Digidexo.com

bli kvitt skjegg sopp

Hvordan bli kvitt fot sopp

Hvordan bli kvitt fot sopp


Fotsopp er en soppinfeksjon av hud av foten. Flere forskjellige sopp, kalt dermatofytter, kan føre til denne tilstanden. Det oppstår vanligvis mellom tærne. Det kan spre seg til andre deler av kroppen. Fotsopp rammer flere menn enn kvinner. Dessverre er det svært vanlig. Her er hvordan du kan bli kvitt fot sopp!

Hvordan bli kvitt fot sopp

•  Spray bad og dusj med desinfeksjonsmiddel. Sprøyting din bad og dusj gulvet etter dusjing vil hjelpe drepe sopp. Det holder sikkert det sprer seg!

Endre din ark. Endre ark ukentlig, og vaske dem i varmt vann for å drepe soppen.

Vask og tørk føttene. Vask føttene med såpe og varmt vann. Tørke godt etter vask. Dekk med rene, tørre sokker.

Hold føttene kjølig og tørt. Prøv å unngå fotsvette ved iført åpen tå sko eller sokker uten sko når du er hjemme.

Bruk over disk medisiner. Spray og kremer er laget bare for fotsopp. Behandling kan ta lang tid og må fortsettes i mer enn en måned etter den første infeksjonen.

Prøv trollhassel. Mange hevder at det kan kurere fotsopp i så lite som tre dager.

Pee i dusjen. De sterile egenskaper av urin sies å hjelpe til herding fotsopp.

Hint

 • Slitasje dusj sko når du dusjer på et offentlig sted.
 • Ikke del sko, sokker eller håndklær med andre mennesker.

Hvordan bli kvitt negl sopp

Det er flere behandlinger for negl sopp, inkludert noen svært effektive medisiner. Imidlertid kan noen typer negl sopp medisin føre til at du har alvorlige leverproblemer, så mange mennesker velger å enten lide med de pinlige og problematiske symptomer eller prøve og behandle soppen med en rekke hjem rettsmidler. Dessverre har mange av de hjemme rettsmidler ikke fungerer. Men det er en sikker måte å bli kvitt negl sopp og holde det unna.

Bruksanvisning

•  Bland eple cider eddik og hydrogen peroxide i flasken. Du kan helle både i flasken og rist den opp. Sørg for at lokket er godt på før du blander væsker.

Vask hendene grundig. Bruk negl børste til å skrubbe etter neglene og rengjør dem grundig. Rusk under fingerneglene kan hjelpe soppinfeksjon vedvarer, og dermed forverre problemet.

Rengjør under neglene med den oransje pinnen. Dette er en delikat prosess, fordi du trenger for å fjerne så mye sopp rusk som mulig (det vil se smuldrete og komme vekk fra under neglen som pulver), men du må ikke presse hardt under neglen og bryte inn i huden, forårsaker et sår .

Bruk pipetten til å sprute noen dråper eddik / peroxide løsning under neglen. Det kan svi, så vær forberedt.

Fortsett å behandle din negl sopp med dette regimet inntil det har vært helt fraværende fra neglene for en hel måned. Du trenger kanskje ikke å gjøre en god del skraping hver kveld, men du må sørge for at neglene holder seg rene og at du holder alle sopp rusk ut av området. Du vil være i stand til å se den infiserte delen av neglen vokser ut som du eliminere soppen. Sørg for å sterilisere alt utstyret ditt med blekemiddel hver gang du er ferdig med å bruke den til å hindre deg fra reinfecting neglene med soppen du fjernet dagen før.

Tips og advarsler

 • Noen mennesker faktisk suge sine fingertupper i 30 sekunder til ett minutt i en blanding av 4 kopper vann og en kopp blekemiddel for å hjelpe drepe soppen. Men dette kan skade fingrene dine, så ikke gjør det hver kveld, og fjerne fingrene umiddelbart hvis de begynner å brenne.

Hvordan bli kvitt Nail sopp

Hvordan bli kvitt Nail sopp


Nail sopp kan oppstå når neglene er kontinuerlig utsatt for fuktige og varme omgivelser. Infeksjonen kan vises som en gul eller hvit område under neglen. Når spikeren Soppen vokser, kan det bevege seg dypere inn i neglen, forårsaker misfarging og fortykning av spiker. Det kan også bli smertefullt, og kanten av neglen kan smuldre, forårsaker en fillete kant. The Mayo Clinic siterer følgende som måter å kvitte seg med spiker sopp.

Hvordan bli kvitt Nail sopp

•  Ta kontakt med din lege om forskrivning en muntlig soppdrepende medisiner, for eksempel yerbinafine, flukonazol eller itrakonazol. Det kan være bivirkninger, og de kan ikke anbefales for de med hjertesvikt eller leversykdom.

Snakk med din lege om forskrivning en soppdrepende lakk for milde infeksjoner. Dette er malt på området daglig.

Spør legen din om bruk av over-the-counter aktuell soppdrepende medisiner. Dette kan ikke kurere infeksjonen, men legen din kan bestemme seg for å bruke den i forbindelse med muntlige resepter.

Vurder å bruke et hjem rette for eddik. Suge føttene i ca 15 minutter i en løsning som er to deler varmt vann til en del hvit eddik. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen bevis det vil kurere infeksjonen, men det er en indikasjon på om det kan hemme veksten av noen bakterier (se Resources nedenfor).

Naturlige måter å bli kvitt Nail sopp

Neglesopp er vanskelig å kurere, ikke fordi det er spesielt hardfør, men fordi den har funnet et ideelt miljø for vekst. Disse mikroskopiske organismer er sterkt beskyttet mot de to hovedmetoder for medisinsk behandling, nemlig, salver og salver. Det er vanskelig å komme til området på undersiden av spikeren, noe som gjør behandlingen vanskeligere. Det er noen naturlige alternative behandlinger du kan prøve å løse problemet og hindre en fremtidig hendelse.

