Digidexo.com

mercurius homeopati nese

Snore Relief produkter

Ifølge dentist.net, om lag 50 prosent av folk snorke regelmessig. Snorking kan vekke deg opp hele tiden om natten, men det kan være mer forstyrrende for partneren din. Det er ikke bare en plage, men fører også til mangel på søvn som kan føre til helseproblemer, som for eksempel hodepine, og resultere i en mangel på konsentrasjon og motoriske ferdigheter i løpet av dagen. Trening eller vekttap kan bidra til å lindre snorking, som kan unngå alkohol før sengetid. Det finnes også en rekke snorke-lettelse produkter du kan prøve, inkludert aromaterapi, homeopati, nese strimler og spesial puter.

Aromaterapi

Aromaterapi innebærer å bruke eteriske oljer, for eksempel lavendel eller jasmin. Påfør en essensiell olje til huden din før sengetid, konsentrere seg om din nese, kinnben, templer eller haken. Du kan til og inhalere den essensielle oljen direkte fra sin flaske hvis du foretrekker det.

Homeopati

Homøopatiske produkter inkluderer de som har medisinske ingredienser for å lindre snorking. Ofte disse er inhalert gjennom nesen eller tatt muntlig. Hals spray, for eksempel Ayr Snore lindrende Throat Spray og Breathe Right Snore Relief Throat Spray, er ment å brukes hver natt for å bidra til å smøre halsen for å hindre snorking. De puster Høyre merkevare gjør også en hals skyll og oppløse hals strimler som har de samme målene. Ifølge dentist.net, Breathe Right sier at deres produkter kan bidra til å avlaste Snorking i ca 85 prosent av snorkere.

Nasal Strips

Du kan også bruke nasal strimler på en nattlig basis for snore lettelse. Puster Høyre Nasal Strips er den vanligste merkevare, ifølge snoring-cures.org. Plasser nasal stripe på toppen av nesen. Det forhindrer snorking ved å åpne opp nesegangene, slik at luft kan strømme gjennom dem bedre. Pust Høyre Nasal Strips kommer i voksen str small / medium og store, samt en størrelse for barn.

Puter

Ifølge snoring-cures.org, en relativt ny type snorke-lettelse produkt, som i 2009, er en pute spesielt utviklet for snorkere. Disse anti-Snorking puter er ment å lindre symptomer ved å gi deg bedre holdning og nakkestøtte, slik at luften strømmer gjennom passasjer fritt. Slike puter er ment å brukes hver natt for å forhindre eller redusere snorking.

Homeopati Cure for Symptomer på Sinus Fungus

Homeopati Cure for Symptomer på Sinus Fungus


Sopp i bihulene kan forårsake skade på sinus fôr over tid, så det er viktig å takle tilstanden umiddelbart. Det er flere homeopatiske midler du kan prøve, men ikke alle mennesker eller betingelser vil svare på homøopati. Hvis tilstanden ikke blir bedre etter flere dager med homeopatisk behandling, søke hjelp av en medisinsk faglig.

Om Homeopati

Homeopati hviler på det sentrale prinsippet om "likt kurerer likt", som betyr at en sykdom kan kureres ved svært små mengder av stoffer som fremkaller de samme symptomene hos ellers friske mennesker, ifølge National Center for gratis og alternativ medisin (NCCAM). Homeopatiske midler er foreskrevet av symptomer og ikke nødvendigvis av generelle tilstand. Bruk så lite av homøopatisk stoffet som mulig, fortynnet i væske. Mens den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) krever at homøopatiske midler oppfylle visse styrke, renhet og emballasje standarder, er det begrenset forskning på homeopatiske midler sikkerhet eller effektivitet, rapporterer NCCAM.

Rettsmidler

Hvis du har sinus sopp, har du sannsynligvis en rekke bihulebetennelse symptomer. Det er ca 12 homeopatiske midler som er beregnet for vanlige bihulebetennelse symptomer. Valgte en som er utformet for å hjelpe de fleste symptomer som ligner dine symptomer, ifølge ABCHomeopathy.com.

Aconitum Napellus hjelper en tett hode, hoste (særlig om natten) og feber. Ta Arsenicum Album for hodepine, rennende nese, dårlig ånde, kvalme, hoste og feber. Prøv Pulsatilla nigricans for hodepine, rennende nese, kvalme, dårlig smak i munnen, hoste og feber. Nitricum Acidum hjelper med tett hode, hodepine, smerter i øyet, dårlig ånde og vondt i halsen. Sulphur hjelper med hodepine, rennende nese, dårlig ånde og hoste (særlig om natten). Ta Myk kråkefot for smerter i øyet, sår hals, hoste og feber. Calcarea Carbonica hjelper med hodepine, sår hals, tett hode og hoste. Unn hodepine, dårlig ånde, sår hals og hoste med Lacnesis. Belladonna hjelper med hodepine, smerter i øyet, rennende nese, sår hals, hoste og feber. Prøv Mercurius Vivus for hodepine, smerter i øyet, rennende nese, dårlig ånde, sår hals og hoste. Nux Vomica behandler hodepine, rennende nese, tett hode og feber. Ambra grisea hjelper med rennende nese og hoste.

Homeopati behandlinger av Crohns sykdom

Homeopati behandlinger av Crohns sykdom


Crohns sykdom er en kronisk betennelse i fordøyelseskanalen. Det oppstår vanligvis i tynntarmen og er vanskelig å behandle med bare medisiner. Homeopati vil ikke kurere Crohns sykdom, men det kan lindre smerte og ubehag av noen av symptomene.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - forårsaker symptomene på pasientens sykdom. De blandinger som fremstilles ved en homeopath som undersøker de forskjellige symptomer pasienten har, og setter sammen blandingen.

Hvordan en homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en homeopat vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, han også vil vurdere andre variabler. Slike variabler inkluderer hva som forårsaket sykdom og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat skal også se på de kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk. Målet er å helbrede pasienten ikke sykdommen.

Mercurius

Hvis en pasient er å oppleve varme og kalde blinker, svetter mye og tørst, kan en homeopat gi pasienten Mercurius. Det er for de ovennevnte symptomene, og hvis en pasient har illeluktende diaré. Mercurius er også for pasienter som føler seg utmattet etter avføring og ikke føler som om de er ferdig.

Podophyllum

Når diaré er fossende og blir verre etter å ha spist eller drukket, kan podophyllum være den rette. Pasienter kan også føle seg utmattet etter avføring og har smertefulle kramper i sine leggene og føttene.

Veratrum Album

Veratrum album brukes for pasienter med vannaktig diaré som forverres etter å ha spist frukt, magekramper, oppblåsthet, oppkast, utmattelse og frysninger. Pasientene vil kreve kalde drikker.

