Digidexo.com

paraneoplastisk nevropati

Paraneoplastisk syndrom og sensorisk nevropati

Paraneoplastisk syndrom og sensorisk nevropati


Paraneoplastiske syndromer som oppstår i løpet av mange former for kreft. Disse syndromene er ledsaget av mange typer av neuropati. Paranoeplastic syndromer og knyttet nevropati antas å være sekundære symptomer på grunn av stoffer utgitt av svulster. Symptomer kan også oppstå på grunn av antistoffer som kjemper mot kreftsvulster. Disse antistoffene så kryss-reagere med andre kroppsvev. Omtrent 20 prosent av kreftpasienter utviser paraneoplastic syndromer. Disse ofte gå ubemerket hen.

Kreft Associated med paraneoplastic syndromer

Mange typer kreft involverer paraneoplastic syndromer. Den vanligste inkluderer lungekarsinom, leverkreft, nyrekreft, leukemi, brystsvulster, lymfomer, nevrale kreft, ovarietumorer, bukspyttkjertel kreft og mage kreft.

Perifer nevropati

Den vanligste nevropati er perifer neuropati. Det er vanligvis distale (lenger bort fra kjernen av kroppen), og produserer mild sensorisk tap, svakhet og fraværende reflekser. Denne type nevrologisk paraneoplastic syndrom er vanskelig å skille fra andre symptomene som følger ulike kroniske sykdommer.

Subakutt sensorisk nevropati

Subakutt sensorisk nevropati er en sjelden, men mer spesifikk form for perifer neuropati. Det er en degenerering av dorsal root ganglia. Ataxia er erfaren, men med lite utvikling av motorisk svekkelse. Dette er vanlig i lungekreft, og det er ingen kur.

Guillain-Barré syndrom faller også innenfor perifer neuropati kategorien. Dette er vanlig hos personer med diagnosen Hodgkins lymfom.

Eaton-Lambert syndrom

Eaton-Lambert syndrom er en immunrespons. Det er myasthenia-lignende av natur. Dette syndromet fører til svakhet i beina. Bulbar og øyemuskler blir spart. Dette syndrom er forårsaket av en svekket frigjøringen av acetylcholin fra nerveterminaler. Det er presynaptisk. Dette syndrom kan utvikle seg, gå forut for eller være etter det har vært en diagnose av kreft. Oftest funnet i menn, Eaton-Lambert syndrom følger ofte små eller havre cellekreft i 70 prosent av tilfellene.

Pasienter kan oppleve svakhet, tretthet, smerter i proksimale muskler, tørr munn, perifere parestesier, ptose og erektil dysfunksjon. Pasientene vil vanligvis har redusert eller mistet dype senereflekser.

Subakutt Cerebellar Degeneration

Subakutt cerebellar degenerasjon forårsaker progressive arm og ben ataksi som er bilateral. Nevrologiske tegn kan være til stede, inkludert demens, nystagmus, oftalmoplegi, extensor plantar skilt, dysartri og arm engasjement. Dette degenerasjon er progressiv og invalidiserende. Denne tilstanden kan gå forut for kreft ved uker eller år. De vanligste formene for kreft som følger med denne tilstanden er brystkreft og eggstokkreft. Forbedring er mulig etter vellykket kreftbehandling.

Subakutt Motor Nevropati

Subakutt motorisk nevropati er sjelden. Svakhet oppstår i nedre og øvre ekstremiteter uten smerter. Dette er mest vanlig hos personer diagnostisert med lymfekreft. Forbedringer er ofte opplevd.

Subakutt nekrotiserende Myelopati

Subakutt nekrotiserende myelopati innebærer stigende motorisk og sensorisk tap, noe som er svært rask. Den grå og hvit substans i ryggmargen er der tapet oppstår. Dette fører til paraplegi. Nekrose kan vises på en MR.

Ergoterapi for nevropati i hendene

Ergoterapi for nevropati i hendene

Perifer neuropati er en nevrologisk tilstand som resulterer fra nerveskader. Det fører til nummenhet, smerter, og fingerferdighet og koordinasjonsproblemer. Nevropati kan skyldes nerve traumer, vitaminmangel, infeksjoner, arvet lidelser, autoimmune sykdommer som lupus og leddgikt, og kroniske tilstander som diabetes og leversykdom. Nevropati symptomer kan administreres med et sunt kosthold, regelmessig mosjon og medisiner, samt med ergoterapi.

Ergoterapi for Nevropati

Mens fysioterapi løser styrking av muskler og å holde et bredt spekter av bevegelse, er ergoterapi brukes til å hjelpe deg å takle virkningen nevropati kan ha på ulike aspekter av livet ditt. Ergoterapi forbedrer sensoriske og motoriske ferdigheter, lærer deg selv-og omsorgstjenester i institusjon og sikkerhet bevissthet, og gir deg teknikker for å opprettholde mobilitet, stabilitet og omfanget av bevegelse med hendene og fingrene.

Bruk ergoterapi å komme opp med alternative måter å utføre dagligdagse oppgaver som ellers kan være vanskelig. Hvis du har problemer med å kneppe skjorter, for eksempel, kan ergoterapi være nyttig i å gi deg en ny teknikk, eller et spesielt verktøy som kan hjelpe i å gripe knapper og passerer dem gjennom looper.

Ergoterapi for nevropati legger vekt på å beskytte deg selv mens du utfører dagligdagse oppgaver. Fordi mange nevropati pasienter mister følelsen i hendene og føttene, kan det være nødvendig å ta flere skritt for å sikre at hverdagslige oppgaver er trygge. Før bading eller dusjing, bruk et termometer for å teste temperaturen i vannet. Bruk alltid grytekluter når matlaging eller håndtering elementer på en ovn eller i en ovn, og bruke tykke hansker når du vasker retter eller arbeider med skarpe redskaper. Slitasje med lav eller flat-heeled sko som er av en passende størrelse, og bruke tykke sokker for å beskytte mot gnagsår. Inspiser hender, føtter og huden av andre nevropati rammede områdene daglig for noen skrubbsår, blemmer, brannskader eller sår, og behandle eventuelle skader omgående.

Snakk med din lege om ergoterapi. Den er tilgjengelig på resept bare, og din lege kan være i stand til å anbefale en bestemt ergoterapeut eller terapeutisk senter som er bedre erfaren og / eller utstyrt for å hjelpe deg å arbeide forbi nevropati-indusert begrensninger.

Hva er behandlingen for dysautonomia nevropati?

Hva er behandlingen for dysautonomia nevropati?


