Digidexo.com

hvordan holde huden rynkefri

Hvordan å holde huden myk og glatt

Holde huden myk og smidig er den beste måten å beskytte din skjønnhet. Les videre for å lære hvordan.

Bruksanvisning

Bruk luksus fuktighetskrem beriket med naturlige tilsetningsstoffer.

Bruk hudpleie lotion består av anbefalte ingredienser som mineralolje.

Bruk hud vaselin som spesielt parfymert med lanolin for å holde huden sunn.

Unngå å bruke vask såpe eller vaskemiddel pulver når man bader.

Bruk til å spise frukt og drikke melk daglig eller minst fire dager i uken.

Bruk urte såpe består av antibakteriell beskyttelse for å unngå hud rushes som kan gjøre huden din grov.

Tips og advarsler

 • Hvis huden din er berørt med siv, gå til legen for umiddelbar behandling.

Hvordan å holde huden stram under vekttap

Å miste vekt er en så utrolig bragd. Men, kan det være nedslående å se en gang stram huden blir løs og slappe. Grunnen til at folk lider av løse huden etter vekttap skyldes det kollagen som blir brutt ned i huden. Det er ingen måte å avgjøre om noen vil ha løs hud etter vekttap. Det har en tendens til å være mer av en faktor for noen å miste mye vekt og miste det raskt. Mye av det også rett og slett avhengig av genetikk og alder. Det er flere ting som kan gjøres for å hindre løs hud og holder huden stram under vekttap.

Hvordan å holde huden stram under vekttap

Hvordan å holde huden stram under vekttap

•  Gå ned i vekt på en jevn hastighet. I 90 prosent av tilfellene, hvis vekt er tapt for raskt, vil det være løs hud. Mål å miste omtrent to pounds per uke. Huden er tilpasningsdyktig, men hvis vekttap er for rask, vil den ikke ha tid til å tilpasse seg til tap.

•  Hold deg hydrert. Huden er et organ som trenger vann for å trives. Nøkkelen til å forbedre hudens elastisitet er å holde den hydrert med vann. Hvis huden blir dehydrert, vil det ikke tilpasse seg så vel til vekttap. Drikk minst åtte glass vann per dag.

Legg ved vekttrening i ditt treningsprogram. Det er gunstig for helsen, og vekttapet, samt for å bevare huden og muskeltone. Firm musklene vil forbedre utseendet på huden under vekttap. Gjør det et mål å løfte vekter to til tre ganger per uke. Dette kan gjøres på et treningsstudio eller med frie vekter hjemme.

Suppler kosthold med lecithin. Dette er lettest å ta i pilleform. Lecithin er et utmerket supplement for huden som det hjelper i regenerering av hudceller. Lecithin kosttilskudd kan kjøpes fra de fleste helsekostbutikker. Ta 1000 milligram lecithin per dag for huden fordeler.

Øv tørr hud børsting flere ganger per uke. Dette er en naturlig og effektiv måte å holde liv i huden din. Tørr hud børsting øker blodstrøm gjennom kroppen, som fremmer sirkulasjon og hud regenerering. Ifølge Doctor Paavo Airola, tørr børsting huden er integrert i hudens helse og foryngelse. Ved hjelp av en lang håndteres kardask, starter på føttene og bruke lange, feiende strøk å børste kroppen mens huden er tørr.

Hint

 • Urte-te som ikke inneholder koffein kan brukes som en erstatning for vann.
 • Ikke ta lecithin kosttilskudd hvis du er gravid eller ammende.

Hvordan å holde huden stram mens miste vekt

Hvordan å holde huden stram mens miste vekt


Utdanne deg selv om å opprettholde stram hud kan hjelpe deg å unngå sagging, slapp hud mens miste vekt. I stedet for å ty til seg høyhalser og vurderer plastisk kirurgi, kan du gjøre forskjellige ting for å holde huden fra sagging. Dette inkluderer å innlemme en styrketrening rutine og gjør justeringer til matvaner.

Hvordan å holde huden stram mens miste vekt

•  Drikk rikelig med vann til hydrat kroppen og å holde den fra å vises tørr og rynkete. Ifølge naturo Doc nettstedet, bør du spise en halv unse av vann for hver kilo kroppsvekt. For eksempel, hvis du vekt 150 kg. bør du drikke 75 gram vann per dag.

Ikke gå på en krasj diett. Å miste vekt for raskt kan føre til strekkmerker og løs hud. Gå ned i vekt gradvis slik at huden din kan tilpasse seg kroppens vekttap. Ifølge National Library of Medicine nettsted, sunt vekttap varierer fra en til to pounds per uke.

Spis sunne måltider ofte hele dagen for å gi kroppen din med konstant ernæring og for å hindre cravings. Ikke begrense hele matvaregrupper fra kostholdet ditt. Konsumere sunn mat som grønnsaker, frukt, brun ris, grove kornprodukter, magre proteiner og umettet fett.

innlemme en full kroppsvekt trening diett i tre dager i uken for å tone kroppen din og for å få muskelmasse for å holde huden stram. Trene alle deler av kroppen på ulike dager med en dags hvile mellom treningsøktene. Bruke frie vekter, maskiner eller din egen kroppsvekt for motstand.

Exfoliate huden for å fremme sirkulasjon, fjerner døde hudceller og styrke og stramme opp huden vev. Gjør dette med en loofah og mild såpe eller kroppsskrubb.