Andre homøopatiske midler

Argentum NITRICUM kan hjelpe pasienter med oppblåsthet og diaré. Ignatia er for pasienter som har tarmproblemer når de er under stress. Raphanus niger blir gitt til pasienter med oppblåsthet problemer.

Advarsler om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. Snarere bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere både behandlinger med både legen din og din homøopat.

Homeopati for lichen planus

Homeopati for lichen planus


The University of Maryland Medical Center (UMMC) beskriver lichen planus som et kløende utslett som oppstår på huden eller i munnen. En person kan oppleve lesjoner, hevelse, kviser eller Papuler, og en og annen smertefulle sår. Med behandling, bør lichen planus klare opp i 18 måneder.

Hvordan Homeopati Works

Homeopati tar hensyn til hele personen, ikke bare de nåværende symptomer. Som et resultat, kan flere forskjellige midler potensielt behandle den samme tilstand. Riktig middel for deg avhenger av din mentale og emosjonelle egenskaper samt fysiske symptomer.

Anacardium Orientale (Anacarium)

Ifølge Dr. William Beoricke, forfatter av "homeopatiske Materia Medica", hvis du trenger anacardium, du kan ha oppstått en svekket hukommelse. Depresjon og irritabilitet kan også vise. Du kan utvikle et sår på den ene underarmen, har intens kløe og utslett på armene, vanlige tegn på lichen planus i huden.

Sulphur Iodatum (Jodid av Sulphur)

Beoricke indikerer at personer som trenger svovel Iodatum vil ha en hoven, tykk tunge. Drøvelen og mandlene kan også hovne opp. Din ører, nese og urinrøret vil klø, og en intens utslett vil være til stede på begge armene.

Kalium Arsenicosum (Kali Ars)

Hvis du trenger Kali Ars, så du har sannsynligvis allerede hatt et langvarig hudsykdom, sier Beoricke. I tillegg viser han at du vil bli rastløs og nervøs. Du vil ha svært dårlig kløe eller kroniske eksemlignende symptomer. Ondartede sår vises på huden som kan være ganske smertefullt.

Ting å vurdere

UMMC advarer at du bør ringe legen din dersom tilstanden din forverres med behandling, eller dine lesjoner endre på utseendet. Du bør også diskutere med legen din bruk av homøopatiske midler dersom du bruker konvensjonelle medisiner i tillegg, for å unngå eventuelle utilsiktede interaksjoner.

Homeopati rettsmidler for tørr, kløende øyne

Homøopatisk medisin kan brukes til å løse mange vanlige medisinske tilstander, inkludert tørr og kløende øyne. Ved å initiere kroppens naturlige reaksjon på irritasjon homeopatisk medisin tillater kroppen å helbrede seg selv. For alvorlig øyeirritasjon, tørrhet og kløe, har disse homøopatiske midler blitt brukt over hele verden.

Pulsatilla Nigrican

Ifølge Planet Homeopati, en homøopatisk medisin ressurs, www.planethomeopathy.com, Pulsatilla nigricans, også kjent som Windflower, blir ofte brukt hos pasienter som lider av kløe og svie samt betente øyelokk eller Sties.

Mezereum

Dr. Allen Corson Cowperthwaite, forfatter av "A Textbook of Materia Medica og Therapeutics: Karakteristisk, Analytisk, og Comparative," mezereum er en vanlig homeopatisk behandling for tørre, varme og kløende øyne.

Myk kråkefot

Myk kråkefot, også kjent som ulv fot, brukes til å behandle tørr og kløende øyne samt tørr nese og bihuler. Ifølge www.hpathy.com, dette er homeopatisk middel spesielt gunstig for små barn.

Alumina

Alumina vil ta tørrhet forbundet med pensjonister og eldre pasienter, samt de som har symptomene forsvinner i fuktig vær. Ifølge ABC Homeopati, www.abchomeopathy.com, er alumina gunstig for pasienter som er svak og trøtt, i tillegg til å ha tørr og kløende øyne.

Krokus Sativus

Nettstedet www.Hpathy.com hevder at Crocus sativus, et medlem av safran familien, blir ofte brukt til å adressere irritasjon forbundet med eksponering for røyk, så vel som øyet tørrhet forårsaket av miljømessige elementer øyet.

Alternativ helse løsninger for en tett nese

Hvis du sliter med en tett, tett nese, kan du være på utkikk etter et alternativ til mange over-the-counter decongestants. Alternativer som gjør-det-selv-nesespray, urter og homøopatiske midler kan gi deg lindring. Også, hvis symptomene ikke avtar eller enda verre, er det viktig å vite når du skal ringe legen din.

Alternative løsninger

For å lindre tett nese, lage en hjemmelaget nesespray. "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner" av Sharon Faelten sier at en nesespray med bare vann kan faktisk tørke nesen ut. Legg en halv teskje salt og en klype natron til en kopp lunkent vann. Spritz løsningen i nesen et par ganger med en barnestørrelse pære sprøyte. Deretter blåse nesen. Hvis du ikke ønsker å lage din egen spray, kan du også kjøpe en vanlig saltvannsspray på apotek.

I tillegg til å bruke en hjemmelaget nesespray, kan en varm, dampende dusj avlaste lunger. Mens dusjing sørge for at alle bad fans er av å sikre at du får fullt utbytte av dampen.

Sjekk om du har noen hot pepper flak eller malt kajennepepper hjemme. Hot pepper bør sette en umiddelbar stopper for din lunger. Legg hot pepper flak til retter du tilberede hjemme, eller vurdere å prøve en krydret indisk curry på en lokal restaurant.

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), er bitter appelsin en tradisjonell kinesisk medisin som brukes for tett nese og et bredt spekter av plager. Du kan ta tørket frukt og skrell gjennom munnen i ekstrakter, kapsler og tabletter.

Hvis du er interessert i en homøopatisk løsning, sier ABC Homeopati at Pulsatilla nigricans bidrar til å avlaste en følelse av fylde i nesen og Snuffles også. Homeopatiske kosttilskudd vanligvis kommer som små hvite pellets. Ta 1-2 pellets hver 15-30 minutter før symptomene er lettet.

Når bør du oppsøke lege

Se en lege hvis du er lunger er kronisk eller hvis det er ledsaget av kløe eller nysing. Dette kan indikere en allergi. Også søke lege hjelp hvis du opplever grønn eller gul utflod, illeluktende slim, feber, vedvarende hoste eller alvorlig hodepine og ansiktssmerter.

