Digidexo.com

1 måned gammel baby

Utvikling av en 1 måned gammel baby

Utvikling av en 1 måned gammel baby


Utviklingen av en 1-måneder gammel baby varierer blant spedbarn. Omsorgspersoner bør unngå å sammenligne sine babyer for mye med andre babyer på denne alderen. Når bekymringene oppstår, bør omsorgspersoner konsultere babyens barnelege, som kan vurdere barnets utvikling og gjennomføre ytterligere utviklings evalueringer etter behov.

Betraktninger

Tidlig utvikling av babyer er avhengig av mange faktorer som for eksempel om barnet ble levert tidlig eller ved full-term 40 ukers svangerskap. Også aktivitetsnivået varierer blant spedbarn, som kan påvirke hvor raskt barnet lærer nye fysiske ferdigheter.

Time Frame

Noen babyer kan oppnås en-måneders ferdigheter før 1-måneders mark og noen kan oppnå en-måneders ferdigheter i flere uker etter en måned mark. Vanligvis vil barnets barnelege stille spørsmål om utviklingsmessige milepæler på regelmessige kontroller for å overvåke barnets utvikling.

Fysisk Utvikling

I en alder av en måned, kan de fleste babyer løfte sine hoder når de legger på sin buk. Også mange kan holde hodet opp kort når blir holdt i oppreist posisjon og snu hodet fra den ene siden til den andre når du ligger på ryggen. De fleste babyer på denne alderen også følge kort objekter med deres øyne. Ifølge American Pregnancy, bør spedbarn få ca 5 til 7 gram hver uke i løpet av denne tiden.

Social Development

De fleste 1-måneder gamle babyer vise interesse og stirrer på ansikter, spesielt kjent omsorgsperson ansikter. I tillegg kan en måneder gamle babyer svare på kjente stemmer ved quieting. Noen babyer kan også vise ekte smil og muligens enda le når moret. Også babyer på denne alderen gråte for å vise misnøye.

Språkutvikling

I en alder av en måned, om lag 50 prosent av alle babyer lage lyder. Disse lydene vil innebære vokallyder ooh og aah.

Søvnvaner av en måned gammel baby

Søvnvaner av en måned gammel baby


A 1-måneder gammel baby vanligvis ikke har en vanlig søvn tidsplan. Når barn blir født, kan de ikke skille mellom dag og natt. De sover når de er trøtte, gråter når de trenger noe, og gjentar syklusen gjennom en 24-timers dag. Det er en omsorgsperson jobb å tendens til barnets behov før han kan bosette seg i en mer forutsigbar søvnsyklus.

Lengde på Sleep

I denne alderen, vil en baby sove rundt 12 til 16 timer hver dag, men i små trinn. Han kan sove to til fire timer hver lur tid i løpet av dagen og natten. I løpet av de første månedene av sitt nye liv, vil en babyens foreldre trenger å bli vant til å våkne opp i hele natt.

Etablering av søvnmønster

Lær det tegn på at hun blir sliten, for å fastslå om det er på tide å sette henne til å sove. Skiltene kan gni øynene, blir ekstra masete eller drar i øret hennes. Sett henne i senga hennes og vente å se om hun sovner. Venter til hun er for sliten kan gjøre det vanskeligere for henne å få god søvn. Små babyer vanligvis finner det vanskelig å holde seg våken mer enn to timer av gangen. Læring hennes søvnvaner vil hjelpe foreldre til å planlegge sin tid ut deretter.

Oppmuntrende Sleep

Hjelpe barnet å få sove kan være en god tid for foreldre bonding. Les henne en godnatthistorie eller synge henne en vuggesang. Disse er også måter å etablere en rutine. Når det er vuggesang gang hun vil begynne å assosiere det med søvn. Også, hvis hun har en hard tid å få sove, prøve å gi henne et varmt bad som kan slappe av henne.

Søvnmønster som barnet vokser

Da hun blir eldre, vil barnet begynne å sove for lengre perioder av gangen. Når hun har lært forskjellen mellom dag og natt, vil det være lettere å få henne på en vanlig sovende tidsplan. Ettersom tiden går, vil babyer begynne å sove for kortere tid i løpet av dagen og lengre perioder om natten. Etter den tid babyer nå 3 til 6 måneders alder, vil de begynne å være i stand til å sove opptil seks timer hver natt.

Utvikling av en 16-måneder gammel baby

Utvikling av en 16-måneder gammel baby


Når en baby kommer 16 måneder gammel, det markerer starten på økt fysisk og kreative evner. Babyer denne alderen begynner også å utmerke seg i kommunikasjon, og til tross for et lite ordforråd, er de i stand til å forstå og forstå mye mer enn hva de er i stand til å snakke og kommunisere.

Betydning

Babyer på den 16 måneder gamle mark begynne å teste fysiske grenser. Ifølge Babycenter, babyer denne alderen er klar over fysiske evner som å gå og begynne å teste sine evner som å gå med en boks av blokker.

Funksjoner

Den Babycenter sier 16-måneder gamle babyer generelt kan være i stand til å si opp til syv ord. Selv om de kan si flere ord, vil de fortsatt stole på gester og peker til å fortelle deg hva de ønsker.

Betraktninger

Når en baby kommer 16 måneder gammel, det markerer starten på kreative evner. Starter på denne alderen, babyer er i stand til å manipulere en stift og kan også nyte finger-maleri.