6. Påfør en hud-innstramming lotion til kroppen din å holde huden fast, glatt og stram som du taper vekt. Se etter ingredienser som kollagen, shea butter, aloe vera, emu og jojobaolje, hyaluronsyre og omega 3 kompleks. Unngå kremer med petroleum siden disse tette porene.

Hvordan holde huden din ser små for alltid

Hvordan holde huden din ser små for alltid


Holde huden din ser unge er ikke vanskelig. Det er mange ting en person kan gjøre har vakker hud for en levetid. Holde huden din ser ung for alltid ved å følge disse tipsene.

Bruksanvisning

Kjøp vitamin C-anriket krem med L-askorbinsyre, askorbinsyre eller magnesium askorbyl palmitat fosfat skrevet på etiketten. Forskning viser at når vitamin C er plassert på huden, hjelper det å stoppe celleskader som fører til aldring og holder huden ser ung. Du vil se resultater i så lite som tre måneder.

Drikk et 12 gram tomatjuice hver dag. Vitaminer og mineraler i tomater øke hudens produksjon av kollagen i løpet av 10 uker, og vil holde huden din ser unge.

Be legen din om en resept krem som inneholder vitamin A-baserte retinoider som hjelper slette alder flekker og fine linjer. Slike krem ​​holde huden din ser unge ved å øke kollagenproduksjonen i bare noen få måneder.

Ta 4 mg. daglig av astaxanthin som finnes i helsekostforretninger. Astaxanthin er et pigment som finnes i røde alger som beskytter huden mot UV-stråler. Andre gode kilder til astaxanthin er eggeplommer, grønnkål, spinat, brokkoli, romanosalat, granatepler, og rosenkål. Beskytte kroppen mot UV vil holde huden din ser unge.

Ta en omega-3 tilskudd som bidrar til å hindre flassing og rynker.

Unngå slapp hud ved å bo borte fra sukker. Sukker utløser frie radikaler som kan føre til rynker. For å holde huden ser ung, nå for frukt i stedet for sukker for å tilfredsstille dine søt tann.

Regelmessig mosjon bidrar til å holde rynkene unna. Sørg for å gjøre både anaerob og aerob trening for å holde huden ser ung.

Tips og advarsler

 • Holde huden hydrert ved å drikke rikelig med vann hele dagen.

Hvordan holde huden mot aldring

Den menneskelige huden er det største organet i kroppen. Det er en skjør og delikat vev. Det kan lett bli skadet av ulike faktorer, inkludert kaldt vær, overdreven soling, røyking, mangel på søvn, stress og kjemikalier. De mest synlige tegn på aldring er hudforandringer. Sagging hud, linjer og rynker er åpenbare tegn på aldring. Selv om aldring er en naturlig og irreversibel prosess, kan det legges til nedgangen sin alvorlighetsgrad og utbruddet.

Bruksanvisning

•  Unngå såper og sjampo som inneholder sterke kjemikalier som kan ødelegge enzymer som hjelper smøre huden din. Kjøp produkter som inneholder alle naturlige ingredienser som hjelper næring til huden.

Drikk vann for å hindre tørr hud, noe som kan gjøre at du ser gammel. Drikk minst en liter vann om dagen for å sikre at kroppen og huden er godt hydrert.

Konsumere mat med høyt askorbinsyre (vitamin C), for eksempel kiwi og rød paprika. Vitamin C er en kraftig antioksidant direkte involvert i dannelsen av kollagen (protein som binder vev og celler sammen). Du kan også ta en 500 mg. C-vitamin tablett en gang om dagen.

Påfør solkrem med solfaktor 100 hver dag. Fregner, rynker og aldrende hud skyldes de sterke ultrafiolette stråler fra solen.

konsultere en hudlege. Hun vil sjekke huden din for å se om det er noen problemer og tilby nyttige råd om hvordan du kan holde det ungdommelig og frisk.

Tips og advarsler

 • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på alle typer selv-behandling.

Hvordan å holde huden tørr i Fuktighet

Hudsykdommer veksler med årstidene, så vel som med årstidene. Tørt vintervær etterlater huden din som sådan, men det er et ubehag som vanligvis kan lindres ved lotions eller kremer. Men på den annen side varmt, kan fuktig luft huden din uutholdelig klam - og følelsen synes vanskelig å kurere. Ikke la fuktigheten veie deg ned; endre miljø og hud produkt diett for å holde seg tørr om sommeren.

Bruksanvisning

Bruk en avfukter. Plasser den på soverommet, stue eller hvor du tilbringer mest tid i løpet av dagen. Ifølge Allergy Consumer Review, en avfukter arbeider ved å suge i fuktig luft, beveger seg gjennom rør som absorberer fuktigheten, og dispensering av tørr luft inn i rommet. Det betyr mindre fuktighet for huden din å absorbere.

Pulver den opp. Baby pulver absorberer hudens fuktighet, noe som gir deg komfortabel og tørr. Påfør sparsomt til kroppen, og bruke på daglig basis. Sørg for å holde baby pulver vekk fra ansiktet, da det kan tette porene og forårsake kviser.

Se hvordan du vasker. Bruk kun ansikt og kroppsvask spesielt beregnet for fet hud. Produktene er ofte laget med salisylsyre og ha oljefrie ingredienser som vil forlate deg følelsen frisk.

Bruk antiperspirant. Hvis du har en tendens til å svette tungt under armene, se etter en deodorant som har antiperspirant. Dette vil hjelpe deg å unngå den ubehagelige, ofte pinlig lukt som skyldes bakterier og fukt.

