Digidexo.com

Epipen Bruksanvisning

Hvordan bruke en EpiPen på en eldre voksen

En EpiPen, ellers kjent som adrenalin, er et medikament som brukes til å behandle alvorlige allergiske reaksjoner. Når en person har plutselige og alvorlige allergier, for eksempel elveblest, hevelser og problemer med å puste, er bruken av en EpiPen noen ganger et livreddende tiltak. EpiPen hjemmeside peker på at eldre personer er mer utsatt for alvorlige allergiske reaksjoner på grunn av medisiner og sykdommer som kommer med alderen. De er også mer utsatt for å bruke en EpiPen fordi de er mer sannsynlig å ha hjertesykdommer som kan komplisere bruken.

Bruksanvisning

Fjern EpiPen fra emballasjen. EpiPens er små og portable så den enkelte kan bære medisiner med dem når som helst. EpiPen doseringsmengde for voksne er 0,3 mg. En EpiPen som sier "EpiPen Jr." er utformet for barn.

Injiser EpiPen i den enkelte lider av allergiske reaksjoner i utsiden av låret. Aldri injisere EpiPen i vener eller baken. Den eneste passende sted for injeksjon er på utsiden av låret.

Ta den eldre voksen til sykehuset umiddelbart. Mens EpiPen kan stoppe de alvorlige allergier raskt, må noen eldre voksen som krever bruk av EpiPen gå til sykehuset. Bare en lege kan minimere mulige farer som kommer med alderen når du bruker en EpiPen. Siden eldre voksne ta mer medisiner, er det en risiko for interaksjoner med medisiner og noen med hjertelidelser eller diabetes har potensial komplisert fra EpiPen.

Tips og advarsler

 • Oppbevar EpiPen ved romtemperatur. Aldri kjøle og holde ut av ekstrem varme.
 • Aldri satt av ved hjelp av en EpiPen når eldre voksne lider av alvorlig allergi på grunn av bekymringer av risiko.
 • Aldri bruke EpiPen. Når brukt, kaste ut EpiPen.

Hvordan behandle en allergisk reaksjon på en Bee Sting Med EpiPens

Hvordan behandle en allergisk reaksjon på en Bee Sting Med EpiPens


Hvis du er allergisk mot bistikk, sørg for å ha en måte å behandle en tett på hånden. Følg disse trinnene for å bruke en EpiPen, som kan redde livet ditt.

Bruksanvisning

•  Kjenn tegn på en allergisk reaksjon. Disse kan omfatte hevelse i svelg og tetthet i brystet, utseendet på et utslett eller elveblest og kløe.

korken EpiPen og ta den ut av beskyttelsesetui.

Hold EpiPen i din dominerende hånd, med tommelen mot slutten bort fra svart spiss. Ikke egentlig plassere tommelen over slutten.

Jab EpiPen i låret i en 90 graders vinkel. Pennen er laget for å fungere gjennom klær.

Hold pennen på plass i 10 sekunder.

Ta pennen forsiktig og massere området for en annen 10 sekunder.

Sett på EpiPen i beskyttelsesetui, nål først. Du bør være i stand til å se det røde stempelet gjennom pennen, noe som indikerer at det har injisert.

8. Gå til legevakten umiddelbart, og ta din brukte EpiPen med deg for å få legen din kast den.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke gjør det til legevakten raskt nok, kan det hende du trenger en ekstra EpiPen injeksjon. Ha alltid med minst to.

Instruksjoner for en EpiPen Jr.

Barn er mer sannsynlig å bli stukket av en bie enn voksne. For flertallet av barn som får stukket av en bie, vil infeksjonen området være sår for en stund, men vil avta over tid. Dessverre, en liten prosentandel av barn er ikke så heldig. Disse barna utvikler en allergi mot bier som kan være dødelig hvis den ikke behandles raskt. Barn som har alvorlige reaksjoner på bie stikk kan bære en EpiPen Jr., en sprøyte forhåndsutfylt med 0,15 mg av adrenalin, for å behandle alvorlige reaksjoner i en nødsituasjon. Å vite hvordan du bruker EpiPen Jr. kan bidra til å redde et liv.

Bruksanvisning

Fjern EpiPen Jr. fra sin beskyttende etui ved å skru den grønne cap.

Hold EpiPen Jr. tett i håndflaten din. Kontroller at den sorte eller oransje tuppen av EpiPen Jr. vender nedover.

Ta den grå eller blå sikkerhet utgivelse fra toppen av EpiPen Jr. Point svart eller oransje tuppen av pennen mot den ytre låret av den som mottar injeksjon.

Injiser nålen ved å ta godt jabbing EpiPen Jr. på utsiden av låret før pennen klikk. Holde pennen i posisjon i 10 sekunder. Etter dosen administreres, vil vinduet på EpiPen Jr. blir røde.

Fjern EpiPen Jr. fra låret og massere injeksjonsstedet i 10 sekunder. Ring 911 for å få medisinsk hjelp så snart som mulig.

6. Legg den brukte EpiPen Jr. tilbake i beskyttelsesetui og skru lokket på igjen. Ta EpiPen Jr. til sykehus for videre behandling vil bli gitt.

Tips og advarsler

 • Ikke alt av medisinen inne i EpiPen Jr. vil bli brukt. Den riktige dose vil bli gitt automatisk. Den ubrukte delen kan ikke brukes på nytt.
 • EpiPen Jr. kan administreres gjennom klær.
 • Fjerne bare den grå eller blå sikkerhetsutløser når du er klar til bruk.
 • Stikk aldri fingrene eller hendene i nærheten av sort eller oransje tuppen av EpiPen Jr. Det er der nålen ligger.
 • EpiPen Jr. skal bare gis på utsiden av låret. Hvis injisert inn i andre områder, kan det føre til tap av blodtilførsel til disse områdene.
 • Ta den brukte auto-injektor til sykehus eller et sykehus hvor det kan avhendes på riktig måte.