Fakta

På 16 måneder har babyer bli dyktigere til å bruke sine fingre og hender til å manipulere gjenstander. Ifølge Babycenter, mange babyer denne alderen er i stand til å utføre krevende oppgaver som for eksempel å stable 02:58 blokker på hverandre og deretter entusiastisk banke dem over.

Advarsel

Når babyer har nådd 16 måneder, bør foreldrene sørge for at boliger er barnesikret for å hindre ulykker. Med økt fysisk kapasitet og nysgjerrighet, babyer er sannsynlig å ha en ulykke i områder og boliger som ikke er childproofed.

Diaré i en 10-måneder gammel baby

Diaré i en 10-måneder gammel baby


Selv om mange babyer lider av diaré på et eller annet tidspunkt, kan det slå inn i en alvorlig tilstand. Med et 10-måneder gamle, er det viktig å finne ut om han er i virkeligheten som lider av diaré og for å unngå uttørring. Alltid ringe barnelege hvis du har store helsemessige bekymringer eller spørsmål om barnets tilstand.

Definisjon

Avhengig av hvor mye fast føde dine 10 måneder gamle spiser, kan en vanlig avføring varierer fra løs til velformet, ifølge BabyCenter.com. Hvis barnet ditt har en krakk nå og da som er løs, er at sannsynlig normalt. Men hvis hans avføring endres drastisk og raskt, så han har sannsynligvis diaré.

Årsaker

Flere forskjellige ting kan føre til diaré hos en 10 måneder gammel, fra et virus eller en bakteriell infeksjon til en parasitt. Antibiotika kan også forårsake diaré, ifølge BabyCenter.com, så hold det i tankene hvis barnet ditt tar antibiotika for en infeksjon. Avhengig av hvor mye fast føde barnet spiser, kan matallergier forårsake diaré. Holde styr på alt barnet spiser, spesielt når introdusere nye matvarer. Også holde styr på hvor mye juice dine barnet drikker. Drikker for mye fruktjuice kan også forårsake diaré. Ifølge BabyCenter.com, bør 10-måneders-åringer har ikke mer enn 4 oz. av juice per dag.

Behandling

Sørg for å gi barnet rikelig med væske mens han er å ha diaré for å unngå dehydrering. Fortsett å gi ham formel eller morsmelk og faste stoffer så lenge han tåler det. Bruk kun en pediatrisk elektrolyttløsning under veiledning av en lege. Selv om mange foreldre begrense hva barna deres spiser mens du har diaré til Brat kosthold - bananer, ris, applesauce og toast - ifølge BabyCenter.com, anbefaler AAP opprettholde babyens normal diett så mye som mulig. Yoghurt med aktive kulturer kan også bidra til å lindre diaré.

Hva skal unngås

HealthyChildren.org sier for å unngå å lage din egen elektrolytt væske dersom barnet ditt ikke tåler formel eller morsmelk - bruk butikk-kjøpte elektro væsker laget for barn bare. Ikke gi barnet ditt anti-diaré medisiner mindre instruert av en lege. Ikke hindre barnet fra å spise hvis hun er sulten, men prøv å unngå salte buljonger og supper.

Når skal ringe legen

BabyCenter.com anbefaler å ringe barnelege hvis barnet viser tegn på dehydrering, noe som omfatter gråt uten tårer, tørr munn og ikke har en våt bleie i seks timer. Også ringe legen hvis barnet ditt utvikler feber på 102 grader C eller høyere, eller viser stor endring i atferd, sier HealthyChildren.org.

Hvordan kan jeg Ease Oppkast i en ni måneder gammel baby?

Hvordan kan jeg Ease Oppkast i en ni måneder gammel baby?


Den oppkast av en 9 måneder gammel kunne trekke unødvendig panikk. Mange foreldre kommer til legevakten bekymret for sine barns sykdom. Denne spenningen kan føre til at barnet blir engstelig også. Følg nøye med på det helhetlige utseendet av barnet ditt, da dette er et avslørende tegn på alvorlighetsgraden av sykdommen hennes. Næring er viktig, som er kommunikasjon med en barnelege hvis ni måneder gamle kaster opp over en lengre periode.

Hvordan kan jeg Ease Oppkast i en ni måneder gammel baby?

holde barnet godt hydrert. Kumelk bør ikke gis til barn under 1 år fordi, ifølge WebMD, har det muligens vært knyttet til diabetes hos spedbarn. Ernære barnet ditt på en diett av morsmelk eller morsmelkerstatning og babymat.

Gi barnet ditt små, men hyppige, måltider. For mye mat kan ekstra magesyke. La barnet ditt sykepleier ca hver 40 minutter.

Hold babyen på en skråning. Hun kan være lider tilbakeløp, når mageinnholdet reise oppover mot munningen. Reflux kan ikke være en alvorlig bekymring, men det kan være ubehagelig for en baby så holde henne liggende på en skråning både når hun sover og etter hun spiser.

Overvåk oppkast. Måle om å se en lege ved å betale oppmerksomhet til barnets helhetlige utseendet. Avgjøre om barnet ditt er glad eller ser opprørt.

Se en lege hvis det er mer enn tre oppkast hendelser. Legen vil avgjøre om en reseptbelagte medisiner er nødvendig.

Hint

  • Fortsett å ernære barnet selv når hun kaster opp.
  • Oppkast og diaré kan føre til dehydrering svært raskt.

Hva er de motoriske ferdigheter for en 8-måneder gammel baby?

På 8 måneder gammel, er babyer å utvikle sine motoriske ferdigheter. En økt nysgjerrighet og bevissthet om sine omgivelser kan føre til farer som choking hvis ikke er forsiktig. Økt styrke gjør at babyer til å stå med hjelp. Denne fasen av utviklingen er spennende for både barn og foreldre.