Sett av tid til te gang. Ifølge HyperhidrosisWeb, kan salvie urtete redusere svette kjertel aktivitet. Drikk en kopp om dagen, og la te bratt for åtte til 10 minutter for den ønskede effekt.

Mat for å holde huden din ung og rynkefri

Mat for å holde huden din ung og rynkefri


Huden er kroppens største organ og som resten av kroppen din må behandles godt og riktig næring til å være på optimalt helsenivåene. Som Mark G. Rubin, MD, assisterende klinisk professor i dermatologi ved University of San Diego sier: "Huden din er en refleksjon av din underliggende helse, så god ernæring, få nok søvn, redusere stress, bor hydrert, etc., alle spille en rolle i å skape bedre utseende hud. "

Antioksidant rik mat

Antioksidantrike matvarer bidra til å holde huden ser frisk, ung og rynkefri. Antioksidant rik mat inkluderer grønne grønnsaker, bær, frukt og grønn te. Antioksidanter motvirke de frie radikaler som dermed bidrar til å holde huden sunn.

Vann

Vann fukter huden med fuktighetsgivende celler. Dette i sin tur bidrar til å hindre huden tørker ut og blir krøllete. Drikk rikelig med vann, rundt 6 til 8 glass per dag.

Essensielle fettsyrer

Essensielle fettsyrer bidra til å bekjempe rynker og holde huden ung. Disse hjelper til å holde cellemembraner intakt som tillater næringsstoffer for å føres gjennom cellene. Essensielle fettsyrer finnes i matvarer som mandler, valnøtter, tunfisk, makrell og sardiner.

Selen

Selen bekjemper frie radikaler, og er et godt alternativ å ta hvis du blir ofte eksponert for solen. Selen bidrar til å bekjempe frie radikaler som følge av for mye sollys og dermed bidrar til å holde huden intakt. Selen nivåer er spesielt høy i paranøtter.

Vitamin A og vitamin C

Vitamin A og vitamin C er vesentlige komponenter i å ha frisk hud. Innta disse vitaminer fra maten alene som du kan få for mange vitaminer fra kosttilskudd som kan ha negative effekter. Vitamin A finnes i matvarer som gulrøtter, brokkoli, grønnkål og søtpoteter. Vitamin C finnes i appelsiner, sitroner, lime, grapefrukt og poteter.

Hvordan kan spise et sunt og balansert kosthold holde huden sunn?

Hvordan kan spise et sunt og balansert kosthold holde huden sunn?


Huden din er ditt største organ, og det beskytter alle de andre organer og vev som ligger under. Det er også en del av dere som er synlig for resten av verden. Spise en balansert kosthold gir råvarer for å holde huden sunn og vakker.

Skin Anatomy

Huden beskytter alle dine deler under og det også holde væsker inne. Det hjelper også regulere kroppstemperaturen og lagrer litt fett og vann. Huden består av tre lag. Overhuden er det ytterste laget som du ser, dermis i midten inneholder blodårer, nerver og kollagen, og underhuden inneholder mer kollagen og fett. Kollagen er viktig for sunn hud, fordi det gir den smidighet og styrke.

Et sunt balansert kosthold

Et sunt balansert kosthold inneholder rikelig med frukt og grønnsaker, hele korn, proteinkilder som fisk og sjømat, magert kjøtt, egg, fjærkre, melk og meieriprodukter, nøtter og frø, pluss vann og sunne drikker. Det er også lav i totale fett, natrium og mye sukker. Spise en diett som dette gir næringsstoffer som opprettholder huden din. Unngå en diett høy-sukker hjelper også hindre for tidlig aldring, ifølge Mayo Clinic.

Næringsstoffer for huden din

Huden trenger fett og proteiner for å opprettholde den strukturen, og Vitamin C finnes i frukt og grønnsaker er nødvendig for sterk college. Dine hudceller bruke glukose, en type karbohydrat, for energi. Sink og vitaminene A, D og E er nødvendig for huden reparasjon og sårheling. Frukt og grønnsaker inneholder plante sammensetninger som kalles fytokjemikalier som fungerer som antioksidanter for å beskytte huden mot forurensing og solskader. Vann holder huden fuktig og myk.

Hudvennlige Foods

Et sunt balansert kosthold inneholder en rekke matvarer, men noen spesifikke matvarer kan være spesielt gunstig for hudens helse, ifølge Mayo Clinic. Gulrøtter, aprikoser og søtpoteter, samt andre oransje frukter og grønnsaker, er rike på vitamin A. spinat, grønnkål og andre bladgrønnsaker er høy i mineraler og vitaminene A og C. Fargerike bær inneholder en rekke fytokjemikalier. Fisk laks, tunfisk og ørret er rike på gode fettstoffer som kalles omega-3 fettsyrer; og nøtter og frø inneholder enumettet fett og antioksidanter.

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese


En rennende nese oppstår når overflødig væske eller slim blir produsert og går ut av nesen. Dette kan ha flere årsaker, slik som vanlig forkjølelse, allergier, influensa og irriterende stoffer som pollen, støv, flass eller tobakksrøyk. Tørr hud rundt nesen ofte oppstår som en bivirkning av blåser og tørke. Selv om denne tilstanden er ubehagelig, det vanligvis går unna på egen hånd. Å vite hvordan du skal ta vare på huden din forebygger tørr og flassende hud på og rundt nesen.