Hvordan administrere en EpiPen

Hvordan administrere en EpiPen


En EpiPen er en adrenalin injeksjon brukes til å behandle alvorlige, livstruende allergiske reaksjoner forårsaket av en rekke ting som insektbitt, mat, medisiner og latex. Symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer tungpustethet, kortpustethet, hevelse, lavt blodtrykk, elveblest, magekramper, diaré og tap av blærekontroll. Adrenalin er et sympatomimetisk middel som brukes til å slappe av musklene i luftveiene og stram blodkar. Alvorlige allergiske reaksjoner kan være dødelig, og administrere en EpiPen kan redde et liv, slik at mer tid til å komme til legevakten.

Bruksanvisning

Hold sylinderen av EpiPen fast i neven, svart spiss peker nedover.

Fjern aktiverings cap.

Flytt EpiPen slik at den svarte spissen er nær på utsiden av låret.

Jab spissen på utsiden av låret i en 90-graders vinkel og hold den i låret i noen sekunder. EpiPen kan injiseres gjennom klær.

Fjern EpiPen og gni injeksjonsstedet med fingrene.

Kontroller EpiPen for å sikre at nålen viser. Hvis det ikke er det, gjentar du trinn 3 og 4.

Trykk på nålen på Epipen mot en hard overflate.

Sett EpiPen tilbake i bære tube og sett på lokket.

9. Gå til nærmeste legevakt så snart som mulig, med EpiPen som du brukte.

Tips og advarsler

 • Det er greit hvis litt væske igjen i EpiPen; Dette betyr ikke at faget ikke får full dose ..
 • Noen tilfeller krever en andre dose, så spør lege eller apotek dersom dette gjelder din allergi.

Hvordan Kast en Utløpt EpiPen

En EpiPen er en resept selv-injiseringsanordningen benyttes for å administrere en enkelt dose av epinefrin til en personen opplever anafylaksi. The Mayo Clinic beskriver anafylaksi som en alvorlig, potensielt livstruende allergisk reaksjon som påvirker hele kroppen. En EpiPen vil til slutt utløper, og du må erstatte det hvis du ikke bruker det før utløpsdatoen. Når du bytter ut et utgått EpiPen, er det viktig at du behandler det riktig, fordi nålen og adrenalin som finnes i injektoren er underlagt statlige og føderale forskrifter for avhending av biomedisinsk avfall.

Bruksanvisning

•  Kontroller at EpiPen er utløpt. Utløpsdatoen er merket på siden av din EpiPen.

Legg EpiPen i plastholderen og forsegle transportøren ved å stramme hetten.

Ta utløpt EpiPen til legens kontor, et sykehus eller et apotek; de vil kvitte seg med det for deg. Apotek og legekontor har spesialiserte og tungt regulert metoder for gjenvinning av medisinsk avfall.

Tips og advarsler

 • Dey, LP, skaperne av EpiPen, opprettholde Center for Anafylaktisk Support, som er et web-basert tjeneste tilgjengelig gjennom den offisielle EpiPen hjemmeside. The Center for Anafylaktisk Support gir registrerte medlemmer med flere tips og informasjon om EpiPen, samt e-postpåminnelser for å erstatte en utløper EpiPen. Du kan registrere seg hos Center for Anafylaktisk Support gratis.
 • Noen stater tillater bruk av spesialiserte beholdere for disponering av medisinsk avfall fra hjemmet ditt. Disse statene enten gi en i hjemmet pickup tidsplan for avfallsbeholdere eller kreve at du slipper containerne av på utpekte anlegg. Sjekk med legen din eller statens helse avdeling eller miljøbevaring byrå til å avgjøre om du er kvalifisert for i hjemmet avhending av medisinsk avfall.
 • Ikke kast en utløpt EpiPen i husholdningsavfallet. Dette er både ulovlig og usikre. Adrenalin er et føderalt regulert narkotika og kan ikke kastes sammen med husholdningsavfall. EpiPen inneholder også en kanyle, som klassifiserer EpiPen som en potensielt farlig stykke medisinsk avfall lagt statlige og føderale biomedisinske renovasjonsforskrifter.

Retninger for en EpiPen

Retninger for en EpiPen


For de med alvorlig allergi, er anafylaksi en daglig trussel. Anafylaksi er en alvorlig allergisk reaksjon som kan føre til døden hvis den ikke behandles umiddelbart. EpiPens er designet for å være en umiddelbar behandling for anafylaksi. Hvis du er utsatt for alvorlige allergiske reaksjoner, kan legen anbefale at du bærer en på deg til enhver tid. Å ha en EpiPen rundt for nødssituasjoner kan være en bokstavelig livredder hvis du vet hvordan du bruker den riktig.

Bruksanvisning

Fjern EpiPen fra pakken og fjern den grå hetten på slutten.

Hold EpiPen i neven.

Hold svart spiss mot ytre låret i en rett vinkel.

Trykk på EpiPen i låret for å aktivere det, og hold den der i 10 sekunder.

Trekk kanylen rett ut av låret.

Bruk fingrene til å massere beinet der EpiPen ble injisert.

Tips og advarsler

 • Trykk nålen mot en hard overflate for å bøye den før du kaster den i gult bærer tube.
 • EpiPen kan trenge klær i tilfelle det ikke er tid til å fjerne det.
 • Hvis EpiPen er forbi sin utløpsdato er det fortsatt brukbart. Bare sørg for at den flytende inni er klart.

Hvordan få en EpiPen

EpiPen er varemerkebeskyttet navnet på en enhet som brukes til å injisere adrenalin raskt og effektivt hos personer som lider av anafylaktisk sjokk, eller en alvorlig, raske og potensielt dødelig allergisk reaksjon. EpiPens krever resept fra lege i USA og Storbritannia, men de kan kjøpes uten resept i Canada.

Bruksanvisning

Opparbeidelse av en EpiPen

•  Vurdere behovet. Folk som har hatt historier av allergi eller astma, eller mennesker som har hatt alvorlige allergiske reaksjoner kan være i fare for anafylaktisk sjokk. Reaksjonen kan bli brakt videre av visse matvarer, medisiner, latex, insekt gift eller til trening. (Dette kalles idiopatisk anafylaksi, og årsakene er ikke fullt ut forstått.)

