Digidexo.com

hepatitt b blusse opp igjen

Kan en Flu Virus være sovende & blusse opp igjen?

Influensavirus, vanligvis kjent som "influensa", har evnen til å ligge latent i en persons kropp under varme måneder og blusse opp til en full-fledged infeksjon under kalde vintermånedene.

Grunnleggende

Forskning av National Institute of Human Development har vist at influensavirus kan ha en sterk lag med belegg rundt dem som er berørt av kroppens tilstand på bestemte tider av året.

Sommer

Influensavirus kan angi en persons kropp til enhver tid av året. I de varme sommermånedene belegget vil smelte før det påvirker et individ.

Vinter

Belegget på influensa viruspartikler vokser seg sterkere i vintermånedene, noe som gjør det vanskeligere for kroppen å bekjempe. Hvis en person blir smittet i løpet av sommeren, og viruset har ikke blitt utsatt for før vinteren ruller rundt, kan dette føre til at det å vokse til en full-fledged infeksjon til tross for en lang periode av dvalen.

Overføring

Forskning utført av National Institute of Human Development har vist at influensaviruset er lettere overføres i løpet av sommermånedene enn vintermånedene.

Betraktninger

Selv om viruset er svakere i sommermånedene på grunn av fuktighet i luften, er det mulig for en person å bli infisert, og viser ingen symptomer for en lang tidsperiode. Dette er en viktig periode av dvalen. Viruset kan da vokse sterkt i løpet av vinteren og føre en person til å bli syk som luften blir kaldere.

Multippel sklerose blusse opp Symptomer

Relapsing / remitting multippel sklerose er preget av nevrologiske symptomer som kommer og går (tilbakefall / ansvarsområde). Fakkel-ups (også kjent som eksaserbasjoner) kan være mild eller alvorlig, og varierer sterkt fra hendelsen til hendelsen, og fra person til person.

Identifikasjon

Fakkel-ups kan inneholde et nytt symptom eller forverring av en eksisterende symptom, men må vare i minst 24 timer for å bli betraktet som en sann forverring. De fleste flare-ups vare noen dager eller uker, men kan vare i flere måneder.

Forebygging / løsning

Når nye eller forverrede symptomer er lagt merke til, er resten den beste måten å hindre ytterligere forverring av symptomer. Kommer til et kjøligere sted kan også gi lindring. Alvorlige eksaserbasjoner behandles med steroider.

Misforståelse

Noen mennesker forsøke å kompensere for arm eller ben svakhet ved å utøve den berørte lem. Dette er ineffektivt fordi problemet er med nerve, ikke med muskelen.

Typer

Eksempler på vanlige blusse opp symptomer inkluderer: synsproblemer, tretthet eller svakhet, muskelstivhet, dårlig balanse, prikking eller nummenhet og tarm eller blære problemer.

Effekter

Fakkel-ups kan bety sykdomsprogresjon som flere områder av nervesystemet er berørt. Nye symptomer kan somle i en mild eller alvorlig form og virkning funksjon.

Expert Insight

The National Multiple Sclerosis Society anbefaler sterkt begynner behandling så snart en diagnose er gjort, som ofte etter første oppblussing av symptomer. Starter sykdomsmodifiserende legemidler tidlig kan bremse utviklingen av sykdommen og muligens forhindre fremtidige fakkel-ups og uførhet.

Lupus blusse opp Symptomer

I USA er det anslagsvis 300.000 mennesker med lupus. Worldwide, klatrer tallet til 3 millioner. Lupus er en autoimmun lidelse der immunforsvaret angriper kroppens organer. Vanskelig å diagnostisere og uhelbredelig, har lupus symptomer som kan komme på sakte eller raskt. De kan være mild eller alvorlig. Personer med lupus oppleve periodiske bluss-ups når symptomene forverres, etterfulgt av lange perioder med å være symptomfri. Pasienter kan gå i mange år uten å ha en blusse opp.

Symptomer

Det er mange lupus blusse opp symptomer, som varierer fra person til person. Vanligvis omfatter de følgende:
Fatigue
Fever
Leddsmerter, stivhet og hevelse
Muskelsmerter
Malar, eller en sommerfugl-formet utslett i ansiktet over kinnene og neseryggen
Hudlesjoner som kan vises eller blir verre når de utsettes for solen
Sår i munnen
Reynaud fenomen - Fingre og tær blir kalde og blir hvite eller blå
Alopecia - Hårtap
Vektøkning eller tap
Tørre øyne
Brystsmerter
Kortpustethet
Lett blåmerker
Depresjon
Angst
Hukommelsestap
Uordnede tenkning

Typer

De tre hovedtyper av lupus er systemisk, discoid og legemiddelutløst. Med systemisk lupus, blir to eller flere organer angripes av immunsystemet, noe som resulterer i noen, mange eller alle av symptomene. Når immunsystemet angriper huden selv (discoid lupus), vanlige symptomer er utslett, lysfølsomhet, og mer sjelden, ansikts lesjoner. Drug-induced lupus er en reaksjon på visse medisiner og vanligvis forsvinner når medisinen er stoppet.

Årsaker

Forskning har ikke kunnet fastslå nøyaktig hva som forårsaker lupus. Det antas at en kombinasjon av arvelige og miljømessige faktorer spiller inn. Ifølge Johns Hopkins leddgikt Center, kan folk arve en predisposisjon for lupus, og miljømessige utløsere kan forårsake fakkel-ups; men ikke alle som arver predisposisjon opplever lupus. Bare om lag 2% av barn født av mødre med lupus få sykdommen. Foruten genetikk, kan andre bidragsytere være stress, medikamenter, ultrafiolett lys, hormoner og infeksjon.

Diagnose

Lupus er en komplisert sykdom som kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene er lik andre autoimmune sykdommer slik som reumatoid artritt, multippel sklerose og skleroderma. Testing kan være ufullstendig, og ifølge FAQs.org, de mest pålitelige tester som er feil 20% til 30% av tiden. Leger vanligvis stole på observasjon av symptomer og blodprøver som bestemmer antistoff, immunceller, og røde og hvite blodlegemer nivåer for å stille en diagnose.

Behandling

Behandling planer varierer, avhengig av hvor alvorlig saken er og symptomene opplevd. Mildere tilfeller med utslett og mild til moderat smerte kan behandles med ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin og ibuprofen. Når symptomene er mer alvorlig, kan steroider være nødvendig å redusere betennelse og hevelse. Immunsuppressive midler, som forårsaker immunsystemet til å rampe ned eller slås helt av, kan bli brukt til å behandle de mest alvorlige symptomer.