Styrke

Babyer kan være i stand til å trekke seg opp i stående stilling når du bruker noe stabilt som en stol eller sofa å forsørge seg selv. For å oppmuntre til å gå, kan du ordne møbler på rad slik at barnet kan ta trinn ved hjelp stabil støtte. Dette kalles "cruising".

Crawling

Babyer kan begynne å krype på 8-måneders mark eller komme seg rundt med scooter på sine bunner.

Senses

Åtte måneder gamle babyer er i stand til å gjenkjenne et objekt, bestemme at de vil ha det og krype til objektet for å oppnå den. De er også i stand til å kaste en ball og banke blokkene sammen med letthet.

Tang tak

Babyer vil nå bruke tommel og pekefinger til å gripe små gjenstander og muligens sette disse objektene i munnen. Dette kan føre til en mulig kvelningsfare hvis ikke er forsiktig. Bruke tang grep, vil babyer nå forsøke å brødfø seg selv. Dette vil bli rotete. Skjær maten i små biter for å unngå kvelning.

Utvikling av en 11 måneder gammel baby

Utvikling av en 11 måneder gammel baby


Babyer endre seg dramatisk fra den tiden fra fødsel til 11 måneder. De vil fortsette å utvikle seg raskt i løpet av de neste årene. I en alder av 11 måneder de fleste babyer begynner å bruke nonverbale gester og ord for å kommunisere sine ønsker og behov. Også på denne tiden de fleste babyer har lært å bevege kroppen sin fra ett sted til et annet.

Betraktninger

Babyer som er født for tidlig kan utføre utviklingsmessige milepæler senere enn sine fullbårne kolleger. Det kan være nyttig å justere prematur baby alder basert på barnets opprinnelige forfallsdato i stedet for på selve fødselsdato.

Utviklingsmessige forsinkelser

Utviklingsmessige forsinkelser kan eksistere på grunn av prematuritet av helseproblemer. Også, noen ganger utviklingsmessige forsinkelser noen ganger oppstå av ukjente grunner. Omsorgspersoner kan diskutere utviklings bekymringer med en barnelege som kan anbefale fysisk og tale terapi i et forsøk på å fange barnet opp med samme alder jevnaldrende. Noen utviklingsforsinkelse faresignaler i denne alderen har en manglende evne til å sitte eller stå, mangel på å bruke gester for å kommunisere, mangel på noen merkbar ord, øyekontakt unngåelse og liten interesse i nærmiljøet.

Fysisk Utvikling

Babyer i denne alderen bør være i stand til å stå i noen sekunder uten å holde på til noe, og de bør være i stand til å gå langs møbler mens du holder på. Noen 11-måneder gamle babyer kan vandre og noen kan være i stand til å bøye meg ned mens du står. Også babyer på denne alderen kan være i stand til å sette ulike objekter i en gitt container og rulle en ball over gulvet. I løpet av denne tiden babyer lærer også å self-feed.

Social Development

I løpet av denne tidsperioden, bør babyer viser en interesse i samspill med omsorgspersoner mens du spiller spill som titt-tei og Patty-kake. På dette punktet, babyer viser liten interesse for å leke med andre barn i fellesskap. De kan også oppleve separasjonsangst når skilt fra sine primære omsorgspersoner.

Språkutvikling

Elleve måneder gamle babyer bør være i stand til å si "pappa" og "mamma" til sine omsorgspersoner. Noen spedbarn i denne alderen kan riste hodet til å kommunisere ordet "nei", og kan også være i stand til å si en ekstra noen ord. Andre ikke-verbale språket kan omfatte peke, vinke og nå. På dette punktet, babyer har reseptive språkferdigheter som tillater dem å forstå ordet "nei" og å forstå enkle instruksjoner som "plukke opp ballen."

Hypoglykemi Symptomer i en 4 måneder gammel baby

Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået er for lavt. Hypoglykemi er ofte tegn på en annen tilstand, for eksempel diabetes, men noen spedbarn kan oppleve kortsiktig hypoglykemi. Tilstanden er vanligere hos barn som er født for tidlig eller har hatt lav fødselsvekt. Babyer som er hypoglycemic kanskje ikke viser noen merkbare tegn og symptomer, og mange spedbarn kan ikke oppleve noen symptomer på hypoglykemi. Selv når symptomene utvikler, de er ofte annerledes enn hva eldre barn og voksne opplever.

Atferd endringer

Hvis fire måneder gamle spedbarn har hypoglykemi, kan du merker endringer i oppførselen hans. For eksempel har noen babyer er mer grinete og irritabel når blodsukkeret er for lavt. Du kan også legge merke til at han er treg eller mer sliten enn vanlig.

Appetitt

Babyer som er hypoglycemic kan ikke spise så vel som vanlig. Eldre barn, derimot, kan utvise ekstrem sult eller kan klage eller vondt i magen fordi de er sultne.

Body Temperature

Huden av en baby som er hypoglycemic kan føle kjølig å ta på, og hans kroppstemperatur kan være kjøligere enn vanlig. I tillegg kan du legge merke til barnet opplever kaldsvette, og huden hans kan virke grå eller askegrått.

Andre symptomer

Spedbarn med lavt blodsukkernivå kan også oppleve endringer i pustemønster. Små babyer kan slutte å puste i korte perioder, og deres hud kan vises blålig eller lilla. Noen babyer kan også oppleve anfall når hypoglykemi utvikler.