Gå til legen din. Hvis du er bekymret for at du eller noen andre (barnet ditt, for eksempel) er i fare for anafylaktisk sjokk, gå til legen din og se om en resept er hensiktsmessig. Selv om du bor i Canada, der EpiPen er tilgjengelig uten resept, er det viktig å vurdere din allergi behov med en lege. (Dessuten kan en resept være nødvendig for en refusjon fra forsikringsselskapet carrier.)

Har resepten fylles. Eller, hvis du bor i Canada, og du og legen din finne ut at det ville være lurt for deg å bære en EpiPen, bør du være i stand til å kjøpe en på en nærliggende apotek. De holdes bak disken. Hvis injektoren er for et barn, kan det være lurt å velge EpiPen Jr.

Tips og advarsler

 • Det er viktig å vite hvordan du skal bruke pennen riktig, sikkert og effektivt. Emballasjen skal inneholde instruksjoner og en trenings penn. Det er også viktig å kaste og erstatte injektorer som har utløpt. Et utgått injektor (eller en som har blitt skadet av vann, for eksempel) er kompromittert og bør byttes ut.
 • Som med alle medisiner, bør EpiPen brukes bare som anvist.

Hvordan få sertifisert til å bruke en Epipen

Epipen er et medisinsk apparat som brukes til å injisere adrenalin inn i en person opplever anafylaktisk sjokk. Epipens administreres av helsepersonell, familie og venner av offeret eller ofrene for anafylaktisk sjokk selv. En sertifisering er ikke nødvendig å bruke en Epipen mindre du administrere Epipens i en skole. Imidlertid er en sertifisering en god måte å bli kjent brukere med riktig bruk av pennen og omsorg for pasienten.

Bruksanvisning

Sjekk med din institusjon for å finne ut hva slags sertifisering må være fullført. For eksempel, er California lærere som kreves for å bli trent årlig av en helsesøster eller en annen helsearbeider. En workshop eller seminar er nødvendig til å bli administratorer med relevant informasjon. Men det er mange helsemessige praksis eller jobber som krever en minimal, online sertifisering.

•  Finn ut om din institusjon tilbyr trening klasser. Dersom treningen er et krav, så sjansene er det er en klasse eller seminar som tilbys.

Besøk en online kilde som tilbyr Epipen sertifisering som American HLR Care Association eller Røde Kors. Begge disse organisasjonens nettsteder tilbyr online sertifiseringer. Røde Kors også holde en up-to-date liste over sertifisering klasser skjer over hele landet.

Opprett en online eller klasse selvfølgelig, betale avgifter og fullføre opplæringen.

Hvordan lage en Carrier for ditt barns 'EpiPen

Hvordan lage en Carrier for ditt barns 'EpiPen

Når barn med matvareallergi er borte fra sine foreldre, vissheten om at den overordnede har trent alle de vet hvordan å gjenkjenne symptomer på anafylaksi og hvordan du skal administrere adrenalin gjør ikke noe godt hvis EpiPen har stått bak. EpiPen er et varemerke for selskapet Mylan Inc. for en merkevare av adrenalin auto-injektorer gjort av datterselskapet Dey Pharma. Å gjøre en EpiPen carrier er en aktivitet du kan gjøre sammen med barnet ditt, og det bærer den ekstra bonusen for å gi barnet en enkel måte å bære nødsituasjon medisiner til alle tider.

Hvordan lage en Carrier for ditt barns 'EpiPen

•  Bestem hva medisiner vil gå i holderen. Et lite fall vil holde to EpiPen injektorer, men hvis en inhalator skal tilsettes, kan en større størrelse være nødvendig.

•  La barnet hjelpe deg designe EpiPen carrier ved å velge dekorasjoner. Når posen skal bæres rundt barnets midje, vurdere størrelse og konstruksjon for å unngå ubehag.
Fest dekorasjoner til blyant pose med varmt lim.

Fyll dekorert pose med nødvendige medisiner og feste til barnets belte. Se å sørge for at plasseringen av posen ikke forstyrrer normal aktivitet.

Hint

 • Som matallergier hos barn øker, har EpiPen bærere blitt svært populære. En eldre barn kan ikke være fornøyd med en hjemmelaget håndverk, men heldigvis de er lett tilgjengelige.
 • Limpistoler varme opp raskt og avkjøles langsomt. De bør ikke brukes av barn.

Historien om EpiPen

Historien om EpiPen


EpiPen er en patentert enhet som administrerer en dose av adrenalin når injiseres inn i brukerens lår etter en allergisk reaksjon. EpiPen utviklet seg fra en tilsvarende enhet som brukes av det militære for å bekjempe nerve agenter.

Inventor Shel Kaplan

Shel Kaplan, en tidligere NASA ingeniør, utviklet EpiPen mens en ansatt ved Survival Technologies i Maryland. Selv om hans navn er en av fire på patentet, gjorde han ikke eier det, og aldri mottatt royalties på produktet. Kaplan gikk bort i 2009 i en alder av 70.

Evolution fra ComboPen

Kaplan først skapte ComboPen, autoinjektor enhet som brukes av det militære for å administrere en nerve agenten motgift. Kaplan endret ComboPen å være en levering enhet for adrenalin, og dermed skape EpiPen.

EpiPen Made Public

EpiPen ble patentert i 1977 og offentliggjort i 1980. Siden den gang har millioner av resepter er fylt for EpiPen.

Hvordan en EpiPen Works

Hvordan en EpiPen Works

Bruke en EpiPen

Den aktive ingrediensen, adrenalin, i EpiPen tilhører en gruppe stoffer som kalles sympatomimetika. Disse medikamentene etterligne virkningene av hormoner eller andre naturlig forekommende stoffer som frigjøres i legemet som reaksjon på stress. Disse kjemikaliene øke blodtrykket, øker hjertefrekvensen og innsnevre blodårene, noe som er grunnen Adrenalin brukes til å lindre den mest alvorlig allergisk reaksjon, anafylaksi.

Anafylaksi

Noen mennesker med allergi ikke bare nyse eller hoste som en reaksjon på allergenet. De opplever anafylaksi reaksjon på insektsbitt, kontakt med latex eller matallergier. Under anafylaksi, opplever pasienten et plutselig fall i blodtrykket, pustevansker og hevelse i ansiktet og halsen. Disse tegnene tyder på at umiddelbar legehjelp med en adrenalin injeksjon via en Epi-Pen er nødvendig.