Alternativer

Før du starter noen naturlig behandling plan for å takle vedvarende spiker sopp, bør du kontakte lege; du kan kreve konvensjonell behandling. Hvis spiker sopp infeksjon er i en tidlig fase men du kan prøve flere naturlige alternativer.

Lavendel eterisk olje inneholder anti-sopp egenskaper, noe som gjør den til en ideell løsning for spiker sopp. Gni lavendel essensielle olje på berørte spiker på kvelden. Påfør umiddelbart etter bading; huden og spikeren er mykere, slik at mer fullstendig gjennomtrengning av oljen. Michael Traub, ND, en naturopathic lege, i boken "The Doctors Book av urte hjem rettsmidler," indikerer at spiker sopp kan ta måneder å helbrede og gjentatt bruk av lavendel eterisk olje er nødvendig for å takle problemet.

Sammen med lavendel, tea tree olje en annen populær anti-sopp middel som vanligvis brukes til å behandle mange ulike typer hudsykdommer, ifølge Michael Traub, ND Påfør ett femtinitti dråper av oljen en gang eller to ganger om dagen mye på samme måte som du ville gjelde lavendel essensielle olje. Gjenta til du ser bedring.

"The Doctors Book of Herbal hjem rettsmidler" antyder også å bruke hvitløk kosttilskudd for å behandle nail sopp. Hvitløk har potente anti-sopp egenskaper som finnes i sin aktive komponenten, allicin. Mengden av allicin i hvitløk kosttilskudd varierer mye, så sørg for at du får tilsvarende 7.500 mikrogram allicin i tre oppdelte daglige doser. Les etiketten på hvitløk supplement nøye. Hvitløk er trygt å ta på ubestemt tid.

Andre alternativer for å lindre spiker sopp spenner fra å bruke en mentholated gni påføring eple cider eddik. Ifølge nettstedet www.earthclinic.com, disse rettsmidler viser lovende for å fjerne spiker sopp. The Mayo Clinic tyder på at anekdotiske bevis tyder på at mentholated gni brukes til spiker sopp kan lindre problemet, selv om ingen vitenskapelige bevis eksisterer.

Som alltid, hvis du fortsetter å bli plaget med problematiske symptomer på spiker sopp, bør du kontakte legen din.

Kan du detox kroppen å bli kvitt en sopp?

Får en sopp eller gjær infeksjon er aldri en hyggelig opplevelse. Mesteparten av tiden, er det forårsaket av en eksisterende sykdom og dårlig hygiene. Hva folk flest ikke vet er at det kan også være forårsaket av svekket immunsystem, som er forårsaket av usunne endringer i den kroppslige terrenget. Disse endringene er et vanlig resultat av metaboliserende tungmetaller, mer vanlig kjent som giftstoffer. Vi får disse giftstoffer fra kjemiske mat konserveringsmidler og mulig bly og kvikksølv forgiftning. I lys av dette, gjennomgår en avgiftning prosess er gunstig for helbredelse eller administrerende sopp infeksjon.

Kan du detox kroppen å bli kvitt en sopp?

Lysere din toksin belastning å hjelpe kroppens innebygde avgiftning system (lever og nyrer) fullt eliminere år igjen av bebygde giftstoffer. Dette gir en god grunn til å kutte ut brus, alkohol, kaffe, sigaretter, raffinert sukker og mettet fett. I tillegg minimere bruken av kjemiske-baserte vaskemidler, samt personlig pleie-produkter, er oppmerksom på. Gå for naturlige erstattere og alternativer.

Velg en detox diett som vil fungere for deg. Hvis du ikke er kjent med slike prosesser, de bare innebære å skifte til et kosthold med høyere fiber og optimal mat næringsinnhold. Bare unngå matvarer som er kjent for å fremme gjær vekst. Matvarer som hvete, melk og enkle sukkerarter må minimeres, om ikke eliminert fra kostholdet ditt. En diett fylt med høye komplekse karbohydrater (bønner, korn, grønnsaker) er effektiv i å kontrollere bestanden av soppen som er forankret i kroppen. Et fiberrikt kosthold fremmer regelmessig avføring, som er svært nyttig i å skylle ut de akkumulerte giftstoffer og andre metaboliseres sak som skadelig sopp og bakterier lever av.

Begynn å ta kosttilskudd, spesielt vitamin C-tilskudd. Bortsett fra å være en tarm tolerant, er vitamin C er kjent for å styrke immunforsvaret, noe som hjelper kroppen klarer sopp infeksjon. I tillegg tar kosttilskudd som er basert på urter - som løvetann rot, burdock, melk tistel og grønn te - er svært nyttig i å høyne kroppens forsvar mot sopp infeksjon.

Vær oppmerksom på din tannhelse. Mens grønn te er kjent for å ha rensing og detox egenskaper, tidvis pusser tennene med en løsning laget av bufret askorbat, natron og peroxide å lette opp muntlig sopp eller gjær infeksjon. Gargling med en 0,5 prosent oppløsning peroksid har blitt funnet å være effektive i å helbrede oral candidiasis.

Drikk mye vann. Det er en av naturens detox hjelpemidler. En kropp som ikke er tilstrekkelig hydrert er utsatt for smitte. Ikke bare dehydrering påvirker nyre og leverfunksjon, men det fører til et svekket immunsystem. Vann tar utgangspunktet vare på cellene. I støtte sunn celle gjenfødelse og fornyelse, det reduserer forekomsten av infeksjoner og bidrar til å helbrede mulige tegn på soppinfeksjon. Gjennom vann, er alle bebygde giftstoffer, avfall og andre elementer som er relatert til soppvekst effektivt skylles ut av kroppen.

