Digidexo.com

reversere hjertesvikt

Akutt kompensatorisk hjertesvikt Behandling

Når du lider av akutt dekompensert hjertesvikt, betyr det i hovedsak at vaskulær sykdom som forårsaker manglende evne til hjertet ditt til å pumpe tilstrekkelig med blod har plutselig forverret seg ofte til det punktet av respiratorisk distress. Ofte er referert til som bare ADHF, er problemet vanligvis et resultat av en muskulær svekkelse kombinert med utbruddet av en medisinsk tilstand eller tilstand. Ikke bare opplever du en brå eller drastisk reduksjon i blodstrømmen, men også transport av oksygen og andre næringsstoffer til dine indre organer.

Årsaker

I de fleste tilfeller av akutt dekompensert hjertesvikt, er hjertesvikt allerede er til stede og blir behandlet, men en annen tilstand kan be denne plutselige forverringen i ditt hjertets evne til å pumpe tilstrekkelig med blod gjennom kroppen din. Dette kan inkludere utbruddet av en annen tilstand, som lungebetennelse, bronkitt og anemi, eller den plutselige utviklingen av en arytmi eller bilyd. I noen situasjoner kan det dårlig styring av høyt blodtrykk føre ADHF. Selv et hjerteinfarkt eller hjertestans kan føre til hjertesvikt brått dekompensere.

Ekstra oksygen

Av alle behandlinger, er ekstra oksygen vanligvis den første modusen for omsorg. Dette er hovedsakelig på grunn av reduksjon i oksygen i hele kroppen som et resultat av den begrensede blodstrøm forbundet med hjertesvikt. Dette er imidlertid bare gitt når oksygennivået i blodet er ganske lav.

Medisiner

En annen vanlig behandling er bruk av reseptbelagte medikamenter. Den type medikamenter er vanligvis diktert av den underliggende årsaken til dekompensert hjertesvikt. Diuretika er ofte brukt, spesielt hvis "dekompensasjon" er knyttet til opphopning av væske, men legen din kan også foreskrive vasodilatorer, inotrope midler og andre hjerte-relaterte medisiner, hvis det er passende. Selv om denne typen medisiner er vanligvis brukes i tilfeller av høyt blodtrykk, avslapning som skjer i blodårene reduserer mengden av motstand i blodstrømmen. Siden motstanden har minsket, ditt hjerte ikke lenger trenger å pumpe så hardt som det har vært, mink muskuløs stress og senke blodtrykket.

Ultrafiltrering

For andre kan akutt dekompensert hjertesykdom nødvendigultrafiltrering, som i hovedsak er forvaltningen av væsker i kroppen gjennom den manuelle utvinning av væsker. I de fleste tilfeller blir et kateter som brukes til å fjerne den overskytende væske i systemet, i håp om å reversere hjertesvikt.

Kirurgi

Avhengig av årsaken til ADHF, kan et kirurgisk inngrep være nødvendig å fikse eller korrigere et brudd, oppstøt eller defekt som bidrar til utbruddet av tilstanden. Dette kan gjøres etter andre behandlinger har mislyktes i å gi resultater eller så snart pasienten har kommet til sykehus.

Nye behandlinger for hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet pumper en utilstrekkelig mengde av blod. Når det er fastslått at hjertesvikt har oppstått, er det viktig å ta skritt mot behandling. Det er mange nye behandlinger tilgjengelig og mange flere fortsetter å bli pusset regelmessig som medisinsk teknologi fortsetter å forbedre.

Diuretika

Diuretika er en type medisin som hjelper flush væske ut av en persons kropp (gjennom produksjon av urin). Når en pasient er i kongestiv hjertesvikt, er fluid oppsamling et problem som kan ytterligere øke blodtrykket og videre redusere hjertets evne til å pumpe effektivt. Tradisjonelt, bare sterke blodtrykk medisiner kan løse væskeretensjon problem hos pasienter. Nå, diuretika (som typisk har svært få bivirkninger) er en meget effektiv og enkel måte for å fjerne væske og kontrollere symptomene (så vel som å reversere effekter) av kongestiv hjertesvikt.

ACE-1 og ARB medisiner

ACE-1 og ARB medisiner er medisiner som hjelper minske stress på hjertet. Disse stoffene har nylig vist seg å være effektive med hjertesvikt pasienter og kliniske studier har vist at disse stoffene har betydelig redusert dødelighet og reinnleggelse priser. I utgangspunktet ACE-1 og ARB medikamenter reduserer angiotensin hormon i blodet, og dermed redusere trykk og belastning på hjertet. Disse stoffer er også nyttige for å fjerne overflødig væske fra kroppen.

Cardiac Rehabilitation

Tradisjonelt, hvis en person led alvorlig hjertesvikt, ble de plaget av symptomene på sykdommen for resten av sitt liv. De ble igjen følelsen ute av form, andpusten og sliten på en daglig basis. Nå, derimot, er hjerterehabiliteringsprogrammer beskjæring opp rundt om i landet for å hjelpe pasientene får hjertet sunt igjen. Disse programmene består av tett oppfølging og individuelt designede trening planer som er skreddersydd til en persons spesifikke hjerte problemer og mål. Disse programmene har vist (i mange tilfeller) å bidra til å få opp pulsen på et bedre effektiviteten og forbedre pasientens generelle livskvaliteten. Dessuten er disse programmene ofte dekket av helseforsikring.

Vekt og trykk

En ny og enkel måte å behandle hjertesvikt gjøres ved å sørge pasienter har to viktige verktøy tilgjengelig for dem: en skala og en blodtrykksmåler. Vekt er en betydelig risikofaktor når det gjelder pasienter i hjertesvikt fordi det kan indikere hvorvidt hjertet fungerer som den skal. Enhver mengde vektøkning eller tap som er mer enn tre pounds eller så i en to dagers periode kan tyde på et problem, og pasienten skal kontakte sin lege. Dette tallet indikerer vanligvis en væske buildup. Automatiske elektriske blodtrykksmålemansjetter distribueres også til pasienter for å bidra til å overvåke sitt blodtrykk hjemmefra som manuelle mansjetter kan være vanskelig å bruke, ofte resulterer i misreadings.

Jarvik 2000 Hjerte Pump

Denne pumpen er implantert inn i hjertets venstre hjertekammer. Det bidrar til å forbedre måten hjertet pumper hos personer med hjertesvikt. Det kan bli implantert gjennom et minimalt inngrep, og er en relativt liten enhet. Den har en veldig god suksessrate og tillater pasienter å gå hjem mye raskere enn med andre kirurgiske enheter. I en del tilfeller kan pasienter unngå en hjertetransplantasjon gang utstyrt med Jarvik 2000.

Alternativer for Hjertesvikt Behandling

Når hjertet ikke pumper en passende mengde av blod som er ansett å være hjertesvikt. Avhengig av alvorlighetsgraden av hjertesvikt, noen ganger handlinger kan tas for å rehabilitere hjertet og kanskje ikke få den tilbake til sin opprinnelige sunn selvtillit, men å forbedre sin generelle funksjon.

Vanndrivende medisiner

Medisiner som diuretika kan forebygge hjertesvikt fra forverring samt skjer igjen i fremtiden. Diuretika hjelpe skylle væske ut av kroppen som kan hjelpe hjertefunksjonen på et bedre tempo. De kan også brukes for å reversere effektene av kongestiv hjertefeil ved å fjerne oppsamlede opp fluidet rundt hjertet.

