Digidexo.com

enkle sukkerarter

Hvordan unngå enkle sukkerarter

Det finnes to grunnleggende kilder for karbohydrater, komplekse og enkle. Komplekse karbohydrater finnes i korn, frokostblandinger, brød, pasta, poteter og andre stivelsesholdige gjenstander som tar lengre tid å øke blodsukkeret. Enkle sukkerarter finnes i tabell sukker, sirup og frukt som vil øke blodnivået mye raskere, noen ganger forårsaker farlige blod nivå pigger. Noen sukker er opplagt og andre ikke, men alle enkle sukkerarter kan unngås med forberedelser og tålmodighet.

Hvordan unngå enkle sukkerarter

Bli vant til å lese ingredienslister på produktene du bruker og spise. Ingredienser listene er vanligvis på emballasjen på matvarer. Forstå at jo nærmere en bestanddel vises til toppen av listen, jo mer av den bestanddel som finnes i produktet.

Forstå typer og navn på enkle sukkerarter. Enkle sukkerarter omfatter monosakkarider eller enkelt molekyl sukker og disakkarider eller to molekyl sukker. Se på etikettene til monosakkarider som fruktose, som er fruktsukker, eller galaktose, som er avledet fra melk sukker. Søke videre for disakkarider som sukrose (sukker), maltose (malt sukker). eller laktose (melkesukker).

•  Se opp for sirup og honning. Mange naturlige sirup og honning er ikke oppført med deres spesifikke sukkertyper, akkurat som selve elementet. Se etter maissirup, en svært vanlig søtningsmiddel anvendt i stedet for sukker i mange oppskrifter. Forstå at lønnesirup og honning brukes til smaker og søtstoffer og er i hovedsak sammensatt av enkle sukkerarter.

Unngå å legge sukker til maten. Tabell sukker, eller sukrose, er den mest vanlige av de enkle sukkerarter og ofte også den enkleste å utelukke. Smake på ulike typer sukker erstatninger som Lik eller Splenda som tilbyr sødme av sukker uten kalorier. Prøv å bli vant til å ikke bruke sukker i kaffe, te og andre nevnte steder folk bruker sukker.

Se opp for alkohol sukker. Disse typer sukker er ofte funnet i pust mints og tyggegummi. Søk etter vanlige alkohol sukkere som xylitol, sorbitol og mannitol blant listen ingrediens. Vurdere å ekskludere ingredienser som slutter på «tol» hvis du er usikker på hva de er, som de kunne være en mindre vanlig alkohol sukker.

Hint

  • Snakke med en kostholdsekspert for tips om å unngå enkle sukkerarter som er vanskelige å finne.
  • Avhengig av dine bekymringer du ikke trenger å fjerne alle enkle sukker fra kostholdet ditt. Fruktose er et naturlig og sunt sukker som absorberes langsomt inn i blodstrømmen.

Hvordan skille enkle sukkerarter

Tatt i betraktning den enorme mengden av ernæringsmessige informasjon som er gitt til oss på daglig basis, noen ganger er det vanskelig å fokusere på noen ting. Verre ennå, kan alle de tekniske begrepene for ulike typer ernæring gjøre oppgaven med å forstå informasjonen synes uoverkommelig. Når det gjelder sukker, men de er lett avgrenset når du vet hva du leter etter. Ved å følge veiledningen nedenfor, du kan også skille enkle sukkerarter fra komplekse karbohydrater.

Hvordan skille enkle sukkerarter

•  Forstå de grunnleggende kategorier av enkle sukkerarter. Enkle sukker er enkel eller dobbel-molekyl sukker kjeder som er lettest å fordøye blant sukker. Lær som monosakkarider er enkelt-molekyl sukkere som glukose, som er den enkleste av sukkere, eller fruktose, som er fruktsukker. Forstå at disakkarider er to-molekyl sukkere som sukrose, vanligvis kjent som bordsukker, og laktose, ofte referert til som melkesukker.

realisering av de forskjellige fordelene ved de forskjellige enkle sukkerarter. Ikke alle enkle sukkerarter er de samme. Den største avgjørende faktor er den hastigheten som sukker påvirker blodsukkeret. De fleste enkle sukkerarter er raskt brytes ned i magen og inn i blodstrømmen i løpet av 1 til 2 timer. Gratis fruktose, som finnes i frukt og grønnsaker, må brytes ned i leveren, tar lengre tid å komme inn i blodbanen.

Forstå de grunnleggende kategorier av komplekse karbohydrater. Bestående av mer komplekse molekylkjeder enn enkle sukkerarter, er komplekse karbohydrater referert til som polysakkarider. Stivelsesholdige polysakkarider ta lengre tid å komme inn i blodbanen fordi de må brytes ned i enklere sukkerkjeder først. Forstå at fiber polysakkarider er gått gjennom systemet ufordøyd.

Lær vanlig ingrediens navn for ulike typer sukker. Dessverre er de fleste tilsatt sukker ikke er oppført som enkelt eller komplisert på ingredienslister, så det er viktig å lære de vanligste navnene. Alminnelige, enkle sukker navn som skulle vises på en etikett inkluderer sukker, honning, sirup (blant annet mais og lønn), sukrose, dextrose, maltose, laktose, galaktose, og alkohol sukker som xylitol og sorbitol.

Sjekk den ernæringsmessige fakta, spesielt karbohydrat innholdet. Den ernæringsmessige fakta help avgrense hvilke typer karbohydrater i maten du spiser. Se etter karbohydratinnhold og dens underkategorier. Innholdet under "sukker" er enkle sukkerarter og at under "kostfiber" er fibrøs karbohydrater. Figur stivt karbohydratinnholdet ved å trekke sukker og kostfiber gram fra den totale karbohydrat gram.

Hint

  • Bruk to typer karbohydrater for å tjene dine energibehov. Enkle sukker gir rask, men kortvarig energi, og komplekse sukker gir langvarig energi, men er treg til å tre i kraft.
  • Mens komplekse karbohydrater er bedre for deg, ikke kutte ut enkle sukkerarter helt fra enhver diett.

Forskjeller mellom enkle sukkerarter og stivelse

Forskjeller mellom enkle sukkerarter og stivelse


Sukrose. Fruktose. Druesukker. Sorbitol. Å se disse elementene på et produkt ernæring listen er nok til å gjøre hodet spinne. Hva er de, og hva betyr de? De er alle typer kosttilskudd sukker, og en bedre forståelse av forskjellene mellom dem vil bidra til å spre forvirring når du prøver å dekode mat etiketter.

