Digidexo.com

infeksjon muggsopp behandling

Leveren infeksjon og behandling

Hepatitt A er en leverbetennelse som rammer mange amerikanere hvert år. Ifølge The American Liver Foundation, ca 25 millioner mennesker hvert år kontrakt en lever-eller galleblæren sykdom. Hepatitt A er forårsaket av den meget smittsom hepatitt A-virus.

Identifikasjon

Leveren er ansvarlig for å avgifte kroppen og hjelpe kroppen i fordøyelsen av mat. Hepatitt A virus (HAV) fører til at leveren til å bli irritert og betent, påvirker dens evne til å fungere normalt. I milde tilfeller av HAV, kan leveren leges på egen hånd og trenger ingen behandling. I mer alvorlige tilfeller kan det være nødvendig med medisinsk behandling.

Årsaker

Hepatitt A er kontrahert ved å drikke forurenset vann, spise forurenset mat eller ved nær kontakt med noen som har viruset. Folk som reiser internasjonalt og homofile eller bifile menn som er seksuelt aktive, har en økt risiko for å pådra HAV.

Symptomer

Symptomene på HAV er kvalme, oppkast, tretthet, magesmerter, tap av matlyst, feber, gulsott (gulfarging av hud eller øyne), muskelsmerter og kløe.

Behandling

Det finnes ingen spesifikk behandling for hepatitt A. Legen din kan anbefale at du avstå fra alkohol under den akutte delen av sykdommen for å redusere stress på leveren. Legen din kan også endre noen av dine medisiner og gi råd til å eliminere bruken av paracetamol. Dette vil bidra til å redusere faren for permanent leverskade fra viruset.

Betraktninger

Forebygging av noen infeksjon eller sykdom er alltid det beste løpet av handlingen. Hvis du er en økt risiko for å pådra HAV, beskytt deg med god hygiene som håndvask. Drikk flaskevann mens du reiser for å unngå tidkrevende forurenset vann. Hvis du er en homofil eller bifil mann, unngå ubeskyttet seksuell aktivitet. Kondomer vil ikke alltid gi beskyttelse fra HAV.

Hvordan behandle en Staph Infeksjon

Staph, en svært smittsom bakterier, kan føre til en rekke infeksjoner i menneskekroppen. Noen av disse infeksjonene kan føre til alvorlige helseproblemer, og er potensielt dødelig. Enkle staph infeksjoner kan behandles og alvorlig sykdom forhindret.

Hvordan behandle en Staph Infeksjon

•  Gå til legen din. Bare han kan avgjøre om du har en staph infeksjon. Hvis legen mistenker en staph infeksjon vil han ta en kultur for å sende til laboratoriet for definitiv diagnose.

Følg legens anbefalinger for behandling hvis din lab kultur kommer tilbake positivt for en staph infeksjon. Behandlingen omfatter vanligvis antibiotika medikamenter og eventuelt behandling av såret.

Ta antibiotika piller hvis legen din har foreskrevet dem, per reseptbelagte instruksjoner. Fullføre alle av medisinering. Ikke slutte å ta narkotika fordi du føler deg bedre.

Vask og tørk det berørte området med antibakteriell såpe. Staph bakterier sprer seg lett. Vask noen håndkle du bruker før du bruker det igjen eller bruke en engangshåndkle og kaste den bort.

Påfør en antibiotisk krem eller salve foreskrevet av lege.

vaske og tørke hendene grundig før du berører noe annet.

Følg opp med legen din for å sikre at staph infeksjon er kurert.

Hint

  • Forhindre staph infeksjoner ved å vaske hendene regelmessig. Hold noen brutt huden ren og dekket.
  • Stoppe fra å spre staph infeksjoner ved å holde staph infisert hud medisinert og dekket.
  • Staph kan spre seg fra infeksjoner på huden ved direkte kontakt, eller du kan få staph matforgiftning fra å spise infisert mat som ikke har vært riktig tilberedt eller i kjøleskap.
  • Du bør kontakte legen din umiddelbart hvis du ser pus kommer fra det infiserte området, blir det infiserte området smertefull eller rød eller opplever brystsmerter eller feber.

Hvordan behandle Infant herpes infeksjon

Hvordan behandle Infant herpes infeksjon


Infant herpes infeksjon kan være en alvorlig og muligens livstruende tilstand som oppstår når en nyfødt har vært utsatt for herpes under fødselen. Et spedbarn som har blitt diagnostisert med herpes infeksjon trenger å motta behandling så snart som mulig for å unngå alvorlige nevrologiske og utviklingsmessige konsekvenser.

Hvordan behandle Infant herpes infeksjon

•  Ta spedbarn til legevakten eller barnelege kontor hvis du merker noen av de tegn på herpes infeksjon. Dersom det konkluderes med at de er smittet, må medisinsk behandling avgjøres med en gang.

•  Forvent barnet legges inn på sykehus. Infant herpes infeksjon krever behandling som er vanligvis bare tilgjengelig i et sykehus. Barnet kan trenge å bli behandlet på et sykehus i flere uker.

Start spedbarn på et kurs av antivirale medisiner. Acyclovir er det stoffet som oftest administrert siden det utgjør minst risiko for å forårsake komplikasjoner hos barnet.

Se om terapi for barnet. Barnet kan trenge flere behandlinger om hun har lidd av støt eller anfall på grunn av infeksjon. De kan trenge ekstra medisiner samt fysioterapi.

Finn ut om ettervern. Legen som har behandlet barnet ditt kan gi deg instruksjoner om hvordan du kan ta vare på babyen din med herpes. Tilbakefall av viruset kan oppstå i hele barnets levetid, og hun kan trenge suppressant medisiner.

Hint

  • For å unngå herpes smitte til barnet ditt, bør legen din herpes diagnose før levering for å redusere sjansen for overføring.
  • Det er alvorlige komplikasjoner som kan utvikle seg hos barn med herpes: lærevansker, hjerneskade, anfallslidelser, pusteproblemer og død.