Dysautonomia er en tilstand som påvirker funksjonen av det autonome nervesystemet. Dysautonomia kan presentere seg i en rekke symptomer inkludert autonom nevropati. Dysautonomia har flere behandlingstilbud spesielt for autonom nevropati som prednison, plasma bytte eller intravenøs gammaglobulin, ifølge Dinet.org.

Prednison

Prednison er et stoff av kortikosteroid familien. Prednison reduserer betennelse og har en immunsuppressiv effekt, ifølge RxList.com.

Plasma Veksling

Plasma utveksling kan vise fremgang i nerve funksjon i nevropati og nerve degenerasjon, ifølge Cochrane.org.

Intravenøs gammaglobulin

Intravenøs gammaglobulin behandlinger kan hjelpe i akutte nevropati tilfeller. Intravenøs gammaglobulin kan være nyttig i behandling av immunsystemrelaterte nerveproblemer, ifølge Medscape.com.

Florinef

Florinef er en vanlig behandling for dysautonomia. Det øker væskeretensjon og blodtrykk. Dette er spesielt nyttig for dysatunomia tilfeller med hypotensjon.

Væsker og Salt Intake

Dysautonomia pasienter ser nytte av å øke vann og saltinntaket. Dette skaper mer blodvolum og kan hjelpe med blodtrykk regulering, ifølge Dinet.org.

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling


Nevropati er en progressiv lidelse som kan føre til intens, invalidiserende smerter. Leger kan foreskrive medisiner som tilbyr liten eller ingen lindring, og når disse medisinske behandlinger mislykkes, kan du se etter alternative behandlinger. Homøopatisk medisinen kan prøves alene eller i kombinasjon med andre former for behandling.

Hva er homeopatisk medisin?

Homeopatisk medisin har eksistert i over 200 år. Bruksområder omfatter behandling av sykdommer og tilstander ved å bruke stoffer som fremkaller lignende symptomer hos friske mennesker. Pasienter tar disse stoffene i utvannet mengder inntil kroppen utvikler en toleranse for dem. Når dette skjer pasienter kan deretter ta disse stoffene i mindre utvannet former.

Homeopatisk behandling og nevropati

Flere homeopatiske stoffer kan lindre nerve smerte av nevropati inkludert Aconitum som tilbyr avlastning for skyting smerter, belladonna som lindrer smerter som kommer plutselig, og hypericum som lindrer smerter i fingre og tær.

Andre symptomer

Andre symptomer på nevropati kan også svare på homeopatisk behandling. Cantharsis kan gi lindring til prikking og brenning, mens Mag Phos kan stoppe muskel kramper og spasmer.

Betraktninger

Homeopatiske midler er regulert på samme måte som over-the-counter (OTC) narkotika, bortsett siden homøopatiske produkter inneholder lite eller ingen aktive ingredienser, har de ikke gjennomgår det samme sikkerhetstesting som resept og nye reseptfrie legemidler.

Advarsel

Ikke bruk homøopatiske midler i stedet for foreskrevet medisinsk behandling. Alltid informere legen din om homøopatisk behandling du bruker.

Er det allikevel å Reverse nevropati?

Er det allikevel å Reverse nevropati?


Nevropati (nerveskade) har mange mulige årsaker. Potensial til å reversere nevropati avhenger av hvilken type av nerve berørt og om du har arvet eller ervervet nevropati.

Årsaker

Årsaker til nevropati inkluderer eksponering for giftige stoffer eller sykdommer som diabetes eller alkoholisme. I mange tilfeller er årsaken ikke kan identifiseres. Å bremse utviklingen av nevropati eller reversere skader avhenger identifisere årsaken.

Arvelig nevropati

Arvelige sykdommer, som Charcot-Marie-Tooth sykdom eller Friedreichs ataksi noen ganger føre til nevropati. Arvelig nevropati er mindre sannsynlighet for å være reversible enn ervervet nevropati. Ifølge Medline Plus, de fleste arvelige nevropatier har ingen kur. Noen av disse forhold fører til permanent, irreversibel nerveskader.

Underliggende tilstander

Nevropati forårsaket av underliggende forhold kan behandles. For eksempel, hvis du har nevropati som en komplikasjon av diabetes, kan du arrestere progresjon av nevropati ved å holde stram kontroll over blodsukkeret.

Eksterne årsaker

Hvis du har nevropati fra eksponering for giftige stoffer, kan eliminere årsaken reversere skader. Avvikling rusmisbruk kan arrestere nevropati forårsaket av alkoholisme eller narkotikamisbruk.

Betraktninger

Å gjøre sunne livsstilsvalg som for eksempel å opprettholde en sunn vekt, spise en balansert diett, være aktiv og unngå alkohol misbruk kan bidra til å forsinke den fysiske utviklingen av enkelte former for nevropati.

Hva er behandlingen for aksonal Demylinizing nevropati?

Hva er behandlingen for aksonal Demylinizing nevropati?


Perifer neuropati er en nevrologisk lidelse som påvirker kroppens motor, sensoriske og hos noen pasienter, autonome nerver. Årsaker inkluderer diabetes, HIV, vitaminmangel, alkoholisme eller reaksjoner på enkelte medikamenter. Fremskritt innen diagnostisk testing tillater leger å bestemme den mest passende behandling for de ulike typer nevropatier.

Vanligste behandlingene

Nevropati er klassifisert av en elektrofysiologisk eksamen, som gir svar på om myelin skjede eller axon av det perifere systemet påvirkes. Hos noen pasienter er perifer neuropati fast bestemt på å være aksonal og demyeliniserende. For mange av disse pasientene, behandlinger inkluderer steroider, andre reseptbelagte medisiner og / eller et plasmautskifting.

Plasma-utveksling, eller plasmaferese, innfører plasma som er fritt for antistoffer og immunceller tilbake inn i legemet, og dermed begrense betennelsen og undertrykke immunforsvaret. En intravenøs dose av immunoglobins kan fungere som antistoffer, som også kan bremse aktiviteter av immunsystemet.

Arvet Perifer nevropati

Ingen kurer har blitt funnet for arvet perifer neuropati. Imidlertid kan symptomene bli styrt og minsket. Kramper kan lindres gjennom trening fordi det styrker musklene og menigheter utenfor sløse av muskler i lemmer som er lammet. Pasienter med arvelige former av tilstanden bør også verve kosttilskudd strategier for å hjelpe takle gastrointestinale symptomer.

Behandlinger Gjennom Healthy Living

Ved diagnose, bør pasienter med denne formen for perifer neuropati slutte å røyke, så det constricts blodkar, redusere tilførselen av viktige næringsstoffer til de perifere nerver i hele kroppen. Dette kan forverre symptomene og føre til ytterligere skade.

Diabetikere som lider denne formen for nevropati bør være spesielt flittig i omsorg for sine føtter og noen sår. Dette vil lette symptomene og anspore regenerering av nerver.