Hvordan holde nesen fra å bli tørr når du har en rennende nese

•  Hold huden hydrert ved å drikke minst åtte glass vann hver dag. Å drikke tilstrekkelig mengde vann hjelper bli kvitt din rennende nese og også fukter huden din. Reduser inntaket av koffein, alkohol og salt fordi disse stoffene føre slimhinner å tørke ut.

Unngå å gni eller klø nesen. Dette fører til hudirritasjon og mer tørrhet. Hold deg unna irritanter som kjæledyr dander, pollen, støv og røyk. Bruk en nesemaske for å fremme helbredelse og for å hindre tørrhet.

Påfør en mild fuktighetskrem til den ytre huden på nesen for å redusere rødhet og å stoppe huden mot flassing.

Bruk mykt vev i stedet for grov tørkepapir og servietter til å tørke eller blåse rennende nese. Ha alltid med en liten boks i vesken eller bilen når du forlater huset.

Hvordan krympe huden etter vekttap

Vekttap er ofte et løft til din tillit, men løs hud kan være et problematisk resultat. Alder, genetikk og hvor raskt vekten ble tapt kan ha en innvirkning på hvordan løse huden din vil være etter vekttap. Generelt er yngre mennesker har mer elastisitet og kollagen i huden, som gjør det spretter tilbake raskere. Når vekten er tapt raskt, er det mer av en mulighet for å få løs hud, siden huden ikke har tid til å tilpasse seg. Den beste måten å krympe huden etter vekttap er å være tålmodig og gi næring til huden din fra innsiden og ut.

Hvordan krympe huden etter vekttap

Hvordan krympe huden etter vekttap

•  Hold deg hydrert. Hud som er dehydrert er mindre elastisk og spenstig. Å drikke minst åtte glass vann per dag vil holde huden smidig og øke elastisiteten. Dette vil hjelpe til med huden din krymper etter vekttap. Te kan telles det daglige vanninntaket så lenge det er koffein-fri.

Beskytt huden din med solkrem. Skade på huden fra soleksponering er også taxing til hudens elastisitet. For å beskytte huden din, bruke solkrem med minimum SPF 15 hver eneste dag. Dette er viktig selv om du ikke har brukt mye tid utenfor.

fast hud med tørr hud børsting. Ved å fremme sirkulasjon og Fornyelse av nervesystemet, huden din vil stramme. Bruk en stor kropp pensel og børste huden med lange, sirkulære bevegelser. Begynn ved føttene og jobb deg oppover. Dette bør gjøres en gang per dag. Vær spesielt oppmerksom på de områdene som av kroppen som har mest løs hud.

Hold huden fuktig. Bruk fuktighetskrem på huden din hver dag, minst en gang per dag. De fleste kremer vil utføre omtrent det samme. Hvis mulig, bruk en body lotion eller olje som inneholder vitamin E, som vil forbedre den generelle helsen og utseendet på huden din.

Løft vekter. Per Cedric Bryant, Ph.D., bygger vekttrening muskler under huden, noe som vil redusere løs og slapp hud. Som en ekstra fordel, vil huden jevnere. Løft vekter to til tre dager per uke. Hvis du er ny til vekttrening, kan det være nyttig å leie en personlig trener til å jobbe med deg.

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord


Det er blitt sagt at vi er blitt et stillesittende samfunn, og det er lett å være enig hvis du tilbringer timer sitter ved en pult. Den moderne person kan bruke opp til 10 timer sitter ved et skrivebord eller foran en datamaskin. Sitter hele dagen på et skrivebord kan føre til stramme muskler og ryggsmerter. Følg disse enkle tipsene for å unngå problemet.

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

•  Unngå å strekke bena ut. Det kan begynne komfortabel, men ikke sitte med bena strukket ut foran deg. Det setter faktisk press på korsryggen og fører til at leggen til anstrengt når du sitter i denne stillingen for lenge.

Unngå krysse bena eller ankler. Kvinner spesielt ofte sitte med kryssede ben eller ankler på grunn av vane eller bevaring av beskjedenhet, men det også belaster korsryggen, leggen og lår.

Endre stilling ofte. Det er lett å bli fokusert på en oppgave og bli stasjonær, men du må flytte med jevne mellomrom. Etter å ha fullført ett prosjekt, ta noen minutter til å stå og strekke. Gå rundt pulten din, eller rett og slett skyve stolen bort fra pulten og bøye seg for å strekke ryggen din.

Roter nakken. Å avlaste nakke belastning, rotere hodet i en sirkulær retning i 10 sekunder i en retning, deretter 10 sekunder den andre retningen.

•  Gi deg selv en fotmassasje. Fyll en skrue-top flaske med varmt vann og legg den på gulvet under skrivebordet. Fjerne skoene og rulle flasken frem og tilbake under føttene.

6. Pust. Tar et par minutter mellom hvert prosjekt eller selv i midten av et prosjekt for å ta noen avslappende dype åndedrag for å redusere muskelspenninger.

lette laste. Ikke bære en tung veske, koffert eller laptop bag på en daglig basis, spesielt hvis du bærer den i samme hånd eller på den samme skulderen hver dag. En tung veske eller laptop bag kan misalign ryggraden din med opp til 15 prosent.

Unngå å ta lunsj ved skrivebordet. Mange av oss bli overveldet og må spise ved pulten vår og til, men ikke gjør det til en vane. Selv om du brun-bag lunsj, velger du et annet sted å spise. Før eller etter lunsj, ta en rask spasertur til å strekke benet og ryggmuskulaturen.

Hint

 • Pause og strekke så ofte jobben tillater.