Hint

 • Det er mange alternativer tilgjengelige når det gjelder å detox dietter; velg den du føler du kan faktisk følger til punkt og prikke. Konsultere legen din angående denne saken.
 • Leger generelt advare barn, ammende og gravide mot å prøve eller deltar i noen detox program.
 • Personer som lider av diabetes, kreft og tuberkulose, og de med kronisk degenerative sykdommer, må oppsøke lege før fare for deres helse ved å følge de krav og betingelser for kroppen detox.

Hvordan bli kvitt Toe sopp

Hvordan bli kvitt Toe sopp


Det finnes en rekke hjem rettsmidler du kan bruke til å behandle og kurere din toe sopp. De fleste av disse tiltakene involverer vanlige produkter som utgjør noen fare for deg og koster svært lite. Du kan behandle din tå sopp hjemme og se raske og positive resultater.

Bruksanvisning

•  Fyll en beholder som føttene passe inn med en blanding av like deler eple cider eddik og vann. Suge føttene for en halv time hver natt. Vask føttene og beholderen etter hvert soaking.

Slather føttene med en damp gni, som slag du bruker når du er forkjølet. Dekk føttene med tykke, hvite sokker og søvn som dette. Dusj i morgen. Ikke bare vil toe sopp forsvinne, myker denne metoden også at tøff hæl huden.

Suge føttene i munnvann i 15 minutter hver natt. Det spiller ingen rolle hva smak du bruker. Du vil se resultater i løpet av noen dager.

Bland en capful av blekemiddel med en gallon av vann og suge føttene i 10 minutter. Gjør dette minst tre ganger om dagen, og grundig vask føttene med såpevann etterpå for å unngå irritert hud og skade teppe og klær.

Legg en 1 ts. av natron til en 8 oz. glass vann. Drikk dette før sengs hver kveld. Natron hjelper nøytralisere syre i kroppen din. Din toe nail sopp vil rydde opp etter noen uker. Noen hevder å oppleve andre helsemessige fordeler også.

Tips og advarsler

 • Ikke bland disse hjem rette metoder. Bruk en metode for en uke eller to, og deretter evaluere resultatene og prøve en annen hvis det er nødvendig.

Hvor lang tid tar det å bli kvitt en sopp når du tar Ketoconazole?

Hvor lang tid tar det å bli kvitt en sopp når du tar Ketoconazole?


Soppinfeksjoner er vanligvis finnes på huden. De vokser sakte og er

sjelden livstruende. Du kan legen forskrive Ketokonazol. Behandlingen kan ta måneder og legen din kan bestille lab tester for å sikre at medisinen var effektiv.

Hvordan ta Ketokonazol

Ta en Ketokonazol pille en gang om dagen gjennom munnen og fullføre hele resept. Ikke overskrid foreskrevet dose. Hvis du savner en dose ta tabletten så snart du husker det. Ketokonazol selges også i gele, skum, kremer og sjampoer. Følg på apoteket anvisninger.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger er kvalme og magesmerter. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever depresjon, uregelmessig hjerterytme, feber, nummenhet eller en alvorlig allergisk reaksjon.

Andre hensyn

Ketokonazol kan forårsake leverskader. Fortell legen din hvis du har en historie med høyt alkoholforbruk, eller hvis du har leverproblemer. Fortell legen din alle de medisiner du tar for å unngå en alvorlig interaksjon.

Hvordan bli kvitt fugus på hodebunnen

Hodebunnen sopp er en svært plagsom tilstand. Det fører som regel intens kløe og irritasjon, tetthet på skalp, flass og til og med røde flekker og skorpedannelse. Men den gode nyheten er at det ikke er veldig vanskelig å bli kvitt den. Hvis du bruker noen enkle behandlingstrinn, kan du erobre det på mindre enn to måneder.

Bruksanvisning

Anti-Fungal Remedy

•  Bruk en anti-sopp sjampo. Det finnes mange tilgjengelige som over-the-counter produkter. De alle inneholder noen av sinkpyrition (en til to prosent), Selen sulfid (2,5 prosent) eller Ketokonazol (to prosent). Hver av disse kjemikaliene er effektiv på å bli kvitt hodebunnen sopp. Nizoral, som inneholder to prosent Ketokonazol, er en etablert merkevare av anti-sopp sjampo.

Påfør anti-sopp sjampo til håret.

Dypt massere sjampo inn i hodebunnen og på det berørte området.

La sjampo for å trenge inn i håret og hodebunnen i tre til fem minutter.

Skyll anti-sopp sjampo fra håret og på nytt som anvist.

Fortsett å bruke anti-sopp sjampo i henhold til den daglige anbefaling på sjampo flaske inntil hodebunnen sopp lakker.

Margos Remedy

Bruk margosa-baserte shampo, balsam og hår olje regelmessig for å bli kvitt hodebunnen sopp. Margosa er kjent som Neem i India. Margosa er en urt som har anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper.

Kok en håndfull margosa urter i vanlig vann. La blandingen avkjøles før du forsøker å bruke den til hodebunnen din.

Påfør margosa blandingen ved å massere det inn i hodebunnen.

La margosa blandingen på hodebunnen din i tre til fem minutter og skyll. Sørg for at du grundig skyll disse urtene ut av håret for å hindre urter fra dvelende i håret eller på hodebunnen din.

Fortsett å bruke denne blandingen en gang per dag frem til hodebunnen sopp har ryddet helt.

