Digidexo.com

høyt testosteron hos kvinner

Høye mengder av testosteron hos kvinner

Høye mengder av testosteron hos kvinner kan være forårsaket av hormon lidelser, visse medisinske tilstander og bruk av steroider. Negative helseeffekter av høye mengder testosteron hos kvinner kan inkludere masculinization, økt risiko for hjertesykdommer og visse typer kreft og menstruasjonsproblemer. Symptomene på høyt testosteron kan dempes ved medisinske behandlinger, inkludert medisiner og kirurgi.

Medisinske årsaker

Medisinske årsaker til høye mengder av testosteron hos kvinner inkluderer polycystisk ovariesyndrom (PCOS), binyrene dysfunksjon eller hypofysen svulster.

Utvendige Symptomer

Høye mengder av testosteron kan forårsake hirsutisme, som er veksten av overflødig hår på ansikt, armer, bryst og ben, eller alopesi, som er tap av hår og kan ligne det av mannlig mønster skallethet.

Interne Symptomer

Leversykdommer, inkludert leverkreft er et symptom av høye mengder av testosteron som skyldes bruk av steroider i menn.

Gynekologiske Symptomer

Gynekologiske symptomer på høye mengder testosteron inkluderer uregelmessig eller savnet perioder, infertilitet og en forstørret klitoris.

Fysiske bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic, kan høye nivåer av testosteron hos kvinner føre til høyt blodtrykk og kolesterol, fettstoffer leversykdom og søvnapné.

Mentale bivirkninger

Testosteron i store mengder kan føre til personlighetsendringer som aggresjon, økt seksuell lyst og følelser av konkurranseevne.

Advarsel

Plutselige, alvorlige forandringer i blodsukkernivåer er mulig når store mengder av testosteron er tatt i form av steroider eller hormonbehandling, noe som kan være livstruende for kvinner med diabetes.

Lav Testosteron hos kvinner

Testosteron i kvinners funksjoner for å fremme interessen for seksuell aktivitet og bidrar til å gjøre seksuelle aktiviteten mer fornøyelig. Årsakene til lavt testosteronnivå hos kvinner inkluderer hormonelle endringer etter fødsel og overgangsalder, sykdommer som diabetes og medisiner som cellegift og prevensjon. Kvinner med lavt testosteronnivå kan dra nytte av bruk av medisinske behandlinger for å redusere problematiske symptomer.

Libido

Kvinner med lavt testosteronnivå kan ha lav eller ingen interesse i seksuell aktivitet (libido), noe som er vanlig etter fødsel og i overgangsalderen.

Vaginal tørrhet

Vaginal tørrhet er et symptom på lavt testosteron hos kvinner og kan føre til vanskeligheter med seksuell aktivitet, egenomsorg og hygiene.

Smertefulle samleier

Lavt testosteronnivå kan føre til problemer med å opprettholde seksuell opphisselse og kan føre til smerter ved samleie for kvinner.

Anorgasmia

Manglende evne til å ha orgasmer under seksuell aktivitet er et symptom på lavt testosteronnivå hos kvinner.

Osteoporose

Ifølge Mayo Clinic, kan lavt testosteron være en faktor i utviklingen av osteoporose hos kvinner.

Psykologisk

Kvinner med lavt testosteronnivå kan oppleve depresjon eller misnøye spesielt hvis seksuelle problemer knyttet til lavt testosteron er til stede.

Forebygging / løsning

Behandlinger for lavt testosteronnivå hos kvinner inkluderer patcher, aktuelle salver og medisiner, og kan løse symptomer, men anbefales ikke for gravide eller ammende kvinner eller kvinner med leversykdom.

Slik Lavere Testosteron hos kvinner

En ubalanse av testosteron hos kvinner kan ha bivirkninger, for eksempel unaturlig hårvekst i ansiktet eller brystet. Det kan også påvirke fordelingen av fett og muskler i hele kroppen, fører til tynt hår og forårsake sterk svetting. Men disse symptomene er toppen av isfjellet. Testosteron overbelastning kan også føre til brystkreft eller eggstokkreft. Det er derfor viktig å holde en kvinnes testosteronnivå så nær normalt som mulig.

Slik Lavere Testosteron hos kvinner

Gjør endringer i kostholdet. Ifølge nettstedet for naturlige hormoner, en måte å bidra til å bringe østrogen og testosteron tilbake i balanse er å fokusere på å øke østrogennivået. Dette kan gjøres ved å spise mat som er østrogen-rike, inkludert soyaprodukter, frukter som epler og kirsebær og korn som alfalfa, ris og hvete.

Få sukker og karbohydrat forbruk under kontroll. Ifølge Virginia Hopkins Health Watch, kan overskytende i enten området faktisk arbeide for å opprettholde et hormon ubalanse.

•  Tren regelmessig. Virginia Hopkins Health anbefaler trener ikke mindre enn fire ganger i uken. Inkluder øvelser som fokuserer tungt på teknikker som reduserer stress, slik som yoga eller pilates. Unngå vekttrening hvis testosteronnivå er for høyt som det kunne resultere i uønsket overflødig bulk.

Se på en helt naturlig tilnærming, for eksempel inntak av plante østrogen som det som finnes i klaseormedrue. Husk imidlertid at mens disse urtene kan midlertidig erstatte tapt østrogen, gjør de ingenting for å hjelpe kroppen produsere ny østrogen. Andre urter, for eksempel macafem, inneholder ikke østrogen, men arbeide for å hoppe starte kroppens evne til å gjengi det som er tapt.

Velg en holistisk medisin rute som akupunktur. Prosedyren innebærer innsetting av tynne nåler inn i bestemte områder av kroppen for å åpne sine naturlige energibanene. I tilfelle av hormonell ubalanse, vil fordelen være todelt, slik at kroppen for å produsere høyere nivåer av østrogen og samtidig redusere testosteronnivåene.