Homeopati rettsmidler for bihulebetennelse

Homeopati rettsmidler for bihulebetennelse


En oppsamling av slim og lunger i bihulene er ofte en forløper til en bihulebetennelse, en smertefull infeksjon som kan følge en kald. Infeksjonen kan være forårsaket av bakterier eller virus, eller av og til en sopp. Homøopatiske midler kan bidra til å avlaste Sinus smerter og press, hjelper kroppen fordrive den infiserte slim i lomme passasjer og styrke immunforsvaret. Hvis en bihulebetennelse ikke svare på homøopatiske midler etter et par dager, eller hvis tilstanden din forverres, se helsepersonell.

Ved hjelp av homøopatiske midler

Homeopatiske midler er trygge å bruke. Hvis du tar reseptbelagte medisiner, men eller under en lege omsorg for en pågående tilstand, bør du snakke med legen din før du tar noen ekstra medisiner, selv over-the-counter seg. Den vanlige dosen av et homøopatisk middel er ett til tre av de 30C potens eller styrke pellets lov til å oppløse under tungen hver to til tre timer før du ser lettelse eller for maksimalt tre doser. Vanligvis, hvis det har vært noen respons på et homøopatisk middel etter tre doser, må du velge en annen løsning. Det finnes ikke én eneste rette for en bihulebetennelse; velge rette som matcher de fleste av dine symptomer. Feil rette vil ikke skade deg; det bare ikke vil hjelpe deg.

Kali Bichromicum

Førstevalget for behandling av bihulebetennelse er Kali bichromicum. Symptomene som svarer godt til dette midlet er smerter som enten er mellom øynene, over det ene øyet i pannen eller sentrert i kinnene. Du kan produsere nasal utflod som er gulaktig grønn og trevlet. Du kan være å ha problemer med luktende ting, og nesen føles fylt opp. Du kan hoste opp slim som er så tykke at det er vanskelig å utvise. Når du trykker på bein av ansiktet eller hodebunnen, føler de ømme selv om presset ser ut til å redusere din smerte. Flytte rundt og være kaldt gjør at du føler deg verre. Du føler deg bedre når du er varm eller drikker varm te eller suppe.

Pulsatilla

Mens varmen gjør at noen mennesker føler seg bedre, kan du oppleve at du føler deg bedre i kjølig luft. Dette er en indikasjon på at du kan svare bedre til Pulsatilla. Flytte rundt, bøyd over og selv ligger nede kan gjøre hodet ditt føles verre. Rennende nese hos personer som svarer godt til Pulsatilla er vanligvis tykk, men ikke trevlet og gul eller grønn farge; nesen sannsynligvis kjører mer når du blir liggende nede så når du står. Øynene dine kan være røde og tårevåte ute.

Andre rettsmidler for å vurdere

Noen midler er best brukt ved utbruddet av en sykdom, mens andre er mer nyttig for en sykdomstilstand som synes å være dvelende. Hepar SULPHURICUM er en av de sistnevnte. Hvis bihulebetennelse smertene har konsentrert mellom øynene og bare vil ikke synes å gå bort, prøve å ta Hepar SULPHURICUM. Dette er også et godt valg hvis kulde og bevegelse gjør at du føler deg verre, eller hodebunnen føles sensitive. Hvis bihulene er så infisert at tennene vondt, prøv Mercurius. Det er et godt valg for dem som nasal slim er grønn, tykk, muligens farget med blod og lukter stygt. Mercurius er også det rette valget hvis du føler deg varm og svett ett minutt, deretter kaldt den neste. Hvilken side av hodet gjør vondt verre? Hvis den høyre siden av hodet gjør vondt verre, prøv Silicea. Hvis venstre side er mer smertefullt, prøv Spigelia. En annen måte å velge mellom disse to rettsmidler er at varme og press på bihulene gjør som regel at du føler deg bedre hvis Silicea er det riktige valget, mens kalde kompresser eller sprut i ansiktet med kaldt vann bety at du ville gjøre det bedre med Spigelia.

Homeopati rettsmidler for barn med allergi

Homeopati, en form for alternativ medisin, opererer på en teori om "likt kurerer likt." Det ligner på vaksinering prosessen, hvor leger injisere pasienter med en liten mengde av det stoff som ville føre til en sykdoms slik at kroppen kamper av sykdommen. Homeopatiske utøvere innføre en fortynnet mengde av et naturlig stoff som kan forårsake symptomer som ligner på dem de ønsker å kurere. Ifølge Society of Homøopater, kan du trygt bruke de fleste homøopatiske midler for å lindre sesongmessige allergi symptomer hos barn.

Eye Irritasjon

Ta kontakt med din lege og en lisensiert homeopathic utøveren før du gir barnet ditt noen form for homøopatiske medisiner. Mens de fleste tilbyr trygge lettelse uten bivirkninger, er det viktig å sikre at de er egnet for barnet ditt. Allium cepa, et utdrag hentet fra den røde løk, kan bidra til å roe røde, rennende øyne ledsaget av en klar rennende nese. Siden barnas sesongmessige allergier ofte forverres under pollensesongen, kan du prøve å minimere sine symptomer ved å holde dem innendørs så mye som mulig på tørre, vindfulle dager. Sulphur, et middel basert på mineral med samme navn, og tilbyr også avlastning for kløende, rennende øyne i tillegg til å lindre en bankende hodepine og tett nese. Tenk Euphrasia å hjelpe barnets hovne, irriterte øyne som vondt når de utsettes for lys.

Nesetetthet

Bidra til å lette barnets rennende nese og lunger bruker Kali bichromicum, noe som kan være spesielt nyttig i lindrende sinus smerte. Arsenicum album kan tilby lettelse for en brennende, rennende nese og en wheezy hoste. Barnet ditt kan også klage over frysninger og viser angst. Hvis barnets nese veksler mellom å være fylt opp og kjører hele tiden, kanskje Nux vomica tilby dem noen sårt tiltrengte lettelse. I en astmatisk barn med en irritert, slimete nese, mange utøvere anbefaler bruk av Gullris. Dette midlet kan også hjelpe med en gnagende hoste og nysing passer. Hvis barnet ditt viser noen tegn på en alvorlig allergisk angrep som pustevansker eller hevelse i ansikt eller lepper, søke øyeblikkelig hjelp for barnet ditt umiddelbart.

Hodepine og Sinus Press

Utnytte Antimonium tartaricum hvis barnet ditt opplever en stram følelse i pannen, kanskje ledsaget av mild svimmelhet. Verking i baksiden av hodet eller nakken, samt en blussende ansikt kan indikere et behov for Gelsemium rette. Hvis barnet ditt klager over en tørr og kløende følelse inni hodet og nesen, tilbyr Wyethia, som kan hjelpe adresse alvorlig kløe samt en rennende nese. Vurder å bruke sabadilla i et barn som lider av en rennende nese, så vel som en hodepine som oppstår når du prøver å konsentrere seg om skolearbeidet.