Stafylokokk infeksjon behandling

Staphylococcus, vanligvis kjent som "staph," er en gruppe av bakterier som lever i nesen, og på huden på 20 til 30 prosent av voksne. Mesteparten av tiden, de forårsake ingen skade, men de kan forårsake infeksjon hvis skade oppstår og kroppens normale beskyttende barrierer brytes ned. Staph infeksjoner er vanligvis milde, men de kan være alvorlige, selv dødelig. Den vanligste formen for staph infeksjon.

Mindre hudinfeksjoner

Hudinfeksjoner er vanligvis behandles med antibiotika salver eller antibiotika, noe som vil begynne å lindre symptomer i én til to dager, og rense kroppen for infeksjonen i én uke. Selv om du begynner å føle deg bedre i midten av antibiotika Selvfølgelig er det viktig at du er ferdig med hele resept for å sikre at infeksjonen ikke kommer tilbake. Ufullstendige antibiotika kurs kan også føre til etablering av antibiotika Staphylococcus stammer, for eksempel MRSA. Forskjellige stammer av Staph svare til forskjellige antibiotika, slik infeksjonen vil gjennomgå kulturtester i laboratoriet før behandling administreres. Hvis infeksjonen er forårsaket abscesser, kan kirurgi være nødvendig for å tømme dem.

Åpne sår

Når en unhealed kutt blir infisert med Staphylococcus, i tillegg til å ta en lege-foreskrevet løpet av antibiotika, rense såret med saltvann og såpe. For å lindre ubehaget, submerse det berørte området i varmt vann eller bruke en varm, våt kompress, varmepute eller varmeflaske tre eller fire ganger om dagen for tjue minutter. Hvis koker følge med infeksjon, vil vannet hjelpe tømme dem for pus. Ta paracetamol eller ibuprofen å lindre smerte eller feber.

Lukkede Wounds

Etter å søke profesjonell medisinsk pleie og følge anbefalingene for antibiotika, bruke en varmepute til lukket såret tre ganger om dagen for å øke effektiviteten av antibiotika i det infiserte området. Hold noen sår som har blitt kirurgisk drenert og suturerte borte fra vann, og ikke rengjør innen tjuefire timer av operasjonen.

MRSA

Meticillinresistente Staphylococcus aureus er en "supervirus" som er resistente mot behandling med meticillin-klasse antibiotika, som inkluderer penicillin, amoxicillin og oxacillin. For å finne ut hvilke spesifikke bakterier som forårsaker infeksjonen, kan legen din bestille kulturer av blod, urin, hud, spytt eller urin, eller av væske drenering fra det infiserte området. Mindre MRSA-infeksjoner kan bli kurert bare gjennom drenering medfølgende sår på huden, en prosedyre som kan gjøres på et legekontor. Flere alvorlige MRSA-infeksjoner kan behandles med antibiotika, inkludert klindamycin, linezolid, tetracyklin, trimetoprim-sulfametoksazol eller vancomycin. Hvis en alvorlig infeksjon utvikler seg, kan det føre til sykehusinnleggelse for intravenøs hydrering og medisinering eller nyre dialyse.

Hvordan behandle Dermatomycoses

Hvordan behandle Dermatomycoses


Dermatomycoses finnes noen soppinfeksjon av hud eller hår. En rekke gjær og muggsopp kan forårsake slike infeksjoner, og de er generelt oppkalt etter plasseringen av infeksjon i stedet for arter som forårsaker den. Følgende trinn viser hvordan å behandle noen av de mer vanlige dermatomycoses.

Hvordan behandle Dermatomycoses

1 Det skal antimykotiske midler som flukonazol, ketokonazol, itrakonazol eller terbinafin å behandle tinea capitis (soppinfeksjon av hodebunnen.) Imidlertid, griseofulvin, som var det første effektive for oral behandling av soppinfeksjoner, forblir i bred anvendelse. Topisk behandling er vanligvis ineffektive, men et sulfid sjampo selen kan redusere spredningen av infeksjon ved å redusere antallet av sporer som er skur.

•  Gi den samme soppdrepende middel til å behandle tinea barbae (soppinfeksjon i skjeggete ansikt) siden hårene er smittet. Terminafine er spesielt effektiv i herding tinea barbae med fire ukers behandling. Barbere eller bruke hår hårfjerning med varm komprimerer å fjerne skorper og rusk.

Treat tinea cruris (skrittsopp) med de aktuelle soppdrepende midler allylamin- eller -imidazol familie. Omfattende eller sta infeksjoner kan behandles med systemisk soppinfeksjonen. Alle aktive infiserte områder bør behandles samtidig for å hindre ny infeksjon fra andre nettsteder.

Råder pasienter med tinea pedis (fotsopp) tørke crural foldes helt etter bading og bruke et eget håndkle til å tørke andre deler av kroppen. Fotsopp kan behandles med orale og / eller aktuelle soppdrepende midler.

Påfør en aktuell soppdrepende middel til en lokalisert tinea corporis (tinea av kroppen). Midlet bør påføres til lesjonen og minst 2 cm over det én eller to ganger daglig, i minst 2 uker, avhengig av det spesifikke middel som brukes.

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn


Nevn en gjær infeksjon i et rom fullt av kvinner, og de fleste av dem vil begynne å vri seg. Men menn er utsatt for gjær infeksjoner. Som med kvinner, kan disse infeksjoner føre til en stor grad av ubehag til de er vellykket behandlet.

Genital gjær infeksjoner

I motsetning til populær oppfatning, kan menn få genital gjær infeksjoner akkurat som kvinner gjør. Menn med et svekket immunforsvar, for eksempel fra andre sykdommer, er mer sannsynlig å utvikle en genital gjær infeksjon. Ifølge Mayo Clinic, presenterer det normalt seg som et rødt, kløende utslett på eller rundt penis. Menn kan bruke en aktuell soppdrepende medisiner markedsført for vaginal gjær infeksjoner å behandle en genital gjær infeksjon.

Oral gjær infeksjoner

En muntlig gjær infeksjon, også kalt candidiasis i munn eller trost, er en soppinfeksjon i munn eller svelg. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gjær infeksjoner i halsen er uvanlig. Selv trost er mest vanlig hos spedbarn, kan voksne som nylig har brukt antibiotika eller de med nedsatt immunforsvar (for eksempel eldre) også utvikle denne typen infeksjon. Behandling er normalt med soppdrepende pastiller eller munn.