Rehabilitering

Ulike nivåer av hjerte rehabilitering er tilgjengelig for hjertesvikt pasienter. Avhengig av alvorlighetsgraden av feilen og tilstanden hjertet er i, kan ulike trening planer skal utvikles for å bidra til å få hjertet tilbake i form. Øvelsene kan være treg og enkelt i begynnelsen, men over tid hjertestans rehabilitering kan forbedre hvordan hjertet fungerer.

Kirurgi

Hjertesvikt kan oppstå på grunn av noen få forskjellige problemer i hjertet. Noen ganger operasjon er nødvendig for å reparere en blokkert arterie eller reparere en ventil. Stenter kan bli satt på plass, som bidrar til å holde en arterie åpen og sikker eller en spesiell pumpe (som Jarvik pumpe) kan brukes til å forbedre hvor hjertet pumper.

Fikse puls

Hjertesvikt kan oppstå på grunn av en arrythmia (uregelmessig hjerterytme). Et hjerte rytme problem som atrieflutter kan føre til skade på hjertet hvis den forblir ubehandlet. En rekke tiltak kan iverksettes for å løse et problem med rytmen som kardio (sjokkerende hjertet tilbake til en normal rytme) eller radiofrekvens kateterablasjon (en invasiv prosedyre som søker uregelmessig rytme og zaps den delen av heart-- drapet det unormale området).

ACE-1 og ARB medisiner

Disse to typer av medisiner brukes for å lindre stress på hjertet. ACE-1 og ARB medikamenter reduserer et hormon i blodet kalt angiotensin som i sin tur reduserer trykket hjertet er under.

Hjertesvikt Behandlinger

Hjertesvikt Behandlinger


Hjertesvikt er den siste fasen av en langsiktig alvorlig tilstand. Det er ikke så ille som navnet antyder. For å forstå hvordan å behandle tilstanden, må du vite hva det er og dens årsaker. Flere teknikker kan brukes til å behandle sykdommen. Med riktig behandling kan en person med hjertesvikt leve et produktivt liv.

Definisjon

Hjertesvikt resultater fra et problem i struktur eller funksjon av hjertet som begrenser dens evne til å levere nok oksygenrikt blod til alle eller noen av kroppens organer. Hjertesvikt har en tendens til å bli verre over tid, og generelt kan ikke reverseres. Imidlertid, i mange tilfeller, det kan behandles.

Årsaker

Hjertesvikt oftest stammer fra svekkelse av hjertemuskelen som resultatene fra et hjerteinfarkt eller en infeksjon. Høyt blodtrykk kan føre til hjertemuskelen å stivne. Slike relativt uvanlige sykdommer som kardiomyopati og myokarditt kan inflame hjertemuskelen. Hjertesvikt kan også oppstå som følge av sykdommer som forårsaker unormalt høye trenger oksygen i kroppen, som hypertyreose.

Symptomer

Tretthet en tendens til å være den første symptom. Avhengig av hvilken del av hjertet er berørt, andre tegn er hevelse i bena eller magen. Fluid kan også samle seg i lungene, som fører til kortpustethet, kronisk hoste, problemer med å sove mens du ligger nede og tap av appetitt.

Livsstilsendringer

Endringer i livsstil kan redusere symptomer på hjertesvikt. Lavere inntak av salt, som salt får kroppen til å beholde væske (legg merke til saltinnholdet i matvarer, spesielt behandlet de). Starte en aerobic treningsprogram, men under en lege omsorg. Stikker til en foreskrevet treningsprogram bidratt til å forbedre pasientenes livskvalitet og overlevelse, ifølge en studie rapportert i 4 oktober 2005, utgaven av Clinical Practice and Epidemiology in Mental Health

Medisiner

Medikamenter som reduserer høyt blodtrykk kan bidra til å avlaste hjertesvikt. Stoffet digoksin, noe som fører til mer kraftfulle sammentrekninger i hjertet, har lenge vært brukt til å behandle tilstanden. Diuretika lindre overflødig væske bygge opp forbundet med hjertesvikt. Konsultere legen din om hva medikamentkombinasjoner fungerer best, og spør om bivirkninger.

Kirurgi

Avhengig av årsaken og omfanget av skadene hjerte og pasientens generelle helse, kan kirurgi være det eneste alternativet. Hvis hjerteklaffene er syk eller deformert, kan de repareres eller erstattes. I beste fall vil en slik operasjon stanse progresjonen av kongestiv hjertesvikt. Hvis arteriene er blokkert, kan kirurger utføre angioplastikk eller, i alvorlige tilfeller, hjertebypassoperasjoner. Hvis hjertet er skadet utover reparasjon, kan en hjertetransplantasjon være det eneste alternativet.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forebygge hjertesvikt er å unngå aktiviteter som forårsaker det: Slutte å røyke, se på saltinntaket, begrense alkoholforbruket, trening og kosthold for å holde trim. Overvekt legger overflødig belastning på hjertet.

Hjertesvikt Behandling Retningslinjer

Hjertesvikt er en tilstand som skyldes en svekket hjertemuskel. Når hjertet blir svak, kan den ikke lenger pumpe en tilstrekkelig mengde blod til andre organer. Hjertesvikt kan være forårsaket av fedme, høyt blodtrykk, en unormal hjerteklaff, en fødsel defekt, arytmier og mer. Mange ganger, trenger du ikke engang at du har en tilstand som kan føre til hjertesvikt. Selv om denne sykdommen er kronisk og utvikler seg over tid, kan symptomene komme plutselig. The American Heart Association anslår 5,7 millioner amerikanere lever med hjertesvikt.

Medisinering

Ifølge Mayo Clinic, kan symptomene på hjertesvikt behandles med medisiner. Det er ikke uvanlig for noen å ta en kombinasjon av medisiner for å behandle en kronisk hjertesykdom. Angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere bedre blodgjennomstrømningen og kontrollere høyt blodtrykk. Angiotensin II-reseptorblokkere fungerer som oppføringer, men med forskjellig side påvirker. Digoksin styrker hjertemuskelsammentrekninger. Betablokkere lavere blodtrykk. Diuretika hindre kroppen fra å holde væsker. Aldosteronantagonister bedre hjertefunksjon.

Livsstilsendringer

I tillegg til medisiner, leger anbefaler en rekke endringer i livsstil som kan reversere noen forhold som høyt blodtrykk, diabetes og fedme. The Cleveland Clinic anbefaler å trene for å styrke det kardiovaskulære systemet, forbedre sirkulasjonen og redusere risikoen for å forverre en eksisterende hjertesykdom. Helse journal, "Archives of Internal Medicine," rapporterte at kvinner som begrenset salt i kosten hadde en lavere forekomst av hjertesvikt sammenlignet med kvinner som ikke begrenser salt i kostholdet. Andre anbefalte livsstilsendringer inkluderer håndtere stress, slutte å røyke, spise mer frukt og grønnsaker og behandling for depresjon.

Kirurgi / Enheter

For de med alvorlig medfødt hjertesykdom som har prøvd medisiner og endringer i livsstil med lite eller ingen suksess, kan leger anbefale operasjon. En pasient kan ha en angioplastikk for arterier som blir trange eller blokkerte med plakk. Legen vil sette inn et rør med en ballong på enden av den inn i den tette arterien. Blåse opp ballongen, er det å håpe, vil utvide arterien, flytte plakett til blodårene, og fjerne blokkeringen. Hvis denne operasjonen ikke er vellykket, er neste trinn å ha koronar bypass kirurgi. Ved hjelp av en vene fra en annen del av kroppen, vil kirurgen opprette en ny passasje for blodet å strømme inn. Det er ikke uvanlig for noen å trenge mer enn én bypass. Hjerteklaffkirurgi utføres når en person har hjerteklaffsykdommer eller en ventil ikke åpnes eller lukkes skikkelig.

