brystet, ekstremiteter (spesielt i ledd som knær og ankler) eller injeksjonssteder. Ofte smerten er ledsaget av hevelse i det berørte området også.

Diverse bivirkninger

Mens det er altfor mange bivirkninger til liste, mange av dem påvirker begge kjønn mens du tar østrogen, ikke menn har noen andre muligheter til å bekymre seg for. Kortpustethet, problemer med syn, hudirritasjon, ny eller økt hårvekst og gulsott er alle mulige bivirkninger ved bruk av østrogen.

Årsaker til lavt testosteronnivå hos menn

Testosteron er et hormon som produseres naturlig i mennesker, og dets mangel er karakterisert ved en rekke fysiologiske og psykologiske bivirkninger. Mens noen medfødte tilstander forårsake lavt testosteron, kan det også skyldes skade, sykdom, infeksjon, og aldringsprosessen. Leger kan behandle denne tilstanden ved å administrere farmasøytiske testosteron.

Hva er Testosteron?

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som produseres i testiklene til menn (hvor den produserer sædceller), i små mengder i kvinnelige eggstokkene, og i binyrene av begge kjønn. Det binder seg til androgen-reseptorer i muskelvevet for å stimulere vekst ved å øke muskelproteinsyntese på innsiden av muskelceller. Testosteron fremmer også bentetthet og produksjonen av røde blodceller. Under puberteten, testosteron fører maskuline egenskaper som for eksempel en dypere stemme og økt ansikts-og kroppshår.

Symptomer på mangel

Fravær eller nedgang av naturlig testosteron produksjon kan produsere en rekke skadelige bivirkninger, inkludert redusert skjelettmuskelmasse, lav bentetthet (osteoporose), lavt antall røde blodceller (mild anemi). Menn kan også oppleve en høyere prosentandel av kroppen fett eller omfordeling av fettvev. Sviktende libido, erektil dysfunksjon, gynekomasti (utvikling av mannlige bryster), tretthet, depresjon og dårlig hukommelse og konsentrasjon kan også forekomme.

Menn med testosteronmangel kan også lider av høyt blodtrykk, økt risiko for hjerteinfarkt, åreforkalkning (oppbygging av plakk i, og åreforkalkning), og endringer i blod serum kolesterol.

Medfødte årsaker

To genetiske avvik kan føre til lavt testosteron hos menn. Klinefelters syndrom oppstår når den mannlige besitter en ekstra X-kromosom; menn med denne tilstanden mangler ofte mannlige egenskaper. Kallman syndrom resultater når hypotalamus produserer lave nivåer av gonadotropin-frigjørende hormon, som er en forløper som er nødvendig for testosteronproduksjon. Menn født uten testikler kan også lider av lave nivåer av testosteron.

Alkohol og Stress

Alkohol kan indusere så mye som en 20 prosent reduksjon i serumtestosteron (mengden som finnes i blodet). Over tid, kan leverskade påløpt av alkoholikere redusere dette til 50 prosent. Perioder med intens stress kan også resultere i lavt testosteron.

Skade og sykdom

Menn kan også oppleve en nedgang i testosteron forårsaket av levercirrhose, nyresvikt, hypertensjon (høyt blodtrykk), AIDS, sarkoidose (en sykdom som forårsaker betennelse i lungene og orgel vev), og skader på testiklene, hypothalamus, eller hypofysen.

Syfilis, hjernehinnebetennelse, og kusma er alle infeksjoner som kan føre til lavt testosteron. I tillegg kan noen medisiner, kjemoterapi og stråling behandlinger også føre testosteronnivå til å slippe.

Fedme, og både type I og type II diabetes kan også føre til lavt testosteron.

Aldring

En mann naturlige produksjon av testosteron begynner å avta etter 25 med en hastighet på om lag to prosent per år. Etter alder 80, produserer en mann bare rundt 20 prosent av sin topp testosteronnivå.