Tenk hormonbehandling (HRT). Hormon erstatning har vært brukt i årevis for å hjelpe kvinner oppnå balanse med østrogen, testosteron og progesteron, ifølge Medline Plus. Imidlertid, i noen tilfeller, blir det et spørsmål om å utveksle et problem for en annen. Noen kvinner blir mer utsatt for kreft, spesielt kreft i bryst, eggstokker og livmor. I tillegg kan finne den riktige balansen ta tid, og man kan lide av en rekke bivirkninger, inkludert søvnløshet, nattesvette og hjerte arytmi.

Hint

  • Å finne noen trent trygt i akupunktur kan være vanskelig avhengig av område av landet der du bor.

Effekten av økt testosteron hos kvinner

Selv om testosteron er vanligvis referert til som det mannlige hormonet, kvinner har det, men i mye lavere mengder enn menn gjøre. Legen din kan forskrive testosteron kremer hvis du har problemer med seksuell funksjon, eller dine testosteronnivå kan naturligvis være høyere enn normalt. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, effekter av økt testosteron hos kvinner omfatter endringer i fysisk utseende og humør.

Acne

Du kan merke en økning i mengden eller alvorlighetsgraden av akne på ansiktet, bryst og rygg som følge av økt testosteron.

Genital Endringer

Hevelse kan oppstå i underlivet som følge av økt testosteron og kan føre til klitoris for å forstørre og bli mer følsom.

Hårvekst

Vekst av håret ditt kan være raskere enn normalt og kan oppstå på steder der du aldri hadde hår, og gir deg en skjegg eller bart.

Økt libido

En økning i din libido er en effekt av økt testosteron hos kvinner, noe som kan være mentalt vanskelig å håndtere.

Mood Endringer

Du kan oppleve plutselige endringer i humøret, spesielt en økning i følelser av sinne, utålmodighet og konkurranseevne.

Voice

Din stemme kan utdype å høres ut som en mann er hvis du har økte nivåer av testosteron i en lang periode av tid.

Grunner til økt testosteron hos kvinner

Grunner til økt testosteron hos kvinner


Det er flere årsaker til økt testosteron hos kvinner. For noen er det en bivirkning av en annen tilstand som påvirker eggstokkene eller kjertler som produserer hormoner i kroppen. Andre kvinner frivillig øke testosteron nivåer med piller eller injeksjoner i håp om å øke muskelmasse eller sexlysten.

Polycystisk ovariesyndrom

Den vanligste årsaken til økt testosteronnivå hos kvinner er polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Dette kan føre til en økning i ansikts hårvekst og en tendens til fett å samle seg rundt magen. PCOS kan også påvirke fruktbarheten.

Eggstokkreft

Eggstokkreft påvirker evnen av eggstokkene å produsere østrogen og andre kvinnelige hormoner og kan føre til en økt produksjon av mannlige hormoner, som testosteron. Dette er en mindre effekt av ovariecancer i forhold til de andre risikoer assosiert med seg, slik som spredning av cancer til andre organer eller til og med død.

Medfødt binyrebarkhyperplasi

Medfødt adrenal hyperplasi er en genetisk tilstand som påvirker kroppens evne til å produsere visse hormoner. I jenter, kan dette føre til en økning i mannlige hormoner, blant annet testosteron. Venstre ubehandlet, vil tilstanden fortsetter i voksen alder og fører til økt testosteron. Denne tilstanden er vanligvis diagnostisert i barndommen og behandling fortsetter gjennom en kvinnes hele livet.

Fedme

Av grunner som er i stor grad ukjent, kan fedme øke nivåene av testosteron hos jenter og kvinner, selv om det ser ut til å redusere nivåene av testosteron hos menn. I en studie publisert i Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism i 2006, fant forskerne at unge kvinner som var overvektige hadde testosteronnivå opp til ni ganger de av unge kvinner med gjennomsnittlig vekt.

Medisinering

Noen kvinner velger å ta legemidler som øker deres testosteronnivå, i håp om at det vil bidra til å øke deres sex stasjoner eller deres muskelmasse. Dette er en kontroversiell terapi og den fulle effekten av kunstig øke testosteron er fortsatt ukjent, men i enkelte kvinner kan det føre til en økt risiko for hjertesykdom. Det kan også ha ubehagelige bivirkninger, som for eksempel uønsket ansiktshår.

Tegn og symptomer på for mye testosteron hos kvinner

Kvinner naturlig produsere små mengder av testosteron, og en høy verdi indikerer vanligvis et medisinsk abnormalitet. Høy testosteron kan føre til en rekke fysiologiske, kosmetiske og psykiske forandringer hos kvinner, og kan også føre til alvorlig helserisiko.

Identifikasjon

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som eggstokkene og binyrene av kvinner produserer naturlig i svært små mengder. Det fører både anabole (vev-bygget) og androgene (masculinizing) effekter.

Leger foreskrive testosteron for å behandle en rekke medisinske tilstander, de fleste som påvirker menn (hypogonadisme, hormonbehandling), men testosteron er også brukt til å behandle brystkreft hos kvinner, og eksperimenter har blitt utført med testosteron for å behandle pre-og post menopausal endringer i humør, energi, bentetthet og kroppssammensetning.

Årsaker

Den diagnostiske hjemmeside diagnostisere-me.com rapporterer at det endokrine lidelse polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er den vanligste årsaken til høyt testosteron hos kvinner. PCOS fører til cyster å danne i eggstokkene, og fem prosent av alle kvinner vil oppleve denne tilstanden i løpet av livet. Høy testosteron hos kvinner kan også skyldes eggstokkreft og sykdommer, skade eller eksterne forhold (for eksempel stress) som forårsaker lavt østrogennivå.

Høy testosteronnivå kan også forekomme hos kvinner som tar anabole steroider for sport eller bodybuilding, og hos pasienter med kjønnsidentitetsforstyrrelse som tar steroider til overgangen fra kvinne til mann.