Grunnleggende fakta

Alle sukker er klassifisert som "karbohydrater", men kompleksiteten av sine former vil avgjøre deres type og den ernæringsmessige rollen de spiller. Enkle sukker er entall i sin molekylstruktur og derfor forbrenne raskt for instant-release drivstoff. De kjemiske tråder av komplekse sukker inneholder en kombinasjon av sukkertyper, som danner lengre kjeder som er mer motstandsdyktige mot nedbrytning i fordøyelsesprosessen.

Enkle sukkerarter

Fruktose er sammensatt av en enkelt karbohydrat-enhet, den mest grunnleggende av sukkermolekyler, og som ofte kalles "fruktsukker."

Glukose, fruktose lignende, består av en enkelt karbohydrat-enhet, og kalles vanligvis "drue sukker."

Dekstrose er et annet navn for glukose.

Sukrose, ofte kalt tabellen sukker, er faktisk en "double sukker": to enkle sukkerarter henger sammen. Sukrose er bygd opp av en glukose sammenføyd med en fruktose.

Galaktose og xylose er enkle sukkerarter som finnes i andre enn frukt eller grønnsaker kilder, og kan tilsettes til næringsmidler ved kjøkkenmaskiner.

Stivelse (også kjent som komplekse sukker)

Pure stivelse er sammensatt av amylose og amylopektin, komplekse sukkerarter som finnes i frø og planterøtter. Sammen kjent som "Amylum," de er de viktigste karbohydrat i den menneskelige diett og er inneholdt i slike basismatvarer som poteter, hvete, mais og ris.

Bruk av enkle sukkerarter

Bruk av enkle sukkerarter


Enkle sukkerarter (også kjent som monosakkarider) er de grunnleggende enheter av karbohydrater. Når mer komplekse sukker brytes ned, disse er det forbli. Kroppen bruker enkle sukkerarter i mange ulike prosesser, avhengig av hvilken slags enkle sukker er til overs etter at den komplekse karbohydrater er brutt ned.

Glukose

Glukose er den enkle sukker av energi. I prosessen som kalles celleåndingen, er glukose levert gjennom blodet og er delt opp i enheter av energi som kalles ATP (Adenosin Tri-fosfat.) Når folk snakker om blodsukkernivået, de henviser til nivået av glukose i blodet ditt. Hvis du spiser mat som er rik på karbohydrater, vil det øke blodsukkernivået. Hvis du ikke spiser nok, vil det redusere blodsukkernivået og gjør at du føler deg trøtt fordi det ikke er nok celleåndingen finner sted.

Fruktose

Den nest mest kjente enkle sukker er ofte omdannet til glukose i leveren, og deretter brukes i cellulær respirasjon. Fruktose kan også brukes til å mate den viktige flora balansen i magen, fordøye visse mikronæringsstoffer som krom og sink, og kan etterfylle næringsstoffer som har gått tapt i en utarmet legeme. Som blir sagt, har fruktose tatt mye av antiluftskyts på grunn behandlet high-fructose corn syrup å finne sin vei inn i mange brus og søte matvarer. Når tatt i overkant, kan fruktose heve LDL kolesterol og produsere fedme.

Galaktose

Galaktose er den enkle sukker som resulterer når disakkarid laktose (fra melk) blir brutt ned. Denne enkle sukker kan omdannes til glukose i leveren også, men det har mange helsefordeler i kroppen. Galaktose reduserer forekomsten av grå stær, øker mengden av sunne bakterier og forbedrer kommunikasjonen mellom cellene. Muligens det viktigste for voksende organer - galaktose bidrar til å danne morsmelk i melkekjertlene for mødre.

Andre enkle sukkerarter

Xylose er et enkelt sukker som ofte er tilstede i embryoer av spiselige planter. Ribose er en viktig enkle sukker brukes til å replikere DNA (deoksyribonukleinsyre) som en del av RNA (ribonukleinsyre). Noen kroppsbyggere bruke enkle sukker for å øke muskel gevinster, men studier ikke har vært avgjørende. Det finnes mange andre varianter sukker som involverer kombinasjoner av disse fem sukkere på forskjellige måter.

Definisjon av enkle sukkerarter

Definisjon av enkle sukkerarter


Enkle sukker er en type karbohydrat, ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC). Karbohydrater er kroppens viktigste energikilde og gi energi til stoffskiftet. Enkle sukkere blir ofte referert til som enkle karbohydrater, i henhold til Healthcentral.com. Enkelte typer av enkle sukkerarter er usunn slik som sukrose, mens andre typer enkle sukkerarter, slik som fruktose, er friske.

Funksjon

Den primære funksjon av en hvilken som helst type karbohydrat er å tilveiebringe energi til kroppen, i henhold til UMMC. Karbohydrater er spesielt viktig for hjernen og nervesystemet. Den eneste form for energikilde som hjernen kan bruke en enkelt sukker. Amylase er et enzym som bidrar til å bryte ned karbohydrater til glukose.

Typer

De viktigste to kategorier som enkle sukkerarter faller inn under er disakkarider og monosakkarider, ifølge Isodisnatura.co.uk. Eksempler på disakkarider inkluderer glukose, fruktose, galaktose og mannos. Eksempler på monosakkarider omfatter laktose, maltose og sakkarose. Disakkarider inneholder to bundne molekyler monosakkarider, mens bare inneholder et enkelt molekyl.

Misforståelse

Noen mennesker tror at enkle sukkerarter føre til raskere blodsukker pigger enn komplekse sukker. Men økninger i blodsukkernivået har lite å gjøre med klassifiseringen av en sukker. For eksempel er et enkelt sukker, fruktose som ikke utløser en rask økning til blodsukker eller insulin nivåer. Imidlertid, poteter og ris har komplekse molekylstrukturer, men fører til en rask økning i insulinnivåene.

Ikke alle enkle sukker er usunt, ifølge Isodisnatura.co.uk. Bearbeidet mat er ikke den eneste type mat som inneholder enkle sukkerarter. Sunn mat som melk og frukt inneholder også enkle sukkerarter. Disse matvarer inneholder fruktose, som gir sødme og energi, men ikke resulterer i en sukker høyt. Frukt inneholder også fiber som bidrar til å redusere appetitten. Fiber hjelper til å kontrollere vektøkning, i henhold til Pubmed.gov.