Nevropati syndrom

Nevropati syndrom


Perifer nevropati er en tilstand som involverer problemer med det perifere nervesystemet, som forbinder hjernen og ryggmargen til resten av kroppen. Problemer med disse nerver kan føre til nummenhet, smerte eller redusert muskelkontroll.

Årsaker

Perifere nerveskader kan resultere fra en myriade av årsaker, blant annet diabetes, kreft, uremi, AIDS, hepatitt, spedalskhet, kjemisk eksponering og langvarig eksponering for kulde.

Symptomer

Symptomer på perifer neuropati varierer avhengig av hvilke nerver er skadet. Mulige symptomer er smerter, nummenhet, brennende følelse, svakhet, rykninger, muskelkramper, tåkesyn, oppblåsthet og svimmelhet.

Diagnose

Perifer nevropati kan bli diagnostisert gjennom en EMG (elektromyografi), nerve biopsier eller nerve og ledninger tester. Leger kan også be om blodprøver eller røntgen.

Behandling

Perifer nevropati kan ofte bli behandlet ved å behandle en underliggende årsak som diabetes. Fysioterapi og sikkerhetstiltak som vernesko kan også hjelpe folk med perifer neuropati.

Komplikasjoner

Perifer neuropati kan noen ganger føre til arrdannelse, misdannelse, arytmi, puste og svelge problemer, redusert selvfølelse og behovet for amputasjon.

Hva er sensorisk nevropati?

Hva er sensorisk nevropati?


Sensorisk nevropati er en type perifer neuropati som involverer skade på sensoriske nerver. Dette er de nervene som videresende informasjon om sanseopplevelser som en lett berøring eller smerte av en mindre skade.

Fakta

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, har mer enn 100 typer av perifer neuropati blitt identifisert. Sensorisk nevropati kan føre til en lang rekke symptomer fordi sensoriske nerver har høyt spesialiserte funksjoner.

Symptomer

Symptomer på sensorisk nevropati omfatter nummenhet, prikking og smerter, spesielt i hender og føtter. Skade på sensoriske nervene resulterer ofte i en manglende evne til å føle smerte eller endringer i temperaturen.

Komplikasjoner

Nerveskade kan føre til en manglende evne til å koordinere kompliserte bevegelser, for eksempel å feste en knapp. Amputasjoner er ofte et resultat av infiserte sår som ikke ble behandlet på grunn av tap av smerte sensasjon.

Behandling

Behandling av sensorisk neuropati er rettet mot en reduksjon av symptomer. Medisiner foreskrevet bistå i å blokkere spontane nerve utslipp. Eksempler på denne typen medisiner inkluderer Lyrica og Neurontin.

Betraktninger

Vedta sunne vaner, som å spise sunn mat og bli mer fysisk aktiv. Velg komfortable sko for å bidra til å redusere smerte fra å gå. Inspisere føttene daglig for kutt eller sår.

Nye utviklingstrekk i behandling av perifer nevropati

Nye utviklingstrekk i behandling av perifer nevropati


Perifer nevropati er en nevrologisk lidelse som involverer skadet sensoriske nerver i ekstremiteter. Symptomer inkluderer prikking, svie, muskelatrofi eller nummenhet. Mens det er ingen kur, er det noen lovende nye utbygginger i behandling av perifer neuropati.

Behandlingsmålene

De primære målene for behandlingen er å behandle symptomer og redusere risiko for ytterligere skade for å fremme regenerering av perifere nerver. Siden perifer neuropati ofte påvirker diabetikere, bør riktig glukose styring også tas opp.

Gabapentin

Ifølge Kathy Brooks-Rock, RN, BSN, kan dette antikonvulsive medikament øke nivåer av y-aminosmørsyre (GABA) i hjernen og hemmer frigjøring av norepinefrin, dopamin og serotonin, nevrotransmittere mistenkt for å utløse smertereseptorer.

Pregabalin

Denne forbindelsen er kjemisk lik gabapentin, men er bedre absorbert. Siden mindre av stoffet er nødvendig for å oppnå sammenlignbare smertestillende effekter, er det mindre fare for uønskede bivirkninger på sentralnerve-systemet.

Alpha Lipoic Acid

Ifølge en studie publisert i 26 mars 2003 utgaven av Diabetes Care, intravenøs kosttilskudd med antioksidanter alpha liponsyre betydelig reduserer smerte forbundet med diabetisk nevropati grunn til å forbedre glukosemetabolismen.

Bilde Energy Therapy (PET)

PET bruker infrarødt lys til å stimulere nerve regenerering ved å stimulere nitrogenoksid utgivelse, som slapper av kapillærene og øker blodsirkulasjonen.

Radikulopati Vs. Nevropati

Radikulopati Vs.  Nevropati


Komponenter i nervesystemet har ekstremt komplekse ennå vitale funksjoner i kroppen. For eksempel, i sentralnervesystemet (CNS), som omfatter ryggmargen og hjernen, fungerer som både informasjonsbehandling og kommando midten av kroppen. Nervene i det perifere nervesystemet, på den annen side bærer meldinger fra CNS til resten av kroppen. Uavhengig av deres funksjon, nerver er utsatt for forskjellige forstyrrelser, inkludert neuropati og radikulopati. Sistnevnte har likheter og forskjeller verdt å merke seg.

Nevropati

Uttrykket nevropati refererer ikke til en spesifikk sykdom. Snarere er det en fellesbetegnelse som beskriver ulike sykdommer i nervesystemet. Tallrike kategorier av neuropati foreligger, på grunnlag av deres kliniske manifestasjoner, så vel som plasseringen, funksjon og spesifikke typer av de berørte nerver. For eksempel, selv om uttrykkene "nevropati" og "perifer nevropati" brukes ofte om hverandre, perifer neuropati refererer faktisk til feil på nervene utenfor hjernen og ryggmargen. I motsetning til dette er radikulopati en lidelse ved eller nær roten av enhver nerve langs ryggraden. Således er radikulopati en type nevropati.

Radikulopati

Medicine.net indikerer at selv om radikulopati kan forekomme i ethvert område av ryggraden, lumbar og cervical radikulopati er de mest hyppige manifestasjoner av sykdommen. Korsrygg radikulopati påvirker nerver i korsryggen, mens cervical radikulopati refererer til forstyrrelser av nerver i nakken. Thoracic radikulopati, som omfatter den midtre delen av ryggraden, er mindre vanlig, sier Medicine.net. Radikulopati kan være forbundet med følgende vilkår: quadriplegia, eller lammelse av alle lemmer og overkropp; paraplegi, eller tap av funksjon i underekstremitetene; og isjias, eller isjiasnerven betennelse.