Homeopati rettsmidler for Teeth

Riktig munnhygiene (tannpuss og bruk av tanntråd), kombinert med vanlige tannlege helsen og en diett som er lav i sukker, kan bidra til å forhindre mange tannrelaterte problemer. Når du opplever tannpine, kan årsakene være alt fra hull i tennene, tannkjøttsykdommer, skader, en løs eller ødelagt fylling. Homøopatiske midler kan ikke bare bidra til å lindre smerten av tannpine, men kan bidra til å hjelpe til med healing, men når tann smerter er forårsaket av forråtnelse eller infeksjon, riktig diagnose og behandling krever profesjonell intervensjon.

Coffea

Homøopater vil ofte anbefale rette Coffea når du lider av en tannpine med smerter som stråler nedover. Coffea er riktig middel når du viser personlighets symptomer på en manglende evne til å slappe av, kombinert med en over følsomhet for smerte. Dine fysiske symptomer vil tendere til å forbedre når du plasserer et kaldt omslag på det berørte området, og symptomene dine vil tendens til å forverres når du spiser varm mat, og hvis du er i et varmt rom.

Chamomilla

I århundrer Chamomilla har blitt brukt medisinsk for å behandle mange smerterelaterte tilstander, inkludert veer og tannpine smerte. Når tann smerter følger med en feber, kan homeopater anbefalte Chamomilla. Chamomilla er riktig middel når dine personlighetstrekk inkluderer irritabilitet, en tendens til fiendtlighet, er du vanskelig å ta, og besitter en lav terskel for smerte. Dine fysiske symptomer vil forbedre når du plasserer et kaldt omslag på det berørte området, eller ved å spise kjølt mat, og symptomer har en tendens til å forverres når man drikker eller spiser noe varmt.

Natrum Muriaticum

En homeopat kan foreskrive den rette Natrum muriaticum når du lider av gingivitt og dental abscesser hvis du demonstrere personlighetstrekk av humørsvingninger, tendensen til selvopptatthet og en manglende evne til å uttrykke dine følelser. Natrum muriaticum er riktig middel når dine fysiske symptomer tendens til å forbedre når du er i frisk luft, for eksempel, være ute, når du unngår mat, eller faste. Symptomene vil tendens til å forverres når du tåle varme, hvis du blir utsatt for sjøluft og når du er under stress.

Belladonna

Når en homeopat anbefaler Belladonna for tannpine smerter, er det ofte for tann smerter som kan beskrives som bankende og følger med en høy feber. Belladonna er riktig middel for en tannpine når du viser personlighetstrekk av å være i god fysisk form, men du trenger ikke håndtere godt med å være syk, og du har en tendens til voldelige utbrudd. Dine fysiske symptomer, nemlig smerte, vil forbedre når du hviler, og vil generelt forverres når du blir berørt, i løpet av natten, og hvis du er i frisk luft.

Mercurius solubilis

En homeopat kan anbefale den rette Mercurius solubilis når det er gingivitt stede og tennene er verkende og løs. Mercurius solubilis er riktig middel for en tannpine når du viser personlighetstrekk av usikkerhet, en tendens til å undertrykke dine følelser, spesielt når konflikten er involvert, og du utstråler en løsrivelse overfor andre. Dine fysiske symptomene bedres ved hvile eller når du søker en varm komprimere til det smertefulle området, og de har en tendens til å forverres når du drikker enten varm mat eller drikke, eller når du blir utsatt for ekstreme temperaturer.

Tips og advarsler

Denne informasjonen er ikke ment å bli brukt som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning; det er ment for informasjonsformål.
Aldri selvforeskrive; konsultere en lisensiert, profesjonell homeopat for riktig dosering og remedier.
Hvis tann smerter varer lenger enn 24 timer, eller følger med en høy feber, søke råd hos din tannlege.

Hvordan behandle H1N1 svineinfluensa Med Homeopati rettsmidler

Hvordan behandle H1N1 svineinfluensa Med Homeopati rettsmidler


Homøopatisk medisin har en historie som strekker seg mer enn 200 år, og brukes mye rundt om i verden. Basert på kjernen prinsippet om at likt kurerer likt, svært fortynnede løsninger administreres å helbrede kroppen. I 1918 influensa-epidemien, var dødeligheten av pasienter som bruker homøopatiske midler for influensa litt over 1%, mens pasienter som får konvensjonell medisinsk behandling hadde en dødelighet på i overkant av 28%.

Mens vi nå har effektive influensavaksiner, vil en svineinfluensa-vaksine ikke være tilgjengelig før senere i år. Inntil en svineinfluensa vaksine er gjort, homøopatiske hjem rettsmidler tilby en måte å bekjempe en svineinfluensa-epidemien. Ideelt sett vil pasienter søker behandling hos en erfaren homøopatisk lege som de har allopathic medisinske grader, og kan best balansere effekten av homeopati og fordelene ved medisinsk vitenskap med pasientens behov.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en homøopatisk lege som kan skikkelig gi råd til pasientene om hvilke homøopatiske midler er best egnet til sine symptomer. Men fordi influensa kan streiken uten forvarsel og administrere homøopatiske midler på de første tegn på svineinfluensasymptomer er nøkkelen til deres effektivitet, ville det være en god idé å holde de rettsmidler som er nevnt nedenfor på hånden.

Input symptomer i en online homøopatisk middel program for å finne den beste rette for dine symptomer i fravær av tilgang til en homøopatisk lege. (Se Resource delen for en link). Den rette programmet kan foreslå en av de virkemidler i trinnene nedenfor.

Ta Oscillococcinum som er en generell homeopatisk influensa middel tilgjengelig på noen stoff butikker og på nettet (se Ressurser for link). Doseringen er vanligvis en dose ved det første tegn på influensasymptomer og deretter to flere doser etter det, i avstand fra hverandre seks timer. En dose er en hel tube med Oscillococcinum. Pass på å følge instruksjonene på pakken, som ulike produsenter kan ha forskjellige doseringskrav.

Ta Influenzinum som er et homøopatisk middel laget av samme influensa belastning brukes i influensavaksiner. Hvis svineinfluensavaksinen blir knappe, eller du kan ikke få en vaksine mot svineinfluensa, er Influenzinum et godt alternativ. Siden en vaksine mot svineinfluensa vil ikke være tilgjengelig før Fall, ikke kjøpe Influenzinum til du er i stand til å bekrefte at det er laget av svineinfluensa-viruset. Influenzinum må tas månedlig under influensasesongen (oktober til mars) for å være effektive. Den typiske dose er 3 piller hver måned. Den kan kjøpes i stoff butikker eller på nettet (se Ressurser for link).