Forebygging

Pasienter kan gå lange strekninger av gangen opplever bare de mildeste symptomene eller blir helt symptomfrie. Opprettholde en lav-stress livsstil av å spise sunt med regelmessig mosjon, nok hvile, og minimal eksponering for solen kan holde de verste symptomene i sjakk. Medisiner kan hjelpe administrere sykdommen langsiktig ved å redusere betennelse, et stort problem med lupus, og kvartals besøk til en lege anbefales.

Fibromyalgi blusse opp Årsaker

Hva er Fibromyalgi?

Fibromyalgi er en kronisk tilstand som oppstår oftere hos kvinner enn hos menn. Pasienter med fibromyalgi lider av kroniske smerter, vanligvis i ledd, sener og leddbånd, men det er ofte ledsaget av en generalisert "sliten følelse", mangel på energi og ømme punkter der selv den minste berøring forårsaker smerte. Legene sier at noen tilfeller av fibromyalgi begynne etter en fysisk eller følelsesmessige traumer, men ikke alle av dem gjør.

Hva utløser Fibromyalgi?

Legene hevder at emosjonelle eller fysiske triggere kan føre til en oppblussing i fibromyalgi symptomer. En fakkel, en forkortelse for blusse opp, vanligvis er ledsaget av konstant smerte og apati. Pasienter som lider av en Fibromyalgi blusse ofte kan ikke sitte, stå eller ligge komfortabelt i lengre tid.

Bluss ups kan utløses av sterke følelser, inkludert depresjon, sinne eller stress. Fibromyalgi fakler kan også utløses av fysiske problemer som spenner fra for mye trening til begynnelsen av en sykdom. Kaldt, fuktig vær eller ekstrem varme, noe som plasserer stress på kroppen, kan også fungere som triggere for en blusse opp.

Hvordan unngå refleks ups?

Hindre en oppblussing av fibromyalgi er den beste form for behandling, men ikke så fort gjort. Leger anbefaler at pasienter forblir som ellers frisk som mulig, å ta forholdsregler mot sesongens forkjølelse og influensa. Pasienter bør også begrense sin fysiske aktivitet. Trening er anbefalt, men gjør for mye, spesielt anstrengende trening som kan føre til et bluss. Leger anbefaler også stemningsstabiliserende aktiviteter som yoga og anti-depressiva for å hjelpe avverge følelsesmessig utløst flares.

Hva er årsaken til gikt å blusse opp?

Å ha plutselige anfall av intens smerte og hevelse i leddene om natten kan bety en oppblussing av urinsyregikt. Selv om gikt ikke kan kureres, er det en treatable tilstand som du kan klare seg med medisiner og egenomsorg. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsakene til gikt fakkel-ups omfatte visse livsstilsfaktorer og helsemessige forhold som påvirker leddene.

Alkohol

Regelmessig drikking av alkohol eller en binge av to eller flere drinker for en mann eller mer enn én for en kvinne kan føre til gikt å blusse opp.

Diet

En diett er høy i rødt kjøtt, hele fete meieriprodukter og enkle karbohydrater, kan forårsake gikt kan blusse opp, spesielt hvis kostholdet er også lav i frukt og grønnsaker.

Dehydrering

Urinsyregikt kan blusse opp som et resultat av å bli dehydrert under intens fysisk aktivitet, ekstreme værforhold eller bare glemme å drikke nok vann.

Vekttap

Hvis du gå ned i vekt for fort som følge av en sykdom, slanking eller trening, kan gikt blusse opp på grunn av en økning i urinsyre i blodet.

Fasting

Fasting for religiøse formål, medisinsk testing eller som en form for vekttap kan føre til oppblussing av urinsyregikt.

Medisiner

Urinsyregikt kan blusse opp etter å ha tatt en ny smertestillende eller medisiner for å kontrollere høyt blodtrykk eller kolesterol.

Lunge sykdommer

Gikt fakkel-ups kan være forårsaket av sykdommer i blodårene dine som åreforkalkning, høyt kolesterol og høyt blodtrykk.

Slik unngår du at en blusse opp av Crohns

Crohns sykdom, en inflammatorisk tarmsykdom som forårsaker diaré, magekramper, rektal blødning, og sår, kan være en frustrerende tilstand å leve med. Symptomene kan variere fra ubetydelig til ødeleggende, og alvorlighetsgraden av sykdommen kan variere fra mild til livstruende, med mulige komplikasjoner av abscesser, underernæring, og osteoporose. Ingen er sikker på årsaken, men forskere mistenker at det er koblet til unormal autoimmun reaksjon, med genetikk og muligens miljø spiller en rolle. Siden Crohns er en kronisk sykdom, kan perioder av remisjon bli fulgt av et tilbakefall og tilbakeføring av symptomer. Den gode nyheten er at det er mange ting du kan gjøre for å administrere Crohns sykdom og hindre fakkel-ups

Slik unngår du at en blusse opp av Crohns

•  Begynn å holde en journal, innspilling matvarer og situasjoner som i dag forverre din Crohns, og - etter beste minnet ditt - ting som utløste fakkel-ups eller symptomer i det siste. Også ta opp noe som gjør at du føler deg bedre. Periodisk det å se mulige mønstre og identifisere dine "røde flagg"; unektelig irritanter du må unngå, samt en liste over ting som er nyttig.

Fortsett å ta medisinen er foreskrevet av legen din, selv om du føler du har forbedret. Hold et godt tilbud på hånden, og holde seg på toppen av påfyll for å unngå mangler en dose. Spill disse legemidlene og deres doser i dagboken din også.

Begrens inntaket av meieriprodukter og fett. Den høye laktoseinnhold i meieriprodukter gjør dem vanskelig å fordøye; hvis du spiser melkeprodukter, bruker et kommersielt produkt som inneholder enzymer som skal hjelpe med laktoseintoleranse. Siden fet mat forverre diaré, unngå smør, margarin, fløte og stekt mat.

styre klar av kjente tarm irritanter: alkohol, krydret mat, koffein - enten fra brus, kaffe eller sjokolade - og "gassy" matvarer som bønner, blomkål og brokkoli. Spør legen din om alternativer til NSAID smertestillende midler som ibuprofen, en beryktet irriterende. Forvise nikotin og sigarettrøyk - enten din egen eller en sidestrøm - fra livet ditt. Ifølge leger ved Mayo Clinic, bli en nonsmoker er den viktigste tingen du kan gjøre for å forbedre Crohns sykdom (se referanse 1).