Betraktninger

Bearbeidede matvarer som inneholder enkle sukkerarter er ofte høy i kalorier og lite fiber. Dette fører folk til å forbruke flere kalorier. Frukt som inneholder enkle sukkerarter er lavere i kalorier og høy i fiber som hjelper folk forbruker mindre kalorier. Hvis du trenger en sukker boost for noen rask energi for apple i stedet for candy bar.

Advarsel

Forbruker for mange enkle sukkerarter kan føre til for tidlig aldring av organer, høyt blodtrykk, hjertesykdom, arteriosklerose og type 2 diabetes, ifølge Isodisnatura.co.uk. Sukker kan undertrykke immunsystemet, forårsake mineral problemer i kroppen, forårsake kobber mangel, produserer en sur fordøyelseskanalen, føre til alkoholisme og forårsake tannråte, i henhold til Rheumatic.org.

Fire klasser av enkle sukkerarter

Fire klasser av enkle sukkerarter


Enkle sukker er de viktigste energikilder for liv på planeten. De kan deles opp i kategorier basert på hvor sukkeret er brukt i legemet, og hvor det forekommer i naturen. Disse sukker er integrerte komponenter av nesten alle levende vesener på planeten, fra den minste kjeden av bakterier til de største planter og dyr.

Glukose

Glukose er den vanligste enkle sukker som det brukes av alle grønne plantelivet, dyr, bakterier og hvert menneske på planeten. Glukose er en primær energikilde for alle disse gruppene. Det er gjennomført gjennom bloodstreams av mennesker og dyr, og er laget i planter som en del av fotosyntesen. Ifølge Franklin Instituttets hjemmeside, er dette enkle sukker nødvendig for å utføre alle slags aktiviteter, og kan selv påvirke hjernens funksjon når nivåene er lave eller svært høye.

Fruktose

Fruktose er en enkel sukker som finnes i matvarer av mange varianter som frukt, enkelte grønnsaker og honning. Denne enkle sukker er den mest lett oppløst i vann, og som sådan har det vært en viktig komponent i kommersiell mat produksjon i mange år. Kommersielle mat selskaper har vært i stand til å syntetisere billigere søtstoffer som bruker fruktose avledet fra grønnsaker som mais for å redusere kostnadene ved å bruke dyrere søtstoffer som sukkerrør. Dette tillater bedrifter å levere produkter på en mye større skala og til en lavere kostnad.

Galaktose

Galaktose er et enkelt sukker som finnes i melk, honning og også i mennesker. En viktig komponent i de strukturer av celleveggene, er det vesentlig å vekstprosessen for spedbarn. Ifølge galactose.org, kan høye doser av galaktose fungere som et avføringsmiddel, men i mindre doser har ingen bivirkninger. Alle friske mennesker produserer mellom to og 10 gram av dette enkle sukker per dag.

Disakkarider

Disakkarider oppstå når en hvilken som helst av de enkle sukkerarter som er nevnt ovenfor kombineres for å danne en to-molekyl sukkerforbindelsen. Et eksempel på dette er en kombinasjon av fruktose og glukose som sammen danner den grunnleggende bindingen for normal, hverdagssakkarose eller sukker. Andre disakkarider er laktose, som finnes i melk, og dekstrose, som kan bli funnet i frukt og grønnsaker. Når folk har et melkeallergi er det vanligvis på grunn av en mangel av laktase, en forbindelse som er nødvendig for å fordøye laktose disakkarid.

Hva er forskjellen mellom enkle og komplekse sukker?

Hva er forskjellen mellom enkle og komplekse sukker?


Sukker har et dårlig rykte. Demonized for alt fra diabetes og hjertesykdommer til fedme og hyperaktivitet, alt sukker (også kjent som karbohydrat) noen ganger klumpet i én kategori. Likevel, det er forskjeller. Forskjellige kjemiske strukturer og ernæringsmessige fordeler angir disse forskjellige typer av sukkerarter, bortsett fra hverandre.

Identifikasjon

Sukker gir energi til både legemet og hjernen. Den grunnleggende enheten, glukose, er hovedbrennstoffkilde. Glukose kan utledes fra enkle og komplekse sukkere. Enkle sukkerarter er de karbohydrater som inneholder enten en eller to sukker enheter. Komplekse karbohydrater, på den annen side, inneholder tre eller flere sukkerenheter. Enkle sukkere er funnet i tabell sukker, honning og frukter. Komplekse karbohydrater finnes i matvarer som ris, pasta og poteter.

Effekter

På grunn av strukturen, er enkle sukkerarter brutt ned til glukose raskere enn komplekse sukkere. Dette kan raskt øke blodsukkeret. Omvendt, komplekse karbohydrater langsomt metabolismer, gradvis økende glukosenivåer, i henhold til den Nemours Foundation.

Fordeler

Mat rik på komplekse sukker kan også inneholde næringsstoffer som beriker kostholdet. Disse matvarer vanligvis inneholder fiber, vitaminer og mineraler, ifølge University of California, Los Angeles (UCLA). The fiber til stede i noen komplekse karbohydrater også forbedre fordøyelsen, redusere blodkolesterolet og fremme vekttap, ifølge UCLA. Sødme av enkle sukkerarter legge smak til dietten. Dessverre, enkle sukkerarter legge liten næringsverdi til mat ved siden av kalorier. Folk noen ganger refererer til disse sukker som "tomme kalorier".

Mat etiketter

Komplekse og enkle sukker er funnet på forskjellige deler av maten etiketten. Produsenter liste den totale mengden av enkle sukkerarter under "total karbohydrater" delen. Komplekse karbohydrater er beregnet ved å subtrahere mengden av enkle sukker fra mengden av totale karbohydrater. Enkle sukkerarter kan også identifiseres på ingredienser del av etiketten. Ifølge American Dietetic Association, de går forbi navn som brunt sukker, mais sirup, honning, invertsukker, laktose og druesukker.

Anbefalinger

US National Library of Medicine anbefaler at folk får mellom 40 og 60 prosent av sine daglige kalorier fra karbohydrater. De fleste karbohydrater bør være i form av komplekse karbohydrater. Enkle sukkere bør begrenses. Sukker som tabellen sukker, sirup, honning og høy fruktose mais sirup er eksempler på enkle sukkerarter som er flytt til vanlig kosthold, vanligvis gjennom brus, godteri og bearbeidet mat. The American Heart Association tyder på at menn og kvinner bør begrense kaloriene få fra tilsatt sukker til 150 kalorier og 100 kalorier henholdsvis.