Hvordan en Epi-Pen Reverserer Anaphylaxis

En Epi-Pen skjuler en nål forhåndslastet med riktig mengde adrenalin for ens kroppsvekt. Pasienten vil ikke bruke en Epi-Pen til han får en alvorlig allergisk reaksjon eller anafylaksi. På den tiden, skrur pasienten sikkerhetshetten fra slutten av Epi-Pen, fjerner auto-injektor fra plasthylse, og holder enheten i neven. Pasienten må svinge Epi-Pen ved siden av hans utsiden av låret til den sorte tuppen treffer låret i en 90-graders vinkel. Holder Epi-Pen siden av låret i 10 sekunder gjør at adrenalin å fullt tom fra nålen. Masserer området bidrar til å øke hastigheten stoffet i blodet. Injeksjon av epinefrin direkte inn i låret leverer dette legemidlet i hele kroppen raskere enn å ta en oral dose, noe som ville ha til å bli spaltet før de går inn i blodbanen.

Adrenalin da hever farlig lavt blodtrykk ved å stramme blodkar. Adrenalin i blodet letter å puste ved å hjelpe lungemusklene slappe av og reduserer hevelser i halsen og ansiktet. Deretter puls øker når blodtrykket stiger, og leverer den adrenalin raskere til hele kroppen. Når symptomene på anafylaksi eller alvorlig allergisk reaksjon letthet, må pasienten fortsatt gå til legevakten for videre behandling og evaluering av en medisinsk faglig i tilfelle det oppstår en sekundær reaksjon når Epi-Pen injeksjon slites av.

Bruksanvisning Totalt detoxifications

Bruksanvisning Totalt detoxifications


Gjennom historien har avgiftning dietter og ritualer blitt brukt av enkeltpersoner som ønsker å kvitte kroppen med usunne giftstoffer og unødvendige kjemikalier, eller som en kick-start for vekttap regimer. Det finnes utallige bøker og artikler dedikert til prosessen med avgiftning, men noen metoder har vunnet popularitet og lang levetid. Uavhengig av ditt avgiftning valg, alltid holde seg hydrert ved å drikke rikelig med vann og urtete gjennom hele prosessen.

Bruksanvisning

The Master Cleanse Detox

•  Spis kun rå frukt og grønnsaker for en til tre dager før du starter Master Cleanse. Dette er noen ganger referert til som en "enkel-in", og det bidrar til å redusere smertefull hodepine, frysninger og kvalme som kan følge av en total body avgiftning.

Klargjør Master Cleanse lemonade ved å blande:

2 ss. ferskpresset sitronsaft

2 ss. lønnesirup

8 oz. vann

1/8 ts. cayennepepper (eller etter smak)

Drikk kun Master Cleanse lemonade for opp til 10 dager. Planen gjør det mulig for deg å drikke 6-12 glass per dag.

innlemme en saltvann flush for lakserende effekt.

Grundig blanding av 1 liter vann med 1 til 2 TBS. vanlig ikke-jodinneholdende salt, og drikke blandingen. Saltvann er en naturlig avføringsmiddel, og vil hjelpe kroppen utvise noen faste stoffer som har samlet seg i tykktarmen.

"Enkel-out" av Master Cleanse ved å konsumere frisk frukt og grønnsaker i en til tre dager etter den strenge lemonade fasen.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med legen din før du tar fatt på noen avgiftning program.
 • Når gjennomgår en streng avgiftning prosessen, drikke mye vann og ta en multivitamin.
 • Du kan trene under en avrusning, men ta hensyn til kroppen din og holde aktivitetslampen.
 • De fleste ernæringsfysiologer og leger diskreditere ideen om at avrusning er nødvendig, og mange oppgir at det kan være en direkte farlig prosess. Hvis du velger å starte en avgiftning plan, holde den under syv dager.
 • Kvinner som er gravide eller ammende, samt enkeltpersoner som lider av kreft og sykdommer i lever og nyrer, rådes til å unngå avgiftning programmer som Master Cleanse.

Alternativer til EpiPen

Alternativer til EpiPen


Anafylaksi er en alvorlig allergisk reaksjon som kan være livstruende. Hevelse i svelg, elveblest og problemer med å puste er tegn på en anafylaktisk reaksjon. EpiPen auto-injektorer inneholder adrenalin, og er designet for å bruke i en nødssituasjon for å motvirke en allergisk reaksjon - det er ikke en erstatning for medisinsk behandling. Alternative behandlinger kan benyttes for å minimalisere og forhindre allergiske symptomer. Kontakt alltid legen din før du bruker noen medisiner.

Antihistaminer

Antihistaminer brukes til å behandle allergiske reaksjoner. Generelt er de fleste antihistaminer er lett tilgjengelig og kan kjøpes over-the-counter. Selv om de er effektive, de vanligvis har sterke bivirkninger. Første generasjons antihistaminer som Benadryl (difenhydramin) og Chlor-Trimeton (chlorpheniramine) kan forårsake døsighet, som kan gjøre det upraktisk å ta medisinen på en jevnlig basis. Annengenerasjons antihistaminer som Allegra (feksofenadin) og Zyrtec (cetirizin) kan også forårsake mild sedasjon og andre bivirkninger, men de kommer i en mer langvarig formel, som kan gjøre dem lettere å ta regelmessig enn første generasjons antihistaminer.

Leukotriene Modifiers

Ifølge Family Health, "Leukotrienes er kjemikalier i kroppen som forårsaker luftveis innsnevring, overflødig slimproduksjon, og betennelse og hevelse i lungene." Leukotriene modifikatorer brukes til å bidra til å hindre disse og andre symptomer som vanligvis forbindes med allergi og astma. Oral medisiner som Singulair (montelukast) er tatt i daglige doser. Gunstige effektene av leukotriene modifikatorer kan sees i løpet av timer; imidlertid kan den anti-inflammatoriske effekter og symptom forebygging ta opptil en uke eller i noen tilfeller en måned. Som med alle medisiner, er det viktig å følge instruksjonene fra legen din for å oppnå optimale resultater ved bruk av leukotriene modifikatorer, med så få bivirkninger som mulig.