Peel, deretter damp, bake, eller lapskaus frisk frukt og grønnsaker for å sikre at du får nok lett fordøyelig fiber - svært viktig fordi flare-ups er ofte innledes med et anfall av forstoppelse. (Bananer, som allerede er en ideell konsistens, trenger ikke bli kokt.) Bypass sitrusfrukter - appelsiner, sitroner, grapefrukt - i favør av bakte epler, fersken eller pærer.

Reduser stress på en sunn måte med yoga, biofeedback, meditasjon, hypnose, eller puste og avspenningsøvelser og CDer. Eller gå en tur. Mild trening reduserer ikke bare stress, men kan bidra til å forebygge osteoporose, økt risiko for Crohns pasienter.

Ved å redusere stress, gjøre noen enkle kosttilskudd justeringer, og registrere fremgang, vil du bli tatt viktige skritt for å hindre en blusse opp.

Hint

  • Bli med i en Crohns sykdom støttegruppe for oppmuntring og råd.
  • Før du legger ut på en urte-eller supplerende vitamin regime, sjekk med legen din.

Hva er årsaken til psoriasis til å blusse opp?

Hva er årsaken til psoriasis til å blusse opp?


Ifølge National Psoriasis Foundation, 125 millioner mennesker verden over lider av psoriasis. Amerikanerne utgjør 7,5 millioner av disse lider. Psoriasis er en hudsykdom som lider er plaget med skjellete, flassing utslett. I de fleste tilfeller, psoriasis kan holdes under kontroll. Men det er noen faktorer som kan forårsake psoriasis til å blusse opp.

Narkotika

Noen medisiner som litium, anti-inflammatorisk resepter, og selv over-the-counter smertestillende midler kan føre til en oppblussing av psoriasis. Selv NSAIDs, ofte foreskrevet for å bekjempe psoriasis-relaterte leddgikt, kan føre til at eksterne aspektet av huden lidelse å forverres.

Infeksjon

Visse virusinfeksjoner kan også forårsake en blusse opp med psoriasis. De to viktigste infeksjoner som er direkte relatert til hud uorden er hiv og strep hals. Med strep hals, vil bruken av et antibiotikum mot begynnelsen av infeksjonen dramatisk redusere utbrudd av psoriasis.

Klima

En klimaendringer kan også føre til en oppblussing av psoriasis. Dette gjelder spesielt når du flytter til et tørt klima med lite luftfuktighet. Imidlertid kan noen mennesker finner tid tilbrakt i solen gunstig for deres psoriasis. Dette er så lenge de forblir i en forholdsvis fuktig klima.

Injury

Skade på huden, enten det er et kutt eller brennes, kan føre til et alvorlig utbrudd av psoriasis. Dette kalles Koebner fenomen, som vanligvis bare opplevd i ett av fire lider av hud uorden.

Stress

Stress er fortsatt under vurdering med hensyn til om det bidrar til utbrudd av psoriasis. Men hvis du legger merke til et mønster av fakkel-ups hver gang du føler deg stresset, så stress er mest sannsynlig bidra til utbruddet.

Hvordan kan jeg spise for å få vekt og bygge opp igjen muskler?

Hvordan kan jeg spise for å få vekt og bygge opp igjen muskler?


Mens folk flest har problemer med å miste vekt, er det noen få utvalgte som har problemer med å sette på vekt og bygge muskler. En rask metabolisme, karakterisert ved at kroppen brenner kalorier og fett på en rask hastighet, bidrar til å forsinke vektøkning hos enkelte mennesker. Men hvis du er seriøs om å få vekt og muskler, finnes det måter å hjelpe din innsats. Å spise massevis av junk food etter hvert kan øke vekten selv i de langsomme gainers. Men heller enn å ofre helsen til dårlige valg, vurdere sunne alternativer til vektøkning.

Hvordan kan jeg spise for å få vekt og bygge opp igjen muskler?

•  Spis tre tunge måltider om dagen. Hoppe over måltider eller strekke ut tiden mellom måltidene kan hindre vektøkning innsats. Spis oftere å ta i ekstra kalorier og øke vekten din. Omfatter kjøtt, pasta, ris og brød i dine valg.

spise ekstra kalorier. Sammen med økende antall ganger du spiser på en dag, upping dine daglige kalorier ved 500 kan teoretisk hjelpe deg å få minst ett pund hver uke (3500 kalorier tilsvarer £ 1). Legg ost, saus og andre dressinger til mat for å hjelpe legge kalorier, og snack i løpet av dagen på sunne valg som nøtter, rå grønnsaker og frukt.

Øk protein forbruk. Protein bidrar til å øke cellevekst og øker muskeltonus. Spis rikelig med kjøtt, egg og meieriprodukter for å ta i ekstra protein.

Legg høyere kalori drikker. Vann er et godt valg for generelle helse. Men hvis du prøver å få vekt, velger drikkevarer med en kalori teller for eksempel fruktjuice, sunne smoothies, te og melk. Drikke hele dagen å fylle opp og øke daglige kalorier.

Begynn å løfte vekter for å bygge ryggmuskler. Muskeltonus vil avta når du slutter styrketrening. Bruk resistente band eller hånd vekter for å øke tone i armene dine. Dra nytte av vekt maskiner å tone og definere musklene i hele kroppen din, og trene underkroppen med trening som pilates, løping, svømming og sykling.

Hva er årsaken til en leddgikt blusse opp i fingrene?

Ifølge ArthritisToday.org, er en leddgikt flare "en forverring av sykdomsprosessen." Flares er smertefullt og kan komme på uten forvarsel, ledsaget av tretthet og en generell følelse av å være uopplagt. Å vite de mulige årsakene til fakler kan være nyttig for å unngå dem.

Autoimmune Leddgikt

Ulike typer leddgikt kan ha ulike bluss triggere. Vær sikker på at du forstår hva slags leddgikt du lider av. Dette vil hjelpe deg å forstå triggere for symptomer i fingrene.

For eksempel er revmatoid artritt en autoimmun sykdom der kroppens immunforsvar angriper og ødelegger leddene. Mayoclinic.com rapporterer at RA har en tendens til å angripe hender og fingre først. Noen årsaker til fakler i RA inkluderer virus og stress.
Rheumatology.org beskriver psoriasisartritt som en autoimmun sykdom. Berørte fingrene kan bli ekstremt hovne når du er i en fakkel, noe som gjør det vanskelig å bøye dem.