Skin gjær infeksjoner

Ifølge National Institutes of Health, unge voksne menn og mannlige tenåringer er spesielt utsatt for en type gjær infeksjon på huden som kalles tinea versicolor. Gjær som forårsaker denne infeksjonen oppstår normalt på alles hud. Når gjæren koloniserer og overproduces, kan det skape rosa flekker eller, på mennesker med mørk eller brun hud, hvite flekker og flekker. Det kan behandles med antimykotiske kremer eller salver. En annen populær behandling er å bruke en flass shampoo som en lotion på de berørte områdene for en til to uker, slik at den på i ti minutter og deretter skylle den av.

Systemiske gjær infeksjoner

En systemisk gjær infeksjon er en som har infisert i hele kroppen, inkludert blod. Ifølge CDC, er denne typen infeksjon sjelden hos friske personer. Menn som nylig har hatt operasjon eller har annen sykdom som kompromitterer sitt immunforsvar (for eksempel diabetes eller HIV) er mer sannsynlig å utvikle en systemisk gjær infeksjon. Systemiske gjær infeksjoner kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene ligne andre typer av sykdom, slik som influensa. Disse inkluderer feber, frysninger og verkende ledd. En blodprøve kan bekrefte om en person har en systemisk gjær infeksjon. Behandlingen kan være gjennom antifungal piller eller som et fluid administreres via IV (intravenøst).

Advarsel

De fleste typer av gjær infeksjoner er ikke smittende, men heller medfører en overproduksjon av gjær som forekommer naturlig på og i legemet. Imidlertid kan en mann med en genital gjær infeksjon infisere en kvinne som han har hatt ubeskyttet sex. Inntil begge parter har blitt behandlet for gjær-infeksjon, er det mulig for dem å passere infeksjonen frem og tilbake.

Blood & gjær infeksjoner

Blood & gjær infeksjoner


En fungal organisme, kjent som Candida albicans, ligger innenfor folks tarmkanalen. Candida er ufarlig for kroppen når immunsystemet og bakterier fungerer riktig. Men hvis noen grunn immunforsvaret og bakterier begynner å svekkes, så Candida vil armen ut og forårsake helseproblemer, ifølge OB / GYN Nurse Practitioner Marcelle Pick.

Gjær infeksjon

Vanligvis, når Candida proliferates det fører til at nivået av syre og gjær i vagina for å bli ubalansert; som fører til utvikling av en soppinfeksjon. Symptomer på en gjær infeksjon inkluderer kløe, sårhet, hvit utflod, utslett, hevelse og en brennende følelse under samleie og vannlating, viser amerikanske Graviditet.

Systemisk gjær infeksjon

I noen tilfeller Candida er i stand til å komme inn i blodet, og strekker seg til forskjellige deler av kroppen, kjent som systemisk soppinfeksjon. Mennesker med HIV / AIDS ofte har systemisk gjær infeksjon, fordi deres immunsystem er stadig forverres. Symptomer på Candida er slapphet, tretthet, migrene, sansemessige problemer, hypoglykemi, muskelsmerter, pustebesvær, angst, humørsvingninger, svimmelhet, øreverk, lav sexlyst, vansker med læring, sår hals og sure oppstøt, ifølge holistisk helse Solutions .

Årsaker

Gjær infeksjon kan være forårsaket av endringer i hormoner på grunn av graviditet, p-piller, antibiotika, steroider, høyt blodsukker, vaginalt samleie, skylling, blod eller sæd, melder amerikanske Graviditet.

Systemisk gjær infeksjon oppstår når Candida er i stand til å trenge gjennom tarmen til blodstrømmen; en vei til andre organer i kroppen. De mest vanlige faktorer i som fører til utvikling av gjær systemisk infeksjon inkluderer et høyt sukkerinntak og overdreven bruk av antibiotika.

Behandlinger

Gjær infeksjoner kan behandles med en soppdrepende krem ​​(Monistat) eller en oral medisin (Diflucan). Systemiske gjær infeksjoner behandles med en blanding av ting, inkludert kosttilskudd, medisiner og endringer i kostholdet. Målretting av fordøyelseskanalen med behandlinger, Photoluminescence og ozon terapi er flere metoder som kan bli anvendt for å behandle systemiske soppinfeksjon. Ozon terapi og Photoluminescence innebærer å fjerne blod fra pasienten; å utsette blodet for ultrafiolett lys, eller blande det med ozongass, og deretter filtrering av blod tilbake inn i legemet, i henhold til medisinsk omsorg. Under krevende omstendigheter en vaksine for Candida kan bli foreslått.

Livsstilsendring

For å hindre gjær infeksjoner fra videreført, må man endre sin livsstil. Endre ens matinntaket er viktig. Matvarer for å unngå er gjær inneholder matvarer som alkohol, brød, søtsaker og sauser; mold holdige matvarer som kurert svinekjøtt bacon, ost, sopp og røkt eller tørket kjøtt; konsentrert sukker som honning, tørket frukt og fruktjuicer, ifølge Marcelle Pick.

Ta kosttilskudd inkludert fordøyelsesenzymer (Candex), probiotika, essensielle fettsyrer (fiskeolje, linfrø og borage frø olje kapsler), vitaminer og mineraler, er også svært viktig i behandling av infeksjonen og opprettholde en sunn kropp, melder Marcelle Pick.

Demens og blære infeksjoner

Demens og blære infeksjoner


Demens og delirium er nærstående lidelser som negativt påvirker normal kognitiv funksjon. En blære infeksjon er en treatable tilstand som påvirker urinveiene som kan føre til delirium.

Demens

Demens refererer til en nedgang i kognitive evner, hukommelsestap, svekket tale og språkferdigheter, atferdsforstyrrelser og personlighetsforandringer forårsaket av sykdommer og tilstander som påvirker hjernen. Ifølge MayoClinic.com, demens og delirium ofte sammenfallende, og de to forholdene har fellestrekk.