Årsaker

Ifølge Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease, kan nevropati har et bredt spekter av årsaker, inkludert: traumatiske skader, svulster, giftstoffer, visse legemidler, betennelser, visse vitaminmangel, stoffskiftesykdommer, genetiske defekter, infeksjoner, auto-immune lidelser, og systemiske sykdommer, så som diabetes. Radikulopati, på den annen side, resulterer generelt fra nerver, irritasjon eller utilstrekkelig blodtilførsel. Mulige årsaker inkluderer skiveprolaps, et bein anspore fra osteoartritt, fortykningsmidler leddbånd, diabetes, tumor, infeksjon og skoliose, samt degenerasjon eller traumatisk skade i ryggraden.

Symptomer

De vanligste symptomene for både nevropati og radikulopati er smerter, nummenhet og prikking i armer og / eller ben. Imidlertid kan forskjellige symptomer resulterer fra enten lidelse, avhengig av nerver er involvert. Medicine.net notater, for eksempel at radikulopati pasienter vil sannsynligvis oppleve følgende: svakhet, smerter i korsryggen som strekker seg ned til et lavere lem; midt ryggsmerter som sprer seg til brystet; eller smerte i faste deler av halsen eller rygg. I motsetning til dette kan andre typer av neuropati bli livstruende, spesielt når lunge og hjerte-funksjonen er berørt.

Diagnose

Diagnostiske fremgangsmåter for nevropati og radikulopati er like, i henhold til Medicine.net. Faktisk, de første trinnene i påvisning av begge lidelser er en grundig sykehistorie og fysisk undersøkelse. Mer spesifikt, kan nevrologiske og muskelstyrke testene avslører grov nerve feil. Imaging studier kan da hjelpe finne nerve involvert, mens tester av elektrisk aktivitet er utformet for å bidra til å avdekke spesifikke nerveskader.

Behandling

Medicine.net indikerer at i de fleste tilfeller, konservative valg gir tilstrekkelig lindring av symptomer radikulopati innen tre måneder. Slike alternativer inkluderer å unngå anstrengende bevegelser av nakke og rygg; anti-inflammatoriske legemidler; kiropraktikk eller fysioterapi. Mer alvorlige tilfeller kan det være nødvendig epidural steroid injeksjoner, eller til og med kirurgiske inngrep for å frigjøre den komprimerte nerve.

Risikofaktorer / Forebygging

Eliminere eller kontrollere visse risikofaktorer kan bidra til å forhindre nevropati generelt, og radikulopati spesielt. Kontrollerbare risikofaktorer for nevropati inkluderer eksponering for miljøgifter som bly og arsen; tiamin mangel; mangler på vitaminer B12, B6 og E; overdrevent alkoholforbruk; og diabetes. Angå radikulopati, bemerker Medicine.net en økt risiko med overdreven belastning på ryggraden, overdreven vekt og dårlig muskel condition.

Hva er Ganglionopathy sensorisk nevropati?

Hva er Ganglionopathy sensorisk nevropati?


Sensorisk nevropati er en nevrologisk lidelse som involverer det perifere nervesystemet. Det er flere dusin typer sensoriske nevropatier. "Ganglionopathy" - bokstavelig talt, en forstyrrelse i gangliene - er en funksjon i noen av dem.

Definisjoner

De sensoriske ganglier er funnet på røttene av hjerne og spinalnerveceller. De gir forbindelser mellom sentralnervesystemet (hjerne og ryggmarg) og det perifere nervesystemet (nerver som leder følelse fra kroppen til hjernen, og ordre for bevegelse fra hjernen til resten av kroppen).

Årsaker

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, kan infeksjoner føre til nerveskader med "provoserende vilkårene nevnt som autoimmune lidelser, hvor spesialiserte celler og antistoffer i immunsystemet angriper kroppens eget vev." I sin 2006 konferanserapport, instituttet sa at ganglionopathies er mer sannsynlig å være forårsaket av autoimmune sykdommer.

Symptomer

Ganglionopathy kan føre til problemer med balansen, ustø gange, nummenhet, prikking eller en brennende følelse. Symptomer starter ofte i hender eller føtter og bevege seg mot stammen og ansikt.

Diagnose

En generell fysisk eksamen som inkluderer nevrologiske og blodprøver for å se etter underliggende lidelser kan bli etterfulgt av mer spesialiserte tester, inkludert computertomografi eller nerveledningshastighet tester.

Behandling

Enhver underliggende tilstand er behandlet først. Andre behandlingsalternativer involverer smertestillende medikamenter, mekaniske hjelpemidler som sperre, eller kirurgi for å avlaste presset på nerver.

Giftig & Inflammatory nevropati

Giftig & Inflammatory nevropati


Som alle andre levende vev, nerver er gjenstand for ulike kategorier av sykdom, inkludert provoserende, giftig, traumatisk, metabolske, genetisk, eller neoplastisk (tumor-aktig) lidelser. Til tross for viktige likheter, giftig og provoserende nevropati varierer i sine årsaker og mønstre.

Nerve Cell Anatomy & Funksjon

Sensoriske nevroner videresende informasjonen de mottar til sentralnervesystemet (CNS), mens motor nevroner bære kommandoer fra CNS til muskler og kjertler. Strukturen av alle neuroner inkluderer en cellekroppen, en axon og dendritter. Cellen Kroppen inneholder kjernen og andre underenheter kalt organeller. Dendrittene er korte forlengelser av cellene som mottar signaler fra flere neuroner, mens den mye lengre axon fiber overfører informasjon. Isolerende lag av myelin skjede kan vikle aksonet.

Nevropati Klassifisering

Medscape dubs nevropati "sensorisk" eller "motor", avhengig av typen av neuroner påvirkes. Nevropati som påvirker nerver i hjernen er sagt å være kraniale, mens "perifer nevropati" refererer til lidelser i nerver som ligger utenfor hjernen og ryggmargen. Klinikere kan også baserer sin beskrivelse av en nevropati på sine diagnostiske egenskaper, eller sin plassering i en nerve. For eksempel, i demyeliniserende nevropati (myelinopathy), er myelinlaget skadet, mens i aksonal nevropati (axonopathy), utarter aksonet.