Immunterapi

Immunterapi innebærer å motta allergi injeksjoner som en måte å forandre kroppens immunsystem respons. Injeksjoner inneholde en liten mengde av et gitt allergen, i doser som gradvis øker over en tidsperiode. Ideen er å bygge opp en toleranse overfor allergenet. Selv om denne behandlingen alternativet er effektiv over flere år, er det ingen garanti for at en allergisk reaksjon vil aldri skje igjen. Doseringsmengden, intervallinjeksjonstider og varighet av behandlingen avhenger av type og alvorlighetsgrad av allergenet. Fordi doser av selve genet er gitt, kan immunterapi ikke være ideell for visse personer med alvorlige reaksjoner. Ifølge Disabled World, bør denne type terapi bare gis i lokaler som er utstyrt med adrenalin, CPR hjelpemidler og kortikosteroider intravenøst. Pasientene må forbli under lege tilsyn i minst 20 minutter etter injeksjoner gis. Høyrisikopasienter kreve utvidet overvåking tid.

Bruksanvisning for et Hi-Jacker Manlift

Bruksanvisning for et Hi-Jacker Manlift


En manlift er et stykke tunge maskiner som brukes til å løfte arbeidere, verktøy og tunge ting å få tilgang til høye steder, eller for å transportere dem fra en etasje til en annen. Personheiser vanligvis brukes i bygg- og industri. Hijacker er en produsent av denne type maskin, som produserer både personlige personheiser samt mekaniske og hydrauliske modeller. Opererer en manlift er et ansvar som tar praksis og perfeksjon, for å ivareta sikkerheten for de rundt og på den.

Bruksanvisning

•  Test manlift før slik at arbeiderne å bruke den. Hvis du bruker en kaprer elektrisk drevet Man Lift 500, for eksempel, stå vendt mot stigen og se etter kontrollpaneler på nedre høyre side av maskinen. Du vil ha tre knapper å velge mellom. Velg strøm knapp som starter opp maskinen. Identifisere knappen for å flytte heisen opp og trykker på den. Denne knappen vil også være på høyre side, i et panel delt med knappen for senking av løfte. Etter manlift er utvidet hele veien, teste på knappen for å senke heisen. Ved å teste disse knappene, kan du fortelle hvor godt manlift fungerer.

Plasser manlift slik at det er på flat mark. Sette på bremsen, slik at maskinen låser seg på plass, og kan ikke bevege seg fremover eller bakover. Dette er kritisk fordi kaprer elektrisk drevet Man Lift 500 er på hjul, og kan enkelt hjulet bort hvis ikke riktig bremses. Bremsene på en kaprer manlift se ut som innlegg, og det er fire totalt. Skyv hendelen på toppen av hver brems ned med hånden, som strekker bremsen til den berører gulvet. Ved å skyve spaken helt ned, låse du bremsen på plass. Bunnen av bremsene ser ut som sugekopper, som er effektive for å gripe harde overflater. Å frigjøre bremsene, løft hendelen på toppen av bremse innlegget opp igjen.

La arbeideren å klatre stigen opp til heisen plattform - bare en gang maskinen er på plass og bremsene er nede. Arbeidere bruke rekkverk på hver side av stigen for å gå inn heisen plattformen. Materialer som blir behandlet, slik som verktøy, må settes flatt på overflaten av heisen. Instruere arbeideren å stå med begge føttene flatt på plattformen, så det er ingen rekkverk rundt kaprer elektrisk drevet Man Løft 500-plattformen.

Trykk på strømknappen på nedre høyre side av kaprer manlift, når arbeidstakeren er i posisjon. Skyv heisen knappen med fingeren, slik at den automatisk heve plattformen. Hold fingeren nede på knappen til heisen når ønsket høyde. Slipp løfteknappen tilbake i nøytral posisjon for å stoppe heisen fra å gå opp ytterligere. Hevet plattform holder seg på plass.

Cue arbeideren i heisen for å la ham vite at heisen er ferdig med å flytte, og at han kan nå utføre sitt arbeid. Du kan bruke hånd signal signaler eller verbale signaler, avhengig av hvor høyt opp arbeideren er og nivået av støy på stedet. Kommunikasjon mellom arbeidstaker og operatøren er avgjørende for å sikre at både folk vet når manlift skal flytte.

LIFEPAK 500 AED Bruksanvisning

LIFEPAK 500 AED er en automatisert ekstern defibrillator. Defibrillatorer levere energi gjennom elektroder som brukes på en pasientens bryst. De brukes til å gjenopplive pasienter som har gått inn i cardiac arrest. LIFEPAK 500 bruker et spesielt program som vil indikere hvorvidt det oppdager en sjokksikker rytme fra pasienten, bevegelsesdeteksjon å stanse analyse hvis pasientens bevegelser ville forvrenge EKG-rytmen, og datastyring, inkludert muligheten for et lydopptak av alle det skjer med pasienten. Denne enheten ble opprettet for bruk av kvalifisert medisinsk personell i og utenfor sykehus innstillinger.

Bruksanvisning

Prepping pasient

•  Sørg for at pasienten er faktisk i hjertestans.

Slå på AED ved å trykke på den grønne «ON / OFF» -knappen. LIFEPAK 500 har visuelle og audio instruksjoner for å hjelpe deg gjennom resten av prosessen. Du vil se og høre et budskap å koble elektrodene til pasienten.

Kontroller skjermen på LIFEPAK 500 AED. Hvis hjertestarteren er klar til bruk vil det vise ordet "OK." Hvis enheten ikke fungerer vil det vise et bilde av et batteri til å indikere behovet for å skifte batteri, eller et bilde av et verktøy for å indikere behovet for å utføre service på enheten.

Fjern pasientens klær fra overkroppen området.

Fjern overdreven hår fra elektroden området for å sikre riktig utlading av defibrillatoren.

Kontroller at huden der elektrodene skal plasseres er tørr, og at pasienten er ikke på stående vann.

Anvende Elektroder

•  Plasser elektroden, med ♥ (hjertet) eller + tegn, sideveis til venstre nippel av pasienten, med sentrum av elektroden i midten av aksillarlinje.