Enkle karbohydrater List

Enkle karbohydrater List


Karbohydrater, også kjent som karbohydrater, er stivelse og sukker som finnes i mat, og er kroppens viktigste energikilde. Alle karbohydrater brytes ned til enkle sukkerarter, som absorberes av blodet, ifølge deg på en diett. Denne økning i blod sukker forårsaker bukspyttkjertelen til å frigjøre hormonet insulin, som bærer sukkeret til cellene slik at det kan brukes som energi. Ifølge National Institutes of Health (NIH), karbohydrater kommer i to varianter --- enkle og komplekse. Forskjellen mellom de to er hvordan de fordøyes av kroppen.

Enkel Carb Definition

Enkle karbohydrater består av en eller to sukkermolekyler, mens komplekse karbohydrater har tre eller flere. Enkle karbohydrater brytes ned og tas opp i blodet mye raskere, fordi molekylene er mindre. Insulin strømmer inn i blod for å møte etterspørselen for alle som sukker, forårsaker de nivåer for å pigge. Fordi de brytes ned raskt, enkle karbohydrater som godteri og kake er kroppens raskeste energikilde.

Naturlige kilder

Noen enkle karbohydrater finnes naturlig i mat og gi vitaminer og mineraler samt kalorier og rask energi. Fruktose er den mest kjente av disse naturlige karbohydrater og finnes i appelsiner, epler og pærer, blant andre frukter. Annet sukker anses naturlige enkle karbohydrater inkluderer galaktose og laktose, som finnes i meieriprodukter som melk og ost; sukrose, som finnes i grønnsaker som rødbeter, gulrøtter, erter og mais; og maltose, som finnes i øl. Honning og lønnesirup er også vurdert naturlige enkle karbohydrater.

Behandlet enkle karbohydrater

Noen enkle karbohydrater finnes i bearbeidet mat som godteri, vanlig brus, sukker, enkle sirup, hvitt mel, hvit pasta og hvit ris. I løpet av behandlingen, de fleste av vitaminer, mineraler og fiber er blitt fjernet fra det endelige produktet, forårsaker disse matvarer for å gi tomme kalorier. Med andre ord, de gir energi, men har ingen næringsstoffer. I kosten verden, er de kjent som "dårlige karbohydrater." Noen bearbeidede karbohydrater merket "beriket" har lagt vitaminer tilbake inn i maten.

Karbohydrater i kosten

Voksne bør få 40-65 prosent av deres kosthold fra karbohydrater, ifølge Institute of Medicine. NIH sier, "det er sunneste å få karbohydrater, vitaminer og andre næringsstoffer i like naturlig form som mulig." Det anbefales også å få mest komplekse karbohydrater, og begrense enkel carb inntaket til naturlige kilder som frukt.

Hvilke funksjoner av enkle karbohydrater?

Hvilke funksjoner av enkle karbohydrater?


Kroppen vår trenger karbohydrater. Det er to typer av karbohydrater: enkel og kompleks. Enkle karbohydrater har en (single) eller to (dobbel) sukker. Kroppen bryter karbohydrater ned til enkle sukkerarter.

Funksjon

Karbohydrater drivstoff kroppen og gir energi. Kroppene våre trenger energi for å fungere skikkelig. En lav-karbohydrat diett kan føre til tretthet, mangel på utholdenhet og utholdenhet og dårlig mental konsentrasjon. Karbohydrater er også viktig for riktig funksjon av vår hjerne og nervesystem.

Enkle karbohydrater

Enkle karbohydrater finnes i raffinert sukker, frukt og melk. Det er sunnere å spise mat som frukt og melk fordi de inneholder vitaminer, fiber og andre viktige næringsstoffer. Raffinert sukker er blottet av næringsstoffer og kalles "tomme kalorier".

Konvertering

Et enzym som kalles amylase bryter karbohydrater ned til glukose (blodsukker), som omdannes til energi. Overskudd av glukose blir lagret i leveren og musklene som glykogen. Bare en liten mengde glukose kan omdannes til glykogen og lagres for senere bruk. Overskuddet blir omdannet til fett.

Enkle karbohydrater og deres effekt på kolesterolnivået

Enkle karbohydrater og deres effekt på kolesterolnivået


Hvis du tror enkle midler bra, dette er ikke tilfelle når det gjelder karbohydrater. Ideelt sett burde 55 til 60 prosent av det daglige matinntaket være karbohydrater. Likevel, det er komplekse karbohydrater som du ønsker å konsumere å positivt påvirke kolesterolet.

Enkle karbohydrater

Enkle karbohydrater er rett og slett sukker. Du finner dem i kaker, donuts, brownies, kaker, godteri barer, brus, noen korn, honning, sirup og mer. Disse matvarer inneholder ikke mange vitaminer eller mineraler, så overskytende kan bli lagret som fett.

Komplekse karbohydrater

Du vil finne komplekse karbohydrater i frukt, hele korn brød, brun ris, grønnsaker, spaghetti nudler og mer. Siden disse har vitaminer og mineraler, de er mer nyttig for kroppen din og bli brukt opp. Men selv et overskudd av komplekse karbohydrater kan lagres som fett.

Triglyserider

Eventuelle overskytende karbohydrater, fett eller protein kan bli omgjort til triglyserider (fettstoffer) og få pakket bort på kroppen. Men siden enkle karbohydrater har flere kalorier per bit, kan de bidra til vektøkning og forhøyede triglyserider. Triglyserider er en del av ditt kolesterol poengsum. Et lavere antall (mindre enn 150 mg / dl) er oppmerksom på.

Fruktose og sukrose

Fruktose og sukrose er to enkle sukkerarter. Ifølge et nyhetsbrev publisert av Palo Alto Medical Foundation, kan disse to typene øke low-density lipoproteiner (LDL). Ldls er det dårlige kolesterolet typen som hever kolesterol score og linjer koronararteriene med plakk.

Insulinresistens

Å spise enkle karbohydrater kan øke din sjanse for å bli insulinresistent. Insulinresistens er diagnostisert når du oppfyller visse kriterier. Kriterier inkluderer å ha en midje over 40 inches eller å ha meget få høy-tetthets lipoproteiner (HDL), som er en god type av kolesterol, og andre.