Årsaker til Toxic nevropati

Medscape beskriver tre kategorier av giftige nevropati: nevropati av cellen kroppen, myelinopathy og distal axonopathy. De kan alle resultere fra inntak eller misbruk av forskjellige stoffer og kjemikalier, så vel som eksponering mot arbeidsplassen eller miljøgifter. De mange potensielle gjerningsmannen er bly, arsen, uorganisk kvikksølv, maling komponent xylen og hjerte medisiner perheksilin eller amiodaron,

Årsaker til inflammatorisk nevropati

Ifølge "Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease", smittestoffer og visse immunmekanismer kan utløse akutt eller kronisk inflammatorisk nevropati. Med inflammasjon, hvite blodceller og kjemikalier infiltrere ulike områder av nerver, forårsaker demyelinisering og dysfunksjon. Selv om de fleste tilfeller har ukjente årsaker, knytter Medscape noen tilfeller med slike forhold som hepatitt B eller C, HIV-infeksjon og systemisk lupus.

Tegn og symptomer

Ifølge Medscape, nevropati pasienter opplever smerte, prikking eller nummenhet, som vanligvis starter i sine hender eller føtter, og sprer seg mot sentrum av legemet. Andre symptomer kan være muskelsvakhet, en ustø gange, hjerte-rate forstyrrelser og tap av reflekser. I toksisk neuropati, symptomene avhenge av mengden og varigheten av eksponering for et toksin. I "Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease," Dr. Vinay Kumar og kolleger knytte akutt inflammatorisk nevropati med rask stigende lammelser, mens pasienter med kroniske inflammatoriske nevropati opplever tilbakefall av mildere symptomer og remisjoner over flere år.

Diagnostiske prosedyrer

Elektromyografi (EMG) og nerve conduction studier (NCV) er sentrale tester for diagnostisering av giftige eller inflammatorisk nevropati. Laboratorietester, imaging studier, vevsbiopsier og grundige pasienthistorier er også viktige aspekter ved den diagnostiske prosessen.

Behandlingstilbud

For tilfeller av toksisk nevropati, råder Medscape fjerning fra arbeidsplassen eller miljøeksponering, og seponering av medikamenter. Andre muligheter er: kosthold endringer, kule soaks, varme, massasje, mosjon, liponsyre, nattlysolje, vitamintilskudd, opiater og aktuell capsaicin krem. Antidepressiva og antiepileptika er farmakologiske alternativer for både giftig og provoserende nevropati. I tillegg kan behandlinger som modulerer immunresponsen avlaste inflammatorisk nevropati, sier Medscape.

Perifer nevropati Plexus brachialis Treatment

Perifer nevropati Plexus brachialis Treatment


Perifer neuropati av plexus brachialis er en medisinsk tilstand som forårsaker redusert følelse, begrenset bevegelighet og smerter i skulder og arm. Nervene i plexus brachialis, eller plexus brachialis, link ryggmargen til arm nerver.

Nevropati Årsaker

Ifølge US National Library of Medicine, perifer neuropati av plexus brachialis eller brachialis nerverotsykdom, pleksopati resultater fra nerveskader. Plexus brachialis kan bli skadet under fødsel og fra skader i skulderområdet.

Medisiner

Leger kan anbefale anti-inflammatoriske medisiner som steroider for å lindre betennelser. Pasienter kan bruke smertestillende, anti-anfall narkotika eller trisykliske antidepressiva for å lindre smerte.

Andre behandlinger

Leger kan anbefale splinter eller bukseseler for å beskytte en skadet plexus brachialis som det helbreder og fysioterapi for å forbedre bevegelsen. Alvorlige og langvarige tilfeller av perifer neuropati av plexus brachialis kan kreve kirurgi for å redusere nerve press.

Tester

Leger gjennomføre en fysisk undersøkelse av armer, hender og arm reflekser for å identifisere nerveskader fra perifer neuropati (Se referanse 1). Magnetic resonance imaging tester, nerve biopsier og nervelednings tester kan også brukes til å diagnostisere brachialis nerverotsykdom, pleksopati.

Komplikasjoner

Pasienter med plexus brachialis skade kan utvikle hånd og arm misdannelser, arm lammelse eller gjentakende skader i hånden eller armen på grunn av redusert følelse.

Kramper & Svie med nevropati i leggene

Kramper & Svie med nevropati i leggene


Når kramper og brenning oppstår i ben som et resultat av nerveskader, refereres dette til medisinsk som perifer neuropati. Perifer neuropati kan resultere fra en rekke sykdommer, skader, narkotikabruk og eksponering for giftige stoffer. For å behandle smerte, har den underliggende årsaken til fastslås. Ifølge MedlinePlus, vanlige årsaker til perifer neuropati er diabetes, direkte nerve skade, langvarig eksponering for kulde, lupus, kreft og kjemoterapi.

Kramper & Svie med nevropati i leggene

Rapport beinet smerte til en lege. En helse-omsorg utøveren vil bestille tester for å fastslå årsaken til nevropati. Ifølge MedlinePlus, kan noen av disse testene inkluderer blod arbeid og bildediagnostikk som røntgen og CT-skanning. Når en sykdom eller annen mulig årsak er fant, kan du bli henvist til en nevrolog som kan utføre nervetester. Slike tester kan omfatte en elektromyografi som vil inspisere den elektriske aktiviteten i musklene og nerveledningshastighet tester som kontrollerer hastigheten på elektriske impulser i en nerve.

Følg den anbefalte protokollen for å behandle årsaken til smerten. Spis sunt og ta medisin hvis du er diagnostisert som diabetiker. Slutte å drikke hvis alkoholforbruket er diagnostisert som kilden til nevropati. Lag din klær hvis legen din avgjør at langvarig eksponering for kulde forårsaker din smerte.

•  Styr smerten ved å ta foreskrevet medisiner. Nervesmertestillende inkluderer anti-convulsants og anti-depressiva som gabapentin, fenytoin, pregabalin, karbamazepin og duloksetin. Hvis smertene er ødeleggende og grenser bevegelse, alternativ terapi som fysisk eller ergoterapi og / eller ortopediske enhetene kan anbefales.

Installer rekkverk og fjerne hindringer fra gulvet i dine omgivelser som kan videre hemme gå eller forårsake farlige sklir og faller. Ansette bruk av bukseseler, splinter eller rullestol for å hjelpe med mobilitet hvis legen anbefaler dem. Disse tiltakene også minske presset til trykkpunkter som knær og ankler der ny nerveskader kan oppstå. Justere plasseringen av kroppen din til å ta presset ut av beinmuskulaturen hvis du har til å forbli i en holdning i lang tid.

Hint

  • Ifølge Nevropati Association, er 30 prosent av nevropatier forårsaket av diabetes og nærmere 20 millioner amerikanere har blitt diagnostisert med sykdommen. I tillegg til smerte, neuropati fører til svakhet og nummenhet. Venstre ubehandlet, perifer neuropati kan deaktivere en pasient, noe som gjør daglige gjøremål krevende. Så snart symptomer blir oppdaget, er det best å søke behandling.