Behandling

Leger kan administrere humant choriongonadotropin (HCG) eller gonadotropin frigjørende hormon å behandle Kallman syndrom. Alle andre årsaker lavt testosteron blir behandlet av endogen (eksternt produsert) syntetisk testosteron. Når behandling brukes til å reversere eller lindre lave testosteron symptomer forårsaket av aldringsprosessen, er denne behandlingen kalles hormonbehandling.

Bryst utvikling hos menn

Menn er holdt til et ideal om styrke og maskulinitet i samfunnet, slik at de som lider av gynekomasti, som er brystutvikling hos menn, ofte føler forlegenhet eller skam. Omtrent 10 prosent av den voksne mannlige befolkningen lever stille med denne tilstanden.

Årsaker

Mannlige bryster kan utvikle seg i løpet av puberteten som kroppen går gjennom endringer i høyde, vekt og hormoner, og vanligvis dette fettvev avtar etter når en gutt er i tenårene. Men andre faktorer, som for eksempel genetiske lidelser, svulster, steroider, leversykdom, medisiner, nyresykdom, aldring og bruk av illegale rusmidler, kan forårsake denne tilstanden.

Symptomer

I tillegg til et overskudd av brystvev, hvis det er smerte, ømhet, betennelse eller væske fra brystvortene den enkelte bør se en lege.

Diagnose og testing

En fysisk undersøkelse og medisinsk historie utføres primært for å bestemme hvilken type av tester er nødvendig. Ytterligere tester inkluderer røntgenundersøkelse, mammografi, blod, CT scan, ultralyd, MR og vevsbiopsier. Selv om det er sjelden for en mann å ha brystkreft, kan det skje. Samtidig tilstanden kan være pseudogynecomastia eller falsk gynekomasti, noe som betyr at det er overflødig fettvev i brystet.

Behandling

Hvis gynecomastia er til stede i et utviklings mannlig uten åpenbar medisinsk grunn det går vanligvis inn i regresjon. Men hvis dette ikke skjer, eller en målbar mengde av smerte og ømhet er tilstede medikament kan være nødvendig.
Fettsuging er et alternativ for å fjerne vev fett, men hvis brystkreft er funnet en mastektomi kan være nødvendig for å fjerne vev fett og brystkjertel. Det er også vester og komprimering undertøy tilgjengelig for å hjelpe menn føler seg mer trygg.

Support

Menn som utvikler bryster kan oppleve depresjon eller ydmykelse, som sosiale situasjoner kan bli uutholdelig, spesielt aktiviteter som svømming. De kan også bli den stumpen av vitser. Det er viktig å snakke med en terapeut for å lære å overvinne forlegenhet og få et positivt selvbilde, og får støtte fra familie og venner er også oppmuntret. I tillegg er det samfunnet og online støtte grupper som kan hjelpe menn bånd med andre mot det samme tilstand.

Forebygging

Selv om det er støtte alternativ, er det også betong skritt som kan tas for å redusere risikoen for å utvikle denne tilstanden. Hvis du tar medisiner, ta kontakt med legen din for å finne ut om det er ansvarlig, og redusere eller eliminere alkoholforbruk. Ikke bruk stoffer som amfetamin, heroin, marihuana, androgener eller steroider og spise sunt og trene for å bygge muskelmasse.

Grunner for høy testosteronnivå hos menn

Testosteron er et mannlig hormon opprettet i hypofysen som påvirker funksjoner som reproduksjonssystemet, hjernen og karsystemet. Selv om funnet i begge kjønn, er det mye mer vanlig hos menn. Hormonet treffer sitt høydepunkt når en mann er ca 40 år.

Definisjon

Høye testosteronnivå er definert som i menn i alderen overstiger 1080 nanogram per desiliter (ng / dl) 20 til 39, 890 ng / dl hos menn i alderen 40-59, og 720 ng / dL hos menn 60 år og eldre.

Årsaker

Unormale testosteronnivåer er forårsaket av genetikk, eller bruken av testosteron-anriket stoffer slik som steroider.

Positive effekter

Ifølge en studie i The Journal of Behavioral Medicine, var menn med over gjennomsnittet testosteronnivå med lavere risiko for høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og fedme enn andre menn.