Hvordan Vask huden

Hvordan Vask huden


Vask huden er ordentlig ikke bare et spørsmål om skumming litt såpe på og skylle det av. Vanntemperatur, type av såpe og typen av renseverktøyet spiller viktige roller i å rense huden på riktig måte. Skin beskytter kroppen mot bakterier i miljøet. Holde huden ren og uskadet er derfor en viktig del av å leve sunt.

Hvordan Vask huden

Vri dusj eller vask tappekran på til den varme posisjon. Vannet skal føle behagelig varmt og ikke varmt. Hvis huden reddens nesten umiddelbart, vannet er for varmt. Varmt vann tørker ut huden.

Gni huden med en allergivennlig såpe eller kroppsvask. Produsenter lage disse produkter fra kjemikalier som ikke er sannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon.

Scrub lett nås områder av huden forsiktig med en myk vaskeklut når du vasker kroppen. Bruk en håndtert skurebørste til å vaske ryggen eller andre områder som ikke er lett å få tilgang.

Når du vasker ansiktet, bruker pekefingeren og langfingeren til å massere såpe i sirkler på huden, unngå øynene.

Skyll huden med varmt vann, etterfulgt av kaldt vann. Kaldt vann lukker porene og er spesielt viktig hvis du vasker ansiktet ditt.

Pat huden tørr med et håndkle. Dette er å foretrekke å gni håndkleet over huden - friksjonen fra rubbing forverrer hudsykdommer, for eksempel tørr hud.

Massasje i fuktighetskrem eller astringents, avhengig av hvilken som gjelder for huden din, rett etter at du vaske og tørke.

Hvordan holde en matdagbok for IBS

Den enkleste måten å finne ut hva dine triggere er for IBS er å holde en matdagbok. Dette vil la deg se tilbake i løpet av uken og se hvilke dager du hadde tarm problemer, og matvarer som i disse dager hadde til felles. Hvis du unngå disse matvarene i fremtiden, kan IBS sannsynligvis kontrolleres med diett alene. Les videre for å lære hvordan å holde en matdagbok for IBS.

Hvordan holde en matdagbok for IBS

•  Skriv ned mengden mat og type mat og drikke til frokost, lunsj og middag etter hvert måltid som starter på mandag. Inkluder sideelementer eller krydder du kan bruke, samt hvilken type toast eller brød som du forbruker. Inkludere hvor mange porsjoner av hver som du har, ikke bare den første platen.

Kopier ned kalorier, fett, fiber, sukker i alle former, protein og karbohydrater teller for hvert element kan du få denne informasjonen på. Hvis du spiser ute, kan du anslå tallene basert på menyen du fikk, eller spør servitør / servitør for informasjon. De fleste restauranter holde denne på hånden for gjester.

Nederst på din side på hver date, holde orden på avføring og konsistens. Hvis du glemmer å skrive ned hvor mange ganger om dagen du skal på toalettet, er det OK. Så lenge du kan huske å holde styr på konsistensen, vil din dagbok hjelpe deg å finne ut dine utløse mat.

Fullfør denne dagboknotat hver dag i en uke. På søndag ser tilbake på oppføringene og se etter matvarer som er felles for de fleste dager eller måltider. Så se på oppføringene for avføring. Hvis du ser noen konsistenser i matvarer og problem potte dager, bør du eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt. Dette vil hjelpe deg å få kontroll over din IBS uten rusmidler.

Hold skrive i denne dagboken for en måned. Hvis du oppdager at det er matvarer som skaper problemer hver gang du har dem, bør de bli eliminert helt. Ta dette med legen din på ditt neste besøk. Dette vil tillate dem mer innsikt i de problemene du møter med kostholdet ditt, og de kan ta skritt mot å hjelpe deg å finne en gyllen middelvei.

Hint

 • Alltid konsultere legen din dersom du er på medisiner og ønsker å stoppe. Det kan være sever bivirkninger fra helt stoppe medisiner.

Hvordan holde seg tynn og Still Live Your Life

Hvordan holde seg tynn og Still Live Your Life


Hvordan holder du deg sunn og frisk i løpet av en sesong fylt med fester, middager, underholdende og reiser? Går til en fest eller sosial middag, så treffer bakken eller iført en bikini neste dag er skremmende. Vel, du kan ha det gøy-og din figur altfor ved å gjøre fornuftige valg-uten deprivasjon som forårsaker overspising og FAT! Her er noen måter å gjøre det.

Hvordan holde seg tynn og Still Live Your Life

Hvordan spise riktig og forstå dine Cravings

•  Fyll opp på lav-cal supper. På en Sushi restaurant, for eksempel starte med miso suppe å fylle deg opp på færre kalorier. Gazpacho er en perfekt gratis mat som du kan selv kjøpe elektronisk på Citarella Gourmet Market (se Ressurser nedenfor). Det er mange naturlige-mat markeder og kafeer som har deilige supper hver dag.

spise ekte mat. Å spise fettfri yoghurt, kjeks, godteri og energi barer vil gjøre noe for deg. De er produsert mat som kroppen ikke gjenkjenner og ikke fordøye. Hvis du vil ha iskrem, bestille ekte iskrem i en kiddie cup. Det er et godbit av dagen. Du vil også bli fornøyd og ikke drevet å spise mer sukker-fylt snacks.

tilfredsstille dine krav. Det vil være øyeblikk når du må ha noe. Velge dine kamper, og ikke frata! En dag jeg var å dø for søtsaker, så jeg hadde glasur fra en sukkerholdig cupcake. Jeg ville ha mer, så jeg tok et dypt åndedrag, hadde noen ekte mørk sjokolade med mandler og var fornøyd. Ta alltid et øyeblikk, skritt tilbake og avgjøre om suget er omsettelig. Hvis jeg vil ha chips og guacamole på en meksikansk restaurant, jeg har en liten håndfull, og skyv kurven til side eller bestille tortillas og spise dem med salsa og guacamole. En gang jeg så min beste venn rive gjennom kurven. Med tøff kjærlighet, jeg ringte serveren og hadde dem fjernet. Min venn tok et dypt åndedrag og takket meg. Det er det venner er for.