Hvordan forbedre ernæring for multippel sklerose

Hvordan forbedre ernæring for multippel sklerose


Multippel sklerose er en uforutsigbar nevrologisk sykdom som rammer sentralnervesystemet (hjernen, ryggmargen og synsnerver) i anslagsvis 400.000 amerikanere. Ernæringsmessige endringer og kroppens reaksjoner vil hjelpe dem diagnostisert med multippel sklerose forbedre sin helse, fitness og funksjonalitet.

Hvordan forbedre ernæring for multippel sklerose

•  Opprettholde en detaljert kost journal og merk kroppens signaler. Eliminere matvarer eller mat kombinasjoner som lokke fram eller øke symptomer.
Fordøyelse begynner i munnen med tygging og fukting av mat. Fordøyelsesenzymer i spyttet er beskyttende og healing til tarmen derfor tygge maten grundig er gunstig for fordøyelsen og helse.
Les alle etikettene nøye og velge enkle, ubehandlet mat enn bearbeidet mat for å eliminere tilsetningsstoffer som kan lokke fram symptomer.

Begrens inntak av fett, særlig mettet fett, ifølge boken "The Multiple Sclerosis Diet Book" Dr. Roy L. Swank. Hard fett eller mettet fett finnes i smør og husdyr (kyr, lam og svin.) Dr. Swank anbefaler et daglig mettet fett inntak av 15 gram (3 ts) og en umettet fett (oljer) inntak mellom 20 og 50 gram dag, inkludert 5 gram (1 teskje) av tran. Substitute oljer i stedet for smør og margarin.

Spis rikelig med gode proteiner. Vill laks, makrell, sild og tunfisk gi anti-inflammatorisk omega-3 fettsyrer, vitamin D og store mengder protein.
Skinnfrie bryster fra antibiotika-fri og hormon-fri, frittgående høner leveringskvalitet protein.
Viltkjøtt, (hjort, bison og elg) møblere protein av høy kvalitet og inneholder en mye lavere ratio av adipose fett å intra-muskulær fett enn husdyr

Velg komplekse karbohydrater enn enkle sukkerarter. Enkle sukkerarter, som godteri, kaker og brus har liten næringsverdi og føre til en rask økning i blodsukkernivået skaper tretthet. Komplekse karbohydrater, frukt og grønnsaker, er høy i næringsstoffer og holde blodsukkernivået konstant.
Rå frukt er fordøyd bedre når forbrukes separat fra fett og proteiner, og dermed er best spises som snacks mellom måltidene.
Gluten korn lokke fram allergiske reaksjoner hos mange amerikanere og bør reduseres eller elimineres fra kostholdet ditt.
Sukker og aspartam (NutraSweet, Equal og Spoonful) inntak kan føre til økt inflammasjon og / eller nevrologiske symptomer og bør erstattes av honning eller fruktsukker.

Hva er årsakene til migrene hodepine & Blood Sugar?

Hva er årsakene til migrene hodepine & Blood Sugar?


Hjernen er en stor energi brukeren i menneskekroppen. Når den ikke har nok sukker til å bruke for energi, kan du føle deg sløv og mentalt uklar samt få en alvorlig hodepine. Ironisk nok, spiser for mye sukker er ofte hva som forårsaker de bratteste fall i blodsukkeret som utløser migrene.

Insulin og sukker

Når du spiser karbohydrater, som brød, pasta og kaker, kroppen bryter dem ned til glukose, en form for sukker som kroppen kan bruke. Bukspyttkjertelen skiller ut hormonet insulin for å hjelpe cellene bruker glukose som sirkulerer i blodstrømmen.

Too Much

Hvis du bruker mye sukkerholdige matvarer på en gang, sier en rik stykke bryllupskake, så din bukspyttkjertelen legger ut ekstra doser av insulin for å flytte glukose inn i cellene. Denne ekstra insulin fører til en rask nedgang i blodsukkeret.

Hjerne Reaksjoner

Når hjernen registrerer denne nedgangen i blodsukkeret, sender den ut signaler om at den ønsker mer mat. Dette er grunnen til å spise godteri eller pasta kan føre til cravings for flere karbohydrat krevende matvarer Et par timer etter et måltid.

Hodepine

Lavt blodsukker kan gjøre at du føler grinete, mentalt treg og sliten fordi hjernen er fratatt sin ideelle nivå av energi. Det herjer også kaos på hormoner som styrer størrelsen på blodårene i hjernen og føre til at fartøyene til å hovne opp og kontrakt. Disse endringene i blodkarstørrelse antas å forårsake migrene smerte.

Fasting

Logisk, fasting forårsaker lavt blodsukker også. Noen mennesker våkner opp med migrene fordi det har vært flere timer siden deres siste måltid. Dessuten kan hoppe over måltider utløse hodepine også.

Hva å gjøre

Hjernen er lykkeligst når du prøver å holde blodsukkernivået konsekvent gjennom hele dagen. Du kan gjøre dette ved å begrense enkle sukkerarter, slik som brus, og spise mer komplekse karbohydrater, som hele hvete brød i stedet for loff. Spise mindre måltider gjennom hele dagen og sammenkobling proteiner med karbohydrater (melk og nonsugared frokostblanding eller ost og kjeks) hjelpe så godt.

Betyr ha Pankreatitt Årsak høye triglyseridnivåer?

Pankreatitt og høye triglyseridnivåer er knyttet sammen i en roterende sirkel av årsak og virkning. Det er ingen definitiv årsak og virkning for høye triglyseridnivåer, men en årsak er å ha akutt pankreatitt. Problemet er at en av årsakene til akutt pankreatitt er å ha høye triglyseridnivåer. Forstå forholdet mellom disse to medisinske tilstander er nyttig.

The Connection

Bukspyttkjertelen er et organ som ligger bak magen som frigjør fordøyelsesenzymer inn i tynntarmen til å fordøye karbohydrater, proteiner og fett. Pankreatitt er forårsaket når bukspyttkjertelen blir betent eller infisert. Når dette skjer, kan det ikke fungere skikkelig og slipp fordøyelsesenzymer. Dette fører til en opphopning av fettstoffer i blodet og gir høye nivåer av triglyserider.

Triglyserider er fettet som blir transportert gjennom blodet til å gi drivstoff til cellene i kroppen vår. Normale triglyseridnivåer er 150 mg / dl eller lavere basert på fastende blodprøver, vanligvis utført med en kolesterol tester. Hvis nivået stiger over 1000 mg / dl kan forårsake betennelse i bukspyttkjertelen som forårsaker akutt pankreatitt. Dette i sin tur kan fortsette å heve nivåene av triglyserider.