Virilisering

Testosteron bygger muskler ved binding til androgen reseptorer i muskelceller, hvor det øker frekvensen av nitrogen syntese. Det stimulerer også fett tap og påvirker fordelingen av adipose (fettstoffer) vev i hele kroppen. På grunn av disse effektene, kan kvinner med høye testosteronnivå opplever endringer i sin kroppssammensetning som gjør sine physiques likne de av voksne menn.

Også kvinner med høy testosteron vil sannsynligvis oppleve utviklingen av maskuline egenskaper, som kan inkludere hirsutisme (veksten av overskytende ansikts-og kroppshår), spesielt på brystet og magen. Høye nivåer av testosteron hos kvinner kan også forårsake kviser, fet hud, hann-mønster baldness, økt svette og en dypere stemme.

Seksuell dysfunksjon

Kvinner med høy testosteron kan oppleve en forhøyet libido og deres høye nivåer av testosteron kan også føre til en forstørret klitoris, som kan være irreversible. Høye nivåer av testosteron kan også forstyrre en kvinnes menstruasjonssykluser, selv forårsaker dem til å stoppe helt.

Andre fysiologiske endringer

Overskudd av testosteron viser en sterk tilbøyelighet til å skade leveren, og kan føre til peliosis hepatitt, en alvorlig tilstand hvori blodfylte cyster inne i lever og / eller milt. Drugs.com rapporterer at testosteron kan endre lever nivåer, og føre til at kroppen til å beholde overflødig natrium og vann, noe som gir ytterligere belastning på lever og nyrer.

Kvinner med høye nivåer av testosteron kan oppleve en forverring av eksisterende hjertesykdom, og endringer i blod serum kolesterol som kan føre til hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk og åreforkalkning. Høye nivåer av testosteron i kvinner med diabetes kan også påvirke blodsukkeret og dermed forstyrre aktiviteten av insulin behandlinger.

Psykologiske endringer

Høye nivåer av testosteron kan føre til psykologiske effekter som spenner fra moodiness, depresjon, aggresjon, irritabilitet og oppstemthet. Også i en studie med tittelen "Kjønnsforskjeller i finansiell risikoaversjon og yrkesvalg påvirkes av testosteron," og publisert i den 24 august 2009 utgaven av Proceedings of National Academy of Sciences, viste forskere ved University of Chicago at kvinner med høyere nivåer av testosteron ta mer risiko og engasjere seg i mer spenningen-søker atferd.

Hvordan å senke høyt testosteron hos kvinner

Testosteron er et hormon som produseres naturlig i kvinner. Relativt små testosteron mengder slippes ut i kroppen fra blodet og er fordelt over eggstokkene og binyrene. Testosteron, som er ansvarlig for økt sexlyst, beinhelse, og energi, kan bli problematisk hvis nivåene er forhøyet hos kvinner.

Symptomer på høyt testosteron er økt hår produksjon på ansikt og kropp, forstørret muskelmasse, og dyp stemme. Høy testosteron kan bidra til ufruktbarhet, menstruasjonsforstyrrelser, høyt blodtrykk, fedme, og kan forlate en person utsatt for kardiovaskulære sykdommer.

Hvordan å senke høyt testosteron hos kvinner

•  Unngå å spise animalske proteiner. Kvinner med høye testosteronnivåer må begrense matvarer som lam, kylling, svinekjøtt, og ku fordi de har en sammenheng med økt testosteron hos mennesker. I stedet for å forbruke animalsk fett, velger en vegetarisk-lignende diett som fokuserer mer på mørke, grønne blader, som er lavere i fett og høyere på essensielle næringsstoffer.

kvinner med høyere østrogennivå rådes til å begrense soya matvarer fra kostholdet sitt på grunn av kreftrisiko. Men kan kvinner med høyere nivåer av testosteron faktisk ha nytte av soya fordi det er en lav fett protein spesialisert for enkeltpersoner som trenger en lavere forbruk av kjøtt og mettet fett inntak.

Reduser stressnivået. Høyere kortison nivåer, som er et stresshormon, kan bidra til økt testosteron hos kvinner med negativt påvirket kroppens helse. Få minst 8 timer søvn per natt, slik at de kroppen kan fylle hjernen og musklene for å fungere skikkelig. Lag en stress fritt miljø ved å skape hyggelige aktiviteter som kan bidra til å avlaste stress.

Tren regelmessig ved å binde seg til fitness aktiviteter som pilates eller yoga. Disse typer øvelser kan bidra til å lette stress, styrke og tone kroppen, og fremme et sunt immunsystem. Aldri over trene kroppen, og redusere vektløfting og kroppsbygging som de kan øke testosteron hos kvinner, forårsaker løpet bulking, økende ansiktshår produksjon.

Tenk hormonbehandling for å øke østrogennivået. Hormonerstatningsterapi brukes til å supplere kroppen med østrogen og ikke bare kan lindre menopausale symptomer, men kan etterfylle østrogennivåer hos kvinner med høy testosteron. Holistisk behandling som ikke-estrogenic urter kan naturlig stimulere østrogenproduksjonen ved å nære endokrine og hypofysen og riktige testosteronnivå ved å la kroppen til å produsere sine egne hormoner.

Slik Lavere Serum Testosteron hos kvinner

Testosteron er et hormon som produseres av eggstokkene og binyrene hos kvinner. Det er avgjørende for å opprettholde bein helse, muskelmasse og libido. Kvinner vanligvis produserer omtrent en syvendedel av mengden av testosteron som menn produserer hver dag; Men i noen tilfeller kan de produsere mye mer. Ubehagelige bivirkninger av økt testosteron hos kvinner inkluderer ansikts og økt kroppshår, dypere stemme og akne. Testosteronproduksjonen kan reduseres etter kirurgisk fjerning av en eggstokk eller når en kvinne opplever overgangsalderen, men det er også livsstilsendringer som kan redusere serumtestosteron hos kvinner.

Bruksanvisning

•  Spis en lav-fett, høyt fiber diett. Ifølge en studie utført ved University of California i Los Angeles Medical Center og Los Angeles Biomedical Research Institute, kan redusere fett inntaket, inkludert mettet og enumettet fett, og øke kostfiber reduserer serum testosteron. Kvinner bør spise lite fett snacks og legge til rå grønnsaker og fiberrik brød og korn til sitt daglige kosthold.