Hvordan spise under enhver årstid

Barbecue sunt. Når jeg grille, jeg prøver å gjøre det sunt og interessant. Overraskende, mine kylling pølse, wasabi tunfisk burgere og kalkun pesto soltørket tomat burgere på hele korn boller med diverse sauser er mer av en hit enn hamburgere og pølser. Utdanne deg selv og andre. Serve sunne salater og alternativer-og folk vil elske deg for det.

Spis lokalt og sesongmessig. Gården står har ferske råvarer dyrket lokalt som er moden og tilfredsstillende. Variasjon, friskhet og farge gjør spise interessant. Vi spiser med våre øyne. En fargerik, stor salat er et nydelig måltid.

Ikke besette. Dette er en vanskelig. Seriøst, gjør det beste du kan. Prøv å holde deg til å spise sunt, små måltider og snacks å roe sult, ikke spise sent på kvelden og la avlat fra tid til annen. Aldri slå deg opp og aldri tro at du må gå på en spise maraton fordi du hadde et øyeblikk av svakhet. Hvis du godtar at du gjør det beste du kan, vil du ikke bekymre deg, og du vil spise når sulten, spiser akkurat hva du vil, spise i mindre porsjoner, og være en av de "normale" mennesker som kan spise en halvparten av en hamburger og et par frites og er tynn.

Hvordan spise og drikke cocktailer på fester og Restauranter

Skjem bort din appetitt. Spis før festen. Protein er best: en håndfull nøtter / nøttesmør eller kalkun på hele korn brødet. Kalorier i snacks? Stol på meg-de 200 kalorier i snack sparer 500 kalorier på to passert hors d'oeuvres som du ville ha spist på grunn av glupske sult.

Du skal drikke, så prøv å begrense deg til to drinker. Drikk vin eller klart brennevin med brus og en klemme av frukt. Smakstilsatt vodka virke som en godbit. Drikk vann mellom drinker. Spis en sunn snack, eller bingeing neste dag vil skje. Protein / carb snacks som hele hvete pita med hummus er et godt valg! Hvis du må ha en mojito, be om den minst søte versjon de kan gjøre eller hvis du bestiller en margarita, la av salt for å unngå oppblåsthet. Sunset Beach og Almondito er to restauranter i New York som er svært imøtekommende med denne forespørselen. Bestem deg for å drikke i løpet av dagen eller natten. Hvis du har polo i ettermiddag, ta en drink og har den andre om kvelden. To drinker i løpet av dagen vil du føle deg forferdelig, oppsvulmet og sulter i kveld.

Bestill salat på en restaurant for høyt volum og høy fiber, som er å fylle. Spis grønnsaker til hvert måltid som vil fylle deg med lite kalorier og fett (selv om det ikke er hva du begjærer). Fiber roer sult, slik at mer fornuftige valg og holder deg fra å rive på brød. Bestille forretter som en hovedrett, slik at mer dekadente matvarer som krabbekakene i mindre porsjoner. Hvis du spiser på The Palm, for eksempel, kan du bestille Gigi salat uten bacon og lett dressing og en krabbe cocktail som en hovedrett. Eller ha en tomatsalat og en liten biff (be om at de ikke smelte smør på det) med sautert spinat og enten et par biter av en av de fetende sidene eller noen biter av dessert. Hvis du ikke kan kontrollere deg selv, nyt din Stoli Raspberry med lime og gå videre. I morgen er en dag på stranden-så avbryte medlemskapet ditt til ren plate klubben!

Hint

 • Vær oppmerksom på porsjoner, cravings og spise ekte mat.
 • Ditt kosthold er en bankkonto. Tilbring kalorier klokt.

Hvordan holde tennene hvite som en røyker

Alle røykere er vel klar over at tennene blir mørkere, oftest en lys brun, fra å røyke sigaretter. Dette er fordi røyken inneholder tjærer at filmer over på overflaten av tennene. Tennene er semi-porøse og kan lett bli farget over tid. Men det finnes måter å holde tennene hvite som en røyker-her er hvordan du gjør det.

Bruksanvisning

Hvordan holde tennene hvite som en røyker

Kjøp de nødvendige forsyninger. De fleste drugstores vil ha alle de nødvendige forsyninger. Se etter anti-tjære munnvann, laget bare for røykere. Kontroller også at du kjøper de andre forsyninger på de tingene du trenger listen.

Bruk Whitening tannkrem hver gang du pusser. Erstatte din gamle tannkrem for whitening tannkrem. Dette vil bidra til å fjerne og kjempe tjæreflekker.

Bruk Whitening strips ofte. Følg instruksjonene på bruken for de whitening strips og bruke dem så ofte som lov til å holde tennene lekkert og hvitt.

Carry reiser anti-tjære munnvann med deg. Ta med en liten, reise-størrelse munnvann med deg og prøver å bruke det ofte i løpet av dagen.