Negative effekter

Høye nivåer av testosteron kan være et tegn på kreft i testikler, prostata eller binyrene, samt hypertyreoidisme og leversykdom.

Behavior

Menn med høyt testosteronnivå er mer sannsynlig å røyke, mer sannsynlig å drikke fem eller flere alkoholholdige drikker om dagen, og mer sannsynlig å ha hatt et seksuelt overførbar sykdom enn andre menn, ifølge en 1999 studie ved Pennsylvania State University.

Hvordan redusere østrogen hos menn

Østrogen er et hormon som er tilstede i kvinner, og i små mengder i menn. Menn trenger litt østrogen for kroppen sin for å fungere skikkelig. Hvis menn har høye mengder av østrogen i kroppen, kan det skape noen uønskede bivirkninger som prostata problemer, lav sexlyst, økt kroppsfett, risiko for hjertesykdom, og større bryststørrelse eller gynecomastia. Høyere østrogennivået er funnet hos menn som er eldre enn 50 og de som bruker anabole steroider, som er medisiner som øker bein vekst og appetitt. Kan senkes østrogennivået hos menn ved å følge en bestemt diett og retningslinjer.

Hvordan redusere østrogen hos menn

•  Ta kontakt med legen din dersom du opplever noen av symptomene nevnt ovenfor og bli testet for å finne ut om du har høye østrogennivået. Hvis nivåene er høye, kan livsstil og kosthold endringer hjelpe deg lavere østrogen mengder i kroppen.

Opprettholde en sunn kroppsvekt ved å praktisere en godt balansert diett lav på fett og høy i frukt og grønnsaker. Sammen med et sunt kosthold, trene regelmessig - minst 30 minutter en dag med moderat-til høyintensiv trening som sykling, løping eller vekttrening.

•  Begrens mengden av alkoholholdige drikker du drikker ikke mer enn én drink per dag. Siden østrogen er behandlet gjennom leveren, kan alkohol redusere leverens evne til å bryte ned østrogen og kan øke nivåer som et resultat.

Konsumere mer fiber i kosten. Østrogen legger til gallesyrer produseres av leveren og fiber pinner til syrer. The fiber bidrar til å fjerne østrogen fra kroppen.

Redusere eller eliminere inntak av soya protein, som er nær den kjemiske sammensetningen av østrogen.

Vurdere å ta reseptbelagte medisiner som humant choriongonadotropin hvis en diett og livsstilsendring ikke lavere østrogennivå. HCG bidrar til å øke testosteronnivået i kroppen. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hvilken medisinering er riktig for deg.

Hvorfor gjør testosteron hos menn Reduser?

Testosteron er en av de mest viktige hormoner produsert av hann-legemet. Det bidrar til å bygge muskler og bein, produsere kjønnshår og kroppshår, og opprettholde en sexlyst. Sædproduksjonen er også påvirket av testosteron. Nivåene av testosteron i en manns kropp kan minske på grunn av alder, sykdom eller andre ukjente årsaker.

Fact

Hypogonadisme er den riktige medisinske termen for lavt testosteron. Hos menn, oppstår det når kjønnskjertlene mislykkes i å produsere et normalt nivå av testosteron. Det er noen ganger referert til som mannlig overgangsalder eller Ufrivillig.

Årsaker

Ifølge Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, er lavt testosteron forårsaket av en rekke årsaker. Trauma til kroppen, slik som kjemoterapi eller eksponering for stråling kan redusere testosteron. Alder, hormonelle lidelser, medisiner og genetiske forhold kan også redusere testosteron.

The Age Factor

Menn naturligvis oppleve en nedgang i testosteron som de gamle. I boken The Male biologiske klokken, står det at mannlige testosteronnivå falle med én prosent per år starter i en alder av 30. Dette er en hormonell forandring som ligner på når kvinner opplever menopause.

Unge menn

Det er mulig for unge menn å ha lavt testosteron. Hvis det er tilfelle, er det vanligvis stammer fra et problem med genetikk, testiklene, hypofysen eller hypothalamus.