Start fra den ene enden av elektroden, trykk den fast på pasientens hud. Ingen plass bør overlates mellom elektroden og huden; ellers er det en mulighet for å brenne huden.

9. Plasser den andre elektroden i øvre høyre torso av pasienten lateralt for sternum og under kragebeinet. Pass på at den sitter godt plassert mot huden.

Betjening av Defibrillator

Fjern elektrodekontakten kabeldekselet fra enheten og koble elektrodekontakten til LIFEPAK 500 AED. Følg instruksjonene fra AED er skjermmeldinger og talemeldinger.

Trykk på den gule "Analyze" eller clear "Meny" -knappen for å finne muligheter for lydopptak hvis du ønsker å ha et opptak av hva som skjer med pasienten.

Trykk på den gule "Analyze" -knappen for å analysere pasientens EKG-rytme. Meldingene "Stand Clear" og "Analysere nå" vises på skjermen. Noen modeller av LIFEPAK 500 AED ikke har den gule "Analyze" -knappen. Disse enhetene vil automatisk analysere pasientens EKG-rytme etter at du trykker den klare "Meny" -knappen og følg alternativene på skjermen.

Trykk på den oransje "Shock" knappen når du blir bedt av enheten gjennom meldingen "Shock rådet" og deretter meldingene "Stand clear" og "Trykk og sjokk." Dette vil levere energi til elektrodene.

Begynn HLR når du blir bedt av enheten. Dette vil skje om ikke sjokk anbefales. Enheten vil råde riktig mengde HLR tiden som er nødvendig, og en lyd og digital meldingen vil fortelle deg når du skal stoppe.

Gjenta fremgangsmåten for å analysere og sjokkere pasienten hvis du blir bedt om å gjøre det av enheten.

Legg pasienten i stabilt sideleie, men la LIFEPAK 500 AED festet hvis personen gjenvinner bevissthet eller viser tegn til å puste.

Spesielle omstendigheter

Påfør elektrodene til et flatere område på brystet hvis pasienten er overvektig eller har store bryster. Trekk huden til å spre den fra hverandre og skape en flatere overflate om nødvendig.

Påfør elektrodene bort fra den interne pacemaker generator for pasienter hvor slike enheter har blitt implantert.

Påfør elektrodene i anterior-lateral posisjon for pasienter med implantert defibrillator.

Alternativ plassering av elektroder

Plasser elektroden, med ♥ (hjerte) eller + tegnet, lateral over venstre prekordium, området over hjertet og magen. Den øvre kanten av elektroden bør være under brystvorten.

Legg den andre elektroden bak hjertet i området under skulderblad. Unngå å plassere elektroden over benete delen av ryggraden eller skulderblad.

Flytt elektrodekabelen bort fra pasienten slik at hun ikke blir liggende på det.

Midmark spor lys Bruksanvisning

Midmark er et selskap som produserer belysning enheter for medisinske, odontologiske og veterinærkontorer. En Midmark spor lys er en belysning enhet som brukes i tannlegekontor som er utformet for å gi tilstrekkelig lys til pasienter i løpet av sine rutiner og eksamen. Betjene din spor lys ved å slå på enheten, justere Intensitet innstilling, endre Composite innstilling, justering av fokus og justere mønster av lyset.

Bruksanvisning

Trykk og slipp "Power" knappen til lyset går av, og det er ingen grønne lysene tent på pekeplaten. Rotere mellom På, Av og Auto On / Off innstillingene ved å trykke på "Power" -knappen.

Trykk og slipp "Intensitet" -knappen for å justere intensiteten på lyset. Du kan gjøre lysintensiteten enten Høy, Middels eller Lav. Indikatorlampen forteller deg dagens innstilling.

Bruk Composite innstilling for en svært lav intensitet lysstråle. Trykk på "Composite" -knappen for å bruke denne innstillingen. Denne belysningsnivået er utformet for å gi tannlegen nok lys uten for tidlig herding av de sammensatte dentale materialer som benyttes i en fremgangsmåte.

Juster fokus på lyset. Din lys nøyaktighet påvirkes ved å justere denne innstillingen. Fabrikkinnstillingen for fokuset er 27 tommer avstand fra pasienten til lyset hodet. Lysets midtpunkt kan justeres til enhver avstand mellom 21 og 39 tommer. Foreta en justering ved å ta av bakdekselet og nysgjerrige lokket åpent med en skrutrekker. Plassere lyset hodet på foretrukket avstand fra målet og slå på lyset. Vri skruen som styrer fokus til du får lys mønsteret du ønsker.

Copaxone Autoject Bruksanvisning

Den Autoject er en automatisk enhet som brukes til å administrere multippel sklerose medisiner Copaxone. Den Autoject helt skjuler nålen under injeksjonen prosessen, noe som kan bidra til å lindre noen frykt for nåler som brukeren måtte ha. Med Autoject plassert mot huden din, et enkelt trykk på en knapp administrerer medisiner.

Forbered deg på Injection

Påfør rensevæske som leveres med Copaxone til området der du vil sette injeksjonen. Skru bunnen av Autoject. Legg merke til det store gule stemplet synlig i den øvre delen av Autoject. Vri den nederste delen av Autoject rundt, plasserer den røde enden mot stempelet og trykk stempelet inn i toppen til du hører et klikk.

Sett sprøyten inn i Autoject

Åpne blisterpakningen som inneholder Copaxone ferdigfylte sprøyter og ta en dose. Ikke fjern den grå nålen dekselet. Plasser sprøyten i den nederste delen av Autoject. Skyv sprøyten inn i Autoject til den klikker på plass.

Monter Autoject

Skru den nederste delen av Autoject på den øverste del. Dette er en god tid til å kontrollere dybden av Autoject. Rådfør deg med legen din for å få hjelp med å bestemme riktig dybde for Autoject.

Administrere Copaxone

Plasser Autoject mot hudområdet hvor du brukte alkohol tidligere. Pass på at vinduet med den gule stemplet synlig. Skyv Autoject godt mot huden slik at den øverste delen stenger ned på den nederste delen. Trykk på knappen på siden av Autoject. I vinduet på siden av Autoject, vil du kunne se det gule stemplet beveger seg. Når Autoject har fullført injeksjonen, vil vinduet bli rød.