Forhøyede triglyserider er forbundet med noen svært alvorlige helsemessige forhold. Metabolsk syndrom er en tilstand som øker risikoen for å utvikle diabetes og hjerte-og karsykdommer. Sammen med høye triglyseridnivåer (over 150 mg / dl), høyt blodtrykk, høyt blodsukker, abdominal fedme og lav HDL ("godt" kolesterol) sammen utgjør metabolsk syndrom. De fleste årsaker til forhøyede triglyserider er familiens historie, sammen med mangel på mosjon, en diett høy i enkle sukkerarter og svært høy-fett og alkoholforbruk.

Stoppe Cycle

Hvordan kan du stoppe syklusen? Å gjøre endringer i livsstil er det første og beste alternativet når det gjelder å senke triglyserider og stoppe syklusen av pankreatitt. Å miste vekt ved å spise en diett høy i komplekse karbohydrater og fiber og trene i minst 30 minutter 4 dager i uken. Det finnes medisiner og kosttilskudd som kan forbedre fordøyelsen av fett, men livsstilsendringer kan være tilstrekkelig i å senke triglyseridnivåer i bare noen få uker. Snakk med legen din hvis du føler at du trenger å ha triglyseridnivåer sjekket eller senkes.

Hva er fordelene med Pancreatin?

Pancreatin er en blanding av fordøyelsesenzymer som hjelpemiddel i opptaket av fett, karbohydrater og proteiner. Hos friske individer er disse enzymene produsert i og utskilt av bukspyttkjertelen. Imidlertid er det flere medisinske tilstander som hemmer eller forstyrrer denne evne i bukspyttkjertelen, og pasienter kan dra stor nytte av kosttilskudd med pankreatin.

Beskrivelse

Pancreatin er en ikke-reseptbelagte kosttilskudd som inneholder amylase, lipase og trypsin. Det er en resept medikament kalt Pancrelipase, som har en mer aktiv lipase-enzym. Selv pankreatin er tatt for å erstatte de fordøyelsesenzymfunksjoner som er tapt på grunn av en rekke forhold, er enzymer også tatt for generell enzymbehandling for å hjelpe til med andre sykdommer.

Funksjon

De enzymer som finnes i pankreatin hver utfører en spesifikk funksjon. Disse funksjonene er avgjørende for daglig fordøyelse og metabolisme. Den amylase enzym anvender vann for å bryte ned stivelse til oligosakkarider, som er karbohydrater som består av enkle sukkerarter. Lipase benytter vann for å bryte ned triglyserider i de individuelle komponentene av fettsyrer og glyceroler. Trypsin benytter vann for å bryte ned proteinene til aminosyre grupperinger kjent som oligopeptider.

Fordel i Cystisk fibrose

Pasienter med cystisk fibrose, en arvelig sykdom, produsere slim som interfererer med evnen av bukspyttkjertelen til å utskille enzymer som er nødvendig for fordøyelsen. Pancreatin erstatter enzymer bukspyttkjertelen kan ikke skiller ut, og dermed bidra til å behandle de vanligste symptomene på diaré, intestinal blokkering og underernæring.

Fordel i hjertesykdommer

Pancreatin kan hjelpe behandle hjertesykdom. Aterosklerose, eller åreforkalkning, er en viktig faktor i hjerte-og karproblemer. Det er generelt antatt at kolesterol fører plakk i arterier, men det har blitt funnet at et enzym kalt homocystein spiller en stor rolle i å skade arteriene. Homocystein er et biprodukt av nedbrytningen av proteiner, og med tillegg av pankreatin enzymer, kan den bli omdannet til en ufarlig aminosyre kalt cystationin.

Nytte for virus

Pancreatin kan bidra til å behandle virusinfeksjoner. Virus er belagt med proteiner og enzymer som bidrar til å fordøye disse proteinene, og derfor forlater virus utsatt for angrep fra immunsystemet.

Fordel i Cancer

Kreftceller er belagt med antigener, som skal indusere kroppens immunsystem til å merke det som et fremmedlegeme og angripe og eliminere disse cellene. Men kreftcellene bruker et protein som kalles fibrin å skjule dem. Tilsetningen av pankreatin enzymer kan degradere proteinet, og derfor forlater cellene utsatt for immunsystemet. I tillegg er det kjent at pankreas enzymer stimulere naturlig killer T-celler, som er giftig for kreftceller.

Food Diet for de som har Kwashiorkor

Kwashiorkor er en form for underernæring som oppstår når folk ikke spiser nok protein. Tilstanden er svært sjelden i USA; det er mer vanlig i fattige land hvor det er hungersnød, eller der det ikke er tilgang til en sunn matforsyning og folk ikke forstår viktigheten av et sunt kosthold. Selv kwashiorkor er uvanlig i USA, offentlige anslag viser at mange eldre mennesker ikke får nok protein i kostholdet, sette dem i fare for tilstanden og andre former for underernæring.

Øk Kalorier

Fordi kwashiorkor er en form for underernæring, er første skritt i behandling av mennesker med tilstanden å øke kaloriinntaket. Imidlertid, fordi kroppen har vært ute av riktig ernæring i så lang tid, er det viktig å innføre mat langsomt. For å gjøre dette, pasienter trenger først å spise mat rik på karbohydrater, fett og enkle sukkerarter. Gir disse matvarene vil gi kroppen en umiddelbar energikilde.

Spis mer proteiner

Etter karbohydrater og sukker har blitt innført, bør folk med kwashiorkor gis proteinrik mat. Disse matvarer er vanskeligere å fordøye, slik at de også bør innføres sakte. Gode ​​kilder til protein er melk og melkeprodukter, egg, bønner, nøtter, rødt kjøtt, fjærkre og fisk. Vær imidlertid oppmerksom på at mennesker med kwashiorkor, spesielt barn, ikke kan være i stand til å fordøye laktose som finnes i melk og melkeprodukter. Hvis dette skjer, vil pasienter som trenger å bli gitt kosttilskudd inneholdende det enzym som bryter ned laktose.

Vitaminer og mineraler

Når matvarer har blitt gjeninnført, vil kwashiorkor pasienter trenger vitamin-og mineraltilskudd for å gjøre opp for manglene de utviklet fra å bli underernært. Dette bør gjøres med veiledning og kompetanse av en lege eller ernæringsfysiolog som kan identifisere svakheter og foreskrive doser for å gjøre opp for disse tapene.