Tidlig debut nevropati

Tidlig debut nevropati


Nevropati er en nerve tilstand. Den blir ofte referert til som perifer neuropati, så den påvirker nerver som er perifer til hjernen og ryggmargen i det sentrale nervesystemet. Perifere nerver kontroll sensorer (varme, smerte, berøring), muskel bevegelse og autonome funksjoner, som for eksempel hjertefrekvens, blodtrykk, fordøyelse og blærefunksjon. Ofte vil nevropati uttrykke seg i prikking og nummenhet i ekstremitetene. Det er også en følelse av brenning og smerte. Tidlig innsett nevropati kan være et symptom på en rekke andre sykdommer, deriblant diabetes, vitamin B12 og andre mangler, tumorer, slag, infeksjon eller genetiske sykdommer.

Symptomer

Se en lege umiddelbart hvis du opplever symptomer som prikking eller brennende følelse i hender og / eller føtter; skarp brennende smerte eller følelse av elektrisk støt; følsomhet for selv de minste berøring; tarm eller blære problemer; mangel på koordinering eller muskelsvakhet. Den tidligere behandling er søkt, desto mer vellykket blir det i å kontrollere symptomene.

Årsaker

De bakenforliggende årsakene nevropati varierer sterkt. The National Institute of Health klassifiserer årsakene inn i fire hovedkategorier. Fysisk skade eller traume ses oftest i bilulykker, fall og sportsrelaterte skader. Nerve kan ofte være skadet eller kuttet av et brukket bein eller klemmes av forstuet ryggvirvler. Systemiske sykdommer inkluderer diabetes (den mest utbredte årsaken i denne kategorien), nyresykdom, hormonell ubalanse, vitaminmangel, kreft og godartede svulster og repeterende bevegelser. Infeksjoner og autoimmune sykdommer som herpes, Epstein-Barr-virus, HIV og betennelse som resulterer fra immunsystemet reaksjonene kan også forårsake nevropati. Nevropati kan også oppstå fra genetiske sykdommer.

Diagnose

Det er viktig å fange nevropati at de tidligste stadier. Siden det er mange mulige årsaker, bør en rekke prøver for å raskt identifisere årsaken. Det kan være flere factors.For eksempel kan en diabetiker også ha en vitamin B12-mangel. Hvis dette er tilfelle, er en topolet behandling nødvendig. Tester som kan være nødvendig inkludere en fysisk eksamen, blodprøver, muskelstyrketester, MR (magnetisk resonans), CT scan (computertomografi) og muligens nerve biopsier.

Behandling

Rask diagnostisering og behandling kan resultere i redusert symptomer. Mens det er ingen garanti for en kur eller reversering av tilstanden, symptomene er mulig å behandle. Det perifere nerve kan regenerere hvis nervecellene selv ikke blir drept. Hvis det er en underliggende sykdom, som diabetes eller en vitaminmangel, ofte aggressiv behandling vil stoppe utviklingen av nevropati. Hvis sykdommen er kontrollert, kan ytterligere skade på nerver stanses. Det er andre endringer i livsstil som kan hjelpe. Å miste vekt og mosjon vil redusere belastningen på musklene og holde blodsirkulasjonen mer konstant. Hvis du røyker, sluttet. Røyking constricts blodstrømmen til ekstremiteter og forverrer symptomene. Det er mange behandlinger for smerter forbundet med nevropati, inkludert antidepressiva. Operasjoner kan også avlaste de som lider av nevropati grunn av ryggproblemer eller carpal tunnel syndrom.

Forskning

Statlig finansiert forskning blir gjennomført for å finne ut hvordan immunsystemet bidrar til nevropatisk dysfunksjon, spesielt årsakene til betennelse. Målet med terapi er å bekjempe disse nedarvede feil. Andre studier er utført for å finne ut hvordan å oppmuntre kroppens naturlige forsvar som beskytter nerveceller og fremme deres overlevelse. Disse blir referert til som "neurotropisk faktorer." Det er å håpe at denne forskningen vil føre til behandling som kan reversere nevropatisk skade.

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter


Kroniske ryggsmerter er et svært vanlig problem hos personer med varierende grad av fysisk aktivitet. Betegnelsen "kronisk" beskriver en situasjon som har vært konstant eller periodisk over en periode på måneder eller år. Enten det innebærer nakken, korsryggen eller thorax området, kan kroniske smerter dramatisk endre en persons liv. Dette er spesielt sant når nevropati er i roten av ryggsmerter.
.

Beskrivelse

Klinikere vanligvis beskrive to kategorier av kronisk smerte: nociseptive og nevropatiske smerter. De samme gruppene gjelder kroniske ryggsmerter. I en 2006 utgaven av "Current Medical Research & Meninger" journal, rapporterte forskerne at stimulering av spesifikke nociceptors --- eller smertereseptorer --- fører til nociceptive smerter. Smerte grunn nevropati, på den annen side, resulterer fra skade eller sykdom
av, nervevev verket. I neuropati, nerver funksjonssvikt og kan ikke lenger nøyaktig prosessere de signaler de mottar.

Spinalnerver

Nervene er i hovedsak cordlike bunter av axon fibre. Axoner er lange, rørformede strukturer som overfører signaler fra nerveceller. Spine Helse lege Peter Ullrich bemerker at 31 par nerver oppstå langs ryggsøylen, fra nakken til korsryggen. Nerver forlater ryggmargen ved et punkt kalt nerveroten, og sende mindre grener nevnte perifere nerver, til ulike områder av kroppen. Noen av de 31 parene av spinal nerver kan bli skadet, noe som fører til nevropatisk ryggsmerter.

Typer

Den "Current Medical Research and Opinion" journal Artikkelen påpeker ulike typer kroniske ryggsmerter på grunn av nevropati. For eksempel, det påpeker at lesjoner av smerte reseptor spirer i en degenerert ryggvirvel plate føre til lokal nevropatisk smerte. Komprimeringen av nerveroten, på den annen side, forårsaker mekaniske nevropatisk smerte rot. En tredje type, som kalles roten inflammatorisk nevropatisk smerte, forekommer som degenerative plater utløse inflammasjon langs ryggraden. Betennelse er normalt en defensiv reaksjon i kroppens immunsystem til skade, infeksjon eller irritasjon.

Årsaker

The Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease viser ulike mulige kilder til midlertidig eller permanent nerveskade: betennelser, traumer, giftstoffer, metabolske forstyrrelser, genetiske defekter og svulster. Men de vanligste identifiserbare årsaker til nevropatisk ryggsmerter er degenerative forhold og nerve komprimering. Spinal nerver kan komprimeres eller klemt av en glapp, herniated, sprukket eller svulmende plate, samt av bein sporer.