Tips og advarsler

 • Husk å holde håndklær, kammer, luer og klær fri fra kontakt med andre. Hodebunnen sopp er svært smittsom. Sørg også for at dine personlige elementer er isolert fra de som tilhører noen andre.
 • Hvis du har en alvorlig angrepet av en soppinfeksjon som kalles hodebunnen ringorm (symptomer inkluderer rødhet, intens irritasjon og kløe og en følelse av trykk), er det best å oppsøke lege. Du trenger kanskje en seks-syv ukers kurs av oral medisiner for å bli kvitt soppen. Sørg for at du gjør en oppfølging besøk med legen din etter at kurset er over, for å være sikker på at hodebunnen ringorm har blitt kurert.

Hvordan bli kvitt Skin Fungus Fra Tanning Beds

Hvordan bli kvitt Skin Fungus Fra Tanning Beds


Skin sopp er en svært vanlig hudlidelse, og kan enkelt behandles med medisiner. Mens det ikke kan være vanlig å avtale en hud sopp fra en tanning bed, bør du sørge for at din solstudio renser sine solarium etter hver bruk. Sopp elsker å vokse i varme steder, så en tanning booth er et perfekt sted for dem å ligge på lur. Heldigvis er huden sopp lett å behandle, og i de fleste tilfeller vil du ikke trenger resept fra lege.

Bruksanvisning

•  Kjenn symptomene. Hvis du ikke er sikker på at du har en hud sopp, bør du kontakte legen din for å få en nøyaktig diagnose. En hud sopp kan føre til røde, kløende hud, skjellende flekker på forskjellige deler av kroppen din, eller små hvite nupper. Ringorm, en vanlig hud sopp, ser ut som små kviser før det gradvis vokser inn i et ringformet utslett, ifølge Nemours Foundation.

Kjøp en soppdrepende krem. Det er flere tilgjengelige over disk, inkludert Lotrimin og Tinactin.

Vask og tørk huden din og bruke kremen i et tynt lag på det berørte området to ganger om dagen.

Hvis en soppdrepende krem ikke behandle sopp, kan du prøve en anti-flass shampoo. Ifølge American College of Dermatology, vanlige flassjampoer inneholder anti-sopp ingredienser, og kan påføres på huden for å behandle en hudsopp.

Etter å ha tatt en dusj, bruke shampoo til det berørte området, skum den opp og la den på huden din i ca 5 minutter. Skyll.

Hvis du fortsatt ikke klarer å kvitte seg med huden din sopp, se en lege. Hun kan foreskrive en oral medisin eller en sterkere anti-sopp krem.

Tips og advarsler

 • Skin sopp har en tendens til å gjenta seg, så ikke bli skremt hvis det dukker opp igjen. De samme behandlinger bør jobbe andre gang rundt, men hvis du har problemer med å bli kvitt din sopp, gå til en lege.
 • Hvis du mottok en hud sopp fra en tanning bed, er det best å unngå at anlegget i fremtiden, eller vurdere falske tanning produkter. Alle solstudio er pålagt ved lov å rengjøre en tanning seng med desinfeksjonsmiddel etter hver bruk.

Hvordan bli kvitt toe spiker sopp

Hvordan bli kvitt toe spiker sopp


Toe nail sopp er en organisme som lever i mørke fuktige klima. Den samme soppen kan eksistere i negler, men det har en tendens til å forverre tånegler på grunn av deres tendens til å bli dekket i lange perioder av gangen. For å bli kvitt toe nail sopp, må du velge en behandling og stokk med det - uansett hvor lang tid det tar.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege. Profesjonell hjelp kan være den beste måten å bli kvitt toe nail sopp på sitt verste. Spesielt hvis soppen har stått for en lengre periode, og har forverret på grunn av mangel på omsorg, vil en lege kunne gi deg Sporonox, Diflucan eller andre reseptbelagte legemidler for å bekjempe infeksjonen.

Se til naturlige botemidler. Hvis du har et mildere tilfelle av toe nail sopp, prøv å bruke tea tree olje eller Leucatin. Med naturlige botemidler for å bli kvitt toe nail sopp, er nøkkelen til å fortsette å bruke medisiner selv etter har syntes problemet å rydde opp.

Gjør det selv. Lamicil kremer og tabletter fungere for noen, men med hver person kan det variere. Du kan også prøve å sende ned de tykkere deler av neglen, som er vanligvis gjort av en spesialist. Sørg for å ha en lege diagnostisere at det er faktisk toe nail sopp før du begynner å behandle det på egen hånd.

Unngå at soppen før den starter. Hvis du har behov for å bli kvitt toe nail sopp ofte, kan du prøve å forebygge en del av kuren etter neste økt av behandlinger. Ved å unngå stramme sokker, ved hjelp av foten pulver, som dekker føttene på treningsstudio og badeområder, og tørker føttene godt når de er våte kan du hjelpe avverge sopp og holde den fra å komme tilbake.

Hvordan bli kvitt tånegl sopp naturlig

Hvordan bli kvitt tånegl sopp naturlig


Har du stygge, gule, sprukne negler? Er du flau over å bruke sandaler i frykt for at folk vil se stygge tåneglene? Tånegl sopp er et svært vanlig problem for mange mennesker. Det kan ta måneder eller år for å gå bort. Hvis du ikke ønsker å stole på legemidler med potensielle bivirkninger og en heftig prislapp å helbrede tærne, kan du bli kvitt tånegl sopp naturlig hvis du er villig til å ta tid til å gjøre det. Her er hvordan ...

Bruksanvisning

•  En av de beste måtene å bli kvitt tånegl sopp naturlig å suge føttene i 15 minutter to ganger per dag i en beholder med like deler vann og eple cider eddik.

Når du suge føttene, må du skikkelig tørke føttene. Å ha våte føtter vil tillate bakterier å fortsette å vokse og videre infisere tåneglene. For å bli kvitt tånegl sopp naturlig, må du være spesielt flittig i å holde føttene rene og tørre. Blow tørke dem med en hårføner om nødvendig.