Artrose

Osteoartritt er skadelig av leddene over tid på grunn til å bruke. Triggere for denne typen leddgikt inkluderer en skade eller stress på leddene i fingrene.

Røyking

Leddgikt pasienter som også er røykere bør stoppe vane umiddelbart. MayoClinic.com advarer om at det er giftstoffer som finnes i tobakksprodukter som forårsaker stress på bindevev som kan utløse nødbluss.

Sport

MayoClinic.com forteller leserne om at visse aktiviteter forårsake skade på ledd og bringe på et bluss. For eksempel, repetitive bevegelser, som å spille tennis, kan forårsake smertefulle flares. Inaktivitet kan føre fakler til fingrene også. Det er viktig å finne balansen mellom using og underusing fingrene. Når fingrene er rød eller hoven, hvile dem så mye som mulig for å prøve å stoppe utbruddet av en stor fakkel.

Stress

Leddgikt bør unngå stress og lære å håndtere det. Blir stressa får kroppen til å frigi kjemikalier som kan forårsake fakler til å skje.

Stress som en utløser er ofte vanskelig for leddgikt pasienter å kontrollere, siden bare å ha sykdommen forårsaker stress. Men å finne nyttige måter å kontrollere stress, for eksempel gjennom yoga og turgåing, vil være svært gunstig.

Forebygging av Flares

Avhengig av hva slags leddgikt du har, er det mange medisiner som kan bidra til å forhindre oppblussing i fingrene. Den anti-malaria narkotika Plaquinil er vanligvis brukes i pasienter med autoimmune typer leddgikt, som er stoffer som Enbrel, Remicade og Humira. Kortikosteroid skudd er også nyttig og kan brukes til å gi lindring til mennesker med alle typer leddgikt.

Hva gjør du når GERD blusser opp?

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en kronisk tilstand som oppstår når magesyre og galle Regurgitate fra magen til spiserøret, forårsaker acid reflux. Selv om de fleste mennesker opplever acid reflux og til, GERD lider opplever det regelmessig, vanligvis to ganger eller mer per uke. Symptomer inkluderer halsbrann, tørr hoste, sår hals og vanskeligheter med å svelge. Selv om det er ingen kur for GERD, det finnes behandlinger for å lette symptomene når de oppstår. Disse inkluderer reseptbelagte og over-the-counter medisiner så vel som hjemme rettsmidler.

Medisiner

Tar over-the-counter eller reseptbelagte medisiner kan bidra til å lette GERD symptomer. De raskest virkende medisiner er syrenøytraliserende, som nøytraliserer magesyren for midlertidig lindring. Selv antacids kan berolige syre refleks smerte raskt, kan Hjelpe bli kortvarig på grunn av hastigheten som de er fordøyd fra magen. For å forlenge deres effektivitet, prøve å ta to syrenøytraliserende tabletter før måltidet. Dette vil bremse fordøyelsen av syrenøytraliserende gjennom magen for mer langvarig lindring.

Andre medisiner inkluderer H-2 (histamin) reseptor blokkere og protonpumpehemmere. Begge alternativene kommer i over-the-counter og reseptbelagte-styrke doser. H-2-reseptorblokkere virker ved å hindre utgivelsen av magesyre. Tatt før et måltid, er de ikke så hurtigvirkende som antacids, men tilbyr mer langvarig lindring.

Protonpumpehemmere brukes til forebygging fremfor lindring av GERD fakkel-ups. De virker ved å stoppe produksjonen av syre i kroppen, og kan kreve flere dager for å gi lindring.

Livsstilsendringer

GERD symptomer tendens til å være mindre alvorlig når pasienten er i oppreist stilling, slik at tyngdekraften for å hindre magesyre fra refluxing i spiserøret. Spise måltider to til tre timer før sengetid kan bidra til å forhindre symptom flare-ups ved å tillate mat å forlate magen før sengetid. Sove med hodet og overkroppen forhøyet kan forebygge og lindre symptomer i tillegg. Spesialdesignet wedge puter er tilgjengelig for GERD lider.

Hjem Rettsmidler

Å drikke et glass vann etter hvert måltid kan bidra til å hindre GERD flare-ups ved å fortynne magen syrer og spyling dem tilbake i magen. Andre hjem rettsmidler og urte behandlinger inkluderer ingefær, bitter og eple cider eddik. I "The Doctors Book of hjem rettsmidler," Daniel B. Mowrey, Ph.D., foreslår å ta ingefær kapsler etter hvert måltid for å absorbere magesyre og redusere stress. Han foreslår å ta bitter i kapsel eller flytende ekstrakt skjemaet før måltider for å hindre GERD symptomer. I den samme boken, antyder urte foreleser Betty Shaver drikke eple cider eddik blandet med vann under måltider for lettelse.

Hvordan behandle en astma blusse opp

Astma er en kronisk sykdom som påvirker millioner av amerikanere. Et astmaanfall oppstår når luftveiene begynner å lukke. Symptomer som tetthet i brystet, kortpustethet og tungpustethet er alle tegn på at et angrep er truende. Det er viktig å riktig behandling av astma når en oppblussing oppstår, som det kan være dødelig.

Bruksanvisning

Unn astma Flare-up

•  Hold deg rolig. Når symptomene på et angrep oppstår, er det best ikke å få panikk og prøve å puste sakte. Blir redd og engstelig kan ergre din tilstand.

Beveg deg vekk fra potensielle allergener hvis astma symptomer øker når du er i nærheten av dem. Hvis du fjerner deg fra mulige triggere, kan symptomene avta på egenhånd.

Hvis symptomene fortsetter, nå for din hurtigvirkende inhalator. For maksimal effekt av medisinen i inhalatoren, vanligvis albuterol, er det viktig å riktig bruke inhalator. Pust inn og samtidig presse din inhalator. Hold pusten i noen sekunder, så puster. Etter et minutt, gjenta.

Hvis du ikke har din hurtigvirkende inhalator, og / eller symptomene ikke avtar, gå til legevakten umiddelbart.

Få din astma under kontroll. Hvis du bruker hurtigvirkende inhalator mer enn to ganger per uke, snakk med legen din om forebyggende medisiner som vil hindre fremtidige angrep.

Tips og advarsler

  • Bær din hurtigvirkende inhalator med deg til enhver tid.

Hva Ligner MS symptomer?