Legg soya i kostholdet ditt og redusere inntaket av kjøtt protein. Spise biff, fjørfe og svin kan øke testosteron produksjonen. Soya matvarer, for eksempel soyamelk og tofu, inneholder stoffer som kalles fytoøstrogener - plante forbindelser som har østrogen-lignende strukturer. Disse kan redusere testosteronnivå.

Spis lakris. Ifølge Science Direct, i en 2004 studie utført av Universitetet i Padova, Italia, ble serum testosteron reduseres betydelig hos kvinner som spiste 3,5 gram lakris daglig. Testosteron tilbake til nivået før behandling etter seponering av studien.

Øvelse i moderate mengder. Trening er nøkkelen til generelt god helse; men kan for mye styrketrening øke testosteron produksjonen. Ifølge en studie i Journal of Applied Physiology, høy intensitet motstand trening fører til forhøyet etter øvelsen konsentrasjoner av testosteron. 20 minutter med aerobic aktivitet tre eller fire ganger per uke er tilstrekkelig.

Naturlige måter å øke testosteron hos kvinner

Mange forbinder testosteronnivå med mannlig reproduksjon og seksuell helse og muskelvekst. Kvinner trenger også testosteron, sammen med progesteron og østrogen, for seksuell helse. Kvinners nivåer av testosteron er høyest i tyveårene, men nedgangen som de blir eldre, noe som påvirker deres sexlyst, muskler og mental helse som de kommer inn perimenopause og overgangsalder. The Cochrane Collaboration, en uavhengig, ikke-for-profit helseinformasjon ressurs, sier legene legge testosteron til hormonbehandling for å hjelpe postmenopausale kvinner med forminskede sex stasjoner. Foruten hormonbehandling, det er naturlige måter for kvinner å øke testosteron nivåer.

Trener jevnlig

Regelmessig trening er en naturlig måte å øke testosteron hos kvinner. Fysisk aktivitet forbedrer blodsirkulasjonen til kjønnsorganene, bevarer beintetthet og påvirker endorfin nivåer i hjernen som øker stemninger. Øvelse gjør kvinner føler seg godt om kroppen sin og øker generell selvfølelse, og dermed øke deres ønske om seksuell intimitet. Kvinner kan kombinere aerobic og styrketrening for økte ytelser, sikter i 30 til 60 minutter med trening fem dager i uken.

Spis et sunt kosthold

Spise et sunt, næringsrikt kosthold motvirker bivirkninger av hormonmangel som lav energi. Å øke naturlig testosteron, kvinner bør eliminere mettet fett og sukker fra kosten og fokus på næringsrik mat som frukt, grønnsaker og helkorn. Soya, en østrogen plante, kan redusere bivirkninger forårsaket av hormonsvikt. Et sunt kosthold reduserer også andre helserisikoer, som hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes og lungesykdommer, forhold som påvirker hormoner og sexlyst hvis venstre ubehandlet.

Ta urte kosttilskudd

Tar urte kosttilskudd er en av de naturlige måter å øke testosteron og redusere mange av bivirkningene kvinner føler på grunn av hormonelle ubalanser. Noen bivirkninger omfatter depresjon, seksuell dysfunksjon, forstoppelse, humørsvingninger og kognisjon. Et par av de urte kosttilskudd brukes til dette formålet inkluderer Damiana, Muira puama, Mucuna pruriens, sibirsk ginseng, så Palmetto, floghavre, brennesle, kolanøtter, ingefær, wild yam, lakris, sarsaparilla og punktering luke. Disse urte kosttilskudd er tilgjengelig på helsekostbutikker.

Få nok søvn og avslapning

Får tilstrekkelige mengder av søvn er en naturlig måte for kvinner å øke testosteron nivåer. Søvn hjelper redusere symptomer som fører til hormonelle ubalanser. Stress påvirker også hormonnivåer, så utvikler avspenningsteknikker naturlig øker testosteronnivå. Kvinner kan lære pusteteknikker, meditasjon, lytte til musikk, prøve aromaterapi eller få massasje for å slappe av.

Urter som øker testosteron hos kvinner

Urter som øker testosteron hos kvinner


Kvinner trenger testosteron akkurat som de trenger østrogen og progesteron. Som kvinner alder, våre hormoner tendens til å komme ut av balanse. Hvis vi har for mye av det ene og for lite av annet, våre systemer komme ut av kilter. For mye testosteron er ikke gunstig fordi det kan føre til håravfall og andre maskuline egenskaper, men noen er nødvendig for kvinner å ha et tilfredsstillende sexliv.

Maca

Den ideelle måten å behandle testosteronmangel hos kvinner er gjennom nonestrogenic urter, for eksempel maca, som inneholder ingen hormoner. Maca er en plante som er innfødt til Peru. Den dyrkes i Andesfjellene, og har blitt brukt i tusenvis av år av peruanere. Det antas å øke styrke og utholdenhet, øke libido og balansere hormoner, ifølge naturlig progesteron-østrogen-supplements.com.

Nonestrogenic Urter

Den gode ting om nonestrogenic urter er at de balanserer testosteronnivå hos kvinner så vel som østrogen. Dette oppnås ved å nære de hormonelle kjertler, som deretter drive mer effektivt.

Phytoestrogenic Herb

Noen anser klaseormedrue å være et godt supplement for kvinner med hormonelle ubalanser; Imidlertid bør det bemerkes at klaseormedrue er en phytoestrogenic urt. Den fytoøstrogener er svært lik østrogen. Klaseormedrue vil øke østrogennivået og gjør dette ved å levere noen av de manglende østrogen hormoner. Hvis du ty til klaseormedrue, vil kroppen din være mindre sannsynlig å produsere østrogen på egen hånd, noe som vil resultere i en ytterligere reduksjon i hormonnivået, ifølge naturlig progesteron-østrogen-supplements.com.