Det siste trinnet i hvordan å bli kvitt tånegl sopp er naturlig å gni enten tea tree olje eller olivenolje i tåneglene etter at du suge dem. Bruk en bomullsdott og bearbeid litt olje på den. Deretter forsiktig gni oljen på tærne og rundt negl. Begge disse oljene inneholder antibakterielle og antiseptiske egenskaper som vil bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen og tillater deg å bli kvitt tånegl sopp naturlig.

Tips og advarsler

 • Husk at det kan ta måneder å bli kvitt tånegl sopp naturlig å følge disse metodene. Du må huske å følge disse trinnene hver eneste dag uten å lykkes. Hvis du ikke har tid til å suge føttene i eple cider eddik hver dag, i det minste prøve å gni det inn dine infiserte negler med en bomullsdott i stedet. Tillat dette vil også arbeide for å bli kvitt tånegl sopp naturlig også, vil det sannsynligvis jobbe litt saktere enn om du faktisk suge føttene hver dag.
 • Ikke mist motet hvis du ikke ser umiddelbare resultater. Det kan ta flere uker å se forbedring hvis du har en spesielt alvorlig tilfelle av tånegl sopp. Bare fortsette å prøve, og ikke glem å følge disse trinnene dag etter dag uten å lykkes. Ganske snart tånegl sopp vil være borte, og du vil være i stand til å vise frem føttene igjen!

Bli kvitt tånegl sopp

Bli kvitt tånegl sopp


Når soppen finner veien under neglen, gir neglen en barriere for det mens sokker og sko gi fuktighet og varme for vekst skal foregå. Over tid, ødelegger dette sopp spiker, misfarges det og får den til å tykne. I noen tilfeller kan det til og med falle av. Det finnes behandlingsmuligheter, hvorav noen er egenomsorg, resten av som er foreskrevet av leger. Hvis du prøver egenomsorg først og finne behandlinger ikke fungerer, kontakt lege omgående for å hindre at soppen sprer seg.

Trim Nail

Trimming av berørte spiker med tånegl clippers reduserer ikke bare mengden av infeksjonen, men det hjelper også hindre spredning. Som neglen vokser ut, så gjør infeksjonen. Hver gang du trimme spiker, trim du det infiserte området unna. Til slutt dette vedlikeholdet vil bidra til å befri spiker av soppen som sunn neglen vokser inn bak den. Dette ligner på debridering, en prosess som utføres av en podiatrist der han filer noen fortykket, infisert område av spiker bort.

Påfør Tea Tree Oil

Tea tree olje er innfødt til Australia, og har blitt brukt i hundrevis av år av australiere for ulike plager. En av dens bruk tilfeldigvis er som et fungicid, og det har blitt funnet å virke effektivt i behandlingen av tånegl sopp. Påfør to eller tre dråper 100 prosent tea tree olje på en bomullsdott og gni det på det berørte tå (s) to eller tre ganger om dagen. Resultatene kan variere for hver person, avhengig av omfanget av infeksjonen; imidlertid bør seks månedene av denne behandlingen være tilstrekkelig. Hvis infeksjonen kommer tilbake, gjenta prosessen til de sunne spiker avkastning. Tea tree olje bør ikke inntas på grunn av sin giftighet, og hvis et utslett vises under bruk, stopp umiddelbart.

Ta Oral medisiner

Hvis du har prøvd egenomsorg til ingen nytte, må du kanskje søke behandling av legen din. Han vil vanligvis starte med en muntlig soppdrepende resept som Diflucan, Lamisil eller Sporanox. Disse bistå spiker til å bli fri for sopp ved sakte erstatte soppen med sunn spiker. Selv om den typiske lenge du vil være på medisiner er seks til 12 uker, kan det være fire måneder eller mer før du ser noen resultater, og infeksjonen er eliminert.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Gjær infeksjoner er vanlige, og de er forårsaket av en overvekst av candida sopp. Flere faktorer bidrar til gjær infeksjoner for eksempel lavt immunforsvar, graviditet, stress og ta antibiotika. Og vanligste symptomene er kløe, vaginal ømhet, hvit utflod og smertefull vannlating. Mens ubehagelig, det finnes måter å raskt rette en gjær infeksjon hjemme.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon hjemme

Kjøp OTC soppdrepende kremer. Over-the-counter medisiner inkluderer aktive ingredienser som mikonazol og klotrimazol som dreper infeksjonen og lette symptomer. Bruk medisiner som anvist.

•  Bruk yoghurt. Yoghurt inneholder en bakterie som dreper gjær. Spis yoghurt for å bli kvitt en gjær infeksjon som hjemme eller topically gjelder yoghurt til vaginal området.

Ta hvitløk kosttilskudd. Hvitløk er en soppdrepende middel og en effektiv at-hjem rette for gjær infeksjoner. Spis et hvitløksfedd eller ta hvitløkskapsler for å kurere infeksjonen.

Eksperimenter med tyttebær. Cranberries er mye brukt til å forebygge og behandle urinveisinfeksjoner. Dette er også en effektiv behandling for gjær infeksjoner fordi tyttebær reduserer urin pH-nivåer, og sur urin kan drepe infeksjonen. Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd for å bli kvitt en infeksjon.

holde området tørt. Overflødig fuktighet i underlivet kan utløse en gjær infeksjon og forlenge en infeksjon. Fullstendig tørke området etter bading, og slitasje bomull undertøy og løstsittende klær.

Enkle tips for å bli kvitt stinkende føtter

Enkle tips for å bli kvitt stinkende føtter


Stinkende føtter eller fotlukt rammer folk flest på et tidspunkt i tid. Ofte er fotlukt et midlertidig problem som går bort. På den annen side, når fotlukt blir en vanlig problem, kanskje det er på tide å vurdere dine hygiene vaner og utforske måter å lindre lukt.