Hjertesvikt Alternativ Behandling

Hjertesvikt er hjertets manglende evne til å pumpe nok blod gjennom kroppen. Dette kan føre til at blodet til å sikkerhetskopiere i visse deler av kroppen, noe som resulterer i hevelse, pustebesvær og andre problemer. I tillegg kan organer ikke fungere skikkelig hvis de ikke får tilstrekkelige mengder blod. Denne tilstanden utvikler seg vanligvis over tid og det kan ikke reverseres helt. Med riktig behandling kan det være vellykket. Det finnes mange alternative behandlinger som kan være nyttig, men er best brukt i forbindelse med standard behandling. Alltid fortelle legen din om eventuelle kosttilskudd som brukes.

Nutritional Supplements

Magnesium er viktig for å opprettholde normal hjerterytme. Det er også viktig å supplere dette mineralet fordi ofte foreskrevet diuretika kan føre til at kroppen mister for mye magnesium. Sørg for å snakke med legen din før du supplere med dette mineralet og ta som anvist.

En studie publisert i en 1997 utgave av Progressive Cardiovascular Disease funnet at inntak av karnitin kosttilskudd kan forbedre arbeidskapasiteten hos personer med hjertesvikt. Trening er viktig for å opprettholde hjerte helse. Ta 500 mm to ganger om dagen.

Studier av effektene av koenzym Q10 er blitt blandet. Studier som illustrerer positiv nytte, for eksempel én publisert i 2000-utgaven av Annals of Internal Medicine, viser at dette tillegget reduserer ødem (hevelse) i bena, bedre pust ved å minske væske bygge opp i lungene og kan hjelpe folk øke arbeidskapasiteten . Ta 100 til 200 mm daglig. Snakk med legen din om deres mening om dette tillegget før du tar det.

Hvis øvelsen er mulig, ta 5 g kreatin fosfat på tom mage hver dag. Det øker utholdenhet av hjerte og skjelettsystemet. Kreatin kan også lindre at "brenne" som mange opplever etter anstrengelse.

Vitamin B1 (tiamin) er viktig for hjertesykdommer og mange mennesker med denne tilstanden kan være mangelfull i dette vitamin på grunn av ting som dårlig absorpsjon av næringsstoffer og tar diuretika. Ha en lege måle nivåer for å se om tilskudd er nødvendig.

Ved svelling er et problem, inneholder aminosyren arginin stoffer som reduserer den. Ta som anvist på etiketten.

Herbal behandlinger

Hawthorn er en av de mest omfattende studert urter for kongestiv hjertesvikt. Det er mange studier som viser nytte, for eksempel én publisert i en 2003 utgave av American Journal of Medicine, samt en studie publisert i en 1994 utgave av Phytomedicine. Disse studiene konkluderte med at denne urten forbedrer blodstrømmen til hjertet, reduserer symptomene og øker evnen til å utøve. Ta 250 mm tre ganger daglig.

En studie publisert i en 2001 utgave av Cardiovascular Drug omtale fant at berberine er effektiv for å strekke blodårene. Studien fant at folk som tok tilskudd i 8 uker opplevde forbedret hjertefunksjon og økt sin treningstid. Ta 300-500 mm tre ganger om dagen.

Aconitum hjelper hjertet øke produksjonen av blodstrøm og lindrer hevelse og kortpustethet. Rådfør deg med en kunnskapsrik helsepersonell om bruk av denne urten. Arjuna er en effektiv smertestillende og hjelper hjertet bygge opp lagre av energi. Ta 500 mm hver 8. time. Kudzu forbedrer blodsirkulasjonen i nærheten av hjertemuskelen. Ta 10 mm tre ganger daglig.

Hjertesvikt Fakta

Hjertesvikt, mange ganger referert til som kongestiv hjertesvikt, er en sykdom hvor hjertet mister evnen til å pumpe blod gjennom kroppen. Forhold som høyt blodtrykk og lever en usunn livsstil kan føre til svekkelse av hjerte, øker risikoen for hjertesvikt. Selv om virkningene ikke kan reverseres, kan medikamenter og en endring av livsstilen behandle sykdommen.

Fakta

Hjertesvikt er en livstruende kronisk sykdom. Sykdommen er mer vanlig blant eldre voksne, og sannsynligheten for å utvikle sykdommen øker hvis du er overvektig, misbruk av alkohol, kokain eller har diabetes. Begrepet "congestive" refererer til loven av blodet backing opp i lunger, lever, mage og andre ekstremiteter i hele kroppen.

Årsaker og virkninger

Ulike forhold bidrar til hjertesvikt inkludert høyt blodtrykk, høye kolesterolverdier og koronarsykdom. Hjertesvikt kan også oppstå på grunn av kardiomyopati, medfødt hjertesykdom, lunge-sykdom og hjerte tumor. Over tid vil disse betingelsene svekke hjertet og den mister evnen til effektivt å pumpe blod.

Hjertesvikt kan påvirke den venstre side, høyre side eller på begge sider av hjertet. Den venstre-sidig hjertesvikt er den mest vanlige og påvirker lungene. Høyresidig hjertesvikt fører til hevelse i ben og føtter.

Som et resultat av hjertesvikt, organer i kroppen ikke er i stand til å motta tilstrekkelig oksygen. Mangel på oksygen til organer skader dem og får dem til å ikke fungere skikkelig.

Symptomer

Kronisk hjertesvikt er preget av tegn og symptomer som vedvarer over tid. De fleste pasienter med hjertesvikt rapporten følelsen svakhet, tretthet og kortpustethet. En rask, uregelmessig hjerterytme følger tretthet og tap av evne til å utøve og øve mye energi.

En vedvarende hoste ledsaget med slim hvit eller rosa farge er et annet tegn på hjertesykdom. Sykdommen er også preget av hevelse i bena, ankler og føtter og plutselig vektøkning på grunn av væskeansamlinger.

Akutt hjertesvikt er preget av en plutselig endring i hjertets evne til å fungere skikkelig. I akutt hjertesvikt, pasienter rapporterer de samme tegn og symptomer på kronisk hjertesvikt, men med mer intensitet og over kortere tid. Plutselige brystsmerter følger akutt hjertesvikt i tillegg til plutselige væske bygge opp og vannretensjon og en uregelmessig hjerterytme med hjertebank.

Medisinsk behandling

Tegn på hjertesvikt kan forbedres med behandling som vil bidra til å styrke hjertet. Til tider, vil leger bidra til å kurere en underliggende hjerteproblem, for eksempel en uregelmessig hjerterytme, som vil bidra til å redusere sjansen for hjertesvikt.

Ulike medisiner er tilgjengelige for å lette symptomer på hjertesvikt. Etter en konsultasjon, leger vil foreskrive medisiner som vil styrke hjertets kontraksjoner, utvide blodårene til å senke blodtrykket og diuretika å redusere væskeansamlinger i kroppen.

Noen ganger vil legen din anbefale kirurgi for å løse problemer som fører til hjertesvikt. Slike operasjoner inkluderer koronar bypass kirurgi, installere en pacemaker og hjertet pumper.

Å leve en sunnere livsstil

Leve et sunnere livsstil vil redusere symptomene på hjertesvikt og hindre at sykdommen forverres over tid. Noen få endringer i livsstil vil være fordelaktig hvis du lider av hjertesvikt.