Delirium

Delirium utvikler raskt og er generelt preget av forvirring og en manglende evne til å ta hensyn. Delirium er vanligvis reversible og kan være forårsaket av en urinveisinfeksjon, blant andre sykdommer.

Blære infeksjon

En blære-infeksjon, også kjent som cystitis, er en type av urinveisinfeksjon som generelt er forårsaket av Escherichia coli, som er en type av bakterier som finnes i mage-tarmkanalen.

Symptomer

Symptomer på en blære infeksjon er en følelse av press på bekkenet, hyppig vannlating, smertefull brennende følelse ved vannlating og feber.

Behandling

Antibiotika vanligvis behandle blære infeksjoner. Behandling av en blære infeksjon behandler delirium som kan resultere fra den.

Hvordan behandle nefrotisk syndrom

Mengder av lidelser og tilstander kan påvirke nyrefunksjonen. Et slikt tegn på problemer er nefrotisk syndrom. Dette syndromet inkluderer overdreven protein i urinen, høyt kolesterol, hevelse og lave blodproteinnivåer. Behandling av denne tilstanden er avhengig av den underliggende årsak, som kan være en hvilken som helst av et mangfold av tilstander og sykdommer.

Hvordan behandle nefrotisk syndrom

Juster kostholdet ditt. Opprettholde normale nivåer av kalium, men begrense inntaket av natrium, mettet fett og kolesterol. Noen leger anbefaler å opprettholde normale nivåer av protein, mens andre foreslår å begrense inntak av protein. Spør legen din hva din optimale kosthold bør inneholde.

Diskuter bruk av angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hemmere eller angiotensin II-reseptorblokkere (ARB) for å redusere mengden av protein i urinen. Disse kan være effektive i å få ned urin protein nivåer, men kan også øke kaliumnivå. Kun legen kan avgjøre om disse er riktig for deg.

•  Vurdere bruk av diuretika for å behandle overdreven hevelse. Igjen har denne ulemper. Diuretika kan øke sjansen for blodpropp og legen din kan forskrive en blod tynnere langs vanndrivende for å bekjempe denne bivirkningen.

Seponer mulige narkotika årsaker. Heroin er et stoff som kan føre til nephritic syndrom og, for dette sammen med et mylder av andre grunner, bør du stoppe bruken av dette stoffet hvis det er mulig. Rådfør deg med lege eller apotek for å avgjøre om en foreskrevet medisin kan være en medvirkende faktor til nephritic syndrom.

behandle eller kurere den utløsende lidelse hvis mulig. Dette kan omfatte alt fra antibiotika, for en infeksjon, til behandling for en forårsakende kreft.

Tenk bruk av kortikosteroider eller andre immunsuppressive som en siste utvei. Legen din kan bestemme seg for å bruke disse hvis de ikke finner en reversibel årsak til din nephritic syndrom, men de er problematisk, spesielt hvis du bruker dem som en langsiktig løsning. Dessuten kan de forårsake forstyrrelser i vekst og seksuell utvikling hvis de er vant til barn.

Hva er årsakene til gjær infeksjoner i Toddler Girls?

Gjær er sopp som finnes naturlig i menneskekroppen. Når for mye gjær vokser, kan en gjær infeksjon oppstår. Gjær infeksjoner er forårsaket av en rekke årsaker, og de er enkle å behandle. Det er viktig å merke seg at kvinner er ikke de eneste som får soppinfeksjon. Menn og barn (som pjokk jenter) kan også få soppinfeksjon.

Antibitoics og barn

Når et barn tar antibiotika, kan friske bakterier drepes og for mye gjær kan begynne å vokse.

Antibiotika og Mødre

Når en ammende mor tar antibiotika, kan barnet utvikle en gjær infeksjon. Dette kan skje hvis for mye av barnets sunne bakterier er drept og for mye gjær vesener å vokse.

Bleie utslett

Et barn kan utvikle en gjær infeksjon hvis de har bleie utslett, fordi gjær trives i varme og fuktige miljøer.

Felles barn gjær infeksjoner

Hos barn, de mest vanlige gjær infeksjoner forekommer i munnen eller i kjønnsorganene.

Tight Undergarments

Undertøy som er for stramt kan føre til underlivet til å bli varmt og fuktig, noen ganger resulterer i gjær infeksjoner.

Behandling

Anti-sopp aktuelle kremer fungerer godt til å behandle genital gjær infeksjoner. Oral gjær infeksjoner kan behandles med reseptbelagte medisiner.

Barnelege

En barnelege bør sees hvis et barns gjær infeksjon ikke synes å være å rydde opp innen et par dager. I tillegg bør en barnelege blitt sett til nøyaktig diagnostisere et barns gjær infeksjon.

Årsaker til spedbarn gjær infeksjoner

Årsaker til spedbarn gjær infeksjoner


Nye mødre er ofte sjokkert over å oppdage sin dyrebare spedbarn kan ha en soppinfeksjon. Mange forbinder gjær infeksjoner med kvinner, men jeg ikke skjønner spedbarn er svært utsatt. Spedbarn gjær infeksjoner er forårsaket av en mangel på renslighet og tørrhet i bleieområdet. De kan være oversendelse av en infisert mor under fødselen eller mens du ammer, fra en mangel på flaske og smokk renslighet eller fra antibiotika.

Identifikasjon

Spedbarns gjær infeksjoner er vanlig i de fuktige områdene i bleieområdet, herunder folder i huden. Mange ganger en gjær infeksjon er forvekslet med bleie utslett. Spedbarn gjær infeksjoner kan også oppstå i munnen som hvite flekker og sår, kjent som trøske.

Effekter

Spedbarn gjær infeksjoner kan være svært smertefullt, noe som resulterer i overdreven gråt og fussiness. Spedbarn som har trøske også kan ha problemer med fôring, suge og svelge, i tillegg til å være gretten, rastløs og frustrert. Spedbarn gjær infeksjoner kan føre til alvorlig underernæring og dehydrering hvis den ikke behandles effektivt.