Planlegg en dental rengjøring hver tredje måned. Motsetning til å få en rengjøring hver sjette måned, til planen har en gjort hver tredje måned. Dette vil holde tennene hvite og skinnende.

Hint

 • Røykeslutt vil lindre disse problemene og redusere betydelig risiko for helsen din.
 • Ikke overforbruk noen av disse produktene; alltid lese og følge instruksjonene på bruk.

Hvordan holde Dental Caps Hvit

Tann hetter eller kronene er typisk laget av porselen, noen ganger smeltet metall til å gjøre dem mer holdbare. Dental caps for fortennene ofte ikke smeltet til metall for å gjøre dem mer attraktive. Selv om fargen på en dental cap ikke kan endres, kan det likevel bli farget av mat, drikke eller tobakksbruk. Holde dem hvite kan gjøres med litt innsats. Les videre for å lære hvordan å holde tann caps hvit.

Bruksanvisning

•  Slutte å røyke.

Drikk hvitvin i stedet for rødvin.

Bruk melk til kaffen.

Unngå røde fruktjuicer som tranebærjuice eller rød druejuice.

Børst tennene med et mildt slipemiddel tannkrem for å fjerne eventuelle flekker som har fått på dine caps.

6. Ta vare på tannen under tann cap. Hvis det blir forfalt eller roten dør, kan misfarging vise gjennom korken. I tillegg til å pusse tennene, tanntråd mellom tennene og bruke en flouride skyll.

Hopp bleking behandlinger. Tannbleking fungerer bare på ekte tenner; dental caps må erstattes av nye om fargen er utilfredsstillende. Folk som velger å bleke (blekemiddel) sine tenner ofte finne deres dental caps ikke lenger matche fargen på tennene sine.

Hint

 • Hvis du har skallfasetter på tennene dine, kan du muligens bleke dem ved bleking tennene. Blekemiddel fungerer på tann under, og de gjennomsiktige finer vil tillate lysere tann farge å vise gjennom.
 • Floss aldri rundt en dental cap ved å flytte floss opp og ned. Dette kan løsne kronen. I stedet trekker floss gjennom mellomrommet mellom tennene horisontalt.

Hvordan holde barn trygge

Hvordan holde barn trygge


Beskytte barn fra fare topper listen over en foreldrenes prioriteringer. Å vite hvordan å holde dem trygge rangerer også som svært viktig. Lær barna om farene forbundet med ild, vann og andre farer. Hold barna trygge ved å utdanne dem om forebyggende måter å unngå farer og ved å praktisere rutinemessige sikkerhetstiltak. Les videre for å lære hvordan å holde barna trygge.

Bruksanvisning

•  Lær barna om brannrelaterte fare. Ikke la dem leke med fyrstikker, stearinlys eller lightere. Kartlegge en hjemme-baserte brannevakueringsplan og praktisere det med barn. Kontakt det lokale brannvesenet for andre brannforebyggende sikkerhetstips.

Meld barn i svømmeundervisning, en god måte å lære dem om vann sikkerhet. Husk at barn som lærer å svømme generelt vet hvordan man skal unngå farlige vannrelaterte situasjoner også.

Lær HLR. Denne treningen er viktig for foreldre med barn som har tilgang til basseng eller boblebad. Klikk deg inn HLR kurs som tilbys gratis eller til nominelle priser på community-baserte byråer inkludert ideelle organisasjoner.

Spenn opp barn i spedbarn seter, cabriolet, booster og bilbelter i henhold til deres alder og vekt. Unngå vanlige sikkerhetsbelte feil som å flytte barn fra babyseter til sete belter for tidlig og sikre barn i bilseter feil. Besøk et bilsete inspeksjon stasjon for å sikre riktig bruk av setet.

Monitor et barns bruk av Internett. Sett opp strenge regler rundt online aktivitet og regelmessig gjennomgå et barns epost. Fortell barna om ikke å personlig møte noen de kontakt via Internett, og å unngå å gi fremmede identifiserende informasjon som et telefonnummer eller en hjemmeadresse.

Tips og advarsler

 • Bruke vanlig bilbelte når hoftebeltet passer over barnets hofter fremfor magen hennes og skulderstroppen går over barnets skulder og ikke halsen.

Hvordan holde nesegangene Clean

Hvordan holde nesegangene Clean


En ren nese og rene nesegangene kan bidra til å forhindre forkjølelse og andre sykdommer samt forbedre din luktesans. Holde flimmerhårene, hårene i nesen, rene og fri for slim hjelper dem gjøre sin jobb med snagging urenheter som prøver å stjele deres vei inn i lungene. Her er hvordan å holde nesegangene ren.

Bruksanvisning

•  Vask inni nesen mens bading og dusjing. De ørsmå hår og slimhinner inne i nesen samle giftstoffer fra luften vi puster, og disse trenger å bli vasket bort. De cilia gjør sitt arbeid mye mer effektivt når de holdes rent.

Bruk en tynn vaskeklut til å vaske inne i nesen. Rull hjørnet av vaskeklut og sett det inn i det ene neseboret.

Vri vaskeklut rundt i nesepassasjen. Ta ut og skyll vaskeklut og gjenta flere ganger på hver side.

•  Skyll nesegangene ved hjelp av en saltoppløsning og gummi nesesprøyte for å fjerne slim. Kok 2 kopper vann og la den avkjøles. Løs opp 1 ts salt og 1/4 ts natron i vannet og bland godt.