Horny Goat Weed

Bispelue er en annen urt som øker testosteronnivået, ifølge naturlig urte-remedies.net.

Sarsaparilla

Testosteron og progesteron produksjonen antas å bli forfremmet av urten sarsaparilla, som inneholder steroide saparins som antas å etterligne aktivitetene menneskelige hormoner.

Løsninger for høyt testosteron hos kvinner

Testosteron er produsert i eggstokkene og binyrene av kvinner. Høye testosteronnivå hos kvinner har en tendens til å forårsake en rekke problemer. Forhøyede nivåer av denne mannlige synonymt hormonet kan føre til overdreven ansikts hår, økt muskelmasse, waistline kroppsfett og voksen angrep acne. Den vanligste årsaken til dette testosteron økning i kvinner er Polycystisk ovariesyndrom. Denne lidelsen fører til flere cyster som follikler til å hope seg opp i eggstokkene. Den eggstokk begynner å produsere og utskille store mengder av testosteron.

Livsstilsendringer

Implementering av endringer i livsstilen din effektivt kan redusere høye testosteronnivå. Lav risiko endringer inkluderer å redusere stressnivået og følge en sunn spising diett. Kvinner med testosteron ubalanser har nå gått ned i vekt ved å følge en lav karbohydrat / diabetiker spise plan. Legge frukt, salat, fisk, fjærkre og nøtter til kosthold kan bidra til å redusere testosteronnivå. Forbruker stekt, sukkerholdig og fet mat bidra til testosteron øker og vektøkning. Øve stress reduksjon teknikker, som yoga og meditasjon, kan være svært gunstig. Ved å kombinere disse praksis med regelmessig mosjon og et balansert kosthold vil bidra til å forbedre din generelle kvaliteten på helse.

Naturlig rettsmidler

Alternativ medisin er en effektiv måte å behandle forhøyet testosteronnivå trygt og naturlig. Denne fremgangsmåten innebærer liten eller ingen risiko, med forskjellige behandlinger som benyttes for behandling. Urtemedisiner effektivt behandle testosteron ubalanser ved kilden. Disse alternativene er enkle å følge, og kostnadseffektivt. To typer som brukes for behandling er phytoestrogenic og ikke østrogen urter. Phytoestrogenic urter (ex: klaseormedrue) inneholder plante produsert østrogen. De hjelper til å lindre ubalanser ved å innføre ytterligere hormoner i kroppen. Ikke østrogen urter (ex: macafem) inneholder ikke østrogen egenskaper. De stimulerer naturlige hormonproduksjonen med nærende endokrine og hypofysen. De balansere testosteron naturlig ved å stimulere kroppen til å produsere sine egne hormoner.

The Role of Testosteron hos kvinner

Ja, kvinner har testosteron i deres system, selv om vi først og fremst tenker på det som det mannlige hormonet som gir gutta sin aggressivitet og macho bluster. Hvis en kvinne har for mye testosteron, kan dette resultere i maskuline egenskaper utvikling, inkludert ansiktshår vekst, bulking opp fysisk, dypere stemme, hårtap og akne. Men en viss mengde av testosteron som er nødvendig hos kvinner, og dette er et fordelaktig ting.

Produksjon

Kvinner utgjør 3/10 av 1mg av testosteron per dag, ifølge Abc.net. Det er generert av binyrene og eggstokkene. Ovarian produksjon er ansvarlig for 1/4 av testosteron som er virvlet gjennom en kvinnes kropp. Menn generere omtrent 20 ganger mer testosteron enn kvinner per dag. Når en kvinne går gjennom overgangsalder, kommer hennes ovariefunksjonen å stoppe opp slik at hun ikke produserer testosteron på nivåene hun var tidligere.

Hormon av Desire

Ifølge Dr. Susan Rako, er testosteron ikke den eksklusive domene av menn og er like mye et kjønnshormonet for kvinner som det er for det andre kjønnet. Dr. Rako kaller testosteron "hormonet av begjær" og hevder at testosteron er den viktigste hormon i form av seksuell lyst og libido hos kvinner så vel som menn.

Når det er nok

Når testosteronnivå dyppe grunn av overgangsalder, hevder Dr. Rako at en kvinne kan oppleve en "flathet" av humør, sprøtt hår, tørr hud, tap av muskelstyrke og tone. Hennes sexlyst kan falle av veikant og hun kan ha mindre følsomhet i hennes kjønnsorganer og brystvortene. Testosteron er nødvendig for å opprettholde en kvinnes bentetthet samt bistå i helse av en kvinnes vulva og muliggjør gjenvekst av klitoris vev. Våre hjerner fungerer bedre når vi har tilstrekkelig nivå av testosteron.

The Other hormon

Project-aware.com bemerker at testosteron er ofte referert til som "annet hormon." Fordeler med testosteron omfatter forebygging av tørrhet i skjeden og atrophying, mild depresjon, og Vasco-motoriske symptomer. Selvfølgelig, risikoen for å ha for mye testosteron, som nevnt tidligere, må tas i betraktning. Dr. Elizabeth Barrett-Connor, MD, San Diego, California, påpeker at testosteronbehandling må skreddersys til hver enkelt. Målet er å få en kvinnes testosteronnivå tilbake til der hun var før overgangsalderen, uten å gi henne for mye.

Kontroversielle

Noen kvinner velger å gjennomgå testosteronbehandling, som er så kontroversielt som hormonbehandling (østrogen og progesteron). Det har ikke vært nok forskning gjort på dette tidspunktet å fullt detalj de negative bivirkninger av testosteronbehandling. Diskutere dette alternativet med legen din. The Mayo Clinic påpeker at FDA har ennå å godkjenne testosteron terapi for seksuell dysfunksjon hos kvinner, og bemerker at testosteronbehandling ser ut til å være mest effektive for kvinner som har hatt sine eggstokkene fjernet (ooforektomi) og har lavt testosteronnivå som resultat.