Betraktninger

Spedbarn kan få en gjær infeksjon ved fødselen dersom mor er infisert. Gjær infeksjoner kan også oppstå i neglebåndene, hvis barnet suger tommelen sin eller fingrene. Ammende mødre og spedbarn ofte overføre smitte frem og tilbake hvis ikke riktig behandlet.

Forebygging / behandling

Gjær infeksjoner kan forebygges ved å endre ditt barns bleier hver 2 timer og la huden tørke grundig før du setter på en ny bleie. Spedbarn tar antibiotika er mer utsatt for gjær infeksjoner og bør ha sine bleier endres ofte. Likeledes bør mødre som tar antibiotika og amming være mer årvåken om bleie endring. Smokker bør steriliseres regelmessig for å hindre trøske.

Advarsel

Spedbarn gjær infeksjoner kan behandles med over-the-counter medisiner som klotrimazol, mikonazol og nystatin, men søke råd hos barnelege om dosering og hyppighet. Kontakt barnelege umiddelbart hvis barnet ditt utvikler feber eller utslett som blir til gul, siver sår.

VRE-infeksjon hos spedbarn

VRE-infeksjon hos spedbarn


Vancomycin-resistente enterokokker (VRE) oppstår når enterokokker bakterier infiserer mennesker. Enterokokker normalt lever i tarmen og kvinnelige kjønnsorganer til mennesker, og også i miljøet. Vankomycin kan brukes til å behandle enterokokker infeksjoner; men når infeksjoner motstå denne medisinen, leger henviser til infeksjonen som vancomycin-resistente enterokokker.

Risikofaktorer

Spedbarn kan være spesielt utsatt for VRE-infeksjoner på grunn av deres unge immunforsvar. VRE kan føres til spedbarn gjennom hudkontakt med bærere av bakterier, eller det kan spres gjennom kontakt med infiserte flater. Også spedbarn som oppholder seg på sykehuset på grunn av for tidlig fødsel, eller har hatt kirurgi, katetre eller IVs, kan ha en økt risiko for å få et VRE-infeksjon.

Betydning

Ifølge National Health Institutes, om lag en av tre infeksjoner som oppstår i intensivavdelingen resultat fra VRE-infeksjoner. Spedbarn som oppholder seg i nyfødtintensivavdelinger (NICU) kan bli utsatt for VRE gjennom kontakt med medisinsk utstyr eller gjennom person-til-person kontakt. Jo lenger et spedbarn forblir i NICU, jo større er risikoen for å pådra VRE.

Behandling

Behandling for VRE innebærer bruk av forskjellige antibiotika ved siden av vancomycin. The Centers for Disease Control forklarer at laboratorietesting kan indikere hvilke antibiotika kan være mest vellykket i behandling av infeksjonen. Spedbarn med VRE vil få intravenøs antibiotika på sykehuset.

Forebygging / løsning

Insister på at alle vasker hendene sine før du berører barnet. Også, iført hansker forebygger VRE-infeksjoner. Limit besøkende som kommer i kontakt med spedbarn i NICU å redusere infeksjonsrisiko.

Outcome

Infeksjoner kan behandles med hell med antibiotika. Imidlertid kan infeksjoner være fatal i noen tilfeller. Syke spedbarn kan ikke være i stand til å bekjempe infeksjonen selv ved hjelp av antibiotika.

Tegn og symptomer på en Staph Infeksjon

Staph infeksjoner er forårsaket av Staphylococcus bakterier. For de fleste friske mennesker, er en staph infeksjon behandles ved å besøke en lege. Det finnes imidlertid tilfeller hvor en mer alvorlig reaksjon kan forekomme. Et eksempel er methicillin-resistent Staphylococcus aureus, eller MRSA. MRSA er en stamme av Staph som er resistent mot flere antibiotika, og kan være dødelig i alvorlige tilfeller. Den gode nyheten er at staph og MRSA er svært forebygges og behandling er tilgjengelig.

Årsaker

De bakterier som er ansvarlige for staph kan finnes på huden eller i nesen på omtrent en tredjedel av befolkningen. Bare fordi du har staph på huden din betyr ikke at du vil bli syk, men du er i stand til å spre bakterier til andre mennesker som kan bli smittet. Å være skadelig, staph bakterier som normalt ville ha til å gå inn i kroppen via et kutt eller sår. De med et sunt immunsystem kan se bare mindre symptomer. For de med et svekket immunforsvar, kan staph være alvorlig. Staph er en veldig spenstig bakterier. Det kan overleve tørking og ekstreme temperaturer.

Identifikasjon

Vanlige symptomer på staph infeksjon er små røde nupper som ser ut som kviser eller byller. Som tiden går, kan disse små humper bli smertefulle abscesser som kan kreve kirurgisk drenering. Du kan legge merke til huden i noen områder blir rød, hoven og smertefull. Du kan også utvikle en feber som kroppen din prøver å bekjempe infeksjonen. Mer alvorlige tegn på en staph infeksjon kan være brystsmerter, hoste, tretthet, hodepine, muskelsmerter og kortpustethet. Bakteriene kan invadere kroppen, som fører til infeksjoner i urinveiene, hjerte, lunger eller blodet. Hvis staph bakterier invadere blodet, kan du utvikle sepsis. En sepsis infeksjon kan føre til septisk sjokk og resultat i en livstruende episode av lavt blodtrykk.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for staph infeksjon spesielt peke på styrken av en pasients immunsystem. De med svakt immunforsvar kan utvikle en mer alvorlig infeksjon som fører til sykehusinnleggelse. Det er også risikofaktorer knyttet til MRSA, infeksjon resistente mot antibiotika som kan være dødelig. MRSA-infeksjoner er funnet i helsevesenet innstillinger og påvirke de som er eller har nylig blitt behandlet på et sykehus eller som har hatt operasjon. MRSA kan også bli funnet i samfunnet. Det kan påvirke de som spiller kontaktsport, dele atletisk utstyr eller bor i uhygieniske forhold. MRSA kan påvirke barn i større grad, som kroppene deres ikke har fullt utviklet immunforsvar, og de har ikke bygget opp antistoffer mot vanlige bakterier.