Signs

Ifølge MensHealthNetwork.org, tegn på lavt testosteron hos menn inkluderer lav sexlyst, erektil dysfunksjon, depresjon, osteoporose, brystforstørrelse, og tretthet.

Behandling

Ifølge MenHealthNetwork.org, det er FDA-godkjente testosteron erstatning terapi. Tilgjengelige metoder for behandling omfatter patcher, injeksjoner, og gni-on gels.

Hvordan redusere mengden av testosteron hos menn

Testosteron spiller en stor rolle i å bestemme maskuline fysiske egenskaper og hjernens utvikling. Høyere enn normalt nivå av testosteron kan være skadelig for en manns helse. Forhøyede testosteronnivå kan gjøre menn mer tilbøyelig til å røyke, drikke alkohol overdrevet, og hvis den forblir ubehandlet, skape stemningslidelser forbundet med aggressiv og risikofylt atferd. Menn med høyt testosteronnivå er også større risiko for å utvikle prostatakreft og leversykdom. Du kan senke testosteronnivået ved å endre kostholdet og opprettholde en sunn livsstil.

Hvordan redusere mengden av testosteron hos menn

•  Reduser mettet fett inntak. Mettet fett er ofte funnet i animalsk kjøtt. Menn med høyt testosteronnivå bør unngå mettet fett som kan forverre høyt testosteron symptomer og øke sin risiko for å utvikle kreft. Erstatte mettet fett med enumettet fett som finnes i fisk og oljer som oliven, raps og peanøtt.

spise en diett høy i fiber. Økt fiberinntak sammen med en mettet fettreduksjon kan vise en 12 prosent reduksjon i testosteron og andre androgen hormoner.

Reduser usunn alkoholbruk og eliminere røyking og / eller narkotikamisbruk. Mens alkohol, røyking og narkotika misbruk kan etter hvert lavere testosteron overtid, et daglig inntak av usunne stoffer kan øke høyt testosteron symptomer, som kan føre til for tidlig død.

Konsumere sunne mengder rødvin som det har antioksidantegenskaper, avgjørende for sunn hjertefunksjon og redusert prostata kreft risiko. Rødvin tatt i moderate mengder kan hemme testosteronproduksjonen.

Tenk medisiner som vil senke testosteron. Konsultere med en lege på de beste helse og narkotika alternativer tilgjengelig. Medikamenter som reduserer testosteronnivået hos menn kan positivt forandre humør og helsemessige problemer forbundet med å ha høyt testosteron.

Medikamenter som reduserer testosteron hos menn

Vanligvis når spørsmålet om hormoner er vurdert, er det i sammenheng med kvinner og om ikke å starte hormonbehandling. Men kan hormonnivået være en viktig sak for menn også, og narkotika kan brukes til å senke testosteronnivået hos menn.

Hvorfor?

The American Cancer Society sier at testosteron kan faktisk gjøre prostatakreft vokse. Senke testosteronnivå kan krympe og bremse veksten av prostatakreft hos noen pasienter.

LHRH Analoger

Luteiniserende hormon-frigjørende hormon narkotika (LHRH analoger) virker ved å redusere mengden av testosteron laget av testiklene via injeksjon eller liten oppdatering. I første omgang vil nivåene stige før slippe betydelig.

GnRH-antagonister

Drugs.com fastslår at gonadotropinfrigjørende hormon (GnRH)-antagonister, slik som Degarelix, arbeid ved å senke mengden av testosteron i blod. Medikamentet injiseres.

Bivirkninger

Bivirkningene av testosteronsenkende medikamenter, men er ikke begrenset til nedsatt sexlyst, høyt blodtrykk, svimmelhet, kvalme, forstoppelse, smerte mens urinering og rask hjerterytme. Kontakt legen din hvis disse vedvarer.

Østrogen og Anti-androgener

I det siste, ble østrogen (det kvinnelige kjønnshormonet) som vanligvis brukes til å senke testosteron; er det imidlertid sjelden brukt på grunn av dets bivirkninger. Anti-androgener hindre kroppen fra å bruke noen form for androgener (mannlige hormoner).