Effekter av lavt testosteron hos kvinner

Effekter av lavt testosteron hos kvinner


Mange kjenner virkningene av høy testosteron på kvinner, men hva om de negative effektene av lavt testosteron? Den minste endring i kvinnens hormonelle system, inkludert testosteron, kan forårsake sykdom. Dette gjør det viktig for en kvinne å være utdannet om emnet.

Identifikasjon

Testosteron er et androgen. Det er den mannlige kjønnshormonet, men det er også funnet hos kvinner.

Funksjon

Hos kvinner, er testosteron ansvarlig for å øke sexlysten og fremme bein vekst. Det kan også lindre depresjon og redusere vasomotoriske symptomer, vaginal tørrhet og atrofi.

Effekter

Testosteronmangel hos kvinner kan føre til lav seksuell lyst, mangel på fantasier, manglende følsomhet for seksuell stimulering og manglende orgasmer. Det er også kjent for å forårsake flabbiness, svake muskler, lav energi, dårlig koordinasjon, tap av hår og tørr hud.

Årsaker

Det er flere grunner til en testosteronmangel. Disse inkluderer overgangsalder, hysterektomi eller fødsel. Noen ganger er årsak er ukjent.

Betraktninger

Mange leger vil fortelle en kvinne at hennes nivå er fine når de er på null. Dette skjer fordi legene ikke er enige om et normalt nivå hos kvinner. Noen mener at 20 er riktig, mens andre mener det bør være rundt 24. Be om å få se tallene, og får en ny mening hvis nødvendig. Ifølge Dr. Ussi Reiss, kan normale testosteronnivå hos kvinner varierer alt fra 20 til 100, men er vanligvis mellom 30 og 80.

Behandling

Mange leger behandler lavt testosteron med skudd eller en pille. Disse medikamentene er ikke naturlig testosteron, og FDA advarer om at de kan ha alvorlige bivirkninger, som for eksempel dypere stemme, forstørret klitoris og ansiktshår. Sørg for å lære så mye du kan om noen behandling før du begynner det.

Terapi for høy Testosteron hos kvinner

Testosteron er et naturlig forekommende hormon som finnes i overflod i menn. Kvinner har også testosteron i kroppen, noe som krever små doser for å fremme libido og vedlikeholde bein og muskelstyrke. For mye testosteron, men kan føre til problemer, inkludert overskytende ansikts hår, kviser og cyster på eggstokkene. Hvis testosteronnivå er for høyt, kan legen anbefale medisiner, kosttilskudd endringer og hormonbehandling.

Redusere Testosteron med Therapy

Et høyt testosteronnivå kan behandles med urteterapi. En urt som ofte brukes er så Palmetto. Saw Palmetto reduserer ikke testosteron, men det gjør hemme produksjonen av dihydrotestosteron (DHT), et hormon som stimulerer hårvekst på ansikt og ben og tap av hår på hodet. Saw Palmetto er en naturlig forekommende urt som kan tas for å redusere produksjonen og funksjoner av DHT, som igjen kan hjelpe med å holde håret der du vil ha det og holde andre områder fra å utvikle uønsket hår.

Østrogen, en gruppe av kjønnshormoner som produseres i både kvinner og menn, kan brukes til å redusere testosteronnivå. Ved å øke mengden av østrogen vil øke mengden av androgener (mannlige hormoner) som er bundet av proteiner, som i sin tur vil redusere androgen effekt og testosteronproduksjon.

Andre måter å håndtere Testosteron

Ifølge Virginia Hopkins Health Watch, kan kvinner senke sine testosteronnivå etter nøye administrerende maten de spiser. Matvarer som inneholder mye sukker og raffinerte karbohydrater øker mengden glukose i blodet; i sin tur er insulin produksjon stimuleres, som fremmer produksjonen av androgener i eggstokkene. Du kan minimere denne dominoeffekt ved å spise mat som er lav i sukker og raffinerte karbohydrater.

Moderat trening kan også bidra til å holde kroppen i balanse. En livlig 20 minutters gange hver dag er alt som skal til for å øke din helse og forbrenne kalorier.

Husk at visse medisiner, for eksempel anti-convulsants og barbiturater, kan øke testosteronnivået hos kvinner. Hvis du tar noen av disse medikamentene, og du mistenker at de kan være årsaken til høyt testosteronnivå, snakke med legen din om doserings justeringer eller andre alternativer.

Hvordan naturligvis øke testosteron hos kvinner

Kvinner naturlig produsere testosteron, men deres rate av produksjonen synker i sine mellom år. Testosteron er avgjørende for en sunn libido og god hud, men det finnes ulemper ved å innføre androgener, mannlige hormoner, inn i kvinnens kropp, inkludert håravfall, ansiktshår og en dypere stemme. Men Dr. Karlis Ullis, medisinsk direktør i Sports Medincine og Anti-Aging Medical Group i Santa Monica, Ca., og en tidligere UCLA Medical School fakultet medlem, mener at middelaldrende kvinner kan ha stor nytte av hormonet testosteron. Ifølge Dr. Ullis er testosteron primordial hormon for å fremme en sexy kropp og sexliv. Når testosteron avtar, som den gjør, som kvinne aldre, tørker huden hennes opp, atrophies hennes skjedeåpningen eller blir betent på grunn av hormonell ubalanse og sex kan være smertefullt. Men mange kvinner velger å øke testosteron naturlig, i stedet for varig injeksjoner eller iført patcher.

Hvordan naturligvis øke testosteron hos kvinner

•  Ta urter, for eksempel klaseormedrue og så Palmetto, som produserer østrogen-lignende effekter. Maca er en annen plante som kan bli tatt, via kapsler eller pulver, som har en positiv innvirkning på endokrine og hypofysen. Den aktiverer hormoner og hjelper deg lage din egen naturlige hormoner. Husk imidlertid at eksperimentere med urter kan være farlig og kontraindisert hvis du har visse allergier eller forhold eller er på medisiner. Rådfør deg med en naturlege og / eller legen din før du begynner urteterapi.