Diaré i en fem måneder gammel baby

Diaré i en fem måneder gammel baby


De fleste spedbarn opplever utbrudd av diaré fra tid til annen. De fleste ganger diaré ikke forårsaker noen varig skade på et spedbarn. Imidlertid bør unge spedbarn rundt en alder av fem måneder overvåkes nøye for dehydrering når diaré oppstår. Dehydrering hos spedbarn kan bli alvorlig hvis den ikke behandles effektivt.

Betydning

Spedbarns diaré kan indikere tilstedeværelse av en viral eller bakteriell tarminfeksjon. Dessuten kan diaré oppstå som et resultat av en mat intoleranse eller matallergi. Omsorgspersoner bør oppsøke lege helst diaré varer mer enn en uke.

Funksjoner

Spedbarn diaré vanligvis vises rennende og kan være grønn-brun i fargen. Også lukter ofte ganger spedbarn diaré foul. Et spedbarn kan ha diaré hvis det oppstår avføring om to ganger oftere enn vanlig.

Betraktninger

Diaré kan ledsage en ørebetennelse. Også antibiotika ofte føre til diaré hos små spedbarn.

Omsorgspersoner bør være forsiktig med å overvåke barnets bleie området for tegn på irritasjon. Diaré fører ofte smertefulle utslett som kan behandles med bleie utslett salver.

Forebygging / løsning

Når diaré, kan omsorgs ønsker å eliminere meieriprodukter og juice i en kort tid, og gir enten soyabasert formel eller en elektrolytt-oppløsning inntil diaré avtar. Ammende mødre bør fortsette å amme som normalt. Noen 5-måneder gamle spedbarn kan spise faste stoffer matvarer. I dette tilfellet, kan omsorgspersoner fortsette å tilby baby bananer og ris korn. Foreldre kan også være lurt å holde et diagram detaljering antall avføring sammen med en beskrivelse av hver og også oppmerksom på eventuelle andre symptomer. Denne oversikten vil være en fordel hvis en lege vurderer spedbarn.

Advarsel

I små spedbarn, kan diaré føre til dehydrering, som kan være alvorlige. Oppkast sammen med diaré øker risikoen for dehydrering enda mer. Tegn på dehydrering inkluderer fravær av våte bleier, tørre øyne, tørr munn og vekttap. Andre tegn som tilsier en legetime inkluderer blod i avføringen, manglende respons, slapphet, feber høyere enn 101 grader og kontinuerlig gråt.

Et spedbarn skal aldri gis en anti-diaré medisiner. Disse medikamentene kan være skadelig for spedbarn.

Utvikling i en 17-måneder gammel baby

Utvikling i en 17-måneder gammel baby


Småbarn rundt en alder av 17 måneder fortsetter å utforske sin verden i et forsøk på å gjøre nye funn. De fortsetter å utvikle språk, sosiale og fysiske ferdigheter, og begynne å utvikle kognitive ferdigheter, så vel. På dette punktet, kan småbarn også begynne å våge seg inn i tidsperioden kjent som "forferdelige toere", og de kan begynne å hevde sin uavhengighet.

Språkutvikling

I en alder av 17 måneder, bør de fleste småbarn kunne klart si om seks ord. Smårollinger i denne alderen kan rutinemessig kaste raserianfall i et forsøk på å kommunisere fordi de ennå ikke har nok ord til å uttrykke sine behov og ønsker. Småbarn kan ha språkforsinkelse hvis de ikke klarer å bruke noen ord for å kommunisere. Ifølge American Academy of Pediatrics, har forskere funnet språkforsinkelser å være den vanligste typen av forsinket utvikling. Faktisk kan omtrent 20 prosent av alle småbarn har en viss grad av en språk forsinkelse. Noen forsinkelser kan løse seg naturlig over tid, mens andre kan kreve tiltak.

Social Development

På dette punktet, småbarn ikke spille i fellesskap. Kooperativt spill framgår vanligvis etter fylte 2. Men 17-måneders-åringer nyte samspill med omsorgspersoner mens du leser bøker. Noen i denne alderen kan begynne å spille late spill med seg selv og omsorgspersoner.

Fysisk Utvikling

Alle småbarn bør vandre uavhengig av dette punktet, med mindre de ble født for tidlig. Ved denne alderen, kan de fleste småbarn slå sider i en bok, stable minst tre blokker og bruk en gaffel og skje. De fleste har begynt å klatre på møbler og leker, og kan være i stand til å manøvrere en riding leketøy. Noen kan kaste en ball uærlig, sparke en ball og danse til musikk.

Andre endringer

Rundt denne alderen, mange småbarn begynner å vise kognitive ferdigheter som sortering gjenstander etter farge, form og størrelse. Også mange ikke lenger kreve mer enn en lur hver dag. I tillegg, på dette punktet, mange småbarn begynner å bli kresen om hva de vil og ikke vil spise.

Betraktninger

Ikke alle barn vil utvikle seg i samme takt. Men i noen tilfeller kan en forsinket utvikling være til stede. Barneleger vanligvis overvåke utviklingen på regelmessig vel-barnet besøk. Hvis foreldre eller barnelege mistenker en forsinkelse, kan bli gjennomført ytterligere vurderinger.

Hvordan børste tennene på en 11 måneder gammel baby

Hvordan børste tennene på en 11 måneder gammel baby


Et spedbarn baby tenner (også kjent som primære tenner) holder rubrikkene for sine permanente tenner. De kan også hjelpe barnet tygge og snakke. Selv om de vil til slutt falle ut som permanente tennene bryter gjennom tannkjøttet, er det viktig å ta vare på baby tenner så snart de begynner å vises. De fleste 11-måneders-åringer har flere baby tenner. Omsorgspersoner må ikke overse dem.