Leger oppfordrer hjertesviktpasienter å begrense inntak av natrium. Sodium økning vannretensjon og årsaker hevelse og kortpustethet. Anbefalt inntak av natrium er 2000 mg daglig.

Hvis du er overvektig, er det nødvendig å gå ned i vekt for å unngå at forverring av hjertesvikt. En friskere diett vil hjelpe til med vekttap og det er viktig å begrense fett og kolesterol.

Moderat trening er anbefalt for pasienter som lider av sykdommen. Komme på en vanlig trening rutine vil lette noe av stress på hjertet. I tillegg til trening, ta de nødvendige skritt for å begrense stress og øke mengden av resten du får hver dag.

Definer Hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt (CHF) er en livstruende tilstand, hvor hjertet ikke er i stand til å pumpe tilstrekkelig blod til resten av kroppen. Sviktende hjerte fortsetter å arbeide, men ikke så effektivt som det burde. Mange forhold som fører til hjertesvikt kan ikke reverseres, men hjertesvikt kan ofte behandles med medisiner og endringer i livsstil.

Fakta

Hjertesvikt refererer til blod backing opp i organer som lever, lunger, mage og nedre ekstremiteter forårsaker lunger. Denne tilstanden vanligvis utvikler seg etter andre helseproblemer har skadet eller svekket ditt hjerte. Noen eksempler på helseproblemer som kan føre til hjertesvikt er høyt blodtrykk, koronarsykdom, myokarditt og andre hjertesykdommer. Det kan også være utløst av diabetes, søvnapné, virus, nyre forhold og alkoholbruk.

Symptomer

Hjertesvikt kan være enten kronisk eller akutt. Kronisk hjertesvikt er en langsiktig tilstand som utvikler seg gradvis. Symptomer er tretthet, svakhet, vedvarende hoste og kortpustethet. Du kan oppleve vektøkning fra væskeretensjon, noe som fører til hevelse i magen, føtter, ben eller ankler. Derimot, hvis hjertesvikt er akutt, det kommer plutselig. Væske buildup, kortpustethet og hjertebank kan alle utvikle seg uten advarsel. Dette er en nødssituasjon.

Diagnose

Som en del av den årlige fysiske, lytter legen rutinemessig til lungene for tegn på overbelastning. Han kan være i stand til å høre unormale hjertelyder som tyder på hjertesvikt. Tester for hjertesvikt inkluderer blodprøver, røntgen, EKG eller ekkokardiografi. Legen kan også bestille en stresstest, en MR eller en koronar kateterisering.

Behandling

Behandling av CHF avhenger av den nøyaktige årsak. Leger vanligvis behandle hjertesvikt med en kombinasjon av medisiner. Noen medisiner som har vist seg nyttig for denne tilstanden er ACE-hemmere, betablokkere, digitalis og diuretika. I noen tilfeller kan legen anbefale kirurgi for å behandle den underliggende problem, for eksempel en skadet hjerteklaff. Livsstilsendringer kan lindre symptomer og bremse utviklingen av CHF. Eksempler på endringer i livsstil er å redusere saltinntaket, og hever føtter og ben hvis de er hovne, og unngå røyking.

Betraktninger

Hjertesvikt resulterer i mangel på oksygen til organene, noe som reduserer deres evne til å fungere skikkelig. Denne tilstanden blir mer vanlig som du blir eldre. Du har høyere risiko for å utvikle hjertesvikt hvis du røyker, er overvektig, har diabetes eller misbruker alkohol eller andre stoffer. Det er viktig å holde blodtrykket under kontroll. Ikke røyk, trening, opprettholde en sunn vekt, og spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker.

Høyre Vs. Venstre Hjertesvikt

Hjertet er litt større enn fist og stadig pumper blod inn i sirkulasjonssystemet. Kjernen er laget av to kammer på venstre side og to kamre på høyre side. Forkamrene er atriene. Hjertekamrene er kalt ventriklene. Når en person har hjertesvikt, kan hjertet ikke holde tritt med den vanlige arbeidsmengden. Hjertesvikt er en progressiv og kronisk tilstand som kan oppstå enten på venstre eller høyre side.

Hjertesvikt

Når hjertet ikke lenger kan holde tritt med sine plikter, prøver den å kompensere. Det kan pumpe raskere å øke hjertets utgang. Kamrene kan forstørrelse som hjertet strekker seg for å pumpe mer blod. I tillegg kan hjertet øke muskelmasse. Dette skjer når entreprenør celler i hjertet bli større. I første omgang vil hjertet opprettholde sterk pumpekraft. Men disse er midlertidige tiltak som til slutt vil mislykkes. Når det skjer, kan en person oppleve pusteproblemer og tretthet.

Venstre side

Når hjertet beveger oksygenrikt blod fra lungene til venstre atrium, blod inntektene til hjertets venstre hjertekammer. Den venstre ventrikkel så må pumpe blodet til resten av kroppen. Siden det venstre hjertekammer er større enn de andre kamre, er det ansvarlige for majoriteten av hjertets pumpekraft. Derfor, når en person har forlatt-sidig hjertesvikt, har den delen av hjertet til å virke dobbelt så hardt til å pumpe et normalt om blod.

LV Failure

Det finnes to typer av hjertesvikt som oppstår på venstre side av hjertet. Med diastolisk svikt, venstre hjertekammer ikke lenger har evnen til å slappe av. Slik at muskelen kan bli stiv. Så når en person hviler, hjertet kan ikke riktig fylles med blod mellom hvert hjerteslag. Systolisk svikt er hjertet pumpe med nok kraft.

Høyre side

Den høyre side av hjertet pumper av "brukt" blod eller blod som startet ut fra den venstre siden, tilbake til hjertet. Med andre ord, reiser den nye blod til blodårene, og deretter gjennom det høyre atrium før den går inn i den høyre ventrikkel. Deretter ventrikkelen pumper "resirkulert" blod fra hjertet og inn i lungene. Når i lungene, blir blodet etterfylles med oksygen.

RV Failure

Hjertesvikt i den høyre side av hjertet er et resultat av svikt i venstre side. Når den venstre ventrikkel svikter, plasserer det større trykk på høyre side. Med trykket av økt fluid, reverserer blodet inn i lungene. Dette presset vil skade hjertets høyre side. Etter hjertets høyre side mister pumpekraft, påvirker en person vil føle på andre områder. For eksempel, kan blodet reise tilbake til venene og føre til hevelse i ankler og ben.

Farmakologisk behandling av hjertesvikt

Det er store matriser av medikamenter som kan benyttes ved behandling av hjertesvikt. Hver klasse av medikamenter utfører en annen funksjon for hjertesvikt pasienten. Noen av disse medisiner har uønskede bivirkninger og andre som er rettet mot en bestemt populasjon. Din lege eller kardiolog vil hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen om hva medisiner kan være den beste for deg.

Diuretika

Diuretika som Lasix blir ofte brukt til å redusere mengden av væske som holdes tilbake av noen hjertesviktpasienter. For mye væskeretensjon kan føre til hevelse i ben og føtter, samt føre til vanskeligheter med å puste. Dessverre, den viktigste bivirkning av denne gruppen av medisiner fører til at personen til å ofte besøker på badet for å urinere.

Angiotensinkonverterende enzymer (ACE-hemmere)

Ifølge Mayo Clinic, angiotensinkonverterende enzymer eller ACE-hemmere hjelper folk lever lenger og føle seg bedre. ACE-hemmere er kjent som vasodilatorer som dilate eller utvide blodårene til å senke blodtrykket og forbedre blodsirkulasjonen. De bidrar også til å redusere salt-og vannretensjon ved å blokkere de hormoner som bidrar til dette problemet. Disse medikamentene er Vasotec og Capoten. Imidlertid har de en negativ bivirkning, forårsaker en kronisk hoste hos enkelte mennesker.