Fyll sprøyten med saltvann. Len deg over vasken med hodet nedover og sette spissen på sprøyten i den ene siden av nesen. Spruter saltvann i forsiktig til oppløsningen kommer ut på andre siden. Gjenta daglig hvis nødvendig og fordelaktig.

Puss nesen forsiktig for å holde nesegangene klart. Gjenta to eller tre ganger for hvert nesebor, deretter gjenta denne prosedyren en gang eller to ganger daglig eller som nødvendig for å holde nesegangene ren.

Hvordan behandle huden for trykksår

Hvordan behandle huden for trykksår


En trykksår, også kalt liggesår eller decubitus ulcus, er et område av huden som bryter ned fra konstant trykk på huden. Disse sårene ofte skje over bein eller ledd som er nær huden. For eksempel, trykksår oppstår på hæler, hofter, skuldre, rygg og baksiden av hodet, ifølge Medline Plus. Du er i fare for trykksår hvis du er sengeliggende, i rullestol, er eldre eller har en kronisk tilstand som diabetes eller vaskulære problemer som forårsaker dårlig sirkulasjon. Skjør hud og urin eller tarm inkontinens gjøre problemet verre.

Bruksanvisning

avlaste presset på det berørte området. Endre posisjon ofte og bruke puter, puter og saueskinn for å avlaste trykket. Sjekk huden din, eller pasientens hud, for reddened områder som ikke returnerer til en normal farge når du endrer posisjon og avlaste trykket. Dette er første trinn i en trykksår.

Hold huden veldig rent og bruke fuktighetskrem ofte. Men ikke massere området fordi huden er skjør og massasje kan skade vev.

Rens området der et sår har utviklet. Hvis det er en blemme eller krater i huden, skyll det forsiktig med saltoppløsning for å fjerne løse dødt vev. Pat området tørt med steril kompress. Påfør en spesiell gasbind dressing laget for trykksår, som holder såret fuktig og det omkringliggende vevet tørr.

Forbedre ernæring for å fremskynde helbredelsesprosessen. Spis frukt, grønnsaker og protein for å gi byggesteinene for vev gjenvekst. Ta vitaminer og mineraler og snakke med legen din om eventuelle andre næringsstoffer du bør ta.

Tips og advarsler

 • Fordi trykksår kan utvikle seg raskt hvis den ikke behandles, bør du oppsøke lege så snart du innser at du kan ha begynnelsen på en trykksår. Følg legens retninger for å behandle magesår.
 • De fleste trykksår kan forebygges. Hvis du er i fare for trykksår, ta godt vare på huden din og skifte stilling ofte.
 • Vanligste legemidlene som jod, peroxide eller maismel kan være veldig irriterende for skjør hud. Snarere enn selv behandling med hjem rettsmidler som disse, spør legen din om pulver, kremer og salver som kan hjelpe.
 • Ikke bruk smultring-formet puter fordi de faktisk legge mer press og kan gjøre tilstanden verre.

Hvordan holde Ears Fra Popping

Hvordan holde Ears Fra Popping


Ører dukker på et fly eller i store høyder er en veldig irriterende opplevelse. Det er forårsaket av en lomme av luft inne i øret bak trommehinnen. Fordi luften er stadig tilføres det området under svelging, har det vanligvis ingen problemer. Hvis lufttrykket ikke lenger er lik en eller annen grunn, føles øret blokkert. Du kan redusere denne irritasjonen ved å lese videre for å lære hvordan å holde ørene fra popping.

Bruksanvisning

•  Når du går på et fly, ta med tyggegummi og harde drops. Veksle mellom tyggegummi og spise Hard Candy så mye som mulig under flyturen, spesielt under take-off og nedstigning. Når du hele tiden svelge, trykket vanligvis forblir stabilisert tross for trykkforandringer. Tilførsel av luft til denne delen av kroppen din er det viktigste, og det er den beste måten å gi luft der det trengs.

Unngå å sove veldig ofte på et fly. Hvis du må sove, sørg for at du er våken når flyet begynner å utstyr for landing. Hvis du sover, vil du ikke svelge ofte nok for luft til å gå til den nødvendige området.

Gjesping er en sterk kraft for å unngå ører fra spratt. Selv om det kan irritere andre passasjerer, er det beste alternativet når du føler ørene kan komme til et punkt der er behov for assistanse.

Hvis din beste forebyggende behandling ikke fungerte, er kampen for å nå oppheve blokker popped ører. Du bør ta neseborene i en klype, ta i en jafs av luft, hold kjeft stramt, og tvinge luft inn i baksiden av nesen. Du bør prøve å kraftig blåse ut nesen mens du fremdeles holder neseborene i en klemme. Selv om dette kan ta noen prøver før de blir vellykket, det vil til slutt bli.

Tips og advarsler

 • Vær oppmerksom og våken på et fly. Betalende oppmerksomhet til hva kroppen din forteller deg vil gi deg Køer når pop tyggis og ta forebyggende tiltak for å unngå øret popping.
 • Hold en jevn tilførsel av tyggegummi og godteri på hånden for å fly, samt høyde endringer i kjøring.
 • Husk å levere tyggis og råd til dine reisekamerater.
 • Dette er informasjon, og bør ikke tas som medisinske råd. Spør din lege eller helsepersonell for noen medisinsk råd eller bekymringer.
 • Ikke stress for mye om øret popping. Det vil ta vare på seg selv på egen hånd til slutt.
 • Advare barn på forhånd når du flyr. Hvis de ikke vet om tilstanden, kan de få livredd når det skjer med dem.