Bruksanvisning

•  Kjøp en tannbørste laget spesielt for en baby liten munn. Selv gasbind er nyttig før en babyens primære tenner bryter ut, renser en børste bedre når tennene har stukket gjennom tannkjøttet. Pass på at busten er ekstra myk. Ikke bruk voksen tannbørster med middels eller hard bust.

Sitt babyen sted behagelig. Sørg for at du kan se hennes tenner.

Bruk vann og tannbørste for å pusse babyens tenner. I denne alderen, er tannkrem ikke nødvendig. Hvis barnet er motstandsdyktig til å ha tennene børstet, kan en smøre flavored barnas tannkrem oppmuntre til samarbeid. Velg tannkrem som ikke inneholder fluor. Fluortannkrem anbefales ikke til barn under 2 års alderen.

Rengjør tennene ved hjelp av en mild sirkelbevegelser. Vær oppmerksom på forsiden, baksiden og sidene av hver tann. Mens du pusse barnets tenner, rense tungen og tannkjøttet, også.

La babyen din til å ta en drink med vann når du er ferdig med å pusse.

6. Pensle babyens tenner to ganger om dagen: en gang om morgenen og en gang før sengetid.

Årsaker til diaré i en seks måneder gamle baby

Årsaker til diaré i en seks måneder gamle baby


Omsorg for en syk baby med diaré presenterer både emosjonelle og fysiske problemer for foreldre og andre tilbydere. Foreldre kan føle seg hjelpeløs og udugelig på å være ute av stand til å berolige barnet, mens også prøver ikke å spre sykdom til andre under bleie endringer og bading. Heldigvis er ikke alle årsaker til diaré hos spedbarn er smittsomt, og mange er forebygges gjennom nøye overvåking av typer og mengder av fast føde tilbudt dem.

Infeksjoner

Virale infeksjoner forårsake diaré hos spedbarn, spesielt babyer som deltar barnehager. Ifølge Mayo Clinic, er rotavirus er den vanligste årsaken til akutt diaré hos spedbarn og barn. Andre virus som kan forårsake diaré i en 6-måneder gammel baby er Norwalk virus, cytomegalovirus, herpes simplex virus, viral hepatitt, adenovirus, calicivirus, astrovirus og influensa. I tillegg til virus, bakterier og parasitter kan infisere babyer og forårsake diaré. Kunstig baby melk eller konsentrert juice forberedt med forurenset vann kan innføre parasitter som Giardia lamblia og Cryptosporidium til barnets fordøyelsessystem, som resulterer i diaré. Babyer som ble matet feil forberedt eller lagres fast føde kan bli infisert med bakterier som forårsaker diaré. Bakterielle årsaker til diaré hos spedbarn kan inneholde campylobacter, salmonella, shigella og Escherichia coli.

Mat sensitiviteter

Spedbarn mates store mengder av frukt eller fruktjuicer kan utvikle diaré på grunn av en følsomhet overfor fruktose, naturlig sukker som finnes i de fleste frukter. Tilsvarende noen babyer opplever laktoseintoleranse; laktose er sukkeret som finnes i melk og melkeprodukter, inkludert kunstig baby melk. Ifølge Mayo Clinic, babyer matet mat som inneholder kunstige søtningsmidler som sorbitol og mannitol kan oppleve diaré, selv om disse søtstoffer ikke blir ofte lagt til typiske ristet på eller eske barnemat. Faktiske matallergier kan føre til diaré hos seks måneder gamle babyer. Diaré forårsaket av matallergi kan også være ledsaget av blod i avføringen, pustevansker, utslett, hevelse og elveblest; disse symptomene krever umiddelbar medisinsk behandling. Vanligste matvareallergier hos babyer blant annet soya, nøtter, skalldyr, kumelk og egg. Ifølge Dr. Sears.com, er melkeproteinallergi den vanligste matallergi hos babyer, som er forskjellig fra intoleranse overfor laktose. Morsmelk utvikler ikke melk protein allergi.

Medisinske lidelser

Øret infeksjoner kan forårsake diaré hos noen babyer; hvis en baby trekker på øret hans, maser mer enn vanlig, spiser dårlig og nylig hatt en kald, kan en ørebetennelse være å klandre. Babyer med diaré relatert til infeksjoner eller mat sensitiviteter kan ha en fordøyelsessykdom som for eksempel cøliaki eller Crohns sykdom. Medisiner som antibiotika gitt til behandling av visse bakterielle infeksjoner kan også føre til diaré hos babyer. Andre mulige årsaker til diaré hos seks måneder gamle babyer inkluderer forgiftning som følge av inntak av kjemikalier, medisiner eller planter. Ifølge Dr. Sears, noen ganger er det ikke en åpenbar årsak til diaré hos spedbarn og det er bare en del av normale tarm variasjoner. I dette tilfellet, kan barnet gå gjennom en fase av løs avføring som ikke har noen medisinsk konsekvens.

Hvordan behandle Nesetetthet i en 2 måneder gammel

Nesetetthet i en to måneder gammel spedbarn kan være ekstremt frustrerende for barnet og hans foreldre eller omsorgspersoner. Inntil ca to måneders alder, spedbarn gjøre nesten alle sine puste gjennom nesen. Å ha en tett nese kan ikke bare gjøre det vanskelig å puste for babyer, men tett nese kan også forstyrre nærringstilførsel babyer må puste nasalt mens suger melk. Behandling av en ung baby for nesetetthet krever bare noen få forsyninger.