Angiotensin Recptor blokkere (ARB)

Angiotensin reseptorblokkere (ARBs) blir ofte brukt med folk som ikke kan tolerere bivirkninger av ACE-hemmere. ARB er en gruppe stoffer som inkluderer Cozaar og Diovan. Ifølge Mayo Clinic, ARB har mange av fordelene med ACE-hemmere, men de er ikke årsak til nådeløs hoste som ACE-hemmere gjør. Disse medikamentene blir brukt til å kontrollere lavt blodtrykk, ved å forårsake musklene til kontrakt og begrense blodstrøm. Denne lavere blodtrykk gjør det lettere for hjertet å pumpe mer effektivt uten å overarbeide den.

Aldosteronantagonister

Ifølge Mayo Clinic, er aldosteronantagonister kjent som kaliumsparende diuretika og inkluderer Aldactone og Inspra. De er rapportert å ha gunstige effekter som kan reversere arrdannelse i hjertet og hjelper hjertet til å fungere bedre. De hjelper også bor mennesker med alvorlige tilfeller av hjertesvikt lengre, fyldigere, bor.

BilDil

BilDil er en relativt ny medisin som har vist en svært lovende med behandling av hjertesvikt i den svarte befolkningen. Det er den første medisinen i sitt slag til å bli undersøkt og godkjent for en bestemt rase eller etnisk gruppe. Ifølge Mayo Clinic, er BilDil består av to separate legemidler (hydralazin og isosorbiddinitrat). Disse medikamentene utvide seg og slappe av blodårene slik at blodet å sirkulere mer fritt i hele kroppen.

Normale verdier på hjertesvikt blodprøveresultater

Hjertesykdom er den ledende drept av amerikanerne. Ifølge Center for Disease Control and Prevention, hjertesykdom utgjorde i overkant av 27 prosent av alle dødsfall i USA i 2005 Leger leverer håp i møte med dette problemet gjennom utvikling av en test som kan gi et bedre bilde av hjertesvikt risiko. De har satt standarder for hva som regnes som "normalt" i testresultatene.

Test

Legene utfører en enkel blod uavgjort på pasienten som mener hun kan være i fare for hjertesvikt. Lab teknikere deretter identifisere hvor mye B-type natriuretisk peptid (BNP) er tilstede i blodet. BNP er en neurohormone produsert av hjertet. Det blir bare produsert når hjertet er stresset, er så høye nivåer av BNP i blod betraktet som en dårlig tegn. Lave nivåer av BNP i blod betyr at hjertet arbeider godt og at risiko for hjertesvikt er lav.

Test Viktig

BNP test kan ikke forutsi med 100 prosent nøyaktighet at en person kommer til å utvikle hjertesvikt. Med godt kosthold og mosjon, kan noen hjerteproblemer reverseres (eller i det minste forhindret fra forverring). Høye tall i testresultatene slik avdekke bare hvem som er på økt dødelighetsrisiko, og er ikke en prediktor for om døden er absolutt eminente. Det er viktig for å forstå hva behandlingsregimet en person har til å gjennomgå for å få hjertet til å fungere normalt.

Normale nivåer

Generelt, lave nivåer av BNP indikerer et sunt hjerte; risiko for dødelighet øker når BNP stiger. The Mayo Clinic rapporterte i 2009 at leger ikke anser deg å være i fare for hjertesvikt hvis BNP blodprøveresultater er 100 pikogram per milliliter (pg / ml) eller mindre. Resultater mellom 100 og 300 pg / ml avsløre mulig hjertesvikt, og resultatene av 300 pg / ml eller mer be en hjertesvikt diagnose.

Tilleggstester

Den BNP blodprøve bør ikke brukes som eneste vurdering av risiko for hjertesvikt. Det bør kombineres med andre tester som måler hjertefunksjon. Det C-reaktive protein test, for eksempel, kan bidra bekrefte en diagnose av hjertesvikt, fordi den måler mengden av inflammatorisk reaksjon som oppstår i kroppen. Betennelse er knyttet til fettavleiringer arterier. Andre tester som kan benyttes i forbindelse med BNP test omfatter fibrinogen, homosysteine, kolesterol og lipoprotein A-tester.

De neste trinnene

Hvis du har forhøyet BNP nivåer, kan legen din hjelpe deg med å utvikle en behandlingsplan som kan omfatte endringer i kostholdet, treningen og / eller medisiner. Hvis BNP nivåer viser ditt hjerte svikter, så du kan trenge kosttilskudd endringer, medisiner eller i verste fall, en hjertetransplantasjon. Du Legen vil foreskrive behandling basert på hvor alvorlig kompromittert er hjertet ditt. Uansett hva resultatene viser, kan du bli bedt om ikke å misbruke alkohol eller narkotika, da disse plasser unødvendig stress på hjertet.

Symptomer og behandling av kronisk hjertesvikt

Kronisk hjertesvikt er en tilstand der en persons hjerte ikke pumpe nok blod til å dekke kroppens behov. Tilstanden kan ikke reverseres, men kan ofte behandles med gode resultater, i henhold til de Mayo Clinic.

Årsaker

Hjerteinfarkt eller koronarsykdom kan føre til kronisk hjertesvikt. Defekte hjerteklaffer, høyt blodtrykk eller skade på hjertemuskelen kan også være årsaker.

Symptomer

Tretthet, uregelmessig hjerterytme og kortpustethet er vanlige symptomer på kronisk hjertesvikt. Andre symptomer inkluderer hevelse i bena, vedvarende hoste, plutselig vektøkning, kvalme og hjerteinfarkt.

Diagnose

Blodprøver og røntgenundersøkelse kan påvise tilstedeværelse av kronisk hjertesvikt. Elektrokardiogram eller echocardiograms kan anvendes i diagnosen, så vel.

Medisinering

Angiotensin-konvertering enzym (ACE)-hemmere eller A-II-reseptorblokkere kan være foreskrevet for å utvide blodårene. Diuretika og betablokkere er ofte gitt til hjertesviktpasienter, ifølge Mayo Clinic.

Kirurgi

Kirurgi er ofte utført for å behandle problemet som forårsakes av hjertesvikt, for eksempel et defekt hjerteklaff. I et slikt tilfelle, kan hjerteventilen skiftes ut. En koronar bypass kan også bli utført for å behandle trange arterier.

Risikofaktorer for hjertesvikt fra High Output

Risikofaktorer for hjertesvikt fra High Output


Enhver tilstand som fører til at hjertet til overarbeid kan bli en alvorlig risikofaktor for hjertesvikt.

Working hjertet

Når kroppen ikke har nok blod og oksygen til å møte sine kardiovaskulære behov, for eksempel under hard trening, kan det utløse kroppen for å pumpe mer blod og oksygen. Ofte, som hjertet øker pumping, blir kravet oppfylt og mangel på oksygen er løst. Når hjertet er ute av stand til å pumpe tilstrekkelig blod for å forsyne etterspørsel, men fortsatt øker mengden av blod er det å pumpe, kan den begynne å arbeide for hardt. Hvis over-arbeidet fortsetter, kan det hende at hjertemuskelen vokser for sterkt, utvikle en inkonsekvent hjerterytme eller hjerteklaffene som styrer mengden blod som strømmer inn og ut kan svikte. Konsekvensen av hjertet arbeider kontinuerlig for hardt ofte hjertesvikt.