Wash Daily

Ikke vaske føttene kan utløse stinkende føtter. Fordi føttene har en tendens til å svette når de er i sko, kan bakterier og sopp vokse og skape en lukt når du fjerner skoene. Vaske føttene daglig med såpe og vann hjelper rense føttene og reduserer sjansene for stinkende føtter.

Natron og Baby Powder

Fordi føtter har mye svettekjertler, hvis du lider av stinkende føtter bør du vurdere å strø baby pulver eller natron på føttene og mellom tærne før du tar på sokker og sko. Begge produktene hjelper absorbere overflødig fuktighet fra svette for å bli kvitt stinkende føtter.

Tørre, rene sokker

Å holde et ekstra par sokker med deg i løpet av dagen kan bidra til å redusere eller bli kvitt stinkende føtter. Sokker tendens til å holde fuktighet fra svette og lukt, og hvis ikke endret, kan lukt fra stinkende føtter blir fanget i dine sko. Slå ut dine sokker og sko minst en gang om dagen kan bidra til å eliminere lukt, anbefaler ePodiatry.

Bruk antiperspirant

Antiperspiranter ikke er effektive bare på underarmene. Hvis du arbeider med stinkende føtter fra overdreven svetting, vurdere sprøyting føttene med en antiperspirant å kontrollere fuktighet og bidrar til å holde føttene tørre hele dagen.

Eddik Soak

Eddik er en anti-sopp og en naturlig rette for stinkende føtter. Helse 911 anbefaler å lage en blanding med 1/3 kopp eple cider eddik i varmt vann, og deretter soaking føttene i blandingen et par ganger i uken for å hjelpe bli kvitt lukt.

Medisiner

Hvis ikke kan kontrollere stinkende føtter hjemme, ta kontakt med en medisinsk faglig. Medisinske preparater slik som aluminium-klorid heksahydrat kan være nødvendig å stoppe snorker. Leger kan også gi anbefalinger om naturprodukter og kosttilskudd som sink for å stoppe fotlukt.

Hvordan bli kvitt dårlig ånde fra en hvit Tongue

Hvordan bli kvitt dårlig ånde fra en hvit Tongue


Halitosis, ellers kjent som dårlig ånde, er en vanlig pinlig klage. Årsaker til dårlig ånde spenner fra fordøyelseskanalen lidelser, inkludert esophageal diverticuli, til soppinfeksjoner i munn og bakterier på tungen og på baksiden av munnen. En hvit tungen kombinert med dårlig ånde er en tilstand som krever vurdering og behandling, men er ofte godartet i naturen.

Hvordan bli kvitt dårlig ånde fra en hvit Tongue

•  Isoler årsaken til dårlig ånde. En medisinsk profesjonell kan hjelpe avgjøre om etiologi av dårlig ånde er sopp, bakterier, mat-relatert eller på grunn av en annen medisinsk tilstand.

Unn trøske hvis det blir oppdaget. En tannlege eller lege kan gjøre denne diagnosen ved bare å børste det hvite området. Vanligvis det lett røyter og avslører en rød, blødende området under. Legen din kan foreskrive anti-fungal medisiner for å behandle trost og resulterende dårlig ånde.

Bruk en antiseptisk munnvann hvis bakteriell overvekst er oppdaget. Slike munnskyllevann drepe bakterier i munnen i stedet for bare å maskere lukt så mange munnskyllevann gjør.

Unngå lukt-forårsaker matvarer. Løk og hvitløk er beryktet for å forårsake dårlig ånde. Sukker og gjær holdige matvarer gir også rik plass for bakterier å formere seg.

Slutte å røyke, hvis det er aktuelt. Røyking kan føre til dårlig ånde og andre orale helseproblemer. Se din lege for å utelukke eventuelle langsiktige helsemessige konsekvenser.

planlegge et besøk med en medisinsk faglig hvis du ikke kan bli kvitt dårlig ånde. Visse sykdommer som tørr munn eller spiserør diverticuli kan føre til bakterie proliferasjon i munnen, en hvit tunge og dårlig ånde.

Hint

 • Tyggegummi og pust mints midlertidig masker dårlig ånde, men å løse det underliggende problemet, må du identifisere den.
 • For å hindre trost og andre forhold fra retur, øve sunne vaner. Puss tennene og tungen to ganger daglig, bruke tanntråd en gang per dag, og ha regelmessige tann helsen.
 • Ikke overse kronisk dårlig ånde som ikke går bort. Det kan være et tegn på et underliggende helseproblem.

Hvordan bli kvitt av matforgiftning i Kids

Bli kvitt matforgiftning i barna i hovedsak innebærer å la kroppen helbrede seg selv naturlig og holde barnet hydrert. Holde barn så behagelig som mulig, og å være veldig betryggende er også svært nyttig. Mens de fleste tilfeller av matforgiftning er milde og kan overvinnes i 24 til 48 timer, hvis barnet ditt har blodig eller alvorlig diaré, forverring dehydrering, ikke-gastrointestinale symptomer, eller hvis matforgiftning har vært forårsaket av sopp eller skalldyr, ta kontakt med din lege umiddelbart.

Hvordan bli kvitt av matforgiftning i Kids

•  Sørg for at barnet har lett, rask tilgang til et basseng eller toalett for oppkast og diaré. Dette er kroppens måte å eliminere giftstoffer, så oppmuntre barnet til å tillate at dette skal skje hvis han føler trang. Det er best å unngå å bruke antiemetisk eller kvalmestillende medikamenter.

Opprettholde god hydrering og redusere magesyre ved å ha barnet nippe til vann, utvannet eplejuice, te, ingefærøl, eller pediatriske elektrolytt drinker (kun etter lege anbefaling). God hydrering vil også bidra til å skylle giftstoffer fra kroppen.