Multippel sklerose er en tilstand som ofte er vanskelig å diagnose fordi mange andre forhold presenterer lignende symptomer. Symptomer på multippel sklerose inkluderer svakhet, nummenhet, prikking, skjelving, balanseproblemer, tretthet, synshemming, svimmelhet og urin haster. Symptomer på multippel sklerose kan noen ganger gå i remisjon og deretter blusse opp igjen senere. For å diagnostisere multippel sklerose leger trenger å utelukke andre tilstander og til også å identifisere tilstedeværelsen av lesjoner i hjernen og / eller ryggmargen.

Vaskulær sykdom

Vaskulær sykdom er en tilstand som oppstår når deler av kroppen ikke får tilstrekkelig blodstrøm på grunn av en blokkering. Symptomer på vaskulær sykdom inkluderer smerter ved gange, muskelkramper, slow-healing ben og føtter sår og kroniske smerter.

Ryggmargskompresjon

Når ryggmargen blir komprimerte nerver kan bli klemt, noe som resulterer i plagsomme symptomer. Symptomer på ryggmargskompresjon inkluderer brennende smerte, skarpe smerter, prikking, nummenhet og muskelrykninger. Noen ganger symptomer kan bli verre under søvn.

Lyme sykdom

Lyme sykdom er en tilstand overføres til mennesker gjennom et flåttbitt. Symptomer på Lyme sykdom kan omfatte en lokalisert utslett der flåtten bite skjedde. Andre symptomer er feber, frysninger, tretthet, hodepine, muskelsmerter, leddsmerter, midlertidige lammelser, nummenhet, svakhet, muskel koordinering verdifall og søvnproblemer. Noen individer min selv lider øyebetennelse, som er lik øye problemer forårsaket av multippel sklerose.

Lupus

Lupus er en annen inflammatorisk sykdom som oppstår som et resultat av et immunsystemfeil. Den immunsystem angriper de organer og celler i legemet, forårsaker skade av varierende grad. Symptomer på lupus kan også gå inn i remisjon og blusse opp på samme måte som de som er forbundet med multippel sklerose. Symptomer på lupus inlcude leddsmerter, hovne ledd, leddstivhet, feber, tretthet, munnsår, ansikts utslett, hud lessions, kortpustethet, hukommelsestap, brystsmerter og angst.

Sarkoidose

Sarkoidose er en tilstand som resulterer i klumper av betente celler i hele kroppen. Denne tilstanden vanligvis påvirker skinn, øyne, lymfeknuter og lunger. Symptomer på sarkoidose kan være tretthet, generelt ubehag, feber, kortpustethet puste, hoste og irriterte øyne. Dessuten kan albuer, håndledd, hender og ankler lider av leddgikt symptomer. I tillegg kan et utslett forekomme på armer, setet og ansikt.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en komplisert syndrom som også er svært vanskelig å diagnose. Symptomene varierer mye fra person til person. Symptomer vil ofte gå inn i remisjon for en tid, og deretter blusse opp for en tid. Symptomer på fibromyalgi inkluderer allover smerte, søvnløshet og tretthet. Fibromyalgi noen ganger forekommer sammen med andre forhold, slik som lupus, irritabel tarm syndrom, endometriose, kronisk utmattelsessyndrom, osteoporose, revmatoid artritt og restless legs syndromer.

Hvordan bruke grønn te å bli kvitt migrene

Grønn te hjelper lette migrene på grunn av koffein innholdet, noe som bidrar til å åpne opp de trange blodårer som forårsaker smertene. Men forbruker koffein er en balansegang, siden alle har en annen toleranse, og for mye av det kan faktisk føre til en hodepine. Konsumere te så snart du merker at du opplever symptomer, fordi en migrene kan ofte være avverget hvis den er fanget tidlig.

Hvordan bruke grønn te å bli kvitt migrene

•  Ta en over-the-counter smertestillende med en 8 oz. glass vann.

Kok opp en kjele med vann.

Bratt 1 eller 2 ts. løs grønn te blader i en diffuser i to til tre minutter. (Bagasje te har mer koffein og er av dårligere kvalitet enn løs te.)

Fjern diffuser fra koppen.

Dump ut te. Du gjør dette fordi den yngre tebladene inneholder mer koffein de inneholder, og den første bløtlegging den sterkeste dosen av det. God kvalitet teblader vil produsere tre kopper te, så du har to igjen som du kan drikke.

Sett diffuser tilbake i koppen, fylle den med kokende vann, og la det stå i ytterligere to til tre minutter.

Fjern diffuser og sette den til side i tilfelle du trenger å gjøre en tredje kopp te.

Grundig dempe en vask klut med kaldt vann.

9. Drikk te mens det er varmt. Te inneholder elementer som kalles theanine og katekiner som harmonerer med koffein når vannet er varmt og holde virkningene av koffein fra å være for sterk.

Hold vaskeklut til pannen i mellom slurker med te for smertelindring og for å holde kjølig. (Migrene kan få ansiktet til å føle spyles.)

Drikk et glass kaldt vann eller Gatorade etter at du er ferdig med te å holde seg hydrert. Dehydrering er en gjerningsmann bak hodepine.

Finn et komfortabelt, rolig sted å legge seg ned. Trekk nyanser ned, siden lys kan gjøre migrene verre.

Ta en lur eller hvile så lenge du trenger å med vaskeklut på pannen.

Lag en annen kopp te med de brukte blader hvis du ikke har sovnet i ca 45 minutter, eller hvis smertene blir verre. Hvis du er komfortabel, ikke får opp før hodepinen er helt borte. Når en migrene er avtakende, kan brå bevegelser noen ganger gjøre det blusse opp igjen.

Hint

  • Drikker to kopper grønn te per dag er en god praksis for din generelle helse, siden te inneholder kraftige antioksidanter.
  • Hvis din migrene ble brakt videre ved å drikke for mye koffein, ikke bruk grønn te for å lindre den. Økende koffein jeg tar kan gjøre spyling verre og hemme din evne til å sove, noe som er en vanlig kur for migrene. Fortsett å drikke vann for å skylle koffein ut av systemet.

Behandlinger for Fluid på Elbow

Hevelse, væske buildup og smerter i albuen er vanligvis på grunn av en tilstand som kalles bursitt. Det er over 150 bursa (væskefylte sekker) i menneskekroppen, og betennelsen kan forekomme i en hvilken som helst av disse områder. Men når behandlingen er startet de fleste symptomene forsvinner i løpet av noen uker, selv om det kan blusse opp igjen på anledningen. Behandling for væske på albuen er basert på hva som forårsaket bursitt i første omgang; derfor kan behandling varierer fra resten til kirurgi.