Underliggende tilstander

Enhver tilstand som fører til utilstrekkelig blodstrøm kan utløse hjerte å pumpe mer blod og med mye mer forsøk på å kompensere for behovet. Alvorlig anemi vil senke konsentrasjonen av oksygen i blodet, noe som skaper et behov for mer blodstrømmen for å levere den riktige mengde oksygen. Hypertyreose kan øke nivåene av thyreoideahormoner og øke hastigheten på stoffskiftet, noe som skaper økt blodgjennomstrømning. En tilstand som kalles arteriovenøse fistler oppstår når en arterie og en vene ikke er koblet riktig og forhindre en tilstrekkelig mengde blod strømmer gjennom. Beriberi, en mangel på vitamin B1, er ikke vanlig i utviklede land, men forekommer i tilfeller av kronisk alkoholisme eller dårlig kosthold. Til tross for den årsak har fotsopp blitt observert gjentatte ganger for å gi en høy mengde blod som pumpes fra hjertet. Mangelen på blodstrøm og overdreven pumping av hjertet som resultatene kan til slutt sette noen i fare for hjertesvikt fra høy arbeidsbelastning.

Tegn og symptomer

En lege kan teste for kort, høy, smellende lyd over lårarterien, mens lettere observerbare tegn på å utvikle hjertesykdom er brystsmerter, pustevansker, tap av følelse eller en kulde i bena eller armene på grunn av trange blodårer.

Terapi

For å minske risikoen som følger med høy effekt, bør de underliggende årsakene tas opp. Hvis blodårene blir smalere, kan innsnevring reverseres ved endringer i kostholdet eller stenter kan plasseres for å utvide fartøyene. Hvis anemi er til stede, kan spise mer jernrike kilder til mat handle for å reversere tilstanden, mens fartøy kan være kirurgisk omdirigert til rette effektene av arteriovenøse fistler ..

Forebygging

Risikoen for hjertesvikt kan virke overveldende og kompleks, men med innsats og legehjelp, kan kardiovaskulær helse ofte forbedres og hjertesykdommer kan forebygges.

Legemidler som kan reversere effektene av MS

Legemidler som kan reversere effektene av MS


Det er rundt 400.000 amerikanere som har Multippel Sklerose eller MS, ifølge National Multiple Sclerosis Society. To hundre flere mennesker blir diagnostisert hver uke med MS. Det finnes ingen kur, men det er et nytt legemiddel som kan muligens reversere effekten av MS.

Multippel sklerose

Multippel sklerose er en sykdom i nervesystemet som angriper hjernen og ryggmargen, ifølge Medline Plus. Du har en beskyttende kappe rundt ryggmargen, og MS ødelegger denne beskyttende barriere.

Symptomer

Multippel sklerose forstyrrer kommunikasjonen mellom hjernen og kroppen, ifølge Mayo Clinic. Hva slags symptomer du har vil avhenge av hvor mye skade, og de spesielle nerver som blir berørt. Synsproblemer, muskelsvakhet, koordinasjon og balanse problemer, og tenkning og hukommelsesproblemer er vanlige symptomer på MS, ifølge Medline Plus.

Behandling med medisiner

Medisiner er ett behandlingsalternativ. Prednison er for behandling av betennelse som kan oppstå under tilbakefall. Betaseron er av en gruppe stoffer som reduserer hastigheten som MS utvikler seg, ifølge Mayo Clinic. Copaxone er kjent for å arbeide ved å blokkere kroppens angrep på ryggraden sin beskyttende kappe, ifølge Mayo Clinic. Tysabri er utviklet for å fungere ved å bremse ned bevegelsen av skadelige celler fra blodet og inn i hjernen og ryggmargen. Disse medikamentene ikke reversere MS, de bare behandle noen av de ødeleggende symptomer, ifølge Nervous System Diseases.com.

Ny behandling Drug

Alemtuzumab er en etablert medikament for behandling av leukemi. Forskere ved Cambridge begynte å undersøke det som et legemiddel for å behandle MS, ifølge The Independent i London, England. Alemtuzamab har også vist potensial til å stanse eller reversere de ødeleggende effektene av MS, ifølge CNN. Det har blitt rapportert at MS-pasienter hadde færre angrep, og bidro til å gjenopprette funksjoner som gikk tapt, ifølge CNN.

Videre studier

Selv om forsøkene er forbundet med dette stoffet er lovende, er mer studier og forskning er nødvendig før den kan bli godkjent for behandling av MS i henhold til CNN.

Hvordan reversere symptomer på KOLS

Forskning viser at blant de millioner av røykere i USA i dag, så mange som halvparten vil utvikle helseproblemer relatert til røyking, herunder KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom). Mange tidligere røykere kan allerede ha lungeskade som kan føre til KOLS. Mens tilstanden utvikler seg langsomt, symptomene forverres over tid, spesielt hvis den ikke behandles. Røyking er den viktigste årsaken til kols; Imidlertid, kan eksponering for passiv røyking og andre forurensninger i miljøet for store eller små sykdommen så vel. KOLS er en alvorlig sykdom. Symptomer må behandles tidlig for å stanse utviklingen av sykdommen.

Hvordan reversere symptomer på KOLS

•  Slutte å røyke. Ikke la andre å røyke i ditt hjem. Unngå passiv røyking så mye som mulig. Holde seg borte fra offentlige steder som ikke er røykfritt.

Følg behandlingsplanen konsekvent. Ta medisiner som foreskrevet av legen din. Behandlingen kan kontrollere symptomer og redusere risikoen for komplikasjoner. Legen kan foreskrive anvendelse av en bronkodilator i form av en inhalator, til steroider redusere betennelse i luftveiene og antibiotika for å redusere risikoen for bronkitt og lungebetennelse. Du kan kreve ekstra oksygen et par timer hver dag eller mens du sover. I sjeldne tilfeller kan kirurgi være anbefalt.

Spis et sunt kosthold som inneholder rikelig med protein. Protein arbeider for å reparere skadede celler. Hvis du ikke får nok kalsium i kosten, ta kalsiumtilskudd, spesielt hvis legen din er forskrivning steroider som en del av behandlingsplanen. Begrense koffein forbruk, men drikk rikelig med væske for å holde slim som samler seg i luftveiene dine tynn.

Få nok søvn. Kvaliteten på søvn er like viktig som hvor mye søvn du får. Snakk med legen din om bruk av en CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) enhet. CPAP-behandling øker lufttrykket til de øvre luftveiene, hindrer det fra å bli blokkert, som en person sover.

Limit strenge aktiviteter. Det betyr ikke at du bør helt unngå trening. Selv om folk som lider av kols ikke kan være i stand til å løpe maraton løp, har regelmessig mosjon sine fordeler. Snakk med legen din om å utvikle en øvelse plan for å forbedre din styrke og utholdenhet. Lav effekt, aerobic trening hjelper også å få mer oksygen til blodet og hjernen.

Bli med på en lungerehabiliteringsprogram. Din behandling plan kan omfatte arbeider med en luftveiene terapeut, kostholdsekspert og fysioterapeut, som alle vil hjelpe deg å forbedre din livskvalitet.

Hint

  • Symptomer på KOLS kan inkludere halsbrann, hoste i morgen, pustevansker eller kortpustethet ved anstrengelse, brystsmerter, vekttap og søvnløshet.
  • Mange ganger KOLS er ikke diagnostisert før tilstanden blir alvorlig, og da er det lite håp for å reversere sykdommen. KOLS er en livstruende tilstand, som hvis den ikke behandles kan det føre til tidlig død. Ikke ta over-the-counter søvn hjelpemidler, som de kan gjøre puste verre hos personer med KOLS. Langvarig bruk av steroid medisiner kan føre til osteoporose og bein tap.