Forebygging

Praktisere god hygiene er den viktigste faktoren i å unngå staph infeksjoner. Vask hendene ofte og skrubbe hendene i minst 15 sekunder. Ikke del personlige gjenstander eller sportsutstyr som ikke er renset. Hold alle sår du kan ha dekket for å sikre bakterier ikke kommer inn i det som kan føre til staph.

Behandling

Behandling vil avhenge av alvorlighetsgraden av infeksjonen staph. Legen din vil trolig ta en vevsprøve eller sjekk nesesekreter etter tegn på bakterier. Hvis du har et sår som bare trenger drenering, kan legen være i stand til å gjøre det på kontoret hennes. For mer alvorlige staph infeksjoner, kan behandling inkluderer medisin som antibiotika eller intravenøs væske og medisiner, samt oksygen. I alvorlige tilfeller hvor nyresvikt oppstår, kan dialyse være nødvendig.

Blastocystis hominis infeksjon

Blastocystis hominis infeksjon


Parasitten blastocystis hominis vises i avføringen til mange friske og syke mennesker. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, leger engasjert i en pågående debatt om hvorvidt B. hominis forårsaker helseproblemer og hvordan det blir overført. Når pasienter faktisk får symptomer som kan oppstå fra en B. hominis infeksjon som diaré, kan de vanligvis finne lindring ved å ta antibiotika eller antiprotozoal medisiner.

Transmission

The Centers for Disease Control and Prevention sier hvordan blastocystis overføres er ukjent. Ifølge Mayo Clinic, den ledende teorien om hvordan B. hominis reiser fra person til person, er at parasitten går i mikroskopiske mengder avføring på folks hender, på mat og i vann.

Mulige symptomer

The Mayo Clinic viser diaré som den vanligste problemet som er rapportert av personer som har avføring inneholder B. hominis. Andre symptomer på B. hominis infeksjon kan inkludere magekramper og oppblåsthet, anal kløe, tretthet, flatulens og kvalme. The Mayo Clinic råder pasienter til å søke medisinsk hjelp når disse problemene vare i tre eller flere dager.

Behandlinger

Både CDC og Mayo Clinic stress som folk som har asymptomatisk B. hominis infeksjoner ikke trenger behandling. Når legen fastslå at en pasients infeksjon krever behandling, vil pasienten vanligvis motta en resept for et antibiotikum. Antibiotika som har vist seg effektiv mot B. hominis inkluderer metronidazol (Flagyl) og sulfametoksazol-trimetoprim (Bactrim). Noen pasienter kan også ha nytte av å ta medisiner iodoquinol (Yodoxin), som dreper amøber og protozoas.

Prognose

The Mayo Clinic beskriver diaré hos mennesker hvis avføringen inneholder B. hominis som "selvbegrensende." Dette betyr at symptom vil vanligvis over i løpet av få dager selv uten behandling. CDC gjør imidlertid oppmerksom på at B. hominis infeksjoner kan vedvare i folk i årevis. Dersom parasitten gjør faktisk føre til helseproblemer, kan disse problemene oppstå når som helst i løpet av denne B. hominis lever inne i en persons kropp.

Forebygging

Til tross for spørsmål over hvordan B. hominis kommer inn i kroppen, og tilbyr CDC flere tips for hvordan folk kan forebygge infeksjoner. Ifølge byrået, bør folk vaske hendene med såpe og vann hver gang etter bruk av badet eller endre en baby bleie, drikker bare kokt eller flaskevann når du reiser i utviklingsland og vaske og skrelle rå grønnsaker og frukt før du spiser dem.

Kronisk prostate infeksjon

Prostata infeksjoner - betennelser i prostatakjertelen - kan være ganske vanlige hendelser i menn, særlig eldre. Kroniske prostata infeksjoner er upraktisk og ofte smertefulle, også. Prostata er ikke helt forstått, og heller ikke er alle årsaker til kroniske prostata infeksjoner. Men gjennom langsiktig antibiotikabehandling og prostatamassasje, din kronisk prostata infeksjon kan behandles.

The Prostate

Prostata er en liten, valnøtt-formet kjertel som er funnet i begynnelsen av den mannlige urinrøret. Som en del av reproduksjonssystemet, hjelpemidler det i å hjelpe mannen ejakulerer sæd for å befrukte den kvinnelige egg. Det er fortsatt mange ukjente fakta om funksjonen av prostatakjertelen, men dens viktigste funksjon er å frigjøre næringsstoffer for sperm under utløsning.

Kronisk prostate infeksjon

En prostata infeksjon (også kjent som prostatitt) er en betennelse i prostatakjertelen. Hvis prostata infeksjon varer i noen uker, er det referert til som en kronisk prostata infeksjon. Det er to typer av kronisk infeksjon prostata. Den første er kronisk bakteriell prostatitt, som er forårsaket av bakteriell infeksjon og inflammasjon i prostata. Den andre typen er kronisk ikke-bakteriell prostatitt (også kalt kronisk inflammatorisk smerte syndrom) og har alle symptomer på kronisk bakteriell prostatitt, men ingen bakterier er tilstede.

Symptomer

Kroniske prostata infeksjoner viser seg i symptomer relatert til urin. Dette er fordi prostatakjertelen er så nær til urinrøret. Du kan merke en økning i trang til å urinere, men lite eller ingen urin vil passere når du prøver. Du kan også oppleve smerter ved vannlatning eller ejaculating. I noen tilfeller kan du ikke engang være i stand til å ejakulere i det hele tatt. Ømme testikler og urethral utflod kan også være til stede i sjeldne tilfeller.

Diagnose

Når du har erkjent symptomer på en kronisk prostata infeksjon, bør du se helsepersonell for en riktig diagnose. Prostata infeksjoner kan diagnostiseres gjennom en digital endetarms eksamen. Etter fysisk undersøke prostata, kan han fortelle om det blir forstørret. Kronisk prostata infeksjon kan diagnostiseres gjennom en Meares-Stamey 3-glass test: tre ulike urinprøver samles til forskjellige tider, den siste etter en prostatamassasje. I noen tilfeller vil prøvene bli samlet inn like før og like etter en prostatamassasje.