Bruk Aconitum for milde svineinfluensasymptomer som rennende nese.

Ta Baptista for influensa symptomer som fører til slapphet, muskelsmerter og diaré.

Ta Arsenicum-album for influensa symptomer som forårsaker tørste, diaré, kvalme, angst og rastløshet.

Bruk Ipecac for influensasymptomer med mer alvorlig kvalme, skjelettsmerter, og en mangel av tørst.

Ta Eupatorium Perf for influensa symptomer preget av mild gastrointestinale plager, men dype smerter i beina.

Bruk Gelsemium for influensa symptomer, inkludert svimmelhet, tretthet, frysninger, og mangel av tørst. Gelsemium var den primære homøopatisk middel som brukes i løpet av 1918 influensa-epidemien.

Tips og advarsler

  • Bruk sunn fornuft og søke medisinsk hjelp i tillegg til eventuelle influensa rettsmidler du kan ta. Husk svineinfluensa og andre influensastammer kan være dødelig, så det er viktig å se hensiktsmessig medisinsk behandling og råd.
  • Ikke ta hver eneste av de virkemidlene som er omtalt ovenfor. Det er ikke hvordan homeopatisk medisin virker. Lager som mange av de virkemidlene du liker, men bare bruke den rette som best samsvarer med dine symptomer. Eller bruk Influenzinum som en catch-all (bortsett fra hvis du ikke har det eksakte influensa, vil det ikke fungere).
  • Denne eHow utgjør ikke medisinsk råd eller anbefaling av et bestemt legemiddel. Vennligst søke seg av en lege eller utdannet homøopatisk lege hvis du er syk.
  • Vær oppmerksom på at det er få eller ingen medisinske studier som beviser effekten av noen av de homøopatiske midler som er oppført her.

Homeopati Sinus infeksjon behandling

Homeopati Sinus infeksjon behandling


Bihulebetennelse er smertefulle tilstander forårsaket av et virus, bakterier eller sopp. En kald som aldri synes å gå bort kan være en kronisk bihulebetennelse. Infeksjonen fører til irriterende stuffiness, forstyrrer søvnen, og i ekstreme tilfeller kan spre seg til andre områder av hodet, inkludert hjernen.

Ved hjelp av Homeopati

Homeopatiske midler er trygge å bruke, uavhengig av alder eller helse. De forstyrrer ikke reseptbelagte medisiner, men du bør rådføre deg med legen din dersom du bruker dem. Homøopatiske midler arbeider vanligvis raskt; men hvis du ikke opplever lindring i løpet av noen dager eller symptomene forverres, snakk med legen din.

Den vanlige dosen av et homøopatisk middel er 02:59 pellets (tabletter) av 30C potens (styrke) tatt 1-3 timer fra hverandre for maksimalt tre doser, eller som instruert av homeopathic utøveren. Vanligvis, hvis du ikke har opplevd lettelse etter tre doser, trenger du en annen løsning.

Homeopati tar en hel person tilnærming. Det tyder ikke på en eneste rette for alle bihulebetennelse, men heller en basert på dine individuelle symptomer, både fysisk og psykisk. Hvis du velger feil middel, vil det ikke skade deg; du bare ikke vil bli hjulpet av det. Homeopati vil utfylle andre behandlinger du kan være med, slik som nasal vanning.

Mercurius

Mercurius anbefales for følgende symptomer: foran ved ansiktet ditt gjør vondt; nesen er rennende, og slimet er gul-grønn, tykk og stygg luktende; tungen ser ut til å ha et grått belegg; og du oppleve en metallisk smak. I tillegg har du utviklet spesielt dårlig ånde og kinnene kan se oppblåst eller hovne.

Andre tegn på at du kan være en kandidat for Mercurius: Du lider hyppige forkjølelser, som har en tendens til å flytte inn i bihulene, og symptomene dine forverres om natten og når du er utsatt for ekstremt varmt eller kaldt vær. Dessuten trenger du ikke liker trekk eller blir rørt når du er syk.

Hydrastis

Hydrastis anbefales hvis foran på hode smerter, og du har post nasal drypp. Smertene avtar når du trykker på bihulene. Når du er utenfor, nesen går, men din hodepine smerter avtar; så snart du kommer tilbake til et varmt rom, blir nesen fylt opp igjen. Nasal slim kan være vassen og etsende, eller tykk og stygg luktende; slimet er gul eller kan være blodig. Du hele tiden trenger å blåse nesen, som føles som den brenner eller rå på innsiden.

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese


En rennende nese oppstår når overflødig væske eller slim blir produsert og går ut av nesen. Dette kan ha flere årsaker, slik som vanlig forkjølelse, allergier, influensa og irriterende stoffer som pollen, støv, flass eller tobakksrøyk. Tørr hud rundt nesen ofte oppstår som en bivirkning av blåser og tørke. Selv om denne tilstanden er ubehagelig, det vanligvis går unna på egen hånd. Å vite hvordan du skal ta vare på huden din forebygger tørr og flassende hud på og rundt nesen.

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese

•  Hold huden hydrert ved å drikke minst åtte glass vann hver dag. Å drikke tilstrekkelig mengde vann hjelper bli kvitt din rennende nese og også fukter huden din. Reduser inntaket av koffein, alkohol og salt fordi disse stoffene føre slimhinner å tørke ut.

Unngå å gni eller klø nesen. Dette fører til hudirritasjon og mer tørrhet. Hold deg unna irritanter som kjæledyr dander, pollen, støv og røyk. Bruk en nesemaske for å fremme helbredelse og for å hindre tørrhet.

Påfør en mild fuktighetskrem til den ytre huden på nesen for å redusere rødhet og å stoppe huden mot flassing.

Bruk mykt vev i stedet for grov tørkepapir og servietter til å tørke eller blåse rennende nese. Ha alltid med en liten boks i vesken eller bilen når du forlater huset.

Hvordan virker en blodig nese begynne?

Umiddelbare årsakene Neseblod

En neseblødning er nesten alltid en illustrasjon av den gamle leveregel: Det ser verre ut enn det er. Nosebleeds stammer fra skade på en av de mange meget små blodkar inne i nesen. Mange faktorer kan bidra til neseblødning, og noen kan produsere en langsiktig mottakelighet. Blant umiddelbare årsakene er: skader blåmerker eller bryte nesen, hard blåser eller plukke på nesen, eller voldelig nysing. I hvert tilfelle, kan vevet tynt dekke blodkar skades nok til å tillate blødning. Ekstremt tørr varm eller kald luft kan forverre nasal vev, som kan drastiske endringer i høyde (en person som reiser fra havnivå til fjellområder kan oppleve neseblødning). Allergi angrep eller tett nese av en kald kan også bidra til kortsiktig mottakelighet.