Hjertesvikt Øvelse Retningslinjer

Vedta en vanlig regime av trening etter et anfall av hjertesvikt kan bidra til å holde deg ut av legevakten i fremtiden, slik at du kan maksimere din livskvalitet uten frykt for en annen hjerte hendelsen.

Hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt er en tilstand hvorved hjertet er ute av stand til å tilveiebringe tilstrekkelige mengder av blod til resten av kroppen. Hjertesykdom vanligvis ikke skje over natten - forkjøpsrett advarsler på hjertesvikt inkluderer pasienter med hypertensjon eller koronarsykdom. Symptomer på hjertesvikt inkluderer kronisk hoste, konsentrasjonsvansker, generell tretthet og uregelmessig puls.

Hjertesvikt og trening

Ifølge en artikkel publisert i april 2001-utgaven av American Family Lege, selv om trenings pleide å bli unrecommended for lider av hjertesvikt, har den anbefalingen endret seg gjennom årene. Hvis du har hatt en mild til moderat tilfelle av hjertesvikt, vedta en vanlig øvelse plan kan være akkurat hva legen bestilt.

Øvelse Anbefalinger

Ifølge American Family Lege artikkelen, bør du bestrebe seg på å vedta en gradvis og progressiv regime av trening for å gjøre deg i stand til å returnere kroppen til topp fysisk tilstand. Oppnå dette ved å starte lys - tar en 15 til 20 minutters gange minst tre ganger i uken er et godt mål for nybegynnere. Som din utholdenhet øker, forsøk på å øke den planlagte treningen til minst 30 minutter med moderat intens aktivitet (rask gange eller lett jogging) utføres fem dager per uke.

Fordeler

Vedta en øvelse plan er direkte knyttet til færre fremtidige besøk til sykehuset sammen med en økt livskvalitet, ifølge American Family Lege artikkelen. Regelmessig trening kan også bidra til å holde midjen slank, noe som reduserer risikoen for å utvikle andre kritiske sykdommer som kreft og diabetes. Alt i alt, 30 minutter om dagen er en liten investering for å ivareta din fremtidige helse.

Betraktninger

Før vedta en øvelse plan, ta kontakt med legen din for å få grønt lys for å fortsette. Hold ham underrettet om eventuelle endringer i din trening regime, inkludert endringer i varighet eller intensitet. Han kan sannsynligvis gi deg råd om den sikreste løpet av handlingen mens styring deg bort fra nivåer av opplæringen som kroppen din er for tiden uforberedt. Husk også at i tillegg til vanlig trening, bør du adoptere et hjerte-sunt kosthold - lite mettet fett og rik på hele korn, frukt og grønnsaker.

Ernæring mål i Hjertesvikt

Ernæring spiller en viktig rolle når det gjelder å utvinne fra hjertesvikt. Når hjertesvikt oppstår, reduserer hjertemuskelen mengden blod som pumpes til kroppen din. I sin tur, holder kroppen din på å salt og vann, hjertet slår raskere og forstørrer. Fluid vil begynne å bygge opp, og du vil begynne å føle seg svak og andpusten. Opprettholde en sunn ernæring ved å ha et sunt kosthold kan hjelpe til med å håndtere hjertesvikt.

Natrium og Thiamin

Et høyt natrium nivå øker nivået av væskeretensjon og hever blodtrykket, noe som øker risikoen for å ha komplikasjoner med hjertesvikt. Du kan redusere nivåene av natrium ved å unngå lunchmeat, frosne middager og hermetisert supper, som alle er høy i natrium. En mangel på tiamin kan bidra til retensjon av natrium. Ved å ta kosttilskudd eller spiser thiamin rik mat, som fisk, fjærfe, peanøtter, erter, bønner og helkorn, kan du hjelpe kroppen din med å opprettholde passende natrium nivåer.

Magnesium

Magnesium er viktig for helsen til benet, vev og organer i menneskekroppen. Magnesium opprettholder et sunt hjerterytmen, og støtter immunsystemet. Hvis du lider av hjertesvikt, kan det hende du har lave nivåer av magnesium. Kongestiv hjertesvikt reduserer nivået av magnesium i blodet ved å tappe mineral. Mange pasienter som er på diuretika eller blodtrykket medisiner også lider av magnesiummangel. Du kan øke dine nivåer av magnesium ved å spise sjømat, nøtter, havregryn, soyabønner, og har lite fett meieriprodukter.

Kalium

Kalium er et annet næringsstoff som kan senkes ved medikamenter og redusert på grunn av kongestiv hjertesvikt. Når kalium nivåene er lave, kan blodtrykket stige og legger stress til hjertefunksjon. Forbruker matvarer som har kalium, for eksempel frukt og grønnsaker, bønner og fisk kan bidra til å redusere belastningen på hjertet.

Hensynet

Selv om ernæringsmessige mål er viktig for hjertesvikt pasienter, bør du inkludere daglig mosjon inn i din nye diett for å opprettholde hjerte helse. Moderat trening gjør hjertet sterkere og kan redusere stress, forbedre sirkulasjonen, senke blodtrykket og fremme sunn vekttap. En lege vil trolig bestille en hjertestresstest for å finne ut hvordan ditt hjerte responderer på trenings å riktig bestemme hvilken aktivitet er sunt for deg.

Advarsel

Du bør snakke med legen din hvis du har en vektøkning på tre eller flere pounds eller lider av hevelse i hender, føtter eller ankler.

Hjertesvikt symptomer hos barn

Barn kan bli født med eller utvikle hjerteproblemer som forårsaker hjerteproblemer. Kardial dysfunksjon kan forårsake mild til alvorlige symptomer, avhengig av typen av hjerte tilstand og alvorligheten av tilstanden. Hjerte bekymringer kan i utgangspunktet diskutert med en barnelege som så kan ta utgående henvisninger til spesialister etter behov.

Effekter

Hjertesvikt hos barn kan føre til ulike effekter som brystsmerter, øvre magesmerter, hjertebank, tretthet, besvimelse og bilyder.

Typer

Typer av hjertesvikt hos barn inkluderer perikarditt, medfødt hjertefeil, mitralklaffprolaps og hjertesvikt.

Misdiagnoses

Symptomer på hjerte hjerte dysfunksjon kan etterligne andre forhold som sure oppstøt, brystskader, costochondritis (brusk betennelse) og angst. En lege kan finne ut om symptomer til stede virkelig er relatert til hjerteproblemer.

Behandling

Noen hjerteproblemer kan behandles med medisiner som vil forbedre hjertefunksjon og redusere symptomer. Imidlertid kan alvorlige hjertesykdommer krever invasiv kirurgi og selv transplantasjoner.

Advarsel

Ta alltid kontakt med lege hvis alvorlige brystsmerter er ledsaget av pustevansker, feber, rask puls og svette.

Hvordan ta Rødkløver å reversere en tubal ligation

Hvis du har hatt en tubal ligation for å hindre graviditet, kan det komme en tid når du ønsker å reversere prosessen og får et barn til. Før du går den kirurgiske rute å reversere sterilisering, kan du prøve naturlige alternativer først. Selv om inngrepet ble gjort for mange år siden, er det fortsatt mulig å bli gravid etter å ha dine tuber bundet, og noen kvinner har rapportert suksess etter bruk av rødkløver. Selv om ikke en sikker vinner, det er verdt et forsøk, og mye billigere enn kirurgi eller in vitro-fertilisering.