Bruk en av to typer urte kosttilskudd, inkludert ikke-estrogenic urter og phytoestrogenic urter. Ifølge Vitaminer gjerne vite nettsted, ikke-estrogenic urter fungerer best for å gjenopprette hormonbalansen. De ikke-østrogen urter har den kjemiske strukturen av østrogen men produsere gunstige østrogen resultater ved nærende det endokrine system, som balanserer hormon-nivå.

Spis soyaprodukter og øke inntak av fiber for å øke testosteron naturlig. Spis kål, reddiker, neper, biff, brokkoli, rosenkål, østers, hvitløk, egg og blomkål. Prøv å spise noen eller alle disse elementene på en jevnlig basis for å øke testosteron nivået. Den ideelle dietten for å øke testosteron består av høy protein, moderat fett og lite karbohydrater.

Lær at testosteron er laget av kolesterol. Essensielle fettsyrer vil øke testosteron nivåer. Du kan få disse fettsyrene i systemet ved å spise avokado, rapsolje, olivenolje, linfrøolje, peanøtter og fisk. Hvis du ikke har nok av de essensielle fettsyrene i kroppen din, kan du ikke produsere tilstrekkelige mengder testosteron.

Hint

  • Gjør din forskning og snakke med noen --- en helsepersonell eller en naturlege - om ønske ditt trygt og naturligvis øke testosteron.

Matvarer for å øke testosteron hos kvinner

Kvinner trenger testosteron, også. Ja, det er sant. Testosteron er avgjørende for seksuell funksjon og er drivstoff for immunforsvaret. Når en kvinne ikke har nok testosteron hun føler ofte sliten, har humørsvingninger og mistet interessen for sex. Hev lavt testosteronnivå naturlig ved å spise forskjellige testosteron produserende matvarer.

Brown Rice

Spis brun ris som inneholder sink, en nødvendig komponent i produksjonen av testosteron.

Asparges

Kvinner bør spise asparges, en grønnsak full av vitamin E, som stimulerer produksjonen av testosteron.

Østers

Østers er fylt med sink, noe som øker testosteron, men må spises med forsiktighet. Vask skjellene for å fjerne bakterier og skitt, lirke åpne og legg på is for å holde kjølt før den er klar til å bli spist.

Bananer

Bananer er kjent for sin kalium, men det er B-vitaminer som er en nødvendig del av testosteron produksjonen.

Betraktninger

Kvinner kan heve testosteronnivå ved å spise forskjellig mat. Imidlertid er selv-behandling ikke alltid den beste terapi. Kvinner bør søke råd fra en lege før du prøver å øke sine testosteronnivå.

Hårtap hos kvinner på grunn av høy Testosteron

Kvinner står for opptil 40 prosent av alle amerikanere lider hårtap, ifølge American Håravfall Association. Som ego-knuste som hårtap kan være til menn, er det enda mer ødeleggende for kvinner, for hvem en full og sunt hår synes å være en forutsetning for lykke. Mye involvert i kvinners hår tap er hormonelle ubalanser, særlig unormalt høye nivåer av testosteron.

Testosteron

Testosteron er et steroid hormon som finnes i både menn og kvinner, men på langt høyere nivåer hos menn. Hos menn er testosteron produseres i testiklene, mens hos kvinner, er hormonet skilles ut av eggstokkene. Menns kropper produserer omtrent 40 til 60 ganger så mye testosteron hos kvinner. Forskning har imidlertid vist at kvinner er langt mer følsomme overfor hormonet, noe som betyr at vesentlig lavere nivåer av testosteron kan ha en merkbar effekt på kvinner.

DHT

Dihydrotestosteron, eller DHT, er et derivat av testosteron som er tenkt å være en av de største synderne i hårtap hos både kvinner og menn. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, DHT "er fiende av hårsekkene på hodet ditt. Enkelt sagt, under visse vilkår DHT ønsker disse follikler døde."

Hvordan DHT Works

Mens DHT er den primære årsaken til en av de vanligste former for håravfall hos både menn og kvinner, nivået av liggende testosteron, DHT som er et biprodukt, er åpenbart en stor bekymring - særlig i kvinner, som er mer følsomme for effektene av hormonet. Bidrar til å konvertere testosteron til DHT er et enzym kalt Type II 5-alfa reduktase, som er til stede i olje glands av hårsekkene. Når DHT er opprettet, binder den seg til reseptorer i hårsekken og til slutt dreper hårsekken. Når denne prosessen er kopiert i flere follikler, er betydelig hårtap bundet til å følge.

Androgen alopeci

Den vanligste formen for hårtap hos menn og kvinner er androgenetic alopecia, mer kjent som manns eller kvinne-mønster skallethet. DHT spiller en stor rolle i denne type hårtap. Nesten medskyldig til DHT i kvinnelige mønster Hårtap er en senket nivået av kvinnelige hormoner, som på mer normale nivåer kan bidra til å holde både testosteron og DHT nivåer i sunnere balanse og dermed hindre eller i det minste forkjøpet hår-tap prosess.

P-piller

En kvinnes hormonelle balanse, hvis det holder seg innenfor normale grenser, er mindre sannsynlig å tillate DHT å få en øvre hånd og gjøre sitt skitne arbeid i form av å utløse hårtap. Fordi opprettholde en sunn balanse er selvsagt viktig, bør kvinner være klar over virkningen at p-piller kan ha på denne balansen. Den amerikanske Håravfall Association anbefaler at kvinner, særlig de med en genetisk predisposisjon for håravfall, bruker bare lave androgen index p-piller. Din lege eller gynekolog kan hjelpe deg med å finne den beste oral contraceptive i denne gruppen.

Lave testerone symptomer hos kvinner

Testosteron er produsert av kvinnens eggstokker og binyrer. Vanligvis frembringer en kvinne omtrent 10 prosent av mengden av testosteron laget av et menneskes legeme. Lavt testosteron hos kvinner er vanligvis på grunn av en hormonell ubalanse.