Kast engangssprøyten og avfall

Skru bunnen av Autoject og snu den opp ned slik at sprøyten faller ut. Plasser sprøyten i en tung plastbeholder slik som en beholder for skarpe gjenstander tilgjengelig på apotek. Skru bunnen av Autoject på toppen. Bytt ut den røde hetten på bunnen av Autoject. Kast avfallet fra injeksjons som spritserviett og nål container.

O2 konsentrator Bruksanvisning

En oksygenkonsentrator hjelper deg å puste lettere ved å skille oksygen fra andre gasser i luft og levere renset oksygen gjennom rør i nesa. Din oksygenkonsentrator kommer med klar slange fra seks til 100 fot lang, og en kjegleformet "nippel" adapter for å feste slangen til konsentrator. Det kan også komme med en luftfukting flaske for å minimere tørre bihuler og blodig nese. Forsikring kan betale for noen eller alle oksygenkonsentrator utstyr og forsyning kostnader.

O2 konsentrator Setup

Mens iltkonsentratorer variere etter modell og produsent, noen grunnleggende generelle regler gjelder å sette opp.

Sett alltid konsentrator direkte til en stikkontakt. Ikke bruk skjøteledning fordi det vil være en tripping og brannfare. Unngå å koble konsentratoren til en stikkontakt med andre apparater, siden overbelastning og blåst sikringer kan føre til. Lengre oksygenslangen, i stedet for en lengre ledning, bør brukes for å øke rekkevidden.

Når du har lagt brystvorten adapter eller vannflaske til konsentrator utløpsrøret, kobler du oksygenslangen. Deretter fyller luftfukting flaske med destillert vann. Mineraler fra springen eller godt vann kan tette konsentratoren. Destillert vann er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker. Skru luftfukting flasken på konsentrator.

Når du slår konsentratoren på, bør alarmen stoppe etter fem til 20 sekunder. Hvis den ikke gjør det, sjekk at slangen og fukting er riktig montert og konsentratoren er ordentlig koblet til et strømuttak.

Alltid satt oksygentilførselen til sats eller innenfor området foreskrevet av legen din. For eksempel sette hjulet eller linje ballen opp på to for å levere to liter oksygen per minutt (LPM). Ifølge Dr. B. Ronan O'Driscoll, kan motta for mye oksygen være like farlig som å motta for lite.

En rask måte å sjekke at oksygen strømmer gjennom røret er å slippe nesekanylen i et glass med vann. Se etter bobler. Hvis det ikke er noen bobler, pass på at slangen ikke er bøyd eller klemt, og er godt festet til konsentratoren. Sørg også for at slangeadapter eller fukting flasken er skrudd rett og fast på konsentratoren.

Ha på nesekateter med de ledende delene vendt opp og buet inn i neseborene. Plasser slangen under haken og bak ørene, og juster slangen låsen slik at det er behagelig. Over-innstramming vil føre slangen for å irritere huden og dra når du flytter.

Rent utstyr for å hindre smitte

For å rengjøre konsentrator, tørk av med en tørr eller lett fuktet klut. Ikke bruk voks eller polish fordi disse kan være brannfarlig. Vask filteret i varmt vann ukentlig, klapp den tørr med et håndkle og la det lufttørke helt før du setter.

Redusere risikoen for infeksjon ved å rense kanyle med en fuktig klut minst daglig og erstatte det annenhver uke. Må den byttes hver 60 til 90 dager.

Rengjør luftfukting flaske ukentlig. For å gjøre dette, slår konsentratoren av. Skru av luftfukting flasken og skyll med varmt vann og oppvaskmiddel. Bland en del eddik til fire deler vann i luftfukting flaske og suge i 20 minutter. Skyll i tre minutter under varmt vann fra springen. Rist luftfukting flaske tørr, fyll på med destillert vann og skru den tilbake på konsentrator. Deretter slår konsentratoren på og plassere kanylen tilbake i nesen.

Comfort

Pakk bomull, klut tape eller tynne svamper (noen ganger kalt "øre puter") rundt oksygenslangen på de punktene der den hviler på huden for å unngå gnaging. Hvis du opplever tørre bihuler eller blodig nese, kontakt lege eller utstyrsleverandør for luftfukting.

Vanlige problemer

Utstyrsleverandøren vil hjelpe deg å opprettholde din konsentrator, og kan også hjelpe deg med reiseplaner. Disse problemløsning tips fungere for de fleste konsentrator modeller:

Strømbrudd alarmer kan ofte være lett å løse. Kontroller at konsentratoren er slått på og koblet riktig til veggen. Sørg for din veggbryter er snudd på slik at denne stikkontakten. Switch utsalgssteder. Tilbakestill konsentratoren ved å trykke på "reset".

Hvis elektrisitet er ute i hele huset, bruk en backup tank inntil strømmen er tilbake. Vær sikker på at du har nok backup tanker å vare i 24 timer, slik at ekstra tank levering kan ordnes, eller du har tid til å flytte til et sted med strøm i tilfelle langvarig strømbrudd.

Legging rør på kalde gulv kan føre til kondens. Overfylling av luftfukting flasken kan føre til vann backup i slangen. Ifølge konsentrator produsenter Wright og Filippis, hvis fuktighet blokkerer slangen, kan du bytte slange eller prøve følgende:

Snu konsentrator av og bruke backup oksygen tank. Plasser kanylen i en beholder for å samle vann Fest slangen direkte til konsentrator bruker brystvorten adapter Slå konsentrator på maksimalt i fem til ti minutter å fordampe eller utvise vann Skru konsentratoren av. Sett på luftfukting flasken og sett på slangen til konsentrator. Skru konsentratoren igjen og returledning i foreskrevet innstilling Sett nesekateter på igjen.

Sikkerhet

Munn leverandører Sparrow og Wright & Filippis foreslå flere retningslinjer for sikkerhet når du bruker din oksygenkonsentrator. Oksygen er brannfarlig. Aldri røyke eller bruke en hårføner, oljebasert krem ​​eller elektrisk barber mens du bruker oksygen. Eksplosjoner eller brannskader kan føre til. For å unngå brann, bruk en mikrobølgeovn i stedet for komfyren, eller har noen andre kokk. Plasser aldri konsentrator i lukkede rom som skap, eller i nærheten av varmeovner, vegger eller objekter som vil brenne, slik som draperier eller avis. Ikke legg væsker på toppen av konsentratoren fordi utslipp kan føre til funksjonsfeil.