Monitor barnet for feber. Hvis feberen er over 102 grader Fahrenheit, kan du behandle det med over-the-counter paracetamol eller ibuprofen. Hvis det er over 104 grader Fahrenheit og kommer ikke ned etter å behandle det med medisiner, bør du kontakte legen din. Hvis det er over 105 grader Fahrenheit, kan du kontakte legen din umiddelbart.

Merk: Kontakt lege med en gang om feber hos barn under 2 år.

Redusere eller fjerne distraksjoner og oppmuntre barnet til å lese eller spille rolig i sengen, og prøve å holde barnet så behagelig som mulig, slik at han kan hvile skikkelig. Mens vi sover, våre organer arbeide mer effektivt til å bekjempe infeksjoner og giftstoffer, så hvile er avgjørende for å bli kvitt matforgiftning.

Utdanne barnet om trygg mat vaner som å vaske hendene etter bruk av bad og før du spiser. Også lærer dem om farene ved å spise rå egg, kjøtt eller fjærfe for å bidra til å forhindre matforgiftning i fremtiden.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon når gravid

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon når gravid


Vaginal gjær infeksjoner er forårsaket av Candida sopp, og disse infeksjonene er vanlig under svangerskapet. Gjær infeksjoner produsere en rekke symptomer som kløe, svie og smertefullt samleie. Hvis venstre ubehandlet, kan symptomene vedvare i flere uker eller forverres. Heldigvis finnes det måter å bli kvitt en gjær infeksjon når gravid. Behandlingstilbud omfatter medisiner og naturpreparater.

Hvordan bli kvitt en gjær infeksjon når gravid

•  Påfør yoghurt til den eksterne vaginal området. Yoghurt inneholder en ingrediens (levende kulturer) som dreper gjær. Spis yoghurt til naturlig bli kvitt en gjær infeksjon når du er gravid, eller bruke 1 eller 2 ts. til området rundt vagina.

Ta en hvitløk supplement. Hvitløk er en naturlig sopp drapsmann. Spis et hvitløksfedd eller kjøpe hvitløk tabletter fra en helsekostbutikk.

Drikk tranebærjuice. Tranebærjuice bidrar til urin og vaginal helse. Spis ferske tyttebær, drikke tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd.

Kjøp en OTC anti-fungal medisiner. Besøk din lokale apotek og kjøpe en anti-sopp vaginal krem. Påføre kremen så ledet til det ytre vaginal området.

Reduser sukkerinntak. Overdreven sukker kan utløse gjær vekst. Å bli kvitt en gjær infeksjon når gravid, drikke vann i stedet for brus eller sukkerholdig saft, og begrense inntaket av sukkerholdige matvarer.

Hvordan bli kvitt en vaginal gjær infeksjon

Gjær infeksjoner er ubehagelig. Hvis venstre ubehandlet, kan de somle i flere dager eller uker. Forårsaket av en sopp, gjær infeksjoner ofte rammer kvinner. Imidlertid kan menn og barn utvikle disse kløende, smertefulle infeksjoner. Heldigvis finnes det mange måter å behandle en gjær infeksjon. Enten du velger å behandle infeksjonen naturlig eller med medisiner, kan du motta umiddelbar lindring og helt kurere infeksjonen innen syv dager.

Hvordan bli kvitt en vaginal gjær infeksjon

•  Spis yoghurt. Yoghurt er en favoritt gjær infeksjon behandling fordi den inneholder en bakterie som er bevist å drepe sopp som forårsaker infeksjonen. Å spise yoghurt kan bidra til å kurere en infeksjon og hindre fremtidige infeksjoner. Du kan også bruke yoghurt til vulva og området rundt vagina.

•  Spis hvitløk. Hvitløk er en effektiv anti-sopp ingrediens som har vist seg å bli kvitt vaginal gjær infeksjoner. Spis et fedd hvitløk, eller kjøpe hvitløk kapsler fra matbutikk eller et helse-mat butikk.

Påfør utvannet tea tree olje til vaginal området. Tea tree olje effektivt dreper soppinfeksjoner som ringorm på kroppen og hodebunnen, og vaginal gjær infeksjoner. Legg noen dråper fortynnet olje direkte inn i vagina, eller bruke noen dråper på en tampong, og deretter sette inn tampongen inn i skjeden. Denne behandlingen alternativet er trygt og anbefalt av leger og farmasøyter. Imidlertid kan ufortynnet tea tree olje føre til brenning og ytterligere irritasjon.

Drikk tranebærjuice. Brukes også til å behandle urinveisinfeksjoner, er friske tyttebær og tranebær juice mye brukt til å kvitte seg med vaginal gjær infeksjoner. Cranberries redusere pH-nivået i urinen, noe som igjen kan bidra til å bekjempe infeksjoner.

Ta over-the-counter medisiner. Hvis naturlig rettsmidler ikke fungerer, gå til din lokale stoffet butikken eller apotek og kjøpe en over-the-counter anti-fungal medisiner for vaginal gjær infeksjoner. Bruke kremer direkte til vaginal området for å lindre kløe, svie og smerter.

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Du har bare gikk ut av bassenget (eller bad, sjø, innsjø, etc). Opplevelsen kan ha vært en hyggelig en, men nå har du som ubehagelig følelse av en vannmettet øret. Dette kan føre til otitis externa (svømmer øre) og andre vanlige ørebetennelser som til slutt vil påvirke hørselen din. Pluss, hvis du er som folk flest, vil du være fornøyd med bare å få sprengt vann ut av øregangene. Her er noen triks.