Identifikasjon

Testosteron er produsert av en kvinnes kropp sammen med østrogen og progesteron. En kvinne produserer mindre testosteron som hun aldre, og dette kan føre til symptomer på grunn av utilstrekkelige hormonnivået i kroppen.

Betydning

Den mest betydningsfulle symptom på lavt testosteron hos en kvinne er lav libido. Andre symptomer inkluderer ofte tretthet, depresjon, tørrhet i skjeden, smertefulle samleier, hetetokter og økt fett i buken.

Årsaker

Lavt testosteron hos kvinner kan være forårsaket av diabetes, fedme, høyt blodtrykk, sykdom i hypofysen og overforbruk av p-piller. Den naturlige aldringsprosess kan også føre til mindre produksjon av hormoner østrogen og progesteron, så vel som testosteron.

Naturlig behandling

Dr. John R. Lee er en Harvard-utdannet lege som har skrevet flere bøker om lavt testosteron hos kvinner. Lee rapporterer at en av de mest effektive behandlinger for denne tilstanden er ved hjelp av en naturlig progesteron krem ​​i minst seks måneder. Dette vil øke progesteron i kvinnens kropp, og i sin tur vil øke testosteron produksjonen. Kremen er gnidd inn i huden og absorberes av kroppen.

Tilleggsbehandling

Progesteron krem ​​bør brukes i minst seks måneder. Hvis symptomene er fortsatt ikke løst, deretter en naturlig testosteron booster kan bli prøvd. Naturlig testosteron behandlinger er tilgjengelig fra compounding apotek, og Lee anbefaler at bare disse behandlingene brukes. Syntetisk testosteron tilskudd anbefales ikke på grunn av potensielle ubehagelige bivirkninger.

Symptomer på høyt testosteronnivå hos kvinner

Symptomer på høyt testosteronnivå hos kvinner


Testosteron er vanligvis en mannlig seksualitet steroid som stimulerer veksten av de mannlige kjønnsorganer. Det fører også til en dypere stemme, vekst av ansikts-og kjønnshår og økt seksuell atferd. Testosteron er laget i testiklene til menn og eggstokkene av kvinnene.

Hårvekst

Når kvinner har unormalt høye testosteronnivå, fører det til en økt mengde av hårvekst, spesielt i ansiktet og brystet. Kvinnens ansiktshår kan bli tykkere og mørkere og faktisk ser ut som et skjegg.

Virilisering

Selv om det er sjelden, kan enkelte kvinner med ekstremt høye nivåer av testosteron oppleve det som kalles virilisering. Dette betyr, muskelmasse på personen øker sammen med omfordeling av kroppsfett, utvidelse av kvinnens klitoris og en fordeling av kroppsfett.

Andre symptomer

Det kan være en rekke andre symptomer som følger med høye testosteronnivåer hos kvinner. Disse symptomene er styrkingen av kvinnens stemme, skallethet på kvinnens hode, rask vektøkning, kviser og overdreven svetting.

Årsaker

En av de viktigste årsakene til høyt testosteron hos kvinner er ubalanse i hormonene i en kvinne. Denne ubalansen kan skje med hvem som helst; Men det oftest skjer med kvinner i trettiårene. Denne ubalansen er ofte forårsaket av en binyre lidelser og andre eggstokkene problemer. Den mest vanlige sykdom assosiert med dette er polycystisk ovariesyndrom. Dette forårsaker høyt testosteron.

Tester

Hvis du er bekymret for at du kan ha høye nivåer av testosteron, kan en endokrinolog teste blodet. Hvis de er høye i testosteron, søke en diagnose fra en lege.

Hva er årsaken til høyt testosteron i kvinner?

Hva er årsaken til høyt testosteron i kvinner?


Høy testosteron hos kvinner kan være forårsaket av en rekke sykdommer og tilstander. Høy testosteron er et aspekt av androgen lidelser. Testosteron er det hormonet som gjør menn maskuline, så det bringer mange uønskede resultater til både en kvinnes utseende og helse hvis kroppen hennes produserer for mye.

Symptomer på høyt testosteron hos kvinner

Høy testosteron symptomer inkluderer håravfall, hirsutisme (uønsket hann-mønster hårvekst), uforklarlig rask vektøkning, virilisering, akne, aggressivitet, irritabilitet og tapte menstruasjonssykluser. Redusert bryststørrelse og en dypere stemme vil skje sammen med en grovere hud.

Årsaker: Hormonell ubalanse

De viktigste årsakene til høy testosteron hos kvinner er hormonelle ubalanser som kan skje i alle aldre, og ofte snike seg gradvis, med 30-tallet å være den dominerende tid for at ting skal bli verre.

Felles Testosteron Økende Sykdommer

Binyrene lidelser og eggstokkene problemer, ofte forårsaket av andre hormonelle ubalanser, skape en over-overflod av testosteron. Den vanligste testosteron-økende sykdom er polycystisk ovariesyndrom. Diabetes kan også føre til disse endokrine forstyrrelser.

Sjeldnere lidelser som forårsaker høyt testosteron

Andre lidelser som forårsaker høyt testosteron hos kvinner inkluderer akromegali, binyrene neoplasme lidelser, Conn syndrom, Cushing syndrom, dverger, gigantism eller multippel endokrin svulst 1 og 2. En androgen-produserende binyre eller eggstokkreft svulst kan føre til høye nivåer av testosteron, som kan medfødte adrenal hyperplasi og skjoldbrusk lidelser generelt.

Medisiner som forårsaker høyt testosteron

Steroid misbruk kan øke testosteron til usunne nivåer i kvinner, men andre medisiner har vært knyttet til sykdommen også. Ett godt eksempel er fenytoin - også kjent som Dilantin - et stoff som brukes til å behandle epilepsi.

Blood Test for Testosteron

Alle som opplever noen av disse symptomene - overdreven vektøkning, hann-mønster hårvekst, aggressiv atferd, mindre bryster, grovere hår og hud - bør kontakte helsepersonell for en blodprøve for å finne ut om høy testosteron er et problem.