Symptomer

Elbow bursitt kan oppstå når du overstress din albueleddet gjennom repeterende bruk (for eksempel svinge en tennisracket eller støvsuging en etasje). Symptomer kan inkludere leddstivhet, hevelse, betennelse, varme, rødhet og smerter.

Infeksjon

Hvis albuen bursitt væske buildup, hevelse og smerte er på grunn av infeksjon, vil en lege sannsynligvis foreskrive en antibiotika. Imidlertid vil han eller hun også anbefale at det berørte området er lov til å hvile. Hold albuen immobile skal hjelpe til utvinning.

Generelt Treatment

Behandlingen anbefales normalt for albuen bursitt er faktisk meget enkel og innebærer hviler albuen. I tillegg kan is benyttes til svelling. For å redusere både inflammasjon og smerte kan det være nødvendig å ta et ikke-steroid antiinflammatorisk middel i tillegg.

Vedvarende væske buildup

Hvis væskeoppbygning ikke er løst etter hvile, antibiotika eller antiinflammatoriske midler, så kan det bli nødvendig for fluidet som skal fjernes kirurgisk. Mens kirurgisk drenering av væske kan gjøres, er det sjelden nødvendig.

Andre behandlinger

En kortikosteroid stoffet kan bli injisert av en lege for å behandle denne tilstand. Dette kan produsere en umiddelbar lindring av symptomene, og er ofte et behandlingsalternativ for profesjonelle utøvere som deltar i konkurranser. I tillegg, kan en lege også oppmuntre at du søke fysisk terapi til hjelp i bevegelse og helbredelse eller foreslår visse øvelser som behandling av denne tilstand.

Betydelig

Mens bursitt kan være forårsaket av infeksjon eller gjentatt bruk, kan det også være forårsaket på grunn av muskler ikke blir holdt styrket eller varmet opp før trening. I tillegg kan det også være et resultat av å ikke bruke polstrede puter når du sitter på knærne under hagearbeid oppgaver eller på grunn av slitasje dårlig tilpasset sko. Derfor er en form for behandling for denne tilstanden hvis det er tilbakevendende er å lære hva holder forårsaker det og ta de forholdsregler for å hindre at det skjer igjen.

Hvordan får du helvetesild?

Varicella-zoster-infeksjon

Helvetesild skyldes en oppblussing av varicella-zoster virus (VZV). Når viruset er under kontrakt, som normalt skjer i løpet av barndommen, oppstår vannkopper. Når vannkopper klarner opp, blir viruset latent i enkelte nerveceller i kroppen, ofte i mange år eller tiår.

Selv om viruset er under kontrakt i voksen alder (som er sjelden), opprinnelig fører det vannkopper og bare en gjentakelse vil føre til helvetesild. Det er også mulig for at viruset til å blusse opp igjen, noe som fører til en annen helvetesild utbrudd.

Selv om helvetesild utslett kan føre til infeksjon med VZV hos personer som aldri har hatt vannkopper, vil folk infisert med VZV av noen med helvetesild utvikle vannkopper, ikke helvetesild. Det er viktig for personer med helvetesild for å unngå kontakt med dem som aldri har hatt chickepox, spesielt gravide kvinner. Dette er fordi innledende VZV infeksjon under svangerskapet kan føre til alvorlige misdannelser.

Risikofaktorer

De spesifikke grunner en person opplever et tilbakefall av VZV er ikke kjent. Men to risikofaktorer er alder (de fleste tilfeller forekommer hos voksne over 50 år), og å ha et svekket immunsystem, i henhold til de Mayo Clinic. Den immunsystemet kan bli svekket på grunn av sykdom, slik som avansert HIV-sykdom eller gjennom medisinske behandlinger, som stråling og kjemoterapi for cancer, så vel som steroider.

Forebygging

Helvetesild vaksine er tilgjengelig som et forebyggende tiltak mot helvetesild. Selv om vaksinasjon ikke garantere at en person ikke vil utvikle helvetesild, det reduserer sjansene for både helvetesild og postherpetisk nevralgi, en kronisk smertefull tilstand som er en komplikasjon av helvetesild, ifølge CDC. Vaksinen anbefales til bruk hos personer over 60 år som har sunt immunforsvar. Vaksinen kan også brukes hos personer som allerede har hatt et utbrudd for å redusere sjansene for å ha en annen utbrudd.

Noen mennesker som er vaksinert mot helvetesild utvikle en helvetesild-lignende utslett. Ifølge CDC, har ingen tilfeller blitt rapportert om noen overføring VZV til en annen person gjennom denne vaksinen utslett; bør imidlertid utslett dekkes som et forebyggende tiltak.

Tinnitus Therapy

Millioner av mennesker verden over lider av tinnitus, en piping, ringing eller summende i ørene som ikke er forårsaket av en ekstern kilde. Ifølge American Tinnitus Association, minst 50 millioner mennesker lider av tinnitus eller har hatt det i det siste. For 2 millioner lider, tinnitus forårsaker problemer med sine jobber, familier og relasjoner eller med søvnen. En kur er fortsatt ikke tilgjengelig, men mange av de med tinnitus er å finne lindring gjennom Neuromonics terapi.

Neuromonics

Tradisjonelle lyd terapi bruke lyder fra omgivelsene for å drukne ut tinnitus. De vanligvis bruker bredbånd støy, som høres ut som et høreapparat støy, vind eller en dusj. Neuromonics er en musikkterapi. Den bruker New Age og barokkmusikk, samt noen bredbåndsstøy for å stimulere prosessen med neuroplasticity, som er en prosess som forsøker å lære hjernen til å se bort fra ringing eller summende inne i øret. Musikken bringer smertelindring til tinnitus lider og også senker hjertefrekvenser og åndedrett.

Slik fungerer det

New Age eller barokkmusikk spilles for pasienten i to timer per dag for ca et halvt år. Musikken er justert for hver persons hørsel nivå. Den første fasen dekker ca to måneder der tiden bredbånds lyder spilles med musikken. Et signal levert til holde personen fra å fokusere på sin tinnitus og å roe ham. I den andre fasen, er bredbåndsstøy er fjernet. Denne fasen fortsetter i omtrent fire måneder. Med bredbånd støy borte, opplever pasienten tinnitus for korte staver til han blir ufølsomme for det.