Kliniske funksjoner

Ifølge Spine Helse, pasienter vanligvis beskrive nevropatisk ryggsmerter så skarp, alvorlig, dyp, svie eller kaldt. I tillegg til den typiske vedvarende nummenhet eller prikking, den "Current Medical Research & Meninger" Journal bemerker at depresjon og søvnløshet ofte følger kroniske ryggsmerter. For det tredje kan banen over det berørte nerve forårsake nevropatisk ryggsmerter å stråle til armer, hender, ben eller føtter. Endelig Spine Universe inkluderer kronisk allodyni og hyperalgesi som kjennetegn funksjoner på nevropati. I allodyni, vanligvis smertefri stimuli, for eksempel laken eller lett berøring, produserer smerte ved kontakt. Hyperalgesi, på den annen side, viser til en økt følsomhet for normalt smertefulle stimuli.

Diagnose og behandling

Den diagnostiske prosessen for nevropatisk kroniske ryggplager omfatter en grundig pasientens historie og fysisk undersøkelse, så vel som avbildningsstudier og nerve tester. Vellykket behandling i stor grad avhenger av tidlig anerkjennelse og aggressiv behandling av nevropatisk smerte, sier "Spine Universe" lege Steven Richeimer. Behandlingen krever ofte en kombinasjon av alternativer, inkludert medisinske prosedyrer, for eksempel steroidinjeksjoner og kirurgi; psykologiske behandlingsformer, som for eksempel atferdsmodifisering og avslapningstrening; og fysisk rehabilitering. Spine Helse talsmenn spesielt aktive ryggsmerter øvelser og individualisert rehabiliteringsprogram for å redusere hyppighet, alvorlighetsgrad og varighet av episoder av kroniske ryggsmerter.

Forebygging

Skader, aldring, generell helsetilstand og livsstil påvirker risikoen for å utvikle kroniske ryggsmerter. Selv om fysisk trening bidrar til å forbedre og opprettholde god helse, kan feil type eller metoder øvelser plassere overdreven belastning på ryggraden og øke risikoen for ryggsmerter. Riktig teknikk og beskyttelse er derfor spesielt viktig når engasjerende i high-impact aktiviteter. For å bidra til å forhindre ryggsmerter, eMedicine Health anbefaler at slike low-impact aktiviteter som svømming, turgåing og sykling.

Hva er Sural Nerve nevropati?

Hva er Sural Nerve nevropati?


Som andre vev i kroppen, nerver er utsatt for sykdom eller traumer. Dette er spesielt sant i perifere nerver, som fungerer som en kommunikasjons highway forbinder hjernen og ryggmargen med resten av kroppen. Som en subtype av perifer neuropati, har Sural nerveskade viktige egenskaper relatert til anatomien og funksjon av de strukturer som er involvert.

Neuron Typer og anatomi

Nevroner, eller nerveceller, får plass i tre hovedkategorier: sensorisk, motor eller interneurons. Sensoriske neuroner plukke opp signaler og overføre dem til hjernen og ryggmargen. I kontrast, motoriske nevroner motta kommandoer fra hjernen og ryggmargen, som de relé til muskler eller kjertler. Uansett funksjon, nevroner dele visse strukturelle komponenter: en cellekroppen, axon og dendritter. Cellen Kroppen inneholder kjernen, og er sete for et neuron stoffskifte. Den axon er en lang nervefiber som bærer elektriske signaler fra cellelegemet, mens de korte, flere anslag kalt dendritter bære innkommende signaler. En isolerende myelin slire ofte strøk aksonet.

Typer

En nerve er i hovedsak en snor-lignende bunt av axoner. Uttrykket mono-neuropati refererer til en nevrologisk forstyrrelse som resulterer fra en enkelt feil nerve. Når flere nerver samtidig blir dysfunksjonelle, er den resulterende sykdoms polynevropati. Forskere og klinikere generelt enige om at utbredt perifer neuropati --- eller polynevropati --- innebærer ofte Sural nerve. Men isolert Sural nevropati --- eller ekte mono-nevropati --- er svært sjeldne.

Beskrivelse

I en 2006 utgave av "Muscle & Nerve" journal, leger beskrev Sural nerve som et rent sensorisk nerve med en anatomisk bane som gjør det spesielt utsatt for skade. Dette er på grunn av sin nedadgående korrugert selvfølgelig å innerverer ankelen og ytre del av foten. Faktisk oppstår Sural nerve fra tibial nerve i baksiden av leggen, passerer mellom lederne for de største leggmuskelen og reiser dypt i vevet før du kjører overfladisk, i nærheten av akillessenen.

Årsaker

Kliniske data omtalt i "Muscle & Nerve" Journal peker på traumer som den vanligste årsaken til Sural nerve nevropati. Mulige kilder til traumer omfatter: ankel brudd, ankel forstuing, vene stripping, kne kirurgi, langdistanse løping, ankel sårskader, skudd og ekstern kompresjon. I en 2009 utgaven av Ortopedi og Trauma, leger bemerket at nerve komprimering kan resultere fra kalv muskel tårer samt muskelvekst. Andre årsaker til Sural nevropati kan omfatte: vaskulitt, eller blodåre betennelse; ganglion cyste; Sural nerve biopsi og diabetes.

Tegn og symptomer

Nerveskader --- og derfor symptomer --- kan oppstå hvor som helst i fordelingen av Sural nerve. Sural nevropati settes vanligvis i smerte og unormale følelse i huden av foten og ankelen, for eksempel nummenhet og kribling. Ifølge Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, nevropatisk smerte vanligvis forverres om natten, til poenget med å forstyrre søvnen.

Diagnose

The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag viser flere diagnostiske prosedyrer for perifer nevropati, inkludert grundig nevrologisk testing, generell fysisk undersøkelse, detaljert anamnese, blodprøver, nerve eller hud biopsier og bildediagnostikk. I American Journal of Physical Medicine & Rehabilitation journal, Dr. Manouchehr og kolleger oppmerksom på at isolerte Sural nevropati utgjør ofte en større diagnostisk utfordring enn andre typer perifer neuropati og krever elektro-fysiologisk evaluering.

Behandling

For Sural nevropati at resultatene fra nerve entrapment eller kompresjon, viser Ortopedi og Trauma journal kirurgisk utgivelse som den beste behandling. Sural nevropati knyttet til ankelen problemer kan kreve fysioterapi, oppkvikkende eller gjenoppbygging. Totalt sett er nøkkelen til sykdom ledelse å fjerne eller kontrollere de spesifikke årsaker, behandle underliggende sykdommer og adresse atferd som kan føre til ytterligere skade.