Hvordan ta Rødkløver å reversere en tubal ligation

Det er mulig å bli gravid etter en tubal ligation

Aid kroppens naturlige helbredelsesprosessen. Enten rørene har blitt klippet, bundet, bundet, brent eller skåret, kroppen er alltid prøver å helbrede seg selv og kan noen ganger utvikle en traktat som vil tillate sperm og egg til å komme sammen. Målet ditt bør være å redusere arrdannelse og betennelse, samtidig som det øker blodsirkulasjonen til å reparere og åpne egglederne.

Alkalize og øke fruktbarheten. Rødkløver inneholder næringsstoffer som er verdifull for din fruktbarhet som for eksempel vitamin C, kalsium, niacin, magnesium, krom, og tiamin. Det er også sies å være en rik kilde til isoflavins. Disse er vannløselige kjemikalier som, når det tas internt, fungerer som østrogen. Siden rødkløver hjelper alkaliniserende hele kroppen, hjelper det i å skape en sperm-vennlig miljø. I boken, kloke kvinne Herbal for fertil år, kaller forfatteren Susan S. Weed rød kløver blomster "den mest nyttig urt for å etablere fruktbarhet."

redusere så mye stress i livet ditt som mulig. Stress har vist seg å føre til at egglederne til krampe, og skaper enda mer av en blokkering enn du allerede arbeider med. Siden rødkløver har en høy kalsium og magnesium innhold, kan det hjelpe med å redusere stress ved å fremme avslapning.

Forbedre sirkulasjon med dype vev massasje. Dette bidrar også til å bryte opp eventuelle egglederen blokkeringer. Det er en trygg prosess siden du kan gjøre massasje selv, å plassere så mye eller så lite press på kroppen din som du føler deg komfortabel med. Deep tissue massasje kan forbedre sirkulasjonen til egglederne og eggstokkene, slik at de gode egenskapene av rødkløver å hjelpe din fruktbarhet innsats.

Ta rødkløver som en kapsel eller en te. For te, bratte 1-2 teskjeer av de tørkede blomster i åtte gram av varmt vann i en halv time, og drikke 2 eller 3 kopper daglig. Ta 40-150 milligram per dag når den er i kapselform.

Bruk din egen dømmekraft i hvor lenge du skal ta rødkløver. Det er ingen rask og vanskelig regel her. Du kan bestemme deg for å prøve rødkløver for et par måneder eller et år før du prøver alternative metoder og konsultere en fruktbarhet spesialist.

Hint

  • Det finnes ingen fullstendig "reversering" av tubeligatur uten kirurgi. Rødkløver er bare et middel for å fremme fruktbarhet.
  • En link til en fruktbarhet forum etter tubal ligation er gitt nedenfor. Forumet gir mye informasjon og et sted å samhandle med andre kvinner som prøver å bli gravid etter å ha sine tuber bundet.
  • Etter en tubal ligation, kan du ikke være i stand til å unnfange naturlig.
  • Kontakt legen din dersom du blir gravid for å utelukke graviditet utenfor livmoren da dette er vanlig hos kvinner som har hatt en tubal ligation.

Vekttap og hjertesvikt

Hjertesvikt er sterkt indisert som et symptom på fedme og vektøkning. Hjertesvikt, også kalt kongestiv hjertesvikt, kan enten være sluttresultatet av en kronisk sykdom eller resultatet av gjentatt belastning på hjertet. Fedme er en stor påkjenning på hjertet, som fører til høyt systolisk blodtrykk, eller hypertensjon, og forskjellige andre sykdommer. En av de beste måtene å redusere hypertensjon og risikoen for hjertesykdom og svikt er ved å redusere vekten.

Symptomer på hjertesvikt

Symptomer på hjertesvikt utvikle enten fra backup av væsker inn i lungene og vev eller fra manglende evne av hjertet for å levere oksygen til organer i kroppen. Noen pasienter opplever kortpustethet, ikke bare etter anstrengelse, men også mens du ligger nede. Kortpustethet eller åndenød, kan oppleves både i våken tilstand og mens du sover. Tungpustethet eller hoste går sammen med dyspné og oppleves av noen pasienter.

På noen ganger, pasienter opplever lungeødem, eller væskeansamling i lungene. Lungeødem fører til at pasienten hoste opp rosa skum. Vektøkning og væskeretensjon, inkludert hevelse i ekstremiteter, er vanlig. Noen pasienter indikerte at de hadde en lessening av appetitt eller følt full etter små måltider. En unormal hjerterytme kan også være et tegn på hjertesvikt.

Fedme

Hypertensjon forårsaker 75 prosent av alle hjertesvikt tilfeller. Hypertensjon er preget av å ha høyt blodtrykk, en tilstand som gir stor belastning på hjertemuskelen. Hypertensjon streker hjertemuskelen, og skaper spenning som reduserer dens evne til å trekke seg sammen og slappe av.

En av de viktigste risikofaktorer for hypertensjon er fedme. Fedme fører til et overskudd av insulin i systemet, noe som øker blodtrykket. Også, adipose, eller fettceller, slipper stoffer som er handlet på av nyrene, igjen heve systolisk blodtrykk og resulterer i hypertensjon. Selv hypertensjon kan kontrolleres med medisiner, en av de beste måter å kontrollere det er gjennom vekttap.

Å miste vekt for hjertet

En vanlig misforståelse er at bare de som er ekstremt overvektige kjøre risikoen for hjertesykdom. Faktisk, presenterer hvert punkt ovenfor en sunn body mass index (BMI) høyere risiko for hjertesykdom, og i forlengelsen, hjertesvikt. En studie av nasjonale hjerte Lung and Blood Association fant at menn har en 5 prosent økt risiko for koronar sykdom med hver ekstra punkt i deres BMI, mens kvinner har en 7 prosent økt risiko (Caremark, 2009).

Folk over en sunn BMI er i faresonen, ikke bare for hypertensjon, men også fra overforbruk av hjertemuskelen. Større organer krever mer blod, noe som fører til at hjertet til å pumpe mer. Redusere din BMI og miste vekt ikke bare reduserer risikoen for høyt blodtrykk og hjertesvikt, men reduserer også belastningen på hjertemuskelen.

Kosttilskudd endringer

Å miste vekt er ikke den eneste kosttilskudd endring noen hjertesviktpasienter må gjøre; natrium er også en del av den diett som må overvåkes nøye. Svakere pumping av hjertet ber nyrene å beholde væske og salt, som kan føre til ødem. Mange pasienter er begrenset til 1500 mg natrium i døgnet. Kutte ut natrium fra kosten din går hånd i hånd med vekttap, siden mange høyt kolesterol og høy-fett matvarer inneholder også store mengder av natrium. Unngå bearbeidet mat som er høy i fett, kolesterol og natrium; stedet spise ferske råvarer, magert kjøtt og masse kostfiber.

Trening

Trening er en viktig komponent i enhver vekttap rutine for å hindre hjertesvikt. En komponent av aerobic trening sammen med lys styrketrening bedrer blodgjennomstrømningen og trimmer fett. Stillesittende livsstil er en av de viktigste årsakene til fedme, så når du starter et hjerte-sunn vekt-tap rutine, er det viktig å kombinere det med trening. Pasienter som allerede har lidd av hjertefeil er ikke alltid godkjent for utøvelse av sine leger, men i noen tilfeller gjør nytte av en lett rutine. Ikke bare utøve trim fett og forbedre kondisjon i ditt hjerte, det reduserer også stressnivå, en annen bidragsyter til hjertesvikt.