Resultatene

Det endelige målet med Neuromonics behandling for tinnitus er at gjennom musikkterapi, vil pasienten lære å ignorere ringing eller summende i ørene, noe som oppnås gjennom neuroplasticity og evnen av hjernen til å endre seg. Pasienten holder lydanlegg, eller Oasis, etter at behandlingen er avsluttet, slik at han kan høre på den hvis tinnitus blusser opp igjen. Den musikkterapi har vært vellykket i å forbedre mange pasienters følelsesmessige velvære og hjelpe dem til å slappe av. Det har også redusert angst for mange pasienter. Den viktigste gjennomføringen av tinnitus terapi har vært å lindre pasientens opptatthet med tinnitus symptomer, slik at han legger merke til knapt det er der.

Bruk av steroider i Crohns sykdom

Crohns sykdom er en autoimmun lidelse som fører til betennelser i mage-tarmkanalen. Selv om ingen er sikker på hva som forårsaker sykdommen, kan medvirkende faktorer inkluderer livsstilsvalg inkludert kosthold og røyking samt genetiske markører inkludert familiehistorie og rase. Mens det er ingen kur for Crohns sykdom, kan symptomene bli administrert gjennom en kombinasjon av livsstilsendringer og medisiner, inkludert steroider.

Funksjon

Autoimmune systemet i kroppen vanligvis forblir sovende mindre en trussel mot kroppens velvære er til stede. Med Crohns sykdom, autoimmune system kronisk aktiveres når ingen trussel er til stede. På grunn av den kroniske naturen av autoimmune systemet, reagerer mage-tarmkanalen til de konstante stimuli med hevelse og magesår. Selv om disse symptomene er mest typisk begrenset til tarmen, kan de forekomme i en hvilken som helst del av mage-tarmkanalen fra munn til anus.

Betydning

Siden det er ingen kjent kur for Crohns sykdom, er behandling fokusert på å minske symptomene. Pasienter som lider av Crohns sykdom vil gå gjennom perioder med ingen symptomer, etterfulgt av intens varighet av symptomer. Disse symptomatisk bluss-ups kan reduseres i frekvens ved å kontrollere din livsstil. Røykeslutt, spise en godt balansert kosthold og ta en god multivitamin vil bidra til å forbedre din generelle helse. I tillegg vil redusere stress bidra til å redusere det antall ganger det oppstår symptomer.

Medical Therapy

Pasienter med milde symptomer kan ofte kontrollere dem gjennom bruk av antibiotika. Imidlertid alvorlige oppblussing kan kontrolleres eller eventuelt avsluttet med bruk av steroider. Men fordi steroid avhengighet er en vurdering, er steroider brukes kun i de mest aggressive tilfeller av Crohns sykdom.

Betraktninger

Pasienter som lider av steroid-avhengige Crohns sykdom er lydhør overfor steroid terapi, men når de forsøker å avta av steroider, deres symptomer blusse opp igjen. Dette er et vanlig problem hos pasienter som røyker eller tar andre typer anti-inflammatoriske medisiner.

Løsning

For pasienter med ekstreme tilfeller av steroid-avhengig Crohns sykdom, kirurgi for å fjerne deler av mage-tarmkanalen er en løsning som reduserer hyppigheten av symptomene. Mindre ekstreme metoder kan innebære å bruke steroider i kombinasjon med andre ikke-steroide immunsuppressiva.

Divertikulitt Symptomer og behandling

Diverticulitis er en tilstand som kan oppstå når noen har divertikulose, et problem som kan utvikle seg i tarmen, spesielt i tykktarmen, tykktarmen. Divertikulitt resultater fra små poser som dukker opp i fordøyelseskanalen som blir hovne og noen ganger smittet. Dette fører til en rekke symptomer til å manifestere seg. Behandlingen for divertikulitt avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, med kirurgi en mulighet for å fjerne den syke delen av tykktarmen.

Pain

De posene som vokser i et individs kolon er kjent som diverticula-, og de forekommer der kolon er svakt under trykk. Mange vil ha disse posene og aldri har et problem med dem, ofte ikke engang vite at de er der. De små poser ekspandere gjennom veggen av tykktarmen, vanligvis i den del av tykktarmen som er synkende, og som fører til rektum, kalt sigmoid kolon. Når biter av mat og avfall saken bli fanget i disse posene de kan bli betent. Den mest åpenbare tegn på diverticultitis er en smerte som minner om blindtarmbetennelse, bortsett fra at det er på personens venstre side i de fleste tilfeller. Denne smerten kan forverres og deretter slappe av en stund før blusser opp igjen. Det kan vare i flere dager og la personen med ømhet i venstre side av nedre del av magen.

Andre symptomer

Foruten magesmerter er det andre symptomer som kan komme med divertikulitt. En feber kan utvikle og personen kan oppleve frysninger fra tid til annen. Oppkast og kvalme er ganske vanlig. Personen kan spise da føler at han trenger å ha avføring, og deretter blir syk. Kramper og forstoppelse, når han prøver å passere avføring, men kan ikke, er også funksjoner for divertikulitt. Det kan også være blod i avføringen når han går, et resultat av anstrengelser og posene blir rå.

Alvorlig komplikasjon Symptomer

Det er tilfeller der noen med divertikulitt vil ha en av disse poser brudd, som deretter gjør at avfall som passerer gjennom tarmen å sive inn i bukhulen. Dette er en livstruende tilstand som kalles peritonitt, der slimhinnen i hulrom blir infisert. Symptomene på dette vil være en høy feber, tørste, oppblåsthet, ekstrem kvalme, oppkast og magesmerter. Andre komplikasjoner som kan skje med divertikulitt inkluderer en blokkering i tykktarmen eller tynntarmen som kan hindre at noe passerer uten store vanskeligheter, hvis i det hele tatt. Dette vil ha symptomene på alvorlig smerte og forstoppelse sammen med brekninger og kvalme. Hvis en av posene blir infisert og deretter utvikler en abscess den kan også blokkere ting opp, med tilsvarende symptomer.

Hjem Behandling

Milde anfall av divertikulitt kan behandles hjemme etter et besøk til legen. En lav-fiber diett eller en væske vil bli anbefalt til symptomene avtar og antibiotika kan være foreskrevet for å bekjempe bakterier som forårsaker infeksjoner. Matvarer som hele korn, nøtter, popcorn, frukt og de fleste grønnsaker må unngås i denne perioden, og pasienten vil bli oppfordret til å drikke rikelig med væske. Divertikulitt kan klare opp i 2 til 4 dager i de fleste milde angrep hvis dette regimet er fulgt.