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

•  Prøv å flytte så mye av vannet som mulig så snart du er ferdig med din vannaktivitet. Bøy hodet fra side til side for å la vannet renne. Du kan også tørke det ytre øret med et håndkle. Spesielle øret tørketrommel er også tilgjengelig for kjøp. Hårføner kan brukes også, men pass på at du ikke holder det for nær eller la den være der for lenge, som du kan brenne øret eller skade hørselen. Jo mindre tid vannet sitter i øret, jo bedre.

Tilsett mer vann. Som ineffektive som dette kan høres, den ekstra vann faktisk hjelper skylle den eksisterende vann ut. Bare ta en dropper og fyll den med vann. Klem noen dråper inn i øret ditt og umiddelbart snu hodet slik at øret vender nedover. La vannet renne fra øret. Gjenta til alt vannet har blitt skylt ut.

Påfør ytre press. En interessant Trikset er å legge ned på en seng med hodet hengende over på siden. Den berørte øret bør vippes mot gulvet. Cup en hånd over øret, og trykk deretter på håndflaten godt mot det. Dette skaper et sug som oppfordrer vannet ut når du trekker hånden unna.

Ved å bruke innvendig trykk, kan du presse vannet ut. For å gjøre dette, tilt hodet til siden slik at oversvømmet øret peker mot gulvet. Så bare gjespe. Dette løsner fanget vann.

La tyngdekraften gjøre jobben. Sove på siden med det vannfylte øret mot puta. Vannet vil til slutt renne ut på egen hånd. Du kan fremskynde dette opp med å ligge på din side når det er mulig i løpet av dagen.

prøve over-the-counter antiseptisk øredråper. Følg instruksjonene som følger. Du kan også bruke dropper å sette inn noen dråper rubbing alkohol i øret. Begge disse metodene fungerer for å tørke vannet opp og skylle øret ut.

Hvis ingen av disse forslagene arbeide eller forbedring er ikke total, bør du kontakte lege umiddelbart. Dette kan bety at det er et mer alvorlig problem. Vannet må fjernes fra øregangen så raskt som mulig for å unngå infeksjon og beskytte hørselen din.

Hint

 • Du kan blande rubbing alkohol med hvit eddik. Dette vil også drepe eventuelle sopp eller bakterier i øregangen.
 • Ikke under noen omstendigheter, sette noe mindre enn albuen inni øret.
 • Vær ytterst forsiktig når du arbeider med ørene. Misbruk kan føre til hørselstap.

Hvordan bli kvitt Hvit film på Tongue

Hvordan bli kvitt Hvit film på Tongue


Hvitt belegg på tungen kan føre til tap av smak, sterke smerter og forlegenhet. Den hvite utseende av tungen er hideously skjemmende og kan også føre til dårlig ånde. En hvit tungen kan være forårsaket av mange forskjellige ting, men de vanligste årsakene til hvit tungen kan lett bli kurert. Dessverre, kan hvit tungen også indikere en alvorlig underliggende helseproblem.

Hvordan bli kvitt Hvit film på Tongue

Bli kvitt Hvit film på Tongue

En praksis god munnhygiene. Puss tennene minst to ganger om dagen og tanntråd minst en gang per dag. Når du pusser tennene, sørg for å grundig børste alle områder på tennene samt tannkjøttet. Bruk også en tunge skraper for å fjerne all den gule gunk av tungen til den er normal farge. Hvis skraping tungen forårsaker alvorlig smerte eller blødning, stoppe umiddelbart. Hvis den hvite filmen på tungen er bare oppbygging av rusk eller svovel forbindelser fra bakterier, bare børsting og skraping bør kvitte seg med den. Også være sikker på ikke å bruke munnvann fordi den også dreper nyttige bakterier i munnen som hjelper balansere den "gode" og "dårlige" bakterier. En god bakteriebalanse vil hindre trøske (en svært vanlig årsak til hvitt belegg på tungen) fra utviklingsland.

Prøv å gurgle saltvann. Trøske kan vanligvis kureres med denne teknikken. Løs opp ca 1/2 ts salt i en kopp (237 ml) med varmt vann, og deretter swish skylling i 30 sekunder. Når du er ferdig, spytte skylle ut og prøve ikke å svelge noen av løsningen.

Rydd opp noen dårlige vaner hvis du har noen. Både røyking og drikking overdrevet kan forårsake hvit tungen. Røyking er en vanskelig vane å bryte, men det er andre kilder til nikotin som nikotinplaster og tyggegummi som kan hjelpe deg å slutte uten å oppleve alvorlige uttak. Du kan drikke alkohol i moderate mengder, men bare ikke drikke det til et punkt der det dehydrerer kroppen din.

Tweak kostholdet litt. Unngå mat som har sukker og gjær i dem fordi de fremmer vekst av Candida albicans sopp (sopp som forårsaker trøske) i munnen. Også drikke rikelig med vann; dehydrering bidrar til å bringe om mange av de tingene som kan forårsake hvitt belegg på tungen. En annen måte å bekjempe trøske er å spise sukkerfri yoghurt. Sukkerfri yoghurt bidrar til å gjenopprette bakteriebalansen i munnen, noe som bidrar til å hindre trøske.

Finn den underliggende årsaken til den hvite filmen på tungen hvis ingen av de ovennevnte behandlinger som fungerer. Det er mange andre mulige årsaker til hvit tungen som Leukoplakia, oral lichen planus og syfilis. Legen din kan ha å kjøre en rekke tester på deg til å finne ut hva den eksakte årsaken er av hvit tunge, slik at du kan finne den riktige behandlingen. Dessverre, kan hvit tungen også være et tegn på noe så alvorlig som diabetes, AIDS eller kreft.

Hint

 • Jo tidligere problemer som AIDS, kreft og diabetes oppdages, jo mer effektiv behandling være. Hvis du har hvitt belegg på tungen og kan ikke bli kvitt det, ikke anta det er en ufarlig tilstand som ikke trenger medisinsk behandling.