Behandling

Mens kronisk prostata infeksjoner er ofte behandlet med de samme antibiotika som i standard prostata infeksjoner, resept ofte går for en mye lengre tid. Bactrim, Septra og Cipro er alle merker av antibiotika som er foreskrevet for kroniske prostata infeksjoner. Antibiotika er det beste løpet av behandling for bakteriell prostata infeksjoner, men ikke for nonbacterial prostata infeksjoner fordi det ikke er noen bakterier å drepe. Noen ganger er prostatisk massasje kombinert med antibiotikabehandling for å forbedre dens effektivitet. Prostata massasje er tenkt å bidra kanaler og kjertler å renne lettere og la antibiotika for å fungere bedre.

Antibiotika for Staph strep infeksjoner

Antibiotika for Staph strep infeksjoner


Staph og strep er vanlige navn for to typer bakterier som forårsaker ulike typer infeksjoner hos mennesker. Begge typer bakterier vanligvis bebo huden og nesegangene og av og til forårsake sykdom. Det er flere faktorer som bestemmer hvilke antibiotika å velge for å håndtere disse bakteriene.

Penicillin

Penicillin kan brukes for behandling av strep øreinfeksjoner og streptokokker. Noen huden strep infeksjoner kan behandles med penicillin, men i økende grad disse bakteriene har blitt resistente mot sin effekt. Penicillin virker ved å gripe inn i celleveggsyntese av følsomme bakterier.

Cefalosporiner

Cefalosporiner er relatert til penicillin, men er mindre utsatt for handlingen av enzymer som inaktiverer penicillin antibiotika. Det er fire generasjoner av cefalosporiner, med de to første utviser større aktivitet mot staph og strep. De brukes for hud-infeksjoner, så vel som lungebetennelse og meningitt forårsaket av strep. Cefalosporiner ikke fungerer godt mot MRSA.

Sulfa antibiotika

Bactrim er et sulfa antibiotika som brukes ved behandling av hudinfeksjoner som forårsakes av MRSA. Det kan fungere på noen strep infeksjoner, men motstand mot dette antibiotika har vokst i løpet av de strep bakterier. Sulfa antibiotika som Bactrim arbeid ved å forstyrre veksten av bakterier.

Vancomycin

Vancomycin er et bredspektret antibiotikum som brukes til å behandle alvorlige infeksjoner forårsaket av streptokokker og staph. Det fungerer ved å hemme produksjonen av materialer for bakterienes cellevegg, noe som gjør det mer gjennomtrengelig og ustabil. Vancomycin brukes til behandling av MRSA abscess og for komplisert lungebetennelse og hjernehinnebetennelse forårsaket av både strep og staph.

Makrolider

Makrolider er et alternativ for behandling av strep infeksjoner hos pasienter som er allergiske mot penicillin. Makrolider, som azitromycin, fungerer ved å forstyrre produksjonen av proteiner i bakteriell cytoplasma. Azithromycin er mest brukt i behandlingen av halsbetennelse.

Informasjon om Candidia Infeksjoner

Candida-infeksjoner er gjær (sopp) infeksjoner som kan påvirke din hud, kjønnsorganer, munn og svelg. I tillegg kan en systemisk candida infeksjon være alvorlige og krever umiddelbar behandling.

Årsak

Candida er en sopp som finnes i underlivet, munn og fordøyelseskanalen. Det er vanligvis holdt under kontroll av de "gode" bakterier som finnes i kroppen din. Antibiotika og et svekket immunsystem er to årsaker til en forandring i balansen mellom bakteriene og han sopp, som resulterer i en candida-infeksjon.

Symptomer

Symptomer på en vaginal gjær infeksjon inkluderer kløe, irritasjon og en tykk hvit utflod, ifølge eMedicinehealth. Candida-infeksjon i munnen kalles trøske (mest vanlig hos barn) og er vist med et hvitt belegg på innsiden av munnen som er smertefullt. Candida-infeksjoner på huden vises som røde, kløende flekker som også kan være smertefullt.

Diagnose

Legen din kan være i stand til å diagnostisere en Candida infeksjon bare ved eksamen. Men i tilfeller av systemiske infeksjoner, vil du legen må ta kulturer av blod-og urinprøver for å bekrefte diagnosen.

Behandling

The Food and Drug Administration viser at vaginal gjær infeksjoner kan behandles med over-the-counter medisiner som Monistat, Vagistat, femstat og Gyne-lotrimin. Thrush blir behandlet med et anti-sopp munnvask. Clotrimazole kremer og salver anvendes for overflate utslett. Systemiske infeksjoner kan kreve intravenøs antibiotika.

Forebygging

Yoghurt og probiotika (for eksempel Lactobacillus acidophilus) kan øke dine nivåer av "gode" bakterier. I tillegg, urte kosttilskudd som kan øke immunsystem eller hemmer soppinfeksjoner inkluderer goldenseal, laktoferrin, tea tree olje og hvitløk.

Betraktninger

Hvis du aldri har opplevd en gjær infeksjon, må du ikke forsøke å diagnostisere det selv. Se legen din for bekreftelse og en anbefaling for behandling. Konsultere legen din før du legger noen urte kosttilskudd til kosthold.

Mugg og gjær infeksjoner

Mugg og gjær infeksjoner


Mugg og gjær er fra samme familie av organismer kalt "sopp". Mugg og gjær infeksjoner kan påvirke folk i alle aldre. De fleste mugg og gjær infeksjoner forekommer på huden, ifølge KidsHealth.org, og manifestere seg med spotting eller misfarging. Mugg og gjær infeksjoner kan behandles med over-the-counter (OTC) narkotika eller reseptbelagte medisiner. Hvis du tror du har en mold eller gjær infeksjon, bør du snakke med legen din før behandling av tilstanden.