Kirurgiske alternativer

Alvorlig divertikulitt krever et sykehusopphold. Intravenøse medikamenter vil bli brukt til å kjempe sterkere infeksjoner og en flytende diett vil være den rekkefølgen av dagen inntil smerte og infeksjon har blitt håndtert. Men kirurgi er nødvendig når divertikulitt holder oppstår eller når det fører til farlige blokkeringer. Denne operasjonen innebærer å fjerne den syke delen av tykktarmen, og deretter koble endene. Hvis det er nok av tykktarmen for å koble, og pasienten vil hvile på sykehuset etter operasjonen og gradvis bli tilvendt normale mat i løpet av noen få dager. Når det ikke er nok til kolon for å gå sammen, er den personen må det som kalles en kolostomi, hvor en åpning er laget av kirurgen i veggen av magen og den gode del av tykktarmen som er koblet til åpningen. Avfall kan deretter passere gjennom det inn i en spesiell bag kalles en kolostomi bag. I noen tilfeller kan denne fremgangsmåten kan reverseres flere måneder senere når pasientens kolon er leget, men det er permanent i mange tilfeller.

Hvordan gjenkjenne symptomene på en mislykket Root Canal

Hvordan gjenkjenne symptomene på en mislykket Root Canal


Root kanalene har en skummel rykte og Odd skrekkhistorie om mislykkede operasjoner kan overbevise folk om at rutinemessige bivirkninger er faktisk symptomer på noe mye verre. Mislykkede root kanalene oppstår når antall tannen kanalene ikke er flekket eller fjernes eller når infeksjonen kryper tilbake i tann papirmasse. De er svært sjeldne, men du kan gjenkjenne dem gjennom visse spesifikke tegn.

Bruksanvisning

Merknad dreven tann smerter som ikke falmer over tid. En viss mengde verke følger vanligvis en rotfylling - dvelende ettervirkninger av tilstanden den korrigert - men hvis smertene vedvarer over tid eller blir verre, kan det signalisere at rotkanalen har sviktet.

Se etter en ømhet i tannen bite eller følsomhet mens du spiser. En post-op rotfylling innebærer alltid litt ømhet, noe som er grunnen til at tannleger anbefaler å spise myk mat etter inngrepet. Men følsomhet som henger eller som kan blusse opp igjen etter at tiden har gått kan tyde symptomer som tannlege bør vite om.

gjenkjenne en mangel på temperaturfølsomhet i tannen. Våre tennene tendens til å svare på ekstreme temperaturer, som for eksempel easting iskrem eller svært varm suppe. Dersom tannen involvert i rotkanalen ikke reflekterer de sensitiviteter, kanskje noe være galt.

Undersøk tannkjøttet rundt tannen for hevelse eller misfarging. Betent tannkjøtt er ofte de mest fremtredende tegn på en mislykket rotfylling, da de kan bety at bakterier og forfallet fortsetter å irritere omliggende vev.

Se for utvikling av en ny infeksjon, spesielt fluid fra tannen. Hvis bakterier siver tilbake til den delen av tannen som tannlegen renset ut i løpet av rotkanalen, kan det skape problemer av denne art, noe som resulterer i et behov for å gå tilbake til tannlegen for å korrigere problemet.

Følg opp med røntgenbilder fra tannlegen din. Mens mange av disse symptomene kan tyde på en mislykket rotfylling, den beste måten å vite sikkert er å la tannlegen ta en ny serie av røntgenstråler. Vanligvis vil endringer vises fra ett sett av røntgenbilder til neste hvis rotkanalen har sviktet.

Hint

  • Den beste måten å gjenkjenne symptomene på en mislykket rotfylling er rett og slett å holde tett kontakt med tannlegen din. Hun skal holde styr på utviklingen etter inngrepet, og vil vite om noe går galt.
  • Mange symptomer på en mislykket rotfylling ligne enkle bivirkninger fra en vellykket rotfylling. Hold styr på eventuelle symptomer du opplever, men ikke få panikk.

Hodebunnen hudproblemer

Hodebunnen ikke bare inneholder hår, men er dekket av huden på samme måte som resten av kroppen. Denne huden kan bli irritert og påvirket av hudlidelser også. Noen av hodebunnen hudproblemer er mulig å behandle ved hjelp av spesialprodukter og medisiner som en hudlege kan foreskrive, mens andre kan være vanskeligere å behandle. Det er viktig å forstå symptomer på ulike hodebunnen hudproblemer, slik at du vet hvordan du skal behandle dem.

Symptomer

Hodebunnen kan noen ganger bli plaget med en rekke problemer, mange av dem har lignende symptomer. De vanligste symptomene på en skalp hud problem er kløe, flassing huden, sårhet og svie. Flasser hud kan inkludere små, flass-lignende flak og store, psoriasis skalaer. Vanligvis hvis det flasser, er kløe også til stede. Når flaking er brakt under kontroll, avtar vanligvis kløe.

Typer

Disse symptomene kan ha mange årsaker, så det er viktig å spørre legen din om hva slags hodebunnen hud problem du måtte ha. De mest vanlige plager er psoriasis, eksem, lus, insektbitt og alopecia. Når du besøker en lege eller en hudlege, vil de ta en hudprøve for å finne ut hva skalp tilstanden er.

Behandlinger

Avhengig av hvilken type hodebunnen hud problem du har, vil det være behandlinger som vil hjelpe lindre kløe, flassing og sårhet involvert. For psoriasis, kan legen forskrive en kulltjære lotion og såpe, sammen med kortison kremer for å hjelpe til med kløe. For eksem, kan du bruke condition og anti-kløe sjampo. Hodelus krever vanligvis en aktuell behandling som vil drepe av bugs og deres egg. For alopecia, er et regime som innebærer å lindre stress og forbedre kostholdet vanligvis foreslått.

Recovery

Når hodebunnen begynner å bli bedre, vil flassing og kløe begynner å forsvinne. Det er viktig å fortsette til behandling av hodebunnen, selv når symptomene har gått inn i remisjon, som betingelsene vil vanligvis dukke opp igjen hvis behandlinger er stoppet brått.

Forebygging

Det finnes måter som noen hodebunnen hudproblemer kan unngås, men andre er arvelig og må forvaltes for å sikre at tilstanden ikke blusser opp igjen. Psoriasis, for eksempel, er en livslang sykdom, og krever anvendelse av topicals for at det skal bli un-symptomatisk. Ifølge University of Michigan, slik at hodet til å motta et par minutter av sollys per dag kan bidra til å lindre symptomene på psoriasis og eksem i hodebunnen. Reduksjon av stress har også blitt foreslått som en mulig forebyggende tiltak.