Hvordan behandle Nesetetthet i en 2 måneder gammel

Behandling Baby Congestion

Bruk en nasal pære sprøyte for å fjerne overflødig slim. Klem pæren å slippe ut luft, og deretter sette det inn en fjerdedel til en halv tomme inn i barnets nese. Slipp pære å suge i slim. Fjern pæren fra barnets nese og trykk spissen mot en vev. Klem pæren noen ganger raskt å blåse slim inn i vevet. Gjenta om nødvendig og rengjøre pære ved å ta inn og slippe varmt såpevann.

Legg fuktighet til luften ved hjelp av en luftfukter. Peke tåken bort fra sengen, og sørge for å rense luftfukteren i mellom bruker.

Kjør en varm dusj, og sitte på badet mens du holder barnet. (Ikke plasser spedbarn under vannstrålen.) Sittende i steamy rommet kan bidra til å bryte opp lunger.

Spray noen dråper reseptfrie nasal saltvann spray inn i barnets nese, hvis legen din anbefaler denne behandlingen.

Fortsett å gi barnet rikelig med væske. Han kan ikke spise så vel på grunn av overbelastning, slik at du kan ha til å mate ham for kortere intervaller, men oftere.

konsultere legen din om du bruker medisin for feber, om nødvendig. De fleste leger tillate en liten dose paracetamol for spedbarn hvis barnet veier nok. Ikke administrere dette, eller noen form for medisin i en ung spedbarn uten legens godkjennelse.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du gir en to måneder gammel noen form for medisin. Aldri gi aspirin til en baby, så det kan føre til Reyes syndrom. Ring legen din dersom barnet ditt kjører en temperatur. Søke øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis babyen gråter utrøstelig, har feber over 102 grader F, har utslett, eller kaster opp og har alvorlig diaré.

Hvor mye søvn bør en 4 uke gammel baby få?

Oversikt

Hun bør sove i intervaller

En 4 uker gamle, eller 1-måneder gamle, baby skal sove i intervaller. Hvert intervall bør være omtrent tre timer lang med babyen våkner opp for å bli matet.

Han kan sove mer i løpet Nights

Når en baby er ca 1 måned gammel, kan foreldrene begynne å etablere en sengetid rutine. Dette vil tillate barnet å sove mer i løpet av natten.

Bottom Line

Hvor mye søvn en fire uker gamle babyen blir er et enkeltvedtak; alle barn er forskjellige. I den alderen, en baby sover fortsatt uberegnelig, og så foreldre bør vekke barnet til å mate henne. De bør også tilpasse barnets sove erfaring som trengs.

Hjernens utvikling av en 6 uker gammel baby

Hjernens utvikling av en 6 uker gammel baby


Ifølge University of Georgia publikasjonen "Building babyens hjerne: The Basics" av Dr. Diane Bales, ikke mye av en babyens hjerne ledningsnett ikke starte før barnet er født. En enorm mengde av hjerneceller dannes i løpet av de første månedene av livet. Disse cellene danner forbindelser i hjernen som regulerer tanker og handlinger.

Motor Skills

HowKidsDevelop.com sier at i løpet av de første seks ukene av livet, vil en baby begynner å utvikle sine motoriske ferdigheter. Mens babyer trenger nesten konstant hodestøtte på dette stadiet, er det en god idé å la barnet spille mens du ligger på magen i noen minutter hver dag. Dette vil utvikle hode og nakke styrke. I tillegg babyer ofte gjør plutselige krampetrekninger bevegelser på dette stadiet som de begynner å lære å kontrollere sine vedheng.

Kommunikasjon

En 6-ukers gammel baby primære form for kommunikasjon er henne gråte. Dette er en babyens måte å la henne omsorgsperson vet at hun er trøtt, sulten eller ubehagelig. En baby på dette stadiet kan få øyekontakt å bevise bevissthet og vise interesse eller kan vende seg bort hvis hun er lei av å være oppstyr over og trenger bare et øyeblikk av ro, ifølge HowKidsDevelop.com.

Følelser

Ifølge HowKidsDevelop.com, vil babyer blir følsomme for varme og kulde mellom fødsel til seks uker, så passende kjole er alltid obligatorisk. På dette punktet, babyer også begynne å utvikle følelser av tillit, kjærlighet og trygghet. Spille inn en baby behov for kontakt med en prebedtime massasje er en god måte å utløse en babyens utviklings sanser.

Økt bevissthet

En seks uker gammel baby vil begynne å bli mer klar over sine omgivelser. Selv klar visjon ikke er fullt utviklet på dette stadiet, vil en baby kunne se ansiktene som er nær hans eller svare på svarte og hvite objekter. Også babyer vil begynne å ha små endringer i ansiktsuttrykk hvis de hører tiltalende lyder eller gjenkjenne stemmene til sine foreldre.

Pleie Brain Development

Ifølge Dr. Diane Bales fra University of Georgia, kan foreldre oppmuntre positiv utvikling av hjernen i sine barn ved hjelp av noen enkle tips. Dr. Bales sier at foreldre bør gi en trygg, stress-fri bomiljø, snakke med barnet sitt så mye som mulig, lese for sine barn fra en tidlig alder, og sørge for at deres barn mottar topp kvalitet barnepass.

Hvor mye bør en 6 uker gammel baby veie?