Langsiktig Mottakelighet for Nosebleeds

Atmosfærisk eller medisinske tilstander kan gjøre nesen mer utsatt for blødning. Kronisk eksponering for allergener som for eksempel pollen, kan luft forhold som er beskrevet ovenfor og kronisk eksponering for kjemiske eller andre arbeidsrelaterte irritanter gjøre deg mer utsatt for neseblødning. Ustabil eller ubehandlet høyt blodtrykks kan være en større bekymring bør neseblod oppstår. Medisiner som fortynner blodet, slik som aspirin eller reseptbelagte anti-clotting medisiner, også kan gi økt risiko.

Behandling og Ved å søke hjelp

Selv om hver generasjon ser ut til å ha en favoritt måte å håndtere neseblødning, antyder nåværende behandling så enkelt er best. For vanlig neseblødning, klemme neseborene sammen med et lite press i 10 minutter. Tips hodet litt nedover for å unngå å svelge blod. Kule komprimerer eller en coldpack pakket inn i et håndkle kan plasseres på nesen eller i pannen, men er ikke avgjørende. All behandling skal være ekstern; pakking nesen med vev eller bomull bare risikerer ytterligere skade delikat vev.

Hvis nesen ikke stoppe blødninger i 10 minutter, gjentar seg så snart du fjerner press eller økninger i blodstrømmen, søke profesjonell hjelp. Selv om dette virker som andre natur i tilfelle en ulykke, kan det ikke skje automatisk i andre situasjoner. Personen du hjelper kan eller ikke kan være klar over en medisinsk tilstand som gjør neseblødning verre. Blødning kan medføre skade på mer enn en liten nese blodkar.

I alle situasjoner med neseblødning, som bor rolig og ta enkle trinn for å demme strømmen er sannsynlig å være helt effektiv behandling for en oppskakende, men vanligvis mindre blødninger episode.

Hva fører til en kronisk tett nese?

Hva fører til en kronisk tett nese?


En tett nese kan være et irritasjonsmoment når du har forkjølelse eller influensa, men når drypp og sniffing ser ikke ut til å forsvinne, kan det være en annen underliggende årsak. Finne årsaken til tett nese er første skritt i å finne lettelse.

Høysnue

Høysnue er trolig en av de vanligste årsakene til en kronisk tett nese. Det er den vanligste allergien at mange mennesker får under visse tider av året når pollen teller i luften er spesielt høy. Tilbringe mye tid utendørs og sove med åpne vinduer kan bidra til problemet. Mange foreskrevet og over-the-counter medisiner er tilgjengelig som kan lette symptomer.

Andre Allergier

I mange mennesker, enkle allergier har skylden for en kronisk tett nese. Dette er ofte problemet når allergier kjøre i familien. Situasjonen kan bli verre om vinteren, når mer tid tilbringes innendørs rundt kjæledyr og støv. Allergi kan også føre til forkjølelse å vare lenger og være mer alvorlig, og de øker sjansene for en kald snu til en bihulebetennelse. Det er mange allergitester tilgjengelige for å bestemme hva slags allergi pasienten har. Resultatene av testen kan hjelpe legen anbefale et kurs i behandling, enten det er et medikament eller eliminering av irriterende.

Røyking

Sigarettrøyk er ofte den skyldige i en kronisk rennende nese. Personen med problemet ikke engang nødvendigvis å være røyker. Folk som bor i samme hus som en røyker er utsatt for passiv røyking og kan høste konsekvensene. Passiv røyking er spesielt skadelig for barn, som har underutviklet nesegangene er lett tett og irritert. Den beste måten å unngå tett nese på grunn av passiv røyking er å begrense røyking til utendørs.

Bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse er en tilstand der sinus ubehag og irritasjon varer i lange perioder av gangen på grunn av bakterie-og soppinfeksjoner og andre årsaker. En bakterieinfeksjon er mye mer vanlig, og kan vanligvis behandles med antibiotika.

Nasal Polypper

Nesepolypper er små godartede vekster vev inne i nesehulen. De kan vokse i klynger og forårsake en myriade av irriterende helseproblemer som hodepine, snorking, pusteproblemer og kronisk stuffiness. Denne tilstanden i mer vanlig hos voksne over 40 år og kan være ledsaget av andre forhold som søvnapné, cystisk fibrose, bihulebetennelse og astma.

Airborne Fungus

Hirohito Kita, MD, av Mayo Clinic gjennomført en studie for å teste effekten av luftbåren sopp på mennesker med kronisk nasal stuffiness. Resultatene av studien fant at visse folks immunforsvar reagerte negativt på soppen. Disse menneskene var de som viste nasal stuffiness. Nitti prosent av deltakerne i studien viste et bestemt svar på en sopp som heter Alternaria. En annen sopp som heter cladosporium forårsaket lignende svar. Disse typer sopp er funnet over hele USA, og kan være en viktig årsak i mange pasienter med uforklarlig kronisk stuffiness. Denne oppdagelsen kan hjelpe forskere med å finne en behandling for problemet.

Hva er årsakene til en blodig nese?

Nesen er spesielt utsatt for blødning. Først av alt, det er fullt av blodårer gjør den sårbar for blødning ved påvirkning. Også, siden nesen rager ut fra ansiktet, er det mer utsatt for skader. En blodig nese eller neseblødning, kan skyldes en rekke forhold. Årsaker til en blodig nese kan være interne så vel som eksterne. Imidlertid er det store flertallet av neseblod forårsaket av tørre neseslimhinnen. Mengden av blødning kan variere fra begrenset til sterk. Uavhengig av årsak, kan en blodig nese vanligvis bli stoppet i løpet av noen minutter.

Interne årsaker

Fysiologisk sett resulterer en blodig nese når membraner i nese sprekk som et resultat av betydelig tørrhet. Betennelse i nese fôr, eller rhinitt, kan også føre til neseblod. Mengden av blødning at resultatene kan bli påvirket av medisiner som hindrer blodet fra clotting. Foreskrevet medisiner, som for eksempel Coumadin, og over-the-counter medisiner som aspirin eller ibuprofen, er blodfortynnende og derfor resultere i økt blødningstendens.