Forsiktig

Disse stoffene bære med seg bivirkninger som varierer fra pasient til pasient. Ta kontakt med din lege og utdanne deg selv på alle de tilgjengelige behandlinger før de bestemmer seg for en.

Nivåene av testosteron hos menn og kvinner

Testosteron er et hormon som finnes i både menn og kvinner, selv om det regnes som en mannlig hormon. Kvinner produserer mye mindre testosteron enn menn. Hos menn er testosteron produseres av testiklene, mens hos kvinner, eggstokkene lage testosteron.

Testosteronnivå i aldring menn

Hos menn er det ingen bevis for en stor drop-off i testosteron produksjonen senere i livet, eller tilsvarende en mannlig overgangsalder. The National Institute on Aging bemerker at det kan være noen reduserte nivåer i forhold til ungdom og unge voksne, men nivåene ikke faller betydelig.

Testosteronnivå i aldrende kvinner

En kvinnes testosteron nivået vil avta gradvis med alderen, ifølge Mayo Clinic. Det er ikke en hurtig dropping av testosteron med overgangsalderen, med mindre det forekommer på grunn av hysterektomi-indusert menopause.

Testing av Nivåer

Testosteronnivå kontrolleres via en blodprøve når kvinner viser mannlige seksuelle egenskaper, for eksempel en dypere stemme, økt kroppshår eller når perioder er uregelmessig. Nivåene er sjekket hos menn som lider av impotens eller infertilitet, eller gutter for tidlig eller sent innsettende pubertet.

Normale testosteronnivå

Hos kvinner, se etter en lesning av 20 til 80 ng / dL, eller nanogram per desiliter. I menn, er en normal testosteron nivå i 300 til 1000 ng / dL rekkevidde, ifølge National Institutes of Health.

Unormale nivåer

Økt testosteronnivå kan tyde på kreft, polycystisk ovarialsyndrom, tidlig pubertet eller medfødt adrenal hyperplasi. Redusert nivå kan bety forsinket pubertet, kronisk sykdom, eller forstyrrelser i hypofysen eller testikler.

Kan testosteronbehandling gjenopprette fruktbarheten hos menn?

Kan testosteronbehandling gjenopprette fruktbarheten hos menn?


Hypogonadisme, eller kronisk lavt testosteron, er en av de viktigste årsakene til mannlig infertilitet. Ifølge en felles rapport fra Dulaney Foundation og "Review of Endocrinology", "Det er anslått at 13 millioner mennesker i USA alene er berørt av hypogonadisme, men likevel mindre enn 10% av disse mennene faktisk søke behandling for sykdommen. " I de senere år har leger vært eksperimentere med testosteron tilskudd for å gjenopprette mannens fruktbarhet.

En viktig hormon

Testosteron er et viktig hormon i menn. Mangeltestosteronnivå forårsake erektil dysfunksjon, lav sædkvalitet, og andre problemer knyttet til mannlig infertilitet.

Testosteron tilskudd

Leger kan foreskrive testosteron tilskudd i form av injeksjoner, patcher, piller, eller gels avhengig av alvorlighetsgraden av mangel.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger av testosteron tilskudd hos menn inkluderer forstørrede bryster, søvnapné, og hudirritasjon fra gel eller lapp søknad

Sperm Count Reduction

Dessverre, mens testosteron tilskudd kan bidra til å oppnå og opprettholde en ereksjon og forbedre andre fysiske barrierer for unnfangelse, melder Dr. Paul Turek at "Faktisk null sperm teller oppstå i nitti prosent av pasientene innen 10 uker etter oppstart av behandling."

En kombinasjon av teknikker

Gitt den uheldige bivirkning av lav sædkvalitet, er andre behandlinger ofte nødvendig for menn med hypogonadisme å reprodusere. Assistert befruktning teknologier (ART), som kunstig inseminasjon og in-vitro fertilisering, kan omgå komplikasjoner forbundet med lav sædkvalitet.