Standard vekstkurver satt standarden

Da legen sjekker babyen din, vil hun fortelle deg hvor på vekst diagram babyens vekt faller. En seks uker gammel gutt som veier £ 11 ville være i 50-persentilen - 50 prosent av babyer vil veie mer, og 50 prosent vil veie mindre. En 6-ukers gammel jente i 50-persentilen ville veier ca 10 kg.

Babyer kommer i alle størrelser

Mange faktorer avgjør en baby størrelse ved fødselen og gjennom deres vekst. Noen av disse faktorene er foreldrenes størrelser, mors helse under svangerskapet, amming vs formel fôring, og kjønn. Det er ingen magisk vekt, uansett alder, er at ideelt for alle babyer.

Bottom Line

Det finnes ingen spesifikk vekt som er "rett" for en 6 uker gammel baby. Vekt er bare en indikator på helse, og legen vil se på en rekke faktorer for å finne ut om barnet ditt er sunt. Sørg for å heve noen bekymringer med barnets lege, men ellers liker henne akkurat som hun er.

En 15 måneder gammel Physical Development

En 15 måneder gammel Physical Development


Fysisk utvikling innebærer et barns evne til å bevege kroppen sin gjennom rommet med store muskler, flytte hans mindre muskler mens ro og flytte andre objekter ved hjelp av både store og små muskler sammen. Utviklingsmessige milepæler eksisterer, fastsatt av regjeringen og helsemyndigheter, som skal brukes som et verktøy i å bedømme hensiktsmessigheten av barns utvikling. Retningslinjene foreslår en norm, men alle barn utvikler seg ulikt, og mindre differensiering fra disse retningslinjene normalt ikke betegne et problem. En forelder bør alltid sjekke med et barns lege hvis han mistenker en forsinkelse i noen utviklingsområde.

Definisjon

Fysisk utvikling omfatter mer enn bare høyde og vekt diagrammer fylt ut på et barns regelmessig legetime. En 15 måneder gammel har utviklet ferdigheter siden fødselen i de områdene av grovmotoriske ferdigheter, koordinasjon og balanse, samt finmotorikk og øye-hånd-koordinasjon. Siden fysisk utvikling av barn skjer i generelle mønstre av brutto til fine motor, øvre å senke kroppen, og kjernen til ytre lem muskler, en 15 måneder gammel har allerede mestret flere grovmotorikk, overkroppen og kjerneutviklingsmessige ferdigheter som for eksempel kontroll av hodet og bagasjerommet.

Forrige Mastery

Ved 15 måneder, bør et barn stå og gå med hell. Forrige mestring av hodekontroll, rulle, sitte opp, nå ut med armene, plukke opp store gjenstander og kryp burde ha skjedd. Finmotorikk en 15 måneder gammel burde ha mestret inkluderer fatte mindre leker og skjeer med tommel og pekefinger og klapping hender.

Utvikling Mastery

På 15 måneder, begynner et barn å klatre opp og ned trapper, vanligvis ved første scooter på hennes bunnen eller i en krypende holdning. Krøp opp og ned fra stoler, sofaer og andre gjenstander mulig blir en stor attraksjon, og mestring følger raskt. Motoriske ferdigheter begynner å utvikle seg raskere som barn denne alderen begynner å kaste små gjenstander, slå sider i bøker og bygge tårn med blokker eller andre gjenstander. Når gitt en fargestift, selv om de ennå ikke kan holde det på riktig måte, kan de forstå og rable med det. I denne alderen, barn blir fascinert med å plukke opp og manipulere små gjenstander, som bistår i sin mestring av finger finmotorikk.

Oppmuntrende utvikling

Oppmuntre til fysisk utvikling med en 15 måneder gammel, slik at brutto og fine motoriske ferdigheter samt koordinering fortsette å utvikle. Tillate henne å skrible med fargestifter og gi rikelig med bøker for praksis snu sidene. Rulle en ball frem og tilbake med ham for å utvikle koordinasjon. Barn i denne alderen elsker å etterligne voksen oppførsel, så i barnestørrelse koster, raker eller filler de kan bidra til å gjøre husarbeid med gi en passende aktivitet for å bistå i fysisk utvikling.

Sikkerhet

Finn en balanse mellom hensynet til sikkerhet og gi dem muligheten til å utforske. Gjennom klatre opp trappene, Barn i denne alderen lærer å gå opp trappene; må imidlertid voksne være i nærheten for å unngå ulykker, uten å hemme sin utforskning av denne ferdigheten. Stoler de kan klatre på, må ikke stå i nærheten av skadelige gjenstander som komfyrer, kniver eller medisiner. Dekke alle utsalgssteder og fjern eventuelle skadelige gjenstander slik at barn denne alderen kan utforske og bruke alle muskler til å utvikle seg fysisk uten risiko for skade. Ty til en lekegrind som siste utvei eller for bare små perioder. Barn må øve og bruke sine muskler for å kunne fortsette å utvikle de neste fysiske milepæler.

Hvordan bli kvitt flass på en 20 måneder gammel

Hvordan bli kvitt flass på en 20 måneder gammel


Flass er forårsaket når hudceller fra hodebunnen fornyes av kroppen på en raskere hastighet enn normalt; resultatet er tørr hud flak sett i håret eller på skuldrene. Dette er en vanlig tilstand hos voksne, og det er mange midler tilgjengelig for å utrydde flass symptomer. Hvis du har en 20 måneder gammel med flass, men mildere metoder - helst nonmedicated - er påkrevd. Når brukt flere ganger i uken, bør disse trinnene bli kvitt din pjokk flass og gjenopprette en sunn hodebunn.