Eksterne årsaker

Absolutt en skade hvor direkte påvirkning eller trykk påføres til nesen kan resultere i betydelig blødning. Men eksterne faktorer, for eksempel vær og luftkvalitet, er oftere assosiert med neseblod. Forekomsten av en blodig nese er mer sannsynlig i vintermånedene. Endringene i temperatur og fuktighet i løpet av de kalde månedene gjør neseblod samt øvre luftveisinfeksjoner mer vanlig. I tillegg neseslimhinnen er sårbare for tørke i et varmt innemiljø som gir lite fuktighet.

Behandling

Lider av neseblod ofte feilaktig rådet til å sette hodet tilbake. Selv om dette vil forhindre blod fra drypper ned foran ansiktet, vil dette ikke stoppe blødningen. Dessuten vil den omdirigerte blod ende opp clogging bihulene eller svelg. Klemming nesen med tommelen og pekefingeren mot nesebenet i flere minutter vil utrydde flyten av blod.

Forebygging

Opprettholde fuktig nesehulene er en fin måte å forebygge neseblod forårsaket av tørrhet. Saltløsninger kan sprøytes i nesen flere ganger i løpet av dagen for å gi nesen med tilstrekkelig fuktighet. Belegging slimhinnen i nesen med vaselin holder fuktig og myk innsiden av nesen. Forsiktig blåser i nesen er en annen måte å hindre betennelser. Plukke nesen bør unngås da dette ikke bare er uhygienisk, men irriterer neseslimhinnen.

Strai

Fysisk anstrengelse kan føre til påfølgende neseblod. Når nesen har stoppet blødning, er det fortsatt følsomme. Som sådan bør løfte tunge gjenstander må unngås siden dette øker blodtrykket. Økninger i blodtrykket kan utløse flere neseblod. Også, straining under avføring bør unngås da dette resulterer i ekstra press også.

Tilbakevend Nosebleeds

Hvis en blodig nese vedvarer til tross for tiltak for å hindre det, se en lege. Mange ganger, årsaken til neseblod stammer fra en bestemt blodåre som har blitt svekket. En kirurgi av at blodårene, vil forsegle den opp på en måte og fremme blodpropp i det området. Hvis denne behandlingen ikke lykkes, er ytterligere tester for å avgjøre om en blodsykdom eller annen underliggende tilstand eksisterer.

Rette for en tørr nese

Rette for en tørr nese


Hvis nesen din ikke får nok fuktighet, kan det bli tørt og ubehagelig. Dette skjer som følge av allergi, men det kan også utvikle seg fra stress. Når du er under stress, har du en tendens til å puste annerledes, noe som kan føre til en tørr nese. Hvis du lider av en tørr nese, er det noen ting du kan gjøre for å avhjelpe situasjonen.

Neti Pot

Helse-butikker og apotek selger neti potter. Disse pottene er laget for å sende en saltvann løsning gjennom nasal cavaties. Denne prosessen kan bringe tilbake noen hardt tiltrengte fuktighet til nesen. Legg lunkent vann til en neti pott og 1 ts. havsalt; bland godt sammen. Lene hodet over vasken, litt på skrå, og hell væsken i det ene neseboret. Løsningen vil naturligvis strømme ut av den motsatte nesebor. Gjennom hele prosessen, må du huske å puste gjennom munnen. Gjenta prosessen, som begynner med motsatt nesebor. Gjør dette to ganger per dag frem til nesen forblir fuktig på egen hånd.

Saltvann dråper

Et annet alternativ er å bruke saltvann dråper. Disse er laget for både barn og voksne. Bøy hodet bakover og drypp 3-4 dråper saltvann i hvert nesebor. Denne metoden er svært trygt og enkelt. Du kan bruke saltvann dråper tre til fire ganger per dag etter behov. Saltvann vil gi den fuktighet som nesen din trenger for å helbrede seg selv.

En luftfukter

Når du er klar til å gå til sengs om kvelden, satt opp en luftfukter på soverommet. Maskinen steder fuktighet i luften mens du sover. Når du bruker luftfukter, lukket døra soverom slik at fuktigheten ikke slipper ut soverommet. Bruk luftfukter hver kveld før du legger merke forbedring.

Øre, nese og hals infeksjoner

Øre, nese og hals infeksjoner


Infeksjoner som oppstår i ører, nese og hals inkluderer bihulebetennelse, mellomørebetennelse, betennelse i mandlene, mononukleose, eller mono, og streptokokkinfeksjoner, ellers kjent som strep hals. Mellomørebetennelse, eller en ørebetennelse, og tonsillitt oppstår oftest hos barn, mens bihulebetennelse påvirke ca 10 til 15 millioner mennesker hvert år.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er den medisinske termen for ørebetennelser, som er mest vanlig hos spedbarn og små barn. Symptomer inkluderer tette ører på grunn av væske og slim buildup, som kan skade hørselen.

Tegn på at enkeltpersoner kan ha en øreinfeksjon inkluderer øret drenering, balanse og søvnvansker, hørselsproblemer og slite i ørene. Babyer med ørebetennelser kan gråte oftere.

I noen tilfeller kan enkeltpersoner trenger bare en smertestillende og ørebetennelse går bort av seg selv. Men helsepersonell anbefaler antibiotika for alvorlige infeksjoner og ved behandling av spedbarn. Barn som får hyppige ørebetennelser kan trenge kirurgi for å plassere rørene inni ørene for å lindre trykket og øke hørsel.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse, ellers kjent som bihulebetennelse, kan være forårsaket av en bakteriell, viral eller soppinfeksjon. I de fleste tilfeller oppstår bihulebetennelse sammen med betennelse i nesegangene. Vanlige symptomer på bihulebetennelse er smerter, ømhet, tett nese og hodepine. Det finnes to typer av bihulebetennelse: akutte, som går bort i løpet av en måned, og kronisk, som er preget av vedvarende og tilbakevendende infeksjoner som varer lengre enn tre måneder.

Bihulebetennelse behandlinger inkluderer kortikosteroid eller saltvann nesespray, decongestants og ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende midler. Varme kompresjoner, dampende, drikke mye væske og sover med hodet hevet kan også bidra til å lindre trykket og smerten forbundet med bihulebetennelse.

Tonsillitt

Betennelse i mandlene er en vanlig tilstand blant barn. Det er forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon, forårsaker mandlene blir hovne og smertefull. Andre symptomer kan være hvite flekker på mandlene, sår hals, svelgeproblemer, hodepine, feber og frysninger, og mister stemmen. Barn kan også oppleve magesmerter.

Mesteparten av tiden, er tonsillitt forårsaket av et virus. I slike tilfeller vil en antibiotika ikke hjelpe. Imidlertid vil en over-the-counter sår hals medisin lindre smerter og betennelser. Det kan ta en til to uker å komme seg.