Nevropati Symptomer og behandling

Nevropati er en tilstand i hvilken de perifere nerver av kroppen blir skadet. Siden de perifere nerver er rammet, er tilstanden ofte kalt perifer neuropati. Denne skaden avbryter signaler fra nervene til muskler, hud, organer og ledd. Det er forskjellige årsaker til tilstanden, og hver har spesifikke symptomer assosiert med seg. Nevropati kan kontrolleres og progresjon av symptomene avtok dersom behandlingen startes tidlig.

Typer Nerver skadet

Følgende tre typer perifere nerver er skadet av nevropati: motoriske nerver, som er ansvarlig for frivillige bevegelser av kroppen; sensoriske nerver, som er ansvarlig for å føle smerte, berøring og temperatur; og autonome nerver, som kontrollerer indre kroppsfunksjoner som fordøyelse, pust, blodtrykk, urinblæren og seksuell funksjon.

Klassifiseringer av nevropati

Plasseringen av perifere nerveskader i kroppen avgjør klassifiseringen. Mononevropati forekommer i bare ett er av i kroppen. Polyneuropati oppstår når skaden er i mange deler av kroppen. Symmetrisk nevropati er når det oppstår skade på de samme steder på begge sider av kroppen. Idiopatisk nevropati er en klassifisering som brukes til å beskrive nevropati med ingen kjent årsak. Noen typer nevropati er klassifisert etter sykdommen som forårsaker dem - dette inkluderer diabetisk nevropati og ernærings nevropati. Radikulopati er en klassifisering som brukes når nerverøtter er involvert.

Årsaker

Noen av de vanligste årsakene til nevropati er diabetes, alkoholisme, traumer, autoimmun sykdom, vitamin B-mangel, Charcot-Marie-tann sykdom, amyloid polyneuropahty og gift.

Symptomer

Symptomer variere avhengig av de perifere nerver er involvert. Følgende er vanlige symptomer:

Prikking og nummenhet i hender og føtter
Brenning eller skarp jabbing smerter følelsen som en elektrisk sjokk
Følsomhet for berøring
Koordineringsproblemer
Lammelser eller svakhet i musklene
Blære og tarm problemer
Kramper eller spasmer
Unormal puls og blodtrykk
Seksuell dysfunksjon
Fordøyelsesproblemer
Forstoppelse
Svimmelhet

Behandling

Den mest effektive behandlingen for nevropati er å behandle tilstanden forårsaker den. Diabetikere bør holde blodsukkeret regulert, alkoholikere bør slutte å drikke, folk mangler i B-vitaminer bør rette på situasjonen, og andre bør følge deres legens råd å kontrollere hva sykdom stede.

Sammen med å kontrollere underliggende forhold, er smertelindring nødvendig til behandling for nevropati. Noen medisiner som brukes er smertestillende, anti-anfall og antidepressive medisiner, og Lidocaine patch eller andre aktuelle behandlinger. Ofte er en kombinasjon av medikamenter er nødvendig for å lindre smerter forbundet med nevropati.

Selvhjelps behandlinger for nevropati inkluderer å spise mindre måltider for å hjelpe fordøyelsen, stående eller sittende sakte for å unngå svimmelhet, og praktisere riktig fotpleie for diabetikere.

Hvordan Reverse Alkoholisme nevropati

Alkoholisme nevropati resultater fra overdreven brennevin forbruk. Lider opplever redusert nervefunksjon. Symptomene varierer. Mange har nummenhet, svakhet, muskelkramper, varmeintoleranse, forstoppelse, kvalme og problemer med å svelge. Heldigvis finnes det måter å reversere alkoholisme nevropati. Nøkkelen er å kontrollere de discomforting symptomer og helbredelse nerveskader.

Hvordan Reverse Alkoholisme nevropati

•  Hold deg unna alkohol. For å reversere alkoholisme nevropati, eliminere alkoholholdige drikker fra kosten.

Ta vitamintilskudd. Alkoholikere normalt lider av en vitamin mangel. Ta en daglig multivitamin å motta essensielle næringsstoffer. I tillegg ta 100 mg tiamin en dag for å forbedre ditt nerve-og muskelfunksjon.

Spør legen din om reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å kontrollere smerter forbundet med alkoholisme nevropati. Kjøp en OTC narkotika, for eksempel ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Hvis dette ikke bedrer tilstanden din, be om en resept smertestillende.

Spør legen din om et antidepressivum eller en krampestillende medisiner. Sterke smerter kan ikke slutte med smertestillende midler. I dette tilfellet, kan legen forskrive antidepressiva eller en antikonvulsiv å kontrollere nerve-og muskelsmerter.

Se en fysioterapeut. I alvorlige tilfeller er fysioterapi er nødvendig for å hjelpe lider gjenvinne kontrollen over sine muskler.

Foot nevropati Treatment

Foot nevropati er preget av en smertefull kriblende følelse og nummenhet i foten. Foot nevropati kan også føre til muskelsvakhet, en brennende følelse og langsomme reflekser på grunn av skader på fotens perifere nerver. Sykdommer slik som diabetes, alkoholisme og HIV kan føre foten nevropati. Det er foten nevropati behandlinger tilgjengelig som hindrer ytterligere nerveskade til fots eller redusere symptomene på foten nevropati. Foot nevropati behandlinger er spesielt effektivt hvis sykdommen oppdages tidlig, før for mange nerveceller har blitt ødelagt.

Medikamentell behandling

En type foten nevropati behandling er over-the-counter eller reseptbelagte kremer som er utformet for å beskytte og fukte føttene og for å redusere symptomer på foten nevropati som nummenhet, prikking og brenning.

Diet

Hvis foten nevropati er forårsaket av diabetes, kan legen din anbefale en behandlingsregime som bedre kontroller blodsukkernivået, for eksempel en endring i kosthold eller medisiner. Fysioterapi kan også bli anbefalt å forbedre et individs evne til å bruke føttene.

Alternative terapier

Akupunktur og massasje blir ofte brukt som behandlinger for foten nevropati, selv om det er lite forskning som støtter deres effektivitet.

Kirurgi

En type av behandling for foten nevropati er kirurgisk dekompresjon. Denne type behandling virker ved å dekomprimere føttenes klemte nerver å fremme sirkulasjon og eliminere ytterligere skade av nerver.

Advarsel

Hvis du har noen tegn på foten nevropati, er det viktig å snakke med legen din umiddelbart. Ubehandlet foten nevropati kan føre til tap av mobilitet eller andre alvorlige komplikasjoner.

Forebygging / løsning

Siden foten nevropati er vanligvis forårsaket av pre-eksisterende forhold som diabetes, den beste måten å hindre angrep er ved å administrere din sykdom. For eksempel, hvis du er diabetiker, sørg for å følge behandlingsregimet anbefalt av helsepersonell.