Bruksanvisning

•  Masser en liten mengde olivenolje eller mandelolje inn i 20-måneder gamle hodebunnen; la oljen på håret i 10 til 15 minutter.

pusse 20 måneder gamle håret forsiktig. De børstebust vil løsne tørr hud celler, å bringe dem til overflaten av håret som skal fjernes ved sjamponering.

Monitor hvor mye sjampo blir brukt på den 20 måneder gamle. En mengde på størrelse med en krone er tilstrekkelig til å få håret ren; for mye kan faktisk føre til flass hvis sjampo ikke er fjernet fra hodebunnen.

Fukt den 20 måneder gamle hår med varmt vann, og bruke mild sjampo, gni hodebunnen forsiktig med fingrene for å fjerne oljen som ble massert inn i den. Gjør dette i flere minutter; en grundig skylling med varmt vann vil holde sjampo fra etterlate rester i hodebunnen.

Tørk den 20 måneder gamle hodebunnen med en myk klut som har evnen til å eksfoliere - for eksempel frotté eller en bleie bomull. Forsiktig skrubbe hodebunnen, og bringer ytterligere tørre flak til overflaten av håret. Børst håret igjen for å fjerne flak fra tørking håret.

Tips og advarsler

  • Flass og tørr hud forhold kan kjøre i familier; hvis ett av 20 måneder gamle foreldre lider av flass, pjokk kan i tillegg.
  • Flass er ikke vanlig hos små barn; det anbefales at barnelege se på barnet for å utelukke andre problemer, for eksempel ringorm eller eksem, som kan være årsaken flass-lignende symptomer.

Tegn og symptomer på dehydrering hos en 18 måneder gammel

Dehydrering er en tilstand som oppstår når kroppsvæsker blir utarmet på grunn av oppkast, diaré, høy feber eller overdreven svetting. Barn, spesielt småbarn, er mer utsatt for dehydrering fordi kroppene deres veier mindre og slå over vann raskere enn voksne gjør. I de fleste tilfeller, kan dehydrering bli behandlet ved å tilby barnet ditt væsker ofte når han er syk. Når et barn er veldig syk, og kan ikke holde væsker ned, kan sykehusinnleggelse være nødvendig slik at hun kan få væske intravenøst. På det mest alvorlige, kan dehydrering være en livstruende tilstand.

Tørre bleier

Dehydrering er noen ganger lettere å oppdage hos spedbarn og småbarn som fortsatt bærer bleier fordi våte bleier er et tegn på riktig fuktighet. Hvis barnet ditt ikke har produsert en våt bleie i seks til åtte timer, er det et tegn på at han er dehydrert. En bleie inneholdende en liten mengde av meget mørk urin er også et tegn på dehydratisering.

Mangel på Tears

Babyer og småbarn ofte gråter når de er syke og ubehagelig, men gråter med få om noen tårer er et tegn på at de er dehydrert. Øynene kan også vises nedsunket.

Munntørrhet

En baby som er dehydrert kan ha en tørr munn eller det kan vises klissete fordi spyttproduksjon har gått ned.

Andre symptomer

Små barn som er dehydrert kan bli irritabel, sløv og mindre aktive og lekne enn vanlig. Huden kan bli tørr og kjølig å ta på. I yngre babyer som fortsatt har en soft spot på deres skallen, kan dette virke nedsunket i.

Hvordan få en 14 måneder gammel pjokk å sove om natten

Hvordan få en 14 måneder gammel pjokk å sove om natten


Få din pjokk å sove om natten kan bli en kamp mellom viljer. Småbarn krever opp til 13 timers søvn hver dag, som nevnt av Kids Health. Hvor mye søvn er vanligvis delt mellom dagtid naps og sove om natten. Hvor barnet sover, og hvordan barnet sover, kan tilby din pjokk en god natts søvn. En god natts søvn kan også hindre din pjokk fra å være grinete i løpet av dagen.

Hvordan få en 14 måneder gammel pjokk å sove om natten

•  Utvikle en rutine med pjokk. Trappe ned med et bad, kos og en eventyrbok. En sengetid rutine vil la din pjokk vet at det er på tide å bli klar for senga.

Gi barnet ditt en trøst objekt, for eksempel et teppe eller kosedyr. Dette vil gjøre din pjokk føle seg trygge.

La din pjokk føler at hun har en viss kontroll over situasjonen. La henne velge hva du skal ha eller lese før sengetid, som foreslått av Baby Center.

Skjær ut distraksjoner. Småbarn er lett stimulert av et høyt TV og leker som er utelatt. Plukk opp leker før sengetid og slå av TV-en.

Motstå trangen til å la din pjokk sove med deg. Barnet ditt vil fortsette å klatre inn i sengen om natten, hvis du tillater det.

Kutte ned på din pjokk lur tid. Hvis pjokk naps etter 24:30, start naps tidligere. Hvis pjokk tar to naps, skjære tilbake til en.

Sett en natt lys i barnas rom, hvis han er redd for mørket. Hvis monstre er et problem, bero pjokk at det er ingenting å frykte.

Walk din pjokk tilbake til sengs, hvis det oppstår oppvåkninger. Snakk med din pjokk for en liten stund og la. Etter hvert vil barnet ikke lenger trenger din hjelp.

Hint

  • Sjekk på din pjokk bare når gråt varer i mer enn fem minutter.
  • Belønn pjokk for å sove i sitt eget rom. Klistremerker er et godt incitament.
  • Snakk med din barnelege, hvis din pjokk utvikler vedvarende mareritt.