Når tonsillitt er forårsaket av en bakteriell infeksjon, er antibiotika nødvendig. Hvis behandlingen ikke forbedre tilstanden, kan en mandlene for å fjerne mandlene bli anbefalt av helse-omsorg leverandøren.

Drikking varme væsker som te eller supper og gargling med varmt saltvann kan også bidra til å lindre symptomer på betennelse i mandlene.

Mononukleose

Mononukleose, eller mono, er forårsaket av et virus og kan overføres ved kyssing eller deling av glass og bestikk med noen med mono. Vanlige symptomer er slapphet, tretthet, sår hals, feber, hovne mandler og lymfekjertler, hudutslett, tap av matlyst, nattesvette og en hoven milt.

Uheldigvis, på grunn mono er forårsaket av et virus, antibiotika vil ikke behandle den. Recovery innebærer 10 til 12 timer med sengeleie daglig, mye væske for å holde hydrert, gurgle med varmt saltvann og tar over-the-counter smertestillende midler og sår hals medisiner. Helsepersonell anbefaler også at pasienter unngå aktiviteter som kan føre til at milten til å sprekke.

Streptokokkinfeksjon

Streptokokkinfeksjoner eller strep hals, er mindre utbredt enn mono og er forårsaket av en bakteriell infeksjon. I noen tilfeller kan en person med mono også lider av strep hals. Strep hals kan utløse en mandel eller bihulebetennelse.

Symptomer på strep inkluderer sår hals, feber, hodepine, magesmerter og utslett. Penicillin er den vanligste behandlingen. Hvis venstre ubehandlet, kan strep hals forårsake revmatisk feber og betennelse i nyrene.

Den beste måten å stoppe en alvorlig blodig nese

Når du har en blodig nese som viser ingen tegn til avtakende, det er ingenting du kan gjøre, men stoppe opp og ta vare på den. Forbli rolig, og ta forholdsregler for å sørge for at blødningen ikke blir verre. I to til tre minutter, kan du ha din blodig nese i kontroll.

Ta opp problemet

Når du oppdager at nesen er blødning, finne papirhåndklær, vev eller servietter å holde den fra å gjøre et rot. Hvis nesen blør voldsomt, kan du stikke papirhåndklær opp lekkende neseborene. Pass på at håndklær er en behagelig passform og ikke begrense til pusten din. Finne et sted å ligge eller sitte ned med hodet hevet å bremse blødningen.

Knip sammen Nose

Bruk pekefingeren og tommelen for å klemme nesen. Påfør en moderat mengde press til området i to til tre minutter før blødningen avtar og stopper. Klemming nesen mens hodet er forhøyet (over ditt hjerte, liggende) vil hjelpe deg å stoppe blødningen raskt. Vask hender og ansikt grundig etter blødningen har opphørt.

Hindre en blodig nese

Blodig nese er vanligvis uventet, men det er ting du kan gjøre for å hindre en alvorlig problem. Hvis du har blodig nese hjemme, luften kan det være tørr. Invester i en luftfukter. Stress eller traumer kan også føre til en blodig nese. Hvis du får en blodig nese når du er engstelig, utvikle strategier for å senke stressnivået raskt og effektivt. Hvis du har blodig nese som du anser for hyppig, snakk med legen din.

Hvordan pakke en blodig nese

Hvert barn får en blodig nese minst én gang i sin levetid. Å vite hvordan du får flyten å stoppe og hvordan å pakke nesen kan være livreddende, spesielt i tilfeller av hemofili. Hvis du ikke kan få det slutter å blø, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan pakke en blodig nese

Hvordan å pakke en blodig nese

Trekk en bomullsdott fra hverandre så det er ikke lenger en ball, men nå to stykker av bomull. Rull hvert stykke bomull mellom fingrene før det blir 2 små, harde baller.

•  Skjær gasbind inn i en 3-tommers square. Nå vikle gasbind rundt en av de harde bomull baller til å gjøre en liten, rund pille sized ball.

Komprimer ballen mellom fingrene og trykk den inn i neseboret som er blødning. Sett den bare dypt nok til å få den ytre kanten av bomull ballen inne i neseboret. I et tilfelle hvor begge neseborene er blødning, vil du bruke både bomull baller, en på hver side.

Klem nesen rett under broen med en god del av trykket mens du holder hodet litt tilbake. Haken skal ikke være parallell med gulvet. Hold klype på nesen for ikke mindre enn 1 minutt og blødningen bør stoppe.

Hint

  • Hvis neseblødning fortsetter lenger enn 5 minutter etter flokken og klype metoden er brukt, bør du oppsøke lege umiddelbart. Neseblod er normalt på grunn av tynne slimhinner i neseboret, og stoppe innen 2 minutter. Hvis barnet ditt er en hemophiliac, konsultere legen din om hvordan du behandler noen blødning situasjon.

Hvordan bli kvitt en nese eller munn Twitch

Hvordan bli kvitt en nese eller munn Twitch


Håndteringen av en nese eller munn rykk kan være ødeleggende, spesielt hos barn. Ofte feildiagnostisert og hell behandlet denne tilstanden platene og bekymringer mange foreldre. Å vite årsakene og mulige behandlinger tilgjengelig kan hjelpe deg å få tilbake kontrollen og bistå i å finne en løsning.

Hvordan bli kvitt en nese eller munn Twitch

diagnostisere årsaken til nese eller munn napp ved å konsultere en nevrolog. Vanlige forholdene er Tourettes, OCD og nerveskade. Pinpointing årsaken er den beste måten å målrette den riktige løsningen.

•  Vurder hypnoterapi, som vellykket styrer problemer i mange tilfeller. Hypnoterapi opplæring er tilgjengelig og kan brukes når som helst og hvor som helst for å sikre full tid kontroll av symptomene.

Bruk nevro-lingvistisk programmering for å lære et barn å fokusere bort fra ønsket om å nappe. Denne metoden krever ofte barnet å lære fokus teknikker som kan løse andre tilknyttede problemer i tillegg. Prøv så mange individuelle teknikker som det tar; mange løsninger fungerer for bare en kort tid, og en langsiktig løsning er funnet ved prøving og feiling.

Prøv en holistisk healing program designet for de spesielle behovene til pasienten. Akupunktur kombinert med riktig urte medisiner kan forbedre symptomene når det brukes sammen med råd fra en medisinsk faglig.

Forskning tilgjengelige medisiner for å kontrollere nese og munn rykninger. Vanlige valg er haloperidol, klonidin, pimozid, og klonazepam.

Hint

  • Alle tilgjengelige medisiner som er nevnt har alvorlige bivirkninger du bør vurdere før bruk. Medisiner bør være den siste løsningen forsøkt.