Outlook

Kwashiorkor er en alvorlig tilstand, men de fleste som er behandlet tidlig kan bli helt frisk. Barn som utvikler proteinmangel kan aldri vokse til sitt fulle høyde og vekt potensial, skjønt. I tillegg kan barn som utvikler tilstanden ha permanente psykiske og fysiske funksjonshemninger som resultat.

Hva Regulerer sukker i blodet

Blodsukker (glukose) gir energi til hver eneste celle i kroppen vår. For å unngå komplikasjoner imidlertid legemet nøye regulerer mengden som sirkulerer i kroppen. Flere organer og hormoner spiller en rolle i å kontrollere blodsukkeret.

Hva er Blood Sugar

Blodsukker skjemaer fra nedbrytningen av karbohydrater og andre matvarer. Det blir behandlet i tarmen hvor den blir deretter sendt ut inn i blodet.

Rolle av leveren

Leveren lagrer overflødig glukose i form av glykogen. Kroppen din trekker på denne reserve når det er nødvendig.

Insulin

Hormonet insulin bidrar til å holde blodsukkeret i sjakk. Glukose øker vanligvis rett etter at du spiser. Bukspyttkjertelen utgivelser insulin for å hjelpe kroppen absorbere overflødig nivåer i blodet. Bukspyttkjertelen alltid avgir en liten grad av insulin uavhengig av blodsukkeret, men det vil stige når det er nødvendig og redusere når nivåene går tilbake til det normale.

Glukagon

Glukagon - et annet hormon som produseres i bukspyttkjertelen - kommer inn i bildet når blodsukkeret faller for lavt. Frigjøringen av dette hormonet utløser leveren for å frigjøre glykogen, som bringer blod sukker tilbake til det normale. Det bidrar også til leveren og andre deler av kroppen for å produsere insulin fra protein eller andre næringsstoffer.

Betraktninger

Dersom bukspyttkjertelen ikke kan produsere de ovennevnte hormoner som normalt, kan du kreve hjelp utenfra for å regulere blodsukkeret. Dette kan omfatte medisiner, livsstilsendringer og etter en bestemt type diett. For eksempel diabetikere må begrense sitt inntak av karbohydrater til et beløp som fastsettes av en lege eller ernæringsfysiolog og begrense visse typer som enkle sukkerarter fra cookies og godteri.

Hvordan øke Beta Cell Produksjon

Hvordan øke Beta Cell Produksjon


Den funksjonelle helsen betaceller er kritisk i både type 1 og type 2 diabetes. I Type 1, er beta-cellene ødelagt av en defekt immunsystem, og i type 2 enten betacellefunksjon er svekket og de ikke produserer nok insulin, eller at de ikke responderer normalt på det insulinet som er blitt produsert. Holde betaceller sunne og produktive forebygger sykdom og bedrer utsiktene for mennesker med diabetes.

Hvordan øke Beta Cell Produksjon

•  Hold blodsukkeret tilnærmet normal. Skrive for Journal of Clinical Investigation, Dr. Marc Y. Donath og hans team ved Universitetssykehuset i Zürich, Sveits, rapporterer at i type 2 diabetes, som har høye blodsukkernivåer over tid skader betacellene i bukspyttkjertelen og svekker kroppens evne til å skille ut insulin.

Velg stivelse som er lav i glykemisk Index.The glykemisk indeks er en rangering av matvarer basert på hvor fort de heve blodsukkernivået. Korn og bønner pleier ikke å pigge blodsukkeret så mye, og enkle sukkerarter og bearbeidede matvarer, som hvitt brød, har en tendens til å forårsake høyere toppene.

Spis antioksidanter. Dr. R. Paul Robertson av Nordvest Pacific Diabetes Research Institute forteller at antioksidanter beskytte sensitive betaceller fra skade av høyere blodsukkeret. Mat som er rik på antioksidanter inkluderer bønner, bær og poteter.

Spis en lav-karbohydrat diett. Ifølge Dr. Guenther Boden av Temple University Hospital i Philadelphia, han og hans team fant at å spise en lav-karbohydrat diett i to uker forbedret insulinfølsomhet med 75 prosent, en betydelig forbedring av betacellefunksjon.

eliminere giftstoffer fra kroppen din. Sykdomsforebygging krever god cellefunksjon. Toksiner som sigarettrøyk er blitt vist å øke oksidativt stress.

Hint

  • Hvis du har en genetisk predisposisjon for immunfunksjon sykdommer som skjoldbrusk sykdom eller diabetes, ta kontakt med en endokrinolog for mer informasjon om hvordan du kan beskytte kroppen din og opprettholde god skjoldbruskkjertelen og bukspyttkjertelen helse.
  • Kontrollere blodsukkeret er avgjørende for å leve med diabetes. Før du begynner på diett, informere din lege.

Mat for en ett år gammel baby boy

Mat for en ett år gammel baby boy


Foreldre begynne avvenning deres baby off morsmelk og begynne å introdusere fast føde når barnet er rundt 1 år gammel. I denne alderen vil barnet ha utviklet sine motoriske ferdigheter og vil være opptatt av å bruke sin nylig mestret tang grep for å spise mat av varierende teksturer og smaker. Du ønsker kanskje å innføre en skje eller annet spise apparat rundt denne alderen.

Frukt

Frukt er næringsstoff tett og rik på vitaminer og mineraler viktig for ditt barns utvikling. Biter av myke frukter som bananer og modne pærer lage den perfekte søte godbit eller dessert. Prøv baking hardere frukt som epler for å myke dem. Alternativt vil bær som blåbær tilbyr varierende teksturer og favoriserer.

Grønnsaker

Grønnsaker er en annen stor kilde til viktige næringsstoffer. Eksperimenter med et bredt utvalg av grønnsaker for å sikre at han får et variert utvalg av vitaminer og mineraler. Innføringen av nye smaker er viktig å finne ut hva barnet liker og misliker. Kokte erter, hakkede gulrøtter og sprigs av asparges og brokkoli er alle sunne valg.