For å holde oksygenslangen fra tripping deg eller slippe inn mat og fest den til klærne ved å fange slangen inne i en stor sikkerhetsnål. Slå av konsentrator og fjerne nesekateter når den ikke er i bruk. Dette forhindrer utløsning og hudskader.

Freestyle Flash Bruksanvisning

Freestyle Flash Bruksanvisning


Den fristil Flash er en måler anvendt for å måle mengden av tilstedeværende glucose i blodet. Den kompakte størrelsen gjør det lettere å bære under utflukter. Måleren gir raske resultater, som gjør det mer praktisk når du er på farten. Freestyle Flash er enkel å bruke og krever bare en liten blodprøve for å utføre en blodsukkermåling. Den gjør det også testing på alternative testsider, for eksempel armen, palm, lår og legg.

Freestyle Flash Bruksanvisning

Sett Test Strip Kode

•  Sett inn en ny stripe inn i apparatet. Apparatet slår seg på når teststrimmelen er satt helt inn.

Kontroller kodenummeret på beholder med teststrimler og sikre at den samsvarer med kodenummeret som vises på måleren. Hvis kodene ikke stemmer overens, går du videre til neste trinn.

Trykk på "c" for å velge høyere tall eller "m" for å velge lavere tall. Fortsett å trykke på "c" eller "m" -knappen til du kommer til riktig kodenummer.

Kontroll Solution Test

Sett inn en ny stripe inn i apparatet.

Sett tuppen av kontrolløsning flasken på kanten av prøveområdet på teststripen. Måleren vil pipe når teststrimmelen har nok løsning for å utføre testen.

Les viste resultatet og sammenligne den med utvalget notert på kontrolløsning. Hvis resultatene ikke er innenfor rekkevidde, utføre testen på nytt med en ny strimmel. Hvis resultatene er feil, kan måleren ikke gi nøyaktige testresultater, og bør ikke brukes til testing blodsukkeret før årsaken er fastslått og korrigert.

Blodsukkermåling

Sett inn en ny stripe inn i apparatet. Apparatet slår seg på når teststrimmelen er satt helt inn.

Kontroller kodenummeret på beholder med teststrimler og sikre at den samsvarer med kodenummeret som vises på måleren. Hvis kodene ikke stemmer overens, må du sette strimmelen koden før du fortsetter med blodsukkermåling.

Skaff en fersk blodprøve. Plasser en ny lansett i stikkepennen. Hull på huden. Fjerne blodprøvetakeren nøye uten å berøre blodprøven.

Plasser prøveområdet av teststripen på kanten av blodprøven med en liten vinkel. Testingen stripen vil absorbere prøven og piper når testing stripen er full.

Fjern meter fra prøven og vente på testresultatene. Måleren piper to ganger når testen er fullført.

Hint

 • Utføre en kontrolloppløsningstest regelmessig for å teste nøyaktigheten til måleren.
 • Dersom testresultatene er uventet høy eller lav, utføre en kontrolløsning teste og utføre en ny blodsukkermåling med en ny testing stripe.

Autoklav Bruksanvisning

Autoklav Bruksanvisning


En autoklav er et instrument som brukes i et laboratorium for å deaktivere mikrobielle livsformer som for eksempel biologisk skadelige materialer og forurensede elementer som kirurgiske instrumenter eller laboratorieutstyr som utgjør trusler mot helse og andres sikkerhet. Alle disse stoffene må avhendes på riktig måte, og bruk av autoklav er en av de skritt som er tatt for å gjøre det. Enheten bruker mettet damp ved høyt trykk og må brukes riktig for å sikre at alle de elementene du ønsker å rengjøre er fullt sterilisert.

Forberedelser

Hvert element må settes i riktig beholder som skal autoklaveres. Solids må plasseres i en pose som er merket â € ~autoclavable. ' Væsker må plasseres i en beholder som ikke bare kan autoklaveres, men er fri for sprekker eller andre skader. Sørg for at beholderen ikke er for full, og etter å plassere lokket, sjekk for å se at det er løs på emballasjen. Legg slike elementer på en metall drypp panne å fange lekkasjer som kan oppstå. Fast avfall må ha minst 100 ml av væsken som skal steriliseres fullstendig. Dette bør legges til beholderen før du legger den i autoklaven.

Når materialene er plassert i riktige beholdere, kan du starte oppgaven.

Autoklavering

Sett beholderen i autoklaven og stille inn timeren. Det finnes forskjellige tider for ulike elementer. Regelmessige materialer, tørr eller flytende, kan gjøres på mindre enn 15 minutter i de fleste tilfeller. For faste materialer dette ikke endre på vekten av elementet. Elementer rundt £ 5. bør gjøres i 30 minutter; alt fra 5 til 15 kg. bør holdes i 60 minutter; og noe mer enn det som skal autoklaveres i 90 minutter.

Autoklav seg alle elementer som er bortkastet, fast eller flytende, minst i 45 minutter uansett hva vekten er. Dette er for å sørge for at forurensningen har blitt fjernet og elementet er fullt sterilisert.

Fjerning og deponering

Når du fjerner elementer fra autoklaven, bruk hansker i tilfelle de er fortsatt varmt, og aldri fjerne dem uten dryppformen. Vær forsiktig når du gjør dette fordi poser kan bryte og containere kan smitte ved støt.

Hvis det ikke er noen farlige stoffer i væsker, kan de bli strømmet ned i avløpet. Dersom væsker stivne ved romtemperatur, bør du la dem sitte til de har dannet et solid og kast dem i søpla. Fast avfall skal plasseres i søppelcontainer umiddelbart. For å eliminere lukt som kommer fra disse elementene, kan du prøve noen lukt-eater å hjelpe eller bare gjøre de verste oppgaver mens det er færre folk rundt. Pass på at du skriver alle disse prosedyrene i autoklaven loggbok gitt.