Symptomer

Mugg og gjær infeksjoner har felles symptomer som rødhet, kløende og brennende hud, og synlige utslett. Anvendt Ozone Systems sier at andre symptomer er depresjon, trøtthet, hodepine, muskelsmerter, øvre-luftveisproblemer, problemer med vannlating, irritabilitet og hukommelsestap. Hvis mugg eller gjær påvirker øvre luftveier, kan du utvikle en sopp bihulebetennelse.

Årsaker

Gjær infeksjoner er forårsaket av en overvekst av kroppens naturlige gjær på grunn av mangel av gunstige bakterier i kroppen. For eksempel, har en gravid kvinne en større sjanse for å utvikle en gjær infeksjon fordi hennes immunsystem blir overarbeidet. En person tar antibiotika har også en større sjanse for å utvikle en gjær infeksjon, fordi stoffet dreper nyttige bakterier som beskytter huden. Mold infeksjoner forårsakes vanligvis ved å puste inn skadelige muggsporer i luften.

Forebygging

Den mest effektive måten å hindre en gjær infeksjon er å opprettholde et sunt immunsystem med en godt balansert kosthold, sover åtte timer hver natt, og drikke rikelig med væske daglig. Holde hjemmet fri for synlig mugg og bruke en HEPA luftfilter vil bidra til å hindre luftbårne muggsporer fra å komme inn i atmosfæren i hjemmet ditt.

Behandling

Mold infeksjoner kan være mer alvorlig enn soppinfeksjon. En mold infeksjon behandling begynner med å fjerne all synlig mugg fra den infiserte hjem. Du bør ikke gå tilbake til ditt bosted før formen er fjernet. Behandle gjær infeksjoner med OTC medisiner, og ta en probiotiske supplement for å gjenopprette kroppens naturlige flora, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Både mugg og gjær trives i fuktige forhold. Unngå eksponering for høy luftfuktighet ved å holde et tørt hjem med en avfukter. Sopp også lever av sukker og karbohydrater. Du bør unngå høyt sukker matvarer, og spise gjær-fri mat som frukt og grønnsaker. Unngå brød, gjærede drikkevarer og andre svært bearbeidet mat.

Hvordan behandle hovne mandler

Mandlene er den første linjen i forsvaret i munnen. De gir en viss beskyttelse mot sykdom. Disse to eggformede lymfekjertler befinne seg på baksiden av halsen, en på hver side. Til tider mandlene rødme og bli hovne med infeksjon. Denne tilstanden kalles betennelse i mandlene. Det kan være en akutt sak eller kronisk. Årsaken er generelt en viral eller bakteriell infeksjon. Behandling av hovne mandler er vanligvis en enkel prosess.

Hvordan behandle hovne mandler

•  Planlegg en lege besøk for å finne årsaken til dine hovne mandler. Legen må kanskje ta en hals kultur i tillegg til visuelt å undersøke mandlene. Hvis hun bestemmer en bakteriell infeksjon er å klandre, vil hun sannsynligvis forskrive antibiotika. Hvis infeksjonen er viral, vil antibiotika ikke hjelper, og legen vil trolig bare foreskrive medisiner for å gjøre pasienten føler seg bedre.

Gurgle ofte med varmt saltvann. Dette vil berolige sår hals og gjør svelger noe lettere.

Ingest store mengder vann og andre væsker for å holde halsen fuktig og kroppen hydrert. Nipper varm te og buljonger er spesielt nyttig i lettelser smerten av hovne mandler.

hvile så mye som mulig mens lider av betennelse i mandlene. Søvn vil hjelpe deg å helbrede. Unngå anstrengende fysisk aktivitet.

Bo og sove i godt ventilerte rom. Også, gå utenfor med jevne mellomrom for å dra nytte av den friske luften. Prøv å holde seg borte fra støvete områder, som kan irritere halsen videre.

Spis en næringsrik diett mens mandlene er hovne. Du vil sannsynligvis ønske å holde fast med myke matvarer som supper, yoghurt, potetmos og pasta fordi de er lettere å svelge.

Invester i en kul-tåke luftfukter for å legge fuktighet til rommet ditt. Den ekstra fuktighet vil berolige sår hals.

døyve smertene med over-the-counter medisiner som paracetamol, naproxen natrium eller ibuprofen. Mens disse stoffene ikke vil kurere betennelse i mandlene, de vil hjelpe deg hvile bedre, slik at du kan gjenopprette raskere.

Avlegg et tilbakevendende besøk til din lege hvis halsen ikke blir bedre i en uke eller to. Legen må kanskje ta en nærmere titt på din hals, og kan foreskrive steroider hvis mandlene er alvorlig hovne.

Hint

  • Snakk ikke når du har betennelse i mandlene så halsen kan hvile.
  • Unngå krydret mat, svært sure drikker og alkohol mens utvinne fra betennelse i mandlene.
  • Ikke røyk mens du har hovne mandler.

Hvordan vet jeg om du har en candida gjær infeksjon

Hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon forårsaket av Candida, er det viktig å ha det verifisert av din gynekolog. En candida gjær infeksjon kan behandles hjemme med over disk medisiner, men andre forhold kan ha behov for legehjelp.

Hvordan vet jeg om du har en candida gjær infeksjon

•  Vurdere klø-faktor. Har du et brennende kløe som bare ikke vil slutte? Selv om kløe er et symptom på en gjær infeksjon, betyr det ikke nødvendigvis at du har en. Mange ting kan forårsake kløe i underlivet, inkludert en bakteriell infeksjon eller STD.

Se etter utslippet. En gjær infeksjon vil ofte føre til en cheesy utflod. Leter du ligner på en hvitaktig-gul ricotta ost, vil gjær infeksjon utslipp også ha en lukt av gjær. Utslipp med en fishy lukt kan være en bakteriell infeksjon og må behandles med antibiotika.

Merknad hvis du har hevelse eller rødhet i underlivet eller har smerter under sex; dette kan også være et tegn på en soppinfeksjon. Hevelse og rødhet kan også være forårsaket av andre faktorer så oppsøk lege.

Prøv en av de nye at-home gjær infeksjon tester for bekreftelse. Hvis du får en positiv test du kan være i stand til å trygt unne deg hjemme med en over disk middel. Hvis testen er negativ, bør du oppsøke lege så snart som mulig.