Karbohydrater

I en alder av 1, vil gutten din blitt stadig mer aktiv. Karbohydrater vil gi den energien som trengs for å opprettholde en sunn aktiv livsstil. Komplekse karbohydrater fra hele korn, wholewheat og brun ris bør favoriserte over raffinerte karbohydrater og enkle sukkerarter. Komplekse karbohydrater gir en vedvarende energikilde og hindre sterkt forhøyet blodsukkernivå. Godt kokt brun ris eller wholewheat pasta er gode fingermat. Softly ristet brød eller bagels er sunne alternativer. Popcorn eller vanlig ris kaker gjøre stor snacks.

Protein

Protein er viktig for å opprettholde og reparere muskler og bindevev og er en diett viktig for barn i denne alderen. Skiver av hard kokte egg eller eggerøre er er en flott måte å få protein. Små biter av kylling eller hvit fisk er andre gode alternativer. Tofu og quinoa er sunne vegetariske valg som tilbyr god proteininnhold.

Hvordan lage Myself Skinny

Hvordan lage Myself Skinny


Å miste vekt og oppnå din ideelle kroppsstørrelse tar tålmodighet og innsats. Men uansett om du er ute etter å kaste £ 5. eller 50, det er forskjellige måter å gå ned i vekt og gjøre deg tynn. Nøkkelen er å velge et vekttap plan som er riktig for din kropp og livsstil, og deretter stikker med den planen.

Hvordan lage Myself Skinny

•  Spis 500 færre kalorier om dagen. Å miste mer enn 2 kg. en uke er usunn. For å nå dine vekttap mål og gjøre deg tynn, strever for å miste mellom 1 og 2 kg. en uke. Redusere kaloriinntaket med 500 om dagen, og du vil miste 1 lb av fett i en uke (£ 1 av fett tilsvarer 3500 kalorier.)

Etablere en øvelse rutine. Du kan gå ned i vekt uten trening. Men hvis du ønsker å gjøre deg tynn, starte en øvelse rutine og trening minst tre ganger i uken i 30 minutter. Brenn kalorier og fett ved å delta i høy-og lav-effekt trening som jogging, turgåing, aerobic svømming og sykling.

Reduser fett og karbohydratinntak. Spise en stor mengde fett og karbohydrater hindrer vekttap innsats. Velg lav-fett eller fett-fri snacks, og holde seg borte fra rask mat og stekt mat. Begrens carb inntaket til 130 gram om dagen, og redusere inntaket av enkle sukkerarter (godteri, kake, iskrem og andre sukkerholdige godbiter).

øke stoffskiftet. En høy grad av metabolisme brenner fett og bidrar til vekttap. Å gjøre deg tynn, øke stoffskiftet ved å spise frokost og spise 4-6 små måltider om dagen. Hoppe over et måltid eller gå timer uten å spise bremser ned stoffskiftet.

Drikk rikelig med vann. Vann er viktig å vekttap. Drikke åtte glass vann om dagen for å skylle overflødig sukker, salt og giftstoffer fra kroppen din. For mye natrium resultater i vann oppbevaring, som kan legge pounds. Vann hjelper også du føler deg full, og hjelper deg til å spise mindre.

Hint

  • Bygge muskler tone forbedrer stoffskiftet, og muskler forbrenner mer fett og kalorier. Men hvis du er ute etter å gjøre deg tynn, begrense mengden av vekt trening og styrketrening.

Hva er fordelene med honning i vekttap?

Det kan være lett å rabatt ideen om en honning kosthold blant mengde kjepphest dietter som sprer internett. Imidlertid har bruken av ultra-næringsrik honning som en balanserende agent i en vekt-reduksjon diett sin basis i seriøs vitenskap (for ikke å nevne det faktum at det er blitt brukt for vekt støtte i ayurvedisk praksis siden antikken).

Funksjoner

Når gjennomføre en vekt-reduksjon diett, begrenser du mengden mat du spiser, så den ernæringsmessige "punch" som hver unse av mat pakker blir mer viktig for god heia. Honning er en sunn erstatning for raffinert sukker, som det er en naturlig kilde for et bredt spekter av mikronæringsstoffer, inkludert aminosyrer, riboflavin, niacin, kalsium, kobber, kalium, jern, magnesium, mangan, fosfor og sink. Beløpene er proporsjonalt liten, men disse mikronæringsstoffer legge opp i et balansert kosthold.

Effekter

Sunn fordøyelse er helt nødvendig for effektiv og varig vekttap, og honning er en potent fordøyelses. En av grunnene til dette er sant er honning naturlige støtte av fordøyelseskanalen er Bifidobacteria (en av kroppens viktigste typer "gode bakterier"). Honning er klassifisert som en "prebiotisk." Dette begrepet innebærer at honning inneholder flere stoffer som øker bestanden av bakterier og la den til å trives i systemet, balansere ut de "dårlige bakterier" som treg fordøyelse og holde vekten i magen.

Betraktninger

De sukker i honning er teknisk enkle sukkerarter, som vekt-overvåkere har historisk blitt frarådet på grunn av piggen disse sukkere har en tendens til å forårsake i blodsukkeret. Men studier har vist at sukker kombinasjon i honning gir en lavere glukose respons enn raffinert sukker og mel. Dette betyr at honning i moderate mengder gir en tilfredsstillende sødme til et balansert kosthold, i stedet for forårsaker blodsukkeret til å pigge kraftig og spre raskt (forlater et ønske om mer sukker i dens kjølvann.)

Teorier / Spekulasjoner

Skjønt kalori-fritt, kjemisk søtningsmidler (for eksempel sakkarin og aspartam) har vært knyttet til overspising i vitenskapelige studier, har forskere antar at dette er fordi kjemiske søtningsmidler forstyrre kroppens evne til å "telle egne kalorier", eller bestemme balansen av hvor mye energi det tar inn og expending. Honning tilfreds kroppens naturlige behov for søthet, samtidig som det gir omtrent 1,5 ganger søtheten av raffinert sukker, slik dieter å redusere mengden som brukes, samtidig som det ikke hindrer kroppens evne til å balansere seg.

Expert Insight

En New Zealand studie sammenlignet vektene til tre ulike grupper av rotter over tid. Den ene gruppen ble matet ingen sukker kalorier i det hele tatt, ble den andre gruppen matet en diett som åtte prosent av de totale kaloriene kom fra ikke-honning sukker kilder, og den tredje gruppen ble matet en diett der 10 prosent av kaloriene kom fra honning. Honning-matet rotter fått så mye vekt som de rotter som ble matet ingen sukker kalorier overhodet, mens sukker-matet rotter seg signifikant mer enn de to andre gruppene.